Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Alfred BOSCH, candidat ERC-RCAT TERTÚLIA Isabel NADAL Joan B. CULLA Joan TAPIA Vicent SANCHIS Laura BORRÀS Lead: Vint anys sense Montserrat Roig TEMA: DISLÈXIA Anna CIVIT, degana Col·legi Logopedes de Catalunya Neus BUISÁN, pta. Ass. Catalana de Dislèxia Laura ESCANDELL, mare nen dislèctic Lead: La dislèxia, un fre per avançar en l'educació TEMA: ANIMALS QUE AJUDEN Lead: L'ajuda dels gossos, essencial per a les persones amb discapacitat auditiva ACTUACIÓ + ENTREVISTA Joan MASDÉU Lead: Joan Masdéu presenta el seu disc "Casa Murada" a l'Auditori Xavi ORTELLS Lead: Més de 200 curtmetratges al Festival Filmets de Badalona Lead: Música i poesia al Festival Acròbates de l'Hospitalet de Llobregat TEMA: CUINA TÒFONA BLANCA Maria Josep SOLER Paco PÉREZ, cuiner Lead: La tòfona blanca, una exquisidesa al plat

13:15 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Cranc senyal, el nou invasor
tancar

Cranc senyal, el nou invasor

El cranc senyal és originari d'Amèrica del Nord i en molt poc temps s'ha convertit en una amenaça per als crancs de riu autòctons. Per això es fan diverses jornades de captura per eliminar-lo.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Amanida de pop rostit amb patata moniato i allioli d'all cuit
tancar

Amanida de pop rostit amb patata moniato i allioli d'all cuit

Cuiner: Deme Lomas Restaurant Fishop Girona

15:48 La Riera - Cap. 376
tancar

Cap. 376

En Roger Prats encara guarda les fotos de la tortura d'en Guillem, i es decideix a utilitzar-les. Han d'ingressar en Lluc, que no aconsegueix que la Marina el perdoni. La Lídia i en Miquel li parlen de la compra del terreny, però hi ha un problema: el propietari és en Balló. En Domènec comunica a la Mercè que el crític gastronòmic tornarà a Can Riera. La Marta torna després de les vacances. Amb ella torna la tensió a la fonda. Mentrestant, en Balló busca mare de lloguer.

16:37 Divendres - + info
tancar

+ info

Entrevistem Andreu Buenafuente amb motiu del seu retorn a TV3 amb el programa "Com va la vida?", que s'estrena aquesta nit. Coneixerem tots els detalls d'aquest nou programa, en què conversarà amb el divulgador científic Eduard Punset. A més, comentarem amb Buenafuente diversos aspectes de l'actualitat. Què significa ser solidaris? Ajudem els altres per pur altruisme o ho fem més aviat per sentir-nos millor? Per què unes tragèdies ens mouen més que altres? En parlarem amb Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler, Ana Boadas, Tian Riba i Jose Corbacho. A Tordera hi va viure durant molts anys el tenor Emili Vendrell, destacat intèrpret de cançons populars catalanes. Fem un repàs de les cinc veus més emblemàtiques de la història de la música catalana, amb el periodista de Catalunya Música Joan Vives. El mercat de Tordera se celebra cada diumenge des de fa més de 150 anys. Aprofitem per parlar de la importància dels mercats a Catalunya en l'àmbit històric i social. Com eren abans? Què ha canviat? Què s'hi venia? Ho farem amb un dels seus venedors i amb Pep Fornés, director del Museu Etnològic de Barcelona.

18:27 Julie Lescaut - Sospita d'eutanàsia
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

La reportera Esther Miró ens descobrirà que el famós estany de Banyoles és molt més que un estany on passejar amb barca. Des de l'any 2003 està reconegut com una Zona Humida d' Importància Internacional. A l'Espai Terra també veurem com es treballa per recuperar com aiguamolls espais que antigament s'havien d'assecar per a conreu.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

Al programa d'humor "APM?", la televisiva Empar Moliner confirmarà que no es mira mai quan surt a l'"APM?", ni al "Polònia" ni a la tele en general. D'altra banda, l'Homo APM? provocarà confusió en una iogurteria amb l'ajuda de una convidada molt especial. A més a més, es presentarà el tràiler de "Calling Messi", temps pel ball amb una nova edició de l'Sputnik, es descobriran alguns efectes secundaris de l'accident de Fukushima, Joan Laporta jugarà al tenis taula i, com sempre, també hi haurà els 5 "millors" de la setmana. Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

22:30 Com va la vida
23:53 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El malbaratament d'aliments que fem al Primer Món i les seves conseqüències serà analitzat demà a "Valor afegit". El programa econòmic del 33 oferirà el reportatge titulat "L'absurd de llençar menjar", en què es mostrarà com en el nostre Primer Món, que ara es troba en crisi, no es fa una gestió eficaç dels aliments. Al Primer Món produïm més del que necessitem i continuem sobreexplotant el planeta. I, mentre llencem menjar, hi ha gent que passa gana al Tercer Món. El programa, a més, emetrà un reportatge sobre els 60 anys del despatx d'arquitectura MBM, els membres dels qual han estat els responsables dels projectes que han donat forma a la nova Barcelona de les últimes dècades.

00:26 Pel·lícula - Gent poc corrent
tancar

Gent poc corrent

Finn, un jove de 16 anys, és detingut mentre comprava cocaïna per a la seva mare, toxicòmana. Liz, la mare, mira d'encarrilar la seva vida i la de Finn i decideix anar a viure al camp, a casa del senyor Osborne, el seu amant.

02:14 Les germanes McLeod - Cap. 156 Cavalls salvatges
tancar

Cap. 156 Cavalls salvatges

Stevie discuteix amb Riley sobre tècniques d'ensinistrament quan els demanen que preparin un cavall per vendre'l l'endemà. Mentrestant, Regan compra un quad per moure's per Drover's en lloc de fer-ho amb el cavall. Sandra i Fiona s'adonen que han d'anar amb compte perquè totes dues tenen informació confidencial de l'altra. Kate ajuda Patrick a estudiar per a un examen perquè pugui conduir el camió cisterna de Moira.

02:58 Ventdelplà - Cap. 42
tancar

Cap. 42

La Teresa està nerviosa per la proximitat del judici i demana al David que no faci testificar al Biel perquè creu que patirà massa. L'Alícia es presenta a Ventdelplà amb la cinta on hi ha gravat el moment en què el Damià la va maltractar. El Damià afronta el judici amb optimisme i agraeix l'ajuda incondicional del Miquel, però no per això deixa d'humiliar-lo i ridiculitza els sentiments que el seu amic té per ell. Durant la declaració dels testimonis, el Damià, ha de fer esforços per contenir la ira i no posar-se en evidència. El judici queda vist per a sentència. El Jaume es presenta amb l'Svetlana i anuncia que es queda definitivament a Ventdelplà i que es casen.

03:53 Jazz a l'estudi - Joan Diaz
tancar

Joan Diaz

Un dels pianistes de jazz més inquiets, que combina les seves actuacions amb la composició de bandes sonores per al cinema.

04:52 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:22 Televisions del món - Indonèsia
07:50 Enciclopèdia breu - "La paràbola dels Cecs", de Pieter Bruegel el Vell
07:58 Viatges extraordinaris - Les Maldives
08:49 Viatges al voltant del món - Els trens de bambú de Cambodja
tancar

Els trens de bambú de Cambodja

La necessitat és la mare de la inventiva, sobretot quan es tracta de superar problemes de la vida diària. Agafem Cambodja com a exemple. Després de trenta anys de guerra, el sistema de transports públics havia desaparegut del tot. Els khmers rojos van destruir l'única línia de ferrocarril que hi havia al país; només van deixar les vies, perquè estaven massa ben collades a terra.

09:19 Guies de butxaca - Pinang
09:30 Comarques.doc - Alt Penedès
tancar

Alt Penedès

La comarca de l'Alt Penedès limita amb el Baix Llobregat, el Garraf, el Baix Penedès, l'Alt Camp i l'Anoia. El seu paisatge, d'extenses planes cobertes de ceps, s'escampa ondulat i sinuós. Aquesta terra de vinyes és la zona vinícola més important de Catalunya, i la capital de la comarca, Vilafranca del Penedès, està considerada la capital del vi, sent el referent de tots els cellers dels pobles de la comarca.

09:59 Cuiner sota pressió - Itàlia
10:24 La meva cuina xipriota - Strawberries & Lythrodontas
tancar

Strawberries & Lythrodontas

Tonia es troba amb un amic de la família per ajudar-lo a fer el "lounza", el porc fumat xipriota. Després de dur els seus fills a collir maduixes, Tonia combina la fruita i el "lounza" per preparar una amanida de maduixes plena de color.

10:46 Retalls de món - Adobar des del cel
11:03 segle xx - Assassinats polítics: la fi d'un somni colombià
tancar

Assassinats polítics: la fi d'un somni colombià

Per mitjà d'un documental francès del 2006, els proposem avui d'aproximar-nos a la figura política més cèlebre del segle xx colombià i, després de Bolívar, la més reverenciada en tota la història d'aquell país. Els parlarem sobre la vida i la mort de Jorge Eliécer Gaitán, l'excepcional líder de masses que va estar a punt d'imposar a Colòmbia, ara fa sis dècades, un canvi radical del sistema polític i, potser, de les estructures socials.

11:57 Sona 9 - Concurs maquetes SONA 9 (2011)
tancar

Concurs maquetes SONA 9 (2011)

Gravació en estudi del grup MAR ABELLA

12:07 segle xx - Una guerra n'engendra una altra
tancar

Una guerra n'engendra una altra

Completem avui l'emissió de la sèrie franco-quebequesa sobre la història de la CIA amb el tercer capítol, dedicat a la dècada 1990-2001 i que porta per títol Una guerra n'engendra una altra. En efecte, contra la tesi dels optimistes que deien que la fi de la Guerra Freda donaria pas a un nou paisatge mundial pacífic i democràtic, resultà que la llarga confrontació entre l'Est i l'Oest havia estat també un principi ordenador de la política internacional, i que la seva fi generava més aviat un desordre multipolar. El primer indici, i el primer gran error d'avaluació comès per la CIA en la nova etapa, va ser la invasió iraquiana de Kuwait, l'estiu del 1990, arrodonit amb la decisió de George Bush pare de no enderrocar Sadam Hussein.

13:00 Animals sentinella - Alerta! Un tsunami
13:56 Sentinelles de la natura - Nova Caledònia
14:48 Batecs de natura - Visita a la sima San Pedro
15:02 Cases ecològiques - Casa de Hillcrest
15:29 La ciutat vertical - La Torre Eureka (Melbourne, Austràlia)
tancar

La Torre Eureka (Melbourne, Austràlia)

La ciutat vertical fa el cim de Melbourne a l'edifici residencial més alt del món, l'Eureka Tower, que amb els seus 300 metres és un dels domicilis més selectes de l'hemisferi sud. Però tanta verticalitat no pot acabar de destruir la tradicional vida comunitària de les ciutats? I si aquests veïnatges verticals canvien el nostre estil de vida per sempre?

16:00 L'or negre d'Alaska - L'or negre d'Alaska
tancar

L'or negre d'Alaska

El Refugi Nacional per a la Fauna de l'Àrtic és una extensió enorme situada a la part més alta del món, on cada estiu té lloc un desplaçament de cent mil caribús. Aquest territori és un autèntic tresor nacional. Però just sota la superfície, hi ha una altra mena de tresor, la promesa d'una gran quantitat de petroli. Podríem dir que el petroli és qui governa el planeta.

16:56 Taller - Entre dos fronts
tancar

Entre dos fronts

El 17 de desembre del 1938, l'avió de Rafael Ballester Linares va ser abatut pels canons antiaeris de la Legió Còndor situada al camp d'aviació de la Sénia. Posteriorment recolliria aquestes vivències i d'altres en unes memòries que serveixen com a fil conductor d'aquest documental, en què integrants dels dos bàndols i testimonis civils complementen els principals esdeveniments que Rafael Ballester apunta. La construcció de l'aeròdrom per part dels republicans, bombardejos, accidents, l'entrada dels nacionals i posterior arribada de la Legió Còndor a la Sénia són alguns dels temes que tenen cabuda a "Entre dos fronts".

17:25 Ànima - + info
tancar

+ info

ÀNIMA rep a plató l'artista Frederic Amat que acaba d'estrenar la peça de videoart "Forja". També visita el plató el cantant basc Jabier Muguruza, que acaba de publicar un disc nou, l'obra intimista "Bikote Bat". Al programa també es parla de l'escriptora nord-americana Patricia Cornwell, autora de la novel·la negra "Niebla roja". L'estrena de la nova versió del musical "Grease" ens porta a reviure les històries de ficció -films i sèries de TV. També ens apropem a diferents aspectes culturals del Pakistán i en l'àmbit cinematogràfic, comentem el fenomen Tintín i analitzem la carrera de Lars von Trier pocs dies abans de l'estrena de "Melancolía". Finalment, veiem el retrat de l'ànima del jove músic de jazz Gabriel Amargant, protagonista destacat del Festival de Jazz de Barcelona.

18:15 Miró la forja - Miró la forja
18:42 Cronos - Rebels
19:38 Comarques.doc - Vall d'Aran
tancar

Vall d'Aran

La Vall d'Aran és la vall de capçalera de la Garona, situada a l'extrem occidental dels Pirineus catalans, i al nord-oest del territori de Catalunya, i és l'única vall atlàntica de Catalunya, recorreguda per dues carenes de muntanyes que discorren paral·leles fins a trobar-se al Port de la Bonaigua. El seu paisatge atlàntic es manifesta en l'abundància de cims elevats i relleus escarpats, estanys d'origen glaciar, frondosos boscos i verdes pastures. L'economia tradicional de la vall es basa en l'explotació dels recursos naturals, principalment la ramaderia. La pràctica dels esports de neu ha contribuït al creixement del turisme, i ha dinamitzat l'economia aranesa cap al sector terciari, que és el més important de la comarca. Vielha, centre comercial i de serveis de la comarca i amb establiments hotelers abundants, és la capital de la vall.

20:05 Cuiner sota pressió - Itàlia
20:31 La meva cuina xipriota - Strawberries & Lythrodontas
tancar

Strawberries & Lythrodontas

Tonia es troba amb un amic de la família per ajudar-lo a fer el "lounza", el porc fumat xipriota. Després de dur els seus fills a collir maduixes, Tonia combina la fruita i el "lounza" per preparar una amanida de maduixes plena de color.

21:00 La Riera - Cap. 376
tancar

Cap. 376

En Roger Prats encara guarda les fotos de la tortura d'en Guillem, i es decideix a utilitzar-les. Han d'ingressar en Lluc, que no aconsegueix que la Marina el perdoni. La Lídia i en Miquel li parlen de la compra del terreny, però hi ha un problema: el propietari és en Balló. En Domènec comunica a la Mercè que el crític gastronòmic tornarà a Can Riera. La Marta torna després de les vacances. Amb ella torna la tensió a la fonda. Mentrestant, en Balló busca mare de lloguer.

21:44 Via llibre - + info
tancar

+ info

La perplexitat que ens causa la mort serà tema de reflexió i fil conductor a "Via llibre", que en parlarà amb diversos persones que n'han escrit o l'han viscut de prop, i recordarà escriptors ja desapareguts. L'escriptor Vicenç Villatoro acaba de publicar "Moon River", la seva novel·la més dolorosa. Una història que narra la trobada casual entre un home i una dona a l'Hospital Clínic de Barcelona, amb el càncer com a teló de fons. La mort també és el tema de la conversa entre Xavier Sardà i Leopoldo Ortega-Monasterio, que parlen de Ia possibilitat, o no, d'assumir-la emocionalment. Tots dos l'han observat al seu voltant, ja sigui per feina o per experiència vital. Tots dos han vist la consideració relativa que se li dóna, depenent del lloc i el moment històric. A més, per contribuir a mantenir-les vives, "Via llibre" recordarà Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany, dues escriptores que van morir fa 20 anys; i, a través de Sebastià Bennassar, també homenatjarà el poeta Salvador Iborra, mort recentment de manera absurda. Finalment, des de la llibreria Laie de Barcelona, que té més de 30 anys d'experiència, es recomanarà unes quantes lectures.

22:13 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El malbaratament d'aliments que fem al Primer Món i les seves conseqüències serà analitzat demà a "Valor afegit". El programa econòmic del 33 oferirà el reportatge titulat "L'absurd de llençar menjar", en què es mostrarà com en el nostre Primer Món, que ara es troba en crisi, no es fa una gestió eficaç dels aliments. Al Primer Món produïm més del que necessitem i continuem sobreexplotant el planeta. I, mentre llencem menjar, hi ha gent que passa gana al Tercer Món. El programa, a més, emetrà un reportatge sobre els 60 anys del despatx d'arquitectura MBM, els membres dels qual han estat els responsables dels projectes que han donat forma a la nova Barcelona de les últimes dècades.

22:40 Singulars - Luis Garicano: res és gratis
tancar

Luis Garicano: res és gratis

Al plató de "Singulars" tindrem Luis Garicano, doctor en Economia per la Universitat de Xicago i catedràtic d'Economia i Estratègia a la London School of Economics. Fa gairebé dos anys, el professor Garicano va ser un dels firmants del "Manifest dels 100 economistes", un document on un grup d'economistes influents proposaven al govern espanyol una sèrie de mesures per redreçar el rumb i sortir de la crisi. Les coses no han anat precisament a millor i les xifres d'atur han superat ja les previsions més pessimistes. Per Luis Garicano, només aconseguirem remuntar si s'emprenen reformes en 5 àmbits concrets: el laboral, el de l'educació i la ciència, el sector financer, el sector públic i el sistema de pensions.

23:24 60 minuts - El Pakistan, una tragèdia sense fi
tancar

El Pakistan, una tragèdia sense fi

L'anomenada "terra dels purs" viu castigada des de fa temps per la inestabilitat política i la presència del terrorisme, que se sumen a la pobresa endèmica que afecta molts dels seus habitants. Veí de l'Índia, l'Iran, l'Afganistan i la Xina, i amb accés a les aigües càlides del Golf, el Pakistan és un corredor estratègic en una regió vasta i vital. Una profunda desestabilització del país podria tenir conseqüències sorprenents. L'única potència islàmica que posseeix armes atòmiques, corre el risc d'enfonsar tot el sud d'Àsia en el caos? En altres paraules, s'ha de tenir por del Pakistan?

00:21 Viatges extraordinaris - Les Maldives
01:14 Viatges al voltant del món - Els trens de bambú de Cambodja
tancar

Els trens de bambú de Cambodja

La necessitat és la mare de la inventiva, sobretot quan es tracta de superar problemes de la vida diària. Agafem Cambodja com a exemple. Després de trenta anys de guerra, el sistema de transports públics havia desaparegut del tot. Els khmers rojos van destruir l'única línia de ferrocarril que hi havia al país; només van deixar les vies, perquè estaven massa ben collades a terra.

01:43 Guies de butxaca - Pinang
01:53 Via llibre - + info
tancar

+ info

La perplexitat que ens causa la mort serà tema de reflexió i fil conductor a "Via llibre", que en parlarà amb diversos persones que n'han escrit o l'han viscut de prop, i recordarà escriptors ja desapareguts. L'escriptor Vicenç Villatoro acaba de publicar "Moon River", la seva novel·la més dolorosa. Una història que narra la trobada casual entre un home i una dona a l'Hospital Clínic de Barcelona, amb el càncer com a teló de fons. La mort també és el tema de la conversa entre Xavier Sardà i Leopoldo Ortega-Monasterio, que parlen de Ia possibilitat, o no, d'assumir-la emocionalment. Tots dos l'han observat al seu voltant, ja sigui per feina o per experiència vital. Tots dos han vist la consideració relativa que se li dóna, depenent del lloc i el moment històric. A més, per contribuir a mantenir-les vives, "Via llibre" recordarà Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany, dues escriptores que van morir fa 20 anys; i, a través de Sebastià Bennassar, també homenatjarà el poeta Salvador Iborra, mort recentment de manera absurda. Finalment, des de la llibreria Laie de Barcelona, que té més de 30 anys d'experiència, es recomanarà unes quantes lectures.

02:21 Valor afegit - + info
tancar

+ info

El malbaratament d'aliments que fem al Primer Món i les seves conseqüències serà analitzat demà a "Valor afegit". El programa econòmic del 33 oferirà el reportatge titulat "L'absurd de llençar menjar", en què es mostrarà com en el nostre Primer Món, que ara es troba en crisi, no es fa una gestió eficaç dels aliments. Al Primer Món produïm més del que necessitem i continuem sobreexplotant el planeta. I, mentre llencem menjar, hi ha gent que passa gana al Tercer Món. El programa, a més, emetrà un reportatge sobre els 60 anys del despatx d'arquitectura MBM, els membres dels qual han estat els responsables dels projectes que han donat forma a la nova Barcelona de les últimes dècades.

02:46 Singulars - Luis Garicano: res és gratis
tancar

Luis Garicano: res és gratis

Al plató de "Singulars" tindrem Luis Garicano, doctor en Economia per la Universitat de Xicago i catedràtic d'Economia i Estratègia a la London School of Economics. Fa gairebé dos anys, el professor Garicano va ser un dels firmants del "Manifest dels 100 economistes", un document on un grup d'economistes influents proposaven al govern espanyol una sèrie de mesures per redreçar el rumb i sortir de la crisi. Les coses no han anat precisament a millor i les xifres d'atur han superat ja les previsions més pessimistes. Per Luis Garicano, només aconseguirem remuntar si s'emprenen reformes en 5 àmbits concrets: el laboral, el de l'educació i la ciència, el sector financer, el sector públic i el sistema de pensions.

03:27 Trasllats colossals - Transports de fusta a l'engròs
tancar

Transports de fusta a l'engròs

Un equip de trasllats intenta moure una casa pairal de quatre plantes que pertany a una dona de 85 anys i que la vol portar a la propietat de la seva filla, a l'altra banda del poble. Mentrestant, a Saskatoon, un grup d'enginyers d'estructures anticipen els perills que pot suposar transportar una casa tot creuant un llac glaçat.

04:14 Cuiner sota pressió - Itàlia
04:40 Animals sentinella - Alerta! Un tsunami
05:32 Cases ecològiques - Casa de Hillcrest
05:54 Videoclips catalans
06:00 Videoclips catalans - EL PETIT DE CAL ERIL, La Caterineta per la Merçé
06:03 Videoclips catalans - ERM, L¿home que gira
06:07 Trasllats colossals - Transports de fusta a l'engròs
tancar

Transports de fusta a l'engròs

Un equip de trasllats intenta moure una casa pairal de quatre plantes que pertany a una dona de 85 anys i que la vol portar a la propietat de la seva filla, a l'altra banda del poble. Mentrestant, a Saskatoon, un grup d'enginyers d'estructures anticipen els perills que pot suposar transportar una casa tot creuant un llac glaçat.

06:55 Som 6.000 milions - Familly
Progrmació BD ....
07:24 Les Tres Bessones - El circ
tancar

El circ

En aquest capítol, la Bruixa Avorrida s'enfada amb les tres bessones quan les enxampa burlant-se d'ella en un teatret de titelles. Per castigar-les, les envia a un circ que volta pel món per fer somriure nois i noies de països en conflicte. És així com les tres germanes van a parar a un camp de refugiats, on comparteixen aventures amb els seus habitants.

07:56 Doraemon - Cal estar informat / el globus de consum mínim
tancar

Cal estar informat / el globus de consum mínim

Cal estar informat - El globus de comun mínim

08:22 Doraemon - La nau espacial d'en Novita
08:32 Doraemon - La clau de sèsam / L'aparell precís de llegir mans / a goma d'esborrar nassos i boques
08:46 Léonard - Tele-jo
tancar

Tele-jo

Sa majestat la reina ha requerit la presència del mestre Léonard per donar-li una medalla pel seu últim invent i en Basile i la Mathurine es quedaran sols a casa tot un dia! Això és genial! El deixeble, per fi, podrà dormir fins a l'hora que li plagui! Almenys això és el que es pensa. No sap que el mestre els ha deixat un robot que el substituirà! I que els farà la vida impossible!

08:55 Léonard - L'espantaocells
tancar

L'espantaocells

Si en Léonard i en Basile volen menjar blat de moro del veí, s'hauran d'inventar alguna cosa perquè els corbs no se'ls el cruspeixin abans. Després de comprovar que l'espantaocells de tota la vida no serveix de gran cosa, el gran mestre s'ha inventat el robot espantaocells. I t'imagines a qui li tocarà fer d'ocell per posar-lo a prova?!

09:07 mic 3
09:07 Pingu - En Pingu i els elàstics
09:14 En Thomas i els seus amics - En Hiro vol ajudar
09:28 L'Ava, en Riko i en Teo
09:39 Carrer del zoo 64 - Cap. 9 La història de la girafa Georgina
09:50 Bob, el manetes - El Samsó i la bèstia
10:00 Bob, el manetes - Escolteu amb el Llampec
10:10 Bob, el manetes - La vista d'ocell d'en Corró
10:20 Bob, el manetes - La casa en un vaixell de la Wendy
10:30 Les endevinalles de la Rac-Rac - El gos
10:34 Pat i Stan - Cap. 313 La col.lecció
10:35 Pat i Stan - Cap. 314 Austral
10:35 Pat i Stan - Cap. 315 El perruquer
10:36 Pat i Stan - Cap. 317 Mirall, Miralles..
10:36 Pat i Stan - Cap. 316 El núvol
10:37 Pat i Stan - Cap. 318 Strip-banana
10:37 Pat i Stan - Cap. 319 Cap al sol
10:38 Pat i Stan - Cap. 321 L'afaitat
10:42 Els barrufets - L'odissea dels barrufets
11:04 Els barrufets - El monument del rondinaire / Gran pizza del llaminer
11:33 Daniel, el trapella - Piscina/febre de l'or/no s'ha de tenir por
11:54 Daniel, el trapella - Campana de la llibert./daniel pilot/judici i error
12:20 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Avorrit de veure que al seu voltant no hi passa mai res emocionant, en Timmy demana als padrins màgics que la seva vida sigui com una pel·lícula d'acció. De cop i volta, però, s'adona que tota la gent que s'estima està en perill, fins i tot en Cosmo i la Wanda! Avui en Timmy s'haurà d'enfrontar tot sol al malvat Jorgen von Escanyen! No t'ho perdis!

12:31 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Després de suspendre un altre examen, en Timmy ha desitjat saber-ho absolutament tot. Ara, a més d'aprovar totes les assignatures, podrà representar l'escola en la Marató dels Saberuts, substituint l'A.J.! El que no sap en Timmy és que no pot fer servir la màgia per guanyar concursos. Com s'ho farà, ara?! Avui ho té complicat...

12:48 Els germans Kratt - Els Castors constructors
tancar

Els Castors constructors

Tot fent piragüisme pels rius nord-americans, els germans Kratt han fet malbé la presa d'una família de castors. Ara els hauran d'ajudar a refer-la i s'adonaran del que són capaços. Hi ha un munt d'animals que viuen a l'estany que es forma gràcies a la presa dels castors, com ara els talps de musell estrellat, les granotes bramadores, els ànecs carolins... Els vols conèixer?!

13:13 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

En Voltar ja té preparat el seu últim pla diabòlic: la supermalvada barbacoa del mal! Té la intenció de preparar una superbarbacoa per a tots els veïns al pati del seu cau, i no convidar-hi cap veí! L'única que els pot esguerrar la festa és la Liz. I és que avui el seu pare li ha regalat el nou prototip d'armadura de combat XGL! Que comenci la festa!

13:26 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

El Juli Justícia acaba d'arribar al barri amb ganes de deixar-lo net i polit en un tres i no res i de convertir-se en el Superheroi Defensor de la Urbanitat. La Lliga dels Supermalvats no l'hi pensen posar gens fàcil. Han de defensar el seu títol de "veïns més empipadors de tot el barri"! Se l'han hagut de guanyar a pols. No els hi prendran tan fàcilment!

13:37 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Avui és el dia més calorós de l'any i l'aire condicionat dels Supermalvats ha fet figa. L'única solució que tenen és robar el Raig Glaçador, l'invent d'un nen que ha guanyat el primer premi a la Fira de la Ciència. La pega és que no són els únics que volen el Raig Glaçador. El General i el Gran Esquelet també hi van al darrere! Qui hi arribarà primer?!

13:52 Els pingüins de Madagascar - El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt
tancar

El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt

El Noi d'Amarillo i el senyor Tux, és a dir, el Recluta, tenen un compte pendent. Tenen un historial d'odi i de frustració molt llarg i avui resoldran les seves diferències en un combat brutal de... minigolf?! Te'l perdràs?! Més tard, el Recluta, per superar una prova d'ascens, s'haurà d'enfrontar a la bèstia més temible de la selva d'asfalt: el bus del Cementiri Vuit.

14:17 Els pingüins de Madagascar - La galeta de la mala sort / Amor de mico
tancar

La galeta de la mala sort / Amor de mico

La galeta de la sort d'en Rico diu: "Ben aviat acabaràs de cul." I avui en Julien està decidit a fer que es compleixi! Més tard, la Lulu, una ximpanzè que s'estarà quatre dies al zoo, robarà el cor a en Phil, que no sap com fer-s'ho perquè s'enamori d'ell. El pitjor de tot, però, és que la Lulu s'ha enamorat d'en Mason! Avui pot passar de tot!

14:42 Capità Bíceps - L'eriçó
14:50 Capità Bíceps - El superman de jardí
14:57 Capità Bíceps - L'home de gel
15:04 Capità Bíceps - El superreciclador
15:15 El detectiu Conan - Enfrontament al tribunal 3. Una fiscal com a testimoni. Primera part
15:39 El detectiu Conan - Enfrontament al tribunal 3. Una fiscal com a testimoni. Segona part
16:03 Blue dragon - Cap. 77 El desig de la sacerdotessa
tancar

Cap. 77 El desig de la sacerdotessa

Després d'haver parlat amb la Prímula i de comprovar que la Brigada Blanca no s'aturarà per res, en Noy ha proposat a en Shu i els seus companys que intentin fer raonar el General Logi. Aviat, a més, el nostre heroi s'adonarà que el poble de la Kluke és molt a prop de la seva posició. Si les coses no canvien, el xoc entre els dos exèrcits és inevitable.

16:25 Blue dragon - Cap. 78 Esclata la guerra
tancar

Cap. 78 Esclata la guerra

Després de les negatives del General Logi d'aturar el xoc entre els dos exèrcits, en Shu i companyia, amb la Kluke i el Fènix al peu del canó, observen com l'esclat de la guerra ja és un fet. Ara, que el món continuï existint o no, només depèn dels Éssers Superiors...

16:51 Les Tres Bessones - L'Àfrica
tancar

L'Àfrica

La Bruixa envia les Bessones a l'Àfrica, on coneixeran en Soco Banzo, un taxista que els mostrarà i els ensenyarà a valorar la seva cultura.

17:18 mic 3
17:18 Bob, el manetes - El golut i la muntanya russa
17:28 La Lua i el món - El misteri del Manual
17:31 La Lua i el món - L'atac del monstre bo
17:39 En Thomas i els seus amics - La caixa màgica d'en Henry
17:52 L'hora del Timmy - El Timmy aprèn a endreçar
18:05 Una mà de contes - El cargol i l'herba de poliol
18:17 Lila - L'aniversari del tiet Antonio
tancar

L'aniversari del tiet Antonio

La Lila desitja que tothom la ignori perquè s'ha tacat el vestit..és clar això passa quan els grans et diuen que et posis un davantal i tu no els fas ni cas!

18:23 Lila - Treballar
tancar

Treballar

La Lila desitja anar a treballar amb la mare en comptes d'anar a l'escola perquè creu que és més divertit...No triga gaire a adonar-se que tot té el seu moment i ara, el que toca, és anar a l'escola.

18:32 Els Dalton - El bruixot Bruscot
18:40 Els Dalton - Els Dalton a les escombraries
18:47 Els Dalton - Els Dalton aixequen el vol
18:53 Els Dalton - Enganyifes
19:07 Què hi ha, Scooby-Doo? - Un gran drac desbocat
tancar

Un gran drac desbocat

La fira de Glasborough és l'única fira medieval que se celebra en un castell de l'Edat Mitjana de veritat. I segurament també és l'única amb un drac. De fet, diuen que hi ha un tresor rere els murs del castell, però ningú que l'ha trobat ha arribat a vell. Els que han buscat fortuna han trobat l'escalfor d'un drac centenari, el vell Glassie i el seu foc...

19:30 Info k
19:42 El llibre de la selva - De pesca
tancar

De pesca

El Mowgli està convençut que amb una canya de pescar farà molta més feina que no pas fent servir el mètode del Baloo, per això han decidit fer un concurs. El que agafi més peixos, guanya. Però el Baloo ha tingut la mala sort de donar-se un cop al cap i ha caigut damunt d'un tronc que baixa riu avall... cap a la cascada! Corre, Mowgli, que s'acaba el temps!

19:53 El llibre de la selva - El tronc del Mowgli
tancar

El tronc del Mowgli

El Mowgli, tip de sentir les històries del Baloo mentre pesca, s'ha endinsat als aiguamolls i s'ha deixat enredar pel Jakala, el cocodril. Li ha promès que no se'l cruspirà i que té un banquet preparat amb uns convidats molt especials. El que no li ha dit és que el banquet és ell, el mateix Mowgli, i els convidats, els seus cinc fills, que estan aprenent a caçar preses vives!

20:10 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

20:34 Els pingüins de Madagascar - El dormilega poruc / L'abraçada letal
tancar

El dormilega poruc / L'abraçada letal

Sense voler, els pingüins han llançat en Leonard, el coala, fora del zoo i ha anat a parar enmig de Manhattan. Ara l'únic que han de fer és rescatar-lo..., però abans que es faci fosc! Més tard, els pingüins començaran a sospitar de la nova boa constrictor que acaba d'arribar de Hoboken. I és que estan desapareixent tots els mamífers menuts del zoo!

20:59 Tom i Jerry - L'any del ratolí
21:05 Tom i Jerry - Touche petit gat
21:16 Bugs Bunny i els seus amics - Conill cada dilluns
21:23 Tom i Jerry - El petit fugitiu
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Els animals, lliures
06:04 La Lua i el món - Un dia a la platja
06:07 Megaminimals - Tots a la cuina
06:13 Megaminimals - El petit entremaliat
06:20 La vaca Connie - Buscant l'àvia
06:28 Zoomix
06:35 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

La Karin sap que si en els exàmens parcials treu una de les vint pitjors notes, haurà de deixar l'institut. Falten trenta dies pels exàmens i en Kazune s'ha compromès que l'ajudaria. No serà gens fàcil i suposarà un desgast molt gran per en Kazune. I compte, perquè en Kirio ho podria aprofitar per atacar la Karin! O fins i tot en Kazune!

06:57 Kamichama Karin - + info
tancar

+ info

La classe de la Karin han decidit que per la festa de l'institut muntaran un bar amb cambrers disfressats. Ella vol anar ben guapa per poder-se declarar a en Kirika. No sap que és el còmplice d'en Kirio, és clar. El que sí que sap és que la Himeka també està enamorada d'algú i, al final, decidirà canviar-li la disfressa... de lluitador de sumo!

Progrmació BD ....
21:31 Bola de Drac Z Kai - La transformació terrorífica ! La força del combat del Freeezer a...un millió?!
22:01 Plats bruts - Tinc piu-piu
tancar

Tinc piu-piu

L'Emma i el Lopes porten el Marujito a un concurs de canaris refilaires perquè estan convençuts que pot convertir-se en una gran estrella. Mentrestant, la iaia està amoïnada perquè no entén l'argot juvenil. El Ramon s'ofereix a fer-li unes classes.

22:36 Pel·lícula - Taràs Bulba
tancar

Taràs Bulba

Segle XVI. La pel·lícula recrea la història dels guerrers cosacs ucraïnesos i la seva campanya per defensar les seves terres davant l'avançada de les tropes poloneses.

00:48 Chuck - Cap. 30 En Chuck contra l'avió teledirigit
tancar

Cap. 30 En Chuck contra l'avió teledirigit

Després que el cervell de l'ordinador de la "intersecció" contacta amb ell, Chuck ha de decidir en qui ha de confiar, si en Sarah i Casey o en aquest científic misteriós que podria esborrar la "intersecció" de la seva ment. Mentrestant esclata un conflicte entre Buy More de Burbank i l'oficina més prestigiosa de l'empresa a Beverly Hills. L'actor convidat TONY HALE fa el paper d'Emmett. Escrit per: Chris Fedak Dirigit per: Jeremiah Chechik

01:33 Farscape - Viure entre les restes
tancar

Viure entre les restes

La tripulació de Moya s'ha quedat sense provisions i decideix aterrar en una colònia minera on Chiana està segura que trobaran l'ajuda dels seus antics companys. Zhaan és la més afectada per la desnutrició i el seu cos hi respon secretant instintivament una mena de pol·len tòxic que la protegeix dels predadors quan queda debilitada. Mentre Crichton, D'Argo, Rygel i Chiana es dirigeixen a les mines, Aeryn es queda a bord de Moya amb Zhaan.

02:20 Berlín, Berlín - La venjança és...
tancar

La venjança és...

La Lolle es venja d'en Felix: al seu despatx li esborra els autògrafs d'unes samarretes dedicades per futbolistes i li tira sabó al disc dur. En Felix explica als seus amics que ha perdut la tesi perquè la tenia a l'ordinador del despatx. Pensa, però, que ha sigut obra d'un company de la feina. La Lolle el consola, i acaben dormint junts. Tot i això, en Felix li truca l'endemà per dir-li que allò ha estat un error, i la Lolle torna a planejar una altra venjança. Mentrestant, la tensió entre en Hart i la Sarah no para de créixer.

02:46 Vampirs a l'internat - Recaiguda
tancar

Recaiguda

Les portes del costat fosc Esquivant els agents del govern, una vampiressa dolenta que es proposa posar fi a l'experiment tria Karl com el primer estudiant que es vol endur al costat fosc. Dillan troba un text que Drew ha escrit i s'enamora d'ell.

03:10 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - El combat decisiu entre els dos detectius espirituals
03:33 Bola de Drac Z Kai - La transformació terrorífica ! La força del combat del Freeezer a...un millió?!
03:55 Berlín, Berlín - Els homes també són humans
tancar

Els homes també són humans

D'això sí que se'n diu una cita infernal. En comptes d'estar menjant i bevent a l'Adagio, aquell restaurant tan luxós, la Lolle, l'Alex i la Kata acaben ficats en un contenidor d'escombraries, tremolant de por perquè els empaiten dos goril·les d'aquells que només surten en les pel·lícules americanes de gàngsters. Per sort, aquest parell n'estan tips, d'haver d'apallissar gent en nom del seu cap.

04:19 Berlín, Berlín - Malente, Malente
tancar

Malente, Malente

La Lolle encara té l'Alex dormint al seu llit que l'Sven, just davant de la porta de l'habitació, li confessa a la Lolle que ha comès un gran error i que s'ha tornat a separar de la Sylvia. De conya! I llavors, per acabar-ho d'arreglar, la mare de la Lolle li truca i li diu que la seva cerimònia de casament comença al cap de sis hores i li pregunta què ho fa, que encara no sigui a Malente. És una cosa típica dels pares de la Lolle: es passen anys vivint "en pecat" i, tot d'una, els falta temps per casar-se!

04:51 Plats bruts - Tinc piu-piu
tancar

Tinc piu-piu

L'Emma i el Lopes porten el Marujito a un concurs de canaris refilaires perquè estan convençuts que pot convertir-se en una gran estrella. Mentrestant, la iaia està amoïnada perquè no entén l'argot juvenil. El Ramon s'ofereix a fer-li unes classes.

05:20 Arròs covat - Arròs amb llamàntols
tancar

Arròs amb llamàntols

La situació econòmica de l'estudi és lamentable i el Lluís i el Ricard decideixen cobrar els retards a la seva manera. El Xavi ha de buscar una solució per a poder pagar als seus empleats i acabarà fent feines que mai hauria imaginat.

05:31 Imp - L'aniversari
05:33 Imp - L'excursió
05:35 Berlín, Berlín - La venjança és...
tancar

La venjança és...

La Lolle es venja d'en Felix: al seu despatx li esborra els autògrafs d'unes samarretes dedicades per futbolistes i li tira sabó al disc dur. En Felix explica als seus amics que ha perdut la tesi perquè la tenia a l'ordinador del despatx. Pensa, però, que ha sigut obra d'un company de la feina. La Lolle el consola, i acaben dormint junts. Tot i això, en Felix li truca l'endemà per dir-li que allò ha estat un error, i la Lolle torna a planejar una altra venjança. Mentrestant, la tensió entre en Hart i la Sarah no para de créixer.