Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Josep Maria ALVÀREZ, secr.general UGT Catalunya Joan Carles GALLEGO, secr. general CC.OO Catalunya TERTÚLIA Gorka KNÖR Rafael NADAL Jordi JUAN Joan B.CULLA CONNEXIÓ MONTSERRAT / POL MARSÀ Lead: Obert el cremallera de Montserrat Txell ORTIZ Jordi RUIZ DE VILLA, soci bufet advocats Jausas Carles SOLER, presid. Ass. Europea d'Assessors Financers Lead: Madoff admet la seva culpabilitat DENÚNCIA/ MAGDALENA OLIVER Dolors VIDAL, pateix anorèxia als 59 anys Lead: La gent gran també pot patir anorèxia TEMA DIA Rafael JORBA, conseller Consell Audiovisual Catalunya Francesc ROSAURA, coord.programació religiosa TVC Mn.Jaume AYMAR, exdelegat mitjans comunicació Arquebisbat de Barcelona Joan Carles MARSET, vice-president Ateus de Catalunya Jamel El-Meziani, portaveu comunitat cultural islàmica de Vic Lead: La religió als mitjans de comunicació públics Lluisa FORRELLAD, escriptora "El primer assalt" Francesca FORRELLAD, escriptora " La vostra sang" Lead: Dues escriptores bessones Maria de la PAU JANER Carles AMORÒS/ Conxita BOQUET Joan ZAFÓN/ Joana SÁNCHEZ Josep CABRÉ/ Conxita MUSTÉ Josep Maria ANCILLO / Carmen COLOMINAS Vicens MONSONÍS / Paquita PUJOL Kuntz GILBERT / Mercè JORDAN Dolors BORRAS / Josep BERNAT Esperança TORRA / Antonio GUILLÉN

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 13/03/09
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Sopa de won ton
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1748
tancar

Cap. 1748

En Juli i l'Àlex han de parlar de l'incident. La Sara i en Fede no estan disposats a renunciar al que senten l'un per l'altre. L'Eli no s'ha tret del cap l'Ivan, però és tan lluny... En Iago comença a ser conscient que està sol. El senyor Felip vol recuperar els diners i torna a quedar amb la Roser. Aquest cop les apostes pugen molt. Massa. La Patrícia està decidida a separar-se de l'Orpinell, però són massa coses les que els lliguen...

16:25 El club - + info
tancar

+ info

Continua la gira d'"El Club". Divendres, 13 de març, el programa que presenta Albert Om es farà en directe des del Teatre Municipal de Girona. Hi participaran una vintena de cololaboradors i 500 persones de públic. Serà un programa especial, amb la Junta Directiva d'"El Club" (els Teatre de Guerrilla) com a amfitrions. Tindrem la màgia del Mag Lari, l'humor de Joan Pera i de Carles Flavià i les mil veus de Pep Plaza. La música, la posaran les actuacions en directe de Gerard Quintana, Mazoni i Sanjosex. També ens visitaran gironins ilolustres, com l'alcaldessa, Anna Pagans, i el director d'"El Punt" de les comarques de Girona, Emili Gispert, ara que el diari compleix 30 anys.

18:25 Tarda de cine - Destí paradís
tancar

Destí paradís

Jesse Stone estrena el seu nou càrrec com a cap de policia de la localitat de Paraiso investigant el brutal assassinat d'una adolescent conflictiva. Stone descobreix que la noia era una bona estudiant, però que algú la va empènyer cap a un camí d'autodestrucció.

20:00 Joking around
20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:45 Zona zàping - Zona zàping
22:15 La gran pel·lícula - Danny the dog
tancar

Danny the dog

Es tracta de la història de Danny, un jove a qui tota la vida han tractat com un gos i que malviu esclavitzat per Bart, un home sense escrúpols que el fa servir de sicari i que el du a lluitar en baralles il·legals. En un accident de trànsit Bart queda en coma i Danny coneix Sam, un home cec que es dedica a afinar pianos. Sam mirarà de tornar la identitat humana al jove a través de la música.

00:00 Sense ficció - Xina: Vota per mi, sisplau
tancar

Xina: Vota per mi, sisplau

"Sense ficció", 13 de març del 2009 Xina: Vota per mi, sisplau "Sense ficció" entrevista Esteban Beltrán, expresident d'Amnistia Internacional, per parlar d'un documental que tracta d'un experiment de democràcia en un país de partit únic, la Xina. Wuhan és una ciutat del centre de la Xina que té uns 9 milions d'habitants, i Weijun Chen, el director d'aquest documental, ha volgut fer-hi un experiment de democràcia. Una classe de tercer de primària d'aquesta ciutat té un primer contacte amb la democràcia en ocasió de les eleccions per escollir el delegat. Els nens, de vuit anys, competeixen per aconseguir el càrrec, animats i atiats pels mestres i per uns pares que ho volen tot per als seus fills. A la Xina les eleccions només se celebren en el si del Partit Comunista, però, fa poc, milions de xinesos van poder participar en les votacions d'un programa per elegir el millor cantant d'un concurs de televisió. L'objectiu de l'experiment de Weijun Chen era veure com seria rebuda la democràcia a la Xina si algun dia s'hi implantés. Per mitjà d'aquesta escola, amb els seus alumnes i les seves famílies, el documental retrata una societat i una ciutat, però, a més, planteja interrogants com ara si la democràcia és un valor universal que va lligat amb la naturalesa humana o si les eleccions comporten necessàriament la manipulació.

01:10 Pel·lícula - Que es faci justícia
tancar

Que es faci justícia

La pel·lícula, basada en fets reals, explica l'heroica lluita de la jutgessa canadenca Louise Arbour perquè els crims i la neteja ètnica de la guerra dels Balcans no quedessin impunes. Louise va ser Comissionada pels Drets Humans del Tribunal Penal Internacional per a l'antiga Iugoslàvia.

02:35 Pel·lícula - El preu d'una miss
tancar

El preu d'una miss

Una periodista amb càmera oculta participa en el concurs organitzat per la delegació d'Alacant del certamen de Miss Europa. Els seus col·la boradors, fent-se passar per una empresa de moda, havien aconseguit comprar el títol de Miss Alacant, que es va concedir, tot i les protestes, a la periodista i falsa Miss. Continuant amb la investigació, la periodista entra en la final del certamen de Miss Espanya amb les guanyadores de la resta de les províncies espanyoles. Inicien les negociacions per comprar el títol nacional, però descobreixen la periodista abans que el frau pugui cometre's.

03:50 Freqüència 04
04:15 El club - + info
tancar

+ info

Continua la gira d'"El Club". Divendres, 13 de març, el programa que presenta Albert Om es farà en directe des del Teatre Municipal de Girona. Hi participaran una vintena de cololaboradors i 500 persones de públic. Serà un programa especial, amb la Junta Directiva d'"El Club" (els Teatre de Guerrilla) com a amfitrions. Tindrem la màgia del Mag Lari, l'humor de Joan Pera i de Carles Flavià i les mil veus de Pep Plaza. La música, la posaran les actuacions en directe de Gerard Quintana, Mazoni i Sanjosex. També ens visitaran gironins ilolustres, com l'alcaldessa, Anna Pagans, i el director d'"El Punt" de les comarques de Girona, Emili Gispert, ara que el diari compleix 30 anys.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 De pesca amb el Mark Krupa - Northern Ontario
07:24 De pesca amb el Mark Krupa - Fraser River
07:50 Secrets de la natura - La mona vermella: Una vida a corre-cuita
08:15 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Viena, la ciutat de la mort. Àustria
08:35 Jardineria del segle xxI - Els jardins aquàtics d'Anthony Paul
09:01 Jardineria del segle xxI - El jardí de l'especulació còsmica de Charles Jencks
09:25 Tot un món - Deutes
09:30 Horitzons
09:30 Ciència al límit - Coves àcides
09:55 Fites de les ciències naturals i de la tècnica - Ernst Ruska i el microscopi electrònic
10:10 Imax - Els descobridors
tancar

Els descobridors

Des dels primers viatges que es van fer a la Terra fins als llançament de naus espacials, "The discoverers" mostra la passió d'explorar el nostre univers. Basat en el llibre del guanyador del premi Pulitzer Daniel J. Boorstin, aquest documental examina el nostre desig d'expandir els límits del nostre coneixement. Les històries presentades en aquest film s'estenen per l'espai i el temps, i ens permeten presenciar els descobriments i participar-hi. Veurem Isaac Newton en el seu laboratori britànic i després viatjarem al present per observar Louis Herman treballant amb els dofins a Hawaii.

10:50 Les costes d'Europa des del cel
10:55 Trasllats colossals - Trasllats històrics
tancar

Trasllats històrics

El propietaris del Minnewasta Country Club, a Manitoba, han adquirit una nova taverna per substituir l'antic local del club, però és a uns 50 km de distància. Mentrestant, a Florida, tindrà lloc el major trasllat d'estructures dels Estats Units: un hotel històric de quatre plantes, el Belle Haven.

11:40 Cuina passada de rosca - El concurs d'escopir llavors de síndria
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Julio Manrique, actor i director de teatre. Actuació: Abús.

12:40 Millennium
12:40 Millennium - Crònica negra, literatura negra
tancar

Crònica negra, literatura negra

En aquesta nova temporada, el programa ofereix una plataforma estructurada en diverses seccions i pensada per exposar idees provinents del camp de la cultura deixant de banda, voluntàriament, arguments de l'àmbit polític. I s'obrirà també a temes de caràcter científic, des de la perspectiva d'una àrea de pensament que cada vegada te més incidència en les nostres vides. A més, hi haurà cada setmana un tema per desenvolupar: des de Darwin i l'evolucionisme, fins a la cultura bancària, passant per Edgar Allan Poe, els oblidats, l'urbanisme d'Alfons Cerdà o el periodisme de successos. En cadascun d'aquests temes hi intervindran figures del món de la cultura o professionals que ens facin més entenedors els assumptes tractats. El primer tema que es desenvoluparà en la nova temporada de "Millennium" serà el periodisme de successos. A la llista de convidats hi ha Michael Connelly, autor de novel·la negra que va començar com a periodista de crònica negra al diari nord-americà Los Ángeles Times. Al llarg del debat es parlarà dels límits ètics en aquest tipus de periodisme, especialment a la televisió. I en l'espai de la mirada fixa es mostraran les fotografies d'Arthur Felling, més conegut com a Weegee, un periodista que amb la seva càmera arribava sempre el primer quan hi havia un mort a Nova York.

14:10 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. GLISSANDO --- ATARI A EXPERIMENTAL POP BAND --- BANG BANG YOU¿RE DEAD DEATH CAB FOR CUTIE --- NO SUNLIGHT TWO GALLANTS --- DESPITE WHAT YOU¿VE BEEN TOLD GALACTIC --- WHAT YOU NEED GOSSIP --- LISTEN UP! ANDREA CORR --- SHAME ON YOU NAJWA --- PUSH IT WHISKYN¿S --- REUS THE NEW RAEMON --- ELENA-NA MAIKA MAKOVSKI --- YOU EAT ME WELL DOMINIQUE A --- JE T¿AI TOUJOURS AIMEE ESSER --- SATISFIED JOSS STONE --- TELL ME BOUT IT GUILLAMINO --- LA VIDA

15:00 Planeta Terra
15:00 Viatges per la natura - L'Oder: Des del Neisse fins el mar Bàltic
tancar

L'Oder: Des del Neisse fins el mar Bàltic

Un paradís natural a menys de 100 km. de Berlín. Els rius Ilanka i Pliszka segueixen el seu curs cap a Polònia, on el riu Oder es troba amb el riu Neisse. Castors i blauets hi viuen a la vora en companyia d'àguiles pescadores, oques salvatges o ratpenats. El riu Oder, que ha estat modificat en bona part del seu curs, quan arriba al mar Bàltic, s'estén com una gran mà en forma de laberint que condueix les aigües fins al mar.

15:45 Herois de la natura - John Wamsley, la recerca del paradís perdut
16:35 Secrets de la natura - Els coales: Un paradís als afores d'una ciutat.
17:00 Batecs de natura - L'avenc d'Esteles
17:10 Curiositats del món animal
17:15 Bèsties clip
17:20 Secrets de les petites coses - Menjar... i cuinar
18:05 La història de Déu - Monoteisme
tancar

Monoteisme

Aquest episodi es pregunta què vol Déu i què passaria si no hi estiguéssim d'acord. La història de Déu no és només la història de la pau i la justícia, sinó la història de la violència i la repressió, dels heretges, les croades, la reforma i la contrareforma. Quanta sang s'ha vessat en nom de Déu?

19:05 Cuina passada de rosca - El concurs d'escopir llavors de síndria
19:30 Cànon Lletres - Orwell. A contracorrent
tancar

Orwell. A contracorrent

El documental presenta la biografia de l'escriptor anglès George Orwell, mostrada en íntima relació amb la seva obra literària. Se'n ressalta concretament el procés de formació de la seva consciència política, a partir de les experiències com a policia imperial a Birmània, la seva vida entre els pobres anglesos i francesos i, de manera especial, la seva participació a la guerra civil espanyola. Tot això, comentat per Noam Chomsky, Richard Rorty, Miquel Berga, Wilebaldo Solano i Pelai Pagès.

20:35 Jardineria del segle xxI - El món vegetal de Breimann i Bruun
21:00 Visions monumentals - Islàndia
21:25 Notòpic - Cap. 1 Dalanda, del Senegal a Girona
tancar

Cap. 1 Dalanda, del Senegal a Girona

La Dalanda té 19 anys. Va néixer a Senegal, però quan tenia 7 anys va anar a viure a Girona amb la seva família. Forma part d'una associació de joves que organitza festes per a immigrants d'origen africà. D'aquesta forma tenen espais on trobar-se i disfrutar, on poden superar en part els problemes de discriminació que sovint pateixen el nois negres a les discoteques. Per ser noia, no ha patit directament aquesta discriminació. A la segona part del programa, els protagonistes de Notòpic reflexionen sobre com se senten mirats pels autòctons.

21:45 Ànima - + info
tancar

+ info

Els divendres, Toni Puntí i Bibiana Ballbè faran les recomanacions d'"Ànima" per al cap de setmana.

22:00 Thalassa - Concordia, la conquesta del sud / El cargol punxenc
tancar

Concordia, la conquesta del sud / El cargol punxenc

Al primer reportatge anomenta "Concordia, la conquesta del sud" anirem a l'Antàrtida, a l'estació científica Concòrdia, que és en un dels llocs més hostils del planeta. Després, a "El cargol punxenc" coneguem la vida i els miracles d'aquest petit mol·lusc de qui, durant segles, es va extreure el tint per fer la púrpura.

22:45 Sputnik - Joy Division
tancar

Joy Division

Sputnik inaugura el nou horari i dia d'emissió amb l'estrena del documental "Joy Division", el retrat definitiu sobre un dels grups clau dels nostres temps. Joy Division només van poder gravar dos àlbums. El cantant, Ian Curtis, va morir jove i es va convertir en un mite del rock. Però els dos àlbums de Joy Division van ser suficients per convertir-los en una referència per a la música dels trenta anys següents. Aquesta setmana us oferim la primera part del documental "Joy Division". Un retrat molt íntim de la banda que, a partir del punk i de la realitat desesperada d'una ciutat grisa com Manchester, va donar vida a una nova forma de música. El documental inclou entrevistes amb els components del grup, Tony Wilson (periodista i descobridor del grup), Peter Saville (dissenyador dels discos de la banda), Martin Hannett (productor) i Annick Honoré (amant d'Ian Curtis) entre molts d'altres. "Joy Division" va ser premiat l'any 2008 pel públic del festival de documental musical In-Edit. És obra de Grant Gee, realitzador entre d'altres del documental "Meeting people is easy" sobre Radiohead. www.sputniktv.com

23:40 Ritmes concert - Marc Parrot
tancar

Marc Parrot

Músic, productor, cantant, compositor,... Marc Parrot és un d'aquells músics catalans que s'escapa de qualsevol intent de catalogació exacta i precisa. Domina gairebé tots els aspectes de l'ofici fins a conformar una personalitat pròpia que li ha proporcionat un territori propi en el panorama musical de casa nostra. Aquest perfeccionista de la producció, del detall i de la posada en escena, va presentar el seu espectacle "Interferència" (que dóna títol, també, al seu sisè i últim disc) a la Sala Luz de Gas de Barcelona, dins la 14a edició del festival BarnaSants, dedicat a la cançó d'autor.

00:20 Territoris Mediterrani
00:55 Cànon Lletres - Orwell. A contracorrent
tancar

Orwell. A contracorrent

El documental presenta la biografia de l'escriptor anglès George Orwell, mostrada en íntima relació amb la seva obra literària. Se'n ressalta concretament el procés de formació de la seva consciència política, a partir de les experiències com a policia imperial a Birmània, la seva vida entre els pobres anglesos i francesos i, de manera especial, la seva participació a la guerra civil espanyola. Tot això, comentat per Noam Chomsky, Richard Rorty, Miquel Berga, Wilebaldo Solano i Pelai Pagès.

01:55 Paletes - Cézanne: la violència del motiu
02:25 Notòpic - Cap. 1 Dalanda, del Senegal a Girona
tancar

Cap. 1 Dalanda, del Senegal a Girona

La Dalanda té 19 anys. Va néixer a Senegal, però quan tenia 7 anys va anar a viure a Girona amb la seva família. Forma part d'una associació de joves que organitza festes per a immigrants d'origen africà. D'aquesta forma tenen espais on trobar-se i disfrutar, on poden superar en part els problemes de discriminació que sovint pateixen el nois negres a les discoteques. Per ser noia, no ha patit directament aquesta discriminació. A la segona part del programa, els protagonistes de Notòpic reflexionen sobre com se senten mirats pels autòctons.

02:40 Thalassa - Concordia, la conquesta del sud / El cargol punxenc
tancar

Concordia, la conquesta del sud / El cargol punxenc

Al primer reportatge anomenta "Concordia, la conquesta del sud" anirem a l'Antàrtida, a l'estació científica Concòrdia, que és en un dels llocs més hostils del planeta. Després, a "El cargol punxenc" coneguem la vida i els miracles d'aquest petit mol·lusc de qui, durant segles, es va extreure el tint per fer la púrpura.

03:25 Sputnik - Joy Division
tancar

Joy Division

Sputnik inaugura el nou horari i dia d'emissió amb l'estrena del documental "Joy Division", el retrat definitiu sobre un dels grups clau dels nostres temps. Joy Division només van poder gravar dos àlbums. El cantant, Ian Curtis, va morir jove i es va convertir en un mite del rock. Però els dos àlbums de Joy Division van ser suficients per convertir-los en una referència per a la música dels trenta anys següents. Aquesta setmana us oferim la primera part del documental "Joy Division". Un retrat molt íntim de la banda que, a partir del punk i de la realitat desesperada d'una ciutat grisa com Manchester, va donar vida a una nova forma de música. El documental inclou entrevistes amb els components del grup, Tony Wilson (periodista i descobridor del grup), Peter Saville (dissenyador dels discos de la banda), Martin Hannett (productor) i Annick Honoré (amant d'Ian Curtis) entre molts d'altres. "Joy Division" va ser premiat l'any 2008 pel públic del festival de documental musical In-Edit. És obra de Grant Gee, realitzador entre d'altres del documental "Meeting people is easy" sobre Radiohead. www.sputniktv.com

04:15 Ritmes concert - Marc Parrot
tancar

Marc Parrot

Músic, productor, cantant, compositor,... Marc Parrot és un d'aquells músics catalans que s'escapa de qualsevol intent de catalogació exacta i precisa. Domina gairebé tots els aspectes de l'ofici fins a conformar una personalitat pròpia que li ha proporcionat un territori propi en el panorama musical de casa nostra. Aquest perfeccionista de la producció, del detall i de la posada en escena, va presentar el seu espectacle "Interferència" (que dóna títol, també, al seu sisè i últim disc) a la Sala Luz de Gas de Barcelona, dins la 14a edició del festival BarnaSants, dedicat a la cançó d'autor.

04:55 Territoris Mediterrani
05:25 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. GLISSANDO --- ATARI A EXPERIMENTAL POP BAND --- BANG BANG YOU¿RE DEAD DEATH CAB FOR CUTIE --- NO SUNLIGHT TWO GALLANTS --- DESPITE WHAT YOU¿VE BEEN TOLD GALACTIC --- WHAT YOU NEED GOSSIP --- LISTEN UP! ANDREA CORR --- SHAME ON YOU NAJWA --- PUSH IT WHISKYN¿S --- REUS THE NEW RAEMON --- ELENA-NA MAIKA MAKOVSKI --- YOU EAT ME WELL DOMINIQUE A --- JE T¿AI TOUJOURS AIMEE ESSER --- SATISFIED JOSS STONE --- TELL ME BOUT IT GUILLAMINO --- LA VIDA

06:15 Expedients de l'espai
06:25 Viatges al voltant del món - La meva Nova York. Tot el món en un sol barri: Jamaica/Queens
tancar

La meva Nova York. Tot el món en un sol barri: Jamaica/Queens

El barri de Nova York anomenat Jamaica està format per una mescla de nacionalitats única a la ciutat: el món sencer està representat en un centenar d'illes de cases del districte de Queens. El nom de Jamaica no ve de l'illa del Carib, sinó de la paraula índia jamekos, que vol dir "castor", tot i que també hi han anat a viure molts immigrants provinents de l'illa caribenya. Coneixerem gent que ha arribat a aquest barri amb la intenció de fer realitat el somni americà, com ara un egipci que té una botiga de vestits de núvia i que també organitza festes per a les noies llatines que fan 15 anys, o els jugadors del Jamaica Bulldogs, un equip de futbol americà.

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Gaudins - A la garjola!
tancar

A la garjola!

A Gaudínia, tothom, excepte l'Eugeni, és bo fent alguna cosa. Un dia, per casualitat, enxampa un lladre i decideix que podria ser un bon policia. La seva intransigència, però, fa que gairebé tot Gaudínia acabi a la garjola! Menys en Tirafums, és clar...

07:30 Els barrufets - Barrufa fusta
tancar

Barrufa fusta

Avui en Gargamel es torna a trobar amb l'Esmeralda, l'endevinaire gitana, que ja saps que se la sap molt llarga. Tant, que aquesta vegada enredarà el propi bruixot per prendre-li una moneda d'or. Això farà que els nostres amics, els barrufets, acabin creient-se que l'Arbre de la Bona Sort realment existeix! Què et sembla, a tu, que és veritat?!

08:00 Doraemon - L'insecte invencible / El forat antigravitatori
08:22 Doraemon - La vàlua d'una mare / La mentidera
08:55 mic 3
08:55 El teatre de l'Isop - El lleó i el senglar
tancar

El lleó i el senglar

Avui l'Isop ha comunicat a tota la companyia que farà un càsting per triar qui representarà els personatges principals de l'obra d'avui: "El lleó i el senglar". En Goddard i en Bogart gairebé arribaran a les mans i potser es quedaran sense paper cap dels dos. No saben que la satisfacció d'una victòria dura ben poc. Una bona amistat, en canvi, pot durar tota la vida.

09:10 La vaca Connie - La connie i la seva àvia
tancar

La connie i la seva àvia

Avui la mare de la Connie fa un pastís d'aquells que hi canten els àngels. Només li falta un ingredient: la mel. La Connie és l'encarregada d'anar-la a buscar. Però, on en pot trobar, de mel? Sort que té tants amics al bosc, que algun sabrà on viuen les abelles que fan la mel.

09:20 Tork - El nouvingut
tancar

El nouvingut

L'Iris troba una guineu rondant pel bosc dels nostres amics. Molt espantada, intenta avisar els altres animals perquè vagin amb compte. En Tork i en Batt s'apuntaran a aquesta tasca d'una manera particular, fins que hi topen inesperadament.

09:30 Club Super3
09:30 Rovelló - Sigues tu mateix
tancar

Sigues tu mateix

Últimament en Llisot només fa que sentir com l'Oriana i el seu pare parlen tan bé d'un tal Ramon. En Llisot s'apunta a una pila de cursos per intentar ser com ell i no s'adona que a l'Oriana, el que més li agrada d'en Llisot, és que sigui tal com és.

09:55 La brigada dels fossers - L'herència
tancar

L'herència

En Làpida obre una carta dirigida a en Boris, en la qual li comuniquen que li ha tocat una rica herència. En Làpida tractarà en Boris com si fos un rei amb el propòsit que li doni una part de l'herència.

10:10 Info k
10:20 Méteo K - Cap. 1
10:30 Club Super3
10:30 La màgica Do-Re-Mi - El festival de les bruixes
tancar

El festival de les bruixes

L'examen del nivell dos de bruixeria consisteix a fer un truc de màgia davant de totes les bruixes i que els agradi. Amb en Michiaki Watanabe, un company de classe, faran les pràctiques i sense fer cap encanteri miraran d'aprovar.

10:55 Espies de veritat - Sortida a la neu
tancar

Sortida a la neu

L'excursió a la neu de les nostres heroïnes promet ser un desastre. La Mandy comparteix habitació amb elles! Per acabar-ho d'adobar, el doctor Gelee, responsable de l'atac de l'Home de Gel, ha sortit de la presó per venjar-se de les espies.

11:20 La tata - The heather biblow story
11:42 La tata - Morning after
12:10 Club Super3
12:10 Enigma - Doble problema
tancar

Doble problema

La Histèria s'ha escapat de la presó d'alta seguretat on estava recluïda. En Faust, que està tip de comprovar que els Trogs són uns inútils, ha decidit posar-s'hi en contacte a través de la Halloween, antiga companya d'estudis de la Histèria.

12:35 El xou de la granota - Cap. 66 Óssos i abelles
tancar

Cap. 66 Óssos i abelles

L'ós s'ha endut una sorpresa molt desagradable quan ha comprovat que les abelles d'en Joe dels Pantans defensen la seva mel com si fos or. Qui l'hi podria ajudar, a aconseguir una mica de mel? És clar! La granota! Que es cruspeix tots els insectes que se li acosten! Però vols dir que la fura no té altres plans per la granota? S'acosta l'hora de sopar...

12:50 Megaman, el ciberguerrer - El retorn d'en Protoman
13:15 Hattori el ninja - És dur ser dur
13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - Un segrest i una funció de teatre al mateix temps - 1a part
tancar

Un segrest i una funció de teatre al mateix temps - 1a part

En Tamasonuke Ito i la seva companyia de teatre tornen a ser a la ciutat. Hi representen "El tallador de bambú", i el paper de la princesa Kaguya el fa una actriu guapíssima, la Renge Kataoka. En Conan, la Ran i la Sonoko van a veure els assajos i resulta que el pare de l'actriu que fa de princesa Kaguya, en Hansiro, que és director d'una gran empresa, es presenta a buscar-la juntament amb el seu secretari, en Soichi Onuki perquè la Renge... s'havia escapat de casa seva! Què faran, ara si a la protagonista no la deixen arribar a temps per l'estrena? Potser hauran de convèncer la Ran de les seves aptituds teatrals?

14:09 El detectiu Conan - Un segrest i una funció de teatre al mateix temps - 2a part
tancar

Un segrest i una funció de teatre al mateix temps - 2a part

De fet, no és que la Renge se n'hagi tornat a casa seva, sinó que resulta... que l'han segrestat! En Conan i els altres han sabut que en realitat la Renge havia fugit de casa seva perquè no es volia casar amb cap dels tres homes de negocis que la pretenien. Després de pensar-hi una mica, en Conan s'adona que el segrest l'ha muntat la mateixa Renge però... al final, la persona que ha ajudat la noia a simular el segrest resulta que... ha acabat segrestant-la de debò!

14:35 Viewtiful Joe - Objectiu: en Joe!
15:00 Maison Ikkoku - El pare perfecte: Els dos fills d'en Godai
tancar

El pare perfecte: Els dos fills d'en Godai

De sobte, en Godai ha de fer de pare! Resulta que una de les cambreres ha fugit sense avisar, i ara en Godai s'ha d'ocupar de les seves criatures. La Maison Ikkoku sembla més aviat una guarderia, però hi ha un conflicte d'interessos entre els instints paternals i la disbauxa contínua!

15:25 One piece - Els pirates del barret de palla decideixen buscar la Nico Robin
tancar

Els pirates del barret de palla decideixen buscar la Nico Robin

En Chopper troba en Ruffy, la Nami i en Zoro i els explica el que ha passat. Entre tots decideixen que enxamparan la Robin per aclarir el que ha passat. Però mentrestant, en Franky no es dóna per vençut i continua buscant en Ruffy. Com que, gràcies als seus homes, ha sabut que l'Usopp és sol al Going Merry, decideix que el farà servir d'esquer per atraure el seu enemic...

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups!
16:20 Invasió - Mata hari
tancar

Mata hari

La misteriosa mort d'un estudiant que participava en un projecte de comunicació via satèl·lit desperta la curiositat de Cade.

17:00 Curiositats del món animal - Tot teixint
17:05 Món salvatge - El dragó de Komodo
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Història d'un poni
tancar

Història d'un poni

Avui unes botes de muntar portaran la Franny a un concurs de salts al Club Hípic Dolços Prats. Allà hi coneixerà la Pixie i la seva geneta, la Sarah, que ja estan a punt per començar la competició. El problema és que totes dues estan molt nervioses i potser s'estimarien més deixar-ho per un altre dia. Sort que tenen la Franny a la vora, que té solucions per tot...

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia diu que no li fan por les tempestes. Només es posa coixins a les orelles, perquè a les orelles potser sí que els fan una mica de por. En Carles, d'entrada, li haurà d'explicar que no hi ha cap gegant enfadat al cel, i que el cel no està a punt de caure... Però també s'haurà d'inventar uns quants jocs per distreure la seva germaneta. T'hi apuntes?!

17:50 Una mà de contes - La llebre poruga i l'eruga que no s'arruga
18:05 Club Super3
18:05 Mila - El fantasma que no feia por
tancar

El fantasma que no feia por

Ja deus saber que cada any, per Halloween, tots els fantasmes surten del seu amagatall per donar ensurts a la gent. Bé, tots menys un... Avui la Mila t'explicarà la història d'en Popoll, l'únic fantasma del món que no feia por ni a un poll. En Ratapuet, el seu germà gran, sempre se'n reia, fins que va conèixer en René-Kevin, el nen que li va canviar la vida...

18:15 Erky Perky - + info
tancar

+ info

El Perky i el Tuf l'han fet molt grossa amb la perruca de la Margaret Malcarada. Per postres, a l'Erky se li ha quedat un glaçó enganxat a la llengua. I si no menja una mica de xocolata no n'hi sortirà una altra. L'única que té xocolata ja saps que és la Margaret. I potser en canviaria una mica per una Llengua de Babau... la llengua de l'Erky, és clar!

18:35 Doraemon - 1ª Hist.: El xiulet de les mascotes. 2ª Hist.: Les pilotes de tots els colors
tancar

1ª Hist.: El xiulet de les mascotes. 2ª Hist.: Les pilotes de tots els colors

En Gegant té en Muku, un gos molt ben ensinistrat. En Suneo també té una mascota, en Picarol, un esquirol que es va trobar al jardí. La Shizuka té un canari que se l'estima molt. I en Nobita? Ell també vol una mascota, però la mare no hi vol animals, a casa. Més tard, en Nobita donarà una lliçó a una banda de motoristes que els han intentat atropellar, a ell i la Shizuka.

19:00 Equip Galaxy - Bojos pel reciblatge
tancar

Bojos pel reciblatge

En Josh, la Yoko i en Brett han sortit a descarregar tot de material informàtic antic en un abocador intergalàctic. En arribar-hi, s'adonaran que el vigilant ha desaparegut. Abans de poder avisar en Kirkpatrick, el director, els atacarà una mena de robot de creació pròpia fet de components electrònics vells. El seu objectiu és venjar-se de l'Institut Galaxy!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - L'explosió és el senyal. Els CP9 mouen fitxa
tancar

L'explosió és el senyal. Els CP9 mouen fitxa

L'Iceburg envia en Pauli al seu despatx, a retirar de la caixa forta una cosa que s'ha de mantenir en secret. Just quan ho troba, se sent una gran explosió: és el senyal dels membres del grup CP9 per llançar el seu atac. Amb l'ajuda d'un còmplice emmascarat, la Nico Robin entra a l'edifici i s'enfronta a l'Iceburg, que llavors s'adona que en Ruffy no ha tingut res a veure amb el que ha passat. Mentrestant, dos altres homes emmascarats s'acosten a en Pauli i l'obliguen a donar-los el que porta secretament. Ara sabem que es tracta dels plànols d'una certa arma, però en Pauli assegura que els que porta són... falsos!

20:05 Get Backers - Un recital només per tu
20:30 Samantha ups! - Bona partença
20:35 Joves fora de serie - Quedem al karaoke?
tancar

Quedem al karaoke?

Un dissabte qualsevol pot servir per treballar, per dormir o per sortir de casa i canviar el xip. Aquest és el cas de la Natàlia, que és voluntària a l'Associació Catalana Síndrome de Down i que dedica els dissabtes a anar amunt i avall amb un grup de joves amb alguna discapacitat intel·lectual. Avui, el canvi de xip comença al karaoke.

20:45 La tata - First date
21:07 La tata - The bobbi fleckman story
tancar

The bobbi fleckman story

Brighton guanya un concurs radiofònic. Com a premi, apareixerà al nou vídeo de Brian Setzer, que, a més, es gravarà a casa seva. L'estrella del rock es presenta amb l'executiva de la discogràfica Bobbi Fleckman. Bobbi i Clotilde, la seva ajudant, s'apoderen de la casa. Però el que fa més ràbia a Fran i a C.C. és que Maxwell, que està buscant una estrella per al seu nou projecte de Broadway, es fixa en Bobbi.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1748
tancar

Cap. 1748

En Juli i l'Àlex han de parlar de l'incident. La Sara i en Fede no estan disposats a renunciar al que senten l'un per l'altre. L'Eli no s'ha tret del cap l'Ivan, però és tan lluny... En Iago comença a ser conscient que està sol. El senyor Felip vol recuperar els diners i torna a quedar amb la Roser. Aquest cop les apostes pugen molt. Massa. La Patrícia està decidida a separar-se de l'Orpinell, però són massa coses les que els lliguen...

22:00 Ventdelplà - Cap. 155
tancar

Cap. 155

Un gos rabiós corre pel poble i escampa el pànic entre la gent. El Joan retreu a la Ció que li hagi amagat l'embaràs de l'Svetlana. La manifestació de la gent del poble contra el prostíbul del Monràs ha transcendit als mitjans i el Paco s'esvera. La Rosalia segueix encapçalant les protestes contra el Monràs i els seus negocis. El Rafa i la Marcela estan preocupats pel Ramiro. Ella es proposa canviar d'actitud amb el seu home. El Benet planteja a la Roser buscar un pis de lloguer i viure-hi plegats.

22:54 Ventdelplà - Cap. 156
tancar

Cap. 156

Durant la batuda de caça per trobar el gos rabiós, el Jaume fereix el Julià. La Teresa no pot més i vol plantar cara a l'Enric. L'Andrea, una companya de facultat del Xavi, es fixa en el Pau. Els cultius dels ecologistes no acaben d'anar bé, però a la Nicole li sembla que sap què passa. L'Ester actua amb un excés de zel amb al seu fill i la Carme li aconsella que no sigui una mare tan patidora. El Monràs es fixa en la Berta.

23:55 El meu heroi - Cap. 29
tancar

Cap. 29

L'ajuntament no acaba d'arreglar el fanal espatllat de davant l'habitació dels pares de la Janet. Així doncs, en George es presenta com a regidor i promet solucionar-ho si surt elegit. El seu contrincant és en Pier, que evidentment, amb els seus aires de suficiència, està convençut que tothom el votarà. Els electors queden impressionats amb els punts de vista tant summament honestos d'en George, però aquest no està preparat per suportar les pressions de l'ajuntament...

00:23 El meu heroi - Cap. 30
tancar

Cap. 30

La fisiologia mig humana, mig ultroniana de l'Ollie comença a donar problemes quan el nen creix a un ritme frenètic. En 24 hores passa de ser un nadó de nou mesos a convertir-se en un adolescent de 19 anys amb xicota seriosa. La Janet i en George estan desolats i senten que els han robat el plaer de veure créixer el seu únic fill, i més encara quan l'Ollie es transforma en noia. Decideixen, doncs, contractar els serveis d'una doctora ultroniana molt coneguda, que malgrat tenir un expedient impecable, sembla i sona com si fos l'exasperant germana petita de la Britney.

00:55 Mar de fons - Anades i tornades
tancar

Anades i tornades

El Carles vol convèncer la Judit que lluiti per demostrar la seva innocència, però ella no sembla que li faci gaire cas. L'Ernest fa veure al Carles que si ha d'estar amb la Judit ha de ser perquè l'estima, no només perquè se sent culpable. Per la seva banda, l'Ernest viu molt intensament aquest moments, que li serveixen per descobrir el que realment sent per la Montserrat. La Jana no pot evitar estar profundament agraïda al Francesc per totes les atencions que aquest li professa.

01:45 Beverly Hills - Local hero
02:27 Beverly Hills - The end of the world as we know it
03:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine i Daniel troben la casa dels seus somnis, però no es poden permetre gastar tants diners. Chloe descobreix la identitat del lladre dels diamants. Bernardo veu, amb gelosia, com Nicolas invita Denise al ball de Courcey.

03:35 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine i Daniel troben la casa dels seus somnis, però no es poden permetre gastar tants diners. Chloe descobreix la identitat del lladre dels diamants. Bernardo veu, amb gelosia, com Nicolas invita Denise al ball de Courcey.

04:00 Mar de fons - Anades i tornades
tancar

Anades i tornades

El Carles vol convèncer la Judit que lluiti per demostrar la seva innocència, però ella no sembla que li faci gaire cas. L'Ernest fa veure al Carles que si ha d'estar amb la Judit ha de ser perquè l'estima, no només perquè se sent culpable. Per la seva banda, l'Ernest viu molt intensament aquest moments, que li serveixen per descobrir el que realment sent per la Montserrat. La Jana no pot evitar estar profundament agraïda al Francesc per totes les atencions que aquest li professa.

04:50 El cor de la ciutat - Cap. 1748
tancar

Cap. 1748

En Juli i l'Àlex han de parlar de l'incident. La Sara i en Fede no estan disposats a renunciar al que senten l'un per l'altre. L'Eli no s'ha tret del cap l'Ivan, però és tan lluny... En Iago comença a ser conscient que està sol. El senyor Felip vol recuperar els diners i torna a quedar amb la Roser. Aquest cop les apostes pugen molt. Massa. La Patrícia està decidida a separar-se de l'Orpinell, però són massa coses les que els lliguen...

05:20 Just for laughs
05:30 Beverly Hills - Local hero
06:12 Beverly Hills - The end of the world as we know it