Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - Les sabates de ball de la barrufeta
tancar

Les sabates de ball de la barrufeta

Un dimoniet molt entremaliat ha regalat unes sabates de ball a la Barrufeta i tot seguit li ha fet prometre que es casaria amb ell. Ja et pots imaginar el rebombori que s'ha organitzat al poble dels barrufets. La Barrufeta casada amb un dimoniet?! El Gran Barrufet n'ha de barrufar una ben de pressa, perquè això no pot ser de cap manera!

08:31 Kong - Forces obscures
tancar

Forces obscures

Després del robatori de les Pedres Sagrades de l'Illa de Kong hi ha el perill que es desperti el malèfic Chiros. La Lua anirà fins a les runes del seu temple per intentar empresonar-lo, però caurà a mans d'en Harpy, un dels servents de Chiros. A més, per aturar en Jason, en Tann i en Kong despertarà l'Ominous, un monstre gairebé invencible.

09:04 Hattori el ninja - Torneig de sumo
09:32 Doraemon - Cerquem cometes
tancar

Cerquem cometes

Cerquem cometes - La màquina compradora automàtica

10:02 Doraemon - El bastó del telecadira per esquiar
tancar

El bastó del telecadira per esquiar

El bastó del telecadira per esquiar - El comandament per controlar nervis motrius

10:20 Codi: Lyoko
10:52 Codi 3xl
10:52 Turc per principiants - On tots estan histèrics
tancar

On tots estan histèrics

De mica en mica, la Doris s'adona que li fa por comprometre's i es llança a buscar algun trauma que expliqui aquest problema que té amb els homes. La Yagmur finalment ha descobert la identitat del seu admirador i li escriu uns e-mail d'allò més innocents. I llavors arriba el sotrac: el seu admirador és discapacitat. La Lena ho troba genial, però a la Yagmur li fa por que els fills que tingués amb ell també poguessin ser discapacitats.

11:15 Turc per principiants - On "when a metin loves a woman"
tancar

On "when a metin loves a woman"

La Doris finalment ha acceptat el casament, però vol que no sigui convencional. A la Diana li fa por -justificadament- que, a part de poc convencional, el casament sigui un autèntic avorriment. Per altra banda, resulta que en Costa té un problema de quequeig i se sent inferior. En Cem hauria de demostrar la seva sensibilitat, però per desgràcia demostra que no en té gens ni mica. I la Yagmur? Resulta que ha estat estudiant el llenguatge dels sord-muts però li espera una altra sorpresa. S'ha confós de persona i, en realitat, no ha conegut el seu admirador secret.

11:51 Samantha ups! - Les cites de la Samantha
tancar

Les cites de la Samantha

La Samantha està decidida a trobar l'home de la seva vida a través dels anuncis a la premsa. Tot i que li és complicat trobar l'home ideal, aconseguirà alguna cita...

11:56 Samantha ups! - La Samantha està malalta
tancar

La Samantha està malalta

La Samantha té la grip i està bastant espantada, li sembla que està força greu...

12:10 L'aventura de Jeff Corwin - El llop dolent
13:05 La tata - La tata (ii)
13:28 La tata - La tata (ii)
13:54 Salut ! - Prevenir l'estrès i altres tensions
tancar

Prevenir l'estrès i altres tensions

L'estrès és una reacció de defensa del propi cos per afrontar un perill o un canvi sobtat. Però si l'estrès és permanent la defensa es pot girar contra el mateix cos i provocar, fins i tot, un infart de cor o de cervell. Petites o grans tensions, tant domèstiques com laborals, fan que l'estrès es converteixi sovint en un perill per la salut de les nostres artèries. Sortosament és un factor que podem prevenir o controlar. En aquest capítol la doctora Montserrat Baré passejarà per la Diagonal de Barcelona, una zona on hi treballen motes persones candidates a tenir estrès de llarga durada. La infermera Magda Tarrés visita Igualada per parlar d'un altre tipus d'estrès, el que pateixen molts cuidadors familiars quan no disposen de recolzament o un espai de respir físic i psíquic. El doctor Jordi Schlaghecke parlarà amb dos agents de la Borsa de Barcelona i amb una traductora simultània, dues professions que requereixen una concentració intensa i que, sovint, generen situacions de molt estrès. Els professionals de Salut! ens ajudaran amb uns quants consells senzills, però eficaços, a prevenir, controlar i reduir el perill de l'estrès crònic, un factor important de risc cardiovascular, sobretot quan el sumem a d'altres de més coneguts com el tabac, el sedentarisme o la hipertensió.

14:19 Tot un món - La hipoteca
tancar

La hipoteca

La hipoteca El somni de la Marita Campos era tenir un pis de propietat per oferir-l'hi a la seva mare i, d'aquesta forma, recompensar tots els esforços que havia fet per ella i la seva germana. Després d'uns anys de lloguer, la Marita ha pogut fer realitat la seva il·lusió. Per poder comprar un pis a Terrassa s'ha hagut d'hipotecar. La Marita explica quins són els avantatges de tenir un pis en propietat i les dificultats a què ha hagut de fer front pel fet de ser immigrant.

14:30 Telenotícies migdia
15:31 Tarda de cine - Beowulf i Grendel
tancar

Beowulf i Grendel

La pel·lícula és una adaptació del poema èpic de tradició anglosaxona "Beowulf". Aquesta gran aventura medieval explica la història del guerrer Beowulf, que lluita a les ordres del rei Hrothgar, i la seva lluita contra Grendel, un suposat monstre de poders mítics. Però quan l'heroi troba Grendel s'adona que és un ésser de carn i ossos desitjós de venjar-se de Hrothgar, causant de la seva desgràcia.

17:26 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Daniel Sirera (Carlos Latre) demana consell a Ángel Acebes (Bruno Oro) per trobar un cap de llista per Barcelona de cara a les eleccions generals. Contribuirà aquest peculiar candidat a la millora dels resultats del PP català? Mentrestant, el govern de Zapatero (Queco Novell) està enfeinat mirant de publicitar la seva tasca. Carme Chacón (Mireia Portas) i María Teresa Fernández de la Vega (Bruno Oro) presentaran les seves propostes, amb èxit desigual. D'altra banda, l'expresident Pujol (Carlos Latre) intentarà colar-se a la Generalitat amb un objectiu tan clar com sorprenent i descobrirà que no és l'únic que hi ha entrat sense permís. I tot això mentre els advocats de Jaime de Marichalar visiten el rei (Toni Albà) amb exigents demandes i Franco (Manel Lucas) cavalca una sella molt especial. També passaran pel "Polònia" Ramon Pellicer (Carlos Latre), el president Montilla (Sergi Mas) i l'exministre socialista José Bono (Cesc Casanovas), i recordarem els millors moments de la gala de lliurament dels premis Ondas que van recollir ahir alguns dels principals protagonistes del programa. I tot això... de franc!

18:09 APM? Extra - APM? Extra
tancar

APM? Extra

L'"Alguna pregunta més?" comprovarà si els veïns del Masnou saben explicar acudits amb gràcia. També donarà a conèixer més aventures del marit de la Maruja a "La parabòlica", repassarà alguns dels millors moments de Jesús Vázquez i parodiarà programes com "Supermodelo 2007". Tot això i molt més, en un programa de 50 minuts amb el ritme habitual de l'"Alguna Pregunta Més?"

19:04 Just kidding
19:29 Just kidding
19:32 La Masia de 1907 - Cap. 17
tancar

Cap. 17

TV3 presenta un nou capítol de "La Masia de 1907" on hi ha una traïdoria, premis i la proposta d'indult de la truja, la Pernila. Arriba el dia del mercat i les dues famílies es disposen a vendre tots els objectes que han estat preparant durant dues setmanes. La família que aconsegueixi més diners podrà menjar el que vulgui durant un dia. Per no haver de competir, la Carol ha proposat fer un pacte entre famílies, i ara tot el que porten les dues famílies val el mateix. En començar a vendre, la Carol trenca el pacte i apuja els preus, i això fa que al final els Pérez guanyin. Una carta els notifica que les dues famílies poden menjar el que vulguin en un restaurant de Mura. Amb la panxa plena, els Camañes obliden per uns instants que els Pérez els han traït però, en arribar a la masia, els Pérez reben una trucada de mòbil i poden parlar amb la mare del Fèlix. La trucada es el premi i els Camañes estan dolguts. L'endemà és impossible amagar la tensió a la masia a causa del trencament del pacte. Els Camañes prefereixen anar a la seva i els Pérez intentar portar el millor possible el mal ambient. Arriba una carta que els notifica que l'endemà han de sacrificar la Pernila. La Pernila es l'animal més estimat de la Berta i l'Àngel vol indultar-la. Hi ha una reunió i les votacions decideixen que s'ha de matar. La carta de la matança fa oblidar les tensions, però assegura que en el proper capítol hi haurà sang i fetge.

19:58 La Masia de 1907 - Cap. 18
20:29 Gol a gol
21:00 Telenotícies vespre
21:51 30 minuts - Bòsnia, malferida
tancar

Bòsnia, malferida

"BÒSNIA, MALFERIDA" Qui creu en Bòsnia i Hercegovina? De què van servir els més de tres anys de guerra -entre el 1992 i el 1995- i els dotze anys de postguerra? Esclatarien un altre cop les hostilitats si la policia i l'exèrcit internacionals abandonessin la zona? Aquest cap de setmana s'acaba el termini que les Nacions Unides tenien per decidir sobre el futur estatus de Kosovo, la província sèrbia que a partir d'ara, i segons quina sigui la decisió de l'ONU, podria independitzar-se. Una decisió d'aquesta magnitud influirà a tota la zona, però especialment a Bòsnia i Hercegovina, on els nacionalistes serbis pretenen que una part de Bòsnia -on ells viuen- passi a formar part de Sèrbia. Aquesta mesura compensatòria no es descarta. Flota en l'aire, es respira en l'ambient enrarit d'una Bòsnia en què croats, musulmans i serbis conviuen amb desgana i amb una idea del futur que no convergeix i que de vegades fa que tornin a sonar els tambors de guerra. El reportatge "Bòsnia, malferida" navega entre el pessimisme d'uns i l'optimisme d'altres. És veritat que s'han fet avanços cap a convivència, però, a la pràctica, Bòsnia és avui un país dividit amb unes línies divisòries que recorden massa les de l'alto el foc i els consegüents Acords de Pau de Dayton, l'any 1995. Les preguntes s'amunteguen quan es visita Bòsnia: segueix sent Sarajevo una ciutat multiètnica i tolerant, o s'han imposat els nacionalistes musulmans? Seran més tolerants els bosnians quan siguin capturats Mladic i Karadzic, reclamats per crims contra la humanitat pel Tribunal Internacional de la Haia? Algú els busca? El difícil equilibri entre les tres nacionalitats que conviuen a Bòsnia -ortodoxos serbis, catòlics croats i autòctons musulmans- s'ha sustentat, durant aquests dotze anys de postguerra, en les imposicions estrangeres (l'ONU i la Unió Europea) i en un fenomen únic: Bòsnia té tres presidents, un de cada confessió, però aquest govern col·lectiu està permanentment en crisi, sovint per les mateixes raons que van precipitar el començament de la guerra. Hi ha espai per a l'optimisme i també raons per al pessimisme, i així ho fan entendre -al llarg del reportatge- els copresidents bosnians i diversos ciutadans del carrer, sobre les esperances dels quals plana encara la tràgica ombra de les atrocitats viscudes. En aquest sentit, cal destacar -entre els variats personatges de "Bòsnia, malferida"- Nura, una refugiada musulmana víctima de la neteja ètnica i de les matances de Srebrenica (una dels centenars de milers, perquè a Bòsnia gairebé ningú ha tornat, i la neteja ètnica s'ha consumat). Nura és la mare d'Aznan, un jove de vint anys assassinat pel grup paramilitar serbi Skorpions. Aquest grup va filmar -per pura diversió- aquesta i altres morts, però, ara, aquest vídeo -que s'inclou parcialment en el reportatge- ha remogut les consciències de moltes persones de Sèrbia, un país que fins ara s'estimava més negar l'evidència d'estar implicat en la gestació i la continuació de la guerra al país veí, Bòsnia. El vídeo ha sortit a la llum en un moment en què, ara sí, el govern de Belgrad sembla disposat a col·laborar amb el Tribunal Internacional de la Haia. L'actual president serbi, Tadic, al llarg del reportatge reconeix que el seu país està obligat a capturar el general Mladic, màxim responsable de les matances de Srebrenica, tot i que dient això corri perill la seva pròpia vida a causa de les amenaces dels grups radicals del nacionalisme serbi. El general Mladic l'han vist a Belgrad en diverses ocasions des que se'n va ordenar la captura. Malgrat això, Tadic es desmarca de l'obligació de trobar Radovan Karadzic, el principal acusat pels horrors a Bòsnia, el germà del qual, Luka Karadjic, també és entrevistat al llarg del reportatge. L'excusa oficial del govern de Belgrad és la falta d'evidències sobre la presència de Karadzic en territori serbi des que va acabar el conflicte. Luka, el germà d'aquest, descon

22:36 Porca misèria - CRIM I CÀSTIG
tancar

CRIM I CÀSTIG

El Roger declara davant de la policia i accepta tots els càrrecs. La Natàlia té por de veure el Roger, i l'Àlex la convenç que el vagi a veure. El Pere està angoixat pel Roger. Al laboratori es troben en un punt mort de la investigació i decideixen agafar un dia lliure. La Maria descobreix que el Xavier encara està enamorat de la seva ex.

23:47 Boqueria 357 - + info
tancar

+ info

Josep Lobató, Chenoa i Txumari Alfaro visiten "Boqueria 357". "Estem satisfets sexualment els catalans?" Aquesta és la pregunta a la qual intentarà donar reposta "Boqueria 357", el programa que presenta i dirigeix Santi Millán cada diumenge a TV3. Millán entrevistarà a uns experts en la matèria, la gent del "Ponte a prueba", l'espai sobre sexe d'Europa FM que presenta Josep Lobató i que acaba de guanyar un Ondas com a millor programa de ràdio. A la cuina, el popular herbolari Txumari Alfaro ens donarà consells i receptes per a potenciar el desig sexual i resoldrà els dubtes dels espectadors i els habitants dels pis en d'altres qüestions. La cantant mallorquina Chenoa, de visita a "Boqueria 357" per presentar el seu últim disc "Absurda cenicienta", participarà en un concurs amb preguntes sobre sexe juntament amb la resta de convidats. La càmera oculta del programa haurà captat Toni Moog en una nova feina, la de dependent en una tenda de llenceria i la Susi Bergés haurà estat a l'acte de lliurament dels Ondas per conèixer les tècniques que utilitzen els famosos per seduir. El programa acabarà amb tothom que passi per La Rambla fent unes espectaculars fonts, fruit d'un experiment que consisteix a barrejar uns caramels amb una coneguda marca de refrescos."

00:48 Ali G - Consciència
01:16 Pel·lícula - Número equivocat
tancar

Número equivocat

La cobdícia desemboca en assassinat en el complex món de la borsa. Josh, un inversor que acumulava accions de companyies d'Internet, apareix assasinat, i els seus comptes bancaris estan buits. Un inspector de policia a punt de jubilar-se i el seu company investiguen el cas i comencen a interrogar els socis de Josh.

02:49 Pel·lícula - Un paper únic
tancar

Un paper únic

Bobby Cellini havia estat un actor molt famós. Ara, però, fa tant de temps que no treballa i que està apartat de la vida pública que en els cercles de Hollywood el donen per mort. Tant és així que estan a punt de fer una pel·lícula sobre la seva vida. Quan Bobby se n'assabenta decideix presentar-se al càsting amb un nom fals per tenir l'oportunitat d'interpretar-se ell mateix.

04:24 Pel·lícula - La decisió d'un pare
tancar

La decisió d'un pare

Charlie McClain és un cowboy que s'entrena per tornar al món del rodeo. L'assasinat de la seva exdona ha trastornat la seva vida i ha obligat les seves filles a anar a viure amb ell. Les noies, traumatitzades encara per la mort de la mare, topen amb l'estil de vida rústic que els imposa un pare que no havien conegut fins llavors. Seguint les condicions de custòdia, Charlie ha de permetre la intervenció d'una assessora familiar que procura crear bon ambient entre el pare i les dues filles. D'aquesta manera comencen a tenir-se confiança i, quan una tia de les noies vol reclamar la custòdia, Charlie es planteja si la paternitat és prou important per abandonar la seva afició al rodeo.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient
07:05 Músiques del món
07:20 La màgia del Volga - Nous russos i falsos tàrtars
08:05 Travessies en camió - El Camerun
tancar

El Camerun

A les vores del riu Bénoué és on es troba l'or blanc del Camerun, la regió dels camps de cotó. Recórrer els 500 km de carretera que separen el punt de producció de l'entrega de les càrregues pot durar dos o tres dies a causa del mal estat de la pista. És un viatge pel cor de l'Àfrica que farem en companyia d'Amadou i de Daouda, dos conductors que ens l'expliquen.

08:55 La Polinèsia - Les divinitats
09:15 Clàssica - Corcert a l'Auditori Pau Casals
10:05 Programa sindical CC.OO.
10:20 Signes dels temps
11:10 Terres místiques - Mosaic de fe
11:35 Cinema tres - cinema tres
tancar

cinema tres

Estrenes de la setmana : ARMA FATAL, LA BRUJULA DORADA, MR BROOKS, DONKEY XOT, LA VIDA INTERIOR DE MARTIN FROST Reportatge sobre els premis Europa de Cinema En la segona part del programa presentació en exclusiva a TVC de la versió íntegra de la pel·lícula publicitària que ha fet Martin Scorsese per una marca de cava. Inclou part del making of de l'spot on el mateix Scorsese parla de com ha reconstruit un suposat guió incomplet d¿Alfred Hithcock. El resultat és un homenatge al mestre del suspense i una reflexió final de Scorsese amb la seva muntadora habitual Thelma Schoonmaker. Aquest espai té una durada aproximada de 9 minuts i es mostra en versió original subtitulada en català. A destacar que un dels protagonistes és l'actor Simon Baker, conegut pels espectadors de TVC per la sèrie "El guardià". D¿altre banda es convida als espectadors a descobrir quantes referències al cinema de Hitchock conté aquesta petita joia de la publicitat. La versió íntegra de l'spot d'Scorsese s'emet en versió original subtitulada en català.

12:15 TR3S C
12:30 Esports 33
12:30 Basquetmania - Ricoh Manresa - AXA F.C . Barcelona
14:15 NBA total - NBA total
tancar

NBA total

Matt Walsh, actual jugador del Ricoh Manresa i exjugador de Miami i Nova Jersey, és el convidat especial del programa NBA Total d'aquesta setmana. Walsh comenta, amb coneixements de causa, reportatges sobre Chris Paul, en què repassa el seu fabulós primer any, i sobre el canoner dels Cavaliers, Daniel Gibson, amb qui va coincidir en la passada lliga d'estiu a Cleveland. Walsh s'atreveix, a més, a donar un pronòstic de la temporada: Spurs campions en una final San Antonio-Boston. Tot això, a més de conèixer els noms, per exemple, dels guanyadors de les cinc úniques samarretes de Gasol exclusives per al partit Memphis-Estudiantes d'aquest estiu passat.

14:45 Vela: Seamaster sailing - Vela: Seamaster Sailing (20)
15:15 Temps de neu - Temps de neu
tancar

Temps de neu

El veterà programa de TVC comença la 23 temporada, coincidint amb l'inici de la temporada d'esquí "Temps de neu" torna demà passat, dijous, a la pantalla del 33. Aquest veterà programa de Televisió de Catalunya, dedicat als esports d'hivern, començarà la temporada 23, coincidint amb les primeres nevades i l'inici de la temporada d'esquí a les estacions del Pirineu. El programa torna aquest any amb nombroses novetats: web renovada i més interactiva que mai; nova careta i noves aplicacions de la Tuixén, la meteoròloga virtual, que es converteix aquest any en un personatge multiplataforma. Pel que fa als continguts, "Temps de neu" vol reforçar aquesta temporada la secció del reportatge, que ocuparà cada setmana una part molt important del programa. El primer reportatge que s'emetrà el 6 de desembre, a partir de les 21.30, parlarà de les estacions d'esquí de l'altra punta del món, d'Austràlia. Un equip del programa va viatjar aquest estiu al continent australià i s'hi va trobar una de les millors temporades de neu de la història de l'illa. La Tuixén, meteoròloga multiplataforma, a internet i el mòbil La temporada passada, el programa va apostar per les noves tecnologies digitals, introduint-hi una meteoròloga virtual, la Tuixén, que oferia cada setmana la previsió del temps i la informació sobre l'estat de les pistes. Ara, la Tuixén serà un personatge multiplataforma, disponible les 24 hores del dia a través d'internet i del telèfon mòbil. Els espectadors podran consultar la previsió del temps i l'estat de les pistes del Pirineu català, de la resta de l'estat espanyol i de les principals estacions d'Europa, visitant la web del programa o enviant un SMS al 7033, indicant l'estació de la qual desitgen rebre la informació. Més interacció a la web Des de fa ja unes quantes temporades, "Temps de neu" ha donat molta importància a la interacció amb els telespectadors. El punt clau per a aquest "feedback" és la pàgina web del programa, www.tempsdeneu.cat , on els espectadors poden participar en concursos, descarregar-se el reportatge via podcast... Aquest any la web del programa estrena nou disseny i noves seccions interactives, entre les quals destacarà la possibilitat que els telespectadors enviïn les seves fotos i vídeos al programa. L'equip de "Temps de neu" l'integren Toni Real, en la direcció, Miquel Ribas i Anna Cervantes, en la redacció, Òscar Lago, en la realització i Pietat Gallardo, en la producció.

15:45 Zona zàping - Zona Zàping
16:20 Handbol 100 x 100 - Handbol 100 x 100
16:30 Notícies
17:00 Futbol - Gavà C. F. - U. E. A. Gramenet
19:00 Futbol - Resum de la Barcelona World Race
19:00 Cent anys del C.E. Europa - Cent anys del C.E. Europa
tancar

Cent anys del C.E. Europa

CENT ANYS DEL C.E. EUROPA Carles Balagué (Catalunya, 2007 - 52 minuts) Una coproducció de Televisió de Catalunya amb Diafragma P.C. i la col·laboració de l'ICIC i del Club Esportiu Europa. "Cent anys del Club Esportiu Europa" és la història dels anys d'esplendor i penúries d'un dels equips fundadors de la lliga de futbol, que va passar de ser un referent durant la dècada dels vint, a viure una davallada que es prolonga fins els anys cinquanta. Perseguit pel seu republicanisme un cop acabada la Guerra Civil, reneix, i de les seves files surten mites com Ramallets i Gonzalvo III, integrants de la Selecció Espanyola al Campionat del Món de Río de Janeiro. Ascendeix a 3ª Divisió, als seixanta aconsegueix el somni daurat de la 2ª Divisió i elimina el Real Zaragoza, vigent campió de la Copa del Generalísimo. Torna a caure a l'oblit, i ressorgeix als noranta en adjudicar-se dues Copes de Catalunya. Avui dia, el CE Europa anhela trobar el seu lloc al nostre futbol amb una política esportiva lligada al futbol base, amb un gran nombre d'equips alevins, infantils, juvenils, de futbol femení, i de basquetbol, on molts nens i nenes busquen un referent esportiu en un passat esplendorós que aquest documental ha volgut recuperar en complir-se el Centenari de la seva fundació. Fitxa tècnica: Direcció i guió: Carles Balagué Fotografia: Anna Giralt i Alfonso Moral Producció: Susana Batalla Edició: Haya Villar i Carmen Guzmán So: Simón Pérez Nota del director, Carles Balagué: Des que era un nen, cinema i futbol han format part del meu imaginari particular. La meva infantesa va transcórrer entre el quadre urbà que anava del camp de l'Europa -situat al carrer Sardenya-, fins al cinema Máximo -al límit del carrer Sicília amb Travessera de Gràcia. Per moments, les escenes de "Vértigo" o "La mujer y el monstruo" es fonien amb els gols de Valls i Tomás, fins a conformar una pel·lícula sense fi. És més, la primera vegada que vaig assistir a un rodatge, es tractava d'una seqüència de "Los Atracadores", de Rovira Beleta, que es filmava al vell camp del Sants, al carrer Galileu. Els dos pressumptes equips vestien la segona equipació del Sants i l'Europa. Recordo la meva fascinació per aquell món de cables i llums mentre la policia perseguia Manuel Gil, un dels suposats atracadors, i capturava Julián Mateos, assegut a la vella tribuna de fusta. Una estona després, el meu pare se'm va endur de la mà, i es va acabar l'espectacle. No vaig arribar a pensar mai que la gravació del documental sobre el Centenari de l'Europa em fes aflorar tal quantitat de vivències, lligades a la transició a l'adolescència i al projecte d'un barri, Gràcia, amb el seu equip, l'Europa, units en un objectiu comú, i recolzats per l'entusiasme de la gent que celebrava les seves gestes esportives com a pròpies, amb l'orgull de pertànyer al tercer equip de la ciutat. Els temps canvien i la globalització també ha arribat al futbol. Ja no hi ha cap nen que aspiri a lluïr la samarreta de l'equip del seu barri, ja sigui de Gràcia, de Sants, d'Horta o de Poble Nou; tothom vol ser del Barça i esdevenir un guanyador.

20:00 Forat 18 - Forat 18
20:30 Ritmes.clip - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, al Ritmes.clips..., qui va dir que les segones parts no són mai bones? Doncs s¿equivocava, o almenys no havia sentit els segons discos de grups com Sanpedro, Tremendamente o Erm. Nosaltres te¿ls ensenyarem. L¿herència dels Sopa de Cabra continua donant els seus fruits: Gerard Quintana i Josep Thió ens presentaran els seus nous clips. Volem triar el millor clip de l¿any! En el programa d¿aquesta setmana t¿explicarem com ens pots ajudar a fer la selecció. Salva, el nou cantant dels Lax¿n¿Busto, serà el protagonista de la nostra secció d¿El Personatge. Estigues alerta, perquè ens explicarà moltes coses que potser encara no sabies! I els nous clips de Xazzar, i de Rosa Luxemburg, i notícies de música pel Nadal, i concerts de Facto Delafé y las Flores azules, i de Love of Lesbian.... i tot el que has de saber per estar al dia de la música del nostre país!

21:00 Nydia - + info
tancar

+ info

Entrevista al coreògraf i ballarí Nacho Duato Nacho Duato, director de la Compañía Nacional de Danza, és el protagonista del primer reportatge de NYDIA. Duato va ser fa uns quants dies a Sant Cugat del Vallès per presentar una nova coreografia: "Hével". Després, el compositor nord-americà Peter Bacchus ens ofererirà una nova visió dels instruments de la cobla com la tenora, el tible o el flabiol, amb què interpreta música contemporània al costat del Grup XXI. Àurea de Sarrà i Josefina Cirera, les muses del noucentisme, són la descoberta històrica d'aquesta setmana. A més, notícies amb l'Esbart del Montgrí, recomanacions editorials i discogràfiques, i un fragment de la sardana "Cant d'enyorança", d'Albert Carbonell, a càrrec de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, dirigida per Antoni Ros Marbà.

21:30 Esports 33
21:30 Motor a fons - Motor a fons
22:00 Gol a gol - Gol a gol
23:45 Zona Mixta - Zona Mixta
00:15 Transworld sport - Transworld Sport
01:15 Basquetmania - Ricoh Manresa - AXA F.C . Barcelona
02:45 Vela - Resum de la Barcelona World Race
03:00 NBA total - NBA total
tancar

NBA total

Matt Walsh, actual jugador del Ricoh Manresa i exjugador de Miami i Nova Jersey, és el convidat especial del programa NBA Total d'aquesta setmana. Walsh comenta, amb coneixements de causa, reportatges sobre Chris Paul, en què repassa el seu fabulós primer any, i sobre el canoner dels Cavaliers, Daniel Gibson, amb qui va coincidir en la passada lliga d'estiu a Cleveland. Walsh s'atreveix, a més, a donar un pronòstic de la temporada: Spurs campions en una final San Antonio-Boston. Tot això, a més de conèixer els noms, per exemple, dels guanyadors de les cinc úniques samarretes de Gasol exclusives per al partit Memphis-Estudiantes d'aquest estiu passat.

03:30 Forat 18 : Circuit Europeu - Forat 18: Circuit Europeu
04:00 Els oceans de l'home - La pesca sostenible
tancar

La pesca sostenible

13.- LA PESCA SOSTENIBLE La pesca del futur i el Llibre Verd de la UE. La pesca de la "Vieja" a la Graciosa. Pescadors d'ostres amb vela a Falmouth. L'energia i l'ús en la pesca. La pesca de gamba a cavall a les platges del Mar de Nord. Garantir un futur per al mar. Localitzacions: Bèlgica, Regne Unit, Canàries.

04:50 El planeta amb música
04:55 Turmix concerts - + info
tancar

+ info

Fragments dels concerts enregistrats en el Festival Primavera Sound de Barcelona de 2007 dels grups THE RAKES, LOS PLANETAS i SONIC YOUTH

05:50 Turmix clàssics - Beat Club
tancar

Beat Club

Beat Club va ser un programa musical molt popular de la TV britànica que es va emetre també a la TV alemanya durant els anys 60 i 70. Pel seu plató van passar els artistes de més èxit del pop i del rock d'aquelles dècades prodigioses pel que fa a la música popular. Cada dimecres us n'oferim una mostra. BLONDIE - Heart of glass BRIAN AUGER & JULIE DRISCOLL - Indian ropeman MOTT THE HOOPLE - At the crossroads FREDDIE KING - Boogie bump MANFRED MANN - Budha JOHN MAYALL - I'm gonna fight for you MELANIE - Animal crackers NEW RAIDERS OF THE PURPLE SAGE - Truck drivin' man PAUL REVERE & THE RAIDERS - Let me TIM ROSE - Hey Joe BILLIE JO SPEARS - Blanket on the ground THE RUNAWAYS - Cool days SUZY QUATRO - If you can't give love STEPPENWOLF - Rock me STATUS QUO - Technicolored dreams BONNIE TYLER - It's a heartache TRAFFIC - Here we go round the Mulberrybus

06:45 Ritmes.clip
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - El dia de l'agraïment
07:25 La vaca Connie - El cuc lleig
tancar

El cuc lleig

En Burt, el ratpenat, només pot sortir al bosc de nit. I és clar, no pot jugar mai amb els seus amics. Com s'ho podrien fer perquè s'ho poguessin passar bé tots plegats? La Connie, que és tan espavilada, trobarà una solució d'allò més original.

07:32 La vaca Connie - La connie i la seva àvia
tancar

La connie i la seva àvia

Avui la mare de la Connie fa un pastís d'aquells que hi canten els àngels. Només li falta un ingredient: la mel. La Connie és l'encarregada d'anar-la a buscar. Però, on en pot trobar, de mel? Sort que té tants amics al bosc, que algun sabrà on viuen les abelles que fan la mel.

07:40 Bumba
07:45 Pau, la petita guineu roja - La mudança
tancar

La mudança

En Pau té la impressió que el seu cau és fosc i no massa còmode, comparat amb la caseta que hi ha al fons del jardí. Si fos més gran i estigués més ben il·luminat segur que s'hi sentiria més bé. Avui el nostre amiguet està decidit a trobar un lloc més agradable per viure. L'hi acompanyes? Ell està convençut que serà fàcil, però em fa l'efecte que s'equivoca...

07:50 Pau, la petita guineu roja - Els llums de la ciutat
tancar

Els llums de la ciutat

De nit, com per art de màgia, s'encenen tots els llums de la ciutat. És tot un espectacle! Avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta han decidit sortir a seguir els llums que es van encenent. El problema és que s'han engrescat tant, que han acabat perdent-se per la ciutat. Com s'ho faran ara per tornar fins a casa seva? Els hi vols ajudar?!

08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - Les sabates de ball de la barrufeta
tancar

Les sabates de ball de la barrufeta

Un dimoniet molt entremaliat ha regalat unes sabates de ball a la Barrufeta i tot seguit li ha fet prometre que es casaria amb ell. Ja et pots imaginar el rebombori que s'ha organitzat al poble dels barrufets. La Barrufeta casada amb un dimoniet?! El Gran Barrufet n'ha de barrufar una ben de pressa, perquè això no pot ser de cap manera!

08:31 Kong - Forces obscures
tancar

Forces obscures

Després del robatori de les Pedres Sagrades de l'Illa de Kong hi ha el perill que es desperti el malèfic Chiros. La Lua anirà fins a les runes del seu temple per intentar empresonar-lo, però caurà a mans d'en Harpy, un dels servents de Chiros. A més, per aturar en Jason, en Tann i en Kong despertarà l'Ominous, un monstre gairebé invencible.

09:04 Hattori el ninja - Torneig de sumo
09:31 Doraemon - Cerquem cometes
tancar

Cerquem cometes

Cerquem cometes - La màquina compradora automàtica

10:02 Doraemon - El bastó del telecadira per esquiar
tancar

El bastó del telecadira per esquiar

El bastó del telecadira per esquiar - El comandament per controlar nervis motrius

10:19 Codi: Lyoko
10:51 Codi 3xl
10:51 Turc per principiants - On tots estan histèrics
tancar

On tots estan histèrics

De mica en mica, la Doris s'adona que li fa por comprometre's i es llança a buscar algun trauma que expliqui aquest problema que té amb els homes. La Yagmur finalment ha descobert la identitat del seu admirador i li escriu uns e-mail d'allò més innocents. I llavors arriba el sotrac: el seu admirador és discapacitat. La Lena ho troba genial, però a la Yagmur li fa por que els fills que tingués amb ell també poguessin ser discapacitats.

11:15 Turc per principiants - On "when a metin loves a woman"
tancar

On "when a metin loves a woman"

La Doris finalment ha acceptat el casament, però vol que no sigui convencional. A la Diana li fa por -justificadament- que, a part de poc convencional, el casament sigui un autèntic avorriment. Per altra banda, resulta que en Costa té un problema de quequeig i se sent inferior. En Cem hauria de demostrar la seva sensibilitat, però per desgràcia demostra que no en té gens ni mica. I la Yagmur? Resulta que ha estat estudiant el llenguatge dels sord-muts però li espera una altra sorpresa. S'ha confós de persona i, en realitat, no ha conegut el seu admirador secret.

11:51 Samantha ups!
12:00 Bit@bit - Videojocs catalans
12:16 El món perdut - Atrapats
12:59 Ritmes.clip - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, al Ritmes.clips..., qui va dir que les segones parts no són mai bones? Doncs s¿equivocava, o almenys no havia sentit els segons discos de grups com Sanpedro, Tremendamente o Erm. Nosaltres te¿ls ensenyarem. L¿herència dels Sopa de Cabra continua donant els seus fruits: Gerard Quintana i Josep Thió ens presentaran els seus nous clips. Volem triar el millor clip de l¿any! En el programa d¿aquesta setmana t¿explicarem com ens pots ajudar a fer la selecció. Salva, el nou cantant dels Lax¿n¿Busto, serà el protagonista de la nostra secció d¿El Personatge. Estigues alerta, perquè ens explicarà moltes coses que potser encara no sabies! I els nous clips de Xazzar, i de Rosa Luxemburg, i notícies de música pel Nadal, i concerts de Facto Delafé y las Flores azules, i de Love of Lesbian.... i tot el que has de saber per estar al dia de la música del nostre país!

13:26 Codi 3xl
13:26 One piece - Els pirates del desert
13:47 One piece - Kamyu, el cor d'un guerrer o l'orgull d'un mentider
14:11 Codi 3xl - Codi 3XL - Cantar x cantar
tancar

Codi 3XL - Cantar x cantar

Cantes a la dutxa, al cotxe, al metro, a tot arreu? Aquest Codi3XL està dedicat als fans dels karaokes i a aquells que no poden passar ni cinc minuts sense cantar o xiular.

14:23 Fruits basket - La maledicció del gat
tancar

La maledicció del gat

Ja ha passat un any d'ençà que la Tohru va començar a viure amb la família Sohma i durant aquest temps ha fet una amistat molt forta amb en Yuki, en Kyo i amb els altres membres del Zodíac. Però la casa dels Sohma és plena de secrets, i la Tohru està a punt de descobrir que encara hi ha moltes coses que desconeix. Ara ha arribat el moment que la Tohru s'enfronti al secret més fosc de la família Sohma i que sàpiga la veritat de la maledicció del gat.

14:49 Codi 3xl - Codi 3XL - Sofà lliure
tancar

Codi 3XL - Sofà lliure

Quan un viatja busca hotel, apartament, alberg o una habitació. Però hi ha qui busca un sofà. Al Codi3XL d'avui descobreix com anar per tot Europa a preu de sofà.

15:00 Hora Tòquio
15:00 Get Backers - La dansa a les fosques del fuet Rouran
15:24 Love Hina - Fa 15 anys de la promesa d'anar a la Todai
tancar

Fa 15 anys de la promesa d'anar a la Todai

Es descobreix que Keitaro encara no estudia a la Universitat de Tòquio. Keitaro demana perdó humilment i és perdonat, però amb la condició que sigui un bon conserge i aprovi l'examen d'ingrés a la Universitat. Però, amb tanta feina, no té temps d'estudiar. Un dia decideix demanar ajuda a Naru.

15:46 Jugamón - En Samuel i els jocs cooperatius
tancar

En Samuel i els jocs cooperatius

En Samuel va néixer a Madagascar però viu a l'Empordà en una família que s'estira i s'arronsa perquè té nens en acollida temporal. Viu per al bàsquet i el hip hop. A la platja ens ensenyarà jocs on l'important és ajudar-se.

16:09 mic 3
16:09 Pingu - + info
tancar

+ info

Quin tip de riure que s'estan fent en Pingu i la Pingi amb els elàstics de l'avi! Són genials per llançar coses. Fins i tot per fer volar en Pingu! Al final el jardí de l'avi quedarà fet un nyap. Com s'ho faran perquè no s'enfadi? Toca fer alguna cosa per fer-lo content. Però, què?

16:14 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu està tan content! Avui podrà fer de repartidor de diaris! Està tan il·lusionat que no té temps ni d'escoltar els consells del pare. I és clar, reparteix els diaris allà on no toca, els deixa mal posats a les bústies o els llença de qualsevol manera per les finestres. N'ha d'aprendre molt, encara, en Pingu.

16:19 Pingu - + info
tancar

+ info

En Pingu està pintant un quadre i li cau una gota de pintura vermella a la taula. Per disimular-ho, pintarà tota la taula de vermell. Tot seguit, i sense voler, també taca la paret, i pinta tota la paret. El pitjor del cas és que també tacarà l'iglú dels veïns. Què ha de fer, ara? Pintar tot el poble?

16:27 Bob, el manetes - El Samsó i la bèstia
16:37 Bob, el manetes - Escolteu amb el Llampec
16:50 Hora Local
16:50 Les Tres Bessones - Amadeus
tancar

Amadeus

L'Avorrida envia les Bessones a Viena, ciutat de la música en ple segle XVIII. Allà coneixeran en Salieri, músic de la cort, i ajudaran en Mozart a presentar-se davant de l'emperador i a convertir-se en el seu músic preferit.

17:16 Rovelló - La primera cirera
tancar

La primera cirera

Les primeres cireres han arribat a Navell. En Guitarra ja sap que amb el primer fruit de la temporada s'ha de tenir molta cura. En Rovelló, però, desconeix aquesta tradició. Si el gosset s'ha menjat la primera cirera, s'ho pot passar molt malament.

17:43 Sidèria
17:43 Invasió - La segona fase
tancar

La segona fase

Cade investiga l'aparició d'un ovni a Maryland i acaba trobant-se enmig d'una operació d'invasió alienígena.

18:29 Time Jam, Valerian & Laureline - Temps per tot
18:55 El món perdut - El cor de la tempesta
19:39 Codi 3xl
19:39 Som així - + info
tancar

+ info

Després que tota la qüestio de la Nicki i en Rob l'hagi ferit molt profundament, la Sasha decideix que es prendrà les relacions de tota una altra manera. Pensa tenir relacions purament d'una sola nit perquè està convençuda que si les coses van tan de pressa, no la podran ferir. Però llavors comença a barrejar els negocis amb el plaer, i les coses es compliquen.

20:02 Som així - + info
tancar

+ info

En aquest episodi, carregat d'acció i d'emoció, diverses línies argumentals arriben a un clímax explosiu. L'Allen busca el seu príncep blau, i li sembla que ja l'ha trobat. És un noi molt guapo que ha vist al Root Bar, però l'Alex no pensa acceptar que les coses quedin així. Mentrestant, l'Amber planta cara a en Rob, i en Jamie tindrà dues sotragades brutals.

20:27 HUMANG
20:27 El nan roig - Queeg
20:55 El nan roig - Univers paral·lel
21:24 Imp - Mecànics
21:25 Imp - El bany
Progrmació BD ....
21:30 Pel·lícula - Una història de debò
tancar

Una història de debò

Alvin Straight és un home de 73 anys que viu a Iowa amb la seva filla Rose. Fa més de deu anys que Irvin no es parla amb el seu germà gran, Lyle. Però quan Irvin s'assabenta que Lyle està molt malalt, decideix anar a visitar-lo a Wisconsin. Aquest viatge tan llarg el farà muntat a la seva segadora.

23:18 Acapulco H.E.A.T. - Esquer perillós
23:59 Pel·lícula - Una història de debò
tancar

Una història de debò

Alvin Straight és un home de 73 anys que viu a Iowa amb la seva filla Rose. Fa més de deu anys que Irvin no es parla amb el seu germà gran, Lyle. Però quan Irvin s'assabenta que Lyle està molt malalt, decideix anar a visitar-lo a Wisconsin. Aquest viatge tan llarg el farà muntat a la seva segadora.

01:47 Acapulco H.E.A.T. - Esquer perillós
02:30 Dallas - Canvi de guàrdia
03:17 Dallas - Qui vol, pot
04:05 Lobster comedies - Director de cinema
04:12 Clàssics en blanc i negre - Dones sospitoses
tancar

Dones sospitoses

Un marit assassina per gelosia la seva dona infidel. El fiscal del districte visita l'assassí ple de remordiments, que li explica com va adonar-se que la seva dona l'enganyava. El fiscal nota símptomes similars en el seu matrimoni i haurà de lluitar contra les seves pròpies tendències criminals durant el procés. La dona del fiscal comprèn que ell està al corrent de la seva infidelitat i que la mataria si pogués.

05:19 Clàssics en blanc i negre - Primera plana
tancar

Primera plana

PRIMERA PLANA (The Front Page) Idioma versió original: anglès Producció: Howard Hughes, 1931 Direcció: Lewis Milestone Durada: 101 minuts Guió: Bartlett Cormack, Charles Lederer, basat en l'obra de Charles McArthur i Ben Hecht Fotografia: Glen McWilliams (blanc i negre) Intèrprets: Adolphe Menjou (Walter Burns), Pat O'Brien (Hildy Johnson), Mary Brian (Peggy), Edward Everett Horton (Bensinger), Walter Catlett (Murphy), George E. Stone (Earl Williams) Hildy Johnson, un dels millors redactors d'un diari sensacionalista de Chicago, decideix deixar el periodisme per casar-se. Walter Burns, el director del diari, utilitza tota mena d'enganys i jocs bruts per retenir-lo i treure-li del cap la idea d'abandonar la seva professió per una vida tranquil·la de família. La vigília del casament, un condemnat a mort, Earl Williams, s'escapa de la presó, s'introdueix a la sala de redacció del diari, s'amaga dins d'un buró i tanca la persiana. A Hildy se li presenta l'ocasió de fer un gran reportatge.