Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Travelogue of masterpieces
10:05 Planetari
10:05 Cultures vives - La mascarada dels makishis
11:00 El planeta indòmit - Hawaii
11:46 Exploradors d'avui - A flor de pell
12:12 Extraordinary dogs - Una oïda excepcional
12:38 Temps d'aventura
13:03 Rex - Cap. 72 Fred com el gel
13:55 Olelé, olalà!: la final dels aficionats - Olelé, olalà!: la final dels aficionats
tancar

Olelé, olalà!: la final dels aficionats

Veurem com van viure la final de Wembley els aficionats, al programa especial "Olelé, Olalà". Aquest especial oferirà les imatges gravades pels espectadors mentre miraven el partit. Serà la final dels aficionats, una iniciativa que va néixer al programa "Zona Zàping", que va fer una crida demanant als espectadors que es gravessin mentre veien el matx, i on fossin: a casa, a l'estadi, a la plaça del poble...) i també, abans i durant la celebració posterior.

14:20 Tot un món - Exclosos
tancar

Exclosos

L'Associació Àkan, de Girona, ajuda a trobar un sostre, reparteix menjar, fa formació i assessora en temes laborals i de regulació a persones immigrades en situació d'exclusió social. La Lluïsa Geronès, directora d'Àkan, coneix bé la situació d'extrema vulnerabilitat d'algunes d'elles i també casos d'èxit, com el del Rachid Essafri, amb qui avui comparteix la preocupació per com la crisi està afectant aquest col·lectiu. El Rachid viu a la casa d'acollida d'Àkan amb 15 persones més. L'any passat, Àkan va rebre més de 500 peticions d'habitació.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Tarda de cine - L'empleat del mes
tancar

L'empleat del mes

Durant anys, Zac Bradley ha estat treballant molt en uns grans magatzems. Amy, una noia molt atractiva, hi entra a treballar com a caixera i diu que sortirà amb el que aconsegueixi ser el proper "empleat del mes". Quan Zack ho sap, farà tots els possibles per guanyar el títol i també el cor d'Amy.

17:25 Rex - Cap. 73 Tarot mortal
18:24 Automobilisme - Qualificació del G. P. del Canadà
20:25 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
22:05 Cinema d'acció - Operació Swordfish
tancar

Operació Swordfish

Hi ha un món dins el nostre món, el que anomenem ciberespai, un indret protegit per contrasenyes i pels sistemes de seguretat més avançats. En aquest lloc hi ha molta informació, molt important i molt comprometedora, i, per suposat, molts diners. En aquest món s'hi desenvolupa amb facilitat Stanley Jobson, un hacker molt famós. Un espia anomenat Gabriel Shear obliga Stanley a introduir-se al ciberespai per poder robar milers de milions de dòlars de fons públics il·legals.

23:51 Cinema d'acció - L'únic
tancar

L'únic

Pel·lícula fantàstica basada en la possibilitat que hi hagi vides alternatives per a cada persona en universos paral·lels. Cadascuna de les diferents manifestacions d'una persona en concret té part de la seva energia total. Si una de les manifestacions en mata una altra, pren l'energia de la manifestació morta. D'aquesta manera, un agent ha pogut matar totes les manifestacions de la seva persona en altres vides, menys una. Es tracta d'un home que treballa ajudant un xèrif i aviat es veurà perseguit pel seu "alter ego".

01:08 El superman de Malegaon - El superman de Malegaon
tancar

El superman de Malegaon

És un documental sobre el rodatge de la pel·lícula "Malegaon ka Superman". És la història d'una colla de malegaons que consideren el cine una obra d'amor i no una empresa amb interessos comercials. El documental subratlla la importància de la "màgia del cine" per als espectador

02:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:06 El Ritz - El Ritz
tancar

El Ritz

L'ascens i la caiguda d'un noi de pagès que ve de les muntanyes suïsses i que revoluciona la concepció mundial dels hotels. Cesar Ritz comença fregant plats i acaba sent l'emperador de l'hotel més famós del món. I després s'ensorra quan el seu objectiu més ambiciós, el banquet de la coronació del rei Eduard VI, no es fa realitat. És l'única biografia filmada que existeix de Cesar Ritz, l'inventor de la manera moderna d'entendre els hotels.

08:00 Aprendre de la llum - Aprendre de la llum
tancar

Aprendre de la llum

Cultura, naturalesa i llum. Aquests elements formen l'estructura d'un documental que explora la visió d'un dels millors arquitectes del món. I.M. Pei i la seva última creació, el Museu d'Art Islàmic de Doha, a Qatar. Davant del projecte del nou museu, Pei afirma que "l'arquitectura islàmica s'origina al desert, i per tant té una modèstia que no vull perdre."

09:47 Els "Refugee all stars" - Els "Refugee all stars"
tancar

Els "Refugee all stars"

Els "Refugee all stars"

10:45 Nydia - + info
tancar

+ info

El proper 18 de juny, la companyia Gelabert&Azzopardi presenta "La muntanya al teu voltant". L'espectacle inaugural del GREC 2011 és una relectura coreogràfica de la sardana, sobre un concepte del poeta i artista plàstic Perejaume i amb músiques de Francesc Cassú, Tomàs Gil i Membrado i Carles Santos, entre d'altres.

11:10 Rodasons - + info
tancar

+ info

MIQUEL GIL & PEP GIMENO "BOTIFARRA" El 21 de gener, el XXIV Festival Tradicionàrius i el nou cicle Bandautors van posar-se d'acord per organitzar conjuntament un doble concert al Petit Palau de la Música Catalana, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra". Després de les respectives actuacions, tots dos cantants amb els seus grups van aplegar-se per oferir un final de festa tan atractiu com emotiu, fent tres temes conjuntament. Aquest programa és testimoni d'aquell acte. MIQUEL GIL & PEP GIMENO "BOTIFARRA" Petit Palau de la Música (Barcelona), 21 de gener del 2011 XXIV Festival Tradicionàrius/Cicle Bandautors 1.- L'u d'Aielo 2.- La dansa del vetlatori 3.- La perdiueta Formació: Miquel Gil: veu i guitarra Pep Gimeno "Botifarra": veu i percussió Cristóbal Rentero i Eduard Navarro: instruments de corda i vent Gusmà Gil: baix Josep Maria Hernández Reíllo: bateria Néstor Mont: guitarra Paco Lucas: llaüt i saz Juanjo Blanco: bandúrria Pere Ródenas: contrabaix

11:33 Tons
11:46 De prop - Love Of Lesbian
tancar

Love Of Lesbian

Pop-Rock

12:42 Sputnik - + info
tancar

+ info

"Everybody's talking", el tema principal de la banda sonora de pel¿lícula "Cowboy de mitjanit", és la cançó que tothom associa amb Harry Nilsson. Però Nilsson era moltes coses més: us proposem descobrir un dels talents més desconeguts i més grans del pop. Harry Nilsson era un cantant sublim i dels millors compositors de pop dels anys 70, autor d'unes melodies extraordinàries, d'arranjaments audaços i innovadors; el músic nord-americà preferit pels Beatles i l'amic de l'ànima de John Lennon i Ringo Starr.

13:41 Asiana. El gran circ asiàtic - Asiana. el gran circ asiàtic
tancar

Asiana. el gran circ asiàtic

"Asiana", l'impressionant espectacle del Gran Circ Asiàtic. "Asiana" combina malabarisme, acrobàcia, contorsionisme, ball i música, en un muntatge que transportarà els espectadors a l'Àsia més màgica. "Asiana", l'espectacle que uneix l'encant i la tècnica de tres grans circs asiàtics: el Circ Nacional de Corea del Nord, el Gran Circ Nacional de la Xina i el Circ de Mongòlia.

14:30 TR3S C
14:41 Construint el futur - Els edificis dels segle xxI
15:30 Els animals més letals del món - Àsia
16:27 Balears salvatge - El virot petit
16:52 Batecs de natura - El programa Pemis
17:02 segle xx - + info
tancar

+ info

Pakistan Zindabad: llarga vida al Pakistan (Capítol 2) Completem avui, amb l'emissió del segon capítol del doble documental francès Pakistan Zindabad, el repàs a la història recent d'aquest país asiàtic que es troba en la cruïlla de gairebé totes les crisis del món actual, i que té a desenes de milers de nacionals vivint entre nosaltres. Si l'execució de Zulfikar Alí Bhutto, l'abril de 1979, provocà l'aïllament de la dictadura del general Zia-Ul-Haq, la invasió d'Afganistan per part de l'Exèrcit Roig, aquell desembre, va reconciliar el règim d'Islamabad amb Washington, i convertí Pakistan en el trampolí i l'intermediari que feia possible la lluita antisoviètica a les muntanyes afganeses. Una lluita que està en l'origen tant de Bin Laden i Al Qaeda com del prestigi i la força de l'islamisme armat al Pakistan d'avui. En tot cas, la mort del dictador Zia, l'agost de 1988, en un pressumpte accident aeri, va obrir pas a una dècada llarga de convuls parèntesi democràtic, o almenys de governants civils; una dècada dominada per l'alternança en el poder, enmig de destitucions i escàndols de corrupció, de Benazir Bhutto -catapultada per la força del cognom del màrtir- i del seu rival islamista, Nawaz Sharif. Una dècada a la fi de la qual, el 1998, el Pakistan entrava en possessió de la bomba atòmica. Fins que, l'octubre de 1999, un altre cop d'Estat militar situava al poder el general Pervez Musharraf. Dos anys més tard, els esdeveniments de l'11 de setembre de 2001 i la subsegüent decisió dels Estats Units d'atacar els talibans van situar de nou el Pakistan en l'epicentre de l'interès d'Occident, com a suport imprescindible en la campanya afganesa. La paradoxa és que, mentrestant, el dictador Musharraf islamitzava profundament l'Estat, i les idees extremistes dels talibans impregnaven cada vegada més la societat pakistanesa. A Washington, es començava a parlar de l'Af-Pak, l'Afganistan-Pakistan, com un tot problemàtic i amenaçador. Atrapat en el mateix problema que tots els seus precursors, el de no saber com posar fi a la dictadura, a finals de 2007 Musharraf anuncià la celebració d'eleccions i va permetre el retorn al país de l'exiliada Benazir Bhutto. L'assassinat d'aquesta precipitaria el descrèdit del general-president, que dimití l'agost de 2008, substituït al cap de poc pel vidu de Benazir, Asif Alí Zardari. En tot cas, i per damunt dels canvis institucionals, el Pakistan del 2011 segueix sacsejat per la violència sectària i per la lluita entre l'exèrcit i els talibans locals, amb una societat més i més fonamentalista, un sistema polític molt inestable i unes forces armades -en especial, els serveis d'informació- totpoderoses. I amb armes nuclears en els seus arsenals. Tot plegat, no resulta gaire tranquil·litzador.

17:57 Dies de transició - El retorn de Tarradellas i l'exili
tancar

El retorn de Tarradellas i l'exili

23 d'octubre de 1977. Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya, torna a Barcelona després d'un llarg exili a França. Diversos testimonis d'aquell retorn, persones anònimes que van assistir als actes i també amics i col·laboradors del president, expliquen com va anar el dia del "Ja sóc aquí", una frase que ha quedat en la memòria popular dels catalans.

18:32 Dies de transició - La recuperació del català
tancar

La recuperació del català

El 23 d'abril de 1976 va ser el primer Sant Jordi sense Franco, i Catalunya ho va celebrar amb l'aparició de l'"Avui". Era el primer diari en català després de la guerra civil, però va simbolitzar també una de les primeres conquestes de la transició. L'aparició de l'"Avui" va estar precedida d'un gran escàndol mediàtic que va passar la primavera del 75, amb la negativa de divuit regidors de l'Ajuntament de Barcelona a una proposta per destinar diners a favor de l'ensenyament en català.

19:08 quèquicom - Fauna dels Pirineus
tancar

Fauna dels Pirineus

"Quèquicom" mostrarà com és la vida al Pirineus. Amb diversos reportatges, coneixerem alguns dels animals que en el passat vivien als Pirineus i alguns dels que encara hi viuen. Veurem les marmotes dels prats alpins, el mussol pirinenc dels boscos de pi negre i les truites de riu. També entendrem com les glaciacions han conformat l'aspecte d'aquesta serralada.

19:39 quèquicom - Un naturalista al Montnegre
tancar

Un naturalista al Montnegre

El programa visita el Montnegre per ensenyar a buscar cabirols, genetes, guineus, porcs senglars, salamandres, i aus rapinyaires com el duc. En aquest entorn molt proper a Barcelona també és fàcil trobar monuments megalítics. El parc natural situat entre el Vallès i el Maresme preserva una gran bellesa paisatgística i una notable biodiversitat malgrat els més de 5.000 anys de presència humana.

20:05 Generació Digital - Juanjo Sáez
tancar

Juanjo Sáez

A "Generació digital" coneixerem el dibuixant de la sèrie "Arròs covat", Juanjo Sáez en la seva faceta més digital, que s'inclina cap als productes Apple. Ens deixarà signes del seu talent al plató, amb els seus dibuixos, i ens confessarà quins són els seus referents d'il·lustració

20:30 Parlament - + info
tancar

+ info

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha comparegut aquesta setmana al Parlament per donar explicacions sobre les càrregues policials del dia 27 de maig contra els "indignats". El conseller ha reconegut errors, però ha manifestat que era necessària una neteja per evitar danys majors. El Partit Popular de Catalunya s'ha convertit en una de les forces clau en els pactes per constituir els ajuntaments després de les últimes eleccions municipals. Entrevistem Alícia Sánchez-Camacho per parlar sobre aquest i altres temes d'actualitat en el partit. D'altra banda, el conseller F. Xavier Mena ha explicat aquesta setmana el camí per negociar amb empreses japoneses. A més, per primer cop en la legislatura, ha comparegut la comissió de joventut, on el conseller Josep Lluís Cleries ha parlat de les noves polítiques d'actuació en aquest àmbit. També s'ha parlat en comissió de les polítiques d'immigració. El problema dels robatoris agraris afecta molts municipis catalans i preocupa cada vegada més els pagesos. Per això el reportatge d'aquesta setmana fa una anàlisi de la situació en relació amb aquest punt i presenta les opinions dels diferents grups parlamentaris. En l'apartat de la pregunta de l'estudiant, els diputats Lluís Corominas, Laia Bonet i Dolors Camats responen a la pregunta que formula una estudiant de la Universitat de Lleida. Finalment, Carles Puigdemont ens porta a visitar el Banc d'Aliments de Girona i ens mostra la seva activitat de ben a prop.

20:56 Sense ficció - L'aventura del Romànic
tancar

L'aventura del Romànic

"L'aventura del Romànic", una història que, de la mà del periodista Josep Cuní - director i presentador d'aquest documental - descobreix els secrets d'un segle de recuperació d'un art genuïnament català en un documental que ens porta de Barcelona als Pirineus, passant per NY i Boston, camins imprevisibles que troben resposta en aquests 60 minuts de metratge.

21:50 Loto 6/49
21:58 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

El programa recupera Mel Gibson, en cartellera amb "El castor", en una entrevista del 1987 feta per Jaume Figueras, parlem de "Hanna", l'última pel·lícula de Joe Wright, protagonitzada per Saoirse Ronan, Eric Bana i cate Blanchett, i comentarem la coincidència a la cartellera de dos films de terror: "Insidious", de James Wan (director de la primera entrega de "Saw"), i "Almas condenadas" (del mític Wes Craven).

22:27 Pel·lícula - Tres dies amb la família
tancar

Tres dies amb la família

Léa ha hagut de fer un viatge a corre cuita a Girona on el seu avi patern acaba de morir. Allà l'espera tota la família a la qual gairebé no ha vist des que, anys enrere, se'n va anar a viure a l'estranger.

23:48 Filmoteca 33 - Alexandra
tancar

Alexandra

A Txetxènia, Aleksandra Nikolaevna ha anat a visitar el seu nét, un oficial de les tropes russes. Aleksandra descobreix el món de l'exèrcit, un món on només hi ha homes, un món despietat on la vida és insignificant i on no hi ha temps per als sentiments.

01:18 Parlament - + info
tancar

+ info

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha comparegut aquesta setmana al Parlament per donar explicacions sobre les càrregues policials del dia 27 de maig contra els "indignats". El conseller ha reconegut errors, però ha manifestat que era necessària una neteja per evitar danys majors. El Partit Popular de Catalunya s'ha convertit en una de les forces clau en els pactes per constituir els ajuntaments després de les últimes eleccions municipals. Entrevistem Alícia Sánchez-Camacho per parlar sobre aquest i altres temes d'actualitat en el partit. D'altra banda, el conseller F. Xavier Mena ha explicat aquesta setmana el camí per negociar amb empreses japoneses. A més, per primer cop en la legislatura, ha comparegut la comissió de joventut, on el conseller Josep Lluís Cleries ha parlat de les noves polítiques d'actuació en aquest àmbit. També s'ha parlat en comissió de les polítiques d'immigració. El problema dels robatoris agraris afecta molts municipis catalans i preocupa cada vegada més els pagesos. Per això el reportatge d'aquesta setmana fa una anàlisi de la situació en relació amb aquest punt i presenta les opinions dels diferents grups parlamentaris. En l'apartat de la pregunta de l'estudiant, els diputats Lluís Corominas, Laia Bonet i Dolors Camats responen a la pregunta que formula una estudiant de la Universitat de Lleida. Finalment, Carles Puigdemont ens porta a visitar el Banc d'Aliments de Girona i ens mostra la seva activitat de ben a prop.

01:43 Nydia - + info
tancar

+ info

El proper 18 de juny, la companyia Gelabert&Azzopardi presenta "La muntanya al teu voltant". L'espectacle inaugural del GREC 2011 és una relectura coreogràfica de la sardana, sobre un concepte del poeta i artista plàstic Perejaume i amb músiques de Francesc Cassú, Tomàs Gil i Membrado i Carles Santos, entre d'altres.

02:08 Rodasons - + info
tancar

+ info

MIQUEL GIL & PEP GIMENO "BOTIFARRA" El 21 de gener, el XXIV Festival Tradicionàrius i el nou cicle Bandautors van posar-se d'acord per organitzar conjuntament un doble concert al Petit Palau de la Música Catalana, on van intervenir dos dels intèrprets amb més projecció de la música tradicional valenciana: Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra". Després de les respectives actuacions, tots dos cantants amb els seus grups van aplegar-se per oferir un final de festa tan atractiu com emotiu, fent tres temes conjuntament. Aquest programa és testimoni d'aquell acte. MIQUEL GIL & PEP GIMENO "BOTIFARRA" Petit Palau de la Música (Barcelona), 21 de gener del 2011 XXIV Festival Tradicionàrius/Cicle Bandautors 1.- L'u d'Aielo 2.- La dansa del vetlatori 3.- La perdiueta Formació: Miquel Gil: veu i guitarra Pep Gimeno "Botifarra": veu i percussió Cristóbal Rentero i Eduard Navarro: instruments de corda i vent Gusmà Gil: baix Josep Maria Hernández Reíllo: bateria Néstor Mont: guitarra Paco Lucas: llaüt i saz Juanjo Blanco: bandúrria Pere Ródenas: contrabaix

02:31 El Ritz - El Ritz
tancar

El Ritz

L'ascens i la caiguda d'un noi de pagès que ve de les muntanyes suïsses i que revoluciona la concepció mundial dels hotels. Cesar Ritz comença fregant plats i acaba sent l'emperador de l'hotel més famós del món. I després s'ensorra quan el seu objectiu més ambiciós, el banquet de la coronació del rei Eduard VI, no es fa realitat. És l'única biografia filmada que existeix de Cesar Ritz, l'inventor de la manera moderna d'entendre els hotels.

03:23 Aprendre de la llum - Aprendre de la llum
tancar

Aprendre de la llum

Cultura, naturalesa i llum. Aquests elements formen l'estructura d'un documental que explora la visió d'un dels millors arquitectes del món. I.M. Pei i la seva última creació, el Museu d'Art Islàmic de Doha, a Qatar. Davant del projecte del nou museu, Pei afirma que "l'arquitectura islàmica s'origina al desert, i per tant té una modèstia que no vull perdre."

04:20 Els "Refugee all stars" - Els "Refugee all stars"
tancar

Els "Refugee all stars"

Els "Refugee all stars"

05:16 Paranys de la natura - Caçadors famolencs
05:38 RITMES
05:38 Ritmes.clips - IX!: Ràdio
05:42 Ritmes.clips - NARCÍS PERICH: Cou quan plou
05:46 Ritmes.clips - VITRUVI: El camí dels perdedors
05:49 Ritmes.clips - PANTANITO: El curso del Inem
05:52 Ritmes.clips - S'ALBAIDA: Fandango de les mil flors
05:56 Ritmes.clips - MENAIX A TRUÀ: No hi ha ningú com tu
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - NARCÍS PERICH: Cou quan plou
06:04 Viatges per la natura - La romàntica regió de Mecklenburg. Mil llacs i un mar
06:49 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El pont transbordador de Portugalete. Quan els ponts porten barquetes. Espanya
Progrmació BD ....
07:08 Rovelló - Fantasmes a les golfes
tancar

Fantasmes a les golfes

A les golfes hi passen coses molt estranyes. El fantasma del comte Tolosa tornarà a cobrar vida i farà la vida impossible als habitants de la casa. En Rovelló haurà de trobar una solució bona tant per als vius com per als morts.

07:32 Rovelló - Assegurances per a gossos
tancar

Assegurances per a gossos

El Rovelló tindrà problemes a partir del moment que signa una assegurança per accidents. Té por que li passi el mateix que al Trufot, que no para de tenir trasbalsos des que el Fredolic li en va fer una. El Rovelló no se'n refia del Llisot i pensa que li vol fer alguna mala passada per embutxacar-se la indemnització de l'assegurança.

07:56 De què va? - L'enemic
tancar

L'enemic

Som en temps de guerra, i no podem deixar que l'enemic s'escapi. Perquè l'enemic és com un monstre: no té pietat ni família ni sentiments. O, almenys, això és el que han explicat als soldats d'aquest llibre.

08:08 Les Tres Bessones - Les tres bessones i la gaita meravellosa
tancar

Les tres bessones i la gaita meravellosa

Les Bessones han anat a parar a un palau on ningú no pot riure fins que no ho faci la princesa Amàlia. El seu pare, el rei, diu que qui la faci riure s'hi casarà, i comença a rebre els candidats. Gràcies a les nenes, en Pessoa aconseguirà la Gaita Meravellosa, l'única cosa que pot fer riure la princesa, i allunyar el malvat cosí de l'Amàlia, que vol ser l'hereu del regne.

08:32 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Watt i la màquina de vapor
tancar

Les Tres Bessones i Watt i la màquina de vapor

Avui l'Avorrida ha enviat les bessones a l'Anglaterra del segle XVIII, on tota la Revolució Industrial està aturada per culpa d'en James Watt, que encara no ha invetat cap màquina. Un dia, però, mirant com s'escalfa una tetera, té una idea genial! I així és com les nenes viuran en directe un gran descobriment: la màquina de vapor!

09:01 mic 3
09:01 Bob, el manetes - Pànsit, el pintor
09:13 Els cap de drap - Rita la pitonissa
09:23 L'hora del Timmy - El Timmy ens fa riure
09:39 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Esquirols esquerps
09:46 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un conill amb problemes
10:00 Marató Bugs Bunny i els seus amics - La boja, boja, boja pel·lícula de Bugs Bunny
tancar

La boja, boja, boja pel·lícula de Bugs Bunny

LA BOJA, BOJA, BOJA PEL·LÍCULA DE BUGS BUNNY (Looney, looney, looney Bugs Bunny movie) Producció: Friz Freleng i Hal Geer per a Warner, 1981 Direcció: Friz Freleng / Durada: 81 minuts Guió: John Dunn, David Detiege i Friz Freleng Fotografia: Nick Vasu (Technicolor) Música: Rob Walsh, Don McGinnis, Milt Franklyn, Bill Lava, Shorty Rogers i Carl Stalling Pel.lícula de dibuixos animats Aquest llargmetratge és un popurri d'historietes d'animació produïdes per la Warner en diversos anys que combina algunes imatges de pel.lícules antigues de cinema còmic amb les peripècies esbojarrades del conill Bugs Bunny i la seva colla.

11:22 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Bugs Bunny a la cort del rei Artús
11:51 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un pilot orellut
11:58 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un conill endimoniat
12:04 Marató Bugs Bunny i els seus amics - No em tallis el cap
12:10 Marató Bugs Bunny i els seus amics - L'ànec boig
12:17 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Riu bé qui riu primer
12:23 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un hivern a la vora del foc
12:30 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Amunt el teló
12:37 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Una nit agitada
12:47 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Amb el collar de gos
12:54 Marató Bugs Bunny i els seus amics - La gran enganyifa
13:01 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Silvestre i Botoboti " Una campana per al cangur "
13:08 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Baralla a la llauna
13:15 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Gats a bords
13:21 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Una lliçó de caçar ratolins
13:27 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Coctel coniller
13:35 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Que caiguin els cavallers
13:45 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Preparats, llestos, zum! /Ocell i amagar/La feina de la mostela, que xiula i no fa la tela
14:09 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El Piuet oi que és bufó ?
14:16 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El Piuet a " passatgers al tren "
14:23 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El piuet a "Gatet dolentot "
14:30 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El Piuet a " Un canari d'oferta "
14:37 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un conill director d'orquestra
14:43 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El conill robot
14:49 Marató Bugs Bunny i els seus amics - L'acrobata
14:56 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El conill i la tortuga
15:08 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Looney Tunes: de nou en acció
tancar

Looney Tunes: de nou en acció

Es tracta d'una pel·lícula que barreja dibuixos animats i personatges reals. Bugs Bunny i l'ànec Daffy són dos dels personatges animats més importants que treballen per a la companyia Warner. Tip que el conill sigui sempre el protagonista, l'ànec Daffy decideix marxar de Hollywood i coneix DJ Drake, un dels especialistes dels estudis de cinema, amb qui viurà un seguit d'aventures que els duran a la recerca d'un diamant molt valuós.

16:40 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Confusió conillera
16:47 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un conill criat a Manhattan
16:55 Marató Bugs Bunny i els seus amics - QÜestió de cuixes
17:02 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Competició de músculs
17:08 Marató Bugs Bunny i els seus amics - La cigonya no, gràcies
17:15 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Superànec
17:21 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un canari difícil d'atarapar
17:28 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El canari segrestat
17:37 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Una gallina entre gallines
17:44 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Del morro fort
17:50 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El capità Barballebre
17:57 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un conill al trampolí
18:04 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Cobertura tontal
18:11 Marató Bugs Bunny i els seus amics - La paga del flautista
18:18 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un premi impertinent
18:25 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Robin Hodd dafty
18:36 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Fer bip o no fer bip/ Paga o piula/ Pares o fills
19:00 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El gat del doctor Jekyl
19:07 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un ratolí de talla gran
19:14 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El gatet de la nineta
19:25 Marató Bugs Bunny i els seus amics - La caputxeta rateta
19:32 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un conill a les estrelles
19:39 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El meu conill ha passat l'oceà
19:46 Marató Bugs Bunny i els seus amics - Un conill de 14 quirats
19:53 Marató Bugs Bunny i els seus amics - El cas del conill perdut
20:05 Tom i Jerry: ràpids i peluts - Tom i Jerry: ràpids i peluts
21:16 Tom i Jerry - El gat que valia un milió de dòlars
21:23 Tom i Jerry - La pesta de l'oncle pecos
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El singlot de Blooter
06:13 Megaminimals - El tren de la Bonnie
06:19 L'aneguet lleig i jo - Cap. 25 Els regals de Nadal perillen
tancar

Cap. 25 Els regals de Nadal perillen

Aquest any, per Nadal, en Ratso ha comès un error imperdonable. Ha enviat la llista dels regals de tots els menuts del corral a la tieta Terry, enlloc d'enviar-la al Pare Plomes! Si en Lletget no hi fa alguna cosa, podria ser un Nadal sense regals... i això donaria la raó a en Lou, que està convençut que el Pare Plomes no existeix! Bon Nadal a tothom!

06:42 L'aneguet lleig i jo - Cap. 26 En lletget fa la seva vida
tancar

Cap. 26 En lletget fa la seva vida

Arrel d'un comentari de la Daphne, en Ratso s'ha adonat que algun dia en Lletget es farà gran i se n'anirà de casa. Avui, a més, tota la canalla estan engrescats buscant un tresor que segons la Cloca ha d'estar amagat pel corral. En Ratso, convençut que el que busca en Lletget és la manera de fugir del corral, farà mans i mànigues per convènce'l que es quedi. No t'ho perdis!

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 11 El "porqué" de tot plegat
tancar

Cap. 11 El "porqué" de tot plegat

"Crackòvia" tanca la tercera temporada amb el "porqué" de tot plegat, un resum dels millors gags de les 34 edicions del programa d'aquest any, com ara el documental "Guti 550", els intents del president Núñez per aconseguir una foto de Piqué i Shakira o la trobada de Sergio Ramos i Eduard Punset al programa "Redes".

22:12 Comedy Inc.
22:41 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? visita el Parlament de Catalunya i conversa amb diversos diputats amb qui coincideix. Anna Simón, de "Tonterías las Justas", de Cuatro, s'enfronta amb les seves pròpies pífies en el "Pressing APM?", coneixerem tots els secrets de la crisi del cogombre, veurem un tràiler dedicat al mític Sergio Ramos i descobrirem uns "barrufets" molt especials.

23:16 Little Britain
23:49 El nan roig - Cap. 38 Prepareu-me un regal
00:21 Els informàtics - El discurs
00:46 Crackòvia - Cap. 11 El "porqué" de tot plegat
tancar

Cap. 11 El "porqué" de tot plegat

"Crackòvia" tanca la tercera temporada amb el "porqué" de tot plegat, un resum dels millors gags de les 34 edicions del programa d'aquest any, com ara el documental "Guti 550", els intents del president Núñez per aconseguir una foto de Piqué i Shakira o la trobada de Sergio Ramos i Eduard Punset al programa "Redes".

01:27 Comedy Inc.
01:56 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? visita el Parlament de Catalunya i conversa amb diversos diputats amb qui coincideix. Anna Simón, de "Tonterías las Justas", de Cuatro, s'enfronta amb les seves pròpies pífies en el "Pressing APM?", coneixerem tots els secrets de la crisi del cogombre, veurem un tràiler dedicat al mític Sergio Ramos i descobrirem uns "barrufets" molt especials.

02:31 Little Britain
03:04 El nan roig - Cap. 38 Prepareu-me un regal
03:35 Més Dinamita - Cap. 8 Oda a la moda
tancar

Cap. 8 Oda a la moda

Un mocador dissenyat per una prestigiosa marca de ReykjavÍk es posa de moda fins que¿ deixa d'estar-ho.

04:00 Crackòvia - Cap. 11 El "porqué" de tot plegat
tancar

Cap. 11 El "porqué" de tot plegat

"Crackòvia" tanca la tercera temporada amb el "porqué" de tot plegat, un resum dels millors gags de les 34 edicions del programa d'aquest any, com ara el documental "Guti 550", els intents del president Núñez per aconseguir una foto de Piqué i Shakira o la trobada de Sergio Ramos i Eduard Punset al programa "Redes".

04:35 Little Britain
05:04 Comedy Inc.
05:26 Imp - El xef
05:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'Homo APM? visita el Parlament de Catalunya i conversa amb diversos diputats amb qui coincideix. Anna Simón, de "Tonterías las Justas", de Cuatro, s'enfronta amb les seves pròpies pífies en el "Pressing APM?", coneixerem tots els secrets de la crisi del cogombre, veurem un tràiler dedicat al mític Sergio Ramos i descobrirem uns "barrufets" molt especials.