Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Ferran Mascarell, conseller de Cultura. Des de Barcelona Jordi Sanuy ens explica l'expedició blaugrana per rebre la Pilota d'Or. I des de Vic Marta Casagolda ens mostrarà uns peixos que fan la manicura. En el temps de denúncia, Magdalena Oliver parla amb dos usuaris que tenen problemes amb la contractació de gas natural. I veurem com s'està aplicant la Llei del Tabac només una setmana després de la seva aplicació.

13:18 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Restauració i biodiversitat
tancar

Restauració i biodiversitat

La conservació de la biodiversitat també té a veure amb la gastronomia. Diversos restaurants consumeixen productes propers i ajuden a preservar la natura i els oficis dels que viuen de la terra.

14:30 Telenotícies migdia
15:47 Cuines - Brou de carxofes del prat amb oli d'arbequina
15:54 La Riera - Cap. 208
tancar

Cap. 208

Han passat dos mesos. En Claudi no aixeca cap. Està enfadat amb el món i el món ho està amb ell. La Mariona continua a Sant Climent i avui sabrem per què ha tornat. Hi ha dinar familiar a casa de la Mercè. Hi ha convidats nous... i algunes absències.

16:45 Divendres - + info
tancar

+ info

Tornem de les vacances de Nadal amb les piles carregades i moltes ganes de tornar a començar cada dia el cap de setmana. A "Divendres" rebrem avui tres personalitats úniques, tornem a construir una de les seccions que més ens han demanat els nostres seguidors, "La taula de savis", amb Pere Portabella, Francesc Sanuy i Lluís Foix.

18:23 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

S'han acabat les vacances i avui dilluns torna l'"Espai Terra". Salvador Sala ens explicarà que l'augment de la població de senglars a Catalunya ha estat una constant. De fet, les últimes dades assenyalen que, al conjunt del país, n'hi ha uns 130 mil exemplars. Aquesta abundància també explica que, en l'últim any, se n'han caçat més de 27 mil.

21:00 Telenotícies vespre
21:51 Crackòvia - Cap. 87 Crackòvia
tancar

Cap. 87 Crackòvia

En aquesta edició, el retorn de Kakà al vestuari del Reial Madrid es transforma en un musical amb Mourinho, Florentino Pérez i Sergio Ramos. A més, Lluís Canut prepara el programa especial de TV3 sobre el Pilota d'Or blaugrana, Francesc Rosés i Josep Lluís Merlos volen seguir el Ral·li Dakar mentre tenen vacances de la F1, i al Hat-Trick, Pichi Alonso decideix fer-se un reportatge a si mateix. Al club de golf, Sandro Rosell rep la visita inesperada de Josep Lluís Núñez.

22:34 Esport Club
23:24 Àgora - + info
tancar

+ info

Àgora entrevista Adolf Todó, director general de CatalunyaCaixa. Amb ell parlarem de les perspectives econòmiques de cara al 2011 i del procés de fusió de Caixa d'Estalvis de Catalunya, Tarragona i Manresa, que ha donat com a resultat una nova entitat bancària. Xavier Bosch també entrevistarà el nou conseller de salut de la Generalitat, Boi Ruiz, amb qui analitzarà la situació actual de la sanitat catalana.

00:37 Pel·lícula - The eye
tancar

The eye

Sydney Wells és una violinista de Los Angeles molt intel·ligent i molt independent, malgrat que és cega des de petita. Sydney se sotmet a un doble trasplantament de còrnia que li torna la vista, però el procés de recuperació és molt complicat.

02:03 Divendres - + info
tancar

+ info

Tornem de les vacances de Nadal amb les piles carregades i moltes ganes de tornar a començar cada dia el cap de setmana. A "Divendres" rebrem avui tres personalitats úniques, tornem a construir una de les seccions que més ens han demanat els nostres seguidors, "La taula de savis", amb Pere Portabella, Francesc Sanuy i Lluís Foix.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:22 Via lliure - + info
tancar

+ info

En la segona edició del programa, la biòloga Anna Veiga és la nostra convidada. Hi reflexionem sobre la ciència i la vida. Parlem de la responsabilitat dels professionals de la ciència; del periodisme científic, tractant aspectes com el paper del comunicador per divulgar els avenços de la ciència; del poder del llenguatge dels metges quan es comuniquen amb els seus pacients; de la política de desenvolupament en països com Sud-àfrica...

07:52 Tot un món
07:58 Planeta Terra
07:58 L'última oportunitat de veure... - El manatí amazònic
tancar

El manatí amazònic

Divertit, irreverent i apassionat¿ Stephen Fry i Mark Carwardine emprenen una aventura de tota una vida per rastrejar alguns dels animals més atípics i estranys del planeta en memòria del seu amic comú, l'escriptor Douglas Adams. El 1990, l'autor Douglas Adams ("The Hitchhiker's Guide to the Galaxy") i el naturalista Mark Carwardine van dur a terme una sèrie d'expedicions èpiques al voltant del món per localitzar animals rars i en greu perill d'extinció.

08:59 El regne salvatge - Congostos d'aigua
09:29 El medi ambient - Envasos: els beneficis de fer pagar un dipòsit
tancar

Envasos: els beneficis de fer pagar un dipòsit

A Alemanya, com a altres països, quan es compra una beguda es paga un dipòsit que es recupera quan l'envàs es torna o es recicla correctament. Això permet recuperar el 98,5% de tots els envasos i mantenir carrers i parcs ben nets.

09:33 Horitzons
09:33 La ruta de la seda - Els descendents de la reina de Saba. El Iemen i l'Aràbia Saudita
10:24 Mars del món - Mauritius
tancar

Mauritius

L'illa Maurici amb les seves aigües de color turquesa i platges de sorra blanca sembla un paradís tropical. Durant segles hi han conviscut musulmans, budistes, hindús i cristians. Maurici no és només preciosa des de la superfície, també ho és el seu fons marí; els esculls que voregen l'illa i la protegeixen propicien també el desenvolupament de plantes i animals.

11:09 Viatges i aventures - Macedònia: els llacs d'Okhrida i de Prespa
tancar

Macedònia: els llacs d'Okhrida i de Prespa

Els llacs Ohrid i Prespa són les joies dels Balcans, situats on s'ajunten Macedònia, Grècia i Albània. La part més gran dels llacs correspon a Macedònia. Aquest viatge comença a Ohrid, la ciutat que es diu com el llac i que ens porta a través de pobles de pescadors cap a Prespa i l'illa de Golem, on nien pelicans, cormorans i molts altres ocells aquàtics.

11:39 Revista de decoració - Reciclatge i segona mà
tancar

Reciclatge i segona mà

Com recuperar, refer i aconseguir un bon tracte? Vet aquí alguns consells sobre on trobar objectes de segona mà i com convertir en nou allò que era vell. Tota una filosofia de decoració¿

12:09 RITMES
12:09 Ritmes concert - Gossos
tancar

Gossos

Si hi ha un terme per resumir la carrera de Gossos, aquest seria evolució. Els inicis del quartet de Manresa van estar lligats al so acústic de quatre guitarres, que amb el pas del temps van electrificar sense variar l'enfocament del seu projecte. Les seves aclucades d'ull al reggae, la barreja de romanticisme i la consciència social a les seves lletres i finalment la incorporació de bateria, han arrodonit un projecte que ja fa 15 anys que és a la carretera.

12:48 Hat trick Espanyol
13:17 Hat trick Barça
14:30 Planeta Terra
14:30 Els riscos de la vida salvatge - La història d'un nyu
14:59 L'escenari de la natura - Al bosc dels muflons i dels cérvols
tancar

Al bosc dels muflons i dels cérvols

l soroll del xoc de banyes trenca el silenci del bosc a la tardor. Els muflons mascles es barallen per triar parella. S'observen, fan una petita correguda i es colpegen les banyes entre ells. Durant tres anys, Günter Goldman ha intentat filmar aquests animals. Una tasca difícil perquè encara que els muflons visquin a Europa i a Àsia, en queden molt pocs a Alemanya i molt poca gent ha tingut l'ocasió de trobar-los en el seu hàbitat.

15:45 Expedicions al regne animal - Els rinoceronts: els gegants africans en perill
tancar

Els rinoceronts: els gegants africans en perill

L'inacabable festeig dels mascles, la cura amb què les mares vigilen els petits o la gran força que despleguen quan se senten amenaçats són trets del comportament dels rinoceronts blancs i negres que podrem descobrir en aquest capítol. El seu principal problema és que les seves banyes valen molt en els mercats asiàtics i els caçadors furtius no dubten de matar-los, malgrat les mesures preventives establertes.

16:32 El regne salvatge - L'horitzó abrupte
17:11 Thalassa - Un gueto al Delta del Tigre / La Revolució dels Gliders
tancar

Un gueto al Delta del Tigre / La Revolució dels Gliders

Un gueto al Delta del Tigre: El delta del Tigre, al costat de Buenos Aires. Un paratge natural on ha nascut una mena de ciutat privada reservada per a la gent rica. La Revolució dels Gliders: A Mallorca coneixerem el projecte dels gliders, uns petits submarins autònoms cabdals per recollir dades dels oceans.

18:00 Horitzons
18:00 La volta al Pacífic amb Michael Palin - Japó i Corea
18:52 Alain Tanner, pas comme si, comme ça - Alain Tanner, pas comme si, comme ça
tancar

Alain Tanner, pas comme si, comme ça

Producció suïssa de l'any 2007 sobre la trajectòria cinematogràfica del director Alain Tanner. Amanida amb fragments de les seves pel·lícules més significatives, aquesta entrevista amb el realitzador suís s'estructura en diversos eixos conceptuals. Es toquen un seguit de temes al voltant del món del cinema en què el director suís expressa la seva concepció artística del fet cinematogràfic i aborda les seves diverses materialitzacions.

19:51 Futbol Cat.
20:20 Motor a fons - Motor a fons
21:00 La Riera - Cap. 208
tancar

Cap. 208

Han passat dos mesos. En Claudi no aixeca cap. Està enfadat amb el món i el món ho està amb ell. La Mariona continua a Sant Climent i avui sabrem per què ha tornat. Hi ha dinar familiar a casa de la Mercè. Hi ha convidats nous... i algunes absències.

21:44 Cronos - Riu de sang
22:40 Singulars - Mario Alonso
tancar

Mario Alonso

Metge especialista en cirurgia general i aparell digestiu, Alonso és membre de l'Associació Americana per l'Avenç de la Ciència i ha escrit diversos llibres sobre creixement personal i gestió de les pròpies capacitats. Del seu llibre "Reinventarse.Tu segunda oportunidad" ja se n'han fet 9 edicions.

23:22 Ànima - + info
tancar

+ info

Els guanyadors dels premis Nadal i Pla 2011, dos dels primers protagonistes culturals de l'any, visiten el programa "Ànima". El magazín cultural del 33 obre el nou curs rebent al plató l'escriptora Alicia Giménez Bartlett, guanyadora del premi Nadal amb "Donde nadie te encuentre", i el periodista Cristian Segura, guanyador del premi Pla amb "El cau del conill".

00:17 Premis Gaudí. Nominats a millor curtmetratge - Premis Gaudí. Nominats a millor curtmetratge
tancar

Premis Gaudí. Nominats a millor curtmetratge

Nominats millors curtmetratges 2010

01:08 Alain Tanner, pas comme si, comme ça - Alain Tanner, pas comme si, comme ça
tancar

Alain Tanner, pas comme si, comme ça

Producció suïssa de l'any 2007 sobre la trajectòria cinematogràfica del director Alain Tanner. Amanida amb fragments de les seves pel·lícules més significatives, aquesta entrevista amb el realitzador suís s'estructura en diversos eixos conceptuals. Es toquen un seguit de temes al voltant del món del cinema en què el director suís expressa la seva concepció artística del fet cinematogràfic i aborda les seves diverses materialitzacions.

02:04 Futbol Cat.
02:29 Singulars - Mario Alonso
tancar

Mario Alonso

Metge especialista en cirurgia general i aparell digestiu, Alonso és membre de l'Associació Americana per l'Avenç de la Ciència i ha escrit diversos llibres sobre creixement personal i gestió de les pròpies capacitats. Del seu llibre "Reinventarse.Tu segunda oportunidad" ja se n'han fet 9 edicions.

03:09 Ànima - + info
tancar

+ info

Els guanyadors dels premis Nadal i Pla 2011, dos dels primers protagonistes culturals de l'any, visiten el programa "Ànima". El magazín cultural del 33 obre el nou curs rebent al plató l'escriptora Alicia Giménez Bartlett, guanyadora del premi Nadal amb "Donde nadie te encuentre", i el periodista Cristian Segura, guanyador del premi Pla amb "El cau del conill".

03:59 Mars del món - Mauritius
tancar

Mauritius

L'illa Maurici amb les seves aigües de color turquesa i platges de sorra blanca sembla un paradís tropical. Durant segles hi han conviscut musulmans, budistes, hindús i cristians. Maurici no és només preciosa des de la superfície, també ho és el seu fons marí; els esculls que voregen l'illa i la protegeixen propicien també el desenvolupament de plantes i animals.

04:44 L'última oportunitat de veure... - El manatí amazònic
tancar

El manatí amazònic

Divertit, irreverent i apassionat¿ Stephen Fry i Mark Carwardine emprenen una aventura de tota una vida per rastrejar alguns dels animals més atípics i estranys del planeta en memòria del seu amic comú, l'escriptor Douglas Adams. El 1990, l'autor Douglas Adams ("The Hitchhiker's Guide to the Galaxy") i el naturalista Mark Carwardine van dur a terme una sèrie d'expedicions èpiques al voltant del món per localitzar animals rars i en greu perill d'extinció.

05:43 RITMES
05:43 Ritmes.clips
06:00 Revista de decoració - Reciclatge i segona mà
tancar

Reciclatge i segona mà

Com recuperar, refer i aconseguir un bon tracte? Vet aquí alguns consells sobre on trobar objectes de segona mà i com convertir en nou allò que era vell. Tota una filosofia de decoració¿

06:27 Ritmes
06:53 Via lliure - + info
tancar

+ info

El filòsof Josep Maria Terricabras s'incorpora a la nova programació del 33 amb un espai que vol convidar a l'espectador a pensar i reflexionar sobre la realitat que ens envolta. Per començar, Manuel Vázquez Montalbán és el nostre convidat. Amb ell reflexionem sobre els intel·lectuals i el seu paper avui en dia. Parlem dels conceptes clau del nostre temps: esquerres, dretes, globalització, crítica i autocrítica, poder...

Progrmació BD ....
07:19 El xai Shaun - Tancat
tancar

Tancat

El granger, mentre s'estava preparant per anar a dormir, s'ha quedat tancat a fora de casa en pijama. Al final ha decidit que passarà la nit al corral amb els xais, però ronca tan fort que no deixa dormir ningú. En Shaun ja ha engegat un dispositiu per portar-lo fins al seu llit sense despertar-lo. Vols dir que se'n sortirà?!

07:26 El xai Shaun - La disfressa
tancar

La disfressa

En Pidsley, el gat de la granja, que ha vist un documental sobre animals salvatges a la tele, ha decidit disfressar-se de lleopard per fer una broma al ramat. En Shaun, que està convençut que hi ha una fera que els vol atacar, ja té el pla perfecte per atrapar-la. Avui hi haurà corredisses! No t'ho perdis!

07:33 El xai Shaun - Culs de got
tancar

Culs de got

En Shaun, sense voler, ha fet malbé les ulleres del granger. Ara, ell i en Bitzer van de bòlit intentant que el seu amo, que és molt curt de vista, no provoqui cap desastre per la granja. La solució potser seria trobar-li unes altres ulleres, però no sembla pas tan fàcil. Quina una se n'empescarà, aquesta vegada, en Shaun?!

07:40 El xai Shaun - Vull la meva gorra!
tancar

Vull la meva gorra!

El granger li ha regalat una gorra nova a en Bitzer que no li ha agradat gens ni mica. I la veritat és que és horrorosa... El pobre gos està molt enfadat, perquè li encantava la que tenia. El ramat farà les mil i una per animar-lo. En Shaun mirarà de descobrir què n'ha fet el granger, de la vella... Avui toca fer de detectiu!

07:51 Doraemon - El simulador de vol
08:15 Doraemon - El raig de construir carreteres
08:39 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo, la Petúnia i en Basili se'n van de vacances! I estan molt contents, perquè aquest any aniran a la platja amb una caravana! En Bagú i en Kivala també s'hi apuntarien... i la senyora Talp, potser també! Ara, que si tothom es vol emportar tantes coses, potser no hi cabran! Ja estan tots a punt! Comença el viatge! Els hi acompanyes?!

08:45 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo ha rigut tant veient els dibuixos d'en Puik i en Ponk que se li ha escapat el pipí al sofà! La mare de la Petúnia s'empiparà com una mona! Ho han d'arreglar abans que torni a casa! En Loopdidoo té una idea: el trauran al jardí perquè s'eixugui amb l'escalfor del sol. En Bagú hi està d'acord, però ell dirigirà l'operació. Estàs preparat per a la gran catàstrofe?!

08:54 mic 3
08:54 Els cap de drap - Les formigues golafres
09:04 Pepa, la porqueta - Arriba el Pare Noel
09:13 Bob, el manetes - La "muuuravillosa" vaqueria del Bolquet
tancar

La "muuuravillosa" vaqueria del Bolquet

Avui, en Bob i companyia construiran la vaqueria que els ha demanat la Meg McDonald. La Meg i el seu nebot Gaiter han comprat les vuit primeres vaques de la Vall dels Gira-sols. El que passa és que el Gaiter se n'ha anat a assajar amb la gaita i la Meg necessita algú que li vigili el bestiar. El Bolquet s'hi ha ofert voluntari, però no sap pas on s'ha ficat...

09:29 Els Teletubbies - Els lleons marins
09:53 Pat i Stan - Cap. 38 Clava'm un espant
tancar

Cap. 38 Clava'm un espant

En Pat, a les ordres de l'Stan, està assajant pel concurs de cant de la festa de veïns. Aquest any l'ha de guanyar com sigui! No pot ser que torni a repetir victòria en Jean-Luc. El problema és que cruspint-se un entrepà de cop li ha agafat un singlot que no se li'n va ni volent! Segons la tia Marthe l'única solució és clavar-li un ensurt de mort!

10:00 Pat i Stan - Cap. 39 Gran hotel
tancar

Cap. 39 Gran hotel

En Pat i l'Stan estan instal·lant una antena que els permetrà agafar 12.000 cadenes de televisió! Però, desgràcia... Segons en Chi Chi han patit una sobre-catalització de la magneto-fase energètica de la instal·lació... i han deixat tots els seus veïns sense aigua ni electricitat. Ara els hauran d'acollir tots a casa seva! I arreglar tot el que han espatllat! Que no els passi res!

10:11 Rantaro - La captura de l'Orin / La captura d'en Rantaro, en Kirimaru i en Shinbei / El tresor secret
10:35 Rantaro - L'entrevista de feina / La victòria d'en Hem-hem / Tres anys pels préssecs, vuit pels caquis
11:03 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

A la Lottie, encara que a cap nen de la classe no li hagi fet cap gràcia, li ha tocat fer-se càrrec de la Pètal, l'hàmster de l'escola. De fet, ja estan pensant quina una en faran per fer quedar malament la nostra amiga. El que no saben és que en Nou, convençut que ningú no en notarà la diferència, l'ha canviat per la Heidi, un dels residents del castell d'en Frankenstein!

11:13 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

El professor Crumble ha decidit recuperar una antiga tradició de l'escola: el ball de final de trimestre. A més, hi haurà un premi per la millor "parella"! En Nou està decidit a ser la parella de la Lottie, però ella s'ha adonat que té un gra bestialment gros... i així no pot anar al ball! La solució és el làser del doctor Frankenstein... Però, vols dir que no és per fer créixer les coses?!

11:27 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Un error ha fet que un alienígena anomenat Dodoo confongui en Chris amb l'emperador Trumfador, el monarca més estimat de la galàxia. A en Chris li ha fet gràcia i li ha seguit la veta. El Club dels Caçamonstres aviat descobrirà l'existència del malèfic Krungnar, i això ja no els en farà tanta, de gràcia. Avui toca treballar, i de valent!

11:49 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Notícia d'última hora: el famós criminal Agar s'ha escapat de la presó i no se sap on es pot haver amagat. A la Terra, possiblement? Sort que en John ha creat l'aparell perfecte per capturar-lo. "El raig de la veritat" t'obliga a dir exactament el que penses. I, quan dius mentides, pateixes uns efectes físics ben peculiars! I si en John s'equivoca i toca els nostres herois?! Avui pot passar de tot!

12:14 Gasp! - + info
tancar

+ info

En Gasp s'ha ficat a dins de la maleta del pare de la Ginger per veure els regals que havia portat del seu últim viatge i s'hi ha trobat, ni més ni menys, que el llegendari sisè Beatle, l'autèntic Escarabàtic! En Gasp vol silenci absolut mentre el pare fa la becaina, perquè estigui de bon humor quan arribin els nens. Però l'Escarabàtic vol tornar a casa seva... i no para quiet!

12:26 Gasp! - + info
tancar

+ info

En Gasp s'ha trobat un regal de Sant Valentí a la vora de la peixera i s'ha pensat que l'hi havia fet la Ginger. N'està tan enamorat...! Aviat s'adonarà, però, que el regal era per a la Ginger, d'un admirador secret! Ara en Gasp té el cor trencat i fins i tot és capaç d'embarcar-se en una missió impossible per oferir el seu amor... a la peixeta dels veïns!

12:44 Tom i Jerry - Hem de treure el ratolí
12:50 Tom i Jerry - Dissenys per en jerry
12:56 Tom i Jerry - El ratolí napolità
13:03 Tom i Jerry - Llevant àncores
13:09 Tom i Jerry - Serenata a la llum de la lluna
13:16 Tom i Jerry - L'orquestra de hollywood
13:23 Tom i Jerry - Vull dormir
13:35 La lliga dels supermalvats
13:46 La lliga dels supermalvats
14:01 Els pingüins de Madagascar - Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel
tancar

Preparats? Peix! / Un miracle sobre gel

Després d'adonar-se que els han canviat el peix de veritat per una espècie de combinació molecular de soja, els pingüins han decidit que la solució era segrestar un camió ple de peix! I és que ells són pingüins! I els pingüins mengen peix! Ah! I no et perdis el partit d'hoquei sobre gel entre les rates i els pingüins! Qui guanyi, es queda amb el gel!

14:29 Els pingüins de Madagascar - Abducció / L'altra llúdria
14:52 Tags
15:12 Inuyasha - Perill al present. La màscara de la maledicció: la Tessaiga
tancar

Perill al present. La màscara de la maledicció: la Tessaiga

Un poderós dimoni en forma de màscara sembra el caos en el món de Kagome.

15:39 Doraemon - El mini mini robot
tancar

El mini mini robot

El mini mini robot - Que milloris, Muku

16:01 Doraemon - Nobita, campió de sumo
tancar

Nobita, campió de sumo

Nobita, campió de sumo El submarí saltador

16:26 Els barrufets - Els barrufets nàufrags / L'amiga bruixa de la Barrufina
tancar

Els barrufets nàufrags / L'amiga bruixa de la Barrufina

Cada dia el mateix, les mateixes feines, les mateixes cares... La Barrufeta n'està ben tipa. S'avorreix. Vols dir que no seria més divertit anar-se'n de creuer?! Doncs en Somiador ja ho té tot a punt! Els barrufets sempre miren de no relacionar-se amb els humans. Avui, però, la Barrufina s'ha fet amiga de la Melina, una bruixa que no té massa traça. A més, vols dir que són humanes les bruixes?

16:50 Els barrufets - El barrufet Bocagrossa / L'amic més barrufet
tancar

El barrufet Bocagrossa / L'amic més barrufet

L'última malifeta d'en Gargamel ha estat fer un encanteri a en Bocagrossa per convertir-lo en un barrufet. Aviat arribarà al poble... amb ganes de trinxar-ho tot, és clar. Sort del Gran Barrufet, que sempre sap què fer... L'Ulleres tenia un amic, en Pocatraça, però és clar, era tan pocatraça, que se n'ha cansat. Com s'ho farà ara? Ja no té ningú que se l'escolti. I el dimoniet que hi ha a la vora del Gran Roure?!

17:15 mic 3
17:15 Pingu - En Pingu fa de músic
tancar

En Pingu fa de músic

En Pingu, l'Hugo i en Robby han sortit a jugar a fet i amagar. Però què passa? En Pingu ha desaparegut. Què és aquesta música que se sent? Semblen campanes. L'Hugo i en Robby no se'n poden estar. Han d'anar a veure d'on surt, aquesta música.

17:20 Chiro - + info
tancar

+ info

En Chiro, que estava jugant a casa de l'Ullala amb la Kuri i els seus germans, ha deixat clar que no vol compartir cap joguina. Per això ha decidit anar-se'n tot sol al bosc. Allà, arribarà a un palau on el castigaran a netejar totes les habitacions! De vegades toca aprendre-la a les males, la lliçó! Encara que sigui amb un malson! No t'ho perdis!

17:29 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

El Gripau s'oblida de la seva nòvia perquè es pensa que és un príncep i no para de mirar-se al llac. La Gripaua està molt trista. Sort que l'Emma i el Guiu arriben al llac i posen les coses al seu lloc.

17:38 La Lua i el món - Maquinetes
tancar

Maquinetes

La Lua s'ha passat el dia enganxada a una consola de videojocs... potser és molt divertit, però tot acaba cansant.

17:41 La Lua i el món - El ball de la varicel·la
tancar

El ball de la varicel·la

Quan tens la varicel·la i no et pots gratar, has de trobar altres solucions per oblidar-te de la picor!

17:44 La Lua i el món - La princesa rondinaire
tancar

La princesa rondinaire

No fa gaire temps, en un lloc gens llunyà, hi havia una princesa que es passava el dia rondinant per tot! Tant que... se li va oblidar com es fa per somriure.

17:49 L'hora del Timmy - El Timmy i el picarol
18:04 Una mà de contes - La senyora número 3
18:17 La Betty atòmica - Els pirates Galàctics de Corralea / La venjança de la Mastícula
18:45 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

La Jenny, animadora de l'institut i alienígena molt perillosa, ha organitzat una festa i no hi ha convidat cap membre del Club dels Caçamonstres. La Samantha sap que en trama una de grossa, però no troba la manera d'evitar que els altres alumnes entrin a la festa. I és que hi serà tothom, i la música és molt guai... i la Cathy no se la perdria per res del món!

19:07 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Avui el Club dels Caçamonstres tenen una missió molt delicada: protegir l'Elton, el cosí alienígena de la Cathy, que té el poder de llegir la ment. El que en sortirà més mal parat serà en Danny, que haurà de comprovar com tot l'institut descobreix el seu secret més ben guardat. Però tot i així haurà de salvar l'Elton dels pinça-bots, uns robots assassins!

19:30 Info k
19:43 Fanboy i Chum Chum - Salveu el soldat Chum Chum / Un anunci per al Fresquimercat
tancar

Salveu el soldat Chum Chum / Un anunci per al Fresquimercat

El senyor Mufflin decideix treure de classe totes les joguines dels alumnes. Malauradament, això inclou treure també en Chum Chum! En Fanboy i en Chum Chum s'assabenten que poden guanyar un milió de fresquidòlars si creen una nova cançó per al Fresquimercat, però en Lenny farà tot el que puguin per impedir-ho.

20:09 Els pingüins de Madagascar - El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials
tancar

El pinguvencedor s'ho emporta tot / Operació: Peus reials

Els pingüins, davant de la insistència del rei Julien, han decidit desafiar els lèmurs al joc de capturar la banderola. I s'hi han jugat el televisor! I l'equip de música! I...! Qui guanyi, s'ho emporta tot! Que comenci el joc! Més tard, el rei Julien farà fora en Mort del seu hàbitat, perquè no para de trepitjar-lo. Qui li pot treure aquesta mania? Els pingüins?!

20:37 Tom i Jerry - La pesta de l'oncle pecos
20:44 Tom i Jerry - Un ratolí de gran alçada
20:51 Tom i Jerry - Gat o gos
20:57 Tom i Jerry - Jerry i el lleó
21:04 El xou de Tom i Jerry - cangurs de gatets / Tèrmits a l'atac / L'extraterrestre golafre
06:00 mic 3
06:00 La ciutat dels poppets - Adéu ocellet adéu
tancar

Adéu ocellet adéu

Els Poppets coneixen la Suki, un petit ocellet que vol aprendre a volar; al mateix temps, en Popot aprèn a fer malabars.

06:13 Megaminimals - Endreçar la classe
tancar

Endreçar la classe

Tota l'aula dels Megaminimals queda de cap per avall quan en Pickle provoca un seguit d'incidents a causa de la seva mala sort. La classe s'ha d'endreçar però, per molt que ho intentin, els Megaminimals no aconsegueixen avançar gaire fins que els pares arriben.

06:19 Tork - Quines presses!
tancar

Quines presses!

Hi animals més ràpids, altres de més lents, i finalment hi ha en Tork, que sempre va a tota velocitat. Per evitar que ningú no arribi tard enlloc, el nostre amic farà servir un encanteri que trasbalsarà el ritme del bosc.

06:26 Caçadors de dracs - L'Illa del porquer Pinaud
tancar

L'Illa del porquer Pinaud

En Gwizdo li ha deixat l'Hector a la Jeanneline a canvi del deute astronòmic que li té pendent. Ella i la Zaza se'n van a la Fira de les Maduixes i l'Hector s'haurà de fer càrrec de l'hostal. Les instruccions són ben senzilles: té prohibit tocar res del rebost i ha de vigilar el Leopold, el porc de la Zaza. Però vigilar el Leopold es pot convertir en un assumpte molt pelut!

06:54 Els barrufets - L'aprenent de bruixot / Preu de la vanitat
Progrmació BD ....
21:31 One piece - El millor cuiner
tancar

El millor cuiner

En Sanji es retroba amb una cuinera que el desafia a participar en un concurs de cuina que decidirà qui és el millor cuiner de tot l'Eat Blue.

21:58 Bleach - Cap. 83 L'ombra gris, el secret del doll
22:28 Fringe - Cap. 15 Aptitud
tancar

Cap. 15 Aptitud

Uns agents alemanys demanen a Oliva per la seva "relació" amb David Robert Jones, un presoner fugitiu que va ser interrogat mesos enrere i que ara viu als Estats Units. La Divisió "Fringe" investiga un cas aterridor perquè les víctimes moren desfigurades quans se'ls hi tanquen de sobte els forats de la cara.

23:24 Diaris de vampirs - Cap. 20 Germans de sang
tancar

Cap. 20 Germans de sang

Mentre l'Stefan s'esforça per acceptar el seu passat, tant ell com el seu germà confessen parts de la seva història a l'Elena, fins que ella finalment acaba sabent la veritat de per què es van convertir en vampirs. La Pearl té un enfrontament seriós amb enJohn Gilbert. En Damon i l'Alaric intenten localitzar un invent misteriós abans que en John. Mentrestant, l'amistat i el flirteig entre el Jeremy i l'Anna va agafant més força.

00:08 The inbetweeners - Cap. 7
tancar

Cap. 7

Els quatre amics marginats de l'escola decideixen que han de canviar el seu "modus vivendi" si no volen ser sempre uns friquis a qui les noies no s'acosten. Per això, decideixen que han de començar a sortir més de festa, que els coneguin als millors pubs i clubs de Londres. A més, en Simon pensa que si comença a sortir més de nit, la Carli acabarà sortint amb ell. Dit i fet, West End els espera amb els braços oberts, bé, no ho estan gaire, d'oberts.

00:33 The inbetweeners - Cap. 8
tancar

Cap. 8

Dues novetats marcaran els nois durant aquest dia. La primera serà el viatge escolar a Swanage per l'assignatura de Sociologia i la segona, l'aparició de la Laura, una nova incorporació a l'escola que portarà algun problema a en Simon. Però el veritable protagonista de la jornada serà en Neil, que buscarà desesperadament una "milf" que l'estreni.

00:57 The inbetweeners - Cap. 9
tancar

Cap. 9

Estem en la setmana de formació laboral a l'institut i en Jay aprofita per ajudar en Simon per trobar feina a l'empresa del seu pare. En Will i en Neil també es veuran envoltats de problemes en un garatge, mentre que el senyor Gilbert provarà de canviar unes coses que són irremeiables.

01:24 One piece - El millor cuiner
tancar

El millor cuiner

En Sanji es retroba amb una cuinera que el desafia a participar en un concurs de cuina que decidirà qui és el millor cuiner de tot l'Eat Blue.

01:50 Bleach - Cap. 83 L'ombra gris, el secret del doll
02:20 Fringe - Cap. 15 Aptitud
tancar

Cap. 15 Aptitud

Uns agents alemanys demanen a Oliva per la seva "relació" amb David Robert Jones, un presoner fugitiu que va ser interrogat mesos enrere i que ara viu als Estats Units. La Divisió "Fringe" investiga un cas aterridor perquè les víctimes moren desfigurades quans se'ls hi tanquen de sobte els forats de la cara.

03:16 Diaris de vampirs - Cap. 20 Germans de sang
tancar

Cap. 20 Germans de sang

Mentre l'Stefan s'esforça per acceptar el seu passat, tant ell com el seu germà confessen parts de la seva història a l'Elena, fins que ella finalment acaba sabent la veritat de per què es van convertir en vampirs. La Pearl té un enfrontament seriós amb enJohn Gilbert. En Damon i l'Alaric intenten localitzar un invent misteriós abans que en John. Mentrestant, l'amistat i el flirteig entre el Jeremy i l'Anna va agafant més força.

03:56 The inbetweeners - Cap. 10
tancar

Cap. 10

És l'aniversari d'en Will i què millor per celebrar-ho que amb els seus amics i algunes noies. El problema amb què es troba és que, precisament, no convencerà cap noia perquè hi assisteixi. Però no només es troba amb això, sinó que a sobre la seva festa coincidirà amb la d'algú molt més popular que ell. Un motiu més perquè en Will es deprimeixi.

04:20 The inbetweeners - Cap. 11
tancar

Cap. 11

En Will ja és tot un expert a organitzar esdeveniments i aquesta vegada seran els premis Duc d'Edimburg. Tots els amics provaran d'ajudar-lo en aquesta nova escomesa. Bé, tots menys en Simon, que prou problemes té al damunt amb la separació dels seus pares.

04:45 The inbetweeners - Cap. 12
tancar

Cap. 12

Els exàmens s'apropen, el curs s'acaba i arriba l'hora de fer balanç. En Will vol treure bones notes i en Simon sembla que va fent petits avenços amb la Carli. Ben mirat, els nois s'adonen que l'any no ha anat del tot malament, però tots canviarien algunes coses: en Jay seria menys sensible (encara que sembli mentida), en Simon provaria d'anar més al gra amb la Carli, en Will beuria menys begudes energètiques i en Neil no oblidaria mai més el seu kit d'educació física.

05:10 Bleach - Cap. 83 L'ombra gris, el secret del doll
05:35 One piece - El millor cuiner
tancar

El millor cuiner

En Sanji es retroba amb una cuinera que el desafia a participar en un concurs de cuina que decidirà qui és el millor cuiner de tot l'Eat Blue.

Progrmació BD ....
07:18 El documental - Metrònom ferrater
tancar

Metrònom ferrater

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar. Poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel·lectuals més interessants de la cultura catalana del segle xx.

08:15 Cine de cine - Et podria passar a tu
tancar

Et podria passar a tu

Les aspiracions de Charlie són ben senzilles: ser bon policia, ser servicial amb els veïns, estimar la seva dona Muriel i crear una família. En canvi Muriel en té d'altres, totes relacionades amb diners.

09:52 Un color nou - "Las dos Fridas", de Frida Kalho
tancar

"Las dos Fridas", de Frida Kalho

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Las dos Fridas", de Frida Kahlo. Activitat: Dibuix amb retoladors (treballs de parella). En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan dibuixos amb retoladors, per parelles. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració complementen les aproximacions divertides i lúcides a l'obra de Kahlo.

10:15 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

10:41 Els últims artesans - Joan Clop - Corder
tancar

Joan Clop - Corder

El material més antic per fer cordes és el cànem i el cotó, però en l'actualitat la majoria de cordes estan fetes de polipropilè, niló, polièster i fibres metàl·liques. Avui dia, l'ofici de corder s'ha perdut, però gràcies a en Joan, som testimonis de l'elaboració d'una corda feta artesanalment.

10:47 Tarda de cine - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures.

12:24 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "NYDIA" presenta la primera part del documental "Sons de la Mediterrània". Durant els dos darrers anys, els musicòlegs Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda han viatjat per diferents ciutats de la Mediterrània a la recerca de cants amagats i expressions vocals que sovint passen desapercebudes dins del brogit de la vida quotidiana.

12:51 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

12:57 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

14:15 El documental - Metrònom ferrater
tancar

Metrònom ferrater

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar. Poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel·lectuals més interessants de la cultura catalana del segle xx.

15:12 Cine de cine - Et podria passar a tu
tancar

Et podria passar a tu

Les aspiracions de Charlie són ben senzilles: ser bon policia, ser servicial amb els veïns, estimar la seva dona Muriel i crear una família. En canvi Muriel en té d'altres, totes relacionades amb diners.

16:50 Un color nou - "Las dos Fridas", de Frida Kalho
tancar

"Las dos Fridas", de Frida Kalho

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Las dos Fridas", de Frida Kahlo. Activitat: Dibuix amb retoladors (treballs de parella). En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan dibuixos amb retoladors, per parelles. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració complementen les aproximacions divertides i lúcides a l'obra de Kahlo.

17:12 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

17:38 Els últims artesans - Joan Clop - Corder
tancar

Joan Clop - Corder

El material més antic per fer cordes és el cànem i el cotó, però en l'actualitat la majoria de cordes estan fetes de polipropilè, niló, polièster i fibres metàl·liques. Avui dia, l'ofici de corder s'ha perdut, però gràcies a en Joan, som testimonis de l'elaboració d'una corda feta artesanalment.

17:44 Tarda de cine - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures.

19:22 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "NYDIA" presenta la primera part del documental "Sons de la Mediterrània". Durant els dos darrers anys, els musicòlegs Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda han viatjat per diferents ciutats de la Mediterrània a la recerca de cants amagats i expressions vocals que sovint passen desapercebudes dins del brogit de la vida quotidiana.

19:48 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

19:54 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

21:13 El documental - Metrònom ferrater
tancar

Metrònom ferrater

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar. Poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel·lectuals més interessants de la cultura catalana del segle xx.

22:10 Cine de cine - Et podria passar a tu
tancar

Et podria passar a tu

Les aspiracions de Charlie són ben senzilles: ser bon policia, ser servicial amb els veïns, estimar la seva dona Muriel i crear una família. En canvi Muriel en té d'altres, totes relacionades amb diners.

23:47 Un color nou - "Las dos Fridas", de Frida Kalho
tancar

"Las dos Fridas", de Frida Kalho

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Las dos Fridas", de Frida Kahlo. Activitat: Dibuix amb retoladors (treballs de parella). En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan dibuixos amb retoladors, per parelles. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració complementen les aproximacions divertides i lúcides a l'obra de Kahlo.

00:10 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

00:36 Els últims artesans - Joan Clop - Corder
tancar

Joan Clop - Corder

El material més antic per fer cordes és el cànem i el cotó, però en l'actualitat la majoria de cordes estan fetes de polipropilè, niló, polièster i fibres metàl·liques. Avui dia, l'ofici de corder s'ha perdut, però gràcies a en Joan, som testimonis de l'elaboració d'una corda feta artesanalment.

00:42 Tarda de cine - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures.

02:19 Cine de cine - Et podria passar a tu
tancar

Et podria passar a tu

Les aspiracions de Charlie són ben senzilles: ser bon policia, ser servicial amb els veïns, estimar la seva dona Muriel i crear una família. En canvi Muriel en té d'altres, totes relacionades amb diners.

03:57 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

04:03 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

05:22 Notícies 3/24
06:00 Els últims artesans - Edo Marés - Ferrador
tancar

Edo Marés - Ferrador

L'Edo Marés és ferrador, però com que els cavalls ja no es dediquen a treballar al camp, l'Edo ferra bàsicament cavalls de competició, per fer esport i de doma. Amb la seva furgoneta, que li fa de taller mòbil, recorre la comarca posant "sabates" als cavalls.

06:06 Sala 33 - Tres dies amb la família
tancar

Tres dies amb la família

Léa ha hagut de fer un viatge a corre cuita a Girona on el seu avi patern acaba de morir. Allà l'espera tota la família a la qual gairebé no ha vist des que, anys enrere, se'n va anar a viure a l'estranger.