Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Joan SAURA, conseller interior i de relacions institucionals i participació ciutadana TERTÚLIA Lluís FOIX Maria Eugènia CUENCA Ricard FERNÁNDEZ DEU Antoni DALMAU CONNEXIÓ BARCELONA/ POL MARSÀ Lead: Judici vist per sentència Pere PUIG, pres. Comissió Urbanisme transport i comunicació cambra comerç i indústria Sabadell Carles SOLÀ, secretari IPCENA Germà BEL, catedràtic economia Manel CUNILL, dtor DEPANA Lead: Ecologia versus desenvolupament. CONNEXIÓ ESPLUGA FRANCOLÍ/ MARTA CASAGOLDA Lead: Patrulles urbanes contra la delinqüència Josep Maria FLORES Josep PUIGTIÓ, multat per unes infraccions que no ha fet Lead: Multat per unes infraccions que no ha fet Nando GARCIA Lead: Dona atracada a casa seva Operació Mossos amb 12 detinguts DENÚNICIA MAGDALENA OLIVER Isabel ALAVEDRA Lead: Presumptament estafada en la venda per catàleg COMENTARI SERGI PÀMIES XAVIER SOLÀ MARTÍ GIRONELL Lead: Entrevista amb Ken Follet EL CONSULTORI DE LA MARIA DE LA PAU JANER Lead: La infidelitat

13:13 TVist - + info
tancar

+ info

Ens visita Víctor Fernández per ensenyar a tot l'equip del Tvist l'art Zen. També repassarem les pel·lícules més importants que hi ha en cartellera amb el nostre expert cinematogràfic, Àlex Gorina. A més a més ,veurem les escenes més divertides del Polònia d'aquesta setmana. Entre moltes altres coses.

14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Mosaic
14:30 Telenotícies migdia
15:37 Cuines - Cruixent d'escamarlans amb espinacs
15:51 El cor de la ciutat - Cap. 1501
tancar

Cap. 1501

Els Crespo se'n van avui cap a Colòmbia. Abans, dues sorpreses, i les dues ben maques. El senyor Juan decideix anar a veure en Pau. La Cecília se sent fatal perquè constata que la Sara i en Fidel tenen greus problemes econòmics. La Roser, sempre a la seva, està refredada, però fa ximpleries amb els medicaments. En Ros es posa gallet amb un policia¿ La Remei ve amb una mala notícia.

16:34 El club - + info
tancar

+ info

Com cada divendres, parlarem d'"El cor de la ciutat" amb els periodistes Pepa Fernández i Jordi Basté, l'actriu Montserrat Carulla i alguns actors protagonistes. A "Jo vull ser", l'Eloi Vila es converteix cada setmana en aprenent de diversos oficis. Amb el periodista Eduard de Vicente repassarem les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana. Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la del programa una desfilada de vestits de núvia de Rosa Clarà. I acabarem el programa amb el científic d'"El Club", Dani Jiménez, que ens resoldrà uns quants dubtes i ens ensenyarà algun truquet. Aquest divendres entrarem al túnel del temps.

18:50 Cine de cine - Lilí
tancar

Lilí

Lilí, una noia sense casa ni amics, s'ajunta a un circ francès itinerant i s'enamora bojament d'un mag, un seductor frívol i elegant. L'idil·li està abocat al fracàs perquè ella només és una simple conquesta per al mag seductor, i qui li obre el camí cap a la felicitat són els titelles gairebé humans que expressen els sentiments de Paul, l'home que en mou els fils, sense que ella se n'adoni.

20:08 Just kidding
20:25 Bocamoll - Cap. 24
21:00 Telenotícies vespre
22:02 La gran pel·lícula - Constantine
tancar

Constantine

John Constantine és un detectiu que, literalment, ha estat a l'infern i n'ha tornat. John va néixer amb un do que no desitjava: reconèixer entre la gent els àngels i els dimonis que viuen a la Terra sota un aspecte humà. Aquestes visions el turmentaven i va decidir suïcidar-se, però va ressuscitar en contra de la seva voluntat. Ara, havent vist l'infern, John ha de guanyar-se la salvació enviant els esbirros de Satanàs cap a les profunditats i també haurà d'ajudar una altra policia, Angela Dodson, a resoldre el misteriós suïcidi de la seva germana bessona.

00:11 Pel·lícula - L'exorcista: el muntatge del director
tancar

L'exorcista: el muntatge del director

El director William Friedkin y el guionista William Peter Blatty han revisat la pel·lícula del 1973 i l'han ampliada amb escenes inèdites. En aquesta nova versió, a més, s'ha restaurat el so i les imatges s'han remasteritzat digitalment. Chris és una actriu de cine divorciada que viu amb la seva filla Regan, de dotze anys, i una secretària. La nena experimenta un estrany canvi de personalitat que coincideix amb la mort en accident del director de la pel·lícula que Chris estava rodant. Chris acaba convençuda que la seva filla està posseïda pel diable i entra en relació amb un exorcista, el pare Merrin, que ha descobert una figura diabòlica entre unes velles relíquies a l'Iran. La policia sospita que la mort del director ha estat un assassinat. A més, el pare Merrin mor mentre exorcitza la nena.

02:21 Pel·lícula - Anticòs
tancar

Anticòs

Un grup de terroristes agafa una colla d'ostatges i amenaça de fer volar la ciutat de Munic amb una bomba nuclear si no es fa cas de les seves peticions. El detonador de la bomba està implantat al cos del cap dels terroristes per evitar que ningú no el pugui desactivar.

03:46 Riviera - + info
tancar

+ info

Clara sorprèn Diego quan li diu que està a punt de tenir un fill. Sam demostra a la seva hostilitat a Laurent quan Elizabeth l'intenta convéncer de fer les paus amb la família de Courcey.

04:13 El club - + info
tancar

+ info

Com cada divendres, parlarem d'"El cor de la ciutat" amb els periodistes Pepa Fernández i Jordi Basté, l'actriu Montserrat Carulla i alguns actors protagonistes. A "Jo vull ser", l'Eloi Vila es converteix cada setmana en aprenent de diversos oficis. Amb el periodista Eduard de Vicente repassarem les estrenes cinematogràfiques més destacades de la setmana. Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la del programa una desfilada de vestits de núvia de Rosa Clarà. I acabarem el programa amb el científic d'"El Club", Dani Jiménez, que ens resoldrà uns quants dubtes i ens ensenyarà algun truquet. Aquest divendres entrarem al túnel del temps.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Captivats pel moment - Tailàndia: L'esperança dels elefants
07:44 Visions inèdites de la Crittercam - Les foques lleopards
08:08 Bèsties clip - La Gavina Corsa
08:13 Bèsties clip - Les Serps
08:19 Viure Catalunya - Altafulla (Tarragonès)
08:28 Viure Catalunya - Gerri de la Sal (Pallars Sobirà)
08:38 El planeta blau - Les profunditats
tancar

Les profunditats

Una cadena de muntanyes, una nit perpètua, una gran pressió, fred i les formes de vida més estranyes del planeta. Peixos amb boques cavernoses i grotesques proveïdes de dents esmolades viuen a un quilòmetre de profunditat. La reproducció és sovint cruel a les profunditats: els petits mascles es fusionen amb les femelles i n'esdevenen tan sols un apèndix que conté esperma.

09:27 Zoom - Els pastors - Kirguizistàn, Àsia Central
09:32 A la recerca del miratge
10:17 Graduï's ara en secundària: ciències socials - Viure en democràcia
tancar

Viure en democràcia

Àmbit de les Ciències Socials i la Participació

10:46 Chiloé - Hongria, el llegat magiar
tancar

Hongria, el llegat magiar

Hongria representa la unió de les cultures eslava, otomana i llatina, i Budapest és un bon exemple d'aquesta convivència geogràfica i cultural. Buda s'alça a la riba oest del Danubi. És la capital històrica, la que té els monuments més importants de la ciutat: l'església de Maties, el monument a Sant Esteve o el Bastió dels Pescadors. Pest és la ciutat dinàmica i industrial, i també la política.

11:15 Guge: el regne perdut del Tibet - Guge: el regne perdut del Tibet
tancar

Guge: el regne perdut del Tibet

Al paisatge feréstec del remot Tibet occidental hi ha les ruïnes d'un regne misteriós la capital del qual es trobava a 3.600 metres d'alçada, un regne que aporta tresors arqueològics comparables als de Pompeia. Aquest regne va dominar en el seu temps el comerç de l'or, la seda i les espècies entre l'Índia i la Xina. Així, va ser un regne immensament ric i alhora amb una gran significació religiosa, ja que durant dos segles va ser el bressol del budisme de l'Himàlaia. Tot això, però, va desaparèixer sense deixar rastre l'any 1630 i encara avui no se'n saben les causes. L'arqueòleg italià Guiseppe Tucci va ser el primer a investigar l'existència del regne de Guge, cap a l'any 1930. En aquest documental, Tsering Gyalpo, un historiador tibetà, i John Bellezza, un arqueòleg nord-americà, intenten aclarir el mist

12:09 Arquitectures - El familisteri. Una ciutat radiant del segle XIX
12:37 L'hora del lector - L'hora del lector
tancar

L'hora del lector

Convidats: Toni Sala i Perejaume.

13:29 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El paper i la situació dels treballadors públics a Catalunya serà el tema principal de la primera edició del 2008 de "Valor afegit". Les dades oficials assenyalen que 270.000 persones treballen per a les diferents administracions a Catalunya. Però tot i que només la meitat són funcionaris de carrera, tots gaudeixen de la seguretat que dóna tenir una feina on el pagador és públic. Què queda de la mala fama dels funcionaris? Les feines a l'administració han fet una funció d'ascensor social en les últimes dècades? En definitiva, què queda del "Torni vostè demà"? El programa entrevistarà també Kim Faura, director general de Telefònica per a Catalunya, que parlarà del futur de la companyia i d'un negoci que, a Catalunya, mou tants diners com a Xile i Argentina junts. I en l'espai "Sentit comú", el "showman" i escriptor veneçolà Boris izaguirre, explicarà el seus hàbits econòmics.

13:53 Karakia - L'índia interior-1
tancar

L'índia interior-1

La fascinació que l'Índia continua exercint sobre nosaltres no ha minvat amb els anys. Tot i que és un país cada cop més visitat turísticament, l'interès per la seva antiga civilització i el misticisme de les seves creences es renova any rere any. Potser la prova més palpable d'aquest fet la trobem en el gran nombre de teràpies, cursos de ioga o de meditació que es fan arreu de Catalunya; com els que imparteix en Jivan, nascut en una família bramín del nord de l'Índia. En aquest primer capítol, visitem botigues com la de la família de l'Anuj, al Raval de Barcelona, o el Gurudwara Gurudarshan Sahib, el temple sikh de la ciutat, uns carrers més enllà.

14:30 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món Belle and Sebastian - White collar boy Alpha - Sometime later Paul Weller - Wishing on a star Remate - Born with a stranger inside Mishima - Miquel a l'acces 14 Bruce Springsteen - Long Walk Home Wilco - What Light Feist - 1 2 3 4 Maga - Pasó el cometa Astrud - Hay un hombre en España Els Pets - Cançó d'amor 398 Roger Mas - Les obagues de l'example Erm - El guardia del magatzem Marc Parrot - Ulleres per veure-hi malament Arctic Monkeys - Teddy picker

15:26 Cançons - Lluís Llach "A l'estació"
15:35 Captivats pel moment - Mongòlia i els cavalls salvatges
16:28 Visions inèdites de la Crittercam - Els dugons
16:52 Hi havia una vegada... - Els cavallers de l'ivori
16:56 Hi havia una vegada... - A la recerca del cocodril
17:01 Bèsties clip - La Guineu
17:07 Thalassa - Pescadors al paradis
tancar

Pescadors al paradis

L'altra cara de les meduses (Tailàndia) Al regne de Tailàndia hi ha un tros de costa beneïda pels déus. Des de sempre, el mar de la Xina és generós amb la província de Chanthaburi i, entre els milers de pobles situats al golf de Siam, uns quants han rebut l'increïble favor del destí. Cada estiu, gràcies als corrents marins, s'aprofiten d'un mannà fabulós però imprevisible: les meduses. Pescadors al paradís (Cuba: l'Havana) Per a molts cubans el "malecón" és el pulmó de l'Havana, un lloc de trobada on l'horitzó de la vella ciutat s'amplia i les penúries econòmiques quotidianes es difuminen per moments fins a desaparèixer. Aquest reportatge ens explica la vida dels pescadors del "malecón".

17:47 El medi ambient - Una nit a Okaukuejo
17:50 El medi ambient - Reciclatge i inclusió laboral
17:55 Al voltant del món amb Stephane Peyron - L'altiplano, els txipaies del salar de uyuni
18:49 Chiloé - Hongria, el llegat magiar
tancar

Hongria, el llegat magiar

Hongria representa la unió de les cultures eslava, otomana i llatina, i Budapest és un bon exemple d'aquesta convivència geogràfica i cultural. Buda s'alça a la riba oest del Danubi. És la capital històrica, la que té els monuments més importants de la ciutat: l'església de Maties, el monument a Sant Esteve o el Bastió dels Pescadors. Pest és la ciutat dinàmica i industrial, i també la política.

19:18 Tot un món - Anar i tornar. Marroc
tancar

Anar i tornar. Marroc

El capítol explica una història d'anades i tornades, d'experiències positives i negatives al voltant del fet migratori.

19:23 Tot un món - Cardedeu, cruïlla de camins. Vallès Oriental
tancar

Cardedeu, cruïlla de camins. Vallès Oriental

Al curtmetratge "Cardedeu, cruïlla de camins", Mariam Amrami i Nadia Jamaharuch representen, en la ficció, un fet quotidià per a moltes adolescents musulmanes: el moment de posar-se el mocador. Olga Vinyals i Noemí Rodríguez, autores del curtmetratge, volen que el seu treball serveixi per debatre i reflexionar sobre la dona d'origen magribí.

19:29 Cànon Lletres - Jane Austen
tancar

Jane Austen

Jane Austen va ser la setena de vuit fills. Va escriure dos clàssics de la literatura abans de complir els 21 anys: Sentit i sensibilitat i Orgull i prejudici. Mai es va casar i va portar una vida activa i feliç envoltada de la seva germana i germans i les seves respectives famílies. La imaginació de Jane Austen va donar vida a moltes de les grans històries de la literatura.

20:15 Ballarins - Músculo sentimental
tancar

Músculo sentimental

Bebeto Cidra (Lanònima Imperial)

20:19 Ballarins - Bolero
tancar

Bolero

Toni Mira i Clàudia Garcia (Nats Nus Dansa)

20:23 Ballarins - Alegrías
tancar

Alegrías

José Manuel Huerta

20:29 La secreta Inquisició - El foc de la fe
tancar

El foc de la fe

La secreta Inquisició (Capítol 1: El foc de la fe)

21:22 Zoom - Els jardins flotants - Llac Inle, Birmània
21:25 Zoom - La fantasia. Marroc
21:32 NBA total - NBA total
tancar

NBA total

Tot i que els Grizzlies no estan fent una bona temporada, el programa "NBA Total" dedica aquesta setmana un reportatge al seu base titular, Damon Stoudemire, amb imatges espectaculars de quan va ser triat, de manera sorprenent, rookie de l'any 1996 amb els Toronto Raptors. També parlarem d'un jugador desconegut, Forst Fisher, que representa la lluita per intentar fer-se un lloc en el món del bàsquet professional, en aquest cas en el DFenders de Los Angeles. Tot això a més dels resums dels partits més interessants, de les millors jugades i del concurs que portarà dues persones a l'All Star de Los Angeles.

21:59 Thalassa - Scapa Flow, un cementiri sota el mar. Shackleton: la quimera de l'Antàrtic.
tancar

Scapa Flow, un cementiri sota el mar. Shackleton: la quimera de l'Antàrtic.

Coincidint amb l'Any Polar Internacional, THALASSA dedica una sèrie de reportatges a aquesta temàtica Els pols són uns indrets especialment interessants per molts motius: han estat els darrers territoris a ser recorreguts per l'home i això fa que tinguin darrere una llarga història d'exploració i aventura. A més, aquesta descoberta tardana ha permès que la seva riquíssima biodiversitat és mantingués gairebé intacta. Avui en dia, però, a causa del canvi climàtic i els interessos econòmics, aquestes regions han pres un nou protagonisme diferent a la romàntica fascinació de segles anteriors. És per això que creiem convenient dedicar tres reportatges a parlar de la importància natural i humana d'aquestes regions així com al record d'aquells valents que han gosat aventurar-s'hi. - Shackleton: la quimera de l'Antàrtida (emissió: 11 de gener) Una història de superació i supervivència que va commoure l'Anglaterra de principis de segle xx i que encara inspira avui en dia i manté viu l'esperit de les darreres grans expedicions. - Els pols: els últims desconeguts (emissió: 18 de gener) Ens apropem a la realitat dels pols avui en dia i a les diferents problemàtiques a què han de fer front aquestes zones i els seus habitants lligats, cada cop més, als esdeveniments i als interessos de la resta del planeta. - Ramón Larramendi, l'explorador del glaç (emissió: 25 de gener) Descobrim com la curiositat i la determinació encara poden guiar avui en dia a l'exploració polar a través d'aquest madrileny fascinat pel glaç, que ha esdevingut un dels darrers grans viatgers i coneixedors de l'Àrtic. I en el programa d'aquest divendres: SCAPA FLOW, UN CEMENTIRI SOTA EL MAR Scapa Flow, el cementiri marí de la flota alemanya. 74 vaixells de guerra es van rendir a les illes Òrcades i van ser enfonsats allà mateix. SHACKLETON: LA QUIMERA DE L'ANTÀRTIC L'epopeia d'Ernest Shackleton, l'explorador irlandès que va aconseguir sobreviure gairebé dos anys atrapat al glaç de l'Antàrtida.

22:52 El documental - El monestir
tancar

El monestir

EL MONESTIR (The Monastery: Mr. Vig and the Nun) Pernille Groenkjaer (Dinamarca, 2007 - 60 minuts) El senyor Vig, un excèntric solter danès de 82 anys, ha volgut de sempre fundar un monastir en el castell d'Hesbjeg que va comprar fa un munt d'anys. I sembla que finalment el seu somni d'acollir i atendre devots espirituals està a punt de fer-se realitat: una comunitat ortodoxa russa ha acceptat enviar monges al castell per a ajudar a tirar endavant el monestir. El problema és que el senyor Vig no té la més remota idea de les necessitats de les monges. Fumen? Seran prou gruixudes, les mantes? La delegació russa està liderada per la germana Amvrosija, que té les seves pròpies idees sobre com ha de ser un monestir ortodox. En aquest encantador documental, la realitzadora, Pernille Groenkjaer, segueix el senyor Vig mentre prepara l'arribada de les monges i tot al llarg del primer any d'activitat del monestir. Malgrat la seva tensa relació, el senyor Vig recorre sovint a Amvrosija a la recerca de consells i ajuda de tot tipus. Ella, a la seva vegada, satisfà la seva curiositat sobre el propietari i la seva nova residència entrevistant de manera informal el seu hoste a propòsit de la seva infantesa, la seva visió de l'amor, de la religió i del per què de la seva voluntat de fundar un monestir. Fitxa tècnica: Director: Pernille Groenkjaer Guió: Jens Arentzen, Per Kirkegaard, Pernille Rose Gronkjaer Fotogragia: Pernille Rose Groenkjaer Muntatge: Pernille Bech Christensen Música: Johan Soderqvist So: Kristian Eidnes Andersen Productor: Sigrid Dyekjaer Productora: Tju-Bang Film Danish Film Institute http://themonasterymovie.com/monastery.html Aquest documental ha estat guardonat amb els següents premis: Nominat als Spirit Awards de Los Angeles, Estats Units. La cerimònia d'entrega de premis tindrà lloc el 23 de febrer de 2008. Premi de l'Audiència al Moscow International Film Festival, Moscou, Rússia, 2007 Premi FIPRESCI al Millor Documental al The Sydney Film Festival, Sidney, Austràlia, 2007 Gran Premi del Jurar Full Frame i Premi Charles E. Guggenheim al millor realitzador novell al prestigiós Full Frame Festival de Durham, Carolina del Nord, Estats Units 2007 Grand Prix Award al Chicago International Documentary Festival, Xicago, Estats Units, 2007 Menció Honorífica al It's All True - 12th International Documentary Film Festival, Brasil 2007 Premi Joris Ivens a l'IDFA, Amsterdam, Països Baixos, 2006 La realitzadora, Pernilla Groenkjaer, va néixer a Dinamarca el 1973. Es va diplomar en direcció de documental a la National Film School de Dinamarca l'any 1995. Ha dirigit diversos documentals per a la televisió danesa força reconeguts i premiats, entre ells, "Repeating Grandma" i "Mada about TV". La seva filmografia comprén, a banda d'aquests dos, els següents documentals: "Those were the days" (1998); "The Models" (1999); "A Complicated Family Life" (2003); "Fashion Patrol" (2004); "The Family" (2005).

23:54 Taller.doc - Càmera, benvinguda
00:22 Cànon Lletres - Jane Austen
tancar

Jane Austen

Jane Austen va ser la setena de vuit fills. Va escriure dos clàssics de la literatura abans de complir els 21 anys: Sentit i sensibilitat i Orgull i prejudici. Mai es va casar i va portar una vida activa i feliç envoltada de la seva germana i germans i les seves respectives famílies. La imaginació de Jane Austen va donar vida a moltes de les grans històries de la literatura.

01:08 Tons
01:21 Arquitectures - El familisteri. Una ciutat radiant del segle XIX
01:49 Thalassa - Scapa Flow, un cementiri sota el mar. Shackleton: la quimera de l'Antàrtic.
tancar

Scapa Flow, un cementiri sota el mar. Shackleton: la quimera de l'Antàrtic.

Coincidint amb l'Any Polar Internacional, THALASSA dedica una sèrie de reportatges a aquesta temàtica Els pols són uns indrets especialment interessants per molts motius: han estat els darrers territoris a ser recorreguts per l'home i això fa que tinguin darrere una llarga història d'exploració i aventura. A més, aquesta descoberta tardana ha permès que la seva riquíssima biodiversitat és mantingués gairebé intacta. Avui en dia, però, a causa del canvi climàtic i els interessos econòmics, aquestes regions han pres un nou protagonisme diferent a la romàntica fascinació de segles anteriors. És per això que creiem convenient dedicar tres reportatges a parlar de la importància natural i humana d'aquestes regions així com al record d'aquells valents que han gosat aventurar-s'hi. - Shackleton: la quimera de l'Antàrtida (emissió: 11 de gener) Una història de superació i supervivència que va commoure l'Anglaterra de principis de segle xx i que encara inspira avui en dia i manté viu l'esperit de les darreres grans expedicions. - Els pols: els últims desconeguts (emissió: 18 de gener) Ens apropem a la realitat dels pols avui en dia i a les diferents problemàtiques a què han de fer front aquestes zones i els seus habitants lligats, cada cop més, als esdeveniments i als interessos de la resta del planeta. - Ramón Larramendi, l'explorador del glaç (emissió: 25 de gener) Descobrim com la curiositat i la determinació encara poden guiar avui en dia a l'exploració polar a través d'aquest madrileny fascinat pel glaç, que ha esdevingut un dels darrers grans viatgers i coneixedors de l'Àrtic. I en el programa d'aquest divendres: SCAPA FLOW, UN CEMENTIRI SOTA EL MAR Scapa Flow, el cementiri marí de la flota alemanya. 74 vaixells de guerra es van rendir a les illes Òrcades i van ser enfonsats allà mateix. SHACKLETON: LA QUIMERA DE L'ANTÀRTIC L'epopeia d'Ernest Shackleton, l'explorador irlandès que va aconseguir sobreviure gairebé dos anys atrapat al glaç de l'Antàrtida.

02:34 El documental - El monestir
tancar

El monestir

EL MONESTIR (The Monastery: Mr. Vig and the Nun) Pernille Groenkjaer (Dinamarca, 2007 - 60 minuts) El senyor Vig, un excèntric solter danès de 82 anys, ha volgut de sempre fundar un monastir en el castell d'Hesbjeg que va comprar fa un munt d'anys. I sembla que finalment el seu somni d'acollir i atendre devots espirituals està a punt de fer-se realitat: una comunitat ortodoxa russa ha acceptat enviar monges al castell per a ajudar a tirar endavant el monestir. El problema és que el senyor Vig no té la més remota idea de les necessitats de les monges. Fumen? Seran prou gruixudes, les mantes? La delegació russa està liderada per la germana Amvrosija, que té les seves pròpies idees sobre com ha de ser un monestir ortodox. En aquest encantador documental, la realitzadora, Pernille Groenkjaer, segueix el senyor Vig mentre prepara l'arribada de les monges i tot al llarg del primer any d'activitat del monestir. Malgrat la seva tensa relació, el senyor Vig recorre sovint a Amvrosija a la recerca de consells i ajuda de tot tipus. Ella, a la seva vegada, satisfà la seva curiositat sobre el propietari i la seva nova residència entrevistant de manera informal el seu hoste a propòsit de la seva infantesa, la seva visió de l'amor, de la religió i del per què de la seva voluntat de fundar un monestir. Fitxa tècnica: Director: Pernille Groenkjaer Guió: Jens Arentzen, Per Kirkegaard, Pernille Rose Gronkjaer Fotogragia: Pernille Rose Groenkjaer Muntatge: Pernille Bech Christensen Música: Johan Soderqvist So: Kristian Eidnes Andersen Productor: Sigrid Dyekjaer Productora: Tju-Bang Film Danish Film Institute http://themonasterymovie.com/monastery.html Aquest documental ha estat guardonat amb els següents premis: Nominat als Spirit Awards de Los Angeles, Estats Units. La cerimònia d'entrega de premis tindrà lloc el 23 de febrer de 2008. Premi de l'Audiència al Moscow International Film Festival, Moscou, Rússia, 2007 Premi FIPRESCI al Millor Documental al The Sydney Film Festival, Sidney, Austràlia, 2007 Gran Premi del Jurar Full Frame i Premi Charles E. Guggenheim al millor realitzador novell al prestigiós Full Frame Festival de Durham, Carolina del Nord, Estats Units 2007 Grand Prix Award al Chicago International Documentary Festival, Xicago, Estats Units, 2007 Menció Honorífica al It's All True - 12th International Documentary Film Festival, Brasil 2007 Premi Joris Ivens a l'IDFA, Amsterdam, Països Baixos, 2006 La realitzadora, Pernilla Groenkjaer, va néixer a Dinamarca el 1973. Es va diplomar en direcció de documental a la National Film School de Dinamarca l'any 1995. Ha dirigit diversos documentals per a la televisió danesa força reconeguts i premiats, entre ells, "Repeating Grandma" i "Mada about TV". La seva filmografia comprén, a banda d'aquests dos, els següents documentals: "Those were the days" (1998); "The Models" (1999); "A Complicated Family Life" (2003); "Fashion Patrol" (2004); "The Family" (2005).

03:32 El documental - Càmera, benvinguda
03:56 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món Belle and Sebastian - White collar boy Alpha - Sometime later Paul Weller - Wishing on a star Remate - Born with a stranger inside Mishima - Miquel a l'acces 14 Bruce Springsteen - Long Walk Home Wilco - What Light Feist - 1 2 3 4 Maga - Pasó el cometa Astrud - Hay un hombre en España Els Pets - Cançó d'amor 398 Roger Mas - Les obagues de l'example Erm - El guardia del magatzem Marc Parrot - Ulleres per veure-hi malament Arctic Monkeys - Teddy picker

04:51 L'esperit de les llegendes - Un nen mnong
tancar

Un nen mnong

I-Kwan és un mnong. Ara té 10 anys. Als pobles de les muntanyes del sud del Vietnam hi trobem els mnongs, els que s'endinsen a la selva amb una missió ben definida: capturar varans i serps per després vendre'ls als mercats. La selva comença a ser un lloc familiar per a I-Kwan, però encara li queda molt per aprendre. Demà anirà a caçar amb el seu pare, Ma Kwan, i el seu oncle Mahé.

05:17 Les núvies segrestades del Kirguizistan - Les núvies segrestades del Kirguizistan
tancar

Les núvies segrestades del Kirguizistan

Les núvies segrestades del Kirguizistan

06:07 Al voltant del món amb Stephane Peyron - L'altiplano, els txipaies del salar de uyuni
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Nono Chan - La revenja de la Nonoko / El barri s'omple de pintades / El poder de l'àvia
tancar

La revenja de la Nonoko / El barri s'omple de pintades / El poder de l'àvia

La Nonoko vol fer escarmentar el trio KKS i no es talla ni un pèl. - L'alcalde treu foc pels queixals perquè el poble està ple de pintades. Qui ho deu fer? - La Shige havia guardat berenar per la Nonoko. Qui se l'ha cruspit?

07:33 Martin Mystery - L'illa dels zombis
tancar

L'illa dels zombis

En Martin, la Diana i en Java són en un complex turístic d'una illa del Carib on fa temps que hi està desapareixent gent. Resulta que el complex és d'una colla de zombis que sacrifiquen els turistes per donar-los com a ofrena a una criatura marina que es diu Hexan. Seran capaços d'aturar-los?

07:59 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La meta és Hokkaido! El talp que ha vingut de l'oest
08:28 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El rival americà d'en Goril.la!
08:54 En Pat i en Mat - El golf
09:01 Enginy - La serp
09:01 Enginy - Quadre de colors
09:02 mic 3
09:02 L'ós de la gran casa blava - Els encants a casa
09:27 La Lua i el món - Visca la diferència
09:30 mic 3
09:30 Louie - Louie, dibuixa'm un hipopòtam
tancar

Louie, dibuixa'm un hipopòtam

A la Yoko no li ha fet gaire gràcia que en Louie li digués que és tan elegant com un hipopòtam. Per demostrar-li que no l'hi ha dit per fer-la enfadar, en Louie en dibuixarà un. I és que els hipopòtams tenen molta gràcia a l'hora de nedar... Es mouen amb tanta elegància! A l'aigua sembla ben bé que facin ballet. No t'ho perdis, que comença l'espectacle!

09:37 Bumba
09:43 Tork - + info
tancar

+ info

En Tork, en Batt i l'Iris cauen en unes ortigues i els pica tot el cos. L'Iris ho intenta solucionar amb encanteris, però no es pot concentrar i només aconsegueix empitjorar-ho i provocar altres mals.

09:50 Una mà de contes - El ninot de neu
09:59 Tots vivim aquí! - L'elefant
tancar

L'elefant

"Un bany no fa mal" Un gran elefant africà, amb la seva mala olor, omplia de pudor tota la sabana, fins que va comprobar que els bons amics són sempre sincers. Missatge ecològic: Protecció de les espècies en perill d'extinció: cocodrils, elefants, foques, corals,...

10:25 Postals africanes - Sud-àfrica: Ciutat del Cap
tancar

Sud-àfrica: Ciutat del Cap

En Christopher Carter té 9 anys i viu a Ciutat del Cap, Sud-àfrica. Va néixer el 15 de gener de 1991, a Londres, Anglaterra. Els seus pares són diplomàtics.

10:41 Beverly Hills - Carreró sense sortida
11:24 Beverly Hills - El nen
12:06 Vitaminix - Ferro (Fe)
tancar

Ferro (Fe)

Oi que és difícil veure un llop cansat, sense ganes de caçar? Es poden passar hores corrent, buscant preses, perquè mengen molta carn, i la carn porta molt ferro. A les llenties, els ous i els cereals també n'hi ha d'aquest mineral. T'agradaria no parar de jugar sense cansar-te mai...?

12:09 Vitaminix - Magnesi (Mg)
tancar

Magnesi (Mg)

Si fessin un campionat de músculs, segur que guanyaria el goril·la. I saps per què? Doncs perquè menga moltes verdures. El magnesi, que també es troba a les ametlles, a la soja i a la xocolata, et fa tenir molta força i molta resistència. Si escoltes en Víctor, aprendràs moltes més coses...

12:11 Club Super3
12:11 SamSam - L'arbre de cartes
tancar

L'arbre de cartes

En SamSam col·lecciona cartes màgiques, però com que no les vol compartir amb ningú, la SuperJulieta ha decidit fer la seva pròpia col·lecció. Les enveges portaran a les discussions, fins al punt que podria perillar la seva amistat. Vols dir que no seria millor canviar-se les cartes per veure si poden acabar la col·lecció tots dos junts...?

12:21 Marsupilami - El Marsupilami a Nova York (primera part)
tancar

El Marsupilami a Nova York (primera part)

El Marsupilami s'ha adormit dins d'una caixa i s'ha despertat a l'aeroport J.F.K.. En Puntdemira, que per casualitat, és de vacances a Nova York, obté el permís del Cap de la Policia per capturar-lo i comença la cacera. Després de fugir per un gratacels, haurà de passar la nit al Jardí Botànic.

12:49 Lola & Virginia - Ventafocs del segle xxI
13:01 Lola & Virginia - Compradora compulsiva
13:20 Rantaro - La visita al malalt / Els beneficis del moc / Aprendre a enganyar
13:53 Codi 3xl
13:53 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la festa de primavera
14:20 One piece - No us atureu! Feu el senyal del contraatac
14:46 Dawson's creek - El dia més llarg
tancar

El dia més llarg

Joey i Pacey donen la notícia a Dawson. Dirigit per: Perry Lang Guió: Gina Fattore

15:29 English fever
15:34 Programa curt
16:02 Codi 3xl
16:02 Codi 3xl - Codi 3XL - No toquen de peus terra
tancar

Codi 3XL - No toquen de peus terra

L'Skate no ha deixat mai d'estar de moda. Hem parlat amb una persona que viu i treballa per l'skate. T'imagines el que sap fer? Al Codi 3XL t'ho ensenyem.

16:14 Tots cinc - Party of five
17:01 Curiositats del món animal - Les teixidores
17:08 mic 3
17:08 Louie - Louie, dibuixa'm un far
tancar

Louie, dibuixa'm un far

Tot navegant, en Louie i la Yoko gairebé han ensopegat amb una roca enorme que s'han trobat molt a prop de la costa. Com s'ho poden fer per avisar les altres embarcacions? És clar! En Louie ha tingut una gran pensada: dibuixarà un far! D'aquesta manera els altres mariners estaran ben alerta i podran esquivar el perill.

17:15 Bumba
17:22 Tork - + info
tancar

+ info

L'Iris i en Tork juguen a fer màgia, a en Batt li agafa enveja i també vol fer-ne. L'Iris i en Tork fan que en Batt es pensi que pot ser mag per evitar que es posi trist... Descobrirà l'engany?

17:35 Una mà de contes - El gegant egoista
tancar

El gegant egoista

Els nens i nenes d'un poblet anglès acostumaven a jugar, en sortir de l'escola, al jardí d'un gegant. Però un bon dia el gegant va construir una paret per evitar que hi entressin. Durant molt de temps, mentre al poble era primavera i lluïa el sol, al jardí del gegant egoista continuava el dur hivern. Però un dia hi va haver el miracle...

17:50 Club Super3
17:50 La Creepie creix - Nit de bitlles intergalàctiques
tancar

Nit de bitlles intergalàctiques

Avui hi ha el torneig de bitlles de pares i alumnes a la nova Bitllera Intergalàctica. La Creepie, de fet, està una mica decebuda, perquè no s'hi pot presentar amb el seu pare. El que no sap és que avui descobrirà que el pare és capaç de fer moltes més coses del que s'hauria imaginat mai. Tindrà una sorpresa molt agradable, la Creepie! Te la perdràs?!

18:04 Els desastres del Rei Artús - + info
tancar

+ info

La princesa Ginebra està avorrida d'haver de pensar sempre en un regal perquè el vagi a buscar el rei Artús. Vol que la sorprengui amb alguna cosa veritablement extraordinària. Merlí descobreix una poció d'amor amb què es pot assegurarl que la Ginebra voldrà casar-se amb el rei - que és un fet extraordinari i sorprenent. Però quan el rei llança la poció a la Ginebra, accidentalment toca la seva acompanyant, Pètal. Horroritzat amb la idea que Pètal l'arrossegui fins a l'altar, el rei Artús va al bosc a buscar els ingredients que Merlí necessita per anul·lar l'encanteri. Però trobar una ploma d'un mussol confós, que vola enrere, i un pèl d'un unicorn invisible no és tan fàcil com sembla -especialment quan t'has d'enfrontar amb la terrible Bèstia de Bodmin, amb la traïció oportunista de sir Lancelot i amb les habilitats persecutòries de Pètal, malalta d'amor.

18:33 Avatar: l'últim mestre de l'aire - + info
tancar

+ info

Avui els nostres herois han conegut en Jet, un rebel molt carismàtic que fa anys que lluita per la supressió de la Nació del Foc. De fet, té un pla perfecte per alliberar un poble del Regne de la Terra. Aviat, però, els nostres herois s'adonaran que la intenció d'en Jet és destruir tot el poble, amb els seus habitants! Pot ser que sigui massa tard per aturar-lo...?

19:02 Keroro - Bon Nadal, Mr. Keroro! A formar!
tancar

Bon Nadal, Mr. Keroro! A formar!

És 24 de desembre i la família Hinata s'està preparant per celebrar la Nit de Nadal. Per variar, en Keroro i en Giroro en faran una que esguerraran tota la festa. I per acabar-ho d'adobar, rebran ordres dels seus superiors! Han de demostrar que la invasió de Pokopen ja és un fet! Quina feinada, oi?! I precisament avui, que és la Nit de Nadal!

19:30 Info k
19:43 Energi K - El carbó vegetal i els seus usos
19:51 Codi 3xl
19:51 Tots cinc - Party of five
20:37 Samantha ups! - La Samantha se'n va a esquiar (2a part)
tancar

La Samantha se'n va a esquiar (2a part)

La Samantha i la Chantal progressen de mica en mica en l'esquí.

20:42 Samantha ups! - La Samantha se'n va a esquiar (3a part)
tancar

La Samantha se'n va a esquiar (3a part)

La Samantha i la Chantal passen els últims dies a la neu sense haver millorat gaire el seu nivell d'esquí.

20:49 Codi 3xl - Codi 3XL - Els millors moments 23
tancar

Codi 3XL - Els millors moments 23

El millors moments del Codi 3XL

21:00 Cowboy bebop - Els embolics de l'eduardo
tancar

Els embolics de l'eduardo

Després de resoldre un complex misteri, la tripulació de la Bebop coneix el genial pirata informàtic Edo, que vol unir-se a ells. Però els caçadors de recompenses no tenen ganes d'arrossegar un adolescent que els pot fer més nosa que servei. Edo es proposa fer-los canviar d'opinió.

21:24 Angry Kid - Química
tancar

Química

El que no es veu no et pot fer mal.

21:28 Imp - De pesca
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1501
tancar

Cap. 1501

Els Crespo se'n van avui cap a Colòmbia. Abans, dues sorpreses, i les dues ben maques. El senyor Juan decideix anar a veure en Pau. La Cecília se sent fatal perquè constata que la Sara i en Fidel tenen greus problemes econòmics. La Roser, sempre a la seva, està refredada, però fa ximpleries amb els medicaments. En Ros es posa gallet amb un policia¿ La Remei ve amb una mala notícia.

22:04 Ventdelplà - Cap. 59
tancar

Cap. 59

El Julià, amb molt de tacte, insinua que la Mònica no va caure a la piscina. El Monràs queda fotut per la idea de l'intent de suïcidi de la seva filla. El Rafa se l'endú a passar el cap de setmana a una casa rural per poder tenir més intimitat, però es discuteixen i la Mònica vol tornar a la Guttmann. El Benet rep una trucada al mòbil, però no s'hi posa. La Roser se n'estranya. El Miki el té acorralat. El necessita per fer el cop a l'ajuntament, i ara ja sap que la Roser és el seu punt feble. El David regala un equip d'esgrima complet al Biel. El nen accepta que li faci classes. Per fi hi ha bon rotllo entre ells, però la Teresa no ho vol, de cap manera, i per moltes explicacions que li dóna el David, amaga el floret. El Biel es proposa trobar-lo per jugar-hi amb el Hassan.

22:51 Ventdelplà - Cap. 60
tancar

Cap. 60

La Teresa no pot valorar la gravetat de la lesió de l'ull del Biel i decideix dur-lo a urgències. El Damià s'assabenta pel seu fill com va anar l'accident. El David es discuteix amb la Teresa perquè ha donat permís al seu ex per visitar al Biel. Està cedint massa i el Damià se n'aprofita. El David té la Isona al costat seu, però perd el terreny que havia guanyat amb el Biel quan, saltant-se el que hi pugui dir la seva mare, s'enfronta al Damià. La Teresa, ofegada per la situació, acaba acceptant la invitació de l'Hèctor per dinar. L'Ester intenta convèncer el Julià perquè entri en l'equip de govern per aturar el projecte del camp de golf. Un regidor ha deixat el càrrec i ell és el següent de la llista del grup independent. L'Svetlana paga els plats trencats per la notícia que acaba de rebre el Jaume: el Manel es queda a viure a Israel.

23:42 Pel·lícula - Perduts a la neu
tancar

Perduts a la neu

Any 1953. Kanaalaq és una dona inuit que té tuberculosi. El pilot d'avió canadenc Charlie Halliday té la missió de traslladar-la a l'hospital perquè rebi tractamanet, però durant el vol el motor falla i Charlie no pot evitar estavellar-se. Tant ell com la dona resulten il·lesos, però les condicions climàtiques són molt dures i Charlie aprendrà a sobreviure gràcies a la saviesa de la dona inuit, amb qui establirà un vincle de respecte i amistat.

01:27 Beverly Hills - Carreró sense sortida
02:09 Beverly Hills - El nen
02:52 Dallas - La fi del joc
03:39 Pel·lícula - Perduts a la neu
tancar

Perduts a la neu

Any 1953. Kanaalaq és una dona inuit que té tuberculosi. El pilot d'avió canadenc Charlie Halliday té la missió de traslladar-la a l'hospital perquè rebi tractamanet, però durant el vol el motor falla i Charlie no pot evitar estavellar-se. Tant ell com la dona resulten il·lesos, però les condicions climàtiques són molt dures i Charlie aprendrà a sobreviure gràcies a la saviesa de la dona inuit, amb qui establirà un vincle de respecte i amistat.

05:24 Dallas - El ball dels petrolers
06:11 Dallas - L'endemà al matí