Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Entrevista amb Joaquim Sempere, professor de sociologia medioambiental a la UB i Enric Tello, catedràtic d'història i institucions econòmiques a la UB. Parlarem de la jornada laboral de 48 hores setmanals i a la secció de la denúncia, Dolors López, mare d'un fill autista, denunciarà que no hi ha plaça pel seu fill. Ens visiten David Muñoz i José Muñoz, components d'Estopa. I finalment anem a sofàs amb Jordi Llavina per parlar del clàssic "El gran Gatsby".

13:12 TVist - + info
tancar

+ info

Dimecres el Dario Porras farà la seva secció del Balón Rosa, el Pere Font ens aconsella com repartir les feines de casa i la Raquel Mateos estarà en directe al Centre d'Imatge de l'Estilista Josep Pons amb tres espectadors que es faran un canvi de look espectacular.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Els piocs salvatges d'Aragó
14:30 Telenotícies migdia
15:38 Toc de Llum - Cap. 36 Alimentació suficient, alimentació òptima .
tancar

Cap. 36 Alimentació suficient, alimentació òptima .

En qüestions d'alimentació aquest quart de segle ha servit, entre d'altres coses, per saber que el bo, bonic i barat ja no és suficient. Ara cal que els productes siguin sans, segurs i saludables, o sigui una alimentació òptima. Definitivament s'ha canviat el cistell de la compra pel carret de la compra i a dins s'hi han incorporat aliments preparats i funcionals on abans pràcticament només n'hi havia productes naturals sense elaborar. La cursa per crear productes funcionals l'han lliurat, sobretot, els làctics. Per prendre llet i només llet, ara cal buscar bé en els prestatges i potser, fins i tot, llegir a consciència les etiquetes.

15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1602
tancar

Cap. 1602

La Trini s'adona que la Remei i en Rudy estan junts, però encara descobreix una cosa molt pitjor. La Noèlia continua defensant la seva relació amb en Marc. En Pau ho torna a provar amb en Paco i ho torna a espatllar. La Clara diu a en Beni que ja sap què ha de fer per recuperar en Max, però és complicat. L'estafa que estan organitzant en Fidel i en Paco acabarà fent malbé els dos matrimonis.

16:28 El club - + info
tancar

+ info

L'actor Javier Cansado passa per "El Club" per parlar-nos de l'obra de teatre "Son dos", que interpreta juntament amb Faemino. L'obra es pot veure al Teatre Borràs. La parella que ens comentarà l'actualitat del dia, la formaran els periodistes Carlos Pérez de Rozas i Sílvia Tarragona. I parlarem de la relació professors-alumnes amb uns alumnes molt especials. I a la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

18:35 Cine de cine - Nascuda lliure
tancar

Nascuda lliure

George és guardià d'una reserva zoològica de Kenya i porta a casa seva tres cries femelles d'una parella de lleons. La seva esposa, Joy, en té cura i agafa afecte a Elsa, la més jove. Quan es fan més grans, han d'enviar-les a un parc zoològic, però el matrimoni reté Elsa amb la intenció de retornar-li la llibertat. La lleona s'ha convertit en un membre més de la família i li costa adaptar- se a la vida salvatge. George i Joy, de la mateixa manera que la van criar, l'han d'anar ensenyant a valer-se per si mateixa i a recuperar la relació amb la seva espècie.

20:09 Just kidding
20:20 Bocamoll - Cap. 130
21:00 Telenotícies vespre
21:44 Els 25 - Cap. 2
tancar

Cap. 2

-Fase 1.3: Josep Cuní -El padrí: Raquel Sans

22:57 Boqueria 357 After-sun - + info
tancar

+ info

El crític de televisió Ferran Monegal serà el primer entrevistat de l'edició estiuenca de "Boqueria 357", el programa que dirigeix i presenta Santi Millán a partir d'aquest dimecres a TV3. En Millán ha decidit d'atrinxerar-se al pis de la Rambla perquè li fan mandra els inconvenients típics d'aquesta època de l'any: les aglomeracions, l'augment de preus, la calor, els mosquits... Viurà bàsicament a la terrassa, i ho farà aliè a tot el que passi al món. És per això que serà el públic, els turistes, els convidats i els col·laboradors els que l'aniran a veure a casa per informar de l'actualitat, fer turisme sense sortir de casa, i per ensenyar-li com es diverteix la gent en festes de Catalunya, com passen les vacances altres famosos, i per denunciar el pitjor de l'estiu i donar consells per sobreviure a les vacances.

23:51 La nit al dia - + info
tancar

+ info

a La Nit al Dia - Andreu Claret, periodista i director de la Fundació Euromediterrània Anna Lindh per al Diàleg entre les cultures

01:12 Nip/Tuck - La Cindy Plumb (quarta temporada)
tancar

La Cindy Plumb (quarta temporada)

En l'estrena de la quarta temporada, Sean i Christian celebren una operació històrica i reben una proposició interessant tant del pacient Burt Landau, un adinerat capitalista de risc mèdic, que voldria un implant testicular més gran, com de la seva dona Michelle, molt més jove. Mentrestant, Julia revela una informació devastadora sobre el fill que du al ventre a Sean, que roman ple de pors i dubtes. La teleoperadora eròtica Cindy Plumb demana als cirurgians que li aconsegueixin una veu més jove. Christian, torturat, redecora el seu apartament després d'una penosa cita amb la seva psiquiatra, la Dra. Faith Wolper.

02:04 Pel·lícula - Caçador de taurons
tancar

Caçador de taurons

Quan Spencer Worthcut era un nen, l'embarcació on viatjava amb els seus pares va ser envestida per un tauró gegant, d'una espècie que se suposava que havia desaparegut a la prehistòria. En l'actualitat, Spencer és un important investigador encarregat de descobrir la causa d'una explosió en una estació submarina.

03:30 TVist - + info
tancar

+ info

Dimecres el Dario Porras farà la seva secció del Balón Rosa, el Pere Font ens aconsella com repartir les feines de casa i la Raquel Mateos estarà en directe al Centre d'Imatge de l'Estilista Josep Pons amb tres espectadors que es faran un canvi de look espectacular.

04:06 El club - + info
tancar

+ info

L'actor Javier Cansado passa per "El Club" per parlar-nos de l'obra de teatre "Son dos", que interpreta juntament amb Faemino. L'obra es pot veure al Teatre Borràs. La parella que ens comentarà l'actualitat del dia, la formaran els periodistes Carlos Pérez de Rozas i Sílvia Tarragona. I parlarem de la relació professors-alumnes amb uns alumnes molt especials. I a la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 El rei de l'Àfrica - El rei de l'Àfrica
tancar

El rei de l'Àfrica

Un magnífic lleó mascle observa els seus dominis sota l'enorme cel africà. La seva cara marcada per grans cicatrius és l'evidència d'una vida plena d'entrebancs. Aquest documental segueix Addo, un lleó mascle que va néixer i es va criar dins una manada de lleons sense massa problemes i on hi havia prou menjar per a tots. Als dos anys van fallar les pluges i la seva vida va canviar per sempre. Addo va haver d'aprendre a sobreviure enmig d'un món difícil i perillós. Tot i així, va aconseguir formar la seva pròpia família i tenir descendència.

07:55 Secrets de la natura - Els macacos del Japó: munyanyencs del Yarigatake
08:22 Món natural - L'Àfrica sense lleons?
09:10 Zoom - La festa de l'Antogo - País dels Dogons, Mali
09:12 Zoom - Una cursa de cavalls - Mongòlia
09:15 Hi havia una vegada... - Els últims caçadors wayanes
09:20 Hi havia una vegada... - Els pescadors d'estel
09:24 Hi havia una vegada... - Els galls de Rivière-Pilote
09:30 Mons insòlits - Tons daurats. Tailàndia, concurs de "parrups" per la prosperitat
tancar

Tons daurats. Tailàndia, concurs de "parrups" per la prosperitat

Un miler de coloms seleccionats amb molta cura i de diferents països prenen part cada any en el concurs més prestigiós de tot el sud-est asiàtic. Un concurs de "parrups" en què les meravelloses melodies dels ocells són tan importants com els esforços dels que els cuiden, que tenen l'esperança de guanyar un torneig que per a ells és sinònim d'honor i prosperitat.

10:24 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - Un cos per a tota la vida
tancar

Un cos per a tota la vida

Àmbit de les matemàtiques, les ciències i la tecnologia

10:50 Els fills de les balenes
11:41 Remeis naturals - La rosa dels vents
12:04 Zoom - Els escura-xemeneies - París, França
12:06 Zoom - Le cerimònia de Shin Pyu - Llac Inle, Birmània
12:10 (S)avis - Cap. 12 Oriol Bohigas
tancar

Cap. 12 Oriol Bohigas

L'arquitecte i urbanista Oriol Bohigas ens parla orgullós de la transformació de Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de la qual va ser responsable com a delegat de l'àrea d'urbanisme. Bohigas, reconegut i premiat arquitecte dins i fora de les nostres fronteres, és actualment president de l'Ateneu Barcelonès i un gran amant i defensor de la ciutat de Barcelona. No en va, viu i treballa a la Plaça Reial, un dels centres neuràlgics de la ciutat i una de les zones més castigades pel turisme. Des de casa seva, precisament, ens donarà la seva visió de temes polèmics com el futur de Catalunya, les obres de la Sagrada Família, la pèrdua d'autenticitat de la Rambla o l'arquitectura del futur.

13:15 City folk (versió curta) - Barcelona-1
13:26 In situ - In Situ Redux TXABI FRANQUESA "Tapes"
13:30 Forat 18 - Forat 18
14:00 Túrmix clàssics - Cap. 27
14:28 Túrmix clàssics - Cap. 4
15:01 El caçador de cocodrils - Cocodrils de ciutat
15:50 Salvant els animals - La crisi dels coales
16:44 Secrets de la natura - Els ximpanzés: medicines al menú
17:10 Bèsties clip - La llúdriga
17:16 Thalassa - Cap. 267 Thalassa
tancar

Cap. 267 Thalassa

Submarinisme a les Balears A l'arxipèlag balear, concretament a Cabrera i a les Pitiüses, podem trobar inestimables destinacions submarines de gran riquesa i qualitat mediambiental. Llamàntol al Maine El llamàntol americà, un aliment antigament menyspreat, s'ha convertit en el tresor més preuat dels pescadors del Maine.

17:57 El medi ambient - En busca de l'ecojoguina
18:01 Els apalatxians - + info
tancar

+ info

El president Jackson obliga els indis a retirar-se a l'oest del Trail of Tears, mentre que la població colonitzadora comença a explotar les matèries primeres de la zona i hi fan arribar el ferrocarril.

18:56 Remeis naturals - La rosa dels vents
19:20 Artistes - TANJA SMIT
19:30 Cànon Mites - Déu de les llacunes
tancar

Déu de les llacunes

Marx, Freud i la ciència en general han suposat un repte seriós a la idea de Déu. En quin lloc es troba la fe en el món actual?

20:30 Món natural - La fauna i l'agricultura - La revolució dels pagesos britànics en favor dels animals salvatges
21:21 Zoom - Teatre al carrer - Taiwan
21:22 Mons petits
21:32 quèquicom - Enfrontar-se a la por
tancar

Enfrontar-se a la por

Gràcies a la por, l'espècie humana és viva. Però quan la por es transforma en pànic, la persona s'ha de posar en mans d'especialistes. Un exemple d'això ho manifesta la reportera del programa, Samantha Vall, que té por de les altures, però que decideix enfrontar-se amb la seva por, amb les càmeres com a testimoni.

22:00 Loto 6/49
22:04 (S)avis - Cap. 12 Oriol Bohigas
tancar

Cap. 12 Oriol Bohigas

L'arquitecte i urbanista Oriol Bohigas ens parla orgullós de la transformació de Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de la qual va ser responsable com a delegat de l'àrea d'urbanisme. Bohigas, reconegut i premiat arquitecte dins i fora de les nostres fronteres, és actualment president de l'Ateneu Barcelonès i un gran amant i defensor de la ciutat de Barcelona. No en va, viu i treballa a la Plaça Reial, un dels centres neuràlgics de la ciutat i una de les zones més castigades pel turisme. Des de casa seva, precisament, ens donarà la seva visió de temes polèmics com el futur de Catalunya, les obres de la Sagrada Família, la pèrdua d'autenticitat de la Rambla o l'arquitectura del futur.

23:13 Silenci? - + info
tancar

+ info

Repàs per les "boutiques" de la publicitat, els nous laboratoris creatius. Aquest reportatge visita els estudis Carlitos & Patricia, Vertigo Graphix i M. Lourdes Hernández, cantant de Russian Red, s'enfronta al qüestionari Lourdes Hernández ha cridat l'atenció de crítica i públic amb el projecte Russian Red, un grapat de cançons folk que s'agrupen en el seu disc de debut, "I Love Your Glasses". "Silenci?" als carrers de Deptford, el barri de moda de Londres Londres és una de les capitals mundials de les tendències, i Deptford és la zona que ha desbancat Shoreditch o Hoxton del pòdium de barris de moda de la capital anglesa. L'escriptor Edgar Cantero explica com es pot dormir amb Wynona Rider Guionista, escriptor i dibuixant, Edgar Cantero acaba de debutar en la literatura catalana amb la premiada novel·la "Dormir amb Wynona Ryder".

23:48 Loops! - Cap. 133
tancar

Cap. 133

Dijous 12 de juny es farà al Parc del Fòrum el Daydream Festival, un dels festivals de nova creació. El cap de cartell indiscutible són els Radiohead. La banda liderada per Thom Yorke presentarà "In rainbows", el seu últim disc. Coldplay està considerat per molts com els hereus d'U2. El proper 17 de juny seran a Barcelona, en un dels tres únics concerts de presentació del seu nou disc a nivell mundial. El projecte principal de Pau Guillamet s'ha traduit en aquesta ocasió en un àlbum amb sons inspirats en el sud-est asiàtic, tot i haver estat gestat en una estada a Nova York. I, com sempre, tancarem el programa fent un repàs de les propostes musicals més destacades de la setmana: un llibre sobre el món del heavy i el nou disc de Baetúria.

00:21 Loops! Concert - ANTONY AND THE JOHNSONS (FIB)
tancar

ANTONY AND THE JOHNSONS (FIB)

Té tot el que cal per destacar per damunt dels altres: una veu carismàtica, una musicalitat àmplia de mires i una sensibilitat que traspua a cada una de les seves interpretacions. És Antony and The Johnsons. Un dels reclams de la passada edició del Festival Internacional de Benicàssim, on va repassar els dos àlbums que té, però on també es va atrevir amb versions com la que veureu de la Beyoncé.

00:53 Cànon Mites - Déu de les llacunes
tancar

Déu de les llacunes

Marx, Freud i la ciència en general han suposat un repte seriós a la idea de Déu. En quin lloc es troba la fe en el món actual?

01:54 Arquitectures - L'Edifici Johnson de Frank Lloyd Wright
tancar

L'Edifici Johnson de Frank Lloyd Wright

Els edificis administratius de la companyia Johnson constitueixen una de les obres mestres de Frank Lloyd Wright, un dels més grans arquitectes del segle XX.

02:23 quèquicom - Enfrontar-se a la por
tancar

Enfrontar-se a la por

Gràcies a la por, l'espècie humana és viva. Però quan la por es transforma en pànic, la persona s'ha de posar en mans d'especialistes. Un exemple d'això ho manifesta la reportera del programa, Samantha Vall, que té por de les altures, però que decideix enfrontar-se amb la seva por, amb les càmeres com a testimoni.

02:49 (S)avis - Cap. 12 Oriol Bohigas
tancar

Cap. 12 Oriol Bohigas

L'arquitecte i urbanista Oriol Bohigas ens parla orgullós de la transformació de Barcelona prèvia als Jocs Olímpics de la qual va ser responsable com a delegat de l'àrea d'urbanisme. Bohigas, reconegut i premiat arquitecte dins i fora de les nostres fronteres, és actualment president de l'Ateneu Barcelonès i un gran amant i defensor de la ciutat de Barcelona. No en va, viu i treballa a la Plaça Reial, un dels centres neuràlgics de la ciutat i una de les zones més castigades pel turisme. Des de casa seva, precisament, ens donarà la seva visió de temes polèmics com el futur de Catalunya, les obres de la Sagrada Família, la pèrdua d'autenticitat de la Rambla o l'arquitectura del futur.

03:52 Loops! - Cap. 133
tancar

Cap. 133

Dijous 12 de juny es farà al Parc del Fòrum el Daydream Festival, un dels festivals de nova creació. El cap de cartell indiscutible són els Radiohead. La banda liderada per Thom Yorke presentarà "In rainbows", el seu últim disc. Coldplay està considerat per molts com els hereus d'U2. El proper 17 de juny seran a Barcelona, en un dels tres únics concerts de presentació del seu nou disc a nivell mundial. El projecte principal de Pau Guillamet s'ha traduit en aquesta ocasió en un àlbum amb sons inspirats en el sud-est asiàtic, tot i haver estat gestat en una estada a Nova York. I, com sempre, tancarem el programa fent un repàs de les propostes musicals més destacades de la setmana: un llibre sobre el món del heavy i el nou disc de Baetúria.

04:21 Loops! Concert - ANTONY AND THE JOHNSONS (FIB)
tancar

ANTONY AND THE JOHNSONS (FIB)

Té tot el que cal per destacar per damunt dels altres: una veu carismàtica, una musicalitat àmplia de mires i una sensibilitat que traspua a cada una de les seves interpretacions. És Antony and The Johnsons. Un dels reclams de la passada edició del Festival Internacional de Benicàssim, on va repassar els dos àlbums que té, però on també es va atrevir amb versions com la que veureu de la Beyoncé.

04:52 Túrmix clàssics - Cap. 27
05:21 Túrmix clàssics - Cap. 4
05:51 El medi ambient - El tub verd de Mataró
05:54 El medi ambient - Connectivitat a les comarques de Girona
05:57 L'Antàrtida - L'engrandiment del forat de la capa d'ozó
06:12 El caçador de cocodrils - Cocodrils de ciutat
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 En Fix i en Foxi - Quin refredat / els caçadors de canaris
tancar

Quin refredat / els caçadors de canaris

Quin refredat! - Els caçadors de canaris - Quina relliscada! - Es busca: Makiki

07:29 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La campanya de prevenció d'incendis d'en Goril·la
07:54 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Què li passa al tren bala que porta l'amor d'en Goril·la?
08:25 Codi: Lyoko - Ànima sense cos
08:53 Els pirates robacalçotets - Per un grapat de calçotets
08:57 Club Super3
08:57 Patates i dracs - Bum!
tancar

Bum!

En Merlí no sap quina prova haurà de passar per entrar a l'Organització de Científics Il·lustres. El Rei Hugo, només de veure arribar l'examinador, el doctor Lovestrange, ja l'ha contractat perquè elimini el Drac amb un coet teledirigit. Aquesta, precisament, serà la prova que haurà de passar en Merlí.

09:06 mic 3
09:06 La vaca Connie - La Connie i la natura
tancar

La Connie i la natura

Un dia de primavera comença a nevar, i totes les flors del jardí de l'àvia desapareixen. La Clara explica a la Connie que la natura sempre va canviant. Les pedres del riu es tornen suaus i rodones, l'aigua es congela quan fa fred i després es fon, i la Connie creix cada dia més. Un cop desapareix la neu, tornen a sortir les flors.

09:13 La vaca Connie - A qui m'assemblo?
tancar

A qui m'assemblo?

En Patch i la Connie juguen a buscar en què s'assemblen entre si els animals. En Patch és com el llop Cyril: té el pelatge bru i el musell punxegut. Les tortugues i els cargols es mouen lentament i porten la casa a l'esquena. Però, a qui s'assembla la Connie?

09:20 Les tres bessones bebès - Un monstre a la sala
09:26 La Lua i el món - Música o soroll
09:30 Bumba
09:35 Pepa, la porqueta - Cap. 92
tancar

Cap. 92

Avui la Pepa, en Jordi i els pares se'n van a passejar pel bosc. Veuran ocellets, arbres, flors de totes menes, formigues, abelles i ànecs! Això sí, s'hi hauran de fixar molt! També faran un pícnic, si el pare no es descuida el cistell al cotxe, és clar! Però al bosc, si no estàs molt atent, també et pots perdre! I a tu, t'agraden les excursions?! Doncs no t'ho perdis!

09:40 Bob, el manetes - El pastís de carbassa de la Vadora
09:51 Beverly Hills - Una festa aigulalida
10:32 Beverly Hills - La nit dels 80
11:14 Hora Tòquio
11:14 Blau - Sopar
tancar

Sopar

L'Aoi al final es queda a passar la nit a casa d'en Kaoru, però ell es posa molt nerviós perquè mai cap noia s'havia quedat a dormir a casa seva abans. Li diu a l'Aoi que només hi ha un matalàs però que no pateixi, que l'agafi ella, que ell ja dormirà a terra. Llavors l'Aoi li proposa que, si no li fa res, poden compartir el matalàs, que a ella no li sap gens de greu.

11:35 Blau - Comiat
tancar

Comiat

En Kaoru és al bany, quan tot d'una a l'Aoi se li acut d'entrar, vestida, perquè li vol fregar l'esquena. En Kaoru es posa molt nerviós, quan ella entra mira de fer-la fora, però trepitja el sabó, rellisca i acaben tots dos per terra. En Kaoru nota alguna cosa tova amb la mà i a la galta, i quan obre els ulls s'adona que està estirat a sobre l'Aoi, i que li ha posat les mans als pits sense voler.

11:57 La federació de lluita dactilar - L'Ira el malvat contra el Viking Extraviat
12:02 La federació de lluita dactilar - En Bonhora contra en Dorsal Flynn
12:14 Club Super3
12:14 Lucky Luke - Els dalton al canada
12:41 La màgica Do-Re-Mi - La primera prova de pastisseres
tancar

La primera prova de pastisseres

Avui, les noies s'hauran d'enfrontar a la bruixa que farà de jutge, la Majomila, la directora de la guarderia de les bruixes on hi ha la Flor. Per aprovar l'examen hauran de viatjar al passat i trobar la Majocara. Els deixaran veure la Flor, al final?

13:08 Rantaro - La carta d'en Hyogo tercer / És el papa! / La marca
13:33 Domo - + info
tancar

+ info

Ben aviat es disputarà el combat del segle per veure qui serà l'amo del comandament a distància de la tele avui! A una banda del ring hi tenim l'increïble Domo! A l'altra, el temible senyor Usaji! La gent del públic criden com desesperats! El combat ja és a punt de començar! Senyores i senyors, que guanyi el millor!

13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la classe de cuina (2)
14:13 Inuyasha - El creador de l'esfera dels quatre esperits (part 1)
14:37 Edgemont - El duel
tancar

El duel

La Laurel i en Mark queden molt tocats perquè al final resulta que la Laurel ha de marxar molt abans que no es pensaven. En Gil i en Kevin es preparen per tornar la pilota a l'Erin. La Jennife descobreix que la Shannon està obsessionada per la seva identitat sexual.

15:01 One piece - L'aventura d'en Buggy
tancar

L'aventura d'en Buggy

Reapareix el pirata pallasso Buggy. Ha aconseguit escapar-se de l'illa on es trobava i, després de veure el cartell "Es busca en Ruffy", decideix anar a buscar-lo.

15:27 El món perdut - Pilot (2)
16:09 3xl.cat
16:09 Tots cinc - Dimonis lluitadors
tancar

Dimonis lluitadors

Victor, el nou cangur d'Owen, transforma la casa dels Salinger en un castell embruixat, decorat amb tot de tombes i caixes de morts. La família i els amics es disfressen. Bailey no para de pensar en Sarah. Julia va a una festa amb Evan però la seva amiga Isabel flirteja amb ell, cosa que li fa descobrir els seus autèntics sentiments pel noi.

16:51 Explica'm un conte - El refredat del formatge
16:58 Explica'm un conte - Aladindi
17:05 Una mà de contes - Hansel i Gretel
tancar

Hansel i Gretel

Els pares d'en Hansel i la Gretel eren molt i molt pobres i, per això, van decidir abandonar-los perquè algú se'n fes càrrec. Perduts al bosc, els germans van trobar una casa de xocolata, amb finestres de caramels! Però qui hi vivia no era pas tan dolça...

17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:22 Pepa, la porqueta - Cap. 93
tancar

Cap. 93

Avui la Pepa es començarà a escriure cartes amb una nena que es diu Delphine. La Delphine és un ase i viu a França. A més, aviat vindrà de visita! Però la Delphine només parla francès i els costa molt entendre's! Com s'ho faran per jugar?! Potser també li agrada saltar a sobre dels bassals de fang! Però, com l'hi demanarà la Pepa?! No sé pas com s'entendran, aquest parell!

17:29 Bob, el manetes - On és el Bolquet?
17:47 Club Super3
17:47 Zoe Kezako - Cap. 16 No em deixis penjada
tancar

Cap. 16 No em deixis penjada

La Dallonses està a punt de fer realitat el somni de la seva vida: fer de protagonista en una pel·lícula de debò! Però, pot ser que deixi penjada la Zoe a canvi de convertir-se en una estrella? El que està clar és que la nostra amiga no ho pensa permetre i que li posarà totes les traves que li passin pel cap. Pot ser que això sigui el final d'una gran amistat...?

18:07 Sakura, la caçadora de cartes - El rival de la Sakura
18:37 Espies de veritat - Enxampades de veritat (3a part)
18:58 Domo - + info
tancar

+ info

En Domo ha sentit dir que si menges molt, creixeràs. I a ell li agradaria molt, ser més gran. De fet, li agradaria ser enorme. Dit i fet, doncs. A menjar com un lleó! Aviat, però, la imaginació farà que s'adoni que li costaria molt jugar amb els seus amics, si fos gros com un gegant. El que ha de fer és que els seus amics també mengin molt, és clar!

19:04 Keroro - No m'abandonis, sisplau! A formar!
tancar

No m'abandonis, sisplau! A formar!

La Natsumi s'ha trobat un osset de peluix a les escombraries i està decidida a quedar-se'l. Li recorda un osset que va tenir de petita i se'l vol endur a casa tant si com no. En Giroro serà el primer de notar que, des que hi ha aquest osset han començat a passar coses molt estranyes. De fet, parla i tot! I això és una cosa que té en Fuyuki al·lucinat! Com acabarà tot plegat?!

19:30 Info k
19:41 Transfer - Cap. 26 Transport combinat
19:48 3xl.cat
19:48 One piece - El retorn del pallasso Buggy
tancar

El retorn del pallasso Buggy

Una emotiva retrobada! El capità Buggy es veu amb la seva banda de pirates, que ja l'havien donat per mort.

20:13 Somnis d'estiu
20:38 Samantha ups! - La Samantha al dentista. Primera part
20:44 El món perdut - Més que humà
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1602
tancar

Cap. 1602

La Trini s'adona que la Remei i en Rudy estan junts, però encara descobreix una cosa molt pitjor. La Noèlia continua defensant la seva relació amb en Marc. En Pau ho torna a provar amb en Paco i ho torna a espatllar. La Clara diu a en Beni que ja sap què ha de fer per recuperar en Max, però és complicat. L'estafa que estan organitzant en Fidel i en Paco acabarà fent malbé els dos matrimonis.

22:00 Pel·lícula catalana - El millor negoci del món
tancar

El millor negoci del món

Ricco Ricci té un restaurant de cuina italiana al nord de França. Charlotte, la seva dona, amenaça altra cop de deixar-lo. Ricco hereta del seu oncle un negoci de pompes fúnebres i se n'ha de fer càrrec almenys un any per cobrar l'herència. El pla es fer-ho amb el seu ajudant i, al cap d'un any, cobrar l'herència, recuperar la seva dona i la seva filla i muntar un restaurant a l'Adriàtic. Però les coses es compliquen.

23:40 Pel·lícula - Miami blues
tancar

Miami blues

Frederick Frenger és un jove que acaba de sortir de la presó i se'n va a Miami per començar de nou. Tot just arribar a l'aeroport es troba embolicat en un absurd incident que acaba amb la mort d'un membre d'una secta religiosa que li oferia flors. A l'hotel on s'instal·la, Frederick fa amistat amb Susie, una universitària que es paga la carrera practicant la prostitució a estones, i que somia poder muntar un establiment de menjars ràpids. Tots dos s'enamoren i fan plans de futur, però la policia es fica pel mig a causa del mort de l'aeroport.

01:13 Beverly Hills - Una festa aigulalida
01:55 Beverly Hills - La nit dels 80
02:38 Dallas - Trames / Tramats i ordits
tancar

Trames / Tramats i ordits

Pare i fill arriben als punys quan JR humilia James intercedint a favor seu en un negoci. Cally i Lucy es fiquen amb les germanes Steven. Clayton rep una sinistra invitació a redactar el testament.

03:24 Dallas - Éssers estimats i gent amable
04:11 Pel·lícula - Miami blues
tancar

Miami blues

Frederick Frenger és un jove que acaba de sortir de la presó i se'n va a Miami per començar de nou. Tot just arribar a l'aeroport es troba embolicat en un absurd incident que acaba amb la mort d'un membre d'una secta religiosa que li oferia flors. A l'hotel on s'instal·la, Frederick fa amistat amb Susie, una universitària que es paga la carrera practicant la prostitució a estones, i que somia poder muntar un establiment de menjars ràpids. Tots dos s'enamoren i fan plans de futur, però la policia es fica pel mig a causa del mort de l'aeroport.

05:44 Dallas - Trames / Tramats i ordits
tancar

Trames / Tramats i ordits

Pare i fill arriben als punys quan JR humilia James intercedint a favor seu en un negoci. Cally i Lucy es fiquen amb les germanes Steven. Clayton rep una sinistra invitació a redactar el testament.

06:31 El cor de la ciutat - Cap. 1602
tancar

Cap. 1602

La Trini s'adona que la Remei i en Rudy estan junts, però encara descobreix una cosa molt pitjor. La Noèlia continua defensant la seva relació amb en Marc. En Pau ho torna a provar amb en Paco i ho torna a espatllar. La Clara diu a en Beni que ja sap què ha de fer per recuperar en Max, però és complicat. L'estafa que estan organitzant en Fidel i en Paco acabarà fent malbé els dos matrimonis.