Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
13:55 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Andris Piebalgs, comissari europeu d'energia
14:30 Telenotícies migdia
15:40 APM Extra Especial
16:20 El club - + info
tancar

+ info

Els actors VICKY PEÑA i JOAN CROSAS visiten "El Club" per parlar-nos del seu paper com a protagonistes de l'obra Sweeney Tood que es representa al Teatre Apolo fins al 12 de maig. Farem una tertúlia especial sobre la crisi amb el periodista ANTONI BASSAS, la psicòloga BEGOÑA ODRIOZOLA, el doctor en màrqueting d'ESADE, CARLES TORRECILLA, el director del Servei Català d'Ocupació JOAN JOSEP BERBEL i l'exdirector general de la CCRTV, JOAN MAJÓ. Tindrem "El dia de la bèstia". En la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana tindrem gossos pastor. I també una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. I farem una entrevista a l'actriu catalana ROSA ANDREU que estrena "Dues Mares" a la Sala Muntaner.

18:10 Tarda de cine - Mare Teresa
tancar

Mare Teresa

Calcuta, 1950. Una ciutat caòtica i plena de gent desgraciada, malalts i pobres que, sense esperança de sobreviure, vagaregen pel carrer. El pare Sullivan arriba a Calcuta enviat pel Vaticà per recollir informació sobre la Mare Teresa, una monja que ha demanat la creació d'una nova congregació dedicada íntegrament a tenir cura de totes les persones necessitades.

20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:40 Alguna pregunta més
22:15 Oikmentns - + info
tancar

+ info

TV3 presentarà una altra edició del programa "Oikmentns?", una proposta d'entreteniment presentada per Roger de Gràcia que dóna veu als adolescents perquè vol saber què pensen de les coses que els envolten, què els preocupa i com es relacionen amb l'entorn. Aquesta vegada, el tema serà la religió. En aquesta edició, els adolescents catalans parlaran de si són creients o no en són i donaran la seva opinió sobre l'Esglèsia. Durant el programa, es passaran vídeos realitzats als instituts de Catalunya on els alumnes responen a preguntes del tipus; creus en Déu? has fet la comunió? què passa deprés de la mort? Què n'opines de l'Esglèsia? , entre d'altres. Com sempre, Roger de Gràcia estarà acompanyat al plató per l'historiador Jaume Sobrequès, per l'humoristaToni Moog i per l'actriu Llum Barrera. El programa es completarà amb els reportatges de Susanna Bergés i Óscar Rodríguez, que retrataran la vida d'una noia musulmana i ens explicaran com és una escola religiosa.

23:20 Pel·lícula - Excàlibur
tancar

Excàlibur

Després d'una baralla sagnant, Uther Pendragon obté l'ajuda del mag Merlí per seduir la promesa del seu nou aliat, el duc de Cornualla. Artús és concebut aquella mateixa nit. Passen 18 anys i Artús, que ha aconseguit alliberar l'espasa encantada Excàlibur, és proclamat rei. Es casa amb Ginebra i tot seguit crea la confraria de la Taula Rodona, que defensa la veritat, la valentia i la puresa de cor, ideals personificats en Lancelot. Després d'un període de baralles internes, Lancelot és acusat de ser l'amant de Ginebra. La fada Morgana, que venç Merlí, es fa passar per Ginebra i té un fill d'Artús, Mordred. Mordred és educat amb l'objectiu de matar el seu pare i conquerir el tron. El Sant Graal és l'únic que pot salvar Camelot de la desfeta. Però els cavallers de la Taula Rodona fracassen. Només Perceval aconsegueix salvar-se. Finalment, Artús s'enfronta amb Mordred i cau mortalment ferit. Però l'espasa Excàlibur sobreviu esperant la vinguda d'un nou rei.

01:40 Pel·lícula - Coses que passen
tancar

Coses que passen

La Paula, una reputada dissenyadora, instal·la el seu taller i la seva vivenda en un barri on el veïnat està sent substituït. Persones amb alt poder adquisitiu i botigues "fashion" s'estan apoderant del barri. Vane, una jove veïna embarassada, es maltractada pel seu pare. La intervenció de la Paula farà néixer una amistat entre les dues dones. Samir i Nabil, dos nens que també viuen on la Paula, fan servir el seu taller com a amagatall de la droga que un camell els passa. El descobriment per part de la Paula d'aquest material i la seva destrucció generarà un conflicte important que intentarà ser resolt per l'Òscar, l'idealista del barri, que s'endurà una bona pallisa.

03:15 Freqüència 04
03:40 TVist
04:25 El club - + info
tancar

+ info

Els actors VICKY PEÑA i JOAN CROSAS visiten "El Club" per parlar-nos del seu paper com a protagonistes de l'obra Sweeney Tood que es representa al Teatre Apolo fins al 12 de maig. Farem una tertúlia especial sobre la crisi amb el periodista ANTONI BASSAS, la psicòloga BEGOÑA ODRIOZOLA, el doctor en màrqueting d'ESADE, CARLES TORRECILLA, el director del Servei Català d'Ocupació JOAN JOSEP BERBEL i l'exdirector general de la CCRTV, JOAN MAJÓ. Tindrem "El dia de la bèstia". En la secció d'animals d'"El Club", aquesta setmana tindrem gossos pastor. I també una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. I farem una entrevista a l'actriu catalana ROSA ANDREU que estrena "Dues Mares" a la Sala Muntaner.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 National Geographic: Specials - El paradís espinós d'àfrica
tancar

El paradís espinós d'àfrica

A l'Àfrica hi ha una regió d'arbres espinosos que hostatja una gran quantitat de vida animal. Molts dels residents, lleopards o ocells, hi estan plenament adaptats a l'hora de trobar aliment i refugi. A d'altres animals, com els nyus o les gaseles, la regió els proporciona un refugi temporal durant l'estació seca i els protegeix del sol. Tot i que la major part de la fauna destrueix aquest tipus d'arbres, una minoria en garanteix l'existència, ja que escampa les llavors i fertilitza les flors. Per lluitar contra l'enemic, els arbres han desenvolupat un sistema de defensa molt efectiu: les espines.

07:55 Espectacles de la natura - La migració dels nyus
tancar

La migració dels nyus

Jake Willers s'acosta al moviment més gran de vida salvatge del planeta per descobrir els traumes d'aquest viatge de tota una vida. Els nyus desafien la sort i s'enfronten amb predadors i territoris desconeguts en busca de pastures més verdes.

08:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Matera, on encara viuen en coves. Itàlia
08:35 L'experiència nòmada - L'experiència nòmada
tancar

L'experiència nòmada

Aquest documental, on s'uneixen intel·ligentment música i imatges per crear una subtil simfonia d'emocions, és una invitació a viatjar per un món de sensacions estimulant la reflexió sobre l'amor, l'espiritualitat i els valors humans amb l'ajuda de grans pensadors i líders espirituals.

09:30 Mons perduts - Els homes del cinquè món
tancar

Els homes del cinquè món

De la mà d'un ancià coneixerem la cultura aborigen australiana que engloba gran nombre de tribus que habitaven el continent oceànic des d'abans de l'arribada de l'home blanc. Assistirem a rituals en els quals es contacta amb un món paral·lel on conviuen déus i homes. Les pintures rupestres d'Ubi Rock seran una mostra més de l'espiritualitat d'aquells pobles en què els seus tòtems són referència directa del món natural que els envolta.

10:20 Cròniques mediterrànies - Còrsega: ballerina
10:45 Viatges al voltant del món - La lluita per l'aigua al salvatge Oest. Un viatge al llarg del riu Colorado
11:15 Músiques del món
11:20 Mars del món - Islàndia
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevistes: Albert Espinosa, guionista, director de cine i teatre, actor... Bruno Sokolowicz, director de l'emissora digital ScannerFM i presentador de Sputnik . Actuació: Yuri Mykhaylychenko, músic i poeta.

12:40 Àgora - + info
tancar

+ info

"Plou sobre la banca" Debat amb Josep Maria Cortés, periodista econòmic de "La Vanguardia"; Jofre Farrés, economista i secretari general de l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya Aicec-Adicae; Carme Hortalà, economista i directora general del Grup GVC-Gaesco Valores, i Martí Saballs, periodista econòmic, subdirector del diari "Expansión". La intervenció per part del Banc d'Espanya de la Caja Castilla-La Mancha ha centrat l'atenció durant els últims dies en la salut de les entitats financeres espanyoles i catalanes. Si fins ara el govern presumia de la solvència de les institucions bancàries espanyoles, el col·lapse de la caixa manxega ha sembrat el dubte. És un punt més en la situació de la banca davant la crisi. Malgrat les ajudes del govern, l'aixeta dels crèdits continua tancada i moltes empreses petites i mitjanes no tenen liquiditat. A més a més, la caiguda de l'euríbor fa que cada cop hi hagi més gent que paga menys per la hipoteca, i això a la llarga representarà menys ingressos per a uns bancs que necessiten diners per no tenir problemes com els de Caja Castilla-La Mancha. El Banc d'Espanya diu que hi pot haver altres casos que necessitin ajuda per sobreviure i casos en què les entitats hauran d'ajuntar forces per sortir de l'atzucac, però que el sistema és bàsicament bo. Temes de debat - La situació de Caja Castilla-La Mancha és extensible a altres entitats? - Això pot passar a altres caixes? - Les entitats petites s'hauran de fusionar per sobreviure a la crisi? - L'estat ha d'ajudar les caixes amb problemes o només ha de garantir els dipòsits dels ciutadans? - Per què malgrat les ajudes del govern la banca no obre la aixeta dels crèdits? - La baixada de l'euríbor, que beneficia els ciutadans amb hipoteca, pot acabar perjudicant caixes i bancs? Xavi Coral tractarà aquestes i altres qüestions, dilluns, amb Josep Maria Cortés, periodista econòmic. Treballa al suplement "Dinero", de "La Vanguardia", i col·labora al programa "El cafè de la República", de Catalunya Ràdio; Jofre Farrés, economista i tècnic en consum financer. És el secretari general d'Aicec-Adicae, associació d'usuaris de bancs, caixes i assegurances de Catalunya; Carme Hortalà, economista i analista financera. Va ser directora de Finances de l'Ajuntament de Barcelona i actualment és la directora general del Grup GVC-Gaesco Valores, i Martí Saballs, periodista. Va ser corresponsal als Estats Units dels diaris "Expansión" i "Actualidad Económica", del grup Recoletos. Actualment és el subdirector del diari econòmic "Expansión".

13:35 Temps de neu
14:05 Ritmes clàssica - Simfonia 9 "La gran" de Franz Schubert
15:00 Planeta Terra
15:00 L'aventura de Jeff Corwin - El Marroc, una màquina del temps de sorra
15:45 El silenci dels goril·les - El silenci dels goril·les
tancar

El silenci dels goril·les

Al cor del bosc tropical, al Congo, els científics busquen la forma de combatre els estralls d'un virus mortal. Una vegada, prop d'un miler de goril·les vivien pacíficament a la reserva de Lossi, un santuari de vida salvatge al cor de la impenetrable selva tropical del Congo. Vint-i-cinc d'ells es van adaptar al contacte amb els humans, al turisme i als safaris fotogràfics, que ajudaven a protegir la reserva dels caçadors furtius. Això també va permetre que la primatòloga espanyola Magdalena Bermejo hi portés a terme les seves investigacions.

16:35 Espectacles de la natura - el vol dels ratpenats
tancar

el vol dels ratpenats

Jacke Willers ens porta a la colònia de ratpenats més gran del món. Cada nit, uns quaranta milions de ratpenats es mengen dues-centes tones d'insectes. És el pes equivalent a un ramat d'elefants africans. No ens ho podem perdre.

17:00 Batecs de natura - Les basses del Garraf i els amfibis
17:10 Curiositats del món animal
17:15 A ritme de pedal - .
tancar

.

La Míriam és una noia molt ocupada! En aquest capítol ens descobreix les seves aficions i com es mou per tot arreu en bicicleta! La seguirem al conservatori, als entrenaments, etc. També reviurem les aventures del Pau Cabrol, un ciclista veterà que corria curses a l'època de la Guerra Civil i ens explicarà curiositats. En aquest capítol també aprendrem a circular en grup correctament, com hem de greixar la bicicleta i la tècnica del "tobogan".

17:40 Bèsties - La llúdriga
tancar

La llúdriga

El carnívor més especialitzat del país, i el millor indicador de la qualitat de les aigües, havia arribat a una situació realment preocupant a Catalunya, però un Pla de conservació que encara està en actiu ha aconseguit refer, a poc a poc, la població de llúdrigues a Catalunya. A part de veure actuar els biòlegs que treballen per la llúdriga, coneixem els problemes que han de superar les llúdrigues per sobreviure i, sobretot, veurem imatges inèdites de la seva vida i de les seves relacions amb les altres espècies del riu.

18:05 Mons perduts - Darrere el rastre de l'unicorn
tancar

Darrere el rastre de l'unicorn

En aquest capítol visitarem el Parc Reial Chitwan, al Nepal. La seva variada i rara comunitat d'animals i plantes es troba dividida en dos ecosistemes: el bosc tropical i les planes obertes. Ens endinsarem en aquells paratges tot seguint les passes de l'enigmàtic tigre de Bengala, del fugisser "cuon" (o gos salvatge) i dels gavials del Ganges.

18:55 Cròniques mediterrànies - França: sucre de grenade
19:20 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

La periodista Eva Vila ens ofereix un recorregut per l'escena musical barcelonesa més enllà dels focus i els escenaris: Un viatge que se centra bàsicament en una comunitat de la que no se'n parla gaire: els músics. Durant un any, un petit equip de rodatge ha viscut amb els músics els processos de creació que es donen abans que s'obri el teló. El camí recorregut abans de la interpretació final de música contemporània, experimentalista, jazz... Els assajos, les gravacions, els exàmens, l'estudi, les converses de bar, les mirades... han estat captades a B-Side d'una forma intuïtiva sorgida de la improvisació. Com una peça musical, B-Side va trenant diferents històries que apareixen i desapareixen, que ressonen i es contaminen entre elles fins que acaben construint una nova història col·lectiva: la cara B de la música a Barcelona. Al llarg del documental, coneixerem la feina, entre d'altres, de Xazzar, Cabo San Roque, Muchachito Bombo Infierno, David Bagué, cor Gòspel de Gràcia, Reactable, Pascal Comelade, Raynald Colom, Guillamino, Barcelona Jazz Orquestra, etc. Títol: B-Side. La cara B de la Música a Barcelona Direcció: Eva Vila Realització: Eva Vila, Pol Ponsarnau Emissió: 33 Data: divendres 27/02/09 a les 23:15

20:30 Els últims nòmades - Els viatgers de les estepes
tancar

Els viatgers de les estepes

Com és la vida d'aquests nòmades a les estepes gelades? Des de la nevada taigà de Sibèria on viuen els Tsatan en els seus tipis i amb els seus ramats de rens, es viatja fins als Andes bolivians on viuen els Callahuayas, hereus del coneixement de l'antic imperi del Tiahuanaco. Finalment veurem els genets mongols, els Darkhad, els fills de Gengis Khan.

21:25 Un color nou - "La tristesa del rei", d'Henri Matisse
21:45 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevistes: Josep Vallverdú, Joaquim Carbó i Emili Teixidor, escriptors.

22:00 60 minuts - Cultivar el desert: cultura instantània a l'Aràbia de les meravelles
tancar

Cultivar el desert: cultura instantània a l'Aràbia de les meravelles

"60 Minuts", dimarts 7 d'abril del 2009 Cultivar el desert: cultura instantània a l'Aràbia de les meravelles (Cultivating the desert). Un documental de Michael Krass. Wunderbox Productions. Holanda Aquest documental relata el naixement sorprenent d'un ambient cultural a Dubai. Com es pot donar un fenomen així en un estat on només compten els diners i en una zona castigada per la guerra i la repressió? Amagat a l'ombra de l'Iran, l'Iraq i l'Aràbia Saudita, Dubai s'ha convertit en una terra de meravelles capitalista on els Hummers (ens sembla que no se sap què vol dir. Potser s'hauria de dir d'una altra manera?) circulen per uns carrers on s'aixequen alguns dels edificis més atrevits de l'arquitectura moderna. Fa uns anys, aquest estat minúscul va optar per una imatge liberal i internacional i per no dependre dels ingressos del petroli. Aquesta estratègia pragmàtica, combinada amb una gran presència de mà d'obra barata immigrant, ha donat un resultat extraordinari i l'economia de Dubai ha crescut a un ritme exponencial. S'ha convertit en un lloc on els blancs rics s'instal·len en zones lliures d'impostos i es gasten els dòlars lliures d'impostos fent vida social d'hotel en hotel. Aquest any, el "líder i director general executiu" de Dubai ha presentat una estratègia a deu anys vista que inclou un pla per promoure la vida cultural a l'emirat. Pel que sembla, ara toca afegir l'art a la fórmula de l'èxit. Christie's ja s'ha instal·lat al país, Sotheby's ho farà aviat i al març de 2007 es va fer a Dubai la primera fira d'art de l'Orient Mitjà. Es pot posar la cultura a la llista de les prioritats polítiques i, fins i tot, es poden crear les infraestructures que necessita, però falta saber si amb això n'hi haurà prou perquè hi arreli. El documental segueix diverses persones que intenten omplir de contingut el parc temàtic carregós en què s'ha convertit Dubai. Són gent amb trajectòries i motivacions diferents que comparteixen una preocupació: la cultura és un bé que es pot importar?

23:00 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevistes: Josep Vallverdú, Joaquim Carbó i Emili Teixidor, escriptors.

23:35 Singulars
00:20 L'hort de Getsemaní - La ventrada
tancar

La ventrada

L'hort de Getsemaní és una sèrie de documental d'autor filmada i dirigida per Óscar Pérez en col·laboració amb María del Mar de Ribot. La sèrie consta de cinc capítols: EL SASTRE, LA DONA DEL SASTRE, EL GERMÀ DEL SASTRE, L'OMPLIDA i VENTRADA. A cada un dels capítols, l'autor s'endinsa a la vida d'un personatge i l'acompanya durant un moment de crisis. Històries mínimes que recullen el drama cotidià enmig del soroll del món. VENTRADA és el retrat trist del que probablement sigui l'únic pastor paralític del món.

00:40 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

La periodista Eva Vila ens ofereix un recorregut per l'escena musical barcelonesa més enllà dels focus i els escenaris: Un viatge que se centra bàsicament en una comunitat de la que no se'n parla gaire: els músics. Durant un any, un petit equip de rodatge ha viscut amb els músics els processos de creació que es donen abans que s'obri el teló. El camí recorregut abans de la interpretació final de música contemporània, experimentalista, jazz... Els assajos, les gravacions, els exàmens, l'estudi, les converses de bar, les mirades... han estat captades a B-Side d'una forma intuïtiva sorgida de la improvisació. Com una peça musical, B-Side va trenant diferents històries que apareixen i desapareixen, que ressonen i es contaminen entre elles fins que acaben construint una nova història col·lectiva: la cara B de la música a Barcelona. Al llarg del documental, coneixerem la feina, entre d'altres, de Xazzar, Cabo San Roque, Muchachito Bombo Infierno, David Bagué, cor Gòspel de Gràcia, Reactable, Pascal Comelade, Raynald Colom, Guillamino, Barcelona Jazz Orquestra, etc. Títol: B-Side. La cara B de la Música a Barcelona Direcció: Eva Vila Realització: Eva Vila, Pol Ponsarnau Emissió: 33 Data: divendres 27/02/09 a les 23:15

01:45 Paletes - Grünewald: el retaule d'Isenheim
02:15 Un color nou - "La tristesa del rei", d'Henri Matisse
02:35 60 minuts - Cultivar el desert: cultura instantània a l'Aràbia de les meravelles
tancar

Cultivar el desert: cultura instantània a l'Aràbia de les meravelles

"60 Minuts", dimarts 7 d'abril del 2009 Cultivar el desert: cultura instantània a l'Aràbia de les meravelles (Cultivating the desert). Un documental de Michael Krass. Wunderbox Productions. Holanda Aquest documental relata el naixement sorprenent d'un ambient cultural a Dubai. Com es pot donar un fenomen així en un estat on només compten els diners i en una zona castigada per la guerra i la repressió? Amagat a l'ombra de l'Iran, l'Iraq i l'Aràbia Saudita, Dubai s'ha convertit en una terra de meravelles capitalista on els Hummers (ens sembla que no se sap què vol dir. Potser s'hauria de dir d'una altra manera?) circulen per uns carrers on s'aixequen alguns dels edificis més atrevits de l'arquitectura moderna. Fa uns anys, aquest estat minúscul va optar per una imatge liberal i internacional i per no dependre dels ingressos del petroli. Aquesta estratègia pragmàtica, combinada amb una gran presència de mà d'obra barata immigrant, ha donat un resultat extraordinari i l'economia de Dubai ha crescut a un ritme exponencial. S'ha convertit en un lloc on els blancs rics s'instal·len en zones lliures d'impostos i es gasten els dòlars lliures d'impostos fent vida social d'hotel en hotel. Aquest any, el "líder i director general executiu" de Dubai ha presentat una estratègia a deu anys vista que inclou un pla per promoure la vida cultural a l'emirat. Pel que sembla, ara toca afegir l'art a la fórmula de l'èxit. Christie's ja s'ha instal·lat al país, Sotheby's ho farà aviat i al març de 2007 es va fer a Dubai la primera fira d'art de l'Orient Mitjà. Es pot posar la cultura a la llista de les prioritats polítiques i, fins i tot, es poden crear les infraestructures que necessita, però falta saber si amb això n'hi haurà prou perquè hi arreli. El documental segueix diverses persones que intenten omplir de contingut el parc temàtic carregós en què s'ha convertit Dubai. Són gent amb trajectòries i motivacions diferents que comparteixen una preocupació: la cultura és un bé que es pot importar?

03:30 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevistes: Josep Vallverdú, Joaquim Carbó i Emili Teixidor, escriptors.

04:00 Singulars
04:40 L'hort de Getsemaní - La ventrada
tancar

La ventrada

L'hort de Getsemaní és una sèrie de documental d'autor filmada i dirigida per Óscar Pérez en col·laboració amb María del Mar de Ribot. La sèrie consta de cinc capítols: EL SASTRE, LA DONA DEL SASTRE, EL GERMÀ DEL SASTRE, L'OMPLIDA i VENTRADA. A cada un dels capítols, l'autor s'endinsa a la vida d'un personatge i l'acompanya durant un moment de crisis. Històries mínimes que recullen el drama cotidià enmig del soroll del món. VENTRADA és el retrat trist del que probablement sigui l'únic pastor paralític del món.

05:00 Ritmes clàssica - Simfonia 9 "La gran" de Franz Schubert
05:50 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La vall del Rin Mitjà. Via aquàtica i mite. Alemanya
06:05 A l'aventura - Perú
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Polis de Caòpolis - Canalla molt canalla / Grans de bòlit
07:21 Polis de Caòpolis - Policies impostors / Caòpolis, SA
07:45 Els pirates robacalçotets - L'odissea dels calçotets
08:00 mic 3
08:00 Les tres bessones bebès - Flors i Papallones
08:05 La vaca Connie - La Connie i les fruites
tancar

La Connie i les fruites

En Rondinaire i en Wally, mentre jugaven, han llençat tot d'ossos de cirera al bosc, que han fet que en Patch rellisqués i caigués de cap a terra. Uf! Quina patacada! S'ha de trobar una solució pels ossos de cirera. Un altre dia es podrien fer mal de veritat...

08:10 El teatre de l'Isop - La lletera
tancar

La lletera

Després de molts fracassos i de menjar cada dia el mateix, l'Isop està convençut que per fi ha escrit l'obra que el farà ric i famós: una història d'una noia que es va fer rica venent llet. Fins i tot ha començat a pensar en què es gastarà tots els diners! Vols dir que no s'ha tornat una mica somiatruites l'Isop? De fet, els somnis estan molt bé, però el que compta és l'esforç...

08:25 Club Super3
08:25 SamSam - Aniversaris per triar i remenar
tancar

Aniversaris per triar i remenar

En Pesolet i en Fantet celebren l'aniversari el mateix dia. Com que no vol quedar malament amb cap dels seus dos amics, en SamSam ha decidit anar a les dues festes. Haurà de volar a velocitat supersònica d'una festa a l'altra i, és clar, aviat estarà tan rebentat que no tindrà esma ni per jugar... Ai, que encara quedarà malament a tot arreu...!

08:30 Els barrufets - Quan surt una lluna blava
tancar

Quan surt una lluna blava

Davant de la sorpresa de tots els barrufets, acaba d'arribar una cigonya al poblat que els ha deixat un paquetet que fa un soroll ben estrany. És un bebè! Quina il·lusió! La Barrufeta se n'ha enamorat de seguida! I és que és tan bufó! Però, pot ser que sigui un error...? La cigonya diu que se l'ha de tornar a emportar. Com s'acabarà tot plegat...?

08:54 Els barrufets - Sant Barrufet i el drac
tancar

Sant Barrufet i el drac

Saps què passa quan al Gran Barrufet se li acaben els barrufagerds? Que no pot barrufar més pocions màgiques! Sort que avui els barrufets s'han trobat un drac al bosc que els ajudarà més del que es pensen. En Gargamel, però, no trigarà gaire a capturar-lo. Per què el deu voler? Per fer-ne una de les seves, és clar!

09:20 Doraemon
09:40 Doraemon
10:30 Contes de com va ser - El començament dels armadillos
10:43 Contes de com va ser - La papallona que va picar de peus a terra
10:55 Petites faules - La gralla i la guineu
11:02 Petites faules - El cranc i la cigonya
11:10 Contes animats d'arreu del món - La història del lli. Un conte de Polònia
11:27 Contes animats d'arreu del món - El cuc dels gerds. Un conte de Finlàndia
11:35 Contes d'Andersen - La cosa més increïble
tancar

La cosa més increïble

El rei ja ha anunciat que el que sigui capaç de fer la cosa més increïble rebrà la mà de la princesa i la meitat del regne. Grans i petits, grassos i prims, hauran de demostrar davant de tots els jutges, i de la princesa, les seves gestes més espectaculars. Uns arribaran a engolir-se ells mateixos, altres provaran d'escupir-se a l'esquena, fins i tot n'hi haurà que beuran fins a la mort... Aviat, però, tothom estarà d'acord que la cosa més increïble que s'hagi vist mai és el rellotge d'un artesà ple de figuretes que anuncien les hores. Qui diu, però, que no és encara més increïble que algú sigui capaç d'esmicolar-lo d'un sol cop de destral?! Qui serà, al final, l'afortunat que es casarà amb la princesa?!

12:00 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Avui al Cecil li toca depilar-li el tòrax a la Margaret Malcarada, una feina no gaire agradable, tot s'ha de dir... Però el que encara és menys agradable és quedar-te enganxat dins de la gelatina. Sobretot si ets una cuca com el Cecil! I, a sobre, que et converteixis en la riota de tota la Cuina! Vols saber qui acabarà depilant la Margaret, avui?!

12:15 Erky Perky - + info
tancar

+ info

L'Erky i el Perky no han pogut evitar caure al terrible monstre xuclador gegant de la mort. D'entrada, sembla que no s'hi està pas malament... Fins i tot hi ha coses per picar! De fet, es podran inflar l'estómac fins a proporcions antinaturals! Aviat, però, s'adonaran que no estan sols. Qui els acompanya? Insectes venedors a domicili? Monstres?! Fantasmes?!

12:25 Hattori el ninja - Que broti aviat el caquier
13:15 Avatar: l'últim mestre de l'aire - El retorn de l'Avatar
tancar

El retorn de l'Avatar

El príncep Zuko sap que l'arribada de l'Avatar podria suposar la seva fi. Per això no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'atacar el poble de la Tribu de l'Aigua on s'amaga l'Aang. El seu destí, tot i que ell encara no l'hagi acceptat, està escrit. L'Avatar ha tornat per pacificar el món.

13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - L'assassinat de la casa encantada
14:09 El detectiu Conan - Un assassinat de pel·lícula
14:35 Bo-Bobo - El dels pèls que ploren, el sentimental
tancar

El dels pèls que ploren, el sentimental

Bo-Bobo i Beauty es troben amb Don Patch, el cap d'una banda que també lluita contra els caçadors de cabells . Don Patch està convençut que els nostres herois son caçadors de cabells disfressats... Podran fer-lo canviar d'opinió abans no sigui massa tard ?

15:00 Love Hina - La noia del kendo...enamorada? Drama d'espases
tancar

La noia del kendo...enamorada? Drama d'espases

Tot tornant de l'escola cap a casa, Keitaro i els seus amics volen lligar-se quatre noies, però una de les noies porta una espasa de bambú i els apallissa. Quan arriba a la residència, Keitaro descobreix que Motoko, la noia de l'espasa, viu allà.

15:25 One piece - Apareix un home misteriós! El seu nom és Sogeking
tancar

Apareix un home misteriós! El seu nom és Sogeking

Resulta evident que en Sogeking és l'Usopp disfressat, però en Sanji fa veure que no se n'adona. Juntament amb en Franky, els dos amics ordeixen un pla per assaltar el tren. Per començar, separen l'últim vagó del tren, on hi ha tots els soldats. De tot plegat se'n surten prou bé perquè resulta que Franky és un ciborg i té armes incorporades a la part frontal del seu cos! Quan arriben al següent vagó, hi troben en Wanze, el cuiner, que és un element molt estrany. En Sanji diu a en Franky i en Sogeking que avancin cap al següent vagó mentre ell s'ocupa del cuiner.

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups! - La Samantha se'v va a pescar (2a part)
16:20 Invasió - Melodia
tancar

Melodia

Durant una actuació del grup Sonic War, el públic es torna molt violent. Tothom acusa el grup i la seva música del comportament dels assistents al concert.

17:00 Curiositats del món animal - Rius
17:05 Món salvatge - L'ant
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Paciència
tancar

Paciència

Avui els peus de la Franny la portaran a un prat ple d'abelles brunzidores que recullen pol·len de les flors per fer mel. Totes tenen molta pressa per acabar. Totes, menys la Bubsy, que s'estima més fer les coses a poc a poc, com la Serena, l'aranya que li ensenyarà a la Franny a tenir paciència. I és que "si fas les coses per obligació, pot ser que et perdis la diversió!"

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Demà és la nit de Halloween i a l'escola hi faran una festa molt especial. En Carles hi anirà disfressat de mag, però la Laia encara no s'ha acabat de decidir. Sort que aquest any en Carles, la Laia, la Júlia i en Marcel han preparat la carbassa més grossíssima i més tarongíssima que hi ha hagut mai... que en Morten acaba de destrossar! Ni disfressa, ni carbassa... Quin desastre!

17:50 Una mà de contes - El pare sense veu
18:00 Club Super3
18:00 Petites faules - La tortuga i l'eriçó
18:07 Petites faules - Les formigues i les molles
18:15 Loopdidoo
18:25 Erky Perky
18:40 Doraemon - 1ª Hist.: El rellotge del temps. 2ª Hist.: La bandera de la veritat
tancar

1ª Hist.: El rellotge del temps. 2ª Hist.: La bandera de la veritat

Només queda un dia de vacances i en Nobita li ha demanat a en Doraemon que l'ajudi a aprofitar-lo bé. Amb el rellotge del temps aquest últim dia es pot arribar a convertir en una experiència inoblidable. No t'ho perdis! D'altra banda, en Nobita està fart de veure que ningú no se'l creu. Avui, amb la bandera de la veritat, fins i tot se li creuran les mentides!

19:10 Equip Galaxy - Cangurs d'un alienígena
tancar

Cangurs d'un alienígena

Està a punt de celebrar-se el judici contra un alenígena molt perillós i el senyor Kirkpatrick té una feina molt important pels nostres herois: fer de cangur del testimoni principal, l'honorable rei Fypon. Fer de cangurs és un feina tan important?! És clar que el petit Fypon no és una criatura tan encantadora com sembla... Déu n'hi do amb el marrec!

19:40 3xl.cat
19:40 One piece - La lluita entre cuiners. En Sanji contra l'atac de fieus
tancar

La lluita entre cuiners. En Sanji contra l'atac de fieus

En Sanji té més dificultats de les esperades a l'hora de desfer-se d'en Wanze, que l'ataca... amb fideus! En Sanji decideix que l'única sortida possible és... fer servir els seus estris de cuina! Mentrestant, en Nero, el membre més nou del CP9 espera en Franky a dalt del tren. El combat entre ells està molt igualat, i tots dos estan sorpresos pel que pot arribar a fer l'altre. Mentrestant, en Sogeking, que porta sabates de pop que li permeten caminar per les parets, arriba al vagó de la Robin.

20:05 Golobica TV - Cap. 13
20:35 Minúscul - Cap. 13 Poruc de mena
tancar

Cap. 13 Poruc de mena

Ho saps que els centpeus són els animalons més porucs que hi ha? Te n'imagines un intentant creuar una carretera? A més, és una carretera que no paren de passar-hi cotxes! Però no t'ho perdis, que després d'uns quants intents, arribarà un cargol amb les mateixes intencions: passar a l'altre costat del carrer. Vols dir que se'n sortiran?!

20:40 Minúscul - Cap. 14 L'hora de la migdiada
tancar

Cap. 14 L'hora de la migdiada

Hi havia una vegada una marieta que estava molt cansada i tenia ganes de fer una migdiada. Era un dia que feia molta calor, però al final va trobar un lloc ideal per fer-hi la becaina, fresquet, tranquil, tot era perfecte, fins que va començar a somiar. De cop i volta, la van despertar els crits d'una cigala i... Vols saber com s'acaba el conte...?

20:45 La tata - The yummy mummy
tancar

The yummy mummy

Maxwell signa un contracte amb una productora de Hollywood. A tothom li fa molta il·lusió anar a viure a Califòrnia. A tothom menys a Fran i a Sylvia, que no suporten la idea de separar-se.

21:06 La tata - California, here we come?
tancar

California, here we come?

Fran descobreix que la seva mare està considerant tenir una aventura amb el doctor Rasso i es posa furiosa. Finalment, mare i filla fan les paus, però Fran està decidida a fer alguna cosa per salvar el matrimoni de Sylvia.

Progrmació BD ....
21:30 La Revolució Francesa - Anys d'esperança (2a part)
23:00 Porca misèria - Amors que maten
tancar

Amors que maten

La Cardona s'autoconvida a sopar a casa del Pere, i la Laia fa un comentari sense mala intenció que a la Cardona li sembla molt ofensiu. Intentant disculpar-se amb la diva, la Laia aconseguirà embolicar cada cop més la troca. El Roger busca insistentment la Natàlia per dir-li que ha decidit no casar-se amb la Sònia. Però la Natàlia li fuig, perquè creu que no hi té res a fer amb un home que està a punt de casar-se. L'Àlex descobreix el negoci que el farà ric: organitzar excursions pel moll amb turistes estrangers.

00:00 Zoo - cap.7
tancar

cap.7

Max arriba de viatge a mitjanit i vol fer l'amor amb Diana, però ella el refusa. Conrad intenta aguantar el tipus, però no pot evitar que Jan s'adoni que alguna cosa no va bé. Dídac prepara un reportatge sobre el zoo. Diana i Gisela parlen del trasllat d'un animal. Mariona rep una trucada d'Elvira. Lola veu que no quadren unes factures. Gerard manipula els ordinadors i es queixa del seu mal funcionament.

01:10 Beverly Hills - Detencions i desercions
01:53 Beverly Hills - Temps era temps
02:40 Riviera - + info
tancar

+ info

Clara planeja utilitzar els secrets dels poemes de Beatrice per destruir els Courceys. Marguerite no pot creure que Ghislaine treballi per Laurent i demana ajuda a Jacques. Ghislaine creu que està preparada per fer l'amor amb Daniel una altra vegada.

03:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Edward rep una misteriosa trucada telefónica i marxa sobtadament cap a Anglaterra. Laurent demana Beatrice que confiï en ell i que l'estimi per tornar a reunir tota la família.

03:30 Arre Demo
03:55 La Revolució Francesa - Anys d'esperança (2a part)
05:25 Beverly Hills - Detencions i desercions
06:08 Beverly Hills - Temps era temps