TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Guillem López Casasnovas, catedràtic d'Economia de la Universitat pompeu Fabra i conseller del Banc d'Espanya, és el convidat d'avui a l'entrevista d'"Els matins". També posarem atenció en l'inici de la campanya de vacunació contra la grip estacional, la necessitat de buscar una referència quan se surt d'un centre tutelat, el poc coneixement que hi ha de la llengua anglesa al país i l'inici de temporada del TNC.

13:23 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Vigilància permanent del desglaç a Groenlàndia
tancar

Vigilància permanent del desglaç a Groenlàndia

A Groenlàndia ja es noten, i de pressa, els efectes del canvi climàtic. Per això, l'illa és un dels objectius preferents dels Programes d'Observació de la Terra de l'Agència Espacial Europea.

14:31 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Anxoves de salaó
tancar

Anxoves de salaó

Fitxa: Cuiner: Benvingut Aligué Restaurant Aligué Manresa Gravació plató

15:51 La Riera - Cap. 352 Les consqüències del comiat de la Nora
tancar

Cap. 352 Les consqüències del comiat de la Nora

La Mercè ha acomiadat la Nora. A la cuina, el personal es planteja la possibilitat de fer alguna cosa perquè hi hagi marxa enrere, però no tots ho veuen de la mateixa manera. Al casino, en Roger Prats colla en Guillem perquè vol la seva part del negoci, però en Guillem està disposat a tot per impedir-ho. La Sònia ha perdut l'anell que li va regalar l'Ernest, i tornen les discussions. L'Ariadna té una idea...

16:41 Divendres - + info
tancar

+ info

Amb el doctor Jaume Padrós, vicepresident del Col·legi de Metges de Barcelona, parlarem de les retallades a la sanitat, juntament amb Sebastià Serrano, Núria Ferre, Pere Escobar i Carles Capdevila. Quin significat té el que somiem? Ens en parlarà un expert en somnis, el psicòleg Jordi Borràs, i resoldrem els somnis recurrents que ens plantegi la nostra audiència.

18:31 Julie Lescaut - Recurs de gràcia
20:16 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

L'activitat sísmica que s'està produint a l'illa del Hierro és una oportunitat única per als científics per estudiar el fenomen. Les probabilitats que hi hagi una erupció volcànica continuen sent baixes, però això no permet abaixar la guàrdia, perquè cal tenir un control al minut del que passi a partir d'ara. No se sap si aquest període de calma conduirà a una aturada o bé a una erupció. L'equip de l'"Espai Terra" desplaçat a les illes Canàries ha seguit diversos investigadors que treballen per pronosticar aquesta possible erupció.

21:00 Telenotícies vespre
21:58 Crackòvia - Cap. 110
tancar

Cap. 110

Ramon Condal rep Florentino Pérez a la llotja de l'estadi de Cornellà-El Prat, on el president de l'Espanyol li ha preparat un sopar força especial al màxim dirigent blanc. Mentrestant, Tamudo va a casa de Luis Garcia per veure el partit dels pericos. Pep Guardiola intenta una vegada més posar pau entre Sandro Rosell i Joan Laporta, mentre al vestidor del Barça, Cesc Fàbregas i Sergio Busquets busquen qui pot ser "la toia" de l'equip d'aquest any.

22:37 El convidat - + info
tancar

+ info

L'Albert se'n va a veure el català que més catalans ha visitat a l'estranger. I el va a veure precisament ara que ha decidit viure una llarga temporada fora de Catalunya. Miquel Calçada l'ha convidat a passar uns dies als Estats Units, a Siracusa, una ciutat a mig camí entre Nova York i el Canadà.

23:36 Àgora - + info
tancar

+ info

Xavier Bosch parlarà de les execucions hipotecàries. Una llei que afecta moltes persones i que amb la crisi i la consegüent pèrdua de llocs de treball fa que moltes famílies no puguin afrontar el pagament de les hipoteques i perdin els seus habitatges. Com es pot afrontar el deute i no perdre el pis? És just perdre la vivenda familiar i haver de continuar pagant la hipoteca? Cal modificar la llei?

00:48 Les germanes McLeod - Cap. 135 Dotze hores i mitja enrere
tancar

Cap. 135 Dotze hores i mitja enrere

Tess torna a Drover's amb la notícia que està embarassada, però la seva alegria aviat es converteix en tristesa quan s'assabenta que l'avió de Nick ha tingut un accident i que se'l dóna per mort. Jodi vol demostrar que és filla de Jack McLeod, però primer haurà de trobar l'ADN del difunt en algun lloc.

01:30 Ventdelplà - Cap. 16
tancar

Cap. 16

La Isona ha d'ajudar la seva mare a assistir el part de la Neila perquè no tenen temps d'esperar que arribi l'ambulància. Tots estan satisfets de com ha anat tot però, quan ja és a l'hospital, té una hemorràgia i l'hauran d'intervenir. L'Alejandro li demana a la Teresa que sigui a l'operació.

02:24 Jazz a l'estudi - Xavi Maureta
03:24 Jazz a l'estudi - Marc Miralta
04:23 Divendres - + info
tancar

+ info

Amb el doctor Jaume Padrós, vicepresident del Col·legi de Metges de Barcelona, parlarem de les retallades a la sanitat, juntament amb Sebastià Serrano, Núria Ferre, Pere Escobar i Carles Capdevila. Quin significat té el que somiem? Ens en parlarà un expert en somnis, el psicòleg Jordi Borràs, i resoldrem els somnis recurrents que ens plantegi la nostra audiència.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:45 Batecs de natura - Pel riu Garona
08:01 Els últims espais verges - Tresors submergits a la pàtria dels beduïns
tancar

Tresors submergits a la pàtria dels beduïns

El mar Roig, situat al nord-est d'Àfrica, és un paradís pels submarinistes, un racó curull de vida i de color que s'emmarca en un paisatge desèrtic variat i històric. El nostre viatge ens porta a conèixer els voltants del mar Roig, el bressol de la cristiandat i la península del Sinaí, així com Suakin, el que un dia fou el port més gran del Sudan, i Shibam, al Iemen.

08:54 Explorant els deserts - El cor vermell d'Austràlia
tancar

El cor vermell d'Austràlia

Michael Martin i Elke Wallner inicien la ruta a través dels deserts australians a la solitària costa occidental. Amb moltes dificultats aconsegueixen creuar el Gran Desert Sorrenc i el desert Gibson fins a arribar al Red Centre.

09:24 Bon viatge - Sardenya
09:33 Comarques.doc - Osona
tancar

Osona

Entre el Ripollès, el Berguedà, la Garrotxa, la Selva i el Bages s'estén la comarca d'Osona, a mig camí entre el mar i la muntanya, amb paratges suaus i valls que s'obren entre serres robustes, amb l'emblemàtic Montseny. Enmig d'extensos boscos de roure martinenc amb boix i pi roig es desenvolupa la vida de la Plana de Vic. El riu Ter entra a la plana pels contraforts de Bellmunt i els turons d'Orís, dissenyant la comarca d'Osona, una terra de contrasts.

10:02 D'aquíd'allà. Argentina - Megalòpolis : Buenos Aires
10:58 segle xx - Divorci a l'albanesa
tancar

Divorci a l'albanesa

El documental germano-búlgar que els proposem aquesta setmana fa un viatge al cor de la dictadura personal més llarga, i ideològicament més paranoica, que Europa ha conegut en tot el segle xx. Al mateix temps, aquest excel·lent treball televisiu ens mostra com n'és de complexa la memòria històrica d'un règim repressor, com n'és de difícil conciliar la memòria de les víctimes i la dels botxins.

12:06 El documental - Cartes des del desert
tancar

Cartes des del desert

Durant els darrers vint anys, en Hari ha recorregut el desert de Thar, al nord-est de l'Índia, per fer arribar el correu als seus destinataris. Cada dia recorre llargues distàncies en bicicleta i a peu travessant dunes o carreteres per arribar a remotes aldees on entrega cartes amb missatges d'amor, casaments, esperança, èxits o notícies dolentes. El temps sembla congelat fins que una torre per a telèfons mòbils farà canviar radicalment la seva vida.

13:04 L'escenari de la natura - La puszta hongaresa: entre ovelles i suslics
tancar

La puszta hongaresa: entre ovelles i suslics

Els cavalls galopen per l'estepa. Quan la pols que han aixecat s'esvaeix, podem veure un paisatge pla que s'estén fins a l'horitzó. Aquesta pot ser una imatge de les praderies d'Hongria, però no l'única. Les praderies hongareses tenen molt més per oferir. Són un paradís artificial de vida salvatge; un paisatge d'estepes que s'alternen amb aiguamolls on viuen molts animals. A les zones humides, hi podem trobar becplaners, garses i molts altres ocells.

13:50 El superfelí - El superfelí
tancar

El superfelí

Aquest documental ens porta al món dels grans felins, els lleons i els tigres, per mirar de revelar els secrets d'aquests predadors. Ens arrossegarem per l'Àfrica seguint el rastre dels grans felins i procurarem descobrir de què són capaços. Investigarem un cas de Tanzània en què van morir persones. Mostrarem els últims descobriments sobre el comportament d'aquests animals a l'hora de caçar.

14:42 Animals com nosaltres - Uns vénen ... i uns altres se'n van
15:04 Cases ecològiques - Casa Verde
15:30 Planeta furiós - Mànegues
tancar

Mànegues

Les mànegues són els cosins nàutics dels tornados: trombes de vapor d'aigua girant en espiral que amenacen mariners i costes exposades. George utilitza una motora, una furgoneta i una avioneta per acostar-se a aquests estranys vents dels Cayos de Florida, l'indret on es formen més mànegues de tot el món. Tot explorant l'extrem sud de Florida, té l'ocasió de contemplar alguns dels 25 milions d'al·ligàtors que viuen a l'"Estat del sol".

15:56 The horseman of Mount Everest (Pendent títol català) - El genet de l'Everest
tancar

El genet de l'Everest

Gurmen, un xerpa molt respectat per la seva dilatada experiència en expedicions a gran alçària, viu a 4.000 metres a les valls nepaleses de l'Himàlaia. Cada dia s'ha d'enfrontar als perills de la muntanya i a les traïcions del clima. Somiant amb un futur millor, se li ha acudit una idea atrevida: comprar un cavall ensinistrat i llogar-lo a turistes.

16:54 No t'ho perdis
17:18 En clau de vi - Sara Pérez: Passió i entusiasme
tancar

Sara Pérez: Passió i entusiasme

"En clau de vi" començala tercera temporada. En aquesta ocasió ho farà de la mà de personatges famosos pel seu treball en el sector i per la seva singularitat. Marcel Gorgori tornarà a comptar amb la col·laboració del sommelier Joan Roca, com a expert, i de dos "savis", Carles Xuriguera i Rafel Faixedfas (exmembres del grup Teatre de Guerrilla).

18:16 GR Pirineus - Comença un dolç viatge
18:46 Thalassa - Els hereus de Lesseps / Casetes de vorera
tancar

Els hereus de Lesseps / Casetes de vorera

A Menorca, l'equip de "Thalassa" recollirà la pressió popular per conservar les antigues barraques de pescadors. També visitaran un professor de Banyoles que construeix amb els seus alumnes un vaixell de fusta, s'acostaran als últims pescadors de Cadaqués i ensenyaran com és la vida actual dels faroners. I més lluny, a Bangla Desh, navegaran fins a Saint Martin, i a la Xina, coneixeran la pesca de la medusa.

19:36 Comarques.doc - Pallars Jussà
tancar

Pallars Jussà

El Pallars Jussà limita amb les comarques del Pallars Sobirà, la Ribagorça, la Noguera i l'Alt Urgell, i està configurat per la vall Fosca i la Conca de Tremp. L'aprofitament de la força de l'aigua de la Noguera Pallaresa, la Noguera Ribagorçana i el Flamicell, que creuen la comarca, va promoure la construcció d'embassaments destinats al regadiu de cultius i a l'edificació de centrals hidroelèctriques.

20:02 D'aquíd'allà. Argentina - Megalòpolis : Buenos Aires
20:59 La Riera - Cap. 352 Les consqüències del comiat de la Nora
tancar

Cap. 352 Les consqüències del comiat de la Nora

La Mercè ha acomiadat la Nora. A la cuina, el personal es planteja la possibilitat de fer alguna cosa perquè hi hagi marxa enrere, però no tots ho veuen de la mateixa manera. Al casino, en Roger Prats colla en Guillem perquè vol la seva part del negoci, però en Guillem està disposat a tot per impedir-ho. La Sònia ha perdut l'anell que li va regalar l'Ernest, i tornen les discussions. L'Ariadna té una idea...

21:44 Quarts de nou - Mercadal de Reus
tancar

Mercadal de Reus

El Quarts de Nou d'aquesta setmana anirà a Reus, a la Diada del Mercadal que aquest any celebra el seu desè aniversari. La diada reusenca és biennal -se celebra els anys que no hi ha Concurs a Tarragona- i és de les poques que se celebra en dissabte. Des dels seus inicis, els de Reus han volgut aplegar a la seva plaça les millors colles del món casteller.

22:15 Cronos - + info
tancar

+ info

Ara sabem del cert que l'Atlàntida va existir. Encara que no era un continent, sinó una illa situada entre la costa grega i la costa egípcia. Fa uns 3.500 anys un gran terratrèmol va esquerdar l'escorça terrestre i va facilitar una de les explosions volcàniques més fortes de la història de la humanitat. Aquesta explosió va esmicolar, literalment, l'illa mediterrània de Thera, la que després seria coneguda com l'Atlàntida

23:01 Ànima - + info
tancar

+ info

"Ànima" rep Núria Espert. L'actriu seu al plató del programa dies abans que interpreti al Lliure de Gràcia "La violación de Lucrecia", de Shakespeare, un monòleg corprenedor amb direcció del jove Miguel del Arco, una de les veus més sòlides del teatre espanyol contemporani. L'altre gran convidat del dia és Kike Maíllo, realitzador d'"Arròs Covat" i ara director d'"Eva", el seu primer llargmetratge, i la pel·lícula que inaugura el Festival de Cine Fantàstic de Sitges.

00:07 Opera en texans - Carmen
tancar

Carmen

Segurament l'òpera amb més hits de la història de la música. "Carmen" és arrabatadora, és apassionada, és la "femme fatale" per excel·lència. "Carmen" és el paper més desitjat per totes les mezzosopranos i l'èxit més universal de l'òpera francesa. No us perdeu el moment "Plaça Catalunya". Veureu què passa quan es treu un piano al carrer i comences a tocar "Carmen". I no us perdeu tampoc la versió de la seguidilla de Maika Makovski.

00:39 Els últims espais verges - Tresors submergits a la pàtria dels beduïns
tancar

Tresors submergits a la pàtria dels beduïns

El mar Roig, situat al nord-est d'Àfrica, és un paradís pels submarinistes, un racó curull de vida i de color que s'emmarca en un paisatge desèrtic variat i històric. El nostre viatge ens porta a conèixer els voltants del mar Roig, el bressol de la cristiandat i la península del Sinaí, així com Suakin, el que un dia fou el port més gran del Sudan, i Shibam, al Iemen.

01:30 Explorant els deserts - El cor vermell d'Austràlia
tancar

El cor vermell d'Austràlia

Michael Martin i Elke Wallner inicien la ruta a través dels deserts australians a la solitària costa occidental. Amb moltes dificultats aconsegueixen creuar el Gran Desert Sorrenc i el desert Gibson fins a arribar al Red Centre.

02:03 Bon viatge - Sardenya
02:12 Quarts de nou - Mercadal de Reus
tancar

Mercadal de Reus

El Quarts de Nou d'aquesta setmana anirà a Reus, a la Diada del Mercadal que aquest any celebra el seu desè aniversari. La diada reusenca és biennal -se celebra els anys que no hi ha Concurs a Tarragona- i és de les poques que se celebra en dissabte. Des dels seus inicis, els de Reus han volgut aplegar a la seva plaça les millors colles del món casteller.

02:40 Ànima - + info
tancar

+ info

"Ànima" rep Núria Espert. L'actriu seu al plató del programa dies abans que interpreti al Lliure de Gràcia "La violación de Lucrecia", de Shakespeare, un monòleg corprenedor amb direcció del jove Miguel del Arco, una de les veus més sòlides del teatre espanyol contemporani. L'altre gran convidat del dia és Kike Maíllo, realitzador d'"Arròs Covat" i ara director d'"Eva", el seu primer llargmetratge, i la pel·lícula que inaugura el Festival de Cine Fantàstic de Sitges.

03:43 Mones de carrer - Bandes de noies
04:34 El superfelí - El superfelí
tancar

El superfelí

Aquest documental ens porta al món dels grans felins, els lleons i els tigres, per mirar de revelar els secrets d'aquests predadors. Ens arrossegarem per l'Àfrica seguint el rastre dels grans felins i procurarem descobrir de què són capaços. Investigarem un cas de Tanzània en què van morir persones. Mostrarem els últims descobriments sobre el comportament d'aquests animals a l'hora de caçar.

05:25 Sarah Wiener's culinary adventures - La perruquera de vaques
05:52 Videoclips catalans - XAVI VIDAL & BERNI MORA, La defensa
05:56 Videoclips catalans - IX!, No estiguis trista
06:00 Videoclips catalans - VERY POMELO, Les dones em miren
06:02 Videoclips catalans - BUHOS, L¿eclipsi
06:07 L'escenari de la natura - La puszta hongaresa: entre ovelles i suslics
tancar

La puszta hongaresa: entre ovelles i suslics

Els cavalls galopen per l'estepa. Quan la pols que han aixecat s'esvaeix, podem veure un paisatge pla que s'estén fins a l'horitzó. Aquesta pot ser una imatge de les praderies d'Hongria, però no l'única. Les praderies hongareses tenen molt més per oferir. Són un paradís artificial de vida salvatge; un paisatge d'estepes que s'alternen amb aiguamolls on viuen molts animals. A les zones humides, hi podem trobar becplaners, garses i molts altres ocells.

06:52 Mones de carrer - Bandes de noies
Progrmació BD ....
07:22 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el Mag d'Oz
tancar

Les tres bessones i el Mag d'Oz

Aquest cop el que transporta les nenes a un conte no és un càstig de l'Avorrida, sinó una increïble ventada. A la Bruixa també se l'emporta, és clar, i comparteix amb les nenes una aventura al màgic món del mag d'Oz. Allà, les Bessones hauran de demostrar que són capaces de transformar-se en lleó, home de llauna i espantaocells...

07:50 Doraemon - El refredat / El robot telepàtic
08:13 Doraemon - La natura a l'habitació / Caramels per defensar-se / L'ocell recaptador d'impostos
08:37 Léonard - Quin talent!
08:46 Léonard - La febre de l'or
09:00 mic 3
09:00 Pingu - En Pingu i el timbre de casa
09:06 En Thomas i els seus amics - Els embolics d'en Thomas
09:20 L'Ava, en Riko i en Teo
09:29 Carrer del zoo 64 - Cap. 40 La història del Casper, el camaleó
09:40 Bob, el manetes - L'amagatall d'en Bob
09:50 Bob, el manetes - La tieta
10:00 Bob, el manetes - La gran glaçada
10:10 Bob, el manetes - El corró està de pega
10:20 Les endevinalles de la Rac-Rac - El cargol
10:25 Pat i Stan - Cap. 165 Quin de negre!
10:25 Pat i Stan - Cap. 164 Videojoc
10:26 Pat i Stan - Cap. 169 Pasta de dents
10:26 Pat i Stan - Cap. 168 Superentrepà
10:27 Pat i Stan - Cap. 170 El càmping
10:27 Pat i Stan - Cap. 171 L'aspiradora
10:28 Pat i Stan - Cap. 172 En Piouf vola
10:32 Els barrufets - El polze verd de la barrufeta / Barrufets de tr...
10:57 Els barrufets - L'odissea dels barrufets
11:23 Daniel, el trapella - En daniel va al rodeo
11:45 Daniel, el trapella - La bogeria del ninot de neu
12:10 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Just després que en Timmy hagi guanyat el primer premi de la vetllada de cinema de pare i alumnes, s'han apagat els llums, s'ha sentit un crit en la foscor... i ha desaparegut la Wanda! Qui se l'ha pogut endur? En Francis, el busca-raons? L'AJ, l'amic gelós? O la Trixie, l'amor de la seva vida? Avui li toca fer de detectiu, a en Timmy... i ho té molt complicat!

12:22 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Quan en Timmy tenia cinc anys, i encara no sabia ni què eren els padrins màgics, tenia un amic imaginari que es deia Gary. Avui se li ha acudit demanar a en Cosmo i a la Wanda que facin que en Gary sigui de debò. El que no sap és que està una mica enfadat per haver-lo tingut cinc anys tancat dins de la seva ment. I potser fins i tot està disposat a venjar-se!

12:38 Els germans Kratt - El koala globus
tancar

El koala globus

Els germans Kratt estan impacients per viure un repte com els aventurers dels vells temps: sense telèfons ni comunicacions, viatjaran guiant-se pel sol, les estrelles i els vents del desert d'Austràlia. Tot per tornar un koala globus al seu hàbitat natural. Es tracta d'una excursió de supervivència i en depèn la vida d'un koala... Els hi acompanyes?!

13:05 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Després d'un petit problema amb el monstre de l'escuma, la Lliga dels Supermalvats s'han hagut d'instal·lar a l'Hotel Plaza de Metrociutat. En Voltar ho ha vist com una gran oportunitat per fer-ne alguna de les seves, com ara robar totes les ampolletes de xampú gratuït de l'hotel! L'únic que els pot aturar és en Juli Justícia, que fa de grum a l'hotel. No t'ho perdis!

13:16 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

Avui és el Dia del Sequaç, i això vol dir que és l'únic dia de l'any que en Roig es pot posar les "antenes del que mana" i donar ordres a en Voltar! Avui també és un dia de sort per als Supermalvats. I és que s'han trobat l'última arma supersecreta de l'exèrcit. Però avui mana en Roig... i diu que l'han de tornar al seu propietari! Vols dir que hi estarà d'acord en Voltar?!

13:27 La lliga dels supermalvats - + info
tancar

+ info

El doctor Gripau està fart de ser un científic brillant, però amb la força d'un gastròpode anèmic combinat genèticament amb un fideu pansit embolicat amb paper de vàter moll. Per això ha decidit fer servir el Desodorant Musculificador Cor Podrit per transformar-se en una muntanya de músculs... amb cervell de mosquit! I ara... qui pensarà?!

13:43 Els pingüins de Madagascar - El caos de les crispetes / Vist i no vist
tancar

El caos de les crispetes / Vist i no vist

L'Alice, una de les cuidadores del zoo, està decidida a imposar el "no doneu menjar als animals". Això vol dir que s'han acabat les crispetes. I per aquí els nostres amics no hi passen! Més tard, la desaparició d'en Maurice, que s'havia discutit amb el rei Julien, farà que el Capità i companyia hagin d'aclarir uns fets molt misteriosos...

14:08 Els pingüins de Madagascar - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
tancar

Capità o capitana? / En Phil és un marrà

Després que l'Alice comentés que un dels pingüins és femella, el Capità ha tingut una crisi d'identitat. És capità? O capitana?! La Marlene està decidida a convèncer el Capità que no cal que deixi de fer de comando perquè sigui una noia! Per cert, en Phil i en Mason s'han discutit i en Mason s'ha instal·lat amb els pingüins! Que no els passi res!

14:33 Capità Bíceps - El supergargots
14:41 Capità Bíceps - El Megaocell
14:48 Capità Bíceps - El Superborni
14:55 Capità Bíceps - El Senyor de les ombres
15:08 El detectiu Conan - La història d'amor dels inspectors de la policia metropolitana. Unes noces enganyoses (Primera part)
15:30 El detectiu Conan - La història d'amor dels inspectors de la policia metropolitana. Unes noces enganyoses (Segona part)
16:00 Blue dragon - Cap. 31 Ser fort
tancar

Cap. 31 Ser fort

Conscient que el Drac Blau ha agafat una nova Força, sa Majestat Nene ha confiat en l'Szabo perquè sigui la seva mà dreta i el seu braç executor. D'altra banda, la Zola i en Shu han proposat anar a les ruïnes del poble d'en Jiro que, després d'assegurar que allà no hi ha res, ha desaparegut. Pot ser que hi tingui res a veure la Gina, una amiga d'infantesa?

16:22 Blue dragon - Cap. 32 Aprenent de manipulador d'ombres
tancar

Cap. 32 Aprenent de manipulador d'ombres

La Zola i companyia s'han hagut d'aturar per culpa d'una avaria a la nau. En Shu s'ha ofert voluntari per anar al poble més a la vora a buscar provisions i la peça que els falta. Pel camí coneixerà en Tonto, un noi que està disposat a fer d'aprenent de manipulador d'ombres, sempre que en Shu hi estigui d'acord, és clar... Com s'ho agafarien els altres?!

16:47 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi
tancar

Les Tres Bessones i la cova d'en Xoroi

L'Anna, la Teresa i l'Helena són a Menorca. Però, com que la Bruixa les ha traslladades al passat, en lloc de turistes, hi troben pirates! Allà les Bessones coneixeran la Catalina, amb qui aconseguiran fer saber la veritat sobre el misteriós Xoroi: tothom el persegueix perquè diuen que és un lladre, però en realitat és un príncep àrab víctima dels pirates i de l'Agutzil.

17:14 mic 3
17:14 Bob, el manetes - Un dinosaure per al pessic
17:26 La Lua i el món - El rastre llefiscós
17:29 La Lua i el món - Dotze gominoles i tres xiclets
17:34 En Thomas i els seus amics - Troncs que surten volant
17:47 L'hora del Timmy - El Timmy i la foto
18:05 Una mà de contes - El cavall del rei
18:17 Lila - La súper àvia
tancar

La súper àvia

La Lila desitja que l'àvia no sigui membre del seu equip en una gimcana escolar. Es pensa que com que és gran, no ho farà bé. I precisament perquè és gran i té experiència que té moltes possibilitats de guanyar.

18:22 Lila - Anem en cotxe
tancar

Anem en cotxe

La Lila desitja anar en cotxe al centre, així arribarà abans i sense cansar-se... o no! Segur que anant-hi a peu hauria arribat a l'hora i el carrer no faria aquella pudor de "pets de cotxe".

18:32 Els Dalton - Els Dalton aixequen el vol
18:39 Els Dalton - El fill de la jungla
18:46 Els Dalton - Els Dalton a les escombraries
18:52 Els Dalton - Divuit forats per als quatre Dalton
19:08 Què hi ha, Scooby-Doo? - El monstre de les neus
tancar

El monstre de les neus

La misteriosa retirada del medallista de bronze olímpic Chris Klug del campionat Wilkinson d'snowboard ha posat els nostres herois en alerta. Evidentment, la millor manera de descobrir el misteri és des de dins, però això en Fred farà veure que és un dels concursants. I el monstre?! L'Scooby-doo necessitarà energia extra per no tremolar!

19:30 Info k
19:48 El llibre de la selva - L'estrella de la sort
19:58 El llibre de la selva - Una mangosta desbocada
20:13 Els pingüins de Madagascar - L'esquirol roig / Ja era hora!
tancar

L'esquirol roig / Ja era hora!

En Boc Rocdur, l'heroi pingüinià més famós d'Amèrica, ha convençut tot el zoo que l'Equirol Roig és l'enemic número U de tots els pingüins. El Recluta és l'únic que sap la veritat... i el que ha de convèncer tots els altres! Com s'ho farà?! Més tard, en Kowalski amenaçarà tothom de partir en dos el contínuum espai-temps. Avui pot passar de tot!

20:36 Els pingüins de Madagascar - Sense ritme / La llei de la selva
tancar

Sense ritme / La llei de la selva

El rei Julien ja no sap què fer per recuperar l'atenció del públic. I és que els babuïns estan enlluernant tothom amb els seus moviments! Avui toca sabotatge! Més tard, una apagada al zoo farà que el rei Julien convenci tothom el zoo s'ha convertit en una selva. I qui és el rei de la selva?! El mateix que el rei de zoo, és clar! Que comenci el caos!

21:02 Tom i Jerry - Qui s'emportarà el ratolí?
21:09 Tom i Jerry - El gat embruixat
21:16 Bugs Bunny i els seus amics - El conill de Bunker Hill
21:23 Tom i Jerry - El gat pescador
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Sóc un monstre
06:04 La Lua i el món - Quina por, el foc!
06:07 Megaminimals - Ombres xineses
06:13 Megaminimals - La foto
06:19 La vaca Connie - La Connie busca un tresor
06:26 Zoomix
06:34 Delilah i Julius - Les malifetes dels còmics
tancar

Les malifetes dels còmics

La Delilah, en Julius i la Zoe són d'incògnit al Saló del Còmic de Toronto per investigar uns crims que s'estan cometent seguint escenes de tot de còmics ben coneguts. En Julius i la Zoe es faran passar per una parella de col·leccionistes i la Delilah serà la Noia Protònica. Hi pot tenir res a veure l'ex de la Zoe, en Peter, que ara es fa dir Mim?!

06:56 Delilah i Julius - La trama de Hollywood
tancar

La trama de Hollywood

L'Al té més clar que mai que a Hollywood hi ha alguna cosa que fa pudor de socarrim. No s'acaba d'empassar que en D.J. Garfi s'hagi tornar "legal" de cop i volta. Per això, els nostres herois es dirigeixen cap a la costa oest per investigar quina una en porta de cap, aquell bala perduda. Poc s'ho esperen, el que estan a punt de descobrir!

Progrmació BD ....
21:32 Bola de Drac Z Kai - Arribarà a temps, el Goku ? Falten tres hores per la batalla !
21:59 Plats bruts - Tinc una cyberamiga
tancar

Tinc una cyberamiga

El Lopes coneix la Guillermina en un xat i se n'enamora. Però per culpa d'una casualitat, la Guillermina confon el Lopes amb el David, i el David decideix no treure-la de l'error. Per altra banda, l'Emma està convençuda que té poders perquè tot el que pensa es compleix.

22:38 Galactica, estrella de combat - Pilot 1
00:15 Chuck - Cap. 9 En Chuck contra el salami d'importació
tancar

Cap. 9 En Chuck contra el salami d'importació

Quan en Chuck comença a sortir amb la Lou, una experta en sandvitxos .La cosa sembla que va bé però apareix la Sarah amb una gelosia com d'exxicota, ja que ha descobert que els seus sentiments van més enllà del rol secret que representen. La situació encara es complica més quan se sap que la Lou és membre d'una xarxa de contrabandistes. La seva relació és una altra estafa o va de debò? Mentrestant, en Morgan coneix una noia ben peculiar.

01:01 Farscape - El científic obsessionat per l'adn
tancar

El científic obsessionat per l'adn

Namtar és un expert en genètica que analitzant l'ADN d'una determinada espècie és capaç de traçar el mapa de retorn al seu planeta d'origen. Aeryn està molt interessada en els seus serveis però Namtar li injecta la mostra d'ADN que ha pres del pilot. Aeryn es comença a transformar en una rèplica del pilot i Crichton recorre a Kornata, l'ajudant de Namtar, perquè l'ajudi a rectificar la metamorfosi abans que l'autèntica Aeryn desaparegui per sempre.

01:51 Berlín, Berlín - Mare i filla
tancar

Mare i filla

En Bernd i la Karen -els pares de la Lolle- decideixen, de manera força espontània, que celebraran l'aniversari d'en Bernd a Berlín. I ho decideixen tan espontàniament que no informen la Lolle dels seus plans fins que els dos ja són a Berlín. Tot un malson per a la Lolle, que no té ganes de veure la seva mare perquè no vol que s'adoni que viu sense ni un ral i que porta una vida d'artista a l'atur.

02:17 Vampirs a l'internat - L'enyorança
tancar

L'enyorança

Karl està nerviós i deprimit i, abans que el grup s'adoni del que li passa i el pugui ajudar, Malcolm, un antic company de classe, s'adona que hauria d'estar mort i alerta una investigadora especial. Murdoch mira de treure-se-la de sobre com pot.

02:41 Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà - La fi del combat. El xoc final
03:05 Bola de Drac Z Kai - Arribarà a temps, el Goku ? Falten tres hores per la batalla !
03:29 Plats bruts - Tinc una cyberamiga
tancar

Tinc una cyberamiga

El Lopes coneix la Guillermina en un xat i se n'enamora. Però per culpa d'una casualitat, la Guillermina confon el Lopes amb el David, i el David decideix no treure-la de l'error. Per altra banda, l'Emma està convençuda que té poders perquè tot el que pensa es compleix.

04:08 Berlín, Berlín - Mare i filla
tancar

Mare i filla

En Bernd i la Karen -els pares de la Lolle- decideixen, de manera força espontània, que celebraran l'aniversari d'en Bernd a Berlín. I ho decideixen tan espontàniament que no informen la Lolle dels seus plans fins que els dos ja són a Berlín. Tot un malson per a la Lolle, que no té ganes de veure la seva mare perquè no vol que s'adoni que viu sense ni un ral i que porta una vida d'artista a l'atur.

04:39 Farscape - El científic obsessionat per l'adn
tancar

El científic obsessionat per l'adn

Namtar és un expert en genètica que analitzant l'ADN d'una determinada espècie és capaç de traçar el mapa de retorn al seu planeta d'origen. Aeryn està molt interessada en els seus serveis però Namtar li injecta la mostra d'ADN que ha pres del pilot. Aeryn es comença a transformar en una rèplica del pilot i Crichton recorre a Kornata, l'ajudant de Namtar, perquè l'ajudi a rectificar la metamorfosi abans que l'autèntica Aeryn desaparegui per sempre.

05:32 Imp - Túning
05:34 Imp - Tecnologia
05:38 Bola de Drac Z Kai - Arribarà a temps, el Goku ? Falten tres hores per la batalla !