Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Entrevista a Ramon Tremosa, prof. teoria econòmica UB. I amb diversos convidats experts també debatrem sobre si s'han de boicotejar els JJOO de Pequín. A la secció de la denúncia coneixerem Teresa Sabaté, dtra. Sector Osona consell territorial de Salut, qui ve a parlar-nos de la reorganització dels CAP a Osona. També parlarem d'ecologia domèstica amb Josep Lluís Gallego qui els explicarà com acabar amb els paràsits de forma ecològica. I finalment, anirem a sofàs amb Jordi Llavina i Andreu Claret, periodista i escriptor, per parlar del llibre "El secret del brigadista".

13:05 TVist - + info
tancar

+ info

Avui farem un cara a cara entre els homes i les dones del programa, així que la Raquel Mateos i la Laia Ferrer s'enfrontaran al Marc Villanueva i el Dario Poras. A més a més vindrà la Soledad Leon de Salazar que segur que ens sorprendrà a tots! No t'ho pots perdre!

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Perseguint enverinadors de fauna
tancar

Perseguint enverinadors de fauna

"El medi ambient" mostrarà la feina dels agents rurals en l'acció preventiva de perseguir als enverinadors de fauna que porten a terme. El programa de TV3 oferirà demà el reportatge "Perseguint els enverinadors de fauna", elaborat per un equip de reporters que ha acompanyat els membres de la unitat especialitzada del cos d'Agents Rurals. El reportatge mostra com els agents localitzen alguns animals morts i com els porten al Centre de Fauna de Vallcalent, on se'ls fa una necròpsia per esbrinar-ne les causes. Les tècniques cada vegada més sofisticades que fan servir els enverinadors, com ara preparar menjar que provoca la mort de l'animal al cap d'un temps i lluny del lloc on han col·locat l'esquer, dificulta la feina dels agents. Tot i així, la seva preparació els permet obrir uns 50 casos cada any.

14:30 Telenotícies migdia
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1558
tancar

Cap. 1558

L'estrès de l'Àngela arrossega en Peris. I només falta la Bea. El senyor Juan no vol perdre un altre fill, però en Pau no dóna senyals de vida. En Max continua sentint-se el blanc de les mirades de la gent del barri. I la relació amb la K es va espatllant. Un altre enfrontament entre els okupes i l'Ivan. Efectivament, en Beni s'està tornant un poca-solta.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

L'il·lustrador Joaquim Muntañola passa per "El Club" per parlar-nos del llibre "La memòria fa pessigolles", un recull d'anèdotes i records que ha anat acumulant al llarg de la vida. També entrevistarem l'actor José Coronado, que ve a presentar la pel·lícula "Todos estamos invitados". La parella que ens comentarà l'actualitat del dia està formada pels periodistes Sílvia Tarragona i Màrius Carol. I parlarem dels fenomen dels musicals amb les cantants Nina, Mone, Marta Ribera i el director teatral Joan Lluís Bozzo.

18:30 Cine de cine - Zarak
tancar

Zarak

Zarak es converteix en el cap despietat d'una banda de malfactors al nord de l'Índia des que el van expulsar del seu poble per haver-se enamorat de Salma, una de les esposes del seu pare. Les autoritats britàniques envien el comandant Ingram a perseguir-lo, feina que du a terme de forma implacable. Ingram separa Salma i Zarak, quan havien aconseguit retrobar-se als prostíbuls de Peshawar, i Zarak subleva les tribus de les muntanyes contra els britànics.

20:15 Just kidding
20:25 Bocamoll - Cap. 86
21:00 Telenotícies vespre
21:45 No em ratllis.Especial (No em taladris) - Cap. 44
tancar

Cap. 44

Toni Albà, Susanna Bergés i Josep Lobató a "No em ratllis!" - El programa emet, a partir de demà, dos especials amb els adolescents com a protagonistes i amb el subtítol "No em taladris!" - El dia de Sant Jordi, el programa, amb el subtítol "No t'empatollis!", tindrà el president Montilla com a convidat - La gent gran serà la protagonista, el dimecres dia 30, amb un especial "No m'atabalis!" "No em ratllis!" comença demà la seva fase final, amb l'emissió de quatre programes especials: dos amb nois i noies adolescents entre 14 i 18 anys com a protagonistes, i amb el subtítol "No em taladris!"; un altre, amb el president de la Generalitat José Montilla com a convidat i els infants de nou com a protagonistes, que s'emetrà el dia de Sant Jordi; el de comiat, que s'emetrà el dia 30, tindrà la gent gran com a protagonista portarà el subtítol "No m'atabalis!". El calendari d'aquesta fase final comença demà amb la presència al plató, com a convidats, de l'actor Toni Albà, el presentador de televisió Josep Lobató i la periodista Susanna Bergés. En aquest primer capítol amb els adolescents com a protagonites, aquests i els convidats parlaran dels diversos temes relacionats amb el sexe: les primeres relacions sexuals, les maneres de lligar, la prevenció, etc.

22:55 Un quart de 3
23:40 La nit al dia - + info
tancar

+ info

Els convidats d'avui de La Nit al Dia són: - Federico Mayor Zaragoza, copresident del Grup d'Alt Nivell per a l'Aliança de Civilitzacions - David Minoves, director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Humanitària

01:15 Invasió - A l'aigua
tancar

A l'aigua

En Russell ha de salvar en Jesse, que ha quedat inconscient després de ser colpejat per una misteriosa i desconeguda força mentre revisava una caravana submergida amb la Kira. En Russell està preocupat per l'estrany comportament de la Mariel. La Larkin sospita que el xerif Underlay coneix la intenció d'una possible intervenció militar, i en Dave busca el significat de la inscripció que ha trobat en un braçalet de casament.

01:55 Pel·lícula - L'operació Corned-Beef
tancar

L'operació Corned-Beef

Boulier, també conegut com a "Esqual", és el capità del servei d'espionatge francès. Li encarreguen el comandament de l'Operació Corned-Beef, que té per objectiu desmantellar una xarxa de tràfic d'armes. A més, l'equip de l'"Esqual" ha de vigilar una ambaixada estrangera d'on, suposadament, han sortit els plànols d'una nova arma secreta.

03:35 Riviera
04:00 El club - + info
tancar

+ info

L'il·lustrador Joaquim Muntañola passa per "El Club" per parlar-nos del llibre "La memòria fa pessigolles", un recull d'anèdotes i records que ha anat acumulant al llarg de la vida. També entrevistarem l'actor José Coronado, que ve a presentar la pel·lícula "Todos estamos invitados". La parella que ens comentarà l'actualitat del dia està formada pels periodistes Sílvia Tarragona i Màrius Carol. I parlarem dels fenomen dels musicals amb les cantants Nina, Mone, Marta Ribera i el director teatral Joan Lluís Bozzo.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Àfrica - Odissea al desert
tancar

Odissea al desert

Fa milers d'anys, la vida al Sàhara era molt diferent a l'actualitat. Els senyals del paisatge del desert que utilitzen els tuaregs per orientar-se, expliquen la història secreta del Sàhara. La gent que va dibuixar imatges d'animals a les roques ara fa uns 7000 anys, ens mostren una terra verda plena de vida salvatge. Però un petit moviment de l'òrbita terrestre va alterar els patrons climàtics. Avui el Sàhara és el desert més extens del món i registra les temperatures més altes del planeta. Aquest mar de sorra i de roques volcàniques és un dels indrets menys hospitalaris de la terra.

07:55 Secrets de la natura - L'Estiu siberià
08:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La ciutat perduda de Pequín, la Xina
08:35 Les tribus - La tribu Darhad
tancar

La tribu Darhad

Bruce Parry conviu en aquest episodi amb una de les tribus més aïllades del món, la tribu darhad. Parry conviurà amb aquesta tribu de pastors nòmades de Mongòlia i els ajudarà a travessar les muntanyes en el seu viatge migratori.

09:30 Horitzons
09:30 A la recerca de la felicitat - Xina
tancar

Xina

Xina: "On vas? A Xangai; on més podria anar?" Li i Jiang són vells i han passat tota la vida a Fujian, una província al sud de la Xina. Ara es posen en marxa per fer realitat el seu somni: tornar a Xangai.

10:25 Graduï's, ara en secundària: matemàtiques - L'evolució
tancar

L'evolució

Àmbit de la Comunicació

10:55 Expedients de l'espai - Cometes
11:05 Les tradicions de la llacuna - Les tradicions de la llacuna
tancar

Les tradicions de la llacuna

Nova Caledònia. La llacuna més gran del món. Una biodiversitat remarcable i una forma de pescar tradicional que continua inalterable. Homes i dones que perpetuen la seva forma de ser. Illes amb noms francesos, com Pins, Maré, Lifou i Ouvea: un viatge al cor de la tradició i la bellesa de la llacuna caledoniana.

12:00 Hi havia una vegada...
12:10 60 minuts - L'autèntic padrí
tancar

L'autèntic padrí

Coincidint amb les eleccions a Itàlia, avui centrem el programa en una figura clau de la societat italiana, Bernardo Provenzano, el "capo" de la Màfia que va ser detingut a l'abril del 2006, la captura del qual va significar la fi d'una època dins del món del delicte. Aquest és un recorregut per la seva història. Bernardo Provenzano, que té mes de 70 anys, va ingressar a la Màfia com a botxí de molt jove, als anys cinquanta, però va escalar posicions dins l'organització molt de pressa. De seguida va agafar fama de ser un criminal particularment violent, fins al punt que li van posar el sobrenom d'"el Tractor", perquè, tal com diu un dels seus antics col·laboradors, "no hi havia res que l'aturés". El 1995 ja se'l considerava el líder de tota la Màfia siciliana. Amb ell al capdavant, la Cosa Nostra es va tornar gairebé invisible.

13:05 (S)avis - Cap. 3 Jordi Pujol
tancar

Cap. 3 Jordi Pujol

Jordi Pujol, president de la Generalitat de Catalunya durant 23 anys, animal polític, metge -només de formació-, banquer, activista antifranquista, ideòleg del catalanisme i europeista de primera hora. Però també marit, pare i avi, parla des del seu gairebé retir de la política, dels fets més importants que han marcat, no només la seva vida personal, sinó el destí de Catalunya. En una conversa distesa i amb apunts d'humor, Pujol ens explica des dels fets de Palau a les negociacions amb els governs espanyols passant pel tripartit o la seva tangencial implicació en el fitxatge de Ronaldinho.

14:05 In situ - In Situ Redux ALBERT BOIRA "Metro"
14:15 Futbol int.
15:00 Túrmix clàssics - Cap. 2
15:30 Planeta Terra
15:30 La gran balena blava - La gran balena blava
tancar

La gran balena blava

Aquest documental ens porta a l'oceà del sud d'Austràlia on es dóna un fenomen natural anomenat "BONNEY UPWELLING", que provoca un desfici devorador en la balena blava, el mamífer més gros del planeta. Aquest animal té el cor de la mida d'un cotxe, la seva llengua pesa més que un elefant i té una boca tan grossa que li permet engolir 50 tones d'aigua de mar.

16:25 Secrets de la natura - Mekong: el renaixament d'un riu
16:55 Bèsties clip - el bernat pescaire
17:00 Bèsties clip - els martinets
17:05 Thalassa - Cultivadors d'algues
tancar

Cultivadors d'algues

Cultivadors d'algues A Zanzíbar veurem com cultiven les algues, un nou recurs per a aquesta paradisíaca illa que està substituint el de les espècies. El far d'Alexandra A Egipte descobrirem les restes enfonsades sota l'aigua del mític far d'Alexandria. Lapu Lapu A les Filipines anirem darrere de les empremtes de Magallanes.

17:50 El medi ambient
18:00 L'aventura de Jeff Corwin - Les Galàpagos: el laboratori vivent
18:45 City folk (versió curta)
18:55 Paisatges de Grècia - Epidaure i Nàuplia
19:20 Tot un món - Cap. 235
tancar

Cap. 235

En Dentex Ocampo té 18 anys i va néixer a Catalunya poc després que els seus pares van arribar-hi de les Filipines. Daniel Mora i Rynat Vankov són dos amics seus, de 16 i 17 anys, amb qui comparteix els problemes i les il·lusions d'adolescents. Les vivències, però, són diferents perquè en Rynat va arribar d'Ucraïna fa sis anys per reagrupament familiar i en Daniel i un germà seu ho van fer fa dos anys i esperen poder portar l'altre germà. Els hem demanat que parlin de la relació que tenen amb els seus pares, fruit de l'experiència de cadascun.

19:25 Tot un món - Cap. 236
tancar

Cap. 236

Després de cinc anys de relació, José Carreño i Vicenç Mateo celebren el seu matrimoni. José va arribar de Xile durant un any sabàtic que es va agafar de la feina a Santiago. Necessitava prendre distància d'una societat en què l'homosexualitat no està ben vista. Pocs mesos després d'instal·lar-se a Barcelona, va conèixer en Vicenç, membre de la Coordinadora de Gais i Lesbianes de Catalunya i un lluitador actiu pel reconeixement del dret al matrimoni entre persones del mateix sexe. Amb ell, en José va descobrir la llibertat de viure una relació de parella, de no haver-se'n d'amagar, ni a la feina ni al carrer. La relació es va anar consolidant i en José va decidir establir-se aquí i també explicar a la seva mare quina era la seva realitat. Actualment és president de l'Associació Catalana per a la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants.

19:30 Cànon Mites - Roma
20:25 Zoom
20:30 Les tribus - La tribu Sanema
21:20 Mons petits
21:30 quèquicom - El canal Segarra-Garrigues i la gestió de l'aigua
tancar

El canal Segarra-Garrigues i la gestió de l'aigua

Quèquicom emet en exclusiva la seqüència de construcció d'un gran aqüeducte del canal Segarra-Garrigues, que permetrà regar una superfície equivalent a set cops el municipi de Barcelona i garantir el consum d'aigua de boca de Cervera i altres poblacions. Però la transformació en terres de regadiu dels secans de Lleida amenaça un ecosistema excepcional i posa sobre la taula la despesa d'aigua que fa l'agricultura. És sostenible aquest canal?

21:55 Loto 6/49
22:05 (S)avis - Cap. 3 Jordi Pujol
tancar

Cap. 3 Jordi Pujol

Jordi Pujol, president de la Generalitat de Catalunya durant 23 anys, animal polític, metge -només de formació-, banquer, activista antifranquista, ideòleg del catalanisme i europeista de primera hora. Però també marit, pare i avi, parla des del seu gairebé retir de la política, dels fets més importants que han marcat, no només la seva vida personal, sinó el destí de Catalunya. En una conversa distesa i amb apunts d'humor, Pujol ens explica des dels fets de Palau a les negociacions amb els governs espanyols passant pel tripartit o la seva tangencial implicació en el fitxatge de Ronaldinho.

23:10 Silenci? - + info
tancar

+ info

El dissenyador de moda Gareth Pugh és un personatge introvertit, vergonyós i amb força prejudicis. Ha muntat el seu taller a l'East End de Londres, en un antic aparcament de cotxes, i el manté permanentment envaït de patrons i sense calefacció. Pugh és el cap visible i l'estrella més rutilant de la celebrada "nova escola britànica" i el nom que ocupa més planes a les revistes de tendències. El 2007 va ser l'any de la seva confirmació sobre les passarel·les. Després d'haver-lo perseguit durant mesos, "Silenci?" ha viatjat fins al seu estudi de Londres per entrevistar-lo.

23:40 Loops! - Cap. 124
tancar

Cap. 124

A "Loops!": Miqui Puig i la compilació 'Mis Favoritas'; Timbaland, el productor de les estrelles del pop, i el festival South by Southwest. El segell Blanco y Negro acaba d'estrenar una col·lecció de discos compilatoris amb el nom de "Mis Favoritas", on diverses personalitats de la cultura reuniran les seves cançons preferides per compartir-les amb el públic. L'encarregat d'inaugurar el projecte ha estat el polifacètic Miqui Puig. A "Loops!" hem anat a casa seva -un autèntic museu de vinils i cedés- perquè ens expliqui com ha anat una experiència tan complicada i alhora emocionant com és escollir les cançons que han marcat la seva vida.

00:10 Loops! Concert - PECKER (Bam)
tancar

PECKER (Bam)

Només té dos àlbums al carrer. El primer, firmat com a "Pequeño Pecker", i l'últim, ja sense el "petit" a davant: "Pecker". A seques. Un segon disc amb molta més projecció, gràcies en part a padrins de renom, com en Miqui Puig, que hi ha col·laborat, o The Pinker Tones, que l'han produït. L'àlbum, titulat "2 y las nadadoras", és justament el que presentava al setembre passat al Barcelona Acció Musical. Tot seguit, a Loops! Concert, Pecker al BAM 2007.

00:40 Cànon Mites - Roma
01:35 Línies, formes, colors - El model. El pintor i el model, una parella mil·lenària
02:00 quèquicom - El canal Segarra-Garrigues i la gestió de l'aigua
tancar

El canal Segarra-Garrigues i la gestió de l'aigua

Quèquicom emet en exclusiva la seqüència de construcció d'un gran aqüeducte del canal Segarra-Garrigues, que permetrà regar una superfície equivalent a set cops el municipi de Barcelona i garantir el consum d'aigua de boca de Cervera i altres poblacions. Però la transformació en terres de regadiu dels secans de Lleida amenaça un ecosistema excepcional i posa sobre la taula la despesa d'aigua que fa l'agricultura. És sostenible aquest canal?

02:25 (S)avis - Cap. 3 Jordi Pujol
tancar

Cap. 3 Jordi Pujol

Jordi Pujol, president de la Generalitat de Catalunya durant 23 anys, animal polític, metge -només de formació-, banquer, activista antifranquista, ideòleg del catalanisme i europeista de primera hora. Però també marit, pare i avi, parla des del seu gairebé retir de la política, dels fets més importants que han marcat, no només la seva vida personal, sinó el destí de Catalunya. En una conversa distesa i amb apunts d'humor, Pujol ens explica des dels fets de Palau a les negociacions amb els governs espanyols passant pel tripartit o la seva tangencial implicació en el fitxatge de Ronaldinho.

03:25 Silenci? - + info
tancar

+ info

El dissenyador de moda Gareth Pugh és un personatge introvertit, vergonyós i amb força prejudicis. Ha muntat el seu taller a l'East End de Londres, en un antic aparcament de cotxes, i el manté permanentment envaït de patrons i sense calefacció. Pugh és el cap visible i l'estrella més rutilant de la celebrada "nova escola britànica" i el nom que ocupa més planes a les revistes de tendències. El 2007 va ser l'any de la seva confirmació sobre les passarel·les. Després d'haver-lo perseguit durant mesos, "Silenci?" ha viatjat fins al seu estudi de Londres per entrevistar-lo.

03:50 Loops! - Cap. 124
tancar

Cap. 124

A "Loops!": Miqui Puig i la compilació 'Mis Favoritas'; Timbaland, el productor de les estrelles del pop, i el festival South by Southwest. El segell Blanco y Negro acaba d'estrenar una col·lecció de discos compilatoris amb el nom de "Mis Favoritas", on diverses personalitats de la cultura reuniran les seves cançons preferides per compartir-les amb el públic. L'encarregat d'inaugurar el projecte ha estat el polifacètic Miqui Puig. A "Loops!" hem anat a casa seva -un autèntic museu de vinils i cedés- perquè ens expliqui com ha anat una experiència tan complicada i alhora emocionant com és escollir les cançons que han marcat la seva vida.

04:15 Loops! Concert - PECKER (Bam)
tancar

PECKER (Bam)

Només té dos àlbums al carrer. El primer, firmat com a "Pequeño Pecker", i l'últim, ja sense el "petit" a davant: "Pecker". A seques. Un segon disc amb molta més projecció, gràcies en part a padrins de renom, com en Miqui Puig, que hi ha col·laborat, o The Pinker Tones, que l'han produït. L'àlbum, titulat "2 y las nadadoras", és justament el que presentava al setembre passat al Barcelona Acció Musical. Tot seguit, a Loops! Concert, Pecker al BAM 2007.

04:40 Túrmix clàssics - Cap. 9
05:08 Túrmix clàssics - Cap. 2
05:35 De la terra
05:45 El medi ambient
05:50 La Polinèsia - Les divinitats
06:05 A la recerca de la felicitat - Xina
tancar

Xina

Xina: "On vas? A Xangai; on més podria anar?" Li i Jiang són vells i han passat tota la vida a Fujian, una província al sud de la Xina. Ara es posen en marxa per fer realitat el seu somni: tornar a Xangai.

Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Fruittis - La granota encantada
tancar

La granota encantada

Passejant pel bosc, en Gaspatxo es troba una granota que diu que és una princesa encantada i que per tornar al seu estat normal necessita una poció màgica que només un valent cavaller com ell pot aconseguir. En Gaspatxo, que veu afalagada la seva vanitat, comença la perillosa recerca de la poció sense imaginar-se que la granota no és una princesa, sinó un enemic dels Fruittis.

07:30 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El cargol calent porta la primavera
07:55 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - L'estel evita persones
08:25 Codi: Lyoko - Els robots
tancar

Els robots

El XANA s'ha fet amb el control de la línia de muntatge de la fàbrica abandonada i ha deixat anar un robot terrorífic perquè provoqui el caos al col legi. El més greu, però, és que el XANA ha destruït el laboratori. Això vol dir que, fins que no el tornin a posar en marxa, no poden accedir a Lyoko. I l'Aelita està en perill!

08:55 Els petits fantasmes - A la recerca del tresor
tancar

A la recerca del tresor

Avui tocava fer dissabte i ha quedat tot el castell net com una patena. Tot ben bé, no. Falten les golfes, que fa cent cinquanta anys que no les neteja ningú. La Lucy, l'Enric, l'Eduard i en Jordi no s'ho pensen dues vegades i ja són dins del celler. L'aventura es presenta molt emocionant. Qui sap?! Potser fins i tot hi trobaran el mapa d'un tresor!

09:05 mic 3
09:05 Ja arriba en Noddy! - En Noddy construeix un coet
tancar

En Noddy construeix un coet

A en Noddy li faria molta il·lusió construir una nau espacial. Demanarà a en Rodanxonet, a la Marta i a la gateta Rosa que l'ajudin. Potser serà una nau casolana, però amb una mica de màgia podrien fer-la funcionar! Qui et sembla que els pot ajudar? I qui s'endurà en Noddy de company de vol?

09:16 Ja arriba en Noddy! - El cas de la pilota perduda
tancar

El cas de la pilota perduda

La Menuda, la pilota amiga d'en Noddy, ha fet un bot tan alt, que ara no la troben enlloc. Ja han buscat per tot el País de les Joguines i no hi ha manera de saber on és. En Noddy tindrà una idea excel·lent: fer servir la seva avioneta! On es deu haver ficat? Et sembla que la trobarà...?

09:25 Yoko! Jakamoko! Toto! - La paraula lletja
tancar

La paraula lletja

En Toto ha conegut un parell de goril·les ganàpies que li han ensenyat a dir una paraulota: Diga-bu-bu! La Yoko i en Jakamoko s'han quedat esgarrifats quan l'han sentit dient aquesta paraulota. En Deenah, l'elefantet, fins i tot s'ha posat a plorar! Vols dir que no li toca demanar perdó, a en Toto?

09:30 Bumba
09:35 Pepa, la porqueta - Cap. 47
tancar

Cap. 47

Avui, tot jugant amb la casa de nines, en Jordi s'ha trobat una aranya que portarà molta cua. A ell li fa molta gràcia, però a la mare, al pare i a la Pepa més aviat els fa por. És cert que és una mica grossa i que té les cames molt llargues, però és molt simpàtica i també té ganes de jugar. Potser encara es faran un tip de riure amb en Camesllargues!

09:40 Tork - Un forat a la lluna
tancar

Un forat a la lluna

Quan en Tork es desperta a mitjanit i descobreix que la lluna té un forat al mig, es pensa que algú l'ha trencada. Comença a buscar el culpable entre els animals del bosc fins que l'Iris li explica que es tracta d'un eclipsi de lluna.

09:45 Una mà de contes - El cargol i l'herba de poliol
09:55 Explica'm un conte - El país dels mocs
10:00 Món salvatge - La foca comuna
10:05 Made in Catalunya - Gaes
tancar

Gaes

Joan Gasso va començar a vendre i fabricar aparells per a sords gairebé per accident. L'any 1949, un amic seu li va encarregar que li portés un aparell de Londres perquè aquí no se'n venien. Aquesta anècdota li va permetre veure el potencial d'un mercat fins a les hores inexistent i creà la seva empresa. Actualment Gaes és un referent en el món dels aparells per sords. Dissenyen i fabriquen aparells d'alta tecnologia.

10:09 Made in Catalunya - Tricicle
tancar

Tricicle

El Tricicle és una companyia de teatre gestual. Gràcies a les seves obres de teatre i programes de televisió, han internacionalitzat l'humor 100% català. L'èxit dels seus espectacles els ha portat a crear Clownic, una companyia paral·lela que passeja per tot el món els seus espectacles més reconeguts de Tricicle.

10:10 Fòrum Júnior - Revelació gai
10:35 Pinzellades d'art
10:40 Beverly Hills - Loser takes all
11:22 Beverly Hills - Lost in Las Vegas
12:10 Club Super3
12:10 El xou dels espies - Susplantant els impostors
tancar

Susplantant els impostors

Avui la missió d'en Víctor i l'Anita és derrotar els Impostors en el seu terreny. Baixaran disfressats al seu cau, a 150 quilòmetres sota terra, i es trobaran, ni més ni menys, que amb el Professor Professor! Resulta que un Professor Professor Impostor els ha parat una trampa i ara no saben qui és qui, ni qui vol què, ni què han de fer... Quin desgavell!

12:25 Rei - Arriba l'ocasió ocasional
tancar

Arriba l'ocasió ocasional

En Xiroi busca una altra feina que li ompli de veritat, per això se n'ha anat a la Roda de l'Ocasió Ocasional, a les Glaceres Equatorials. És una ruleta. Hi jugues i et toca una feina completament nova. Vés a saber! Li podria tocar fer de rebentagrans de la Tieta Primera! La pega és que la Tieta Primera també hi ha anat a la Roda! Avui pot passar de tot!

12:55 La màgica Do-Re-Mi - L'Aiko, la noia que corria
tancar

L'Aiko, la noia que corria

La Nobuko, la nena que té més imaginació de tota l'escola, ha escrit una novel·la. Saps qui n'és la protagonista? Doncs, sí, l'Aiko! Vols veure com l'Aiko s'enamora per primera vegada? Doncs no t'ho perdis, que això promet!

13:20 Rantaro - La classe de reforç / L'hi he dit jo / Un ninja ha de ser guapo (per anar bé)
13:50 3xl.cat
13:50 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la casa dels trigèmins
14:15 Inuyasha - L'espasa malvada d'en Kaijimbo
tancar

L'espasa malvada d'en Kaijimbo

Totosai ha d'afanyar-se a arreglar l'Ullal de Ferro, abans que un deixeble seu armat amb la poderosa espasa Tokijin acabi amb Inuyasha.

14:45 Entrampat
14:50 Dawson's creek - Completament sobris
tancar

Completament sobris

Pacey i Jack organitzen una festa plena de sorpreses; Dawson visita Audrey a la clínica i es troba amb un mite dels directors de cine. Direcció: Michael Lange Guió: Anna Fricke

15:30 Doctor Who - Cap. 7 L'etern joc
tancar

Cap. 7 L'etern joc

Adam s'adona que fer de company d'un Time Lord no és tan senzill com semblava. L'última destinació de Tardis és en el futur llunyà, on el satèl·lit 5 retransmet per a tot l'imperi terrestre. Tots els qui ascendeixen al pis 500 acaben desapareixent i el Doctor sospita que algú està manipulant la humanitat. Al funest Editor no se li escapa cap ni una, però per a qui treballa en realitat? Mentre el Doctor i Rose investiguen el pis 500, Adam comprèn els avantatges de conèixer el futur i està decidit a aprofitar-se'n.

16:15 3xl.cat
16:15 Tots cinc - Ajustos
17:00 Curiositats del món animal - El coll llarg
17:05 mic 3
17:05 Bumba
17:15 Pepa, la porqueta - Cap. 48
tancar

Cap. 48

Ho sabies que els avis tenen una barca molt bonica?! Doncs avui s'enduran la Pepa i en Jordi a navegar pel riu. Primer s'hauran de posar els salvavides, i en Jordi farà de pirata! L'avi farà de capità i donarà les ordres. A en Jordi li tocarà hissar la bandera, i a la Pepa, fer sonar la campana. És tan divertit anar amb la barca de l'avi! T'hi apuntes?!

17:25 Tork - Quina enveja!
tancar

Quina enveja!

En Tork té enveja de l'amistat que en Batt té amb alguns insectes. El follet intentarà demostrar-li que ell també té molts amics.

17:35 Una mà de contes - Peix, peixet
17:50 Club Super3
17:50 Tinc un coet - La colla del bon rotllet
tancar

La colla del bon rotllet

En Vinnie, el Coet i en Gabby han acabat la setmana molt malament. Dissabte s'han quedat castigats i no podran anar a veure el combat entre el Calamar Gegant i el Motor dels Pantans! Però això no és pas el pitjor! El més greu és que els germans Ducky també s'han quedat castigats! I l'única manera que tenen de veure el combat és treballant en equip!

18:10 Combat Xaolín - Fortalesa mortal
tancar

Fortalesa mortal

La Wuya domina el món sencer, l'Omi continua atrapat en el passat i en Clay, la Kimiko, en Raimundo i en Jack han quedat capturats per les forces malèfiques de la bruixa Haylin. La situació és tan greu que s'hauria de produir un miracle per trobar alguna solució, si és que existeix...

18:35 Espies de veritat - Viatge al passat
tancar

Viatge al passat

En adonar-se que són incapaces de localitzar la WHOOP, les espies descobreixen que un personatge malèfic ha viatjat al passat per convèncer el jove Jerry de muntar una organització amb intencions diabòliques. Com viatjaran al passat, les nostres heroïnes? I com han d'anar vestides?

19:00 Keroro - Pokopen, el paradís dels àliens. A formar!
tancar

Pokopen, el paradís dels àliens. A formar!

Ara resulta que en Keroro fa d'assessor d'un programa especial de la televisió galàctica dedicat a Pokopen. Avui presentaran les 30 coses millors del nostre planeta, segons ell, és clar. No t'ho perdis! En realitat, tot plegat forma part d'un nou pla per aconseguir fons per la invasió. A última hora, però, sortirà un imprevist totalment inesperat!

19:30 Info k
19:40 Méteo K - Cap. 45
19:50 3xl.cat
19:50 One piece - Morgan contra Ruffy i la noia misteriosa
tancar

Morgan contra Ruffy i la noia misteriosa

En Ruffy rescata en Zoro, l'espadatxí, i derrota en Morgan. Mentrestant, la Nami s'apodera de la carta de navegació cap a la ruta del tresor. En Kobby aconsegueix fer realitat el seu somni i s'allista a l'armada gràcies a l'ajuda d'en Ruffy. Els dos amics s'han de separar.

20:15 Somnis d'estiu
20:40 Samantha ups!
20:45 Doctor Who - Cap. 8 El dia del pare
tancar

Cap. 8 El dia del pare

Rose només era un nadó quan l'any 1987 el seu pare, Pete Tyler, morí atropellat. El Time Lord la porta fins a l'any en qüestió per trobar el lloc del sinistre. Òbviament, Rose no pot quedar-se de mans plegades veient com son pare mor i l'empeny fora de la trajectòria del cotxe que s'aproxima. Amb aquest acte, tanmateix, altera l'equilibri temporal i canvia la història. De cop i volta, la Terra està amenaçada pels Reapers, dimonis terribles amb aspecte de pterodàctil que baixen en picat des del cel per rectificar anomalies temporals.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1558
tancar

Cap. 1558

L'estrès de l'Àngela arrossega en Peris. I només falta la Bea. El senyor Juan no vol perdre un altre fill, però en Pau no dóna senyals de vida. En Max continua sentint-se el blanc de les mirades de la gent del barri. I la relació amb la K es va espatllant. Un altre enfrontament entre els okupes i l'Ivan. Efectivament, en Beni s'està tornant un poca-solta.

22:00 Pel·lícula catalana - L'escala de diamants
tancar

L'escala de diamants

Chus intenta refer la seva vida després de quatre anys. En el seu barri ningú no confia en ell, excepte un capellà i una monitora d'esplai. És una pobra ajuda per mirar de parar els peus als seus antics companys, que no obliden deutes que no s'han pagat.

23:30 Pel·lícula - La perillosa vida dels Altar Boys
tancar

La perillosa vida dels Altar Boys

Durant la dècada de 1970, en una escola religiosa del sud dels Estats Units, un grup d'adolescents dibuixen còmics on ells en són els protagonistes, convertits en superherois. Les historietes també reflecteixen la repressió que es viu a l'escola i la hipocresia sexual dels seus professors, que són capellans i monges. Un dia els professors veuen un dels còmics i castiguen els nois durament. Però ells, lluny d'espantar-se, preparen una venjança que tindrà conseqüències tràgiques.

01:10 Beverly Hills - Loser takes all
01:52 Beverly Hills - Lost in Las Vegas
02:35 Dallas - Pares i fills / El fill també s'aixeca
tancar

Pares i fills / El fill també s'aixeca

Christopher, indignat i confós, desapareix de Southfork i trasbalsa tota la família Ewing. JR rep una informació molt interessant del seu detectiu i coneix un soci potencial per als seus negocis. Una estranya silueta envaeix l'habitació d'hospital on està ingressada Pam.

03:22 Dallas - Allò que el vent s'endugué
tancar

Allò que el vent s'endugué

Bobby fa una terrible descoberta en entrar a l'habitació de Pam. Les coses van millor per a JR d'ençà que indueix Casey Denault a una acció de sotamà i que Sue Ellen se'n va a Los Angeles en viatge de negocis amb l'afable Nicholas Pearce.

04:10 Pel·lícula - La perillosa vida dels Altar Boys
tancar

La perillosa vida dels Altar Boys

Durant la dècada de 1970, en una escola religiosa del sud dels Estats Units, un grup d'adolescents dibuixen còmics on ells en són els protagonistes, convertits en superherois. Les historietes també reflecteixen la repressió que es viu a l'escola i la hipocresia sexual dels seus professors, que són capellans i monges. Un dia els professors veuen un dels còmics i castiguen els nois durament. Però ells, lluny d'espantar-se, preparen una venjança que tindrà conseqüències tràgiques.

05:50 Just kidding
06:10 Dallas - L'ascensió després de la caiguda
tancar

L'ascensió després de la caiguda

L'accident de Pam destrossa els somnis de felicitat de Bobby i sotmet tota la família a un estat de prostració, pendents tots de la vida de l'accidentada. JR ha d'enfrontar-se amb obstacles inesperats per recuperar els seu poder dins de la indústria del petroli.