TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - De la planta al fàrmac
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Trinxat de patates amb mongeta tendra i crispetes d'oli (DOP) de Terra Alta
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1871
tancar

Cap. 1871

En Fidel no afluixa amb la Maise. Ara creu que ja sap què ha de fer perquè torni amb ell. La Roser acaba confessant a la Pilar el que fa d'amagat. La Pilar, també d'amagat, tapa en Beni mentre ell busca l'Íngrid, la mare de la criatura. En David cobra la primera paga al bar i té detalls amb en Beni i amb la Marta. Se sap controlar bastant bé, tot i la pressió de l'Ester. En Muñoz no s'atura i ara li toca a la Mireia, l'educadora d'en Tomàs. A la Cecília no se li acaba la feina amb les criatures. De fet, cada dia és pitjor. I no té ànima per desentendre-se'n.

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui ens visita un dels dramaturgs més prolífics del panorama català, de fet és el responsable d'un gran nombre de sèries mítiques de TV3, com "Nissaga de poder", "El cor de la ciutat" o fins i tot "Ventdelplà". Per mirar de descobrir com s'ho fa per imaginar tants i tants personatges i quina és la clau de l'èxit de les seves sèries, parlarem amb en Josep Maria Benet i Jornet.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 74 Turbulències
tancar

Cap. 74 Turbulències

Tess i Stevie segueixen topant sense parar. El profund ressentiment competitiu aflora quan un investigador privat es presenta a Drover's Run. Al principi, Tess accepta les explicacions de Stevie (alguna cosa relacionada amb haver presenciat un accident en un rodeo al nord), però en torna a sospitar quan l'enxampa fent les maletes. Stevie es nega a confessar la veritat i diu que plega, i Tess ho accepta amb molt de gust. Mentre Stevie carrega el cotxe, Jodi, Meg i Tess s'adonen que la petita Charlotte té una picada de salamandra de llom vermell. Com que no vol córrer cap risc, Tess accepta que Stevie les dugui a l'hospital, però el trajecte es converteix en una mena de cursa d'obstacles. L'investigador privat les estalona i Charlotte empitjora amb molta febre. Com que pateix per si no arriben a temps a l'hospital, Stevie decideix robar un avió. La curta vida de Charlotte està en joc i Tess s'esgarrifa només de pensar que podria perdre l'únic vincle que li queda amb la seva difunta germana.

18:45 Rex - Cap. 16 Taques de sang
19:40 Bocamoll
20:15 Esport Club - Cap. 50
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més
22:20 A la presó - + info
tancar

+ info

Entrar a la presó és traumàtic, i de vegades també ho és sortir-ne. En Contreras va començar a atracar bancs als 15 anys, i als 19 ja estava pres. Fa 25 anys que està entre reixes. A la presó va començar a drogar-se, a la presó va perdre mitja orella d¿una mossegada i a la presó va tenir el seu fill. En Fajardo està empresonat al Centre Penitenciari de Figueres. Va entrar a la presó per primera vegada als 46 anys. El van detenir per atemptat contra l¿autoritat perquè es va barallar amb els mossos mentre anava begut. Era alcohòlic i també consumia cocaïna. L¿experiència de la presó ha estat molt dura i espera que li hagi servit d¿escarment. En José Luís és de Sant Sebastià i té 50 anys. No havia vist mai com un problema sortir amb els amics a prendre unes copes i tornar a casa amb cotxe. Es considera un conductor prudent. Però, després de donar dues vegades positiu en controls d¿alcoholèmia, ha acabat tancat a la presó Model, complint una condemna de 4 mesos i 16 dies per un delicte de trànsit.

23:15 Entre línies
23:50 Zona Champions - Zona Champions
00:20 Fiscal Chase - + info
tancar

+ info

Tot fent els preparatius per acusar un traficant de drogues d'haver assassinat un policia, Annabeth posa al descobert un possible cas de corrupció policíaca.

01:05 Fiscal Chase - + info
tancar

+ info

Annabeth reobre el cas d'un policia corrupte, absolt d'assassinat després d'aparèixer mort el testimoni que l'hauria pogut condemnar.

01:47 Fiscal Chase - + info
tancar

+ info

Els fiscals intenten posar punt i final a la corrupció policíaca que infecta la ciutat, però el cas fa un gir sorprenent quan maten una persona molt propera a ells.

02:25 Divendres - + info
tancar

+ info

Avui ens visita un dels dramaturgs més prolífics del panorama català, de fet és el responsable d'un gran nombre de sèries mítiques de TV3, com "Nissaga de poder", "El cor de la ciutat" o fins i tot "Ventdelplà". Per mirar de descobrir com s'ho fa per imaginar tants i tants personatges i quina és la clau de l'èxit de les seves sèries, parlarem amb en Josep Maria Benet i Jornet.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 A cavall de les balenes - A cavall de les balenes
tancar

A cavall de les balenes

Laurent Soulier és parasitòleg expert en mamífers marins i està convençut que pot salvar poblacions senceres de balenes només estudiant-ne els polls. Ara la seva missió consisteix en recollir aquests valuosos paràsits. És un repte delicat i perillós perquè nedar al costat d'un animal d'aquestes dimensions no és cosa de no res. Fins i tot si aconsegueix acostar-se a una haurà de trobar la manera d'agafar un centímetre de paràsits de la seva pell¿

07:55 Estimem els animals - La vall dels carris: els boscos dels gegants
08:30 Recreacions de l'Eden - Quan tot el que és vell torna a ser nou. Barnsley house
08:52 Recreacions de l'Eden - UIn jardí musical. Lady Susana Walton
09:15 Guies de butxaca - Taipei
09:30 Horitzons
09:30 En Suggs i la seva missió a Itàlia - Lakes, mountain and La Scala
tancar

Lakes, mountain and La Scala

Suggs visita un dels motors intel·lectuals del disseny italià modern, celebra la relació d'amor dels italians amb els cotxes esportius i coneix la néta de Puccini al teatre d'òpera més conegut del món.

10:00 Cròniques mediterrànies - Tunísia: hend sabri itineraire
tancar

Tunísia: hend sabri itineraire

Hend Sabri és actriu, el 1994, amb només 13 anys, va guanyar el premi a la millor actriu pel seu paper a la pel·lícula tunisiana "Els silencis del palau". Era la primera pel·lícula que feia. Després també ha participat en pel·lícules egípcies i franceses. Ara té 22 anys i no sap si el seu futur estarà vinculat al cinema o a la carrera jurídica, que és el què està estudiant. Tot i que després de llicenciar-se vol anar a París a estudiar realització.

10:25 Destins clàssics - Malvern, Worcester and Aldeburgh: Sir Edward Elgar & Benjamin Britten
tancar

Malvern, Worcester and Aldeburgh: Sir Edward Elgar & Benjamin Britten

El paisatge de Worcester, Malvern i Malvern Hills servirà d'escenari per explorar la música de Sir Edward Elgar. Visitarem el Royal Albert Hall abans de fer una escapada al poble costaner d'Aldeburgh, llar de Benjamin Britten i font d'inspiració de moltes de les seves grans peces. Sentirem el primer i segon moviment de la serenata per a corda d'Elgar juntament amb el clàssic "Salut d'Amour" en una actuació de l'Orquestra de Cambra Australiana.

10:50 Robinson Crusoe: el somni d'una illa - Robinson Crusoe: el somni d'una illa
tancar

Robinson Crusoe: el somni d'una illa

El documental comença amb la història del famós heroi de Daniel Defoe, Robinson Crusoe, en un petit illot rocós anomenat precisament Robinson i situat a l'arxipèlag Juan Fernández, a Xile. Qui són els illencs d'avui? Com viuen enmig de tanta soledat i quins són els seus costums? Amb quins recursos compten? Quin és el seu futur?

11:40 Mercats del món - Madagascar
12:10 Ànima
12:40 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a Francesc Serés amb motiu de la publicació del seu últim treball, "Contes russos". D'altra banda, al nostre reportatge, Marina Espasa i Enric Juste parlen amb les escriptores de literatura juvenil Tonya Hurley (autora de "Ghostgirl. El retorn") i Ru Pla ("La pedra robada"). Finalment, en Víctor Amela, la Mita Casacuberta i la Marta Ramoneda recomanaran novetats literàries i guadirem de l'actuació de Tornasol.

13:40 City folk (versió curta)
13:50 Futbol Cat.
14:15 RITMES
14:15 Ritmes clàssica - Mahler: 6th symphony
tancar

Mahler: 6th symphony

Mahler: 6th symphony

15:00 Planeta Terra
15:00 Viatges al límit amb Art Wolfe - La Patagònia. Torres del Paine
15:23 Viatges al límit amb Art Wolfe - Alaska: la costa del Katmai
15:45 Herois de la natura - John Wamsley, la recerca del paradís perdut
16:40 Espectacles de la natura - La migració dels nyus
tancar

La migració dels nyus

Jake Willers s'acosta al moviment més gran de vida salvatge del planeta per descobrir els traumes d'aquest viatge de tota una vida. Els nyus desafien la sort i s'enfronten amb predadors i territoris desconeguts en busca de pastures més verdes.

17:05 Curiositats del món animal - El torn de nit
17:15 segle xx - + info
tancar

+ info

Per entendre el que va significar aquesta 'mitja volta' cal partir de l'altíssim grau d'assimilació social, cultural, econòmica i sentimental dels jueus austro-alemanys fins a principis dels anys 1930. Patriotes fervents, fins i tot nacionalistes, els va resultar molt difícil interioritzar l'abast de l'antisemitisme nazi. Per això, a molts els va costar tant decidir-se a emigrar, cosa que tampoc no era senzilla en un món castigat per la crisi econòmica. Va fer falta la 'Nit dels Vidres Trencats' del de novembre de 1938 pe a què desenes de milers de famílies jueves comprenguessin la urgència de fugir. Per a aquests fugitius, Amèrica era el refugi més segur, però també era sinònim de desclassament i de penúries materials. Arribats a Nova York el 1934, el 1936, el 1939, el 1940 i fins i tot el 1941, aquestes famílies es veien de sobte proletaritzats, receptors de l'ajuda de l'American Jewish Joint Distribution Committee, obligats a aprendre un idioma nou i uns nous costums. Naturalment, els joves eren els més adaptables i, des del setembre de 1939, els més impacients per a desitjar que els Estats Units entressin d'una vegada en la guerra contra el nazisme.

18:10 Terres, homes, aventures - Misteris dels maies. A les ruïnes de la selva de Mèxic
tancar

Misteris dels maies. A les ruïnes de la selva de Mèxic

Amb l'ajuda de la bioarqueologia, una nova tècnica d'investigació que combina l'arqueologia i la medicina, l'antropòloga Vera Tiesler pot arribar no solament a deduir la causa de la mort dels cossos trobats en una tomba, sinó també a obtenir informació sobre la forma de vida i tradicions d'una civilització perduda. Un equip de televisió la va acompanyar durant 3 setmanes en un viatge de camp a la zona maia de Mèxic. Actualment, a Calakmul s'estan fent descobertes impressionants. Les ruïnes són al centre de la selva El Petén i es van començar a excavar cap al 1980.

19:00 Cànon
19:00 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Conèixer amb detall la vida i l'obra dels grans compositors de la música clàssica és l'objectiu de la sèrie documental "Sur les pas de.....". Viatjant pels països i les ciutats on van generar la seva obra (Varsòvia, San Petersburg, Viena, París, Milà, Venècia, etc), la sèrie proposa un recorregut geogràfic i emocional on els guies són coneixedors dels artistes proposats i de la seva obra. Historiadors, musicòlegs i, en suma, persones apassionades, ens ajuden a descobrir què hi ha darrere de noms com ara Txaikovski, Chopin, Verdi, Beethoven o Vivaldi.

20:00 Recreacions de l'Eden - Les peres perdudes. Isabella Dalla Ragione
20:22 Recreacions de l'Eden - Els esperits de la natura. Dorothy Maclean Fidhorn
20:45 Guies de butxaca - Marràqueix
21:00 Els meus nois - Cap. 11 L'ídol caigut
tancar

Cap. 11 L'ídol caigut

Tothom queda parat quan Phyllis, la tia de P.J. i Andy, se'n va al llit amb Kenny.

21:30 60 minuts - On és el mur?
tancar

On és el mur?

El desmantellament oficial del Mur de Berlín va començar el 12 de novembre del 1989 i ja estava pràcticament acabat a finals del 1990. El mur, que hauria pogut aguantar encara cent anys més, va començar a "desaparèixer" a partir de la primera nit. Des d'aleshores, les restes de la que va ser barrera de protecció antiimperialista es poden trobar tan sols en un grapat de llocs del Berlín reunificat. El principal protagonista d'aquesta pel·lícula és, doncs, un objecte que ja no existeix, però que encara és present en la vida quotidiana de Berlín i també de la vida més enllà de la ciutat. Fora dels límits de Berlín i, fins i tot, fora de les fronteres nacionals d'Alemanya, el Mur segueix existint en la percepció, en la memòria i també amb la presència física. El documental es fixa - i no sempre d'una manera políticament correcta - en tot allò que envolta les restes més tangibles del que un dia va ser el sistema totalitari de la RDA; les restes del Mur més odiat i també més venerat d'Europa.

22:30 Singulars - + info
tancar

+ info

Marc Vidal és un emprenedor. Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses amb màster en Gestió Patrimonial. Expert en "trading" corporatiu i en estratègies d'inversió. Director General de CINK i conferenciant. Ha treballat per a BitMusic, Max Music, i per al canal privat de la televisió francesa TF1. I actualment participa en el primer Programa Superior de l'Institut Tecnològic de Massachusetts ( MIT) & Hardware University per a l'estudi de noves fórmules de negoci i de comunicació tecnològica. A més a més, és un apassionat de les noves tecnologies i un impulsor de xarxes socials i corporatives. De fet, se'l considera un dels gurus de la xarxa social i un marcador de tendències digitals. Però Marc Vidal també és un dels crítics més àcids i contundents de la realitat econòmica espanyola. El seu blog és un dels més influents i seguits a Espanya i no es mossega la llengua.

23:15 Arròs covat - Arròs de borratxo
tancar

Arròs de borratxo

El Xavi decideix oblidar a les dones per un temps i tornar a les arrels de la seva joventut per a ser feliç¿ però la Luz li demana ajuda en un treball i descobreix que la joventut d'avui és diferent a la que ell creia. La Tieta Paquita es retrobarà amb un antic amant seu.

23:25 Pendent
23:30 Ànima
00:05 El documental - Cristina Kaufmann, recrear les soledats
tancar

Cristina Kaufmann, recrear les soledats

"Re-crear les soledats" és una entrevista inèdita a la carmelita Cristina Kaufmann que va viure més de 40 anys al Monestir del Carmel de Mataró (Barcelona). El director del documental, Francesc Grané, afirma que "no volia que fos una biografia de Kaufmann. Volia que es convertís en una aproximació a allò que, en el nucli de la intimitat de milions de persones, és el seu motor generador de vida: l'experiència de Déu des de les pròpies soledats" .

00:45 El documental - Un pont sobre el Drina
tancar

Un pont sobre el Drina

De la guerra de Bòsnia recordem sobretot els noms de Sarajevo, Mostar, Srebrenica, Bihac, Tuzla, Gorazde... Però de Visegrad ningú no se'n recorda. I tanmateix, existeix. És un petit poble de la Bòsnia oriental, amb un pont, com un emblema. Aquest pont va ser immortalitzat per la novel·la d'Ivo Andric, premi Nobel de Literatura l'any 1961, que explica, a través de la vida d'aquest pont, construït al segle XVI pels otomans, no solament quatre segles de l'història d'un poble, sinó, a més a més, quatre segles de la història de Bòsnia, de la història d'Europa.

00:55 Cànon
00:55 Cànon Sons - + info
tancar

+ info

Conèixer amb detall la vida i l'obra dels grans compositors de la música clàssica és l'objectiu de la sèrie documental "Sur les pas de.....". Viatjant pels països i les ciutats on van generar la seva obra (Varsòvia, San Petersburg, Viena, París, Milà, Venècia, etc), la sèrie proposa un recorregut geogràfic i emocional on els guies són coneixedors dels artistes proposats i de la seva obra. Historiadors, musicòlegs i, en suma, persones apassionades, ens ajuden a descobrir què hi ha darrere de noms com ara Txaikovski, Chopin, Verdi, Beethoven o Vivaldi.

01:50 El geni francès - Bronze esculpit
02:15 Singulars - + info
tancar

+ info

Marc Vidal és un emprenedor. Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses amb màster en Gestió Patrimonial. Expert en "trading" corporatiu i en estratègies d'inversió. Director General de CINK i conferenciant. Ha treballat per a BitMusic, Max Music, i per al canal privat de la televisió francesa TF1. I actualment participa en el primer Programa Superior de l'Institut Tecnològic de Massachusetts ( MIT) & Hardware University per a l'estudi de noves fórmules de negoci i de comunicació tecnològica. A més a més, és un apassionat de les noves tecnologies i un impulsor de xarxes socials i corporatives. De fet, se'l considera un dels gurus de la xarxa social i un marcador de tendències digitals. Però Marc Vidal també és un dels crítics més àcids i contundents de la realitat econòmica espanyola. El seu blog és un dels més influents i seguits a Espanya i no es mossega la llengua.

02:55 Ànima
03:25 El documental - Viatge en Sol Major
tancar

Viatge en Sol Major

L'Aimée té 91 anys i s'ha decidit finalment a emprendre el gran viatge al Marroc que tenia projectat des de feia quaranta anys. El seu nét, realitzador i fotògraf, l'acompanya. Un viatge tendre i amarg, ple d'ocasions perdudes i de felicitats fugisseres. Com la vida. Aquest documental, poc a poc, amb una narrativa foça lliure (s'ha produit de manera independent sense participació de cap televisió, i, al principi, fins i tot sense productor) ens convida a un viatge interior, a un viatge iniciàtic cap a la fi de la vida, a una reflexió sobre la vellesa i la mort, de fet, inèdit.

04:20 Zoom
04:25 Curiositats del món animal - Muntanyes
04:30 Curiositats del món animal - El torn de nit
04:35 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Els monestirs de Haghpat i Sanahin. Dos germans diferents. Armènia
04:50 Cròniques mediterrànies - Tunísia: hend sabri itineraire
tancar

Tunísia: hend sabri itineraire

Hend Sabri és actriu, el 1994, amb només 13 anys, va guanyar el premi a la millor actriu pel seu paper a la pel·lícula tunisiana "Els silencis del palau". Era la primera pel·lícula que feia. Després també ha participat en pel·lícules egípcies i franceses. Ara té 22 anys i no sap si el seu futur estarà vinculat al cinema o a la carrera jurídica, que és el què està estudiant. Tot i que després de llicenciar-se vol anar a París a estudiar realització.

05:15 Viatges al límit amb Art Wolfe - La Patagònia. Torres del Paine
05:38 Viatges al límit amb Art Wolfe - Alaska: la costa del Katmai
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:15 Ritmes concert - Pink Martini (2a. part)
tancar

Pink Martini (2a. part)

Avui continuarem gaudint de la manera com els Pink Martini acaronen la música dels anys 40 i 50, totes aquelles cançons que formen part de la memòria viatgera i cinematogràfica del segle passat. Avui us oferim la segona part de "Discover the World", un concert que mostra la exuberància i la bellesa d'algunes de les cançons més memorables d'un temps passat però inoblidable, d'una geografia cinematogràfica ja eterna, que no ha perdut mai el seu atractiu.

Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - El final del gat i gos
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Per primera vegada a la vida el Perky ha pronunciat una frase que ha deixat l'Erky amb un pam de nas: "No tinc gana." I és que el Perky està enamorat! De la Sajuica! A més, el Frenzel li ha ofert un rosegó de l'amor: qui se'l mengi, s'enamorarà de la primera cuca que vegi. Però, i si se'l menja l'Erky... i veu la Margaret Malcarada?! Que no li passi res!

07:50 Doraemon - 1ª Hist.: El micròfon de doblatge. 2ª Hist.: L'adhesiu de la por
tancar

1ª Hist.: El micròfon de doblatge. 2ª Hist.: L'adhesiu de la por

A partir d'ara a casa d'en Nobita a taula només hi haurà un bol d'arròs, una pruna i una mica de tofu. I és que la mare treu foc pels queixals, perquè el pare li ha dit que sembla una foca. Sort que en Doraemon té l'aparell perfecte per solucionar-ho! Per cert, vols saber com és que cada vegada que s'adorm, a en Nobita li agafa el cangueli?!

08:15 Doraemon - 1ª Hist.: El raig microreductor. 2ª Hist.: La llegenda de l'Ushiwaka-Maru
tancar

1ª Hist.: El raig microreductor. 2ª Hist.: La llegenda de l'Ushiwaka-Maru

En Nobita necessita un joc que li apugi l'ànim, un joc on es pugui sentir com un superheroi. Encara que s'hagi de tornar petit com un gra de pols... però amb la força d'un gegant! Més tard, en Doraemon i en Nobita faran un viatge en el passat per conèixer de primera mà l'Ushiwaka-maru, el noi que va vèncer el gegant Benkei. T'hi apuntes?!

08:50 Contes clàssics - Baba Yaga
tancar

Baba Yaga

Fa molt de temps, a Rússia, hi vivia una nena que es deia Ilana, filla d'un pagès molt pobre que se l'estimava molt. La seva madrastra, però, la feia treballar de sol a sol. Un bon dia, aprofitant que el pagès no hi era, la madrastra la va enviar a casa de la seva germana, una bruixa molt dolenta que es deia Baba Yaga. Pot ser que se la volgués cruspir?!

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 12 La història de l'arbre de fruita sucosa
tancar

Cap. 12 La història de l'arbre de fruita sucosa

Tant parlar de menjar, a la Georgina li ha vingut al cap una història que és per llepar-se'n els bigotis! Cada set anys, l'arbre de fruita sucosa fa una fruita suculenta. És la fruita més grossa i deliciosa del món sencer. Però resulta que l'última vegada que va donar fruita, tothom la volia per ell. Com s'ho van fer perquè n'hi hagués per tothom?!

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm un cavall
tancar

Louie, dibuixa'm un cavall

Que divertit que és banyar-se a la piscina! Però en Louie i la Yoko saben que encara seria més divertit si tinguessin un tobogan per tirar-s'hi! Dit i fet! Avui en Louie dibuixarà un tobogan. T'hi has tirat mai a la piscina des d'un tobogan?! És tan divertit que la Sophie, la germaneta d'en Louie, també s'hi apunta! No t'ho perdis!

09:20 Pingu - En Pingu i la Pinga no se'n volen anar a dormir
09:25 Bumba
09:40 Els Hoobs - Esmorzars hubitip-i-farts
tancar

Esmorzars hubitip-i-farts

En Groove i la Tula estan fent un esmorzar per quedar-se hubtip-i-farts. L'Iver, en canvi, no s'hi vol afegir. Diu que està massa enfeinat. Com s'ho poden fer, en Groove i la Tula, perquè l'Iver s'assegui a esmorzar amb ells?

10:05 Info k
10:20 Asha - Cap. 36 L'amulet
tancar

Cap. 36 L'amulet

L'Asha està preocupada perquè en un mateix dia ha tingut un seguit de petites desgràcies. Demana consell a la Sita, que li recomana que provi de dur un amulet. L'Asha acaba demanant-li el seu collaret, només durant uns quants dies, i la Sita acaba cedint. I de manera gairebé automàtica, la mala sort comença a afectar la Sita...

10:40 Sakura, la caçadora de cartes - El dia inacabable de la Sakura
11:05 Blue dragon - Cap. 8 Mestre Cavaller
tancar

Cap. 8 Mestre Cavaller

El rei de Jibral, com a recompensa per haver capturat un rebel que s'amagava a la seva ciutat, ha ofert als nostres herois tot el que desitgin. La Zola, sense pensar-s'ho dues vegades, ha demanat que li deixessin veure el Llibre dels Orígens, el llibre més antic del món. Per què el deu voler?! En Shu, en canvi, s'ha obsessionat amb en Conrad, un gran Mestre Cavallar!

11:30 El detectiu Conan - Un altre cop cara a cara als tribunals: Eiri Kisaki contra Reiko Kujo (Segona part)
11:54 El detectiu Conan - L'amistat i el crim a l'estret de Kanmon (Primera part)
12:20 Hattori el ninja - Hem de fer els deures / Vota. popular. / Mestre esta e
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El mestre Mouretsu, el rival del mestre Kiteretsu
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - El dia inacabable de la Sakura
13:40 Sweesters -virtual room- - L'habitació s'encongeix
tancar

L'habitació s'encongeix

La Virtual Room s'ha espatllat i les noies estan en perill!

13:45 Sweesters -virtual room- - El guardià de la Virtual Room
13:50 Tags
14:05 Imp - Buzzz...
14:06 Imp - Pirateria
14:15 El detectiu Conan - L'amistat i el crim a l'estret de Kanmon (Segona part)
14:38 El detectiu Conan - La rua de la malícia i dels sants (Primera part)
15:05 Inuyasha - La Kagome raptada per en Koga, home llop de gran velocitat
tancar

La Kagome raptada per en Koga, home llop de gran velocitat

El grup troba a Koga, un arrogant dimoni llop. Aquest rapta a Kagome després de descobrir que és capaç de detectar els fragments de l'esfera.

15:30 Doraemon - 1ª Hist.: El micròfon de doblatge. 2ª Hist.: L'adhesiu de la por
tancar

1ª Hist.: El micròfon de doblatge. 2ª Hist.: L'adhesiu de la por

A partir d'ara a casa d'en Nobita a taula només hi haurà un bol d'arròs, una pruna i una mica de tofu. I és que la mare treu foc pels queixals, perquè el pare li ha dit que sembla una foca. Sort que en Doraemon té l'aparell perfecte per solucionar-ho! Per cert, vols saber com és que cada vegada que s'adorm, a en Nobita li agafa el cangueli?!

15:55 Doraemon - 1ª Hist.: El raig microreductor. 2ª Hist.: La llegenda de l'Ushiwaka-Maru
tancar

1ª Hist.: El raig microreductor. 2ª Hist.: La llegenda de l'Ushiwaka-Maru

En Nobita necessita un joc que li apugi l'ànim, un joc on es pugui sentir com un superheroi. Encara que s'hagi de tornar petit com un gra de pols... però amb la força d'un gegant! Més tard, en Doraemon i en Nobita faran un viatge en el passat per conèixer de primera mà l'Ushiwaka-maru, el noi que va vèncer el gegant Benkei. T'hi apuntes?!

16:10 Gat i gos - El final del gat i gos
16:40 La màgica Do-Re-Mi - El dia de Sant Valentí! / El secret de la Hazuki!
tancar

El dia de Sant Valentí! / El secret de la Hazuki!

Avui és el dia de Sant Valentí, però també és l'aniversari de la Hazuki! A la botiga màgica totes les noies estan molt enfeinades fent xocolata. No sé si ho saps, però al Japó, per Sant Valentí hi ha el costum que les noies regalin xocolata als nois que els agraden. I saps qui és l'única que té clar a qui li vol regalar xocolata? La Hazuki, és clar! Qui deu ser l'afortunat?!

17:10 Pau, la petita guineu roja - Mudances
tancar

Mudances

Avui els nostres amics se les ha tingut. S'han enfadat, s'han discutit, s'han esbatussat... Al final han decidit que cadascun se n'aniria a viure a un lloc diferent, pel seu compte, tot sols... Potser no saben que, això de viure sol, sense els pares i en un ciutat tan gran, no és tan fàcil com sembla. Ben mirat, sempre s'hi és a temps a aprendre coses...!

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - El racó de la fantasia
tancar

El racó de la fantasia

Els Megaminimals descobreixen el racó de la fantasia, un racó màgic on tot el que dibuixes es fa realitat. Miss Meadows els diu que han de trobar el sol, i en Larry dibuixarà un núvol que els traslladarà de cop i volta al cel on jugaran amb els núvols, la pluja i finalment trobaran el sol.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 12 Els gira-sols. Cuidar una planta
tancar

Cap. 12 Els gira-sols. Cuidar una planta

Prepara't, perquè el concurs de jardineria està a punt de començar! La Mina i en Fred fan de jutges, i les normes són les següents: la Neli i en Cèsar plantaran un gira-sol cadascun. Al cap de tres dies, el que tingui el gira-sol més gros serà el rei o la reina del jardí! Ah! I no t'ho perdis, que avui la Neli i en Cèsar t'ensenyaran a cuidar plantes!

17:30 Bob, el manetes - Les alzines sureres del Carbassot
tancar

Les alzines sureres del Carbassot

Avui en Bob i companyia s'han llevat molt d'hora per fer la tanca de seguretat del molí de vent del senyor Sabatini. El senyor Rasclet i el Trasto s'hi han presentat amb cara de no haver dormit. Es veu que el Carbassot fa tant soroll que no els ha deixat aclucar els ulls en tota la nit. Aviat, però, es convertirà en la màquina més silenciosa de totes. Vols saber com s'ho farà?!

17:50 Una mà de contes - LA CARAVANA DE LA JÚLIA
18:10 El xai Shaun - El talp
tancar

El talp

Avui sembla que tots els xais estan contents. I fa un dia perfecte per ballar. S'ho estan passant d'allò més bé! Però ja se sap, sempre ha d'arribar l'esgarriacries... Avui ha sigut un talp que no para de fer la punyeta. En Shaun està decidit a donar-li una bona lliçó. Ara, que això d'atrapar un talp és més complicat del que sembla...

18:20 En Leon - Cap. 17 Com a la tele
18:24 En Leon - Cap. 18 Encanteri
18:30 Pat i Stan - Cap. 12 Un gra al nas
tancar

Cap. 12 Un gra al nas

Quina catàstrofe! Avui, l'Stan s'ha llevat amb un gra enorme al nas! Segons el professor Chi-Chi es tracta d'una malaltia molt perillosa, però el Pat s'estima més amagar-l'hi. De fet, fins i tot està disposat a fabricar-li un remei ell mateix amb la "Química 3000"! A més, avui vénen l'Stéphanie, l'Émilie i el Jean-Luc a casa! Pobre Stan...

18:45 Asha - Cap. 36 L'amulet
tancar

Cap. 36 L'amulet

L'Asha està preocupada perquè en un mateix dia ha tingut un seguit de petites desgràcies. Demana consell a la Sita, que li recomana que provi de dur un amulet. L'Asha acaba demanant-li el seu collaret, només durant uns quants dies, i la Sita acaba cedint. I de manera gairebé automàtica, la mala sort comença a afectar la Sita...

19:05 Blue dragon - Cap. 9 Objectiu, proposició matrimonial
tancar

Cap. 9 Objectiu, proposició matrimonial

Després de lluitar plegats contra l'exèrcit del Gran Regne d'en Nené, la Zola ha demanat al rei de Jibral que li doni el Llibre dels Orígens, com li havia promès. Resulta, però, que amb la confusió de la batalla, un lladre ha entrat a la biblioteca reial per robar les set últimes pàgines del llibre. I el lladre ha aparegut mort als afores del castell...

19:30 Info k
19:45 Inuyasha - Enamorat de la Kagome
tancar

Enamorat de la Kagome

Koga esta disposat a acabar amb Inuyasha per tal de guanyar-se el cor de Kagome. Els dos es veuran obligats a lluitar junts contra els dimonis ocell.

20:20 Tags
20:35 Noies enamorades - Cap. 3 Aparentar-ne divuit
tancar

Cap. 3 Aparentar-ne divuit

L'Ellie cada dia està més paranoica perquè es pensa que sembla massa petita. Després del petit incident a la festa, en Liam, que es vol reconciliar amb la Nadine, l'ha convidat a anar al Seventh Heaven, una discoteca per més grans de divuit anys. La Magda ho ha convertit en una sortida en grup. Com s'ho farà l'Ellie, per aparentar divuit anys?!

06:00 Megaminimals - El mural
tancar

El mural

Els Megaminimals fan un mural pintant amb les mans. La Bonnie no es vol tacar, però quan tots comencen a pintar-se de colors és la que millor s'ho passa.

06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 11 Ballem? Apreneu a ballar
tancar

Cap. 11 Ballem? Apreneu a ballar

La Neli ho té ben decidit: quan sigui gran vol ser una ballarina famosa. De fet, li agradaria ballar com els núvols al cel. En Cèsar li ha dit que el que vol ella és ser una ballarina celeste. Però, és clar, per ser una ballaria famosa s'ha de practicar cada dia! I no és tan fàcil com sembla! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran a fer un arabesc!

06:15 Bob, el manetes - Benny, el matxucador fulminant
tancar

Benny, el matxucador fulminant

Avui en Benny està molt content perquè en Bob li ha comprat un accessori nou. Es mor de ganes de provar-lo, però en Costa ha trucat en Bob tot emocionat dient-li que acaba de trobar un fòssil que podria ser de dinosaure. En Benny s'haurà d'esperar per posar a prova el seu nou matxucador. O potser el pot fer servir tot sol...?

06:25 Els Hoobs - La decisió de la tula
tancar

La decisió de la tula

Els pitibadocs han convidat la Tula a anar d'excursió. Fins i tot li han dit que hi pot portar un amic! Que fantahubitàstic! Però la Tula en té dos, d'amics: l'Iver i en Groove. A quin dels dos l'hi dirà?

06:55 Explica'm un conte - Un dia de feina
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On n'haig de triar un
tancar

On n'haig de triar un

Mentre la Yagmur i en Nils intenten en va que la Doris i en Metin no vegin l'avi Hermi, la Lena es troba enmig d'unes autèntiques muntanyes russes emocionals. Tot i això, com que sap que de les emocions no se'n pot fugir, decideix que en farà cas. Mentrestant, però, en Cem no para de mirar-la amb aquells ullets, i l'Axel comença a estar-ne cada cop més gelós. La Lena sap que només és qüestió de temps que el castell de cartes s'enfonsi. Per això s'ha de decidir ben aviat: l'Axel, o en Cem?

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1871
tancar

Cap. 1871

En Fidel no afluixa amb la Maise. Ara creu que ja sap què ha de fer perquè torni amb ell. La Roser acaba confessant a la Pilar el que fa d'amagat. La Pilar, també d'amagat, tapa en Beni mentre ell busca l'Íngrid, la mare de la criatura. En David cobra la primera paga al bar i té detalls amb en Beni i amb la Marta. Se sap controlar bastant bé, tot i la pressió de l'Ester. En Muñoz no s'atura i ara li toca a la Mireia, l'educadora d'en Tomàs. A la Cecília no se li acaba la feina amb les criatures. De fet, cada dia és pitjor. I no té ànima per desentendre-se'n.

21:55 La tramuntada - 1913: els civilitzats
23:20 Extres Coproduccions - A la deriva
tancar

A la deriva

A la deriva és la història de l'Anna, que al tornar d'Àfrica, on ha treballat com infermera en una ONG en primera línia de conflictes, es contracta com guàrdia de seguretat en un exclusiu centre de salud. Allí hi coneix un jove conflictiu amb el que estableix una relació de dependència, però ella no pot treure's els horrors d'Àfrica del cap..

23:25 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Cesc se'n va d'excursió amb l'escola i descobreix coses que l'angoixen. Té una bona pista. El Víctor pren la iniciativa en el tema del nen. La Mireia intercedeix per l'Oriol davant del Quim. El Salvador troba el rodamón a qui la Gemma va donar l'Estel.

23:52 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Salvador promet a la Gemma que no la deixarà morir. Els Pedrós tenen el Yussuf... I ara què? El Ferran s'està sortint amb la seva. El Cesc es proposa salvar la Gemma tot sol.

00:25 Beverly Hills - Tal com no èrem
01:07 Beverly Hills - La tornada
01:50 Riviera - + info
tancar

+ info

Stefan s'encara amb Diego i l'acusa de l'assassinat del seu pare. Mentrestant, compartint una cita secreta a Nova York, Sam troba uns vells parents i es veu obligat a parlar de la seva ex-dona Gabriella.

02:15 Extres Coproduccions
02:20 La tramuntada - 1913: els civilitzats
03:45 Joking around
04:10 Nova ficció
04:35 Beverly Hills - Tal com no èrem
05:17 Beverly Hills - La tornada