Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
09:00 Planetari
09:00 Expedició Borneo
10:00 Àlbum d'Amèrica - Indis i cowboys
10:55 Thalassa - L'illa de christmas/L'everest dels nedadors
tancar

L'illa de christmas/L'everest dels nedadors

"L'illa de Christmas", anomenada les Galápagos de l'oceà Índic, és famosa pels seus crancs vermells. A "L'Everest dels nedadors", la passió d'en Miquel Suñer per la natació a mar obert el porta cada dia a afrontar nous reptes.

11:50 Espai Terra 33
12:20 Pel·lícula - Superagent Cody Banks
tancar

Superagent Cody Banks

Per a la seva família i els seus amics, Cody Banks és el típic adolescent a qui li agrada anar en monopatí. Però Cody guarda un secret extraordinari: en realitat és un agent secret de la CIA. Cody viu, amb aquesta situació, el somni de qualsevol jovenet: pot conduir un cotxe com un especialista, té tot un arsenal de gadgets i la seva cap a la CIA, Ronica Miles, és una dona molt atractiva. La nova missió de Cody consisteix a fer-se amic d'una estudiant anomenada Natalie Connors per poder espiar el pare de la noia, un científic que suposadament treballa per a una organització de malfactors.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - 112, emergències i sostenibilitat
tancar

112, emergències i sostenibilitat

L'edifici únic que centralitza la gestió de tots els serveis d'emergència de Catalunya -tret de l'àrea metropolitana de Barcelona- ha rebut la certificació nord-americana Leed en grau de plata, considerada la més estricta des del punt de vista ambiental.

14:30 Telenotícies migdia
15:45 L'Anne de Teules Verdes: la seqüela - L'Anne de Teules Verdes: la seqüela
17:36 L'Anne de Teules Verdes: la seqüela - L'Anne de Teules Verdes: la seqüela
19:50 Just for laughs
20:30 Esport Club
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

Aquest dimarts, el cantant veneçolà Carlos Baute respondrà a l'interrogatori del Pressing APM?. La seva etapa de presentador televisiu va deixar grans moments que mereixen ser recordats. D'altra banda, l'Homo APM? passejarà per Barcelona disfressat de Rei Mag -cosa que provocarà el deliri entre els confusos vianants-, capgirarem el documental d'Artur Mas, acomiadarem Iñaki Gabilondo, veurem el tràiler del discurs del rei, el PP ens felicitarà les festes i moltíssimes coses més, en un programa de 30 minuts amb el bo i millor de l'actualitat i la televisió.

22:25 Infidels - Cap. 33
tancar

Cap. 33

"No és un pare. És un espermatozou" La Paula vol celebrar el segon aniversari de la seva sortida del coma amb les seves amigues... i amb tots els amics que té en una xarxa social d'internet. La Lídia i el Salva treballen en una sèrie de vídeos d'autoajuda..., però res impedeix a la Lídia, que no té gairebé notícies del Manu, seguir amb les seves fantasies sexuals, i no trigarà a trobar amb qui portar-les a terme. El Peter fracassa en la seva nova feina i acaba oferint-se al Salva per treballar en els vídeos... La Joana no ho veu clar. L'Arlet i la Dani, una vegada desestimada l'adopció, pensen en una inseminació artificial.

23:30 Infidels - Cap. 8 INFIDELS
tancar

Cap. 8 INFIDELS

L'Arlet li ensenya al Víctor el pis que ha llogat. La ràdio parla de la lesió de Dani. En Víctor marxa a Bèlgica i l'Arlet truca a la Dani per veure's. La Lídia continua obsessionada amb les cintes d'en Lluís i de la Marta i no triga a adonar-se que tota la seva vida està plena de mentides. La Paula ha heretat d'una tieta. La Cruz no ha dit a ningú que està embarassada, però la Joana ho explica a la Paula. La Cruz confessa a la Paula que el fill potser no és de l'Eduard. La Joana no atén els nens tan bé com voldria i confessa a en Peter que ha trobat una feina, però no sap ben bé en què consisteix.

00:30 Pel·lícula - Resident evil
tancar

Resident evil

En un laboratori secret subterrani es produeix un accident que allibera un virus mortal. El virus s'escampa ràpidament i converteix els investigadors en zombis carnívors. L'ordinador que controla tots els sistemes del laboratori, anomenat "la reina roja", tanca totes les sortides per segellar la instal·lació i, d'aquesta manera, impedir que el virus surti al món exterior. La corporació propietària de les instal·lacions, en rebre l'alarma, envia una unitat militar d'elit per restablir la normalitat al laboratori.

02:00 Expedició Borneo
03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Molt personal - Montserrat salvador
08:00 Planeta Terra
08:00 Expedicions al regne animal - Grunyidors victoriosos: els porcs senglars
tancar

Grunyidors victoriosos: els porcs senglars

27.- VICTORIUS GRUNT.- WILD BOARS Els garrins de porc senglar que el productor de documentals Günter Goldman ha seguit, han nascut tant sols fa dos dies. És feliç filmant-los de tan a la vora quan la mare no és a prop. Al cap d'una setmana, els petits ja són prou àgils per córrer i mesurar la seva força els uns amb els altres. En Günter ens presenta un fascinant relat d'aquests animals que viuen gairebé al costat de casa nostra.

08:45 Animals com nosaltres - L'Agència matrimonial
09:05 L'illa dels tigres
09:30 Pel·lícula catalana - Psiquiatres, psicòlegs i altres malalts
tancar

Psiquiatres, psicòlegs i altres malalts

PSIQUIATRES, PSICÒLEGS I ALTRES MALALTS Producció: Televisió de Catalunya i Producciones Kilimanjaro SL, 2008 Director: Pedro Telechea Guió: Jorge Gerricoetxevarria Director de fotografia: Vicente Carlon Música: Xavier Oró i Pep Solorzano Intèrprets: Carles Chamarro (Roger), Tirma Eyerbe (Caty), Carlos Heredia (Ernest), Cati Solivelles (Núria), Juan Antonio Quintana (Antonio) , Elena Guerrero (Belén) i Claudia Gravi (mare) La història comença presentant-nos el personatge principal: el Roger. La primera imatge és la d'un home demacrat, pessimista i força deixat. Immediatament, en Roger es llença a la piscina rendint-se davant del seu problema emocional. A partir d'aquest moment començarà a explicar els primers anys de la seva vida narrant amb detall les seves últimes setmanes i com tot es capgira al seu voltant.

10:55 City folk (versió curta)
11:10 Una altra mirada - Transitando
tancar

Transitando

Un dels problemes més greus amb què s'enfronta la societat cubana actual és el transport. Cada territori busca solucions molt particulars. Les característiques geogràfiques i el nivell econòmic marquen aquestes diferències. "Transitando" és també un apropament a la vida i al pensament cubà d'avui.

12:10 Clàssica - Quartet per a la fi del temps
tancar

Quartet per a la fi del temps

Dintre del Festival de Músiques Religioses i del Món de Girona es programava en ocasió del centenari del naixement d'Olivier Messiaen un especial concert on hi participava la música i una instal·lació plàstica de l'artista Perejaume en forma d'una campana. Sens dubte un dels compositors essencials al s. XX va ser Messiaen, nascut a Avignon.

13:15 City folk (versió curta)
13:25 Una altra mirada - ALAS, 20 anys de lluita
14:20 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Els riscos de la vida salvatge - La història d'un hipòtam
15:00 L'aventura de Jeff Corwin - Namíbia: cap a l'Àfrica
15:45 Vida al cobricel de la selva
16:35 Animals com nosaltres - Urgències
16:55 Les illes del litoral francès - L'illa dels Monjos
17:15 segle xx - Entre Gandhi i Hitler
tancar

Entre Gandhi i Hitler

Un documental alemany produït el 2007 ens aproxima avui la interessant i exòtica figura de Subhas Chandra Bose, un líder nacionalista indi que va començar la seva trajectòria a l'esquerra de Gandhi però la va acabar al costat de Hitler i del mariscal Tojo. Subhas Chandra Bose havia nascut el 1897 a Calcuta, en el si de l'èlit anglòfila d'allò que aleshores era l'Índia britànica. El 1920, després d'haver cursat estudis a Cambridge, va iniciar-se en l'activisme nacionalista i es va situar aviat en posicions més radicals que Gandhi; presidí els sindicats entre 1929 i 1931 i encapçalà l'ala esquerra del moviment patriòtic a través de l'anomenat Forward Block o Bloc Endavant.

18:10 Horitzons
18:10 Per què comprem el que comprem? - Per què comprem el que comprem?
tancar

Per què comprem el que comprem?

Com sona l'aspiradora perfecta? Què té a veure l'olor d'una habitació d'hotel amb les muntanyes suïsses? I per què de cop i volta ens hem posat a comprar cotxes blancs, un color que fa pocs anys era inconcebible en la indústria automobilística? És coincidència o és màgia? En èpoques de crisis econòmica, les empreses cerquen mètodes enginyosos per induir-nos a consumir. Els investigadors de mercat se centren en els comportaments inconscients de les persones.

19:05 L'Ànima del 33
19:15 Grans figures contemporànies del jazz - 12 notes en temps real
20:10 L'Ànima del 33
20:15 Blog Europa
20:35 Motor a fons - Motor a fons
21:05 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

El programa comença pujant a la Torta, l¿agulla més alta de Montserrat; després farà carquinyolis ecològics, passejarà per un dels pocs museus catalans adaptat per a invidents, formarà part dels Moixiganguers d¿Igualada, presentarà un mossèn cuiner i, finalment, participarà en el partit de solters contra casats de Jorba.

21:35 Música Savall, història Borja - Música Savall, història Borja
tancar

Música Savall, història Borja

Coincidint amb el 500 aniversari del naixement de Sant Francesc de Borja, quart duc de Gandia, el documental ha seguit, amb Jordi Savall i els col·laboradors més pròxims, el procés de creació de Dinastia Borja. La música del temps dels Borja, del papa Alexandre VI i dels seus fills, Cèsar i Lucrècia, fins a arribar a Sant Francesc de Borja -jesuïta i, probablement, compositor-, n'és el fil conductor.

23:00 60 minuts - Refugi
tancar

Refugi

"60 minuts", 4 de gener del 2011, el 33 "REFUGI" Durant els últims anys, la situació de Darfur ha anat sent notícia per les acusacions de genocidi. S'acusa les autoritats del Sudan, musulmanes, d'intentar esborrar del mapa la població del sud, més animista i cristiana. En un treball que ens porta al centre del conflicte, el cineasta Alexandre Trudeau i un estudiant canadenc mogut per la curiositat i les ganes de saber viatgen a Darfur per esbrinar què està passant. Faran un viatge clandestí amb un grup de rebels fins al mateix cor del Sudan i podran veure algunes de les coses que hi originen una forta desesperació, la difícil manera de sobreviure als camps de refugiats i les ganes de resistir. El documental és, doncs, el descens a la cara humana d'un conflicte geopolític que ara ha desaparegut de la informació internacional.

00:00 Els elements - Misteris de la matèria
00:55 Grans figures contemporànies del jazz - 12 notes en temps real
01:50 Música Savall, història Borja - Música Savall, història Borja
tancar

Música Savall, història Borja

Coincidint amb el 500 aniversari del naixement de Sant Francesc de Borja, quart duc de Gandia, el documental ha seguit, amb Jordi Savall i els col·laboradors més pròxims, el procés de creació de Dinastia Borja. La música del temps dels Borja, del papa Alexandre VI i dels seus fills, Cèsar i Lucrècia, fins a arribar a Sant Francesc de Borja -jesuïta i, probablement, compositor-, n'és el fil conductor.

03:10 60 minuts - Refugi
tancar

Refugi

"60 minuts", 4 de gener del 2011, el 33 "REFUGI" Durant els últims anys, la situació de Darfur ha anat sent notícia per les acusacions de genocidi. S'acusa les autoritats del Sudan, musulmanes, d'intentar esborrar del mapa la població del sud, més animista i cristiana. En un treball que ens porta al centre del conflicte, el cineasta Alexandre Trudeau i un estudiant canadenc mogut per la curiositat i les ganes de saber viatgen a Darfur per esbrinar què està passant. Faran un viatge clandestí amb un grup de rebels fins al mateix cor del Sudan i podran veure algunes de les coses que hi originen una forta desesperació, la difícil manera de sobreviure als camps de refugiats i les ganes de resistir. El documental és, doncs, el descens a la cara humana d'un conflicte geopolític que ara ha desaparegut de la informació internacional.

04:05 Pel·lícula catalana - Psiquiatres, psicòlegs i altres malalts
tancar

Psiquiatres, psicòlegs i altres malalts

PSIQUIATRES, PSICÒLEGS I ALTRES MALALTS Producció: Televisió de Catalunya i Producciones Kilimanjaro SL, 2008 Director: Pedro Telechea Guió: Jorge Gerricoetxevarria Director de fotografia: Vicente Carlon Música: Xavier Oró i Pep Solorzano Intèrprets: Carles Chamarro (Roger), Tirma Eyerbe (Caty), Carlos Heredia (Ernest), Cati Solivelles (Núria), Juan Antonio Quintana (Antonio) , Elena Guerrero (Belén) i Claudia Gravi (mare) La història comença presentant-nos el personatge principal: el Roger. La primera imatge és la d'un home demacrat, pessimista i força deixat. Immediatament, en Roger es llença a la piscina rendint-se davant del seu problema emocional. A partir d'aquest moment començarà a explicar els primers anys de la seva vida narrant amb detall les seves últimes setmanes i com tot es capgira al seu voltant.

05:30 Animals com nosaltres - El mico que va desafiar un imperi
05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 Els riscos de la vida salvatge - La història d'un hipòtam
06:35 Ritmes
Progrmació BD ....
07:00 Els barrufets - El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...
tancar

El barrufet-llop de les ulleres / El putxinel·li de...

Tard o d'hora li havia de passar, això, a l'Ulleres. Avui li ha vingut una necessitat enorme de sentir-se... diferent! La pega és que ha triat una manera una mica terrorífica de fer-ho... i força perillosa! En Bromista ja en té una altra a punt! Avui es dedicarà a espantar els barrufets amb un putxinel·li en forma de drac. Però ves amb la poció màgica del Gran Barrufet! Els drac de veritat no fan gaire gràcia!

07:25 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

07:32 El xai Shaun - A netejar!
tancar

A netejar!

El camp on pasturen les ovelles està fet un desastre. Hi ha porqueria per tot arreu i el granger li ha manat a en Bitzer que el netegi de punta a punta. Quina feinada! No ho pot pas fer tot sol... I si diu a en Shaun i companyia que li donin un cop de pota? Potser li estalviaran feina... O potser n'hi donaran molta més de la que es pensava... Que no li passi res!

07:39 El xai Shaun - El visitant
tancar

El visitant

Avui a la granja ha passat una cosa d'aquelles que si no la veus, no te la creus. S'hi ha estavellat un plat volador... amb un extraterrestre a dins! És un alienígena menudet de color verd. A en Shaun i companyia els ha caigut bé de seguida i l'ajudaran a tornar a casa. Però primer han de reparar la nau... I això no és gaire fàcil. Sort que en Shaun té solucions per tot!

07:46 El xai Shaun - Gos de reforç
tancar

Gos de reforç

En Bitzer no té prou temps per fer totes les feines de la granja, i a més de cuidar-se del ramat. Per això el granger ha decidit comprar un gos robot. D'entrada, sembla divertit, pensen les ovelles, però aviat s'adonaran que hi han sortit perdent. Fins i tot és més estricte que en Bitzer! En Shaun té clar que l'han de fer fora. Però, com s'ho faran?

08:00 mic 3
08:00 Els cap de drap - El viatge a la lluna
08:05 Pepa, la porqueta - El cosinet Alexandre
08:10 Bob, el manetes - La gran desfilada del senyor Bonvent
tancar

La gran desfilada del senyor Bonvent

Avui, en Bob i companyia tenen una feina molt important: preparar una gran desfilada pel primer alcalde de la Vall dels Gira-sols. De moment encara no se sap qui serà. L'alcalde provisional, el senyor Rocplaner, té el nom dins d'un sobre daurat, i el Carbassot no ha pogut estar-se de mirar-lo. Pot ser que sigui en Bob?! El senyor Bonvent no s'ho acaba de creure...

08:25 El xai Shaun - Vull la meva gorra!
tancar

Vull la meva gorra!

El granger li ha regalat una gorra nova a en Bitzer que no li ha agradat gens ni mica. I la veritat és que és horrorosa... El pobre gos està molt enfadat, perquè li encantava la que tenia. El ramat farà les mil i una per animar-lo. En Shaun mirarà de descobrir què n'ha fet el granger, de la vella... Avui toca fer de detectiu!

08:32 El xai Shaun - A fet i a xisclar
tancar

A fet i a xisclar

El granger està ben espantat perquè ha vist un ratolí voltant per la granja. Ja li ha ordenat a en Pidsley que se'n faci càrrec ell, però el ratolí, que és molt bufó, s'ha refugiat dins de la llana d'en Shaun. Els altres xais l'han convençut que l'ha de protegir de les urpes d'en Pidsley i ha començat el joc de fet i amagar... O, més aviat, fet i xisclar!

08:39 El xai Shaun - Romàntic i desesperat
tancar

Romàntic i desesperat

Avui el granger vol organitzar un sopar romàntic per una noia que li agrada molt, però té un petit problema... No sap cuinar! A més, per acabar-ho d'adobar, en Bitzer, de cambrer, és un zero a l'esquerra. Et sembla que hi poden fer alguna cosa, en Shaun i companyia? Aviat ho sabrem!

08:45 Tom i Jerry - Ocupats amb el bebe
08:51 Tom i Jerry - Anem a pescar
08:57 Tom i Jerry - El gat embruixat
09:03 Tom i Jerry - Un cadell amb singlot
09:09 Tom i Jerry - Dr. jerry, l'investigador
09:15 Tom i Jerry - Un bebè entremaliat
09:21 Tom i Jerry - El gat pescador
09:35 Doraemon - En Doraemon i la Dorami
tancar

En Doraemon i la Dorami

Mentre en Doraemon és al futur fent-se una revisió per comprovar que tot li funciona bé, la Dorami serà l'encarregada de cuidar en Nobita. Un problema molt greu amb la Shizuka i en Dekisugi farà que en Doraemon hagi de tornar abans d'hora... amb unes conseqüències que poden ser desastroses! No t'ho perdis!

09:56 Doraemon - Endavant, Nobitaman!
tancar

Endavant, Nobitaman!

Sense voler, en Nobita ha activat una nau d'en Doraemon i han anat a parar tots dos a un altre planeta. Després d'estavellar-s'hi i de quedar-se sense nau, s'hauran de plantejar quedar-s'hi a viure per sempre. De fet, la civilització que hi ha és força semblant a la de la Terra. I fins i tot hi ha una família que ha acceptat acollir-los!

10:19 Doraemon - Endavant, Nobitaman!
tancar

Endavant, Nobitaman!

En Nobita i en Doraemon continuen al planeta on es van estavellar i s'han adonat que amb la diferència de gravetat s'han tornat pràcticament invencibles. De fet, els habitants del planeta els han demanat que s'hi quedin per protegir la pau i la justícia... i per acabar amb una organització que pretén dominar tot el planeta. Endavant, Nobitaman!

10:45 Espies de veritat - Viatge al futur
11:06 Espies de veritat - El paradís oceànic
11:25 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

El doctor Phibes ha arribat a la conclusió que, mentre en Shaggy i l'Scooby-Doo estiguin junts, són invencibles. Sort que per fi ha ideat un pla infal·lible: manipular malèvolament la rèplica robot del gos que havia tingut abans en Shaggy, per destruir la relació que hi ha entre ell i l'Scooby-Doo. Per derrotar-los, els ha de separar. Se'n sortirà?

11:46 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

El Robi ha rebut un missatge de l'oncle Albert dient que fa dos anys que treballa camuflat a l'amagatall del doctor Phibes, però que últimament el doctor sospitava i ha tancat tot el personal dins del seu cau. Ara només és qüestió de temps que el descobreixi. I tot depèn d'en Shaggy i l'Scooby-Doo! No t'ho perdis! El temps s'acaba...

12:08 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

L'oncle Albert i en Robi ja han avisat en Shaggy i l'Scooby-Doo que el doctor Phibes té pensat de fondre una glacera del mont Zeryoddlewietzen amb un raig tèrmic. La seva intenció és venjar-se d'un grup de científics que una vegada se n'hi van riure i que ara estan fent una conferència a la base de la glacera. Ja es poden ben abrigar, en Shaggy i l'Scooby!

12:30 Marsupilami - Tothom és un vegetal!
12:53 Marsupilami - Les mandíbules del Supopoaro
13:17 Marsupilami - Perill: Piranyamania
13:40 Un drama total, acció! - Superharold!
14:03 Un drama total, acció! - El plató - L'Owen ha perdut!
14:35 La lliga dels supermalvats
14:47 La lliga dels supermalvats
15:00 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

El Doctor Gripau ha creat un supersistema de seguretat supermalvat per protegir la nova bicicleta d'en Voltar, la Dominadora BMX versió supermalvada. A partir d'ara, amb el Supercau, l'ordinador de seguretat, ningú podrà tocar mai més la bici d'en Voltar. El problema és que ara no la pot tocar ni el mateix Voltar! Això ja no té solució! O sí?!

15:20 Tom i Jerry - El ressopó
15:28 Tom i Jerry - El ratolí abandonat
15:35 Tom i Jerry - El gat que valia un milió de dòlars
15:41 Tom i Jerry - El ratolí perdut
15:48 Tom i Jerry - El ratolí ve a sopar
16:00 Els pingüins de Madagascar - "Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles
tancar

"Oustint" paternal / Un assalt i quatre piles

La Marlene s'ha trobat un ou perdut i l'ha donat als nostres amics perquè se'n facin càrrec. El rei Julien, en canvi, està decidit a cuidar-lo ell mateix per convertir-lo en la seva mà dreta. Se'n sortirà?! Més tard, el Capità, després de robar les piles de l'equip de música d'en Julien, acabarà a la gàbia d'un cangur amb molt males puces! Qui el caçarà abans, en Julien o el cangur?!

16:25 Els pingüins de Madagascar - El factor Agent X / L'amor fa mal
16:55 Contes de com va ser - Com es va inventar l'alfabetl
tancar

Com es va inventar l'alfabetl

Al principi dels temps més antics, i una setmana després de l'aventura de la carta amb dibuixos, la Taffy se'n va tornar a pescar amb el seu pare. Aquesta vegada volien aprendre a diferenciar els peixos i la Taffy, que sempre tenia unes idees brillants, va començar a fer uns dibuixos molt especials que passarien a la història. Es va inventar l'alfabet! No t'ho perdis!

17:15 mic 3
17:15 Chiro - + info
tancar

+ info

Avui, la Kuri i els pollets s'han quedat amb un pam de nas en veure que el carter li donava una carta a l'Ullala, una carta que venia de l'estranger! A ells també els agradaria molt rebre una carta! Per això s'han plantat davant de la bústia a esperar que arribés el carter. Però el carter ha passat de llarg! Com s'ho han de fer per rebre una carta?!

17:20 Emma i Guiu - + info
tancar

+ info

L'Emma s'endinsa en un bosc misteriós i hi troba uns arbustos de boix grèvol. Al país del Guiu, ja no en queda, de boix grèvol i ell se n'emportarà per replantar-lo.

17:25 Pingu - En Pingu fa surf sobre gel
tancar

En Pingu fa surf sobre gel

La mare acaba de penjar la roba a l'estenedor i comença a bufar un vent terrible. En Pingu ha tingut una idea genial! Anar a fer surf amb el trineu i un llençol! Què hi dirà, la mare, quan vegi com ha quedat el llençol? Ja pot començar a córrer, en Pingu.

17:35 La Lua i el món - L'ota està malalta
tancar

L'ota està malalta

La mascota de la Lua ha caigut al riu i s'ha embrutat molt. Ara la Lua diu que l'Ota està malalta i li prepara un medecina estrambòtica. La mare aprofita per explicar-li que amb els medicaments no s'hi juga i que hi ha contenidors especials a les farmàcies.

17:39 La Lua i el món - Visca la diferència
tancar

Visca la diferència

La Lua no entén l'Alí quan li parla de coses de la seva cultura. Els pares els expliquen que ser diferent és atractiu i divertit, i els ho demostren fent que tots dos es disfressin de personatges de cultures i maneres de ser diferents.

17:43 La Lua i el món - Ajudar és divertit
tancar

Ajudar és divertit

Avui els pares de la Lua estan molt enfeinats i li expliquen que ajudar en les feines de la llar és molt important. La Lua també pot fer-ho a la seva manera, i s'ho pot passar bé i tot: endreçant l'habitació, recollint la brossa...

17:50 L'hora del Timmy - El Timmy troba un tresor
18:05 La Betty atòmica - Fent surf al sistema solar / El carnal d'hivern
18:28 La Betty atòmica - El poder del paraó / Entrega de premis
19:05 Doraemon - El casament d'en Nobita i la Shizuka
19:30 Doraemon - El retorn d'en Doraemon
19:50 Fanboy i Chum Chum - El codi viking / El gran misteri de la bicicleta
tancar

El codi viking / El gran misteri de la bicicleta

En Fanboy i en Chum Chum s'emocionen quan el seu amic viking Thorvald els visita des de Valhalla. Malauradament, en Thorvald ha pedut un objecte i necessita l'ajuda dels dos amics per trobar-lo. La bici d'en Lenny ha estat robada! En Fanboy i en Chum Chum investiguen els fets!

20:15 Els pingüins de Madagascar - Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona
tancar

Enredats a la xarxa / La pèrdua de la corona

Quan la direcció del zoo va decidir instal·lar tot de càmeres web al zoològic dels nostres amics, poc es pensaven que en Recluta s'acabaria convertint en una estrella de la xarxa! N'hi diuen el Patinet! Vols saber per què?! Més tard, el Capità, sense voler, farà que en Julien perdi la corona de rei. I l'hauran d'anar a buscar a les clavegueres..., que són plenes de rates!

20:45 Tom i Jerry - Hem de treure el ratolí
20:51 Tom i Jerry - Dissenys per en jerry
20:57 Tom i Jerry - El ratolí napolità
21:03 Tom i Jerry - Llevant àncores
21:09 Tom i Jerry - Serenata a la llum de la lluna
21:16 Tom i Jerry - L'orquestra de hollywood
21:23 Tom i Jerry - Vull dormir
06:00 mic 3
06:00 La ciutat dels poppets - El volcà
tancar

El volcà

La Clara planeja una festa hawaiana i en Popot té la gran idea de fer un volcà de paper maxé. En Bobi s'adonarà que la seva por es basava en un malentès.

06:10 Megaminimals - El racó de la fantasia
tancar

El racó de la fantasia

Els Megaminimals descobreixen el racó de la fantasia, un racó màgic on tot el que dibuixes es fa realitat. Miss Meadows els diu que han de trobar el sol, i en Larry dibuixarà un núvol que els traslladarà de cop i volta al cel on jugaran amb els núvols, la pluja i finalment trobaran el sol.

06:15 Tork - El cargolet amagat
tancar

El cargolet amagat

Un cargol petit, jugant-jugant, s'amaga tan bé que ara no hi ha qui el trobi. La fada Iris, en Tork i en Batt intentaran trobar-lo, però ho aconseguiran?

06:25 Contes fantàstics polonesos - El collaret de la bruixa
06:37 Contes fantàstics polonesos - La pomera daurada
Progrmació BD ....
21:30 One piece - El retorn del pallasso Buggy
tancar

El retorn del pallasso Buggy

Una emotiva retrobada! El capità Buggy es veu amb la seva banda de pirates, que ja l'havien donat per mort.

22:00 Bleach - Cap. 80 L'assalt d'un enemic formibable! Una línia final de defensa minúscula?!
22:20 Doctor Who - Cap. 40 Còmplices
23:05 Doctor Who - Cap. 41 El foc de Pompeia
23:55 Crackòvia - Cap. 86 Crackòvia
00:20 Comedy Inc.
00:55 APM? Extra
01:30 One piece - El retorn del pallasso Buggy
tancar

El retorn del pallasso Buggy

Una emotiva retrobada! El capità Buggy es veu amb la seva banda de pirates, que ja l'havien donat per mort.

02:00 Bleach - Cap. 80 L'assalt d'un enemic formibable! Una línia final de defensa minúscula?!
02:25 Doctor Who - Cap. 40 Còmplices
03:10 Doctor Who - Cap. 41 El foc de Pompeia
04:00 Dotze+1 - La popularitat amb la Marta Torné
tancar

La popularitat amb la Marta Torné

Parlar de la Marta Torné és fer-ho d'algú que tothom reconeix com una persona d'èxit. Però darrere aquesta popularitat s'amaga una persona que potser s'ho ha passat realment malament. Doncs de què serveix, això de ser famós?

04:14 Dotze+1 - La motivació amb Gerard Piqué
tancar

La motivació amb Gerard Piqué

Una de les claus de l'èxit d'aquest jugador ha estat la motivació: la que ha rebut per part de l'entrenador i l'equip i la que ell els dóna gràcies a la seva manera de ser.

04:30 APM? Extra
05:05 Bleach - Cap. 80 L'assalt d'un enemic formibable! Una línia final de defensa minúscula?!
05:30 Imp
05:35 One piece - El retorn del pallasso Buggy
tancar

El retorn del pallasso Buggy

Una emotiva retrobada! El capità Buggy es veu amb la seva banda de pirates, que ja l'havien donat per mort.

Progrmació BD ....
07:24 El documental - Metrònom ferrater
tancar

Metrònom ferrater

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar. Poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel·lectuals més interessants de la cultura catalana del segle xx.

08:21 Cine de cine - Et podria passar a tu
tancar

Et podria passar a tu

Les aspiracions de Charlie són ben senzilles: ser bon policia, ser servicial amb els veïns, estimar la seva dona Muriel i crear una família. En canvi Muriel en té d'altres, totes relacionades amb diners. És una perruquera pretensiosa i carregada d'ambició, que vol anar a viure a un barri de classe alta i deixar la mena de vida que fa amb Charlie. Ell coneix Yvonne en un cafè, una cambrera anguniejada perquè un marit que mai para per casa l'ha omplert de deutes. Charlie és tan bo que li promet que l'ajudarà amb la meitat dels diners que pugui obtenir del número de loteria que acaba de comprar, suposant que guanyi. I resulta que efectivament guanya, però Muriel es posa feta una fúria quan Charlie vol complir la promesa feta a Yvonne.

09:59 Un color nou - "Las dos Fridas", de Frida Kalho
tancar

"Las dos Fridas", de Frida Kalho

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Las dos Fridas", de Frida Kahlo. Activitat: Dibuix amb retoladors (treballs de parella). En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan dibuixos amb retoladors, per parelles. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració complementen les aproximacions divertides i lúcides a l'obra de Kahlo.

10:21 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

10:47 Els últims artesans - Joan Clop - Corder
tancar

Joan Clop - Corder

El material més antic per fer cordes és el cànem i el cotó, però en l'actualitat la majoria de cordes estan fetes de polipropilè, niló, polièster i fibres metàl·liques. Avui dia, l'ofici de corder s'ha perdut, però gràcies a en Joan, som testimonis de l'elaboració d'una corda feta artesanalment.

10:53 Tarda de cine - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures. Un parell de científics miren de solucionar el problema però es troben que l'exèrcit ha decidit intervenir-hi a la seva manera.

12:31 Dolça Catalunya - Tortell de Reis
tancar

Tortell de Reis

Anirem fins a Berga per a trobar la recepta del tortell de reis, només desvetllada als qui han estat bons i potser a algun dimoni de la Patum. La fava serà pels convidats estrangers que ens oferiran un tortell americà, un de suís i un de grec.

12:56 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "NYDIA" presenta la primera part del documental "Sons de la Mediterrània". Durant els dos darrers anys, els musicòlegs Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda han viatjat per diferents ciutats de la Mediterrània a la recerca de cants amagats i expressions vocals que sovint passen desapercebudes dins del brogit de la vida quotidiana.

13:22 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

13:28 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

14:47 El documental - Metrònom ferrater
tancar

Metrònom ferrater

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar. Poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel·lectuals més interessants de la cultura catalana del segle xx.

15:44 Cine de cine - Et podria passar a tu
tancar

Et podria passar a tu

Les aspiracions de Charlie són ben senzilles: ser bon policia, ser servicial amb els veïns, estimar la seva dona Muriel i crear una família. En canvi Muriel en té d'altres, totes relacionades amb diners. És una perruquera pretensiosa i carregada d'ambició, que vol anar a viure a un barri de classe alta i deixar la mena de vida que fa amb Charlie. Ell coneix Yvonne en un cafè, una cambrera anguniejada perquè un marit que mai para per casa l'ha omplert de deutes. Charlie és tan bo que li promet que l'ajudarà amb la meitat dels diners que pugui obtenir del número de loteria que acaba de comprar, suposant que guanyi. I resulta que efectivament guanya, però Muriel es posa feta una fúria quan Charlie vol complir la promesa feta a Yvonne.

17:21 Un color nou - "Las dos Fridas", de Frida Kalho
tancar

"Las dos Fridas", de Frida Kalho

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Las dos Fridas", de Frida Kahlo. Activitat: Dibuix amb retoladors (treballs de parella). En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan dibuixos amb retoladors, per parelles. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració complementen les aproximacions divertides i lúcides a l'obra de Kahlo.

17:44 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

18:09 Els últims artesans - Joan Clop - Corder
tancar

Joan Clop - Corder

El material més antic per fer cordes és el cànem i el cotó, però en l'actualitat la majoria de cordes estan fetes de polipropilè, niló, polièster i fibres metàl·liques. Avui dia, l'ofici de corder s'ha perdut, però gràcies a en Joan, som testimonis de l'elaboració d'una corda feta artesanalment.

18:15 Tarda de cine - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures. Un parell de científics miren de solucionar el problema però es troben que l'exèrcit ha decidit intervenir-hi a la seva manera.

19:53 Dolça Catalunya - Tortell de Reis
tancar

Tortell de Reis

Anirem fins a Berga per a trobar la recepta del tortell de reis, només desvetllada als qui han estat bons i potser a algun dimoni de la Patum. La fava serà pels convidats estrangers que ens oferiran un tortell americà, un de suís i un de grec.

20:19 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "NYDIA" presenta la primera part del documental "Sons de la Mediterrània". Durant els dos darrers anys, els musicòlegs Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda han viatjat per diferents ciutats de la Mediterrània a la recerca de cants amagats i expressions vocals que sovint passen desapercebudes dins del brogit de la vida quotidiana.

20:45 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

20:51 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

22:09 Un color nou - "Las dos Fridas", de Frida Kalho
tancar

"Las dos Fridas", de Frida Kalho

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre "Las dos Fridas", de Frida Kahlo. Activitat: Dibuix amb retoladors (treballs de parella). En aquest capítol, els 50 nens i nenes protagonistes d'"Un color nou" fan dibuixos amb retoladors, per parelles. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració complementen les aproximacions divertides i lúcides a l'obra de Kahlo.

22:31 Els últims artesans - Joan Clop - Corder
tancar

Joan Clop - Corder

El material més antic per fer cordes és el cànem i el cotó, però en l'actualitat la majoria de cordes estan fetes de polipropilè, niló, polièster i fibres metàl·liques. Avui dia, l'ofici de corder s'ha perdut, però gràcies a en Joan, som testimonis de l'elaboració d'una corda feta artesanalment.

22:40 Infidels - Cap. 33 SIMULCAST AMB TV3
tancar

Cap. 33 SIMULCAST AMB TV3

"No és un pare. És un espermatozou" La Paula vol celebrar el segon aniversari de la seva sortida del coma amb les seves amigues... i amb tots els amics que té en una xarxa social d'internet. La Lídia i el Salva treballen en una sèrie de vídeos d'autoajuda..., però res impedeix a la Lídia, que no té gairebé notícies del Manu, seguir amb les seves fantasies sexuals, i no trigarà a trobar amb qui portar-les a terme. El Peter fracassa en la seva nova feina i acaba oferint-se al Salva per treballar en els vídeos... La Joana no ho veu clar. L'Arlet i la Dani, una vegada desestimada l'adopció, pensen en una inseminació artificial.

23:40 Infidels - Cap. 8 INFIDELS
tancar

Cap. 8 INFIDELS

L'Arlet li ensenya al Víctor el pis que ha llogat. La ràdio parla de la lesió de Dani. En Víctor marxa a Bèlgica i l'Arlet truca a la Dani per veure's. La Lídia continua obsessionada amb les cintes d'en Lluís i de la Marta i no triga a adonar-se que tota la seva vida està plena de mentides. La Paula ha heretat d'una tieta. La Cruz no ha dit a ningú que està embarassada, però la Joana ho explica a la Paula. La Cruz confessa a la Paula que el fill potser no és de l'Eduard. La Joana no atén els nens tan bé com voldria i confessa a en Peter que ha trobat una feina, però no sap ben bé en què consisteix.

00:34 Doraemon - L'equip dels espies / Que vénen els marcians!
tancar

L'equip dels espies / Que vénen els marcians!

En Suneo aprofitarà que en Nobita ha trencat el gerro d'un professor per fer-li xantatge. El raig reparador és una bona solució, però en Nobita creu que amb tot el que li ha fet, això no pot quedar així. La venjança està servida amb... l'Equip dels Espies! Per cert, existeixen els extraterrestres? N'hi ha que pensen que si no existeixen, algú se'ls hauria d'inventar...

01:00 Tarda de cine - Evolució
tancar

Evolució

En una zona del desert d'Arizona cau un meteorit i al seu interior sembla que hi ha vida. Uns microorganismes comencen a a evolucionar a gran velocitat i es converteixen en una mena de rèptils que acaben sent uns dinosaures. Un parell de científics miren de solucionar el problema però es troben que l'exèrcit ha decidit intervenir-hi a la seva manera.

02:38 Dolça Catalunya - Tortell de Reis
tancar

Tortell de Reis

Anirem fins a Berga per a trobar la recepta del tortell de reis, només desvetllada als qui han estat bons i potser a algun dimoni de la Patum. La fava serà pels convidats estrangers que ens oferiran un tortell americà, un de suís i un de grec.

03:03 Nydia - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, "NYDIA" presenta la primera part del documental "Sons de la Mediterrània". Durant els dos darrers anys, els musicòlegs Jaume Ayats i Joaquim Rabaseda han viatjat per diferents ciutats de la Mediterrània a la recerca de cants amagats i expressions vocals que sovint passen desapercebudes dins del brogit de la vida quotidiana.

03:29 Els últims artesans - Mercè Masnou - Miniaturista
tancar

Mercè Masnou - Miniaturista

De molt petita, la Mercè va descobrir que tot el que és gros es podia fer petit, i seguint els passos del seu avi va decidir fer-se miniaturista. Al seu taller serra, encola, pinta, entapissa i fa daurats per crear mons que diguin molt en molt poc espai.

03:35 Pel·lícula - Wendy placa 20957
tancar

Wendy placa 20957

El Roger Dueso i la Wendy Aguilar, companys de patrulla i també parella, inicien la guàrdia amb un seixanta, el codi que alerta d'un assassinat, però aquest cas no serà gens corrent. L'homicidi els porta a descobrir una cambra secreta d'on ha desaparegut una joia.

04:53 Notícies 3/24
06:00 El documental - Metrònom ferrater
tancar

Metrònom ferrater

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar. Poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel·lectuals més interessants de la cultura catalana del segle xx.

06:57 Cine de cine - Et podria passar a tu
tancar

Et podria passar a tu

Les aspiracions de Charlie són ben senzilles: ser bon policia, ser servicial amb els veïns, estimar la seva dona Muriel i crear una família. En canvi Muriel en té d'altres, totes relacionades amb diners. És una perruquera pretensiosa i carregada d'ambició, que vol anar a viure a un barri de classe alta i deixar la mena de vida que fa amb Charlie. Ell coneix Yvonne en un cafè, una cambrera anguniejada perquè un marit que mai para per casa l'ha omplert de deutes. Charlie és tan bo que li promet que l'ajudarà amb la meitat dels diners que pugui obtenir del número de loteria que acaba de comprar, suposant que guanyi. I resulta que efectivament guanya, però Muriel es posa feta una fúria quan Charlie vol complir la promesa feta a Yvonne.