TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:30 TN Matí
08:30 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.

11:00 Planta baixa - + info
tancar

+ info

"Planta baixa", presentat per Ricard Ustrell és un magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Tota una nova generació de periodistes s'estrenarà en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya. El programa s'emet en directe des d'un plató de TV3, convertit en un pis de planta baixa. Al menjador s'hi analitzaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats hi explicaran històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I l'altell és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món noms destacats del món del periodisme i de la universitat.

13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:43 Cuines - Sopa de Verges
tancar

Sopa de Verges

Una de les sopes més denses que es fan a Catalunya. Fem, a la nostra manera, una sopa de Verges.

15:58 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

Després del cop que va rebre la Xesca, ella, en Quim i la Cati estan pendents del diagnòstic dels metges. En Marc se sent fatal i s'aparta de la família. La criatura de la Xesca està en perill. En Juanjo li confessa a l'Anna que li va explicar la veritat a la Sílvia. L'Anna intenta demanar perdó a sa mare, però la Sílvia continua en xoc. La Natàlia exigeix a la Marta que la tracti millor, però la Marta no afluixa i la Natàlia n'està farta.

16:39 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

Està passant és un informatiu satíric que analitzarà les claus de l'actualitat cada dia, durant 45 minuts, en la franja anterior al Telenotícies Vespre. El programa, presentat per Toni Soler, ens apropa als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler està acompanyat en el plató per Jair Domínguez, Elisenda Carod, Magí García, Òscar Andreu, Peyu i Marc Giró, cadascú amb el seu particular humor.

21:00 Telenotícies vespre
22:09 Altsasu - "Els detalls són més importants que la veritat" Leire
tancar

"Els detalls són més importants que la veritat" Leire

El judici comença el 16 d'abril del 2018 i s'allargarà durant 3 setmanes. Una muntanya russa d'emocions sacseja els encausats, famílies, testimonis i en definitiva, a tots els implicats, fins que la sentència es fa pública.

23:07 El col·lapse - L'illa
tancar

L'illa

170 dies després. Sofia Desmarest navega a la deriva en un veler a la recerca de l'illa on s'ha de refugiar del col·lapse econòmic i general de la societat. Ha pagat molts diners per assegurar-se una plaça en aquesta illa i ara no hi pot arribar. Intenta contactar-hi, però costa molt. Se li ha acabat l'aigua i el menjar i està desesperada.

23:32 El col·lapse - El programa
tancar

El programa

Un grup d'activistes irromp al plató de televisió des d'on s'emet un programa de gran audiència en directe on participa la ministra d'Ecologia. L'objectiu és fer una crida davant de les càmeres perquè el govern prengui mesures per superar el col·lapse imminent que hi haurà a la societat i conscienciï la gent perquè es prepari per un esfondrament que ja no es pot evitar.

23:52 Quan arribin els marcians - TRESORS AMAGATS, PARAULES MUSICADES I MARC RODRÍGUEZ
tancar

TRESORS AMAGATS, PARAULES MUSICADES I MARC RODRÍGUEZ

El redescobriment d'artistes injustament oblidats, la música com a eina per donar una altra vida a les històries i l'actor Marc Rodríguez, protagonistes d'un nou capítol marcià.

00:29 Més 324 - + info
tancar

+ info

"Més 324", un espai de debat diari sobre temes d'interès i d'actualitat, amb els millors especialistes i protagonistes del dia, dirigit i presentat per Xavier Graset.

02:03 Notícies 3/24
04:00 Rumba a l'estudi - Micu
04:59 Folc a l'estudi - Elisabet Raspall & Jordi Paulí
Progrmació BD ....
21:58 El gran dictat - + info
tancar

+ info

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participació dels concursants i dels teleespectadors. El que dóna el títol al programa és l'última prova. Després d'haver-ne superat diverses, els concursants que hagin aconseguit fer més bons resultats s'enfrontaran a "El gran dictat", en què es tracta d'escriure el màxim nombre de paraules correctes possibles.

22:14 60 minuts - Al cor del càrtel de Sinaloa
tancar

Al cor del càrtel de Sinaloa

Tant si és amb opi, amb cocaïna, amb cànnabis o amb fentanil, el tràfic de droga permet al càrtel de Sinaloa embutxacar-se cada any entre 3.000 i 12.000 milions de dòlars. És un gran negoci, amb més de 200.000 persones que treballen directament o indirectament per al crim organitzat. Excepcionalment algunes faccions del càrtel han obert les seves portes a un grup d'investigadors que han pogut veure els laboratoris clandestins de droga i han presenciat com l'amaguen als vehicles per introduir-la il·legalment als Estats Units. Un important líder del càrtel, protegit pels seus homes fortament armats, va acceptar explicar-los el funcionament de l'organització. Assassins a sou, com El Guero, expliquen la seva vida quotidiana com a sicaris. Abans de cada missió, resa a la deessa de la mort. Com a ofrena, li deixa bales que duen escrit el nom de les persones que ha de matar. Als barris pobres de Culiacán, els diners dels narcotràfic convencen moltes joves a fer el que calgui per seduir un senyor de la droga per sortir de la pobresa. Molts adolescents somien entrar a formar part del càrtel. Molts nois estan disposats a deixar l'escola per convertir-se en sicaris. Però les tragèdies són nombroses. Els últims quinze anys la guerra de la droga ha causat la mort de més de 230.000 persones a Mèxic. El 2019 va trencar tots els rècords amb 35.000 morts, en la majoria de casos atribuïbles als narcos.

23:15 60 minuts - Ciudad Juárez: La guerra dels càrtels
tancar

Ciudad Juárez: La guerra dels càrtels

Els últims deu anys, han estat assassinades més de 200.000 persones a Mèxic. La majoria de les víctimes eren dels carrers de Ciudad Juárez, a prop de la frontera amb els Estats Units, on els càrtels rivals de La Línea i de Sinaloa lluiten pel control del mercat de la cocaïna als Estats Units. Durant uns quants mesos el periodista Alejandro Delval es va infiltrar al càrtel de La Línea per seguir el camí de la cocaïna des de Ciudad Juárez fins a Nova York. Primer la droga travessa la frontera cap a El Paso, Texas, on s'emmagatzema per ser enviada uns quants dies més tard a les grans ciutats dels Estats Units com Nova York, Las Vegas o Los Àngeles. Per lluitar contra aquests càrtels, les autoritats mexicanes han desplegat més de 250 agents de la policia federal a tota la regió. Al costat dels Estats Units, els guàrdies fronterers patrullen incansablement. Però no sembla que res canviï. Filmat amb un gran perill, aquest documental arriba fins al cor del comerç de drogues entre Mèxic i els Estats Units.

00:09 Altsasu: ferides obertes - Altsasu: ferides obertes
tancar

Altsasu: ferides obertes

Prop de 800 dies empresonats per una baralla de bar, porten ja l'Adur, l'Oihan i el Jokin. El cas Altsasu mostra les ferides que continuen obertes malgrat el procés de pau basc.

01:14 Programa sindical CC.OO.
01:26 La història de Cuba lliure - Guerra i sucre
tancar

Guerra i sucre

Durant la Primera Guerra Mundial Cuba viu un creixement econòmic sense precedents quan el preu del sucre es dispara. Un cop acabada la guerra, els preus del sucre baixen i el país entra en un greu període de recessió. De 1902 als anys 30 Cuba va ser governada per presidents electes que havien estat herois de la guerra contra Espanya i que depenien del suport dels Estats Units per mantenir el seu càrrec. La segona independència cubana va arribar amb la revolució que es va escampar pel país el 1933 i que va portar al poder Fulgencio Batista que, al principi, va decidir no ser president i controlar el país entre bastidors, com a cap de les Forces Armades. El 1940 Cuba va aprovar una nova constitució que garantia els drets del poble i que pretenia trobar l'equilibri de poder entre les diferents branques del govern cubà. Cuba s'havia de convertir en un país lliure i democràtic.

02:18 L'últim gegant d'Europa - L'últim gegant d'Europa
tancar

L'últim gegant d'Europa

És la història d'una troballa paleontològica excepcional: l'esquelet d'un dinosaure de grans dimensions que va viure al sud dels Pirineus fa uns 70 milions d'anys, poc abans de l'impacte del meteorit que va provocar la seva extinció.

03:16 Volcans i homes - El Bromo, el volcà sagrat de Java
tancar

El Bromo, el volcà sagrat de Java

En aquest episodi, Arnaud Guérin, geòleg i fotògraf professional, ens porta a Indonèsia, a l'illa de Java. Entre d'altres coses, l'acompanyarem en la seva visita al volcà Bromo, aprofitant que és l'època de la festa de Kesodo, en què es fan ofrenes al volcà, un costum que es manté desde l'antiguitat. Astoko, un agricultor de les fèrtils terres que envolten el volcà i que ha viscut sempre aquí, li explicarà costums locals i li farà de guia en la cerimònia i els rituals.

03:42 El món des de l'aire - De la Badia de Chorin al castell de Schwerin
tancar

De la Badia de Chorin al castell de Schwerin

Viatge aeri que recorre alguns dels principals monuments, poblacions i paisatges més representatius de la costa del mar Bàltic fins al nord d'Alemanya, des de l'abadia de Chorin, un magnífic exemple de gòtic de maons, passant per pobles com Peenemünde, que recorden la Segona Guerra Mundial, o per monuments naturals com els magnífics penya-segats del cap d'Arkona. També visitarem boniques poblacions com Rostok o Lübeck, per acabar al preciós castell de Schwerin.

04:08 Karakia - Gladys, el ritme interior
tancar

Gladys, el ritme interior

La Gladys va néixer a Porto-Novo, la capital de Benín, un país petit i poc conegut en comparació a d'altres que l'envolten en aquest gran cresol de cultures que és l'Africa de l'oest. Des que tenia 12 anys, la Gladys ha viscut fora de Benín, a Bèlgica i a França, però des que és a Catalunya dedica més temps a conèixer i a divulgar les seves arrels. Ho fa també per l'Arnau, el fill que ella i en Nils volen educar des de Sabadell amb respecte cap a les dues cultures. En aquesta petita immersió als costums, tradicions, llengua i gastronomia del país de la Gladys comptarem també amb en David, un percussionista i la seva família, enamorats d'Àfrica, que ens acostaran a la música d'aquella zona. I també amb la Pamela, que ha viscut fins fa poc a Cotonou, la capital econòmica de Benín; ella ajudarà la Gladys en la preparació de plats tan populars allà com l'"abobo", a base de fesols. Aprendrem a fer purés com l'"ami'ó" (farina de blat i d'arròs) i el "telibo" (farina de nyam), a cuinar el pollastre al gustós estil africà i coneixerem ingredients tan exòtics com l'"asrokui", la llavor triturada d'una poma silvestre.

04:44 Thalassa - Paddle surf, retorn als orígens
05:01 24h Europa. The Next Generation - 23:00 - 00:00
Progrmació BD ....
06:00 Rovelló - Per una truita de rovellons
tancar

Per una truita de rovellons

En una trobada aparentment casual, el Fredolic repta el Llisot a demostrar si el Rovelló, a més de rovellons, sap trobar tòfones. El Fredolic posa en joc el títol de millor gos tofonaire del país, que té el Trufot. I el perd. I el títol passa a ser del Rovelló. El títol i un munt d'obligacions que contrauen automàticament el gos i el Llisot...

06:28 Home: Aventures amb la Tip i l'Oh - El gran ruc / L'Smek es relaxa
tancar

El gran ruc / L'Smek es relaxa

L'Smudge té un amic que és el Gran Ruc, un monstre amb qui es diverteix i vola de nit. Però el Fox es pensa que és un amic imaginari i amenaça el seu amic amb fer-lo fora de grup dels antiboovs./ El Julio veu sempre tan tens l'Smek, que li ensenya a relaxar-se, però l'exlíder boov s'ho pren tan a la valenta que ja no és capaç d'aixecar ni un dit.

06:51 L'equip Spike - L'autèntica pizza... i màquines anatòmiques
tancar

L'autèntica pizza... i màquines anatòmiques

Les Spikes són a Nàpols, on s'hauran d'enfrontar en semifinals a l'equip rus. Fent turisme per la ciutat, coneixen l'Enzo, un jove repartidor de pizzes que de seguida cau bé a tota la colla. Mentrestant, l'Alea continua investigant el parador del llibre d'en Mathias: el té un professor, cosí d'en Vito, a casa seva, on s'ofereix a ensenyar-los-el. Però quan hi arriben, troben el professor inconscient, i el llibre ha desaparegut.

07:03 Mike el magnífic - Llums, càmera... inacció!
tancar

Llums, càmera... inacció!

El Mike se sent inspirat després de veure una pel·lícula d'acció i decideix rodar-ne una de pròpia. Per fer-ho comptarà amb l'ajuda de la gosseta Iris com a heroïna, del gatet Fluffy en el paper de tigre ferotge i de les tortugues Athos, Portos i Aramis com a directores i càmeres. Però a meitat del rodatge apareixeran els ossos rentadors Freddy i Mercury en el paper d'improvisats dolents de la pel·lícula.

07:10 Mike el magnífic - Un malalt imaginari
tancar

Un malalt imaginari

Els ossos rentadors tenen enveja de les comoditats de què gaudeix el Mike, i el Freddy té una idea: es llança contra la finestra i fa veure que s'ha fet mal perquè els Mikkelsen se'n compadeixin. Però en Mike s'adona de seguida de l'engany i farà el possible per desemmascarar el malalt imaginari.

07:17 Mike el magnífic - Digue-li amb flors
tancar

Digue-li amb flors

El Mike té una nova idea per seduir l'Iris, una pluja de pètals de rosa. Per fer-ho, desfulla unes roses i agafa el bufador de fulles de l'Stephen. Però els ossos rentadors es voldran apoderar del bufador per entrar a la casa a robar. I, per acabar d'embolicar la troca, el gatet Fluffy també s'hi ficarà pel mig... Al final, el Mike s'empescarà una solució menys romàntica però més efectiva per impressionar l'Iris.

07:24 Mike el magnífic - Quina picor!
tancar

Quina picor!

Els ossos rentadors Freddy i Mercury són víctimes de les puces i no poden resistir la picor, i per això van a casa dels Mikkelsen per veure si hi troben algun remei. Però un cop allà les puces s'escampen i el Mike també comença a patir una picor irresistible, que mirarà de dissimular perquè l'Iris no fugi d'ell. Però al final la gosseta també agafa puces i comença una lluita ferotge entre gossos i ossos rentadors per la loció insecticida.

07:31 Mike el magnífic - La caseta de gos
tancar

La caseta de gos

La visita d'una tieta dels Mikkelsen que és al·lèrgica al pèl de gos obliga el Mike a quedar-se a fora al jardí en una caseta de gos que li han comprat per a l'ocasió. Ell de seguida hi veu una oportunitat d'or per decorar-la i convidar la seva enamorada Iris a prendre un còctel. Però els ossos rentadors, farts de les goteres que hi ha al seu cau, també s'hi voldran instal·lar.

07:39 Pat, el gos - Estels fugaços
tancar

Estels fugaços

Aprofitant que la Lola i el Pat estan distrets mirant estels fugaços, els coloms miren de robar-los el sopar i de passada segrestar el Caputxet. El Pat haurà de mirar d'impedir-ho.

07:46 Pat, el gos - Col·lecta per als animalons
tancar

Col·lecta per als animalons

La Lola i la Lucy estan fent una col·lecta de menjar per als animals del refugi d'animals abandonats, però el Pat haurà de vigilar perquè ni els coloms ni el Tanc es cruspeixin el que han recollit.

07:53 Pat, el gos - El Tanc té amnèsia
tancar

El Tanc té amnèsia

El Víctor li demana a la Lola que cuidi el Tanc una estona. A casa d'ella, al Tanc li cau una pila de llibres al cap que fa que li canviï completament el comportament: de sobte és amable i juganer. Més tard, per culpa dels coloms, rep un altre cop al cap que li torna a canviar el comportament. Aquest cop es torna un gos esporuguit. El Pat haurà de fer el possible perquè el Tanc torni a ser el d'abans.

08:02 Pat, el gos - Fent números
tancar

Fent números

La Lola està desfeta perquè s'ha quedat en blanc en un control de matemàtiques. El Pat, per animar-la, li troba el boli de la sort amb què, segons ella, no falla mai als exàmens. Però el Caputxet l'hi pren de la cartera i comença a jugar-hi. El Pat es proposa recuperar-lo, però els coloms l'hi posen difícil i, quan ho aconsegueix, la Lola ha recobrat la confiança en ella mateixa.

08:09 Comptem amb la Paula - El senyor Micomut
tancar

El senyor Micomut

La Paula i els seus amics juguen a endevinar coses amb mímica fins que dedueixen que el senyor Tòtem els reclama i se'n van a veure'l a la selva. Ha conegut un personatge que no parla gaire i no l'entén. El desconegut prova d'expressar-se amb mímica, però no s'hi aclareixen i el senyor Tòtem dona les pautes de com comunicar-se amb el cos. Seran capaços entre tots d'esbrinar què diu?

08:23 Comptem amb la Paula - El pou dels desitjos secret
tancar

El pou dels desitjos secret

El mercader ha convidat la Paula i els seus amics al desert, a provar un pou dels desitjos secret. Per localitzar el pou, la mainada ha de seguir uns senyals determinats. Pel camí, troben un senyal que no coneixien: "Perill!" Aquí, l'Esfinx els ensenya a entendre els senyals per evitar qualsevol ensurt. Després, un cop arriben al pou, amb l'ajuda del mercader aprenen a interpretar altres senyals.

08:44 La Franny i les sabates màgiques - Mans de mantega
tancar

Mans de mantega

"Franny i les sabates màgiques" és una sèrie d'animació que narra la història de la Franny, una nena de cinc anys i mig que, gràcies a unes sabates màgiques, viatja arreu del món per fer nous amics i ajudar-los a resoldre els seus problemes. La producció té una clara vocació educativa i, a la vegada que ajuda els més petits a entendre el món, els aporta nou vocabulari i alguns coneixements científics.

08:55 La Franny i les sabates màgiques - Pinta bé!
tancar

Pinta bé!

"Franny i les sabates màgiques" és una sèrie d'animació que narra la història de la Franny, una nena de cinc anys i mig que, gràcies a unes sabates màgiques, viatja arreu del món per fer nous amics i ajudar-los a resoldre els seus problemes. La producció té una clara vocació educativa i, a la vegada que ajuda els més petits a entendre el món, els aporta nou vocabulari i alguns coneixements científics.

09:05 La Franny i les sabates màgiques - So somort
tancar

So somort

"Franny i les sabates màgiques" és una sèrie d'animació que narra la història de la Franny, una nena de cinc anys i mig que, gràcies a unes sabates màgiques, viatja arreu del món per fer nous amics i ajudar-los a resoldre els seus problemes. La producció té una clara vocació educativa i, a la vegada que ajuda els més petits a entendre el món, els aporta nou vocabulari i alguns coneixements científics.

09:15 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Wacky Robot's Fingers and Toes (Story)
09:19 Wow! English Method - Early Primary Green - Mashed Potato Madness (Story)
09:25 Kiwi - Twiki's movie
tancar

Twiki's movie

En Twini i en Twiki són els divertits germans Kiwi, dos animals de plastilina que introdueixen els nens en paraules angleses a través d'històries divertides. A la cuina o durant una visita al museu, mentre es neteja, es prepara un aniversari o es fan manualitats, totes les circumstàncies són bones per descobrir vocabulari i ortografia. Aquesta sèrie d'edutainment stop-motion va guanyar el premi Educational Film Award al Festival d'Atenes.

09:30 BabyRiki - Greetings
tancar

Greetings

En Chiko està intentant fer funcionar una joguina i es troba que la Pandy i la Rosa van passant per davant seu força sovint i el van saludant de diferents maneres. Al final descobreix que el que passa és que juguen al joc de qui sap dir hola de més maneres. En aquest episodi, els més menuts aprenen les diferents maneres que hi ha de dir hola o adeu quan trobes una persona.

09:35 Zoobabu - Sea horse
tancar

Sea horse

Endevina qui s'amaga dins la capsa! És un ocell? És un ós? És Zoobabu! El joc d'endevinalles més divertit al què hagis jugat mai. Has vist mai una trompa tan grossa? I una pell tota tacada de blanc i negre? I has vist aquest, com s'arrossega poc a poc? Pas a pas, tot seguint els indicis, una capsa et donarà les claus per tal d'esbrinar quin animal s'hi amaga, a dins. Zoobaub és la primera sèrie en 3D estereoscòpic per a TV, Blue-Ray i VOD.

09:38 Wow! English Method - Primary Bronze - What's in my fridge? (Story)
09:43 Wow! English Method - Primary Bronze - Help with the Housework! (Story)
09:48 La família Teixó-Guineu - Fent de cangur
tancar

Fent de cangur

Els avis guineu han vingut a vigilar la canalla. Mentre l'àvia surt a caminar pel bosc amb en Pinxo, la Guineta i la Trufa, l'avi es queda al cau amb en Timbal. Però l'avi té un cap que no li para mai i decideix fer algunes reparacions al cau, cosa que posarà més nerviós del compte en Timbal.

10:00 La família Teixó-Guineu - La nit tranquil·la de la Guineta
tancar

La nit tranquil·la de la Guineta

A la Guineta li agradaria dormir una nit sola sense la Trufa i demana als seus pares que la deixin dormir a l'habitació de convidats, cosa que a la Trufa no li fa gens de gràcia, perquè li fa por dormir sola. I decideix demanar ajuda als seus germans, perquè la Guineta no se'n vagi de l'habitació.

10:12 Espies de veritat - Massa massa muscular
tancar

Massa massa muscular

Els aficionats a la musculació d'arreu del món tenen problemes, i grossos! La massa muscular els creix sense mesura, la pell els canvia de color, tenen una força sobrehumana i una ràbia incontrolable. Tot plegat és cosa d'un ex-Mister Univers i les espies ja li segueixen la pista.

10:33 Espies de veritat - El dentista sonat
tancar

El dentista sonat

Abans que li fessin tancar la consulta, s'havia convertit en el dentista més famós del planeta. Ara, ha tornat amb set de venjança, armat fins a les dents amb aparells de dentista i disposat fer molt mal, fins i tot a les espies...

10:56 La màgica Do-Re-Mi - Una partida decisiva pel pare i el fill
tancar

Una partida decisiva pel pare i el fill

A en Taniyama, un company de classe, li encanten els escacs japonesos, però el seu pare no vol que s'hi dediqui. Al campionat infantil, les nenes descobreixen que hi ha una peça que li porta mala sort i decideixen ajudar-lo.

11:17 La màgica Do-Re-Mi - La lluita per la justícia de les guerreres...
tancar

La lluita per la justícia de les guerreres...

L'Amano és un apassionat dels Power Ranger i en Hashimoto no para de molestar l'Onpu. Acaben barallant-se i les nenes decideixen aturar-los fent de Bruixes Power Ranger.

11:39 En Grizzy i els Lèmmings - El lèmming guarda forestal
tancar

El lèmming guarda forestal

En Grizzy no està còmode al sofà perquè hi ha alguna cosa entremig dels coixins. Quan la treu veu que és un titella en forma de lèmming. Se'l posa a la mà i fa veure que el titella l'escanya, però els lèmmings creuen que es tracta d'un superlèmming que és més fort que en Grizzy.

11:46 En Grizzy i els Lèmmings - El joc de l'ós
tancar

El joc de l'ós

En Grizzy i els lèmmings descobreixen un joc de l'oca màgic dins d'una cova misteriosa. Resulta que els esdeveniments representats a la casella on cauen els jugadors es fan realitat a la vida real. Però quan en Grizzy i els lèmmings se n'adonen, és massa tard per deixar el joc.

11:52 En Grizzy i els Lèmmings - Festa de pinyates
tancar

Festa de pinyates

En Grizzy troba una pinyata d'aniversari al menjador del guarda forestal. La idea de donar cops a l'estàtua de paper maixé que surt a les instruccions d'ús li agrada molt a l'os. Els lèmmings, però, prefereixen fer-la servir de gronxador i faran l'impossible per evitar que en Grizzy la trenqui.

11:58 En Grizzy i els Lèmmings - L'ós agitat
tancar

L'ós agitat

Quan en Grizzy ronca, genera vibracions que els lèmmings no dubten a fer servir per rebotar sobre la seva panxa. Però quan l'os canvia de postura i deixa de roncar, els lèmmings troben una altra font de vibracions, que ja no és gaire compatible amb la migdiada d'en Grizzy.

12:05 En Grizzy i els Lèmmings - Os animat
tancar

Os animat

Els lèmmings estan tots assegudets al sofà mirant uns dibuixos animats en què un ratolí fa bromes pesades a un gat. En Grizzy, que té intenció de fer una migdiada, apaga la televisió i confisca les piles del comandament a distància per assegurar-se que no podran tornar a posar el seu programa. Potser s'ho hauria d'haver pensat dues vegades abans d'interposar-se entre una colla de lèmmings i el seu interès per l'animació.

12:11 En Grizzy i els Lèmmings - Suc de lèmming
tancar

Suc de lèmming

En Grizzy no se'n sap avenir: acaba de prendre una cullerada del seu menjar preferit, la crema de xocolata amb avellanes, i l'ha escopit! Com pot ser? I això que acaba de confiscar el pot als lèmmings, que semblaven llepar-se'n els dits! Una investigació ràpida el porta a la conclusió que els lèmmings han afegit suc de llimona al pot per fer la crema més àcida i que pensen fer el mateix amb la resta de l'estoc.

12:19 Robin Hood, el trapella de Sherwood - La balada de Robin Hood
tancar

La balada de Robin Hood

En Robin i els seus amics se les hauran d'empescar per recuperar un fermall que el príncep Joan ha confiscat a un pagès que havia invertit tots els seus estalvis per comprar-lo per a la seva dona. Per fer-ho comptaran amb la companyia inesperada d'un joglar, en Henry.

12:30 Robin Hood, el trapella de Sherwood - El Príncep Joan, l'heroi
tancar

El Príncep Joan, l'heroi

Després de veure com en Robin i la seva banda s'enfronten als lladregots i recuperen el que havien robat als vilatans, que els aclamen com a herois, el príncep Joan decideix oferir una recompensa als bandits perquè tornin l'endemà a Nottingham i facin veure que aquest cop és el príncep qui els captura i que així el poble es pensi que ell també és un heroi.

12:44 Les Sisters - La vida somiada a Pom-Les-Bains
tancar

La vida somiada a Pom-Les-Bains

Un magazín electrònic ha triat la Wendy com a "adolescent de la setmana". Passarà el dia entrevistada i fotografiada per una periodista i un fotògraf. És l'ocasió somiada per la Wendy per convertir-se en una autèntica estrella d'internet! Però no comptava que la Marine, que sempre es fica on no la demanen, també ha decidit ser famosa...

12:55 Les Sisters - Adopta una germana.com
tancar

Adopta una germana.com

Després de la seva enèsima baralla, la Marine li diu a la Wendy que li agradaria canviar de germana. La Wendy li proposa que en busqui una al web "Adopta una germana.com". La Marine es connecta a internet i veu que el web sí que existeix. La Marine hi troba una germana gran adoptiva amb el perfil ideal. Genial! Però la Marine no trigarà a canviar d'idea...

13:09 Les Sisters - Perfum de princesa
tancar

Perfum de princesa

La Wendy acaba de rebre un perfum que ha comprat. Fa molt bona olor i vol ensenyar-l'hi al Maxence. Però a la Marine també li agradaria fer la mateixa olor que una princesa. I posats a fer, voldria compartir-la amb les seves amigues i els seus gairebé mil ninos. La Wendy s'hi nega, però per fer realitat els seus desitjos, la Marine està disposada a fer el que calgui.

13:21 Un drama total, acció! - Million Dollar Babies
tancar

Million Dollar Babies

Avui va d'esports! I la cosa comença amb garrotades! Al racó dret, dels Maquinistes Assassins, la Lindsay, la bomba rossa! Al racó esquerre, dels Elèctrics Xiscladors, en Harold, el friqui fracassat! Després ve el bàdminton, però no et perdis la lluita grecoromana entre la Courtney i en Duncan! Vols saber quin concursant se'n va avui?

13:42 Un drama total, acció! - Fusió perfecta
tancar

Fusió perfecta

Avui, en Chris dóna la benvinguda als set concursants que encara suen al plató, al món de la capa i espasa: les pel·lis d'espies. El guanyador d'avui haurà de saber desactivar una bomba, fugir d'un edifici a punt d'explotar i dominar molts accents. Però el més fort d'avui és que els equips queden desintegrats. Ara és campi qui pugui! Comença la moguda 007!

14:03 La Pantera Rosa - Tuba-d'or rosa
14:09 La Pantera Rosa - Cavall rosa
14:14 La Pantera Rosa - Rosa blau cel
14:20 La Pantera Rosa - Rosa empedreït
14:25 La Pantera Rosa - Pilot rosa
tancar

Pilot rosa

La Pantera Rosa arriba en unes instal·lacions militars on es prova un avió experimental nou. Com que la seva especialitat és ficar-se on no la demanen, s'esquitlla a dins de l'avió i comença a tocar botons a tort i a dret. En veurà de tots colors per poder mirar de sortir de l'embolic en què s'ha ficat.

14:30 La Pantera Rosa - Rosa i pala
14:37 El xai Shaun - El visitant
tancar

El visitant

Avui a la granja ha passat una cosa d'aquelles que si no la veus, no te la creus. S'hi ha estavellat un plat volador... amb un extraterrestre a dins! És un alienígena menudet de color verd. A en Shaun i companyia els ha caigut bé de seguida i l'ajudaran a tornar a casa. Però primer han de reparar la nau... I això no és gaire fàcil. Sort que en Shaun té solucions per tot!

14:44 El xai Shaun - Seguint línea
tancar

Seguint línea

En Shaun i companyia han "agafat" una màquina de pintar línies a la carretera i han començat a fer obres d'art gegants pel camp. Unes obres que ben aviat portaran cua... I de la llarga! Com s'acabarà tot plegat?!

14:50 El xai Shaun - Prou de ballar!
tancar

Prou de ballar!

En Shaun i companyia estan tips de tant rebombori. El granger està intentant aprendre a fer balls de saló amb en Pidsley, el gat, i fan tant xivarri que els xais ja n'estan fins al capdamunt. En Shaun té clar que ha de fer alguna cosa per aturar-los... i al final ha tingut una idea de les seves. Te la imagines?!

14:56 El xai Shaun - El coco
tancar

El coco

Avui el granger ha tornat de la fira més content que un gínjol. I és que en una de les parades ha guanyat un coco! Un coco que ha d'estar per llepar-se'n els bigotis, però que abans de tastar-lo s'ha d'obrir, una feina gens fàcil, que intentaran en Shaun i en Bitzer de mil i una maneres! Que no els passi res! Aparteu les criatures!

15:03 El detectiu Conan - En teatre del misteri de Nagasaki (El present)
tancar

En teatre del misteri de Nagasaki (El present)

Al final de l'episodi anterior, un desconegut agredeix en Sakota i les sospites recauen en la Ran, però en Conan aconsegueix exculpar-la. Més endavant, es produeix una nova agressió, al mateix temps que arriba una altra part del guió de la pel·lícula, on hi ha un segon assassinat. La Ran acaba fent el paper d'un personatge nou, que té uns diàlegs enigmàtics. En aquests diàlegs hi haurà les pistes per resoldre un cas al món real.

15:25 El detectiu Conan - La rapsòdia del cactus
tancar

La rapsòdia del cactus

La Ran, la Sonoko i en Conan visiten en Zenzo Sunada, un home molt ric i un gran aficionat als cactus. Mentre sopen a la casa sona l'alarma de l'hivernacle. Quan hi arriben troben en Zenzo mort. Tot sembla indicar que el culpable és el seu fill Yasuyuki, però en Conan no n'està tan segur. En Conan podrà escoltar la veu dels cactus i revelar el misteri d'aquest assassinat?

15:47 Les Tres Bessones - Frankenstein
tancar

Frankenstein

Les Tres Bessones apareixen a la consulta del Dr. Frankestein, que en aquesta ocasió és un veterinari que pot crear animals al gust de tothom: gallines amb cua de peix, vaques amb ales, etc. Aquesta curiosa habilitat li comporta un excés de feina i necessita ajudants. L'Anna la Teresa i l'Helena s'hi apunten de seguida.

16:10 Les Tres Bessones - L'home de Mayapán
tancar

L'home de Mayapán

Les bessones se'n van d'excursió amb l'escola. A la primera entremaliadura l'Avorrida les envia a Mayapan. Juan, que els farà d'amfitrió, les introduirà al món de la cultura maia.

16:32 Bob, el manetes - La inspectora Panxona
tancar

La inspectora Panxona

En Bob s'ha decidit a arreglar un molí d'aigua molt vell que hi ha a la Vall dels Gira-sols, però s'ha adonat que n'ha desaparegut una mola. Els encarregats de portar la investigació seran la inspectora Panxona i el seu ajudant, el Carbassot, que descobrirà la primera pista. El Carbassot està convençut que és al riu, però la Panxona no ho veu tan clar. Els hi vols ajudar?!

16:42 Bob, el manetes - Trac l'atrafegat
tancar

Trac l'atrafegat

Avui en Trac s'ha posat molt content perquè ja té walkie-talkie propi! En Bob i el senyor Pistraus seran els primers d'encomanar-li una feina, però el senyor Rasclet també el necessita perquè li porti tot de plançons. D'entrada semblava molt divertit, això de tenir un walkie-talkie, però aviat s'adonarà que no pot ser a dos llocs a la vegada. Com s'ho farà?!

16:52 La Franny i les sabates màgiques - Perdudes a Mèxic
tancar

Perdudes a Mèxic

Avui unes sandàlies brillants portaran la Franny a Mèxic, on hi coneixerà la Georgia, una oca canadenca que ha perdut la bandada. De fet, no és la primera vegada que es perd. La Franny tampoc no sap on és, però sap que quan busques bé una cosa, sempre l'acabes trobant. Les vols acompanyar? Juntes viuran una aventura frantabulosa!

17:03 La Franny i les sabates màgiques - Regals de paper
tancar

Regals de paper

Vols anar-te'n de festa amb la Franny al Japó?! Avui acompanyarà l'Hiroki a la festa d'aniversari del seu ojiisan, el seu avi, en japonès. El problema és que l'Hiroki no ha pensat a comprar cap regal i, a més, tampoc no té gaires diners. Avui la Franny haurà de deixar volar molt la imaginació per pensar un regal ben original. L'hi vols ajudar?!

17:14 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - What is it? Part 1 (song)
17:16 Wow! English Method - Kindergarten Yellow - Wacky Robot's Fingers and Toes (Story)
17:20 Wow! English Method - Early Primary Green - Fashion Show! Part 1 (song)
17:23 Wow! English Method - Early Primary Green - Mashed Potato Madness (Story)
17:29 El Mic i els seus amics - La cançó del lleó
tancar

La cançó del lleó

El lleó no em fa por, pam i pipa, pam i pipa. El lleó no em fa por, perquè soc bon caçador.

17:54 Una mà de contes - La granota assedegada
tancar

La granota assedegada

A gairebé tots els racons del món hi ha llegendes d'animals i éssers fantàstics. A Austràlia, per exemple, és molt famosa la granota Tiddalik, que un dia que tenia molta set es va beure l'aigua de tots els rius i els pantans! Per fer que la retornés, els australians van haver de posar-hi molta imaginació...

18:01 Una mà de contes - Mesela i Naim
tancar

Mesela i Naim

"Una mà de contes" és un espai dedicat a explicar els contes de tota la vida mentre un il·lustrador els va dibuixant. A "Una mà de contes", una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veuen la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i dels blocs, que agrupen els contes de cinc en cinc, com els dits de la mà. En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts. Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística. Els autors Tots els dibuixants tenen experiència en el món de la il·lustració, encara que els seus noms no són especialment coneguts. La banda sonora de cadascun dels contes també està composta originalment per un músic. Les locucions en "off" van a càrrec de veus amb experiència reconeguda en el mitjà. Versió radiofònica Tots els contes tindran una versió especial adequada a la seva emissió per ràdio a Catalunya Cultura. Aquesta versió es diferencia principalment de l'audiovisual pel fet que els personatges protagonistes dels contes parlen i dialoguen entre ells. L'acció argumental i, evidentment, els personatges són totalment comuns. Equip Direcció i realització: Manuel Barrios Adaptació guió: L. M. Hernández Ripoll, "Txusqui" Producció: Laia Gimó Locucions TV: Dolors Martínez Música original: "Pantxulo" Il·lustracions: Toni Llobet, Martí Ribas, Pep Presas, Toni Benages, Marie Nigot Direcció versió ràdio: Dolors Martínez Locucions ràdio: Dolors Martínez i altres veus de l'equip de dramàtics de Catalunya Cultura (Abril 2001)

18:11 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas del canvi de la cistella de bàsquet
tancar

El cas del canvi de la cistella de bàsquet

El Noddy, la Pat-Pat, el Capatàs del paletes, l'Expertasaure, el Deltoide i el Xip queden per jugar a bàsquet, però n'hi ha uns quants que els hi sembla massa difícil. Al cap d'una estona, la cistella de bàsquet apareix més baixa i molt més grossa. El Noddy està decidit a investigar qui ho ha fet, però resulta que no ha sigut cap dels que ho trobaven difícil.

18:23 Noddy, un detectiu al País de les Joguines - El cas de la muntanya enorme de cols
tancar

El cas de la muntanya enorme de cols

El Noddy ajuda la reina Aleslluents a repartir invitacions per al pícnic reial que celebrarà al castell, però, quan arriba al dinolaboratori, s'adona que hi ha una muntanya enorme de cols davant de la porta. Algú ha estat fent malifetes a la granja del Granger Tom -que no podia anar al pícnic reial perquè tenia molta feina-, i ara la celebració del pícnic corre perill. I esclar, això s'ha d'investigar!

18:34 Wow! English Method - Primary Bronze - Do you help at home? (song)
18:37 Wow! English Method - Primary Bronze - What's in my fridge? (Story)
18:43 Wow! English Method - Primary Bronze - Help with the Housework! (Story)
18:48 Perduts a Oz - L'eclipsi
tancar

L'eclipsi

La Dorothy té un pla dels seus per rescatar el Reigh, que està tancat en un refugi per a animals. Però no poden perdre ni un minut, ja que falten molt poques hores perquè es produeixi l'eclipsi total de sol que necessiten per fer el viatge a Oz. L'Axel ha calculat les coordenades i el lloc exacte on ha d'anar tota la colla amb el diari per activar-ne la màgia i poder, per fi, tornar a casa. I tot sembla perfecte. Sobre el paper...

19:11 Pat, el gos - Relaxa't, Pat
tancar

Relaxa't, Pat

La Lola està ajudant la Lucy a practicar unes postures de ioga per a un examen, i el Pat farà tot el possible per ajudar la Lola en la seva missió, i s'assegurarà que no els destorbi res perquè la Lucy es pugui concentrar.

19:18 Pat, el gos - Tancats al museu
tancar

Tancats al museu

La Lola i la Lucy van al museu per preparar una presentació de classe, però s'hi queden tancades a dins. El Pat les haurà d'ajudar a sortir, alhora que evita els dòbermans, que vigilen el museu.

19:25 Les aventures de Riff i Flat - Les rates de les mil cares
tancar

Les rates de les mil cares

El Riff i el Flat busquen idees per aquest Carnaval i recorden les millors disfresses que s'han posat. Quina triaran?

19:38 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, i el videojoc
tancar

Jo, Elvis Riboldi, i el videojoc

Hi ha un videojoc nou que permet recrear Icària com un vulgui. L'Elvis i en Boris juguen per divertir-se, però l'Emma hi crea la utopia ecològica dels seus somnis i no vol sortir-ne. L'Elvis i en Boris hauran d'entrar al joc per salvar la seva amiga i fer-la tornar al món real... abans no sigui massa tard.

19:49 Jo, Elvis Riboldi - Jo, Elvis Riboldi, detectiu de mascotes
tancar

Jo, Elvis Riboldi, detectiu de mascotes

Quan tots els animals del concurs de mascotes d'Icària comencen a desaparèixer, l'Elvis es converteix en detectiu per desemmascarar el culpable i trobar els animals desapareguts abans no sigui massa tard. Però el culpable potser és més a prop del que es pensa.

20:00 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Eva Varas Redacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

20:17 Dracs: Cap a nous horitzons - L'ull de drac (1a part)
tancar

L'ull de drac (1a part)

Han passat tres anys i en Dagur aconsegueix escapar-se de la presó dels proscrits. Mentrestant, a l'illa del Fred, els amics d'en Singlot han buscat feina, ara que ja no han de protegir l'illa amb els seus dracs. Però quan apareix en Johann el Mercader i els explica que en Dagur segur que anirà al banc de boira de les illes del nord, tots segueixen el seu líder cap aquella zona tan perillosa.

20:41 L'equip Spike - L'autèntica pizza... i màquines anatòmiques
tancar

L'autèntica pizza... i màquines anatòmiques

Les Spikes són a Nàpols, on s'hauran d'enfrontar en semifinals a l'equip rus. Fent turisme per la ciutat, coneixen l'Enzo, un jove repartidor de pizzes que de seguida cau bé a tota la colla. Mentrestant, l'Alea continua investigant el parador del llibre d'en Mathias: el té un professor, cosí d'en Vito, a casa seva, on s'ofereix a ensenyar-los-el. Però quan hi arriben, troben el professor inconscient, i el llibre ha desaparegut.

21:10 Sam Fox: Aventures extremes - Felí a l'atac
tancar

Felí a l'atac

En Sam, en Rikki i en Harry es queden en un refugi de la selva del Perú mentre el seu pare va a buscar un jaguar per intentar filmar-lo. En Harry no es pot estar mai quiet i acaba tocant sense voler una granota que, d'entrada, tot fa pensar que és molt verinosa. Per salvar-lo, decideixen sortir del refugi per anar a buscar el seu pare, però a fora els espera un jaguar famolenc.

21:34 La Pantera Rosa - Taf-taf rosa
21:40 La Pantera Rosa - Una mosca al rosa
21:45 La Pantera Rosa - Bona nit, rosa
21:50 La Pantera Rosa - Rosa a la garjola
Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

06:22 Programes Externs Esports - Vendée Globe 2020 Cap. 13
06:49 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

08:23 X-Games 2021 - Aspen Women's Ski Big Air
09:04 X-Games 2021 - Aspen Men's Snowboard Slopestyle
09:49 Temps de neu
10:17 Automobilisme - Automobilisme: Andros Trophy Val Thorens (1)
11:08 Futbol : 2ª B - Barça B-Andorra
12:51 Gol a gol - Gol a Gol
tancar

Gol a Gol

Dissabte i diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de Esport3 el veterà programa "Gol a gol", que oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol. Presenta: Xavi Valls

14:26 Zona zàping
14:58 NHL - Carolina Hurricanes-Columbus BJ
16:42 Temps de neu
17:13 Futbol : 2ª B - Espanyol B-L'Hospitalet
18:54 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

19:37 Futbolint - Futbolint
20:18 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Jaume Urpí

20:36 AMA Supercross - Indianapolis 2
22:08 Programes Externs Esports - L'home més fort del món Giants Live: Wembley
23:00 Onze
00:34 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

00:58 Onze
02:32 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

02:55 AMA Supercross - Indianapolis 2
04:17 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, al canal 3/24, el repàs de l'activitat esportiva del dia, amb Quim Robert i Arcadi Alibés. Repàs de les principals competicions i les imatges més espectaculars del món de l'esport.

04:41 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 81
05:04 Programes Externs Esports - Pure Outdoor cap. 82
05:28 Programes Externs Esports - Vendée Globe 2020 Cap. 13