Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins" entrevistem a Montserrat Tura, consellera de justícia. A la secció de la denúncia ens visiten Albert Palomo i Ramon Solé ja que no tenen plaça a l'escola. A més, parlarem de la campanya de la declaració de renda que comença avui, d'un fàrmac per la memòria selectiva i de l'homenatge a Esteve Polls, entre d'altres temes.

13:07 TVist
13:50 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Carib: desequilibris ecològics en cadena
14:30 Telenotícies migdia
15:36 Cuines - Pa amb tomàquet i llonganissa
tancar

Pa amb tomàquet i llonganissa

Restaurant La Troballa

15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1777
tancar

Cap. 1777

La Patrícia ha de comprovar si el seu marit diu la veritat sobre en Fidel. En Hiresh descobreix que la Dhara no va agafar l'avió cap a l'Índia. En Francisco vol convèncer el senyor Juan perquè parli ambla família, però sorgeix un nou entrebanc. La Quima veu la Trini maltractada per la Roser i vol fer alguna cosa.

16:26 El club - + info
tancar

+ info

El cantautor de Xàtiva Raimon visita "El Club" per parlar-nos dels 50 anys d'"Al vent". Divendres dia 8 de maig està previst que ofereixi un concert a la Universitat Politècnica de València. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Núria Ribó i Bernat De Déu. Farem tertúlia esportiva amb els periodistes Bernat Soler, Pilar Calvo, Pere Escobar, David Balaguer i Joan M. Pou, i amb la model Mireia Canalda, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport. I acabarem amb "La setmana de Joan Pera".

18:23 Rex - Cap. 16 Taques de sang
19:15 Rex - Cap. 17 Un estiu asfixiant
20:06 Bocamoll
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Cori Calero ens acompanyarà fins al Parc Natural de la Garrotxa per acostar-nos a un tipus de construccions ancestrals fetes amb perdra tosca i als vells mestres que encara les realitzen. Saviesa en les tradicions que encara avui es mantenen vigents i desperten gran interès.

21:00 Telenotícies vespre
21:48 Crackòvia - Cap. 31
tancar

Cap. 31

A "Crackòvia", especial sobre el gran clàssic del futbol espanyol: "Reial Madrid - Barça". Veurem com van viure aquest partit tots els nostres personatges. Com Gasol, Rudy i Kobe van fer un forat als playoff per veure el partit. Núñez i Gaspart intentant fer-se passar per famosos per colar-se al Bernabéu. Xavi Torres convida a casa seva Pichi Alonso perquè analitzi el partit. Laporta dissimulant els nervis a la llotja del Benabéu al costat de Boluda.

22:16 Casal Rock - + info
tancar

+ info

A "Casal Rock" les coses es compliquen perquè el primer tema en anglès és una dosi més de dificultat per als avis. El contingut de la cançó amb invocacions constants a Satanàs tampoc no facilitarà les coses. A més, serà el moment en què els avis gravin el primer videoclip, una paròdia de l'original d'I love rock'n'roll.

23:13 Entre línies - "Qüestionar la tradició" i "Bandes de tribut"
tancar

"Qüestionar la tradició" i "Bandes de tribut"

A "Qüestionar la tradició": Catalunya és un país pioner a Europa pel que fa a prevenir i detectar casos d'ablació entre la comunitat subsahariana, i evitar la mutilació genital de les filles al país d'origen aprofitant viatges. Es calcula que des de l'aplicació, el 2007, del protocol de prevenció que coordina el govern, l'any passat es van evitar 104 casos potencials de mutilació, com el que ens reconeix una mare explicant que fa 11 anys es va practicar l'ablació a la seva filla, de viatge al Senegal. Després a "Bandes de tribut": a Catalunya hi ha una cinquantena de "bandes tribut" que es dediquen a homenatjar els seus ídols -The Beatles, The Doors, U2, Rolling Stones, Dire Straits, Police, AC/DC o Queen- tocant la seva música en concerts en directe. De mica en mica, aquests grups s'estan convertint en una opció de lleure més entre l'oferta de discoteques i sales musicals. Alguns empresaris comenten que els surt més a compte oferir música coneguda.

23:51 Pel·lícula - Excàlibur
tancar

Excàlibur

Després d'una baralla sagnant, Uther Pendragon obté l'ajuda del mag Merlí per seduir la promesa del seu nou aliat, el duc de Cornualla. Artús és concebut aquella mateixa nit. Passen 18 anys i Artús, que ha aconseguit alliberar l'espasa encantada Excàlibur, és proclamat rei. Es casa amb Ginebra i tot seguit crea la confraria de la Taula Rodona, que defensa la veritat, la valentia i la puresa de cor, ideals personificats en Lancelot. Després d'un període de baralles internes, Lancelot és acusat de ser l'amant de Ginebra. La fada Morgana, que venç Merlí, es fa passar per Ginebra i té un fill d'Artús, Mordred. Mordred és educat amb l'objectiu de matar el seu pare i conquerir el tron. El Sant Graal és l'únic que pot salvar Camelot de la desfeta. Però els cavallers de la Taula Rodona fracassen. Només Perceval aconsegueix salvar-se. Finalment, Artús s'enfronta amb Mordred i cau mortalment ferit. Però l'espasa Excàlibur sobreviu esperant la vinguda d'un nou rei.

02:12 El club - + info
tancar

+ info

El cantautor de Xàtiva Raimon visita "El Club" per parlar-nos dels 50 anys d'"Al vent". Divendres dia 8 de maig està previst que ofereixi un concert a la Universitat Politècnica de València. La parella que ens comentarà l'actualitat la formaran els periodistes Núria Ribó i Bernat De Déu. Farem tertúlia esportiva amb els periodistes Bernat Soler, Pilar Calvo, Pere Escobar, David Balaguer i Joan M. Pou, i amb la model Mireia Canalda, que ens informaran de primera mà de les últimes notícies i les curiositats relacionades amb el món de l'esport. I acabarem amb "La setmana de Joan Pera".

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:01 Planeta Terra
07:01 Diari d'un ós
07:50 Naturalesa salvatge - Amazones
08:16 Viure Catalunya - Ripoll (Ripollès)
08:25 Bèsties clip - Esparver cendrós
08:31 Krakatoa al descobert - Krakatoa al descobert
tancar

Krakatoa al descobert

El 20 de maig de 1883, els vaixells que estaven navegant per aquelles aigües van observar una gran columna de fum i de cendra volcànica que sortia del nord de l'illa. Els vaixells aviat van quedar coberts de cendra i el mar va començar a expulsar rajos d'aigua cap al cel. 20 milles més enllà, l'oficial colonial Willem Beyerinck i la seva dona no sabien què pensar quan uns pescadors els van comunicar, aterrits, que l'illa estava expulsant roques ardents. Willem va agafar la seva embarcació i se'n va anar a veure què passava. La situació seria molt més terrible del que semblava en un principi.

09:21 Tot un món - El retorn
tancar

El retorn

L'Alberto Giménez va néixer a Terrassa l'any 1933. Després de la guerra, la seva família va decidir marxar del país i es van afegir als milers de catalans que van emigrar per millorar les condicions de vida i, en algun cas, per salvar la vida, a causa de les seves idees polítiques. Primer van viure un temps al Brasil i finalment es van establir a l'Uruguai, on l'Alberto es va casar, va tenir fills i néts i va fundar una empresa tèxtil. La crisi econòmica que va afectar l'Uruguai va fer que, el 2003, l'Alberto i la seva família decidissin liquidar l'empresa i tornar a Catalunya.

09:28 Un any al Tibet - Tres marits i un casament
10:22 El cicle de la vida - Com aprenem
11:13 Ecologia i justícia - L'ombra del llarg núvol blanc. Maoris i Pakheas a Nova Zelanda
11:43 Vestits d'arreu del món - L'Índia
12:11 Hat-Trick Espanyol
12:33 Hat-Trick Barça
13:37 quèquicom - Montserrat s'enfonsa?
tancar

Montserrat s'enfonsa?

Per què cau Montserrat? La reportera Anna Lasaga hi puja per entendre per què es desprenen blocs de roques de milers de tones. Enginyers de Geocat li ensenyen totes les mesures que es prenen per evitar danys a les persones, des de clavar les roques amb claus fins a instal·lar malles que suporten pesos de deu tones. Però el futur de la muntanya està escrit: el seu desmembrament és inevitable. Això ho expliquen el monjo escalador Ramon Oraníes i el geòleg Isaac Camps, els quals aclareixen també per què Montserrat té aquest relleu tan especial. Tot comença quan a Catalunya hi havia un mar interior i no existia el Mediterrani. El final de la història, a "Quèquicom".

13:58 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

En Jeffrey és un afroamericà que fa 5 anys que viu a Praga. Es guanya la vida tocant el baix i cantant en el seu grup musical. A part d'això, prepara una pel·lícula documental sobre la prostitució als carrers de Praga. Tot això no seria gens estrany si en Jeffrey fos allò que se'n diu "normal". Però en Jeffrey va néixer sense cames ni braços, viu en una cadira de rodes i, en bona mesura, depèn de l'ajuda dels altres perquè en comptes de braços només té un monyó. Però com ell mateix diu: "la gent no es pensa que jo existeixo. Em veuen a la tele i es pensen que no sóc de debò. Però jo existeixo, ah, ah!"

14:10 Ritmes concert - Babyshambles
tancar

Babyshambles

Concert enregistrat al Festival Internacional de Benicàssim de l'any 2.008. El grup Babyshambles interpreta composicions dels seus dos treballs discogràfics d'estudi, "Down in Albion" i "Shotter's nation".

14:50 Músiques del món - Sierra Leone
tancar

Sierra Leone

Sierra Leone té una selva densa que ocupa una quarta part del seu territori. La fusta i les mines de diamants són la seva principal riquesa. El jove cantant Seydu reivindica la pau i l'esperança per al seu poble a través de les seves cançons, crítiques amb la corrupció i la guerra que sacseja aquest territori.

14:54 Músiques del món - Califòrnia
tancar

Califòrnia

Nickel Creek (Califòrina - EUA) Califòrnia, als EUA, és també conegut amb el sobrenom de Golden State (la nació daurada), per la riquesa natural del seu territori. El bluegrass és un dels estils més genuïns dels EUA, rejovenit ara pels Nickel Creek, una jove banda de l'àrea de San Diego formada per dos nois i una noia. Discografia: "Nickel Creek"(2000).

15:01 L'aventura de Jeff Corwin - Veneçuela: Operació anaconda
15:46 Naturalesa africana - Costes
16:38 Naturalesa salvatge - UK wild
17:04 Batecs de natura - El Forat del Gel
17:10 Naturalesa africana - Namib desert sidewinder
17:15 Comarques.doc - Garraf
tancar

Garraf

Al límit amb l'Alt i el Baix Penedès, trobem la comarca del Garraf, costanera i lluminosa. Camps de vinya amb barraques expressen una tradició vinícola arrelada en el temps, i, en cada poble, cases i palaus són el testimoni d'aquells que varen anar a viure l'aventura de les Amèriques. El poble de Sitges, considerat com una de les joies de la Mediterrània, n'és el màxim exponent. L'economia de la comarca, que es recolza principalment al sector serveis, té com a referent emblemàtic la fàbrica Pirelli, a Vilanova i la Geltrú, la capital de la comarca, i ports nàutics com el de la Ginesta que aporten activitats nàutiques i marineres. El Parc Natural del Garraf amb més de deu mil hectàrees, ens ofereix un paisatge muntanyós, amb cims arrodonits i valls escarpades, de roca calcària i blanquinosa amb innombrables coves i avencs.

17:41 Comarques.doc - Priorat
tancar

Priorat

Limitant al nord amb les Garrigues, a l'oest amb la Ribera d'Ebre i a l'est amb el Baix Camp i la Conca de Barberà, separada per les muntanyes de Prades, hi ha la comarca del Priorat. El Priorat està dissenyat per muntanyes escarpades. La serra del Montsant, domina el paisatge de la comarca. La serra la Llena dissenya indrets de frondosos boscos i roques retallades. Les oliveres i els ametllers del pla, les peònies de fulles vermelloses i els boscos de roures reboll donen color al Priorat. Les terres es cobreixen de pissarres "llicorelles". Els ceps que hi creixen, produeixen el vi que defineix la comarca. Parlar del Priorat és parlar del "vi". La geografia i les dures condicions climàtiques incideixen en l'elaboració d'un vi amb personalitat pròpia, amb Denominació d'Origen Priorat i Denominació d'Origen Montsant. A l'anomenat Baix Priorat trobem Falset, capital de la comarca.

18:09 A l'aventura - Itàlia
19:01 Vestits d'arreu del món - L'Índia
19:28 Cànon Visions - La càmera humana
tancar

La càmera humana

Stephen Wiltshire és un dels artistes britànics joves més prolífics i amb més talent. També és autista. En aquest documental es descriu la història d'aquest xicot mut i autista que va sorprendre el món amb el seu primer dibuix de la catedral de Salisbury quan només tenia vuit anys i que s'ha convertit en un jove artista enèrgic i carismàtic, una de les promeses més prodigioses. A més, veurem com Stephen s'enfronta al major repte de la seva vida: dibuixar la vista panoràmica de Londres més gran que s'hagi fet mai per després exhibir-la en públic. Després d'observar la línia de l'horitzó de Londres des d'un helicòpter, Stephen rebrà una tela de 360 graus i 20 metres d'amplada i una caixa de llapis i colors per esbossar la vista de memòria, carrer per carrer, edifici per edifici.

20:15 Ciberians - Simona Levi
tancar

Simona Levi

Simona Levi, Torino, 1966 Performer i agitadora cultural. Directora de Conservas i Nin Motion.

20:22 Ciberians - Jordi Mitjà
tancar

Jordi Mitjà

Jordi Mitjà, Figueres, 1970 Artista, editor. Cofundador l'any 2008 de l'Editorial Crani.

20:31 Viatges als confins de la Terra - La terra de la por
tancar

La terra de la por

El Sàhara és el desert més extens del món i el seu nom, en àrab, significa "buidor". Enmig d'aquesta buidor hi ha un indret anomenat Teneré, nom que en àrab vol dir "res". Un "res" de la mida de mig França al mig d'una "buidor" de la mida de mig Estats Units: un indret que els nadius anomenen "La terra de la por".

21:25 Futbol Cat.
21:45 Ànima
22:01 Àgora - "Infraestructures, més enllà de Rodalies"
tancar

"Infraestructures, més enllà de Rodalies"

Aquest dijous, el nou ministre de Foment vindrà a Catalunya en visita oficial i té previst, per agenda, firmar el pacte polític pel traspàs de Rodalies a la Generalitat de Catalunya. Un traspàs recollit a l'Estatut i promès en diverses ocasions pel govern central, però que encara no s'ha materialitzat. Rodalies és un dels puntals de les infraestructures deficitàries a Catalunya, però no és l'únic. Debat amb Josep Narcís Arderiu, president d'ASINCA, Associació d'Empreses d'Enginyeria de Catalunya; Ricard Riol, president de l'APTP, Associació per a la Promoció del Transport Públic; Francesc Sanuy, advocat i economista, exconseller de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat de Catalunya, i Joan Tugores, llicenciat en Ciències Econòmiques i en Dret, va ser degà de la Facultat d'Econòmiques i rector de la Universitat de Barcelona, on és catedràtic d'Economia.

23:00 Ànima
23:36 segle xx - Jaruzelski: el purgatori d'un general
tancar

Jaruzelski: el purgatori d'un general

Per mitjà d'un documental finlandès del 2006 els proposem avui, a 'segle xx', una semblança de l'últim líder de la Polònia comunista, el general Wojciech Jaruzelski. Una semblança que té molt d'autorretrat, perquè s'estructura al voltant dels records, de les justificacions i d'algunes autocrítiques del mateix i controvertit protagonista. Aquest va néixer el 1923 a Kurów, a la província de Lublin, dins d'una família de la petita noblesa rural que li donà una educació estrictament catòlica. El seu món, però, s'esfondrà amb la invasió alemanya del 1939: primer, els Jaruzelski es van refugiar a Lituània, i el 1941 van ser deportats pels soviètics a Sibèria, on el pare va morir.

00:24 Taller.doc - Cinc estrelles
tancar

Cinc estrelles

Al barri obrer de Bellvitge s'hi està construint un hotel de cinc estrelles. L'edifici de luxe s'alça enmig dels blocs de pisos humils que caracteritzen el barri. Els veïns de la zona prenen la paraula en aquest documental per parlar de l'orgull de ser d'on són, de com veuen la construcció del nou complex hoteler, de com es viu a Bellvitge i de la vida que els espera a ells i als seus fills. La memòria del passat, la transformació del present i l'esperança pel futur es donen la mà.

00:54 Cànon Visions - La càmera humana
tancar

La càmera humana

Stephen Wiltshire és un dels artistes britànics joves més prolífics i amb més talent. També és autista. En aquest documental es descriu la història d'aquest xicot mut i autista que va sorprendre el món amb el seu primer dibuix de la catedral de Salisbury quan només tenia vuit anys i que s'ha convertit en un jove artista enèrgic i carismàtic, una de les promeses més prodigioses. A més, veurem com Stephen s'enfronta al major repte de la seva vida: dibuixar la vista panoràmica de Londres més gran que s'hagi fet mai per després exhibir-la en públic. Després d'observar la línia de l'horitzó de Londres des d'un helicòpter, Stephen rebrà una tela de 360 graus i 20 metres d'amplada i una caixa de llapis i colors per esbossar la vista de memòria, carrer per carrer, edifici per edifici.

01:38 Notes de ball - El llac dels cignes
02:04 Futbol Cat.
02:24 Àgora - "Infraestructures, més enllà de Rodalies"
tancar

"Infraestructures, més enllà de Rodalies"

Aquest dijous, el nou ministre de Foment vindrà a Catalunya en visita oficial i té previst, per agenda, firmar el pacte polític pel traspàs de Rodalies a la Generalitat de Catalunya. Un traspàs recollit a l'Estatut i promès en diverses ocasions pel govern central, però que encara no s'ha materialitzat. Rodalies és un dels puntals de les infraestructures deficitàries a Catalunya, però no és l'únic. Debat amb Josep Narcís Arderiu, president d'ASINCA, Associació d'Empreses d'Enginyeria de Catalunya; Ricard Riol, president de l'APTP, Associació per a la Promoció del Transport Públic; Francesc Sanuy, advocat i economista, exconseller de Comerç, Consum i Turisme de la Generalitat de Catalunya, i Joan Tugores, llicenciat en Ciències Econòmiques i en Dret, va ser degà de la Facultat d'Econòmiques i rector de la Universitat de Barcelona, on és catedràtic d'Economia.

03:19 Ànima
03:52 segle xx - Jaruzelski: el purgatori d'un general
tancar

Jaruzelski: el purgatori d'un general

Per mitjà d'un documental finlandès del 2006 els proposem avui, a 'segle xx', una semblança de l'últim líder de la Polònia comunista, el general Wojciech Jaruzelski. Una semblança que té molt d'autorretrat, perquè s'estructura al voltant dels records, de les justificacions i d'algunes autocrítiques del mateix i controvertit protagonista. Aquest va néixer el 1923 a Kurów, a la província de Lublin, dins d'una família de la petita noblesa rural que li donà una educació estrictament catòlica. El seu món, però, s'esfondrà amb la invasió alemanya del 1939: primer, els Jaruzelski es van refugiar a Lituània, i el 1941 van ser deportats pels soviètics a Sibèria, on el pare va morir.

04:39 Taller.doc - Cinc estrelles
tancar

Cinc estrelles

Al barri obrer de Bellvitge s'hi està construint un hotel de cinc estrelles. L'edifici de luxe s'alça enmig dels blocs de pisos humils que caracteritzen el barri. Els veïns de la zona prenen la paraula en aquest documental per parlar de l'orgull de ser d'on són, de com veuen la construcció del nou complex hoteler, de com es viu a Bellvitge i de la vida que els espera a ells i als seus fills. La memòria del passat, la transformació del present i l'esperança pel futur es donen la mà.

05:08 Ritmes concert - Babyshambles
tancar

Babyshambles

Concert enregistrat al Festival Internacional de Benicàssim de l'any 2.008. El grup Babyshambles interpreta composicions dels seus dos treballs discogràfics d'estudi, "Down in Albion" i "Shotter's nation".

05:48 L'aventura de Jeff Corwin - L'espectacle urbà
06:30 Ecologia i justícia - L'ombra del llarg núvol blanc. Maoris i Pakheas a Nova Zelanda
Progrmació BD ....
07:06 Club Super3
07:06 Surfistes del cel - Un avís de dos minuts
tancar

Un avís de dos minuts

En Cíber ha trobat una altra manera de fer-se ric: fent xantatge a propietaris d'equips de futbol. L'últim que ha fet és amagar una bomba en un estadi per cobrar un rescat de cinquanta milions de dòlars. El Surfista U aviat descobrirà que la bomba és dins del quarterback d'un dels equips que, en realitat, és un androide. Però, com s'ho farà per aturar-lo?

07:32 Què hi ha, Scooby-Doo? - Pompeia i circumstància
tancar

Pompeia i circumstància

Les vacances per Itàlia de l'Scooby-doo i companyia aviat deixaran de ser vacances. I és que segons el capità Guzman, les aparicions d'un gladiador viu són fruit d'una llegenda que assegura que va sobreviure al Vesubi com un zombi. Encara ara volta per Pompeia sembrant el caos i destruint tot el que troba. Una missió feta a mida per la nostra colla!

07:55 Doraemon - La màquina de redreçar la teva vida
tancar

La màquina de redreçar la teva vida

En Nobita està convençut que la vida és molt dura per ell. Per fugir de la crua realitat el que li agradaria més és tornar a ser petit. I si fos amb la força i la capacitat de pensar que té ara, encara seria molt millor, és clar! Deixaria tothom amb un pam de nas i seria el centre de totes les mirades! I en Doraemon segur que té alguna màquina per poder-ho fer!

08:23 Doraemon - Com sobreviure en una illa deserta
tancar

Com sobreviure en una illa deserta

Després de veure un vídeo que ha portat en Suneo per aprendre a sobreviure al bosc, en Nobita i companyia han decidit anar-se'n en una illa deserta per viure en comunió amb la natura. I per saber què és això de la supervivència... Les aventures i les rialles estan assegurades. I més sabent que se n'hi van sense en Doraemon! Que no els passi res!

08:49 mic 3
08:49 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles s'ha guanyat una medalla a l'escola per un coet que ha construït i la Laia li ha promès per triplicat que no el tocaria per res del món. Més tard, però, en Soren, l'amic imaginari de la Laia, la convencerà que cal portar un elefantó a la selva i que la millor manera de fer-ho és en coet. Ai, que encara acabarà malament, això...!

09:03 La vaca Connie - La pedra de la sort
tancar

La pedra de la sort

Avui s'ha de portar menjar a uns quants animals de la granja. La Connie vol ajudar, però no s'hi veu amb cor. La Belinda li regalarà la "pedra de la sort", perquè no hi hagi res que li sigui impossible de fer.

09:10 La vaca Connie - El pont
tancar

El pont

Ha plogut tant, que el riu ha crescut i no es pot travessar. La Connie té la gran idea de construir un pont, perquè tothom pugui travessar el riu sense mullar-se. Evidentment, tots els altres animalons l'hi ajudaran.

09:18 Tork - En Batt perd les piles
tancar

En Batt perd les piles

En Batt perd una pila jugant i se li acaben totes les forces, ni ell ni els seus companys no ho entenen fins que troben la pila que li falta.

09:32 Club Super3
09:32 Rovelló - Guirigallus Muscarius
tancar

Guirigallus Muscarius

En Rovelló s'atipa de guirigallus muscarius, uns falsos rovellons que tenen uns efectes inesperats. Començarà a sentir la gent amb les veus canviades i el món es convertirà en un autèntic guirigall.

10:01 Lola & Virginia - Per pocs anys
tancar

Per pocs anys

La Lola, com cada any, pensa fer una festa d'aniversari modesta, divertida i amb alguna sorpresa. Ara, que la sorpresa més gran se l'endurà quan arribi a l'institut i s'adoni que la Virgínia compleix anys el mateix dia que ella! A més, té preparada una megafesta i hi ha convidat tothom! Es quedarà sola la Lola? O els amics són els amics...?

10:15 Lola & Virginia - A la moda de la Lola
tancar

A la moda de la Lola

La Virgínia ha arribat a l'institut amb un vestit dissenyat pel modista més famós del moment. La Lola amb una samarreta que s'ha pintat ella mateixa, i que, per sorpresa de la Virgínia, ha sigut un èxit total. Després d'unes quantes discussions, neix un repte: aconseguir que, en menys d'una setmana, tota la ciutat porti les samarretes de la Lola.

10:28 Méteo K - Cap. 27
10:35 Club Super3
10:35 La màgica Do-Re-Mi - L'increïble poder del pa fregit
tancar

L'increïble poder del pa fregit

Els nois de la classe es volen presentar al campionat de sumo. El premi és un videojoc al·lucinant! Abans, però, han de convèncer el ganàpia d'en Yanagida que els hi ajudi. La pega és que a en Yanagida, això d'haver d'entrenar-se tant, no li fa gaire el pes.

11:01 Espies de veritat - La màquina encongidora de cervells
tancar

La màquina encongidora de cervells

Un sonat que es vol convertir en la persona més evolucionada del planeta, s'ha inventat una màquina que encongeix el cervell i deixa la gent en un estat més primitiu. La societat cada cop és més salvatge i les espies tenen les hores comptades per aturar aquesta bogeria.

11:23 La tata - La tata (i)(1-24)
11:46 La tata - La tata (i)(1-24)
12:13 Club Super3
12:13 Rantaro - La depressió d'en Rikichi / El problema del carbó / S'ha acabat la depressió
12:42 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Les botigues en perill d'extinció
13:10 Avatar: l'últim mestre de l'aire - L'estat d'Avatar
tancar

L'estat d'Avatar

L'Aang, en Sokka i la Katara han conegut un general del Regne de la Terra que està decidit a utilitzar el poderós estat d'Avatar com a arma per derrotar la Nació del Foc. Quan l'Aang aconsegueix l'estat d'Avatar els ulls i els tatuatges li brillen i és capaç d'aplegar un poder indescriptible. Arribar-hi, però, es pot convertir en un autèntic malson.

13:37 Tags
13:54 3xl.cat
13:54 Sweesters -virtual room- - Imitació
tancar

Imitació

Les tres germanes juguen al joc de les imitacions.

13:56 Sweesters -virtual room- - Personatges històrics
tancar

Personatges històrics

Les tres germanes es pregunten quin personatge històric els agradaria conèixer.

14:03 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la primera compra
14:28 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la il·lustradora
14:51 Hattori el ninja - Dia de pesca / Objectes perduts / Torna aviat a casa par
14:59 3xl.cat
14:59 Love Hina - Felicitats! el cirerer floreix a la Todai? Amor?
tancar

Felicitats! el cirerer floreix a la Todai? Amor?

Keitaro descobreix que la noia promesa és Mutsumi. Shinobu parla amb ell per telèfon i, com que li sembla que no vol tornar a Hinata-sou, demana a tothom que el busqui. Naru, mentrestant, se n'ha tornat a casa. Shinobu suplica tant a Kaora com a Naru que tornin a sortir amb Keitaro.

15:21 One piece - El passat de la Nico Robin. La nena a qui van anomenar diable
tancar

El passat de la Nico Robin. La nena a qui van anomenar diable

Davant de la Nico Robin, l'Spandam fa veure que pitja un botó que convocarà un Buster Call contra els pirates del barret de palla. La noia llavors recorda que va ser aquell mateix horror el que va arrasar la seva terra natal on, de fet, la Robin no havia sigut gens feliç. A la seva illa, els únics que li feien cas eren els doctors en arqueologia de l'arbre del coneixement, dirigits per en Clover. Però quan la Nico els va dir que volia estudiar unes pedres que es diuen ponegrifs, en Clover l'hi va impedir, perquè la llei ho prohibia. Llavors, un bon dia, la Nico va conèixer en Saulo, un gegant que havia anat a parar a l'illa i que li va ensenyar a riure fins i tot quan les coses es posen difícils.

15:46 Freqüència 04
16:10 Samantha ups! - La Samantha darrere la barra del bar. Segona part
16:16 Invasió - El rubicó
17:01 Curiositats del món animal - Un conte de balenes
17:06 Món salvatge - El camaleó
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:22 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat un forat a la platja on hi ha enterrats tres ous de tortuga. Per allà a la vora també hi volta un ocell amb cara d'afamat, i si no fan alguna cosa, se'ls acabarà cruspint! Els podrien enterrar, però la sorra està massa calenta i els podrien escaldar. La sorra humida està més fresqueta, però és difícil de trobar... Els hi vols ajudar?!

17:32 Bob, el manetes - El Carbassot fa por
tancar

El Carbassot fa por

El Carbassot s'avorreix molt i té ganes de fer el trapella. Mentre fa de les seves, perd el nas sense adonar-se'n. Quan les màquines tornen al taller miren de buscar alguna altra cosa que li faci de nas.

17:48 Una mà de contes - La guerra dels peixos
tancar

La guerra dels peixos

Un dia, els peixos més grossos i ferotges decideixen menjar-se els més petits. Es reparteixen les captures i comencen l'atac. Però poc es poden imaginar que els sortirà el tret per la culata.

17:56 Mila - L'Strabilou, l'espieta
tancar

L'Strabilou, l'espieta

Tothom ho sap que l'Strabilou és un bocamoll. I avui en Zako, la guineu, l'ha ben espifiada. Li ha dit que li era igual que el rei estigués malalt. L'Strabilou, com era d'esperar, ha sortit cames ajudeu-me a explicar-ho a sa majestat, pensant ja en la recompensa. Vols saber qui va acabar sent la riota del poble? La Mila t'ho explicarà... a la seva manera, és clar!

18:08 Club Super3
18:08 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo ha enxampat una abella ensumant les seves flors i l'ha tancat dins d'un pot de vidre. La Petúnia li ha dit que la deixi anar, però en Bagú ja l'ha avisat que, quan surti del pot, estarà tan enfadada amb ell, que el picarà. Al final, en Loopdidoo decidirà obrir la tapa, però amb tanta mal sort que l'abella es quedarà atrapada en una teranyina. Com s'ho faran, ara, per rescatar-la?

18:18 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Després d'haver-li trencat el cor a la Margaret Malcarada, d'haver promès a l'Erky i al Perky que els duria a la parada de frànkfurts i d'haver-se'n anat sense dir ni adéu, torna en Pablolo assegurant que ha fet una gran fortuna i que ha vingut a compartir-la amb tots ells. Ara, quan si la Margaret sàpiga que ha tornat, el Cecil es quedarà sense feina!

18:38 Doraemon - La guerra de les antiguitats / El foc dels contes de por
tancar

La guerra de les antiguitats / El foc dels contes de por

En Nobita, que està molt gelós de la col·lecció d'objectes antics d'en Suneo, li ha demanat a en Doraemon que l'ajudi a tenir-ne una de millor. No t'ho perdis, perquè avui la conseqüències poden ser terribles! Ah! I si t'agraden els contes de por, avui és el teu dia! Amb l'invent d'en Nobita més d'un s'escagarrinarà! Ves que no siguis tu!

19:05 Play - Cap. 30
19:30 Info k
19:43 3xl.cat
19:43 One piece - La mare i la filla predestinades. La mare es diu Olivia
tancar

La mare i la filla predestinades. La mare es diu Olivia

En Saulo avisa la Nico que l'armada s'acosta a l'illa amb la intenció de matar els doctors en arqueologia. Al cap de poc, els agents del govern, dirigits per un home anomenat Spandine, rodegen la Nico i els doctors en arqueologia. Llavors, en Clover demana parlar amb els Gorosei, els líders mundials, per explicar-los el que els arqueòlegs han descobert sobre el famós "segle en blanc". Els agents accepten que es produeixi la conversa, i en Clover li diu a la Nico que fugi perquè el fet de sentir el que ha de dir es considera un delicte terrible.

20:07 Sweesters -virtual room- - Personatges històrics
tancar

Personatges històrics

Les tres germanes es pregunten quin personatge històric els agradaria conèixer.

20:09 Tags
20:23 3xl.cat
20:23 Sweesters -virtual room- - Imitació
tancar

Imitació

Les tres germanes juguen al joc de les imitacions.

20:25 Minúscul - Cap. 41 No plou mai al gust de tothom
tancar

Cap. 41 No plou mai al gust de tothom

La sequera és l'enemiga més gran dels cargols, això ho sabem tots. I sovint calen solucions ben originals, com la que ha trobat el cargol que coneixerem avui. A més, l'han seguit tots els seus companys. La qüestió és refrescar-se, encara que s'hagi de fer un viatge llarg i ple d'aventures fins a un... rentat de cotxes?! No t'ho perdis!

20:31 Minúscul - Cap. 42 Un món cruel
tancar

Cap. 42 Un món cruel

Quina sort que ha tingut el centpeus avui! S'ha trobat una bossa de patates plena fins dalt al sotabosc! Però, com s'ho farà ara perquè no se l'hi cruspeixin els enemics? Què ha de fer? Menjar-se-les totes de pressa i corrents? I si li agafa mal de panxa? O potser ha de tenir la paciència de portar-les una rere l'altra cap a un lloc més segur? Què faries tu?

20:37 La tata - La tata (ii)
21:00 La tata - La tata (ii)
21:23 Minúscul - Cap. 6 La dormilega
tancar

Cap. 6 La dormilega

Acaba de néixer un nou dia i totes les abelles es desperten per començar la jornada de treball recol·lectant nèctar. Han sortit totes del rusc... Totes?! No, n'hi ha una que s'ha adormit! I quan ha sortit per buscar una flor s'ha trobat que totes estaven ocupades. Com s'ho farà ara? Haurà de tenir una idea genial per no quedar-se sense dinar!

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1777
tancar

Cap. 1777

La Patrícia ha de comprovar si el seu marit diu la veritat sobre en Fidel. En Hiresh descobreix que la Dhara no va agafar l'avió cap a l'Índia. En Francisco vol convèncer el senyor Juan perquè parli ambla família, però sorgeix un nou entrebanc. La Quima veu la Trini maltractada per la Roser i vol fer alguna cosa.

22:00 De moda - Educar en Dani
tancar

Educar en Dani

La Marta està molt deprimida, l'Eva i l'Abel estan junts. Les noies miren d'animar-la i la de convence-la que surti a lligar. A la botiga hi ha un brot de competitivitat entre la Paula i la Lluïsa per un premi que ofereix la cadena. En Ramon demana a en Víctor que ajudi un company de feina, en Dani, que té l'autoestima molt baixa.

22:55 De moda - No m'estimis tant
tancar

No m'estimis tant

En David ha d'avaluar al personal de la botiga. La Raquel està amoïnada per com l'avaluarà si es fixa en el seu uniforme. La Laura i en Lluís es tornen a trobar, cada cop són més a prop. L'Oriol busca el reconeixement de la Paula i, per això, decideix muntar una empresa pròpia.

23:45 Porca misèria - Veïns
tancar

Veïns

El Pere coneix la Guiomar, la veïna del davant. El Quim i el Cefa pensen que el veí de la Laia és un personatge perillós. Una partida defectuosa d'Ambrospeed causa problemes a l'empresa. El Roger pensa a muntar un altre negoci. L'Àlex s'ha quedat sense feina i sense nòvia.

00:45 16 dobles - Quan s'obre una porta se'n tanquen tres
tancar

Quan s'obre una porta se'n tanquen tres

La Cristina ja és a Praga. En Marc i la Lídia inicien una difícil convivència. A casa... i a l'hotel. Ni s'entenen, ni en tenen gaires ganes. I l'ombra de la Cristina és allargada... A l'hotel hi arriba un antic professor de la Lídia. Però, malgrat l'interès que ella li demostra, les coses no són com semblen. I en Lluís té unes reaccions una mica estranyes davant dels problemes dels altres: els fa seus... massa seus.

01:35 Beverly Hills - Hola vida, adéu Beverly Hills
02:17 Beverly Hills - P.S. T'estimo (1a part)
03:05 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent i Christophe es reconcilien quan Christophe sap que Laurent li va salvar la vida. Elizabeth creu que l'incendi del casino pot haver estat provocat. Sybella ofereix a Edward una alternativa al divorci: un matrimoni sense intimitat. Nicolas pregunta a Chloe quina és la seva relació amb Stefan.

03:29 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine es preocupa quan Marguerite es consola amb objectes del seu passat. Encara que Edward insisteix a portar sol el seu dolor, Catherine li ofereix el seu cor, i el seu llit. Diego pressiona Clara perquè prengui la decisió de crear una família. Gabriella i Sam es diverteixen a París fins que els arriben notícies de Christophe i del casino.

03:55 16 dobles - Quan s'obre una porta se'n tanquen tres
tancar

Quan s'obre una porta se'n tanquen tres

La Cristina ja és a Praga. En Marc i la Lídia inicien una difícil convivència. A casa... i a l'hotel. Ni s'entenen, ni en tenen gaires ganes. I l'ombra de la Cristina és allargada... A l'hotel hi arriba un antic professor de la Lídia. Però, malgrat l'interès que ella li demostra, les coses no són com semblen. I en Lluís té unes reaccions una mica estranyes davant dels problemes dels altres: els fa seus... massa seus.

04:45 El cor de la ciutat - Cap. 1777
tancar

Cap. 1777

La Patrícia ha de comprovar si el seu marit diu la veritat sobre en Fidel. En Hiresh descobreix que la Dhara no va agafar l'avió cap a l'Índia. En Francisco vol convèncer el senyor Juan perquè parli ambla família, però sorgeix un nou entrebanc. La Quima veu la Trini maltractada per la Roser i vol fer alguna cosa.

05:15 Arre Demo
05:30 Beverly Hills - Hola vida, adéu Beverly Hills
06:12 Beverly Hills - P.S. T'estimo (1a part)