Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes
tancar

Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes

Les Tres Bessones apareixen a la biblioteca d'en Sherlock Holmes, on es troben amb el detectiu i el seu inseparable amic Watson. Amb ells, les tres nenes aniran a rescatar la Bruixa Avorrida, presonera d'uns fantasmes escocesos.

08:32 Kong - Por verda
tancar

Por verda

En Jason, en Tann, la Lua i en Kong s'han desplaçat fins al continent africà per intentar localitzar la tribu dels Guoquis, uns pigmeus que guarden un dels secrets més preuats de les Pedres Sagrades. En trobar-los, però, s'adonen que estan convençuts que en De La Porta és el seu protector que, a més, aviat activarà la Pedra Sagrada de la Terra!

08:57 Hattori el ninja - Truc n.de la clarivi.del mestre/promesa/cami.i el
09:22 Doraemon - La bola de fer monstres
tancar

La bola de fer monstres

La bola de fer monstres

09:36 Doraemon - Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod
tancar

Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod

Caramels per domesticar - Anem a patinar sobre rodes

09:52 Doraemon - Record de la sabata vermella
tancar

Record de la sabata vermella

El record de la sabata vermella - Les cintes de la capacitat

10:01 Doraemon - El mirall del món invers
tancar

El mirall del món invers

El mirall del món invers - El cutter especial

10:29 L'hotel zombi - L'inspector fungus
tancar

L'inspector fungus

En Fungus, després d'enxampar dos lladregots que havien entrat a robar a l'Hotel Zombi, ha decidit obrir una agència de detectius privats per solucionar tots els misteris de l'escola... i de l'hotel, és clar, com ara la desaparició d'en Calfreds! El que passa és que en Fungus veu misteris a tot arreu, fins i tot allà on no n'hi ha! Pobra Maggot! Avui li toca el rebre...!

11:00 Els increïbles germans Adrenalini - Les muntanyes russes de la destrucció
tancar

Les muntanyes russes de la destrucció

Molt il·lusionats, els germans Adrenalini estan decidits a pujar a les muntanyes russes de la mort, l'atracció més bèstia que s'ha inventat mai. Però resulta que l'Enk és massa baixet i no hi pot entrar! Per això ha decidit construir-ne una encara més grossa... i més bèstia! Vols dir que hi haurà algú prou atrevit per pujar-hi?! L'Enk, és clar!

11:16 Keroro - La Natsumi, quina dona! Rialles a la platja
tancar

La Natsumi, quina dona! Rialles a la platja

En Keroro es mor de ganes d'anar a la platja! Això sí, ha de ser una platja concreta i un dia concret. En Kururu converteix la Natsumi en una adulta perquè la mare els doni permís i, quan arriben a la platja resulta que hi ha un concurs ben peculiar... amb un premi ben interessant, almenys per en Keroro: maquetes! Ha de guanyar com sigui!

11:40 Keroro - En Keroro i la Natsumi: al festival, cara a cara! A formar! / La invasió radiofò
tancar

En Keroro i la Natsumi: al festival, cara a cara! A formar! / La invasió radiofò

L'estiu és temps de fires i de festivals! La tropa Keroro ja ho tenen tot a punt per recaptar diners! I ho faran a costa dels Hinata! D'altra banda, en Keroro ha descobert que la ràdio té molta influència i ha decidit piratejar les ones per emetre el seu propi programa! Et pots imaginar de què anirà?! Doncs no t'ho perdis, que promet ser molt interessant!

12:01 Avanç informatiu (matí)
12:13 Jugamón - L'Alba i l'aualé
tancar

L'Alba i l'aualé

L'Alba és de Santa Coloma de Farners. No li fan por les abelles i ajuda al seu pare a cuidar-les. Ha triat ensenyar-nos l'aualé, tal i com la seva mare africana hi juga a Burkina Fasso.

12:33 Gossos - "CADELL"
tancar

"CADELL"

El Biel de la sèrie Ventdelplà, l'actor Carlos Cuevas, col·laborarà en el desè capítol, que s'emetrà demà passat, diumenge, per ajudar a trobar una llar per a un cadell femella, abandonada que ara viu a la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell. El Carlos és un enamorat dels animals i a casa seva hi viu el Max, un golden retriever de 3 anys al qual passeja, li dóna el menjar i s'encarrega de portar-lo al veterinari.

13:04 L'home dels lleons
13:26 L'home dels lleons
13:56 Zona zàping - Zona Zàping
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Moisès - + info
tancar

+ info

Egipte 1300 aC: Els esclaus hebreus fan construccions per mostrar la glòria i el poder d'Egipte. Quan les seves famílies creixen, el faraó decideix limitar-ne el nombre i decreten la mort de tots els nadons barons. Jocabe, una mare israelita, salva al seu fill, Moisès, dels guàrdies egipcis alliberant-lo al Nil dintre d'una cistella de papir.

17:05 Avanç informatiu (tarda)
17:08 Moisès - + info
tancar

+ info

Egipte 1300 aC: Els esclaus hebreus fan construccions per mostrar la glòria i el poder d'Egipte. Quan les seves famílies creixen, el faraó decideix limitar-ne el nombre i decreten la mort de tots els nadons barons. Jocabe, una mare israelita, salva al seu fill, Moisès, dels guàrdies egipcis alliberant-lo al Nil dintre d'una cistella de papir.

17:27 Moisès - + info
tancar

+ info

El camí pel desert és devastador i tots estan morts de fam, les queixes són contínues. Llavors, Moisès, desesperat, es dirigeix a Déu i li pregunta per què l'ha triat a ell com el líder d'aquestes persones, per què ha de suportar una càrrega tan pesada. Com a resposta, Déu els envia mannà i perdius perquè s'alimentin. Els israelites continuen cap al mont Sinaí. Jetró, el sogre de Moisès, entra al campament dels israelites i veu que per a Moisès és un gran esforç mantenir l'ordre i aplicar la justícia. Llavors, Moisès, per estar més tranquil, es retira al cim del mont Sinaí a reflexionar.

19:08 Just kidding
19:26 Salut ! - Prevenir l'estrès i altres tensions
tancar

Prevenir l'estrès i altres tensions

L'estrès és una reacció de defensa del propi cos per afrontar un perill o un canvi sobtat. Però si l'estrès és permanent la defensa es pot girar contra el mateix cos i provocar, fins i tot, un infart de cor o de cervell.

19:56 Salut ! - Prevenir els trastorns del son
tancar

Prevenir els trastorns del son

Quan arriba la nit, ficar-se al llit i dormir és el més natural. Però no tothom ho aconsegueix. Per un 30% de catalans el que hauria de ser un somni reparador es converteix en un mal son.

20:27 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El programa viatja a Gandesa, la capital de la Terra Alta per visitar el Celler Cooperatiu del poble, una de les catedrals del vi de Catalunya i joia arquitectònica del modernisme projectada per l'arquitecte Cèsar Martinell. Actualment, aquest edifici, "Un temple per al vi" està pendent de reforma i restauració, però és patrimoni i símbol d'una producció vitivinícola que encara el futur amb una aposta per la qualitat .

21:00 Telenotícies vespre
21:42 Avantmatx - Cap. 336
21:59 El partit - Saragossa - At. Madrid
tancar

Saragossa - At. Madrid

23:01 El partit - Zona Futbol
23:03 El partit - Saragossa - At. Madrid
tancar

Saragossa - At. Madrid

00:06 El vestidor
00:22 Pel·lícula - Venjança cega
tancar

Venjança cega

Robert Burns, un professor d'arqueologia nord-americà, està treballant en unes excavacions a la Xina, tocant la frontera est. Robert descobreix accidentalment que la màfia xinesa, els Tong, fan servir aquest jaciment arqueològic com a amagatall per als seus carregaments de droga. Robert aconsegueix escapar dels mafiosos, però el seu ajudant és assassinat. Durant la fugida, Robert arriba a la frontera i la policia xinesa el deté i l'empresona per tràfic de droga, tot i que ell explica tot el que ha passat. La dona de Robert, Maya, fa tot el que pot perquè el govern dels Estats Units ajudi el seu home a sortir de la presó. Un cop fora, els Tong amenacen Robert i assassinen Maya. Robert lluitarà cegament contra els mafiosos per venjar la mort de la seva dona.

01:45 Pel·lícula - Sang, budells, bales i octans
tancar

Sang, budells, bales i octans

Bob i Sid són dos venedors de cotxes usats. Sembla que se'ls acaba la mala sort quan els arriba una gran oportunitat: un negoci de 250.000 dólars. Per guanyar-los han de guardar durant dos dies un Pontiac, amb la condició de no obrir el cotxe ni fer preguntes. Darrera el Pontiac s'amaga una història sinistra que els fica de ple en una aventura salvatge.

03:10 Pel·lícula - Caminant per Egipte
tancar

Caminant per Egipte

Mattie Rigsbee és una dona gran que viu sola des que es va quedar vídua. Lamar Benfield és un bon home que només té contacte amb un nebot orfe anomenat Wesley. Malauradament, Wesley és un delinqüent juvenil. Per un seguit de coincidències, Mattie coneix Wesley i el noi mirarà d'aprofitar-se de la vella. Però ella troba en aquesta relació un al·licient i poc a poc farà que Wesley vulgui fer un esforç per canviar la seva vida.

04:53 Riviera - + info
tancar

+ info

La juguesca de Bernardo surt malament i Daniel intenta parlar amb ell. Nicolas explica a Simon James que necessita ensenyar les seves fotografies. Christophe adopta tàctiques no massa lleials per ferir Diego.

05:18 Stargate - Redempció (II)
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 El medi ambient - Reciclatge i inclusió laboral
07:03 El medi ambient - La petjada ecològica de Catalunya
07:06 El medi ambient - L'expansió de la papallona tigre
07:09 Músiques del món - Suècia
tancar

Suècia

HEDNINGARNA (Suècia) Suècia ha estat per a molts pobles el model de societat organitzada i benestant. A principis dels 90, en aquest país va aparèixer l'anomenat "nou moviment tradicional", una renovació del folklore impulsat per artistes joves. Una de les formacions que va encapçalar el moviment va ser "Hedningarna", que vol dir "Els Pagans". El formen dues veus femenines i tres músics, que toquen instruments tradicionals electrificats. Discografia: "Trä" (1994) i "Karelia Suite" (1999).

07:13 Músiques del món - Finlàndia
tancar

Finlàndia

VÄRTTINÄ (Finlàndia) Finlàndia se la coneix també com "la terra dels mil llacs". La seva música tradicional ha estat marcada últimament per una reforma de la tradició, gràcies a l'ensenyament de cant i instruments implantat per l'Escola de Música Tradicional Sibelius. Per aquesta escola va passar el grup "Värttinä", conjunt de nou músics que destaca per l'originalitat i al personalitat de les tres veus femenines. Discografia: "Aitara" (1994), "Iki" (2003), entre d'altres.

07:18 Músiques del món - Martinica
tancar

Martinica

KALI (Martinica) Martinica és una illa al mar de les Antilles, encara avui colònia de l'estat francès amb un règim d'autonomia regional. Kali és el músic més popular d'aquesta illa i un defensor de les cultures del Carib. Toca el banjo i està musicalment influenciat per l'estil del reggae. Discografia: "Racines 2" (1990), "FrancOfaune" (2000), entre d'altres.

07:22 Músiques del món - Turquia
tancar

Turquia

MERCAN DEDE (Turquia) Turquia ha estat sempre una cruïlla de civilitzacions, un pont entre les diferents cultures d'Àsia i d'Europa. El músic i compositor Mercan Dede fusiona els ordinadors i les caixes de ritme més moderns amb instruments tradicionals. El seu espectacle el completa un ballarí que interpreta danses dervixes. Discografia: "Seyahatname" (2001) i "Nar" (2002).

07:26 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Carcassona, el somni d'una ciutat emmurallada, França
07:42 Mars del món - Mauritius
tancar

Mauritius

L'illa Maurici amb les seves aigües de color turquesa i platges de sorra blanca sembla un paradís tropical. Durant segles hi han conviscut musulmans, budistes, hindús i cristians. Maurici no és només preciosa des de la superfície, també ho és el seu fons marí; els esculls que voregen l'illa i la protegeixen propicien també el desenvolupament de plantes i animals.

08:27 La natura des de dins - Protecting wildlife ecosystems
09:12 L'Antàrtida: Viatge al país dels pingüins - L'Antàrtida: Viatge al país dels pingüins
tancar

L'Antàrtida: Viatge al país dels pingüins

Un viatge a un món fet de geleres i icebergs gegantins, on es barreja la conquesta de l'Antàrtic i el descobriment i l'observació de mamífers marins, petrells, albatros i colònies de pingüins.

10:07 Construint el Golden Gate - Construint el Golden Gate
tancar

Construint el Golden Gate

Anomenat també "el pont que no es podia construir", divuit anys, onze morts i una revolució d'enginyeria després, aquest pont va impactar el món. Aquesta no és la història de com es va fer aquest pont, sinó de com es va tornar a dissenyar perquè pogués resistir l'enorme força d'un terratrèmol.

10:58 L'exprés dels tíffins de Bombai - L'exprés dels tíffins de Bombai
tancar

L'exprés dels tíffins de Bombai

A Bombai hi ha 175.000 tiffinwallahs o repartidors de dinars, persones que cada dia van a buscar a domicili els dinars que les dones preparen per als seus marits. Es tracta d'un servei únic al món, ja que el que normalment hi ha a tot arreu és precisament el contrari, llocs de menjar per emportar-se.

11:51 La volta al món en 80 tresors - De Turquia a Alemanya
12:51 Euskal Herria: la mirada màgica - Ciutats
tancar

Ciutats

En aquest capítol, "La Mirada Màgica" sobrevola les zones més densament poblades del territori basc. La zona del Gran Bilbao, la zona del Baix Deba, Sant Sebastià, Iparralde, Pamplona i Vitòria.

13:19 Cànon Visions - Els germans Ringling
tancar

Els germans Ringling

Després de la guerra civil nord-americana, el circ ambulant era la forma d'entreteniment més engrescadora. No hi havia ràdio, ni televisió, ni internet, i els nens disfrutaven molt de l'espectacle. Albert Ringling, fill d'un fabricant d'arnesos alemany, va decidir dedicar-hi la vida. Va convèncer els seus quatre germans i el 1884 tots cinc es van posar en marxa; van comprar animals exòtics, van contractar acròbates, ells mateixos van aprendre uns quants trucs i en només sis anys es van convertir en un dels circs més importants de l'Oest Mitjà americà.

14:03 TR3S C
14:15 Transworld sport - Transworld Sport
15:05 Futbol marroquí - KAC de Kenitra - IZK de Khémisset
15:40 Futbol int. - Futbol int.
16:28 Handbol - F. C. Barcelona - GOG Gudme
18:02 Notícies - Notícies
18:28 Futbol - Eibar - Cadis
19:27 Notícies - Notícies
19:33 Futbol - Eibar - Cadis
20:21 Notícies - Notícies
20:31 Especial Bollywood - Connexió Masala
tancar

Connexió Masala

El Canal 33 estrena el reportatge de producció pròpia de 25 minuts de durada "Bollywood. Connexió Masala". El reportatge proposa un viatge a tot allò que envolta la indústria cinematogràfica de la Índia, coneguda popularment com a Bollywood. Tal i com passa amb les pel·lícules de Bollywood, el to de reportatge serà planer, informatiu, diverit i ple d'espectacle, amb fragments de les pel·lícules, videoclips i musicals que han marcat la història de Bollywood.

20:58 Tot un món - Cap. 279
tancar

Cap. 279

Després de sentir la crida espiritual de Déu, Miguel Juez ha dedicat una gran part de la seva vida a exercir de pastor de l'Església evangèlica. Des de Premià de Mar, Miguel combina el vessant religiós amb el social i assegura que els corrents migratoris han enriquit la cultura de les diverses comunitats evangèliques.

21:03 Tot un món - Cap. 280
tancar

Cap. 280

D'entre totes les creences, l'astròloga Carme Durich opta per l'observació dels cicles de la natura. Des de la laïcitat és un intent d'aproximar-nos a l'astrologia, un estudi dels moviments planetaris que pot ajudar la gent a entendre el món i el seu moment vital.

21:10 Rodasons - Rodasons
tancar

Rodasons

DOLÇ TAB a la Llotja de Música Urbana de Vila-real + BURHAN ÖCAL al FIMPT de Vilanova i la Geltrú De Vila-real a Vilanova i la Geltrú. Aquestes són les coordenades en què es mourà el Rodasons d'avui, amb dos reportatges força interessants. El primer està protagonitzat per la formació valenciana Dolç Tab, que barreja la sonoritat tradicional de la dolçaina amb el jazz i el flamenc. El 14 d'octubre passat, Dolç Tab va oferir el concert de cloenda de la II Llotja de Música Urbana de Vila-real. I el segon reportatge està dedicat al percussionista turc Burhan Öcal, que el 22 de juliol va actuar al capdavant de l'Istambul Oriental Ensemble, en una altra cloenda, la del XXVII Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú.

21:36 Loto 6/49
21:40 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Entrevista a Roland Emmerich, director de "10.000", el nou espectacle ambientat a la prehistòria. Roser Aguilar presenta el seu primer llargmetratge, "Lo mejor de mí" conjuntament amb l'actriu Marian Alvarez, premiada al festival de Locarno. Katherine Heigl d' "Anatomia de Grey" triomfa a la pantalla gran amb "27 vestidos". Dues visions d'Agfanistan: "Buda explotó por vergüenza" i "Cometas en el cielo". I ampli reportatge sobre el lliurament dels "Fotogramas de Plata".

22:11 Sala 33 - Lisístrata
tancar

Lisístrata

Lisístrata vol acabar d'una vegada per sempre amb la interminable guerra entre Atenes i Esparta. Amb les dones dels dos bàndols organitza una revolta sense precedents que consisteix en una vaga sexual. Hepatitos, líder de la comunitat gai, convenç l'estament militar que l'única forma de satisfer les necessitats sexuals de l'exèrcit és amb la pràctica de l'"homosexualitat forçosa".

23:41 Millennium
23:41 Millennium - La representació de l'horror
tancar

La representació de l'horror

Aquest dissabte el Millennium es trasllada a la Pedrera i fa una entrevista a l'escriptor Jorge Semprún. La taula de debat del programa "La representació de l'horror" tracta sobre l'art de l'holocaust.

01:07 Planeta música - CD's del MOMENT
tancar

CD's del MOMENT

Sota el títol "CD's del Moment", emetrem una mostra dels millors CD's sortits al mercat mundial de "World Music", a partir dels seus respectius videoclips. Podrem veure, el cantautor de Guinea Takana Zion, la formació anglesa Mediavael Baebes, el músic txec Tomas Kocko, el grup de la República de Geòrgia, The Shin, i el cantant cubà, Ibrahim Ferrer.

01:26 Clàssica - Carmina Burana
02:29 Nydia - Nydia
tancar

Nydia

Avui a NYDIA anem fins a Rupit, al Collsacabra, per parlar amb un dels valors emergents de la composició musical: Bernat Vivancos, l'actual director de l'Escolania de Montserrat, que ens ha convidat a tocar campanes en el silenci dels cingles de les Guilleries. Després recordem la figura de Manel Saderra i Puigferrer, l'autor de la mítica sardana "Somni", de qui enguany es commemora el centenari del seu naixement. Joan Parnau, del Foment de la Sardana de Banyoles, ens parlarà del actes que han preparat.

02:56 Rodasons - Rodasons
tancar

Rodasons

DOLÇ TAB a la Llotja de Música Urbana de Vila-real + BURHAN ÖCAL al FIMPT de Vilanova i la Geltrú De Vila-real a Vilanova i la Geltrú. Aquestes són les coordenades en què es mourà el Rodasons d'avui, amb dos reportatges força interessants. El primer està protagonitzat per la formació valenciana Dolç Tab, que barreja la sonoritat tradicional de la dolçaina amb el jazz i el flamenc. El 14 d'octubre passat, Dolç Tab va oferir el concert de cloenda de la II Llotja de Música Urbana de Vila-real. I el segon reportatge està dedicat al percussionista turc Burhan Öcal, que el 22 de juliol va actuar al capdavant de l'Istambul Oriental Ensemble, en una altra cloenda, la del XXVII Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú.

03:21 De la terra - De la terra
03:31 De la terra - De la terra
03:41 El medi ambient - Reciclatge i inclusió laboral
03:44 El medi ambient - La petjada ecològica de Catalunya
03:47 El medi ambient - L'expansió de la papallona tigre
03:50 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Carcassona, el somni d'una ciutat emmurallada, França
04:05 El repte de l'aventura - Topant a l'Himàlaia
tancar

Topant a l'Himàlaia

Dos amics emprenen el viatge de la seva vida intentant creuar per primera vegada tota la serralada de l'Himàlaia nepalès en paracaigudes. John Sylvester és un gran practicant d'aquest esport i membre de l'equip britànic de paracaigudisme. Al contrari que el seu company, Alun Hughes, que només s'ha llançat una sola vegada i en parella. Durant el viatge arriben a poblets on mai havien vist arribar del cel un occidental. No saben com acabarà l'aventura quan es vegin atrapats per grans corrents d'aire.

04:52 Túrmix arrels - Cap. 46
tancar

Cap. 46

Recull de videoclips de músiques d'arrel, mestisses i d'autor de casa nostra i d'arreu del món. OMAR PENE Ndawrabine YOUSSOU N'DOUR Set THIONE SECK Talibi LOS ESPECIALISTAS Rebotando BOY MARONE Diar diar PAUL SIMON Can you call me Al JUAN LUIS GUERRA El costo de la vida LABA SOSSEH El divorcio RUBEN BLADES Creo en tí CHEIKH LO Set ABDOULAYE DIABATE Balani ANGELIQUE KIDJO Adouma KID FROST La raza

05:48 Túrmix Pop Rock - Cap. 37
tancar

Cap. 37

Recull de videoclips de pop rock de grups i d'artistes de casa nostra i d'arreu del món. THE WHITE STRIPES Conquest TWO GAKLLANTS Despite what you've been told MANOS DE TOPO El cartero DINOSAUR JR Been there all the time THE FLAMING LIPS The yeah yeah song ANTÒNIA FONT Astronauta rimador ANIMAL COLLECTIVE Peacebone THE WOMBATS Let's dance to Joy Division EELS Souljacker AUSTRALIAN BLONDE Chup chup LOS PLANETAS Alegrías del incendio ADRIÀ PUNTÍ Sota una col MIOSSEC Tonnerre NACHO VEGAS Seronda U-MÄ Blanc

06:42 Ritmes.clips - LA ESTRELLA DE DAVID:David
06:44 Ritmes.clips - LOVE OF LESBIAN: Universos Infinitos
06:49 Ritmes.clips - DLUX amb GORDO MASTER: Encadenadas
06:53 Ritmes.clips - HUSHPUPPIES: Bad Taste and Gold on the Dooors
Progrmació BD ....
07:00 mic 3
07:00 L'ós de la gran casa blava - Avui necessito una mica d'ajuda
07:25 La vaca Connie - La neu de colors
tancar

La neu de colors

Aquest Nadal han de venir els familiars d'un ocellet que ha conegut la Connie. Però com que ha nevat tant, tot el paisatge es veu igual, i potser no trobaran el camí. La solució és demanar als animals del bosc que busquin fruites de colors per fer un mosaic en forma de diana. L'ajudaran?

07:32 La vaca Connie - La formiga despistada
tancar

La formiga despistada

Mentre recollien menjar pel bosc, una formiga molt despistada ha perdut les seves amigues. La Connie, que li agraden tant les formigues, l'ajudarà a tornar a casa. Però com s'ho pot fer per trobar el niu de les formigues? Pel bosc hi ha d'haver algun animal que ho sàpiga... Però, quin?

07:40 Bumba
07:47 Les tres bessones bebès - Vet aqui que una vegada...
07:52 Les tres bessones bebès - Juguem a fet
08:04 Club Super3
08:04 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes
tancar

Les Tres Bessones i en Sherlock Holmes

Les Tres Bessones apareixen a la biblioteca d'en Sherlock Holmes, on es troben amb el detectiu i el seu inseparable amic Watson. Amb ells, les tres nenes aniran a rescatar la Bruixa Avorrida, presonera d'uns fantasmes escocesos.

08:33 Kong - Por verda
tancar

Por verda

En Jason, en Tann, la Lua i en Kong s'han desplaçat fins al continent africà per intentar localitzar la tribu dels Guoquis, uns pigmeus que guarden un dels secrets més preuats de les Pedres Sagrades. En trobar-los, però, s'adonen que estan convençuts que en De La Porta és el seu protector que, a més, aviat activarà la Pedra Sagrada de la Terra!

08:58 Hattori el ninja - Truc n.de la clarivi.del mestre/promesa/cami.i el
09:23 Doraemon - La bola de fer monstres
tancar

La bola de fer monstres

La bola de fer monstres

09:36 Doraemon - Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod
tancar

Caramels per domesticar / anem a patinar sobre rod

Caramels per domesticar - Anem a patinar sobre rodes

09:52 Doraemon - Record de la sabata vermella
tancar

Record de la sabata vermella

El record de la sabata vermella - Les cintes de la capacitat

10:01 Doraemon - El mirall del món invers
tancar

El mirall del món invers

El mirall del món invers - El cutter especial

10:29 L'hotel zombi - L'inspector fungus
tancar

L'inspector fungus

En Fungus, després d'enxampar dos lladregots que havien entrat a robar a l'Hotel Zombi, ha decidit obrir una agència de detectius privats per solucionar tots els misteris de l'escola... i de l'hotel, és clar, com ara la desaparició d'en Calfreds! El que passa és que en Fungus veu misteris a tot arreu, fins i tot allà on no n'hi ha! Pobra Maggot! Avui li toca el rebre...!

11:00 Els increïbles germans Adrenalini - Les muntanyes russes de la destrucció
tancar

Les muntanyes russes de la destrucció

Molt il·lusionats, els germans Adrenalini estan decidits a pujar a les muntanyes russes de la mort, l'atracció més bèstia que s'ha inventat mai. Però resulta que l'Enk és massa baixet i no hi pot entrar! Per això ha decidit construir-ne una encara més grossa... i més bèstia! Vols dir que hi haurà algú prou atrevit per pujar-hi?! L'Enk, és clar!

11:16 Keroro - La Natsumi, quina dona! Rialles a la platja
tancar

La Natsumi, quina dona! Rialles a la platja

En Keroro es mor de ganes d'anar a la platja! Això sí, ha de ser una platja concreta i un dia concret. En Kururu converteix la Natsumi en una adulta perquè la mare els doni permís i, quan arriben a la platja resulta que hi ha un concurs ben peculiar... amb un premi ben interessant, almenys per en Keroro: maquetes! Ha de guanyar com sigui!

11:41 Keroro - En Keroro i la Natsumi: al festival, cara a cara! A formar! / La invasió radiofò
tancar

En Keroro i la Natsumi: al festival, cara a cara! A formar! / La invasió radiofò

L'estiu és temps de fires i de festivals! La tropa Keroro ja ho tenen tot a punt per recaptar diners! I ho faran a costa dels Hinata! D'altra banda, en Keroro ha descobert que la ràdio té molta influència i ha decidit piratejar les ones per emetre el seu propi programa! Et pots imaginar de què anirà?! Doncs no t'ho perdis, que promet ser molt interessant!

12:04 Jugamón - L'Alba i l'aualé
tancar

L'Alba i l'aualé

L'Alba és de Santa Coloma de Farners. No li fan por les abelles i ajuda al seu pare a cuidar-les. Ha triat ensenyar-nos l'aualé, tal i com la seva mare africana hi juga a Burkina Fasso.

12:27 Info K dia a dia
12:45 Sheena - El rei salvatge
13:27 quèquicom - Els virus: la guerra eterna
tancar

Els virus: la guerra eterna

"quèquicom" explicarà demà tot el que cal saber sobre els virus, en general, i sobre la grip aviària, en particular. El programa oferirà aquesta informació en el reportatge "Els virus: la guerra eterna". Aconseguirà fer la recombinació el virus de la grip aviària per poder passar dels animals a les persones? Com preparen els científics aquesta nova batalla? Tindrem vacunes i millors antivirals? Els millors especialistes divulguen, de forma amena i entenedora, els seus coneixements perquè els espectadors tinguin resposta a aquestes preguntes. Hi intervenen la viròloga del Departament de Microbiologia de la UB Rosina Gironès; el metge epidemiòleg de l'Hospital Clínic-UB Antoni Trilla; Josefina Enfedaque, agent científica de la Comissió Europea; l'expert en vacunes de Fort Dodge Veterinària Joan Plana, i l'investigador de l'Institut de Recerca Biomèdica i de l'Institut de Biologia Molecular (CSIC) Miquel Coll. El programa també donarà a conèixer, en la secció "La masia", que condueix el biòleg Cristian Ruiz i Altaba, el funcionament d'una casa de pagès com un ecosistema artificial que gira al voltant de l'home. A més, els dibuixos animats de la Llum von Beta permetran entendre els mecanismes del singlot. I Josep Amat, catedràtic d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors de la UPC, és el protagonista de la secció "Qui?".

13:58 Codi 3xl
13:58 One piece - Mock Town, la ciutat on els somnis no existeixen
tancar

Mock Town, la ciutat on els somnis no existeixen

La Nami, en Ruffy i en Zoro s'endinsen a l'illa de Jaya, a Mock Town, on només hi ha baralles i assassinats de tota mena. Allà hi coneixen els temibles Bellamy i Sarkis, que es burlen dels pirates que tenen somnis que volen complir.

14:19 One piece - Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca
tancar

Els millors pirates! L'home que va explicar el seu somni i el rei de la recerca

Com que en Ruffy i en Zoro no volen lluitar contra la banda d'en Bellamy, tornen al vaixell sense aconseguir gens d'informació sobre l'illa del cel. Es dirigeixen a l'altre costat de l'illa i hi topen amb en Shojo, germà d'en Masira.

14:42 Codi 3xl - Codi 3XL - Tinc zero euros
tancar

Codi 3XL - Tinc zero euros

Saps que hi ha moltes coses a fer amb 0¿? Al Codi3XL t'ho expliquem.

14:55 Kimagure Orange Road - La picabaralla entre en Kyosuke i la Madoka! La marató de l'amor
tancar

La picabaralla entre en Kyosuke i la Madoka! La marató de l'amor

En Kyosuke s'ha de fer càrrec del seu cosí de cinc anys, en Kazuya. Com que el nen té telepatia, s'adona que el seu cosí gran està enamorat de la Madoka i no de la Hikaru, i fa el possible perquè puguin estar junts. Però, com que li sap greu desenganyar la Hikaru, no diu la veritat a la noia.

15:21 Codi 3xl - Codi 3XL - Zapcodi Solidaris
15:34 Hora Tòquio
15:34 Get Backers - El mico contraataca
15:59 Harlock saga: l'anell dels nibelungs - L'or del rhin (acte quart)
16:25 Atrapa-sons - La família del metall
16:46 mic 3
16:46 Pingu - Pingu and the snowball
tancar

Pingu and the snowball

En Pingu ha descobert que, si fa rodar una bola de neu muntanya avall, cada vegada es fa més grossa. Avui, ell i en Pingo estan decidits a fer la bola més grossa que s'hagi vist mai! Però com s'ho faran per aturar-la?! A més, en Pingo s'hi ha quedat enganxat! Aparteu les criatures!

16:52 Pau, la petita guineu roja - El partit de futbol
tancar

El partit de futbol

A en Baxter li encanta el futbol, però es troba que l'única que hi vol jugar és l'Helena, l'eriçó. Però, què li pot passar a la pilota si va a parar a l'esquena de l'Helena? És clar que sí! Que es pot rebentar! Doncs precisament això és el que ha passat avui! Com s'ho farà en Pau per animar en Baxter? Potser si li trobés una altra pilota es posaria content!

17:00 Capelito - Capelito gelater
tancar

Capelito gelater

Avui és l'aniversari de l'ós i els seus amics del bosc li han preparat una festa sorpresa. Saps què és el que li agrada més, a l'ós? El gelat de xocolata! En Capelito n'hi farà un de gegant i farà servir el seu barret de cucurutxo.

17:09 Hora Local
17:09 Rovelló - La cita
tancar

La cita

En Llisot rep la trucada d'una admiradora secreta i queden per veure's. En Rovelló se n'assabenta i tem que la seva relació amb la Coloma perilli. El gosset farà el que podrà per impedir que el seu amo acudeixi a la cita.

17:35 La brigada dels fossers - Amenaça de mort
tancar

Amenaça de mort

Els fossers reben una carta en la qual els comuniquen que els queden 24 hores de vida. Aquestes hores seran les pitjors de tota la seva vida.

17:48 La brigada dels fossers - La clausura del cementiri
tancar

La clausura del cementiri

Sembla una epidèmia. Fa setmanes que no arriba cap mort al cementiri, per la qual cosa el Consell de Cementiris decideix tancar-lo. Els fossers no estan d'acord amb aquesta decisió, i tractaran d'enganyar l'inspector enterrant tot el que se'ls posi davant.

18:03 Sidèria
18:03 Invasió - Baixos fons
18:47 Evangelion - Seele, la trona de l'esperit
19:11 Sheena - Jocs psicològics
19:54 Codi 3xl
19:54 Edgemont - El príncep del conte
tancar

El príncep del conte

El triangle amorós d'en Mark, la Jennifer i la Laurel comença a ser de domini públic. L'Erin diu a en Chris que ja sap allò de la juguesca. I la relació de l'Scott amb la Brenda fa un gir inesperat.

20:16 Edgemont - Revelacions
tancar

Revelacions

La Laurel, en Mark i la Jen es troben enmig d'una espiral de mentides, i la Jennifer diu a en Mark que val més que es deixin una mica de temps. En Chris es baralla amb l'Anika, i en Craig veu la llum i emprèn una nova croada política.

20:39 Cowboy bebop - Els embolics de l'eduardo
tancar

Els embolics de l'eduardo

Després de resoldre un complex misteri, la tripulació de la Bebop coneix el genial pirata informàtic Edo, que vol unir-se a ells. Però els caçadors de recompenses no tenen ganes d'arrossegar un adolescent que els pot fer més nosa que servei. Edo es proposa fer-los canviar d'opinió.

21:01 Cowboy bebop - L'elegia de ganimedes
tancar

L'elegia de ganimedes

La Bebop arriba a Ganimedes, l'astre natal de Jet, per deixar-hi un delinqüent capturat. L'escala suposa molts records dolorosos per a Jet. Mentre ell va a veure certa persona que coneix bé, Spike s'assabenta que la policia del satèl·lit de Júpiter ofereix una recompensa per un delinqüent local. El destí no acostuma a ser benèvol.

21:26 Imp - Luxe
21:27 Imp - Creació Animal
Progrmació BD ....
21:31 Laura - Louis armstrong
tancar

Louis armstrong

Arriba un amic del Berni, arriba un nou llogater per al bar del Jesús, arriben molts problemes per a la Laura, i el Louis Armstrong no arriba, però hi és tota l'estona.

22:14 Laura - 40 són 40
tancar

40 són 40

La Laura fa quaranta anys, el Ramon fa un canvi radical de vida, el David fa una aproximació a l'Olga, el Jesús fa mala cara i el Pere no sap què fer.

23:01 Vic Mackey - Bufetada
23:47 Vic Mackey - Trofeu
00:31 Vic Mackey - Revenja
01:18 Vic Mackey - Home dins
02:04 Diagnòstic: Assassinat - Desaparició (part 2)
tancar

Desaparició (part 2)

Gus Benedict és alhora un gàngster involucrat en un segrest amb assassinat i l'amic del món de l'hampa d'en Mark. En Jack i en Mark intenten salvar en Benedict en una lluita contra el temps.

02:50 Diagnòstic: Assassinat - La cançó de la Shanda
tancar

La cançó de la Shanda

El Dr. Sloan tracta una famosa cantant, i la reté a casa seva quan un homicida se li acosta.

03:39 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Entrevista a Roland Emmerich, director de "10.000", el nou espectacle ambientat a la prehistòria. Roser Aguilar presenta el seu primer llargmetratge, "Lo mejor de mí" conjuntament amb l'actriu Marian Alvarez, premiada al festival de Locarno. Katherine Heigl d' "Anatomia de Grey" triomfa a la pantalla gran amb "27 vestidos". Dues visions d'Agfanistan: "Buda explotó por vergüenza" i "Cometas en el cielo". I ampli reportatge sobre el lliurament dels "Fotogramas de Plata".

04:08 Lobster comedies - El k.o.
04:29 Clàssics en blanc i negre - Barbablava
tancar

Barbablava

A París, a finals del segle passat, apareixen flotant pel Sena els cadàvers d'unes dones. Els crims han estat obra d'un pintor que, quan acaba el retrat d'una dona, es veu impulsat a estrangular-la. Per aquest motiu deixa de pintar i va a treballar en un teatre de titelles on representa una adaptació de "Faust". En aquell marc apareix un empresari sense escrúpols, un diabòlic marxant de quadres i una modista decoradora que s'enamora de l'assassí. Hi intervindrà també un inspector de policia i la seva amiga.

05:40 Clàssics en blanc i negre - Des de l'Àfrica ens arriben els brams
tancar

Des de l'Àfrica ens arriben els brams

Abbott i Costello van debutar en el cinema l'any 1940, després d'adquirir una gran popularitat en el vodevil i la ràdio. Durant els tres primers anys van protagonitzar vuit pel·lícules que, tot i la seva modèstia, van convertir-se en grans èxits de taquilla. La seva elemental comicitat es basava a imitar els clàssics del cinema còmic dels anys vint i a parodiar els gèneres cinematogràfics.