TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:20 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Tractament acurat de les bombetes de baix consum
tancar

Tractament acurat de les bombetes de baix consum

Els llums fluorescents i les bombetes de baix consum són més eficients i duren més que les bombetes incandescents. Però aquest tipus de làmpades contenen mercuri, un element tòxic. Això s'ha de tenir en compte a l'hora de reciclar-les.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Cóc daurat
15:50 La Riera - Cap. 304 Pressió familiar sobre en Toni
tancar

Cap. 304 Pressió familiar sobre en Toni

La Victòria i l'Elisenda semblen estar disposades a tot per tal de retenir en Toni. A la cuina no es desfà el malentès, i tots donen per feta la parella Nora-Pitu. Fins i tot ell! La Jordina continua pressionant: ara vol fer una festa per celebrar que està amb en Nil. Apareix un amic d'infantesa d'en Claudi, però a l'Ernest no li fa cap gràcia el retrobament.

16:40 Divendres - + info
tancar

+ info

A la nostra taula dels dimarts parlarem de la hipocresia; ho farem a partir de l'obra "El misantrop" que es representa al TNC. Precisament ens visitarà el seu protagonista, Jordi Boixaderas; l'acompanyaran Carolina Ferre, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol. Pep Torres, director del Museu dels invents i les idees, ens explicarà en què consisteix aquesta iniciativa, amb exemples pràctics i sorprenents. Des de l'Ametlla de Mar aprendrem com podem comprar i com hem de conservar el marisc, i també parlarem de les seves propietats nutritives amb la doctora Montse Folch. Repassarem amb Eduard de Vicente i amb tots els nostres espectadors quins són els clàssics del cinema a l'aire lliure.

18:35 Les germanes McLeod - Cap. 11 Ara ja ets gran
tancar

Cap. 11 Ara ja ets gran

Meg intenta fer-se a la idea que la seva filla Jodi aviat serà major d'edat. La festa sorpresa que li preparen posarà a prova moltes relacions.

19:17 Les germanes McLeod - Cap. 12 La capsa de Pandora
tancar

Cap. 12 La capsa de Pandora

Tess aprèn la regla bàsica del camp sobre què es pot dir i què no es pot dir després que un comentari innocent ha reobert una ferida entre els germans Ryan.

20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

L'Espai Terra d'aquest dimarts anirà d'excursió amb l'actriu Sílvia Bel a Collserola. L'actriu, coneguda pel seu paper com a Paula a la sèrie 'Infidels' de TV3, acompanyarà el meteoròleg Dani Ramírez a fer una excursió per la serra de Collserola. L'actriu ens descobrirà diversos racons amagats de la vessant de la serra que toca a Molins de Rei, el seu poble natal, ens explicarà alguna llegenda i ens portarà a visitar una masia centenària acabada de restaurar.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més
22:25 L'endemà - + info
tancar

+ info

En Mamadou Alliou Diallo té 13 anys i acaba d'arribar a Salt. Ha vingut de Guinea-Conakry, a l'Àfrica Occidental, per reunir-se amb el seu pare, l'Alfa, que és camioner i treballa a Catalunya des de fa deu anys. El seu pare, a qui no havia vist de feia molt de temps, ha decidit que aquí en Mamadou pot rebre una bona educació i, tant de bo!, arribar a la universitat.

23:25 Entre línies - Centre de Paracaigudisme Empuriabrava
23:55 Infidels - Cap. 29 Jo, una novel·la així no me la llegiria ni de conya
tancar

Cap. 29 Jo, una novel·la així no me la llegiria ni de conya

La Paula acaba la seva novel·la i en regala un exemplar a les amigues..., que reaccionaran contra ella en veure destapades les seves vides i secrets. L'Arlet ajuda la Dani a preparar un càsting com a actriu... El que no sap encara la Dani és que el treball consisteix a fer de telefonista en una línia eròtica. El Robert accelera els tràmits d'adopció de la Clàudia. La Cruz comença a cedir davant dels encants del Jesús.

00:55 Rock Hudson: un desconegut misteriós i atractiu - Rock Hudson: un desconegut misteriós i atractiu
tancar

Rock Hudson: un desconegut misteriós i atractiu

Dues són les raons per recordar l'estrella de Hollywood Rock Hudson el 2011: si no hagués mort de sida ara fa 26 anys, el novembre de 2011 hauria celebrat el seu 86 aniversari. El documental retrata un actor protagonista homosexual d'aspecte molt masculí que va haver de trobar en secret un equilibri entre el Hollywood més heterosexual i la cara fosca de la sexualitat reprimida. De fet, va ser un home que sempre va necessitar mentir i que va haver d'actuar també a la vida real.

02:00 Jazz a l'estudi - Martí Serra
02:59 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
04:00 Divendres - + info
tancar

+ info

A la nostra taula dels dimarts parlarem de la hipocresia; ho farem a partir de l'obra "El misantrop" que es representa al TNC. Precisament ens visitarà el seu protagonista, Jordi Boixaderas; l'acompanyaran Carolina Ferre, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol. Pep Torres, director del Museu dels invents i les idees, ens explicarà en què consisteix aquesta iniciativa, amb exemples pràctics i sorprenents. Des de l'Ametlla de Mar aprendrem com podem comprar i com hem de conservar el marisc, i també parlarem de les seves propietats nutritives amb la doctora Montse Folch. Repassarem amb Eduard de Vicente i amb tots els nostres espectadors quins són els clàssics del cinema a l'aire lliure.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El bon disseny - Un cubell de les escombraries millor
07:25 El jardiner de ciutat - Shepherd's Bush
07:50 Retalls de món - Glaceres de Yakutat
08:00 Les muntanyes del món - Inde du Sud - Nilgiri
08:45 Viatges i aventures - De la roca del Drac a Duisburg
tancar

De la roca del Drac a Duisburg

Aquest és un viatge gastronòmic al llarg de Rin, a les ciutats de Colònia i Dusseldorf, on petits restaurants situats als centres antics serveixen cuina tradicional. A Colònia farem una visita a la catedral i al museu de la xocolata, i passejarem pels parcs de Duisburg.

09:15 Guies de butxaca - Mèxic
09:30 Catalunya des de l'aire - Conca de barberà, garrigues, pla d'urgell
10:00 Formatges del món - La mozzarella i els formatges de la Campània
10:25 Navegant pels sabors - Nova Núrsia
10:50 Batecs de natura - Vallcàrquera
11:00 segle xx - La fi d'una era
tancar

La fi d'una era

La quarta i última entrega del documental té un caràcter menys colorista i més dramàtic, perquè se centra en la situació europea dels anys 1937 al 1939 i, sense que els camerògrafs amateurs ho sàpiguen, enfoca cap alguns dels col·lectius que serien protagonistes de la tragèdia continental a punt de desfermar-se.

11:50 Latituds
12:15 Singulars - Lourdes Lucía
tancar

Lourdes Lucía

La convidada d'aquest dilluns 6 de juny és una dona combativa, una activista social que des de fa anys combina la seva feina com a jurista i editora amb la lluita per promoure una major participació dels ciutadans en la vida política. Es diu Lourdes Lucia, va néixer al Sàhara i és llicenciada en Dret per la Universitat Complutense de Madrid. Des de fa més de 20 anys treballa com a editora i l'any 2000 va ser una de les fundadores d'ATTAC, un moviment internacional molt crític amb els efectes de la globalització neoliberal i amb la falta de control sobre els poders financers. Per Lourdes Lucia, la mobilització dels ciutadans i l'associacionisme són imprescindibles per aconseguir canvis en el sistema polític i econòmic actual. Diu que hauríem de començar a demanar responsabilitats als partits que no compleixin les promeses electorals, i que s'haurien d'eliminar els paradisos fiscals, perquè el 30 per cent dels diners de les grans fortunes mundials estan lliures d'impostos. Lourdes Lucia és l'editora del llibre "Reacciona", on personalitats com José Luis Sampedro reflexionen sobre la crisi financera i política que ens afecta. Parla molt clar i diu que els governs actuals són còmplices o ostatges de les entitats financeres i les multinacionals que dominen el món. Encara va més enllà i diu que la democràcia és pràcticament una formalitat, perquè els ciutadans voten cada quatre anys, però després no tenen cap via de participació o control sobre les decisions que prenen els partits polítics. Aquesta activista incansable diu que hem de trencar la mentalitat individualista que s'ha instaurat a la nostra societat i ens fa una crida a recuperar la consciència col·lectiva i els moviments associatius per poder influir en el nostre futur. Lourdes Lucia diu que cal reaccionar. I reaccionar, segons ella, vol dir associar-se, parlar, comentar i pensar.

12:55 Tot un món
13:00 Viure a sang freda - Senyals des de la selva
13:10 Aventures a la naturalesa - L'illa presó
14:00 Paradisos submarins - El sud majestuós
tancar

El sud majestuós

Episodi 5: The Majestic South (Situació: costa sud d'Austràlia) "Llar del cavallet de mar d'algues, un dels miracles aquàtics de la natura¿" Austràlia és coneguda mundialment com "la gran terra del sud". I són precisament les seves aigües meridionals les que més la defineixen. La costa sud engloba cinc estats i s'estén al llarg de milers de quilòmetres. Ha estat aïllada de la resta del planeta durant 40 milions d'anys i les seves aigües gèlides amaguen algunes de les criatures més rares i més exòtiques de la Terra, com ara sèpies gegants, cavallets de mar d'algues, taurons catifa i Gnathanacanthus goetzeei. En aquest episodi visitarem quatre indrets únics: Whyalla, Tasmània, l'illa Montague i Julian Rocks.

14:25 Balears salvatge - El virot petit
14:50 Batecs de natura - El Molí del Foix
15:00 El bon disseny - Un cubell de les escombraries millor
15:25 Fabrica que fabricaràs
15:50 Construint el futur - Els edificis dels segle xxI
16:40 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Ravenna, el final de l'antiguitat. Itàlia
16:55 Enciclopèdia breu - Aristòtil
17:00 Cronos - + info
tancar

+ info

Trencant motlles: la història de la penicil·lina (Capítol 2) Aquests homes constitueixen l'equip científic que va fer possible la penicilina. Ens trobem a principis dels anys quaranta, quan tot just acaba d'esclatar la Segona Guerra Mundial. Un investigador escocès, Alexander Fleming, el 1928 havia trobat casualment que uns fongs produeixen un antibiòtic, la penicilina, que pot tenir propietats terapèutiques per evitar la infecció bacteriana de les ferides. Però no serà fins que un metge australià, el doctor Florey i el seu equip investiguin aquell antibiòtic, que la penicilina es convertirà potser en el fàrmac que ha salvat més vides de tota la història. No serà un camí de roses i això ho explica molt bé aquest documental de la BBC, que culmina el "Cronos" que els vam oferir en el capítol interior. Bons actors, excel·lent ambientació, un moment important, encara que desconegut de la història de la medicina.. Tot això, en el "Cronos" d'ara mateix.

17:45 Retalls de món
17:55 Extres Coproduccions - Terra Baixa
tancar

Terra Baixa

En Manelic, un home senzill i primitiu, és cridat per casar-se amb la Marta, una noia de la terra baixa que fins aleshores havia estat obligada a mantenir relacions íntimes amb el seu amo, en Sebastià. Aquest pretén continuar mantenint-les més enllà del que per a ell és un matrimoni de conveniència. La Marta troba en l'amor d'en Manelic la força per esdevenir lliure i trencar la dependència que la subjectava a en Sebastià.

18:05 Ànima - + info
tancar

+ info

LA FURA DELS BAUS, SÓNAR I MURAKAMI, A ÀNIMA La Fura dels Baus, una de les companyies històriques del teatre català, amb un paper actual destacadíssim en els teatres d'òpera més importants del món, visita aquest dilluns 6 de juny el plató d'ÀNIMA (33, a les 23:20). Ens acompanyen tres dels components més actius del grup, Àlex Ollé i Carlus Padrissa (amb unes agendes internacionals de vertígen) i també Pep Gatell. La visita al plató és just l'endemà que hagin acabat les funcions al Mercat de les Flors de Barcelona de "Degustación de Titus Andrónicus", un espectacle que combina el llenguatge "furero" amb la cuina d'autor del restaurant basc Mugaritz i que ha dirigit el mateix Pep Gatell. També ens ocuparem del cartell del festival Sónar de música electrònica, amb un especial protagonisme per una de les propostes catalanes que hi actuen, la col.laboració artística entre el duet Astrud i el Col·lectiu Brossa. Un altre dels protagonistes del programa serà l'escriptor japonès Haruki Murakami, l'autor de "Tòquio Blues" i de "1Q84", i últim Premi Internacional Catalunya. Després que Ànima, juntament amb Casa Àsia, Editorial Empúries i el grup Nomo, impulsés l'esdeveniment titulat "Passió per Murakami", emetem un reportatge que recull l'esperit de l'acte organitzat a Casa Àsia amb testimonis dels traductors catalans de l'obra de Murakami, Jordi Mas i Albert Nolla, el periodista literari Xavi Ayén, i la directora de cine, Isabel Coixet. Finalment, de la mà de la reportera Júlia Bertran, emetem un reportatge sobre els participants en el festival OFFF, una cita entorn de l'art digital, el disseny i les manifestacions artístiques vincudades a les noves tecnologies. L'OFFF torna aquest any a Barcelona amb la particularitat de tenir tot el seu aforament complet abans de començar.

18:55 City folk (versió curta)
19:05 Blog Europa
19:25 L'Ànima del 33
19:30 L'Ebre, camins d'aigua - Cap. 6 Tortosa i el Delta
tancar

Cap. 6 Tortosa i el Delta

Després de més de 900 km de recorregut, l'Ebre acaba abocant les seves aigües dolces a les salades del Mediterrani. El resultat és la formació d'un gran delta que s'endinsa en el mar. La riquesa ecològica fa d'aquest espai un dels paratges naturals i paisatgístics més impressionants del sud d'Europa.

20:05 Formatges del món - La mozzarella i els formatges de la Campània
20:30 Navegant pels sabors - Nova Núrsia
21:00 La Riera - Cap. 304 Pressió familiar sobre en Toni
tancar

Cap. 304 Pressió familiar sobre en Toni

La Victòria i l'Elisenda semblen estar disposades a tot per tal de retenir en Toni. A la cuina no es desfà el malentès, i tots donen per feta la parella Nora-Pitu. Fins i tot ell! La Jordina continua pressionant: ara vol fer una festa per celebrar que està amb en Nil. Apareix un amic d'infantesa d'en Claudi, però a l'Ernest no li fa cap gràcia el retrobament.

21:40 Km33 - Tuníssia. La terra que alegra
tancar

Tuníssia. La terra que alegra

El Ricard i el Siscu viatgen a Tunísia buscant el destí més exòtic per recórre'l en pocs dies i amb pocs diners. S'endinsen al desert en 4x4. Descobreixen llacs salats, oasis de muntanya i pobles berbers. La ruta s'acaba al mar, a les platges de la mítica illa de Djerba.

22:25 Valor afegit
22:55 60 minuts - Els nens lladres gitanos
tancar

Els nens lladres gitanos

"60 minuts", 7 de juny del 2011. Canal 33 "Nens lladres gitanos" Per tot Europa hi ha milers d'infants obligats a voltar pels carrers captant i robant. Bona part d'ells provenen de la comunitat més pobra d'Europa: els gitanos romanesos. Durant segles han viscut al marge de la societat i han patit una discriminació brutal. Molts han recorregut a la mendicitat i al furt per sobreviure. Però en els darrers vint anys, el crim organitzat controla aquest sistema de vida. I des de l'any 2007, quan Romania va entrar a la Unió Europea, s'ha traficat amb nens gitanos a gran escala i se'ls ha explotat. La majoria tenen entre vuit i nou anys i són forçats a allunyar-se dels seus pares per anar a parar als carrers de ciutats que els són estranyes. "60 minuts" examina aquest fenomen de prop, des dels carrers de Londres fins a Romania, passant per Madrid. Liviu Tipurita, autor del reportatge, ja havia fet treballs previs sobre Romania i en aquest cas té accés a nens i nenes que formen part d'aquestes xarxes de delinqüència i també als traficants mateixos. Un reportatge de la BBC.

23:55 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

L'escriptora Mathies Enard serà la convidada de "L'hora del lector", on presentarà la seva novel·la "Parla'ls de batalles, de reis i d'elefants". Enard, finalista del premi Goncourt i guanyadora del Goncourt dels Lycéens, conversarà amb el director i presentador del programa, Emili Manzano, i amb la traductora Anna Cassasas, la professora Victòria Cirlot i el periodista Víctor Amela.

01:00 Les muntanyes del món - Inde du Sud - Nilgiri
01:45 Viatges i aventures - De la roca del Drac a Duisburg
tancar

De la roca del Drac a Duisburg

Aquest és un viatge gastronòmic al llarg de Rin, a les ciutats de Colònia i Dusseldorf, on petits restaurants situats als centres antics serveixen cuina tradicional. A Colònia farem una visita a la catedral i al museu de la xocolata, i passejarem pels parcs de Duisburg.

02:15 Guies de butxaca - Mèxic
02:25 Km33 - Tuníssia. La terra que alegra
tancar

Tuníssia. La terra que alegra

El Ricard i el Siscu viatgen a Tunísia buscant el destí més exòtic per recórre'l en pocs dies i amb pocs diners. S'endinsen al desert en 4x4. Descobreixen llacs salats, oasis de muntanya i pobles berbers. La ruta s'acaba al mar, a les platges de la mítica illa de Djerba.

03:05 Valor afegit
03:30 Blog Europa
03:50 El jardiner de ciutat - Shepherd's Bush
04:15 Paradisos submarins - El sud majestuós
tancar

El sud majestuós

Episodi 5: The Majestic South (Situació: costa sud d'Austràlia) "Llar del cavallet de mar d'algues, un dels miracles aquàtics de la natura¿" Austràlia és coneguda mundialment com "la gran terra del sud". I són precisament les seves aigües meridionals les que més la defineixen. La costa sud engloba cinc estats i s'estén al llarg de milers de quilòmetres. Ha estat aïllada de la resta del planeta durant 40 milions d'anys i les seves aigües gèlides amaguen algunes de les criatures més rares i més exòtiques de la Terra, com ara sèpies gegants, cavallets de mar d'algues, taurons catifa i Gnathanacanthus goetzeei. En aquest episodi visitarem quatre indrets únics: Whyalla, Tasmània, l'illa Montague i Julian Rocks.

04:40 Balears salvatge - El virot petit
05:05 El bon disseny - Un cubell de les escombraries millor
05:30 RITMES
05:30 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:10 Cultures vives - La mascarada dels makishis
Progrmació BD ....
07:26 El xai Shaun - La fada de les dents
tancar

La fada de les dents

En Bitzer sovint fa la vida impossible a les ovelles, però avui no pot ni amb la seva ànima. Té un mal de queixal terrible i no és bo per res. Sort que en Shaun s'ha ofert per fer-li de dentista. I és que, en el fons, se l'estima molt, el gos del granger. El que no sap en Bitzer és que en Shaun és un dentista amb uns mètodes molt peculiars...

07:33 El xai Shaun - Salveu l'arbre!
tancar

Salveu l'arbre!

El granger necessita llenya per escalfar la casa i ha decidit tallar l'únic arbre que hi ha al camp on pasturen les ovelles. Com s'ho faran sense el seu estimat arbre?! És l'únic que els fa una mica d'ombra... De vegades, fins i tot companyia. La situació és desesperada i s'han de prendre mesures desesperades. La missió d'avui és... salvar l'arbre!

07:40 El xai Shaun - Una ovella somnàmbula
tancar

Una ovella somnàmbula

Per fi s'ha fet de nit a la granja i tot és pau i tranquil·litat. Almenys això sembla, fins que en Shaun comença a fer de les seves. Avui el veurem passejant... somnàmbul! I és clar, com que tot el ramat el segueix per tot arreu, ben aviat el rebombori serà incontrolable. Com s'ho poden fer per despertar en Shaun? Potser el gos del granger té la solució...

07:52 Doraemon - La vareta de l'oblit / La gorra de la imaginació
tancar

La vareta de l'oblit / La gorra de la imaginació

La vareta de l'oblit - La gorra de la imaginació

08:15 Doraemon - L'ocell dels rumors / Els caramels de la veu de...
tancar

L'ocell dels rumors / Els caramels de la veu de...

L'ocell dels rumors - Els caramels de la veu de colors

08:40 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Sabent que la Trixie és la comentarista política del diari de l'escola, en Timmy ha decidit presentar-se a les eleccions a president del consell d'alumnes. Aviat, però, s'adonarà que això de fer de president és més complicat del que es pensava. Ara li toca fer alguna cosa molt malament perquè tota l'escola el vulgui fer fora. Se t'acut res?!

08:56 mic 3
08:56 Els cap de drap - Les fotos divertides d'en Milo
09:05 Pepa, la porqueta - L'arc iris
09:13 Bob, el manetes - La benvinguda a la Wendy
09:24 Bob, el manetes - L'amiga del Corró
09:35 Bob, el manetes - Dos goluts
09:45 Bob, el manetes - El Benny torna!
09:56 Pingu - En Pingu i la mànega
10:01 Pingu - En Pingu fa ceràmica
10:06 Pingu - El barret nou de la mare
10:11 L'hora del Timmy - El monstre del Timmy
10:21 L'hora del Timmy - El ninot de neu del Timmy
10:31 L'hora del Timmy - El trencaclosques del Timmy
10:45 Els Teletubbies - Pintem amb la Sofia
11:08 Els Teletubbies - Anem al gimnàs
11:32 El xai Shaun - Acampada caòtica
tancar

Acampada caòtica

Un excursionista malcarat ha plantat la tenda al camp on pasturen les nostres amigues, les ovelles. Ja et pots imaginar que a en Shaun i companyia no els ha fet cap gràcia. Per això aprofitaran que l'home ha sortit a donar un volt per preparar-li una bona rebuda quan torni de l'excursió. No te la perdis!

11:39 El xai Shaun - Salveu l'arbre!
tancar

Salveu l'arbre!

El granger necessita llenya per escalfar la casa i ha decidit tallar l'únic arbre que hi ha al camp on pasturen les ovelles. Com s'ho faran sense el seu estimat arbre?! És l'únic que els fa una mica d'ombra... De vegades, fins i tot companyia. La situació és desesperada i s'han de prendre mesures desesperades. La missió d'avui és... salvar l'arbre!

11:46 El xai Shaun - En Shaun, granger
tancar

En Shaun, granger

Avui el granger s'ha hagut de quedar al llit perquè està malalt. A en Bitzer li ha tocat fer d'infermer i en Shaun serà l'encarregat de fer totes les tasques de la granja. S'ha de netejar, munyir les vaques, donar menjar a tots els animals... Quina feinada! A més, ja et pots imaginar com seran els resultats... Sort que no ho ha de fer cada dia!

11:57 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

Avui fa una calor que no s'aguanta. Per això la senyora Mandarina ha proposat d'anar tots a la piscina! Fantàstic! El pare, que va ser medalla d'or de crol a l'institut, farà classes de natació a la Lulú i a en Chico, per telèfon, és clar. La mare té altra feina xerrant amb el vigilant. Però, què et sembla que passarà quan la vaca es fiqui a la piscina?!

12:04 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La senyora Mandarina s'ha inventat una càpsula microscòpica per fer un viatge a l'interior de l'estómac de la vaca. En Chico ha de fer un treball sobre el remugament de les vaques i ho vol veure tot de primera mà. La Lulú, que es mor d'enveja, també s'hi apuntarà d'amagatotis. El que passa és que per cabre-hi, haurà de treure la bateria! Com s'ho faran ara?!

12:11 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Lulú s'ha quedat sense parella per anar al concurs de ball de les festes del barri. Es veu que en Didi s'ha menjat una planxa de skate de cop i no està gaire fi. Anar-hi amb en Chico, el seu germà, seria una vergonya. I això vol dir que només queda la vaca, que amb un dels invents de la mare podria acabar convertint-se en la reina del ball! No t'ho perdis!

12:22 Tom i Jerry - El diari d'en jerry
12:29 Tom i Jerry - L'aneguet
12:35 Tom i Jerry - Aterratge perillós
12:42 Bugs Bunny - Un conill congelat
12:49 Bugs Bunny - La cursa de llebres
12:59 Tom i Jerry - Ocupats amb el bebe
13:05 Tom i Jerry - El gat del Calypso
13:12 Bugs Bunny - Un conill a les estrelles
13:19 Bugs Bunny - Un conill al trampolí
13:26 Bugs Bunny - El conill d'Índies
13:33 Bugs Bunny - Jeckyll, Hude i Bugs
13:40 Bugs Bunny - Un conill endimoniat
13:51 Els pingüins de Madagascar - La venjança del doctor Bufanàs
tancar

La venjança del doctor Bufanàs

Encara que sembli increïble, acaba de tornar l'arxienemic dels Pingüins de Madagascar, el doctor Bufanàs, i aquesta vegada amb ganes de venjança. Feia mesos que els espiava amb una supertecnologia d'avantguarda d'últim model i per fi ha trobat el seu taló d'Aquil·les. Ha capturat el rei Julien! I l'han de rescatar abans que en Bufanàs destrueixi tot el planeta!

14:21 Els pingüins de Madagascar - L'orcocell / Anellats
tancar

L'orcocell / Anellats

El Recluta, mentre feia guàrdia, ha vist una orca gegantina que volava pel cel. Evidentment, no s'ho ha empassat ningú que pugui existir un animal d'aquestes característiques. Això vol dir que el Recluta s'haurà d'enfrontar tot sol al terrorífic orcocell! Més tard, els pingüins s'hauran de refiar dels lèmurs si volen salvar el zoo. No t'ho perdis!

14:47 Els Dalton - Els Dalton troben petroli
14:54 Els Dalton - Els Dalton ensopeguen amb un os
15:01 Els Dalton - Els Dalton viatgen en el temps
15:08 Els Dalton - El director nou
15:15 Un drama total: la gira mundial - Broadway, nena!
tancar

Broadway, nena!

Avui els concursants fan parada a Nova York! La primera prova serà la de Llibertat o Mort! Els tocarà escalar fins a la corona de l'Estàtua de la Llibertat, recollir-ne uns cotxets i fer una cursa fins a Central Park. Però no t'ho perdis, que la segona part de la prova consisteix a agafar pomes grosses a l'estany de la tortuga, amb la boca!

15:37 Un drama total: la gira mundial - El plató - La Bridgette en aigües turbulentes
tancar

El plató - La Bridgette en aigües turbulentes

Tornem al Plató, aquest any amb en Geoff i la Blaineley, perquè la Brigitte està en plena competició, és clar, de moment... Torna el safareig, els comentaris fora de to, les humiliacions i molt més! Avui sabràs tot el que tens més ganes de saber de la tercera temporada d'"Un drama total"! En trauran els draps més bruts i més sucosos! No t'ho perdis!

16:00 Doraemon - Doraemon (iv)(451-502)
16:24 Els barrufets - Els barrufets llegendaris / El testament d'en Gargamel
16:49 Els barrufets - El senyor de l'ided
17:14 mic 3
17:14 Bob, el manetes - El Corró ensorra un cobert
17:24 Pingu - En Pingu fa ceràmica
17:31 Chiro
17:40 La Lua i el món - Que ve el metge!
17:43 La Lua i el món - Sóc una artista!
17:49 L'hora del Timmy - El tren Timmy
18:03 Una mà de contes - La llei de Moctezuma
tancar

La llei de Moctezuma

En Xoco és un nen viatger. Caminant, caminant es troba un home i la fan petar. L'home convida en Xoco a fer una foguera i li demana que arrenqui unes quantes branques d'un arbre. El nen s'empipa molt i diu que no pot fer mal a cap arbre, la llei del rei Moctezuma ho prohibeix.

18:14 La Betty atòmica - El cas del Kanushu desaparegut / La ciutat involutiva
18:42 Marsupilami - Ha vingut de l'espai exterior
19:05 Marsupilami - L'olor de l'aventura
19:30 Info k
19:45 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

En Shaggy i l'Scooby Doo s'han quedat amb un pam de nas quan han vist que el doctor Phibes en persona se'ls presentava a casa! Resulta que un dels seus clons malvats l'ha fet fora del seu amagatall i ara amenaça de fer servir la Màquina del Judici Final per destruir tot el planeta. Se'n poden refiar, del doctor Phibes?! O és un altre estratagema dels seus?!

20:12 Els pingüins de Madagascar - En Mort perd el cap / Companyes
tancar

En Mort perd el cap / Companyes

En Mort, que per accident ha quedat exposat al superaig d'en Kowalski, s'ha convertit en un lèmur gegant i superforçut. Ara es venjarà de tots els que s'han aprofitat d'ell... I en Julien ja pot començar a córrer! Per cert, la Marlene està molt contenta de tenir una companya nova... fins que descobreix els costums que té, és clar... Que desagradable!

20:39 Tom i Jerry - És perillós caçar un ratolí
20:45 Tom i Jerry - Tom el forçut
20:52 Tom i Jerry - La nit de Nadal
21:00 Bugs Bunny - Un conill al trampolí
21:07 Bugs Bunny - Conill a la muntanyesa
21:15 Tom i Jerry - El gat i el ratolinet mari
21:22 Tom i Jerry - El concert del gat
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - Tothom a xiular
06:13 Megaminimals - Mirem les estrelles
06:19 Tork - El bosc es torna boig
06:26 Tork - Un joc ridícul
06:34 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

El Superman i la Fantasma, que han anat a animar el Llampec a l'edició 343 dels Jocs Intergalàctics, han descobert un altre dels plans sinistres dels Cinc Fatals. Però és impossible evacuar tota la gent de l'estadi Olympus 12! Els hauran d'aturar ells sols! Per cert, ni t'ho imagines, quin és el principal rival del Llampec! Ell el coneix molt bé!

06:59 Els barrufets - Els barrufets d'or
Progrmació BD ....
21:30 One piece - Agafarem el corrent del Knock Up! El vaixell navega cap al cel
tancar

Agafarem el corrent del Knock Up! El vaixell navega cap al cel

En Ruffy arriba amb retard, però després salpen tots cap al punt on es produirà el corrent ascendent. Però pel camí topen amb en Barba Negra, que vol atrapar el cap de la banda del Barret de Palla perquè el seu cap té un valor enorme. El Merry i els seus pirates aconsegueixen arribar al punt idoni per pujar cap al cel.

22:00 Comedy Inc.
22:30 Doctor Who - Cap. 62 En Vincent i el doctor
tancar

Cap. 62 En Vincent i el doctor

Passa alguna cosa estranya a la regió de Provença, però només un humil pintor pot veure realment què és el que està atacant aquest lloc. El Doctor i l'Amy es desplaçaran fins allà per conèixer el mateix Vincent van Gogh en persona. Però les coses no sortiran exactament com ells pensaven...

23:15 Els visitants - Cap. 10 El cor i la raó
tancar

Cap. 10 El cor i la raó

Kyle Hobbes apunta amb un llançamíssils Stinger, dispara i... objectiu tocat. Una llançadora Visitant explota en l'aire. Però, quan s'hi acosten, s'adonen que la llançadora que havia d'anar plena de rastrejadors Visitants enviats per l'Anna, per capturar-los, en realitat duia humans. En Jack està destrossat pel fet d'haver causat l'explosió d'una llançadora plena de gent innocent.

00:00 Crackòvia - Cap. 11 El "porqué" de tot plegat
tancar

Cap. 11 El "porqué" de tot plegat

"Crackòvia" tanca la tercera temporada amb el "porqué" de tot plegat, un resum dels millors gags de les 34 edicions del programa d'aquest any, com ara el documental "Guti 550", els intents del president Núñez per aconseguir una foto de Piqué i Shakira o la trobada de Sergio Ramos i Eduard Punset al programa "Redes".

00:35 Blog Europa
00:50 One piece - Agafarem el corrent del Knock Up! El vaixell navega cap al cel
tancar

Agafarem el corrent del Knock Up! El vaixell navega cap al cel

En Ruffy arriba amb retard, però després salpen tots cap al punt on es produirà el corrent ascendent. Però pel camí topen amb en Barba Negra, que vol atrapar el cap de la banda del Barret de Palla perquè el seu cap té un valor enorme. El Merry i els seus pirates aconsegueixen arribar al punt idoni per pujar cap al cel.

01:15 Comedy Inc.
01:45 Doctor Who - Cap. 62 En Vincent i el doctor
tancar

Cap. 62 En Vincent i el doctor

Passa alguna cosa estranya a la regió de Provença, però només un humil pintor pot veure realment què és el que està atacant aquest lloc. El Doctor i l'Amy es desplaçaran fins allà per conèixer el mateix Vincent van Gogh en persona. Però les coses no sortiran exactament com ells pensaven...

02:35 Eureka seven (v.o.s.)
02:59 Eureka seven (v.o.s.)
03:20 Crackòvia - Cap. 11 El "porqué" de tot plegat
tancar

Cap. 11 El "porqué" de tot plegat

"Crackòvia" tanca la tercera temporada amb el "porqué" de tot plegat, un resum dels millors gags de les 34 edicions del programa d'aquest any, com ara el documental "Guti 550", els intents del president Núñez per aconseguir una foto de Piqué i Shakira o la trobada de Sergio Ramos i Eduard Punset al programa "Redes".

03:55 Blog Europa
04:10 Blog Europa
04:30 Més Dinamita - Cap. 5 Els deus del destí
tancar

Cap. 5 Els deus del destí

Els déus de l'atzar, farts de ser uns funcionaris avorrits, decideixen prendre les seves pròpies decisions i modificar la vida del pobre Dr. Padrós (Jordi Bosch).

05:00 Comedy Inc.
05:35 One piece - Agafarem el corrent del Knock Up! El vaixell navega cap al cel
tancar

Agafarem el corrent del Knock Up! El vaixell navega cap al cel

En Ruffy arriba amb retard, però després salpen tots cap al punt on es produirà el corrent ascendent. Però pel camí topen amb en Barba Negra, que vol atrapar el cap de la banda del Barret de Palla perquè el seu cap té un valor enorme. El Merry i els seus pirates aconsegueixen arribar al punt idoni per pujar cap al cel.