Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
10:00 Travelogue of masterpieces
10:04 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
10:19 Planetari
10:19 Les Seychelles: joies del continent perdut - Les Seychelles: joies del continent perdut
11:12 Globeriders
12:09 Discovery atlas: descobrint Sud-Àfrica
13:07 Sheena - El món segons Mendelsohn
13:53 Zona zàping
14:15 Tot un món - Shalom!
tancar

Shalom!

Quan va acabar el servei militar obligatori, la Tal Ben Ari va decidir marxar d'Israel i viatjar. A l'Índia va poder conèixer una realitat diferent que va fer que s'adonés que era una dona lliure. Aquell viatge també li va obrir les ganes de continuar coneixent noves cultures, i això la va portar a Barcelona, on va decidir quedar-se, per la seva gent i per la possibilitat de tenir una visió de la realitat molt més diversa. La música és l'art amb què la Tal plasma les seves inquietuds, i també és al voltant de la música que ha teixit el seu entorn i les amistats. En les diferents formacions en què participa canta en diferents llengües, entre les quals l'hebreu, la seva llengua materna, parlada per uns 6 milions de persones a Israel, on és oficial, i a Palestina.

14:30 Telenotícies migdia
15:47 Tarda de cine - De lladre a policia
tancar

De lladre a policia

Miles acaba de robar un diamant molt valuós. La policia li va al darrere i finalment el capturen, però ell aconsegueix amagar el botí. Després de dos anys, quan surt de la presó, vol recuperar la joia, però resulta que el lloc on la va amagar ara és una comissaria de policia.

17:20 Pel·lícula - Desitjant llibertat
tancar

Desitjant llibertat

Anna Foster mai no ha gaudit d'una vida normal. Té divuit anys i és la noia més protegida dels Estats Units, perquè és la filla del president de la nació. Tots els moviments d'Anna estan controlats, tant pel seu pare com pels agents del servei de seguretat. Tot es complica quan Anna coneix un noi.

19:06 Just for laughs
19:26 Just for laughs
19:40 Erica - Xxt, no ho diguis
tancar

Xxt, no ho diguis

Els secrets es van acumulant fins que Erica s'hi veu implicada i aprèn el mal que pot arribar a fer guardar-los.

20:28 Boscos - + info
tancar

+ info

En Martí Boada pujarà a Montserrat, una muntanya rodejada de boscos de pi blanc víctimes de dos grans incendis dels anys 80 i 90. Aprendrem com aquest tipus de pi és altament inflamable i en Marc Castellnou, bomber, explicarà com s'han de mantenir els boscos i com es regeneren en cas d'incendi. De la mà del pastor Jordi Marimon coneixerem un nou programa de recuperació de la pastura per evitar més incendis i, finalment, "Boscos" presentarà l'Eloïsa Matheu, una gravadora d'ocells professional, que té una fonoteca amb milers de sons d'ocells que ha enregistrat per tot el món durant 20 anys.

21:00 Telenotícies vespre
21:52 El partit - F. C. Barcelona - Reial Societat
00:02 El vestidor - El vestidor
00:51 Pel·lícula - La monja
tancar

La monja

Sis adolescents viuen internes en un sinistre col·legi. Allà passen els seus dies atemorides i maltractades per una temible monja. Un dia, la monja descobreix que una de les nenes està embarassada i, escandalitzada, intenta purificar-la.

02:28 El partit - F. C. Barcelona - Reial Societat
04:08 Jazz a l'estudi - Biel Ballester
05:08 Jazz a l'estudi - Victor de Diego
05:57 Videoclips catalans - JOAN COLOMO, Pirotècnia barata
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:47 Roadsworth: passar la ratlla - Roadsworth: passar la ratlla
tancar

Roadsworth: passar la ratlla

Armat amb pintura en esprai i unes plantilles fetes per ell mateix, Roadsworth va llançar un atac als carrers de Mont-real i va tapar les marques de circulació a l'asfalt amb les seves imatges. D'aquesta manera, els diferents elements de la ciutat van anar prenent una nova dimensió. I cada obra plantejava la pregunta: a qui pertany l'espai públic? El documental segueix l'artista mentre el persegueixen al seu país i quan fa escapades a l'estranger, on deixa la seva marca.

08:35 Tresors del món, patrimoni de la humanitat
08:50 El Màster de TV3
09:27 El medi ambient - Nova gestió de l'aigua al Marroc
tancar

Nova gestió de l'aigua al Marroc

El Marroc disposa de 950 metres cúbics d'aigua per habitant i any i està per sota del llindar de l'escassetat d'aigua, que és de 1.000 metres cúbics per habitant i any. Amb l'ajuda de la Unió Europea s'intenta treure el màxim rendiment dels recursos hídrics del país.

09:34 De prop - ANÍMIC
tancar

ANÍMIC

Anímic és una altra de les propostes musicals de casa nostra que creix amb una rapidesa i convicció indubtables. Els de Collbató ens presenten Hannah, el seu nou disc, en què s'acosten a sonoritats més pròximes al rock alemany dels 70 o a la intensitat elèctrica de la Velvet Underground. L'aposta els ha donat ales i hi han sortit guanyant en intensitat i varietat. En la distància curta del DE PROP ho podreu veure molt clarament: les veus de la Louise i d'en Ferran segueixen sent intimistes, delicades, però l'estructura del grup és ara més potent que mai.

10:30 La Sonora - + info
tancar

+ info

Hem anat a una cabana del delta de l'Ebre per fer-hi una paella i una cantada amb Pep Gimeno, "Botifarra", i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Una matinal de música i paisatge. La cobla La Flama de Farners, dirigida per Jordi Molina, presenta el disc "Convidats", en què fusiona el so de la cobla amb el so de la viola de roda de Marc Egea i altres instruments. Interpreten, també, una obra del compositor Paco Viciana. El Ballet Reial de Cambodja ens mostra la seva dansa clàssica.

10:57 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" dedicarà el seu programa a la novel·la negra. Com a preludi de la celebració del certamen literari BCNEGRA, que tindrà lloc a Barcelona, del 2 a l'11 de febrer, el progama donarà a conèixer els orígens i l'estat de salut d'aquest gènere a Catalunya, amb un record especial per a Manuel de Pedrolo, primer director de la col·lecció La Cua de Palla i introductor a la llengua catalana dels seus clàssics indispensables. Hi haurà també una entrevista a l'escriptor grec Petros Márkaris, un dels màxims exponents de la novel·la negra, pare del comissari Kostas Jaritos, a qui se li concedirà el premi Pepe Carvalho per la seva carrera, i un reportatge amb els escriptors Sebastià Bennassar i Teresa Solana, que són una prova que els autors catalans estan a l'altura dels europeus. Finalment, en una mostra d'espionatge, les càmeres de "Via Llibre" s'endinsaran al Parc de Bombers de l'Hospitalet de Llobregat per obrir armaris i conèixer què llegeixen els seus "habitants" durant les estones de guàrdia.

11:24 Fotografies - + info
tancar

+ info

Encara avui, les fotografies són les protagonistes de totes les campanyes electorals. En aquest episodi veurem com treballa Carles Fargas, un dels fotògrafs catalans amb més campanyes electorals a l'esquena. Però un dels primers polítics que es va adonar de la importància de la imatge va ser el president Francesc Macià: en aquest episodi seguirem un dels seus viatges per Catalunya l'any 1931 amb el seu fotògraf oficial, Josep M. Sagarra. I el compararem amb un viatge de l'actual president de la Generalitat amb el seu fotògraf oficial, Jordi Bedmar. Tot això, a "Fotografies", aquest divendres a les 21.45, al 33.

11:49 Espai Terra 33 - + info
tancar

+ info

A l'"Espai Terra 33" d'aquesta setmana en Tomàs Molina ens ensenyarà què se'n fa dels arbres de Nadal que es porten als punts de recollida de la ciutat de Barcelona? La reportera Mireia Segú ens explicarà que els arbres passen per tot un procés de neteja i selecció i s'aprofiten en adobs i treballs de jardineria en diferents parcs i jardins de la mateixa ciutat. A més, la reportera Cori Calero ens mostrarà com s'entrenen els gossos que participen a La Pirena, quina vida porten aquests animals abans de la gran prova i com ho fan els seus entrenadors, els múixers, per tenir-ho tot a punt. Al programa d'aquesta setmana el doctor Martí Boada ens portarà fins a Romanyà de la Selva, en ple massís de les Gavarres, on hi ha una important massa de bosc d'alzina surera. Allà, el naturista ens explicarà com aquests boscos han estat sempre utilitzats pels humans, i ho demostra per exemple el dolmen de la Cova d'en Daina, el més gran de Catalunya. També l''home del temps Toni Nadal tornarà a mostrar-nos una part del país des de l'helicòpter del programa: visitarem la Franja de Ponent, concretament la comarca de la Ribagorça i coneixerem una indústria, la de la xocolata, i veurem com es treballa amb aquesta exquisida llaminadura. I finalment el cantautor Pere Tàpias ens porta d'excursió fins al Garraf, concretament a Vilanova i la Geltrú. El meteoròleg Dani Ramírez acompanyarà el popular Pere Tàpias des de l'espigó del port fins a l'ermita de Sant Cristòfol i el Molí de Mar, a tocar de la mateixa platja de Vilanova. Per acabar l'excursió, visitarem el far de la platja de Vilanova, un dels 17 fars en actiu a Catalunya, on trobarem el Museu del Mar.

12:17 Els 60 animals més perillosos del món
12:44 Els 60 animals més perillosos del món
13:12 TR3S C
13:23 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

Simon Callow enceta una nova sèrie a Londres abans de dirigir-se a Halle, Alemanya, lloc natal de Händel. Aquí és on va transcórrer els seus primers 18 anys de vida abans d'aventurar-se per Europa i establir-se definitivament a Londres. Simon ens parla de la "Música aquàtica" de Händel a les ribes del Tàmesi, repassa la seva trajectòria fins al "Messies" i visita l'abadia de Westminster. Finalment, l'Orquestra de Cambra Australiana interpreta dos moviments de la seva "Música Aquàtica".

13:48 Expedició al Iang-Tsé - El vol del drac
14:14 Itineraris
14:57 Projecte X
15:20 Projecte X
15:49 Cronos - Elisabet I, una reina assassina?
tancar

Elisabet I, una reina assassina?

Amy Robsart, una dona jove, és trobada morta al peu de les escales de casa seva, a Anglaterra. Sembla que té el coll trencat i tot fa pensar que ha caigut accidentalment per les escales i ha mort. Fins aquí, res d'estrany. Però aviat sorgeix una sospitosa... i els rumors diuen que la seva mort és molt oportuna perquè allibera el marit, Robert Dudley, i això li pot permetre casar-se amb la que és probablement la seva amant, una dona molt poderosa, la reina Isabel I d'Anglaterra...

16:46 segle xx - Mantenir freda la guerra freda
17:47 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Catalans del Senegal i de Gàmbia
tancar

Catalans del Senegal i de Gàmbia

CATALANS DEL SENEGAL i GÀMBIA Reportatge sobre la vida quotidiana de tres senegalesos i un gambià residents a Catalunya que van emigrar en diferents moments i per causes diverses. La Touty va venir seguint el seu germà. És ballarina i cantant, i fa 3 anys va canviar la Casamance pel paisatge d'Artés, al Bages. Aquí combina la feina com a professora de ball amb els espectacles de percussió i dansa africana del seu grup. L'Ahmed fa 5 anys que és a Catalunya però se li ha fet més dur del que pensava abans de sortir. Va estar un temps sense papers i l'única solució per pagar un llit era vendre cedés pels bars. Va aconseguir un contracte i amb moltes dificultats va entrar en el mercat laboral, però les feines que troba no es corresponen amb la seva formació. És llicenciat en Ciències Naturals i va ser professor a la universitat de Dakar. La Sira fa 9 anys que viu a Catalunya. Va venir reagrupada pel seu marit, va deixar els estudis a mitges i es va deprimir només arribar. Amb el temps ha trobat el seu lloc i el seu camí. Viu a Salt, on fa mediació a l'hospital i també amb la policia local. En Bailo té Gàmbia al cor i el seu objectiu és tornar-hi al més aviat possible. Viu a Cassà de la Selva, amb la dona i els seus tres fills, i treballa en un escorxador que li permet parar per resar sempre que ho necessita. A Catalunya hi viuen 21.134 senegalesos i 17.789 gambians.

18:17 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Youssou N'Dour: us ofereixo el que estimo
19:55 Singulars - Olga Cuevas: ciència i sentit comú
tancar

Olga Cuevas: ciència i sentit comú

Una nutricionista llicenciada en Ciències Químiques i doctorada en Bioquímica. Cuevas explica quins aliments milloren el nostre estat d'ànim i quins l'empitjoren, quins nutrients són beneficiosos per al nostre sistema nerviós o ajuden el nostre sistema digestiu. Especialista en nutrició i salut, Olga Cuevas acaba de publicar un llibre en què recull tota una sèrie de tractaments naturals fàcils de fer a casa per tractar les malalties més comunes.

20:38 Parlament - + info
tancar

+ info

La trobada que el president de la Generalitat va tenir dimecres amb el president del govern espanyol centrarà l'atenció de l'edició de "Parlament", que informarà de l'activitat parlamentària de la setmana. El programa analitzarà l'abast de l'entrevista entre tots dos presidents. El cessament de les activitats de l'empresa Spanair serà analitzat, amb valoracions dels diferents portaveus, i també s'emetrà un reportatge sobre l'atur i la pròxima aprovació de la reforma laboral. L'espai d'entrevista l'ocuparà el líder d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Joan Herrera, que fa autocrítica i recorda que els partits d'esquerra catalans encara no han trobat el seu lloc d'oposició constructiva al govern presidit per Artur Mas. Pel que fa al reportatge social, la diputada de CiU Bet Abad presenta La Casa dels Xuclis, un centre que permet que els nens i nenes malalts de càncer puguin viure amb les seves famílies, com en una llar.

21:10 Blog Europa
21:28 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

"Dues pedres" és el nou treball de Cris Juanico que es desenvolupa amb austeritat però sense perdre l'essència. No trobem millor context que l'Hotel Kruger del Tibidabo per parlar de "Promoción fantasma", una comèdia gamberra que parodia els tòpics de les pel·lícules de por per adolescents. Seguim en crisi, però aquest cop de parella, a "Res no tornarà a ser com abans", la darrera creació de Carol López, i seguim amb Lluís Bassat que ens acompanya per l'exposició "Publicitat a Catalunya. Roldós i els pioners". Tanquem portes avui amb el Tradicionàrius, passat i present de la música d'arrel catalana.

21:53 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, a "Cinema 3": Brad Pitt estrena "Moneyball: Rompiendo las reglas", una pel·lícula sobre beisbol per la qual està nominat a l'Oscar com a millor actor. Reportatge sobre "Promoción fantasma", l'estrena espanyola de la setmana, protagonitzada per Raúl Arévalo. Parlem de les nominacions fallides a l'Oscar de Glenn Close que està nominada per sisena vegada per Albert Nobbs. Entrevista a Riad Sattouf sobre "The French Kissers" una comèdia protagonitzada per adolescents en la línia de "Krámpack". Parlem amb un extra d'"El monjo" que també és un crític de cinema molt conegut, Pere Vall. I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debaten sobre el transvestisme al cinema.

22:34 Sala 33 - Bicicleta cullera poma
tancar

Bicicleta cullera poma

A la tardor del 2007, a Pasqual Maragall se li diagnostica Alzheimer. Superat el cop inicial, ell i la seva família inicien una croada contra la malaltia, i, des del primer moment, aquesta pel·lícula es converteix en testimoni d'excepció. Amb intel·ligència, sinceritat i bon humor, Maragall es deixa retratar juntament amb la seva família i els metges per deixar constància del dia a dia de la seva lluita personal.

00:48 Sala 33 - Les bessones del carrer Ponent
01:04 Premis Gaudí. Nominats a millor curtmetratge - Premis Gaudí. Nominats a millor curtmetratge
tancar

Premis Gaudí. Nominats a millor curtmetratge

El 33 emetrà els quatre curtmetratges nominats als Premis Gaudí d'aquest any. Concretament, els curtmetratges "AHORA NO PUEDO", de Roser Aguilar; "EL SOMRIURE AMAGAT", de Ventura Durall; "EL BARCO PIRATA", de Fernando Trullols, i "ODYSSEUS' GAMBIT", d'Àlex Lora. Aquests curtmetratges han estat seleccionats i guardonats en prestigiosos festivals, com Sundance, Alcine, Filmets, Curtocircuito, Cinema Jove, etc., i presentats al Mercat Internacional del Curtmetratge, que s'està celebrant aquesta setmana a Clermont-Ferrand (França). Una vegada més, Televisió de Catalunya aposta per la difusió i la promoció de nous curtmetratges catalans. "AHORA NO PUEDO" - Ficció - 12 minuts La Sara és una jove actriu que després de ser mare vol recuperar la seva vida professional, i arriba a ser finalista d'un càsting en què s'ho juga tot... "EL BARCO PIRATA" - Ficció - 20 minuts És el dia 5 de gener. En David ha demanat als Reis un vaixell pirata. El seu pare, a punt de quedar-se sense feina, els ha volgut ajudar amb els pocs estalvis que tenia. Els desitjos sempre es compleixen? "EL SOMRIURE AMAGAT" - Documental - 13 minuts Reflexió, en clau de faula realista, sobre els valors que sorgeixen d'una societat formada per nens. Camí iniciàtic d'un nen de 10 anys que arriba a la capital etíop després d'escapar-se de casa i de la seva trobada amb un grup de nens del carrer. "ODYSSEUS' GAMBYT" - Documental - 12 minuts El gambit és una obertura en què se sacrifica un peó per aconseguir un avantatge. Es tracta d'un sacrifici diari, amb l'esperança d'obtenir avantatge en el tauler de la vida.

02:04 L'illa dels tigres - + info
tancar

+ info

A l'Índia ha començat la recerca d'un tigre mascle dominant i al parc, Zena, la tigressa blanca, gaudeix del seu recinte a l'aire lliure per primera vegada després de l'operació per extirpar-li l'ull. Finalment arriba la notícia d'un tigre de Miami que necessita ser rescatat.

02:26 L'illa dels tigres
02:49 Parlament - + info
tancar

+ info

La trobada que el president de la Generalitat va tenir dimecres amb el president del govern espanyol centrarà l'atenció de l'edició de "Parlament", que informarà de l'activitat parlamentària de la setmana. El programa analitzarà l'abast de l'entrevista entre tots dos presidents. El cessament de les activitats de l'empresa Spanair serà analitzat, amb valoracions dels diferents portaveus, i també s'emetrà un reportatge sobre l'atur i la pròxima aprovació de la reforma laboral. L'espai d'entrevista l'ocuparà el líder d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Joan Herrera, que fa autocrítica i recorda que els partits d'esquerra catalans encara no han trobat el seu lloc d'oposició constructiva al govern presidit per Artur Mas. Pel que fa al reportatge social, la diputada de CiU Bet Abad presenta La Casa dels Xuclis, un centre que permet que els nens i nenes malalts de càncer puguin viure amb les seves famílies, com en una llar.

03:14 Blog Europa
03:32 No t'ho perdis - + info
tancar

+ info

"Dues pedres" és el nou treball de Cris Juanico que es desenvolupa amb austeritat però sense perdre l'essència. No trobem millor context que l'Hotel Kruger del Tibidabo per parlar de "Promoción fantasma", una comèdia gamberra que parodia els tòpics de les pel·lícules de por per adolescents. Seguim en crisi, però aquest cop de parella, a "Res no tornarà a ser com abans", la darrera creació de Carol López, i seguim amb Lluís Bassat que ens acompanya per l'exposició "Publicitat a Catalunya. Roldós i els pioners". Tanquem portes avui amb el Tradicionàrius, passat i present de la música d'arrel catalana.

03:57 Jazz a l'estudi - Jordi Rossy
04:56 Jazz a l'estudi - Dani Nel.lo
05:56 Videoclips catalans - AMELIE, Per tu
06:00 Videoclips catalans - N'GAI N'GAI, Sunglasses
06:04 Videoclips catalans - ROSA LUXEMBURG, Una Bíblia pels ateus
06:07 El Mekong: l'ànima d'un riu - La Xina, font de vida
06:55 El poder de l'art
Progrmació BD ....
07:09 Rovelló - Presoners de la por
tancar

Presoners de la por

Des de fa uns dies, cada nit se senten uns sorolls estranys procedents del paller vell, situat més enllà de l'era. La Nyera i el Pauet no els senten perquè les seves estances queden molt allunyades. Els que sí que els senten molt bé són la Sanda, el Mullat i el Rovelló. Els dos primers tenen por. Expliquen al cadell que són sorolls que des de sempre s'han sentit al vell paller... El Rovelló encara no sap què és la por. En aquest episodi ho descobrirà.

07:32 Rovelló - Marcant territori
tancar

Marcant territori

El Rovelló no en té mai prou amb les quatre parets del mas Tolosa. Està tan obsessionat per descobrir nous territoris, que es fica en un bon embolic. De tan negre com queda, ningú no sap que és el Rovelló... Tothom el pren per un gos rodamón.

07:58 Dr. W - La història de les coses: les comunicacions
08:02 Dr. W - Les injeccions
08:10 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el príncep i el captaire
tancar

Les tres bessones i el príncep i el captaire

Les Bessones viuen de ben a prop la història de dos nois anglesos que són exactament iguals sense ser bessons: un és príncep i l'altre, captaire. Les nenes arriben a Londres quan tots dos es coneixen i tenen una idea: s'intercanvien la roba. Però els soldats del rei fan fora de palau el príncep sense saber que és ell, mentre que les nenes i el captaire s'hi queden...

08:34 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i Agatha Christie
tancar

Les Tres Bessones i Agatha Christie

Gràcies a l'Avorrida, les Bessones coneixen Agatha Christie, la famosa escriptora de novel·les de misteri, viatjant en el tren més luxós, l'Orient Express. Mentre el tren és dins d'un túnel, a l'escriptora li roben el manuscrit d'una novel·la que acaba d'escriure. Les nenes interrogaran els sospitosos i, després d'investigar el cas, arribaran a una conclusió sorprenent¿

08:59 mic 3
08:59 Bon dia, amic Mic
09:08 Figures - El gos i el seu reflex
09:17 En Thomas i els seus amics - El xiulet d'en Toby
09:34 Doraemon - El líquid materialitzador d'ombres
10:02 Doraemon - El temple per realitzar desitjos / El dia dels mandrosos
10:25 Doraemon - Un món ple de mentides
10:51 El xou de l'Scooby-Doo - Vigila amb els Willawaw
tancar

Vigila amb els Willawaw

L'Scooby i companyia, que han anat a visitar l'oncle de la Velma, s'han trobat que l'home ha desaparegut en unes circumstàncies molt misterioses. Segons una llegenda, si l'òliba et crida, seràs la pròxima víctima dels Willawaw. Però, qui l'ha creat aquesta llegenda? Qui s'hi amaga darrere de tot aquest complot?

11:12 El xou de l'Scooby-Doo - El misteri del Jaguard
tancar

El misteri del Jaguard

Després d'un aterratge d'emergència a la selva de l'Amazones, l'Scooby-Doo i companyia s'hauran d'enfrontar a una tribu de caçadors de caps i al temible Jaguard, una criatura llegendària amb cap de jaguar i cos de simi. El que havien de ser unes vacances fantàstiques a Rio de Janeiro acabarà sent un malson de por en una selva fantasmagòrica!

11:37 Els pingüins de Madagascar - El dormilega poruc / L'abraçada letal
tancar

El dormilega poruc / L'abraçada letal

Sense voler, els pingüins han llançat en Leonard, el coala, fora del zoo i ha anat a parar enmig de Manhattan. Ara l'únic que han de fer és rescatar-lo..., però abans que es faci fosc! Més tard, els pingüins començaran a sospitar de la nova boa constrictor que acaba d'arribar de Hoboken. I és que estan desapareixent tots els mamífers menuts del zoo!

12:01 Els pingüins de Madagascar - Desitjos perillosos / El dia dels innocents
tancar

Desitjos perillosos / El dia dels innocents

El Recluta ha convençut en Mort que si tires una moneda a la font, se't concedeixen els desitjos. I en Mort no és l'únic que s'ho creu! Avui tothom demana desitjos! No t'ho perdis! Més tard, el rei Julien descobrirà que pel Dia dels Innocents pots gastar bromes i ningú s'enfada. L'única pega és que estem a l'agost. I el Dia dels Innocents és al desembre!

12:23 Els pingüins de Madagascar - Operació polls / El cotxe embruixat
tancar

Operació polls / El cotxe embruixat

Convençuts que la Marlene té polls, el rei Julien i companyia han decidit aïllar tothom que tingui algun símptoma per evitar que l'epidèmia s'estengui. La por i el pànic cada cop són més evidents... Però, on són els polls?! Més tard, en Rico convertirà el cotxe dels pingüins en un cotxe posseït que no para de fer-li la punyeta! Aquest cotxe no hi ha qui l'aturi!

12:48 Fish & chips - + info
tancar

+ info

"Fish&Chips" és un programa concurs que utilitza el joc i la diversió per promoure l'anglès com a llengua de comunicació entre els més joves El programa s'emet cada dissabte a les 13.15 del migdia. Avui participen l'Escola La Pau de Sant Sadurní d'Anoia contra l'Escola La Sèquia de Manresa.

13:20 L'internat del forat negre - Conclusions. 2a. Part
tancar

Conclusions. 2a. Part

S'acosta el dia de la cerimònia de graduació i ara el més important és descobrir el missatge de l'aparell d'en Victor, una informació que només pot obtenir l'autèntica Josie Trent, que es troba en una altra seqüència temporal. La Corrine, mentrestant, intentarà desfer l'aliança que hi ha entre en Vaughn i en Jack Avenir per evitar la catàstrofe.

13:45 Lara, què fem? - Ostres no! Faig pudor!
tancar

Ostres no! Faig pudor!

Després d'una sessió d'esport en Gabriel se'n va a classe sense dutxar-se ni canviar-se la samarreta. Les noies s'adonen que en Gabriel fa pudor. Ell es mor de vergonya, però en Toni insisteix que això només vol dir que s'està fent un home. En Gabriel creu que ha fet desaparèixer la pudor després de posar-se un esprai ambientador, però de seguida veu que la pudor ha tornat. Vagi on vagi, l'acompanya un monstre verd que fa pudor de suor i que li fa passar molta vergonya. Les noies no volen anar amb ell enlloc, la pudor és molt desagradable. En Toni i en Gabriel demanen consell a en Max, ben mirat les noies cauen rendides als seus peus, i amb el que els diu en Gabriel guanya el monstre de la pudor per sempre. Llàstima que llavors és en Toni que es converteix en un monstre pudent!

14:02 Aifric - I això és art?
tancar

I això és art?

A casa cada cop empitjoren més les coses entre l'Aifric i la seva mare. Per sort, l'arribada de la senyoreta Loideáin, la nova professora d'art, serà com un bàlsam per a l'Aifric. I és que l'art, entre altres coses, t'ajuda a enfrontar-te a les teves pors. Pot ser que a l'Aifric li faci por la seva mare?! O només són coses que s'està fent ella?

14:31 Martin Mystery - La nit de l'espantaocells
tancar

La nit de l'espantaocells

La tieta preferida d'en Martin s'ha comprat una granja als afores de Torrington i ell, la Diana i en Java han anat a passar-hi el cap de setmana per ajudar-la a instal lar-s'hi. Aviat, però, apareix un porc que estava molt gras fet una pellaringa. La segona de rebre és la tieta. Què deu passar?

14:53 Martin Mystery - El retorn de l'amic imaginari
tancar

El retorn de l'amic imaginari

La M.O.M. ha enviat en Martin, la Diana i en Java a un institut on ha desaparegut un jugador de futbol molt conegut. Allà coneixen l'Emma, una noia que s'ha creat un amic imaginari, en Peluix, capaç d'abduir alumnes i convertir-los en amics imaginaris. T'imagines què pot passar?

15:15 La Família del Super3 Extra
15:42 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - En Dooby Dooby Doo , cantant número u ! / L'Scooby i el vaixell-teatre
tancar

En Dooby Dooby Doo , cantant número u ! / L'Scooby i el vaixell-teatre

La Màquina del Misteri han anat a Las Vegas a veure el cosí de l'Scooby, el famós cantant Dooby Dooby Doo... i a salvar-li la pell! Des que una admiradora li va regalar un collar, té una sensació molt estranya... Després, tota la colla anirà a veure l'espectacle de la Dixie Doo, en un vaixell encantat d'on tothom fuig corrents! Un altre misteri per resoldre!

16:05 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Un duel esgarrifós amb un monstre de pel·lícula/ i.a.i.a.o
tancar

Un duel esgarrifós amb un monstre de pel·lícula/ i.a.i.a.o

L'Scooby-Doo i companyia es faran passar per dibuixants i guionistes per enxampar el misteriós Gos Monstruós, que ha robat l'última pel·lícula del famós Taquilla Banana. Més tard, els tocarà resoldre el misteri de la granja del senyor MacDonald, on algú hi està fent experiments genètics per convertir els animals en monstres esgarrifosos!

16:31 EspieZ! Nova generació - Operació un parell de perillosos ( primera part )
tancar

Operació un parell de perillosos ( primera part )

Els sensors atmosfèrics de la WOOHP han detectat un objecte de certa magnitud que ha caigut a la Terra. Aviat descobriran que es tracta d'una nau pilotada per l'Alfa, el malfactor més perillós que ha capturat mai l'OOPSIE. Ara està lliure... i no ha vingut sol! Material específic per a la missió 823: el Globus que fa bum i el Diapasó vibrodestructor.

16:53 EspieZ! Nova generació - Operació un parell de perillosos (segona part )
tancar

Operació un parell de perillosos (segona part )

En Larry ha confessat que l'Alfa i l'Omega els va fabricar ell tot fent proves per crear una nova generació d'espies. L'experiment va sortir malament i els van enviar a l'espai en unes càpsules per desfer-se'n. Ara, els bessons diabòlics han capturat la Megan i en Marc i estan a punt de culminar la seva missió de destrucció total del planeta.

17:18 mic 3
17:18 Bob, el manetes - El Llampec i la cova pintada
17:29 Chiro
17:40 Pingu - L'aniversari d'en Pingu
17:50 Glumpers - Mata-rates
tancar

Mata-rates

Dudd passeja per un carrer de la ciutat ple de botigues, quan de sobte s'atura davant l'aparador d'una botiga de llibres. Veiem un llibre amb un barret de xef i un plat amb un bistec a la portada. Ara veiem el mateix llibre d'abans a la cuina dels Glumpers, i en Dudd, amb un barret de xef, anant d'un costat a l'altre seguint les instruccions. Intenta preparar un dels plats del llibre, però com no te els ingredients que li fan falta, agafa coses semblants que troba per la cuina: en comptes d'una llimona, posa un líquid de neteja amb l'adhesiu d'una llimona a l'ampolla. Un cop ha acabat de cuinar, serveix el "dinar" als Glumpers, on ni en Fàbel s'atreveix a tastar-lo. Ho llencen tot a una planta aprofitant que en Dudd no hi es, però de sobte senten un soroll estrany que prové de la planta...

17:52 Glumpers - SMS
tancar

SMS

Veiem la pantalla d'un telèfon mòbil, hi ha algú escrivint un missatge. Descobrim que es en Qüigli qui escriu el missatge, mentre "intenta" dinar, ja que com no mira el que fa, ho taca tot i a la resta de Glumpers. Ara veurem en Qüigli escrivint un missatge a diferents llocs amb en Gobo, qui sempre sortirà malferit perquè en Qüigli no presta atenció al que fa. En Gobo, fart de rebre cops, li trenca el mòbil a Qüigli, qui es veurà obligat a buscar mètodes alternatius per enviar missatges...

17:54 Glumpers - Gobo Noël
tancar

Gobo Noël

De nit, sentim un soroll molt fort que ho fa trontollar tot. Gobo agafa un bat de beisbol i baixa les escales, on es troba a la resta de Glumpers preparats pel que pugui passar. Alguna cosa cau per la xemeneia, i tots comencen a donar-li cops. Gobo encén la llum, i veu que li han estat donant cops al Pare Noel! Gobo es dona compte de l'error al veure la decoració nadalenca i s'horroritza pel que han fet. Senten un soroll, surten de casa i veuen el trineu del Pare Noel amb els rens. Gobo entra a casa i surt vestit de Pare Noel, puja al trineu i fa un gest als altres, que es miren entre ells i pugen al trineu. Veurem en Gobo, però ara dins de casa, on la resta de Glumpers obren els regals que portava el Pare Noël.

18:00 Els germans Kratt - El pelut marí
tancar

El pelut marí

L'Aviva ha reforçat el submarí de l'Equip Kratt i, a més, ara funciona amb energia solar, igual que el fitoplàncton. L'únic que han de vigilar és que no se'ls acabi la bateria mentre exploren les profunditats d'un oceà ple de calamars gegants i d'abominables crancs de les neus! Aquesta vegada en Martin i en Chris ho tindran complicat per fugir del cranc ieti!

18:21 Els germans Kratt - El joc de la cadena alimentària
tancar

El joc de la cadena alimentària

L'Aviva està elaborant una xarxa alimentària per estudiar com es traspassa l'energia a través de l'ecosistema africà i ha demanat a en Martin i a en Chris que siguin els conillets d'Índies d'un joc que ha batejat amb el nom de "Furor alimentari". Es tracta d'anar menjant fins a arribar als animals més grossos. Però començaran sent una fulla d'herba!

18:48 Master Hamsters - Estrella d'enveja Una reina de la dansa amb molt poca gràcia
tancar

Estrella d'enveja Una reina de la dansa amb molt poca gràcia

Els adults de Hoshihama, de cop i volta, han perdut les ganes de treballar. En Gaudi i companyia tenen clar que tot plegat és cosa dels Mestres Vividors, concretament de la Marilyn, la mestra vividora, reina del ball. I l'única manera de derrotar una ballarina és fent un concurs de ball! Si el guanyen els Mestres Hàmsters, la Marilyn desapareixerà. Si no, els nostres amics se separaran!

19:11 Master Hamsters - Estrella de naixement! La reina de la samba!
tancar

Estrella de naixement! La reina de la samba!

Últimament l'Alec només viu per concedir-li a la seva dona, que està a punt de donar a llum, tots els desitjos que li demana. El Mestre Superior no vol que la seva situació personal afecti l'equip. Per això ha enviat a casa seva una de les millor especialistes, la Gaibaba, la mestra de la Samba! La que també està a punt de tenir un fill és la mare de l'Ami! Avui toquen corredisses!

19:37 Els pingüins de Madagascar - L'amic de la capsa / Orgull de toixó
tancar

L'amic de la capsa / Orgull de toixó

En Kowalski gairebé té enllestit el Psicopatró, un invent que els permetrà escoltar els pensaments més íntims de tothom. Només li falta una placa base amb prou potència, com la del joc electrònic d'en Mort! I està disposat a qualsevol cosa per aconseguir-la! Per cert, ho saps que el recluta té pànic als toixons? Avui, la Marlene descobrirà per què. No t'ho perdis!

19:59 Els pingüins de Madagascar - Vigília de Nadal accidentada
tancar

Vigília de Nadal accidentada

Cada any, el zoo de Central Park tanca des de la vigília de Nadal fins al matí del 26 de desembre. Els animals aprofiten l'absència d'humans per organitzar una gran festa pels fills de les famílies animals, una activitat que anomenen Nen-Nadal. Aquest any, però, el rei Julien està decidit a saltar-se la tradició... i vés a saber com pot acabar!

20:25 Tom i Jerry - Dr. Jerry, l'investigador
20:32 Tom i Jerry - L'augusta Grècia
20:38 Tom i Jerry - Jerry i Jumbo
20:45 Bugs Bunny i els seus amics - Amunt el teló
20:52 Bugs Bunny i els seus amics - Una nit agitada
20:59 Bugs Bunny i els seus amics - Amb el collar de gos
21:09 Tom i Jerry - Ocupats amb el bebe
21:15 Tom i Jerry - Ratolí enllaunat
21:21 Tom i Jerry - El gat amunt i el ratolí avall
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - La professora Luanstain
06:04 Megaminimals - Classe de gimnàstica
06:10 Megaminimals - Un talp al jardí
06:16 Saari - Les fotografies
06:20 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

En Zeke encara no s'ho acaba de creure: li ha tocat la Maxine de parella per fer el treball de socials! És la seva gran oportunitat per passar a l'atac. Quan acabin el treball s'haurà adonat que és un tio increïble, enrotllat, genial i, sobretot, divertit! Ara, que per ser tan divertit com l'Steve potser haurà de fer un dibuix dels seus! Estàs preparat per pixar-te de riure?!

06:42 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Decidit a demanar-li a la Maxine si vol anar al ball amb ell, en Zeke s'ha adonat que aquest any no podran fer equip de relleus femení perquè la Lisa se'n va del barri. En Zeke és conscient que no acaba d'entendre massa com pensen les noies, per això ha decidit dibuixar-se ell amb cervell de noia. Un petit error, però, farà que pugui entrar a l'equip de relleus! En Zeke és una noia?!

Progrmació BD ....
21:33 Bola de drac - El temible i solitari Iamxa
tancar

El temible i solitari Iamxa

El trio format per la Bulma, en Goku i l'Oolong es dirigeix a la muntanya de la Paella. En Goku vol assegurar-se que l'Oolong és mascle i fa que s'enfadi. Quan sent que han de travessar el desert on viu Yamsha, intenta escapar-se de la Bulma i en Goku, però la Bulma el reté amb un petit encanteri que li fa venir ganes de fer un riu. Cada vegada que s'atura, la Bulma i en Goku el tornen a agafar. En Yamsha i en Pual troben el nostre trio al mig del desert i els exigeixen les càpsules. en Goku té l'estómac buit i li fallen les forces, però s'enfronta a en Yamsha. El combat és dur, fins que en Yamsha es fixa en Bulma i es queda glaçat, ja que les dones li fan por. Pual l'ha d'ajudar a retirar-se al seu amagatall del desert.

21:55 Bola de drac - Compte amb les Boles de Drac!
tancar

Compte amb les Boles de Drac!

En Yamsha i en Pual persegueixen el trio a bon pas per venjar-se de Songoku. Els nostres amics s'aturen a passar la nit al bosc i en Goku i l'Oolong fan un mos. L'Oolong dóna a Songoku i a la Bulma una poció somnífera perquè en Goku no li pugui impedir veure la Bulma despullada, ja que sempra mira d'espiar-la mentre es dutxa i ella l'adverteix sepre que faci el favor de no fer-ho. En Yamsha mira per la finestra i veu la Bulma dutxant-se. Després, escolta la conversa entre en Goku i l'Oolong. Descobreix que les boles de drac faran que es concedeixi el compliment d'un desig a qui les tingui totes, cosa que podria solucionar el seu problema amb les dones. La Bulma se'n va a dormir, i en Yamsha i en Pual aprofiten per a intentar robar les Boles de Drac. L'Oolong pren la forma de la Bulma i en Pual pren la forma d'en Goku, però finalment tots dos descobreixen qui és l'altre. La Bulma es desperta i torna a espantar en Yamsha.

22:22 Crackòvia - Cap. 123
tancar

Cap. 123

Pepe canta "Ai se eu te piso". El defensa del Madrid decideix fer una versió de l'èxit de Michel Teló dedicada a Messi, demostrant que, fins i tot quan canta, algú pot resultar ferit. Josep Pedrerol aconsegueix que Alexis Sánchez sigui el seu talp al vestidor del Barça, però no surt com ell havia planejat. Després del Barça-Madrid de copa, Tomàs Roncero descobreix que viu atrapat en el temps, i a Vila-real, els jugadors del Barça encara no s'han recuperat del patiment del dimecres passat.

22:56 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?"), l'Homo APM? farà l'entrevista més surrealista a l'actor Juan Diego Botto. D'altra banda, Núria Feliu, uns dels mites de l'APM?, es "desmelenarà" i explicarà com veu la tele a "La televisió és cultura". A més a més, Iker Casillas serà protagonista d'un anunci, es presentarà el tràiler de "The Artist" i es mostrarà amb un pare intolerant a "El defensor de l'espectador". També hi haurà temps per ballar amb l'"Sputnik", el hòbbit Frodo s'espantarà amb el futur que ens espera, es presentarà la versió més eròtica de "La Riera" i riallades a dojo amb els 5 "Millors". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.

23:30 Jokebox - + info
tancar

+ info

El fill de la familia Pinto dibuixa per confessar que marxa de casa. A "Compra-t'ho ara!" venen un ganivet capaç de tallar troncs. Els humans aterren a un planeta habitat per monstres. Guy & Doll parlen de tenir fills. 'Rational Geographic' analitza la passió dels homes pels cotxes. Acusen el Sr. Culpable de tenir un laboratori clandestí de droga. La tarotista Rossita pateix un creuament de línies de telèfon. DJ Pokito recorda l'època de l'Acid House. String canta per defensar la selva. Luciel demana als seus seguidors que es suicidin. El Dr. X rep la trucada d'una dona embarassada i els protagonistes de "Es lloga habitació" reben Paris Hilton.

00:03 The League of Gentlemen - La bella i la bèstia (o visiteu el meu saló de bellesa)
00:34 Comedy Inc.
00:59 L'un per l'altre - Ambicions
tancar

Ambicions

El Toni està passant una crisi laboral. Ell volia ser un gran arqueòleg i ha acabat sent un trist professor d'institut. El problema s'agreuja quan un antic company de la facultat li ofereix marxar amb ell a Egipte per excavar unes ruïnes. Tothom li diu que és la oportunitat de la seva vida, però ell no ho veu tan clar. Per la seva banda, la Maria també reb una bona oferta que l'obliga a canviar els seus plans a curt termini.

01:22 L'un per l'altre - Fums
tancar

Fums

De forma casual la Maria es retroba amb una antiga companya de classe. S'ha casat amb un home ric i ara està carregada de calers. La Maria no vol que la seva antiga companya descobreixi que ella és recepcionista d'un hotel de tercera i menteix sobre la seva situació. A partir d'aquest moment, la Maria i el Toni comencen a dur un tren de vida altíssim per donar credibilitat a la mentida. Però el Toni veu que això no es pot aguantar. I, la Maria, tampoc no hi ha qui l'aguanti.

01:49 L'un per l'altre - Les festes d'Horta
tancar

Les festes d'Horta

El Toni descobreix que la majoria dels seus alumnes no coneixen res de la historia del seu propi barri. Indignat per aquesta situació decideix recuperar les festes populars d'Horta ajudat pel Sorribes i la resta de professors. D'altra banda la resta de personatges prefereixen aprofitar les festes de Gràcia que secundar la iniciativa del Toni.

02:21 Crackòvia - Cap. 123
tancar

Cap. 123

Pepe canta "Ai se eu te piso". El defensa del Madrid decideix fer una versió de l'èxit de Michel Teló dedicada a Messi, demostrant que, fins i tot quan canta, algú pot resultar ferit. Josep Pedrerol aconsegueix que Alexis Sánchez sigui el seu talp al vestidor del Barça, però no surt com ell havia planejat. Després del Barça-Madrid de copa, Tomàs Roncero descobreix que viu atrapat en el temps, i a Vila-real, els jugadors del Barça encara no s'han recuperat del patiment del dimecres passat.

02:55 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?"), l'Homo APM? farà l'entrevista més surrealista a l'actor Juan Diego Botto. D'altra banda, Núria Feliu, uns dels mites de l'APM?, es "desmelenarà" i explicarà com veu la tele a "La televisió és cultura". A més a més, Iker Casillas serà protagonista d'un anunci, es presentarà el tràiler de "The Artist" i es mostrarà amb un pare intolerant a "El defensor de l'espectador". També hi haurà temps per ballar amb l'"Sputnik", el hòbbit Frodo s'espantarà amb el futur que ens espera, es presentarà la versió més eròtica de "La Riera" i riallades a dojo amb els 5 "Millors". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.

03:29 Jokebox - + info
tancar

+ info

El fill de la familia Pinto dibuixa per confessar que marxa de casa. A "Compra-t'ho ara!" venen un ganivet capaç de tallar troncs. Els humans aterren a un planeta habitat per monstres. Guy & Doll parlen de tenir fills. 'Rational Geographic' analitza la passió dels homes pels cotxes. Acusen el Sr. Culpable de tenir un laboratori clandestí de droga. La tarotista Rossita pateix un creuament de línies de telèfon. DJ Pokito recorda l'època de l'Acid House. String canta per defensar la selva. Luciel demana als seus seguidors que es suicidin. El Dr. X rep la trucada d'una dona embarassada i els protagonistes de "Es lloga habitació" reben Paris Hilton.

04:01 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?"), l'Homo APM? farà l'entrevista més surrealista a l'actor Juan Diego Botto. D'altra banda, Núria Feliu, uns dels mites de l'APM?, es "desmelenarà" i explicarà com veu la tele a "La televisió és cultura". A més a més, Iker Casillas serà protagonista d'un anunci, es presentarà el tràiler de "The Artist" i es mostrarà amb un pare intolerant a "El defensor de l'espectador". També hi haurà temps per ballar amb l'"Sputnik", el hòbbit Frodo s'espantarà amb el futur que ens espera, es presentarà la versió més eròtica de "La Riera" i riallades a dojo amb els 5 "Millors". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.

04:34 Jokebox - + info
tancar

+ info

El fill de la familia Pinto dibuixa per confessar que marxa de casa. A "Compra-t'ho ara!" venen un ganivet capaç de tallar troncs. Els humans aterren a un planeta habitat per monstres. Guy & Doll parlen de tenir fills. 'Rational Geographic' analitza la passió dels homes pels cotxes. Acusen el Sr. Culpable de tenir un laboratori clandestí de droga. La tarotista Rossita pateix un creuament de línies de telèfon. DJ Pokito recorda l'època de l'Acid House. String canta per defensar la selva. Luciel demana als seus seguidors que es suicidin. El Dr. X rep la trucada d'una dona embarassada i els protagonistes de "Es lloga habitació" reben Paris Hilton.

05:00 Saint Seiya: el quadre perdut - El sacrifici insuportable
05:24 Imp - Macarrons
05:25 Imp - Llum Negra
05:30 Crackòvia - Cap. 123
tancar

Cap. 123

Pepe canta "Ai se eu te piso". El defensa del Madrid decideix fer una versió de l'èxit de Michel Teló dedicada a Messi, demostrant que, fins i tot quan canta, algú pot resultar ferit. Josep Pedrerol aconsegueix que Alexis Sánchez sigui el seu talp al vestidor del Barça, però no surt com ell havia planejat. Després del Barça-Madrid de copa, Tomàs Roncero descobreix que viu atrapat en el temps, i a Vila-real, els jugadors del Barça encara no s'han recuperat del patiment del dimecres passat.