Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Artur MAS, president CIU TERTÚLIA Antoni PUIGVERD Patrícia GABANCHO Pablo PLANAS Joan Josep QUERALT Ferrucció DE BORTOLI, director Il corriere della Sera DÚPLEX ANNA SANS, neuropediatra del Servei de Neurologia de l'Hospital de Sant Joan de Déu Lead: Com a mínim un alumne per classe pateix dèficit d'atenció amb hiperactivitat CONNEXIÓ L'HOSPITALET DE LLOBREGAT/Pol Marsà Lead: Els sindicats preparen la vaga del 29-S Jordi SANUY Lead: Avui el Barça debuta a la Champions Magda CARLAS Lead: Com organitzar la nevera? DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Lluís BUSQUETS Lead: No pot fer fora de casa seva uns okupes TEMA: NOIA DESAPAREGUDA Ida ORTIZ , mare de noia desapareguda Lead: Una noia de 16 anys desapareguda a Barcelona TEMA DIA Maria Clara ORPINELL, advocada i vicepresidenta de la secció de dret matrimonial i família de l'ICAB Mila ARCH, psicòloga i professora del departament de personalitat, avaluació i tractament psicològic de la UB Jordi SENSERRICH, president Ass. Mixta de Separats de Catalunya Juan PUJANTE, pare separat amb custòdia compartida Carlos ALVARADO, advocat dret de família Marc TEXIDÓ, fill de pares separats Lead: La viabilitat de la custòdia compartida TERTÚLIA SOFÀS Maria Josep SOLER Lead: Custo triomfa a Nova York Lluís NADAL Lead: Lady Gaga, el reclam de la provocació

13:20 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Associacions per defensar el litoral
tancar

Associacions per defensar el litoral

Així com hi ha Agrupacions de Defensa Forestal, des d'alguns sectors es demanen unes Agrupacions de Defensa del Litoral, preparades per intervenir en cas d'un desastre ecològic, però també per recuperar espais que ja estan malmesos.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Cuines - Sípia a la bruta
15:52 La Riera - Cap. 138
tancar

Cap. 138

En Casellas, el nou xef, és un home molt exigent que vol fer-se seva la cuina. Més d'un en surt escaldat. L'Ernest està molt enfadat amb la Mercè per no haver volgut respectar la voluntat del pare. I la Nora s'empesca una nova estratègia per amagar les seves mentides.

16:42 Divendres - + info
tancar

+ info

Com viuen els miners tancats de Xile? Intentarem posar-nos a la pell d'aquests miners i sabrem com està el seu ofici a Catalunya. Rebrem les actrius d'"Infidels" (Aina Clotet, Montse Germán, Sílvia Bel i Íngrid Rubio) i debatrem amb en Màrius Carol i la Tatiana Sisquella sobre si és millor tenir els comptes junts o separats amb la parella. Des de Vilanova, oferirem als nostres espectadors la possibilitat d'adoptar un gos.

18:22 El guardià - Privilegi
tancar

Privilegi

Després d'una sèrie de tempestuosos esdeveniments a Kirk i McGee, en Nick torna a Fallin i Associats quan en Burton està ficat de ple en el cas de la Susan Newberg, la difunta filla d'un antic client i amic de la família, Frank Newberg. El que comença com una investigació al viudo de la Susan, Ray Harper, i de l'herència d'11 milions de dòlars que li deixa ella, acaba en un cas de suïcidi lligat a agressions sexuals.

19:14 El guardià - Família
tancar

Família

En Nick i en Burton Fallin reben una visita inesperada de la tieta Liz, que s'assembla molt a la mare d'en Nick, i vol que l'ajudin a vendre's el negoci. De totes maneres, com a membre de la família, en Burton delega la feina i nomena en Jake home de confiança. Però, quan en Burton sap que la Liz pateix una malaltia terminal, torna a agafar les regnes per protegir-la.

20:15 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dimarts ens enlairarem amb Toni Nadal rumb a les comarques interiors de l'Urgell i la Conca de Barberà, tot guiant-nos per boscos, pinedes i conreus de secà. Parlarem de pobles famosos de la zona, ja sigui per les propietats de les seves aigües, com Rocallaura, o per haver recuperat la vitalitat, com el Fonoll, gràcies a la filosofia de vida del naturisme.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa estrena la secció "La televisió és cultura", per on aniran passant cares conegudes per expressar les seves opinions sobre la televisió. D'altra banda mostrarà les aventures de l'Homo APM? a la Diada, amb detenció inclosa. A més a més, el president Montilla repetirà el discurs institucional que ha generat tanta polèmica, s'oferirà en primícia el segon comunicat d'ETA i Josep Cuní descobrirà que Mònica Terribas l'estima molt.

22:33 Infidels - + info
tancar

+ info

Ha passat un any i mig des de l'operació de la Paula. Ella, que havia perdut la memòria, s'ha recuperat físicament, però no emocionalment, i ara regenta un bar. La Cruz, mare d'una nena, ha tornat a trobar feina. Allà ha topat amb la Sònia, una cap molt absorbent. La Lídia fa les gestions per adoptar un nen en acollida, fet que no emociona especialment el Toni, que es troba immers en un negoci il·legal.

23:49 Justícia - Cap. 9 Escopeta
tancar

Cap. 9 Escopeta

Tom reuneix el seu bufet d'advocats, TNT&G, per representar el vigilant del pàrquing del seu edifici. La dona del vigilant ha estat trobada morta a trets a la caravana on vivien i les úniques empremtes que hi ha a la pistola són del seu marit. Convençut que el seu client és innocent, Tom demana a Alden que esbrini com va arribar la pólvora en mans de l'home i a Luther que investigui el parador d'un gàngster que suposadament havia violat la víctima mesos enrere.

00:44 Herois - Cap. 32 Faules
tancar

Cap. 32 Faules

Convençut que la Companyia els està a punt de localitzar, l'H.R.G. prepara la seva família per escapar-se, però la Claire té una altra idea. En Hiro torna del passat i s'assabenta que el seu pare ha mort. Desolat, es llança al passat i fa un sensacional descobriment personal. Després d'una primera trobada molt carregada amb l'Elle, en Suresh pren una determinació que podria canviar les seves vides. Mentrestant, en Matt es debat amb les seves habilitats mentals.

01:25 Bombers de Nova York - Cap. 65 Flama
tancar

Cap. 65 Flama

Un terrible accident fa que els nois hagin de lluitar per mantenir-se ferms. Tommy és l'únic que es manté estoic però després necessita donar una sortida violenta a les seves emocions.

02:03 Divendres - + info
tancar

+ info

Com viuen els miners tancats de Xile? Intentarem posar-nos a la pell d'aquests miners i sabrem com està el seu ofici a Catalunya. Rebrem les actrius d'"Infidels" (Aina Clotet, Montse Germán, Sílvia Bel i Íngrid Rubio) i debatrem amb en Màrius Carol i la Tatiana Sisquella sobre si és millor tenir els comptes junts o separats amb la parella. Des de Vilanova, oferirem als nostres espectadors la possibilitat d'adoptar un gos.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Fernando Rubio i Tudori
07:45 Tot un món - Amb les mans lligades
tancar

Amb les mans lligades

Fa poc més d'un any que la Nubia Álvarez va arribar de Colòmbia per reunir-se amb el seu marit. Segons la llei d'estrangeria, les persones reagrupades tindran permís de residència, però no de treball. Només després d'un any podran obtenir el permís laboral, però sempre que hi hagi una oferta de feina de 40 hores setmanals amb un mínim d'un any de durada. Les limitacions i la dependència del familiar reagrupant poden ser absolutes.

07:50 Tot un món - La mestra
tancar

La mestra

Quan era nena, la Laila Benaliti somiava canviar la societat que l'envoltava. Aquesta il·lusió la va dur a fer-se mestra i ara és professora del centre el Corb de Corbera de Llobregat. La Laila vol transmetre als seus alumnes la importància i la riquesa d'una societat intercultural i utilitza totes les eines per aconseguir aquest objectiu. L'escola dels seus somnis és un centre on el professorat també sigui un reflex de la societat en què vivim.

07:55 Planeta Terra
07:55 Món natural - El primer vol
tancar

El primer vol

En aquest episodi podrem veure les coses increïbles que poden fer els insectes al cap de 300 milions d'anys de pràctiques a l'aire, i els compararem amb els progressos que han fet els homes des que els germans Wright van volar per primera vegada l'any 1903. Com pot una papallona fer un gir de 180º amb un sol moviment d'ala? Com poden volar els insectes a 11.000 metres d'alçada? Les imatges ens ho descobreixen.

08:47 De pesca amb el Mark Krupa - Inconnu
09:11 Els Dom Tom vistos des del cel - Nova Caledònia vista des del cel - Les paraules del territori
09:23 El medi ambient - Tana, el llac sagrat
tancar

Tana, el llac sagrat

Tana és el llac més gran, el més famós i el més espiritual de tot Etiòpia. Està situat en una zona d'Àfrica on el temps sembla que mai no acaba de passar.

09:28 Horitzons
09:28 La ciència de... - La ciència de l'hivern
10:19 El món perdut de la Gran Bretanya
10:43 Lonely Planet: rutes per descobrir - El Marroc
tancar

El Marroc

L'escriptor de viatges John Vlahides explora els camins menys transitats del Marroc per elaborar una guia turística de l'editorial Lonely Planet. En un recorregut per l'espina dorsal del centre del país, Vlahides es remunta centenars d'anys enrere fins a la laberíntica medina de Fes; també prova d'esquiar a l'estil africà a les escarpades muntanyes de l'Atles, indaga per la casba en ruïnes d'un dèspota marroquí menyspreat i s'afegeix a una família de berbers nòmades a les dunes del Sàhara.

11:34 Televisions del món - Indonèsia
12:03 RITMES
12:03 Ritmes Fusió - RITMES FUSIÓ "Ska Cubano live at Babel Med"
tancar

RITMES FUSIÓ "Ska Cubano live at Babel Med"

La història de Ska Cubano neix quan el productor britànic Peter A. Scott, després d'haver estat explorant Cuba i la seva música durant deu anys, va entrar en contacte amb una sèrie de músics de Santiago de Cuba a través dels quals va entendre de seguida que, abans de la revolució del 59, la música caribenya en general havia tingut molta importància en l'escena musical cubana. Elements com el Calypso, l'iniciàtic mento jamaicà o el mateix ska no resultaven estranys als músics cubans.

12:58 Ànima - ÀNIMA
tancar

ÀNIMA

ÀNIMA obre de nou per donar veu als protagonistes de la vida cultural. La temporada regular comença aquest dilluns, 13 de setembre amb dos convidats a plató, el director de teatre Àlex Rigola i el pintor Santi Moix. Àlex Rigola tanca aquesta temporada la seva feina de director del Teatre Lliure i ho fa reobrint per al públic la seu històrica del teatre al barri de Gràcia de Barcelona on ha dirigit "Gata sobre teulada de zinc calenta".

13:50 Quarts de nou - Quarts de Nou 2010
tancar

Quarts de Nou 2010

La diada castellera de Guissona ocuparà l'espai principal del magazín casteller, després d'un cap de setmana en què la Diada Nacional de Catalunya concentra un gran nombre d'actuacions castelleres per tot el país. A Guissona, on, a més, celebren la Festa Major, competiran les colles: Els Margeners de Guissona, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Mallorca.

14:29 Planeta Terra
14:29 A fons - Florida, EUA
14:51 Viatges extraordinaris - Sud-àfrica
15:43 Planeta viu - Els marges de la terra
16:40 De pesca amb el Mark Krupa - Kluane
17:04 Els Dom Tom vistos des del cel - La Reunió vista des del cel - La muntanya i la costa
17:14 La forja d'un lider - Jordi Pujol
tancar

Jordi Pujol

Jordi Pujol és el líder europeu que més temps ha estat al poder. Com a president de la Generalitat no solament ha estat un testimoni excepcional de la vida política espanyola dels últims trenta anys, sinó que també n¿ha estat un actor rellevant. Els qualificatius amb els quals s¿ha descrit el personatge són variats: europeista, conservador, pactista, pragmàtic, personalista, visionari, estadista¿ Però qui és Jordi Pujol realment? Quins són els seus referents?

18:14 Horitzons
18:14 Recreacions de l'Eden - La Mona Lisa dels parterres
18:37 Catalans de ... - Catalans del Marroc
tancar

Catalans del Marroc

Com a primera proposta, les nits temàtiques oferiran una nova sèrie de reportatges de producció pròpia, "Catalans de..." (Marroc, Equador, Colòmbia, Romania, Bolívia), elaborats per l'àrea de Nous Formats de TVC. Aquests reportatges de mitja hora presenten un retrat de cadascuna de les comunitats de referència, a partir del testimoni de diversos personatges i del seguiment de la seva vida quotidiana a Catalunya.

19:09 Cànon
19:09 Cànon Sons
19:36 Cànon Sons
20:01 Televisions del món - Indonèsia
20:27 Motor a fons
21:00 La Riera - Cap. 138
tancar

Cap. 138

En Casellas, el nou xef, és un home molt exigent que vol fer-se seva la cuina. Més d'un en surt escaldat. L'Ernest està molt enfadat amb la Mercè per no haver volgut respectar la voluntat del pare. I la Nora s'empesca una nova estratègia per amagar les seves mentides.

21:45 BCN aixeca el teló - BCN aixeca el teló 2010
tancar

BCN aixeca el teló 2010

TV3 oferirà la gala Barcelona Aixeca el Teló que aquest any pren com a eix vertebrador un recorregut per la centenària memòria d'una de les vies més singulars de la ciutat de Barcelona pel que fa a la seva implicació escènica: el Paral·lel. Toní Puntí presentarà la retransmissió.

22:43 Zona Champions - Zona Champions: F. C. Barcelona - Panathinaikos F. C.
23:42 Zona Champions - Zona Champions: Manchester United F. C. - Rangers F. C.
00:39 Cànon
00:39 Cànon Sons
01:06 Cànon Sons
01:30 Motor a fons
02:02 Material sensible - Morlà
tancar

Morlà

Nascut a Palma de Mallorca el 1913, es va comprar una càmera de cinema a l'edat de 18 anys i va filmar només durant aquella dècada. Les seves primeres pel·lícules tenen un gran valor documental: la visita a Mallorca del president de la República, don Niceto Alcalá Zamora, una gran nevada que hi va haver a Palma l'hivern del mateix any i diverses pel·lícules amb paisatges d'una illa que passava del classicisme del segle XIX a les modernors del nou segle que començava.

02:26 Salut a Europa - Cap. 10 Una terra sense nens?
tancar

Cap. 10 Una terra sense nens?

Europa té un futur sense fills? Els índex han caigut dramàticament a tots els països europeus. Però per què a Alemanya les dones de tots els països renuncien alhora a tenir fills? El viatge ens porta a cinc països europeus.

03:18 Una altra mirada - + info
tancar

+ info

De la mà d'Adriana Leira, Viviana García Besnes, Elena Martín, Uribarri Alberdi i Zuzanna Wejman, "El revés del tapís de la bogeria" es presenta com un llargmetratge documental que convida els espectadors a crear la seva pròpia opinió, en una atmosfera desmitificadora i plena de contrastos, sobre el significat de "la bogeria" en la societat actual: reivindica i accepta la societat actual, "la bogeria"?

04:15 Guies de butxaca - Marràqueix
04:23 Pel·lícula - Omar Martínez
tancar

Omar Martínez

"Jo no em dic Omar. El meu nom és Karim. Omar Martínez era un boxejador, meitat magrebí, meitat espanyol, que entrenava al meu gimnàs. Jo faig servir la seva llicència. El millor de no existir és que et pots dir com vulguis". Omar, un noi magrebí de procedència il·legal, viu del seu negoci de venda ambulant de cds en una gran ciutat espanyola, i treu uns diners extres boxejant. Entrena al gimnàs de l'oncle del seu únic amic, Toni, amb qui viu, i somnia amb tornar al Marroc.

05:57 RITMES
05:57 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - JOAN AMAT: Un grapat de cendra
06:05 De prop - El petit de Cal Eril
Progrmació BD ....
07:25 El xai Shaun - Natura morta
tancar

Natura morta

Avui al granger se li ha ficat al cap que vol fer una obra mestra. Ja té les pintures a l'oli a punt i només ha de començar. El que no sap és que a en Shaun i companyia també els faria gràcia fer d'artistes. Esperaran amb paciència la seva oportunitat i quan es despisti un moment s'animaran a fer de Picasso... amb molta dedicació!

07:32 El xai Shaun - Esperits i fantasmes
tancar

Esperits i fantasmes

És una nit fosca i tempestuosa i el ramat no pot dormir. Se senten sorolls de totes menes i cada cop estan tots més espantats. Algú ha de sortir a investigar qui és el responsable de tot aquest enrenou. Són esperits? Són fantasmes?! Aviat el detectiu Shaun en treurà l'entrellat. Abans, però, segur que s'endurà uns quants ensurts...

07:39 El xai Shaun - Qui és la mare?
tancar

Qui és la mare?

Avui en Shaun ha ensopegat amb una colla de pollets acabats de néixer. D'entrada, li ha fet molta gràcia, però de seguida s'ha adonat que els pollets estan convençuts que ell és la seva mare. Aviat se'n cansarà i decidirà desempallegar-se'n. Però com s'ho pot fer? Primer potser els haurà de buscar una altra mare. Però d'on la treurà?

07:51 Doraemon - Impressora màgica temps i espai / Pastisset per asse
08:19 Doraemon - El concert d'en Gegant / Els talons màgics
08:47 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La Gladys no li deixa la consola a en Loopdidoo perquè no vol perdre la partida que té guardada. Ja està a l'últim nivell! Ja et pots imaginar que en Loopdidoo farà mans i mànigues per poder posar les potes damunt d'aquesta consola... I que acabarà esborrant la partida. Avui la Petúnia, en Bagú i en Loopdidoo se'n faran un tip, de jugar amb la consola! Massa i tot!

08:53 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Avui ha de ser el gran dia d'en Zazimut! Seguint un consell d'en Loopdidoo, per fi s'ha decidit a provar de volar. Es llançarà turó avall, estendrà les ales, deixarà anar el trineu que li ha preparat el nostre amic i volarà. El truc, però, és no obrir els ulls en cap moment. D'aquesta manera no tindrà vertigen! Està ben pensat, però hi ha alguna cosa que no acaba de lligar...

09:03 mic 3
09:03 Pepa, la porqueta - La neva cosina Clàudia
tancar

La neva cosina Clàudia

La Pepa i en Jordi estan molt contents, perquè avui vindrà a jugar la seva cosina, la Clàudia. La Clàudia és una mica més gran que la Pepa... i també li agrada molt manar. Normalment, quan la Pepa juga amb en Jordi, és ella la que mana. Avui, en canvi, s'haurà d'acostumar a les normes de la Clàudia. I és que la Pepa també ha d'aprendre moltes coses, encara!

09:10 Bob, el manetes - La Wendy surt de nit
tancar

La Wendy surt de nit

La Wendy serà la convidada d'honor a la inauguració del nou restaurant del senyor Sabatini, però li fa molta vergonya haver de parlar en públic. A més, no té cap vestit per posar-se, s'ha d'acabar de decorar el local i les cadires no han arribat. Ens en sortirem?

09:25 La Franny i les sabates màgiques - So somort
09:40 Els Teletubbies - Ii: shadows
10:06 Info k
10:22 Espies de veritat - Espies gladiadores
tancar

Espies gladiadores

Les espies s'apunten a un concurs de televisió per investigar la desaparició d'alguns dels participants. De seguida s'adonen que les lluites simulades que apareixen al programa no en tenen res, de simulades.

10:42 Espies de veritat - Noies de Silicon Valley
tancar

Noies de Silicon Valley

Un malalt dels ordinadors fa servir el seu mega-ordinador per atacar la gent que han sigut injustos amb ell. Les espies intentaran aturar-lo abans que pugui portar a terme els seus plans de destrucció massiva.

11:07 La màgica Do-Re-Mi - La Hazuki aprèn dansa japonesa?
tancar

La Hazuki aprèn dansa japonesa?

La senyora Fujiwara sempre vol que la Hazuki aprengui moltes coses, perquè diu que ella, quan era jove, no va tenir l'oportunitat de fer-ho. No s'adona, però, que és una mica massa exigent. Les seves amigues, evidentment, intentaran ajudar-la.

11:28 La màgica Do-Re-Mi - Targetes grogues a la revisió mèdica?
tancar

Targetes grogues a la revisió mèdica?

La Flor ha estat de mala sort. No ha pogut aprovar la segona revisió mèdica perquè les seves mares no han sabut contestar totes les preguntes que els han fet. Tot i així, la Majoheart li donarà una altra oportunitat. S'ho jugarà tot al pròxim examen!

11:53 Jo sóc així - Un equilibri perfecte
tancar

Un equilibri perfecte

Fa uns quants dies que en Raffi i en Liam no es dirigeixen la paraula i la Birch encara no sap per què. La Sandra està enfeinada preparant una marató de salts i no en vol saber res, però confia que dissabte s'estirin tots dos a terra pel seu gran salt! La Birch cada cop està més estressada per culpa de la tensió entre en Raffi i en Liam, però aviat trobarà la solució...

12:04 Jo sóc així - Liam l'heroi
tancar

Liam l'heroi

La Birch, la fan número 1 d'en Miyazaki Lee, s'ha quedat sense entrades per al Congrés de Manga! No pot ser que la Sandra tingui una entrada i ella no! En Miyazaki és el seu heroi, no el de la Sandra! Sort que en Liam li pot aconseguir una entrada... Però a quin preu?! En Liam vol que la Birch el converteixi en un heroi de manga! No t'ho perdis!

12:15 Jo sóc així - Colors reals
tancar

Colors reals

L'Amèlia ha fitxat en Raffi per fer de bateria del seu grup de rock i ara no podrà quedar amb la Birch, la Sandra i en Liam per anar a jugar al nou videojoc del grup de rock virtual. La Birch, una mica gelosa, acceptarà de fer de mànager del grup! I fins i tot els escriurà una cançó, que segur que portarà molta cua! No t'ho perdis! Aviat hi ha concert!

12:30 Els Tom i Jerry petits - Números de circ / Quissos del desert / Un amic estabornit
12:57 Tom i Jerry - Quina nit!
13:03 Tom i Jerry - Vull dormir
13:10 Tom i Jerry - Crida a les mixetes
13:17 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
13:31 El còsmic Quantum Ray
13:58 Espies de veritat - Espies gladiadores
tancar

Espies gladiadores

Les espies s'apunten a un concurs de televisió per investigar la desaparició d'alguns dels participants. De seguida s'adonen que les lluites simulades que apareixen al programa no en tenen res, de simulades.

14:20 Espies de veritat - Noies de Silicon Valley
tancar

Noies de Silicon Valley

Un malalt dels ordinadors fa servir el seu mega-ordinador per atacar la gent que han sigut injustos amb ell. Les espies intentaran aturar-lo abans que pugui portar a terme els seus plans de destrucció massiva.

14:41 Tags
15:01 Jo sóc així - Un equilibri perfecte
tancar

Un equilibri perfecte

Fa uns quants dies que en Raffi i en Liam no es dirigeixen la paraula i la Birch encara no sap per què. La Sandra està enfeinada preparant una marató de salts i no en vol saber res, però confia que dissabte s'estirin tots dos a terra pel seu gran salt! La Birch cada cop està més estressada per culpa de la tensió entre en Raffi i en Liam, però aviat trobarà la solució...

15:12 Jo sóc així - Liam l'heroi
tancar

Liam l'heroi

La Birch, la fan número 1 d'en Miyazaki Lee, s'ha quedat sense entrades per al Congrés de Manga! No pot ser que la Sandra tingui una entrada i ella no! En Miyazaki és el seu heroi, no el de la Sandra! Sort que en Liam li pot aconseguir una entrada... Però a quin preu?! En Liam vol que la Birch el converteixi en un heroi de manga! No t'ho perdis!

15:23 Jo sóc així - Colors reals
tancar

Colors reals

L'Amèlia ha fitxat en Raffi per fer de bateria del seu grup de rock i ara no podrà quedar amb la Birch, la Sandra i en Liam per anar a jugar al nou videojoc del grup de rock virtual. La Birch, una mica gelosa, acceptarà de fer de mànager del grup! I fins i tot els escriurà una cançó, que segur que portarà molta cua! No t'ho perdis! Aviat hi ha concert!

15:38 Doraemon - Impressora màgica temps i espai / Pastisset per asse
16:04 Doraemon - El concert d'en Gegant / Els talons màgics
16:29 Els barrufets - .Sopa a la barrufuà
tancar

.Sopa a la barrufuà

En Gargamel se les ha enginyat per convèncer un gegant molt ferotge, en Bocagrossa, perquè l'ajudi a atrapar els Barrufets. Li ha dit que la Sopa a la Barrufuà és per llepar-se'n els dits! El Gran Barrufet també n'haurà de barrufar una de les seves. I si li fa creure que la Sopa a la Gargamel també és per llepar-se'n els bigotis...? Qui es creurà, en Bocagrossa?

16:51 Els barrufets - El barrufet bruixot / Geni geniüt
tancar

El barrufet bruixot / Geni geniüt

En Gargamel ha creat la llegenda del Barrufet Bruixot per fer que els barrufets vagin a coneixe'l a la cova de la Muntanya de Glaç. Allà, els espera amb les dents ben esmolades! Els barrufets s'han trobat un geni que es nega a barrufar-los els tres desitjos si no diuen les paraules màgiques. Però si les descobreix abans en Gargamel, ja poden començar a córrer!

17:16 mic 3
17:16 Megaminimals - Ombres xineses
tancar

Ombres xineses

En un dia assolellat els Megaminimals comparen les seves ombres, Larry pregunta a Miss Meadows d'on venen les ombres. Ella els envia al racó d'aprendre on troben una llum "flexo" t fan un divertit casting de les seves ombres reflectides a la paret. Miss Meadows els ensenya com fer formes amb ombres xineses amb les seves mans. Els pares i les mares queden sorpreses quan venen a visitar-los de la forma de dinosaure que hi ha a la paret de la classe dels nens.

17:22 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

Groc! Vermell! Blau! Exclama l'Emma mentre busca la flor blava que ha perdut el Guiu. I el Guiu necessita aquesta flor amb urgència!

17:32 Pingu - Que divertit és saltar!
tancar

Que divertit és saltar!

Avui a en Pingu li ha agafat la dèria de saltar! Del llit a les cadires, de les cadires a la joguina preferida de la Pinga... La mare ja l'ha avisat moltes vegades i ara ha de sortir a comprar amb la Pinga. A casa es quedaran en Pingu i el pare, que han de fer dissabte... i potser un trampolí...?

17:39 La Lua i el món - Jo no tinc son!
17:42 La Lua i el món - Samarretes per telèfon
17:46 La Lua i el món - Fes-me un petó!
17:50 L'hora del Timmy - El Timmy juga a fet i amagar
18:04 Una mà de contes - El nen invisible i la nena voladora
18:16 Els misteris de l'Alfred Eriçó - La font pudent
18:27 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El misteri del bosc malalt
18:38 Els misteris de l'Alfred Eriçó - La vareta màgica
18:55 Gasp!
19:07 Gasp!
19:18 Gasp!
19:30 Info k
19:46 Martin Mystery - El malson de les bruixes
tancar

El malson de les bruixes

Les alumnes d'una escola per noies, tot jugant a fer espiritisme, han fet aparèixer una bruixa que té intenció de convertir l'internat en una mena de Hogwart. La Diana s'hi matricularà, però aviat esdevindrà una de les protegides de la bruixa. En Martin i en Java ho tenen molt complicat.

20:13 La lliga dels supermalvats
20:24 La lliga dels supermalvats
20:40 Tom i Jerry - Quina nit!
20:47 Tom i Jerry - Vull dormir
20:54 Tom i Jerry - Crida a les mixetes
21:01 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
21:11 Tags
21:27 Pat i Stan - Cap. 210 Pintura exprés
21:28 Pat i Stan - Cap. 211 Caminada 1
06:01 mic 3
06:01 Tork - L'amiga d'en Tork
tancar

L'amiga d'en Tork

En Tork està molt enfadat perquè en Batt sempre busca extraterrestres, fins que un dia sent una veu de noia i es convenç que és el seu àlter ego, fins que s'adona que és en Batt amb un megàfon que li modifica la veu.

06:07 Tork - Malabars hipnòtics
tancar

Malabars hipnòtics

En Tork hipnotitza en Batt sense voler i aprofita per fer-li fer el que li dóna la gana, com si fos un titella.

06:14 La vaca Connie - Jugant a observar
tancar

Jugant a observar

Últimament, al bosc passen coses molt estranyes. Desapareixen totes les fruites com per art de màgia. Això és que algú se les emporta totes. Però, qui deu ser? En Patch i la Connie faran d'investigadors per descobrir qui és el misteriós lladre de menjar.

06:22 La vaca Connie - Una fura anomenada Willow
tancar

Una fura anomenada Willow

En Patch i la Connie són curiosos de mena, i volen saber quins són els oficis de tots els animals del bosc. I els seus, quins deuen ser? L'àvia Clara té molt clar quin és l'ofici de la Connie, però i en Patch? Que no té ofici? A tu quin et sembla que deu ser?

06:31 Els misteris de l'Alfred Eriçó - El misteri dels rotlles de neu
06:42 Els misteris de l'Alfred Eriçó - La picor misteriosa
06:58 Els barrufets - .Sopa a la barrufuà
tancar

.Sopa a la barrufuà

En Gargamel se les ha enginyat per convèncer un gegant molt ferotge, en Bocagrossa, perquè l'ajudi a atrapar els Barrufets. Li ha dit que la Sopa a la Barrufuà és per llepar-se'n els dits! El Gran Barrufet també n'haurà de barrufar una de les seves. I si li fa creure que la Sopa a la Gargamel també és per llepar-se'n els bigotis...? Qui es creurà, en Bocagrossa?

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Plats bruts - Tinc cera
tancar

Tinc cera

L'Stasky replanteja el bar oferint servei a domicili. L'Emma s'ofereix per portar una comanda al Museu de Cera, però passen les hores i no torna. El David i l'Stasky van a buscar-la. Mestrestant, el Lopes està organitzant un congrès de planificació de Ràdio Bofarull.

22:02 Plats bruts - Tinc un àngel de la guarda
tancar

Tinc un àngel de la guarda

Per deslliurar-se d'una multa, l'Emma diu que és la nòvia de l'Àngel, cosa que li permet cometre infraccions sense ser castigada. Un vell amic del cau li proposa al Lopes d'escalar el Pedraforca. Com que no hi vol anar, diu que té una úlcera d'estómac.

22:37 Pel·lícula catalana - Mala uva
tancar

Mala uva

Cèsar és un vidu que viu en el camp amb un filla menor, Luz, És un home dur, però de bon cor. A pesar de tenir dos filles més, totes casades i amb fills, Luz és el seu ull dret. Faria "qualsevol cosa" per a ella. Cèsar es guanya la vida distribuint el vi que produeix en la seva bella explotació. Li va costar molts anys de dedicació i sacrifici aixecar el seu petit imperi. Les seves mallolades i la seva família és la seva vida. El seu orgull. Però Cèsar guarda un terrible secret: la seva antiga i perillosa professió.

00:07 16 dobles - 16 dobles
tancar

16 dobles

Se suposa que tot està aparcat. Ara cal tenir cura d'en Lluís. Però la Cristina sap com jugar-ho a favor seu. La Montserrat i l'Àngels seguiran el seu particular duel. I la Lídia... la Lídia va de bona fe. I en Marc... segueix sent en Marc, malgrat la clarividència de l'Òscar... i de l'Alexei (no ens en oblidéssim). Arriba un client a l'hotel i resulta que perd un bitllet de loteria. Mira que si toqués... Què farien els nostres "empleats"?

00:59 16 dobles - 16 dobles
tancar

16 dobles

Ara , sí. La Lídia no pot fer altra cosa que no sigui fugir. Però sempre passen coses... En Pau ha lligat per Internet. Se sent insegur i necessita ajuda. Primer, l'Óscar, després... el seu amic de l'ànima (sí, en Marc). La Cati, que ho ha sabut, s'hi fica. També necessita ajuda. Té una amiga: la Lídia. I, juntes, acaben descobrint coses, sentiments, desitjos... En Lluís ha decidit desaparèixer dels llocs on fa nosa. I la Montserrat comença a ser una obsessió per a l'Angels.

01:55 Freqüència 04
02:18 Freqüència 04
02:41 Freqüència 04
03:04 Pel·lícula catalana - Mala uva
tancar

Mala uva

Cèsar és un vidu que viu en el camp amb un filla menor, Luz, És un home dur, però de bon cor. A pesar de tenir dos filles més, totes casades i amb fills, Luz és el seu ull dret. Faria "qualsevol cosa" per a ella. Cèsar es guanya la vida distribuint el vi que produeix en la seva bella explotació. Li va costar molts anys de dedicació i sacrifici aixecar el seu petit imperi. Les seves mallolades i la seva família és la seva vida. El seu orgull. Però Cèsar guarda un terrible secret: la seva antiga i perillosa professió.

04:34 Somnis d'estiu
04:58 Just for laughs
05:03 Les estrelles responen
05:05 Les estrelles responen
05:06 16 dobles - 16 dobles
tancar

16 dobles

Se suposa que tot està aparcat. Ara cal tenir cura d'en Lluís. Però la Cristina sap com jugar-ho a favor seu. La Montserrat i l'Àngels seguiran el seu particular duel. I la Lídia... la Lídia va de bona fe. I en Marc... segueix sent en Marc, malgrat la clarividència de l'Òscar... i de l'Alexei (no ens en oblidéssim). Arriba un client a l'hotel i resulta que perd un bitllet de loteria. Mira que si toqués... Què farien els nostres "empleats"?

Progrmació BD ....
07:00 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

08:18 Aràbia - Aràbia - Resum
09:20 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

10:37 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

11:54 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

12:56 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

13:21 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

14:22 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

15:40 Aràbia - Aràbia - Resum
16:42 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

17:58 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

19:16 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

20:17 Aràbia - Aràbia - Resum
21:20 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

22:20 Els últims artesans - Manel Bauzó - Culleraire
tancar

Manel Bauzó - Culleraire

L'ús de les culleres a les cultures antigues estava restringit a les classes altes. Avui dia, els estris metàl·lics han desplaçat els de fusta. Manel Bayzó, mestre culleraire de Tortellà, ens ensenya el procés de fer una cullera de fusta amb un troc de faig.

22:29 Infidels - + info
tancar

+ info

Ha passat un any i mig des de l'operació de la Paula. Ella, que havia perdut la memòria, s'ha recuperat físicament, però no emocionalment, i ara regenta un bar. La Cruz, mare d'una nena, ha tornat a trobar feina. Allà ha topat amb la Sònia, una cap molt absorbent. La Lídia fa les gestions per adoptar un nen en acollida, fet que no emociona especialment el Toni, que es troba immers en un negoci il·legal.

23:37 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

00:55 Ull per ull - + info
tancar

+ info

Barcelona 1919, Enric és un jove obrer a Teixits Torrents. Quan el germà, molt ficat en assumptes sindicals, és mort a trets a la sortida de la fàbrica l'Enric creu que el responsable és el senyor Torrents, i decideix unir-se a la causa anarquista i matar-lo. Però els fills decideixen venjar-se i l'Enric se n'adona que l'assassí del seu germà era el fill, el Gregori Torrents.

02:11 Ull per ull - + info
tancar

+ info

L'Enric amaga l'Eulàlia i negocia el seu rescat amb l'ajuda del seu company Murciano. Amb els diners aconseguiran armes per combatre la repressió contra els anarquistes. L'Eulàlia i l'Enric comencen a sentir-se atrets i l'alliberament surt malament: els han delatat i el Murciano acaba mort. Quan la noia és alliberada, ell es posa a preparar la revolució mentre es veuen en secret.

03:29 Enxinant-me - + info
tancar

+ info

A partir de les experiències personals d'un occidental acabat d'arribar, descobrirem els contrastos de la Xina de manera directa. Roger, un encantador i a la vegada infortunat antiheroi, ens guiarà. La història d'en Roger és simple i podria passar-li a més d'un executiu europeu d'una petita empresa: el seu cap l'envia a la Xina, els socis xinesos el traeixen i el seu cap l'acomiada amb un simple e-mail.

04:30 Doraemon - 1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!
tancar

1ª Hist.: Paraigües molt estranys! 2ª Hist.: Les galetes de la transformació!

Avui plou molt i en Nobita ha d'anar a recollir el pare a l'estació, però com que sempre té el cap ple de pardals, s'ha descuidat el paraigües. En Doraemon té la solució, però prepara't per veure els paraigües més estrambòtics que et puguis imaginar! I t'imagines què pot passar si en Nobita transforma un convidat de la mare en un cavall?!

04:56 segle xx - Espies de Franco
tancar

Espies de Franco

Franco va guanyar la Guerra Civil espanyola gràcies en part a la xarxa d'espies que va organitzar a França. Aquesta documental narra per primer cop per televisió qui formava part d'aquesta xarxa, com es movien, quins objectius perseguien i quines conseqüències van tenir les seves accions.

05:57 Notícies 3/24
06:00 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.