Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem a Xavier Trias, el president del Grup Municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona. A la tertúlia ens acompanyen Juan Carlos Girauta, Sílvia Giménez-Salinas, Rafael Nadal i Antoni Puigverd. Jordi Sanuy ens explica el cas d'Oriol Giralt, que va ser expulsat del FC Barcelona després de denunciar Laporta. Sílvia Soler ens porta "Moments estel·lars de la humanitat", un llibre d'Stefan Zweig.

13:10 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Biogàs de purins, una opció eficient
tancar

Biogàs de purins, una opció eficient

A Dinamarca hi ha 22 grans plantes que converteixen els purins en biogàs i 60 de més petites que solen gestionar els purins d'una sola granja. El procés permet aprofitar un residu i reduir les emissions de diòxid de carboni, però també aporta uns ingressos addicionals als pagesos, ajuda al desenvolupament del món rural i evita la contaminació dels aqüífers.

14:30 Telenotícies migdia
16:02 La Riera - Cap. 43
tancar

Cap. 43

En Lluís explica una història surrealista a la Irene. La bola creix... L'Ariadna ha d'anar a un concert amb la Mercè. L'Ernest creu que la mare trobarà a faltar l'Ignasi. Una mala ratxa fa que la Lídia comenci a tenir pressa amb el tema de la Pineda. La rivalitat Sergi-Mauri puja més i més de to.

16:48 Divendres - + info
tancar

+ info

Mostrarem els escenaris nevats després del temporal d'ahir. A més, un dia abans de l'última fase de l'apagada analògica, parlarem dels aparells televisors que ja no serveixen i què cal buscar en comprar-ne de nous. Els especialistes en Fórmula 1 de TV3 fan les maletes per marxar cap a Bahrain. Abans, però, ens visitarà la Laia Ferrer, que ens donarà les claus de la nova temporada. Descobrirem la sorprenent tasca dels localitzadors de cinema, amb Lluís Botella.

18:27 Les germanes McLeod - Cap. 153 Segones oportunitats
tancar

Cap. 153 Segones oportunitats

Kevin Fountain apareix de nou per Drover's amb la intenció que la seva filla Jodi torni a formar part de la seva vida, però ella de seguida s'adona que només va darrere els diners. Mentrestant, en una marató impossible, les noies s'afanyen a esquilar 500 ovelles abans no surti el sol. La mare de Fiona ve de visita a Killarney, però pateix perquè Alex passa moltes estones amb les dones de Drover's.

19:16 Rex - Cap. 100 Un sempre mor
20:16 Esport Club
20:34 Espai Terra - + info
tancar

+ info

En el programa d'avui continuarem pendents de l'evolució de les nevades. Veurem imatges sorprenents no només dels nostres equips, sinó dels nostres espectadors. Si tens fotografies i vídeos, envia-les a través de la nostra web!

21:00 Telenotícies vespre
21:56 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

L'"Alguna pregunta més?" mostrarà la visita de l'Homo APM? als Premis TP de televisió. No va passar desapercebut i se'n recordaran d'ell una bona temporada. D'altra banda, Josep Predrerol, el presentador de "Punto pelota", s'enfrontarà amb les preguntes del "Pressing APM?". A més a més, s'estrenarà la sèrie "The Borbons", basada en "The Simpsons" i Risto Mejide valorarà l'actuació de John Cobra. Hi haurà una nova edició de l'"Sputnik" i es repassaran les nevades al país

22:37 Buscant La Trinca - + info
tancar

+ info

La gala d'avui tincrà com a convidats el periodista Toni Clapés i el cantant Gerard Quintana. La cançó col·lectiva d'aquesta setmana és Mama Caca, en una edició on no hi ha nominats i dedicada a la figura del Miquel Àngel. Un dels 4 aspirants a representar-lo -Joan, David, Quim, Martí- serà expulsat. Els 4 Miquel Àngels cantaran una cançó conjunta: Sr. Ramón.

00:13 Entre línies - Alguersuari, fora de context / Esquí adaptat
tancar

Alguersuari, fora de context / Esquí adaptat

A "Alguersuari, fora de context" es fa el seguiment de Jaume Alguersuari, el pilot més jove de la F-1 i un dels tres catalans que participen en una de les competicions esportives més exclusives del món. A "Esquí adaptat", mostrem les persones amb discapacitat poden practicar l'esport que es proposin amb esforç i esperit de superació. L'esquí no té gaires secrets per a en Toni, que és cec, o per a en Xavi, paraplègic.

00:59 Zona Champions - Zona Champions: ACF Fiorentina - FC Bayern de Múnic
02:03 Pel·lícula - Un passatemps nord-americà
tancar

Un passatemps nord-americà

Als Estats Units, durant la Segona Guerra Mundial, es van establir uns camps d'internament on van tancar milers i milers d'immigrants i de fills d'immigrants de segona i tercera generació dels països enemics: el Japó, Alemanya i Itàlia. La pel·lícula explica la història de la família Nomura, d'origen japonès, que es van veure obligats a deixar casa seva, a Los Angeles, per traslladar-se a un d'aquests camps.

03:40 Divendres - + info
tancar

+ info

Mostrarem els escenaris nevats després del temporal d'ahir. A més, un dia abans de l'última fase de l'apagada analògica, parlarem dels aparells televisors que ja no serveixen i què cal buscar en comprar-ne de nous. Els especialistes en Fórmula 1 de TV3 fan les maletes per marxar cap a Bahrain. Abans, però, ens visitarà la Laia Ferrer, que ens donarà les claus de la nova temporada. Descobrirem la sorprenent tasca dels localitzadors de cinema, amb Lluís Botella.

05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:55 Tot un món - Tot un món
07:59 Planeta Terra
07:59 National Geographic: Specials - El xou dels pops
tancar

El xou dels pops

l gran tauró blanc és un animal que ens evoca la imatge d'una monstruosa màquina de matar. Tot i així, aquest documental ens el mostra com pot estar, actualment, molt a prop de l'extinció. Gràcies a les últimes tecnologies de filmació, podrem disfrutar d'unes imatges incomparables dels taurons blancs que viuen a les aigües d'Austràlia i Sud-àfrica. I aquesta visió ens ha de servir per vèncer la por cega cap aquests animals.

08:54 A fons - Madagascar
09:16 Viure Catalunya - Unha
09:28 Horitzons
09:28 Imatges d'un paisatge - El Reichraminger Hintergebirge. Les muntanyes oblidades
10:13 Gent del planeta - L'Himàlaia: la noia de l'arc
11:05 Destins alternatius - Fiji Part B
11:31 L'Ànima del 33 - Mecanismes de terror
11:40 Horitzons
11:40 Tendències - + info
tancar

+ info

La roba d'època no és exclusiva de bohemis i fanàtics de la moda. Avui en dia, els inversors més espavilats s'afanyen a adquirir peces de costura clàssica amb l'esperança no només de fer patxoca, sinó també d'obtenir-ne un bon rendiment. La clau és saber quines peces de roba quedaran i estaran bé tota la vida. Els països occidentals estan familiaritzats amb la imatge típica dels xinesos menjant arròs, fideus i ànec cruixent i aromatitzat, però d'un temps ençà sembla que han agafat el gust per aliments que es consumeixen arreu del món. Ara, aquests nous plaers gastronòmics a la Xina estan provocant un efecte devastador en les nostres butxaques.

12:06 Clàssica - Strauss, Richard: Alpine symphony op. 64
tancar

Strauss, Richard: Alpine symphony op. 64

Cada darrer diumenge de mes, de la temporada de Clàssica, el programa us proposa un concert especial. El concert del mes té com objectiu presentar una actuació de característiques singulars, sigui pels intèrprets o autors escollits, incloent-hi les grans obres del repertori universal.

13:00 City folk (versió curta)
13:10 Taller - In crescendo a La Guàrdia Pilosa
tancar

In crescendo a La Guàrdia Pilosa

Els protagonistes d'aquest documental són petits músics que cada estiu creixen amb el ritme dels seus instruments i ajudant-se els uns als altres per crear la jove orquestra de La Guàrdia Pilosa. In crescendo és la mostra de l'esforç d'aquests joves que dediquen moltes hores a preparar un concert que oferiran als seus familiars i veïns al final de les vacances.

13:35 Ànima - + info
tancar

+ info

L'escriptor Quim Monzó visita el plató d'"Ànima" amb el seu nou recull d'articles, "Esplendor i glòria de la Internacional Papanates", acabat de sortir d'impremta, i amb una exposició encara en marxa a l'Arts Santa Mònica de Barcelona. El programa també rep els actors Marc Cartes i David Selvas, i el director i guionista Xavier Berraondo, uns dies abans de l'estrena als cines de la pel·lícula "Ens veiem demà", sobre l'assassinat mai no aclarit del seu germà.

14:16 Què m'has dit!
14:20 Què va passar ? - ESPANYA INDUSTRIAL
14:28 Mediterrània submarina - L'illa de Zacint
14:56 Planeta Terra
14:56 Descoberts
15:45 El bo, el dolent i el "grizzly" - El bo, el dolent i el "grizzly"
tancar

El bo, el dolent i el "grizzly"

Gràcies a la llei de protecció d'animals s'ha aconseguit recuperar notablement la població d'óssos bruns del Parc de Yellowstone, que era de tan sols 48 exemplars. Però aquest èxit de recuperació ha tingut un preu: actualment, els óssos són pertot arreu, surten del seu hàbitat, envaeixen granges i fins i tot arriben a entrar als pobles. Yellowstone s'ha quedat petit i no hi ha prou menjar per a tots. Què passarà, ara?

16:44 A fons - Escòcia
17:08 Batecs de natura - Per l'obaga del castell de Montesquiu
17:16 Segle XX - De Trípoli a Bergen-Belsen
tancar

De Trípoli a Bergen-Belsen

El 1939 vivien al Nord d'Àfrica, si deixem de banda Egipte, un total de gairebé 450.000 jueus, en situacions jurídiques molt diverses. La comunitat més petita (unes 35.000 persones) era la de Líbia, on el domini italià establert el 1912 havia estat benèvol amb els hebreus, fins i tot després de la promulgació, el 1938, de les lleis racials mussolinianes.

18:09 Horitzons
18:09 Veure-hi en la foscor - Veure-hi en la foscor
tancar

Veure-hi en la foscor

Amb unes fotografies astronòmiques que no s'havien vist mai, uns efectes especials extraordinaris i una banda sonora original a càrrec de Mark Knopfler i Guy Fletcher, de Dire Straits, aquest documental ens parla de la passió de Timothy Ferris per l'observació de les estrelles i ens mostra la feina tan extraordinària que fan els astrònoms aficionats. Des de nens que aprenen el nom de les constel·lacions fins a adults que descobreixen planetes i exploren estrelles, veurem com les innovacions tecnològiques han permès que aquests observadors del cel examinin la immensitat del cosmos d'una manera que fins fa poc semblava inimaginable.

19:04 Tendències - + info
tancar

+ info

La roba d'època no és exclusiva de bohemis i fanàtics de la moda. Avui en dia, els inversors més espavilats s'afanyen a adquirir peces de costura clàssica amb l'esperança no només de fer patxoca, sinó també d'obtenir-ne un bon rendiment. La clau és saber quines peces de roba quedaran i estaran bé tota la vida. Els països occidentals estan familiaritzats amb la imatge típica dels xinesos menjant arròs, fideus i ànec cruixent i aromatitzat, però d'un temps ençà sembla que han agafat el gust per aliments que es consumeixen arreu del món. Ara, aquests nous plaers gastronòmics a la Xina estan provocant un efecte devastador en les nostres butxaques.

19:31 Blog Europa
19:51 La Riera - Cap. 43
tancar

Cap. 43

En Lluís explica una història surrealista a la Irene. La bola creix... L'Ariadna ha d'anar a un concert amb la Mercè. L'Ernest creu que la mare trobarà a faltar l'Ignasi. Una mala ratxa fa que la Lídia comenci a tenir pressa amb el tema de la Pineda. La rivalitat Sergi-Mauri puja més i més de to.

20:24 Bàsquet - DKV Joventut - Alba de Berlín
22:20 Karakia - "Massala basar", comunitat pakistanesa
tancar

"Massala basar", comunitat pakistanesa

La comunitat pakistanesa de Catalunya és una de les que més ha fet perquè el barri del Raval de Barcelona es converteixi en un paisatge multicultural. La intensa vida comercial dels seus integrants amaga una important activitat cultural, i, els restaurants i fogons casolans, una gastronomia rica, plena de colors, aromes i espècies.

22:54 Zona Champions - Zona Champions: ACF Fiorentina - FC Bayern de Múnic
00:00 Els sentits humans - El gust i l'olfacte
tancar

El gust i l'olfacte

L'expert en vida salvatge, Nigel Marven, explora perquè ens agrada un tant ampli assortit de menjar amb tants sabors diferents. Intenta temptar un tauró afamat amb un pollastre de supermercat, investiga perquè a molta gent li agrada les coses dolces i comprova com els agrada el nèctar als colibrís. També explica com ens acostumem gradualment a sabors que en un principi no ens agradaven.

00:51 Blog Europa
01:11 Cànon
01:11 Cànon Sons
01:37 Cànon Sons
02:02 Karakia - Le plat pays-2
tancar

Le plat pays-2

Amb només cinc anys, el nombre de belgues residents a Catalunya s'ha duplicat i ara ja en són prop de 5.000. Aquesta és una tendència que coincideix amb altres països d'Europa, que han augmentat amb escreix el nombre de nouvinguts que han escollit la nostra terra per viure-hi. Com ja vam veure, però, en el primer capítol, Bèlgica és un país petit amb algunes estadístiques de país gran.

02:37 Karakia - Entre sorra i mar
tancar

Entre sorra i mar

Algèria batega entre la sorra del desert i la mar Mediterrània. És un país ple de contrastos que intentarem conèixer a través d'aquells habitants que han vingut a Catalunya. En Karim i en Boualem, procedents de la Cabília, ens descobriran els orígens del cuscús i ens acostaran a una cultura mil·lenària lligada a les joies, la llengua i la música.

03:13 L'art de menjar - Ben cuit
tancar

Ben cuit

Per què els bous i les vaques han representat un motiu artístic per a Hirst, Rembrandt, Bacon o Hogarth? A l'Smithfield Market londinenc, Oliver Peyton es troba amb l'historiador de l'art Andrew Graham-Dixon per saber-ne la resposta. Tot seguit es dirigeix a París per contemplar la potent obra de Rembrandt "El bou escorxat" (1655). El carnisser Jack O'Shea aporta més informació sobre la pintura.

03:41 A fons - Escòcia
04:02 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La mina de nitrat de Santa Laura. Una cultura industrial al desert. Xile
04:17 Enciclopèdia breu - "La paràbola dels Cecs", de Pieter Bruegel el Vell
04:25 Pel·lícula - Iris TV
tancar

Iris TV

Kim Ros, un popular presentador de televisó, explica a un periodista la història del programa que el va fer famós: el concurs Iris. Es van seleccionar dos concursants: Alícia López, una adolescent conflictiva, i Alfred Stern, de 51 anys, un home sense feina. Els implanten unes lentilles amb microcàmeres però ells ho ignoren, fins i tot desconeixen que participen en un concurs on intervenen un esquers, actors encarregats d'influir en la vida dels concursants. Desprès de l'impacte inicial, l'audiència baixa. Kim Ros, per remuntar la caiguda, decideix jugar brut i comença per organitzar un intent de violació a Alícia López.

05:56 RITMES
05:56 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - Macedònia: "Seré valenta"
06:01 Ritmes.clips - Nua: "Lluny"
06:06 L'Ànima del 33 - Reportatge portades de disc
06:11 Travelogue of masterpieces
06:16 RITMES
06:16 Ritmes concert - Katie Melua (The Arena Tour)
tancar

Katie Melua (The Arena Tour)

En poc temps, la cantant d'origen georgià, però que va créixer a Irlanda, Katie Melua s'ha convertit en una artista supervendes a Anglaterra i a la resta del món gracies al seu segon disc, "Piece by Piece", un treball que es va guanyar una gran audiència barrejant les sonoritats del pop adult amb elements de jazz i acostant-se també al blues.

06:58 Identitats - Joaquim Barraquer
Progrmació BD ....
07:05 Els desastres del Rei Artús - El rei ginebra
tancar

El rei ginebra

Un petit error en un encanteri d'en Merlí ha fet que el rei Artús i la Ginebra es canviïn de cos. A la princesa li ha sortit barba! Per desfer l'encanteri, en Merlí necessita el llibre trampa de la vall de Cheshire. Allà, forces fosques els barraran el pas a cada cruïlla: el riu de l'hostilitat, l'eriçó mutant de Cheshire i els pingüins enfadats de Shrewsbury!

07:32 LMN'S
07:46 El xai Shaun - En Shaun, granger
tancar

En Shaun, granger

Avui el granger s'ha hagut de quedar al llit perquè està malalt. A en Bitzer li ha tocat fer d'infermer i en Shaun serà l'encarregat de fer totes les tasques de la granja. S'ha de netejar, munyir les vaques, donar menjar a tots els animals... Quina feinada! A més, ja et pots imaginar com seran els resultats... Sort que no ho ha de fer cada dia!

07:54 En Leon - Cap. 13 Còpia exacta
tancar

Cap. 13 Còpia exacta

Avui en Leon s'ha trobat que tots els animals de la sabana el persegueixen molt enfadats. Estan furiosos, perquè resulta que un altre lleó, que és exactament igual que ell, els ha estat martiritzant de mala manera. I ara ell és el que ha de pagar els plats trencats! Que no li passi res!

08:01 Doraemon - Estudiem amb l'hipnotisme/ Anem a esquiar a pista
08:28 Doraemon - La llàntia d'Aladí / L'antena de la previsió
08:54 Mila - En Rodolf i en Karlo
tancar

En Rodolf i en Karlo

Avui la Mila està molt decebuda amb la Lucy i se sent com en Karlo, un eriçó que es pensava que en Rodolf, la guineu més popular del bosc, era amic seu. No saps el conte?! Doncs la Mila te l'explica! En Karlo es va adonar que no es podia refia d'en Rodolf un dia que el va deixar tot sol davant d'en Pit, l'ós bru. Vols saber com s'ho va fer per donar-li una lliçó?!

09:07 mic 3
09:07 Carrer del zoo 64 - Cap. 63 La història del parc aquàtic
09:20 Megaminimals - A l'aigua !
09:28 Bumba
09:38 L'aneguet lleig i jo - Cap. 12 El partidàs
tancar

Cap. 12 El partidàs

En Lletget, tip de sentir que l'Ales, el Sopes i el Galtes li diguin que és un negat jugant a futbol, els ha desafiat a fer un partit. L'Emmy i en Lou aniran amb ell, i en Ratso, que segons ell havia sigut una estrella del futbol, els farà d'entrenador. Però, vols dir que ha vist mai una pilota, en Ratso?! Fa dos minuts que juguen i ja perden tres a zero!

10:01 Info k
10:19 Explica'm un conte - En pi pinyoner i els pantalons curts màgics
10:29 Espies de veritat - L'atac de la Mandy gegant
10:50 Espies de veritat - En Jerry es torna dolent
11:15 Inuyasha - L'Abihime, la rabiüda lluitadora dels ocells!
11:37 Inuyasha - La cançó d'amor d'abans de la trobada (1a part)
12:02 El xou de la granota - Cap. 25 No em trepitgis la granota
tancar

Cap. 25 No em trepitgis la granota

L'Edna, que està molt estressada de la vida a la ciutat, s'ha agafat unes vacances i s'ha instal·lat a can Joe. Està convençuda que allà hi trobarà la pau i la tranquil·litat que tant li fan falta... No comptava, però, que la granota acabés a la seva bossa, i que hi hauria una fura que li faria la vida impossible... I d'això en diuen vacances relaxades?!

12:15 L'hotel zombi - L'inspector fungus
tancar

L'inspector fungus

En Fungus, després d'enxampar dos lladregots que havien entrat a robar a l'Hotel Zombi, ha decidit obrir una agència de detectius privats per solucionar tots els misteris de l'escola... i de l'hotel, és clar, com ara la desaparició d'en Calfreds! El que passa és que en Fungus veu misteris a tot arreu, fins i tot allà on no n'hi ha! Pobra Maggot! Avui li toca el rebre...!

12:43 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

En Chris i la Cathy sols no aconsegueixen aturar l'atac dels rebentaires, que cada vegada són més nombrosos. Mentrestant, la Sam i en Danny, que encara són al passat intentant impedir que en Mark trobi la cinta que els va desemmascarar, s'han trobat amb ells mateixos: "Deuen ser dos àliens mòrfics que han adoptat la seva aparença!" Està complicada, la cosa...

13:09 Espies de veritat - L'atac de la Mandy gegant
13:30 Espies de veritat - En Jerry es torna dolent
13:52 Tags
14:11 Inuyasha - L'Abihime, la rabiüda lluitadora dels ocells!
14:35 Inuyasha - La cançó d'amor d'abans de la trobada (1a part)
15:04 Doraemon - Estudiem amb l'hipnotisme/ Anem a esquiar a pista
15:27 Doraemon - La llàntia d'Aladí / L'antena de la previsió
15:53 Espies de veritat - Món animal
tancar

Món animal

Un malvat zoòleg, horroritzat pel tractament que reben els animals al zoo, maquina un pla per augmentar la intel·ligència d'aquestes criatures. L'home té l'esperança de fer-los l'espècie dominant del món i tanca tots els homes en gàbies. És hora que les espies li parin els peus.

16:14 Espies de veritat - Un malson al bosc
tancar

Un malson al bosc

Les espies són enviades al bosc per investigar la desaparició d'un equip professional que es dedica a filmar pel·lícules. Les noies troben un botànic malvat que dirigeix un entramat d'arbres que s'alimenten d'humans. Les espies han de lluitar contra els arbres i han d'alliberar la gent abans que sigui "digerida"! D'altra banda, la Clover intenta demostrar que no farà qualsevol cosa per impressionar un noi massa esportiu.

16:39 Keroro - La tropa Keroro... a la Lluna! A formar!
tancar

La tropa Keroro... a la Lluna! A formar!

En Keroro acaba d'idear un altre pla dels seus, genial, com sempre. Aquest cop es vol dedicar a vendre xalets a la Lluna, però és clar, primer hi ha d'anar a fer les parcel·les. En Fuyuki i la Natsumi, que ja estan al corrent de tot, han decidit acompanyar-lo! El viatge promet ser apassionant! Sobretot si hi troben altres alienígenes! Hi ha vida, a la Lluna?!

17:03 Pau, la petita guineu roja - El dormilega
tancar

El dormilega

Avui en Pau s'ha despertat molt d'hora i ha decidit anar-se'n tot sol a explorar la ciutat. Normalment hi van de nit, que no hi ha tanta gent, ni tan trànsit... ni tan d'enrenou! Avui el nostre amiguet descobrirà que, de dia, la ciutat és molt diferent! De fet, sembla ben bé un altre lloc. No té res a veure amb el que hi passa de nit. L'hi vols acompanyar?!

17:08 Pau, la petita guineu roja - Què és, això?
tancar

Què és, això?

Avui en Pau, l'Eixerit i en Gil, la gavina, faran d'exploradors. Se n'aniran fins a l'abocador municipal per veure què hi troben. Els humans llencen un munt de coses, i ben estrambòtiques! A més, segur que n'hi ha moltes que es poden aprofitar. Només cal tenir-hi traça i una mica d'imaginació. Els hi acompanyes?!

17:16 mic 3
17:16 Bob, el manetes - El Llampec, sempre a punt!
tancar

El Llampec, sempre a punt!

El nou refugi de muntanya de la Vall dels Gira-sols ja està gairebé enllestit. De fet, aquesta nit ja hi dormiran els primers clients: la Patrulla Teixó! Són la canalla de la vall que, amb en Chip Destraler i el Llampec, aquesta nit sortiran a observar la naturalesa. El seu lema és: sempre a punt! I tu, estàs tan a punt com el Llampec?! Doncs no t'ho perdis!

17:28 El carrer dels ocells - Jugar o no jugar
tancar

Jugar o no jugar

En Samuel i la Rudy avui no s'acaben d'entendre. Estan jugant junts, però no es posen d'acord. A en Samuel no li agraden els jocs de la Rudy, i la Rudy tampoc no vol jugar als d'en Samuel. Mig discutint-se, la Dolça els ha portat a ca la Mimi, que els té una sorpresa preparada. La vols saber?!

17:41 Les endevinalles de la Rac-Rac - La gallina
17:47 Una mà de contes - La mare del sol i el pare dels sacs
18:00 El xai Shaun - En Shaun, granger
tancar

En Shaun, granger

Avui el granger s'ha hagut de quedar al llit perquè està malalt. A en Bitzer li ha tocat fer d'infermer i en Shaun serà l'encarregat de fer totes les tasques de la granja. S'ha de netejar, munyir les vaques, donar menjar a tots els animals... Quina feinada! A més, ja et pots imaginar com seran els resultats... Sort que no ho ha de fer cada dia!

18:11 L'aneguet lleig i jo - Cap. 12 El partidàs
tancar

Cap. 12 El partidàs

En Lletget, tip de sentir que l'Ales, el Sopes i el Galtes li diguin que és un negat jugant a futbol, els ha desafiat a fer un partit. L'Emmy i en Lou aniran amb ell, i en Ratso, que segons ell havia sigut una estrella del futbol, els farà d'entrenador. Però, vols dir que ha vist mai una pilota, en Ratso?! Fa dos minuts que juguen i ja perden tres a zero!

18:37 En Leon - Cap. 13 Còpia exacta
tancar

Cap. 13 Còpia exacta

Avui en Leon s'ha trobat que tots els animals de la sabana el persegueixen molt enfadats. Estan furiosos, perquè resulta que un altre lleó, que és exactament igual que ell, els ha estat martiritzant de mala manera. I ara ell és el que ha de pagar els plats trencats! Que no li passi res!

18:44 El meu amic gegant - Cap. 20 Te'l menjaries
tancar

Cap. 20 Te'l menjaries

En Linus avui s'ha compromès a fer-se càrrec del gosset de la Jenny. El que no s'esperava és la reacció d'en Boom, que tremola només de veure'l. A més, resulta que se'ls ha escapat! Més tard, els agents Chase i Sandborn posaran en marxa el seu últim projecte: fer servir un zgrumpf per patrullar la ciutat, el depredador natural d'en Boom, que és clavat al gosset de la Jenny!

19:04 Gat i gos - Xiscle sobre gel
19:30 Info k
19:47 Espies de veritat - Món animal
tancar

Món animal

Un malvat zoòleg, horroritzat pel tractament que reben els animals al zoo, maquina un pla per augmentar la intel·ligència d'aquestes criatures. L'home té l'esperança de fer-los l'espècie dominant del món i tanca tots els homes en gàbies. És hora que les espies li parin els peus.

20:09 Espies de veritat - Un malson al bosc
tancar

Un malson al bosc

Les espies són enviades al bosc per investigar la desaparició d'un equip professional que es dedica a filmar pel·lícules. Les noies troben un botànic malvat que dirigeix un entramat d'arbres que s'alimenten d'humans. Les espies han de lluitar contra els arbres i han d'alliberar la gent abans que sigui "digerida"! D'altra banda, la Clover intenta demostrar que no farà qualsevol cosa per impressionar un noi massa esportiu.

20:34 Els Podcats - Cap. 42 Ninja
tancar

Cap. 42 Ninja

Avui els nois estan disposats a qualsevol cosa per convertir-se en mestres ninja. En Mimo, de fet, ja té el cinturó de la invisibilitat, portat directament del temple del Mico Sagrat. El problema és que l'ha canviat per la guitarra d'en Senzo, la Red-Fire! I el codi dels ninges és molt seriós! Un negoci tancat és un negoci tancat!

20:45 Tom i Jerry - El ratolí vienès
20:52 Tom i Jerry - L'aneguet
20:59 Tom i Jerry - El gat burlat
21:06 Tom i Jerry - Aterratge perillós
21:13 Tags
06:01 mic 3
06:01 Bumba
06:06 Tork - Què penses?
tancar

Què penses?

En Tork està preocupat perquè no està segur que els habitants del bosc l'estimin. Un encanteri li permetrà llegir el pensament dels seus amics i dels animals i saber què pensen. En Tork descobrirà que, de vegades, és millor no saber què pensen els altres.

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia s'ha quedat tan al·lucinada quan ha sentit en Carles i en Marcel aprenent castellà, que ella no vol ser menys. Fins i tot diu que se'n vol anar a Espanya ara mateix, a aprendre castellà! I si no pot, farà el seu propi país: Laialàndia! S'haurà d'inventar el seu menjar, la seva música... i la seva llengua! Vols saber com parlen els de Laialàndia?!

06:25 Pau, la petita guineu roja - L'abominable monstre de les clavagueres
tancar

L'abominable monstre de les clavagueres

En Pau, en Carbasseta i la Poppy s'han trobat un túnel immens i estan decidits a entrar-hi. És una mica fosc i la veritat és que fa una mica de por. L'Eixerit els hi acompanya. Diu que encara són una mica petits i que es podrien perdre. A més, també els pot aparèixer l'abominable monstre pudent de les clavegueres! T'hi apuntes?!

06:30 Explica'm un conte - El gegant tou
06:37 L'hotel zombi - L'inspector fungus
tancar

L'inspector fungus

En Fungus, després d'enxampar dos lladregots que havien entrat a robar a l'Hotel Zombi, ha decidit obrir una agència de detectius privats per solucionar tots els misteris de l'escola... i de l'hotel, és clar, com ara la desaparició d'en Calfreds! El que passa és que en Fungus veu misteris a tot arreu, fins i tot allà on no n'hi ha! Pobra Maggot! Avui li toca el rebre...!

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Bon dia, bona nit
21:35 Samantha ups! - Tot descobrint el bosc
21:40 Freqüència 04
22:02 Temps de silenci - Testament
tancar

Testament

1965 : L'arribada dels Beatles i de la minifaldilla. Els canvis generacionals. Amors impossibles: la història es repeteix. Enfrontament entre la Victòria i en Joaquim. El secret de la Victòria s'escampa....

22:53 Temps de silenci - Cadells
tancar

Cadells

1967-1968: Torna en Francesc Xavier de Nova York i només porta problemes. La militància de la Núria... i de l'Antonio. Els nous costums. El Maig francès...

23:57 Extres Coproduccions - Ens veiem demà
00:00 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'interès pel Salvador continua portant maldecaps a la Carla i el Bruno. La Cèlia i el Víctor han de decidir l'estratègia correcta per vendre. El Cesc no està disposat a esperar que el vagin a recollir a l'institut.

00:30 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

L'Aurora explica a la Mercè que tindrà un fill amb una mare de lloguer. L'Òscar, per "ordre" del Román, roba les claus del cotxe de l'Assensi. Hi haurà problemes amb el Jofre. Comença a ser evident la incomoditat de l'Aurora i el Quim quan són a prop l'un de l'altre.

00:58 Babylon 5 - Fènix ressorgint
01:40 Babylon 5 - En situació precària
02:22 Les estrelles responen
02:23 Temps de silenci - Testament
tancar

Testament

1965 : L'arribada dels Beatles i de la minifaldilla. Els canvis generacionals. Amors impossibles: la història es repeteix. Enfrontament entre la Victòria i en Joaquim. El secret de la Victòria s'escampa....

03:15 Temps de silenci - Cadells
tancar

Cadells

1967-1968: Torna en Francesc Xavier de Nova York i només porta problemes. La militància de la Núria... i de l'Antonio. Els nous costums. El Maig francès...

04:18 Extres Coproduccions - Ens veiem demà
04:22 Just for laughs
04:34 Babylon 5 - Fènix ressorgint
05:16 Babylon 5 - En situació precària