TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Alícia SÁNCHEZ CAMACHO, presidenta PPC TERTÚLIA Antoni PUIGVERD Laura BORRÀS Miquel PORTA PERALES Jordi SANCHEZ Pepa ARGUILÈ Carme ALBIOL Lead: Els avis de Casal Rock Maria Àngels VILADOT, psicòloga Lead: "Educar les emocions" DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Antonio ENCINAS, pare noi bipolar Mari Carmen ORTEGA, mare noi bipolar Lead: Un noi 14 anys és bipolar i no està escolaritzat Maria Josep SOLER Daniel CÒRDOBA Lead: La vida de Coco Chanel en pel.lícula TEMA DIA Gemma LIENAS, escriptora Mònica GARCÍA-MASSAGUÉ, professora protocol David GONZALEZ, subdirector de l'Avui Anton GUTIERREZ, assessor i consultor polític Rosa Mª CALAF, periodista i corresponsal Lead: La foto de la polèmica

13:05 TVist - + info
tancar

+ info

El dimarts estarà amb nosaltres una de les protagonistes de TV3, la Mone, que acaba d'estrenar l'obra de teatre Plastilina a la Sala Beckett de Barcelona. A més a més analitzarem de la mà de la Raquel Mateos i el Marc Villanueva les diferents imitacions del programa Crackóvia, un dels programes d'èxit de TV3.

13:55 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - La fageda, el bosc encantat
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Arròs negre cremós amb calamarsets
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1778
tancar

Cap. 1778

En Marcel fa costat a la Dhara i la Irene pateix de veure en Hiresh desesperat per trobar la seva germana. En Jofre es pensa qui sap què i en Gerard l'ha de posar a ratlla. En Fede i l'Alba fan un pacte per a la convivència amb la Sara, però la nena perd els papers. En Joel té un pla per tornar a casa amb la Vicky.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

Mossèn JOSEP MARIA BALLARÍN passa per "El Club" per parlar-nos del seu llibre "La flor de l'esperança", on explica anècdotes de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes ANTONI BASSAS i IU FORN També tindrem una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. Acabarem amb l'espai de cuina de NANDO JUBANY, que ens explicarà com fer un bon arròs.

18:15 Rex - Cap. 18 Seducció mortal
19:05 Rex - Cap. 19 La mort emmascarada
20:00 Bocamoll
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:45 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l"Alguna Pregunta Més?" analitzarem, extensament, objectivament i gens eufòricament, l'històric 2 a 6 del Bernabéu i escalfarem motors, també des de la moderació, per al Chelsea-Barça de dimecres. Escoltarem Pep Guardiola en una peculiar roda de premsa, ensenyarem unes imatges inèdites del tècnic blaugrana, riurem amb un especial "La parabòlica" en clau blaugrana i veurem el tràiler d'"Àngels i dimonis". D'altra banda, comprovarem que Sarkozy té a molt a veure amb l'Espanyol i Boris Izaguirre passarà pel "Pressing APM!" . Tot això i molt més, en un programa de 25 minuts.

22:35 Oikmentns - + info
tancar

+ info

TV3 oferirà una altra edició del programa "Oikmentns?", una proposta d'entreteniment presentada per Roger de Gràcia que dóna veu als adolescents, perquè vol saber què pensen de les coses que els envolten, què els preocupa i com es relacionen amb l'entorn. Aquesta vegada, el tema serà la televisió. Durant el programa, es passaran vídeos realitzats als instituts de Catalunya, on els alumnes responen a preguntes del tipus; Quins programes mires? Què en penses dels realities? Quin és el futur de la televisió? entre d'altres. En aquest debat també hi intervendrà un exconcursant d'un realitie, que explicarà la seva experiència en aquest tipus de programes. Com sempre es passaran els reportatges de l'Óscar Rodríguez i la Susanna Bergés, que faran el seguiment d'una noia que va a càstings, perquè el seu somni és triomfar a la tele, i coneixerem com es fa un dels programes de més èxit de TV3, el Crackòvia.

23:25 Investigadors - Pilot
tancar

Pilot

Si tens dificultats o has d'afrontar un contratemps infranquejable... si no et pots arriscar a rebre mala publicitat o a anar a la policia... si tens totes les de perdre però encara et pots permetre pagar les despeses...truca a Judd Risk Management (JRM), una empresa d'investigadors privats del segle xxI que resol els problemes dels clients amb rapidesa i discreció. JRM està dirigida per l'investigador sènior, Harlan Judd (actor de sèries TIM DALY), astut i impulsiu, i es caracteritza per la subtilesa i l'alta tecnologia que aplica en els casos que representa, sempre arriscant-se i actuant al límit de la legalitat. Juntament amb la investigadora principal, Nora Gage (actriu de sèries GARCELLE BEAUVAIS-NILON), despietadament eficient, i un equip d'individualistes convençuts, alguns dels quals amb les respectives històries i secrets, Harlan fa tot el que està a les seves mans per imposar-se en un món d'aliances inestables i lleialtat dubtosa. En qualsevol dels casos poden arribar a tombar una empresa, fer perdre una fortuna personal o canviar la cara a un govern; això no és només un negoci, això és un joc a mort amb víctimes reals. Els altres membres altament qualificats de JRM són: la investigadora associada Meg Bardo (actriu de sèries A.J. LANGER), la fiscal de defensa criminal Leslie Town (actriu de sèries LAURA LEIGHTON), l'investigador en cap Jeff McCann (actor de sèries ERIC MABIUS), l'investigador principal Chris Didion (actor de sèries RICK WORTHY) i la tècnica de vigilància Trish Agermeyer (actriu de sèries NATALIE ZEA); tots ells amb els seus drames personals, alguns dels quals gairebé tan substanciosos com els que ells mateixos hauran de resoldre. Harlan, malgrat tot, és un home honest en un món que requereix mètodes poc ortodoxes i una certa disposició per esquivar la llei. L'extreballador Clay Burgess (estrella convidada GREGG HENRY -"Femme Fatale", "24") és ara la perdició de Harlan; amenaça amb fer trontollar l'empresa i el desafia perquè trobi la manera d'aturar-lo. Amb l'ajuda de Nora i Leslie, Harlan ha d'arribar a límits insospitables per atrapar un empresari administratiu acusat de desfalc i frau, i Chris para els peus a un racista per protegir un client. Escrit per: John McNamara Dirigit per: Jon Amiel

00:10 Investigadors - Whereabouts
tancar

Whereabouts

Harlan sospita quan un excompany de la universitat, el Dr. Brad Harper (BRIAN McNAMARA), li demana ajuda per rescatar la seva xicota segrestada. Mentrestant, Leslie fa tots els possibles per localitzar un testimoni clau que podria posar en llibertat un home innocent acusat de robatori a mà armada. Escrit per: John Belluso Dirigit per: Peter Ellis

00:55 Pel·lícula
02:25 El club - + info
tancar

+ info

Mossèn JOSEP MARIA BALLARÍN passa per "El Club" per parlar-nos del seu llibre "La flor de l'esperança", on explica anècdotes de la seva trajectòria personal i professional. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes ANTONI BASSAS i IU FORN També tindrem una nova entrega de la psicopatologia digital del DOCTOR SOLER. Acabarem amb l'espai de cuina de NANDO JUBANY, que ens explicarà com fer un bon arròs.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Naturalesa africana - Costes
07:50 Naturalesa salvatge - UK wild
08:15 Viure Catalunya - Arbúcies (La Selva)
08:25 Bèsties clip
08:30 Viatges als confins de la Terra - La terra de la por
tancar

La terra de la por

El Sàhara és el desert més extens del món i el seu nom, en àrab, significa "buidor". Enmig d'aquesta buidor hi ha un indret anomenat Teneré, nom que en àrab vol dir "res". Un "res" de la mida de mig França al mig d'una "buidor" de la mida de mig Estats Units: un indret que els nadius anomenen "La terra de la por".

09:20 Tot un món - La casa portuguesa
tancar

La casa portuguesa

Leonor Castro va venir des de Portugal per estudiar cinema. En acabar el màster en guió cinematogràfic, i havent-se adonat, durant el temps que havia estat estudiant, que a Barcelona no hi havia espais de trobada portuguesos, va decidir crear-ne un. El lloc es diu A Casa Portuguesa, és al barri de Gràcia de Barcelona i és un espai de degustació de productes portuguesos. Hi trobem una àmplia varietat de vins, conserves i pastissets fets al mateix obrador del local.

09:30 Horitzons
09:30 Fora del mapa - Hawaii
09:55 Fonaments de la fe - Hinduisme
tancar

Hinduisme

Els hindús creuen en un déu que pot tenir moltes formes, ja siguin humanes o animals. L'hinduisme no és una religió en si mateixa; és més aviat una família de religions conformada pels devots que veuen Déu de maneres diverses. En tot cas, la majoria d'aquestes tradicions comparteixen les mateixes festivitats de color i consideren la vaca com un animal sagrat.

10:20 Exploradors d'avui - Pressió hidràulica
10:45 Expedients de l'espai - Els forats negres
10:55 Reinhold Messner a Mongòlia - Reinhold Messner a Mongòlia
tancar

Reinhold Messner a Mongòlia

Reinhard Messner i el seu fill conviuen amb els Tuwa, una comunitat nòmada de Mongòlia, i són acollits pel seu cap, un home que va estudiar a l'antiga República Democràtica Alemanya. També és escriptor i explica les tradicions de la seva gent. El seu poble va ser expulsat per la Unió Soviètica i ell el va conduir a la terra dels seus avantpassats.

11:40 Una botiga de... - Berlin: eisenwaren C. Adolph
12:10 Ànima
12:40 Àgora - "Infraestructures, més enllà de Rodalies"
tancar

"Infraestructures, més enllà de Rodalies"

Aquest dijous, el nou ministre de Foment vindrà a Catalunya en visita oficial i té previst, per agenda, firmar el pacte polític pel traspàs de Rodalies a la Generalitat de Catalunya. Un traspàs recollit a l'Estatut i promès en diverses ocasions pel govern central, però que encara no s'ha materialitzat. Rodalies és un dels puntals de les infraestructures deficitàries a Catalunya, però no és l'únic. Debat amb Josep Narcís Arderiu, president d'ASINCA, Associació d'Empreses d'Enginyeria de Catalunya; Ricard Riol, president de l'APTP, Associació per a la Promoció del Transport Públic; Francesc Sanuy, advocat i economista, exconseller de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat de Catalunya, i Joan Tugores, llicenciat en Ciències Econòmiques i en Dret, va ser degà de la Facultat d'Econòmiques i rector de la Universitat de Barcelona, on és catedràtic d'Economia.

13:35 Evasió - Edurne Pasaban, camí dels catorze 8.000
14:00 Ritmes clàssica - + info
tancar

+ info

Europakonzert 2006, primera part Des del Teatre estatal de Praga Orquestra Filharmònica de Berlín Director i piano: Daniel Barenboim W. A. Mozart: Simfonia núm. 35, en Re major, "Haffner", KV 385 W. A. Mozart: Concert per a piano i orquestra núm. 22, en Mi b major, KV 482 Amb motiu del 250è aniversari del naixement del compositor, l'any 2006 l'Orquestra Filharmònica de Berlín oferia el seu concert d'Europa des de Praga, dedicat íntegrament a Mozart. La simfonia nr. 35 es va compondre a petició del seu pare Leopold, per homenatjar un noble amic de la família, Siegmund Haffner. El concert per piano i orquestra nr. 22, escrit el 1785, va ser estrenat, com solia fer, pel mateix compositor. És el primer concert on Mozart inclou dos clarinets a l'orquestra, un instrument relativament nou i que el fascinava.

15:00 Planeta Terra
15:00 L'aventura de Jeff Corwin - On és en Jeff?
15:45 Àfrica extrema - Les armes del conservacionisme
16:30 Naturalesa salvatge - + info
tancar

+ info

Seguim la Michaela i en Nick que ens porten a nous descobriments i a divertides aventures.

17:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Biblos, de poble de pescadors a metròpoli i viceversa. El Líban
17:15 Comarques.doc - Urgell
tancar

Urgell

L'Urgell, amb una superfície de més de 679 quilòmetres quadrats, limita amb les comarques de la Noguera, la Segarra, la Conca de Barberà, les Garrigues i el Pla d'Urgell. Se situa al cor de les terres de Ponent, i el paisatge de la comarca està format per la vall del Corb, entre la serra de Montclar i la serra del Tallat.. La construcció del canal d'Urgell va fer fèrtils les terres de la comarca, on trobem arbres fruiters, vinyes que han permès l'elaboració de vins, amb Denominació d'Origen Costers del Segre, i oliveres que donen l'oli amb Denominació d'Origen Les Garrigues. A la vall del riu d'Ondara, al mig de la comarca, trobem la capital de la comarca, la ciutat de Tàrrega, que va rebre aquest títol a finals del segle XIX.

17:40 Comarques.doc - Baix Empordà
tancar

Baix Empordà

Amb les muntanyes de les Gavarres, Begur i el Montgrí, les aigües del Ter i la Mediterrània, s'obre la comarca del Baix Empordà. És una comarca de paisatges amb els colors més verds i torrats de la terra. La serra de les Gavarres s'allarga amb boscos d'alzinars i suredes i vegetació típica dels ambients mediterranis. La seva costa ens ofereix penya-segats i roques escarpades en contrast amb platgetes arquejades i badies generoses. El vent ha modelat secularment el paisatge de la comarca. A l'hivern: la tramuntana, a l'estiu: el garbí. Les illes Medes, formades per set grups d'illots, s'han convertit en un punt d'atracció important pel seu fons marí d'immensa bellesa i les reserves de flora i fauna marines més importants de la Mediterrània Occidental. La seva capital és la Bisbal d'Empordà, just al centre de la comarca.

18:05 El cicle de la vida - Com aprenem
18:55 Una botiga de... - Berlin: eisenwaren C. Adolph
19:20 El medi ambient
19:25 Tot un món
19:30 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

A finals dels anys setanta, quan semblava que el punk faria desaparèixer el heavy metal, bandes com els britànics Iron Maiden i Judas Priest van reanimar el metal fins a convertir-lo en un dels sons que definirien els anys vuitanta. La segona part de la sèrie "Heavy: la història del metal" s'atura en la segona onada de bandes britàniques i en l'aparició de la plataforma que va portar el heavy fins a les listes d'èxits: l'MTV. A banda dels components de Judas i Maiden, al programa hi apareixen, entre d'altres, Phil Collen (Def Leppard), Lars Ulrich (Metallica), Slash (Guns'n'Roses), David Lee Roth, Jerry Cantrell (Alice in Chains), Scott Ian (Anthrax), Tommy Lee (Mötley Crüe) i Neal Kay, DJ del llegendari local de metal The Bandwagon Club. La sèrie "Heavy: la història del metal" és una producció de VH1 / MTV.

20:20 Ciberians - Tomàs Aragay
tancar

Tomàs Aragay

Tomàs Aragay, Barcelona, 1968 Autor i director de teatre, coreògraf. Guionista de cine. Director del Festival MAPA.

20:30 Viatges als confins de la Terra - Els guardians de la flama
tancar

Els guardians de la flama

Iran és una de les fronteres finals de la terra. És un país poc visitat pels viatgers occidentals, sobretot en els darrers anys, però va ser un centre de comerç mundial durant molts segles. David Adams hi va descobrir una gent complexa i molt hospitalària que viu en un país molt poc comprès situat al cor d'una regió molt conflictiva. El recorregut ens porta des de la ciutat de Teheran, passant per la vall dels Assassins fins a arribar a ciutats que no han canviat des que Marco Polo hi va arribar ara fa vuit segles. Però aquest no és tant sols un viatge cap a paisatges antics, sinó la recerca d'una de les sectes religioses més poc conegudes: els antics Adoradors del Foc de Yazd.

21:25 Un color nou - "Primera pintura", de Patricio Vélez
tancar

"Primera pintura", de Patricio Vélez

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen l'obra "Primera pintura", de Patricio Vélez. Activitat: Collages individuals amb papers de colors estripats En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan collage individual. La seva cooperació, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració de l'obra complementen les divertides i lúcides aproximacions a Patricio Vélez.

21:45 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Wim Vandekeybus, director i coreògraf de la companyia ULTIMA VEZ / WIM VANDEKEYBUS. Actuació: Santa N, Carlos Ann i Mariona Aupí.

22:00 60 minuts - L'esclavitud infantil Cap. 2
tancar

L'esclavitud infantil Cap. 2

+"60 MINUTS", 28 D'ABRIL I 5 DE MAIG DE 2009. L'esclavitud infantil ("Child slavery"). Capítols 1 i 2. Un reportatge de Rageh Omaar. BBC. Gran Bretanya. Prop de 8,4 mil·lions d'infants de tot el món encara són esclavitzats. 60 minuts emetrà en dues setmanes consecutives el treball del reporter de la BBC Rageh Omaar, que tornarà al seu país d'origen, Somàlia, per iniciar un viatge que el portarà per 3 continents per trobar-hi amb 5 infants esclaus, que tenen entre 10 i ? anys, que explicaran la seva història. En la primera entrega el reporter viatjarà a Somàlia, una ciutat que lluita per reconstruir-se després de la guerra. La majoria dels infants deixen d'anar a l'escola i les altres coses pròpies de la seva edat per poder treballar, i als 10 anys fan jornades de més de 17 hores perquè les seves famílies puguin viure una mica millor. Al Perú, en una zona on les temperatures arriben a 23 sota 0, hi viu en Freddy. Des dels 6 anys treballa en una mina, buscant or. Ara en té 10. A la mina s'exposa diàriament a la inhalació de vapors, que perjudiquen els pulmons. A Ghana hi ha nens que treballen com a pescadors a les ordres d'amos que compren literalment nens. En Malaway té 12 anys i durant 3 anys haurà de treballar per un d'aquests amos. La seva mare el vendrà (en futur?) per uns 40 euros. A Addis Abeba, Etiòpia, molts infants viuen al carrer. Hi arriben amb moltes expectatives i la majoria acaben treballant en el servei domèstic o pidolant al carrer. Són víctimes del tràfic infantil. En el segon capítol Rageh Omaar intentarà descobrir què s'amaga darrere el tràfic infantil. Començarà el viatge a la carretera que uneix el Iemen amb l'Aràbia Saudita. En aquesta zona de l'Orient Mitjà es trafica, en contra de la seva voluntat, amb infants que acaben fent de captaires, indefensos, a quilòmetres de casa seva. És el cas de l'Ali. Molts d'aquests infants passen a viure en centres d'acollida del Ministeri d'Afers Socials. Omaar també investigarà l'esclavitud sexual, a Addis Abeba i a Cambodja. La UNICEF calcula que, només al sud-est asiàtic, hi ha un milió de nenes víctimes del comerç sexual. La Dalyn té 17 anys i en fa 4 que viu en un centre d'acollida d'infants víctimes de l'esclavitud sexual. Li havien promès que aniria a treballar a una fàbrica de roba. Finalment, Rageh Omar viatjarà a l'Índia. Aquí hi viu una sisena part de la població mundial, més de mil milions de persones, i això és una quantitat immensa de mà d'obra potencial. Tot i la prosperitat recent, diuen que l'Índia és el país on hi ha més "esclaus" infantils del món. Les càmeres de la BBC han enregistrat imatges en secret, en pisos convertits il·legalment en tallers, on hi ha més de cinquanta mil infants explotats que treballen en la indústria del sari. Hi poden arribar a treballar 18 hores per saldar els deutes de les seves famílies. Amit i Rahul Kumar van treballar tres mesos als tallers il·legals del sud de Delhi fabricant saris. On és la frontera entre l'esclavitud infantil i el fet que els infants hagin de treballar per treure la família de la pobresa, presoners de les circumstàncies, de la situació de les seves famílies? O l'esclavitud infantil també és un element important d'algunes grans indústries que, de tanta fam de beneficis que tenen, també es cruspeixen la vida dels infants? Pot ser que mentre hi hagi pobresa, hi haurà esclavitud?

23:00 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Wim Vandekeybus, director i coreògraf de la companyia ULTIMA VEZ / WIM VANDEKEYBUS. Actuació: Santa N, Carlos Ann i Mariona Aupí.

23:35 Singulars - + info
tancar

+ info

Jaume Barberà entrevista a "Singulars" a Mey Hofmann, xef amb una estrella Michelin i empresaria. La seva escola de cuina és una de les de més prestigi internacional. Cada any surten formats de la seva escola més de 200 alumnes vinguts de tot el món. A més de cuina, vol que els seus alumnes aprenguin idiomes, gestió de recursos humans i cultura gastronòmica. La seva passió per la cuina va començar de petita. En els viatges que feia amb els seus pares (ell un ingenyer alemany, i ella catalana i concertista de piano) sempre es fixava en els menjars dels hotels i va prendre a cuinar d'una monja de l'escola d'estiu a la que l'enviaven els seus pares. De ment inquieta i creativa, va estudiar Econòmiques, Arquitectura d'Interiors i gemologia i disseny de jòies. Ha escrit diversos llibres de cuina, i una de les seves especialitats són els postres. Educada en l'austeritat, és una treballadora incansable i una dona de caràcter que va començar la seva trajectòria professional mentre s'ocupava en solitari de la seva filla.

00:20 El documental - Hotel 9 Estrelles
tancar

Hotel 9 Estrelles

Hotel 9 Estrelles (9 Star Hotel) Ido Haar (Israel, 2006; Durada: 52 minuts) Una producció israeliana de l'any 2006 dirigida per Ido Haar que retrata la vida quotidiana d'un grup de treballadors palestins procedents dels territoris ocupats que treballen a la construcció a la ciutat israeliana de Modi'in. Aquest treball ha estat seleccionat per a participar en competició oficial a alguns dels Festivals de documentals més prestigiosos del món després de guanyar el Premi al Millor Documental al Festival Internacional de Cinema de Jerusalem (Israel) de l'any 2006. Hotel 9 Estrelles és, per damunt de tot, el retrat humà d'un grup de joves atrapats en una realitat política conflictiva. Hotel 9 Estrelles és l'irònic nom que aquests treballadors de la construcció palestins clandestins donen al munt de roques que assenyalen el lloc on passen la nit, un conjunt de barraques fetes de parets de cartró i sostres de xapa, ocultes als promontoris propers a la nova ciutat israeliana de Modi'in. N'han fet, de mica en mica, la seva llar, a base de coixins i d'energia elèctrica proporcionada per bateries que han anat arreplegant amb el temps. Aquestes cabanes on els homes parlen, dormen, llegeixen, miren de descansar i on l'avorriment alterna amb les alarmes i les corredisses quan la policia s'acosta, són l'escenari principal d'aquest documental. Els dos protagonistes d'Hotel 9 Estrelles són l'Ahmed i en Muhammad, que malgrat la incertesa de la seva situació laboral i vital mantenen una sorprenent alegria i un gran sentit de l'humor. Ahmed és conegut pels seus companys com el "comerciant" per la seva incansable recerca i acumulació de tot tipus de deixalla, des d'ordinadors fins a camions de joguina... Va treballar durant un temps de manera legal amb el seu pare com a vigilant a Israel, però va perdre la feina en morir el pare i es va convertir en l'únic suport de la seva família. Ara es sacrifica per a garantir un futur millor als seus germans petits. En Muhammad és una espècie de filòsof i el líder natural del campament. Es mostra crític tant amb la política d'Israel com amb la manera de fer dels palestins: "Sempre estem mirant enrere, diu dels seus propis compatriotes, mai endavant". Les converses del grup giren sovint al voltant de les noies, del menjar, dels problemes familiars, de la pressió familiar i social per a contraure matrimoni només per haver conegut una noia, de com deu ser la vida en d'altres llocs més "normals" i del continu i perillós joc de fet i amagar amb les forces de seguretat israelianes. El documental contrasta vivament la situació de desprotecció d'aquests treballadors palestins, la foscor i l'ocultació quasi permanent en què han de viure, amb la construcció de la nova i, a la nit, lluminosa ciutat israeliana que estan contribuint a aixecar. En un dels moments més emotius del documental, l'Ahmed i en Muhammad seuen sota les estrelles i somien un futur diferent, una vida millor, mentre reflexionen sobre les creixents dificultats per a desplaçar-se, la més important de les quals el mur que s'estava començant a aixecar per a separar físicament Israel de la Cisjordània ocupada. Diu el director, Ido Haar: "Vaig créixer en un poblet a tocar d'un bosc de pins, a mig camí entre Tel Aviv i Jerusalem. En el meu camí cap a casa veia sovint homes travessant frenèticament l'autopista. La por que vaig veure als seus ulls em va deixar impressionat i vaig voler averiguar cap a on corrien i d'on venien corrents d'aquella manera". Fitxa tècnica: Direcció: Ido Haar Fotografia: Ido Haar, Uri Ackerman Muntatge: Ido Haar, Era Lapid Producció: Edna & Elinor Kowarsky, Eden Productions Distingit amb el Premi al Millor Documental (The Wolgin Award) al Festival Internacional de Cinema de Jerusalem (Israel, 2006), aquest documental ha estat seleccionat oficialment en els següents Festivals: Joris Ivens Competition, a l'IDFA (Festival Internacional de Cinema Documental d'Amsterda

01:15 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

A finals dels anys setanta, quan semblava que el punk faria desaparèixer el heavy metal, bandes com els britànics Iron Maiden i Judas Priest van reanimar el metal fins a convertir-lo en un dels sons que definirien els anys vuitanta. La segona part de la sèrie "Heavy: la història del metal" s'atura en la segona onada de bandes britàniques i en l'aparició de la plataforma que va portar el heavy fins a les listes d'èxits: l'MTV. A banda dels components de Judas i Maiden, al programa hi apareixen, entre d'altres, Phil Collen (Def Leppard), Lars Ulrich (Metallica), Slash (Guns'n'Roses), David Lee Roth, Jerry Cantrell (Alice in Chains), Scott Ian (Anthrax), Tommy Lee (Mötley Crüe) i Neal Kay, DJ del llegendari local de metal The Bandwagon Club. La sèrie "Heavy: la història del metal" és una producció de VH1 / MTV.

02:05 Notes de ball - Giselle
02:30 Un color nou - "Primera pintura", de Patricio Vélez
tancar

"Primera pintura", de Patricio Vélez

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen l'obra "Primera pintura", de Patricio Vélez. Activitat: Collages individuals amb papers de colors estripats En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan collage individual. La seva cooperació, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració de l'obra complementen les divertides i lúcides aproximacions a Patricio Vélez.

02:50 60 minuts - L'esclavitud infantil Cap. 2
tancar

L'esclavitud infantil Cap. 2

+"60 MINUTS", 28 D'ABRIL I 5 DE MAIG DE 2009. L'esclavitud infantil ("Child slavery"). Capítols 1 i 2. Un reportatge de Rageh Omaar. BBC. Gran Bretanya. Prop de 8,4 mil·lions d'infants de tot el món encara són esclavitzats. 60 minuts emetrà en dues setmanes consecutives el treball del reporter de la BBC Rageh Omaar, que tornarà al seu país d'origen, Somàlia, per iniciar un viatge que el portarà per 3 continents per trobar-hi amb 5 infants esclaus, que tenen entre 10 i ? anys, que explicaran la seva història. En la primera entrega el reporter viatjarà a Somàlia, una ciutat que lluita per reconstruir-se després de la guerra. La majoria dels infants deixen d'anar a l'escola i les altres coses pròpies de la seva edat per poder treballar, i als 10 anys fan jornades de més de 17 hores perquè les seves famílies puguin viure una mica millor. Al Perú, en una zona on les temperatures arriben a 23 sota 0, hi viu en Freddy. Des dels 6 anys treballa en una mina, buscant or. Ara en té 10. A la mina s'exposa diàriament a la inhalació de vapors, que perjudiquen els pulmons. A Ghana hi ha nens que treballen com a pescadors a les ordres d'amos que compren literalment nens. En Malaway té 12 anys i durant 3 anys haurà de treballar per un d'aquests amos. La seva mare el vendrà (en futur?) per uns 40 euros. A Addis Abeba, Etiòpia, molts infants viuen al carrer. Hi arriben amb moltes expectatives i la majoria acaben treballant en el servei domèstic o pidolant al carrer. Són víctimes del tràfic infantil. En el segon capítol Rageh Omaar intentarà descobrir què s'amaga darrere el tràfic infantil. Començarà el viatge a la carretera que uneix el Iemen amb l'Aràbia Saudita. En aquesta zona de l'Orient Mitjà es trafica, en contra de la seva voluntat, amb infants que acaben fent de captaires, indefensos, a quilòmetres de casa seva. És el cas de l'Ali. Molts d'aquests infants passen a viure en centres d'acollida del Ministeri d'Afers Socials. Omaar també investigarà l'esclavitud sexual, a Addis Abeba i a Cambodja. La UNICEF calcula que, només al sud-est asiàtic, hi ha un milió de nenes víctimes del comerç sexual. La Dalyn té 17 anys i en fa 4 que viu en un centre d'acollida d'infants víctimes de l'esclavitud sexual. Li havien promès que aniria a treballar a una fàbrica de roba. Finalment, Rageh Omar viatjarà a l'Índia. Aquí hi viu una sisena part de la població mundial, més de mil milions de persones, i això és una quantitat immensa de mà d'obra potencial. Tot i la prosperitat recent, diuen que l'Índia és el país on hi ha més "esclaus" infantils del món. Les càmeres de la BBC han enregistrat imatges en secret, en pisos convertits il·legalment en tallers, on hi ha més de cinquanta mil infants explotats que treballen en la indústria del sari. Hi poden arribar a treballar 18 hores per saldar els deutes de les seves famílies. Amit i Rahul Kumar van treballar tres mesos als tallers il·legals del sud de Delhi fabricant saris. On és la frontera entre l'esclavitud infantil i el fet que els infants hagin de treballar per treure la família de la pobresa, presoners de les circumstàncies, de la situació de les seves famílies? O l'esclavitud infantil també és un element important d'algunes grans indústries que, de tanta fam de beneficis que tenen, també es cruspeixen la vida dels infants? Pot ser que mentre hi hagi pobresa, hi haurà esclavitud?

03:40 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Wim Vandekeybus, director i coreògraf de la companyia ULTIMA VEZ / WIM VANDEKEYBUS. Actuació: Santa N, Carlos Ann i Mariona Aupí.

04:10 Singulars - + info
tancar

+ info

Jaume Barberà entrevista a "Singulars" a Mey Hofmann, xef amb una estrella Michelin i empresaria. La seva escola de cuina és una de les de més prestigi internacional. Cada any surten formats de la seva escola més de 200 alumnes vinguts de tot el món. A més de cuina, vol que els seus alumnes aprenguin idiomes, gestió de recursos humans i cultura gastronòmica. La seva passió per la cuina va començar de petita. En els viatges que feia amb els seus pares (ell un ingenyer alemany, i ella catalana i concertista de piano) sempre es fixava en els menjars dels hotels i va prendre a cuinar d'una monja de l'escola d'estiu a la que l'enviaven els seus pares. De ment inquieta i creativa, va estudiar Econòmiques, Arquitectura d'Interiors i gemologia i disseny de jòies. Ha escrit diversos llibres de cuina, i una de les seves especialitats són els postres. Educada en l'austeritat, és una treballadora incansable i una dona de caràcter que va començar la seva trajectòria professional mentre s'ocupava en solitari de la seva filla.

04:50 El documental - Hotel 9 Estrelles
tancar

Hotel 9 Estrelles

Hotel 9 Estrelles (9 Star Hotel) Ido Haar (Israel, 2006; Durada: 52 minuts) Una producció israeliana de l'any 2006 dirigida per Ido Haar que retrata la vida quotidiana d'un grup de treballadors palestins procedents dels territoris ocupats que treballen a la construcció a la ciutat israeliana de Modi'in. Aquest treball ha estat seleccionat per a participar en competició oficial a alguns dels Festivals de documentals més prestigiosos del món després de guanyar el Premi al Millor Documental al Festival Internacional de Cinema de Jerusalem (Israel) de l'any 2006. Hotel 9 Estrelles és, per damunt de tot, el retrat humà d'un grup de joves atrapats en una realitat política conflictiva. Hotel 9 Estrelles és l'irònic nom que aquests treballadors de la construcció palestins clandestins donen al munt de roques que assenyalen el lloc on passen la nit, un conjunt de barraques fetes de parets de cartró i sostres de xapa, ocultes als promontoris propers a la nova ciutat israeliana de Modi'in. N'han fet, de mica en mica, la seva llar, a base de coixins i d'energia elèctrica proporcionada per bateries que han anat arreplegant amb el temps. Aquestes cabanes on els homes parlen, dormen, llegeixen, miren de descansar i on l'avorriment alterna amb les alarmes i les corredisses quan la policia s'acosta, són l'escenari principal d'aquest documental. Els dos protagonistes d'Hotel 9 Estrelles són l'Ahmed i en Muhammad, que malgrat la incertesa de la seva situació laboral i vital mantenen una sorprenent alegria i un gran sentit de l'humor. Ahmed és conegut pels seus companys com el "comerciant" per la seva incansable recerca i acumulació de tot tipus de deixalla, des d'ordinadors fins a camions de joguina... Va treballar durant un temps de manera legal amb el seu pare com a vigilant a Israel, però va perdre la feina en morir el pare i es va convertir en l'únic suport de la seva família. Ara es sacrifica per a garantir un futur millor als seus germans petits. En Muhammad és una espècie de filòsof i el líder natural del campament. Es mostra crític tant amb la política d'Israel com amb la manera de fer dels palestins: "Sempre estem mirant enrere, diu dels seus propis compatriotes, mai endavant". Les converses del grup giren sovint al voltant de les noies, del menjar, dels problemes familiars, de la pressió familiar i social per a contraure matrimoni només per haver conegut una noia, de com deu ser la vida en d'altres llocs més "normals" i del continu i perillós joc de fet i amagar amb les forces de seguretat israelianes. El documental contrasta vivament la situació de desprotecció d'aquests treballadors palestins, la foscor i l'ocultació quasi permanent en què han de viure, amb la construcció de la nova i, a la nit, lluminosa ciutat israeliana que estan contribuint a aixecar. En un dels moments més emotius del documental, l'Ahmed i en Muhammad seuen sota les estrelles i somien un futur diferent, una vida millor, mentre reflexionen sobre les creixents dificultats per a desplaçar-se, la més important de les quals el mur que s'estava començant a aixecar per a separar físicament Israel de la Cisjordània ocupada. Diu el director, Ido Haar: "Vaig créixer en un poblet a tocar d'un bosc de pins, a mig camí entre Tel Aviv i Jerusalem. En el meu camí cap a casa veia sovint homes travessant frenèticament l'autopista. La por que vaig veure als seus ulls em va deixar impressionat i vaig voler averiguar cap a on corrien i d'on venien corrents d'aquella manera". Fitxa tècnica: Direcció: Ido Haar Fotografia: Ido Haar, Uri Ackerman Muntatge: Ido Haar, Era Lapid Producció: Edna & Elinor Kowarsky, Eden Productions Distingit amb el Premi al Millor Documental (The Wolgin Award) al Festival Internacional de Cinema de Jerusalem (Israel, 2006), aquest documental ha estat seleccionat oficialment en els següents Festivals: Joris Ivens Competition, a l'IDFA (Festival Internacional de Cinema Documental d'Amsterda

05:45 Ritmes clàssica - + info
tancar

+ info

Europakonzert 2006, primera part Des del Teatre estatal de Praga Orquestra Filharmònica de Berlín Director i piano: Daniel Barenboim W. A. Mozart: Simfonia núm. 35, en Re major, "Haffner", KV 385 W. A. Mozart: Concert per a piano i orquestra núm. 22, en Mi b major, KV 482 Amb motiu del 250è aniversari del naixement del compositor, l'any 2006 l'Orquestra Filharmònica de Berlín oferia el seu concert d'Europa des de Praga, dedicat íntegrament a Mozart. La simfonia nr. 35 es va compondre a petició del seu pare Leopold, per homenatjar un noble amic de la família, Siegmund Haffner. El concert per piano i orquestra nr. 22, escrit el 1785, va ser estrenat, com solia fer, pel mateix compositor. És el primer concert on Mozart inclou dos clarinets a l'orquestra, un instrument relativament nou i que el fascinava.

06:40 Expedients de l'espai
06:50 El medi ambient
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Surfistes del cel - L'illa de la por
tancar

L'illa de la por

En Cíber acaba de robar una arma intel·ligent durant unes maniobres de l'OTAN. La seva intenció és posar fi a una conferència internacional sobre la delinqüència que se celebra a Atenes. D'entrada, els Surfistes del Cel hauran de localitzar el seu malvat enemic, amagat en una de les illes gregues... Aturar-lo ja serà una mica més complicat...

07:28 Què hi ha, Scooby-Doo? - Antinatural
tancar

Antinatural

En Luis Santiago és el millor batedor del beisbol actual. Tan sols està a un home-run de batre el rècord de tots els temps i en Fred acaba de guanyar el concurs "coneix en Luis Santiago". L'Scooby-doo i companyia aviat descobriran que la mala ratxa que està passant el seu ídol no és cap casualitat. És cosa de l'esperit d'un ex-jugador, que no vol que li prenguin el rècord!

07:51 Doraemon - Les ulleres de creixement invers
tancar

Les ulleres de creixement invers

Avui en Nobita descobrirà una cosa del seu pare que el deixarà glaçat. Resulta que de petit, el pare, era amic d'una senyora del barri que un dia el va acusar d'una cosa que no havia fet. En Nobita i en Doraemon estan disposats a arreglar aquell malentès. I ho faran amb les ulleres de creixement invers. Però primer han de saber què va passar, exactament!

08:17 Doraemon - 1ª Hist.: Un cop de puny, cent iens. 2ª Hist.: La pistola d'aire
tancar

1ª Hist.: Un cop de puny, cent iens. 2ª Hist.: La pistola d'aire

En Gegant, com de costum, ha tornat a pegar en Nobita. Això que t'estomaquin a canvi de res costa molt de pair. Ara, almenys, amb l'aparell d'en Doraemon, en Nobita rebrà diners per cada cop de puny que li donin... Després, en Nobita i companyia es convertiran en pistolers del futur. Cadascú té deu bales per guanyar el duel. Qui serà el més ràpid?!

08:27 Doraemon - Embolics d'Any Nou
tancar

Embolics d'Any Nou

Al Japó, per Cap d'Any, els pares donen diners als nens perquè l'any que comença sigui ben pròsper. En Nobita està molt content, però li agradaria que aquesta tradició no fos només un cop l'any. Així podria tenir molts diners i comprar-se totes les coses que vol! Segur que en Doraemon té algun aparell per ajudar-lo! Compte amb l'avarícia, per això!

08:52 mic 3
08:52 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Aviat és l'aniversari d'en Carles i els pares li han preparat una sorpresa. La Laia la sap, però ha de guardar el secret. En Carles és conscient que la Laia no en sap gaire, de guardar secrets i, de fet, s'estima més no saber-ho, precisament perquè sigui una sorpresa de debò. Però la Laia es mor de ganes de dir-l'hi... Com s'ho farà en Carles per fer-la callar?!

09:06 La vaca Connie - El regal d'aniversari
tancar

El regal d'aniversari

Avui és l'aniversari d'en Paddy i en Patch li vol fer un regal. El problema és que no se li acut res per regalar-li. La Connie de seguida tindrà una idea d'allò més original.

09:13 La vaca Connie - El llac del castor
tancar

El llac del castor

La Connie i en Patch s'han trobat una flor que està molt trista, perquè té molta set. I si anessin al llac del castor? Allà hi ha molta aigua! Però si el castor els deixa agafar l'aigua, es podria quedar sense llac. Com s'ho faran?

09:22 Tork - El tresor dels cargols
tancar

El tresor dels cargols

En Tork i en Batt descobreixen un mapa que porta fins al tresor dels cargols. Però el mapa està trencat i sembla que no coneix ningú l'existència d'aquest tresor. Amb l'ajuda de l'Iris i els animals del bosc, els nostres amics trobaran finalment el tresor misteriós.

09:36 Club Super3
09:36 Rovelló - Ja no sempre estic content
tancar

Ja no sempre estic content

"És en Rovelló i sempre està content, tant si és de dia com si es fa de nit..." Això diu la cançó i és el que passa a tots els episodis. En aquest, però, en Rovelló decidirà deixar d'estar content. I és clar, es quedarà sol com un mussol.

10:04 Lola & Virginia - Jardí màgic
tancar

Jardí màgic

La Lola, la Misto i l'Haidé preparen una coreografia per la funció de final de trimestre de l'institut. La Virgínia se les ha manegat perquè la nomenin directora de l'espectacle, amb la intenció de fer que els seus companys s'arrosseguin per l'escenari, mentre ella brilla com una estrella. La Lola, evidentment, no està disposada a permetre-ho.

10:18 Info k
10:30 Méteo K - Cap. 28
10:38 Club Super3
10:38 La màgica Do-Re-Mi - L'Akatsuki, el misteriós ben plantat!
tancar

L'Akatsuki, el misteriós ben plantat!

L'Ojijide ha posat el jove Akatsuki al servei de l'Oyajide, que tot sol no aconsegueix segrestar la Flor. La Do-re-mi s'enamorarà a primera vista de l'Akatsuki, que d'aquesta manera es podrà infiltrar dins del grup. Se'n sortiran, aquesta vegada?

11:05 Espies de veritat - Més que un ascens, és un malson (1)
tancar

Més que un ascens, és un malson (1)

La Sam, la Clover i l'Alex ja són, oficialment, espies secretes d'elit de la WHOOP, la qual cosa vol dir més perills i més missions! Fins i tot missions malèfiques d'en Terence, que ha segrestat en Dean, el seu entrenador! Com ara, robar el microxip que porta en Jerry amagat al cos.

11:27 Un forat a la butxaca - Pils i bateries
11:32 La tata - La tata (ii)
11:55 La tata - La tata (ii)
12:13 Club Super3
12:13 Rantaro - En Kirimaru és feliç / En Shinbei té un febrada / Records dels aglans
12:42 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El nòvio de la Miyoko és un lleó?
13:08 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La cova dels enamorats
tancar

La cova dels enamorats

De camí cap a Omashu, l'Aang, la Katara i en Sokka coneixeran un grup de nòmades que els ensenyaran una drecera a través de la cova dels enamorats. Aviat els nostres herois es perdran per l'entramat de túnels i es veuran afectats per una terrible maledicció. Ara ja saben que qui no confia en l'amor, es queda atrapat a la cova per sempre!

13:35 Tags
13:51 3xl.cat
13:51 Sweesters -virtual room- - Classes de vol
tancar

Classes de vol

La Ji Lan intenta ensenyar-li a la Laia la seva tècnica per levitar.

13:53 Sweesters -virtual room- - Alegrant la Laia
tancar

Alegrant la Laia

La Laia està trista. Podran animar-la l'Olívia i la Ji Lan?

13:59 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del vaixell fantasma (1)
14:23 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del vaixell fantasma (2)
14:45 Hattori el ninja - Part bona d'en kam. / Patates, patates / Kan. s'ha decui
15:00 3xl.cat
15:00 Love Hina - La decisió de la Matoko. L'espasa o l'amor
tancar

La decisió de la Matoko. L'espasa o l'amor

La germana de Motoko arriba a Hinata-sou i la desafia a un combat de kendo. Motoko encara no és tan bona com la seva germana, que se n'adona ràpidament i li llança un ultimàtum: o guanya el combat o es casa amb Keitaro.

15:25 One piece - La mare i la filla predestinades. La mare es diu Olivia
tancar

La mare i la filla predestinades. La mare es diu Olivia

En Saulo avisa la Nico que l'armada s'acosta a l'illa amb la intenció de matar els doctors en arqueologia. Al cap de poc, els agents del govern, dirigits per un home anomenat Spandine, rodegen la Nico i els doctors en arqueologia. Llavors, en Clover demana parlar amb els Gorosei, els líders mundials, per explicar-los el que els arqueòlegs han descobert sobre el famós "segle en blanc". Els agents accepten que es produeixi la conversa, i en Clover li diu a la Nico que fugi perquè el fet de sentir el que ha de dir es considera un delicte terrible.

15:49 Freqüència 04
16:13 Samantha ups! - La Samantha a l'autoescola
16:19 Invasió - El gladiador
17:04 Curiositats del món animal - S'ho passen bomba
17:10 Món salvatge - El pingüí
17:16 mic 3
17:16 Bumba
17:23 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat una platja, un barquet de paper i han sortit a navegar. De seguida, però, s'han adonat que s'havien deixat el cistell amb la teca! Com s'ho faran, ara, per fer el pícnic?! Podrien provar de pescar algun peix, però és més complicat del que sembla. Sort que aviat apareixeran un parell de gavines i una balena que els donaran un cop de mà...

17:33 Bob, el manetes - Pallissa en reparació
tancar

Pallissa en reparació

És època de collita, però el graner del senyor Rasclet és a punt d'esfondrar-se. Li podrà reparar el graner en un sol dia, en Bob? Per acabar-ho d'adobar s'acosta una tempesta d'estiu que els ho posarà encara més difícil.

17:50 Una mà de contes - El molinet de sal
17:57 Mila - L'ase i el rei
tancar

L'ase i el rei

Avui la Mila t'explicarà la història d'un rei que es passava tot el dia cridant, manant i rondinant. Resulta que un dia va començar a escridassar un ase i se'ls va aparèixer una fada. Per donar-li una bona lliçó va donar al rei el cos de l'ase i a l'ase el cos del rei. Poc s'ho esperava que acabaria obeint les ordres d'un granger malcarat! I a l'ase, com li devia anar?!

18:08 Club Super3
18:08 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo i en Bagú han fet servir un paper molt important d'en Basili per fer un avió, però el pitjor de tot és que s'ha quedat enganxat dalt d'un arbre! Sort que en Loopdidoo sempre té idees genials i ha pensat que farà un avió de paper gegant per pujar-hi ell i rescatar l'altre avionet. Se'n sortirà?! I el paper tan important d'en Basili, què deu ser?!

18:18 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Unes cuques de fora han segrestat l'Erky i han demanat un rescat al Perky. Els ha de portar menjar i té de temps límit fins que els comenci a roncar la panxa. Després de parlar amb totes les cuques de la Cuina, al Perky li ha quedat clar que l'única que els pot ajudar és la Margaret. L'Erky, en canvi, té uns altres plans per la Margaret... i molt llaminers!

18:37 Doraemon - La pomada del vent dels somnis / La càmera per canviar-se!
tancar

La pomada del vent dels somnis / La càmera per canviar-se!

En Nobita està fart d'haver de fer sempre el que mana en Gegant, per això ha decidit demanar-li a en Doraemon que el converteixi en el pinxo del barri. A partir d'ara tothom li haurà de fer cas a ell! Quina responsabilitat, oi?! Més tard, veient que la mare no es pot comprar una camisa perquè no té diners, en Nobita farà servir un invent que portarà molta cua!

19:06 Equip Galaxy - Les plantes depredadores de l'espai exterior (3a part)
tancar

Les plantes depredadores de l'espai exterior (3a part)

En arribar a la Terra els nostres herois es temen el pitjor. Han fet tard. Les plantes extraterrestres han recobert tot el planeta. L'esperança tornarà arrel d'una trucada de l'Spavid i del descobriment que el compost químic d'un insecte es podria fer servir contra les plantes. L'escut protector ja no resistirà gaire més estona. El final és molt a prop...

19:30 Info k
19:42 3xl.cat
19:42 One piece - La tragèdia d'O'hara. El terror del Buster call
tancar

La tragèdia d'O'hara. El terror del Buster call

En Clover explica als Gorosei que durant el "segle en blanc", un enemic desconegut va esborrar del mapa una nació molt poderosa. El govern mundial va fer desaparèixer tota la informació sobre aquest període i va prohibir que es desxifressin els ponegrifs que, segons en Clover, contenen missatges de la gent de la nació desapareguda. Però just quan en Clover està a punt de dir el nom d'aquesta nació, l'Spandine el mata.

20:06 Sweesters -virtual room- - Classes de vol
tancar

Classes de vol

La Ji Lan intenta ensenyar-li a la Laia la seva tècnica per levitar.

20:08 Tags
20:24 3xl.cat
20:24 Sweesters -virtual room- - Alegrant la Laia
tancar

Alegrant la Laia

La Laia està trista. Podran animar-la l'Olívia i la Ji Lan?

20:26 Minúscul - Cap. 43 L'horda salvatge
tancar

Cap. 43 L'horda salvatge

Que n'arriben a ser, de trapelles, les marietes! Avui en coneixerem una que té ganes de fer pujar la mosca al nas a una colla de mosques. Quan se'n cansa, es busca una altra colla de mosques, i després una altra... Que no li passi res si es posen totes d'acord! Sort que aquesta marieta no s'arronsa davant de res... Però, ep! Que vénen les mosques!

20:31 Minúscul - Cap. 44 La unió fa la força
tancar

Cap. 44 La unió fa la força

Ficar-se dins d'una ampolla de plàstic pot ser molt perillós per una mosca... Com en sortirà? Ara, que potser si s'espera arriba companyia... Primer una, després una altra, i no paren d'arribar... Si no en poden sortir, potser s'hauran d'enlairar totes amb l'ampolla posada! Encara ens farem un tip de riure, avui!

20:37 La tata - La tata (ii)
21:00 La tata - La tata (ii)
21:23 Minúscul - Cap. 7 El zepelí
tancar

Cap. 7 El zepelí

A l'aguait, esperant que alguna presa quedi atrapada a la teranyina, l'aranya s'ha endut un ensurt que l'ha deixat amb la boca oberta. Resulta que a les branques del costat de casa seva, s'hi ha quedat un globus enganxat! Decidida a desfer-se d'aquest objecte tan empipador, hi puja a sobre i... Sorpresa! El globus surt volant... amb l'aranya al damunt!

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1778
tancar

Cap. 1778

En Marcel fa costat a la Dhara i la Irene pateix de veure en Hiresh desesperat per trobar la seva germana. En Jofre es pensa qui sap què i en Gerard l'ha de posar a ratlla. En Fede i l'Alba fan un pacte per a la convivència amb la Sara, però la nena perd els papers. En Joel té un pla per tornar a casa amb la Vicky.

22:00 Mar d'ànimes - Nits de vudú
tancar

Nits de vudú

Un equip de parapsicòlegs intenten ajudar una estudiant a trobar el seu germà que s'ha vist atrapat pel submón del vudú i dels sacrificis humans. El Dr. Douglas Monaghan, Megan Sharma i el Dr. Andrew Gemmill es precipiten en el misteriós món del vudú per intentar ajudar Yemi Wande (Rakie Ayola), una estudiant que pensa que el seu germà ha estat agafat per a un ritual de sacrifici després d'haver-se interessat per les tradicions ancestrals africanes en un intent desesperat per salvar la vida del seu pare.

23:30 Porca misèria - Sweet Sixteen
tancar

Sweet Sixteen

El Pere no sap com portar la relació amb la Guiomar. La Laia fa un descobriment important en la seva investigació. La Natàlia continua sentint-se responsable de la intoxicació. El Roger agafa les regnes de l'empresa i la seva vida torna a tenir sentit. L'Àlex està deprimit i persegueix la Maria.

00:35 16 dobles - Escac i mat
tancar

Escac i mat

Continuen els problemes: la Lídia i en Marc tenen estils força diferents. I segons qui faci de relacions públiques... les coses canvien. A l'hotel hi arriba un nen prodigi dels escacs. Però la seva manera de viure fa que la Lídia es replantegi coses. Li sembla que hi ha força coincidències entre tots dos. En Roger ha de fer un reportatge sobre l'hotel i el seu personal. La seva mare, l'Àngels serà una de les entrevistades. Però l'arribada a l'hotel d'un client misteriós trasbalsarà la governanta. Això es veurà reflectit a l'entrevista... i a les vides de tots plegats.

01:25 Beverly Hills - P.S. T'estimo (2a part)
02:06 Beverly Hills - Can Seixanta / Les noies de Buffalo
02:55 Riviera - + info
tancar

+ info

Elizabeth i Christophe creen una nova estrella. Ara que Laurent ha donat la seva paraula de no intervenir més en el casino, dedica tota la seva energia a protegir Chloe. Edward decideix tornar a Kent, però Sybella no està d'acord a fer el paper de la senyora d'Edward Casington.

03:20 Riviera - + info
tancar

+ info

Elizabeth sospita que està embarassada. Diego no perd el temps quan Clara li comunica el seu desig de tenir un fill. Stefan tracta de convèncer Laurent perquè no enviï Chloe a una escola d'art a Brussel·les.

03:45 16 dobles - Escac i mat
tancar

Escac i mat

Continuen els problemes: la Lídia i en Marc tenen estils força diferents. I segons qui faci de relacions públiques... les coses canvien. A l'hotel hi arriba un nen prodigi dels escacs. Però la seva manera de viure fa que la Lídia es replantegi coses. Li sembla que hi ha força coincidències entre tots dos. En Roger ha de fer un reportatge sobre l'hotel i el seu personal. La seva mare, l'Àngels serà una de les entrevistades. Però l'arribada a l'hotel d'un client misteriós trasbalsarà la governanta. Això es veurà reflectit a l'entrevista... i a les vides de tots plegats.

04:35 El cor de la ciutat - Cap. 1778
tancar

Cap. 1778

En Marcel fa costat a la Dhara i la Irene pateix de veure en Hiresh desesperat per trobar la seva germana. En Jofre es pensa qui sap què i en Gerard l'ha de posar a ratlla. En Fede i l'Alba fan un pacte per a la convivència amb la Sara, però la nena perd els papers. En Joel té un pla per tornar a casa amb la Vicky.

05:05 Arre Demo
05:30 Beverly Hills - P.S. T'estimo (2a part)
06:11 Beverly Hills - Can Seixanta / Les noies de Buffalo