Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui connectarem amb Marta Casagolda a Barcelona amb motiu dels exàmens de selectivitat. A la secció de la denúncia ens visita un veí de Cerdanyola que un negoci de comiats de solter li fan la vida impossible. Al tema del dia parlarem del tancament de les centrals nuclears. A més, tractarem temes com: la vaga dels treballadors de Renfe, el Rainbow Warrior celebra els 25 anys a Barcelona o com un estudiant de cuina és finalista en un concurs de cuina espanyol.

13:06 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - La vida en un eixam
14:30 Telenotícies migdia
15:34 Cuines - Costellam de xai de llet rostit
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1803
tancar

Cap. 1803

L'actitud de la Patrícia, al capdavant del negoci, fa que en Hiresh es replantegi el que està fent amb la Dhara. La gent del barri es posiciona arran del que ha passat amb en Fidel. En Sergi vol creure en en Fidel, que acaba parlant d'en Gerard, però és complicat. A casa de les germanes Balaguer, el senyor Felip no para de fer-ne de grosses.

16:24 El club - + info
tancar

+ info

Visita "El Club" David Barba, periodista i escriptor català que ha escrit "100 españoles y el sexo" , una obra que repassa l' evolució de la vida sexual espanyola de les darreres dècades. Parlarem de l'actualitat amb els periodistes Pepa Fernández i Víctor Amela. Tindrem també una nova entrega de la psicopatologia digital del Doctor Soler. I acabarem amb la cuina de Nando Jubany, que ens farà aperitius idonis per casaments.

18:25 Rex - Cap. 62 El perdedor
19:17 Rex - Cap. 63 La venjança d'en Rex
20:07 Bocamoll
20:40 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Toni Nadal ens portarà a la Segarra, una comarca on els conreus de cereals són els principals protagonistes del paisatge. L'objectiu d'aquest viatge serà descobrir el llegat històric d'aquesta zona, que s'ha comparat moltes vegades amb la Castella catalana per la gran quantitat de castells que hi podem trobar.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'"Alguna pregunta més?" ens mostrarà al públic l'altre vídeo que Pep Guardiola havia encarregat al programa i que l'entrenador blaugrana va prohibir que emetessin. A més a més, Mariano Rajoy i José Luis Rodríguez Zapatero valoraran els resultats de les eleccions europees, Jordi Pujol es convertirà en discjòquei i es descobrirà si Florentino fitxarà Leo Messi. D'altra banda, Zapatero protagonitzarà el tràiler d'"El truco final" i es presentarà una nova competició, "La petanca league" . Finalment, Maria Cinta Méndez, una de les reporteres catalanes d'"España Directo", s'enfrontarà amb les seves pífies en el "Pressing APM?".

22:16 El paisatge favorit de Catalunya - + info
tancar

+ info

"El paisatge favorit de Catalunya" mostra els racons preferits de Pau Donés, a la Vall d'Arán, d'Helena Garcia Melero, a Cadaqués, i d'Álvaro Palacios, al Priorat.

23:20 Investigadors - Investigator
tancar

Investigator

Wyatt Markum, operador de borsa, és assassinat sota vigilància de Jimmy Doyle, guardaespatlles de JRM i vell amic de Harlan. Jimmy, exalcohòlic, té una recaiguda la nit de l'assassinat i no recorda res. La investigació es complica quan el detectiu de la policia de Los Angeles, Ryan Giggs, creu que Jimmy ha assassinat Wyatt. Smits troba rastres de cocaïna i empremtes d'una altra persona a la pistola de Jimmy. Meg s'assabenta que la dona de Wyatt, Corrina, tenia por del seu marit quan s'enfadava. Chris, Nora i Leslie exigeixen a Harlan que acomiadi Jimmy, però Harlan roman impassible. Mentrestant, la mare de Jeff, Dee Dee, és objecte d'una estafa i demana al seu fill que l'ajudi a enxampar l'artista que l'ha ensarronat. Després d'intentar rastrejar sense èxit el telèfon de l'estafador, Jeff i Trish atrapen el malfactor i recuperen els diners de Dee Dee.

23:59 Investigadors - Art
tancar

Art

L'empresa passa per dificultats econòmiques greus i Harlan es veu obligat a acomiadar empleats. Roben tres quadres de Van Gogh d'una exhibició i Harlan arriba a un acord amb la pèrita Vanessa Leary per recuperar-los a canvi d'un tant. Harlan recorre a l'agent de l'FBI Matthew Hale, mentre que Nora i Trish intenten esbrinar com van robar els quadres. Hale publica un anunci als diaris oferint una compensació de cinc milions de dòlars per qualsevol informació relacionada amb la devolució dels Van Gogh. Els truca un home anomenat Xavier Young tot proposant-los un canvi, però l'FBI l'arresta, fet que provocarà la destrucció d'un dels quadres. Finalment, recuperen les altres dues obres d'art i Xavier queda detingut. Paral·lelament, Marwan Al-Rashid demana a JRM que l'ajudin a trobar la seva promesa, Sameera Fayyadh, desapareguda sobtadament. Meg i Chris s'encarregaran del cas i descobriran una sorprenent connexió entre les famílies Al-Rashid i Fayyadh.

00:49 Pel·lícula - Alguna cosa en comú
tancar

Alguna cosa en comú

Andrew Largeman torna després de deu anys a Nova Jersey per assistir al funeral de la seva mare. Andrew es retroba amb el seu pare, amb qui sempre ha tingut una relació tibant. Per altra banda coneix Samantha, una noia molt diferent d'ell però que també té problemes existencials, i tots dos encetaran una història d'amor ben peculiar.

02:21 El club - + info
tancar

+ info

Visita "El Club" David Barba, periodista i escriptor català que ha escrit "100 españoles y el sexo" , una obra que repassa l' evolució de la vida sexual espanyola de les darreres dècades. Parlarem de l'actualitat amb els periodistes Pepa Fernández i Víctor Amela. Tindrem també una nova entrega de la psicopatologia digital del Doctor Soler. I acabarem amb la cuina de Nando Jubany, que ens farà aperitius idonis per casaments.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 Món natural - El primer vol
tancar

El primer vol

El fèlid més imponent de l'Orient, el tigre, encara senyoreja per alguns indrets a l'interior de les selves de l'Índia central. Un dels científics que més ha fet per la conservació dels tigres intenta posar-los un collar que servirà per tenir-ne un control, seguir-ne la situació i poder-los observar.

07:54 Mediterrània submarina - Formentera
08:21 Viure Catalunya - Rubí (Vallès Occidental)
08:31 La gran rebel·lió inca - La gran rebel·lió inca
tancar

La gran rebel·lió inca

El programa explica la història d'una de les civilitzacions més poderoses del Nou Món, que el 1532 va ser derrotada en un atac llampec llançat per un grup de menys de dos-cents conquistadors dirigits per Francisco Pizarro. La conquista de l'imperi inca s'ha presentat durant molt de temps com una de les victòries més brillants de la història de la guerra. Però potser els llibres d'història no expliquen ben bé com va anar. Gràcies als descobriments fets en unes excavacions dels afores de Lima, l'arqueòleg Guillermo Cock troba el que podrien ser les primeres proves físiques d'una guerra de guerrilles i de tàctiques del terror.

09:25 Tot un món - Compartir per força
tancar

Compartir per força

Compartir per força No es tracta d'una decisió triada, és l'única opció. Ja fa mesos que l'Adela i les seves dues filles, la Jaqueline i l'Amanda, busquen un pis de lloguer a Torelló. Ningú no els en vol llogar cap, i el motiu que els donen és que són immigrants. Totes tres s'han vist forçades a viure en una habitació d'un pis compartit amb tres homes. La convivència és bona, però l'espai és molt reduït i viure-hi no és gens fàcil.

09:32 Fora del mapa - Marroc
09:56 Fonaments de la fe - Humanisme
tancar

Humanisme

És una filosofia sense un déu, però que atorga respecte i dignitat als éssers humans i reemplaça els ritus religiosos per ritus propis. Hi ha diversos grups, des dels hedonistes més extrems, fins als grups de pressió polítics vinculats al secularisme.

10:20 Exploradors d'avui - El color del zen
10:46 Veus oblidades - Cròniques i records de la humanitat. Cròniques dels altiplans. Terra de Nòmades - La vida que somien els pastors del Ladakh
11:38 Una botiga de... - Posen: Zygmont, der Bäcker / Poznan
12:04 Músiques del món - Brasil
tancar

Brasil

El Brasil és un estat federal; hi destaca la regió de l'Amazònia, considerada "el pulmó de la Terra". La música tradicional i moderna del Brasil té una marca musical molt genuïna. Gilberto Gil és el músic i compositor més carismàtic dels país. Artista, innovador, militant ecologista i molt compromès políticament amb aquest poble.

12:08 Ànima - + info
tancar

+ info

Actuació de la banda musical Delên.

12:50 Àgora - "Europa, l'endemà"
tancar

"Europa, l'endemà"

Ahir es van celebrar les eleccions al Parlament europeu després d'una de les campanyes més dures i polaritzades dels darrers anys. Una campanya en què els dos grans partits han volgut defensar la utilitat del bipartidisme com a única fórmula vàlida per tenir opcions a Europa, mentre que la resta ha defensat la necessitat que les minories tinguin la seva veu directa a la Unió. Però no només això. Tots els partits han exigit que es parlés d'Europa durant la campanya, però els debats s'han centrat en la política domèstica i, sobretot, en la crisi econòmica i en els efectes sobre la gent. I en la participació, autèntica clau de volta dels resultats que s'han produït. Debat amb Jordi Barbeta, periodista i redactor en cap de Política i Actualitat del diari "La Vanguardia"; Ricard Fernández Deu, advocat i periodista; Joan Vall i Clara, director general del Grup "El Punt", i Esther Vera, periodista i delegada a Catalunya de la cadena Cuatro i CNN+.

13:47 Temps d'aventura - Extreme Running
tancar

Extreme Running

AI programa parlarem de la primera cursa d'ultra distància per etapes del nostre país. Una cursa que, a més a més, ens servirà per conèixer l'origen i la història dels camins de ronda, un patrimoni exclusiu del litoral gironí. Dijous, a "Temps d'aventura", una forma diferent de descobrir la Costa Brava.

14:12 Ritmes clàssica - Concert a Santa Florentina: Els tres tenors
15:52 Àfrica extrema - Àfrica extrema: Fugitius de Laikipia
16:39 Camps de batalla animals - Els rius
17:02 Curiositats del món animal - Les meravelles d'un escull coral.lí
17:07 Curiositats del món animal - Les nostres amigues les escurçanes
17:15 Memòria de Catalunya - De la Guerra del Francès a la Restauració
tancar

De la Guerra del Francès a la Restauració

Al segle XIX, la Guerra del Francès marca un inici bèl·lic que continua amb la disputa entre liberals i conservadors, que donarà lloc a les guerres carlines, que tant van afectar l'interior de Catalunya.

17:40 Memòria de Catalunya - La catalunya industrialitzada
tancar

La catalunya industrialitzada

Els canvis econòmics del segle XVIII possibiliten que, al segle XIX, Catalunya s'endinsi en la industrialització i impregni de forts canvis tot el país.

18:09 Rapayan - Rapayan
tancar

Rapayan

Aquest documental, rodat a les muntanyes del Perú, retrata una fita històrica a l'aïllada població de Rapayan. Amb l'arqueòleg canadenc Alexis Mantha, que ens farà de guia, descobrirem les ruïnes d'una civilització molt antiga, els descendents de la qual viuen a Rapayan, envoltats de les mòmies dels seus avantpassats. Als habitants del poble, que no es fien del món exterior, els fa por que la tranquil·litat de les seves vides es vegi amenaçada. És evident que als habitants de Rapayan els espera un futur diferent. Però seran capaços de preservar la seva identitat?

19:02 Una botiga de... - Posen: Zygmont, der Bäcker / Poznan
19:29 Cànon Sons
20:29 Com es va fer "Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau" - Com es va fer "Deep blue, la pel·lícula del Planeta Blau"
21:22 In situ - In Situ Redux OSCARS"Melodies"
21:30 Un color nou - "Sense títol", de Saïd Ouarzaz
tancar

"Sense títol", de Saïd Ouarzaz

Nens i nenes de cinc comunitats ben diverses analitzen el quadre sense títol de Saïd Ouarzaz. Activitat: Mural. Pintura témpera, corrons i paletes d'esponja. En aquest capítol, els 50 nens i nenes fan mural amb pintura témpera i fent servir corrons i paletes d'esponja. La seva col·laboració, els seus debats i les seves reflexions sobre el procés d'elaboració de l'obra complementen les divertides i lúcides aproximacions a l'obra de Ouarzaz.

21:55 60 minuts - El culte al terrorista suïcida (Capítol 1)
tancar

El culte al terrorista suïcida (Capítol 1)

Durant dues setmanes consecutives, 60 minuts ofereix un documental que, guiat per l'exagent de la CIA Robert Baer, explora la història i les raons polítiques i religioses que hi ha al darrere dels atemptats dels terroristes suïcides, al mateix temps que investiga qui s'hi amaga al darrere. El 7 de juliol del 2005, Londres va ser la primera ciutat europea a rebre els efectes d'una nova forma de terrorisme: un atemptat suïcida causat per persones amb passaport del país. 4 terroristes suïcides, tots de nacionalitat britànica, van matar 52 persones. Ningú no s'explicava d'on havien sortit els assassins. Però malgrat tot, l'atemptat suïcida no és un fenomen nou com a eina del terrorisme. Fa prop de 25 anys, a Beirut, una sèrie de terroristes suïcides van matar 380 occidentals en diferents atemptats. El seu abast només va ser superat pels fets de l'11-S. Robert Baer va perdre alguns companys a Beirut. Des de llavors es va prometre a si mateix descobrir qui en van ser els autors.

22:50 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Francesco Morace, sociòleg, periodista i escriptor italià, reconegut caçador de tendències. President de Future Concep Lab, a Milà. Actuació de la banda musical Anímic.

23:34 Singulars - + info
tancar

+ info

Manuel Valdés Minyar, 61 anys. Psiquiatre. Director de l'Institut Clínic de Neurociències de l'Hospital Clínic Universitari de Barcelona. Especialista en trastorns psicosomàtics i d'estrès. President de les Societats Catalana i Espanyola de Medicina Psicosomàtica. Autor de nou llibres, entre els quals destaca. La confusió dels psiquiatres. Manuel Valdés, entre el cos i la ment.

00:19 El documental - Diari filmat
tancar

Diari filmat

El 23 d'octubre de 1956, a Budapest, un noi decideix encetar un diari. En principi, no sembla res de l'altre món, però allò que escriurà serà la crònica, el diari, d'una revolució. Es troba, en realitat, molt a prop dels fets. En el fragor de la batalla urbana, cremen uns grans magatzems situats al seu mateix carrer i, dia rere dia, se senten trets. Mentrestant, va recollint coses i les va desant en una caixa etiquetada "Revolució": trossos de vidre, fullets, retalls de diari... i va dibuixant en el seu diari. Escolta la ràdio, i pregunta, encuriosit, als veïns i a les persones que arriben de llocs llunyans de la ciutat. Fa passejades llarguíssimes, planejades amb anterioritat sobre el paper, en companyia del seu amic Jancsi.

01:15 Cànon Sons
02:12 Museus d'art del món - Cap. 1 El Rijkmuseum d'Amsterdam: Rembrandt fa guàrdia
tancar

Cap. 1 El Rijkmuseum d'Amsterdam: Rembrandt fa guàrdia

Museus d'art del món. En aquest capítol: El Rijksmuseum d'Amsterdam: Rembrandt en guàrdia.

02:39 60 minuts - El culte al terrorista suïcida (Capítol 1)
tancar

El culte al terrorista suïcida (Capítol 1)

Durant dues setmanes consecutives, 60 minuts ofereix un documental que, guiat per l'exagent de la CIA Robert Baer, explora la història i les raons polítiques i religioses que hi ha al darrere dels atemptats dels terroristes suïcides, al mateix temps que investiga qui s'hi amaga al darrere. El 7 de juliol del 2005, Londres va ser la primera ciutat europea a rebre els efectes d'una nova forma de terrorisme: un atemptat suïcida causat per persones amb passaport del país. 4 terroristes suïcides, tots de nacionalitat britànica, van matar 52 persones. Ningú no s'explicava d'on havien sortit els assassins. Però malgrat tot, l'atemptat suïcida no és un fenomen nou com a eina del terrorisme. Fa prop de 25 anys, a Beirut, una sèrie de terroristes suïcides van matar 380 occidentals en diferents atemptats. El seu abast només va ser superat pels fets de l'11-S. Robert Baer va perdre alguns companys a Beirut. Des de llavors es va prometre a si mateix descobrir qui en van ser els autors.

03:28 Ànima - + info
tancar

+ info

Entrevista: Francesco Morace, sociòleg, periodista i escriptor italià, reconegut caçador de tendències. President de Future Concep Lab, a Milà. Actuació de la banda musical Anímic.

04:09 Singulars - + info
tancar

+ info

Manuel Valdés Minyar, 61 anys. Psiquiatre. Director de l'Institut Clínic de Neurociències de l'Hospital Clínic Universitari de Barcelona. Especialista en trastorns psicosomàtics i d'estrès. President de les Societats Catalana i Espanyola de Medicina Psicosomàtica. Autor de nou llibres, entre els quals destaca. La confusió dels psiquiatres. Manuel Valdés, entre el cos i la ment.

04:52 El documental - Diari filmat
tancar

Diari filmat

El 23 d'octubre de 1956, a Budapest, un noi decideix encetar un diari. En principi, no sembla res de l'altre món, però allò que escriurà serà la crònica, el diari, d'una revolució. Es troba, en realitat, molt a prop dels fets. En el fragor de la batalla urbana, cremen uns grans magatzems situats al seu mateix carrer i, dia rere dia, se senten trets. Mentrestant, va recollint coses i les va desant en una caixa etiquetada "Revolució": trossos de vidre, fullets, retalls de diari... i va dibuixant en el seu diari. Escolta la ràdio, i pregunta, encuriosit, als veïns i a les persones que arriben de llocs llunyans de la ciutat. Fa passejades llarguíssimes, planejades amb anterioritat sobre el paper, en companyia del seu amic Jancsi.

05:45 Ritmes clàssica - Concert a Santa Florentina: Els tres tenors
06:32 Expedients de l'espai - El senyor dels anells
06:42 Expedients de l'espai - El rei dels planetes
06:52 El medi ambient - Mosaic
06:56 El medi ambient - El fartet a les aules
Progrmació BD ....
07:04 Club Super3
07:04 Surfistes del cel - Un avís de dos minuts
tancar

Un avís de dos minuts

En Cíber ha trobat una altra manera de fer-se ric: fent xantatge a propietaris d'equips de futbol. L'últim que ha fet és amagar una bomba en un estadi per cobrar un rescat de cinquanta milions de dòlars. El Surfista U aviat descobrirà que la bomba és dins del quarterback d'un dels equips que, en realitat, és un androide. Però, com s'ho farà per aturar-lo?

07:31 Els barrufets - El bo, el dolent i el barrufet
tancar

El bo, el dolent i el barrufet

El rei Argon és un home mal educat, groller i molt despiatat. Res, comparat amb el seu bruixot, en Mordain, que no sap ni què vol dir la paraula bondat. Perquè te'n facis una idea, vol fer servir uns quants barrufets que ha capturat per poder robar tot l'or del regne. El Gran Barrufet ja està pensant com s'ho farà per rescatar-los...

07:58 Doraemon - El ventall del vent de la primavera/El supergegant
tancar

El ventall del vent de la primavera/El supergegant

El ventall del vent de la primavera - El supergegant

08:26 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

Els ninots de paper substituts - La màquina venedora d'allò que et cal

08:36 Doraemon - Doraemon (iii)(326-390)
tancar

Doraemon (iii)(326-390)

El certificat de prèstecs forçats

08:51 mic 3
08:51 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles i la Laia estan molt contents perquè saben que aniran a veure un espectacle de titelles, però avui sembla que s'hagin llevat tots dos amb el peu esquerre. No paren de fer-se la punyeta! Quan no és l'un, és l'altre... Com s'ho faran a l'espectacle?! A més, si no comencen a portar-se una mica més bé, potser no hi podran ni anar!

09:06 La vaca Connie - Buscant l'àvia
tancar

Buscant l'àvia

La Connie va a visitar la seva àvia, però no hi és. Així doncs, es posa en marxa per anar-la a trobar. Pel camí coneix molts amics i n'aprèn els costums. Finalment, la Connie troba la seva àvia collint flors. La Connie l'ajuda i juntes fan el jardí més bonic de la comarca.

09:13 La vaca Connie - Connie i el pomer
tancar

Connie i el pomer

Al prat hi ha un pomer preciós que fa les pomes més delicioses de la comarca, però hi ha un problema: quan maduren, les pomes cauen a terra i es fan malbé. A la Connie se li acudeix una idea perquè no es faci malbé cap poma i se les puguin menjar els seus amics del bosc.

09:22 Tork - Ens necessiten
tancar

Ens necessiten

En Tork està convençut que els insectes del bosc necessiten imperiosament la seva ajuda, però el que en Batt i en Tork duran a terme no és precisament el que necessiten els insectes.

09:34 Club Super3
09:34 Rovelló - Un petard massa sorollós
tancar

Un petard massa sorollós

Al Mas Tolosa s'hi han presentat una colla de brètols que han començat a tirar petards. Un ha anat a parar a l'habitació d'en Llisot, que ha quedat força afectat. D'entrada, no és res. Però vols dir que no s'ha trastocat una mica?

10:03 Lola & Virginia - Festa de pijames
10:15 Info k
10:27 Méteo K - Cap. 50
10:34 Club Super3
10:34 La màgica Do-Re-Mi - Adéu, Floreta
tancar

Adéu, Floreta

La Do-Re-Mi, la Hazuki, l'Aiko i l'Onpu, tot i saber que hauran de passar molta por, han decidit entrar al bosc encantat per trobar la Flor de l'Amor Suprem, l'únic que pot salvar la pobra Flor. Ara tot depèn d'elles. T'ho perdràs?

11:01 Espies de veritat - Espies al camp
11:23 La tata - The bird's nest
11:45 La tata - The cradle robbers
12:16 Club Super3
12:16 Rantaro - Un patí d'ànec terrestre / La cançó d'en Hyogo / La nova líder
12:44 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Kumahachi Kumada, mestre de cerimònies
13:11 Avatar: l'últim mestre de l'aire - La fugitiva
tancar

La fugitiva

La Katara no està gaire d'acord amb la manera ràpida que ha descobert la Toph de fer diners. Ella és conscient que poden tenir molts problemes i, de fet, les desavinences entre elles dues acabaran portant conseqüències desastroses. A més, la Toph aviat descobrirà que la busquen amb el sobrenom de "La fugitiva".

13:39 Tags
13:55 3xl.cat
13:55 Sweesters -virtual room- - El noi nou
tancar

El noi nou

L'Olívia i la Ji Lan parlen a la Laia sobre un noi nou que ha arribat a l'escola.

13:57 Sweesters -virtual room- - Carnestoltes
tancar

Carnestoltes

La Laia s'ha fet una disfressa una mica estranya per Carnestoltes.

14:03 El detectiu Conan - El darrer brindis
14:28 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de les fotografies d'exclusives
14:52 Hattori el ninja - Atura els ratolins / Cani. aprèn esquiar / Llegir de fr
15:00 3xl.cat
15:00 Fushigi Yugi: el joc misteriós - El festival de les estrelles
tancar

El festival de les estrelles

El sobtat final de la relació amb Miaka l'ha deixat desorientat, però Tamahome està decidit a descobrir què l'ha provocat. Mentrestant, Nakago dóna permís a Suboshi perquè es llanci a una venjança sense restriccions. Miaka i els seus ultimen els preparatius per sortir cap a Hokkan per mar. Abans de marxar, Tamahome vol veure la seva família, que s'instal·larà provisionalment al palau, una última vegada.

15:24 One piece - Perduda? Robada? Qui ets tu?
tancar

Perduda? Robada? Qui ets tu?

Un bon matí, tota la tripulació del Going Merry es desperta completament amnèsica. Vaja, tota menys la Robin, que és l'única que ha passat la nit desperta. La Robin els intenta explicar a tots qui són i les aventures que han passat, però els altres troben que és impossible empassar-se aquella història. Mentrestant, la Nami troba l'or i fuig en el waver i en Zoro tampoc troba que hi faci res de bo, al vaixell, i se n'allunya nedant. La pobra Robin es queda sola amb en Ruffy.

15:48 Somnis d'estiu
16:14 Samantha ups! - La Samantha de vacances a Marràqueix 10
16:19 Invasió - Ciutat terminal
17:03 Curiositats del món animal - Cefalòpodes
17:09 Món salvatge - La marmota alpina
17:18 mic 3
17:18 Bumba
17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

L'Ava, en Riko i en Teo s'han trobat un globus d'aire calent i estan disposats a fer un viatge que no oblidaran mai de la vida. I és que en Riko ha proposat d'anar a veure les cosines de l'Ava, a l'Àfrica! L'aventura serà llarga i plena de sorpreses. Hauran de travessar molts països, moltes muntanyes, i fins i tot el mar! Els hi vols acompanyar?!

17:35 Bob, el manetes - El Golut es diverteix
tancar

El Golut es diverteix

En Bob ha de col·locar uns pals de telègraf amb el Golut. A l'hora de dinar el Carbassot convenç el Golut perquè l'ajudi a fer unes quantes bromes. Per culpa d'ells el Pansit s'acaba perdent i en Bob ho fa pagar a en Carbassot.

17:49 Una mà de contes - No sóc una paleta
18:02 Club Super3
18:02 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Kivala li ha assegurat a en Loopdidoo que amb la dosi de bava que li ha anat a parar al morro n'hi ha prou i de sobres per convertir-lo en gripau. En Loopdidoo s'ho ha ben empassat i està convençut que aviat es convertirà en un amfibi. I més quan la Petúnia li ha seguit la veta a en Kivala. Avui toca aixecar-li la camisa a en Loopdidoo. No t'ho perdis!

18:13 El gat d'en Frankenstein - + info
tancar

+ info

A l'equip de bola-rara de l'escola no hi havia jugat mai cap nena... fins avui, que ha aparegut la Nina, la jugadora de bola-rara més bona del món. A tothom li sona d'alguna cosa, però ningú no sap ben bé qui és. La qüestió és que avui es juga el partit de bola-rara entre els adults i els escolars de Vila-rara... Fa 500 anys que guanyen els grans, però pot haver-hi sorpreses!

18:31 Doraemon - 1ª Hist.: La crisi del segell de raigs x. 2ª Hist.: La coberta de llibre humà
19:02 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

En Danny, per impressionar la Wendy, s'ha fet el valent i ha entrat a la casa més tenebrosa de Singletown. Amb tanta mala sort, que no n'ha sortit! Ara els seus companys hi hauran d'entrar, la Cathy la primera, per descobrir que no hi ha cap fantasma, sinó un cadell de màntic que no pot tornar al seu planeta! La invasió dels màntics podria ser imminent!

19:30 Info k
19:43 3xl.cat
19:43 One piece - El noi misteriós del corn i la suposició de la Nico Robin
tancar

El noi misteriós del corn i la suposició de la Nico Robin

Mentre els membres de la tripulació, que han perdut la memòria, expliquen a la Robin l'última cosa que recorden, la Nami baixa a l'illa i hi descobreix un noi misteriós amb un corn. Pot ser que sigui aquest noi qui els ha robat la memòria? Per si de cas, en Ruffy li clava un cop de puny quan veu que ha pujat al vaixell, i immediatament, del corn comença a sortir una boira misteriosa...

20:07 Sweesters -virtual room- - El noi nou
tancar

El noi nou

L'Olívia i la Ji Lan parlen a la Laia sobre un noi nou que ha arribat a l'escola.

20:10 Tags
20:26 3xl.cat
20:26 Sweesters -virtual room- - Carnestoltes
tancar

Carnestoltes

La Laia s'ha fet una disfressa una mica estranya per Carnestoltes.

20:28 Minúscul - Cap. 30 L'enfrontament dels escarabats piloters
tancar

Cap. 30 L'enfrontament dels escarabats piloters

Per un escarabat, de vegades pot arribar a ser molt complicat, això d'arrossegar una pilota. Sobretot quan hi ha un altre escarabat que t'avança amb una pilota més grossa que la teva! Que comenci la competició! Preparats, llestos, ja! Ells es preparen per córrer... Tu prepara't per fer-te un tip de riure!

20:33 Minúscul - Cap. 32 Tranquil.litat
tancar

Cap. 32 Tranquil.litat

Avui coneixerem una aranya que s'enfila per les parets i li puja la mosca al nas. I no és que tingui gana, no. És que està molt empipada! Resulta que hi ha una aixeta de la cuina que està mal tancada i no para de gotejar. I, és clar, d'aquesta manera no hi ha qui descansi! L'aranya, que vol una mica de tranquil·litat, no pararà fins que no aturi aquest sorollet...

20:39 La tata - The tart with heart
21:01 La tata - The rosie show
21:23 Minúscul - Cap. 33 De color rosa
tancar

Cap. 33 De color rosa

Quina feinada que tenen avui les formigues! Ara és l'època de treballar. Han d'omplir el formiguer de menjar per poder passar l'hivern. Hi ha una formiga, però, que no para de portar objectes llampants, de tota mena de colors... Fins i tot un de color rosa! Llàstima que al cap no li fan cap gràcia... Com s'ho farà per entrar sense que la vegin?

Progrmació BD ....
21:31 El cor de la ciutat - Cap. 1803
tancar

Cap. 1803

L'actitud de la Patrícia, al capdavant del negoci, fa que en Hiresh es replantegi el que està fent amb la Dhara. La gent del barri es posiciona arran del que ha passat amb en Fidel. En Sergi vol creure en en Fidel, que acaba parlant d'en Gerard, però és complicat. A casa de les germanes Balaguer, el senyor Felip no para de fer-ne de grosses.

22:00 Àngels i Sants - Honor
tancar

Honor

L'Àlex segresta l'Àngels, el Sants i el Naranjo, mentre el seu pare, encobert pel banquet del casament, es reuneix amb els accionistes del bluedream per informar-los que aviat començarà la distribució de la perillosa droga. L'Àlex mata el Naranjo i en Sants accepta definitivament col·laborar amb la policia per venjar el seu amic gitano.

22:54 Àngels i Sants - Traició
tancar

Traició

L'Intendent Ravell, en perdre la pista de la seva agent, segrestada pels colombians junt amb l'Àlex, dóna instruccions a la Paula perquè suplanti l'Àngels a la comissió d'investigació governamental. En Sants intenta convèncer-la que actuï contra l'operació però la seva ex no li fa cas. El proxeneta s'adona que ella no l'estima, que tot és una comèdia. En David, que és el cap del laboratori del bluedream, descobreix que la Sara hi està enganxada N'hi ha de subministrar sense que ella se n'adoni.

23:44 Extres Coproduccions - L'Edèn
23:50 Porca misèria - Un bon consell
tancar

Un bon consell

El Roger decideix trencar amb tot. El Pere no vol veure el Roger per por d'emprenyar-se amb ell. La Natàlia troba consol en el Jordi. L'Àlex retroba un amic a qui va donar un consell que li va canviar la vida. El Cefa està enfadat amb la Laia perquè el Pere ha utilitzat la seva vida per un capítol de la sitcom.

00:48 Beverly Hills - Interrompem la programació
01:31 Beverly Hills - Amors i desamors
02:12 Riviera - + info
tancar

+ info

El Dr. Rocher inventa una altra mentida quan Edward i Sybella intenten aclarir la mort del seu bebé. Elizabeth avisa Sam dels enganys de Jennifer. Diego usa Chloe per informar-se de com Stefan pensa fer servir els diners. Bernardo guanya molt al casino.

02:37 Riviera - + info
tancar

+ info

Jennifer s'horroritza en saber la veritable identitat de la seva filla. Victor se sorprèn de trobar una dona despullada a l'Orangerie.

03:02 Àngels i Sants - Honor
tancar

Honor

L'Àlex segresta l'Àngels, el Sants i el Naranjo, mentre el seu pare, encobert pel banquet del casament, es reuneix amb els accionistes del bluedream per informar-los que aviat començarà la distribució de la perillosa droga. L'Àlex mata el Naranjo i en Sants accepta definitivament col·laborar amb la policia per venjar el seu amic gitano.

03:57 Àngels i Sants - Traició
tancar

Traició

L'Intendent Ravell, en perdre la pista de la seva agent, segrestada pels colombians junt amb l'Àlex, dóna instruccions a la Paula perquè suplanti l'Àngels a la comissió d'investigació governamental. En Sants intenta convèncer-la que actuï contra l'operació però la seva ex no li fa cas. El proxeneta s'adona que ella no l'estima, que tot és una comèdia. En David, que és el cap del laboratori del bluedream, descobreix que la Sara hi està enganxada N'hi ha de subministrar sense que ella se n'adoni.

04:47 Extres Coproduccions - L'Edèn
04:53 El cor de la ciutat - Cap. 1803
tancar

Cap. 1803

L'actitud de la Patrícia, al capdavant del negoci, fa que en Hiresh es replantegi el que està fent amb la Dhara. La gent del barri es posiciona arran del que ha passat amb en Fidel. En Sergi vol creure en en Fidel, que acaba parlant d'en Gerard, però és complicat. A casa de les germanes Balaguer, el senyor Felip no para de fer-ne de grosses.

05:20 Joking around
05:36 Beverly Hills - Interrompem la programació
06:18 Beverly Hills - Amors i desamors