Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui "Els Matins" es desplaça a Palma de Mallorca. Entrevistem Francina Armengol, presidenta Consell de Mallorca, Aina Castillo, portaveu del PP a les Balears i Josep Melià, president d'Unió Mallorquina. A més, parlaren de les al·lèrgies primaverals i el Lluís Puig ens mostrarà les males postures de les maquilladores. En el temps de denúncia parlarem amb Alexandra Morera que explica que té 4 mesos d'espera per fer-se una prova urgent.

13:07 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Millora de verdures locals
tancar

Millora de verdures locals

La Fundació Miquel Agustí, promoguda per l'Ajuntament de Sabadell i la Universitat Politècnica de Catalunya, tenen camps de conreu i laboratoris on busquen la manera de millorar el gust i la producció dels calçots de Valls o de les mongetes del ganxet i de Santa Pau, entre altres productes.

14:30 Telenotícies migdia
15:44 Cuines - Bou Wagyu sobre parmentier de manxego
15:51 La Riera - Cap. 59
tancar

Cap. 59

L'Ernest i la Sònia planegen una sortida clandestina. La Maribel esclata i en fa una de grossa a la Valeria. Els Flaquer s'adonen que els han robat. La seva reacció és, com a mínim, estranya. En Claudi torna a fer el que li dóna la gana a la fonda. Es baralla amb l'Ernest davant de la Mercè.

16:32 Divendres - + info
tancar

+ info

La Mireia Aixalà i l'Amparo Moreno ens visiten en motiu de la seva obra "3 dones i un llop", que parla dels excessos de l'amor entre dones i homes. Farem una tertúlia d'aficions per veure com van els ànims de cara al partit de dissabte: hem convidat el president de la Penya Madridista de Terrassa, i el d'una penya blau-grana de Madrid. Des de Vielha parlarem de l'aranès amb en Màrius Serra.

18:29 Les germanes McLeod - Cap. 169 Risc
tancar

Cap. 169 Risc

Dave rep una proposta per participar en un projecte d'investigació de dos anys a l'Àfrica, però fa veure que no hi està interessat. Mentrestant, la relació de Kate i Patrick travessa una fase de turbulències i Stevie declara la guerra a Alex. Moira, que s'acaba de divorciar, comprova que s'ha convertit en objecte d'atenció de Phil Rakich.

19:19 Rex - Cap. 116 Un mort i una criatura
20:17 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

La llegenda del Comte Arnau es va forjar al Ripollès. Des del cim del Taga, mirador de la comarca, diuen que el Comte Arnau encara observa tot el que passa en els seus dominis. Aquest dijous, Cori Calero ens endinsarà en la llegenda del Comte Arnau, per uns un autèntic heroi i per altres una ànima condemnada.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Disculpin les molèsties - La política a través de la tele. De "La clave" a "Polònia"
tancar

La política a través de la tele. De "La clave" a "Polònia"

Quan va aparèixer la televisió, els polítics es va adonar de seguida que els podia ajudar a acostar-se als ciutadans, a explicar-se, a fer-se més pròxims... Des del primer debat televisiu entre Nixon i Kennedy fins al fenòmen Obama, els polítics han après molt de comunicació política...Aquest capítol repassa des dels espots electorals de la transició fins a les campanyes més recents...i des de "La Clave" fins al "59 segons".

22:27 Polònia - + info
tancar

+ info

En aquesta edició, la monja Forcades (Mireia Portas) es reuneix amb el Papa Benet XVI (Toni Albà) per fer front a les farmacèutiques. A més, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) comprovaran l'honradesa dels membres del PP amb una senzilla prova. I José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell), necessitat de pactes per millorar la seva imatge, farà una crida... musical.

23:18 Sense ficció - Procediment normalitzat de treball
tancar

Procediment normalitzat de treball

Al documental "Procediment normalitzat de treball", el cineasta Errol Morris examina i analitza el context de les tristament cèlebres fotografies de la presó d'Abu Ghraib i la manera com aquests documents gràfics obtinguts a la presó iraquiana durant els interrogatoris a presoners van suposar una violació flagrant de les disposicions que fa la Convenció de Ginebra sobre la matèria.

01:15 Divendres - + info
tancar

+ info

La Mireia Aixalà i l'Amparo Moreno ens visiten en motiu de la seva obra "3 dones i un llop", que parla dels excessos de l'amor entre dones i homes. Farem una tertúlia d'aficions per veure com van els ànims de cara al partit de dissabte: hem convidat el president de la Penya Madridista de Terrassa, i el d'una penya blau-grana de Madrid. Des de Vielha parlarem de l'aranès amb en Màrius Serra.

02:53 Dawson's creek - L'amor és una merda
tancar

L'amor és una merda

Eddie reapareix sense avisar i deixa Joey ben desconcertada; Dawson torna a casa per acabar d'escriure el seu guió.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:56 Tot un món
07:59 Tot un món - Teixint xarxes
tancar

Teixint xarxes

Habana Vieja és una assocciació cultural manresana fundada per un grup de nouvinguts i autòctons que, mitjançant la creació de petits projectes, recolza i defensa les petites organitzacions de Nicaragua, Cuba i Colòmbia, i amb les quals teixeix xarxes que ajuden a mantenir els vincles entre els immigrants i el seu país d'origen.

08:04 La natura des de dins - La vida dels elefants
08:48 Planeta Terra
08:48 Secrets de la natura - L'elefant asiàtic: Una vida llarga i una memòria prodigiosa
09:14 Curiositats del món animal - Orquers i Balenes
09:18 Curiositats del món animal - Habitats del desert
09:23 El medi ambient - El món dels mol·luscos
tancar

El món dels mol·luscos

El nàutil és un representant viu d'un grup de mol·luscos cefalòpodes que van aparèixer a la Terra fa sis-cents milions d'anys. Els gasteròpodes i els bivalves són altres grups d'uns animals representats per milers d'espècies diferents.

09:29 Horitzons
09:29 Els camioners del glaç - Comença el sarau
tancar

Comença el sarau

Hugh Rowland, un veterà amb 20 anys d'experiència en carreteres glaçades surt des de Kelowna, a la Colúmbia Britànica, amb la seva flota de quatre camions. A Yellowknife, TJ Tilcox, debutant, assisteix a un curset de seguretat viària on es parla dels perills del gel, el fred mortal i el preu que s'ha de pagar per un excés de velocitat.

10:13 Pedres vives - Tebes, segona part. Passejada per l'altre món.
10:41 En Paul Merton a la Xina
11:28 L'Ànima del 33
11:33 L'Ànima del 33
11:43 Formatges del món - Formatges de granja del Nord de Califòrnia
12:10 RITMES
12:10 Ritmes arrels
12:45 Singulars - Pilar Jericó
tancar

Pilar Jericó

En aquest moment d'incertesa econòmica tindrem com a convidada Pilar Jericó, llicenciada en Ciències Econòmiques, doctora en Organització d'Empreses i amb estudis d'especialització a Harvard i a la Universitat de Califòrnia. Pilar Jericó és pionera en els estudis sobre l'anàlisi del talent i la "gestió de la por" aplicada a l'àmbit empresarial.

13:28 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitzarà com afecta l'atur la comunitat marroquina resident a Catalunya, que registra un dels índex més elevats d'atur, sobretot, per culpa de la caiguda de l'activitat en el sector de la construcció. El programa econòmic del 33 mostrarà com els marroquins estan vivint aquests moments de crisi, i com, fins i tot, pot fer canviar els seus costums.

13:52 quèquicom - Seducció invisible
tancar

Seducció invisible

És possible arribar a trobar atractiva la suor d'una altra persona? Miquel Piris aconsegueix trobar diverses voluntàries disposades a olorar la seva suor. Algunes de les noies estan ovulant i altres estan en plena menstruació. Variarà la seva percepció segons el moment del seu cicle hormonal? L'investigador en medicina sensorial Josep de Haro dirigeix aquesta experiència, a la quals'hi suma la germana del reporter.

14:19 L'Ànima del 33
14:23 L'Ànima del 33
14:31 Euskal Herria: la mirada màgica - Ria endins, el gran Bilbao
tancar

Ria endins, el gran Bilbao

Més d'un terç del País Basc es concentra a Bilbao, una petita franja de terra i aigua de 22 quilòmetres de llargada. Aquí, des de fa vuit segles, tot s'articula entorn d'una autopista natural, un braç d'aigua salada que penetra fins al cor mateix de la ciutat. És la ria de Bilbao. El passeig per la ria comença al Puente Colgante, que uneix les localitats de Las Arenas i Portugalete. Construït per Alberto de Palacio el 1893, és el primer pont transbordador del món.

15:03 Planeta Terra
15:03 Sobreviure a la natura - Els rèptils
15:59 Quaderns d'expedició - L'Àrtic. Septentrió
16:57 Secrets de la natura - La mona vermella: Una vida a corre-cuita
17:24 El documental - La terra habitada
tancar

La terra habitada

Comença el viatge. Enrere queda una acumulació de sons i d'imatges, on les coses estan perdent el seu nom. Un tren ens porta lluny. A Mongòlia. Pel camí, rostres desconeguts, noves melodies, gestos que es confonen amb el paisatge. Trobar-se en una terra estranya, moure's amb ella. A cada pas, el nostre destí s'esvaeix i en s empeny a seguir, revelant el sentit, que sempre ha estat allà, que emergeix en el simple fet d'existir.

18:22 Horitzons
18:22 Ciutats de Déu - Moscú
19:22 Cànon
19:22 Cànon Art - Turner
20:13 Territori Dansa - Córpora
20:26 NBA.CAT
20:54 La Riera - Cap. 59
tancar

Cap. 59

L'Ernest i la Sònia planegen una sortida clandestina. La Maribel esclata i en fa una de grossa a la Valeria. Els Flaquer s'adonen que els han robat. La seva reacció és, com a mínim, estranya. En Claudi torna a fer el que li dóna la gana a la fonda. Es baralla amb l'Ernest davant de la Mercè.

21:30 Temps de neu
21:59 Pel·lícula - Ets molt guapo
tancar

Ets molt guapo

Aymé acaba de perdre la seva dona en un accident. Però no el desborda la pena, sinó la feinada que té tot sol a la seva granja. Decideix que ha de trobar una altra dona ben aviat, però al poble on viu no hi ha cap candidata apropiada. Aleshores va a una agència matrimonial, la directora de la qual el remet a Romania.

23:37 Millennium - Espriu i la pell de brau
tancar

Espriu i la pell de brau

En farem ressò de dos aniversaris importants entorn de la figura de Salvador Espriu. Ramon Colom entrevistarà Josep Maria Castellet, amb qui recordarem l'escriptor desaparegut ara fa 25 anys. A la taula de debat, Xavier Bru de Sala, Antoni Puigverd, Manuel Cuyàs i Rafael Nadal discutiran sobre la vigència de La pell de brau, 40 anys després de la seva publicació.

01:10 Cànon
01:10 Cànon Art - Turner
02:00 NBA.CAT
02:25 Temps de neu
02:56 Millennium - Espriu i la pell de brau
tancar

Espriu i la pell de brau

En farem ressò de dos aniversaris importants entorn de la figura de Salvador Espriu. Ramon Colom entrevistarà Josep Maria Castellet, amb qui recordarem l'escriptor desaparegut ara fa 25 anys. A la taula de debat, Xavier Bru de Sala, Antoni Puigverd, Manuel Cuyàs i Rafael Nadal discutiran sobre la vigència de La pell de brau, 40 anys després de la seva publicació.

04:30 Pel·lícula - L'encreuament
tancar

L'encreuament

En una cruïlla de carretera hi ha un accident en què resulten greument ferides dues noies d¿aspecte físic similar. Els cossos de les dues víctimes i els seus objectes personals són intercanviats per una confusió. Una de les dues noies mor i l¿altra entra en estat de coma.

05:57 RITMES
05:57 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - EL TÍO CARLOS :Pares y nones
06:03 L'Ànima del 33
06:07 L'Ànima del 33
06:11 Travelogue of masterpieces
06:16 Travelogue of masterpieces
06:22 RITMES
06:22 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Joanjo Bosk; Maria Coma; Ix!; Lexu's; Dept; Turnez & Sese; Teràpia de shock; D¿estranquis; Cesk Freixas i Elena.

06:58 Identitats - Ramon Margalef
Progrmació BD ....
07:11 Daniel, el trapella - Perill per a tots els presidents
07:33 Daniel, el trapella - Pescant problemes
07:58 Doraemon - Doraemon (i)(1-260)
08:26 Doraemon - Doraemon (i)(1-260)
08:49 Lou! - Un senyalet
09:05 mic 3
09:05 Bob, el manetes - El tresor del Pessic
09:18 Louie - Louie, dibuixa'm una carrossa
tancar

Louie, dibuixa'm una carrossa

Avui en Louie, la Yoko i la Sophie juguen a representar el conte de la Ventafocs. La Sophie ja ho té tot a punt per anar al ball que ha organitzat el príncep. Porta un vestit preciós, unes sabatetes de cristall, una corona... Ep! Però si falta la carrossa! La fada no hi ha pensat! Vinga, Louie, que ara és la teva! Et toca dibuixar un carrossa!

09:27 Les coses de casa - La taula i les cadires
tancar

La taula i les cadires

Era una taula de gran bellesa, que jugava amb les cadires, i les renyava amb gran fermesa, quan li feien ximpleries. Les cadires van fer un salt, amb una gran valentia, es van quedar de cap per avall, sense saber si les renyaria, si els diria que eren unes sapastres, o unes excel·lents gimnastes...

09:36 La Supermots - Boja pel vals
tancar

Boja pel vals

La iaia May ha decidit tornar a fer de les seves. Aquesta vegada aprofitarà tot de vals trucats per robar bancs, cotxes, supermercats... Ningú diria que una velleta que d'entrada sembla tan dolça pot ser capaç de dur a terme un pla tan diabòlic. Els únics que la poden aturar són la Supermots i el seu ajudant, el capità Galtes! No t'ho perdis!

09:48 La Supermots
09:49 La Supermots - Si la vida et dóna patates...
tancar

Si la vida et dóna patates...

El doctor Dos Cervells s'ha tornat a escapar de la presó! La Supermots i el capità Galtes l'han d'aturar abans que acabi de perfeccionar el seu últim invent: una màquina capaç de transformar l'or en formatge. La pega és que de moment tot l'or el converteix en amanida de patata! Com se'n sortirà, aquesta vegada, la Supermots?! Estigues molt atent!

10:01 La Supermots
10:02 La Supermots
10:03 Info k
10:16 SamSam - Grotesc i ridícul
tancar

Grotesc i ridícul

En SamSam no s'atreveix a dir que no vol participar en la dansa que faran la SuperJulieta i en Pesolet el dia de la inauguració del curs escolar. Els Burletes ja tenen excusa per ficar-se amb en SamSam! I arriba el gran dia! Precisament, el dia de la presentació en SamSam decideix atacar els Burletes, amb una coreografia digne del millor ballarí!

10:26 Espies de veritat - Les fugitives
tancar

Les fugitives

Quan les espies apareixen a WOOHP per assumir una altra missió, es sorprenen del desplegament de vigilància. Hi ha hagut un robatori a un banc. Els agents WOOHP detenen les noies i les empresonen. Les noies no tenen opció d'escapar i estan obligades a trobar l'autèntic autor del robatori. Quan les espies es troben a un pas dels agents de WOOHP, que intenten localitzar-les, descobreixen que un home malvat del seu passat les ha clonat per incriminar-les.

10:47 Espies de veritat - Espies gladiadores
tancar

Espies gladiadores

Les espies s'apunten a un concurs de televisió per investigar la desaparició d'alguns dels participants. De seguida s'adonen que les lluites simulades que apareixen al programa no en tenen res, de simulades.

11:11 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un combat a mort
tancar

Un combat a mort

En Fay, en Syaoran i la Sakura són morts. Només queden vius en Kurogane i la Mokona que, a partir d'ara seran els protagonistes de la sèrie. Bé, en realitat, no és ben bé així... Resulta que al país d'Outo existeix una realitat imaginària creada per la càpsula dels somnis, una realitat molt real per en Seishiro, que aprofitarà per enfrontar-se a en Kurogane!

11:34 Tsubasa: les cròniques perdudes - L'última partida
tancar

L'última partida

La tensió augmenta a Outo, el país dels cirerers. Ha arribat al punt de màxima intensitat. Ha aparegut l'oni de més nivell de tots, que ha sigut tota una sorpresa. De fet, encara en queden unes quantes, de sospreses. Per culpa de l'intrús que ha penetrat el sistema de joc, en Seishiro, Outo, que era un país imaginari, està a punt de convertir-se en una realitat!

12:00 Els desastres del Rei Artús - Els desastres del circ
tancar

Els desastres del circ

Ginebra necessita una dama de companyia temporal i el rei Artús i Merlí se'n van cap a Baden-Baden per anar a buscar la cosina de Pètal, Tatiana - una trapezista del Circ Internacional de la Comtessa Griselda. Tatiana accepta d'anar a Camelot amb la condició que hi pugui anar amb els seus dos micos. Però la malvada comtessa vol que li tornin els seus valuosos micos i envia el personal del circ a buscar-los.

12:27 Doraemon - La cançó d'en Doraemon / L'encenador portaguions
tancar

La cançó d'en Doraemon / L'encenador portaguions

Avui els nens del barri hauran d'anar a un altre concert d'en Gegant i, és clar, no saben com fer-s'ho per evitar-ho. Sort que en Doraemon té un invent infalible... però també té intenció de començar la seva carrera musical! Que no els passi res! Per cert, t'imagines un guió que t'obligui a fer tot el que hi està escrit?! Avui ens farem un tip de riure!

12:56 Espies de veritat - Les fugitives
tancar

Les fugitives

Quan les espies apareixen a WOOHP per assumir una altra missió, es sorprenen del desplegament de vigilància. Hi ha hagut un robatori a un banc. Els agents WOOHP detenen les noies i les empresonen. Les noies no tenen opció d'escapar i estan obligades a trobar l'autèntic autor del robatori. Quan les espies es troben a un pas dels agents de WOOHP, que intenten localitzar-les, descobreixen que un home malvat del seu passat les ha clonat per incriminar-les.

13:16 Espies de veritat - Espies gladiadores
tancar

Espies gladiadores

Les espies s'apunten a un concurs de televisió per investigar la desaparició d'alguns dels participants. De seguida s'adonen que les lluites simulades que apareixen al programa no en tenen res, de simulades.

13:38 Tags
13:59 Tsubasa: les cròniques perdudes - Un combat a mort
tancar

Un combat a mort

En Fay, en Syaoran i la Sakura són morts. Només queden vius en Kurogane i la Mokona que, a partir d'ara seran els protagonistes de la sèrie. Bé, en realitat, no és ben bé així... Resulta que al país d'Outo existeix una realitat imaginària creada per la càpsula dels somnis, una realitat molt real per en Seishiro, que aprofitarà per enfrontar-se a en Kurogane!

14:24 Tsubasa: les cròniques perdudes - L'última partida
tancar

L'última partida

La tensió augmenta a Outo, el país dels cirerers. Ha arribat al punt de màxima intensitat. Ha aparegut l'oni de més nivell de tots, que ha sigut tota una sorpresa. De fet, encara en queden unes quantes, de sospreses. Per culpa de l'intrús que ha penetrat el sistema de joc, en Seishiro, Outo, que era un país imaginari, està a punt de convertir-se en una realitat!

14:47 Els Podcats - Cap. 3 La veu en off
tancar

Cap. 3 La veu en off

La veu en off, en el món audiovisual, és la veu d'una persona que se sent, però que no se'n veu la imatge. Avui comprovarem com una veu en off és capaç de fer enfilar per les parets en Senzo i la Bella. I d'explicar totes les seves intimitats! Per cert: avui en Mimo quedarà com un heroi! No t'ho perdis!

14:59 Doraemon - Doraemon (i)(1-260)
15:19 Doraemon - Doraemon (i)(1-260)
15:42 Espies de veritat - 0067
16:03 Espies de veritat - El gran Arnold
16:27 Keroro - Momoka, parella a la fuga! A formar! / La Koyuki i en Dororo: records d'una amis
tancar

Momoka, parella a la fuga! A formar! / La Koyuki i en Dororo: records d'una amis

La Momoka ha trobat nòvio i tenen planejat fugar-se! Sembla increïble, oi?! Vés a saber, potser tot plegat és una estratagema per fer que en Fuyuki se li declari d'una vegada! O potser no...! D'altra banda, avui en Koyuki ens donarà una lliçó molt important sobre el significat de la amistat. I, a més, descobrirem com va conèixer en Dororo!

16:55 Els petits fantasmes - La fira ambulant
tancar

La fira ambulant

Avui els Petits Fantasmes estan molt de sort. Resulta que ha aparegut un dels seus avantpassats amb entrades per la fira ambulant! La sala dels miralls és espectacular. Tant, que l'Eduard en sortirà amb un aspecte que no és el seu! En Jordi, la Lucy i l'Enric es faran un tip de riure, però a l'Eduard no li fa tanta gràcia. Com s'ho farà, ara?!

17:01 Els petits fantasmes - L'acampada
tancar

L'acampada

Les vacances dels Petits Fantasmes, que havien de ser tan divertides, no han començat gaire bé. En Jordi s'ha deixat la cometa al castell, l'Enric, la Lucy i l'Eduard s'han adonat que muntar la tenda no és tan fàcil com sembla i, a sobre, ha començat a ploure! De fet, plou tant, que els nostres amics, enlloc d'estar dalt d'una muntanya, ara són en una illa! Com tornaran a casa?!

17:11 mic 3
17:11 Els cap de drap
17:19 Pingu - En Pingu s'organitza
tancar

En Pingu s'organitza

Avui el pare li diu a en Pingu que s'endreci totes les seves coses. En Pingu, molt obedient, li fa cas i endreça totes les seves joguines i les de la Pinga. El pare, aleshores, els diu que ja poden jugar. I si ho tornen a desendreçar tot...?

17:27 L'hora del Timmy - El Timmy vol guanyar
17:41 Una mà de contes - El marcianet lleig
17:51 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

La Petúnia i en Loopdidoo estan fent una festa a la caseta del gos i tenen intenció d'allargar-la tota la nit. Llàstima que en Loopdidoo ha obert una altra llimonada i amb el tap ha trencat el llum. Si no troben una solució, se'ls ha acabat la festa! Sort que per allà, a prop, hi volta una cuca de llum, però l'han de seguir... i potser es perdran! Com s'ho faran per tornar a casa?!

18:05 La Supermots - Boja pel vals
tancar

Boja pel vals

La iaia May ha decidit tornar a fer de les seves. Aquesta vegada aprofitarà tot de vals trucats per robar bancs, cotxes, supermercats... Ningú diria que una velleta que d'entrada sembla tan dolça pot ser capaç de dur a terme un pla tan diabòlic. Els únics que la poden aturar són la Supermots i el seu ajudant, el capità Galtes! No t'ho perdis!

18:17 La Supermots
18:18 La Supermots - Si la vida et dóna patates...
tancar

Si la vida et dóna patates...

El doctor Dos Cervells s'ha tornat a escapar de la presó! La Supermots i el capità Galtes l'han d'aturar abans que acabi de perfeccionar el seu últim invent: una màquina capaç de transformar l'or en formatge. La pega és que de moment tot l'or el converteix en amanida de patata! Com se'n sortirà, aquesta vegada, la Supermots?! Estigues molt atent!

18:30 La Supermots
18:31 La Supermots
18:39 Animalades al corral - Hipnosi a dojo / Embolic de plomes
tancar

Hipnosi a dojo / Embolic de plomes

Avui l'Otis, hipnotitzat, està decidit a destrossar el Pagès quan senti una campana. D'altra banda, sembla que per fi en Freddy s'ha cruspit el seu millor amic, en Bec. Ell diu que no se'n recorda i la Bessy, la jutge del tribunal animal, l'ha declarat culpable sense escoltar ni les proves. L'Otis està decidit a demostrar el contrari... Però com?!

19:04 Animalades al corral - Jocs de corral / La guerra de les trapelleries
tancar

Jocs de corral / La guerra de les trapelleries

L'Otis està convençut que, com cada any, serà el gran vencedor dels Jocs Anuals del Corral. Aquesta vegada, però, també s'hi ha apuntat l'Abby... i pot passar de tot! Que comencin els jocs! Sense trampes, és clar...! Més tard, la Bessy demostrarà a tots els animals del corral que, a l'hora de fer trapelleries, ella també n'és tota una experta...

19:30 Info k
19:42 Els Podcats - Cap. 62 Súper clon
tancar

Cap. 62 Súper clon

Avui, la persona que abraci més gent en dues hores guanyarà un cotxe fantàstic! I en Senzo està disposat a fer que sigui la Bella! Per això ja té a punt la màquina de clons d'en Mimo. Quan s'acabi la partida, farà desaparèixer els clons i llestos. Però, què passa si no troba la manera de fer-ho? Haver de negociar amb 5 Bellas pot ser una mica esgotador...

19:52 Espies de veritat - 0067
20:16 Espies de veritat - El gran Arnold
20:41 Tom i Jerry - Cal modernitzar-se
20:48 Tom i Jerry - El gatet
20:55 Tom i Jerry - El cosí d'en Jerry
21:02 Tom i Jerry - Un problema problemàtic
21:10 Tags
21:26 Sincopats - Esclavitud
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:06 Tork - Qui sóc?
tancar

Qui sóc?

Els tres amics ara juguen a imitar el seu entorn. El joc es fa cada cop més difícil, qui farà la millor imitació?

06:13 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

La Laia està convençuda que és una ballarina de primera, però resulta que no acaba de trobar el seu ball. El country la fa marejar, el ballet el troba massa lleuger i el claqué és massa de fregar i no prou de picar. Aviat entendrà que per saber ballar bé, primer s'ha de practicar molt. O potser també es pot inventar el ball de la Laia! T'hi apuntes?!

06:25 SamSam - Grotesc i ridícul
tancar

Grotesc i ridícul

En SamSam no s'atreveix a dir que no vol participar en la dansa que faran la SuperJulieta i en Pesolet el dia de la inauguració del curs escolar. Els Burletes ja tenen excusa per ficar-se amb en SamSam! I arriba el gran dia! Precisament, el dia de la presentació en SamSam decideix atacar els Burletes, amb una coreografia digne del millor ballarí!

06:32 SamSam - El planeta dels miralls
tancar

El planeta dels miralls

En SamSam s'ha quedat amb un pam de nas quan ha sentit parlar la SamMare de la missió que va anar a fer al planeta dels miralls. Es veu que hi ha gent que es queda tan fascinada, que no en volen marxar mai més! En SamSam i la SuperJulieta tenen clar que hi aniran a explorar-lo. I si l'amiga del nostre heroi s'hi vol quedar? Què farà en SamSam?!

06:43 Els desastres del Rei Artús - Els desastres del circ
tancar

Els desastres del circ

Ginebra necessita una dama de companyia temporal i el rei Artús i Merlí se'n van cap a Baden-Baden per anar a buscar la cosina de Pètal, Tatiana - una trapezista del Circ Internacional de la Comtessa Griselda. Tatiana accepta d'anar a Camelot amb la condició que hi pugui anar amb els seus dos micos. Però la malvada comtessa vol que li tornin els seus valuosos micos i envia el personal del circ a buscar-los.

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Nadal encisat 1
21:37 Samantha ups! - Nadal encisat 2
21:40 Freqüència 04
22:05 Extres Coproduccions - La Mari 2
22:10 Pel·lícula catalana - Núvols d'estiu
tancar

Núvols d'estiu

Estiu, un poble turístic de la Costa Brava. Ana, Daniel i el seu fill Manuel són de Madrid, però passen les vacances allà des de fa quatre anys. La família d'Ana els deixa durant un mes una preciosa masia prop de la platja. Marta treballa en l'única papereria del poble. Té un nuvi, Tomàs, que és forner.

23:45 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La policia i l'Iñaki arriben a casa de la Carla. La Raquel està estesa a terra... La Marina decideix acabar la història amb el Carles. El Cesc assisteix a una baralla entre la Vane i el Román. Comença una aproximació a la noia.

00:17 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

A la Raquel li han extirpat un ronyó. El Salvador trenca amb l'Iñaki per la desconfiança del psiquiatre. L'Iñaki s'encomanarà a la Carla. Al diari hi ha novetats importants... El Recasens, després de la violenta trobada amb el Salvador, descobreix que el Cesc té un germà petit. L'Aurora comença a tenir-ho complicat per amagar la seva bulímia. El Salvador demana a la Mati que li aconsegueixi una trobada amb la Gemma. I el Tomàs descobrirà una cosa de la Mati que no li agradarà gens...

00:55 Babylon 5 - SOL EN LA FOSCOR
01:36 Babylon 5 - SACRIFICIS
02:20 Samantha ups! - Nadal encisat 1
02:27 Samantha ups! - Nadal encisat 2
02:30 Freqüència 04
02:55 Extres Coproduccions
03:00 Pel·lícula catalana - Núvols d'estiu
tancar

Núvols d'estiu

Estiu, un poble turístic de la Costa Brava. Ana, Daniel i el seu fill Manuel són de Madrid, però passen les vacances allà des de fa quatre anys. La família d'Ana els deixa durant un mes una preciosa masia prop de la platja. Marta treballa en l'única papereria del poble. Té un nuvi, Tomàs, que és forner.

04:35 Babylon 5 - SOL EN LA FOSCOR
05:16 Babylon 5 - SACRIFICIS