Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Travelogue of masterpieces
10:05 Planetari
10:05 La vida secreta dels grans felins - La vida secreta dels grans felins
10:55 Globeriders - El Vietnam del Sud
11:48 Viatges al voltant del món - Els trens de bambú de Cambodja
12:19 La batedora, gustos i idees
12:50 Temps d'aventura - Cursa del Llop
13:09 Sheena - El tresor de sienna mende
13:54 Zona zàping
14:17 Tot un món - Escriptor albanès
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Tarda de cine - La finestra secreta
tancar

La finestra secreta

L'escriptor d'èxit Mort Rainey marxa uns dies fora de la ciutat perquè està passant per una mala època: està en procés de divorciar-se de la seva dona Amy i té una crisi de manca de creativitat. En lloc de fer un esforç i mirar d'escriure, es passa hores estirat al sofà, fins que un dia un desconegut es presenta davant la cabana on s'està i li retreu que un dels seus llibres és un plagi d'una idea seva. A partir d'aquí, la vida de Mort encara es complica més.

17:20 Pel·lícula - Tretze dies
tancar

Tretze dies

L'octubre de 1962 un avió espia nord-americà descobreix que la Unió Soviètica està instal·lant míssils a Cuba capaços d'impactar al sud dels Estats Units. El president John F. Kennedy convoca el comitè de crisi i durant tretze dies ell i els seus col·laboradors més estrets busquen la forma d'imposar la retirada dels míssils a la Unió Soviètica resistint les pressions del Pentàgon de llançar una acció armada que hauria pogut iniciar una tercera guerra mundial.

19:42 Just for laughs
19:59 Boscos - + info
tancar

+ info

El faig és un arbre que conforma boscos irregulars, atapeïts, foscos i humits: les fagedes. En Martí anirà fins a la fageda del Montseny, on en Salvador Carranza, un dels descobridors del tritó del Montseny, localitzarà un dels pocs exemplars d'aquest amfibi que hi ha al món. I passejant entre faigs trobarà l'Edmon Ribatellada, un dels últims flabiolaires que queden per aquelles contrades. Coneixerem un bosquerol que fa més de 60 anys que viu del bosc i contemplarem els dibuixos d'en Carles Puché, un il·lustrador especialitzat en natura. També se sabrà què tenen en comú la salamandra, i els taxis de Barcelona.

20:30 Boscos - + info
tancar

+ info

Navegant pel riu Ebre descobrirem què són els boscos de ribera i quins són els arbres que els formen. Veurem com els cavalls són els responsables de mantenir els marges dels rius i aprendrem com es controlen les poblacions d'ocells salvatges amb l'Eladi Ribes, un anellador que ha censat més de 8.000 ocells. En Marc Viñas ens portarà en barca Ebre avall per veure en quin estat es troben els àlbers i els altres arbres que formen els boscos de ribera. Ens ensenyarà quins experiments i investigacions hi porten a terme per protegir aquestes espècies. I en Martí Boada descobrirà aquí l'extensió de tamarius més espectacular que ha vist mai.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - València - R. Societat
23:57 Pel·lícula - Mal exemple
tancar

Mal exemple

MAL EXEMPLE (Role models) Danny y Wheeler són representants comercials d'una beguda energètica. Després d'haver tingut un accident amb el vehicle de l'empresa, els arresten i els condemnen a fer 150 hores de serveis a la comunitat. La tasca que els és assignada és tenir nens al seu càrrec. Mala idea...

01:29 El partit - València - R. Societat
03:08 Jazz a l'estudi - Victor de Diego
04:07 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
05:07 Videoclips catalans - MANEL, Aniversari
05:13 Videoclips catalans - GOSSOS, Un nou paisatge
05:18 Videoclips catalans - KIBOR, La Tarongina
05:23 Videoclips catalans - EL DIA DE LA BARBOTA, Els consells del boig
05:26 Videoclips catalans - BETH,Tots els botons
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:46 Jazz - + info
tancar

+ info

Una generació de músics, davant del gran geni Charlie Parker, agafa el repte d'anar més enllà de les seves innovacions. El pianista visionari Thelonius Monk infon una personalitat excèntrica per crear una música al seu propi estil, mentre que John Lewis i el remarcablement elegant Modern Jazz Quartet refinen el balanç del bebop entre la improvisació i la composició.

08:46 El Màster de TV3
09:12 Nit de la cultura balear - Nit de la cultura Balear 2011
10:28 La Sonora - + info
tancar

+ info

El primer programa de La Sonora ens ofereix un reportatge sobre el cantautor de Gandia Carles Dénia, que ha presentat el nou disc "El paradís de les paraules". Dénia ens convida a casa seva, a Vilanova i la Geltrú, a cantar mentre passegem a prop del mar i ens prepara una cassoleta de fideus a l'estil valencià.

10:53 Tons
11:05 Espai Terra 33 - Espai Terra 33
tancar

Espai Terra 33

Aquesta setmana a "Espai Terra 33" en Tomàs Molina ens proposa anar a buscar bolets de dues maneres diferents: des d'un laboratori fins a un bosc on es planten bolets. A més, el doctor Martí Boada visita la població de la Plana Novella, al bell mig del Parc Natural del Garraf, on hi ha un monestir budista. I també us proposem una excursió que el poeta Joan Maragall va fer l'any 1894, entre Vallter i Núria.

11:27 Cròniques salvatges
11:54 Catalunya salvatge
12:21 Fotografies - + info
tancar

+ info

En el primer episodi de la segona temporada, acompanyem Andoni Canela a fer fotos al volcà Stromboli; recordem les fotos de núvols d'un pioner de la fotografia catalana, Josep Pons Girbau, i fem fotografies de la sortida de Sol al Lluçanès amb un grup d'aficionats a la fotografia meteorològica.

12:47 Tot un món. D'aquíd'allà. Brasil
12:51 Via llibre - + info
tancar

+ info

La memòria és la protagonista del programa de demà de "Via Llibre". Dos historiadors, Toni Soler i Joan B. Culla, conversen sobre la seva importància i ens proposen llibres que no hem d'oblidar. Josep-Maria Castellet ens rep a casa seva per recordar amics de la seva generació i oferir-nos el testimoni dels seus anys com a editor literari. Descobrim quatre llibres que ens permeten fer memòria d'una Barcelona passada, i que ens faran recuperar l'esplendor de la Rambla o tardes passades a la Monumental.

13:17 TR3S C
13:26 Paisatges a través del temps amb David Dunlop - Els pintors del riu Hudson a l'Olana de Frederic church
13:52 Orient i Occident
14:37 Mons antics - + info
tancar

+ info

Richard Miles analitza l'alçament i la caiguda de l'imperi amb més èxit del món, Roma. Els beneficis materials del "bon ordre" que aportava el govern romà van proporcionar als ciutadans i individus la seguretat necessària per plantejar-se qüestions profundes sobre el significat de la vida. La cristiandat es va estendre per omplir el buit espiritual al cor de la civilització romana i la "ciutat de l'home" va acabar eclipsada per la "ciutat de Déu". Episodi 6 - City of Man, City of God

15:28 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
15:50 Cronos - Dones guerreres: Grace O'Malley, la reina pirata
tancar

Dones guerreres: Grace O'Malley, la reina pirata

Líder política, cap de clan, comerciant, guerrera, pirata... Grace O'Maille és una llegenda d'Irlanda i encara avui s'expliquen històries d'aquella dona que resulten del tot increïbles. Però Grace O'Malley no només va existir, sinó que va ser una de les dones més extraordinàries del seu temps. Som en el segle XVI, en una Irlanda molt dividida entre els clans i dominada pels senyors anglesos. Els O'Maille són un grup poderós, molt abocats al mar, en una època en què no era fàcil distingir entre un vaixell mercant i un de pirata.

16:48 segle xx - La Unió Soviètica: un laboratori antropològic
tancar

La Unió Soviètica: un laboratori antropològic

Un documental alemany de temàtica tan interessant com poc coneguda: els experiments científics, a la Rússia bolxevic dels anys 20 i 30, per crear -literalment- un "home nou". Cal tenir present que, en aquest terreny, el règim soviètic havia rebut del tsarisme una herència gens menyspreable: va ser entre 1901 i 1914 quan dos russos, un d'ells el cèlebre Ivan Pavlov, van rebre els únics Premis Nobel de Medicina que aquell país ha merescut fins ara.

17:42 D'aquíd'allà. Brasil - Catalans del Brasil
tancar

Catalans del Brasil

Reportatge sobre la vida quotidiana de quatre brasilers residents a Catalunya que van emigrar en diferents moments i per causes diverses.

18:07 D'aquíd'allà. Brasil - El Brasil
tancar

El Brasil

Céline Hue recorre el planeta buscant gent que fa el bé, que actua per canviar el món i la vida quotidiana de les persones que els envolten. Valents, implicats i, a vegades, un pèl tocats de l'ala, són homes i dones que han triat no seguir les normes per fer del món un lloc millor per viure-hi quan el sistema s'enfonsi. Són autèntics pioners que mitjançant les seves idees, noves i originals, miren de modificar les mentalitats i obrir nous horitzons

19:00 D'aquíd'allà. Brasil - El Brasil
tancar

El Brasil

Dhani Jones, jugador professional de futbol americà i home del Renaixement, segueix la seva odissea mundial en el camp dels esports. A cada racó del planeta, Dhani analitzarà a fons diferents passatemps nacionals i les passions que desperten. A través dels diferents atletes i els equips, cada esport ens obrirà una porta a una cultura diferent. Però Dhani és un home amb una missió, i a cada episodi haurà de demostrar si és tan fort i valent com es pensa. Quan arriba al Brasil i comença a practicar el voleibol de platja, descobreix que la sorra esdevé un rival difícil de vèncer. Però no serà el seu únic repte.

19:43 Singulars - Federico Mayor Zaragoza: Reacciona!
tancar

Federico Mayor Zaragoza: Reacciona!

El primer convidat del 2012, Federico Mayor Zaragoza, no és un desconegut i té un currículum on se sumen els càrrecs acadèmics amb els polítics: doctor en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid, catedràtic de Bioquímica, ministre d'Educació i Ciència (1981-82), diputat al Parlament Europeu (1987), durant 12 anys director general de la Unesco.

20:28 Parlament - + info
tancar

+ info

El diputat i expresident del Barça Joan Laporta i l'exentrenador blaugrana Johan Cruyff seran protagonistes d'un reportatge que emetrà "Parlament", el programa del 33 d'informació de les activitats del Parlament de Catalunya. Dins d'aquestes activitats, s'explica la feina que fan els diputats, i dissabte es mostren les de Joan Laporta, que, entre altres activitats, col·labora amb la Fundació Johan Cruyff. Al llarg del reportatge, Laporta explicarà la seva vinculació amb la fundació i la importància de la feina que tira endavant. Per la seva part, Cruyff detallarà la filosofia de la seva Fundació, que, en col·laboració amb el club Slampàdel de Collbató, organitza un projecte esportiu pioner a Catalunya que ofereix a nens i nenes amb discapacitats físiques i psíquiques l'oportunitat de poder jugar al pàdel, com a mesura i mostra del valor de l'esport per a la millora del seu desenvolupament humà. Finalment, el reportatge recull les opinions dels responsables i dels monitors dels projectes esportius de la Fundació, i inclou imatges inèdites de Laporta i Cruyff jugant a pàdel amb els nens.

20:55 Tot un món - Dones endavant
tancar

Dones endavant

Rosalie Belemtougri va arribar a Girona l'any 2003. A Burkina Faso, el seu país d'origen, les dones encara estan situades en un segon pla respecte als homes i per això es veuen arraconades exclusivament a les tasques de la llar. Un dels motius pels quals va emigrar van ser les ganes de demostrar que les dones poden participar activament en la societat, i en aquesta aposta va tenir el suport de la seva mare, que la va animar a continuar formant-se per tenir un futur millor. Ara estudia un cicle de grau superior d'integració social i, encara que actualment està a l'atur, ha treballat de mediadora intercultural a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Va ser una de les creadores, l'any 2008, de l'associació sociocultural de dones immigrants Endavant, de Salt, que vol trencar prejudicis i fomentar la participació social de les dones. Amb les seves amigues de Burkina Faso, la Rosalie parla moore, una de les llengües que, com els altres idiomes autòctons, es pot aprendre a l'escola, encara que l'idioma oficial és el francès.

21:06 Blog Europa
21:25 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

"No t'ho perdis" farà demà una visita a la retrospectiva del dissenyador Claret Serrahima, que s'exposa a l'Arts Santa Mònica. A més d'aquesta visita, en què ens guiarà el mateix artista, el programa oferirà, en el primer programa del nou dia d'emissió, reportatges sobre els actors del musical "Forever Young", que parlaran de la importància de prendre's la vida amb humor, i sobre Maika Malovski, que ens guiarà pel que considera que és el seu treball més "lluminós", l'espectacle de Calixto Bieito "Desaparecer", amb Juan Echanove, sobre la base de texos d'Edgar Allan Poe.

21:50 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Com veu Cinema 3 les candidatures dels premis Gaudí i els premis Goya. El "Millenium" de David Fincher arriba també en versió doblada al català. Recordem moments estel·lars de l'actor de doblatge Rogelio Hernández, desaparegut fa poc. Àlex Gorina i Jaume Figueras parlen de Humphrey Bogart, 55 anys després de la seva mort.

22:29 Sala 33 - Negro Buenos Aires
tancar

Negro Buenos Aires

NEGRO BUENOS AIRES Producció: Zeppelins Integrals Produccions, 1971 cine en producció associada amb Televisió de Catalunya, 2009 Direcció: Ramon Tèrmens Guionistes: Ramon Tèrmens i Daniel Faraldo Director de fotografia: Pol Turrents Música: Xavier Alsina Intèrprets: Francesc Garrido (Jordi), Daniel Faraldo (Armando), Natasha Yarovenko (Alma), Jordi Dauder (Ricard), Boris Ruiz (abogado), Àngels Bassas (Laura), Miquel Gelabert (Jefe 2), Julieta Diaz (Victoria), Muriel Santa Ana (Gaby) i Ricardo Merkin (Agüero) Jordi Puigmatí viatja a Buenos Aires per aconseguir un contracte del govern en ple període del "corralito". Jordi vol jugar net, però molt aviat a entendre que l'era de la "globalització", els escrúpols i la moral no té cabuda. Fins a on estarà disposat a arribar?

00:40 Sala 33 - El gato negro
00:49 Filmoteca 33 - A scanner darkly (v.o.s.)
tancar

A scanner darkly (v.o.s.)

En un futur proper, els Estats Units continuen la guerra contra les drogues i contra el terrorisme. Malgrat que la idea li provoca un gran rebuig, el policia secret Bob Arctor compleix les ordres que rep i comença a espiar amics seus. Quan ha d'intensificar la vigilància, Bob s'adona que s'està ficant en un món delirant on li és impossible desxifrar les identitats reals de les persones i on no pot estar segur de ningú.

02:22 Un disseny per a la vida
03:12 Travelogue of masterpieces
03:17 Travelogue of masterpieces
03:22 Parlament - + info
tancar

+ info

El diputat i expresident del Barça Joan Laporta i l'exentrenador blaugrana Johan Cruyff seran protagonistes d'un reportatge que emetrà "Parlament", el programa del 33 d'informació de les activitats del Parlament de Catalunya. Dins d'aquestes activitats, s'explica la feina que fan els diputats, i dissabte es mostren les de Joan Laporta, que, entre altres activitats, col·labora amb la Fundació Johan Cruyff. Al llarg del reportatge, Laporta explicarà la seva vinculació amb la fundació i la importància de la feina que tira endavant. Per la seva part, Cruyff detallarà la filosofia de la seva Fundació, que, en col·laboració amb el club Slampàdel de Collbató, organitza un projecte esportiu pioner a Catalunya que ofereix a nens i nenes amb discapacitats físiques i psíquiques l'oportunitat de poder jugar al pàdel, com a mesura i mostra del valor de l'esport per a la millora del seu desenvolupament humà. Finalment, el reportatge recull les opinions dels responsables i dels monitors dels projectes esportius de la Fundació, i inclou imatges inèdites de Laporta i Cruyff jugant a pàdel amb els nens.

03:49 Jazz a l'estudi - Javier Colina
tancar

Javier Colina

Autor de "Lágrimas negras" i protagonista de "Calle 54", de Fernando Trueba.

04:49 Jazz a l'estudi - Ramón Ángel Rey
05:48 Videoclips catalans - LA INCREÏBLE HISTÒRIA DE CARLES CAROLINA, Que algú marqui un gol
05:51 Videoclips catalans - EINA, Estat de xoc
05:55 Videoclips catalans - LA PORTA DELS SOMNIS, Saltem ben amunt
06:00 Videoclips catalans - KIBO, Dorm
06:03 Videoclips catalans - CESK FREIXAS, La petita rambla del Poble Sec
06:08 Descobrint la remota Alaska amb avioneta - + info
tancar

+ info

A Alaska tot és immens. Glaceres i fiords gegants, boscos que no s'acaben mai, moltíssims rius i llacs i una pila de muntanyes de quatre mil i cinc mil metres d'altitud. De tota aquesta immensitat, només una petita part està unida per carreteres. I a causa de les grans distàncies, els avions cada cop són més important, sobretot les avionetes petites. A Alaska hi ha deu mil avions registrats, per tan sols 60.000 habitants.

06:53 El poder de l'art - David
Progrmació BD ....
07:09 Rovelló - La cerca d'una llar
tancar

La cerca d'una llar

L'amo d'una botiga d'animals regala un gosset sense raça ni pedigrí a una família feliç. Quan se l'emporten de pícnic, l'animaló es perd al bosc, on s'ha d'enfrontar als perills d'un món que desconeix fins que trobi uns nous amos.

07:32 Rovelló - Què en farem, d'aquest gos?
tancar

Què en farem, d'aquest gos?

El Rovelló troba un nou amo, el Llisot, un noi pagès del Mas Tolosa. Però la cosa no està gens fàcil: el Llisot ha d'aconseguir que la seva tieta Nyera accepti el nou habitant, perquè si alguna cosa no falta al mas són bestioles...

08:01 Dr. W - La cicatrització
08:05 Dr. W - La suor
08:12 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Cyrano de Bergerac
tancar

Les tres bessones i Cyrano de Bergerac

L'Avorrida ha enviat les Bessones al segle XVII. Són a París, on coneixen una noia, la Rosaura, i tots els embolics amorosos que l'envolten. El seu cosí, Cyrano de Bergerac, que n'està enamorat, és qui li escriu les cartes d'amor més boniques que s'han escrit mai. Però ella no ho sap, perquè ho fa en nom d'un altre. Les Bessones miraran d'aclarir la situació.

08:37 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la rateta que escombrava l'escaleta
tancar

Les tres bessones i la rateta que escombrava l'escaleta

L'Avorrida envia les Bessones a una ciutat dominada per les màquines, on no es pot fer res, ni música. Allà, les nenes coneixen la Rateta, que és cantant d'un grup, i que vol fer un concert de rock per retornar l'alegria a la ciutat.

09:02 mic 3
09:02 Bon dia, amic Mic
09:11 Figures - La guineu i la cingonya
09:21 En Thomas i els seus amics - Aventura relliscosa
09:40 Doraemon - Derrotem l'equip dels Gegants / El líquid que fa parlar les fotografies
10:09 Doraemon - El mini ovni / L'habitació del temps
10:30 Doraemon - La cosina d'en Suneo / L'antena per teledirigir
10:55 Scooby-Doo, on ets? - El cas del vaixell fantasma
tancar

El cas del vaixell fantasma

L'Scooby-Doo i companyia s'han ficat de ple en la investigació sobre l'assalt que hi ha hagut de tres naus mercants en una sola setmana. Segons en C. L. Magnus, el propietari de la naviliera, ha estat cosa del fantasma del pirata Barba-Roja, que busca venjança. El misteri està servit. Ara només falta resoldre'l! T'ho perdràs?!

11:15 Scooby-Doo, on ets? - El fantasma de l'espai
tancar

El fantasma de l'espai

Després de quedar-se sense gasolina enmig d'un bosc tenebrós, l'Scooby-Doo i companyia han conegut un granger que els ha posat al dia de la desaparició d'una nau fantasma de l'espai, que es mou pel cel com un esperit malèfic. A més, des que va desaparèixer, hi ha una cosa que volta per la granja, una cosa que deixa unes petjades molt estranyes...

11:39 Els pingüins de Madagascar - L'esquirol roig / Ja era hora!
tancar

L'esquirol roig / Ja era hora!

En Boc Rocdur, l'heroi pingüinià més famós d'Amèrica, ha convençut tot el zoo que l'Equirol Roig és l'enemic número U de tots els pingüins. El Recluta és l'únic que sap la veritat... i el que ha de convèncer tots els altres! Com s'ho farà?! Més tard, en Kowalski amenaçarà tothom de partir en dos el contínuum espai-temps. Avui pot passar de tot!

12:01 Els pingüins de Madagascar - El tresor perdut de l'esquirol daurat
tancar

El tresor perdut de l'esquirol daurat

El Capità i companyia, per evitar que es faci realitat la llegenda i que el tresor de l'Esquirol Daurat caigui a mans de les rates, n'han acabat robant la clau. Es tracta d'una clau que representa la promesa de misteris, aventures, pistes falses, dobles jocs diabòlics i un clímax final d'infart. T'hi apuntes, a la recerca del tresor perdut?!

12:26 Els pingüins de Madagascar - El perill porta capa / Operació dormir
tancar

El perill porta capa / Operació dormir

El Capità està convençut que els còmics de superherois que han anat a parar a les mans del Recluta són un perill. I ben aviat descobrirem que té tota la raó del món! Avui va de superherois... i de supermalvats, és clar! Més tard, el Capità començarà a sospitar que el Recluta s'ha convertit en un agent doble i que s'ha passat al bàndol dels lèmurs. I si fos veritat?!

12:49 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages contra el CEIP Els Arenys de Castellbisbal.

13:20 L'internat del forat negre - La probabilitat
tancar

La probabilitat

En Marshall ha escrit una redacció que parla de prediccions de futur dels seus companys i, per error, hi ha posat que "un membre del grup de ciències morirà". El més curiós del cas és que l'endemà les prediccions s'han començat a complir al peu de la lletra i tots els seus amics estan corrent perills mortals. Això fa pinta de no tenir un final gaire feliç...

13:46 Lara, què fem? - Oh no! Ja és aquí!
tancar

Oh no! Ja és aquí!

Avui la Lara té examen d'anglès i quan es lleva descobreix horroritzada que li ha vingut la regla per primera vegada. Li fa por explicar-ho i està preocupada pel que puguin pensar els altres. Quan ho diu a les amigues se l'emporten corrents cap a un supermercat i allà s'introdueix en el meravellós món de les compreses i els tampons. Els nois s'assabenten del que li ha passat a la Lara i tot d'una s'adonen que les noies estan canviant. Es demanen què significarà això, per la seva amistat. Encara s'espanten més quan en Max els diu que les noies ja només s'interessaran pels nois més grans, com ell. Amb l'ajuda dels seus amics, la Lara s'adona que no s'ha de preocupar i té més confiança en ella mateixa. I tot i que s'està fent gran demostra clarament què li interessa... i no són els nois més grans.

14:01 Aifric - Cremes per a tots els gustos
tancar

Cremes per a tots els gustos

La Claudia es presenta a un càsting per un anunci que sortirà a la televisió nacional. La Sophie, que sap que si la trien es tornarà encara més insuportable, ha convençut l'Aifric per presentar-s'hi. L'Aifric, per tenir més possibilitats, ha fet servir un autobronzejat que li ha fet sortir un volcà a la galta! Ara és incapaç de sortir al carrer! Com s'ho farà?!

14:30 Martin Mystery - El mirall encantat
tancar

El mirall encantat

La Darla, una de les alumnes més lletges de l'institut, s'ha trobat un mirall molt antic a l'aula de teatre, ha demanat un desig... i, misteriosament, s'ha fet realitat! Ara tots els nois volen sortir amb ella, fins i tot en Martin! La desaparició de tot d'alumnes, en Martin entre ells, podria estar relacionat amb aquest fenomen tan estrany. O no...?

14:51 Martin Mystery - El poble dels adolescents
tancar

El poble dels adolescents

L'autobús que duia en Martin, la Diana i la resta de la classe al Museu de les Matemàtiques ha tingut una avaria en un poble on tots els habitants són adolescents. D'entrada, els sembla genial... Fins que en Java desapareix i en Martin rep un missatge demanant ajuda urgent! Aviat descobriran que són en una mena de "ciberdimensió desconeguda".

15:14 La Família del Super3 Extra
15:39 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Scooby i el trencanous ( parts 1 i 2 )
tancar

Scooby i el trencanous ( parts 1 i 2 )

L'Scooby i companyia han decidit anar a l'orfenat de la senyora Fezziwig per ajudar-la amb la representació de Nadal. Allà s'han trobat que el malvat senyor Nickleby té intenció d'apoderar-se de la casa a qualsevol preu. Si cal, hi enviarà un fantasma! Aquest Nadal serà fantasmagòric, ple d'ensurts i corredisses, però també de rialles!

16:02 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Per molts anys , Scooby-doo
tancar

Per molts anys , Scooby-doo

Aprofitant que és l'aniversari de l'Scooby-Doo, tota la colla li ha preparat una sorpresa i l'han dut al programa de televisió d'en Mark Winkendale, el presentador d'"Aquesta és la teva vida, Scooby-Doo"! Avui ens retrobarem amb tots els amics del nostre heroi... i amb un enemic molt especial, la Màscara Roja, que ha vingut a buscar venjança.

16:28 EspieZ! Nova generació - Operació Escoles rivals
tancar

Operació Escoles rivals

Unes quantes escoles de la ciutat han estat víctimes d'actes de vandalisme extrem. Segons en Jerry, la pròxima escola que atacaran serà la Grinnel. Els Espiez s'hi hauran d'infiltrar per descobrir-ne els responsables. Material específic per a la missió 311: el Disc d'aigua congelada, l'Eixam ultraletal, el Paracalor total i l'Ull telescòpic de rajos X.

16:49 EspieZ! Nova generació - Operació Bronzejador Trenc d'Alba
tancar

Operació Bronzejador Trenc d'Alba

Una sèrie d'actes d'una agressivitat desmesurada han portat els Espiez fins a un magatzem d'uns bronzejadors amb un poder d'atracció increïble. Ara només falta saber qui hi ha darrere de tota aquesta operació... Material específic per a la missió 260: les Lents de contacte de rajos M, la Bombolla d'aïllament WOOHP i el Supressor de matèria WOOHP.

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El Llampec i la caseta del gos
17:26 Chiro
17:37 Pingu - En Pingu fa de xef
17:45 Glumpers - Visita al Zoo
tancar

Visita al Zoo

Veiem com Dudd , Fàbel, Búquer, Qüigli i Webster caminen pel carrer, i s'aturen davant la porta del zoo. Tots volen entrar, però Búquer no te diners per pagar la entrada. Dudd els suggereix que saltin el mur. Webster serà el primer en intentar-ho, però tornarà fet pols, ja que a l'altre costat hi ha un animal. Fàbel serà el següent a saltar, però en comptes de fugir de l'animal, se'l menjarà. Tots els Glumpers s'aprofitaran d'en Dudd per saltar el mur, i una vegada han saltat tots, en Dudd, trist ja que ell no te ningú que l'ajudi a saltar, passa per davant de la porta, on veu un cartell que posa que l'entrada es gratis. A l'entrar, veurà com els seus amics estan tancats dins d'una gàbia, i ell lliure, pot passejar-se per tot el zoo.

17:46 Glumpers - El Glumper teledirigit
tancar

El Glumper teledirigit

Veiem en Fàbel dormint recolzat a la paret, quan de sobte sentim un borinot que vola prop de ell. Fàbel intenta menjar-se'l atrapant-lo amb la llengua, però no ho aconsegueix i es menja un quadre. Ara es en Dudd qui intenta atrapar el borinot, donant cops per to arreu, fins que el borinot es posa a la seva cara i es dona un cop a si mateix. Ara sentim un altre soroll: es en Búquer a sobre d'un disc flotant. Comença a fer cabrioles prop d'en Gobo i Qüigli per mostrar el que pot fer el seu invent, però en una d'aquestes surt disparat i el disc flotant acaba a la muntanya de menjar que te en Fàbel al seu costat...

17:48 Glumpers - Pillatge
tancar

Pillatge

És de nit i una ombra apareix a la sala d'estar, l'entravessa i creua una porta silenciosament, arriba a una caixa forta i entra una combinació secreta, la caixa s'obre i resulta ser la nevera plena de menjar, un personatge emmascarat riu i baveja de gana, es treu la màscara i es en Fubble que agafa una magdalena de dins la nevera. De sobte sona una alarma i Fubble ha de fugir evitant obstacles a l'estil agent 007, aconsegueix finalment fugir de les trampes mortals i salta just a temps, abans que una porta de seguretat que l'hagués deixat atrapat dins la cuina es tanqui. A l'altre costat de la porta es troba en Gobo i el Booker que l'esbronquen i l'hi mostren un cartell on indica que te prohibit menjar certs aliments. En Fubble es riu dels seus companys i es disposa a menjar la magdalena, però resulta ser de pega, MADE IN TAIWAN, i se'n va tot enfada't mentre els es riuen.

17:53 Els germans Kratt - Un Elefant a casa
tancar

Un Elefant a casa

En Chris i en Martin s'han trobat una cria d'elefant i l'han dut a la nau Tortuga perquè estigui fora de perill fins que trobin la seva manada. Aviat descobriran que les cries d'elefant poden arribar a ser molt trapelles, i que, si no troben aviat la mare, es poden quedar sense nau Tortuga! Sort que també n'aprendran moltes coses, dels elefants! Sobretot de la trompa! No t'ho perdis!

18:15 Els germans Kratt - A la càrrega, Rinoceronts!
tancar

A la càrrega, Rinoceronts!

Avui, els germans Kratt han anat de missió a la sabana africana a descobrir com és que estan desapareixent tants rinoceronts. Aviat descobriran que és cosa d'en Zach, que els està segrestant per construir l'invent més genial de tots: el rinodòzer! Però també descobriran com es defensen els rinoceronts... i potser fins i tot ho faran servir! T'ho perdràs?!

18:39 Master Hamsters - Estrella de caçafantasmes! Una història de por al costat de casa
tancar

Estrella de caçafantasmes! Una història de por al costat de casa

En Kaito, la Mizuki, la Marina i en Daisuke estan decidits a entrar en una mansió que tothom diu que està encantada. Aviat descobriran que els rumors són certs i en Kaito no en podrà fugir. Allà, a més de fantasmes, hi coneixerà una nena misteriosa que es diu Kasumi. Pot ser que els fantasmes siguin en Tendo i en Riki?! O són fantasmes de veritat?!

19:03 Master Hamsters - Estrella de sospitós! L'Alec és innocent!
tancar

Estrella de sospitós! L'Alec és innocent!

L'Alec està assegut al banc dels acusats per haver atacat en Keisuke al parc. Un testimoni assegura que va veure com el hàmster atacava el pare d'en Kaito, que ara no recorda res. En Gaudi i companyia estan convençuts de la innocència de l'Alec i han demanat permís al Mestre Superior per dur a terme una investigació. Seran capaços de salvar el seu amic?!

19:30 Els pingüins de Madagascar - Vigília de Nadal accidentada
tancar

Vigília de Nadal accidentada

Cada any, el zoo de Central Park tanca des de la vigília de Nadal fins al matí del 26 de desembre. Els animals aprofiten l'absència d'humans per organitzar una gran festa pels fills de les famílies animals, una activitat que anomenen Nen-Nadal. Aquest any, però, el rei Julien està decidit a saltar-se la tradició... i vés a saber com pot acabar!

19:52 Els pingüins de Madagascar - La nina xerraire / A punt d'imprimir
tancar

La nina xerraire / A punt d'imprimir

En Rico està enamorat de la seva nina, la Preciosa, però ara ha descobert que n'han fet una altra versió que parla! En Kowalski diu que pot adaptar la nina perquè parli, però necessita un xip de veu. La missió està servida! Més tard, algú fotografiarà els pingüins en plena acció per fer-ne un pòster. I això vol dir que els descobriran! Si no n'aturen la impressió, esclar!

20:18 Tom i Jerry - Dr. jekyll i el senyor ratolí
20:25 Tom i Jerry - El doctor ratolí
20:32 Tom i Jerry - Duel sense fi
20:38 Tom i Jerry - Els dos mosqueters
20:46 Bugs Bunny i els seus amics - Conill congelat
20:53 Bugs Bunny i els seus amics - El conill pirata
21:00 Bugs Bunny i els seus amics - Concert concentrat
21:08 Tom i Jerry - Impacient
21:14 Tom i Jerry - Qui s'emportarà el ratolí?
21:21 Tom i Jerry - Escala cap el cel
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Sóc un monstre
06:04 Megaminimals - Una amiga al jardí
06:10 Megaminimals - Digueu hola a en Sam!
06:17 Saari - El barret
06:21 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

En Zeke n'està tip, d'haver de menjar farinetes cada dia per esmorzar. Per això ha decidit dibuixar la pila de creps més grossa que s'hagi vist mai! El problema és que per sortir de l'habitació, se n'haurà de cruspir tantes que treurà la nota més baixa de tota la història en un examen de gimnàstica. I li tocarà anar al Campament Run-a-Ton! Que no li passi res!

06:43 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Avui que fan el reality show preferit del Zeke, resulta que li toca a l'Ike triar el programa de televisió. Avui és ell l'amo del comandament. Sort que en Zeke té una solució fantàstica: dibuixarà una tele gegant i la instal·larà al jardí de casa. Aviat la seva vida es convertirà en un reality que, se li'n va de les mans, el deixarà sense família! I és que la tele pot arribar a ser molt perillosa!

Progrmació BD ....
21:32 Crackòvia - Cap. 120
tancar

Cap. 120

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, presenta una edició on el derbi Espanyol-Barça serà el protagonista. Els presidents Sandro Rosell (Queco Novell) i Ramon Condal (David Olivares) tenen tan bon rotllo que aprofiten la seva trobada a la llotja per fer-se regals de Nadal. Es veurà el que va passar sobre la gespa de Cornellà-El Prat. Entre els jugadors i entrenadors, però també entre els periodistes. Jordi Grau (David Olivares) es troba amb Imma Casares (Helena Pla) i entre tots dos reporters hi ha alguna cosa més que rivalitat. A més, Pichi Alonso (Jordi Rios), que va jugar en tots dos equips, té l'ànima dividida. L'ànima i el cos.

22:09 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'humorista Javier Coronas explica com veu la tele a "La televisió és cultura". A més a més, l'Homo APM? provocarà el pànic en uns grans magatzems, fent-se passar per un empleat de manteniment. D'altra banda, es presentarà el tràiler d'"El talp", protagonitzat per Iñaki Urdangarin, es demanarà la renovació immediata de Pep Guardiola, s'analitzarà el derbi català del cap de setmana, Rajoy parodiarà un anunci molt conegut, el conseller Mas-Colell coneixerà Mr. Bean, hi haurà música amb l'Sputnik i s'oferirà els 5 millors moments televisius de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa especial de 30 minuts.

22:44 The League of Gentlemen - L'heroi manc
23:20 Jokebox - + info
tancar

+ info

El pare dels Pinto informa la família que ha conegut una persona molt especial. A "Compra-t'ho ara!" ens venen un clàssic de la literatura que també serveix per falcar taules: "Guerra i pau". Guy (un ventríloc) descobreix que la seva dona (la Nina) no li és del tot fidel. Jutgen el senyor Culpable per haver assassinat un cambrer que li va servir un cafè massa calent. A Tarot Rossita truca una menor embarassada. DJ Pokito presenta les seves classes per a ser el millor disc-jòquei.

23:47 Comedy Inc.
00:13 L'un per l'altre - El Travolta d'Horta
tancar

El Travolta d'Horta

El Calafell està anant amb la Susanna i la Joana se sent fatal, no sap què li passa. De cop es desmaia i en un "flash-back" veiem l'adolescència de la Joana, el Calafell, el Toni i la Maria. Són els anys vuitanta i s'està preparant una gran festa a l'hostal Lisboa. El Toni i la Maria encara no surten junt i la Joana està enamorada del Calafell però ell és un guaperes que la troba nena.

00:41 L'un per l'altre - El casament
tancar

El casament

El Calafell està a punt de casar-se. Al Toni li encarreguen de fer de padrí de boda i a ell li fa una il·lusió desmesurada. Ha de fer el vers i no li surt perquè està bloquejat per la responsabilitat. La Joana decideix que li confessarà al Calafell que n'està enamorada. El dia de la boda el Calafell es fa enrere i no es presenta a l'església.

01:14 L'un per l'altre - Recuperació
tancar

Recuperació

L'escola Xapí rep la visita d'un inspector que certifica que el nivell de l'escola és lamentable. Tots els professors es veuen obligats a presentar-se a un examen. El Toni fa massa temps que no estudia i no es recorda de res. El Poppins diu que l'ajudarà a aprovar, encara que sigui amb mètodes poc legals.

01:45 L'un per l'altre - L'avi fatxa
tancar

L'avi fatxa

En una de les fotos antigues que hi ha penjades a l'Hostal, descobreixen que un dels homes té la cara esborrada. Aquest home era l'avi matern del Toni, algú de qui mai es parla a casa seva. Investigant i remenant les golfes el Toni descobreix que el seu avi va ser un home amb un passat fosc durant la guerra civil i odiat per gairebé tothom.

02:08 L'un per l'altre - L'enemic d'Horta
tancar

L'enemic d'Horta

Al sex shop apareixen unes taques d'humitat a la pared, però algú, enlloc de veure-hi una taca hi veu la cara d'una noia celta. Tot el barri decideix treure profit d'aquest fet extraordinari i Horta i el sex shop s'acaben convertint en un lloc de pelegrinatge de tots els celtes del món. Tothom està content menys el Toni que decideix destapar la mentida que entre tots han creat.

02:43 Crackòvia - Cap. 120
tancar

Cap. 120

"Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, presenta una edició on el derbi Espanyol-Barça serà el protagonista. Els presidents Sandro Rosell (Queco Novell) i Ramon Condal (David Olivares) tenen tan bon rotllo que aprofiten la seva trobada a la llotja per fer-se regals de Nadal. Es veurà el que va passar sobre la gespa de Cornellà-El Prat. Entre els jugadors i entrenadors, però també entre els periodistes. Jordi Grau (David Olivares) es troba amb Imma Casares (Helena Pla) i entre tots dos reporters hi ha alguna cosa més que rivalitat. A més, Pichi Alonso (Jordi Rios), que va jugar en tots dos equips, té l'ànima dividida. L'ànima i el cos.

03:14 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'humorista Javier Coronas explica com veu la tele a "La televisió és cultura". A més a més, l'Homo APM? provocarà el pànic en uns grans magatzems, fent-se passar per un empleat de manteniment. D'altra banda, es presentarà el tràiler d'"El talp", protagonitzat per Iñaki Urdangarin, es demanarà la renovació immediata de Pep Guardiola, s'analitzarà el derbi català del cap de setmana, Rajoy parodiarà un anunci molt conegut, el conseller Mas-Colell coneixerà Mr. Bean, hi haurà música amb l'Sputnik i s'oferirà els 5 millors moments televisius de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa especial de 30 minuts.

03:49 The League of Gentlemen - L'heroi manc
04:18 Jokebox - + info
tancar

+ info

El pare dels Pinto informa la família que ha conegut una persona molt especial. A "Compra-t'ho ara!" ens venen un clàssic de la literatura que també serveix per falcar taules: "Guerra i pau". Guy (un ventríloc) descobreix que la seva dona (la Nina) no li és del tot fidel. Jutgen el senyor Culpable per haver assassinat un cambrer que li va servir un cafè massa calent. A Tarot Rossita truca una menor embarassada. DJ Pokito presenta les seves classes per a ser el millor disc-jòquei.

04:45 L'un per l'altre - El Travolta d'Horta
tancar

El Travolta d'Horta

El Calafell està anant amb la Susanna i la Joana se sent fatal, no sap què li passa. De cop es desmaia i en un "flash-back" veiem l'adolescència de la Joana, el Calafell, el Toni i la Maria. Són els anys vuitanta i s'està preparant una gran festa a l'hostal Lisboa. El Toni i la Maria encara no surten junt i la Joana està enamorada del Calafell però ell és un guaperes que la troba nena.

05:14 L'un per l'altre - El casament
tancar

El casament

El Calafell està a punt de casar-se. Al Toni li encarreguen de fer de padrí de boda i a ell li fa una il·lusió desmesurada. Ha de fer el vers i no li surt perquè està bloquejat per la responsabilitat. La Joana decideix que li confessarà al Calafell que n'està enamorada. El dia de la boda el Calafell es fa enrere i no es presenta a l'església.

05:48 Arròs covat - Arròs brut
tancar

Arròs brut

La tieta Paquita ha anat a parar al cel però aquest indret idíl·lic no li acaba de fer el pes. Mentre, el Xavi comença a donar classes a l'autoescola Masdéu. La cosa no li anirà massa bé i acabarà...bé, diguem que les coses se li complicaran una miqueta.