Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Champions Magazin
10:29 Planetari
10:29 Els últims espais verges - La patagònia: la dansa nupcial dels gegants prehistòrics
11:27 La vida després dels humans - Els cadàvers que hem deixat
12:08 Caçadors de perills - Aigües mortals
13:02 Rex - Cap. 42 Roses vermelles de sang
13:54 Zona zàping
14:16 Tot un món - Pasqua Lama
tancar

Pasqua Lama

Pascua Lama és el projecte d'explotació d'una mina d'or a la Vall del Huasco, situada a la frontera entre Xile i l'Argentina, en una zona de glaceres protegides. L'empresa canadenca Barrick Gold és l'encarregada d'explotar el jaciment, però el mètode d'extracció de l'or que volen aplicar, que inclou l'ús de cianur, pot provocar la contaminació de l'aigua de les glaceres. L'impacte ambiental podria ser un desastre, per aquest motiu s'han aixecat diverses iniciatives en contra del projecte. La Valeska Urqueta, actriu xilena, i la Susanna Cebrian, treballadora social a Barcelona, van coincidir en aquesta lluita. Ara, després de 3 anys, s'han retrobat i fan memòria. Les dues comparteixen l'amor per la terra.

14:30 Telenotícies migdia
15:42 Tarda de cine - L'obra i la glòria
tancar

L'obra i la glòria

Als Estats Units acabats de crear, centenars de famílies van buscant una terra que els ofereixi una oportunitat. La família Steed deixa Vermont per començar de nou en una granja al nord de l'estat de Nova York, sense saber que es trobaran en una localitat dividida per qüestions religioses.

17:31 Pel·lícula - L'obra i la glòria: a la recerca de Sió
tancar

L'obra i la glòria: a la recerca de Sió

Continua la saga de la família Steed, en el moment en què els mormons marxen cap a l'oest. Els Steed, veient les diferents reaccions dels seus veïns, miren de mantenir-se molt units i ferms en les seves conviccions religioses.

19:10 Just for laughs
19:28 Rex - Cap. 43 Enterrada viva
20:19 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:48 El partit - Atlètic de Madrid - Vila-real
23:59 El vestidor - El vestidor: Barça - Saragossa
00:33 Pel·lícula - Soldat universal: El retorn
tancar

Soldat universal: El retorn

Luc Deveraux col·labora en un programa governamental per formar guerrers de gran potència controlat per un superordinador que ha arribat a desenvolupar una personalitat pròpia. Davant la por del govern de continuar l'experiència, el superodinador es rebel·la i ataca els membres de l'equip que treballen amb ell.

01:50 El partit - Atlètic de Madrid - Vila-real
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:20 Arquitectures - L'òpera Garnier
tancar

L'òpera Garnier

Presentat per Federico Correa. L'edifici més gran i prestigiós de tots els que es van construir a París al segle XIX. És el resultat de l'estil beaux arts transfigurat per la desmesura i l'exuberància d'un arquitecte enamorat del teatre i ferm partidari d'una arquitectura-espectacle.

07:48 El medi ambient - Referents: Joan Vilà-Valentí
tancar

Referents: Joan Vilà-Valentí

Joan Vilà-Valentí és geògraf. Juntament amb els seus nombrosos estudis sobre geografia regional a la península Ibèrica i a Amèrica Llatina, cal destacar que el 1969 va crear la llicenciatura de geografia a la Universitat de Barcelona.

07:52 Món natural - La fauna de les suredes
tancar

La fauna de les suredes

Els taps de suro són els protagonistes d'una de les últimes històries de vida natural més fascinants del planeta. En una àrea seca i molt poc poblada al sud de Portugal, les suredes majestuoses formen un mosaic de boscos, prades i bosquina que es coneix com els Montados. Al llarg dels segles, els Montados han estat treballats i explotats amb cura per preservar-ne la bellesa natural.

08:42 Rutes mítiques - La Transcanadenca. D'un oceà a l'altre
tancar

La Transcanadenca. D'un oceà a l'altre

Aquest viatge pel Canadà permet conèixer els seus habitants i la seva història seguint la línia transcanadenca: 7.821 quilòmetres de carretera que connecten les deu províncies del país des del Pacífic fins a l'Atlàntic. Al llarg del trajecte, el director ens ofereix la possibilitat de trobar-nos amb nadius americans, animistes, catòlics francòfons, protestants anglòfons, la comunitat asiàtica, ortodoxos ucraïnesos o anabaptistes que parlen alemany.

09:35 Taller - El gran somni d'en Rudloff
tancar

El gran somni d'en Rudloff

Un eminent escriptor alemany que pateix nanisme s'instal·la a finals dels anys vuitanta en un castell medieval d'un poble de la Catalunya interior. Hi treballa en un projecte ambiciós, però tres mesos després mor. Per què va morir? Què hi feia, al castell? El documental és una recerca de la història de l'escriptor alemany i el seu últim gran somni.

10:06 Rodasons - Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries
tancar

Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries

La darrera sessió del XXIII Festival Tradicionàrius de Barcelona, celebrada el 26 de març del 2010, va acollir la ja tradicional Nit de les Terres de l'Ebre i va tenir la jota com a protagonista. L'ambaixada ebrenca va estar comandada una vegada més per Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que amb el seu bon humor van oferir al CAT una actuació de tipus didàctic i pedagògic, ja que van fer un homenatge a la jota i als seus cantadors més populars i van buscar la participació del públic.

10:33 Nydia - Domini Magic // Melo i Mel·lo
tancar

Domini Magic // Melo i Mel·lo

En el reportatge entrem al territori dels folklores urbans, al territori de la improvisació, les veus o les percussions. Entrem als dominis d'un quartet de músics inquiets que juguen i fugen de les etiquetes: Domini màgic. Ja fa deu anys que va morir a Barcelona un dels coreògrafs més carismàtics de la dansa catalana: Salvador Melo. En homenatge a l'home i a l'artista, diferents ballarins professionals i amateurs estrenaran un espectacle amb algunes peces antològiques de Salvador Melo.

10:59 Ritmes - Ritmes
11:34 Ritmes - Ritmes
12:09 Tons
12:21 De prop - Toti Soler Trio
tancar

Toti Soler Trio

Canço d'autor

13:12 Sputnik - + info
tancar

+ info

L¿any 1967, els Bee Gees van fer una entrada espectacular als primers llocs de les llistes de vendes. Començava el regnat dels germans més famosos de la història de la música popular. Aquesta setmana a l¿Sputnik us proposem conèixer a fons la carrera dels germans Barry, Robin i Maurice Gibb. Una carrera que va tocar sostre amb la música disco, però que va arrencar amb una extraordinària colecció de cançons pop.

14:14 TR3S C
14:29 El Sàhara amb Michael Palin - Cap. 2 Destí: Tombouctou
15:25 Vida - Peixos
16:19 Vida: el rodatge - Peixos fora de l'aigua
16:33 El cos en xifres
17:16 Tot un món - Marroc protesta
tancar

Marroc protesta

Un centenar de marroquins s'han concentrat davant del consolat del Marroc a Barcelona per denunciar el mal funcionament de l'oficina. Sota el lema Prou corrupció!, homes i dones es manifesten contra els suposats suborns en els tràmits burocràtics. Des del consolat ho desmenteixen, però persones vinculades a diverses associacions, com el Driss Gartit, Rachid Imhauoulen i el Karim el-Outnami, denuncien aquestes pràctiques irregulars que han fet esclatar les protestes.

17:22 quèquicom - La Marató a fons
tancar

La Marató a fons

La marató és una prova de resistència que porta el cos al límit de l'esforç. El reporter Pere Renom s'entrena durant dotze setmanes per afrontar la cursa amb garanties: la prova d'esforç, l'alimentació, el calçat, l'anatomia, la fisiologia i la psicologia són la clau perquè el corredor pugui fer els 42 km i arribar a la meta amb èxit. El programa, a més, també aconsella sobre la manera de prevenir lesions.

17:54 quèquicom - Mal d'artistes
tancar

Mal d'artistes

Robert Schuman va deixar el piano i es va dedicar a compondre perquè la seva mà no responia a les ordres que li donava. Això pot passar a qualsevol persona que repeteixi un gest de precisió moltes vegades. A "Mal d'artistes" Quequicom explica què és la síndrome compartimental i la distonia focal, dues malalties que afecten sobretot persones i esportistes.

18:20 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Avui farem un programa amb vistes i explorarem un lloc eteri i espiritual, poblat d'animalets estranys. El cel serà el motor del nostre capítol d'avui. Encara que sigui de manera metafòrica. El nostre conillet d'Índies serà avui el Santi Balmes, el líder dels Love of Lesbian. Durant el nostre vol d'avui avistareu des del sofà unes quantes rara avis de la cultura: Helena Miquel, cantant de Delafé y las flores azules.

18:54 segle xx - + info
tancar

+ info

Un doble documental produït per ARTE França el 2007, amb espectaculars testimonis -que inclouen el de Fidel Castro- i materials d'arxiu, ens permetrà a partir d'avui aprofundir en un tema tan interessant com desconegut dins la història mundial de la segona meitat del segle xx: l'intervencionisme político-militar de la Cuba castrista a l'Àfrica negra.

19:54 Parlament - + info
tancar

+ info

Les retallades en el sector públic seran el tema principal de l'edició de demà de "Parlament". El programa oferirà un ampli resum de les compareixences davant la Cambra de diversos consellers que, al llarg de la setmana, han explicat les previsions de retallades i ajustos pressupostaris que pensen aplicar als seus respectius departaments. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, va comparèixer per anunciar la prioritat de l'executiu de reestructurar i modernitzar l'administració pública. Per la seva part, Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia, va parlar del futur de l'educació universitària a Catalunya. D'altra banda, el programa recollirà les opinions dels portaveus del PP, Enric Millo, i d'ICV-EUiA, Dolors Camats, en dues entrevistes polítiques en què parlaran del present de la política catalana i del paper dels grups parlamentaris. A més, aquesta setmana s'estrena una nova secció al programa, de retrobament amb antics diputats, per conèixer de primera mà el seu passat i a què es dediquen actualment. El primer protagonista de la secció serà Joan Rigol, expresident del Parlament, exconseller i president actual de l'agrupació d'antic parlamentaris catalans. Finalment, a l'espai del reportatge s'analitzarà un tema que ha estat focus d'atenció política últimament: la sanitat. L'anunci del conseller Boi Ruiz d'imminents retallades en el sector pren com a eixos clau la reducció de despeses i l'optimització dels recursos, i genera debat entre els partits catalans.

20:24 Sense ficció - 24 hores després de l'assassinat de Kennedy
21:54 Loto 6/49
21:59 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana parlem dels Òscars una setmana després i veurem l'opinió del públic sobre la gunayadora. El discurs del rei. A més, a propòsit de l'estrena de Lola descobrim el cine del director filipí Brillante Mendoza i entrevistem al director i a la protagonista de Bienvenidos al Sur, ek remake italià de Bienvenidos al norte. A més, veurem un resportatge de la pel·lícula mexicana El estudiante.

22:40 Sala 33 - Ocaña, retrat intermitent
tancar

Ocaña, retrat intermitent

La vida dels marginats de la Rambla de Barcelona (travestis, putes, pinxos, pispes, etc.) que s'intenta encobrir en les últimes dècades, es tracta amb profunditat i amb cruesa per primera vegada en la pantalla. La confessió, sincera i sense cap mena de pudor, de la vida del pintor Ocaña i la reconstrucció que fa del seu món, de les seves provocacions i vivències, inspiren un conjunt de temes absolutament inèdits en el nostre cinema.

00:19 Sala 33 - Gamusinos
00:30 Filmoteca 33 - Alexandra
tancar

Alexandra

A Txetxènia, Aleksandra Nikolaevna ha anat a visitar el seu nét, un oficial de les tropes russes. Aleksandra descobreix el món de l'exèrcit, un món on només hi ha homes, un món despietat on la vida és insignificant i on no hi ha temps per als sentiments.

01:59 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana parlem dels Òscars una setmana després i veurem l'opinió del públic sobre la gunayadora. El discurs del rei. A més, a propòsit de l'estrena de Lola descobrim el cine del director filipí Brillante Mendoza i entrevistem al director i a la protagonista de Bienvenidos al Sur, ek remake italià de Bienvenidos al norte. A més, veurem un resportatge de la pel·lícula mexicana El estudiante.

02:26 Parlament - + info
tancar

+ info

Les retallades en el sector públic seran el tema principal de l'edició de demà de "Parlament". El programa oferirà un ampli resum de les compareixences davant la Cambra de diversos consellers que, al llarg de la setmana, han explicat les previsions de retallades i ajustos pressupostaris que pensen aplicar als seus respectius departaments. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, va comparèixer per anunciar la prioritat de l'executiu de reestructurar i modernitzar l'administració pública. Per la seva part, Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia, va parlar del futur de l'educació universitària a Catalunya. D'altra banda, el programa recollirà les opinions dels portaveus del PP, Enric Millo, i d'ICV-EUiA, Dolors Camats, en dues entrevistes polítiques en què parlaran del present de la política catalana i del paper dels grups parlamentaris. A més, aquesta setmana s'estrena una nova secció al programa, de retrobament amb antics diputats, per conèixer de primera mà el seu passat i a què es dediquen actualment. El primer protagonista de la secció serà Joan Rigol, expresident del Parlament, exconseller i president actual de l'agrupació d'antic parlamentaris catalans. Finalment, a l'espai del reportatge s'analitzarà un tema que ha estat focus d'atenció política últimament: la sanitat. L'anunci del conseller Boi Ruiz d'imminents retallades en el sector pren com a eixos clau la reducció de despeses i l'optimització dels recursos, i genera debat entre els partits catalans.

02:53 Ritmes
04:10 Nydia - Domini Magic // Melo i Mel·lo
tancar

Domini Magic // Melo i Mel·lo

En el reportatge entrem al territori dels folklores urbans, al territori de la improvisació, les veus o les percussions. Entrem als dominis d'un quartet de músics inquiets que juguen i fugen de les etiquetes: Domini màgic. Ja fa deu anys que va morir a Barcelona un dels coreògrafs més carismàtics de la dansa catalana: Salvador Melo. En homenatge a l'home i a l'artista, diferents ballarins professionals i amateurs estrenaran un espectacle amb algunes peces antològiques de Salvador Melo.

04:36 Rodasons - Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries
tancar

Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries

La darrera sessió del XXIII Festival Tradicionàrius de Barcelona, celebrada el 26 de març del 2010, va acollir la ja tradicional Nit de les Terres de l'Ebre i va tenir la jota com a protagonista. L'ambaixada ebrenca va estar comandada una vegada més per Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que amb el seu bon humor van oferir al CAT una actuació de tipus didàctic i pedagògic, ja que van fer un homenatge a la jota i als seus cantadors més populars i van buscar la participació del públic.

05:02 Viure Catalunya - Begur - Baix Empordà
05:11 Naturalesa fantàstica - Els emperadors del nord-oceà Àrtic: Els óssos polars
05:36 Cuina passada de rosca - Llançament de haggis
05:57 RITMES
05:57 Ritmes.clips
06:01 Recorrent el món a peu - La gran muralla de la Xina
06:51 Arquitectures - La Galleria Umberto I
tancar

La Galleria Umberto I

Presentat per Benedetta Tagliabue. La Galeria Umberto I és un dels últims i més grans passatges coberts construïts a Europa. El cant del cigne d'una gran invenció arquitectònica del segle XIX.

Progrmació BD ....
07:25 Els Teletubbies - Ii: mark and zoe cooking
07:49 Els Teletubbies - Ii: butterfly
08:14 Les Tres Bessones - L'Alí Babà i els 40 lladres
tancar

L'Alí Babà i els 40 lladres

Les Bessones troben l¿Alí Babà fent de pintor de minarets i el convencen que les acompanyi a buscar la cova dels quaranta lladres. Mentre aquests estan distrets amb una carrera de camells, l¿Alí Babà iles nenes els buidaran la cova, plena d¿objectes robats. Però, és clar, l¿Avorrida intervindrà i ho enredarà tot¿

08:37 Les Tres Bessones - La blancaneu i els set nans
tancar

La blancaneu i els set nans

La malvada madrastra de la Blancaneu ofereix un pastís de poma enverinat a les Tres Bessones. Només l¿Helena, que sempre té gana, en tasta un tros i cau adormida. L¿Anna i la Teresa saben que han de trobar un príncep perquè trenqui l¿encanteri. Molt a prop, en una mina, troben tres bessons: són els tres fills de la Blancaneu.

09:03 Elias, el vaixell remolcador - La bombeta nova del gran pampalluc
tancar

La bombeta nova del gran pampalluc

A Cala Bonica tots es preparen per passar la nit, convençuts que far del Gran Pampalluc farà del mar un lloc segur. El que no saben és que ell fa temps que espera que li portin una bombeta nova i avui, precisament, se li ha fos la vella. El mar s'acaba de convertir en un lloc fos i perillós, i l'únic que pot fer-hi alguna cosa és el nostre heroi: l'increïble Elias!

09:16 mic 3
09:16 Els cap de drap - L'Olga cuinera i la Mumu Golafre
09:25 L'hora del Timmy - La bola de neu del Timmy
09:44 Doraemon - La màscara de lleó perillosa / Pero, torna viu / El Nobita d'en Nobita
10:09 Doraemon - La casa menja gent / En Nobita aprèn a nedar
10:22 Doraemon - El barret de l'esper / L'aparell del que ja has vist / La persona teledirigida
10:46 Els pingüins de Madagascar - Pam, patapam! / El casc
tancar

Pam, patapam! / El casc

En Rico, de cop i volta, s'ha posat a les ordres del rei Julien i ha començat a solucionar-li tots els problemes a base de patapams! Ara la feinada serà aturar-lo! Comença l'Operació Recuperem en Rico! No t'ho perdis! Més tard, en Julien robarà l'últim invent d'en Kowalski: un casc que fa realitat tot el que penses! Ja es poden anar preparant els pingüins!

11:09 Els pingüins de Madagascar - La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç
tancar

La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç

A contracor, en Rico ha acabat regalant la seva nina a una nena. El Recluta li ha assegurat que quan fas una bona obra, a canvi sempre tens una recompensa. Com ara que et capturi l'Agent X?! Més tard, els pingüins capturaran un ós rentador que es dedicava a robar el menjar dels animals del zoo. Pot ser que ho fes per donar-lo als animals del parc que passen gana?!

11:33 Els pingüins de Madagascar - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

11:59 Què hi ha, Scooby-Doo? - El psicòpata de San Francisco
tancar

El psicòpata de San Francisco

Som als Jocs Grind, a Alcatraz, on els millors skaters del món demostraran el que saben fer i faran tremolar... La Roca, la presó més fosca i espantosa que ha vist mai l'Scooby-Doo! De fet, la competició no ha començat amb gaire bon peu. I és que a la inauguració un monstre ha segrestat un dels skaters! A més, no serà pas l'únic...!

12:23 Què hi ha, Scooby-Doo? - Recepta per al desastre
tancar

Recepta per al desastre

En Shaggy és l'únic capaç de trobar una "galeta d'or" única i de triar de premi una visita a una fàbrica en comptes d'un viatge a Aruba, per prendre el sol en una illa exòtica. Això sí, es tracta de la fàbrica de les Scooby Galetes, el saborós país de les meravelles, on, segons el seu propietari, abunden els somnis i el perill ens envolta per tot arreu...

12:43 Què hi ha, Scooby-Doo? - L'oncle Scooby i l'Antàrtida
tancar

L'oncle Scooby i l'Antàrtida

En Shaggy s'ha estat fent càrrec d'un pingüí al zoo i ara té la gran missió d'acompanyar-lo a l'Antàrtida, perquè pugui continuar fent vida en el seu hàbitat natural. Hi anirà amb tota la colla, a l'estació antàrtica de Cap Dart. I sort en tindrà! Perquè aviat descobriran que un monstre mig humà mig peix s'ha endut el doctor Zola, un científic molt important!

13:03 Fish & chips
13:36 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Empaitant fantasmes
14:01 Espies de veritat - La w.o.w
tancar

La w.o.w

L'Ariel és la líder de la W.O.W., "Women of Wrestling", una tropa militar perversa formada per velles guerreres, mortals, altes i fortes! Per portar a terme els seus plans, el grup s'arma amb "l'Amulet de la germandat", que té una pedra molt antiga i poderosa. L'Ariel pretén que el seu exèrcit de guerreres es facin amb tot el món.

14:29 Espies de veritat - La festa rave
tancar

La festa rave

Un dels antics càstigs de les espies, el Sr. Sebastian, celebra una festa rave a Beverly Hills. Als seus concerts, la música té l'objectiu d'incitar els instrumentistes a destruir qualsevol lloc on actuen. A més, en Sebastian reuneix espies per tot arreu: al passeig, al museu, a l'escola. D'altra banda, l'Alex trenca un mirall i està convençuda que està maleïda.

14:50 Espies de veritat - Una estrella estrellada
tancar

Una estrella estrellada

Les espies es sorprenen quan descobreixen que una de les seves estrelles preferides de "soap opera" ha desaparegut. Llavors, truquen en Jerry i li pregunten si poden emprendre una missió per buscar-lo i ell inicialment, s'hi nega perquè només una crisi internacional pot justificar una missió WOOHP. Les espies, però, insisteixen i li diuen: "Mira, Jerry nosaltres hem fet molt per tu, ara és el moment que tu també t'hi posis".

15:15 Bugs Bunny - Quins malsons!
15:22 Bugs Bunny - L'hipnotitzador
15:29 Bugs Bunny - El conill que venia a sopar
15:37 El xou del Correcamins - La ruleta de la pressa/Un piuet molt piuet/ el ratolí del carrer 57
16:02 Bugs Bunny - Operació conill
16:09 Bugs Bunny - Conill cada dilluns
16:16 Bugs Bunny - Temporada de caça
16:28 Els Tom i Jerry petits - El gos juganer / La mina perduda de l'holandès / Una tarda de gossos
16:55 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Després de perdre el partit contra els nens del barri per veure qui és l'amo del carrer, en Voltar els ha exigit una revenja. Aquesta vegada, però, té intencions d'assegurar-se la victòria reforçant l'equip. Hi ha convocat el Gran Esquelet, el Pilot Infernal, el Comandant Caos i en Rock Ultragòtic! Ara és segur que no serà un partit "gaire amistós"!

17:06 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Finalment en Supergloriós ha acceptat ser l'arxienemic de la Lliga dels Supermalvats, que encara no saben el que els espera. El problema és que ara el Gran Esquelet, que s'ha posat una mica gelós, ha decidit iniciar el seu pla més covard i traïdor: l'operació llançament de la Terra cap al Sol. I és clar, en Supergloriós està molt enfeinat amb els Supermalvats...

17:23 mic 3
17:23 Els cap de drap - La flor que volia ballar
17:30 Els cap de drap - Records
17:38 La Franny i les sabates màgiques - Bon Halloween
tancar

Bon Halloween

Avui la Franny es farà molt amiga de la Ginny, una nena que té la il·lusió de guanyar el concurs de les carbasses gegants de la Fira de Tardor. De fet, està tan convençuda que s'endurà el primer premi, que ni s'imagina que hi pugui haver carbasses més grosses que la Georgie. La Franny sap que si no guanya es posarà molt trista, però també sap com la pot ajudar...

17:53 L'hora del Timmy - El Timmy i el picarol
18:09 Dr. W - Les injeccions
18:14 Suckers - El caçador de tresors
tancar

El caçador de tresors

En Travis sabrà com n'és de complicada la vida d'un caçador de tresors: fer front a trampes, als perillosos germans Vandross o orbir cofres sense tenir-ne la clau.

18:21 Doraemon - L'estel del punt cec / El solidificador de la veu
18:43 Doraemon - El joc de núvols manual / El llibre màgic
19:10 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Els agents del doctor Phibes estan a punt de raptar tres dels científics més importants del món d'una cerimònia que es fa en honor seu al prestigiós Club de Camp Smarmington Briar. Està en joc la seguretat de tot el món. Te'ls imagines en Shaggy i l'Scooby-Doo fent-se amb l'alta societat?! Pot ser boníssim, però el futur del planeta depèn només d'ells!

19:31 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Els plans del doctor Phibes cada cop són més sinistres. Aquesta vegada bombardejarà la terra amb una pluja constant d'ions negatius i crearà una tempesta elèctrica que s'estendrà per tot el món. Fins i tot ha decidit que l'epicentre de la tempesta serà a la mansió d'en Shaggy i de l'Scooby-Doo, que ja tremola! Els llamps li fan pànic!

19:56 Marsupilami - El tresor del "Santa Pioca"
tancar

El tresor del "Santa Pioca"

En Theo i en Marsupilami han descobert l'existència del tresor del Santa Pioca, un galió espanyol que es va enfonsar a les aigües del Soupopoaro durant l'època de la conquesta. En Yamatunga, el bruixot, els explicarà que el tresor té una maledicció: "La mala sort s'apoderarà de tot aquell que desitgi tenir-lo." Vols dir que l'han d'anar a buscar...?

20:17 Marsupilami - El concurs de patinatge
tancar

El concurs de patinatge

En Marsupilami, en Theo, l'Alex i la Jenni s'han apuntat al concurs de patinatge de Chiquito. En Jean-Pierre, que també està molt emocionat, s'ha ofert per fer-los d'entrenador. Avui en Marsupilami i en Theo tenen dues tasques molt difícils: aprendre què vol dir treballar en equip i parar els peus a en Tony Boss, el guanyador de l'any passat.

20:44 Tom i Jerry - Touche petit gat
20:50 Tom i Jerry - Caricatura d'un ratolí
20:58 Tom i Jerry - Barbacoa accidentada
21:04 Tom i Jerry - Ratolí enllaunat
21:10 Tom i Jerry - El gat m'ha...ai!
21:16 Tom i Jerry - Dos petits indis
21:23 Tom i Jerry - L'a-tom-inable home de les neus
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - La història interminable
tancar

La història interminable

La Clara vol inventar-se un conte per a la Cuca i la Matilda, però té problemes per trobar un bon final. Finalment, ella i els seus amics decideixen fer una obra de teatre per acabar la història plegats.

06:13 Megaminimals - A poc a poc...
tancar

A poc a poc...

Els Megues són al jardí quan es troben a un cargol. La Bonnie se'n riu d'ell perquè és un lent, però el cargol els esplica que, anar poc a poc, no té res de dolent. Per demostrar-ho els proposa un joc. Construiran dos castells, un fet pel cargol i el Pickle i l'altre per la resta dels Megues. D'aquesta forma els Megues aprendran que l'important, no és fer les coses ràpid, sinò fer-es ben fetes!

06:19 Tork - Quina son!
tancar

Quina son!

En Tork i en Batt juguen a veure qui aguanta més temps despert. Tots dos fan el que poden per a què l'altre s'adormi, però a mesura que avança la nit tenen més son i estan més cansats... Qui s'adormirà primer?

06:26 Tork - Quines presses!
tancar

Quines presses!

Hi animals més ràpids, altres de més lents, i finalment hi ha en Tork, que sempre va a tota velocitat. Per evitar que ningú no arribi tard enlloc, el nostre amic farà servir un encanteri que trasbalsarà el ritme del bosc.

06:33 Rovelló - Rovelló invisible
tancar

Rovelló invisible

El Pauet, la Nyera i el Llisot detecten que el Rovelló se sent massa el centre del món. I pel seu bé, decideixen ignorar-lo durant uns quants dies per veure si li baixen els fums. Això coincideix amb una broma del Mullat i la Sanda, que li fan creure que és invisible -broma iniciàtica que la Sanda ja li va fer en el seu dia al seu fill-. Tot plegat fa que el Rovelló es pensi realment que és invisible, i feina tindrà el Guitarra per fer-li veure que no.

06:58 Rovelló - Fent de guineu
tancar

Fent de guineu

El guineuot Com-Fuig vol anar a donar-li l'últim adéu -pòstum- a un parent seu que han dissecat en una comarca veïna, i li proposa al Rovelló que el substitueixi en la seva parcel·la del bosc perquè cap altra guineu s'hi instal·li, en definitiva: que faci de guineu. El nostre cadell accepta, commogut pel motiu pel qual el Com-Fuig ha de marxar. El que no sap és que el Com-Fuig es fa fonedís perquè ha sentit que aquell cap de setmana en el seu bosc hi ha batuda per caçar la guineu.

Progrmació BD ....
21:30 Crackòvia - Cap. 94 Crackòvia
tancar

Cap. 94 Crackòvia

En aquesta edició, el president Sandro Rosell intenta demostrar a la premsa que Qatar no és com els altres països àrabs. Al vestidor del Barça, Pep Guardiola busca la manera de fer un bon equip inicial entre tants lesionats, mentre que al del Madrid, Sergio Ramos segueix sense entendre gaire bé quina competició juga. Mentrestant, al club de golf, Johan Cruyff i Charlie Rexach entrevisten Sandro Rosell al seu programa "Clarísimamente".

22:06 Comedy Inc.
22:37 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà com l'Homo "APM?" es va fer passar per perruquer i va provocar el pànic entre els clients d'una perruqueria del centre de Barcelona. D'altra banda, l'actriu i col·laboradora de Buenafuente Ana Morgade explicarà com veu ella el món de la tele a la "Televisió és cultura". Ana Rosa Quintana passarà pel "Defensor de l'Espectador". Es presentarà el tràiler de la pel·li de terror "Sou a 7" sobre el Madrid.

23:12 Trilita - .
23:36 Trilita - .
00:07 El nan roig - Cap. 24 Fusió
00:39 Misfits - Cap. 8
tancar

Cap. 8

A poc a poc van apareixent a la trama noves persones amb poders, gent que després de la tempesta ha adquirit quelcom especial. Però no seran les úniques novetats d'aquest episodi, que guanyarà un nou protagonista per a la trama: el germà d'en Nathan. Això sí, les conseqüències de tot plegat seran fatals.

01:29 Els informàtics - El cinquanta per cent
tancar

El cinquanta per cent

Jen té un nou admirador, però quan aquest es posa romàntic fracassa estrepitosament perquè ella és incapaç de dir la veritat i l'acaba deixant en ridícul davant de tothom. Mentrestant, Moss i Roy realitzen un experiment amb una pàgina web de "cors solitaris".

01:55 Crackòvia - Cap. 94 Crackòvia
tancar

Cap. 94 Crackòvia

En aquesta edició, el president Sandro Rosell intenta demostrar a la premsa que Qatar no és com els altres països àrabs. Al vestidor del Barça, Pep Guardiola busca la manera de fer un bon equip inicial entre tants lesionats, mentre que al del Madrid, Sergio Ramos segueix sense entendre gaire bé quina competició juga. Mentrestant, al club de golf, Johan Cruyff i Charlie Rexach entrevisten Sandro Rosell al seu programa "Clarísimamente".

02:30 Comedy Inc.
03:00 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà com l'Homo "APM?" es va fer passar per perruquer i va provocar el pànic entre els clients d'una perruqueria del centre de Barcelona. D'altra banda, l'actriu i col·laboradora de Buenafuente Ana Morgade explicarà com veu ella el món de la tele a la "Televisió és cultura". Ana Rosa Quintana passarà pel "Defensor de l'Espectador". Es presentarà el tràiler de la pel·li de terror "Sou a 7" sobre el Madrid.

03:34 Trilita - .
03:59 Trilita - .
04:29 El nan roig - Cap. 24 Fusió
04:56 Crackòvia - Cap. 94 Crackòvia
tancar

Cap. 94 Crackòvia

En aquesta edició, el president Sandro Rosell intenta demostrar a la premsa que Qatar no és com els altres països àrabs. Al vestidor del Barça, Pep Guardiola busca la manera de fer un bon equip inicial entre tants lesionats, mentre que al del Madrid, Sergio Ramos segueix sense entendre gaire bé quina competició juga. Mentrestant, al club de golf, Johan Cruyff i Charlie Rexach entrevisten Sandro Rosell al seu programa "Clarísimamente".

05:29 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" mostrarà com l'Homo "APM?" es va fer passar per perruquer i va provocar el pànic entre els clients d'una perruqueria del centre de Barcelona. D'altra banda, l'actriu i col·laboradora de Buenafuente Ana Morgade explicarà com veu ella el món de la tele a la "Televisió és cultura". Ana Rosa Quintana passarà pel "Defensor de l'Espectador". Es presentarà el tràiler de la pel·li de terror "Sou a 7" sobre el Madrid.

Progrmació BD ....
07:49 La gran pel·lícula - L'increïble Hulk
tancar

L'increïble Hulk

El científic Bruce Banner recorre el món buscant un antídot que li permeti alliberar-se del seu terrible alterego, que el transforma en el monstre Hulk a causa d'una forta radiació que va patir temps enrere. Banner viu perseguit per l'exèrcit i per la seva pròpia ràbia interna, però no oblida la dona de la seva vida.

09:37 De prop - Els Amics de les Arts
tancar

Els Amics de les Arts

Després del fenomen Manel, es parla del d'Els amics de les Arts, un grup molt diferent dels Manel, però que hi comparteix una particular d'explicar situacions quotidianes des de la perspectiva de la generació que podríem anomenar Erasmus. Els Amics de les Arts eren quatre companys de pis a Barcelona que es van formar l'any 2004 i que van començar una carrera musical autogestionada, en el sentit més ampli.

10:30 Nit d'espectacle al 33 - Cap. 1 Llits 3D
tancar

Cap. 1 Llits 3D

Lectus és un cèlebre acròbata de llit elàstic que ha decidit intentar el quàdruple salt mortal: "El Gran Salt". Però en un d'aquests intents, té un accident i acaba a l'hospital que dirigeix la doctora Kliné. Allà s'endinsarà a Terra de Llits: un territori de trànsit entre la vida i la mort.

11:45 Sèniors - Cap. 10 La veu de l'experiència
tancar

Cap. 10 La veu de l'experiència

Descobrirem que el coneixement no està renyit amb l'edat. Edmon Gimeno va viure de prop el terror i la crueltat dels camps d'extermini nazis, durant 17 mesos va estar presoner als camps de Dora, Buchenwald i Bergen-Belsen i, 65 anys després de l'alliberació, ha tornat a trepitjar un camp de concentració; el de Mauthausen, on van morir centenars de republicans espanyols.

12:13 Evolució - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures.

13:51 30 minuts - Anatomia del Raval
tancar

Anatomia del Raval

No hi ha res com ser metge perquè la gent t'obri les portes de casa seva i fins i tot del seu cor sense cap mena de recança. I ja no cal dir si, a més de ser el metge, els teus pacients et coneixen des de fa gairebé 20 anys. Això és el que passa al Raval -l'antic barri Xino- de Barcelona, on pràcticament tot l'equip del CAP de Drassanes continua al barri des que es va obrir el centre, el 1991.

14:34 Doraemon - 1ª Hist.: El cèrcol de l'amistat. 2ª Hist.: La vareta vinga, vinga!
tancar

1ª Hist.: El cèrcol de l'amistat. 2ª Hist.: La vareta vinga, vinga!

Acaba d'arribar una nena nova al barri que té tots els nens enamorats. En Nobita, en Gegant i en Suneo farien qualsevol cosa per fer-se amics d'ella. Qualsevol cosa! No t'ho perdis! Més tard, en Nobita farà servir la Vareta Vinga Vinga d'en Doraemon per fer que la gent deixi d'estar enfadada. El que no sap és que el que fa la vareta és acumular la mala bava!

15:00 La Riera - Cap. 243 Mal dia per a en Sergi
tancar

Cap. 243 Mal dia per a en Sergi

Dues notícies inesperades per a en Sergi: l'oferta de la Mercè a la Maribel (per cert, d'amagat de l'Elisenda) i la notícia del casament. La Mireia va lligant caps arran del comportament d'en Joan i comença a sospitar el pitjor. En Ricard aconsegueix feina per a en Daniel. Al port, amb en Ferran. I en Balló es posa en marxa per ensorrar en Claudi. Sap com fer-ho.

15:36 La Riera - Cap. 244 Guerra total a la cuina
tancar

Cap. 244 Guerra total a la cuina

L'Elisenda encaixa força malament que la deixin de banda. En Sergi tampoc no supera el fet que la Maribel l'hagi "traït". Hi haurà bufetades, literalment. L'Ernest ha d'apagar uns quants focs, però encara té temps per proposar un cap de sala per al 117. Arriba al poble el pare biològic de la criatura de la Irene, i en Lluís s'esvera. Bones notícies per als Flaquer: la Núria es recuperarà. Però en Joan no pot més i necessita confessar. Abans, la Mireia ja havia manifestat les seves pors a mossèn Bernat.

16:15 La Riera - Cap. 245 La Mariona passa a l'atac
tancar

Cap. 245 La Mariona passa a l'atac

El caos que hi ha a la cuina fa que la Mariona intenti aprofitar l'oportunitat d'agafar el comandament. En Lluís ha de pactar amb la Irene i en Gerard la nova situació plantejada. I ell és com és. En Ferran comet l'error d'acceptar un encàrrec d'en Quintana. Rebrà ell i rebrà en Daniel. En Balló ha aconseguit el seu propòsit amb en Claudi. En Quintana es presenta per cobrar i no té els diners...

16:51 La Riera - Cap. 246 En Sergi es rendeix
tancar

Cap. 246 En Sergi es rendeix

En Sergi és conscient del que ha fet la Mariona. Ara sí que ja no pot més. La Sònia creu que en Domènec s'acabaria entenent amb la Mercè i demana a l'Ernest que hi intervingui. La Núria torna a casa. Davant l'harmonia familiar, mossèn Bernat demana a la Mireia que no digui el que sap! A can Guitart, la Mercè convenç la Mariona perquè vagi a veure en Mauri. I en Daniel i en Ferran surten de la comissaria.

17:28 La Riera - Cap. 247 Un mort a la família
tancar

Cap. 247 Un mort a la família

En Sergi, allunyat de la fonda, va fent tombs sense solta ni volta i acaba a casa de la Maribel. La Txell explica la història de la Marta a les companyes i enceta una nova guerra amb ella. Entén el problema i visita en Mauri per encarar la situació. Però potser és tard. La Mercè també va a veure el seu germà. La Mariona vol fer-se perdonar per en Sergi i recuperar la complicitat de sempre. Mentre parlen, reben una trucada de la presó: una mala notícia.

18:14 Km33 - Malàisia, per definició exòtica
tancar

Malàisia, per definició exòtica

La Carla i l'Albert fa 5 anys que no poden fer vacances junts. Ara que per fi coincideixen, faran una ruta pel sud-est asiàtic. El viatge comença a Malàisia, un país on descobriran Borneo, un paradís amagat i desconegut, desconnectaran del tot en platges paradisíaques i faran un trekking nocturn per una de les selves més fascinants del planeta.

19:03 Doraemon - 1ª Hist.: El cèrcol de l'amistat. 2ª Hist.: La vareta vinga, vinga!
tancar

1ª Hist.: El cèrcol de l'amistat. 2ª Hist.: La vareta vinga, vinga!

Acaba d'arribar una nena nova al barri que té tots els nens enamorats. En Nobita, en Gegant i en Suneo farien qualsevol cosa per fer-se amics d'ella. Qualsevol cosa! No t'ho perdis! Més tard, en Nobita farà servir la Vareta Vinga Vinga d'en Doraemon per fer que la gent deixi d'estar enfadada. El que no sap és que el que fa la vareta és acumular la mala bava!

19:28 Sèniors - Cap. 10 La veu de l'experiència
tancar

Cap. 10 La veu de l'experiència

Descobrirem que el coneixement no està renyit amb l'edat. Edmon Gimeno va viure de prop el terror i la crueltat dels camps d'extermini nazis, durant 17 mesos va estar presoner als camps de Dora, Buchenwald i Bergen-Belsen i, 65 anys després de l'alliberació, ha tornat a trepitjar un camp de concentració; el de Mauthausen, on van morir centenars de republicans espanyols.

19:55 La gran pel·lícula - L'increïble Hulk
tancar

L'increïble Hulk

El científic Bruce Banner recorre el món buscant un antídot que li permeti alliberar-se del seu terrible alterego, que el transforma en el monstre Hulk a causa d'una forta radiació que va patir temps enrere. Banner viu perseguit per l'exèrcit i per la seva pròpia ràbia interna, però no oblida la dona de la seva vida.

21:44 Els últims artesans - Ramon Boix - Llauner
tancar

Ramon Boix - Llauner

En Ramon és un artesà llauner. Als tretze anys va iniciar-se en aquest ofici fent d'aprenent del seu pare. Ara li agrada anar a les processons i desfilades de gegants i veure els fermalls, els escuts i els cascos amb què ha compartit les hores al taller.

21:50 El partit - Atlètic de Madrid - Vila-real
23:54 El vestidor - El vestidor: Barça - Saragossa
00:24 Evolució - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures.

02:02 Doraemon - 1ª Hist.: El cèrcol de l'amistat. 2ª Hist.: La vareta vinga, vinga!
tancar

1ª Hist.: El cèrcol de l'amistat. 2ª Hist.: La vareta vinga, vinga!

Acaba d'arribar una nena nova al barri que té tots els nens enamorats. En Nobita, en Gegant i en Suneo farien qualsevol cosa per fer-se amics d'ella. Qualsevol cosa! No t'ho perdis! Més tard, en Nobita farà servir la Vareta Vinga Vinga d'en Doraemon per fer que la gent deixi d'estar enfadada. El que no sap és que el que fa la vareta és acumular la mala bava!

02:28 De prop - Els Amics de les Arts
tancar

Els Amics de les Arts

Després del fenomen Manel, es parla del d'Els amics de les Arts, un grup molt diferent dels Manel, però que hi comparteix una particular d'explicar situacions quotidianes des de la perspectiva de la generació que podríem anomenar Erasmus. Els Amics de les Arts eren quatre companys de pis a Barcelona que es van formar l'any 2004 i que van començar una carrera musical autogestionada, en el sentit més ampli.

03:21 Evolució - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures.

04:59 Notícies 3/24
06:00 La gran pel·lícula - L'increïble Hulk
tancar

L'increïble Hulk

El científic Bruce Banner recorre el món buscant un antídot que li permeti alliberar-se del seu terrible alterego, que el transforma en el monstre Hulk a causa d'una forta radiació que va patir temps enrere. Banner viu perseguit per l'exèrcit i per la seva pròpia ràbia interna, però no oblida la dona de la seva vida.