Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Vaixells i contaminació atmosfèrica
14:30 Telenotícies migdia
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1557
tancar

Cap. 1557

En Beni està canviant. I no pas per millorar. En Pau, atiat per la Júlia, s'està posant francament desagradable. La Pilar ha de buscar una solució per a la Roser. En Paco es posa en marxa per aconseguir una indemnització "com cal". L'Àngela rep noves propostes de feina.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

Els actors Fernando Tejero i Javier Cámara passen per "El Club" per parlar-nos de la pel.lícula "Fuera de carta", que gira al voltant de la vida d'un cuiner de reconegut prestigi. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada pel periodista Jordi Basté i l'advocada Magda Oranich. El periodista Carles Capdevila ens plantejarà un dilema i ens parlarà de notícies i imatges curioses que moltes vegades ens passen per alt. I en la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran. I repassarem la setmana amb l'actor Joan Pera.

18:30 Cine de cine - Roxanne
tancar

Roxanne

C.D. Bales, el cap de bombers d'un poblet, és una persona intel.ligent, culta, elegant i amb sentit de l'humor, però té un defecte gros que el converteix en la riota de tothom: el pobre home té un nas desmesuradament llarg. A més a més, té la desgràcia d'haver-se enamorat de la preciosa Roxanne, que està boja per Chris, un bomber del poble molt atractiu però curt de paraules. Bales accepta ajudar el seu subordinat a aconseguir la dona estimada, i això provoca uns equívocs protagonitzats pel curiós triangle. Adaptació cinematogràfica de la famosa obra d'Edmond Rostand "Cyrano de Bergerac", que pretén actualitzar aquest personatge.

20:25 Bocamoll - Cap. 85
21:00 Telenotícies vespre
21:45 13 anys... i un dia - Cap. 12
tancar

Cap. 12

En Ricard s'ha arruïnat fent apostes per internet. Això fa que estigui en números vermells. En Roger, per la seva banda, necessita que el seu pare li deixi diners per muntar un grup musical perquè a un hotel només el contractaran si té banda pròpia. Evidentment, en Ricard, a causa de la seva situació no el pot ajudar i, la Sílvia, la nòvia del Roger, també ha estat definitivament desheretada. La situació, per tant, és desesperada, ja només queda una solució: provar un altre cop un pla de fuga pel Pedro i anar a buscar el botí. En Pedro apareix i accedeix a repartir-se el botí. Però res no és tan fàcil i s'hauran de solventar certs conflictes.

22:15 A pera picada - Cap. 1 A PERA PICADA
22:30 Zoo - + info
tancar

+ info

Conrat està sol a casa una mica entonat i quan surt, topa amb Diana i Max al replà. Max de seguida s'adona de la tensió que hi ha entre ells i comença a fer preguntes a Diana sobre l'home amb qui es va embolicar. Jan i Lorenzo es retroben. Lola deixa els dos nens a càrrec d'Abel mentre ella va a la oficina. Iris sent a Abel parlar sobre un tal Rossinyol. Eva coincideix al zoo amb Natàlia, una noia de qui sempre ha estat enamorada, i li demana el telèfon. Gori pateix per la cabra "trapella", però s'emprenya quan Gisela li diu que no té res. Quirze està preocupat per l'actitud que últimament està tenint Gori. Aquest, per la seva banda, continua enredant Lorenzo per fer-lo quedar en evidència. Abel segueix amb els seus intents de guanyar-se a Jan. Diana s'ofereix per treballar amb Abel en tot el tema de l'apadrinament dels animals. Iris troba a faltar Pep i Diana prova de consolar-la. Eva i Clàudia volen muntar una festa aprofitant que Gisela té guàrdia al zoo. Clàudia, però, no vol convidar Adrià.

23:50 La nit al dia - + info
tancar

+ info

Els convidats d'avui de La Nit al Dia per analitzar els primers sis mesos del Pacte Nacional de l'Habitatge són: - Carme Trilla, secretaria general d'Habitatge - Joan Ollé, president Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona - Enric Reyna, president de le Federació Catalana de Promotors - Manel Bustos, president de la Federació Catalana de Municipis - Josep Maria Gual, president del Consell de Col·legis d'Administradors de Finques de Catalunya

01:25 Invasió - A les fosques
tancar

A les fosques

A l'estació dels guardaboscos, en Russell troba en Paxton, un oficial de l'aviació que ha sobreviscut de manera estranya. Després de constatar que les ferides d'en Paxton són iguals que les d'en Dave, en Rusell es pregunta que li ha passat. El fill d'en Russell descobreix que el seu pare no és l'única persona que s'interessa per en Paxton. El xerif Underlay i la Larkin interroguen l'home sobre les misterioses circumstàncies que l'envolten. Mentrestant, la Mariel descobreix una cosa inexplicable que sobresurt de les ferides d'en Paxton. La curiositat d'en Russell creix quan en Dave troba un esquelet estrany, i el xerif Underlay continua pressionant per la quarantena de la ciutat.

02:05 Pel·lícula - L'últim vol
tancar

L'últim vol

Ray és un nen de 10 anys que vol ajudar el seu avi. L'avi està a punt d'anar a viure en una residència, però abans té la il·lusió de fer un últim vol en un avió de la Segona Guerra Mundial, com quan era jove. Ray farà mans i mànigues perquè ho aconsegueixi.

03:25 TVist
04:10 El club - + info
tancar

+ info

Els actors Fernando Tejero i Javier Cámara passen per "El Club" per parlar-nos de la pel.lícula "Fuera de carta", que gira al voltant de la vida d'un cuiner de reconegut prestigi. La parella que ens comentarà l'actualitat està formada pel periodista Jordi Basté i l'advocada Magda Oranich. El periodista Carles Capdevila ens plantejarà un dilema i ens parlarà de notícies i imatges curioses que moltes vegades ens passen per alt. I en la secció "Impactes visuals", la Bibiana Ballbè ens portarà fotos, imatges i anuncis curiosos que ens sorprendran. I repassarem la setmana amb l'actor Joan Pera.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 El retorn a Gombe de Jane Goodall - El retorn a Gombe de Jane Goodall
tancar

El retorn a Gombe de Jane Goodall

Seguirem la reconeguda primatòloga Jane Goodall, que com cada any torna a Gàmbia, en aquesta emocionant i, segons com, trencadora visita al centre d'investigació de ximpanzés que la va fer famosa. En el seu grup predilecte de ximpanzés ha esclatat una revolució, i sembla que el seu brutal i intimidador líder, Frodo, ha estat enderrocat. Enmig d'aquesta lluita pel poder, la Jane rememorarà l'època en què investigava aquests primats i els defensava arreu del món.

07:55 Secrets de la natura - Els falcons de Toronto
08:20 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - La tomba tràcia de sveschtari, bulgària
tancar

La tomba tràcia de sveschtari, bulgària

"Tresors del món, Patrimoni de la Humanitat" és una sèrie de televisió que retrata aquells llocs, monuments i parcs nacionals que han estat designats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els "tresors"· són petites peces de gran bellesa, de 15 minuts, filmades en 35 mm, fent servir tècniques tan diverses com la càmera subjecte al cap o el tràveling. La sèrie, sota el patronat de la UNESCO, intenta retratar el major nombre d'aquest tresors. És una producció de la SWR alemanya.

08:35 Les tribus - La tribu Babongo
09:30 Horitzons
09:30 Viatges pel món - Les illes anglonormandes: Un microcosmos de bellesa màgica
10:30 A peu per Europa - Lucerna
10:55 La Polinèsia - Les divinitats
11:10 Entre el cel i la terra - El país dels Himbes
12:00 Hi havia una vegada...
12:10 Àgora - + info
tancar

+ info

Dilluns, "Àgora" analitzarà com serà la segona legislatura Zapatero. Per tractar d'aquest tema, Xavi Coral reunirà diferents periodistes i analistes de l'actualitat política: Francesc-Marc Álvaro, Antonio Avendaño, Anna Maria Bordas, Joan Carles Girauta i Joan Vall i Clara. Encara que és possible que necessiti una segona votació per ser investit, José Luis Rodríguez Zapatero té pràcticament assegurats quatre anys més al capdavant del govern espanyol. Encara no és clar tampoc si el PSOE governarà en solitari, amb els seus 169 diputats amb tan sols acords puntuals, o bé farà un pacte estable amb alguna altra formació política per aconseguir una majoria tranquil·la.

13:30 Loops! - Cap. 123
tancar

Cap. 123

Aquest dimecres a "Loops!": el projecte "Apadrina un artista", Antonia Font al Liceu, i la proposta musical dels duets Ü_ma, Vacabou i First Aid Kit. Enmig del rebombori de la crisi de la indústria discogràfica, el negoci musical busca noves vies, algunes de ben originals. Aquest dimecres coneixerem dues iniciatives que, amb les noves tecnologies com a aliades, aposten per donar al públic el poder de decidir qui mereix fer carrera discogràfica: "Apadrina un artista" i "Sello Movistar".

13:55 In situ - In Situ Redux ALBERT BOIRA "Farmàcia"
14:00 Futbol Cat.
14:30 Túrmix perfils - + info
tancar

+ info

Dos artistes, dues trajectòries i una col·lecció d'imatges. "Perfils" reuneix en un sol programa i en dues parts la història resumida de dos artistes vinculats per estil musical o ideologia o actitud davant el món de la música. Dues cares d'una moneda en un repàs fet a base de cançons Joan Manuel Serrat El Ton John

15:30 Planeta Terra
15:30 Àfrica - Odissea al desert
tancar

Odissea al desert

Fa milers d'anys, la vida al Sàhara era molt diferent a l'actualitat. Els senyals del paisatge del desert que utilitzen els tuaregs per orientar-se, expliquen la història secreta del Sàhara. La gent que va dibuixar imatges d'animals a les roques ara fa uns 7000 anys, ens mostren una terra verda plena de vida salvatge. Però un petit moviment de l'òrbita terrestre va alterar els patrons climàtics. Avui el Sàhara és el desert més extens del món i registra les temperatures més altes del planeta. Aquest mar de sorra i de roques volcàniques és un dels indrets menys hospitalaris de la terra.

16:25 Secrets de la natura - L'Estiu siberià
16:55 Bèsties clip - el conill
17:00 Bèsties clip - la puput
17:05 Thalassa - El llac Assal
tancar

El llac Assal

El llac Assal El llac Assal, a Djibouti, és un llac únic al món que s'alimenta de l'aigua del mar Roig. Des de fa segles les caravanes hi vénen a buscar l'or blanc. Els muntanyans, una platja natural La platja del Muntanyans, a Torredembarra, és un dels pocs espais naturals que queden a la zona, un petit i fràgil entorn de valor excepcional que es troba, cada cop més, sotmès a fortes pressions.

17:50 El medi ambient
18:00 L'aventura de Jeff Corwin - Trobades insòlites
18:45 City folk (versió curta)
18:55 Travessa de l'Africa - Cap al sostre d'Àfrica
19:20 Tot un món - Cap. 233
tancar

Cap. 233

La Rasphal Kaur és una dona índia que va arribar a Catalunya el 2003 quan el seu marit va aconseguir el reagrupament famíliar. Aquest estiu ha fet de cuinera en un hotel de Berga, una de les feines que li serveix per a l'objectiu del seu projecte migratori: conèixer de primera mà què volia dir treballar dur, perquè al seu país feia feines més intel·lectuals, com ara, de presentadora de televisió i professora d'universitat.

19:25 Tot un món - Cap. 234
tancar

Cap. 234

Cristina Brullet, sociòloga de la família i investigadora de les transformacions familiars, fa un repàs a la situació actual d'aquesta institució a Catalunya. Brullet explica que les profundes transformacions que la família ha tingut al llarg del segle XX es deuen, sobretot, al canvi de relacions entre homes i dones. L'accés de la dona al treball ha modificat una estructura que durant segles va ser hegemònica, patriarcal, sòlida. Cristina Brullet pensa que no és cert que la família estigui en crisi: és un model concret, el patriarcal, el que està en crisi. Ara veiem nous models de famílies: les monoparentals o les famílies recompostes en són un exemple.

19:30 Cànon Sons - Lomax, el caçador de cançons
20:15 Territori Dansa
20:25 Zoom
20:30 Les tribus - La tribu Darhad
tancar

La tribu Darhad

Bruce Parry conviu en aquest episodi amb una de les tribus més aïllades del món, la tribu darhad. Parry conviurà amb aquesta tribu de pastors nòmades de Mongòlia i els ajudarà a travessar les muntanyes en el seu viatge migratori.

21:20 Mons petits
21:30 Karakia - La sínia dels sabors-2
tancar

La sínia dels sabors-2

En aquest capítol reprenem el nostre viatge a algunes de les cultures que formen el Pròxim Orient mediterrani. Ho fem a través del poble kurd, el jordà i el palestí. La seva gastronomia ens porta un cop més pels camins d'unes terres des d'aquí llunyanes, però que al llarg de la història han deixat una empremta important a tota la conca.

22:10 60 minuts - L'autèntic padrí
tancar

L'autèntic padrí

Coincidint amb les eleccions a Itàlia, avui centrem el programa en una figura clau de la societat italiana, Bernardo Provenzano, el "capo" de la Màfia que va ser detingut a l'abril del 2006, la captura del qual va significar la fi d'una època dins del món del delicte. Aquest és un recorregut per la seva història. Bernardo Provenzano, que té mes de 70 anys, va ingressar a la Màfia com a botxí de molt jove, als anys cinquanta, però va escalar posicions dins l'organització molt de pressa. De seguida va agafar fama de ser un criminal particularment violent, fins al punt que li van posar el sobrenom d'"el Tractor", perquè, tal com diu un dels seus antics col·laboradors, "no hi havia res que l'aturés". El 1995 ja se'l considerava el líder de tota la Màfia siciliana. Amb ell al capdavant, la Cosa Nostra es va tornar gairebé invisible.

23:10 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La llet ha estat un dels productes que s'ha encarit més els últims temps. L'augment del consum i la limitació de la producció per part de la Política Agrària Comuna de la Unió Europea han fet que de llet n'hi hagi poca i que sigui cada cop més cara. Ara que els responsables de la Unió Europea preparen la retirada de les quotes per al 2015, "Valor afegit" analitzarà tot aquest procés amb una sèrie de reportatges sota el títol genèric "Llet, poca i cara". Estarem preparats per a aquest fet? Els preus seguiran augmentant? Qui se'n beneficia, de les pujades? Aquestes són algunes de les qüestions que s'analitzaran al llarg del programa.

23:40 Futbol int.
00:30 Forat 18 - Forat 18
00:55 Cànon Sons - Lomax, el caçador de cançons
01:40 Línies, formes, colors - La llum, l'ombra i el reflex: Pintar amb la llum
02:05 Karakia - La sínia dels sabors-2
tancar

La sínia dels sabors-2

En aquest capítol reprenem el nostre viatge a algunes de les cultures que formen el Pròxim Orient mediterrani. Ho fem a través del poble kurd, el jordà i el palestí. La seva gastronomia ens porta un cop més pels camins d'unes terres des d'aquí llunyanes, però que al llarg de la història han deixat una empremta important a tota la conca.

02:40 60 minuts - L'autèntic padrí
tancar

L'autèntic padrí

Coincidint amb les eleccions a Itàlia, avui centrem el programa en una figura clau de la societat italiana, Bernardo Provenzano, el "capo" de la Màfia que va ser detingut a l'abril del 2006, la captura del qual va significar la fi d'una època dins del món del delicte. Aquest és un recorregut per la seva història. Bernardo Provenzano, que té mes de 70 anys, va ingressar a la Màfia com a botxí de molt jove, als anys cinquanta, però va escalar posicions dins l'organització molt de pressa. De seguida va agafar fama de ser un criminal particularment violent, fins al punt que li van posar el sobrenom d'"el Tractor", perquè, tal com diu un dels seus antics col·laboradors, "no hi havia res que l'aturés". El 1995 ja se'l considerava el líder de tota la Màfia siciliana. Amb ell al capdavant, la Cosa Nostra es va tornar gairebé invisible.

03:35 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La llet ha estat un dels productes que s'ha encarit més els últims temps. L'augment del consum i la limitació de la producció per part de la Política Agrària Comuna de la Unió Europea han fet que de llet n'hi hagi poca i que sigui cada cop més cara. Ara que els responsables de la Unió Europea preparen la retirada de les quotes per al 2015, "Valor afegit" analitzarà tot aquest procés amb una sèrie de reportatges sota el títol genèric "Llet, poca i cara". Estarem preparats per a aquest fet? Els preus seguiran augmentant? Qui se'n beneficia, de les pujades? Aquestes són algunes de les qüestions que s'analitzaran al llarg del programa.

04:00 Túrmix perfils - + info
tancar

+ info

Dos artistes, dues trajectòries i una col·lecció d'imatges. "Perfils" reuneix en un sol programa i en dues parts la història resumida de dos artistes vinculats per estil musical o ideologia o actitud davant el món de la música. Dues cares d'una moneda en un repàs fet a base de cançons Joan Manuel Serrat El Ton John

04:55 De la terra
05:10 El medi ambient
05:15 Viatges pel món - Les illes anglonormandes: Un microcosmos de bellesa màgica
06:10 Els últims espais verges - Florida: el món misteriós dels manatins
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Els Fruittis - El rei presumit
tancar

El rei presumit

Al regne Fruitti de l'Índia es viuen moments dramàtics perquè el seu rei dedica més temps a emprovar-se vestits que a les seves obligacions amb el regne. La Kumba i en Gaspatxo pensaran un pla per fer veure al rei que és més important preocupar-se del seu poble que no pas del seu aspecte.

07:30 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - En Korosuke, l'espadatxí, viatja
07:55 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - Un ós amb botes a les muntanyes
08:25 Codi: Lyoko - Frontera
tancar

Frontera

Després d'una discussió amb l'Aelita, en Jeremy decideix que ha d'anar en persona a Lyoko a demanar-li perdó. La Yumi no ho veu gaire clar i, per confirmar els seus dubtes, aviat en Jeremy es trobarà atrapat entre el món real i l'univers virtual. Ara tot depèn de l'Aelita...

08:55 Els petits fantasmes - Fantasmes al celler
tancar

Fantasmes al celler

Després d'adonar-se que els sorolls que se sentien al celler els feia la tieta Gigi, que és una capsa de sorpreses, en Jordi, l'Enric, la Lucy i l'Eduard descobriran tot de vestits que havien portat els seus avantpassats. En Jordi trobarà un barret de pirata, i ben aviat es trobaran tots enmig d'una aventura plena de màgia... i de corredisses!

09:05 mic 3
09:05 Ja arriba en Noddy! - El ratolí de corda té un desig
tancar

El ratolí de corda té un desig

Després de la desaparició d'una plata de magdalenes de cireres, en Noddy ajudarà el senyor Guàrdia a trobar els responsables del robatori. D'entrada, només tenen un grapat de pistes falses, però de mica en mica, aniran lligant caps i descobriran els veritables lladres. Qui et sembla que poden ser?

09:16 Ja arriba en Noddy! - El so del cascavell
tancar

El so del cascavell

Per ajudar en Noddy a saber quan fa bé les coses i quan les fa malament, l'Orelles li ha fet un encanteri al cascavell que fa que soni quan està a punt de ficar-se de peus a la galleda. Els follets l'enredaran perquè els ajudi a fer una de les seves entremaliadures... I el cascavell no sonarà! Què ha passat?!

09:25 Yoko! Jakamoko! Toto! - L'abeurador
tancar

L'abeurador

Fa dies que no plou i els nostres amics tenen molta set. Però només queda un bassal ple d'aigua i hi ha un cocodril que no deixa acostar-hi ningú. La Yoko, en Jakamoko i en Toto se les hauran d'enginyar per arribar fins al bassal. Amb una canya gegant? Disfressats de cocodril? Com t'ho faries, tu?

09:30 Bumba
09:35 Pepa, la porqueta - Cap. 46
tancar

Cap. 46

Quina emoció! Avui la Pepa i en Jordi van a la platja amb els pares! S'enduran el para-sol, les tovalloles, les galledes, les pales, la pilota de plàstic i, sobretot, els braçals per nedar! Això sí, no hi ha res més divertit que enterrar el pare a la sorra! Quan se'n vagin, han de mirar de no deixar-se res, a la platja. A veure si encara els descuidaran el pare...!

09:40 Tork - Què has perdut, Tork?
tancar

Què has perdut, Tork?

En Tork perd la pilota al llac i mentre la busca una granota troba una maduixa. En Tork fingeix que és la maduixa el que estava buscant i se la queda. Però de seguida troba el vertader amo de la maduixa i en Batt el convenç perquè li torni.

09:45 Una mà de contes - El pardalet
09:55 Explica'm un conte - Un conte sese princeses ni monstres
10:00 Món salvatge - El llop
10:05 Made in Catalunya - Pirotècnia Igual
tancar

Pirotècnia Igual

Des que els germans Igual van obrir el seu taller de petards el 1880, la família Igual s'ha consolidat com uns dels referents més potents del sector pirotècnic. El 60% del que produeixen s'exporta a gairebé tots els països del món inclosa la Xina, productor de petards número 1. La clau: modernitzar els tradicionals castells de focs innovant en el tipus de petard i la manera de presentar-los. Han fet el castell de focs de la Mercè, el Fòrum y el del Dia Nacional de Singapur.

10:08 Made in Catalunya - Gaes
tancar

Gaes

Joan Gasso va començar a vendre i fabricar aparells per a sords gairebé per accident. L'any 1949, un amic seu li va encarregar que li portés un aparell de Londres perquè aquí no se'n venien. Aquesta anècdota li va permetre veure el potencial d'un mercat fins a les hores inexistent i creà la seva empresa. Actualment Gaes és un referent en el món dels aparells per sords. Dissenyen i fabriquen aparells d'alta tecnologia.

10:10 Fòrum Júnior - Sense l'amor de la família
tancar

Sense l'amor de la família

Alumnes de l'IES Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet debatran sobre el documental "Sense l'amor de la família" "Fòrum júnior" plantejarà el dimarts 18 la relació entre pares i fills, amb l'emissió, a partir de les 20.55, del documental holandès "Com a casa enlloc" i el posterior debat entre 6 joves. El programa del K3 sobre habilitats emocionals i problemes de desenvolupament a l'adolescència, des de la perspectiva de joves de 12 a 15 anys, ha convidat per a aquest debat alumnes de l'IES Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet. Aquests alumnes, l'Ana, en Xavier, la Lucía, en Víctor, l'Anna i en Rubén, debaten sobre la relació entre pares i fills quan la família se separa perquè els pares no s'entenen, i com pateixen els fills la separació. En el documental que introdueix el tema es mostra el cas de la Chantal, una noia de 12 anys que ha viscut en moltes cases perquè els seus pares no la sabien cuidar bé. Ara viu al mig del bosc, en una gran casa amb molts nois de la seva edat. "Fòrum júnior" té pàgina web: www.forumjunior.cat.

10:35 Pinzellades d'art
10:40 Beverly Hills - Sense por
11:22 Beverly Hills - Les coses que fem per amor
12:10 Club Super3
12:10 El xou dels espies - L'atac dels zombis
tancar

L'atac dels zombis

La Doctora Doctora acaba d'idear un pla esgarrifós: ha desenvolupat dues paraules-clau zombificadores. Aquell que les pronuncia, es converteix en zombi. Les paraules són "sí" i "no". Seran capaços en Víctor i l'Anita de salvar el planeta sense dir ni "sí", ni "no"? La resposta, evidentment, és que sí! O no...?! Vols dir que no acabaran amb cara de zombi?!

12:25 Rei - Intel.ligència artificial
tancar

Intel.ligència artificial

A Sota tothom sap que quan arriba l'eclipsi solar surten els xuclacervells. Et deixen tan ruc com un napiüt i aquest any n'hi ha una "infestaminació" força alarmant. En Xiroi, la Modela i en Vernon intenten ajudar els habitants de Sota amb el Reespavilador, però com que va amb energia solar, se li està acabant la potència. En Bob Filat té una idea més bona... i més sonada!

12:55 La màgica Do-Re-Mi - Anem a buscar herbes màgiques amb l'autobús de la casa Maho
tancar

Anem a buscar herbes màgiques amb l'autobús de la casa Maho

La Majòrica, per no haver de gastar-se diners ni endeutar-se amb la Dela, ha decidit anar a buscar herbes màgiques amb les nenes, però en realitat, el que vol és retrobar-se amb la seva mare, la bruixa Majoririca.

13:20 Rantaro - No permetrem que les Kunoichis ens guanyin / M'encanten les coses llefiscoses / L'examen d'en Kirimaru
13:50 3xl.cat
13:50 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de l'assetjador
14:15 Inuyasha - L'espasa d'ullal es trenca!
tancar

L'espasa d'ullal es trenca!

Després de poder preguntar a Kikyo pels motius de la seva traïció, Inuyasha haurà d'enfrontar-se a un nou fill de Naraku: el poderós Goshinki.

14:45 Entrampat
14:50 Dawson's creek - Tocar el fons
tancar

Tocar el fons

Joey convenç Eddie perquè l'acompanyi en una viatge a través del país per dur Audrey a una clínica de rehabilitació; Dawson troba que dirigir a Hollywood és més dur de què es pensava. Direcció: Robbie McNeill Guió: Tom Kapinos

15:30 Doctor Who - Cap. 6 Dàlek
tancar

Cap. 6 Dàlek

Sota les planícies de les salines de Utah, el multimilionari i col·leccionista Henry Van Statten conserva la relíquia d'una antiga raça alienígena. En el transcurs d'una investigació, el Doctor i Rose descobreixen que l'enemic més antic i més mortífer del Doctor està a punt de quedar en llibertat. És un combat a mort, amb Rose atrapada al bell mig.

16:15 3xl.cat
16:15 Tots cinc - Que es digui la veritat
17:00 Curiositats del món animal - La cobra
17:05 mic 3
17:05 Bumba
17:15 Pepa, la porqueta - Cap. 47
tancar

Cap. 47

Avui, tot jugant amb la casa de nines, en Jordi s'ha trobat una aranya que portarà molta cua. A ell li fa molta gràcia, però a la mare, al pare i a la Pepa més aviat els fa por. És cert que és una mica grossa i que té les cames molt llargues, però és molt simpàtica i també té ganes de jugar. Potser encara es faran un tip de riure amb en Camesllargues!

17:25 Tork - Un forat a la lluna
tancar

Un forat a la lluna

Quan en Tork es desperta a mitjanit i descobreix que la lluna té un forat al mig, es pensa que algú l'ha trencada. Comença a buscar el culpable entre els animals del bosc fins que l'Iris li explica que es tracta d'un eclipsi de lluna.

17:35 Una mà de contes - El cargol i l'herba de poliol
17:50 Club Super3
17:50 Tinc un coet - Fins que el coet ens separi
tancar

Fins que el coet ens separi

En Vinnie ha quedat aparellat amb la Frankie Ducky pel treball de mates-arts que els ha encarregat l'Stern. Però això de passar-se 24 hores amb els germans Ducky ha afectat en Vinnie més del que es pensava. Fins i tot s'ha tornat pitjor que ells! Avui el Coet té una missió molt important: tornar a fer que en Vinnie sigui el d'abans!

18:10 Combat Xaolín - Temps passats
tancar

Temps passats

L'Omi sap que l'única manera d'aturar la Wuya, que té el control de tota la Terra, és fer un viatge en el temps amb la màquina d'en Jack. La seva intenció és trobar el Gran Mestre Dashi, l'única persona que ha aconseguit vèncer la bruixa Haylin, perquè li doni una altra capsa que els permeti atrapar la Wuya.

18:35 Espies de veritat - El cafè hipnotitzador
tancar

El cafè hipnotitzador

Das Coffeehaus, una nova cadena de cafeteries, acaba d'obrir portes i, d'un dia per l'altre, s'ha convertit en el local de moda. El secret és la Cafetera Elèctrica Nou Mil, una màquina que submergeix els clients en un bany de cafè i els deixa literalment "enganxats". Ni la Sam, no se n'escaparà!

19:00 Keroro - La Chiruyo i el misteri del Dia Blanc! A formar! Amb la Kerobola, no s'hi juga!
tancar

La Chiruyo i el misteri del Dia Blanc! A formar! Amb la Kerobola, no s'hi juga!

Avui, mentre la tropa Keroro fa de les seves per aconseguir diners, la Chiruyo seguirà en Fuyuki molt intrigada. I és que vol saber qui més li va regalar xocolatines per Sant Valentí! Més tard, en Fuyuki es posarà a jugar amb la Kerobola, que ja saps que té els seus perills. Hi ha botons que no es poden tocar. Poden passar coses imprevisibles!

19:30 Info k
19:40 Méteo K - Cap. 49
19:50 3xl.cat
19:50 One piece - El caçador de pirates Roronoa Zoro! Un mestre espadatxí
tancar

El caçador de pirates Roronoa Zoro! Un mestre espadatxí

El capità Morgan, cap de la base naval, té pres el famós caçador de pirates Roronoa Zoro, l'espadatxí, i amenaça de matar-lo. En Ruffy s'assabenta que en Zoro està presoner i decideix anar-lo a rescatar per convertir-lo en un dels seus homes. Per això, s'haurà d'enfrontar amb el capità Morgan.

20:15 Somnis d'estiu
20:40 Samantha ups!
20:45 Doctor Who - Cap. 7 L'etern joc
tancar

Cap. 7 L'etern joc

Adam s'adona que fer de company d'un Time Lord no és tan senzill com semblava. L'última destinació de Tardis és en el futur llunyà, on el satèl·lit 5 retransmet per a tot l'imperi terrestre. Tots els qui ascendeixen al pis 500 acaben desapareixent i el Doctor sospita que algú està manipulant la humanitat. Al funest Editor no se li escapa cap ni una, però per a qui treballa en realitat? Mentre el Doctor i Rose investiguen el pis 500, Adam comprèn els avantatges de conèixer el futur i està decidit a aprofitar-se'n.

Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1557
tancar

Cap. 1557

En Beni està canviant. I no pas per millorar. En Pau, atiat per la Júlia, s'està posant francament desagradable. La Pilar ha de buscar una solució per a la Roser. En Paco es posa en marxa per aconseguir una indemnització "com cal". L'Àngela rep noves propostes de feina.

22:00 Nip/Tuck - La Cherry Peck
tancar

La Cherry Peck

Christian descobreix la veritat sobre la desaparició de Kimber el dia de la boda quan rep una pista terrible de l'Escultor. La detectiu Kit McGraw (interpretada per l'estrella convidada Rhona Mitra) interroga el sospitós de ser l'Escultor, Quentin. Cherry (interpretada per l'estrella convidada Willam Belli), la dona transsexual que Matt va pegar brutalment, amenaça d'explicar a la policia el seu atac si Sean no li fa la cirurgia plàstica. Les preocupacions per l'embaràs inesperat fan que Julia visqui un malson.

22:45 Nip/Tuck - En Quentin Costa
tancar

En Quentin Costa

En l'episodi final de la temporada, escrit i dirigit pel creador de sèries Ryan Murphy, l'Escultor ataca la seu d'una germandat universitària i Kit (interpretada per Rhona Mitra) comença a descobrir els seus orígens. Sean, Christian, Matt i Cherry Peck (interpretada per Willam Belli) es veuen embolicats en diversos jocs de tortura. Julia fa un descobriment sobre el seu embaràs. I la identitat de l'Escultor finalment es revela.

23:30 Pel·lícula - Robin i Marian
tancar

Robin i Marian

Robin Hood torna de les croades, on ha lluitat sota les ordres del rei Ricard Cor de Lleó. Retroba al bosc de Sherwood els membres de la seva colla de quan es dedicava a assaltar els rics per ajudar els pobres. El seu antic amor, Marian, ara s'ha fet monja i la gent del poble pateix el despotisme d'un nou rei, que és boig.

01:15 Beverly Hills - Sense por
01:57 Beverly Hills - Les coses que fem per amor
02:40 Dallas - L'ascensió després de la caiguda
tancar

L'ascensió després de la caiguda

L'accident de Pam destrossa els somnis de felicitat de Bobby i sotmet tota la família a un estat de prostració, pendents tots de la vida de l'accidentada. JR ha d'enfrontar-se amb obstacles inesperats per recuperar els seu poder dins de la indústria del petroli.

03:27 Dallas - Un altre Digger, si us plau
tancar

Un altre Digger, si us plau

Cliff està molt trasbalsat per la possibilitat de perdre Pam, l'últim membre de la seva família, i fa amistat amb un vell borratxo que curiosament s'assembla al seu pare, Digger Barnes. Sue Ellen entra en relació amb Nicholas Pearce, un banquer que sembla interessat a ajudar-la.

04:15 Pel·lícula - Robin i Marian
tancar

Robin i Marian

Robin Hood torna de les croades, on ha lluitat sota les ordres del rei Ricard Cor de Lleó. Retroba al bosc de Sherwood els membres de la seva colla de quan es dedicava a assaltar els rics per ajudar els pobres. El seu antic amor, Marian, ara s'ha fet monja i la gent del poble pateix el despotisme d'un nou rei, que és boig.

06:00 Just kidding
06:10 Dallas - La caiguda de la casa Ewing
tancar

La caiguda de la casa Ewing

El desig de Bobby i Pamb de tenir un futur serè i feliç se'n va en orris. La imminent pèrdua de l'Ewing Oil aboca JR a una lluita desesperada per la seva pròpia vida. Jeremy Wendell, segur de si mateix, revela la seva conspiració al seu enemic.