TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:28 Notícies 3/24
13:27 Notícies 3/24
13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:41 Cuines - Calzone de verdures
tancar

Calzone de verdures

Per als amants de la pizza i la carxofa, en Marc Ribas prepara una calzone de verdures espectacular.

15:52 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Miquel sembla convençut que ha fet bé tallant amb la Noe. Avui coneix una noia, la Laia, que li tira els trastos. Ell no sap qui és, però la Sandra sí. En Quim veu el futur molt negre i s'encomana a una pitonissa, que li diu que algú li ha llançat un mal d'ull. Ell pensa de seguida en la Cati. Però avui, per fi, tindrà una sorpresa agradable. L'Andreu acaba agafant les regnes de la situació per tal d'ajudar el seu fill Manel. S'enfrontarà amb en Vicenç.

16:29 Tarda oberta
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
21:58 Sense ficció - 1-O
tancar

1-O

El dia 6/12, el govern català va convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya. Malgrat la prohibició del govern espanyol, l'1/10, en un dia plujós i en un ambient extremadament hostil, milers de persones van acudir a votar.

22:46 Sense ficció - Ciutadà Quatre
tancar

Ciutadà Quatre

En aquest documental, Laura Poitras recull les trobades que va mantenir amb Edward Snowden, l'exempleat de la CIA que va destapar les pràctiques d'espionatge sobre la població per part de l'NSA i altres agències dels serveis d'intel·ligència dels EUA. Amb la col·laboració de Glenn Grenwald i Ewan MacAskill, periodistes de The Guardian, Poitras va fer pública la filtració de dades secretes de Snowden que va atiar el debat sobre els abusos contra la privacitat que els EUA i altres països cometen en nom de la seguretat nacional.

00:40 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al "Més 324", fem un repàs de l'actualitat política més rellevant, encapçalada per l'anunci d'Artur Mas d'abandonar la presidència del PDeCat. Parlem també de la renúncia de l'acta de diputat al Parlament de Carles Mundó. A més, entrevistem a José Maria Espejo-Saavedra, diputat electe de Ciutadans, a Laia Vicens i a Xavi Tedó, autors del llibre "Operació Urnes".

02:15 Gran Reserva. Cultura - Pere Portabella
tancar

Pere Portabella

Joan Barril i Joan Ollé tornen a "L'illa del Tresor" del 33 amb el cineasta Pere Portabella, que farà un suquet.Amb fragments d'estiu, de xiprer i de danones, entre altres ingredients, el cineasta, exsenador i homo sociabilis Pere Portabella desembarca aquest diumenge a L'Illa per compartir un dels seus cèlebres suquets amb el tàndem Barrill-Ollé. Després de la cassola, Portabella evoca imatges amb Buñuel i Miró, es passeja pel significat de la violència i recorda la vida transgressora i la clandestina. A més, el ballarí Andrés Corchero arriba al programa carregat d'un tresor musical, un museu càlid com les sopes fa d'escenari acústic, i les tres sirenes ens traslladen la música de l'atzar.

02:42 Ritmes a l'estudi - SHARK
tancar

SHARK

Cinc veus, cinc instrumentistes que són un reflex del panorama actual barceloní. Partint de les composicions del trombonista Tom Johnson, els Shark es deixen anar en una improvisació explosiva, que sorprèn i et convida a vibrar amb el seu groove. En la gravació d'avui podrem gaudir del seu so sòlid, fluid, delicat i alhora punyent.

03:42 Jazz a l'estudi - Perico Sambeat
tancar

Perico Sambeat

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

04:42 Blues a l'estudi - THE BOOTY HUNTERS
tancar

THE BOOTY HUNTERS

Els seus temes estan inspirats per tota una estètica referida als ambients rurals dels Estats Units, però també pels bandolers de casa nostra. "Blues a l'estudi" obre les portes a Jordi Ollé, a la bateria i washboard, Javi Ollé a la veu, banjo i guitarra acústica, a Dani Banon, a la guitarra elèctrica, a Javi Banon, al contrabaix, i a Lluís Gómez, al fiddle i al banjo.

05:42 Jazz a l'estudi
05:49 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
21:23 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Miquel sembla convençut que ha fet bé tallant amb la Noe. Avui coneix una noia, la Laia, que li tira els trastos. Ell no sap qui és, però la Sandra sí. En Quim veu el futur molt negre i s'encomana a una pitonissa, que li diu que algú li ha llançat un mal d'ull. Ell pensa de seguida en la Cati. Però avui, per fi, tindrà una sorpresa agradable. L'Andreu acaba agafant les regnes de la situació per tal d'ajudar el seu fill Manel. S'enfrontarà amb en Vicenç.

21:56 Ballar - Ballar i imaginar
tancar

Ballar i imaginar

La imaginació fa que qualsevol cosa sigui possible. Gràcies a ella podem convertir-nos en pirates, detectius, cavallers o fins i tot en els zombis protagonistes d'un mític videoclip. Per això avui, un grup d'adolescents de l'Hospitalet faran ballar al monstre que porten dins. I és que la imaginació és l'essència de les d'històries. Històries de por, d'amor, de superació o, en el cas de les Big Bouncers, de ciència-ficció. Aquest col·lectiu ens mostrarà una peça on es plantegen l'origen de l'univers i els múltiples futurs possibles. Per la seva part, el coreògraf Thomas Noone, obrirà la nostra imaginació a partir d'una dansa senzilla i intensa.

22:22 La profecia d'Avinyó - + info
tancar

+ info

Al palau dels Papes d'Avinyó, el guàrdia de nit acaba la ronda. Tot d'una, sembla que els ulls d'una gàrgola adquireixen vida, i de la gola de l'animal de pedra s'escapa una esfera d'or que cau als peus del guàrdia. L'home se la queda, però al cap d'unes hores és atropellat per un cotxe i mor. Per a l'Estelle, conservadora adjunta del palau, aquest accident marca el començament d'un seguit de fets misteriosos que aparentment convergeixen en ella i en la seva família, els Esperanza.

23:13 La profecia d'Avinyó - + info
tancar

+ info

Com que està convençuda que el seu avi ha estat assassinat, l'Estelle avisa la policia. La comissària Anne Renard al començament es mostra escèptica, però acaba confirmant la hipòtesi de l'assassinat. En la festa en honor del descobriment del tresor de Joan XXII que se celebra al palau dels Papes, l'Estelle coincideix amb Olivier Royal, el cap d'obra que la va salvar quan es va ensorrar una paret al pati d'honor.

00:05 Cinema a mitjanit - Azaña
tancar

Azaña

Azaña és un retrat de l'últim president de la II República Espanyola, d'una república basada en teories idealistes i trasbalsada per violentes accions socials de tots els colors. El film recrea i humanitza a l'insigne figura política. Azaña, des dels apoteòsics inicis de la República, passant per la Guerra, fins els seus darrers dies d'exili a Montauban. Presenta al personatge debaten-se i reflexionant entre la ideologia i l'agitació social.

01:30 Històries del rebost d'Àfrica - Baringo
tancar

Baringo

En aquest episodi, Kiran Jethwa viatja al llac Baringo, a Kènia. Per raons que es desconeixen, el nivell de l'aigua del llac ha pujat i ha inundat algunes cases que hi havia a la riba. En Terry, un dels habitants d'aquestes cases inundades, i el seu amic Simon ensenyen a en Kiran noves i perilloses tècniques de pesca, ja que les aigües estan infestades de cocodrils i hipopòtams.

01:55 Les costes franceses des de l'aire - Honfleur
02:04 Les costes franceses des de l'aire - Saint-Vaast-la-Hougue
02:12 Ballar - Ballar i imaginar
tancar

Ballar i imaginar

La imaginació fa que qualsevol cosa sigui possible. Gràcies a ella podem convertir-nos en pirates, detectius, cavallers o fins i tot en els zombis protagonistes d'un mític videoclip. Per això avui, un grup d'adolescents de l'Hospitalet faran ballar al monstre que porten dins. I és que la imaginació és l'essència de les d'històries. Històries de por, d'amor, de superació o, en el cas de les Big Bouncers, de ciència-ficció. Aquest col·lectiu ens mostrarà una peça on es plantegen l'origen de l'univers i els múltiples futurs possibles. Per la seva part, el coreògraf Thomas Noone, obrirà la nostra imaginació a partir d'una dansa senzilla i intensa.

02:38 Ritmes a l'estudi - TONI SOLÀ
tancar

TONI SOLÀ

Solà és un dels saxofonistes de referència dins l'escena del jazz a casa nostra. Una de les seves virtuts és l'eclecticisme. Es mou en diferents estils de la música d'arrel negra, sempre amb un so molt personal. En el projecte que ens presenta avui ens ofereix un repertori que passa pel "hard bop", el "second line", certes influències brasileres i fins i tot pessiga uns certs aires "coltranians"...

03:38 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
tancar

Shu-Shu

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

04:38 Blues a l'estudi - IVAN KOVACEVIC 5 SPOTS
tancar

IVAN KOVACEVIC 5 SPOTS

El contrabaixísta serbi és un dels músics més treballadors dins l'escena del blues a Catalunya. Després d'onze anys a casa nostra, es presenta per primera vegada amb una formació sota el seu nom. Ho fa acompanyat d'uns músics de primera línia: David Pastor a la trompeta, Toni Solà al saxo, Bernat Font al piano i Roger Gutierrez a la bateria.

05:38 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:00 La vaca Connie - El bosc dels fantasmes
tancar

El bosc dels fantasmes

En Patch ha vist una ombra al bosc i està convençut que és un fantasma. Però la Connie no hi creu, en els fantasmes, i està decidida a descobrir qui és el misteriós personatge que es dedica a fer ombres per espantar els animalons del bosc. Qui et sembla que deu ser?

06:08 La vaca Connie - L'àvia fa melmelada
tancar

L'àvia fa melmelada

Avui l'àvia Clara fa melmelada i necessita voluntaris per anar a buscar fruites al bosc. En Patch i la Connie no s'ho pensen dues vegades... És tan bona, la melmelada de l'àvia! Però no és tan fàcil trobar fruites al bosc. Potser els seus amics els hi ajudarien...!

06:15 La vaca Connie - Que sàvia és la natura!
tancar

Que sàvia és la natura!

La Belinda sap un joc molt divertit: descobrir com són els animals del bosc. En Patch i la Connie s'hi apunten de seguida. Els agrada molt aprendre coses dels seus amics. Però també descobriran un munt de sorpreses d'ells mateixos, com ara perquè serveixen les seves cues.

06:21 La vaca Connie - El gosset i el gat
tancar

El gosset i el gat

En Dodger, el gat, ha convençut en Patch que està molt gras per enredar-lo perquè li doni un pastís que li havia fet l'àvia. La Connie està decidida a posar les coses a lloc. Intentarà que en Patch recuperi la confiança i, a més a més, farà escarmentar en Dodger, per dolent...

06:28 La vaca Connie - La Connie i els animals rosegadors
tancar

La Connie i els animals rosegadors

En Dodger, el gat, ha convençut en Patch que està molt gras per enredar-lo perquè li doni un pastís que li havia fet l'àvia. La Connie està decidida a posar les coses a lloc. Intentarà que en Patch recuperi la confiança i, a més a més, farà escarmentar en Dodger, per dolent...

06:39 Zoom, el dofí blanc - Operació Ma'o Mauri
tancar

Operació Ma'o Mauri

Uns taurons normalment inofensius ataquen la Timéti prop de la platja. La gent del poble, espantats, els vol anar a caçar de seguida. Però en Yann i en Patrick els demanen una mica de temps per mirar d'esbrinar quina és la causa que fa que els taurons es comportin d'una manera tan estranya. Potser així aconseguiran evitar que els matin.

06:51 Zoom, el dofí blanc - El galió enfonsat
tancar

El galió enfonsat

En Jack i en Yann surten a fer una expedició submarina per explorar les restes del vaixell Resolution, un dels galions del capità Cook. La història diu que es va enfonsar amb un gran tresor prop de les costes de Maotou, però es veu que ells no són els únics que li segueixen la pista; en Van Crook, en Blaise i en Rico també hi van al darrere.

07:03 Zoom, el dofí blanc - SOS Manta
tancar

SOS Manta

Mentre en Yann practica a la platja amb un surf d'estel que s'ha fet ell mateix, el Zoom arriba amb un peix manta ferit. De seguida el porten a casa del seu oncle Patrick perquè el curi i en Yann comença a investigar com s'ha fet les ferides. El Zoom i ell estan decidits a evitar que altres mantes també prenguin mal.

07:14 Zoom, el dofí blanc - Sola al món
tancar

Sola al món

Després de sentir el relat d'en Yann sobre la prova de supervivència que ha viscut en una illa deserta, la Marina també vol marxar sola per viure l'aventura. Sense escoltar els grans, s'embarca amb la seva canoa, però de seguida s'adonarà que no és tan fàcil jugar a ser Robinson. Mentrestant, al poble, els seus es comencen a amoïnar per la seva desaparició.

07:27 Doraemon - El coliri màgic / El cascavell d'en Doraemon / Una mica de confiança
tancar

El coliri màgic / El cascavell d'en Doraemon / Una mica de confiança

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:47 Doraemon - La pistola de l'obediència / Canviant d'ambient / El paper de la guarda
tancar

La pistola de l'obediència / Canviant d'ambient / El paper de la guarda

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:11 Els germans Kratt - El temple dels tigres
tancar

El temple dels tigres

Els germans Kratt tenen la sensació d'haver perdut el sentit animal, que els permet detectar qualsevol espècie. Per recuperar-lo se'n van a l'Índia a aprendre coses d'un animal que viu molt compenetrat amb la natura: el tigre de Bengala. Però un cop allà s'enduran una bona sorpresa: els ha seguit la Donita, que vol caçar tigres per a la línia de moda que ha de treure.

08:36 Pirata i Capitano - La prova
tancar

La prova

La Pirata i el Capitano juguen contra el Dodo-el-Dur i perden. El Dodo els proposa de fer una prova amb la condició que, si no se'n surten, es posin un barret de caca de medusa i el serveixin a ell durant una setmana. La prova consisteix a anar a buscar un plàtan picarol a l'illa Eixordadora, però hauran de vigilar molt, perquè a l'illa hi viu l'ogre Xivarri. Sort que tots són uns valents!

08:59 El xai Shaun - En Shaun, granger
tancar

En Shaun, granger

Avui el granger s'ha hagut de quedar al llit perquè està malalt. A en Bitzer li ha tocat fer d'infermer i en Shaun serà l'encarregat de fer totes les tasques de la granja. S'ha de netejar, munyir les vaques, donar menjar a tots els animals... Quina feinada! A més, ja et pots imaginar com seran els resultats... Sort que no ho ha de fer cada dia!

09:05 El xai Shaun - Una ovella somnàmbula
tancar

Una ovella somnàmbula

Per fi s'ha fet de nit a la granja i tot és pau i tranquil·litat. Almenys això sembla, fins que en Shaun comença a fer de les seves. Avui el veurem passejant... somnàmbul! I és clar, com que tot el ramat el segueix per tot arreu, ben aviat el rebombori serà incontrolable. Com s'ho poden fer per despertar en Shaun? Potser el gos del granger té la solució...

09:11 El xai Shaun - La neboda del granger
tancar

La neboda del granger

Avui tenim visita a la granja. La neboda del granger ha vingut a passar-hi el dia. D'entrada, sembla una nena preciosa i adorable, però tant en Shaun com en Bitzer aviat descobriran que d'adorable, no en té res! I és que aquesta trafica ha vingut per fer-los la vida impossible! No hi ha res que l'aturi... Ara, que en Shaun sempre ens té sorpreses amagades...

09:17 El xai Shaun - Enganxat
tancar

Enganxat

En Bitzer, que és molt manetes, ha enganxat les ulleres trencades del granger amb cola. En Shaun i companyia s'han quedat de pedra! La cola és màgica! I deu ser molt divertit jugar-hi! T'imagines què són capaces de fer, les nostres amigues, amb un pot de cola? Doncs no t'ho perdis, que avui més d'una s'hi enganxarà les potes!

09:23 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

09:29 El xai Shaun - Observant la natura
tancar

Observant la natura

Un equip de filmació s'ha presentat a la granja per gravar un exemplar d'ocell molt poc comú que ha fet el niu allà a la vora. D'entrada, el granger està encantat amb tot el desplegament, però quan s'adona que un dels càmeres està gravant el ramat jugant un partit de criquet, comencen els maldecaps! El protagonista ja no és l'ocell, són les ovelles!

09:35 El xai Shaun - A netejar!
tancar

A netejar!

El camp on pasturen les ovelles està fet un desastre. Hi ha porqueria per tot arreu i el granger li ha manat a en Bitzer que el netegi de punta a punta. Quina feinada! No ho pot pas fer tot sol... I si diu a en Shaun i companyia que li donin un cop de pota? Potser li estalviaran feina... O potser n'hi donaran molta més de la que es pensava... Que no li passi res!

09:45 El petit Nicolas - La redacció
tancar

La redacció

Avui la senyoreta ha manat un deure que portarà molta cua: fer una redacció sobre l'amistat i descriure el teu millor amic. En Nicolas tenia clar que la faria de l'Alceste, però com que no li ha volgut compartir la canya de xocolata, ha canviat d'idea. Ara el problema és que no té clar si fer-la d'en Clotaire, de l'Eudes, d'en Geoffroy, d'en Joachim, d'en Maixent, o d'en Rufus! Quin maldecap!

09:58 El petit Nicolas - Digui?
tancar

Digui?

En Nicolas i la Louisette han descobert una nova manera de divertir-se: fer bromes per telèfon. El primer de la llista és el senyor Escarbille, i més tard li toca el rebre a l'Eudes, que li acaba dient a en Nicolas que demà serà ell, el que riurà a l'escola. Tot plegat s'acaba amb un malentès amb l'Ullsdetita que en Nicolas podria acabar pagant molt car...

10:10 El petit Nicolas - En bombó
tancar

En bombó

El senyor Compani busca una família que adopti un gatet molt bufó i en Nicolas s'hi ofereix de seguida. Quan arriba a casa, la mare li diu que de cap manera, igual que les mares de tots els seus amics. Al final, en Nicolas i companyia decideixen portar en Bombó a la cabana del solar i cuidar-lo entre tots, una feina que no es presenta gens fàcil...

10:23 Bola & Bill - Història d'os
tancar

Història d'os

Tot buscant una pilota perduda, el Bill troba un os. El Bola i el Puf es pensen que és de dinosaure, perquè abans han trobat un empleat del museu que estava buscant un os desesperadament. Però el Bill no vol ni sentir parlar de tornar aquell os que fa tan bona olor. Quan, finalment, el Bola el convenç que l'ha de tornar, resulta que l'os ha desaparegut, i comença una persecució d'allò més complicada.

10:35 Bola & Bill - Veto al veterinari
tancar

Veto al veterinari

El Bill s'ha d'anar a vacunar de la ràbia però fa les mil i una per escapolir-se'n, perquè li fa por que el punxin. S'acaba amagant a ca la senyora Stick, però, com que ha menjat sabó, li surt escuma per la boca. La bona dona es pensa que té la ràbia i l'agafa perquè se l'enduguin els de la gossera. El Bola i la Carolina miren de salvar-lo

10:46 Bola & Bill - Lladrucs virtuals
tancar

Lladrucs virtuals

Al Bola li regalen un videojoc nou i només està per jugar amb la consola. El Bill i la Carolina se senten abandonats perquè el seu amo ja no els fa gens de cas. Llavors el Bill, desesperat, li pren la consola al Bola. L'hi torna amb la condició que jugui amb ell. El Bola accepta, però no compleix la promesa perquè està enganxat al videojoc.

11:02 Yakari - La pedra de la pipa
tancar

La pedra de la pipa

En aquest episodi, l'Orella Caiguda trenca la pedra que forma part de la pipa de les cerimònies just abans de la festa de la Dansa dels Bisons. La pipa és imprescindible per comunicar-se amb el Gran Esperit i els ancians de la tribu li encarreguen al Yakari que vagi a la pedrera sagrada dels sioux a buscar una altra pedra per arreglar-la. Però el camí no serà gens fàcil.

11:14 Yakari - La còlera dels corbs
tancar

La còlera dels corbs

En aquest episodi, a la tribu del Yakari preparen una festa important i l'Arc del Cel ha decidit contribuir-hi preparant una recepta deliciosa. A ella li agrada preparar-la amb cireres, però a la zona on està instal·lada la tribu no n'hi ha. El Cérvol Lent li explica on en pot trobar, però collir-les no serà tan fàcil com es pensen.

11:25 Yakari - L'honor de la tribu
tancar

L'honor de la tribu

En aquest episodi, al campament del Yakari ja es preparen per emprendre la migració cap al sud. I just llavors neix un poltre molt bonic. Tots els nens li agafen molt d'afecte, sobretot l'Arc del Cel, que se'n responsabilitza i el cuida molt bé. Però el Yakari sap un secret sobre l'animal que entristirà molt l'Arc del Cel. Llavors, de sobte, una manada de llops ataca el tancat dels cavalls.

11:37 Yakari - El Yakari i l'ós bru
tancar

El Yakari i l'ós bru

El Yakari i l'Arc del Cel passegen pel bosc i descobreixen que l'ós bru té esclavitzades les llúdries perquè li portin menjar. Decideixen ajudar-les a alliberar-se'n i, entre tots, mentre l'ós hiberna, el porten a una illa per damunt de l'aigua glaçada. Quan es desperta a la primavera, com que no sap nedar, ha de demanar ajuda a les llúdries per sortir de l'illa a canvi de no molestar-les més.

11:48 Yakari - La por del Gran Gris
tancar

La por del Gran Gris

En aquest episodi, al campament sioux preparen una festa i els nens volen competir en una cursa d'obstacles a cavall. Mentre s'entrenen, a l'Arc del Cel li agafa por i l'hi encomana al seu cavall, el Gran Gris. L'Arc del Cel decideix retirar-se de la cursa i el Gran Gris es queda molt trist perquè se'n sent responsable. Tots intenten animar-lo, però sense èxit.

12:04 Les noves aventures de Peter Pan - El malson d'en Michael
tancar

El malson d'en Michael

Al mateix temps que la Wendy descobreix que en Michael té malsons per culpa d'una porta que grinyola, en Peter Pan es presenta a casa dels Darling per explicar-los que un dels Nens Perduts ha desaparegut. Per trobar-lo hauran d'entrar a l'Abisme dels Somnis, per una porta que els engolirà i els portarà a una dimensió paral·lela on també s'hi trobaran els pirates!

12:26 Les noves aventures de Peter Pan - Tots enfadats
tancar

Tots enfadats

Avui en Michael no para de fer el trapella i està molt enfadat perquè la Wendy li dóna ordres tot el sant dia. Per això ha decidit anar-se'n a voltar tot sol per l'illa i s'ha trobat, ni més ni menys que l'Smee, que també està tip de les esbroncades del capità Garfi. Junts i més amics que mai arribaran als Arbres Xiu-Xiu dels Desitjos, un lloc on tot es pot fer realitat!

12:51 Espies de veritat - Una lliçó de física
tancar

Una lliçó de física

La desaparició de tot d'instruments d'alta tecnologia de laboratoris secrets ha disparat l'alarma. L'objectiu del misteriós lladre és anul·lar la força de la gravetat de tot el planeta per fer-se amo del món. Les nostres heroïnes ho tindran molt difícil per no perdre el nord...

13:17 El detectiu Conan - La veritat del dia de Sant Valentí: la solució
tancar

La veritat del dia de Sant Valentí: la solució

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

13:39 El detectiu Conan - La memòria oblidada del crim (1a part)
tancar

La memòria oblidada del crim (1a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

14:07 Shin Chan - Ei, que ens regalen unes figuretes! / Ei, que em compro sabates noves! / Ei, que preparo una súper-carmanyola!
tancar

Ei, que ens regalen unes figuretes! / Ei, que em compro sabates noves! / Ei, que preparo una súper-carmanyola!

A en Shin Chan li ha tocat un joc de figuretes de l'Ultraheroi de regal. La Keiko li diu a la Misae que n'hi ha molt pocs i que en paguen molt, a les subhastes d'internet. La Misae ha d'anar a comprar sabates noves per en Shin Chan i el nen revoluciona la sabateria. En Shin Chan s'enfada amb la seva mare i se'n va de casa emportant-se una súper-carmanyola.

14:33 Shin Chan - Ei, que hem de fer servir els cupons abans que caduquin / Ei, que l'Usuto Yoshi té molt mala sort / Ei, que la
tancar

Ei, que hem de fer servir els cupons abans que caduquin / Ei, que l'Usuto Yoshi té molt mala sort / Ei, que la

Ei, que hem de fer servir els cupons abans que caduquin / Ei, que l'Usuto Yoshi té molt mala sort / Ei, que la senyoreta Matsusaka no acaba de fer realitat el seu somni

14:58 Bola de drac Z - Xoc frontal! El kamehame i l'atac d'en Kaito d'esperit indomable!
tancar

Xoc frontal! El kamehame i l'atac d'en Kaito d'esperit indomable!

La Bulma ha decidit parar una trampa als seus segrestadors per intentar alliberar-se'n, dient-los que a sota el mar hi ha moltes més Boles de Drac. A la càpsula espacial que l'està duent cap a Namek, en Son Goku ha decidit atacar-se ell mateix amb un kamehame per augmentar encara més la seva resistència física, tot i que és conscient que les conseqüències són imprevisibles.

15:21 Bola de drac Z - S'acosta la batalla definitiva! Arriben les Forces Especials!
tancar

S'acosta la batalla definitiva! Arriben les Forces Especials!

Mentre la Bulma aconseguia fugir dels seus segrestadors amb la Bola de Drac, en Vegeta ha seguit en Son Gohan i en Krilin a la casa del Venerable Ancià. D'altra banda, la nau de les Forces Especials d'en Freezer acaba d'aterrar a Namek amb l'objectiu de provocar la destrucció total. En Son Goku dóna per acabat el seu entrenament i també s'acosta a Namek.

15:45 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i el bastó de pluja
tancar

En Raa Raa i el bastó de pluja

En Raa Raa sent una remor com de pluja, però no plou pas! És un bastó que té l'Uh Uh i que, quan es fa girar, les pipes de gira-sol que hi ha a dins fan un soroll de pluja. Però s'ha d'anar amb compte que no caiguin, aquestes pipes, perquè llavors, el bastó no farà soroll.

15:55 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i el globus de plàtan
tancar

En Raa Raa i el globus de plàtan

Avui és el Dia del Plàtan i a la selva ho celebren amb uns globus en forma de plàtan. Quan els reparteixen, en Raa Raa fa petar el seu sense voler i, de cop i volta, li passen les ganes de jugar. Els seus amics s'adonen que el soroll que ha fet el globus quan ha petat l'ha espantat, i miren d'ajudar-lo.

16:04 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i la salutació superguai
tancar

En Raa Raa i la salutació superguai

En Croc Croc i l'Uh Uh tenen una manera molt guai de saludar-se, i quan l'ensenyen als amics, tots plegats decideixen afegir-hi una salutació cada un per crear-ne una de superguai. Al principi, a en Raa Raa no se n'hi acut cap, però al final té una idea.

16:12 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i els que tot ho arreglen
tancar

En Raa Raa i els que tot ho arreglen

A en Raa Raa li grinyola el bugui-bugui i l'arregla posant-hi oli de coco. Tot seguit, sent un grinyol a la selva i descobreix que és la porta d'en Croc Croc. Quan va a buscar l'oli per arreglar-la, en Raa Raa troba més coses que no van bé i decideix encarregar-se'n ell sol, però aviat s'adona que necessita l'ajuda dels amics.

16:22 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Un tipi
tancar

Un tipi

Avui, el Pat rep un encàrrec molt especial, ha d'entregar el premi de la busca del tresor que s'organitza cada any a Greendale per als més petits. La Lauren, la mestra, els ha preparat una acampada sorpresa, però portar la tenda al seu destí no serà una missió tan fàcil com semblava per al Pat.

16:36 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - El telescopi del Charlie
tancar

El telescopi del Charlie

Aquesta nit ha de passar un cometa molt brillant per damunt de Greendale, i la Lauren s'emporta els nens a un turó per poder-lo observar millor. Per aquest esdeveniment, el Charlie ha encarregat un telescopi, però no està gens clar que li arribi a temps.

16:49 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Un cotxe molt veloç
tancar

Un cotxe molt veloç

Els nens han comprat un cotxe teledirigit al Bill pel seu aniversari i el Pat l'ha d'entregar a la festa de disfresses que li han preparat. De camí, el Pat es para a entregar un comandament a distància que el Ted ha comprat per la tele de la senyora Goggins. El Julian ajuda el Pat i s'equivoca de paquet i entrega el comandament a distància del cotxe teledirigit al Ted. Quan el Ted prova el comandament, el cotxe surt disparat de la furgoneta del Pat i el perden de vista. El Pat salva el cotxe just abans que caigui per un cingle i l'entrega al Bill just a temps.

17:02 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Pat, el carter i el cavall mecànic
tancar

Pat, el carter i el cavall mecànic

A Greendale preparen un rodeo i un ball country al més pur estil americà. Tothom té ganes de participar-hi, sobretot l'Arthur i el Ted que competeixen pels favors de la doctora Gilbertson. El Pat és l'encarregat de portar el cavall mecànic amb la furgoneta fins al lloc on se celebra el rodeo, però a mig camí, esquiva una bala de palla de la carretera i el cavall mecànic s'acciona i es descontrola.

17:16 Nils Holgersson - A la gola del llop
tancar

A la gola del llop

El Martin es menja unes baies que el fan posar malalt, i el Nils demana a la Lina que el curi amb la seva flauta. Ella ho intenta, però, com que encara no en sap gaire, en comptes de curar-lo, el converteix en una granota. Perquè pugui tornar a ser una oca, necessita beure suc de mandràgora, i el Nils i la Lina aniran a buscar mandràgores al cau del malvat Follet Negre.

17:28 Nils Holgersson - Cervellet d'ocell
tancar

Cervellet d'ocell

L'aparició de dues àguiles provoca una desbandada, i el Martin i la Ploma Suau es queden atrapats a dins d'una cova. Per fer fugir les dues àguiles, el Nils convenç el Gorgo que es faci passar per una àguila, es faci amic d'elles i les convenci que deixin estar el Martin i la Ploma Suau. El problema és que el Gorgo és imprevisible i mai se sap com reaccionarà!

17:40 Nils Holgersson - L'estrella de pedra
tancar

L'estrella de pedra

El Nils es desperta de nit, i el cel estrellat que veu l'emociona tant que convenç el seu amic Martin que el porti a volar una estona. Durant el vol, veuen una estrella de pedra que diuen que té el poder de concedir desitjos. El Nils la vol anar a buscar quan cau, però el malvat Follet Negre també la veu, i la vol per reforçar els seus poders. Així doncs, el Martin i el Nils s'hauran d'enfrontar al Follet Negre i el seu sequaç, el corb Corbak.

17:51 Nils Holgersson - Qüestió de gustos
tancar

Qüestió de gustos

El Nils està tip de menjar el mateix que les oques i vol buscar menjar de persona. Com que a prop del lloc on s'han aturat hi ha una granja, decideix entrar-hi, a veure què troba, però abans demana al Martin i al Gorgo que l'acompanyin. Així, mentre el Gorgo distreu el granger, el Martin entra a la cuina de la granja a buscar el menjar. Però allà hi trobarà un gos dormint que no l'hi posarà gens fàcil.

18:03 El Mic i els seus amics - + info
tancar

+ info

"El Mic i els seus amics" presenta les històries del Mic agrupades en capítols. Les aventures dels titelles s'acompanyen de petits vídeos protagonitzats per nens i nenes, i separadors amb imatges de natura. És una sèrie pensada perquè els súpers més petits gaudeixin encara més! El Mic i els seus amics es troben cada dia per cantar cançons, explicar contes, dir endevinalles... Viuen en un lloc on hi ha turons, arbres, flors i papallones.Tot està a punt per jugar. Només cal fer... MAC, MEC, MIC, TOCA'T EL MELIC!

18:29 La caleta de la Lily - Atureu aquest púding!
tancar

Atureu aquest púding!

La Lily troba a la Caleta del Tronc un joc de culleres de mesurar que més tard li faran servei. La Iona ha sofert una caiguda i necessita descansar, de manera que en Salat haurà de fer un púding que la Iona s'havia compromès a fer per a una festa a can Lord Cérvol. Però en Salat elabora malament la recepta i en resulta un púding enorme i molt hostil.

18:35 La caleta de la Lily - Els Muffins Fraret
tancar

Els Muffins Fraret

La Lily troba un batedor de clares a la platja i, aconsellada per en Salat, el porta a la classe de pastisseria de la Iona. La classe és força concorreguda, però la Iona, tanmateix, és una mestra difícil a qui li agrada que les coses es facin tal com ella diu. Però aviat descobrirà que es quedarà sense alumnes, si no accepta estar oberta a noves idees.

18:46 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Bombollador
tancar

El Bombollador

Aquesta vegada, l'Esfinx aprofita el ressentiment del Nino contra els adults per crear un personatge malvat a la seva mida, el Bombollador, capaç de tancar els seus enemics dins d'una bombolla i engegar-los cap al cel. Però un cop més, les habilitats de Ladybug i el Gat Negre salvaran els nens de la ciutat de París.

19:07 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Princesa Fragància
tancar

La Princesa Fragància

La Rose, una companya de classe de la Marinette, és una fervent admiradora del príncep Ali, del regne de Kowar, que està de visita a París, i intenta posar-se en contacte amb ell. Però, com és habitual, la Chloé s'interposa i acapara tot el protagonisme. L'Esfinx aprofitarà el desengany i la ràbia de la Rose per aconseguir els prodigis de Ladybug i Gat Noir.

19:30 Info K - InfoK - 09/01/2018
tancar

InfoK - 09/01/2018

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:42 El Zack i el Quack - Nit de cine
tancar

Nit de cine

Avui és nit de cine, i els nostres amics es preparen per veure una pel·lícula de por a la caseta de l'arbre. L'únic que els falta perquè la sessió de cine sigui perfecta són unes crispetes, però la màquina s'ha espatllat i el Quack, la Kira i el Zack hauran de sortir a buscar-ne per les pàgines del llibre.

19:52 El Zack i el Quack - El geni
tancar

El geni

Avui els nostres amics estan jugant a bàsquet, però el Quack no pot encistellar mai perquè la cistella està massa amunt. Dins d'un bagul vell del Panxut, el Quack troba una llàntia màgica, i el geni li concedeix tres desitjos. El Quack creu que ha trobat la manera de poder encistellar per fi, però descobrirà que això de ser gran també té els seus problemes.

20:02 El Zack i el Quack - Juguem a cowboys
tancar

Juguem a cowboys

Mentre juguen a cow-boys, el Quack troba un plat de galetes delicioses per berenar, però aleshores descobreixen que no hi ha llet per tots, i per això se'n van a buscar-ne més. El Zack i el Quack de seguida troben un ramat de vaques, però fer-les entrar al corral i munyir-les ja no serà tan fàcil.

20:12 El Zack i el Quack - L'increïble noi encongit
tancar

L'increïble noi encongit

S'acosta la primavera i els nostres amics preparen una festa per celebrar-ho. Mentre va a collir unes prímules, el Zack descobreix la fada de les flors enganxada en una teranyina. Després d'ajudar-la, la fada li concedeix la possibilitat de demanar un desig, i el Zack demana viure una gran aventura. El que no s'esperava és que la fada el converteixi en un ésser diminut.

20:25 Les aventures del gat amb botes - Terra fosca
tancar

Terra fosca

El rei talp ha agafat pres el Gat després que ell mateix s'hagi declarat culpable de totes les desgràcies que han caigut sobre San Lorenzo. No content amb això, el rei decideix que tots els seus amics també en són còmplices i que s'han d'engarjolar. Just en aquell moment, apareix l'Uli, que tot ho xerra, i el rei talp canvia de parer. Ara bé, l'Uli és l'únic que coneix les febleses del Llop de Sang i, per tant, el necessiten per evitar un destí molt negre.

20:49 El detectiu Conan - La teletransportació màgica d'en Kaito Kid (2a part)
tancar

La teletransportació màgica d'en Kaito Kid (2a part)

Després dels increïbles esdeveniments d'ahir a la nit, l'expectació és màxima. Però avui, en Jirokichi Suzuki no ha permès que la multitud que bloqueja la cruïlla s'acosti a la vitrina de les sandàlies Ungla Violeta, ni que les càmeres de televisió ho retransmetin en directe. En aquestes condicions, en Kaito Kid es nega a fer la seva màgia, i en Suzuki no té més remei que deixar-hi entrar les càmeres i el públic.

Progrmació BD ....
06:09 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:32 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

07:31 Dakar - Dakar 2018
tancar

Dakar 2018

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 40a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Àlex Oliva, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

08:18 El Club de la Mitjanit
10:18 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

10:40 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

11:03 Fenòmens de la natura - L'home dels volcans
tancar

L'home dels volcans

En aquest episodi, en Tyler ens presenta dues persones amb una capacitat i un coratge extraordinaris per suportar les condicions de calor més extremes: Ted Bachelor, conegut com "la bola de foc humana", i Geoff Mackley, famós per acostar-se més que ningú a llacs de lava de volcans actius.

11:28 Fenòmens de la natura - L'altitud
tancar

L'altitud

Don Bowie és un alpinista extrem que ha pujat les muntanyes més altes del món sense l'assistència d'oxigen i sembla que, com els xerpes del Nepal, és immune al poder letal de l'altitud. Se sotmetrà a una prova duríssima en una cambra hipobàrica, que recrea la disminució de la pressió atmosfèrica a grans altituds, on realitzarà l'ascensió més ràpida que hagi fet mai. Comprovarem si és capaç de resistir els efectes mortals del mal de muntanya.

11:54 Thalassa - La revolució els gliders
12:13 Amics insòlits - L'amor entre el cadell de guepard i la goseta
tancar

L'amor entre el cadell de guepard i la goseta

En aquest episodi d'Amics Insòlits coneixerem una gossa de treball militar especialitzada en la detecció d'explosius que va salvar el seu ensinistrador diverses vegades. I un porc que no pot fer servir les potes del darrere i va amb la cadira de rodes que li ha fet el seu amo veterinari. També ens presentaran una oca que viu amb un matrimoni com si fos la seva filla i els acompanya a tot arreu.

12:57 km33 - Els souvenirs fantàstics del Japó
tancar

Els souvenirs fantàstics del Japó

En Juanra i la Zaide se'n van al Japó a comprar souvenirs originals per al seu basar. Els fascina el Tòquio més avantguardista i extravagant. Fan un onsen a la muntanya i es troben una geisha en els temples de Kyoto. El viatge s'acaba en un lloc "kitsch:" Parque España. I a més a més: Coordenades japoneses, dades bàsiques i consells útils per anar al país del sol naixent; allotjaments atípics, llocs econòmics i alhora estranys per convertir el dormir en una experiència única; més enllà del Sushi, gastronomia japonesa per a tots els gustos.

13:40 Històries del rebost d'Àfrica - Kaloleni
tancar

Kaloleni

Kiran Jethwa visita la costa de Kènia amb la intenció de buscar dues carns exòtiques per cuinar-les. La primera és la carn de rata. Amb l'ajuda d'un expert en trampes per a rates en cacen unes quantes, i així el Kiran les pot tastar. Després visita una granja de cocodrils i se n'emporta carn per fer un plat molt curiós: kebabs tenduri de cocodril i panir amb raita fresca i creps de cigrons.

14:07 A taula - A Alsàcia
tancar

A Alsàcia

Florent Adés és un jove agricultor de 22 anys que aviat portarà les regnes de l'empresa familiar en la quarta generació. Els Adés es dediquen a la producció d'una especialitat alsaciana: la col blanca fermentada o xucrut. L'àvia Denise, la cuinera de la família, ara a l'estiu prepara el xucrut amb peixos autòctons, però també el fa cru, amanit amb salsa de rocafort.

14:32 A taula - A Gotland
tancar

A Gotland

Gotland és una illa sueca banyada per les aigües del mar Bàltic. Ja els víkings la van convertir en un important nucli comercial i hi van dur ingredients exòtics per fer alguns dels plats tradicionals més coneguts, com per exemple el pastís de safrà. Aquesta i d'altres tradicions, com per exemple la cria d'ovelles autòctones, són les que cuida la Jenny, que després de molts anys ha tornat a la seva illa natal.

15:00 Viure als Pirineus - Una cuinera dels Pirineus (Tardor - Hivern)
tancar

Una cuinera dels Pirineus (Tardor - Hivern)

Eva Martínez-Picó s'afanya a la cuina, ja que avui tindrà Can Jordi, el restaurant, ple de gom a gom. Mentrestant, els cavalls baixen cap a la Fira dels Mulats. És el dia que els ramaders d'Espinavell han de vendre els animals.

15:25 Viure als Pirineus - Un ramader dels Pirineus (Tardor - Hivern)
tancar

Un ramader dels Pirineus (Tardor - Hivern)

L'hivern s'ha instal·lat al poble de Larrau. Els ramats d'ovelles han tornat als masos i la temporada de caça arriba al seu punt culminant. Tornem a trobar en Ximun i en Sébastien a les seves explotacions perquè, en qualsevol estació, els dos homes han d'estar damunt de la feina i les tasques que cal fer per ocupar-se del ramat que són sempre igual de sacrificades. Pel que fa a en Marcel, el descobrim escrutant el cel per trobar-hi senyals de la presència de tudons, que cada cop són menys nombrosos. Però els tudons no són l'única preocupació d'en Marcel i els seus dos companys de caça: amb ells ens adonarem de la lluita quotidiana que han de portar a terme els habitants de la zona per poder viure amb normalitat en aquest petit poble. La seva lluita és per mantenir l'escola, els comerços, la vida i l'ànima de la vila de Larrau.

15:52 Amics insòlits - La gata heroïna
tancar

La gata heroïna

En aquest episodi d'Amics Insòlits coneixerem una gata que li va salvar la vida al nen de la família amb la qual vivia, enfrontant-se a un gos agressiu. Escoltarem el testimoni d'una dona que té com a mascota un cérvol i gràcies a aquest animal va recuperar l'esperança mentre patia una greu malaltia. I veurem una gossa que va adoptar uns conillets d'índies com si fossin els seus cadells.

16:37 Xarxa Natura - Aiguabarreig
tancar

Aiguabarreig

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:42 Xarxa Natura - L''Albera
tancar

L''Albera

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

16:49 Riu avall - TORDERA
tancar

TORDERA

Amb poc més de 60 quilòmetres de recorregut, La Tordera neix al cor del Montseny, sota el Coll de Sant Marçal, i desemboca al mar Mediterrani entre els municipis de Blanes i Malgrat, després de cobrir un dels itineraris fluvials més sorprenents de la nostra sèrie. I és que, tot i els seus destacats valors ecològics i paisatgístics, La Tordera és un dels rius més desconeguts del nostre país. Avui el coneixerem una mica millor en un recorregut que ens portarà de les fagedes del Montseny a les platges de la Costa Brava descobrint oficis antics i en perill d'extinció com els de carboner o terrisser, indrets sorprenents i que val la pena visitar, com el Salt de la Gorja de Gualba o el Parc de Les Olors de Vallmanya, i espais naturals recuperats com L'Estany de Sils, on podem gaudir d'una posta de sol màgica.

17:15 Els camins més perillosos per anar a l'escola - Nicaragua
tancar

Nicaragua

Cada matí, les tres germanes Flores pugen a la vella canoa per remar fins a l'escola pel riu Escondido, un dels corrents més importants de Nicaragua. El seu company Greyven no ho té gaire millor: diàriament ha de travessar un camp on és fàcil topar amb serps corall o boes constrictores. Són alguns dels camins més perillosos del món per anar a l'escola i així poder optar a una vida millor.1

17:59 Històries del rebost d'Àfrica - Baringo
tancar

Baringo

En aquest episodi, Kiran Jethwa viatja al llac Baringo, a Kènia. Per raons que es desconeixen, el nivell de l'aigua del llac ha pujat i ha inundat algunes cases que hi havia a la riba. En Terry, un dels habitants d'aquestes cases inundades, i el seu amic Simon ensenyen a en Kiran noves i perilloses tècniques de pesca, ja que les aigües estan infestades de cocodrils i hipopòtams.

18:25 L'hort al plat - Estiu
tancar

Estiu

Ha arribat l'estiu als jardins botànics de Kew, on el xef Raymond Blanc ha fet un hort per anar oferint mostres del que es pot cuinar amb els productes de cada temporada. En aquest segon episodi de la sèrie ens prepararà un estofat de pastanaga, comí i ordi, unes cassoletes gelades de maduixa, un xili amb mongetes i verdures i un pastís de formatge amb gelea d'agrassons verds i compota d'agrassons vermells.

19:25 Zona zàping
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:00 Dakar - Dakar 2018
tancar

Dakar 2018

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 40a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Àlex Oliva, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

21:45 Capacitats - Camp Spinal H20, aprendre a viure de nou
21:56 Top gols La Lliga - Jornada 18
22:13 Triatló - Triatló TriLife part 2
23:00 El Club de la Mitjanit
01:02 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:25 Dakar - Dakar 2018
tancar

Dakar 2018

Programa amb els millors moments de cada etapa del Dakar, que aquest any celebra la 40a edició. Noel Rodríguez és l'enviat especial al Dakar. El programa diari el presenta Àlex Oliva, amb Xavi Guillén i l'especialista Marc Guasch.

02:11 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:34 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

03:33 El Club de la Mitjanit