Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Pirates i recursos pesquers
tancar

Pirates i recursos pesquers

Els atacs pirates als vaixells pesquers a l'oceà Índic s'han incrementat en els últims anys. Però l'actuació dels pirates ha permès, de retruc, recuperar estocs de pesca a prop de la costa, i així han augmentat els ingressos dels pescadors locals, que treballen amb barquetes i amb mitjans rudimentaris.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Pit de pollastre de corral amb crema de curry
15:50 La Riera - Cap. 20 LA RIERA
tancar

Cap. 20 LA RIERA

L'Ona es baralla amb la Lídia i la dona d'en Claudi es posa de part. A casa, queden en Claudi i l'Anna. Sols... La Mercè torna de Madrid convençuda que els fills li havien amagat la situació de l'Ignasi. En Pitu queda com un covard a l'hora de reivindicar un augment de sou. La desídia d'en Nil aconsegueix treure de polleguera la Maribel. Avui farà un disbarat.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

Coneixerem quines són les cases en venda més cares de Catalunya, i en visitarem algunes. Estem acostumats a veure'ls per televisió, però Los Morancos acaben d'aterrar a Barcelona per portar el seu show als escenaris; per saber què els ha portat fins aquí parlarem amb ells. L'Eduard Biosca ens donarà les claus per lluitar contra el pessimisme.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 132 El Rei i jo
tancar

Cap. 132 El Rei i jo

A la vida de Jodi hi ha un daltabaix quan rep un regal d'aniversari del difunt Jack McLeod. Dave comença a fer classes a una nova estudiant de veterinària.

19:20 Rex - Cap. 79 Un mort que torna
20:15 Esport Club - Cap. 102
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Construïts enmig de sinuosos congostos i capritxoses formes rocoses podem trobar indrets misteriosos a punt de caure en l'oblit. Cori Calero ens convida a conèixer els pobles abandonats de la Franja, molts dels quals han estat escenaris irrepetibles de la nostra història i ara estan relegats a un raconet de la memòria.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Polònia
22:25 Danys i perjudicis - Cap. 6 Em va escopir
tancar

Cap. 6 Em va escopir

El "cas Frobisher" està portant la relació d'Ellen i David al límit. Gregory Malina rep cada cop més pressió per testificar. Escrit per: Mark Fish

23:20 Sense ficció - Jordi Savall i els Borja
00:50 Pel·lícula - Estranyes coincidències
tancar

Estranyes coincidències

Albert Markovski veu en un seguit de coincidències un secret amagat, una trama trascendent que no acaba de copsar però que necessita esbrinar. En el seu afany de descobrir el significat d'aquests esdeveniments aparentment fortuïts, consultarà amb Bernard i Vivian Jaffe, un matrimoni conegut com "els detectius existencials".

02:30 Divendres - + info
tancar

+ info

Coneixerem quines són les cases en venda més cares de Catalunya, i en visitarem algunes. Estem acostumats a veure'ls per televisió, però Los Morancos acaben d'aterrar a Barcelona per portar el seu show als escenaris; per saber què els ha portat fins aquí parlarem amb ells. L'Eduard Biosca ens donarà les claus per lluitar contra el pessimisme.

04:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - MIQUEL TARRADELL
07:55 Tot un món
08:00 Planeta Terra
08:00 Ha aterrat l'àguila - Ha aterrat l'àguila
tancar

Ha aterrat l'àguila

THE EAGLE HAS LANDED Una de les grans històries d'èxit sobre conservació a la Gran Bretanya. Al Regne Unit, l'últim registre de cria d'àguila pescadora data del 1916 i l'últim exemplar va morir d'un tret el 1918. Durant 40 anys, l'espècie va desaparèixer del país, però gràcies a la determinació d'un grup de persones per reintroduir-la a les illes britàniques, aquesta llarga batalla en contra dels elements ha acabat en un èxit rotund. Mitjançant imatges d'arxiu, Natural World segueix els alts i baixos del retorn d'aquest rapinyaire. El 1959, després d'uns quants intents fallits, una parella d'àguiles pescadores van niar a Escòcia. Un projecte igualment efectiu per reintroduir-les a Anglaterra va acabar amb aquest ocell criant a l'illa per primera vegada després de 150 anys. Una altra vegada, després d'una sèrie d'intents fracassats, la missió per reintroduir les àguiles pescadores a Escòcia va acabar amb final feliç. Aquest reportatge copsa l'emoció quan els primers pollets van arribar a l'illa de Rum l'any 1975, la sensació d'impotència quan els ocells no eren capaços de criar a causa dels alts nivells de pesticida, la desesperació quan algun furtiu robava ous i la fèrria resolució dels illencs que van establir una vigilància contínua de la zona per protegir els nius. Finalment, el fort compromís va pagar la pena i el 2003 es va registrar la temporada de cria més productiva des de la reintroducció de l'àguila pescadora. Natural World ofereix imatges corprenedores d'aquests ocells magnífics filmades en territori britànic per primera vegada a la història.

08:50 Reptes salvatges
09:15 Viure Catalunya - La coma i la pedra
09:30 Horitzons
09:30 Trekking pel món - Mèxic
10:20 La conquista del Brasil - Els passadissos de pedra
10:45 Els últims espais verges - La badia dels taurons oblidats
11:35 L'Ànima del 33 - REPORTATGE MARTIRIO
11:40 Horitzons
11:40 Cuidem el planeta - + info
tancar

+ info

Formula green / petrol and oil usage Cànem, patates i closques d'anacards no són elements habituals dels nostres vehicles, però tots ells han servit per construir un cotxe de carreres biodegradable. Està exhibit al Museu de la Ciència de Londres i és un dels dos cotxes fabricats per alumnes d'universitats britàniques. Ambdós automòbils són verds i d'alt rendiment, capaços d'assolir fins a 150 milles o 240 quilòmetres per hora, cosa que deixa en evidència la majoria de cotxes ràpids que empassen tanta benzina. Shangri-La cranes Al capdamunt de les muntanyes de Shangri-La, als aiguamolls del llac Napahai, es troba la zona de cria d'un dels símbols de pau tibetans. La grua collnegra és venerada pels tibetans, que miren de protegir una espècie amenaçada arran de la pèrdua d'hàbitat i l'activitat humana. Congo forest La segona selva tropical més gran del món després de l'amazònica és la de la conca del Congo. Dues terceres parts de la reserva es troben en territori de la República Democràtica del Congo. A pesar de la moratòria de nous contractes d'explotació forestal, vigent des del 2002, diverses empreses internacionals s'han apoderat de grans extensions de terreny propietat de les comunitats autòctones. Taj Mahal El Taj Mahal, una de les meravelles del món, la joia de l'art musulmà i un monument a l'amor del segle XVII, ha quedat contaminada pels temps moderns. La pol·lució està descolorint el que una vegada fou un marbre blanc i brillant, i els fongs estan corcant les cambres de l'interior. Gold rush Guiyu, una localitat al sud de la província xinesa de Guangdong, s'ha convertit en "El Dorado" de l'època actual. En lloc de buscar l'or al fons dels rius i rierols, s'han creat tallers familiars que examinen residus elèctrics i electrònics per extreure'n metalls valuosos com l'or i el coure. Solar schools En el marc del programa per reduir les emissions de diòxid de carboni a la Gran Bretanya, moltes escoles d'arreu del país reben el subministrament elèctric a través de panells solars. Aquest programa permet estalviar energia i alhora serveix per ensenyar als alumnes els beneficis de protegir el medi ambient.

12:10 RITMES
12:10 Ritmes arrels
12:45 City folk (versió curta)
12:55 Singulars - CARLOS LOIS
tancar

CARLOS LOIS

El professor del Departament del Cervell i de Ciències Cognitives del MIT, l'Institut de Tecnologia de Massachusetts "Singulars" té al seu plató el metge i neurobiòleg Carlos Lois, professor del Departament del Cervell i de Ciències Cognitives del MIT, l'Institut de Tecnologia de Massachusetts. El professor Lois investiga l'extraordinària capacitat de regeneració neuronal dels ocells per poder aplicar-la a la recerca de malalties com el Parkinson o l'Alzheimer. Amb una energia i una capacitat didàctica desbordants, Carlos Lois porta imatges de les seves investigacions. Són imatges reals i fascinants de com funciona la connexió entre les neurones. Per parlar de la capacitat d'aprenentatge del cervell, el professor Lois ens posa un exemple sorprenent: el de l'ocell lira australià, capaç de "copiar"i reproduir no només els cants d'altres ocells, sinó també qualsevol soroll que tingui a prop. És capaç d'imitar el so d'una serra mecànica, una sirena, uns micos o un obturador d'una màquina fotogràfica. Sembla impossible, però és totalment cert. Segons Carlos Lois, tècnicament no seria difícil arribar a poder injectar-nos neurones que substituïssin les que anem perdent amb el pas dels anys o a causa de malalties neurològiques. Els problema, segons diu, és que no sabem encara com aquestes neurones es comunicarien amb les altres. El gran misteri és encara l'especialització i com les neurones es reparteixen les tasques. Carlos Lois ens acosta amb passió al món del funcionament neuronal.

13:35 Valor afegit
14:00 quèquicom - Conviure amb lloros
tancar

Conviure amb lloros

El reporter Pere Renom és testimoni de com parlen i ensinistren els lloros de Portaventura. També descobreix què és la malaltia anomenada "pulmó de l¿ocellaire" amb el Dr. Ferran Morell, de la Vall d'Hebron, qui tracta un cas associat als agapornis. I finalment, unes nouvingudes: les cotorres argentines. Es descriu el seguiment que en fan des del Museu de Ciències Naturals, de Barcelona. L'èxit de l¿espècie es relaciona directament amb la seva variada dieta i amb el fet que cria en els nius que construeix, en lloc de criar en forats, com la majoria de lloros del món.

14:25 L'Ànima del 33 - Menú Cultural - Toni Soler
14:35 Planeta Terra
14:35 Extremadura salvatge - La costa verda
tancar

La costa verda

Resum final del llarg viatge documental a través de Càceres i Badajoz, la síntesi d'una radiant odissea per les fronteres salvatges d'Extremadura on tots els ambients i els paisatges queden al descobert gràcies a uns amfitrions excepcionals: els animals més representatius de cada ecosistema.

15:00 L'illa dels tigres
15:23 L'illa dels tigres
15:45 Dansa mortal al mar - Dansa mortal al mar
tancar

Dansa mortal al mar

DEADLY DANCE UNDER THE SEA En aquest documental presenciarem les escenes de combat submarines més corprenedores i veurem com tota mena de criatures del mar cacen, s'alimenten, ataquen, mosseguen, empassen, s'amaguen i temen. Des de l'animaló més minúscul fins a monstres amb dents afilades, descobrirem estratègies increïbles de lluita i supervivència sota l'aigua.

16:35 Reptes salvatges
17:00 L'Ànima del 33 - REPORTATGE PORTADES DE DISC
17:05 Pirena - PIRENA 2010
17:15 El documental - Metrònom ferrater
tancar

Metrònom ferrater

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar. Poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel·lectuals més interessants de la cultura catalana del segle xx. El documental recupera filmacions familiars i d'època i altres documents molts d'ells fins ara inèdits.

18:10 Jaglavak: el príncep dels insectes - Jaglavak: el príncep dels insectes
tancar

Jaglavak: el príncep dels insectes

Al nord del Camerun, al massís de Mandara, els mofu mantenen una relació única amb els insectes: comparteixen amb ells la casa i els conreus. Aquest any, però, la regió ha patit una terrible sequera i els tèrmits, normalment els principals aliats dels mofu, han abandonat els camps per envair les cabanes i els graners. Per defensar-se, els mofu no han tingut més remei que invocar Jaglavak. Només aquesta formiga ferotge, un soldat amb el cos d'un drac, pot foragitar els tèrmits del poble.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Art - Alberto Giacometti, els ulls a l'horitzó
tancar

Alberto Giacometti, els ulls a l'horitzó

Aquest documental desvela la vida artística d'un escultor, pintor i dibuixant que també es va dedicar a escriure. Una gran part de la seva obra es va crear en un petit estudi a París. Els "Écrits" de Giacometti defineixen el contingut visual del documental que al mateix temps mostra els llocs en què va viure i que el van impactar. Es tracta d'un retrat de l'artista a partir dels records dels seus amics i dels companys amb els quals va treballar, que són - en definitiva -els que el troben a faltar.

20:00 L'Ànima del 33
20:05 Territori Dansa - Scenari
20:19 Territori Dansa - Phantasmata
20:35 NBA.CAT
21:00 La Riera - Cap. 20 LA RIERA
tancar

Cap. 20 LA RIERA

L'Ona es baralla amb la Lídia i la dona d'en Claudi es posa de part. A casa, queden en Claudi i l'Anna. Sols... La Mercè torna de Madrid convençuda que els fills li havien amagat la situació de l'Ignasi. En Pitu queda com un covard a l'hora de reivindicar un augment de sou. La desídia d'en Nil aconsegueix treure de polleguera la Maribel. Avui farà un disbarat.

21:35 Temps de neu
22:05 Pel·lícula - Bona nit i bona sort
tancar

Bona nit i bona sort

Als Estats Units, entre les dècades de 1940 i 1950, el senador Joseph McCarthy va promoure l'anomenada "caça de bruixes" anti-comunista. L'any 1953, el periodista Edward R. Murrow i el productor de televisió Fred W. Friendly van decidir treure a la llum pública els abusos i les contradiccions de la política de McCarthy.

23:35 Millennium - catars
01:10 Cànon
01:10 Cànon Art - Alberto Giacometti, els ulls a l'horitzó
tancar

Alberto Giacometti, els ulls a l'horitzó

Aquest documental desvela la vida artística d'un escultor, pintor i dibuixant que també es va dedicar a escriure. Una gran part de la seva obra es va crear en un petit estudi a París. Els "Écrits" de Giacometti defineixen el contingut visual del documental que al mateix temps mostra els llocs en què va viure i que el van impactar. Es tracta d'un retrat de l'artista a partir dels records dels seus amics i dels companys amb els quals va treballar, que són - en definitiva -els que el troben a faltar.

02:10 NBA.CAT
02:35 Temps de neu
03:05 Millennium - catars
04:35 Pel·lícula - Un dia, una nit
tancar

Un dia, una nit

24 hores decisives en la vida de la Júlia, una dona de poc més de 30 anys, casada amb un home que ja no estima i mare d'en Marc, de vuit anys , que és el seu únic refugi emocional. A la Júlia, el món li cau al damunt quan en Marc pateix un greu accident. A l'hospital coneixerà en Víctor, que es troba en circumstancies força similars i tots dos es donaran suport anímicament, fent-se menys dramàtic el pas dels minuts, de les hores...

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ COBOSMIKA COMPANY-HIDDEN+CHOICE
06:08 L'Ànima del 33 - ACTUACIÓ MÓNICA-WHAT EVER WILL BE
06:15 Travelogue of masterpieces
06:25 RITMES
06:25 Ritmes cat
Progrmació BD ....
07:00 Animàlia - + info
tancar

+ info

Tot buscant La Fera, l'Alex i la Zoe han arribat a la Sala de les Llegendes, una cambra plena de relíquies d'Animàlia. L'Alex ha confessat que va ajudar a escapar una mostela dels túnels, que ara és evident que era La Fera. El Nucli està en perill, ara més que mai, però en Livingstone té clar que cal trobar la súperespora, l'únic que pot arribar a curar el Nucli.

07:25 LMN'S
07:40 El xai Shaun - Posa't en forma amb en Shaun
tancar

Posa't en forma amb en Shaun

La Shirley, l'ovella, cada dia està més grassoneta. Ella és golafre de mena i, és clar, tant menjar i sense bellugar-se en tot el dia, aviat no podrà ni seguir el ramat. Potser hauria de mirar d'aprimar-se una mica. I en Shaun té la solució! Toca fer molt exercici per posar-se en forma. Vinga, que comencen les classes...

07:50 En Leon - Cap. 36 El rookie
tancar

Cap. 36 El rookie

Amb un cronòmetre a la mà, el goril·la s'ha posat entre cella i cella que ha d'entrenar en Leon a caçar gaseles. No pot ser que un caçador com ell sigui incapaç d'atrapar una presa tan fàcil! La solució és sotmetre'l a un entrenament militar i fer-li seguir un règim a base de plàtans. Se'n sortirà?!

08:00 Doraemon - El diamant de la mala sort/ El fusell per fer gargots
tancar

El diamant de la mala sort/ El fusell per fer gargots

El diamant de la mala sort - El fusell per fer gargots

08:22 Doraemon - L'insecte de l'anacoreta / L'anell de l'agraiment
tancar

L'insecte de l'anacoreta / L'anell de l'agraiment

L'insecte de l'anacoreta - L'anell de l'agraïment

08:50 Mila - El secret de la sirena
tancar

El secret de la sirena

Pssst! Pssst! El senyor Daixonses i el senyor Dallonses ja es tornen a explicar secrets a cau d'orella. De fet, s'hi passen tot el dia, fent safareig. Que si el forner no es renta mai els mitjons, que si al metge li fan por les injeccions... El senyor Daixonses només té un secret que no pot explicar: la Luna, la seva dona, és una sirena. I si ho fa, desapareixerà... per sempre.

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 66 La història del pastís de la selva
09:10 Megaminimals - El barret màgic
09:15 Bumba
09:30 Bali - Cap. 30 No em fas por!
tancar

Cap. 30 No em fas por!

Tot jugant al parc, en Bali s'ha trobat un nen que li ha xutat la pilota tan lluny que l'ha perdut. A més, li ha dit que, si ho explicava a algú, ja es podia anar preparant. En somnis, un monstre malcarat li farà veure que hi ha altres maneres de solucionar aquestes coses. L'endemà, el pare li demanarà si vol tornar a anar al parc a jugar. Què et sembla que farà?!

09:43 Bali - Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!
tancar

Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!

Avui, en Bali està molt content perquè sortirà amb el pare a fer un volt en bicicleta. El que passa és que el pare no acaba mai d'arreglar les bicicletes... i en Bali ja comença a estar una mica impacient. En somnis, el capità d'un vaixell li ensenyarà a en Bali que s'ha d'aprendre a tenir paciència. I, més tard, potser serà en Bali el que ho haurà d'ensenyar al pare!

10:05 Info k
10:20 Explica'm un conte - Un detectiu ben curiós
10:35 Espies de veritat - La w.o.w
tancar

La w.o.w

L'Ariel és la cap de la W.O.W., un exèrcit de guerreres letals. Amb l'ajut de l'Amulet de la Germandat, que conté una pedra molt poderosa, l'Ariel intentarà engrandir el seu exèrcit per poder dominar tot el planeta.

10:57 Espies de veritat - La festa rave
tancar

La festa rave

El senyor Sebastian organitza les festes rave més esbojarrades que s'han vist mai a Beverly Hills. La música, creada expressament per l'ocasió, incita els participants a destruir tot allò que es troben: galeries, museus, escoles...

11:15 Inuyasha - La veritat dels malsons: La lluita en el bosc de les angoixes
tancar

La veritat dels malsons: La lluita en el bosc de les angoixes

L'Inuyasha i la colla van vagant pel món com sempre, però tot d'una l'Inuyasha detecta una olor que li resulta familiar. Descobreixen que es tracta del cap dels dimonis arna, que pretén cruspir-se'ls. Els fica a tots en capolls i, a sobre, fa que tinguin malsons d'allò que més por els fa al món. En Miroku somnia la mort del seu pare i que la seva s'acosta. La Sango somnia en Kohaku, que torna a matar-los a tots un altre cop.

11:38 Inuyasha - La neu tardana després de set anys
tancar

La neu tardana després de set anys

En Miroku s'assabenta que hi ha una donzella de les neus, encarnada en el cos d'una noia jove, que es dedica a atemorir els homes del poble, i decideix marxar tot sol a investigar-ho. Malauradament, només aconsegueix caure en un parany. Els altres miren de vèncer la donzella i un dimoni de les neus que ha invocat, però les coses no pinten gaire bé. L'Inuyasha finalment aconsegueix travessar el sostre de la construcció on hi ha tancat en Miroku, que estava encantat, i aconsegueix trencar-ne l'encanteri.

12:00 El xou de la granota - Cap. 49 Una granota de jardí
tancar

Cap. 49 Una granota de jardí

En Joe dels Pantans ha tingut una idea genial perquè la princesa pugui guanyar el concurs de jardins que ha organitzat l'Edna. Li farà un jardinet ple de flors precioses, estàtues ben boniques... i una granoteta al mig! El que no sap en Joe és que el pitjor enemic d'un jardí és una fura afamada... Ho té complicat per endur-se el primer premi!

12:10 La recerca del foc - El gust de les llàgrimes
12:40 Els pingüins de Madagascar - Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien
tancar

Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien

Als nens cada dia els agraden més els Morts de peluix que venen a la botiga del zoo. De fet, en Julien, que n'està molt gelós, ja se n'ha encarregat. Els ha fet tornar tots a la fàbrica, fins i tot el Mort de veritat! Més tard, en Maurice subornarà tots els animals del zoo perquè celebrin el Dia del Rei Julien. L'únic que no hi està d'acord és el Capità, però què pot fer-hi?!

13:05 Espies de veritat - La w.o.w
tancar

La w.o.w

L'Ariel és la cap de la W.O.W., un exèrcit de guerreres letals. Amb l'ajut de l'Amulet de la Germandat, que conté una pedra molt poderosa, l'Ariel intentarà engrandir el seu exèrcit per poder dominar tot el planeta.

13:27 Espies de veritat - La festa rave
tancar

La festa rave

El senyor Sebastian organitza les festes rave més esbojarrades que s'han vist mai a Beverly Hills. La música, creada expressament per l'ocasió, incita els participants a destruir tot allò que es troben: galeries, museus, escoles...

13:50 Tags
14:10 Inuyasha - La veritat dels malsons: La lluita en el bosc de les angoixes
tancar

La veritat dels malsons: La lluita en el bosc de les angoixes

L'Inuyasha i la colla van vagant pel món com sempre, però tot d'una l'Inuyasha detecta una olor que li resulta familiar. Descobreixen que es tracta del cap dels dimonis arna, que pretén cruspir-se'ls. Els fica a tots en capolls i, a sobre, fa que tinguin malsons d'allò que més por els fa al món. En Miroku somnia la mort del seu pare i que la seva s'acosta. La Sango somnia en Kohaku, que torna a matar-los a tots un altre cop.

14:33 Inuyasha - La neu tardana després de set anys
tancar

La neu tardana després de set anys

En Miroku s'assabenta que hi ha una donzella de les neus, encarnada en el cos d'una noia jove, que es dedica a atemorir els homes del poble, i decideix marxar tot sol a investigar-ho. Malauradament, només aconsegueix caure en un parany. Els altres miren de vèncer la donzella i un dimoni de les neus que ha invocat, però les coses no pinten gaire bé. L'Inuyasha finalment aconsegueix travessar el sostre de la construcció on hi ha tancat en Miroku, que estava encantat, i aconsegueix trencar-ne l'encanteri.

14:55 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

En Jojo, el cosí dels Mandarina, és a París pel Saló del Camp, però resulta que tots els animals de concurs que té són a l'hospital per culpa d'una al·lèrgia a la pol·lució. L'única solució per poder-se presentar al concurs és que li deixin la vaca. Vols dir que serà capaç de fer de vaca normal, sense dir ni piu en tot el concurs?! Aviat ho sabrem!

15:00 Doraemon - El diamant de la mala sort/ El fusell per fer gargots
tancar

El diamant de la mala sort/ El fusell per fer gargots

El diamant de la mala sort - El fusell per fer gargots

15:22 Doraemon - L'insecte de l'anacoreta / L'anell de l'agraiment
tancar

L'insecte de l'anacoreta / L'anell de l'agraiment

L'insecte de l'anacoreta - L'anell de l'agraïment

15:50 Blue dragon - Cap. 99 La batalla final
16:15 Blue dragon - Cap. 100 Kaizer Suvert
16:40 Keroro - Viatge als misteris del passat! A formar! La festa dels cirerers florits! A form
tancar

Viatge als misteris del passat! A formar! La festa dels cirerers florits! A form

En Fuyuki ajuda la tropa Keroro a investigar les grans construccions del passat, com ara les piràmides. D'entrada, semblen totes obra d'alienígenes, i els keronians s'enduran una bona sorpresa quan en coneguin el significat. A més, avui hi ha la Festa dels Cirerers Florits d'en Keroro! La Mois, però, en farà una que ho engegarà tot a rodar!

17:05 Pau, la petita guineu roja - El partit de futbol
tancar

El partit de futbol

A en Baxter li encanta el futbol, però es troba que l'única que hi vol jugar és l'Helena, l'eriçó. Però, què li pot passar a la pilota si va a parar a l'esquena de l'Helena? És clar que sí! Que es pot rebentar! Doncs precisament això és el que ha passat avui! Com s'ho farà en Pau per animar en Baxter? Potser si li trobés una altra pilota es posaria content!

17:09 Pau, la petita guineu roja - Els tres desitjos
tancar

Els tres desitjos

En Pau, la Poppy i en Carbasseta han demanat tots tres un desig, cadascun un de diferent, és clar. La senyora Òliba els ha explicat el seu desig només es farà realitat quan la Lluna caigui del cel. Què deu haver volgut dir amb això, la senyora Òliba? Que pot caure del cel, la Lluna? S'hi hauran de fixar molt bé, si ho volen veure! I, sobretot, no adormir-se!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - La patinada del Golut
17:25 El carrer dels ocells - De peus a terra
17:35 Les endevinalles de la Rac-Rac - El cargol
17:50 Una mà de contes
18:00 Bali - Cap. 30 No em fas por!
tancar

Cap. 30 No em fas por!

Tot jugant al parc, en Bali s'ha trobat un nen que li ha xutat la pilota tan lluny que l'ha perdut. A més, li ha dit que, si ho explicava a algú, ja es podia anar preparant. En somnis, un monstre malcarat li farà veure que hi ha altres maneres de solucionar aquestes coses. L'endemà, el pare li demanarà si vol tornar a anar al parc a jugar. Què et sembla que farà?!

18:13 Bali - Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!
tancar

Cap. 31 Au, vinga, papa, afanya't!

Avui, en Bali està molt content perquè sortirà amb el pare a fer un volt en bicicleta. El que passa és que el pare no acaba mai d'arreglar les bicicletes... i en Bali ja comença a estar una mica impacient. En somnis, el capità d'un vaixell li ensenyarà a en Bali que s'ha d'aprendre a tenir paciència. I, més tard, potser serà en Bali el que ho haurà d'ensenyar al pare!

18:25 El xai Shaun - Posa't en forma amb en Shaun
tancar

Posa't en forma amb en Shaun

La Shirley, l'ovella, cada dia està més grassoneta. Ella és golafre de mena i, és clar, tant menjar i sense bellugar-se en tot el dia, aviat no podrà ni seguir el ramat. Potser hauria de mirar d'aprimar-se una mica. I en Shaun té la solució! Toca fer molt exercici per posar-se en forma. Vinga, que comencen les classes...

18:35 En Leon - Cap. 36 El rookie
tancar

Cap. 36 El rookie

Amb un cronòmetre a la mà, el goril·la s'ha posat entre cella i cella que ha d'entrenar en Leon a caçar gaseles. No pot ser que un caçador com ell sigui incapaç d'atrapar una presa tan fàcil! La solució és sotmetre'l a un entrenament militar i fer-li seguir un règim a base de plàtans. Se'n sortirà?!

18:40 El meu amic gegant - Cap. 49 L'Zlif i l'Zlof
tancar

Cap. 49 L'Zlif i l'Zlof

L'Zlif i l'Zlof són dos alienígenes que acaben d'arribar a la Terra i els nostres herois han de mirar que no caiguin a mans de l'SDC. Per sort, l'Zlif i l'Zlof són dos germans duozoides i, mentre tinguin un sol cos, són invisibles als detectors. Malauradament, no paren de barallar-se ni un segon i, quan s'allunyen més de dos metres, se'ls detecta fàcilment...

19:00 Gat i gos - Més intel·ligent que la mitjana dels gossos
19:30 Info k
19:40 Blue dragon - Cap. 99 La batalla final
20:05 Blue dragon - Cap. 100 Kaizer Suvert
20:30 Els Podcats - Cap. 17 GPS
tancar

Cap. 17 GPS

En Senzo i en Mimo li han demanat el cotxe a la Bella, equipat amb un GPS d'última generació, evidentment. Això sí, és un taxi de color rosa, i els farà una mica de vergonya si els veuen. Per cert, s'hi pot jugar amb un GPS? En Mimo està decidit a comprovar-ho, posant-hi el cartutx d'un dels seus jocs! Comença la cursa! Aparteu les criatures!

20:45 Tags
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - El millor truc de l'Iris
tancar

El millor truc de l'Iris

L'Iris ha d'assistir a un simposi de fades i està molt preocupada perquè vol fer un encanteri molt especial per impressionar totes les fades. En Tork i en Batt ajuden a l'Iris a practicar noves tècniques, però abans faran algun desastre...

06:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

Demà és l'aniversari de la Julia i, és clar, la Laia li vol comprar el regal més bonic que trobi! Una corda de saltar musical? Uns colors que pintin sols? Unes ales per poder volar? En Carles ja li ha explicat que ha de ser una cosa que existeixi, com ara... un joc de metges! Però, com es fa per regalar un cosa que t'agrada tant?! La Laia s'ho quedaria per ella!

06:25 Pau, la petita guineu roja - L'osset perdut
tancar

L'osset perdut

En Pau, la Poppy i l'Eixerit s'han trobat una carpa de circ, però no hi ha ningú. És el lloc ideal per jugar! Poden fer veure que són malabaristes, músics... pallassos! A més, a dins s'hi trobaran un sorpresa: un osset de peluix que en Pau està convençut que és un animal del circ que s'ha adormit. Com s'ho pot fer per despertar-lo?

06:30 Explica'm un conte - El poni de la sabana
06:35 La recerca del foc - El gust de les llàgrimes
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Get Backers
21:25 La tata - + info
tancar

+ info

El nou nòvio de Maggie, que és model de roba interior, sopa a casa els Sheffield. Fran el troba encantador però a Maxwell no li cau gens bé. Al principi, Maxwell està decidit a impedir que la relació de la seva filla continuï però Fran el convenç que, com a pares madurs, han de donar suport a les decisions de la seva filla. Sembla una bona idea fins que Maggie anuncia que se'n vol anar a viure amb Michael.

21:45 Extres - Extres Electroshock
21:50 Pel·lícula catalana - Electroshock
tancar

Electroshock

L'Isabel i la Mari Carme són una parella de dones que s'estimen i que viuen un amor turbulent per culpa de l'entorn i del moment social que els toca viure. Més que una opció de vida es considera una malaltia. Tant és així, que la mare de Mari Carmen la ingressa en un psiquiàtric a on rebrà una brutal teràpia a base d'electroshocks que acabarà amb la seva salut mental i física. Quan finalment es alliberada, la Isabel i la Mari Carmen aconsegueixen refer la seva vida en comú però les coses no seran gens fàcils.

23:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Capítol 336 El final del mil.lenni: la Mireia és amb el Tentacle. I l'Alba està programada per suïcidar-se... I passaran set anys...

00:05 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Capítol 337 Ja sabem com estan els personatges al cap de set anys. I s'acosten els Reis...

00:35 Babylon 5 - Punt sense retorn
01:16 Babylon 5 - Somnis truncats
tancar

Somnis truncats

L'estació espacial Babylon 5 se separa oficialment de l'Aliança terrestre.

02:00 Dawson's creek - Full de convocatòries
tancar

Full de convocatòries

Dawson conclou la pel·lícula i li sorgeix una oportunitat inesperada; Joey torna a Boston on s'haurà d'enfrontar a la filla adolescent i desobedient del professor Hetson.

02:40 Extres - Extres Electroshock
02:45 Pel·lícula catalana - Electroshock
tancar

Electroshock

L'Isabel i la Mari Carme són una parella de dones que s'estimen i que viuen un amor turbulent per culpa de l'entorn i del moment social que els toca viure. Més que una opció de vida es considera una malaltia. Tant és així, que la mare de Mari Carmen la ingressa en un psiquiàtric a on rebrà una brutal teràpia a base d'electroshocks que acabarà amb la seva salut mental i física. Quan finalment es alliberada, la Isabel i la Mari Carmen aconsegueixen refer la seva vida en comú però les coses no seran gens fàcils.

04:25 Joking around
04:35 Babylon 5 - Punt sense retorn
05:16 Babylon 5 - Somnis truncats
tancar

Somnis truncats

L'estació espacial Babylon 5 se separa oficialment de l'Aliança terrestre.