Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin - Champions Magazín
10:25 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Les ciutats del desert de Nègueb. La ruta de l'encens dels nabateus. Israel
10:40 Planetari
10:40 Els últims espais verges - ELS JARDINS DE CORALL DE L'OCEÀ ÍNDIC
11:30 La vida després dels humans - Esclat
12:15 Caçadors de perills - Llamps mortals
13:05 Rex - Cap. 46 Adéu, Moser. Part 1
14:00 Zona zàping
14:20 Tot un món - Nomadismes contemporanis 1
tancar

Nomadismes contemporanis 1

Adama Boiro, provinent d'una família de l'ètnia africana peül, tradicionalment trashumant, i Mireia Feliu, creadora del projecte "In-quietuds. Nomadismes contemporanis", un treball d'investigació doctoral basat en la seva experiència al Sàhara Occidental, Nova York i Barcelona, parlen sobre conceptes com el territori, la casa i les identitats nòmades.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Tarda de cine - Monster house
tancar

Monster house

D.J. Walters, un noi de 12 anys, té massa temps lliure i ara s'ha entestat a saber què passa a casa de Nebbercracker, un vell que viu a l'altra banda del carrer. Un dia abans de Halloween, D.J. i el seu amic Chowder es troben amb el senyor Nebbercracker perquè jugant han enviat la pilota al jardí del vell.

17:10 Pel·lícula - Els 5.000 dits del doctor T
tancar

Els 5.000 dits del doctor T

La senyora Collins, mare d'en Bart, i el seu professor, el doctor Terwilliker, renyen el nen perquè es distreu de les pràctiques de piano. Bart, que té nou anys, somia en un castell encantat on el seu professor, el Doctor T, té empresonats cinc-cents nens en un piano enorme, en el qual han de practicar 365 dies l'any; en acabar l'any, els nens faran un gran concert a 5.000 dits. Bart i el senyor Zabadowsi, el seu amic lampista, eviten que la mare del noi es casi amb el Doctor T i inventen un artefacte que explotarà per impedir el concert.

18:45 Rex - Cap. 47 Adéu, Moser. Part 2
19:39 Rex - Cap. 48 El nou. Part 1
20:25 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Saragossa - València
00:05 Pel·lícula - Confidence
tancar

Confidence

Jake Vig és un lladre que ha estafat milers de dòlars a Lionel Dolby amb l'ajuda del seu equip: Gordo, Shills, Big Al i dos agents de policia corruptes. Però Lionel i Big Al apareixen assassinats i Jake no tarda a saber que la víctima de l'engany, ara mort, era el comptable d'un mafiós molt important.

01:40 El partit - Saragossa - València
03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:20 Arquitectures - L'Alhambra de Granada
tancar

L'Alhambra de Granada

Presentat per Helio Piñón. L'Alhambra de Granada, construïda dalt d'un promontori rocós de 700 m de llarg i que ocupa 10 hectàrees, és un palau, una ciutat dinàstica i una fortalesa.

07:45 El medi ambient
07:50 Món natural - El tauró blanc - Una llegenda viva
tancar

El tauró blanc - Una llegenda viva

Mike Rutzen és el número 1 mundial en immersions amb taurons blancs. En més de 100 ocasions ha nedat amb ells fora de la gàbia. La seva capacitat innata per comunicar-se amb els taurons mitjançat el llenguatge corporal ha fet que sempre en surti il·lès. Ara el seu principal repte consisteix a bussejar amb aquests grans depredadors mentre cacen i mengen. Ningú ha estudiat mai el comportament dels taurons blancs a tan poca distància.

08:40 Rutes mítiques - L'Amazones, de Belém a Tabatinga
tancar

L'Amazones, de Belém a Tabatinga

L'Amazones és el nom amb què es va batejar el riu que flueix per l'Amèrica del Sud després que Francisco de Orellana, segons la llegenda, trobés amazones al llarg del seu recorregut per la regió. "Per sobre de tot, desitjava conèixer aquests boscos infinits, les illes amb les melodies dels ocells i aquells amerindis descobrint un nou futur mentre el transamazònic tornava a la selva.

09:40 Taller - "Los cañones", els antiaeris del Carmel.
tancar

"Los cañones", els antiaeris del Carmel.

El cim del turó de la Rovira, al barri del Carmel de Barcelona, és un d'aquests llocs, moltes vegades oblidats, on la història es pot veure i tocar, si ens fixem en els seus petits detalls. Un grup de joves coneixerà les connexions de l'espai amb la Guerra Civil i el barraquisme de mitjans del s. XX, a través de les vivències i records dels seus protagonistes, i reflexionaran sobre la importància de la memòria històrica.

10:05 Tons
10:15 Rodasons - Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries
tancar

Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries

La darrera sessió del XXIII Festival Tradicionàrius de Barcelona, celebrada el 26 de març del 2010, va acollir la ja tradicional Nit de les Terres de l'Ebre i va tenir la jota com a protagonista. L'ambaixada ebrenca va estar comandada una vegada més per Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que amb el seu bon humor van oferir al CAT una actuació de tipus didàctic i pedagògic, ja que van fer un homenatge a la jota i als seus cantadors més populars i van buscar la participació del públic.

10:40 Nydia - Sons del Fang / Salvador Espriu: música i dansa
tancar

Sons del Fang / Salvador Espriu: música i dansa

Descobrim els sons del fang amb Ernest Martínez. Un ventall de sonoritats amb instruments fets de fang de diferents llocs del món. Tornem al poeta Salvador Espriu a través de la seva paraula, però també a través de la música i la dansa. Un espectacle nou que evoca l'històric muntatge de Ricard Salvat "Ronda de mort a Sinera".

11:05 Ritmes
12:25 De prop - Giulia Valle Quintet
tancar

Giulia Valle Quintet

Aquesta catalana d'arrels italianes és una de les artistes més singulars del panorama jazzístic català. És contrabaixista, un instrument poc habitual en un àmbit tradicionalment molt masculí, però ella aporta des del contrabaix una visió diferent de la composició i de la improvisació en el jazz.

13:15 Sputnik - + info
tancar

+ info

Al llarg de quatre dècades, els germans Barry, Robin i Maurice Gibb han escrit cançons pop extraordinàries com To love somebody, I started a joke o Massachussetts. Però el que els va fer passar a la història va ser un nou so que va transformar el pop: la música disco. Aquesta setmana us oferim la segona part de la història dels Bee Gees, que arrenca a finals dels anys 70 amb la gravació d'una banda sonora.

14:10 TR3S C
14:25 El Sàhara amb Michael Palin - Cap. 3
15:20 Vida - Ocells
tancar

Ocells

Les aus són criatures extremadament adaptables, capaces no només de volar a velocitats d'esglai i recórrer llargues distàncies, sinó també de mostrar una naturalesa assassina, de córrer per sobre l'aigua perseguint l'amor i fins i tot de formar estructures de gran complexitat. Gràcies a tècniques de càmera aèria, "Life" vola amb els ocells i explora la seva increïble diversitat i comportaments.

16:10 Vida: el rodatge - Fet a amagar
16:25 La màquina del temps - El món esculpit pel temps
tancar

El món esculpit pel temps

Aquest episodi desperta la naturalesa inquieta de la Terra per il·lustrar com van sorgir els accidents geogràfics més coneguts. Comprimint mil·lennis en mil·lisegons, veurem com els rius tallen roques sòlides, com les muntanyes s'alcen i es desplomen, com un mar menut es converteix en un oceà poderós. Contemplarem el Grand Canyon, l'esfinx i el desert del Sàhara, però també glaceres, terratrèmols, volcans i muntanyes.

17:15 Tot un món - Pasqua Lama
tancar

Pasqua Lama

Pascua Lama és el projecte d'explotació d'una mina d'or a la Vall del Huasco, situada a la frontera entre Xile i l'Argentina, en una zona de glaceres protegides. L'empresa canadenca Barrick Gold és l'encarregada d'explotar el jaciment, però el mètode d'extracció de l'or que volen aplicar, que inclou l'ús de cianur, pot provocar la contaminació de l'aigua de les glaceres. L'impacte ambiental podria ser un desastre, per aquest motiu s'han aixecat diverses iniciatives en contra del projecte.

17:20 quèquicom - Tocar de peus a terra
tancar

Tocar de peus a terra

Mirant com es gasten les soles de les sabates es pot saber si una persona camina bé o malament. Al programa "Tocar de peus a terra" s'ensenya quina és la pressió que han de suportar els peus per caminar sense dolor. I el que és més important, l'estudi es fa en moviment dins un espai virtual. Al centre d'estudi del peu del podòleg Martín Rueda, ja fa anys que s'estudia com actua el peu en moviment.

17:45 quèquicom - Combatre el soroll
tancar

Combatre el soroll

El David Fernández i la Mei Brasco són veïns i poden conversar entre ells a través de les parets dels seus habitatges. Un equip d'enginyers acústics demostra per què se senten els sorolls del carrer i els dels veïns i expliquen com s'ha de construir per evitar-ho. Haver de conviure amb sorolls indesitjats pot arribar a tenir conseqüències greus per a la salut.

18:15 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Benvinguts al Montseny. Malgrat el verd perenne dels boscos, aquesta contrada de l'interior del Principat ofereix molts contrastos. Gent d'allò més camperola, braç a braç amb ricassos que juguen a golf. Terra de bandolers cèlebres, però també de capellans famosos; als seus boscos s'hi han inspirat artistes, poetes i sonats diversos. Aquí, en un híper de l'Ametlla del Vallès és on comença el nostre episodi d'aquesta setmana.

18:40 segle xx - Cuba, una odissea africana
tancar

Cuba, una odissea africana

Segona part d'un doble documental produït per ARTE França el 2007, amb espectaculars testimonis -que inclouen el de Fidel Castro- i materials d'arxiu, ens permetrà a partir d'avui aprofundir en un tema tan interessant com desconegut dins la història mundial de la segona meitat del segle xx: l'intervencionisme político-militar de la Cuba castrista a l'Àfrica negra.

19:35 Històries de Catalunya - La família
tancar

La família

L'hereu és la base de la família catalana, especialment de la família amb propietats. I això ja ens ve dels romans. En aquest episodi es veu com s¿han organitzat la família, la casa i la propietat, diverses famílies al llarg de la història. Però... i l'amor? D'això també en parla aquest capítol.

20:10 Parlament - + info
tancar

+ info

Les retallades pressupostàries imposades pel govern en les diferents conselleries marquen, un cop més, la setmana política i provoquen noves crítiques dels grups al ple de la Cambra catalana. ¿Parlament¿ oferirà un ampli resum dels debats i de la idea llançada pel president de la Generalitat de crear una comissió per estudiar el pacte fiscal, amb la qual el Partit Popular ha dit que col·laborarà. Un altre tema destacat de la setmana ha estat la sortida de Joan Laporta del subgrup de Solidaritat per la Independència per les discrepàncies sobre les eleccions municipals, tot i que, finalment, mantindrà el seu escó de diputat. D'altra banda, en ocasió de la celebració dels cent anys del Dia de la Dona, el Parlament Europeu ha presentat l'Eurobaròmetre "Dones i lideratge". Així mateix, el ple ha aprovat el primer decret llei de la legislatura, per la llei catalana de cooperatives. La pregunta de l'estudiant d'aquesta setmana tractarà sobre els estudis dels parlamentaris, i, en la secció d'exdiputats, parlem amb Teresa Eulàlia Calçada, una pionera de l'ensenyament a Catalunya. Finalment, l'exconseller Antoni Fernández Teixidó protagonitzarà l'entrevista política de la setmana. Fernández Teixidó parla dels ajustos econòmics i analitza l'actuació del govern sobre mesures pressupostàries.

20:35 Sense ficció - Dr. Moisès Broggi: Ciència Ètica
tancar

Dr. Moisès Broggi: Ciència Ètica

Aquest documental s'acosta a la figura de l'extraordinari doctor Moisès Broggi, Creu de Sant Jordi l'any 1981, guardonat per la Generalitat de Catalunya el 2008 amb la medalla d'Or i el Premi Nacional a la Trajectòria Professional i Artística en reconeixement a "la seva dilatada i prestigiosa carrera com a cirurgià i el seu compromís ètic i social".

21:35 Loto 6/49
21:45 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a "Cinema 3", Jaume Figueras entrevista en exclusiva Sigourney Weaver en les instal·lacions de TV3, on l'actriu roda "Red Lights", de Rodrigo Cortés. A més, entrevistem a Federico Luppi a propòsit de l'estrena de "Cuestión de principios". Veurem l'estrena de "Torrente 4" en 3D: reportatge amb el director i protagonista, Santiago Segura. I s'estrena "Incendis", la pel·lícula canadenca que va competir als Oscars en la secció de llengua no anglesa.

22:15 Sala 33 - Què t'hi jugues, Mari Pili?
tancar

Què t'hi jugues, Mari Pili?

Sole, una bona estudiant d'Econòmiques, ingènua, tímida i amb algun quilo de més. Mari Pili, desperta, felina, agressiva, tendra, caixera d'una hamburgueseria d'estil americà. I Marta, rossa, atractiva, independent, dinàmica, cap de vendes d'una cadena de joieries. Les tres noies comparteixen pis a la Barcelona preolímpica. Un matí d'estiu, mentre netegen la cuina, cosa que no és el seu fort, es queixen de com n'arriba a ser de complicat el ritual de buscar parella.

23:37 Sala 33 - Andrés dedos de aguja
00:15 Filmoteca 33 - Belle toujours
tancar

Belle toujours

Vuit anys després de la pel·lícula "Belle de jour", de Luis Buñuel, dos dels personatges tornen a trobar-se. Un home i una dona. Ell té un secret i ella el vol saber. Es troben per sopar i ella espera que ell li reveli el secret, però la situació és tensa perquè ell, en realitat, només busca venjança.

01:25 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a "Cinema 3", Jaume Figueras entrevista en exclusiva Sigourney Weaver en les instal·lacions de TV3, on l'actriu roda "Red Lights", de Rodrigo Cortés. A més, entrevistem a Federico Luppi a propòsit de l'estrena de "Cuestión de principios". Veurem l'estrena de "Torrente 4" en 3D: reportatge amb el director i protagonista, Santiago Segura. I s'estrena "Incendis", la pel·lícula canadenca que va competir als Oscars en la secció de llengua no anglesa.

01:55 Parlament - + info
tancar

+ info

Les retallades pressupostàries imposades pel govern en les diferents conselleries marquen, un cop més, la setmana política i provoquen noves crítiques dels grups al ple de la Cambra catalana. ¿Parlament¿ oferirà un ampli resum dels debats i de la idea llançada pel president de la Generalitat de crear una comissió per estudiar el pacte fiscal, amb la qual el Partit Popular ha dit que col·laborarà. Un altre tema destacat de la setmana ha estat la sortida de Joan Laporta del subgrup de Solidaritat per la Independència per les discrepàncies sobre les eleccions municipals, tot i que, finalment, mantindrà el seu escó de diputat. D'altra banda, en ocasió de la celebració dels cent anys del Dia de la Dona, el Parlament Europeu ha presentat l'Eurobaròmetre "Dones i lideratge". Així mateix, el ple ha aprovat el primer decret llei de la legislatura, per la llei catalana de cooperatives. La pregunta de l'estudiant d'aquesta setmana tractarà sobre els estudis dels parlamentaris, i, en la secció d'exdiputats, parlem amb Teresa Eulàlia Calçada, una pionera de l'ensenyament a Catalunya. Finalment, l'exconseller Antoni Fernández Teixidó protagonitzarà l'entrevista política de la setmana. Fernández Teixidó parla dels ajustos econòmics i analitza l'actuació del govern sobre mesures pressupostàries.

02:20 Històries de Catalunya - La família
tancar

La família

L'hereu és la base de la família catalana, especialment de la família amb propietats. I això ja ens ve dels romans. En aquest episodi es veu com s¿han organitzat la família, la casa i la propietat, diverses famílies al llarg de la història. Però... i l'amor? D'això també en parla aquest capítol.

02:50 Ritmes
04:05 Nydia - Sons del Fang / Salvador Espriu: música i dansa
tancar

Sons del Fang / Salvador Espriu: música i dansa

Descobrim els sons del fang amb Ernest Martínez. Un ventall de sonoritats amb instruments fets de fang de diferents llocs del món. Tornem al poeta Salvador Espriu a través de la seva paraula, però també a través de la música i la dansa. Un espectacle nou que evoca l'històric muntatge de Ricard Salvat "Ronda de mort a Sinera".

04:30 Rodasons - Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries
tancar

Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries

La darrera sessió del XXIII Festival Tradicionàrius de Barcelona, celebrada el 26 de març del 2010, va acollir la ja tradicional Nit de les Terres de l'Ebre i va tenir la jota com a protagonista. L'ambaixada ebrenca va estar comandada una vegada més per Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que amb el seu bon humor van oferir al CAT una actuació de tipus didàctic i pedagògic, ja que van fer un homenatge a la jota i als seus cantadors més populars i van buscar la participació del públic.

04:55 Viure Catalunya - Gandesa
05:05 Kylie Kwong: pura màgia - L'Acadèmia de xefs de Hong Kong
05:30 RITMES
05:30 Ritmes.clips
06:00 Recorrent el món a peu - La ruta dels càtars
06:50 Arquitectures - La salina d'Arc-et-Senans
tancar

La salina d'Arc-et-Senans

Presentat per Oriol Bohigas. A les acaballes del segle XVIII, Claude Nicolas Ledoux va construir a la província de Franche-Comté una fàbrica monumental per al rei de França. Al mateix temps, va ser tota una revolució estètica, un lloc industrial innovador i el centre d'una ciutat ideal que mai no va arribar a fer-se realitat.

Progrmació BD ....
07:25 Els Teletubbies - Ii: haymaking
07:48 Els Teletubbies - Ii: i want to be a vet
08:20 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el soldadet de plom
tancar

Les tres bessones i el soldadet de plom

L¿Avorrida no ha dominat la seva màgia i no sap a quina història ha enviat les Bessones. Elles són amb el soldadet de plom, amb qui viatjaran al fons del mar i a l¿estómac d¿un gran peix! Allà hi coneixen una ballarina, el veritable amor del soldadet¿ Mentrestant, la Bruixa volta pels contes buscant les nenes.

08:44 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la Ventafocs
tancar

Les tres bessones i la Ventafocs

Quan les Bessones apareixen al castell, la Ventafocs està molt enfeinada: hi fa de minyona per ser a prop del príncep. Ell se l¿estima, però es veu obligat a prometre¿s amb una de les seves germanastres per no perdre el castell, que té hipotecat. Les nenes organitzen una gran festa per evitar aquest casament.

09:05 mic 3
09:05 Elias, el vaixell remolcador - La gran regata
tancar

La gran regata

Avui se celebra la gran regata de les festes de Cala Bonica. Aquest any hi ha molta expectació i s'hi han apuntat tots els vaixells, fins i tot el Dormilega! Tothom té ganes de guanyar una cursa que començarà al Gran Pampalluc i tindrà l'arribada a Cala Bonica. L'Helinor serà l'encarregada de fer la retransmissió i el vencedor serà tota una sorpresa!

09:15 Els cap de drap - L'amic rinoceront
09:20 L'hora del Timmy - El Timmy patina
09:35 Doraemon - Els adhesius de graduació / El pare fa de les seves / La dutxa que enganya la vista
09:55 Doraemon - La gorra màgica / L'abella endevinadora / Les regnes màgiques
10:16 Doraemon - La clau de sèsam / L'aparell precís de llegir mans / a goma d'esborrar nassos i boques
10:45 Els pingüins de Madagascar - Rumors i cops d'estat / Pinzells perillosos
11:10 Els pingüins de Madagascar - Alarma rèptil / Colomassa a dojo
tancar

Alarma rèptil / Colomassa a dojo

El Capità i companyia tenen clar que en Roger no pot continuar vivint a les clavegueres de la ciutat. Per això han posat en marxa l'Operació "Salvem l'Al·ligàtor." Però, vols dir que hi està gaire d'acord en Roger?! Més tard els pingüins hauran d'aturar en Frankie, el colom de les tifes blaves, que està decidit a atacar el delegat de parcs de Nova York.

11:35 Els pingüins de Madagascar - Operació polls / El cotxe embruixat
12:05 Què hi ha, Scooby-Doo? - Destrucció en 3D
tancar

Destrucció en 3D

La desaparició dels ossos sagrats de "El Oloroso" del museu de Costa Rica portarà molta cua! És ben sabut que a qui toca els ossos, li cau damunt una maledicció terrible. Encara que sigui el responsable de l'exposició de dinosaures, en Melbourne O'Reilly! I compte que si els dinosaures es comencen a moure, ja pot fugir tothom cames ajudeu-me!

12:25 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un simi espacial al Cap Canaveral
tancar

Un simi espacial al Cap Canaveral

L'ou extraterrestre que va recollir la Janet entre les restes d'un cometa s'acaba d'obrir i n'ha sortit... un alienígena! Que està en fase de creixement! L'amenaça de Mart cada vegada és més grossa! Fins i tot hauran d'aturar el llançadora! I això voldria dir llançar per l'aigüera cinc anys d'investigació de la Janet! Ho podran impedir l'Scooby-doo i companyia?!

12:45 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un gran ensurt a Nova Orleans
tancar

Un gran ensurt a Nova Orleans

Vacances a Orleans! Això sí que està bé! Però, vols dir que per anar a l'hotel s'ha de passar pel cementiri? Un cementiri on en Crawdd Mike explicarà als nostres herois la història dels germans Leland, que van lluitar en bàndols oposats a la guerra civil i que, encara ara, es baten en duel cada nit... just on hi ha l'Scooby-doo i tota la colla!

13:15 Fish & chips - + info
tancar

+ info

Al programa concurs "Fish&Chips" juguen dues escoles representades per dos equips de tres concursants. El programa té 30 minuts de durada, en els quals els dos equips passen un total de 4 proves. A cada prova els equips acumulen punts que decideixen, finalment, quina és l'escola guanyadora.

13:45 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Dissenyat per fer mal
14:15 Espies de veritat - L'Alex plega
tancar

L'Alex plega

L'Alex comença a dubtar seriosament de les seves habilitats com a espia perquè arruïna algunes missions de WOOHP. Llavors, quan en Jerry introdueix les noies en un entrenament que els servirà per ajudar-les en la seva següent missió, l'Alex encara se sent pitjor. Realment creu que està a punt de ser substituïda i, quan torna a fallar un altre cop i permet que un bergant fugi, decideix deixar WOOHP.

14:37 Espies de veritat - Canvi de personalitat
tancar

Canvi de personalitat

Les espies són enviades a Anglaterra per investigar uns canvis de personalitat molt estranys que pateix gent important del país. Descobreixen que es tracta d'un psiquiatre que canvia les personalitats dels pacients perquè parin de queixar-se. Podran parar-lo abans no canviï la personalitat del president dels Estats Units?

14:59 Espies de veritat - Sortida a la neu
tancar

Sortida a la neu

La sortida a la neu és un desastre per les espies quan saben que la Mandy és la seva companya d'habitació. La situació, però, empitjora quan un antic enemic fuig de la presó i intenta atrapar-les. El malvat segresta la Mandy pensant-se que és la Clover. Llavors, les espies han de deixar els seus sentiments a banda, i procurar salvar-se, i també les vacances.

15:25 Bugs Bunny - El pugilat d'en Bugs Bunny
15:32 Bugs Bunny - El super conill
15:39 Bugs Bunny - Un conill criat a Manhattan
15:50 El xou del Correcamins - Qui no corre, vola /Una pizza de Piuet/ Ous esgarriats
16:15 Bugs Bunny - El conill robot
16:22 Bugs Bunny - Conill a la romana
16:30 Els Tom i Jerry petits - Amics prhistòrics / En Superdroop i en Drippleboy contra el Trencaclosques / El meravellós Marvin
16:55 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Avui ha passat una cosa impensable: han acusat la Lliga dels Supermalvats d'haver fet una bona acció. De fet, els estan tractant com si fossin herois! En Voltar té clar que no s'ha passat tota la vida fent trampes i enganyant la gent perquè ara li posin medalles de bona persona. Cal fer alguna cosa diabòlicament dolenta..., avui mateix... i en públic!

17:06 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Després d'un petit problema amb el monstre de l'escuma, la Lliga dels Supermalvats s'han hagut d'instal·lar a l'Hotel Plaza de Metrociutat. En Voltar ho ha vist com una gran oportunitat per fer-ne alguna de les seves, com ara robar totes les ampolletes de xampú gratuït de l'hotel! L'únic que els pot aturar és en Juli Justícia, que fa de grum a l'hotel. No t'ho perdis!

17:20 mic 3
17:20 Els cap de drap - La caseta de l'arbre
17:27 Els cap de drap - Ens ataquen els esquirols
17:35 La Franny i les sabates màgiques - Quins tremolins!
tancar

Quins tremolins!

Avui unes sandàlies portaran la Franny al desert per conèixer la Tulla, una suricata que li encanta prendre el sol, però com que és la més petita de la família, els seus germans no li deixen lloc al terrat de casa. La Franny l'ajudarà a buscar un altre lloc, fins que s'adonarà que el que ha de fer és aprendre a fer-se sentir! Al terrat de casa hi ha lloc per tots!

17:45 L'hora del Timmy - El carter Timmy
18:00 Dr. W - El moviment
18:10 Suckers - Quina calor!
tancar

Quina calor!

És estiu, i l'aire condicionat no funciona. Caldrà refrescar-se com sigui, per no quedar-se escalfat, bullit, fregit...

18:15 Doraemon - La màscara de lleó perillosa / Pero, torna viu / El Nobita d'en Nobita
18:35 Doraemon - La casa menja gent / En Nobita aprèn a nedar
19:05 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

En Shaggy i l'Scooby-Doo han rebut una carta anònima amb dues invitacions per assistir en directe al seu programa de televisió preferit: Cuiners d'Acer! Tot plegat és una altra estratagema del doctor Phibes, que hi ha enviat el senyor Sukihari, xef de renom mundial... i tricampió mundial de lluita amb armes especials. Ves que no s'ennueguin, avui, aquest parell!

19:26 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

En Shaggy i l'Scooby-Doo encara no se'n saben avenir! Els han nominat pel Premi Millors Investigadors de Misteris del Mil·lenni! Aquest vespre estaran envoltats dels millors detectius de tota la història que, sorprenentment, començaran a desaparèixer! Això sí que és un misteri! Però, pot ser que l'amfitrió de la cerimònia sigui el doctor Phibes?!

19:50 Marsupilami - Pànic informàtic
tancar

Pànic informàtic

En Marsupilami, sense voler, ha convertit l'últim invent d'en Jean-Pierre en una creació revolucionària. Això ha despertat l'interès de tots els seus competidors, sobretot d'en Rico Bolino. I com que en Jean-Pierre no vol revelar el secret, en Rico ha contractat un mercenari perquè robi el micro-xip... i perquè elimini tots els testimonis!

20:12 Marsupilami - El Halloween marsupilami
tancar

El Halloween marsupilami

La família d'en Marsupilami acaben de descobrir la festa del Halloween i s'han quedat amb un pam de nas! A més, en Theo ha convidat l'Alex i en Marsupilami a passar la nit a casa seva. Veuran pel·lícules de por i faran una visita nocturna al Temple de Marsupicoatl! Però avui també és la Nit del Marsupicoatl! I mira que en Yamatunga els ha avisat!

20:45 Tom i Jerry - L'ós ballarí
20:51 Tom i Jerry - Impacient
20:57 Tom i Jerry - Dr. jerry, l'investigador
21:03 Tom i Jerry - El ratolí vienès
21:10 Tom i Jerry - Gos perillós
21:17 Tom i Jerry - Filet meu
06:00 mic 3
06:00 La ciutat dels poppets - El dilema de la son
06:10 Megaminimals - Les carbasses trapelles
tancar

Les carbasses trapelles

Fa un dia molt assolellat i Mis Meadows anima als Megaminimlas a sortir a l'hort a regar les verdures i les fruites. Tots els Mega s'ho passen pipa refrescant les pastanagues, cols , carbasses...

06:15 Tork - Què dius, Tork?
tancar

Què dius, Tork?

En Tork es burla que el Batt no pugui parlar. Li fa broma i es passa. L'Iris li fa un encanteri a en Tork perquè sigui ell qui no pugui parlar. D'aquesta manera, en Tork aprèn com pateix en Batt i que no està bé riure-se'n.

06:21 Tork - A posar-se en forma
tancar

A posar-se en forma

L'Iris s'adona que hi ha coses que en Tork i en Batt els costa fer perquè estan en baixa forma. L'Iris s'encarrega de posar-los a to amb un entrenament rigorós i divertit.

06:30 Rovelló - Somnis dolços i amargants
tancar

Somnis dolços i amargants

En Rovelló no té clar si les coses que somiem passen després. En Guitarra li diu que no. Una nit somia que tot el que l'envolta és de xocolata, i l'endemà el somni esdevé realitat. El que no sap és que la Nyera està preparant la Mona de Pasqua.

06:54 Rovelló - El segrest de la castanyera
tancar

El segrest de la castanyera

Ja fa nits que algú roba els ous del galliner del Mas Tolosa. En Llisot demana als gossos que estiguin a l'aguait i, de nit, en Rovelló enxampa la tieta Nyera disfressada de Castanyera, que queda tancada dins del paller vell.

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 95 Crackòvia
tancar

Cap. 95 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez es troba a la llotja amb el propietari del Racing de Santander, l'eufòric Alí Syed. Es veurà què passa a la llotja del Camp Nou, on, per un dia, només hi poden accedir dones. Mentrestant, al vestuari Guardiola es recupera de l'hèrnia discal amb l'ajuda dels seus jugadors. A més, el tècnic blaugrana comparteix roda de premsa amb Ársene Wenger abans del partit contra l'Arsenal.

22:00 Comedy Inc.
22:30 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El presentador Roger de Gràcia explicarà com veu la tele a la Televisió és Cultura. Hi haurà els 10 millors moments televisius de la setmana, una nova edició del Deformatiu, un latin lover molt especial al Defensor de l'espectador, el tràiler de Santuario, Florentino Fernández molt i molt calent, el descobriment de la relació que hi ha entre el futbol i el sexe, i una visita molt especial a les clavegueres de la televisió.

23:15 Trilita - .
23:39 Trilita - .
00:05 El nan roig - Cap. 25 L'holonau
00:35 Misfits - Episodi 9
tancar

Episodi 9

Avui per fi traurem la màscara a aquest personatge misteriós que protegeix els cinc nois des que van començar els estranys succesos. La sorpresa serà que darrere l'envoltori negre s'hi amaga una cara ben coneguda per tots, això sí, només l'Alisha ho sabrà. D'altra banda, la relació entre la Kelly i en Nathan no sembla que vagi per gaire bon camí.

01:25 Els informàtics - La porta vermella
tancar

La porta vermella

Què s'amaga darrere la misteriosa porta vermella del departament d'informàtica? Què ha passat amb la nova tassa de Moss? Per què hi ha perill que a Roy se'l titlli de "conill d'escriptori"? I quin és el secret de la caiguda en desgràcia de Richmond Avenal, un dels màxims directius?

01:55 Crackòvia - Cap. 95 Crackòvia
tancar

Cap. 95 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez es troba a la llotja amb el propietari del Racing de Santander, l'eufòric Alí Syed. Es veurà què passa a la llotja del Camp Nou, on, per un dia, només hi poden accedir dones. Mentrestant, al vestuari Guardiola es recupera de l'hèrnia discal amb l'ajuda dels seus jugadors. A més, el tècnic blaugrana comparteix roda de premsa amb Ársene Wenger abans del partit contra l'Arsenal.

02:25 Comedy Inc.
02:55 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El presentador Roger de Gràcia explicarà com veu la tele a la Televisió és Cultura. Hi haurà els 10 millors moments televisius de la setmana, una nova edició del Deformatiu, un latin lover molt especial al Defensor de l'espectador, el tràiler de Santuario, Florentino Fernández molt i molt calent, el descobriment de la relació que hi ha entre el futbol i el sexe, i una visita molt especial a les clavegueres de la televisió.

03:35 Trilita - .
03:59 Trilita - .
04:25 El nan roig - Cap. 25 L'holonau
04:55 Crackòvia - Cap. 95 Crackòvia
tancar

Cap. 95 Crackòvia

En aquesta edició, Florentino Pérez es troba a la llotja amb el propietari del Racing de Santander, l'eufòric Alí Syed. Es veurà què passa a la llotja del Camp Nou, on, per un dia, només hi poden accedir dones. Mentrestant, al vestuari Guardiola es recupera de l'hèrnia discal amb l'ajuda dels seus jugadors. A més, el tècnic blaugrana comparteix roda de premsa amb Ársene Wenger abans del partit contra l'Arsenal.

05:25 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El presentador Roger de Gràcia explicarà com veu la tele a la Televisió és Cultura. Hi haurà els 10 millors moments televisius de la setmana, una nova edició del Deformatiu, un latin lover molt especial al Defensor de l'espectador, el tràiler de Santuario, Florentino Fernández molt i molt calent, el descobriment de la relació que hi ha entre el futbol i el sexe, i una visita molt especial a les clavegueres de la televisió.

Progrmació BD ....
07:00 Tarda de western - Dos cavalquen junts
tancar

Dos cavalquen junts

Un xèrif de Texas, Guthrie McCabe, i un tinent de l'exèrcit fora de servei, Jim Gary, porten una caravana de colons a través del territori comanxe per rescatar uns blancs que han estat segrestats pels indis. McCabe intenta aturar el projecte fixant un preu molt alt. Però els colons estan disposats a pagar-lo. Durant el viatge, McCabe intenta convèncer Marty Purcell que els segrestats deuen haver canviat molt, i el seu germà, que ara ja és un adolescent, també, després de conviure tants anys amb els comanxes. Gary, enamorat de Marty, l'intenta consolar. McCabe i Gary són capturats pels indis, però els convencen que només vénen a comerciar. Els donen dues escopetes i a canvi aconsegueixen Running Wolf, un noi blanc criat com un indi, i Elena, una blanca que fa anys que està segrestada. Però Running Wolf odia els blancs i no hi vol tornar.

08:46 De prop - Toti Soler Trio
tancar

Toti Soler Trio

Canço d'autor

09:36 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

10:02 Els últims artesans - Salvador Feliu - Mestre d'aixa
tancar

Salvador Feliu - Mestre d'aixa

Des de 1853 la família d'en Salvador es dedica a construir barques de fusta. En Salvador va començar a fer de mestre d'aixa als quinze anys, a l'Escala. Però l'ofici actualment s'està perdent a causa de les embarcacions de fibra de vidre i del retrocés de la pesca.

10:06 Pel·lícula - Across the universe
tancar

Across the universe

Musical romàntic ambientat durant els anys 1960 als Estats Units. Era l'època de les protestes contra la guerra del Vietnam i del triomf del rock'n roll. La història mostra diferents instituts i universitats de diverses ciutats del país.

12:15 De prop - Guillamino
tancar

Guillamino

Pau Guillaumet (Barcelona, 1976) és Guillamino, un projecte musical que ja dura una dècada i acredita una discografia intensa i variada que reflecteix perfectament una de les grans virtuts d'aquest artista: la curiositat. Des de l'actitud del cantautor, en Pau es mou per la música electrònica i el pop amb un esperit viatger que el porta a accentuar melodies amb olors brasileres, a buscar l'energia del funk, l'esperit rebel del rap.

13:15 Sèniors - Cap. 9 Complir un desig
tancar

Cap. 9 Complir un desig

Coneixerem tres persones que en arribar a l'edat de jubilar-se donen un gir a les seves vides i es concentren amb determinació a fer realitat un desig. Francesca Forrellad: La Francesca acaba de publicar la seva primera novel·la "La vostra sang"; una novel·la històrica sobre la figura de Guifré el Pilós. Li ha costat vint anys acabar el llibre. Als 82 anys, la Francesca té clar que l'edat no té cap importància; el que és important és la passió amb què es fan les coses.

13:44 Els últims artesans - Teresa i Maria Borrull - Llatadores
tancar

Teresa i Maria Borrull - Llatadores

La Maria Borrull i la seva germana s'entesten a continuar l'ofici que van aprendre de la seva àvia: fer llates i cabassos. Malgrat que és un procés laboriós i molt poc rendible, la Maria i la Teresa continuen trenant llates, senzillament, perquè els agrada.

13:51 El documental - Dansa als esperits
tancar

Dansa als esperits

Un documental filmat en Nsola, un poblat evuzok a la selva del Camerun. Per als evuzok existeixen dos tipus de malalties: les "naturals" i les causades per la bruixeria. Aquesta és la història de Mba Owona, el remeier o medecinaire que s'ocupa de les malalties provinents del món de la nit. La dansa als esperits és el seu ritual de curació més important. Veiem Mba Owona en la seva vida quotidiana, la pràctica dels seus tractaments i escrivint els seus pensaments.

14:51 Els últims artesans - Salvador Feliu - Mestre d'aixa
tancar

Salvador Feliu - Mestre d'aixa

Des de 1853 la família d'en Salvador es dedica a construir barques de fusta. En Salvador va començar a fer de mestre d'aixa als quinze anys, a l'Escala. Però l'ofici actualment s'està perdent a causa de les embarcacions de fibra de vidre i del retrocés de la pesca.

14:57 La Riera - Cap. 248 L'enterrament d'en Mauri
tancar

Cap. 248 L'enterrament d'en Mauri

La notícia de la mort d'en Mauri provoca reaccions molt diverses entre el membres de la família, entre l'equip de Can Riera i entre els mateixos veïns de Sant Climent. L'empresonament d'en Daniel fa que tothom es bellugui: la Maribel per trobar-li advocat, en Quintana per protegir-se...

15:34 La Riera - Cap. 249 En Casellas torna de viatge
tancar

Cap. 249 En Casellas torna de viatge

El xef torna a Sant Climent, però està malalt i la Mariona li va trepitjant terreny. El relat del viatge és diferent segons a qui el fa la Laura. Els Flaquer ofereixen a en Joan i la Txell pagar-los tot el pis, però la Txell se sent culpable. L'Ariadna descobreix la trampa que va fer l'Eduard amb el quadre de la Mercè. En Balló fa alguna cosa estranya amb el projecte de l'Ona.

16:11 La Riera - Cap. 250 L'Oriol surt de l'armari
tancar

Cap. 250 L'Oriol surt de l'armari

Es fa públic que l'Oriol és gai i l'Albert es posa fet una fúria. La Sònia mira d'aconseguir la llibertat provisional per a en Daniel. La Mariona, amb el xef fora de combat, no vol anul·lar el tast de divendres. En Sergi i la Laura no han superat l'atracció fatal que senten l'un per l'altre. I la Mercè s'enfronta amb l'Eduard per l'afer del quadre robat.

16:48 La Riera - Cap. 251 Els flaquers sabran la veritat de l'atracament
tancar

Cap. 251 Els flaquers sabran la veritat de l'atracament

La Núria vol convèncer la Txell perquè accepti els diners per a la hipoteca i la noia no pot continuar callant tot el que sap. En Daniel està convençut que ho té malament i demana ajuda a en Carlos per fugir. Mossèn Esteve acull la família que havia ocupat el pis d'en Claudi. I l'Oriol està decidit a canviar de vida.

17:25 La Riera - Cap. 252 Dia de tast a Can Riera
tancar

Cap. 252 Dia de tast a Can Riera

La família fa el tast dels plats nous i en Sergi, tal com havia previst la Mariona, juga amb desavantatge. La fugida d'en Daniel crea problemes a la parella Maribel-Carlos. En Balló consuma el seu engany a l'Ona. I en Joan, que es rebutjat per la família, fa pagar la seva ràbia a qui menys culpa en té.

18:02 El documental - Dansa als esperits
tancar

Dansa als esperits

Un documental filmat en Nsola, un poblat evuzok a la selva del Camerun. Per als evuzok existeixen dos tipus de malalties: les "naturals" i les causades per la bruixeria. Aquesta és la història de Mba Owona, el remeier o medecinaire que s'ocupa de les malalties provinents del món de la nit. La dansa als esperits és el seu ritual de curació més important. Veiem Mba Owona en la seva vida quotidiana, la pràctica dels seus tractaments i escrivint els seus pensaments.

19:02 De prop - Toti Soler Trio
tancar

Toti Soler Trio

Canço d'autor

19:46 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

20:12 De prop - Guillamino
tancar

Guillamino

Pau Guillaumet (Barcelona, 1976) és Guillamino, un projecte musical que ja dura una dècada i acredita una discografia intensa i variada que reflecteix perfectament una de les grans virtuts d'aquest artista: la curiositat. Des de l'actitud del cantautor, en Pau es mou per la música electrònica i el pop amb un esperit viatger que el porta a accentuar melodies amb olors brasileres, a buscar l'energia del funk, l'esperit rebel del rap.

21:12 Sèniors - Cap. 9 Complir un desig
tancar

Cap. 9 Complir un desig

Coneixerem tres persones que en arribar a l'edat de jubilar-se donen un gir a les seves vides i es concentren amb determinació a fer realitat un desig. Francesca Forrellad: La Francesca acaba de publicar la seva primera novel·la "La vostra sang"; una novel·la històrica sobre la figura de Guifré el Pilós. Li ha costat vint anys acabar el llibre. Als 82 anys, la Francesca té clar que l'edat no té cap importància; el que és important és la passió amb què es fan les coses.

21:40 Els últims artesans - Teresa i Maria Borrull - Llatadores
tancar

Teresa i Maria Borrull - Llatadores

La Maria Borrull i la seva germana s'entesten a continuar l'ofici que van aprendre de la seva àvia: fer llates i cabassos. Malgrat que és un procés laboriós i molt poc rendible, la Maria i la Teresa continuen trenant llates, senzillament, perquè els agrada.

21:47 El partit - Saragossa - València
23:47 El documental - Dansa als esperits
tancar

Dansa als esperits

Un documental filmat en Nsola, un poblat evuzok a la selva del Camerun. Per als evuzok existeixen dos tipus de malalties: les "naturals" i les causades per la bruixeria. Aquesta és la història de Mba Owona, el remeier o medecinaire que s'ocupa de les malalties provinents del món de la nit. La dansa als esperits és el seu ritual de curació més important. Veiem Mba Owona en la seva vida quotidiana, la pràctica dels seus tractaments i escrivint els seus pensaments.

00:48 Tarda de western - Dos cavalquen junts
tancar

Dos cavalquen junts

Un xèrif de Texas, Guthrie McCabe, i un tinent de l'exèrcit fora de servei, Jim Gary, porten una caravana de colons a través del territori comanxe per rescatar uns blancs que han estat segrestats pels indis. McCabe intenta aturar el projecte fixant un preu molt alt. Però els colons estan disposats a pagar-lo. Durant el viatge, McCabe intenta convèncer Marty Purcell que els segrestats deuen haver canviat molt, i el seu germà, que ara ja és un adolescent, també, després de conviure tants anys amb els comanxes. Gary, enamorat de Marty, l'intenta consolar. McCabe i Gary són capturats pels indis, però els convencen que només vénen a comerciar. Els donen dues escopetes i a canvi aconsegueixen Running Wolf, un noi blanc criat com un indi, i Elena, una blanca que fa anys que està segrestada. Però Running Wolf odia els blancs i no hi vol tornar.

02:34 De prop - Toti Soler Trio
tancar

Toti Soler Trio

Canço d'autor

03:24 Sèniors - Cap. 9 Complir un desig
tancar

Cap. 9 Complir un desig

Coneixerem tres persones que en arribar a l'edat de jubilar-se donen un gir a les seves vides i es concentren amb determinació a fer realitat un desig. Francesca Forrellad: La Francesca acaba de publicar la seva primera novel·la "La vostra sang"; una novel·la històrica sobre la figura de Guifré el Pilós. Li ha costat vint anys acabar el llibre. Als 82 anys, la Francesca té clar que l'edat no té cap importància; el que és important és la passió amb què es fan les coses.

03:52 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

04:18 De prop - Guillamino
tancar

Guillamino

Pau Guillaumet (Barcelona, 1976) és Guillamino, un projecte musical que ja dura una dècada i acredita una discografia intensa i variada que reflecteix perfectament una de les grans virtuts d'aquest artista: la curiositat. Des de l'actitud del cantautor, en Pau es mou per la música electrònica i el pop amb un esperit viatger que el porta a accentuar melodies amb olors brasileres, a buscar l'energia del funk, l'esperit rebel del rap.

05:18 Notícies 3/24
06:00 Tarda de western - Dos cavalquen junts
tancar

Dos cavalquen junts

Un xèrif de Texas, Guthrie McCabe, i un tinent de l'exèrcit fora de servei, Jim Gary, porten una caravana de colons a través del territori comanxe per rescatar uns blancs que han estat segrestats pels indis. McCabe intenta aturar el projecte fixant un preu molt alt. Però els colons estan disposats a pagar-lo. Durant el viatge, McCabe intenta convèncer Marty Purcell que els segrestats deuen haver canviat molt, i el seu germà, que ara ja és un adolescent, també, després de conviure tants anys amb els comanxes. Gary, enamorat de Marty, l'intenta consolar. McCabe i Gary són capturats pels indis, però els convencen que només vénen a comerciar. Els donen dues escopetes i a canvi aconsegueixen Running Wolf, un noi blanc criat com un indi, i Elena, una blanca que fa anys que està segrestada. Però Running Wolf odia els blancs i no hi vol tornar.