Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Francesc CABANA, president de l'Ateneu Barcelonès TERTÚLIA Juan José LÓPEZ BURNIOL Esther GIMÉNEZ SALINAS Joan MAJÓ Marçal SINTES Carles TORRECILLA Lead: Els electrodomèstics espatllats: reparar-los o comprar-ne de nous? CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS ((Pere VERA, tècnic d'electrònica de 'Reparats millor que nous' + 2 alumnes)) Lead: "Reparats millor que nous", tallers per fer de manetes TEMA: LEDS Josep M. OLLÉ, prof de luminotècnia URV ((també és enginyer municipal Aj Reus, i delegat a Catalunya del Comitè Espanyol d'Il·luminació)) Lead: Els leds: la llum del futur? TEMA: CASAMENTS AL CAMP NOU Lali COLOMÉ Jaume CASTELLANO, nuvi Elisa ORELLANA, núvia Lead: El Camp Nou com a escenari de casaments Lead: Llocs originals per casar-se LA DENÚNCIA - MAGDALENA OLIVER Iván ALTIMIRA, propietari d'una casa afectada de Sant Andreu Lead: Impotència per l'enderroc imminent d'unes cases ACTUACIÓ + ENTREVISTA DANIEL DIGES Interpreta: "Help" Lead: "Dónde estabas tu en los 70?", el nou disc de Daniel Diges Daniel CÓRDOBA Lead: Tornen les joguines d'abans Maria Josep SOLER Clàudia POLO, dissenyadora Lead: Espardenyes de disseny Xavi ORTELLS Lead: Els cellers de tota la vida tornen a estar de moda

13:12 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Calendari de la natura: febrer
tancar

Calendari de la natura: febrer

Inaugurem una nova secció mensual. Quines coses ens ofereix la natura cada mes? Al febrer, instal·lar menjadores compensa la falta d'aliment que tenen molts animals. I els flamencs comencen a entrar en zel i podem contemplar la seva parada nupcial.

14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Bacallà amb espinacs, fesols del ganxet i alls.
tancar

Bacallà amb espinacs, fesols del ganxet i alls.

El cuinerToni Bru d'El Celler de l'Àspic de Falset ens mostra com preparar una "Bacallà amb espinacs, fesols del ganxet i alls".

15:58 La Riera - Cap. 422
tancar

Cap. 422

LA JORDINA I LES SEVES PARANOIES La Jordina comença a veure enemics per totes bandes, i torna a repetir els tics de fa temps. La Lídia aprofita un brot d'en Lluc per tornar a pressionar en Miquel. La Maribel no troba just que l'Olga formi part de l'equip de creació, i es planta davant d'en Sergi. Hi haurà conseqüències. La Nora, que sabrà que l'Imma va atropellar en Jofre, estarà a punt de descobrir la seva mentida.

16:45 Divendres - + info
tancar

+ info

Ens visitaran Joel Joan, president de l'Acadèmia del Cinema Català, i l'actriu Teresa Gimpera, que aquest any serà nomenada membre d'honor de l'Acadèmia en la gala d'entrega dels Premis Gaudí que se celebrarà el 6 de febrer. L'ofici de sastre. A Cassà de la Selva hi viu Joan Dausà, sastre que ara fa 40 anys va vestir Gala, l'esposa de Salvador Dalí. Hi parlarem de com va ser la seva relació amb ella i de la seva experiència en l'ofici de sastre. Història del 600. En Pere Cullell, veí de Cassà de la Selva, és el propietari del primer 600 que es va matricular a l'estat espanyol. Amb ell i amb l'especialista en motor Josep Lluís Merlos ens endinsarem en la història d'aquest vehicle mític.

18:33 Julie Lescaut - Contra rellotge
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra - + info
tancar

+ info

El doctor Martí Boada visita aquest dimecres la localitat de Vimbodí, a la Conca de Barberà. Alla hi ha trobat l'artesà Paco Ramos, l'últim supervivent que treballa el vidre fumat a Catalunya. Veurem com les ampolles de vidre que dipositem als contenidors verds es poden transformar en peces d'art. En aquest procés, el vidre reciclat es posa al forn a temperatures molt altes, i veurem com es transforma en setrills, ampolles o peces decoratives.

21:00 Telenotícies vespre
21:53 Fabian Estapé, retrats - Fabian Estapé, retrats
tancar

Fabian Estapé, retrats

FABIAN ESTAPÉ, RETRATS Dani Serra (Catalunya, 2008; 52 minuts) Una coproducció entre Televisió de Catalunya i Sagrera TV "Fabian Estapé, retrats", fa un repàs a la vessant més pública i fins i tot més popular d'un dels intel·lectuals catalans més notoris dels darrers cinquanta anys. Home de ciència, acadèmic i investigador incansable, advocat, economista, divulgador impenitent, periodista i "showman" i home polític sense complexes, Fabian Estapé ha aconseguit estar sempre en primera línia de totes les passions vitals que han conformat la seva vida. La pel·lícula documental no és una biografia convencional. No fa esment de la seva vida privada ni de la seva família. Només es donen unes dades al començament per a situar-lo humanament i social. La història que s'explica es basa, d'una banda, en els testimonis de tot un seguit de persones de rellevància mediàtica que l'han conegut bé. Alguns d'ells són alumnes i deixebles, d'altres són col·laboradors i amics. D'aquesta manera parlen, entre d'altres, personatges com Ricard Fornesa, Rodolfo Martín Villa, Jordi Pujol, Antoni Bassas o Mònica Terribas. D'altra banda, el documental és l'expressió mateixa del Dr. Estapé, que en base a les seve memòries parla sense embuts de persones significatives que ha conegut i dels moments transcendents que ha viscut al llarg de la seva vida: Franco, López Rodó,... El documental esdevé, doncs, una galeria de retrats, de cares conegudes del gran públic que s'han creuat en un moment o altre en la vida de Fabian Estapé. Però és també un mirall, perquè l'home que mira i que comenta aquestes fotografies, el protagonista, és alhora objecte de comentaris per part dels qui el coneixen. D'alguna manera, no només és important allò què diuen. El tipus de persona que parla del Dr. Estapé dóna una idea de la transcedència del personatge. S'estableix així un diàleg entre protagonista i testimonis, i tot d'una, com en el mite del caçador cacat, el retratador es converteix en retratat. Direcció i guió: Dani Serra Director de fotografia: Carles Tomàs Producció executiva: Juan Carlos de la Hoz Música original : Jaume Carreras Muntatge: Xavier Esteban Locució. Ramón Rocaballera Amb la participació de: Pasqual Maragall, Joan Laporta, Narcís Serra, Josep Piqué, Mònica Terribas, Antoni Bassas, Ricard Fornesa, Rodolfo Martín Villa, Anna Birulés, Anna Balletbó, Jordi Pujol, Lolita Grau, Antoni Ramallets.

22:53 Esport Club
00:14 Les germanes McLeod - Cap. 205 Una cursa salvatge
tancar

Cap. 205 Una cursa salvatge

Una amiga de quan la Stevie feia "rodeos" ve de visita i el Marcus sacrifica les seves possibilitats en una carrera de cavalls de més resistència per salvar l'Ingrid d'un genet perillós. Mentrestant, la Kate s'implica de ple en la feina de capatassa.

00:56 Ventdelplà - Cap. 103
tancar

Cap. 103

La Roser torna a treballar a l'escola, però el Monràs la veu fent-se un petó amb el Benet i estén la notícia pel poble. Al David se li fa feixuc haver de guardar el seu secret. La Nuri ofereix la seva ajuda a la Teresa per buidar el pis del Damià. La Mònica es mostra impacient perquè les obres del golf no s'aturen. El Quim rep una suculenta oferta de feina per part d'un dissenyador. La Sara sap que la Isona i el Quim ho han deixat.

01:46 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
02:46 Jazz a l'estudi - Gabriel Amargant
03:45 Divendres - + info
tancar

+ info

Ens visitaran Joel Joan, president de l'Acadèmia del Cinema Català, i l'actriu Teresa Gimpera, que aquest any serà nomenada membre d'honor de l'Acadèmia en la gala d'entrega dels Premis Gaudí que se celebrarà el 6 de febrer. L'ofici de sastre. A Cassà de la Selva hi viu Joan Dausà, sastre que ara fa 40 anys va vestir Gala, l'esposa de Salvador Dalí. Hi parlarem de com va ser la seva relació amb ella i de la seva experiència en l'ofici de sastre. Història del 600. En Pere Cullell, veí de Cassà de la Selva, és el propietari del primer 600 que es va matricular a l'estat espanyol. Amb ell i amb l'especialista en motor Josep Lluís Merlos ens endinsarem en la història d'aquest vehicle mític.

05:25 Videoclips catalans - N'GAI N'GAI, Sunglasses
05:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:30 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

Aquesta nova etapa comença a Laguna Colorada, situada a més de 4.000 metres per sobre del nivell del mar als Andes bolivians. Flamencs i llames semblen insensibles a les temperatures àrtiques.

08:00 Basars d'orient - Basars d'orient
tancar

Basars d'orient

Aquest documental és un viatge cap als principals mercats de l'Àsia, mercats que van aparèixer a l'època de la Ruta de la Seda i que encara es mantenen vius. Alguns estan tal com els va descobrir l'explorador italià Marco Polo, i altres mantenen l'ambient dels llocs fins al punt que sembla que el temps s'hagi aturat. L'espectador se sentirà transportat a l'època en què en aquests mercats només hi arribaven les caravanes.

08:51 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

Simon ens ofereix una visita per la casa de Händel a Londres, on va compondre el seu "Messies" i altres obres mestres, i després emprèn un viatge alternatiu a Dublín per reviure l'estrena de la seva peça principal a la capital irlandesa. De nou a Londres, coneixem la seva cara solidària amb el Foundling Hospital abans de tancar la visita a l'abadia de Westminster, on reposa aquest gran compositor. L'Orquestra de Cambra Australiana ens ofereix un "Concerto Grosso" de Händel.

09:16 Guies de butxaca - Brisbane
09:29 Catalunya des de l'aire - Cerdanya, Alt Urgell
10:01 Què en sabem del menjar?
10:32 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
11:02 segle xx - Els quaderns secrets de Nuremberg
tancar

Els quaderns secrets de Nuremberg

¿Què havia impulsat els jerarques del Tercer Reich a perpetrar els seus crims monstruosos? Aquesta era una pregunta que es feia molta gent, a la fi de la Segona Guerra Mundial. Aquesta era la pregunta que es va fer el psiquiatre militar nord-americà Leon Goldensohn quan, el gener de 1946, el nomenaren responsable de la salut mental dels dirigents nazis processats davant del Tribunal Militar Internacional amb seu a Nuremberg.

12:07 Cronos - Elisabet I, una reina assassina?
tancar

Elisabet I, una reina assassina?

Amy Robsart, una dona jove, és trobada morta al peu de les escales de casa seva, a Anglaterra. Sembla que té el coll trencat i tot fa pensar que ha caigut accidentalment per les escales i ha mort. Fins aquí, res d'estrany. Però aviat sorgeix una sospitosa... i els rumors diuen que la seva mort és molt oportuna perquè allibera el marit, Robert Dudley, i això li pot permetre casar-se amb la que és probablement la seva amant, una dona molt poderosa, la reina Isabel I d'Anglaterra...

12:57 Camps de batalla animals
13:20 Camps de batalla animals
13:46 Els 60 animals més perillosos del món
14:13 Els 60 animals més perillosos del món
14:43 Urpes i bigotis - + info
tancar

+ info

Moja, el petit guepard, està buscant amics a les vastes planícies del parc de Massai Mara. Primer ho intenta amb un calau terrestre, però aquest està massa enfeinat per jugar. Després ho prova amb un facoquer, però resulta que prefereix descansar. Moja fins i tot mira de fer-se amic d'un elefant amb rodes. Com que veu que avui no està de sort, decideix anar a jugar amb els seus millors amics: el seu germà i la seva germana.

14:58 Ciència bàsica - Insectes i baròmetres
15:27 Projecte X - Què hi ha per menjar?
15:52 La caseta de la platja - + info
tancar

+ info

El temps primaveral, el més sec i calorós dels últims anys a la costa oest, li complica la vida, a Monty. Perquè els productes de l'hort i el bestiar no se li morin, ha d'anar a buscar aigua al poble constantment. Al mar tampoc hi té gaire èxit; els verats no piquen, o sigui que ha de seguir amb el menjar de llauna. Després d'una trobada casual al pub, però, la situació comença a millorar i Monty té l'oportunitat de nedar amb un grup de dofins.

16:57 Via llibre - + info
tancar

+ info

"Via Llibre" dedicarà el seu programa a la novel·la negra. Com a preludi de la celebració del certamen literari BCNEGRA, que tindrà lloc a Barcelona, del 2 a l'11 de febrer, el progama donarà a conèixer els orígens i l'estat de salut d'aquest gènere a Catalunya, amb un record especial per a Manuel de Pedrolo, primer director de la col·lecció La Cua de Palla i introductor a la llengua catalana dels seus clàssics indispensables. Hi haurà també una entrevista a l'escriptor grec Petros Márkaris, un dels màxims exponents de la novel·la negra, pare del comissari Kostas Jaritos, a qui se li concedirà el premi Pepe Carvalho per la seva carrera, i un reportatge amb els escriptors Sebastià Bennassar i Teresa Solana, que són una prova que els autors catalans estan a l'altura dels europeus. Finalment, en una mostra d'espionatge, les càmeres de "Via Llibre" s'endinsaran al Parc de Bombers de l'Hospitalet de Llobregat per obrir armaris i conèixer què llegeixen els seus "habitants" durant les estones de guàrdia.

17:24 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La crisi no resta espectadors al teatre. Aquest és el fet que mostrarà "Valor afegit" a través d'un reportatge titulat "Més crisi, més teatre". Tot i que les retallades econòmiques han arribat també al sector del teatre, ha augmentat el nombre d'assistents als espectacles. La indústria teatral ha sabut diversificar l'oferta per arribar a més gent, i ara afronta el repte de crear muntatges exportables i de fer rendibles les noves sales teatrals. D'altra banda, el programa econòmic del 33 dedicarà un temps a parlar del Brasil. Amb l'explícit títol "Brasil: oportunitats amb cautela", s'explicarà que la potent economia brasilera ofereix oportunitats a sectors tan castigats per la crisi a Espanya com el de la construcció. Tanmateix, l'escenari actual del Brasil s'assembla molt al de la bombolla immobiliària que s'ha viscut aquí. Finalment, l'espai d'entrevista l'ocuparà Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda, empresa familiar de recobriments metàl·lics que va crear el conegut producte KH7 durant la reconversió provocada per la crisi dels anys 90.

17:51 60 minuts - Siria, a dins de la revolució oculta
tancar

Siria, a dins de la revolució oculta

¿Després de Líbia, Síria serà la pròxima dictadura àrab que caurà a causa de les protestes del poble? Ja fa mesos que va començar una revolta popular invisible, però cruenta contra el règim sirià. Els autors d'aquest documental han estat rodant a Síria per poder presentar la història dels que lluiten contra el president al-Assad i explicar la veritat sobre la repressió a què està sotmès el poble sirià. Un treball de la periodista britànica Jane Corbin que explica les interioritats de l'oposició al règim dictatorial de Bashar al-Assad.

18:19 60 minuts - Síria, al cor de la revolta
tancar

Síria, al cor de la revolta

Un document excepcional: un retrat de la revolta democràtica i de la repressió implacable del règim de Bashar al-Assad a Síria, des de dins del país. Aquest reportatge no només té el valor del relat de la crítica situació a Síria, sinó també el de les enormes dificultats per poder-lo aconseguir i informar-nos de primera mà més enllà dels documents d'urgència que poblen internet i dels que s'alimenten les cadenes de televisió del món com a gairebé única font informativa.

18:52 Singulars - Olga Cuevas: ciència i sentit comú
tancar

Olga Cuevas: ciència i sentit comú

Una nutricionista llicenciada en Ciències Químiques i doctorada en Bioquímica. Cuevas explica quins aliments milloren el nostre estat d'ànim i quins l'empitjoren, quins nutrients són beneficiosos per al nostre sistema nerviós o ajuden el nostre sistema digestiu. Especialista en nutrició i salut, Olga Cuevas acaba de publicar un llibre en què recull tota una sèrie de tractaments naturals fàcils de fer a casa per tractar les malalties més comunes.

19:34 Catalunya des de l'aire - Cerdanya, Alt Urgell
20:01 Què en sabem del menjar?
20:33 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
21:05 La Riera - Cap. 422
tancar

Cap. 422

LA JORDINA I LES SEVES PARANOIES La Jordina comença a veure enemics per totes bandes, i torna a repetir els tics de fa temps. La Lídia aprofita un brot d'en Lluc per tornar a pressionar en Miquel. La Maribel no troba just que l'Olga formi part de l'equip de creació, i es planta davant d'en Sergi. Hi haurà conseqüències. La Nora, que sabrà que l'Imma va atropellar en Jofre, estarà a punt de descobrir la seva mentida.

21:44 quèquicom - Restauració: el gran dia de Girona
tancar

Restauració: el gran dia de Girona

"Quèquicom" mostrarà com ha estat el procés de restauració del quadre "El gran dia de Girona", que va quedar malmès a causa d'un bombardeig durant l'última guerra civil espanyola. La seva restauració no ha estat fàcil, ja que és el quadre més gran de Catalunya: fa uns 12 metres de llarg per 5 i mig d'ample. Aquest oli de Martí Alsina exalta la resistència èpica dels gironins durant els set mesos de setge napoleònic l'any 1808.

22:14 quèquicom - Atapuerca: un viatge de més d'un milió d'anys
tancar

Atapuerca: un viatge de més d'un milió d'anys

L'arqueòleg Eudald Carbonell mostra en el programa les excavacions d'Atapuerca i explica com eren i com vivien els primers habitants humans de la península. "Quèquicom" viatja fins a Atapuerca, Burgos, per retrocedir un milió d'anys en la història. En aquesta població hi ha el conjunt de jaciments prehistòrics més important d'Europa.

22:41 Opera en texans - La Traviata
tancar

La Traviata

"Pretty Woman" i "La Traviata" són la mateixa història. Per això la pel·lícula és un èxit. "La Traviata" és una de les millors òperes que s'han escrit mai. Una òpera que demostra que segurament el més important a la vida és estimar i ser estimat. Un programa gravat íntegrament a Sant Sadurní d'Anoia i la comarca del Penedès en plena verema. Alfredo i Violeta robaran el cor de l'audiència com ho fan Richard Gere i Julia Roberts. I finalment, el brindis més famós actualitzat pels Jolly Jumper.

23:10 Generació Digital - Viatges
tancar

Viatges

Dos viatgers molt especials seran l'eix del "Generació digital" de demà, que portarà els espectadors a veure món a través de la xarxa, els videojocs i l'entreteniment digital. L'aventurer Albert Bosch, acabat de tornar de l'Antàrtida, explicarà com es planifica un viatge d'aquestes característiques, i descobrirà aspectes tan curiosos com el que suposa creuar-se amb altres persones en paisatges tan aillats, o quins són els costos d'un telèfon per satèl·lit. Un altre aventurer molt diferent, l'Albert Casals, que ha recorregut mig món en cadira de rodes, també explicarà com s'ho fa per sortir de casa amb cinc euros a la butxaca i arribar als antípodes al cap d'uns mesos. Els viatgers més convencionals podran gaudir també dels trucs per comprar bitllets d'avió i vaixell a bon preu, o podran posar-se en marxa amb la tranquil·litat de saber que porten al mòbil les millors aplicacions per viatjar segurs. I mostraran blogs de catalans que tenen esperit rodamón.

23:37 Sputnik - Els estats units contra Jhon Lennon 1part
23:39 Sputnik - Els E.E.U.U. contra John Lennon
tancar

Els E.E.U.U. contra John Lennon

Amb la fi dels Beatles, John Lennon va canviar la despreocupació del pop per l'activisme polític. El suport de Lennon al moviment contra la guerra del Vietnam i la seva relació amb els Panteres Negres el van convertir, als ulls del president Richard Nixon, en una amenaça per als Estats Units.

00:21 Guies de butxaca - Brisbane
00:21 Sputnik - Els estats units contra Jhon Lennon 1part
00:37 De Madrid a la lluna - De Madrid a la lluna
tancar

De Madrid a la lluna

Aquest documental intenta respondre a la pregunta "Què van tenir de feliços, els anys 70?". És una crònica de l'Espanya d'aquells anys que ens descobreix les estratègies ocultes d'una política plena d'aliances encobertes, relleus en el poder i canvis estructurals que varen portar cap a l'integrisme religiós i que varen convertir Espanya en un satèl·lit dels Estats Units.El documental s'inicia amb l'arribada a Espanya de Dwight D. Eisenhower a Madrid l'any 1959 i acaba amb l'arribada de Neil Amstrong a la lluna.

02:05 quèquicom - Restauració: el gran dia de Girona
tancar

Restauració: el gran dia de Girona

"Quèquicom" mostrarà com ha estat el procés de restauració del quadre "El gran dia de Girona", que va quedar malmès a causa d'un bombardeig durant l'última guerra civil espanyola. La seva restauració no ha estat fàcil, ja que és el quadre més gran de Catalunya: fa uns 12 metres de llarg per 5 i mig d'ample. Aquest oli de Martí Alsina exalta la resistència èpica dels gironins durant els set mesos de setge napoleònic l'any 1808.

02:33 quèquicom - Atapuerca: un viatge de més d'un milió d'anys
tancar

Atapuerca: un viatge de més d'un milió d'anys

L'arqueòleg Eudald Carbonell mostra en el programa les excavacions d'Atapuerca i explica com eren i com vivien els primers habitants humans de la península. "Quèquicom" viatja fins a Atapuerca, Burgos, per retrocedir un milió d'anys en la història. En aquesta població hi ha el conjunt de jaciments prehistòrics més important d'Europa.

03:00 Opera en texans - La Traviata
tancar

La Traviata

"Pretty Woman" i "La Traviata" són la mateixa història. Per això la pel·lícula és un èxit. "La Traviata" és una de les millors òperes que s'han escrit mai. Una òpera que demostra que segurament el més important a la vida és estimar i ser estimat. Un programa gravat íntegrament a Sant Sadurní d'Anoia i la comarca del Penedès en plena verema. Alfredo i Violeta robaran el cor de l'audiència com ho fan Richard Gere i Julia Roberts. I finalment, el brindis més famós actualitzat pels Jolly Jumper.

03:28 Generació Digital - Viatges
tancar

Viatges

Dos viatgers molt especials seran l'eix del "Generació digital" de demà, que portarà els espectadors a veure món a través de la xarxa, els videojocs i l'entreteniment digital. L'aventurer Albert Bosch, acabat de tornar de l'Antàrtida, explicarà com es planifica un viatge d'aquestes característiques, i descobrirà aspectes tan curiosos com el que suposa creuar-se amb altres persones en paisatges tan aillats, o quins són els costos d'un telèfon per satèl·lit. Un altre aventurer molt diferent, l'Albert Casals, que ha recorregut mig món en cadira de rodes, també explicarà com s'ho fa per sortir de casa amb cinc euros a la butxaca i arribar als antípodes al cap d'uns mesos. Els viatgers més convencionals podran gaudir també dels trucs per comprar bitllets d'avió i vaixell a bon preu, o podran posar-se en marxa amb la tranquil·litat de saber que porten al mòbil les millors aplicacions per viatjar segurs. I mostraran blogs de catalans que tenen esperit rodamón.

03:56 Jazz a l'estudi - Francesc Capella
04:55 Jazz a l'estudi - Gabriel Amargant
05:54 Videoclips catalans - GOSSOS, Un nou paisatge
06:00 Videoclips catalans - VITAMINA P, Bombolles de sabó
06:03 Videoclips catalans - SANJOSEX, Corriol
06:07 Globeriders
06:59 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

L'interior australià és conegut pels personatges excèntrics que hi habiten. Michael Martin i Elke Wallner ensopeguen amb uns quants d'ells a Coober Pedy, on un miler de caçadors d'òpal busquen fortuna.

Progrmació BD ....
07:26 Les Tres Bessones - Les tres bessones i el Mag Merlí
tancar

Les tres bessones i el Mag Merlí

El mag Merlí és la primera persona que coneixen les Bessones quan arriben a Glastonbury, on les ha castigades la Bruixa. Ell els explica que està esperant l'Artús, el futur rei de Britània, a qui ha d'educar. Les nenes viuran amb ells una aventura increïble que miraran de complicar la Bruixa i en Mordrecan, un cosí de l'Artús que vol ser rei¿

07:53 Doraemon - La butaca automàtica / Els adhesius d'esclau
08:16 Doraemon - L'adhesiu per intercanviar el paper de la mare / La presa de terra contra el pànic
08:43 Léonard - Verí de...
tancar

Verí de...

Avui sa Excel·lència, el nostre Senyor venerat, ha ordenat al mestre Léonard que fabriqui una joguina completament original per al seu fill Waldemar. I només té 24 hores per fer-ho! Un osset de peluix que parla? No! Un bumerang? No! Un cofre ple de joguines per fer bromes? Això estaria bé! Però primer les haurà de provar totes en Basile, és clar!

08:52 Léonard - Metàl.licament
tancar

Metàl.licament

Perdre la clau de la caixa forta ho pot fer tothom, però inventar-se un detector de metalls ja és una altra cosa. Per això faria falta en Léonard, com a mínim! I si a sobre hi afegeix un imant ben potent, potser fins i tot és capaç de trobar tresors! El que està clar és que la clau no és enlloc... Ai, que encara li tocarà buscar-la a en Basile!

09:03 mic 3
09:03 Zoobabu - Ornitorinc
09:06 Els cap de drap - La combinació secreta
09:17 Pingu - En Pingu perd l'aposta
09:24 Animals divertits - Una parella ideal
09:27 En Thomas i els seus amics - En Thomas té un dia esbojarrat
09:37 En Thomas i els seus amics - Troncs que surten volant
09:48 Bob, el manetes - El Corró i l'estrella del rock
09:58 Bob, el manetes - Quin forat fa el Trasto
10:08 Bob, el manetes - L'inspector carbassot
10:18 Pepa, la porqueta - L'obra de teatre
10:23 Pepa, la porqueta - Bombolles
10:28 Pepa, la porqueta - L'elefanteta Emília
10:33 Les endevinalles de la Rac-Rac - L'elefant
10:40 Bali - Cap. 1 Quin fred que fa
tancar

Cap. 1 Quin fred que fa

Avui els pares d'en Bali han decidit donar tota la roba que no fan servir a les persones que la necessiten de debò. En Bali no ho veu gaire clar, i és que hi ha moltes peces de roba que li recorden moments molt especials. Haurà de ser el ninot de neu del seu somni el que li farà obrir el ulls. Avui, en Bali aprendrà a ajudar les persones que ho necessiten.

10:52 Bali - Cap. 51 Iaio, iaia, on sou?
tancar

Cap. 51 Iaio, iaia, on sou?

Avui és Halloween i la Tamara i en Tito han anat a casa d'en Bali per disfressar-se. D'entrada, tot va molt bé, però al cap d'una estona els tres amics es comencen a barallar perquè no volen compartir les coses. En somnis, en Bali coneixerà tres bruixes que volen fer una poció i que no paren de discutir-se... Això li donarà una idea genial!

11:03 Bali - Cap. 49 Les golfes de l'àvia!
tancar

Cap. 49 Les golfes de l'àvia!

En Bali ha demanat als pares que li comprin la nova robonau d'en Robobot, però avui se'n van a passar el dia a casa dels avis i no hi ha temps de res. El que no sap en Bali és que l'àvia té uns tresors tan o més fabulosos que aquesta nau! I aviat ho descobrirà fent un viatge al·lucinant a les seves golfes! L'hi acompanyes?!

11:14 Bali - Cap. 47 La meva pel.lícula per la Misa
tancar

Cap. 47 La meva pel.lícula per la Misa

S'acosta Nadal i en Bali troba a faltar molt la Missa, que s'estarà a Austràlia fins a l'estiu. Avui, però, li ha arribat un paquet amb fotografies, una carta i un arbre de Nadal en miniatura que li ha enviat la seva amiga. Què li podria enviar, ell?! Un dels seus somnis li donarà una idea genial: fer-li una pel·lícula! T'hi apuntes?!

11:27 Contes clàssics - En Pere i el llop
tancar

En Pere i el llop

En Pere era un noi que cuidava les ovelles del seu pare en un prat que hi havia a la muntanya. Cada dia feia exactament el mateix i, per no avorrir-se, va començar a fer bromes a la gent. Els deia que venia el llop i tothom corria a ajudar-lo, però no era mai veritat. Fins que va arribar el dia que el llop es va presentar de debò... Vols saber què va passar?!

11:32 Contes clàssics - L'aprenent de bruixot
tancar

L'aprenent de bruixot

Hi havia una vegada un pobre noi que el van enviar a treballar per un bruixot que vivia en una casa esgarrifosa situada al cim d'un turó. Tip de fer només les feines de casa, un dia, mentre el bruixot era fora, va decidir emprovar-se la capa i el barret que feia servir el seu amo per fer màgia, es va mirar al mirall i... Vols saber què va passar?!

11:37 Contes clàssics - El rei que tenia orelles de burro
tancar

El rei que tenia orelles de burro

Una vegada hi havia un príncep molt presumit que es pensava que era l'home més guapo del regne. Quan no es mirava al mirall, explicava a algun súbdit desafortunat com n'era, de guapo. Un bon dia, una fada disfressada va decidir donar-li una lliçó i el va maleir. Per art de màgia, li va posar unes orelles de burro. I aquí comença la història...

11:42 Contes clàssics - El noi i la tortuga
tancar

El noi i la tortuga

Una vegada hi havia un jove pescador que es deia Kysha i que vivia amb els seus pares al costat del mar. Un dia, mentre pescava, va trobar una tortuga que s'escanyava amb un tros de xarxa que tenia al voltant del coll. En Kysha li va treure la xarxa i la va alliberar. La tortuga, un altre dia, li va demanar que l'acompanyés al Palau del Regne del Drac Marí i...

11:47 Contes clàssics - El xerraire
tancar

El xerraire

A la vora d'un bosc hi vivia l'Alex, un granger pobre, i la seva dona, la Tatiana. A l'Alex li encantava explicar històries increïbles, i al poble tothom es moria de ganes de sentir-les. El problema era que, mentre l'Alex explicava històries, la Tatiana havia de fer tota la feina de la granja. Un bon dia, però, la Tatiana va trobar una olla plena de monedes d'or i...

11:53 Un minut al museu - La dama i l'unicorn, el meu únic desig
11:54 Un minut al museu - El porter de l'hotel Chaim Soutine
11:59 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

L'Spirou i en Fantàstic s'han quedat glaçats mentre feien un reportatge al Pol Nord. El clima, de cop i volta, ha començat a canviar. Hi ha glaç que es trenca pertot arreu, els icebergs es desfan... i els nostres herois enceten una nova aventura. Aquesta vegada per aturar el malvat Zorblug, que té intencions de crear un món millor... però només per a ell!

12:26 Bugs Bunny i els seus amics - Motí a la Bunny
12:33 Bugs Bunny i els seus amics - D'acampada a Júpiter
12:39 Bugs Bunny i els seus amics - El meu conill ha passat l'oceà
12:47 Bugs Bunny i els seus amics - El gatet de la nineta
12:53 Bugs Bunny i els seus amics - Prohibit aparcar
12:59 Bugs Bunny i els seus amics - Com el gat i el gat
13:11 El llibre de la selva - Els búfals
tancar

Els búfals

El Mowgli i el Bagheera s'han trobat una mare búfal que té un fill molt malalt. El Mowgli està disposat a ajudar-los, però no té clar quines són les baies que poden curar el jove búfal. Mentre la Darzee busca el Baloo per preguntar-l'hi, el Tabaqui ha avisat el Shere Khan per parar-los una trampa i cruspir-se el búfal malalt... i el Mowgli!

13:21 El llibre de la selva - El gran admirador del Mowgli
tancar

El gran admirador del Mowgli

Avui el Mowgli ha conegut el Moki, un mico que s'ha convertit en el seu gran admirador. I és que el Moki està convençut que el Mowgli és la persona més valenta i més llesta de tota la selva! Més tard, el Moki haurà de tornar amb els pares i es trobarà cara a cara amb el Shere Khan. Ara el Mowgli haurà de demostrar si de debò és prou valent i llest per salvar-lo!

13:35 Els pingüins de Madagascar - La galeta de la mala sort / Amor de mico
tancar

La galeta de la mala sort / Amor de mico

La galeta de la sort d'en Rico diu: "Ben aviat acabaràs de cul." I avui en Julien està decidit a fer que es compleixi! Més tard, la Lulu, una ximpanzè que s'estarà quatre dies al zoo, robarà el cor a en Phil, que no sap com fer-s'ho perquè s'enamori d'ell. El pitjor de tot, però, és que la Lulu s'ha enamorat d'en Mason! Avui pot passar de tot!

13:59 Els pingüins de Madagascar - La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç
tancar

La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç

A contracor, en Rico ha acabat regalant la seva nina a una nena. El Recluta li ha assegurat que quan fas una bona obra, a canvi sempre tens una recompensa. Com ara que et capturi l'Agent X?! Més tard, els pingüins capturaran un ós rentador que es dedicava a robar el menjar dels animals del zoo. Pot ser que ho fes per donar-lo als animals del parc que passen gana?!

14:25 Martin Mystery - El vapor Amazònic
tancar

El vapor Amazònic

En Martin i la Diana han anat a l'Amazones a investigar la desaparició de tot de plantes i animals. Allà, descobreixen que una companyia hidroelèctrica està escampant una mena de vapor de color verd, que resulta que és una criatura molt antiga que s'alimenta d'oxigen. Però, com es captura el vapor?!

14:46 Martin Mystery - El tercer ull
tancar

El tercer ull

Una nena cega, després de fer un ritual molt antic, ha recuperat la vista com per art de màgia. A més, li ha aparegut un tercer ull que fa que es vulgui venjar de tots els que li han fet alguna mala passada. En Martin, la Diana i en Java, acompanyats d'en Marvin, que aviat es podria convertir en agent del Centre, acabaran sent l'objectiu del Tercer Ull!

15:13 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del vaixell fantasma (2)
15:35 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del monstre...
16:02 Inuyasha - El veritable amo de la gran espasa
tancar

El veritable amo de la gran espasa

Inuyasha i Sesshomaru s'enfronten en un combat a mort. La única oportunitat d'Inuyasha passa per dominar la tècnica del "Vent tallant".

16:24 Inuyasha - La Kagome raptada per en Koga, home llop de gran velocitat
tancar

La Kagome raptada per en Koga, home llop de gran velocitat

El grup troba a Koga, un arrogant dimoni llop. Aquest rapta a Kagome després de descobrir que és capaç de detectar els fragments de l'esfera.

16:49 Les Tres Bessones - Els cavallers de la taula rodona
tancar

Els cavallers de la taula rodona

Les tres bessones decideixen donar la seva versió del castell de Camelot i són enviades per la Bruixa Avorrida a la història dels Cavallers de la Taula rodona. El rei Artur confia plenament en el seu cosí Mordecran, però gràcies a un casset gravat per les tres nenes s'adonarà que el seu fidel Mordecran és un autèntic traïdor.

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El Corró i els seus amics
17:27 La Lua i el món - Quan diuen que estic a la lluna...
17:30 Zoobabu - Cocodril
17:35 En Thomas i els seus amics - La vida de color de rosa
17:48 L'hora del Timmy - El Timmy fa de ballerina
18:05 Una mà de contes - La Ventafocs
tancar

La Ventafocs

Segur que n'has sentit a parlar, d'aquesta noieta que va haver de suportar les malifetes de la seva madrastra i dues germanastres. Una nit que es feia un majestuós ball al palau del rei, la sort de la Ventafocs va canviar. I això que no hi havia estat convidada, però...

18:18 La Supermots - Concurs de mots
tancar

Concurs de mots

Avui, al centre de convencions de la ciutat s'hi celebra el concurs anual de definicions "Mots eixerits". La Beti hi participa, però mentrestant, a l'altre extrem de la ciutat, el Carnisser està preparant 200 quilos de xili per fer-ne una de les seves. Què ha de fer la Supermots? Aturar el Carnisser?! O quedar-se a guanyar el concurs?!

18:30 La Supermots - El rei del "home run"
tancar

El rei del "home run"

En TJ ha fet un "home run" en un partit de beisbol i ha evitat un robatori. S'ha convertit, de cop i volta, en el nou defensor de la justícia, un gran superheroi! Ara només li falta enfrontar-se als malvats de debò! I això ja no és tan fàcil! Qui l'hi ajudarà? La Supermots, és clar! Avui aprendràs què volen dir les paraules "extraordinari" i "afortunadament"!

18:41 La Supermots - El raig encongidor
tancar

El raig encongidor

El Doctor Dos Cervells ha fet servir el seu raig encongidor per robar el pastís de formatge més gros del món. Ara cal saber on farà el pròxim robatori. La Supermots està convençuda que actuarà a la roda de formatge gegant del supermercat, però en Dos Cervells té altres plans aquesta vegada. Com s'ho farà avui la Supermots per aturar-lo?!

18:57 El llibre de la selva - El dia que va tremolar la terra
tancar

El dia que va tremolar la terra

El silenci i els nervis que es respiren a la selva fan pensar que ben aviat hi haurà un... terratrèmol! Els animals són tan llestos que l'instint els avisa abans, perquè puguin estar alerta. Però de vegades hi ha accidents, i aquest cop el Bala i la Lali han quedat atrapats a dins del cau. I l'únic que els pot ajudar a sortir és... el Kaa?! Serà capaç de convènce'l, el Mowgli?!

19:07 El llibre de la selva - L'arbre dels desitjos
tancar

L'arbre dels desitjos

Per culpa del Phaona, el Mowgli ha fallat la prova de caça i no podrà anar a caçar amb la manada de llops. El Tabaqui, que ha vist que el Mowgli no està gens segur d'ell mateix, li ha parlat de l'arbre dels desitjos i l'ha convençut que hi vagi tot sol, mentre que el Shere Khan l'espera amb les dents ben esmolades... Hi arribaran a temps, el Baloo i el Bagheera?!

19:18 El llibre de la selva - Salveu el tigre
tancar

Salveu el tigre

Tot fugint del Shere Khan, el Mowgli ha caigut dins d'unes arenes movedisses i el tigre l'ha deixat allà tot sol. Ha tingut sort que el Baloo i el Bagheera eren allà, a prop, i l'han pogut salvar. Més tard, serà el Shere Khan el que caurà a les arenes movedisses, i l'únic que el podrà salvar serà el Mowgli... Què et sembla que farà? Li pagarà amb la mateixa moneda? O l'ajudarà?

19:30 Info k
19:46 Scooby-Doo, on ets? - Una herència terrorífica
tancar

Una herència terrorífica

La Velma acaba de llegir que un milionari excèntric, el coronel Beauregard Sanders, ha deixat un milió de dòlars a quatre parents i a un gos anomenat Scooby-Doo! Però per poder heretar la fortuna, el nostre amic poruc haurà de passar tota una nit en una mansió encantada! Amb el cosí Beneit, el nebot Llefiscós, la cosina Mòmia i el cosí Malapeça!

20:06 Scooby-Doo, on ets? - El fantasma de les neus
tancar

El fantasma de les neus

L'Scooby-Doo i companyia ja són a la Fonda del Llop, el lloc més esgarrifós que han pogut trobar per passar un cap de setmana a la neu! A més, el propietari, el senyor Greenway, els ha advertit que tanquin bé les portes i les finestres abans d'anar a dormir. Si no, vindrà el fantasma de la neu i els convertirà en fantasmes! Un altre misteri per resoldre!

20:28 Els pingüins de Madagascar - Sense ritme / La llei de la selva
tancar

Sense ritme / La llei de la selva

El rei Julien ja no sap què fer per recuperar l'atenció del públic. I és que els babuïns estan enlluernant tothom amb els seus moviments! Avui toca sabotatge! Més tard, una apagada al zoo farà que el rei Julien convenci tothom el zoo s'ha convertit en una selva. I qui és el rei de la selva?! El mateix que el rei de zoo, és clar! Que comenci el caos!

20:56 Tom i Jerry - Una festa molt moguda
21:03 Tom i Jerry - Festa nacional
21:09 Bugs Bunny i els seus amics - El conill de Sevilla
21:16 Tom i Jerry - Alerta amb el xarampió
21:24 Tom i Jerry - Gat o gos
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Bosses i més bosses
06:04 Megaminimals - Per molts anys
06:10 Megaminimals - El racó de la fantasia
06:16 La vaca Connie - La prova de força
06:23 La vaca Connie - La Connie descobreix les formes
06:36 Daniel, el trapella - Nit del lloro del sr.wilson/vestit super/excur.a l
06:59 Daniel, el trapella - Guerra de neu/cursa espacial/matrimoni en perill
Progrmació BD ....
21:35 Bola de Drac Z Kai - Pau per al futur ! L'esperit del Son Goku es etern !
22:01 L'un per l'altre - Les festes d'Horta
tancar

Les festes d'Horta

El Toni descobreix que la majoria dels seus alumnes no coneixen res de la historia del seu propi barri. Indignat per aquesta situació decideix recuperar les festes populars d'Horta ajudat pel Sorribes i la resta de professors. D'altra banda la resta de personatges prefereixen aprofitar les festes de Gràcia que secundar la iniciativa del Toni.

22:34 Skins - Naomi
tancar

Naomi

Avui hi ha l'elecció del president del consell d'alumnes de l'institut i en Cook ha proposat a la Naomi que si guanya ell, s'hauran d'enrotllar. La Naomi ha acceptat el repte, però encara no té clar fins on pot arribar la seva relació amb l'Emily. Més tard, la Naomi tindrà una xerrada sobre amor amb la seva mare que li podria aclarir moltes coses.

23:20 Skins - JJ
tancar

JJ

En JJ continua amb els seus atacs d'ira, però el psicòleg només li augmenta la dosi de pastilles. L'Emily, que està disposada a ajudar-lo, li ha dit que hi ha altres maneres de solucionar els problemes, i en JJ li ha acabat confessant que està enamorat de l'Effy. També faria qualsevol cosa perquè els seus millors amics, en Freddie i en Cook, no acabin odiant-se per culpa d'ella.

00:14 Waterloo Road - Cap. 31
01:11 Farscape - Terra ferma
tancar

Terra ferma

La tripulació torna a Moya, que havia quedat en òrbita al voltant de la Terra actual. A la nau els esperen Jack i uns quants dirigents polítics terrestres. Els alienígenes aviat descobreixen que la fama no és gens còmoda. Crichton intenta readaptar-se a la Terra, però la seva relació amb Aeryn se'n ressent. A més, apareix un monstre enviat per Grayza que té la missió d'assassinar Crichton i sembla que res el podrà aturar.

01:57 One piece - En Sanji s'infiltra al tren de mar! La lluita enmig de la tempesta
tancar

En Sanji s'infiltra al tren de mar! La lluita enmig de la tempesta

La Nami està desconsolada perquè ha perdut el tren de mar, però un desconegut li dóna una carta que en Sanji ha deixat per ella a l'estació. A la carta, en Sanji li explica que ha seguit la Robin i l'Usopp al tren de mar. Mentrestant, mentre la Nami i en Chopper busquen desesperadament en Ruffy i en Zoro, el mar es retira i queda completament sec, una indicació de la immensitat de l'Aqua Laguna que està a punt d'arribar a l'illa.

02:23 Bola de Drac Z Kai - Pau per al futur ! L'esperit del Son Goku es etern !
02:45 L'un per l'altre - Les festes d'Horta
tancar

Les festes d'Horta

El Toni descobreix que la majoria dels seus alumnes no coneixen res de la historia del seu propi barri. Indignat per aquesta situació decideix recuperar les festes populars d'Horta ajudat pel Sorribes i la resta de professors. D'altra banda la resta de personatges prefereixen aprofitar les festes de Gràcia que secundar la iniciativa del Toni.

03:14 Waterloo Road - Cap. 31
04:14 One piece - En Sanji s'infiltra al tren de mar! La lluita enmig de la tempesta
tancar

En Sanji s'infiltra al tren de mar! La lluita enmig de la tempesta

La Nami està desconsolada perquè ha perdut el tren de mar, però un desconegut li dóna una carta que en Sanji ha deixat per ella a l'estació. A la carta, en Sanji li explica que ha seguit la Robin i l'Usopp al tren de mar. Mentrestant, mentre la Nami i en Chopper busquen desesperadament en Ruffy i en Zoro, el mar es retira i queda completament sec, una indicació de la immensitat de l'Aqua Laguna que està a punt d'arribar a l'illa.

04:37 Waterloo Road - Cap. 31
05:30 L'un per l'altre - Les festes d'Horta
tancar

Les festes d'Horta

El Toni descobreix que la majoria dels seus alumnes no coneixen res de la historia del seu propi barri. Indignat per aquesta situació decideix recuperar les festes populars d'Horta ajudat pel Sorribes i la resta de professors. D'altra banda la resta de personatges prefereixen aprofitar les festes de Gràcia que secundar la iniciativa del Toni.