Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

TERTÚLIA Alfred REIXACH Manuel MILIAN MESTRE Laura BORRÀS Ramon ESPASA CONNEXIÓ AGRAMUNT / MARTA CASAGOLDA Lead: Pagesos que reguen amb gota a gota CONNEXIÓ VILASSAR DE MAR / POL MARSÀ Lead: Problemes amb els vivers per la sequera Teresa DOMENECH, pacient càncer de pit Josep CASALS, pacient hèrnia discal Magda DOMINGO, vídua pacient de càncer Dani CULLA, pacient linfoma de hopkins Raimon MAS, pacient càncer testicles i pulmó Lead: Experiències mèdiques amb el cannabis Judith LIARTE, absolta del crim del forn de Cal Lead: Absolta per un error judicial NANDO GARCÍA Lead: Tercer grau per quatre violadors DENÚNCIA MAGDALENA OLIVER Montse POUS, disminuïda física Lead: Volia viatjar a Cuba i va acabar a l'hospital LA JORNADA/ ÀNGEL "PICHI"ALONSO Carles REIXACH EL COTXE/ MARIA ANGELS PUJOL Lead: El limitador de velocitat

13:15 TVist - + info
tancar

+ info

Estarà amb nosaltres el Miquel Garcia Borda, el Marcel d'El cor de la ciutat que comentarà amb el Marc Villanueva el millor de la setmana. A més a més la Mariló farà prediccions amb la Laia Ferrer i els espectadors del programa.

14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Residus per restaurar paisatges
14:30 Telenotícies migdia
15:49 El cor de la ciutat - Cap. 1561
tancar

Cap. 1561

En Pau ataca l'Òscar. En Fidel està decidit a desemmascarar en Paco. En Fede vol que en Marcel perdoni la Irene. En Iago vol complir la promeas que va fer a la seva mare.

16:30 El club - + info
tancar

+ info

El roquer Loquillo passa per ¿El Club¿ per presentar-nos el seu nou disc ¿Balmoral¿, que és el nom d¿un antic bar que hi havia a Madrid, i que conté 13 cançons. La parella que ens comentarà l¿actualitat està formada per l¿editor Ernest Folch i la periodista Sílvia Tarragona. El catedràtic Sebastià Serrano analitzarà les històries personals de diversos testimonis i donarà consells per millorar les relacions humanes i socials. I farem tertúlia esportiva amb els nostres convidats habituals, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l¿esport.

18:44 Cine de cine - Un rei per a quatre reines
tancar

Un rei per a quatre reines

Dan Kehoe, un aventurer sense escrúpols, s'assabenta que la banda dels germans McDade ha estat eliminada i decideix posar en pràctica un pla per quedar-se l'or que els bandits tenien amagat al seu ranxo. Al ranxo, a més de la senyora McDade, hi viuen les quatre viudes, que queden fascinades per un home tan atractiu com Dan. Dan aconsegueix que la senyora McDade li confessi on és l'or, i després fuig del ranxo acompanyat de Sabina, una de les quatre viudes.

20:09 Just kidding
20:24 Bocamoll - Cap. 89
21:00 Telenotícies vespre
21:53 Els diaris de Pascal - 1.932
tancar

1.932

Fa gairebé un any que es va proclamar la República, enmig de l'eufòria popular. Ha estat una etapa d¿esperança i d'il·lusió. El govern català, presidit per Macià, ha iniciat nous projectes i l'Estatut de Núria ben aviat viatjarà a Madrid per ser aprovat. Però ja es veuen a venir els problemes i les decepcions. Els obrers s'adonen que la República no comportarà la revolució que havien sommiat i comencen les tensions. En Pascal Danglà fa tres anys que és a Barcelona i, de moment, no en vol pas marxar. Aquí ja hi té bons amics, com en Peiró, que cada vegada té més problemes amb l¿ala radical del seu sindicat. O com la periodista Irene Polo. Al final s'ha adonat que va mal interpretar la relació amb ella, i ha hagut d'admetre que continua enamorat de la Lilian, el seu amor impossible. S'ha reconciliat amb el Planes, però no li agrada gens la sàtira que fa dels anarquistes a través d'"El Be Negre". Sap que això li causarà problemes.

22:30 La nit de l'orgasme - Cap. 2 L'orgasme masculí.
23:29 A pera picada - Cap. 1 A PERA PICADA
23:50 La nit al dia - + info
tancar

+ info

A La Nit al Dia, - Martí Anglada, cap d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3 i autor de "Afers (no tan) estrangers" i també - Isabel Coixet, directora de cinema

01:24 Invasió - Selecció antinatural
tancar

Selecció antinatural

El xerif Underlay dispara i mata un dels companys de feina d'en Russell. En Russell qüestiona les misterioses circumstàncies que envolten l'assassinat. Mentrestant, la Larkin comença a sospitar dels motius que té una antiga parella seva quan la convida a visitar la seva base militar. La Mariel es pregunta si, des de l'huracà, ha estat una bona mare per als seus fills, i també quines són les intencions del pare Scalon quan aquest la convida a assistir a les reunions de grup de supervivents de la parròquia.

02:06 Pel·lícula - Somnis d'adolescent
tancar

Somnis d'adolescent

Any 1963. Sam Callahan és un noi de 14 anys que comença a relacionar-se amb noies i que té tots els dubtes del món en referència al sexe. Maury és una companya de l'institut que li agrada molt. Tots dos joves aprendran els secrets de la sexualitat amb l'ajuda d'una amiga i de la mare de Sam.

03:39 TVist - + info
tancar

+ info

Estarà amb nosaltres el Miquel Garcia Borda, el Marcel d'El cor de la ciutat que comentarà amb el Marc Villanueva el millor de la setmana. A més a més la Mariló farà prediccions amb la Laia Ferrer i els espectadors del programa.

04:09 El club - + info
tancar

+ info

El roquer Loquillo passa per ¿El Club¿ per presentar-nos el seu nou disc ¿Balmoral¿, que és el nom d¿un antic bar que hi havia a Madrid, i que conté 13 cançons. La parella que ens comentarà l¿actualitat està formada per l¿editor Ernest Folch i la periodista Sílvia Tarragona. El catedràtic Sebastià Serrano analitzarà les històries personals de diversos testimonis i donarà consells per millorar les relacions humanes i socials. I farem tertúlia esportiva amb els nostres convidats habituals, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l¿esport.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 L'última oportunitat per salvar - L'última oportunitat per salvar els tigres
07:45 Secrets de la natura - Les illes Snares: bressol de l'oceà Antàrtic
08:10 A cals suricates - Els tres amics
08:35 Les tribus - La tribu Hamar
tancar

La tribu Hamar

Creuant el riu Omo d'Etiòpia, Bruce Parry arribarà a Hamar i es trobarà amb una gent i un tipus de vida dominats per estranys rituals. Per ser un home entre els Hamar s'ha de superar una perillosa cursa enfilat dalt d'un toro, nu i empastifat de fems de vaca. A Bruce el conviden a participar en la iniciació. A més de la cursa hi ha una cerimònia per a les dones en què són fustigades tan ferotgement que els queda l'esquena amb grans marques. Quan Bruce mira d'aturar-ho, s'adona que les dones hi estan d'acord, ja que si refusen prendre-hi part, queden aïllades.

09:30 Horitzons
09:30 Cinema paradiso al Tibet - Cinema Paradiso al Tibet
10:20 Graduï's ara en Secundària: comunicació - Literatura universal
tancar

Literatura universal

Àmbit de la Comunicació

10:45 Fora del mapa - Botswana
11:10 Paisatges de Grècia - Ios
11:35 Vestits d'arreu del món - L'Índia
12:00 Hi havia una vegada...
12:10 El documental - Diumenge a les cinc
tancar

Diumenge a les cinc

El 2008 farà deu anys de la signatura del procés de pau a Irlanda del Nord. "Diumenge a les cinc" recull en format de doble biopic el paper clau que van jugar els presos per assolir aquesta pau. Es tracta d'un punt de vista que no s'havia tractat mai abans de manera aprofundida i que va ser cabdal no només per deixar les armes a Irlanda del Nord, sinó també per mantenir la pau encara ara.

13:10 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana Cinema Tres s'ha desplaçat al Festival de Málaga per fer una ullada al cine español en competició. En el programa es podran veure reportatges sobre "Fuera de carta", "Todos estamos invitados" de Manuel Gutiérrez Aragón i "Cobardes", l' última pel·lícula de Jose Corbacho i Juan Cruz. El programa compta amb entrevistes a tots els actors i actrius protagonistes del festival: Javier Cámara, Lola Dueñas, Fernando Tejero, Jose Coronado, Óscar Jaenada, Eduard Fernández, Concha Velasco... I finalment repás d'algunes estrenes de la cartellera i comiat especial a Charlton Heston.

13:40 In situ - In Situ Redux ALBERT BOIRA "Metro"
13:45 Motor a fons - Cap. 332
14:15 City folk (versió curta)
14:35 Túrmix concerts - Cap. 167
tancar

Cap. 167

El 30 d'octubre, la revista "Rockdelux" va tancar les celebracions dels seus 18 anys de història. La cloenda va ser un concert especial al Mercat de les Flors de Barcelona que va aplegar una banda de músics de la ciutat, la Rockdelux Experience, que acompanyava als diferents cantants de totes les parts de l'estat que passaven davant del micro: Sisa, Paul Fuster, Fermín Muguruza, J de Los Planetas, Fernando Alfaro de Chucho, Nacho Vegas, Natalia Quintanal de Nosoträsh... Entre tots van fer una sèrie de versions que formen part dels 200 millors discos de la història de la música popular segons la llista que apareixia al número 200 de "Rockdelux" publicat al mes d'octubre. Entre d'altres coses el concert va demostrar que la escena independent del rock de l'estat té un respecte total pels grans clàssics de la història de la música popular com Curtis Mayfield, Elvis Presley, Burt Bacharach, Bob Dylan o Bob Marley. L'Sputnik va gravar en exclusiva una ampla selecció de les actuacions d'aquest esdeveniment irrepetible. Com que aquesta vetllada musical va ser tan especial, hem cregut que val la pena que l'Sputnik del dia 23 de desembre estigui íntegrament dedicat al concert de "Rockdelux experience".

15:30 Planeta Terra
15:30 Pandes en llibertat - Pandes en llibertat
tancar

Pandes en llibertat

El documental mostra els óssos panda en el seu hàbitat natural. Les muntanyes remotes de Qinling a l'Himàlaia oriental són un dels últims llocs del món on viuen els pandes gegants. L'equip de rodatge va passar un any i mig amb ells, i va aconseguir imatges úniques de com es comporten els pandes quan viuen en llibertat a la natura.

16:25 Secrets de la natura - El guepard: una vida en constant moviment
16:55 Bèsties clip - Les abelles
17:00 Bèsties clip - La polla blava
17:05 Thalassa - Els pioners de les profunditats (2)
tancar

Els pioners de les profunditats (2)

Els pioners de les profunditats (2) La segona part de la història del submarinisme a Catalunya. Dioxina als peixos del bàltic Anirem al mar Bàltic per veure els estudis que es fan sobre les dioxines i altres cancerígens en els peixos. El refugi de Marguerite Yourcenar Una visita breu a la casa de l'escriptora Marguerite Yourcenar, al Maine.

17:50 El medi ambient
18:00 L'aventura de Jeff Corwin - L'Equador: el cor de la tenebra
18:45 City folk (versió curta)
18:55 Fora del mapa - Botswana
19:20 Tot un món - Cap. 241
tancar

Cap. 241

Combatre l'economia submergida, evitar la marginació, facilitar l'entrada dels treballadors immigrants al món laboral i aconseguir la seva integració social. Aquests són els principals objectius del CITE, Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers de CC.OO. La Maria Helena Bedoya és advocada del centre. En aquest capítol, l'Helena ens explica com l'arrelament laboral ha estat essencial per combatre el treball clandestí. Tot i així, encara hi ha moltes situacions injustes que fan que el paper dels sindicats sigui essencial.

19:25 Tot un món - Cap. 242
tancar

Cap. 242

Van venir a Barcelona amb la intenció de continuar els seus estudis de secundària, però el curs ja havia començat. La Nadia i la Najat són germanes i sempre ho han fet tot juntes així que van decidir aprendre l'ofici de carnisseria. Després de llargues jornades d'estudis i pràctiques van començar a treballar en diferents carnisseries, però el seu pare els va oferir l'oportunitat de fer el seu somni realitat: tenir un negoci propi.

19:30 Cànon Visions - Diàlegs entre absents
tancar

Diàlegs entre absents

"Diàlegs entre absents" és un retrat de la guerra civil amb lletra minúscula. Fins ara la coneixem a través dels historiadors a la recerca de raonaments assenyats que expliquin com va ser possible, quines en foren les seves causes, les conseqüències, les decisions errònies, les bones i fins i tot les futuribles del tipus "què hagués passat si...".

20:25 Zoom
20:30 Les tribus - La tribu Dassanech
tancar

La tribu Dassanech

En el lloc de naixement del riu Omo, el Llac Turkana, la vida és una lluita per la supervivència. Bruce Parry arriba aquí, a la plana deserta d'Etiòpia, per passar un temps amb els Dassanech o els Delta. Moltes de les tribus depenen de les vaques o les cabres per sobreviure, però algunes obtenen aliment del llac, pescant o capturant cocodrils. Bruce s'afegeix als pescadors, les habilitats dels quals han beneït el delta durant mil·lennis. Això significa viatjar en una petita canoa i estar molt a prop de la boca dels cocodrils si l'atac inicial amb l'arpó fallés.

21:20 Mons petits
21:30 Futbol Cat.
22:05 Àgora - + info
tancar

+ info

Dilluns, "Àgora" analitzarà el camí que està portant la Xina de cara els Jocs Olímpics d'aquest any. Per tractar d'aquest tema, Xavi Coral reunirà Sean Golden, Ignasi Carreras, Romà Cuyàs, Sean Golden i Dolors Folch. Pequín és la ciutat amfitriona dels Jocs Olímpics 2008. Així ho va decidir el Comitè Olímpic Internacional el 2001 quan va fer guanyadora la seva candidatura. A quatre mesos vista que arribi la cita olímpica, totes les mirades estan posades damunt de la Xina, però per una altra qüestió: el respecte dels drets humans al país.

23:30 segle xx - Albert Richter: el campió que va dir no
tancar

Albert Richter: el campió que va dir no

Tot just l'any passat es va publicar entre nosaltres la versió castellana del llibre de memòries de l'historiador i periodista alemany Joachim Fest, titulat originalment Ich nicht, és a dir, Jo no. Es tracta del testimoni d'una família d'alemanys corrents, catòlics i conservadors, que van refusar qualsevol col·laboració, qualsevol complicitat amb el nazisme per un imperatiu estrictament moral. Doncs bé, avui, a 'segle xx', els volem presentar la desconeguda història d'un altre alemany que, també per raons ètiques, de consciència, esdevingué un objector del sistema hitlerià. Ho farem a través d'un documental francès del 2005 que porta per títol Albert Richter, el campió que va dir no".

00:30 Cànon Visions - Diàlegs entre absents
tancar

Diàlegs entre absents

"Diàlegs entre absents" és un retrat de la guerra civil amb lletra minúscula. Fins ara la coneixem a través dels historiadors a la recerca de raonaments assenyats que expliquin com va ser possible, quines en foren les seves causes, les conseqüències, les decisions errònies, les bones i fins i tot les futuribles del tipus "què hagués passat si...".

01:30 Museus d'art del món - Cap. 3 El Museu Van Gogh: Un regal a la família
01:55 Àgora - + info
tancar

+ info

Dilluns, "Àgora" analitzarà el camí que està portant la Xina de cara els Jocs Olímpics d'aquest any. Per tractar d'aquest tema, Xavi Coral reunirà Sean Golden, Ignasi Carreras, Romà Cuyàs, Sean Golden i Dolors Folch. Pequín és la ciutat amfitriona dels Jocs Olímpics 2008. Així ho va decidir el Comitè Olímpic Internacional el 2001 quan va fer guanyadora la seva candidatura. A quatre mesos vista que arribi la cita olímpica, totes les mirades estan posades damunt de la Xina, però per una altra qüestió: el respecte dels drets humans al país.

03:10 segle xx - Albert Richter: el campió que va dir no
tancar

Albert Richter: el campió que va dir no

Tot just l'any passat es va publicar entre nosaltres la versió castellana del llibre de memòries de l'historiador i periodista alemany Joachim Fest, titulat originalment Ich nicht, és a dir, Jo no. Es tracta del testimoni d'una família d'alemanys corrents, catòlics i conservadors, que van refusar qualsevol col·laboració, qualsevol complicitat amb el nazisme per un imperatiu estrictament moral. Doncs bé, avui, a 'segle xx', els volem presentar la desconeguda història d'un altre alemany que, també per raons ètiques, de consciència, esdevingué un objector del sistema hitlerià. Ho farem a través d'un documental francès del 2005 que porta per títol Albert Richter, el campió que va dir no".

04:05 Túrmix concerts - Cap. 167
tancar

Cap. 167

El 30 d'octubre, la revista "Rockdelux" va tancar les celebracions dels seus 18 anys de història. La cloenda va ser un concert especial al Mercat de les Flors de Barcelona que va aplegar una banda de músics de la ciutat, la Rockdelux Experience, que acompanyava als diferents cantants de totes les parts de l'estat que passaven davant del micro: Sisa, Paul Fuster, Fermín Muguruza, J de Los Planetas, Fernando Alfaro de Chucho, Nacho Vegas, Natalia Quintanal de Nosoträsh... Entre tots van fer una sèrie de versions que formen part dels 200 millors discos de la història de la música popular segons la llista que apareixia al número 200 de "Rockdelux" publicat al mes d'octubre. Entre d'altres coses el concert va demostrar que la escena independent del rock de l'estat té un respecte total pels grans clàssics de la història de la música popular com Curtis Mayfield, Elvis Presley, Burt Bacharach, Bob Dylan o Bob Marley. L'Sputnik va gravar en exclusiva una ampla selecció de les actuacions d'aquest esdeveniment irrepetible. Com que aquesta vetllada musical va ser tan especial, hem cregut que val la pena que l'Sputnik del dia 23 de desembre estigui íntegrament dedicat al concert de "Rockdelux experience".

04:55 De la terra
05:05 El medi ambient
05:10 Expedients de l'espai - Cometes
05:20 Cinema paradiso al Tibet - Cinema Paradiso al Tibet
06:10 Els últims espais verges - Els jardins de corall de l'oceà Índic
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Fruittis - En gaspatxo es casa?
tancar

En gaspatxo es casa?

En Gaspatxo, molt enamorat, anuncia les seves futures núpcies amb una princesa oriental. Quan s'assabenta que aquesta vol renunciar a tot i viure modestament de la seva feina, a en Gaspatxo li agafa pànic i canvia de plans...

07:30 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Unes muntanyes russes de record. La visita de la mare d'en Benzo
07:55 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Togari, espantat! Enrenou pels ninots bombers
08:25 Codi: Lyoko - Enfonsar-se
tancar

Enfonsar-se

El fantasma del XANA ha modificat l'estructura dels fonaments de l'edifici del col·legi, que ja ha començat a enfonsar-se. L'única manera d'evitar la catàstrofe és anar a Lyoko. A més, la Sam, l'"amiga" de l'Odd, està presonera a l'edifici de ciències, que ja és sota terra. Serà una cursa contra rellotge!

08:55 Els petits fantasmes - L'estrella caiguda
tancar

L'estrella caiguda

En Jordi, amb l'ajuda de l'Enric, la Lucy i l'Eduard, s'ha construït un arc i una fletxa. Ara només li falta provar-lo! Una petita ensopegada farà que la fletxa li surti disparada tan amunt, que farà caure una estrella del cel! Això és terrible! Com s'ho faran ara per tornar-la al seu lloc?! Sort en tindran d'un dels seus avantpassats, que sap molt d'astronomia!

09:05 mic 3
09:05 Ja arriba en Noddy! - Quin temps més estrany!
tancar

Quin temps més estrany!

En Noddy, per ajudar la Tessie amb les gallines, ha lligat el seu estel a una ampolla plena de llet i hi ha col·locat una cistella plena d'ous al damunt. Com s'explica que al cap d'una estona, al País de les Joguines, hi estiguin plovent llet i ous? Què et sembla que pot haver passat?

09:16 Ja arriba en Noddy! - No em perdones?
tancar

No em perdones?

La Marta està trista i molt decebuda perquè en Noddy s'ha descuidat de convidar-la a una festa. El nostre amic no sap com demanar-li perdó i decideix enviar-hi algú altre perquè es disculpi. Això, l'únic que fa, és empitjorar encara més les coses. Saps què li toca, oi, a en Noddy? Donar la cara...

09:25 Yoko! Jakamoko! Toto! - L'escarabat
tancar

L'escarabat

En Toto, la Yoko i en Jakamoko s'han trobat un escarabat que arrossega una pilota més grossa que ell. Per què la deu voler? Per fer-se una casa? Per tapar un forat? Per jugar un partit de futbol? Sigui com sigui, els nostres tres amics han decidit seguir-lo. Els hi vols acompanyar?

09:30 Bumba
09:35 Pepa, la porqueta - Cap. 50
tancar

Cap. 50

La Pepa, pel seu aniversari, ha organitzat una festa a casa seva i hi ha convidat els seus amics i les seves amigues. Hi seran tots: en Daniel, la Rebeca, la Susanna, en Pere i la Carina! Però el més emocionant de tot és que el pare farà un espectacle de màgia! També hi haurà regals i, sobretot, un pastís de plàtan amb espelmes! Ep, que s'han d'apagar totes!

09:40 Tork - Les flors també parlen
tancar

Les flors també parlen

En Tork descobreix que en Batt sap comunicar-se amb les flors i ell també vol fer-ho. Es fa una poció per poder-ho fer, però només aconsegueix fer la mateixa olor que les flors, de manera que ara tots els insectes del bosc el persegueixen.

09:45 Una mà de contes - Què li passa a la Nora?
09:55 Explica'm un conte - La princesa que estava gens malament
10:00 Món salvatge - La grua comuna
10:05 Made in Catalunya - Ros Roca
tancar

Ros Roca

Ros Roca és una de les empreses líders en la fabricació i disseny d'equips que cobreixen el cicle complert dels residus: recol·lectors, compactadors, sistemes de recol·lecció d'escombriaires, maquinària per a la neteja viària i equips per a la neteja de clavegueram. Actualment és la cinquena empresa més important del món en aquest sector. Des de Tàrrega es fabriquen contenidors i camions d'escombraries que s'utilitzen tan a Catalunya com a Moscou, París o Berlín per citar només alguns llocs.

10:08 Made in Catalunya - Ferran Adrià
tancar

Ferran Adrià

El Ferran és ara com ara el cuiner número 1 del món. El seu art a la cuina l'ha obligat a convertir-se en empresari i ell diu que ser empresari l'ha fet un cuiner lliure. És copropietari del restaurant El Bulli i recentment ha obert a Barcelona el Bullitaller, un laboratori on investiga amb els aliments per seguir sorprenent any rere any amb la seva cuina.

10:10 Fòrum Júnior - Imprevistos que canvien la vida
10:35 Pinzellades d'art
10:40 Beverly Hills - El fantasma de la U Ce
11:21 Beverly Hills - Una brusquedat innecessària
12:10 Club Super3
12:10 El xou dels espies - Carreres de monuments
tancar

Carreres de monuments

L'aparició de curses il·legals de monuments ha fet que en Victor i l'Anita s'hagin vist obligats a retornar la Torre Eiffel, el Big Ben i l'Estàtua de la Llibertat a la Terra. Però la Doctora Doctora encara l'ha fet més grossa i s'ha endut el Banc d'Anglaterra! Seran capaços d'atrapar-la amb el Taj Mahal, els nostres herois?! Atenció, que comença la gran cursa!

12:25 Rei - L'escola de dèspotes
tancar

L'escola de dèspotes

La Modela s'ha tornat a escapar de l'Escola de Joves Dèspotes per senyoretes. De fet, l'única manera que té de graduar-se de l'escola és guanyant el concurs de joves dèspotes, però per guanyar s'han de fer trampes, i la Modela no en sap, de fer trampes! Potser en Russell li donaria un cop de mà! En Bob Filat no s'ho pensa perdre!

12:55 La màgica Do-Re-Mi - La Do-re-mi es casa?
tancar

La Do-re-mi es casa?

L'equip de la Botiga Màgica se n'ha anat a la regió de Tohoku. Allà hi han conegut en Shinzo, un noi molt extravagant, que s'ha declarat a la Do-Re-Mi. En Shinzo té una vaqueria i la Do-Re-Mi ja es veu la noia més feliç del món. Menjarà bistec cada dia!

13:20 Rantaro - L'aniversari de l'escola / Què hi havia, a la gerra? / Qui és el culpable?
13:50 Domo
13:55 3xl.cat
13:55 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del president de la financera
14:20 Inuyasha - Els sentiments de l'aranya diabòlica dins en Naraku
tancar

Els sentiments de l'aranya diabòlica dins en Naraku

Kikyo descobreix que Naraku conserva el cor d'Onigumo, el qual encara estima a la sacerdotessa. Kykio i Inuyasha es retroben una vegada més.

14:45 Dawson's creek - Sexe i violència
tancar

Sexe i violència

Joey és contractada per suplir l'ajudant de Pacey i Dawson es veu temptat amb una oferta de rodar una pel·lícula en la qual realment no creu. Direcció: Frank Perl Guió: Anna Fricke & Tom Kapinos

15:30 Doctor Who - Cap. 10 El doctor balla
tancar

Cap. 10 El doctor balla

Continua la història del capítol 9... La plaga del nen s'estén per tot Londres durant la guerra i el seu exèrcit de zombis es posa en marxa. El Doctor i Rose forgen una aliança amb el capità Jack, un estafador intergalàctic, però queden atrapats en un hospital abandonat. La resposta rau en el forat de les bombes, però se'ls acaba el temps...

16:15 3xl.cat
16:15 Tots cinc - Parany familiar
17:00 Curiositats del món animal - Designer coat
17:05 mic 3
17:05 Bumba
17:10 Les coses de casa - Les tisores i l'agulla
tancar

Les tisores i l'agulla

Vet aquí unes tisores, que volen ser ballarines. La seva amiga, l'agulla, en veure la ballaruga, va i els diu que no tenen cura. Les tisores s'enfaden i se'n van amb un cop de porta. L'agulla, crida que crida i les segueix per tot el planeta, sense saber si algun dia, voldran tornar cap a caseta.

17:15 Pepa, la porqueta - Cap. 51
tancar

Cap. 51

Avui el pare està molt content, perquè per fi li ha arribat la nova càmera de filmar! La Pepa i en Jordi també estan molt emocionats i han decidit fer una pel·lícula cada un mentre el pare s'espera a la cuina. En Jordi, com sempre, farà veure que és un dinosaure. Quina por! La Pepa, en canvi, sortirà amb una panxa molt grossa. Qui deu fer veure que és?!

17:25 Tork - La prova final
tancar

La prova final

Últimament l'Iris passa molt de temps fora del bosc i ha de deixar en Tork i en Batt com a màxims responsables. Per veure si en són capaços, l'Iris els proposa una prova: han de descobrir què és el més valuós del bosc.

17:35 Una mà de contes - Sol, solet
17:45 Atrapa-sons - Hip Hop a la llauna
18:10 Club Super3
18:10 Combat Xaolín - Ciutat Panda
tancar

Ciutat Panda

En Jack, que de vegades sembla que li falti un bull, ha decidit vendre tots els seus Shen Gong Wu per construir-se un robot. El comprador no és altre que el Gran Panda, que està disposat a fer-se amo i senyor de tot Hong Kong. Avui en Raimundo haurà de demostrar si es mereix continuar al temple.

18:35 Espies de veritat - Massa massa muscular
tancar

Massa massa muscular

Els aficionats a la musculació d'arreu del món tenen problemes, i grossos! La massa muscular els creix sense mesura, la pell els canvia de color, tenen una força sobrehumana i una ràbia incontrolable. Tot plegat és cosa d'un ex-Mister Univers i les espies ja li segueixen la pista.

18:55 Domo
19:00 Keroro - Adéu, sergent Keroro! A formar!
tancar

Adéu, sergent Keroro! A formar!

Avui la tropa Keroro s'enfronten a l'enemic més perillós que han conegut mai: un monstre gegant de l'espai exterior que vol destruir la Terra. Sembla que ni les armes més poderoses no el poden derrotar. Si no l'aturen, ja es poden oblidar de tots els seus plans d'invasió. De fet, només els pot salvar un cop de sort d'última hora!

19:30 Info k
19:40 Àlia - Cap. 3 La poma és molt petita
19:50 3xl.cat
19:50 One piece - Una situació desesperada: el domador de bèsties salvatges Mohji contra en Ruffy
tancar

Una situació desesperada: el domador de bèsties salvatges Mohji contra en Ruffy

En Buggy demana venjança i envia el seu lleó a atacar en Ruffy i la Nami. Finalment, acaba destruint el somni d'en Chouchou, el gos solitari. Davant d'això, en Ruffy s'indigna, decideix venjar-se i s'enfronta amb el lleó. Aconseguirà derrotar-lo?

20:15 Somnis d'estiu
20:40 Samantha ups!
20:45 Doctor Who - Cap. 11 L'explosió final
tancar

Cap. 11 L'explosió final

El grup de Tardis agafa vacances i el Doctor se les ha de veure amb un enemic que el creia mort de feia molt temps. Aviat surt a la llum que el projecte de construir una central nuclear a Cardiff és només un muntatge per encobrir un diabòlic pla alienígena que pretén fer miques el món. El Doctor sopa amb una colla de monstres i descobreix trampes dins de trampes.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1561
tancar

Cap. 1561

En Pau ataca l'Òscar. En Fidel està decidit a desemmascarar en Paco. En Fede vol que en Marcel perdoni la Irene. En Iago vol complir la promeas que va fer a la seva mare.

22:00 Diagnòstic: Assassinat - La germana Michael et necessita
tancar

La germana Michael et necessita

El Dr. Sloan entra d'incògnit en un convent quan circumstàncies misterioses envolten un assassinat.

22:44 Diagnòstic: Assassinat - Tot al seu lloc
tancar

Tot al seu lloc

El Dr. Sloan està sota sospita quan el seu comptable és assassinat i en Mark troba rastres en el cos.

23:30 Pel·lícula - Els pirates dels mars de la Xina
tancar

Els pirates dels mars de la Xina

A Hong Kong, a finals del segle passat, els pirates continuaven assolant els mars de la Xina sense que la policia anglesa ni els guardacostes xinesos ho poguessin evitar. Dragon, que va ingressar a la policia després que els vaixells de l'almirall fossin destruïts pels bandits, dimiteix per fer la guerra pel seu compte. Amb la col·laboració del seu amic Fei, s'introdueix en el cau secret dels pirates amb la intenció de destruir-los la flota.

01:15 Beverly Hills - El fantasma de la U Ce
01:56 Beverly Hills - Una brusquedat innecessària
02:40 Dallas - L'últim tango a Dallas
tancar

L'últim tango a Dallas

Bobby aconsegueix notícies de Pam a través de l'amistat que estableixen ell i Christopher amb una noia jove i atractiva. Cliff s'arrisca a perforar la terra on li han dit que hi havia petroli. JR rep valuosa informació sobre Wetstar.

03:27 Dallas - La venjança de la mòmia
tancar

La venjança de la mòmia

Tots els residents a Southfork viuen amb angúnia l'operació quirúrgica a què s'ha de sotmetre Clayton. Cliff continua confiant en Dandy sense adonar-se de l'engany. Sue Ellen està decidida a triomfar sola i rebutja April com a soci.,

04:15 Pel·lícula - Els pirates dels mars de la Xina
tancar

Els pirates dels mars de la Xina

A Hong Kong, a finals del segle passat, els pirates continuaven assolant els mars de la Xina sense que la policia anglesa ni els guardacostes xinesos ho poguessin evitar. Dragon, que va ingressar a la policia després que els vaixells de l'almirall fossin destruïts pels bandits, dimiteix per fer la guerra pel seu compte. Amb la col·laboració del seu amic Fei, s'introdueix en el cau secret dels pirates amb la intenció de destruir-los la flota.

06:00 Just kidding
06:15 Dallas - L'últim tango a Dallas
tancar

L'últim tango a Dallas

Bobby aconsegueix notícies de Pam a través de l'amistat que estableixen ell i Christopher amb una noia jove i atractiva. Cliff s'arrisca a perforar la terra on li han dit que hi havia petroli. JR rep valuosa informació sobre Wetstar.