TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:00 Notícies 3/24
08:00 Notícies 3/24
11:30 Els Matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Demà als Matins d'Estiu analitzarà el repunt de la sinistralitat a les carreteres aquest estiu amb la directora general de trànsit i les dades de l'atur amb el secretari general d'ocupació.

13:25 Cuines: menú d'estiu - Sempre el demano al restaurant
tancar

Sempre el demano al restaurant

Es veuen en cartes de restaurants, però es poden fer a casa. Us oferim tres receptes d'aquest perfil.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Entre el cel i l'infern - Entre el cel i l'infern
tancar

Entre el cel i l'infern

La Rebecca i en Tom Gerling estan molt il·lusionats per ser pares. A causa d'un accident de trànsit, Rebecca perd la criatura i ja és el tercer avortament que pateix. Tom també passa per hores baixes. És cirurgià i ha d'operar la jove víctima de l'accident, però no aconsegueix salvar-li la vida. El pare del noi, un home molt influent el vol denunciar per error quirúrgic. Per no amoïnar encara més la seva dona, Tom mira de resoldre els problemes a la feina pel seu compte. La parella es va distanciant cada cop més però el desig de tenir un fill es manté viu tant en l'un com en l'altre. Davant la negativa de Rebecca a fer-se una inseminació artificial, el matrimoni decideix apostar per l'adopció. Malgrat que Tom li dóna ple suport, és Rebecca qui es fa càrrec del llarg i penós procés. Aviat, però, han d'entomar un important revés amb el qual no comptaven: l'administració competent els comunica que la petició d'adoptar un nadó ha estat denegada. De mutu acord resolen adoptar un nen a l'estranger i marxen cap a l'Argentina.

17:22 Unitat d'investigació - Mala conducta
tancar

Mala conducta

Els participants d'un joc de rol troben un home mort al mig del bosc. Molt a prop d'on és hi ha el seu cotxe amb una pintada amenaçadora. Tot apunta que l'han assassinat. Es tracta d'un advocat especialitzat en multes de trànsit i en la recuperació de punts del carnet de conduir. Mentre l'equip de la Unitat d'Investigació treballa en aquest cas, un pescador troba el cos d'una dona lligada dins del maleter d'un cotxe.

18:22 Unitat d'investigació - Mal presagi
tancar

Mal presagi

Una noia cega troba una amiga seva morta al pàrquing de casa. No ha vist l'assassí, però n'ha notat la presència; totes dues eren vidents professionals. L'equip de la Unitat d'Investigació s'haurà d'enfrontar amb un munt d'incògnites tangibles i intangibles que els trasbalsaran profundament. Paral·lelament, el cas de l'assassí en sèrie va evolucionant a poc a poc, tot i que no té cap relació amb el cas de les vidents, almenys aparentment.

19:29 Afers exteriors - Corea del Nord
tancar

Corea del Nord

L'"Afers exteriors" demostrarà què és possible entrar a Corea del Nord i parlar català amb una certa normalitat. Miquel Calçada es desplaça fins a Pyongyang per aprendre a cantar en coreà en companyia d'Alejandro Cao de Benós de Les i Pérez. Ell és l'únic delegat del govern de Corea del Nord a l'estranger que no és coreà i el que ens ensenyarà el bo i millor d'aquest país.

20:01 Afers exteriors - Europa segle xx
tancar

Europa segle xx

Europa Història, el segle xx. En aquest capítol es viatjarà en el temps als escenaris clau dels últims cent anys d'Europa i es parlarà amb protagonistes del nostre passat terrible i recent.

21:00 Telenotícies vespre
21:55 Aeroport - MWC I RICS
tancar

MWC I RICS

El Mobile World Congress augmenta la pressió de l'aeroport perquè en poques hores hi passen més de 50.000 persones. S'incrementen els vols privats i els passatgers VIPs disposen de tota mena de luxes a les sales exclusives, fins i tot, de perruqueria. VIPs i famosos que generen expectació, com Neymar quan arriba a la terminal.

22:48 Estranyes Parelles - Carme Ruscalleda i Nani Roma: una parella que dona gas
tancar

Carme Ruscalleda i Nani Roma: una parella que dona gas

Toros, botiguers de diners, fuets, diamants de sang, becaris i bicicletes restaurades. Aquests són alguns dels conceptes que apareixen en la conversa d'aquesta estranya parella, la cuinera Carme Ruscalleda i el pilot Nani Roma.

23:47 Gran Reserva. Còmics - La lloll
00:30 Gran Reserva. Còmics - La lloll
01:06 Tria33
01:32 El Faro, cruïlla de camins - + info
tancar

+ info

La Patri descobreix que la Feng, davant dels problemes que aclaparen en Víctor, s'ha plantejat anar-se'n a la francesa. Discuteix amb ella per la seva covardia i la convenç que en Víctor la necessita al seu costat i que, per tant, s'hauria de quedar. La Irene i en Javier han fet les paus després d'una forta discussió a causa del sopar que ell té previst amb un empresari argentí per animar-lo a invertir en el prototip que està dissenyant.

02:18 El Faro, cruïlla de camins - + info
tancar

+ info

El Ricardo ha descobert una petita anomalia en els contractes amb el proveïdor de piscines per a la urbanització de luxe que Los Samanes està construint, i el Víctor té por que hagi descobert que ha estat cobrant diners en negre a canvi d'aquesta concessió. De moment, però, el Ricardo sembla que no hi ha reparat. La Fina, en canvi, sí que ha descobert que l'estaven entabanant: l'Ester no era més que un invent del Gaspar i del Damián per fer-la posar gelosa.

03:04 Ritmes a l'aula - Jaume Llombart Sextet
03:34 Cava de Blues - JG ACOUSTIC GANG
tancar

JG ACOUSTIC GANG

Cava de Blues és un espai dedicat a les noves creacions de 14 grups del país que es dediquen a aquest gènere musical. En aquesta edició, els grups que hi trobareu són: -A contrablues -Blas Picón & The Junk Espress -Bullfrog Electric Blues Experience -Dusa'ns Flying Blues Band -Dani Baraldés & The XX Band -Emili Baleriola Blues Quartet -Dani Nel·lo & Mario Cobo -Ivan Kovacevic 5 Spots -JG Acoustic Gang -John Big Stone & The Blues Workers -Legacaster! The Hillbilly Trio -Martini Surfers -Susan Santos & The Papa's Red Band -The Paparellos

04:20 Fusió i swing a l'estudi - CLARA LUNA
tancar

CLARA LUNA

Clara Luna presenta "Viajes", el primer disc de composicions originals. En aquesta nova proposta Luna ens mostra el seu vessant més de cantautora, en un repertori inspirat en els seus viatges arreu del món. Podrem sentir-la cantant rumbes, tanguillos, chacareras, tangos i un jazz que es barreja amb el rock i el pop sense complexos. L'acompanyen Matías Miguez al baix, Gustavo Rocha a la guitarra, Salvador Toscano a la bateria, i Fernando Tejero, al piano.

05:06 Ritmes a l'estudi - TRIPHASSIC
tancar

TRIPHASSIC

Llibert Fortuny i Gary Willies afegeixen un nou projecte a la seva ja àmplia trajectòria. Aquest trio ens ofereixen un repertori peculiar en què els elements electrònics es barregen amb els del jazz, i aconsegueix noves maneres d'expressió. En la sessió que segueix, veureu un Llibert carregat d'efectes analògics i digitals, que donen com a fruit un deliri sonor molt ben acompanyat rítmicament per Willis i Davis Gómez.

Progrmació BD ....
21:55 Tria33
22:23 Somiar un país, construir un somni. Mancomunitat de Catalunya 100 anys - Somiar un país, construir un somni. Mancomunitat de Catalunya 100 anys
23:23 Ateneu. La porta de les idees - Ateneu. La porta de les idees
tancar

Ateneu. La porta de les idees

Un apassionant viatge a través de revoltes, revolucions, guerres, períodes d'esplendor i decadència d'una entitat que va saber generar i alhora reflectir els grans canvis socials i culturals que han succeït en els darrers 150 anys.

00:19 A la recerca de la vella Rússia - L'anell d'or, l'esplendor de la Rússia sagrada
tancar

L'anell d'or, l'esplendor de la Rússia sagrada

L'Anell d'Or és un cercle de ciutats russes antigues al nord-est de Moscou. Testimonis d'un passat gloriós. Centre de poder tant eclesiàstic com secular durant la Rússia medieval. La seva magnificència ha aguantat la prova del temps. Durant l'època soviètica van caure en l'obscuritat, però ara les tradicions i la fe ortodoxa tornen a florir a l'Anell d'Or. Està format per les ciutats de Iaroslavl, Rostov, Sérguiev Possad, Suzdal i Vladímir.

01:11 La vida secreta dels llacs - Tonié Sap: El cor de Cambodja
tancar

Tonié Sap: El cor de Cambodja

A Cambodja, el nivell de les aigües del llac Tonlé Sap puja i baixa seguint el ritme dels monsons. En poques setmanes, la fondària del llac varia de mig metre a deu metres. És un ecosistema únic al món que obliga la població humana, animal i vegetal de les seves ribes a adaptar-s'hi i variar constantment el seu estil de vida, en part aquàtic, en part terrestre. És el llac més ric en peixos del món i la font d'aliment d'un milió de persones. Però, un cop més, el mal anomenat progrés amenaça l'equilibri d'aquest ecosistema que ha perdurat durant mil·lennis ja que, al voltant d'aquest llac, hi va prosperar l'antic imperi khmer que té com a màxim exponent el conjunt de temples d'Angkor Vat.

02:02 Les costes franceses des de l'aire - Dieppe
02:10 Les costes franceses des de l'aire - Honfleur
02:19 Tria33
02:45 Ritmes a l'aula - Mireia Izquierdo
03:15 Cava de Blues - DANI BARALDES & THE XX BAND
tancar

DANI BARALDES & THE XX BAND

Cava de Blues és un espai dedicat a les noves creacions de 14 grups del país que es dediquen a aquest gènere musical. En aquesta edició, els grups que hi trobareu són: -A contrablues -Blas Picón & The Junk Espress -Bullfrog Electric Blues Experience -Dusa'ns Flying Blues Band -Dani Baraldés & The XX Band -Emili Baleriola Blues Quartet -Dani Nel·lo & Mario Cobo -Ivan Kovacevic 5 Spots -JG Acoustic Gang -John Big Stone & The Blues Workers -Legacaster! The Hillbilly Trio -Martini Surfers -Susan Santos & The Papa's Red Band -The Paparellos

04:00 Fusió i swing a l'estudi - IVÓ OLLER QUINTET
tancar

IVÓ OLLER QUINTET

El trompetista ens presenta el seu Quintet amb un repertori en el qual la tradició del jazz modern adquireix nous matisos i es vesteix de singularitat. El treball d'anys amb la mateixa formació i una visió introspectiva fan que l'aproximació d'Oller al bebop es converteixi en una proposta ben personal. Marc Sort, al saxo, Martí Ventura, al piano, Dick Them, al contrabaix, Pinyu Martí, a la bateria, i el mateix Ivó Oller, a la trompeta.

04:45 Ritmes a l'estudi - FRANCESC CAPELLA
tancar

FRANCESC CAPELLA

Pianista i compositor, Capella té una dilatada carrera, en què ha liderat les seves pròpies formacions o ha estat "sideman" de solistes de la talla de Scott Hamilton o Johnny Griffin. El repertori que ens presenta avui recrea el "soul-jazz" dels anys 60. Jazz amb ritme, on es donen la mà la música de Nova Orleans, el gospel i el blues.

05:45 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 Tork - La gimcana
tancar

La gimcana

No hi ha res tan divertit con una gimcana, sobretot si amaga misteris, mapes i pistes amagades. Aquest cop en Tork i en Batt hauran de fer servir totes les habilitats deductives per sortir-se'n!

06:07 Tork - A passar-s'ho bé
tancar

A passar-s'ho bé

L'Iris s'amoïna tant pels altres que sovint s'oblida d'ella mateixa, però la màgia, que és molt sàvia, l'abandonarà perquè l'Iris pugui dedicar un dia sencer a jugar amb en Tork i en Batt.

06:13 Tork - El gegant del bosc
tancar

El gegant del bosc

En Tork converteix en Batt en un gegant que espanta els animals del bosc. Aconseguirà en Tork tornar el seu amic a la mida normal? Tocarà els núvols, en Batt? Aprendran les papallones a volar estil granota?

06:18 Tork - Batt màgic
tancar

Batt màgic

L'Iris i en Tork juguen a fer màgia, a en Batt li agafa enveja i també vol fer-ne. L'Iris i en Tork fan que en Batt es pensi que pot ser mag per evitar que es posi trist... Descobrirà l'engany?

06:29 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i l'home invisible
tancar

Les Tres Bessones i l'home invisible

Les Bessones coneixen un científic que investiga la fórmula d'un medicament que necessita prendre amb urgència. Ell els explica que s'amaga en un centre comercial per culpa d'un experiment que l'ha fet tornar invisible¿ Allí, es diverteix espantant els clients i se sent l'home més poderós del món. Però les nenes descobreixen que és vergonyós i que es torna visible quan es posa vermell.

06:52 Les Tres Bessones - Marco polo
tancar

Marco polo

Les tres bessones són al moll d'un canal de Venècia en ple segle XIII. Aquesta vegada també viatjaran. Ho faran amb Marco Polo i aniran cap a la Xina, on coneixeran el Gran Khan i descobriran l'origen de molts estris i aliments que ara formen part de la nostra vida quotidiana.

07:18 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Un piano molt mogut
tancar

Un piano molt mogut

El Pat ha d'anar a entregar un piano a l'escola pel primer concert de la Lizzie. El problema és que el piano té rodes i no para quiet: es mou i rellisca, baixa sol pels pendents i no hi ha manera d'aturar-lo. El Pat ha de demanar ajuda, primer al Ted, i després a la gent que es va trobant pel camí, però sembla que sigui impossible arribar a l'escola, fins que troben l'Amy i el Pumpkin i per fi poden entregar el piano a temps pel concert.

07:32 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Un bloc de gel molt relliscós
tancar

Un bloc de gel molt relliscós

El Pat ha d'anar a fer una entrega especial al Michael pel festival xinès i queda molt parat quan arriba a la central i veu que ha d'entregar un bloc de gel immens. Haurà de fer una cursa a contrarellotge per arribar a temps al festival, sobretot perquè, sense voler, no tanca bé la porta de la furgoneta i el gel rellisca i cau i va a parar a un prat ple de xais. Quan, per fi arriba a Greendale, el Pat descobreix que el Michael no havia demanat un bloc de gel, sinó una escultura de gel! Per sort, el Ted té la seva caixa d'eines a mà i entre ell i el Pat poden resoldre el problema.

07:45 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Una joia màgica
tancar

Una joia màgica

A l'escola, els alumnes han de portar un objecte que porti molt temps a la família per ensenyar-lo als companys. El Julian ha trobat una gorra de carter del seu rebesavi, i la Meera espera amb delit un objecte que ve de l'Índia i que el Pat haurà d'entregar amb no poques dificultats.

07:59 El Mic i els seus amics - + info
tancar

+ info

"El Mic i els seus amics" presenta les històries del Mic agrupades en capítols. Les aventures dels titelles s'acompanyen de petits vídeos protagonitzats per nens i nenes, i separadors amb imatges de natura. És una sèrie pensada perquè els súpers més petits gaudeixin encara més! El Mic i els seus amics es troben cada dia per cantar cançons, explicar contes, dir endevinalles... Viuen en un lloc on hi ha turons, arbres, flors i papallones. Tot està a punt per jugar. Només cal fer... MAC, MEC, MIC, TOCA'T EL MELIC!

08:25 Lulú Brum-brum - El braç trencat
tancar

El braç trencat

Com que últimament els companys no li fan gaire cas, sobretot la Fru-fru, l'Esclat decideix fer veure que s'ha trencat un braç i apareix a escola amb el braç enguixat. D'entrada tot va bé i tot són atencions per part dels companys, però després, quan vegi que també hi ha inconvenients... s'atrevirà a dir que tot era mentida?

08:38 Lulú Brum-brum - A vista d'ocell
tancar

A vista d'ocell

La Lulú i els seus amics han de fer un mapa del molí per a la classe de geografia i compten amb la Fru-fru perquè els ajudi a fer-lo a vista d'ocell. Però l'atabalen tant que pica de cap contra el molí i li agafa por de volar. Entre tots l'ajudaran a recuperar el valor per volar.

08:49 Lulú Brum-brum - Joves artistes
tancar

Joves artistes

A la classe d'art, la mestra ensenya a la Lulú i la seva colla el que és l'art modern i els posa de deures que facin una obra seguint l'exemple que han vist a classe. La consigna principal: que deixin volar la imaginació.

09:07 Els germans Kratt - Mini Madagascar
tancar

Mini Madagascar

Com que a l'illa de Madagascar no hi ha grans depredadors terrestres, el Chris diu que és un dels llocs més segurs del món per anar d'aventures. És el lloc perfecte per miniaturitzar-se i explorar. Però aviat els mini-Kratts descobreixen que s'han equivocat de mig a mig. A Madagascar també hi ha bestioles que no són tan tendres i inofensives com semblen, com ara un tipus de lèmurs molt petits.

09:29 Els germans Kratt - Ai ai
tancar

Ai ai

Mentre els membres de l'equip Kratt es distreuen jugant a pirates per l'oceà Índic, descobreixen un nàufrag molt estrany, un animal que sembla d'un altre món. Els germans se'n van de missió per esbrinar de quin lloc és originari i així sabran on tornar-lo, i mentrestant la resta de la colla es queda a la Nau Tortuga cuidant el nàufrag i provant de descobrir de quin animal es tracta.

09:55 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - La guerra dels fideus
tancar

La guerra dels fideus

Gràcies al Po, el Hundun, el rinoceront a qui el Guerrer del Drac va trencar la banya, aconsegueix obrir un restaurant al poble. El senyor Ping, el pare del Po, no creu que el Hundun hagi redreçat la vida i vagi pel bon camí. En el fons té por que l'èxit del rinoceront l'obligui a tancar el negoci.

10:17 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Vot de silenci
tancar

Vot de silenci

El Shifu li proposa al Po que faci vot de silenci per millorar la seva concentració i per poder aprendre així el Toc de la Lluna de Seda, una tècnica de kung fu de resultats extraordinaris. Però el pla del mestre Shifu surt malament quan el Guerrer del Drac provoca un conflicte armat amb el Temutai, el rei guerrer de Qidan, per tenir la boca tancada.

10:39 L'Òliba i companyia - Els olibanturers del temple perdut
tancar

Els olibanturers del temple perdut

Mentre els animals estan fent un pícnic, l'explorador Flamenc Jones arriba al bosc i els interromp. L'aventurer està buscant un temple perdut, amb una cambra secreta que conté un tresor que confereix un poder immens. El problema és que el temple està ple d'erugues, i al Flamenc Jones li fan molt de fàstic. La solució serà que l'Òliba l'acompanyi a buscar-lo i se les cruspeixi totes... o ho intenti.

10:46 L'Òliba i companyia - El bo, el lleig i l'Òliba
tancar

El bo, el lleig i l'Òliba

El salvatge oest ha arribat al bosc amb un parell de cowboys d'erugues que hi volen imposar la llei del més fort. A cops de fuet, amenacen els animals perquè abandonin les seves llars, mentre acorralen les erugues per vendre-les al millor postor. Els amics del bosc hauran de decidir si la violència es respon amb violència o si, com diu el Be, es respon sortint per cames.

10:53 L'Òliba i companyia - Microlibatització
tancar

Microlibatització

El Be ha trobat uns bolets al bosc i els ha fet a la brasa per convidar els altres animals. L'Insecte Bastó s'adona que es tracta d'un bolet molt tòxic, amb un paràsit que xucla l'energia de les neurones, però ja és massa tard: la Granota se n'ha menjat uns quants. L'única solució serà introduir-se al seu cervell amb una micronau i eliminar el paràsit abans que sigui massa tard.

10:59 L'Òliba i companyia - Olibagent zero zero set
tancar

Olibagent zero zero set

El Doctor No ha arribat al bosc amb ànsies de venjança. Fa anys, va presentar la seva estimada eruga Diàbola a un concurs de bellesa, però la guanyadora va ser una eruga de l'espècie que viu al bosc. Ara, el Doctor No vol fer una exhibició de força i destruir-ho tot. Amb les armes secretes de l'Insecte Bastó, l'Òliba i els seus veïns s'hauran d'infiltrar a la base enemiga abans no sigui massa tard.

11:09 Espies de veritat - L'Alex se'n va a un internat
tancar

L'Alex se'n va a un internat

Després de veure les notes de l'Alex, els seus pares han decidit matricular-la en un internat a Anglaterra, famós per "crear" els millors estudiants de tot el món. Allà, l'Alex aviat s'adonarà que passen coses molt estranyes: tots els alumnes són molt bons nedadors, al menjador només serveixen peix, tothom parla en un idioma secret¿ i a l'Alex li està creixent el cap!

11:30 Espies de veritat - No facis mímica on no et demanen
tancar

No facis mímica on no et demanen

Les investigacions sobre l'home misteriós que deixa les seves víctimes sense veu han fet que les nostres heroïnes descobreixin que es tracta d'un mim que vol obligar tot el món a viure com ell. La comunicació arreu del planeta s'està fent impossible¿ Fins i tot les espies s'han quedat sense veu! I això de parlar fent mímica és més complicat del que sembla¿

11:56 Gat i gos - El Greixós s'enamora / Mira això
tancar

El Greixós s'enamora / Mira això

El Greixós s'ha enamorat de la Grace Hepburn, hereva d'una família molt rica. D'entrada, no hi té res a fer. Però ja se sap: de miracles, en passen a tot arreu. El Gos s'ha dedicat a fer fotos de gent de Vilaveïna en situacions ridícules. Ara, si vol fer enfadar tothom, només ha de fer una exposició. Encara es farà famós...!

12:19 Gat i gos - Una patinada / Hipnoenredat
tancar

Una patinada / Hipnoenredat

Vilaveïna s'ha convertit en un paradís dels esports d'hivern. El partit d'hoquei sobre el llac gelat el dominen els Llardosos. Aleshores, surt el sol i... El Gos s'ha comprat un joc per aprendre a hipnotitzar i el Gat ha agafat el Winslow de conillet d'Índies. Potser funciona i tot!

12:46 Rekkit, el conill màgic - Bubba, l'acceptador
tancar

Bubba, l'acceptador

Veient que el Jay està tip que ningú no faci mai cas del que diu, el Rekkit ha fet aparèixer, directament des de Chakabrak, el Bubba l'acceptador. Ara només cal que toqui una corda i tot el que digui tindrà una gran acceptació. Ben aviat tota la ciutat farà cas de les idees del Jay, però això no vol dir que totes les seves idees hagin de ser bones! A més, sembla que no hi ha manera d'aturar el Bubba!

12:58 Rekkit, el conill màgic - Viatge per les tuberies
tancar

Viatge per les tuberies

Tot intentant arreglar una fuga, el Jay i el Rekkit han anat a parar a les tuberies de Chakabrak, que són una porta a la prehistòria del seu món. Allà, el Rekkit es trobarà amb els seus avantpassats i es veurà obligat a compartir amb ells el coneixement de la màgia. Aviat el Jay s'adonarà que tot plegat podria posar en perill l'existència dels conills màgics!

13:09 Rekkit, el conill màgic - Llums, càmera, Rekkit!
tancar

Llums, càmera, Rekkit!

Mentre eren de visita a Chakabrakòliwood per celebrar amb l'oncle del Rekkit el final de la seva pel·lícula número 100, el Rekkit, sense adonar-se'n, ha signat un contracte que l'obliga a rodar 100 pel·lícules en un sol dia! Si no hi és a temps, acabarà tancat dins d'un bloc de mel! El Jay, el Wally i el Bean li donaran un cop de mà, però el temps s'acaba, i molt de pressa!

13:20 Rekkit, el conill màgic - L'estàtua de Muddlety
tancar

L'estàtua de Muddlety

Amb motiu del 150 aniversari de Muddlety Falls s'ha organitzat un concurs per trobar el discurs més emocionant sobre Throckmorton Muddlety, heroi i fundador de la ciutat. El guanyador tindrà una estàtua seva al costat de la del Muddlety. El Jay i el Rekkit han decidit fer retornar a la vida Throckmorton en persona, però aviat descobriran que d'heroi, no en té res!

13:31 Rekkit, el conill màgic - Un gos és el millor amic d'un conill
tancar

Un gos és el millor amic d'un conill

El Jay està molt content perquè ja fa un any de l'arribada del seu millor amic i ho vol celebrar organitzant-li una festa sorpresa. El Rekkit s'adona que el Jay en porta alguna de cap i quan veu que les seves fotos han desaparegut de l'habitació, es pensa que el vol fer fora de casa. La solució del conill màgic és fer-li un encanteri d'amistat amb conseqüències imprevisibles!

13:45 Shin Chan - Ei, que en Masao se'm declara / Ei, que avui serà un gran dia / Ei, que anem a buscar un kappa
tancar

Ei, que en Masao se'm declara / Ei, que avui serà un gran dia / Ei, que anem a buscar un kappa

Quan en Masao veu com l'Ai Chan proposar de quedar a en Shin Chan i ell la rebutja, desafia en Shin Chan a barallar-se al parc. En Shin Chan, però, es pensa que en Masao li ha demanat que es casi amb ell. / Seguint el consell de la sort de les verdures de la televisió, la Misae està decidida a tenir moltes atencions amb els membres de la seva família, però entre els uns i els altres no li ho posaran gens fàcil. / En Boo Chan proposa anar al llac de la muntanya de Kasukabe per trobar un kappa, el llegendari home-tortuga, perquè ha sentit dir que allà n'hi ha.

14:06 Shin Chan - Ei, que la mare es preocupa per la seva salut / Ei, que juguem a cartes / Ei, que ens bevem deu brics de lle
tancar

Ei, que la mare es preocupa per la seva salut / Ei, que juguem a cartes / Ei, que ens bevem deu brics de lle

Com que ha rebut una carta de l'ajuntament dient que té una revisió mèdica gratuïta, la Misae es canvia la roba interior per si la fan despullar i se'n va a l'hospital amb en Shin Chan i la Himawari. / Quan la Himawari s'adorm, la Misae vol fer la migdiada, però en Shin Chan ja ha tornat a casa i vol jugar a cartes tant sí com no. / La Misae s'havia descuidat que en Shin Chan havia de dur deu brics de llet buits a l'escola per fer un treball manual, i com que els ha hagut de comprar tots de cop i buidar-los, tota la família haurà de beure tanta llet com pugui fins que s'acabi.

14:32 El detectiu Conan - Un angle mort en la foscor (1a part)
tancar

Un angle mort en la foscor (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

14:55 El detectiu Conan - Un angle mort en la foscor (2a part)
tancar

Un angle mort en la foscor (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

15:20 Bola de drac - El gran torneig de les arts marcials
tancar

El gran torneig de les arts marcials

Els guerrers més poderosos d'arreu del món s'han reunit per assistir al 21è Torneig Mundial d'Arts Marcials. Avui en Son Goku, que hi ha anat acompanyat d'en Krilin i el Follet Tortuga, es retrobarà amb la Bulma, en Puar, l'Oolong i en Iamxa, que també es presenta al campionat. Seran capaços de superar les eliminatòries?

15:41 Bola de drac - Les eliminatòries
tancar

Les eliminatòries

Les eliminatòries del 21è Torneig Mundial d'Arts Marcials ja han començat. En Son Goku, en Krilin i en Iamxa estan disposats a donar-ho tot per convertir-se en un dels vuit finalistes. En Krilin s'haurà d'enfrontar a un antic alumne de la seva escola i en Son Goku l'animarà perquè pugui derrotar un rival que, d'entrada, sembla molt més fort.

16:08 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Ignorats i furiosos
tancar

Ignorats i furiosos

Farts que el Shifu atorgui al Po tot el mèrit dels seus èxits, els Cinc Furiosos se'n van del Palau de Jade disposats a no tornar-hi més. Mentrestant, el malvat Junjie, amb l'ajuda del Hundun, enllesteix el seu pla per acabar amb el Po i destruir el poble sencer.

16:29 Kung Fu Panda: Llegendes increïbles - Càmping
tancar

Càmping

El Po es disposa a passar un cap de setmana de càmping amb el seu pare, però el Shifu té altres plans per ell. Finalment el Shifu s'apunta a la sortida amb el Guerrer del Drac i el senyor Ping. El mestre i el pare del Po es barallen per atreure l'atenció del Guerrer del Drac, però si no resolen les seves diferències, Kim l'Invencible, la nova amenaça de la Vall de la Pau, podria acabar destruint el Po.

16:53 Dora, l'exploradora - La peça que faltava
tancar

La peça que faltava

La Dora i el Botes han trobat un trencaclosques, però, quan el fan, veuen que li falta una peça. El trencaclosques representa un mag i, justament, la peça que falta és la més important: la vareta màgica. Per saber on l'han d'anar a buscar, ho pregunten al mapa, que els diu que la vareta és al final de l'arc iris. És molt difícil, arribar al final de l'arc iris, però amb l'ajuda dels seus amics, ho aconseguiran.

17:20 El petit drac Coco - L'Amadeu s'encalla al canyó
tancar

L'Amadeu s'encalla al canyó

L'Òscar fa tard a la Festa del Festí anual dels dracs devoradors, que té lloc al canyó del costat del poble. L'Amadeu vol ajudar l'Òscar, en Coco i la Matilde a arribar ràpidament a Viladevora. Però no pot frenar a temps i es queda encallat justament al canyó on s'hauria de fer la festa. Trobaran la manera d'alliberar-lo abans que comenci el banquet i el Xef s'enfadi de valent?

17:32 El petit drac Coco - El geni de l'ampolla
tancar

El geni de l'ampolla

En Coco i els seus amics troben una ampolla amb un geni adormit a dins i la sacsegen fins que el desperten i aconsegueixen que els concedeixi un desig a cadascú. En Coco demana que els adults deixin en pau els seus fills, i la Matilde, no tenir por dels dracs enormes..., sense saber que els seus desitjos no són gaire perfectes. Mentrestant, l'Òscar té dubtes amb el seu desig: no sap de què demanar la lasanya!

17:42 El petit drac Coco - Que ve l'àvia
tancar

Que ve l'àvia

En Coco necessita un regal perfecte per a l'àvia Aurèlia, que passarà per casa per celebrar el seu aniversari. Per això, inventa un fantàstic sofà de massatge, però tan bon punt el té acabat, en Florenci i en Terenci l'hi prenen. Mentre els dos dracs devoradors s'emporten el botí, se'ls empassen els perillosos pous xucladors. Què farà en Coco sense el regal!?

17:55 El Mic i els seus amics - El Mic i els seus amics. Estiu.
tancar

El Mic i els seus amics. Estiu.

"El Mic i els seus amics" presenta les històries del Mic agrupades en capítols. Les aventures dels titelles s'acompanyen de petits vídeos protagonitzats per nens i nenes, i separadors amb imatges de natura. És una sèrie pensada perquè els súpers més petits gaudeixin encara més! El Mic i els seus amics es troben cada dia per cantar cançons, explicar contes, dir endevinalles... Viuen en un lloc on hi ha turons, arbres, flors i papallones. Tot està a punt per jugar. Només cal fer... MAC, MEC, MIC, TOCA'T EL MELIC!

18:24 Loopdidoo - El candidat
tancar

El candidat

En aquest episodi, en Gonzague ha de ser uns quants dies fora de l'illa per anar a buscar un premi que li han donat, i necessita algú que li faci de substitut en el manteniment de l'Illa i vivint a casa seva. Tant a en Loopdidoo com a en Bagú els agradaria aconseguir aquest càrrec, i llavors resulta que...

18:31 Loopdidoo - En Loopdidoo i la vida salvatge
tancar

En Loopdidoo i la vida salvatge

En aquest episodi, en Loopdidoo juga a futbol i, sense voler, fa una taca grossota a la samarreta de la Petúnia. Ella s'enfada molt i li diu que ja n'està tipa de tantes bestieses, i que a vegades li agradaria perdre'l de vista. Llavors en Loopdidoono se sent estimat i decideix anar-se'n a viure sol al bosc. I llavors resulta que...

18:37 Loopdidoo - El collar infernal
tancar

El collar infernal

En aquest episodi, a en Loopdidoo li ha sortit un eczema al coll, i la Petúnia li posa un collar de protecció perquè no es grati i s'empitjori el mal. Però a en Loopdidoo no li agrada dur collar i, a més, el coll li pica molt i busca maneres de solucionar-ho pel seu compte. I llavors resulta que...

18:44 Loopdidoo - L'entremaliat elàstic
tancar

L'entremaliat elàstic

En aquest episodi, en Loopdidoo descobreix el làtex quan el troba casualment en una hevea d'on l'extreuen. I pensa que, com que és elàstic, li pot anar molt bé per fer tota mena de trapelleries.

18:51 Bola & Bill - Hostes vingueren que de casa ens tregueren
tancar

Hostes vingueren que de casa ens tregueren

La senyora Stick ha d'anar a l'hospital i deixa el seu gat, el Caporal, a casa del Bola perquè li cuidin mentre és fora. El Caporal li fa la guitza al Bill, però sense que ni el Bola ni els seus pares ho vegin, i el pobre gos és el que queda sempre com l'antipàtic. Al final, el castiguen a anar a dormir al jardí.

19:03 Bola & Bill - Història d'os
tancar

Història d'os

Tot buscant una pilota perduda, el Bill troba un os. El Bola i el Puf es pensen que és de dinosaure, perquè abans han trobat un empleat del museu que estava buscant un os desesperadament. Però el Bill no vol ni sentir parlar de tornar aquell os que fa tan bona olor. Quan, finalment, el Bola el convenç que l'ha de tornar, resulta que l'os ha desaparegut, i comença una persecució d'allò més complicada.

19:15 Bola & Bill - La Carolina s'amaga
tancar

La Carolina s'amaga

El pare del Bola es vol comprar unes ulleres i li fa gràcia que siguin de color de closca de tortuga; més concretament, del color de la closca de la Carolina. El Bill i la Carolina senten campanes i es pensen que l'home es vol fer unes ulleres amb la closa de la Carolina. Ella s'espanta molt i corre de seguida a amagar-se. Mentrestant, el Bill intenta fer canviar d'opinió el pare del Bola.

19:27 Els germans Kratt - El viatge del Papalloner XT
tancar

El viatge del Papalloner XT

L'Aviva acaba de construir el Papalloner XT, el vehicle que acompanyarà en Chris, en Martin i la Capitana Maxil·la a l'aventura més increïble que hagi viscut mai ningú, el viatge més llarg i més impressionant de tots els insectes de l'Amèrica del Nord: 4.800 quilòmetres fins a Mèxic! Però compte, que a mig camí es trobaran amb la malvada Donita Donata!

19:49 Els germans Kratt - Els buscadors de mel
tancar

Els buscadors de mel

Avui toca sortir d'aventura a descobrir quin és l'animal més dur i més ferotge de l'Àfrica. Però a punt d'emprendre el viatge, el detector de dolents d'en Koki ha interceptat un missatge del Gormand, el xef il·legal d'espècies amenaçades. Canvi de plans! Comença l'operació "Salvem l'animal misteriós dels fogons"! Els hi acompanyes?!

20:16 Gat i gos - Gat i Gos especialistes / Greixosos en la boira
tancar

Gat i Gos especialistes / Greixosos en la boira

Avui el Gat i Gos fan d'especialistes. El Gat està boig per poder fer l'escena d'amor amb la Talullah. Però, i si la Talullah també té una doble? I si, a sobre, és lletja? El Gat i Gos convencen la Lola perquè s'infiltri a la banda dels Llardosos per trobar-los el punt feble. El pitjor que pot passar és que la descobreixin...

20:39 Gat i gos - Cantants famosos / Docugatigos
tancar

Cantants famosos / Docugatigos

"Gat i gos" és la història d'un animal molt especial. Si te'l mires de davant pots deduir que és un gat. Però, espera, ara que s'ha girat hi veig un gos! Efectivament, no estem al·lucinant, sinó que tenim davant una bestiola que és gat per un costat i gos per l'altre. Si a aquesta anatomia insòlita hi afegim una manifesta incompatibilitat de caràcters, la combinació pot resultar explosiva.

21:09 El detectiu Conan - El K3 d'Osaka (2a part)
tancar

El K3 d'Osaka (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

21:30 El detectiu Conan - El cas del trasllat (1a part)
tancar

El cas del trasllat (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

Progrmació BD ....
06:08 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:29 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

06:54 Futbol : Pretemporada Girona - Girona F.C. - Brighton
08:36 Programes Externs Esports - CrossFit 2016 Progr.3
09:24 Nascar - Nascar Indianapolis
10:51 Especials Esports - Tomàs Jofresa i el Dream Team
10:57 Instint salvatge - El Brasil, els senyors del pantanal
tancar

El Brasil, els senyors del pantanal

El Pantanal del Brasil és la zona humida tropical més gran del món. És un embolic de rius, aiguamolls, illots i planes que s'estenen fins a l'infinit. Els homes hi són escassos i els animals salvatges encara hi són els reis. En aquest territori infestat de caimans i de piranyes, seguirem l'Olivier Houalet a la recerca dels senyors d'aquesta terra: l'anaconda, la mestressa del món aquàtic, el capibara, el príncep de les ribes, i si la sort li somriu, veurem el mític i molt discret jaguar.

11:49 Els habitants de la fi del món - Namibia
tancar

Namibia

Ben Fogle visita l'Àfrica i les dunes vermelles del desert de Namíbia. Conviu una setmana amb Gideon David, de cinquanta anys, i la seva jove família. En Gideon és un expert boiximà que va abandonar la seva vida a ciutat com a agent d'assegurances i se'n va anar a viure al desert. En Ben descobreix la feina dura i plena de sacrificis de la vida a la granja a temperatures que s'enfilen fins als 40 graus. Ajuda a cuidar els animals de la família, repara una canonada d'aigua que els papions han fet malbé i fins i tot aprèn a castrar una ovella amb les dents!

12:33 A la recerca de la vella Rússia - L'anell d'or, l'esplendor de la Rússia sagrada
tancar

L'anell d'or, l'esplendor de la Rússia sagrada

L'Anell d'Or és un cercle de ciutats russes antigues al nord-est de Moscou. Testimonis d'un passat gloriós. Centre de poder tant eclesiàstic com secular durant la Rússia medieval. La seva magnificència ha aguantat la prova del temps. Durant l'època soviètica van caure en l'obscuritat, però ara les tradicions i la fe ortodoxa tornen a florir a l'Anell d'Or. Està format per les ciutats de Iaroslavl, Rostov, Sérguiev Possad, Suzdal i Vladímir.

13:25 Les costes franceses des de l'aire - Ajaccio
13:34 Les costes franceses des de l'aire - Rochefort
13:44 Assaboreix el món amb en Pascal - Algèria - 2
tancar

Algèria - 2

En aquest episodi, el Pascal, un cuiner polonès, se segueix passejant i descobrint-nos la cuina d'Algèria. Primer, va al port de Tipaza, on acompanya el pescador Kader a pescar i, junts, preparen un bon peix a la brasa. Després, el Pascal va a visitar la botiga de dàtils més antiga d'Alger, on el propietari li explica quines varietat de dàtils hi ha. També assisteix a una festa que es fa en honor seu i, després de patir un accident que el farà anar coix, se'n va a un palmerar a preparar una sopa típica de la regió.

14:07 A taula - A Mecklenburg
tancar

A Mecklenburg

Mecklenburg és una regió rural al nord d'Alemanya. És coneguda per la gran quantitat de llacs i també per les múltiples cases senyorials i castells, bona part dels quals necessiten una profunda rehabilitació. Això és justament el que la família Waldthausen ha estat fent en els últims deu anys amb la seva nova casa, a més d'introduir-se en el món de la poma i de la cuina regional.

14:33 A taula - A l'Alta Baviera
tancar

A l'Alta Baviera

L'Alta Baviera és molt més que muntanyes, llacs i torres de teulada imperial. És una regió de tradicions, com la dels Perchten de Kirchseeon, unes figures que apareixen durant el solstici d'hivern; però també és coneguda per la seva gastronomia. Plats com l'escalopa, els "Semmelknödel" o boles de patata, els pastissets de poma o el rostit de porc no poden faltar mai.

15:00 Sense límits - Mèxic
tancar

Mèxic

En Simon Donato i en Paul "Turbo" Trebilcock participen a l'última cursa de la temporada, que és una ultramarató, amb dos amics més, en Tim i l'Ian. Aquesta cursa es fa al nord de Mèxic, en territori dels tarahumares, que tenen fama de ser els millors corredors de l'Amèrica del Nord. Són 80 quilòmetres a ple sol, amb pujades fortes i camins pedregosos. Acabaran tots l'última cursa de la temporada?

15:43 Ray Mears a les terres del nord - John Rae
tancar

John Rae

En el viatge més dur de tota la sèrie, Ray es dirigeix al nord remot del Canadà per encarnar la història del primer gran explorador àrtic, John Rae o "el que camina a grans passes", com l'anomenaven els esquimals, i intentar recuperar la reputació d'aquest supervivent oblidat.

16:44 Thalassa - La maledicció de Rapa Nui
17:03 Programes Externs Esports - Mundial Volei Platja: Partit dimecres 1
18:00 Programes Externs Esports - Mundial Volei Platja: Repesca masculina 1
18:55 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - Twente - R.C.D. Espanyol
tancar

Twente - R.C.D. Espanyol

Os Belenenses - RCD Espanyol

20:51 Programes Externs Esports - Mundial Volei Platja: Repesca maculina 2
21:48 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - Twente - R.C.D. Espanyol
tancar

Twente - R.C.D. Espanyol

Os Belenenses - RCD Espanyol

23:31 Zona zàping
00:05 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

00:28 Programes Externs Esports - Mundial Volei Platja: Partit dimecres 1
01:25 Programes Externs Esports - Mundial Volei Platja: Repesca masculina 1
02:21 Programes Externs Esports - Mundial Volei Platja: Repesca maculina 2
03:18 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:41 Futbol: pretemporada R.C.D. Espanyol - Twente - R.C.D. Espanyol
tancar

Twente - R.C.D. Espanyol

Os Belenenses - RCD Espanyol

05:23 X-Games 2017 - Minneapolis SKB Park Final (femení)