TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Josep Cuní entrevista l'alcalde de Sabadell, el socialista Manuel Bustos. Vicenç Relats, director de la revista "Vallesos", ens visita per parlar-nos d'aquesta nova publicació del Vallès, Montse Pérez ens explica fins a quin punt el sol pot ser perjudicial per la salut i, en l'espai de denúncia, coneixem el cas d'una dona amb discapacitat que ha estat multada injustament per ús indegut de la targeta d'aparcament.

13:18 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Reproducció de nàiades en captivitat
tancar

Reproducció de nàiades en captivitat

Les nàiades són mol·luscs d'aigua dolça i les de l'estany de Banyoles estan envellint i tenen problemes per reproduir-se. Aturar i revertir aquest procés és un dels objectius del Projecte Estany.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Fideuà vegetal
15:48 La Riera - Cap. 308 Capítol 308
tancar

Cap. 308 Capítol 308

Els socis del casino passen a l'atac. El seu objectiu és la mare d'en Roger Prats. A la cuina, en Casellas no troba bé que en Sergi i la Laura no estiguin convidats al casament de la Maribel i en Carlos. Mossèn Bernat vol ascendir dins de l'Església, però el seu criteri és molt diferent del de l'Esteve. La Victòria es comporta gairebé com una carcellera amb en Toni.

16:39 Divendres - + info
tancar

+ info

Farem un passeig per Sant Esteve de Palautordera amb en Tortell Poltrona i explicarem la importància del circ en aquest poble, seu del Circ Cric. A més, en el programa d'avui, parlarem del Camp Nou com a escenari per celebrar-hi casaments i coneixerem tots els detalls del primer casament que tindrà lloc a l'estadi, amb els nostres col·laboradors Núria Coll i Pere Mas, acompanyats dels mateixos nuvis, Iván Anglada i Sígrid Sans.

18:43 Les germanes McLeod - Cap. 19 El semental italià
tancar

Cap. 19 El semental italià

L'amor ha inundat Drovers Run, fins i tot els estables. Quan lluiten per fer possible un amor, les dones s'adonen que encara queden moltes batalles per guanyar, al camp i al cor.

19:29 Les germanes McLeod - Cap. 20 Torna, Casanova
tancar

Cap. 20 Torna, Casanova

Tess està obsessionada amb la seva nova teoria psicològica i creu que pot analitzar el comportament de tothom. El que no sap és que no està preparada ni per entomar les veritats que destapa ni per respondre's a si mateixa.

20:19 Esport Club
20:41 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dimarts anirem a la platja amb el reporter Eduard Querol per saber les proves a què s'han de sotmetre els candidats a socorrista de la Creu Roja aquest estiu. Per garantir la seguretat, el civisme i el respecte a l'entorn natural durant l'època de banys, la Creu Roja obre set punts d'assistència i incorpora nous professionals a l'equip de socorristes.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? es fa passar per un turista a la Sagrada Família, Dani Mateo, del desaparegut "Sé lo que hicisteis", de la Sexta, explica com veu la tele a "La televisió és cultura", José María Aznar passa pel Diario, abordem la crisi del cogombre amb el tràiler "Pepino final", presentem una nova edició d'"El mentalista" i ballem la "Sexyfonia".

22:28 L'endemà - + info
tancar

+ info

En Paco Martínez Reina és professor de tecnologia en un institut de Secundària a la seva ciutat, Lleida. Ho és des de fa més de vint anys, però en els últims dos ha estat de baixa, fent un tractament per deixar l'addicció a la cocaïna, l'alcohol i altres substàncies que consumia habitualment des de l'adolescència.

23:24 Entre línies - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, el programa "Entre Línies" descobreix la catedral de Barcelona. El monument històric és, gràcies a l'arquitectura i la ubicació, un dels llocs més concorreguts de la ciutat. Centenars de persones la visiten diàriament: turistes, estudiants, feligresos o curiosos, tots hi són benvinguts amb una única condició, que no portin els braços i les cames al descobert.

23:56 Infidels - Cap. 30 I tu pots parar de tocar, hòstia
tancar

Cap. 30 I tu pots parar de tocar, hòstia

Ha passat mig any des de la presentació de la novel·la de la Paula. La Cruz es dedica a una empresa de microcrèdits amb el Robert i la seva relació amb el Jesús va a més... fins a punt que ell li demana per casar-se. La Paula ha tingut èxit i comença a ser famosa, cosa que no porta massa bé. Per acabar-ho d'arreglar la seva neboda Irene se li planta a casa perquè ha decidit estudiar a Barcelona.

00:57 Biografies: Hugh Laurie - Biografies: Hugh Laurie
tancar

Biografies: Hugh Laurie

Hugh Laurie és conegut principalment pel seu paper protagonista a la sèrie "House", guanyadora de premis Emmy i Pi. Laurie va néixer i créixer a Oxford. Es va formar per ser còmic amb "Cambridge Footlights", el punt de partida de molts còmics britànics de renom. Després d'algunes pel·lícules de poc ressò, va assolir un cert reconeixement amb el seu paper a "Stuart Little" de Disney.

01:42 Jazz a l'estudi - Biel Ballester
02:42 Jazz a l'estudi - Gabriel Amargant
03:41 Divendres - + info
tancar

+ info

Farem un passeig per Sant Esteve de Palautordera amb en Tortell Poltrona i explicarem la importància del circ en aquest poble, seu del Circ Cric. A més, en el programa d'avui, parlarem del Camp Nou com a escenari per celebrar-hi casaments i coneixerem tots els detalls del primer casament que tindrà lloc a l'estadi, amb els nostres col·laboradors Núria Coll i Pere Mas, acompanyats dels mateixos nuvis, Iván Anglada i Sígrid Sans.

05:22 Videoclips catalans - DANI FLACO. Fuerzas de flaqueza
05:27 Videoclips catalans - NET FLANDERS:Tu i jo
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:03 Què passaria si... - Cap. 4
07:26 Vestits d'arreu del món - Israel
tancar

Israel

Veurem passejar pels carrers de Tel Aviv una joventut alliberada dels últims codis indumentaris. No gaire lluny, trobarem dones amb faldilles llargues acompanyades dels seus marits, vestits de negre. Un jove jueu askenazi ens explicarà que l'ús del mocador no és exclusiu dels resistents palestins. Descobrirem que fa molt poc que es va prohibir dur texans al Knesset. I veurem que, en contra d'algunes idees molt esteses, Israel no és només el país dels uniformes.

07:52 Retalls de món - La cultura dels Bidons
08:01 Les muntanyes del món - El Vietnam, El Fan Si Pan
08:45 Destins alternatius - Fiji Part A
09:12 La Polinèsia - Vol salvatge a les Marqueses
09:28 Catalunya des de l'aire - Segrià (lleida)
09:57 Un tast pel món - On the rocks
10:22 Navegant pels sabors - Ningaloo
10:49 Batecs de natura - Rescat d'amfibis
11:00 segle xx - L'orquestra del Reich
tancar

L'orquestra del Reich

La música va ser l'art predilecte del règim nazi. Partint de la tesi que Alemanya era "el país de la música", i els alemanys, "la nació més musical de la Terra", el ministeri d'Educació Popular i Propaganda que regentava Joseph Goebbels, amb el suport entusiasta del mateix Führer, va potenciar com mai abans la vida concertística, l'educació musical, les emissions musicals per ràdio, etcètera.

12:01 City folk (versió curta)
12:10 Singulars - Teresa Guardiola
tancar

Teresa Guardiola

Ens visita una dona singular, una metgessa de 92 anys que, fins fa molt poc, encara passava consulta perquè no volia deixar els pacients que omplien la seva sala d'espera. Per viure millor i arribar a envellir bé, Teresa Guardiola ens dóna uns quants consells: respirar bé i si pot ser a l'aire lliure, millor; alimentar-se de manera equilibrada i evitant l'excés de proteïna animal; pensar en positiu i, molt important, activar el que ella anomena "els calaixets psicològics".

12:55 Tot un món - Un sostre
tancar

Un sostre

Annie Núñez i Mohamed Bourouiss són matrimoni, fa més de 20 anys que viuen a Catalunya i, com moltes famílies, passen per una situació econòmica difícil. En el seu cas, van haver de deixar els tres fills en un centre de menors per la impossibilitat de mantenir-los. Ell està a l'atur i ella treballa fent feines domèstiques.

13:01 Humans contra animals - El Japó: un ós al menjador
13:06 Balears salvatge - El pop
13:32 Aventures a la naturalesa - Australians de sang freda
14:22 Paranys de la natura - Animals espectaculars
14:44 Batecs de natura - El ratpenat de cova a Catalunya
15:01 Què passaria si... - Cap. 4
15:24 Fabrica que fabricaràs
15:46 Construint el futur - La recerca de l'aigua
16:44 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El Djebel Barkal. La muntanya sagrada dels faraons negres. El Sudan.
17:00 Enciclopèdia breu - Henry Hudson
17:11 Cronos - + info
tancar

+ info

Un documental basat en les memòries del general francès Charles De Gaulle i el ministre britànic Winston Churchill, dos líders molts diferents que es van acabar coneixent en unes circumstàncies ben complicades: França havia estat invaïda per l'Alemanya de Hitler i, clarament, estava sent derrotada. Malgrat les diferències, tots dos es van entendre molt bé. Tant el francès com l'anglès van estar determinats a resistir sense rendir-se contra l'agressor nazi.

17:51 Retalls de món - Casaments llampec al Vietnam
18:05 L'altre Rusiñol - L'altre Rusiñol
tancar

L'altre Rusiñol

Més enllà del personatge faceciós del viatge en carro i els duros a quatre pessetes, o del famós pintor de jardins, "L'altre Rusiñol" aprofundeix en qüestions com ara l'addicció a la morfina, l'autocreació del propi mite, les contradiccions d'un home trencador però misogin, o l'evident empremta de la formació comercial que va rebre del seu avi per enfocar la seva carrera artística com un negoci.

19:08 Blog Europa
19:27 Extres Coproduccions - Lluna plena
tancar

Lluna plena

En David no s'espera que el seu germà reaparegui quatre anys després de no saber-ne res i l'acusi d'una sèrie d'assassinats ocorreguts en els últims anys. Arancha, la dona de David, ni tan sols sabia que l'home tenia un germà. Poc a poc es va descobrint el passat traumàtic de David.

19:34 Comarques.doc - Alt Empordà
tancar

Alt Empordà

Aquesta comarca, amb més de 1.273 quilòmetres quadrats, limita amb la Garrotxa, el Pla de l'Estany, el Gironès, el Baix Empordà i les comarques veïnes del Rosselló i el Vallespir. Amb un paisatge de contrastos conformat pel Pirineu, la plana de la comarca i el mar, l'Alt Empordà és una comarca amb un passat ple d'història. És una terra d'aigua, de muntanyes, de pobles, d'aromes i de sensacions.

20:06 Un tast pel món - On the rocks
20:30 Navegant pels sabors - Ningaloo
21:00 La Riera - Cap. 308 Capítol 308
tancar

Cap. 308 Capítol 308

Els socis del casino passen a l'atac. El seu objectiu és la mare d'en Roger Prats. A la cuina, en Casellas no troba bé que en Sergi i la Laura no estiguin convidats al casament de la Maribel i en Carlos. Mossèn Bernat vol ascendir dins de l'Església, però el seu criteri és molt diferent del de l'Esteve. La Victòria es comporta gairebé com una carcellera amb en Toni.

21:45 Km33 - Lanzarote. Entre lava i copes
tancar

Lanzarote. Entre lava i copes

Els germans Jovani s'escapen del seu celler per visitar les vinyes volcàniques de Lanzarote. Aquesta és l'excusa perfecta per conèixer poblets autèntics, el Parc Nacional de Timanfaya, l'arquitectura de César Manrique, fer surf i descobrir la petita illa de La Graciosa.

22:26 Valor afegit - + info
tancar

+ info

S'ha tocat definitivament terra en la caiguda dels preus immobiliaris? Quan es podrien començar a recuperar els preus? Hi ha gent, sobretot inversors estrangers, que han començat a moure el mercat, però a quins preus i quins tipus de solars o habitatges? A "Valor afegit" ens preguntem si hi segueix havent vida en l'immobiliari. A més, filòsofs, economistes i empresaris opinen sobre les possibles sortides del projecte europeu en plena crisi financera.

22:59 60 minuts - Objectiu: matar Bin Laden
tancar

Objectiu: matar Bin Laden

Darrere de l' ofensiva que va causar la mort d'Ossama bin Laden a principis de maig s'hi amagava un dels secrets millor guardats dels Estats Units: una campanya encoberta que els militars nord-americans han dut a terme per fer captius milers de talibans i combatents d'Al-Qaeda. Avui presentem el resultat d'una investigació que ha seguit de prop aquestes operacions militars de caça i captura de talibans.

23:51 L'hora del lector
00:56 Les muntanyes del món - El Vietnam, El Fan Si Pan
01:41 Destins alternatius - Fiji Part A
02:07 La Polinèsia - Vol salvatge a les Marqueses
02:20 Km33 - Lanzarote. Entre lava i copes
tancar

Lanzarote. Entre lava i copes

Els germans Jovani s'escapen del seu celler per visitar les vinyes volcàniques de Lanzarote. Aquesta és l'excusa perfecta per conèixer poblets autèntics, el Parc Nacional de Timanfaya, l'arquitectura de César Manrique, fer surf i descobrir la petita illa de La Graciosa.

02:57 Valor afegit - + info
tancar

+ info

S'ha tocat definitivament terra en la caiguda dels preus immobiliaris? Quan es podrien començar a recuperar els preus? Hi ha gent, sobretot inversors estrangers, que han començat a moure el mercat, però a quins preus i quins tipus de solars o habitatges? A "Valor afegit" ens preguntem si hi segueix havent vida en l'immobiliari. A més, filòsofs, economistes i empresaris opinen sobre les possibles sortides del projecte europeu en plena crisi financera.

03:24 Blog Europa
03:42 Vestits d'arreu del món - Israel
tancar

Israel

Veurem passejar pels carrers de Tel Aviv una joventut alliberada dels últims codis indumentaris. No gaire lluny, trobarem dones amb faldilles llargues acompanyades dels seus marits, vestits de negre. Un jove jueu askenazi ens explicarà que l'ús del mocador no és exclusiu dels resistents palestins. Descobrirem que fa molt poc que es va prohibir dur texans al Knesset. I veurem que, en contra d'algunes idees molt esteses, Israel no és només el país dels uniformes.

04:08 Balears salvatge - El pop
04:34 Construint el futur - La recerca de l'aigua
05:22 RITMES
05:22 Ritmes.clips - ZULU 9.30:Tu te vas
05:26 Ritmes.clips - LINN YOUKI:Ouch - Miau
05:30 Ritmes.clips - SLIPS. Aixeca' t
05:32 Ritmes.clips - PRAGA:After all i'm needles of the clock
05:37 Ritmes.clips - AFFONIKS:misteri d'encanteri
05:40 Ritmes.clips - KITSCH: Dominis
05:44 Ritmes.clips - MIQUEL ABRAS: Crida
05:48 Ritmes.clips - LA PUERTA DE LOS SUEÑOS: Plou
05:52 Ritmes.clips - ANÍMIC: 1, 2 i 3
05:56 Ritmes.clips - IX!: Ràdio
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - VITRUVI: El camí dels perdedors
06:02 Ritmes.clips - QUICO PI DE LA SERRA: Plurals
06:05 Ritmes.clips - S'ALBAIDA: Fandango de les mil flors
06:10 Cultures vives - La "tumba francesa" de Santiago de Cuba
Progrmació BD ....
07:24 Doraemon - El virus de la col·lecció / Un dia d'escola de la mama
07:49 Doraemon - La trompeta dels remolins / Descansa, Yaiko!
08:11 Doraemon - L'esprai per fer invisible /El germà d'en Nobita
08:37 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Per ajudar la mare a guanyar el Concurs de Verdures de Dimmsdale, en Timmy ha demanat a en Cosmo i a la Wanda que s'ompli de vida tot el que hi ha a l'hort de casa. El que no sap és que hi ha enterrat l'Eddie, el jerbu que la mare li va dir que s'havia escapat mentre era de colònies. I ara l'Eddie té ganes de venjar-se... del que no el va cuidar prou bé! Qui deu ser?!

08:52 mic 3
08:52 Els cap de drap - El naixement de l'elefantet
09:03 Pepa, la porqueta - El compost
09:10 Bob, el manetes - El comboi del Bolquet
09:20 Bob, el manetes - En Bob treballa i en Robert s'esplaia
09:32 Bob, el manetes - Les tres feines d'en Bob
09:42 Bob, el manetes - El Golut ho sap tot
09:52 Pingu - En Pingu i la mascota de l'escola
09:57 Pingu - En Pingu va al saló de bellesa
10:02 Pingu - L'embolic d'en Pingu
10:08 L'hora del Timmy - El tren Timmy
10:18 L'hora del Timmy - El Timmy fa de paleta
10:28 L'hora del Timmy - La carota del Timmy
10:42 Els Teletubbies - En Rofí, el dofí
11:06 Els Teletubbies - Com neden els peixos a l'aigua
11:32 El xai Shaun - Encontres amb en Shaun
tancar

Encontres amb en Shaun

En Shaun i en Bitzer no saben pas la nit que els espera. A la granja acaben d'aterrar dos marrecs extraterrestres amb moltes ganes de gresca... i de fer la vida impossible a tothom qui se'ls posi al davant! Com s'ho faran per aturar-los abans que es desperti el granger?! A veure quina una se n'empesca aquesta vegada en Shaun...!

11:39 El xai Shaun - Doble feina
tancar

Doble feina

En Shaun, que està una mica avorrit, ha decidit disfressar-se de granger i s'ha adonat que ara pot donar ordres a en Bitzer. De fet, fins i tot ho ha aprofitat per organitzar una festeta! Aviat, però, en Bitzer lligarà caps i s'adonarà que li han estat prenent el pèl... Que no li passi res, a en Shaun!

11:46 El xai Shaun - Seguint línea
tancar

Seguint línea

En Shaun i companyia han "agafat" una màquina de pintar línies a la carretera i han començat a fer obres d'art gegants pel camp. Unes obres que ben aviat portaran cua... I de la llarga! Com s'acabarà tot plegat?!

11:57 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Avui tota la família Mandarina se n'ha anat a donar un cop de mà al cosinet Jojo, que ha decidit obrir un restaurant ecològic a la seva granja. Els invents de la mare potser no faran que els plats siguin cent per cent naturals, però la diversió està assegurada! I el que no saben és que el primer client serà el senyor Jean-Yves Tatillon, crític culinari de la Guia Panxulim!

12:04 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La vaca, que normalment dorm a la sala de baix, s'ha plantat i ha demanat que ella també vol una habitació. La veritat és que té la mirada trista, el pèl apagat, el morro tou... Han de buscar una solució, però és una mica complicat compartir habitació amb ella. No para de roncar i de mugir quan dorm! Sort que la mare sempre té idees genials! No t'ho perdis!

12:11 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

L'aniversari d'en Chico ha deixat la vaca ben moixa. I és que s'ha adonat que a ella no li han organitzat mai cap festa d'aniversari! Avui podria ser el gran dia, però no serà gaire fàcil. Quin dia va néixer? Quins amics hi poden convidar? I què li poden regalar?! A més, ha de ser una festa sorpresa! I ja saps que la vaca és molt especial! Ha de ser tot perfecte! No t'ho perdis!

12:23 Tom i Jerry - L'spike i en tyke van al camp
12:29 Tom i Jerry - El gat mecànic
12:36 Tom i Jerry - Llevant àncores
12:42 Bugs Bunny - Jeckyll, Hude i Bugs
12:49 Bugs Bunny - El conill descobridor
13:00 Tom i Jerry - El gat m'ha...ai!
13:05 Tom i Jerry - Gats en conflicte
13:12 Bugs Bunny - Coctel coniller
13:19 Bugs Bunny - Conill congelat
13:26 Bugs Bunny - El conill pirata
13:33 Bugs Bunny - El piuet a "Gatet dolentot "
13:39 Bugs Bunny - Silvestre i Botoboti " Una campana per al cangur "
13:49 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

14:16 Els pingüins de Madagascar - La mà dreta / Cervell espatllat
tancar

La mà dreta / Cervell espatllat

Avui tenim un nouvingut al zoo, un altre lèmur, en Clemson. Pel rei Julien, un altre súbdit lleial per governar. En Maurice està encantat de la vida. En Mort, en canvi, de seguida s'ha adonat que en Clemson pot arribar a ser molt malvat si s'ho proposa. Per cert, avui en Kowalski intentarà augmentar la potència del seu cervell de supergeni a supermegageni. T'ho perdràs?

14:41 Els Dalton - L'endeví
14:49 Els Dalton - El doctor Jeff Kyll i mister Averell
14:55 Els Dalton - La sopa de pollastre
15:02 Els Dalton - Un mal vent per als Dalton
15:12 Un drama total: la gira mundial - Veig Londres...
tancar

Veig Londres...

Amb en DJ eliminat, només dos equips podran saltar a la ciutat de Londres. I hi hauran de saltar, perquè els han negat el permís d'aterratge! A més, quan hi arribin, els tocarà anar al darrere de l'assassí en sèrie que va tenir terroritzat el Londres victorià: en Jack l'Esbudellador. Però compte, que en Jack també va darrere dels concursants!

15:34 Un drama total: la gira mundial - La Grècia olímpica.
tancar

La Grècia olímpica.

Els nou supervivents del concurs més dramàtic de la tele arriben a Atenes per participar en uns Jocs Olímpics encara més dramàtics. Avui, en lloc de competir per equips, faran les proves per parelles. Els que guanyin més medalles d'or tindran un bitllet de primera per al pròxim viatge. Els segons, guanyaran una brutal eliminació. Qui serà el pròxim d'anar-se'n?

15:59 Els barrufets - La pujada de tensió del barrufet mecànic / Gínjol...
16:23 Els barrufets - La seducció de l'esfera
16:47 Els barrufets - L'escuraxemeneies
17:11 Spirello - El cocodril perepunyetes
17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - Corri, Senyor Bonvent
17:26 Pingu - La Pinga s'amaga dins d'una capsa
17:32 Chiro
17:41 La Lua i el món - Ostres no, és la Flora!
17:44 La Lua i el món - Atrapa aquests cucs!
17:50 L'hora del Timmy - El Timmy aprèn a volar
18:04 Una mà de contes - L'enigma de l'esfinx
tancar

L'enigma de l'esfinx

Una esfinx ferotge bloqueja el camí que du a la ciutat de Tebes. No deixa passar ningú i només se n'anirà si algú aconsegueix resoldre una endevinalla. Són molts els que ho proven, però ningú no la sap resoldre, fins que un dia, un jove que es diu Èdip hi troba la solució.

18:16 El xai Shaun - La festa
tancar

La festa

El granger ha decidit fer una festa de disfresses pel seu aniversari i ha encarregat a en Bitzer la feina de repartir les invitacions. El problema és que s'ha posat a fer el burro i les ha perdut! Ara en Shaun i companyia, tots ben disfressats, intentaran fer-se passar pels amics del granger. Vols dir que se'n sortiran?!

18:23 El xai Shaun - Don són companyia
tancar

Don són companyia

Tothom s'ha adonat de seguida que l'ovella nova que ha arribat avui a la granja, després d'una bona dutxa, resulta que és ben bufona. Tant, que en Shaun se n'ha enamorat a primera vista! I saps què és capaç de fer en Shaun quan l'amor truca al seu cor?! No t'ho perdis!

18:30 El xai Shaun - La barca
18:42 Marsupilami - El Piafús del papa
19:05 Marsupilami - El retorn de la Jane Calamitat
19:30 Info k
19:47 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

L'oncle Albert acaba d'informar el Robi que el doctor Phibes s'ha traslladar a un nou amagatall secret, prop d'on va créixer durant la seva infeliç infantesa. Sembla un cas perfecte per anar d'incògnit al país dels cowboys... i per descobrir que el doctor està duent a terme experiments genètics horribles amb animals! Quina una en deu portar de cap?

20:12 Els pingüins de Madagascar - El factor Agent X / L'amor fa mal
tancar

El factor Agent X / L'amor fa mal

Els pingüins per fi s'han tret de sobre l'Alice. Ara podran gaudir de tres dies gloriosos sense ella. Fins i tot podran posar en marxa el seu pla genial per combatre la calor. El que no saben és que el seu substitut és l'Agent X, que ha tornat per venjar-se! Per cert, el Recluta s'ha enamorat de la Shawma, l'ajudanta del veterinari. Això sí, només la pot veure si es lesiona!

20:40 Tom i Jerry - Un cadell net i polit
20:46 Tom i Jerry - L'amor és perillós
20:53 Tom i Jerry - Serenata a la llum de la lluna
21:00 Bugs Bunny - Un conill llanut
21:08 Bugs Bunny - Motí a la Bunny
21:16 Tom i Jerry - Carambola
21:23 Tom i Jerry - Dissenys per en jerry
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El vol de la gallina
06:13 Megaminimals - Fem melmelada
06:19 Tork - La prova final
06:26 Tork - L'abella Tork
06:34 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

Existeix la màgia al segle xxXI? Menys la Fantasma, tots els altres Superherois estan convençuts que no. Avui han conegut en Zyx, un noiet que farà anar el Superman pel camí de l'amargura. En Wazzo té clar que si el visitant menut és de Zerok, tenen un problema molt greu. I la Fantasma està decidida a arribar al fons de la qüestió! Avui va de màgia!

06:59 Els barrufets - La gràcia de les històries de l'avi / Un laberin...
Progrmació BD ....
21:30 One piece - Es podran escapar? El judici diví ha començat
tancar

Es podran escapar? El judici diví ha començat

En Ruffy, en Sanji i l'Usopp baixen a terra a buscar-hi queviures i pólvora, i resulta que s'hi queden perquè un cranc gegant s'emporta els seus amics amb el vaixell. Comença, doncs, el judici diví. Mentre porten els que són al vaixell cap a l'altar dels sacrificis, els altres han de passar una prova per rescatar-los.

21:55 Comedy Inc.
22:23 Doctor Who - Cap. 63 L'ínquilí
tancar

Cap. 63 L'ínquilí

L'Amy es trobarà atrapada a la Tardis a causa d'una misteriosa força mentre el Doctor es queda a la Terra. Aquest s'haurà de fer passar per humà mentre prova de descobrir què hi ha a la segona planta de l'apartament on s'ha de quedar a viure.

23:13 Els visitants - Cap. 11 Estratègia òptima
tancar

Cap. 11 Estratègia òptima

Troben la Lisa en un carreró després d'haver rebut d'una forta pallissa. Té les dues cames trencades i li han gravat la lletra V al rostre. L'Erica se'n fa càrrec i promet trobar l'atacant. Malgrat que la causant del seu estat és l'Anna, la Lisa dóna una descripció detallada dels dos homes que li van fer mal. Un d'ells és un científic desaparegut, anomenat Lawrence Parker; l'altre és en Kyle Hobbes.

00:01 Crackòvia - Cap. 100 Crackòvia
tancar

Cap. 100 Crackòvia

En aquesta edició se celebren els 100 programes amb un especial Madrid-Barça. En un futur llunyà, Mourinho recorda com els quatre enfrontaments contra el Barça li van marcar la vida. A la llotja del Bernabéu, Florentino Pérez i Sandro Rosell segueixen sense tenir bona relació, i, a més, reben una visita del tot inesperada: el rei Joan Carles, que no té molt clar quin partit es juga.

00:37 Blog Europa
00:56 One piece - Es podran escapar? El judici diví ha començat
tancar

Es podran escapar? El judici diví ha començat

En Ruffy, en Sanji i l'Usopp baixen a terra a buscar-hi queviures i pólvora, i resulta que s'hi queden perquè un cranc gegant s'emporta els seus amics amb el vaixell. Comença, doncs, el judici diví. Mentre porten els que són al vaixell cap a l'altar dels sacrificis, els altres han de passar una prova per rescatar-los.

01:21 Comedy Inc.
01:48 Doctor Who - Cap. 63 L'ínquilí
tancar

Cap. 63 L'ínquilí

L'Amy es trobarà atrapada a la Tardis a causa d'una misteriosa força mentre el Doctor es queda a la Terra. Aquest s'haurà de fer passar per humà mentre prova de descobrir què hi ha a la segona planta de l'apartament on s'ha de quedar a viure.

02:37 Eureka seven (v.o.s.)
03:01 Eureka seven (v.o.s.)
03:31 Crackòvia - Cap. 100 Crackòvia
tancar

Cap. 100 Crackòvia

En aquesta edició se celebren els 100 programes amb un especial Madrid-Barça. En un futur llunyà, Mourinho recorda com els quatre enfrontaments contra el Barça li van marcar la vida. A la llotja del Bernabéu, Florentino Pérez i Sandro Rosell segueixen sense tenir bona relació, i, a més, reben una visita del tot inesperada: el rei Joan Carles, que no té molt clar quin partit es juga.

04:05 Blog Europa
04:23 Més Dinamita - Cap. 12 Mare només n'hi ha una
tancar

Cap. 12 Mare només n'hi ha una

Presentació del llibre "De mare, només n'hi ha una, i, amb una, potser n'hi ha massa i tot".

04:48 Més Dinamita - Cap. 13 Si ho sé no ho pregunto
tancar

Cap. 13 Si ho sé no ho pregunto

Sobre la (in)conveniència de fer la típica pregunta "Què, com et va tot?" a segons qui.

05:13 Comedy Inc.
05:36 One piece - Es podran escapar? El judici diví ha començat
tancar

Es podran escapar? El judici diví ha començat

En Ruffy, en Sanji i l'Usopp baixen a terra a buscar-hi queviures i pólvora, i resulta que s'hi queden perquè un cranc gegant s'emporta els seus amics amb el vaixell. Comença, doncs, el judici diví. Mentre porten els que són al vaixell cap a l'altar dels sacrificis, els altres han de passar una prova per rescatar-los.