Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - Cap. 4
12:15 Guàrdia de costes - La moneda del diable
13:09 Arre Demo - Cap. 2
13:30 La cuina de l'Isma
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Biodièsel sense conreus
14:30 Telenotícies migdia
15:38 Toc de Llum - Cap. 52 Figures
tancar

Cap. 52 Figures

A mitjans dels anys 80 es va fer famosa la paraula "pelotazo", amb un significat diferent del que fins aleshores li havia atorgat el diccionari. La novetat feia referència a la cultura d'enriquir-se com més ràpid millor sense parar atenció a la forma de fer-ho o a costa de què. Així, de la nit al dia, empresaris i banquers es van fer famosos a les pàgines de les revistes del cor, on lluïen glamur i eslores, i competien per veure qui el tenia més llarg, el vaixell. Però el "soufflé" no va aguantar gaire i tan ràpid com havia pujat va baixar, de cop, a la brava, ignominiosament en la majoria de casos. Aquest és el retrat dels protagonistes del "pelotazo", Mario Conde, Javier de la Rosa, els Albertos, Ruiz Mateos, Gil i Gil i alguns més, on van ser i on són.

15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1617
tancar

Cap. 1617

Convençuts que la Chus és fora del país, la Clara i en Sergi surten a fer una volta. La Sara exigeix a en Fidel que delati en Paco. Torna l'Àngela. No sap què fer. Ha de decidir si es queda o se'n va a viure a Madrid. En Max s'ha proposat que l'Eli no abandoni els seus ideals per més que no estigui en el seu millor moment.

16:31 El club - + info
tancar

+ info

L'actriu Anabel Alonso passa per "El Club" per parlar-nos de l'obra de teatre "Nunca estuviste tan adorable" del director Javier Daulte, en què ell explica la història de la família de la seva mare. La parella que ens comentarà l'actualitat, la formaran les periodistes Màrius Carol i Helena Garcia Melero. El Mag Lari ens sorprendrà amb algun truc dels seus. I amb el professor de comunicació Lluís Pastor, el periodista Iu Forn i amb Flora Saura, Santi Carulla i Marisol Galdón analitzarem quines han estat les millors imatges de la setmana.

18:27 Cine de cine - L'home que volia ser rei
tancar

L'home que volia ser rei

Dravot i Peachy Carnehan. Li expliquen que volen anar al Kafiristan salvatge i primitiu per fer fortuna. Després de moltes aventures, arriben al poble kafiristanès d'Er-Heb, on coneixen l'exsoldat Billy Fish, que es converteix en el seu fidel amic. També hi coneixen el cap del poble, Ootah, i l'ajuden a guanyar la batalla contra un altre poble. Gràcies a la seva valentia, coratge i invencibilitat, els homes de tots dos exèrcits veuen Dravot com un rei i com un déu. Dravot aviat comença a creure que és un déu, però quan decideix convertir una noia del poble en la seva dona i en reina, la gent comença a dubtar d'ell. Durant el casament, la noia, terroritzada, el mossega i li fa sortir sang, i així comproven que no és un déu immortal, sinó un home com ells i la gent persegueix els tres estrangers per expulsar-los de la ciutat.

20:44 Just kidding
21:00 Telenotícies vespre
21:45 De vacances - Coques amb cireres
tancar

Coques amb cireres

"Sabors": Coques amb cireres. A la primavera, en temps de cireres, i molt especialment pels volts de Corpus, a Reus i, en general, al Baix Camp, forns i pastisseries van plens de cócs i coques amb cireres. Amb la cuinera més famosa de Reus, la Mariona Quadrada, professora de cuina i escriptora, anirem al tros a collir cireres negretes, com marca la tradició. Després, a la seva escola, ens parlarà dels costums sobre aquest dolç mentre ens fa una coca adobada amb cireres.

21:55 60 / 90 - Cap. 8 L'HOME A LA LLUNA I CLAUDIA SCHIFFER
tancar

Cap. 8 L'HOME A LA LLUNA I CLAUDIA SCHIFFER

La Laura es va casar de negre. 30 anys abans, la seva mare, la Roser, va arribar verge a l'altar. La Gemma va passar la nit de noces al cotxe, amb el marit i el gos. I el seu pare, l'Antònio, en un vagó de tren ple de gent. La Roser es va prometre als 15 anys. Com que era florista es va fer ella mateixa el ram de núvia i el dia del casament va arribar ben verge a l'altar, com ho manaven els cànons. La seva filla, la Laura, es va casar vestida de negre. Això sí, era la segona vegada que jurava amor etern. El més important per a ella el 1992 va ser el naixement de la seva primera filla, i va passar de cop del botellón al biberó. L'Antonio era aprenent en una farmàcia i es comprava els trajos a terminis. Es va casar als 22 anys i va passar la nit de noces camí de Madrid. Anava amb la dona i sis desconeguts més en un vagó de lliteres. Sembla una tradició familiar perquè la seva filla, la Gemma, va passar la primera nit de casada a dins del cotxe amb el seu gos i el marit. Tenia la casa plena de convidats i estaven tan cansats que es van quedar KO en una cuneta solitària del cap de Creus. Col·labora amb diverses ONG i viu mig any al Perú i mig a Girona.

22:24 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, Ángel Acebes confessa per primera vegada a televisió que era un indepentista infiltrat al PP amb la intenció de destruir el partit des de dins. D'altra banda, al govern català se li apareix la Moreneta, que s'ofereix per resoldre tots els problemes de Montilla i els seus consellers. El preu a pagar, però, és massa alt. Mentrestant, a Esquerra, el president Puigcercós anuncia el fitxatge del nou mànager que ha de portar el partit a la victòria: el triomfador Luis Aragonés. I el president Zapatero presenta el paquet de mesures excepcionals contra la crisi.

23:00 Herois - L'amabilitat dels desconeguts
tancar

L'amabilitat dels desconeguts

Entre torn i torn al restaurant del poble de menjar per emportar-se, la Monica Dawson comença a mostrar unes habilitats inesperades i fins ara desconegudes pel seu germà Damon, la seva àvia Nana i el seu cosí Micah. Angela Petrelli fa una confessió xocant un cop es coneixen més detalls de la generació anterior d'herois. Com que la Molly no es pot desfer del monstre que li converteix cada somni en un malson, en Matt li demana que deixi de banda les seves pors i el localitzi en un mapa. Les conseqüències seran terribles. L'H.R.G. sospita que la Claire surt amb un noi i tem pel futur. A mesura que es van acostant als Estats Units, la Maya i l'Alejandro fan un descobriment tètric a la carretera.

23:55 Pel·lícula - La brigada de Sharky
tancar

La brigada de Sharky

Sharky i els seus companys viuen la frustració d'estar en una brigada policíaca on s'han anat acumulant persones relegades de les seves funcions per una raó o una altra. L'assassinat d'un lladre els retorna a les investigacions d'alt nivell perquè les seves conseqüències impliquen gent diversa i important, com un candidat a governador de l'estat, un cap de la màfia i una prostituta de luxe.

01:53 Nip/Tuck - La Gala Gallardo
tancar

La Gala Gallardo

Escobar Gallardo demana un tractament cosmètic a Sean i Christian per a la seva dona, Gala que ha estat atacada brutalment pels enemics del seu marit. El futur de Christian i Michelle es veu amenaçat quan finalment s'exposa el passat violent i obscur de Michelle. Amb Julia i els seus dos fills més petits vivint a Nova York i Matt i Kimber esperant una criatura, Sean pren una decisió sobre la seva participació a McNamara/Troy que li canviarà la vida.

02:42 Pel·lícula - Descens a les tenebres
tancar

Descens a les tenebres

A les profunditats del mar hi ha un complex industrial que explota unes mines submarines. Un accident provoca la mort de diversos treballadors i envien un investigador per esbrinar-ne les causes. Només arribar, però, s'adonarà que no es tractava d'un accident i que hi ha un greu conflicte entre els miners i l'empresa propietària.

04:10 El club - + info
tancar

+ info

L'actriu Anabel Alonso passa per "El Club" per parlar-nos de l'obra de teatre "Nunca estuviste tan adorable" del director Javier Daulte, en què ell explica la història de la família de la seva mare. La parella que ens comentarà l'actualitat, la formaran les periodistes Màrius Carol i Helena Garcia Melero. El Mag Lari ens sorprendrà amb algun truc dels seus. I amb el professor de comunicació Lluís Pastor, el periodista Iu Forn i amb Flora Saura, Santi Carulla i Marisol Galdón analitzarem quines han estat les millors imatges de la setmana.

05:44 Videoclips catalans - FRENÈTIC:Altres tempestes
05:48 Videoclips catalans - MIQUEL ABRAS:Amb tu sóc jo
05:52 Videoclips catalans - MESCLAT:Corrandes colonials
05:56 Videoclips catalans - LA MEDIA LUNA:Barquito a la deriva
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Món natural - Ants a les valls d'Escòcia
07:50 A cals suricates - La padrina
08:13 Secrets de la natura - Les girafes de Namíbia: Rodamons del desert
08:40 L'autèntica llegenda de la Torre Eiffel - + info
tancar

+ info

En el segon capítol es veurà la culminació del projecte i l'atzarosa vida que va afrontar Eiffel. La torre va néixer condemnada a mort: vint anys justos després de la seva inauguració el 1889, havia de ser desmuntada. El camp de Mars de Paris havia de continuar sent un camp d'ensinistrament de la cavalleria militar. Però la torre tenia un aire màgic que va encisar els parisencs i a tothom. El fet de poder pujar i gaudir d'aquella vista tan extraordinària en un moment que encara no s'havien inventat els avions i, per tant, gairebé ningú no havia volat mai, va fer que pujar al tercer pis de la torre Eiffel fos a finals del XIX una experiència única.

09:31 Horitzons
09:31 Paisatges de Grècia - Santorí, al vessant de la muntanya
tancar

Santorí, al vessant de la muntanya

L'illa grega de Santorí, al mar Egeu, és la més meridional de les Cíclades i, amb altres illes menors, constitueix la cova d'una antic cràter volcànic. Però també és una illa amb unes altes parets que cauen a plom damunt del mar. En el cim d'aquestes parets, i penjant sobre l'aigua, es troba la ciutat més important, Thera.

09:55 Les rutes més espectaculars dels Estats Units - D'Arizona a Alaska
tancar

D'Arizona a Alaska

El tercer capítol és una travessia des d'Arizona fins a Alaska, passant pel Grand Canyon per arribar a la Route 1, la carretera de la costa oest en direcció nord fins als parcs naturals de Yosemite i Redwoods. Finalment, s'arriba al poble miner de Winthrop, a l'estat de Washington.

10:50 Pare Pio exprés - Pare Pio exprés
tancar

Pare Pio exprés

Hi ha una manera de fer turisme per Itàlia, molt bé de preu, però inclou el risc de moure's per aigües perilloses plenes de venedors agressius. Molt popular entre els jubilats, aquests viatges en autocar visitant indrets religiosos i turístics, tenen un cost de 30 euros diaris. Aquest preu inclou transport, menjar, allotjament i l'assistència a unes sessions de venda que no acaben mai. En aquest documental tindrem ocasió d'observar la batalla entre els venedors professionals i els pensionistes espavilats.

11:49 Jardineria del segle xxI - El món vegetal de Breimann i Bruun
12:15 La Roma antiga: grandesa i decadència d'un imperi - Cap. 1 Neró
tancar

Cap. 1 Neró

La sèrie comença amb Neró obsessionat amb la reconstrucció de Roma després que aquesta ciutat fos destruïda per un incendi que va fer milers de víctimes. Era tan forta la seva dèria que va arribar a coaccionar aristòcrates i a robar dels temples per poder veure complerts els seus desitjos. Va embogir tant que va matar la seva dona i es va casar amb el seu noi esclau.

13:07 Què passaria si... - Cap. 1
tancar

Cap. 1

Al primer capítol veurem si podem guanyar als dards utilitzant les matemàtiques; descobrirem si sota l'aigua es pot respirar tan bé com sembla que ho fan els actors de cinema; ens endinsarem en l'ADN d'un kiwi... i molt més.

13:29 Loops estiu - Cap. 28
14:00 Túrmix arrels - Cap. 37
tancar

Cap. 37

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món: Madredeus - Anseio Daniela Mercury - Santa Helena Cheb Mami - Meli Meli 21 japonesas - Koko Blind boys of Alabama - Run on For a Long Time Henri Salvador - Jazz Mediterranée Tete Montoliu - No hago otra cosa que pensar en ti Bustamante - Hablando de Van Morrison Eduard Canimas - Sense Filtre Natasha Atlas - Mish Fadilak Alpha Blondy - Sweet Fania Diallo Us 3 - Cantaloop Fernanda Abre - Rio 40º Blackalicious - Powers 7 notas y 7 colores -Nikes Nuevas

14:55 Músiques del món - Martinica
tancar

Martinica

KALI (Martinica) Martinica és una illa al mar de les Antilles, encara avui colònia de l'estat francès amb un règim d'autonomia regional. Kali és el músic més popular d'aquesta illa i un defensor de les cultures del Carib. Toca el banjo i està musicalment influenciat per l'estil del reggae. Discografia: "Racines 2" (1990), "FrancOfaune" (2000), entre d'altres.

15:59 Els ximpanzés, un pont al món - Els ximpanzés, un pont al món
tancar

Els ximpanzés, un pont al món

L'escola Patronat Domenech i el Zoo de Barcelona decideixen posar a prova les seves capacitats. Quin es el paper actual dels parcs zoològics? Cóm ha d'evolucionar el sistema pedagògic? Els alumnes de l'escola, mitjançant un treball d'observació als ximpanzés, aconsegueixen un excel·lent material per a treballar a l'aula. "Els Ximpanzés, un pont al món" es el documental que narra aquesta iniciativa.

16:57 Bèsties clip - La truita
17:02 Bèsties clip - el conill
17:08 Zoom - Una postal de la Polinèsia - Tuamotu, la Polinèsia francesa
17:10 Zoom - Una neteja de cara - París, França
17:12 Zoom - Homes, cavalls i toros - Andalusia, Espanya
17:16 Bèsties clip - les oques
17:21 Mediterrània - Temps de verema
tancar

Temps de verema

El capítol tracta d'un dels conreus més típics de la conca mediterrània, la vinya, en el moments de l'any en què es fa la collita del raïm: la verema. Aquest conreu s'ha estès per totes les regions del món amb clima mediterrani i també per altres no mediterrànies en què és possible. . A més de passar revista a l'origen d'aquest conreu i al procés històric d'expansió arreu del món, s'expliquen totes les activitats que hi estan lligades i que es va succeint al llarg de l'any: podes hivernals, defensa contra les glaçades tardanes, regatge i, finalment, collita, tant de raïms de vi com de raïms de taula, i festes lligades a aquesta activitat.

17:49 H20 - PRODUIR ALIMENTS AMB MENYS AIGUA
tancar

PRODUIR ALIMENTS AMB MENYS AIGUA

L'aigua no només és necessària per beure, sinó també per cultivar aliments. Davant d'una demanda creixent de diferents usuaris pel recurs de l'aigua. Produir aliments amb menys aigua ens mostra el sistema de reg localitzat i fa evident que fer un bon ús de l'aigua de reg millora la productivitat de les explotacions agrícoles i fa que siguin sostenibles mediambientalment.

17:54 El medi ambient - Reciclatge de CD
17:58 El medi ambient - Projectes per l'aigua a Kènia
18:01 Tresors de l'islam al Mediterrani - Sicília: paradís dels sarraïns
18:47 Jardineria del segle xxI - El món vegetal de Breimann i Bruun
19:14 Tot un món - Cap. 17
19:18 Tot un món - Cap. 18
19:21 Tot un món - Cap. 19
19:30 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls
tancar

Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls

Per a molta gent, l'art és l'embelliment de la vida, però també pot ser un contrapés indispensable per al costat fosc de la nostra existència. Donades les catàstrofes que Rússia ha patit a llarg del darrer segle, l'art no hi pot ser considerat un luxe superflu. Els "Hermitage-niks" no treballen per diners (la seva feina està molt mal pagada) sinó per "una altra cosa". L'operari Vadim, la vigilant Valentina i la conservadora Yuna ens parlen de les seves obres d'art preferides i expliquen l'essència d'aquest concepte que tant s'estimen: "Hermitage-nik".

19:54 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Marcs buits
tancar

Passió per l'Ermitage: Marcs buits

Olga (76), cap de manteniment del museu és una de les "Hermitage-niks" més antigues. Aquesta tsarina no oficial de l'Ermitage, que dirigeix el seu departament amb ma de ferro, va quedar marcada per sempre més per la Segona Guerra Mundial. Els "Hermitage-niks" d'aquells dies van salvar les obres d'art de la mortaldat de la guerra, però l'art va ser a la vegada la seva salvació en temps de gana i de fred.

20:21 Jesse James: llegenda, bandit, terrorista - Jesse James: llegenda, bandit, terrorista
21:13 Mons petits
21:22 Mons petits
21:33 Temps d'aventura - Temps d'aventura
tancar

Temps d'aventura

Us convidem a veure un d'aquells documentals fets per acostar l'himalaisme en general, i l'Everest en particular, a tots els teleespectadors: "Cims paral.lels". És la pel.lícula de Jordi Canyigueral dedicada a la primera expedició gironina que va fer el cim de l'Everest l'estiu passat. Un relat impressionant protagonitzat no només pels alpinistes de l'expedició que van anar a la muntanya, sinó també pels familiars que es van quedar a casa. Altres continguts del programa d'aquesta setmana són: el triomf de Kilian Jornet en la prova de la Copa del Món de curses de muntanya Buff Skyrunner Series disputada el cap de setmana passat a l'estació d'esquí andorrana de Vallnord; les dues últimes proves del circuit de pedalades populars Open Natura celebrades a Platja d'Aro i al Catllar; i en la secció Racons, la visita al parc de Les Deus Aventura, a Sant Quintí de Mediona, on farem els circuits dels plataners, del pèlag del Fregaire i de la roca llisa.

22:00 Els secrets dels sexes - Cap. 1 El cervell sexual
tancar

Cap. 1 El cervell sexual

Cinc homes i cinc dones se sotmeten a diversos tests perquè els científics categoritzin el seu cervell com a masculí o femení. Aviat s'adonaran que el sexe del cervell no té per què coincidir amb el sexe del cos. Un científic també estudiarà una parella que discuteix constantment i mirarà d'esbrinar si hi ha alguna clau en la seva activitat cerebral que faci que no es puguin entendre. El programa també mostrarà un home que ha canviat el sexe del cervell; un científic estudia l'efecte del nivell prenatal de testosterona sobre el nostre comportament, i un altre assegura que pot predir el resultat d'una cursa basant-se només en la llargada dels dits índex i anular dels participants.

23:00 Sputnik
23:50 Ritmes.clips - + info
tancar

+ info

Aquest estiu els ingredients són únics: dos músics amb unes connexions poc aparents reunits per parlar de música i especialment de la música d'aquell qui tindran al costat. Què n'opinen de l'explosió de festivals? Com veuen el panorama musical català? Què en saben realment l'un de l'altre? La primera cita la tens amb Mishima i La Brigada!

00:42 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls
tancar

Passió per l'Ermitage: Una llum tènue als ulls

Per a molta gent, l'art és l'embelliment de la vida, però també pot ser un contrapés indispensable per al costat fosc de la nostra existència. Donades les catàstrofes que Rússia ha patit a llarg del darrer segle, l'art no hi pot ser considerat un luxe superflu. Els "Hermitage-niks" no treballen per diners (la seva feina està molt mal pagada) sinó per "una altra cosa". L'operari Vadim, la vigilant Valentina i la conservadora Yuna ens parlen de les seves obres d'art preferides i expliquen l'essència d'aquest concepte que tant s'estimen: "Hermitage-nik".

01:07 Cànon Art - Passió per l'Ermitage: Marcs buits
tancar

Passió per l'Ermitage: Marcs buits

Olga (76), cap de manteniment del museu és una de les "Hermitage-niks" més antigues. Aquesta tsarina no oficial de l'Ermitage, que dirigeix el seu departament amb ma de ferro, va quedar marcada per sempre més per la Segona Guerra Mundial. Els "Hermitage-niks" d'aquells dies van salvar les obres d'art de la mortaldat de la guerra, però l'art va ser a la vegada la seva salvació en temps de gana i de fred.

01:36 Arquitectures - L'Alhambra de Granada
tancar

L'Alhambra de Granada

Presentat per Helio Piñón. L'Alhambra de Granada, construïda dalt d'un promontori rocós de 700 m de llarg i que ocupa 10 hectàrees, és un palau, una ciutat dinàstica i una fortalesa.

02:03 Els secrets dels sexes - Cap. 1 El cervell sexual
tancar

Cap. 1 El cervell sexual

Cinc homes i cinc dones se sotmeten a diversos tests perquè els científics categoritzin el seu cervell com a masculí o femení. Aviat s'adonaran que el sexe del cervell no té per què coincidir amb el sexe del cos. Un científic també estudiarà una parella que discuteix constantment i mirarà d'esbrinar si hi ha alguna clau en la seva activitat cerebral que faci que no es puguin entendre. El programa també mostrarà un home que ha canviat el sexe del cervell; un científic estudia l'efecte del nivell prenatal de testosterona sobre el nostre comportament, i un altre assegura que pot predir el resultat d'una cursa basant-se només en la llargada dels dits índex i anular dels participants.

02:55 Sputnik
03:44 Ritmes.clips - + info
tancar

+ info

Aquest estiu els ingredients són únics: dos músics amb unes connexions poc aparents reunits per parlar de música i especialment de la música d'aquell qui tindran al costat. Què n'opinen de l'explosió de festivals? Com veuen el panorama musical català? Què en saben realment l'un de l'altre? La primera cita la tens amb Mishima i La Brigada!

04:35 Túrmix arrels - Cap. 37
tancar

Cap. 37

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món: Madredeus - Anseio Daniela Mercury - Santa Helena Cheb Mami - Meli Meli 21 japonesas - Koko Blind boys of Alabama - Run on For a Long Time Henri Salvador - Jazz Mediterranée Tete Montoliu - No hago otra cosa que pensar en ti Bustamante - Hablando de Van Morrison Eduard Canimas - Sense Filtre Natasha Atlas - Mish Fadilak Alpha Blondy - Sweet Fania Diallo Us 3 - Cantaloop Fernanda Abre - Rio 40º Blackalicious - Powers 7 notas y 7 colores -Nikes Nuevas

05:30 De la terra - De la terra
05:40 El medi ambient - Usos de biomassa a Europa
05:44 Paisatges de Grècia - Santorí, al vessant de la muntanya
tancar

Santorí, al vessant de la muntanya

L'illa grega de Santorí, al mar Egeu, és la més meridional de les Cíclades i, amb altres illes menors, constitueix la cova d'una antic cràter volcànic. Però també és una illa amb unes altes parets que cauen a plom damunt del mar. En el cim d'aquestes parets, i penjant sobre l'aigua, es troba la ciutat més important, Thera.

06:07 La Sierra - La Sierra
tancar

La Sierra

La Sierra, un petit barri de Medellín, a Colòmbia, està dirigit per una banda de joves, la majoria adolescents, amb lligams amb els il·legals grups armats paramilitars de Colòmbia. Al llarg de tot un any, el documental segueix les vides de tres d'aquests joves i les seves experiències d'amor, de guerra i de mort. Més de 30.000 persones han estat assassinades al llarg dels darrers 10 anys en el sagnant conflicte Colombià, en el qual les guerrilles d'esquerra lluiten contra el govern i els grups paramilitars de dreta. Recentment, com que les guerrilles i els paramilitars lluiten pel control dels barris marginals de les grans ciutats, les bandes urbanes s'alineen amb uns o altres. D'aquesta manera, el conflicte nacional es trasllada a una brutal guerra local que enfronta uns barris contra els altres.

Progrmació BD ....
07:00 Hello, Hoobs! - where's the television?
07:05 Els Hoobs - Penjadors
tancar

Penjadors

Què ho fa que quan tens una hubipila de CD's, el que vols posar és precisament el que no trobes? De fet, a en Groove li aniria bé trobar una altra manera de guardar-los, enlloc de deixar-los escampats per tot arreu.

07:29 Els barrufets - El Pocatraça barrufa el futur / La matèria...
tancar

El Pocatraça barrufa el futur / La matèria...

El Pocatraça s'ha trobat una pedra on hi veu coses que l'ajuden a barrufar el futur. Quina sort, oi?! El que no sap és que, de vegades, saber què ha de passar, porta mala sort. En Gargamel ja se n'ha enginyat una altra! Aquest cop entrarà als somnis dels barrufets per capturar-los. Sort que el Gran Barrufet ha sentit parlar de la Corona Daurada dels Somnis...

07:55 mic 3
07:55 Pingu - Robby the snowboarder
tancar

Robby the snowboarder

Li agradaria tant a en Pingu saber fer els salts que fa en Robby amb la planxa de neu! La Pingi també en sap molt, de fer surf. Fins i tot més que en Robby! A més, la Pingi li ensenya trucs a en Pingu. No com en Robby, que no para de riure's del seu amic. Oi que ja ho saps que qui riu primer, plora darrer?

08:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 37 La història dels frarets de l'illa de molsa
tancar

Cap. 37 La història dels frarets de l'illa de molsa

Avui, amb el permís de tothom, en Nelson ens explicarà com l'Hercule Moustache, que de vegades podia ser molt malcarat, va arribar a ajudar un equip de futbol de frarets. La veritat és que va començar tot molt malament. A l'Hercule li agradava molt la tranquil·litat de l'Illa de la Molsa, i no suportava que ningú hi jugués a pilota! Fins que un dia...

08:11 El xai Shaun - Cap. 9 El peluix d'en Timmy
tancar

Cap. 9 El peluix d'en Timmy

Pobre Timmy... Està molt trist perquè el granger li ha pres el seu xaiet de peluix i se n'ha fet amo el gat de la granja. En Shaun també està una mica enfadat i no pensa quedar-se de braços plegats. Ha arribat l'hora de buscar un pla per recuperar el xaiet d'en Timmy! El gat, però, és molt espavilat i no es deixa enganyar així com així...

08:26 Club Super3
08:26 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Les terribles vacances de la família d'en Goril·la
08:55 Codi: Lyoko - Un fart de fardar
09:22 La Creepie creix - L'escarabat sense cap
tancar

L'escarabat sense cap

La Creepie està a punt d'anar al seu primer ball de disfresses de l'escola! Està una mica nerviosa, però, en el fons, en té moltes ganes. I potser s'ho passarà més bé del que es pensa!

09:32 La Creepie creix - La invasió de les llagostes
tancar

La invasió de les llagostes

La Creepie no està gaire contenta de veure que una colla de llagostes, parentes seves, han envaït Middlington. Això sí, no pensa permetre que els facin res! I és que són de la família...

09:47 L'hotel zombi - Una visita inesperada
tancar

Una visita inesperada

En Fungus té una admiradora, una noia que sempre va vestida de negre... una mica estrafolària. De fet, està disposada a canviar d'estil perquè la convidin a la festa de la Lucy. En Fungus també decideix fer un canvi total de la seva manera de ser. Aviat, però, l'Angus, pare d'en Rictus, decidirà salvar els seus néts dels efectes malaltissos dels humans!

10:14 Valérian i Laureline - Amb el temps
tancar

Amb el temps

Any 2416. Els shingouz han contractat en Valérian i la Laureline perquè recuperin la Derdekken, una nau que va desaparèixer fa 153 anys i que està a la deriva a l'espai. La seva missió és treure'n la càrrega que porta, que estan convençuts que és molt valuosa. Un cop dins la nau, però, es trobaran amb fenòmens d'allò més estranys. Pot ser que estigui encantada?

10:46 Megaman, el ciberguerrer - Bogeria desenfrenada i combats violents (2)
tancar

Bogeria desenfrenada i combats violents (2)

El combat entre en Lan i en Megaman i el senyor Match i en Torchman està més emocionant que mai! Però en Lan no s'esperava mai que el seu rival l'ataqués amb un virus que ha malmès les plaques solars de l'estadi! L'últim combat del dia serà entre en Higsby i en Numberman i la Sal i en Woodman. Sembla que en Higsby ho té fàcil... O no?

11:06 Megaman, el ciberguerrer - Un combat al carrer
tancar

Un combat al carrer

Per celebrar les victòries de la primera setmana del Gran Premi N1, la Yai ha convidat tota la colla a un sopar que acabarà en un repte entre en Lan i en Chaud. Just quan comença el combat membres dels Tres Mundials deixen anar una sèrie de virus programats per esborrar en Megaman i el NetNavi d'en Chaud, en Protoman.

11:28 El xou de la granota - Cap. 17 Un Nadal verd
tancar

Cap. 17 Un Nadal verd

La granota, sense voler, s'ha empassat en Rudolf, un dels rens del Pare Noel. Pot ser que en Rondinaire acabi fent servir el Pare Noel per tibar el trineu i la fura per fer de Pare Noel?! Però si la fura l'únic que volia era cruspir-se la granota sense farciment de ren! Ara li tocarà baixar per les xemeneies... i potser s'hi quedarà encallada!

11:35 El xou de la granota - Cap. 18 Una granota molt escultòrica
tancar

Cap. 18 Una granota molt escultòrica

La granota, sense voler, s'ha quedat tota empastifada de resina i s'ha convertit, segons la princesa, en una autèntica obra d'art que hauria d'estar a la sala d'exposicions del catell. Evidentment, la fura no té els mateixos gustos que la princesa. Ella més aviat preferiria veure-la dins d'un plat, la granota, per poder-se-la cruspir, és clar!

11:44 Els increïbles germans Adrenalini - Els trineus del perill
tancar

Els trineus del perill

Sembla que no pugui ser, però el Pare Noel ha acabat detingut per excés de velocitat en plena Nit de Nadal per culpa d'una persecució espectacular amb els germans Adrenalini. I ara qui portarà els regals als nens?! No hi ha més remei. Està clar que és cosa de l'Enk, l'Adi i en Xan. I no t'ho perdis, que els repartiran al seu estil!

11:54 Club Super3
11:54 Lucky Luke - Prima donna
12:22 La màgica Do-Re-Mi - La Popi fent de germana gran?
tancar

La Popi fent de germana gran?

La Karin s'ha enfadat amb el seu germà gran i s'ha entossudit que la Popi li faci de germana. Voldria que es passés tot el dia jugant amb ella. La Popi només té una solució: fer servir tot el seu enginy per intentar que els germans facin les paus.

12:49 Rantaro
13:13 Rantaro - Els llops de riu d'en Kisanta / Dóna'm sopa dolça de mongetes vermelles / Fora d'aquí!
13:44 3xl.cat
13:44 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la companyia de teatre itinerant (1)
14:12 Inuyasha - En Bankotsu, el cap de l'escamot dels set fantasmes ressuscitats
tancar

En Bankotsu, el cap de l'escamot dels set fantasmes ressuscitats

A l'Inuyasha i als seus amics els adverteixen que no s'acostin a un castell que han trobat perquè el Senyor de la fortalesa va executar els membres de l'Escamot dels set fantasmes ressucitats fa molt temps. Ara els esperits malignes es volen venjar i reclamen que els tornin l'arma amb què els van matar. Després que la població del castell hagi estat exterminada, en Koga i l'Inuyasha hi arriben per lluitar contra l'Escamot dels set.

14:38 Somnis d'estiu
15:02 Samantha ups! - Samantha al mercat
tancar

Samantha al mercat

La Samantha i la Chantal van al mercat a comprar i no s'estan de res.

15:07 Tots cinc - Grans esperances
tancar

Grans esperances

Ara que s'hi ha casat, Will comença a enamorar-se de Holly, cosa que, naturalment, perjudica la relació de Bailey tant amb Will com amb Holly. Kirsten i Charlie anuncien a la família que seran pares. Julia s'estima més quedar-se al costat dels seus germans que anar-se'n a Mèxic amb Adam. Els lligams entre Claudia i Todd s'estrenyen. Charlie comença a aprendre a exercir l'autoritat a la fàbrica.

15:50 El món perdut - Drets de naixement
16:34 Expedient Zack - Corre, Zack, corre
tancar

Corre, Zack, corre

En Zack s'ha comprat unes vambes molt bones i molt cares per poder guanyar una cursa benèfica. A més de no poder parar de córrer un cop finalitzada la cursa, en Zack signa un contracte sense adonar-se que s'acaba de vendre l'ànima.

16:56 Explica'm un conte - El vaquer i la serp minut
17:02 Explica'm un conte - El gos monstruós i al princesa de les roses
17:08 Una mà de contes - La sirena i les pomes
tancar

La sirena i les pomes

L'Evan és un jove que viu en una illa del mar del Nord. Un dia coneix una sirena a qui dóna una poma, una fruita que la sirena no ha tastat mai. L'Evan i la sirena s'enamoren, però el destí els obliga a separar-se. Abans de marxar, l'Evan planta una pomera a les roques.

17:16 mic 3
17:16 Bumba
17:23 Pepa, la porqueta - Cap. 77
tancar

Cap. 77

Avui és la festa de l'escola i la senyora Conill s'encarrega de la rifa. La Pepa ha estat molt de sort, perquè ha guanyat el primer premi: una volta en globus aerostàtic! Hi aniran la Pepa, en Jordi, la mare, el pare i la senyora Conill, que farà de pilot. Ah! I no es poden descuidar l'osset i el dinosaure! El viatge té pinta de ser molt emocionant... amb rescat inclòs!

17:31 mic 3
17:31 Bob, el manetes - El Llampec tot-terreny
17:43 Explica'm un conte - Un Pare Noel sense barba
17:55 Club Super3
17:55 Zoe Kezako - Cap. 29 La desaparició
tancar

Cap. 29 La desaparició

La Dallonses, que ha sentit ben clar com la Zoe deia que és prou grandeta per cuidar-se sola i vigilar en Titi, ha decidit donar-li un vot de confiança. En Tim, el germà de la Dallonses, voltarà per allà, per si les mosques... No fos cas que en Titi desaparegués i es presentés a casa la tieta Petonets... a veure els seus estimats nebots! On t'has ficat, Titi?!

18:10 Sakura, la caçadora de cartes - La petita aventura de la Sakura
18:39 Espies de veritat - Un toc salvatge
tancar

Un toc salvatge

Un malvat dissenyador de moda combina els gens dels humans amb els dels animals per crear el primer abric fet a mida i sense costures.

19:03 Keroro - Tres del tres! Operació "netejada d'orelles"! A formar! / En Keroro! no surt...
tancar

Tres del tres! Operació "netejada d'orelles"! A formar! / En Keroro! no surt...

En Keroro ha tingut una idea genial. Aprofitarà el costum que tenen els pokopenians de netejar-se les orelles fent-se pessigolles, per agafar la població desprevinguda i envair el planeta. Potser funciona i tot! Més tard, totes les dones es barallaran per una bola que concedeix tots els desitjos, però només a les dones! La Bola del Trigut, tot un misteri per en Keroro.

19:26 Domo - + info
tancar

+ info

L'ós i la guineu tenen ganes de fer una mala passada a en Domo i al senyor Usaji fent petjades d'un monstre terrible. Primer faran la del monstre fill, i en Domo i l'Usaji s'ho empassaran. Després, la de la mare. I també s'ho beuran. I al final, la del monstre pare. Aquesta vegada, però, en Domo i l'Usaji els tenen una sorpresa preparada... Te la imagines?

19:34 Club Super3
19:34 Minúscul - Cap. 9 El somni de l'eruga
tancar

Cap. 9 El somni de l'eruga

L'eruga, des d'un arbust, observa embadalida tot d'insectes voladors. No sap ben bé per què, però a ella també li agradaria molt poder volar. És un sentiment que li surt de dins i que no el pot evitar. És el somni de la seva vida, poder volar. I potser algun dia se li farà realitat, vés a saber...!

19:42 3xl.cat
19:42 One piece - La promesa d'en Ruffy a la ballena illa
20:08 Freqüència 04 - El pirata (part 2)
tancar

El pirata (part 2)

La Majo li diu a en Lucas que està molt dolguda amb ell i tot seguit surt a buscar en Pedro per tornar-li la jaqueta que es va deixar a la platja. En Maxi està molt empipat amb en Pírex per allò dels músics. Quan la Florencia s'assabenta del que va fer el seu nòvio, discuteixen. En Notxa i els seus amics van de nit al desballestador per aconseguir les peces que els falten per reparar el cotxe. La Lupe ha vist que en Jagger porta la medalla que ella li va regalar al Pirata, ara ja sap qui la va ajudar.

20:31 Samantha ups! - Samantha en un banc
tancar

Samantha en un banc

La Samantha i la Chantal es troben en un banc d'un parc on passen moltes coses i molta gent!

20:36 Samantha ups! - Samantha al gimàs, u
tancar

Samantha al gimàs, u

La Samantha i la Chantal s'apunten al gimnàs i hi van per primera vegada. Per començar, s'ho prenen amb molta calma.

20:43 El món perdut - Resurrecció
21:26 Angus i Cheryl - Cap. 9 Dobles parelles
tancar

Cap. 9 Dobles parelles

En Buddie i l'Amanda gaudeixen d'una tarda al parc amb ensurts, gelats i sorpreses d'enamorats. L'Angus intenta copiar-los però la Cheryl serà un os dur de convèncer...

Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1617
tancar

Cap. 1617

Convençuts que la Chus és fora del país, la Clara i en Sergi surten a fer una volta. La Sara exigeix a en Fidel que delati en Paco. Torna l'Àngela. No sap què fer. Ha de decidir si es queda o se'n va a viure a Madrid. En Max s'ha proposat que l'Eli no abandoni els seus ideals per més que no estigui en el seu millor moment.

22:05 Estació d'enllaç - Fulls d'un dietari
tancar

Fulls d'un dietari

Un joc de sentiments i interessos contraposats provoca una situació tensa que costa de solucionar.

22:51 Estació d'enllaç - Vida de gossos
tancar

Vida de gossos

La mala entesa entre el Pere i la Fina s'accentua tot i un incident que podia esdevenir dramàtic.

23:39 Pel·lícula - Encontres a la tercera fase
tancar

Encontres a la tercera fase

Roy Neary és un humil reparador que veu objectes no identificats volant prop de casa seva, a l'estat d'Indiana. Aquest fet desencadena un seguit d'esdeveniments dramàtics: ell intenta desesperadament entendre què és el que ha experimentat; queda desconcertat per l'actitud obstruccionista del govern i la seva tensió emocional s'acosta al límit. La seva esposa, Ronnie, no entén res i considera que la seva relació matrimonial es desintegra. En la seva investigació, Neary s'aferra al suport de Jillian, que també ha presenciat l'encontre nocturn. Paral·lelament, un grup de científics dirigits per un francès també investiga els fets.

01:43 Dallas - Pares i fills, i fills i pares
tancar

Pares i fills, i fills i pares

Bobby i JR deixen de banda els seus problemes per dur els seus fills James Richard, John Ross i Christopher, a una auntèntica conducció de bestiar que es fa a Southfork. Les relacions entre Cliff i Liz empitjoren perquè ella el troba amb una altra dona.

02:30 Pel·lícula - Encontres a la tercera fase
tancar

Encontres a la tercera fase

Roy Neary és un humil reparador que veu objectes no identificats volant prop de casa seva, a l'estat d'Indiana. Aquest fet desencadena un seguit d'esdeveniments dramàtics: ell intenta desesperadament entendre què és el que ha experimentat; queda desconcertat per l'actitud obstruccionista del govern i la seva tensió emocional s'acosta al límit. La seva esposa, Ronnie, no entén res i considera que la seva relació matrimonial es desintegra. En la seva investigació, Neary s'aferra al suport de Jillian, que també ha presenciat l'encontre nocturn. Paral·lelament, un grup de científics dirigits per un francès també investiga els fets.

04:34 Just kidding
04:52 Dallas - N'hi ha que guanyen, n'hi ha que perden
tancar

N'hi ha que guanyen, n'hi ha que perden

Malgrat l'actuació mútua que experimenten, James i Michelle juguen l'un amb l'altre: James convida la seva xicota a esmorzar i Michelle convida el seu secretari a un sopar a Southfork. Liz ofereix vendre la seva empresa a JR a canvi del nomenament de Cliff com a assessor governamental d'energia.

05:37 Dallas - Pares i fills, i fills i pares
tancar

Pares i fills, i fills i pares

Bobby i JR deixen de banda els seus problemes per dur els seus fills James Richard, John Ross i Christopher, a una auntèntica conducció de bestiar que es fa a Southfork. Les relacions entre Cliff i Liz empitjoren perquè ella el troba amb una altra dona.

06:27 El cor de la ciutat - Cap. 1617
tancar

Cap. 1617

Convençuts que la Chus és fora del país, la Clara i en Sergi surten a fer una volta. La Sara exigeix a en Fidel que delati en Paco. Torna l'Àngela. No sap què fer. Ha de decidir si es queda o se'n va a viure a Madrid. En Max s'ha proposat que l'Eli no abandoni els seus ideals per més que no estigui en el seu millor moment.