Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Champions Magazin
09:25 Automobilisme - Qualificació del G. P. de Malàisia
11:20 Zona zàping
11:45 Crackòvia - Cap. 98 Crackòvia
tancar

Cap. 98 Crackòvia

En aquesta edició, Txigrinski visita Carles Puyol. L'ucraïnès arriba acompanyat de la seva nova mascota, en Quico, i quan li presenten la Queca sembla que començar una gran amistat. Pep Guardiola troba que l'himne del Barça és massa optimista, així que ensenya els seus jugadors la nova lletra del "Cant del Barça", més realista i bastant menys motivadora. Mentrestant, Josep Maria Bartomeu i Toni Freixa busquen la manera de fer enfadar Sandro Rosell.

12:21 Automobilisme - Qualificació del G. P. de Malàisia
14:17 Tot un món - Darfur
tancar

Darfur

Mohammed Abdelshakur és de Darfur i és refugiat. Activista pels drets humans del seu poble, va ser empresonat pel govern del Sudan, però gràcies a l'ajuda de dos periodistes espanyols va poder fugir del seu país. Ara fa sis mesos que viu a Catalunya i és un testimoni directe de les atrocitats que es viuen al camp de refugiats de Darfur.

14:30 Telenotícies migdia
15:37 Tarda de cine - Baby mama: mare de lloguer
tancar

Baby mama: mare de lloguer

Una dona de negocis d'èxit que somia tenir un fill descobreix que no és fèrtil, per la qual cosa decideix contractar una dona com a mare de lloguer.

17:14 Pel·lícula - Greystoke, la llegenda de Tarzan
tancar

Greystoke, la llegenda de Tarzan

Lord i lady Clayton, únics supervivents d'un naufragi davant de la costa africana, es fan una barraca a la jungla on mor la dona en donar a llum un nen. Quan un grup de micos ocupa la barraca, una femella que acabava de perdre el seu fill adopta el nadó i el cria.

19:33 Rex - Cap. 60 Llista mortal
20:25 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:49 El partit - Mallorca - Sevilla
00:00 El vestidor - El vestidor: Barça - Almeria
00:35 Pel·lícula - Pulsió
tancar

Pulsió

Michael Lewis és un jove arquitecte que té unes visions terribles. Cada cop en té més i més sovint, i el trasbalsen tant que arriba al punt d'atropellar una dona gran amb el cotxe. La dona, abans de morir, diu el seu nom. A partir d'aquell moment, les visions de Michael seran més intenses encara.

02:01 El partit - Mallorca - Sevilla
03:59 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:20 Arquitectures - L'escola de Belles Arts de París. Una història en miniatura
07:50 Món natural - Les cascades Victòria
tancar

Les cascades Victòria

Les cascades Victòria són un dels indrets més meravellosos de la Terra. El riu Zambezi es precipita des d'una alçada de 108 metres per una sèrie de gorges i la força de l'aigua pot arribar a esquitxar fins a mig quilòmetre de distància. El documental narra històries fascinants dels habitants d'aquesta regió, però les autèntiques protagonistes són les mateixes cascades.

08:40 Destins alternatius - Nauru
09:06 Rutes mítiques - La Panamericana: de Vancouver a Anchorage
10:01 Viatge a un món desconegut - Mart
10:44 El medi ambient - Cavalls de la Camarga: gestors dels aiguamolls
tancar

Cavalls de la Camarga: gestors dels aiguamolls

Fins fa poc, per veure cavalls de la Camarga s'havia d'anar fins a la Provença, al sud-est de França. Ara n'hi ha més a prop, a Flix.

10:49 Rodasons - + info
tancar

+ info

La trentena edició del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, el FIMPT de Vilanova i la Geltrú, va celebrar-se amb gran èxit entre els dies 16 i 18 de juliol del 2010. En aquest segon programa que el Rodasons dedica a l'esdeveniment, passejarem de la mà del seu director artístic, Jordi Bertran, per algunes de les actuacions més destacades del festival, com ara la dels francesos Steelband de Montagnac o el grup d'acordionistes The Samurai.

11:15 Nydia - + info
tancar

+ info

En Pere Olivé és el creador del conjunt de percussió de l'Aula de Música Tradicional i Popular, un grup de músics amb els quals hem descobert la riquesa de la percussió autòctona amb instruments com el timbal de gralles, el timbal fondo, el picacanyes o la pandereta entre molts d'altres. Mònica Riba ens descobreix els secrets del trapezi. Un art que combina l'exigència física amb la sensibilitat coreogràfica.

11:41 De prop - Ismael Dueñas Trio
tancar

Ismael Dueñas Trio

Jazz

12:40 Sputnik - Kevin Godley i Steve Barron
tancar

Kevin Godley i Steve Barron

Als anys 80, el videoclip era el banc de treball per a l'experimentació en el món de l'audiovisual. Aquesta setmana a Sputnik, al segon capítol de la sèrie "Video killed the radio star", us proposem conèixer l'obra de dos dels realitzadors més innovadors de la dècada daurada del videoclip. D'una banda, us presentem el director Kevin Godley, realitzador de capçalera d'U2, responsable dels clips més provocadors de Duran Duran i un dels autors més sofisticats.

13:27 Premis Nacionals de Cultura - + info
tancar

+ info

Televisió de Catalunya ofereix un programa especial que recull els perfils dels 16 guardonats amb el Premi Nacional de Cultura 2011, el màxim reconeixement institucional a la cultura atorgat, des del 2009, pel Consell Nacional de la Cultura i les Arts. La peça dóna a conèixer els creadors guardonats en les diverses categories així com la seva obra, al mateix temps que ens ofereix un dibuix del que representa per a tots ells el fet cultural.

14:23 TR3S C
14:33 Guies de viatges - Les millors expedicions
tancar

Les millors expedicions

Una mostra d'algunes caminades excepcionals: al parc nacional de les Torres del Paine (Xile), als escarpats de Dogon (Mali) i a les muntanyes de la Lluna (Uganda).

15:23 Els animals més letals del món - L'Índia
16:21 El geni de Charles Darwin - La vida, Darwin i tot plegat
17:09 quèquicom - El cordó umbilical i la curació de la leucèmia
tancar

El cordó umbilical i la curació de la leucèmia

Quèquicom viu el cas del Joel, un nen que necessita un donant de cèl·lules progenitores sanguínies per superar una leucèmia. Ni la seva germana ni cap dels seus familiars resulten compatibles, de manera que la seva vida depèn de que algú hagi donat sang de cordó umbilical amb les seves característiques.

17:38 quèquicom - La bala de l'addicció
tancar

La bala de l'addicció

Amb el lema "Cànnabis i cocaïna: què se n'ha de saber", "Quèquicom" emetrà diversos reportatges sobre aquestes dues drogues, les substàncies més consumides a Catalunya. L'equip del "Quèquicom" acompanyarà un equip d'investigadors del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) en la recerca de traces de diferents drogues en les aigües del Llobregat, on arriben a través de l'orina humana.

18:08 segle xx - + info
tancar

+ info

Completem avui l'emissió del doble documental produït per l'Istituto Luce de Roma i que porta per títol La República Social Italiana. Caracteritzada per un col·laboracionisme submís amb el Tercer Reich, la República mussoliniana -que pretenia ser el legítim Estat italià enfront dels traïdors de l'anomenat Regne del Sud- va perdre tota esperança de victòria quan, a principis de juny del 1944, els exèrcits aliats van alliberar Roma.

18:51 Dies de transició - L'execució de Puig Antich
tancar

L'execució de Puig Antich

Nou del matí del 2 de març de 1974. Salvador Puig Antich, un jove anarquista de 24 anys, sentenciat per la mort d'un policia, és executat per garrot vil a la presó Model de Barcelona. A pocs metres, en un bar del mateix carrer Entença, les seves germanes esperen en silenci la sortida del fèretre. Han pogut acompanyarlo durant les últimes hores de la seva vida, vigilades de prop pels funcionaris de la presó.

19:28 Parlament
19:55 Sense ficció - L'home més perillós d'Amèrica
tancar

L'home més perillós d'Amèrica

Sense ficció presenta un documental que estableix els precedents del cas Wikileaks i del seu impulsor, Julian Assange. L'any 1967, Daniel Ellsberg, analista polític dels Departaments de Defensa i d'Estat, rep l'encàrrec per part del secretari de Defensa, Robert McNamara, d'investigar a fons la implicació nord-americana en la Guerra del Vietnam. Anys més tard, el 1971, els Estats Units continuen immersos en la guerra.

21:30 Loto 6/49
21:34 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

"Cinema 3", el programa dirigit i presentat per Jaume Figueras, portarà ara els dijous als espectadors més cinèfils tota l'actualitat cinematogràfica i de les estrenes setmanals. Aquesta setmana és el torn de: "Sin límites", "Nada que declarar" i "Crebinsky", premiada al Festival de Màlaga. A més aquesta setmana oferirà un reportatge sobre Phenomena.

22:13 Sala 33 - El segon nom
tancar

El segon nom

La religió, la intriga i la mort s'entrelliguen en la història d'una dona que perd la innocència i descobreix la foscor i la misèria del món que l'envolta. Ella lluita contra el destí que li ha marcat una comunitat petita i atrapada en una sufocant trama de mentides.

00:11 Sala 33 - Lo siento, te quiero
00:25 Filmoteca 33 - L'espectadora (v.o.s.)
tancar

L'espectadora (v.o.s.)

La pel·lícula explica la història d'una dona jove que està enamorada del seu veí, un home més gran, però no s'atreveix a confessar-li la seva atracció.

02:03 Parlament
02:27 Nydia - + info
tancar

+ info

En Pere Olivé és el creador del conjunt de percussió de l'Aula de Música Tradicional i Popular, un grup de músics amb els quals hem descobert la riquesa de la percussió autòctona amb instruments com el timbal de gralles, el timbal fondo, el picacanyes o la pandereta entre molts d'altres. Mònica Riba ens descobreix els secrets del trapezi. Un art que combina l'exigència física amb la sensibilitat coreogràfica.

02:53 Rodasons - + info
tancar

+ info

La trentena edició del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional, el FIMPT de Vilanova i la Geltrú, va celebrar-se amb gran èxit entre els dies 16 i 18 de juliol del 2010. En aquest segon programa que el Rodasons dedica a l'esdeveniment, passejarem de la mà del seu director artístic, Jordi Bertran, per algunes de les actuacions més destacades del festival, com ara la dels francesos Steelband de Montagnac o el grup d'acordionistes The Samurai.

03:19 Exploradors d'avui - Esprémer esponges
03:45 Els goril·les secrets de Mondika - Els goril·les secrets de Mondika
tancar

Els goril·les secrets de Mondika

Charlotte Uhlenbroek es desplaça fins al cor de l'Àfrica central, al centre de recerca de Mondika. En aquest espai s'està duent a terme un estudi que pretén descobrir els secrets de la vida d'aquests primats. Tot i ser normalment animals esmunyedissos, sempre en el punt de mira de caçadors furtius i explotadors forestals, els goril·les de Mondika han permès que els investigadors penetrin en el seu món.

04:14 El millor d'Austràlia - Els Alps australians
05:06 Destins alternatius - Nauru
05:32 RITMES
05:32 Ritmes.clips - IX!: Ràdio
05:35 Ritmes.clips - NARCÍS PERICH: Cou quan plou
05:40 Ritmes.clips - VITRUVI: El camí dels perdedors
05:42 Ritmes.clips - QUICO PI DE LA SERRA: Plurals
05:45 Ritmes.clips - S'ALBAIDA: Fandango de les mil flors
05:49 Ritmes.clips - MENAIX A TRUÀ: No hi ha ningú com tu
05:53 Ritmes.clips - MARC PARROT: La reina del meu cor
05:56 Ritmes.clips - LA SEÑORA DE GONZÁLEZ: De pequeñito
06:01 Recorrent el món a peu
06:51 Arquitectures - El familisteri. Una ciutat radiant del segle XIX
Progrmació BD ....
07:17 Els Teletubbies - Vi: feeding the monkey
07:39 Els Teletubbies - Juguem a futbol
08:01 De què va? - Detectiu Conan. L'origen de Conan Edogawa
tancar

Detectiu Conan. L'origen de Conan Edogawa

El Shinichi Kudo té setze anys i una gran habilitat per resoldre casos. Un dia, per culpa d'uns dolents, es converteix en un nen de sis anys. I ara, com s'ho farà per seguir resolent casos i que se'l prenguin seriosament?

08:13 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el Quixot
tancar

Les tres bessones i el Quixot

Les tres bessones van a la biblioteca per intentar aconseguir un gran llibre. La Bruixa Avorrida les envia a una fantàstica novel·la. Les nenes es veuran envoltades de molins de vent i el Quixot les atacarà imaginant-se que s'està enfrontant a tres gegants enemics. Finalment apareix la bruixa i converteix el Quixot en l'home més feliç del món. L'endemà, el Quixot i Sancho Panza continuen el seu camí i les nenes se'n tornen cap a casa.

08:35 Les Tres Bessones - Els set samurais
tancar

Els set samurais

Les Bessones coneixen en Yutaka, un aprenent de samurai. Amb ell descobreixen que uns bandits volen atacar el palau imperial i avisen l'emperador. Les nenes ajudaran els set samurais a capturar els bandits i la Bruixa, que se'ls havia afegit.

09:02 mic 3
09:02 Elias, el vaixell remolcador - Inconscient
09:13 Els cap de drap - Juguem a lletrejar!
09:24 L'hora del Timmy - El Timmy surt a la funció
09:40 Doraemon - El tec d'en Gegant / El telescopi màgic / El joc de fer de periodista
10:06 Doraemon - Uns paraigües ben estranys / La gorra de campió / Els còmics del futur
10:26 Doraemon - El bitllet de loteria / El doblador de dobles / Com fer marxar un convidat pesat
10:49 Els pingüins de Madagascar - Bona acció / Un empatx de xips de formatge
11:14 Els pingüins de Madagascar - No toquis! / Un ou dur de pelar
tancar

No toquis! / Un ou dur de pelar

Els pingüins han descobert que en Randy, l'ovella, se sent maltractat per la majoria de nens que el van a veure al zoo infantil. Per això han decidit portar-lo al seu hàbitat natural: una granja. Però, si el porten a una granja, l'Alice se n'adonarà! Com s'ho faran?! Per cert, avui torna l'ou que van ajudar a covar els pingüins! I no hi ha qui l'aturi!

11:38 Els pingüins de Madagascar - Un invent perillós / El cotxet viatger
tancar

Un invent perillós / El cotxet viatger

El Capità ha ordenat a en Kowalski que pari de jugar a fer el científic boig. Els seus invents posen en perill tot el zoo... i tot Manhattan! Però en Kowalski no pot parar, i avui s'inventarà el raig d'invisibilitat... sense que el vegi ningú, esclar! Més tard, els pingüins hauran de perseguir un cotxet per tota la ciutat per tornar-lo al zoo. Els hi acompanyes?!

12:04 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un Scooby-Halloween
tancar

Un Scooby-Halloween

Aquest any l'Scooby-doo i companyia passaran el Halloween a Banning Junction, per no perdre's la Coronació de la Reina del Ball i el concert dels KISS! Ara, que segons la llegenda, en Hank Banning va assegurar que el seu esperit tornaria la Nit de Halloween per venjar-se del poble que l'havia tractat tan malament. I de vegades les llegendes... són ben certes!

12:29 Què hi ha, Scooby-Doo? - Les embruixades
tancar

Les embruixades

Les Embruixades han convidat l'Scooby-doo i companyia a la gravació del seu nou videoclip. L'única pega que hi troben l'Scooby-doo i en Shaggy és que és en un castell de Transsilvània. I quan hi arribin n'hi trobaran unes quantes més, de pegues. Sobretot una, en forma de vampir! De fet, els amos del castell són descendents del Baró Fortescu, un vampir ben conegut...

12:49 Què hi ha, Scooby-Doo? - Els gossos tornen a casa
tancar

Els gossos tornen a casa

Avui l'Scooby-Doo té l'oportunitat de triar entre anar al castell fosc i que fa por del comte Vonjones, o a un concurs internacional de gossos. Convençut que serà un esdeveniment agradable, tranquil i divertit, el nostre heroi no s'ho pensa dues vegades. El que no sap és que pel concurs hi volta un monstre felí... que fa molta més por que el castell!

13:11 Fish & chips
13:43 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Iron Man contra la Dinamo Escarlata
14:08 Espies de veritat - La Gladis es torna dolenta
tancar

La Gladis es torna dolenta

Per Nadal, com cada any, a la WHOOP se celebra la festa més avorrida que et puguis imaginar, això és el que pensen les espies. De sobte, però, la Gladis experimenta una mena de mutació i comença la gresca de veritat. Pot ser que estigui posseïda? Per qui? Ha de ser algú molt i molt dolent...

14:36 Espies de veritat - Superagent Clover
tancar

Superagent Clover

La Sam i l'Alex pensaven que la Clover no estava a l'altura, fins que s'han adonat que tota sola, és capaç d'aturar els delinqüents més perillosos. També han descobert que una altra agència l'està modificant per convertir-la en una superagent. Llavors, la reclutaran...

14:57 Espies de veritat - Aquesta companyia aèria fa por!
tancar

Aquesta companyia aèria fa por!

El primer vol de la nova companyia aèria estarà ple a vessar de superfamosos, i la Clover serà allà, entre models, actors, músics... La Sam i l'Alex s'ho perdran... O no? El que no saben és que aquest viatge entre Los Angeles i París es podria convertir en unes "vacances permanents".

15:21 Bugs Bunny - Exquisideses franceses
15:28 Bugs Bunny - La cursa de llebres
15:35 Bugs Bunny - Una llebre empolainada
15:42 El xou del Correcamins - Corredisses i cridadisses / La gàbia de reacció/ La gran carrera
16:06 Bugs Bunny - El super conill
16:14 Bugs Bunny - Un conill criat a Manhattan
16:22 Bugs Bunny - Un conill caigut
16:35 Els Tom i Jerry petits - El dia del pare / El flagell del cel / En Llamp, el Superesquirol
17:01 La lliga dels supermalvats
17:12 La lliga dels supermalvats
17:28 mic 3
17:28 Els cap de drap - El joc de les cadires
17:35 Els cap de drap - La festa sorpresa
17:44 La Franny i les sabates màgiques - Com a casa, res!
17:57 L'hora del Timmy - La sorpresa primaveral del Timmy
18:14 Dr. W - La història de les coses: l'electricitat
18:19 Suckers - La caravana
tancar

La caravana

El Travis està atrapat en un embús de cotxes. Quin avorriment. Haurà de buscar maneres de fer passar el temps.

18:21 Suckers - A dieta
tancar

A dieta

El Travis s'ha engreixat i no pot enganxar-se al mirall. El Travis, fent dieta i exercici?

18:27 Doraemon - El tec d'en Gegant / El telescopi màgic / El joc de fer de periodista
18:47 Doraemon - Els robofollets / El barret de patufet / La càmera dissenyadora
19:10 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

En Shaggy i l'Scooby-Doo estan a punt de ser els conillets d'Índies del pla més malèvol que ha creat mai el doctor Phibes. Si el seu disc prototip funciona com s'espera, n'inundarà el món de còpies i els seus superagents envairan el planeta en un tres i no res. Això si funciona com s'espera... També en poden sortir monstres de veritat, de la pantalla!

19:31 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Arran d'una petita confusió que ha tingut escoltant una conversa d'en Shaggy i l'Scooby-Doo, el Robi ha quedat convençut que ha fracassat en la seva tasca d'entrenar superagents. Per això ha decidit que ha arribat l'hora d'anar-se'n. L'aspecte positiu és que ara sí que s'hauran d'espavilar tot sols. El negatiu és que el Robi podria caure en mans del doctor Phibes!

19:55 Marsupilami - L'espectacle dels marsupilamis
tancar

L'espectacle dels marsupilamis

La família Dujardin han decidit organitzar un espectacle per evitar l'enderroc d'un teatre molt antic. Han de reunir molts diners i faran el que faci falta per salvar-lo... fins i tot acceptar que en Marsupilami faci el seu número! I Déu n'hi do, quin número! Si tens ganes de riure una bona estona, no te'l perdis! Ah! I hi ha moltes més sorpreses!

20:17 Marsupilami - El sisè marsupilami
tancar

El sisè marsupilami

Segons la tradició, si es volen convertir en "autèntics marsupilamis", en Bibu, en Bobo i la Bibi han de travessar un pantà que fa molta por, sols i sense l'ajuda de ningú. En Marsupilami ha donat permís a l'Amanda perquè els filmi d'amagat. El que no sap és que hi ha un quart candidat, en Theo, que està convençut que també pot ser un gran marsupilami!

20:42 Tom i Jerry - El gat i el ratolinet mari
20:49 Tom i Jerry - El gat m'ha...ai!
20:55 Tom i Jerry - Carambola
21:02 Tom i Jerry - Gos perillós
21:09 Tom i Jerry - Dr. jekyll i el senyor ratolí
21:16 Tom i Jerry - Una historieta de la mgm
21:23 Tom i Jerry - La migdiada del gat
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - Fulles de tardor
06:13 Megaminimals - Els sabors
06:19 Tork - Atxim!
06:27 Rovelló - Amb la mel a la boca
tancar

Amb la mel a la boca

Una abella sola no suposa cap perill. Encara que voli molt ràpid! Però quan es reuneixen moltes abelles és una altra cosa. Poden ser molt perilloses si comencen a picar a tort i a dret! En aquest episodi, el Rovelló descobrirà que al món de les abelles, igual que al món de les persones, n'hi ha de bones i de dolentes!

06:50 Rovelló - Enllunats
tancar

Enllunats

Heu sentit parlar alguna vegada del poder de la Lluna? El Rovelló el descobrirà ben aviat. Quan la influència de la Lluna converteixi la Coloma en la gossa més antipàtica de la comarca... Quan la influència de la Lluna faci parar una mica més boig els qui l'envolten... Quan descobreixi que de la Lluna depèn gairebé tot... Sort que hi ha llibres que ens desvetllen alguns dels secrets del poder de la Lluna... En aquest episodi, compartirem aquests secrets...

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 98 Crackòvia
tancar

Cap. 98 Crackòvia

En aquesta edició, Txigrinski visita Carles Puyol. L'ucraïnès arriba acompanyat de la seva nova mascota, en Quico, i quan li presenten la Queca sembla que començar una gran amistat. Pep Guardiola troba que l'himne del Barça és massa optimista, així que ensenya els seus jugadors la nova lletra del "Cant del Barça", més realista i bastant menys motivadora. Mentrestant, Josep Maria Bartomeu i Toni Freixa busquen la manera de fer enfadar Sandro Rosell.

22:06 Comedy Inc.
22:35 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

n el programa d'humor "APM?" l'Homo APM? sortirà del circ de la tele per visitar un circ de veritat; el circ Raluy. Un autèntic joc d'equilibris. D'altra banda, l'actor Abel Folk explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; hi haurà un gran combat entre dos poetes de moda; s'acomiadarà ZP com es mereix; es presentarà el tràiler "El rito" amb Mourinho de protagonista; Artur Mas farà un "cameo" a Superman, i es parodiaran alguns dels anuncis més populars del moment.

23:11 Més Dinamita - Cap. 3 El secret de la felicitat
tancar

Cap. 3 El secret de la felicitat

Tothom està revolucionat perquè Oriol Sugranyès, el prestigiós estudiós de Buñuel, ha trobat la fórmula de la felicitat.

23:36 Més Dinamita - Cap. 4 Teleaddictes
tancar

Cap. 4 Teleaddictes

Una mena de metacapítol on els personatges de l'episodi, gràcies a les noves tecnologies, segueixen els esquetxos que ells mateixos estan protagonitzant.

00:07 El nan roig - Cap. 29 Dimonis i àngels
00:36 Misfits - Christmas special
tancar

Christmas special

El canal 3XL acomiada la segona temporada de la sèrie britànica Misfits amb un especial de Nadal. Els seguidors de Misfits no han de patir, perquè aquest comiat serà només temporal, ja que el canal 3XL emetrà, més endavant, la tercera temporada d'aquesta sèrie, premiada amb un Bafta l'any 2010 com a millor sèrie dramàtica de televisió.

01:24 Els informàtics - El retorn del fill pròdig
tancar

El retorn del fill pròdig

Moss troba una pàgina d'internet que calcula quan moriràs a partir d'unes dades personals que hi hass'han d'introduir. Quan ho prova amb Roy, tots dos reben una sorpresa ben desagradable. Mentrestant, l'entrada d'un nou cap, el fill de Denholm, Douglas, causa un gran daltabaix a Reynholm Industries.

01:47 Crackòvia - Cap. 98 Crackòvia
tancar

Cap. 98 Crackòvia

En aquesta edició, Txigrinski visita Carles Puyol. L'ucraïnès arriba acompanyat de la seva nova mascota, en Quico, i quan li presenten la Queca sembla que començar una gran amistat. Pep Guardiola troba que l'himne del Barça és massa optimista, així que ensenya els seus jugadors la nova lletra del "Cant del Barça", més realista i bastant menys motivadora. Mentrestant, Josep Maria Bartomeu i Toni Freixa busquen la manera de fer enfadar Sandro Rosell.

02:23 Comedy Inc.
02:52 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

n el programa d'humor "APM?" l'Homo APM? sortirà del circ de la tele per visitar un circ de veritat; el circ Raluy. Un autèntic joc d'equilibris. D'altra banda, l'actor Abel Folk explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; hi haurà un gran combat entre dos poetes de moda; s'acomiadarà ZP com es mereix; es presentarà el tràiler "El rito" amb Mourinho de protagonista; Artur Mas farà un "cameo" a Superman, i es parodiaran alguns dels anuncis més populars del moment.

03:27 Més Dinamita - Cap. 3 El secret de la felicitat
tancar

Cap. 3 El secret de la felicitat

Tothom està revolucionat perquè Oriol Sugranyès, el prestigiós estudiós de Buñuel, ha trobat la fórmula de la felicitat.

03:51 Més Dinamita - Cap. 4 Teleaddictes
tancar

Cap. 4 Teleaddictes

Una mena de metacapítol on els personatges de l'episodi, gràcies a les noves tecnologies, segueixen els esquetxos que ells mateixos estan protagonitzant.

04:20 El nan roig - Cap. 29 Dimonis i àngels
04:48 Crackòvia - Cap. 98 Crackòvia
tancar

Cap. 98 Crackòvia

En aquesta edició, Txigrinski visita Carles Puyol. L'ucraïnès arriba acompanyat de la seva nova mascota, en Quico, i quan li presenten la Queca sembla que començar una gran amistat. Pep Guardiola troba que l'himne del Barça és massa optimista, així que ensenya els seus jugadors la nova lletra del "Cant del Barça", més realista i bastant menys motivadora. Mentrestant, Josep Maria Bartomeu i Toni Freixa busquen la manera de fer enfadar Sandro Rosell.

05:19 Imp - La Flama eterna
05:21 Imp - Luxe
05:22 Imp - Creació Animal
05:25 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

n el programa d'humor "APM?" l'Homo APM? sortirà del circ de la tele per visitar un circ de veritat; el circ Raluy. Un autèntic joc d'equilibris. D'altra banda, l'actor Abel Folk explicarà com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; hi haurà un gran combat entre dos poetes de moda; s'acomiadarà ZP com es mereix; es presentarà el tràiler "El rito" amb Mourinho de protagonista; Artur Mas farà un "cameo" a Superman, i es parodiaran alguns dels anuncis més populars del moment.