TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
07:59 Els matins
13:10 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:22 El medi ambient - Pagesia i protecció del medi al Racó d'Ademús
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Arròs cremòs de moixernons amb formatge tou d'ovella.
tancar

Arròs cremòs de moixernons amb formatge tou d'ovella.

El cuiner Joan Luque d'El Celler dels Joglars de Montardit de Baix (Pallars Sobirà) ens prepara un "Arròs cremòs de moixernons amb formatge tou d'ovella".

15:52 La Riera - Cap. 427
tancar

Cap. 427

LA MERCÈ DEMANA AJUDA A EN CLAUDI La Mercè demana ajuda a en Claudi per neutralitzar la Lídia. I el cas és que ell sap coses força interessants de la seva ex. En Lluc i l'Ona tornen a discutir quan ell critica la família de la noia. Aquest cop s'enfaden d'una manera tan evident que la Marina veu una possibilitat d'intervenir-hi. A la cuina, la trampa que va parar en Carlos a l'Olga ha fet efecte. Al casino, la Judit acaba plegant-se als desitjos d'en Claudi, i copia el disc dur de l'ordinador d'en Roger Prats. Al port, els plans d'en Joan i en Nandu topen amb un obstacle que no s'esperaven.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

L'actualitat serà la protagonista de la nostra taula dels dimecres, que compartirem amb Xavier Sardà, Ernest Folch, Manel Cuyàs i Marina Llansana. Montserrat Tura serà la nostra convidada a Mollet del Vallès El Fred ha arribat tard... i la grip també. Parlarem de l'epidèmia d'enguany amb el doctor Antoni Trilla, cap de medicina preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

18:39 Julie Lescaut - Fals culpable
20:17 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

L'home del temps Toni Nadal sobrevolarà aquest dimecres diverses comarques del país per veure els efectes del temporal de fred i neu que ha patit Catalunya aquests dies i ens ho explicarà al vespre a l'"Espai Terra". El meteoròleg ens ensenyarà imatges de rius, embassaments i carreteres afectades pel gel i la neu del Moianès, el Lluçanès, Osona, el Ripollès, el Berguedà, el Solsonès i l'Anoia. A més, veurem des d'aquest punt de vista tan privilegiat pobles i localitats fora del Pirineu on encara queda neu.

21:00 Telenotícies vespre
21:48 Sense ficció - Això no funciona o potser si
tancar

Això no funciona o potser si

AIXÒ NO FUNCIONA O POTSER SI Durant un any i mig Bèlgica ha funcionat amb un govern en funcions. Aquest petit país del cor d'Europa acull les institucions europees i l'OTAN. No només les acull, sinó que en va ser membre fundador. Constrasta aquesta funció representativa d'una Europa unida -teòricament, unida- amb una Bèlgica federal -oficialment, federal i unida- que no sap o no pot integrar les regions que la formen. De fet, el contenciós entre Flandes i Valònia és un exponent del problema que hi ha a la Unió Europea entre el nord i el sud. El mateix problema que hi ha entre Catalunya i Espanya. Bèlgica va néixer com a país independent el 1830. I, en els últims trenta anys, ha passat de ser un país centralista a un país federal. La transformació d'un model a l'altre ha necessitat reformar la Constitució cinc vegades. I ara s'han posat d'acord per redactar-ne la sisena. El documental fa una aproximació a la realitat institucional, social, cultural i econòmica de les regions que integren Bèlgica: Valònia, Flandes, Brussel·les i la comunitat germanòfona. Una Bèlgica que parla tres llengües: neerlandès, francès i alemany. Un país on cada comunitat lingüística viu d'esquena a l'altra.

22:57 Esport Club
00:39 Les germanes McLeod - Cap. 209 Criem en Uombat
tancar

Cap. 209 Criem en Uombat

Després de la tragèdia, la Stevie decideix abandonar Drover's i traslladar-se a Killarney. Mentrestant, les noies de Drover's busquen un nom per al nadó i la Stevie comença a implementar el projecte de cria que l'Alex i el Nick estaven preparant a l'Argentina. Per la seva banda, la Grace mira d'aclarir els seus sentiments pel Marcus després d'embolicar-s'hi.

01:22 Ventdelplà - Cap. 108
tancar

Cap. 108

El Biel anomena "papa" el David, i aquest es queda trasbalsat i creu viure una mentida. Cada cop més descentrat, el David no és capaç d'estar pendent de la feina com ho feia abans. La Svetlana demana al Jaume que deixi que el Joan vegi la seva mare. La Carme demana al David que li porti l'assumpte del divorci, i comença el seu primer dia de feina a la clínica veterinària; la Mònica l'anima. El Monràs fa un regal a la Marcela perquè s'ha comportat amb males maneres. Sembla que, per fi, el Llibert podrà enterrar el seu pare i la qüestió de la fossa quedarà tancada.

02:14 Jazz a l'estudi - Horacio Fumero
03:13 Jazz a l'estudi - Elisabet Raspall
04:03 Divendres - + info
tancar

+ info

L'actualitat serà la protagonista de la nostra taula dels dimecres, que compartirem amb Xavier Sardà, Ernest Folch, Manel Cuyàs i Marina Llansana. Montserrat Tura serà la nostra convidada a Mollet del Vallès El Fred ha arribat tard... i la grip també. Parlarem de l'epidèmia d'enguany amb el doctor Antoni Trilla, cap de medicina preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:28 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

Michael Martin i Elke Wallner inicien la ruta a través dels deserts australians a la solitària costa occidental. Amb moltes dificultats aconsegueixen creuar el Gran Desert Sorrenc i el desert Gibson fins a arribar al Red Centre.

07:58 El Mekong: l'ànima d'un riu
08:47 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

La pintoresca ciutat de Budapest fou la llar de tres famosos compositors hongaresos: Liszt, Bartók i Kodály. Aquest episodi ens proposa un tomb per una magnífica ciutat que alberga exemples de la música i del llegat memorable de Liszt. L'Orquestra de Cambra Australiana ens obsequia amb una commovedora interpretació de les melodies folklòriques romaneses de Bartók.

09:13 Les illes del litoral francès
09:28 Catalunya des de l'aire - La costa
10:03 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El programa visita el restaurant del cuiner basc Martín Berasategui i l'acompanya a visitar un dels seus peixaters. Aquesta setmana també visitem els últims pagesos amb dedicació completa d'Abrera, especialitzats en la vinya i el vi.

10:27 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
10:55 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Senegal
11:50 Tot un món. D'aquíd'allà. Senegal i Gàmbia - Fer-se un lloc
tancar

Fer-se un lloc

"Wanafrica" és una publicació mensual i gratuïta, iniciativa de Media Àfrica, organisme que, a través de diverses vies, difon la realitat de la comunitat africana resident a Catalunya. Com a mitjà de comunicació, "Wanafrica" és l'espai que els afrocatalans no troben en els grans mitjans; és també el lloc on trencar amb una imatge estereotipada, construïda a còpia de parlar dels africans relacionats, sobretot, amb l'arribada de "cayucos" i amb una vida precària.

12:03 Cronos - El terratrèmol de Lisboa
tancar

El terratrèmol de Lisboa

Un gran terratrèmol, de magnitud fora de mida, seguit d'un tsunami devastador que destrueix milers de vides a la costa... El mateix que va passar a Indonèsia el 2004 i al Japó el 2010, va succeir el 1755 a la nostra península. El dia de Tots Sants d'aquell any hi va haver un terratrèmol superior al 8.5 de l'escala de Richter al bell mig de l'Atlàntic, al sud de la Península Ibèrica. La ciutat propera més poblada era la capital de l'imperi de Portugal, Lisboa.

12:55 Camps de batalla animals
13:19 Camps de batalla animals
13:43 Els 60 animals més perillosos del món
14:13 Els 60 animals més perillosos del món
14:42 Batecs de natura
14:59 Ciència bàsica
15:28 Com funcionen les màquines - + info
tancar

+ info

Una central elèctrica de carbó converteix el carbó en una pols explosiva. Unes immenses muntanyes russes ens fan patir gairebé fins a morir mentre alhora ens mantenen vius. El supertelescopi binocular transgredeix límits per aconseguir imatges galàctiques cada cop més definides i un robot col·locador de bitlles posa ordre entre bastidors. Episodi 1: Coal fired power plant, Mega Rollercoaster, Large Binocular Telescope, Bowling Pinsetter

15:57 D'aquíd'allà. Senegal i de Gàmbia - Senegal
16:56 Via llibre
17:22 Valor afegit - + info
tancar

+ info

La marca Barcelona ven i "Valor afegit" explicarà les claus de l'èxit de la ciutat. Barcelona s'ha convertit en una destacada marca turística i comercial coneguda internacionalment, però encara no es coneix tan bé el potencial industrial i econòmic del territori on està situada la capital catalana. A més, el programa econòmic del 33 plantejarà un dubte que plana sobre el futur de la marca: Barcelona pot ser complementària de les marques Catalunya i Espanya? O tot plegat són massa marques? L'espai d'entrevista l'ocuparà Josep Maria Lloreda, màxim responsable de KH Lloreda, empresa creadora de KH7, el conegut producte que va reinventar l'empresa durant la crisi dels anys 90. Finalment, el programa emetrà el reportatge "L'aigua que va canviar Ponent", en què es mostra la transformació econòmica i social que va produir en aquelles terres la construcció del canal d'Urgell fa un segle i mig.

17:52 60 minuts - Playa negra, cop d'estat a Guinea
tancar

Playa negra, cop d'estat a Guinea

Aquesta és una història d'un intent de cop d'estat contra el president de l'antiga colònia espanyola de Guinea Equatorial, Teodoro Obiang. A Guinea Equatorial s'han descobert unes reserves petrolíferes de gran importància estratègica i una gran majoria de potències internacionals estarien encantats de controlar aquest rebost que ha fet que Guinea acumuli una gran riquesa, una riquesa que no s'ha repartit amb la població i que ha donat ales a una corrupció escandalosa.

18:50 Singulars - Ramon Bayés: pateixen les persones, no els cossos
tancar

Ramon Bayés: pateixen les persones, no els cossos

El psicòleg Ramón Bayés é s llicenciat en Filosofia i Lletres i en Psicologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Fins que es va jubilar va ser catedràtic de Psicologia Bàsica a la Universitat Autònoma de Barcelona, d'on ara és professor emèrit. Des de la seva saviesa, ens parlarà de qüestions essencials, com el pas del temps. Estem massa acostumats, ens diu, a viure enganxats al temps del calendari, a deixar que aquest temps quantitatiu arrossegui les nostres vides. Però el temps realment important és el temps emocional, el temps qualitatiu, en què tenen cabuda la felicitat i el sofriment.

19:39 Catalunya des de l'aire - La costa
20:09 Al vostre gust - + info
tancar

+ info

El programa visita el restaurant del cuiner basc Martín Berasategui i l'acompanya a visitar un dels seus peixaters. Aquesta setmana també visitem els últims pagesos amb dedicació completa d'Abrera, especialitzats en la vinya i el vi.

20:33 Les aventures culinàries de Sarah Wiener
21:05 La Riera - Cap. 427
tancar

Cap. 427

LA MERCÈ DEMANA AJUDA A EN CLAUDI La Mercè demana ajuda a en Claudi per neutralitzar la Lídia. I el cas és que ell sap coses força interessants de la seva ex. En Lluc i l'Ona tornen a discutir quan ell critica la família de la noia. Aquest cop s'enfaden d'una manera tan evident que la Marina veu una possibilitat d'intervenir-hi. A la cuina, la trampa que va parar en Carlos a l'Olga ha fet efecte. Al casino, la Judit acaba plegant-se als desitjos d'en Claudi, i copia el disc dur de l'ordinador d'en Roger Prats. Al port, els plans d'en Joan i en Nandu topen amb un obstacle que no s'esperaven.

21:45 quèquicom - No t'ho creguis a la primera
tancar

No t'ho creguis a la primera

La màgia dels efectes visuals és mostrada a "Quèquicom". Amb el reportatge de Samantha Vall i Lluís de Baldomero, titulat "No t'ho creguis a la primera", el programa científic del 33 explica els resultats de l'aplicació d'efectes visuals, molt de moda sobretot per internet.

22:15 quèquicom - Veure per creure
tancar

Veure per creure

El reporter Pere Renom i l'equip del "Quèquicom" examinen amb lupa els trucs del mag Lari, tant en una actuació en un escenari com amb trucs de prop, però topen amb l'habilitat de l'artista per manipular la percepció visual humana. Alejandro Maiche, psicòleg de la UAB, sotmet en Pere Renom a nous reptes, en què hi pot participar el públic des de casa i posar a prova la seva percepció visual. Però què ens enganya, la vista o el cervell? Toni Mestres ho demostra des de plató amb divertits exemples que no són el que semblen.

22:43 Opera en texans - Bel canto
23:11 Generació Digital - Televisió
tancar

Televisió

Les televisions domèstiques cada vegada es poden qualificar menys de "petita pantalla" i cada vegada hi ha més consum televisiu a través dispositius portàtils com ara les tauletes o els telèfons mòbils. Per aquesta raó, "Generació Digital" explora com es pot accedir a aquests continguts i com es pot fer de manera legal, segura i senzilla. El programa mostra el TV3alacarta i ensenya videoclubs en línia centrats en el cinema alternatiu. També passen pel programa les T de Teatre, que estrenen a Barcelona el seu espectacle "Delicades".

23:38 Sputnik - Els Estats Units contra John Lennon (2a part)
tancar

Els Estats Units contra John Lennon (2a part)

L'any 1970 John Lennon ja no era una estrella del pop: s'havia convertit en una amenaça per la seguretat nacional dels Estats Units. Així és com ho veia Richard Nixon, que tenia por del poder de convocatòria d'un ex-Beatle, ara convertit en activista polític. Després de tancar-se en un hotel al Canadà per demanar la fi de la guerra del Vietnam, Lennon i Yoko Ono volen instal·lar-se a Nova York.

00:33 El Mekong: l'ànima d'un riu
01:24 Destins clàssics - + info
tancar

+ info

La pintoresca ciutat de Budapest fou la llar de tres famosos compositors hongaresos: Liszt, Bartók i Kodály. Aquest episodi ens proposa un tomb per una magnífica ciutat que alberga exemples de la música i del llegat memorable de Liszt. L'Orquestra de Cambra Australiana ens obsequia amb una commovedora interpretació de les melodies folklòriques romaneses de Bartók.

01:48 Les illes del litoral francès
02:02 quèquicom - No t'ho creguis a la primera
tancar

No t'ho creguis a la primera

La màgia dels efectes visuals és mostrada a "Quèquicom". Amb el reportatge de Samantha Vall i Lluís de Baldomero, titulat "No t'ho creguis a la primera", el programa científic del 33 explica els resultats de l'aplicació d'efectes visuals, molt de moda sobretot per internet.

02:29 quèquicom - Veure per creure
tancar

Veure per creure

El reporter Pere Renom i l'equip del "Quèquicom" examinen amb lupa els trucs del mag Lari, tant en una actuació en un escenari com amb trucs de prop, però topen amb l'habilitat de l'artista per manipular la percepció visual humana. Alejandro Maiche, psicòleg de la UAB, sotmet en Pere Renom a nous reptes, en què hi pot participar el públic des de casa i posar a prova la seva percepció visual. Però què ens enganya, la vista o el cervell? Toni Mestres ho demostra des de plató amb divertits exemples que no són el que semblen.

02:56 Opera en texans - Bel canto
03:22 Generació Digital - Televisió
tancar

Televisió

Les televisions domèstiques cada vegada es poden qualificar menys de "petita pantalla" i cada vegada hi ha més consum televisiu a través dispositius portàtils com ara les tauletes o els telèfons mòbils. Per aquesta raó, "Generació Digital" explora com es pot accedir a aquests continguts i com es pot fer de manera legal, segura i senzilla. El programa mostra el TV3alacarta i ensenya videoclubs en línia centrats en el cinema alternatiu. També passen pel programa les T de Teatre, que estrenen a Barcelona el seu espectacle "Delicades".

03:48 Jazz a l'estudi - Martí Serra
04:47 Jazz a l'estudi - Amadeu Casas
tancar

Amadeu Casas

Pioner del blues al nostre país i figura del rhythm and blues, gira habitualment amb Quico Pi de la Serra.

05:46 Videoclips catalans - DEPT, No diguis mai
05:49 Videoclips catalans - LA BANDA DEL YUYU, Diumenge de juliol
05:53 Videoclips catalans - MAZONI, La galàxia interior
05:57 Videoclips catalans - ALBERT JORDÀ, Estic content
06:00 Videoclips catalans - 4t1ª, El món en un cafè
06:05 Globeriders
06:55 Explorant els deserts - + info
tancar

+ info

El mont sagrat de Kailash es troba a l'oest desèrtic del Tibet. La temporada de pelegrinatge assoleix el seu punt àlgid just abans de l'aniversari del Buda. Més de 100.000 persones hi arriben de tot el país per encerclar el Kailash.

Progrmació BD ....
07:05 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

A través del programa d'agermanament amb la ciutat d'Okashito, avui la família de l'Eliot rebrà a casa en Yuki, un nen japonès que l'únic que sap dir és "Casa. Yuki casa." L'Eliot està convençut que és un extraterrestre i que se'n vol tornar al seu planeta. Per sort, el pare està construint un coet al garatge, el vehicle ideal per enviar en Yuki a casa seva! No t'ho perdis!

07:22 Les Tres Bessones - Leonardo da Vinci
tancar

Leonardo da Vinci

Aquesta vegada, la Bruixa envia les nenes al Renaixement italià perquè coneguin la vida del gran humanista Leonardo da Vinci. Les tres bessones ajuden Leonardo en els seus ginys i també l'ajuden a convèncer els governants de l'època que les guerres són inútils i és millor treballar per la pau.

07:50 Doraemon - L'anella de l'amistat / L'adhesiu del protagonista
08:14 Doraemon - El polvoritzador de fer parlar / La llanterna...
08:42 Léonard - Amnèsia
tancar

Amnèsia

Avui el gran mestre s'ha donat un cop al cap i ha perdut la memòria. En Basile i la Mathurine han aprofitat que en Léonard no recorda res per fer-li creure que els que manen són ells, i que ara el mestre és el deixeble! I el que ha de fer tota la feina de casa, és clar! Ara l'únic problema és que no hi ha ningú que faci invents... I que tard o d'hora en Léonard tornarà a ser el d'abans!

08:51 Léonard - Circ robot
tancar

Circ robot

En Basile està tip que el mestre el tracti de pallasso i ha decidit muntar un circ per fer riure a la gent. Això vol dir que aquesta nit, a la plaça del poble, hi haurà diversió per petits i grans amb el gran Basile i la seva troupe. Ara només falta que la Mathurine acabi d'enllestir el seu número d'acrobàcia i que els robots d'en Léonard no facin gaire el boig!

09:02 mic 3
09:02 Zoobabu - Formiga
09:07 Els cap de drap - A la Mumu ja no li fan por les rates
09:17 Pingu - La Pinga perd el conill
09:24 Animals divertits - La girafa Gigi
09:27 En Thomas i els seus amics - En James al rescat
09:37 En Thomas i els seus amics - El feliç Hiro
09:48 Bob, el manetes - El detector de metalls
09:58 Bob, el manetes - El senyor Pistraus, un desastre en bricolatge
10:08 Bob, el manetes - El servei de mudances de la Wendy
10:18 Pepa, la porqueta - La diada dels esports
10:23 Pepa, la porqueta - La revisió de la vista
10:28 Pepa, la porqueta - La gasolinera
10:33 Les endevinalles de la Rac-Rac - El cangur
10:40 Bali - Cap. 13 El coet d'en Saixa!
tancar

Cap. 13 El coet d'en Saixa!

Trist perquè ha perdut el seu helicòpter preferit, en Bali se n'ha anat al parc amb el pare i s'ha trobat, enterrat a la sorra, un coet de joguina molt bonic. Ara ja està més content, però resulta que el coet és d'en Saixa, i és clar, l'hi hauria de tornar. En somnis, en Bali pujarà a una nau espacial on aprendrà una lliçó molt important. No t'ho perdis!

10:52 Bali - Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!
tancar

Cap. 11 En Buldo, el meu peixet!

En Tito té un hàmster a casa, i la Tamara, un ocell de veritat. En Bali no vol ser menys i també li agradaria molt tenir una mascota que fos només d'ell. El pare ja li ha dit que és molta responsabilitat fer-se càrrec d'un animal de debò. Avui, però, en Bali tindrà l'oportunitat de provar-ho... I és que la senyora Olga els deixa l'aquari perquè l'hi cuidin! Ja se'n sortirà?!

11:03 Bali - Cap. 9 Vull ser gran!
tancar

Cap. 9 Vull ser gran!

Avui en Bali s'ha adonat que és el més baixet de tots els amics i, és clar, no li ha fet gaire gràcia. Ja saps que en somnis, però, a en Bali sempre li passen les mil i una! Avui, per exemple, es farà gran com un edifici! I potser també acceptarà que cadascú creix al seu ritme. Són coses que no es poden triar... No t'ho perdis, avui en Bali et necessita més que mai.

11:14 Bali - Cap. 7 Amunt els blaus!
tancar

Cap. 7 Amunt els blaus!

Després de perdre una partida de futbolí amb en Tito, en Bali s'ha posat molt content de saber que el pare els portarà a veure un partit de futbol de veritat! L'estrella de l'equip, en somnis, explicarà a en Bali que per ser bo, el que s'ha de fer és entrenar-se molt cada dia. Potser així podrà guanyar a en Tito al futbolí! No t'ho perdis, que comença el partit!

11:27 Contes clàssics - Germà conill
tancar

Germà conill

Fa uns quants anys, el Germà Conill tenia un problema molt gros que es deia Germana Guineu. Cada cop que el Germà Conill treia el cap del seu cau, apareixia la Germana Guineu morta de gana. Un bon dia, però, un cavall que estava estirat en un prat li va donar una idea per desfer-se'n per sempre més. Vols saber com s'ho va fer?!

11:32 Contes clàssics - El bigoti del tigre
tancar

El bigoti del tigre

Fa molt de temps, vivia a Corea la Yun Ok, que estimava molt el seu fill Hansu, i estava molt emocionada perquè, després de molts anys a la guerra, per fi tornava a casa. Quan va arribar, però, es va adonar que havia canviat molt. Ara ja no reia mai. De fet, ni tan sols somreia. Vols saber com s'ho va fer la Yun Ok perquè el seu fill tornés a ser feliç?!

11:37 Contes clàssics - La bella dorment
11:42 Contes clàssics - El petit holandès
11:47 Contes clàssics - L'escola negra
11:53 Un minut al museu - Dos ocells volant - Alexander Caldar
11:54 Un minut al museu - Compressió - Cesar Baldaccini
11:59 Spirou i Fantàstic - + info
tancar

+ info

En Yamanoke, de la Companyia Invenció, l'empresa de robòtica més moderna del món, s'acaba d'inventar un raig emissor d'AOB capaç d'animar objectes. El professor Xampinyac és el padrí del seu invent i en faran una demostració al museu, d'on aviat se n'escaparan unes armadures de samurai que saquejaran tota la ciutat. Com les aturaran?!

12:26 Bugs Bunny i els seus amics - L'heroi
12:33 Bugs Bunny i els seus amics - Un premi impertinent
12:40 Bugs Bunny i els seus amics - L'Elmer vol una mascota
12:48 Bugs Bunny i els seus amics - Putty tat trouble
12:55 Bugs Bunny i els seus amics - Conill a la carta
13:03 Bugs Bunny i els seus amics - La caputxeta entabanadeta
13:13 El llibre de la selva - La reina dels micos
tancar

La reina dels micos

La Masha, que li ha pres les ulleres del Baloo al Mowgli, s'ha autoproclamat la reina de la selva. El Mowgli, que està molt trist pel que ha passat, ha decidit anar-les a recuperar tot sol... i de nit! El Shere Khan ho té molt bé avui per cruspir-se el Mowgli... i la Masha de postres! A més, el Baloo, sense ulleres, no veu tres micos dalt d'un elefant!

13:24 El llibre de la selva - El tresor del Cau Fred
tancar

El tresor del Cau Fred

El Kaa acaba de portar un missatge urgent i molt preocupant al Baloo. Resulta que el Thuu, el guarda del Tresor del Cau Fred, s'ha posat malalt i ha desaparegut. Sense ell ja no hi ha res que pugui impedir que els humans trobin el preuat tresor. El Mowgli, amb l'ajuda de la seva nova amiga, la Langur, ja va de camí cap al Cau Fred...

13:37 Els pingüins de Madagascar - Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien
tancar

Operació: Rescat d'en Mort / Bon dia del Rei Julien

Als nens cada dia els agraden més els Morts de peluix que venen a la botiga del zoo. De fet, en Julien, que n'està molt gelós, ja se n'ha encarregat. Els ha fet tornar tots a la fàbrica, fins i tot el Mort de veritat! Més tard, en Maurice subornarà tots els animals del zoo perquè celebrin el Dia del Rei Julien. L'únic que no hi està d'acord és el Capità, però què pot fer-hi?!

14:01 Els pingüins de Madagascar - La galeta de la mala sort / Amor de mico
tancar

La galeta de la mala sort / Amor de mico

La galeta de la sort d'en Rico diu: "Ben aviat acabaràs de cul." I avui en Julien està decidit a fer que es compleixi! Més tard, la Lulu, una ximpanzè que s'estarà quatre dies al zoo, robarà el cor a en Phil, que no sap com fer-s'ho perquè s'enamori d'ell. El pitjor de tot, però, és que la Lulu s'ha enamorat d'en Mason! Avui pot passar de tot!

14:26 Martin Mystery - El poble dels adolescents
tancar

El poble dels adolescents

L'autobús que duia en Martin, la Diana i la resta de la classe al Museu de les Matemàtiques ha tingut una avaria en un poble on tots els habitants són adolescents. D'entrada, els sembla genial... Fins que en Java desapareix i en Martin rep un missatge demanant ajuda urgent! Aviat descobriran que són en una mena de "ciberdimensió desconeguda".

14:47 Martin Mystery - La invasió dels mutants marins
tancar

La invasió dels mutants marins

La M.O.M. ha enviat els nostres herois a un poblet industrial per investigar la desaparició d'alguns dels seus habitants. Resulta que uns éssers estranys es van contaminar amb una aigua tòxica i es van convertir en mutants que abdueixen humans per convertir-los en mascotes. Semblen invencibles!

15:15 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de la casa dels trigèmins
15:37 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat del naufragi
16:03 Inuyasha - En Seshomaru branda "el déu del monstre combatent"
tancar

En Seshomaru branda "el déu del monstre combatent"

Sesshomaru armat amb la poderosa Tokijin lluita contra un Inuyasha que encara no s'ha adaptat del tot al pes de la nova espasa Ullal de Ferro.

16:25 Inuyasha - En Juromaru i en Kagomaru
tancar

En Juromaru i en Kagomaru

Inuyasha i Koga es veuen obligats a formar equip per tal de vèncer els dos nous fills de Naraku: el gran Juromaru i Kageromaru.

16:50 Les Tres Bessones - La llegenda del drac vermell
tancar

La llegenda del drac vermell

La Bruixa Avorrida se'n va a la Xina i des d'allà envia una postal a les bessones i els recorda que és moment d'enviar-les a una llegenda xinesa. A la nit, les tres bessones, se sorprenen en veure passar una silueta volant davant la lluna. Tots els animals pujaran sobre el llom del dragó, que amb la sobrecàrrega acabarà caient a l'aigua. La resta dels animals intentaran guiar-lo a la superfície, però el drac, en veure el reflex de la lluna s'espanta i s'enfonsa.

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - El comboi del Bolquet
17:27 La Lua i el món - Un diumenge per mi sola
17:30 Zoobabu - Aranya
17:34 En Thomas i els seus amics - En Thomas i els porquets
17:47 L'hora del Timmy - El Timmy fa figures
18:05 Una mà de contes - Carolina i el tió
tancar

Carolina i el tió

Un Nadal, els pares de la Carolina van comprar un tió i el van tapar amb una manta al costat de la llar de foc. I, és clar, la Carolina va decidir ficar-s'hi per descobrir com era el paradís d'on plouen els regals de Nadal. Un cop a dins, va seguir unes llums misterioses que la van portar fins a...

18:16 La Supermots - Un deliqüent se'n va de vacances
tancar

Un deliqüent se'n va de vacances

Avui és un gran dia per al Doctor Dos Cervells. Li ha tocat el creuer de temàtica formatgera d'una setmana amb totes les despeses pagades que atorga la revista "Malvats Làctics". Això sí, abans d'anar-se'n s'ha de buscar un bon substitut, com ara en Glen, el seu fan número u. Capaç fins i tot de fer millores! Avui la Supermots tindrà feina! I molta!

18:28 La Supermots - L'hora de la màgica princesa Bella i el senyor Peixgròs
tancar

L'hora de la màgica princesa Bella i el senyor Peixgròs

Per fi el gran somni de la Supermots s'ha fet realitat! Avui farà de protagonista del seu programa de tele preferit: "L'hora màgica de la princesa Bella i el seu poni màgic."! I si no fos perquè tot plegat és una maquinació del senyor Peixgròs, li hauria sortit rodó... Avui aprendràs què volen dir les paraules "entabanar" i "enlairar-se"!

18:39 La Supermots - El gatet del carnisser
tancar

El gatet del carnisser

L'última arma del Carnisser és el Mixet, el gatet més bufó del món. Tothom es queda encantat quan el veu, i ell pot fer tot el que vol. Fins i tot hi ha caigut la Supermots, que l'ha trobat tan graciós que no ha sabut reaccionar. El Mixet té uns poders ocults que ni tan sols la Supermots pot aturar... De sobte, però, el Mixet desapareix. On deu ser?!

18:57 El llibre de la selva - La llesca de riu
tancar

La llesca de riu

El Mowgli no es pot ni imaginar la mà de problemes que li portarà el mirall que s'acaba de trobar a la selva. El Tabaqui se n'ha anat convençut que ara hi ha tres o quatre Mowglis i en Shere Khan, és clar, està més content que mai! Per acabar-ho d'adobar, la Masha li ha pispat el mirall al Mowgli. El Baloo té molt clar que aquests estris dels humans sempre són un maldecap.

19:08 El llibre de la selva - Els búfals
tancar

Els búfals

El Mowgli i el Bagheera s'han trobat una mare búfal que té un fill molt malalt. El Mowgli està disposat a ajudar-los, però no té clar quines són les baies que poden curar el jove búfal. Mentre la Darzee busca el Baloo per preguntar-l'hi, el Tabaqui ha avisat el Shere Khan per parar-los una trampa i cruspir-se el búfal malalt... i el Mowgli!

19:18 El llibre de la selva - El dia de l'ombra
tancar

El dia de l'ombra

El Bagheera ha desaparegut i un animal amb forma de pantera està atacant animals al poblat dels humans. El Hathi diu que es podria tractar de l'Ombra, la pantera més poderosa que ha existit mai. Diuen que és capaç de seguir les seves preses dies i dies, i que quan ataca és letal. Si és així, el Mowgli i companyia no tenen escapatòria.

19:30 Info k
19:45 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Per molts anys , Scooby-doo
tancar

Per molts anys , Scooby-doo

Aprofitant que és l'aniversari de l'Scooby-Doo, tota la colla li ha preparat una sorpresa i l'han dut al programa de televisió d'en Mark Winkendale, el presentador d'"Aquesta és la teva vida, Scooby-Doo"! Avui ens retrobarem amb tots els amics del nostre heroi... i amb un enemic molt especial, la Màscara Roja, que ha vingut a buscar venjança.

20:07 Els nous misteris de l'Scooby-Doo - Una tafaneria monstruosa/ La mà de l'horror
tancar

Una tafaneria monstruosa/ La mà de l'horror

L'Scooby i companyia, convertits en periodistes de la revista "El Tafaner", intentaran entrevistar la Norma Deathmond, desapareguda des de la seva última pel·li de terror i només localitzable a la seva mansió vigilada per monstres! Més tard, provaran de desemmascarar el secret de la Mà de l'Horror. Potser els Bessons Von Trasto hi tenen alguna cosa a veure...

20:33 Els pingüins de Madagascar - El Gelatí / El clip del zoo
tancar

El Gelatí / El clip del zoo

En Kowalski ha aconseguit donar vida a una massa de gelatina, que ara es dedica a robar fruita als animals del zoo. Com el convenceran que se'n desfaci? I com se'n desfarà?! Més tard, els animals hauran de fer alguna cosa perquè els humans tornin al zoo. De fet, els han de demostrar que els animals del zoo són tan ximples o més que els de la tele!

21:00 Tom i Jerry - Cent mètodes per enxampar un ratolí
21:07 Tom i Jerry - Hi ha un ratolí a Manhattan
21:14 Bugs Bunny i els seus amics - L'Elmer vol una mascota
21:22 Tom i Jerry - El petit fugitiu
06:01 mic 3
06:01 La Lua i el món - Hiperespai
06:04 Megaminimals - Piquem l'ullet
06:10 Megaminimals - La planta de la Cassie
06:17 La vaca Connie - La Connie i la llauna
06:28 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

En Gérald està més content que un gínjol! I és que avui l'Ajuntament ha organitzat un concurs per premiar els jardins més bonics de la ciutat! A la tarda passarà el jurat i com que el pare ha hagut de sortir a arreglar la seva màquina de gelats calents, l'Eliot s'ha quedat a cuidar el jardí..., que avui resulta que és més viu que mai! No t'ho perdis!

06:41 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot, sense saber com, s'ha deixat convèncer per quedar-se a dormir a casa d'en Max, el seu pitjor enemic. La mare està convençuda que és que en Max vol fer les paus. L'Eliot, en canvi, està disposat a passar la pitjor nit de la seva vida, sobretot després de descobrir que a casa d'en Max hi viu el fantasma d'un pirata! Quina nit que l'espera!

06:53 Eliot Kid - + info
tancar

+ info

L'Eliot ha perdut el seu nino de peluix preferit, el monstret Freddy, i la Mimi l'ajuda a buscar-lo. Han sentit un soroll a les golfes i l'Eliot està convençut que el lladre encara deu voltar per casa. Més tard, l'Eliot ha confessat que en Freddy no parava de dir que sabia volar, ell l'ha llançat enlaire i ja no l'ha vist més. Pot ser que encara estigui volant?!

Progrmació BD ....
21:34 Bola de drac - La transformació d'en Goku
tancar

La transformació d'en Goku

En Son Goku, en forma de simi, destrueix la gàbia metàl.lica. La gran bèstia comença a enderrocar el castell i desperta en Pilaf, el Xao i la Mai, que pugen a un avió per intentar reduir en Goku a trets, però aquest els derrota fàcilment i, a continuació, agafa la Bulma amb la intenció de menjar-se-la. En Pual es transforma en unes grans tisores i talla la cua del simi gegant, que torna a convertir-se en Goku, però ara sense cua, que no entén què ha passat amb el castell ni com han sortit del forn on els havia ficat en Pilaf. En Yamsha i la Bulma s'enamoren. En Goku, que s'ha d'acostumar a caminar sense cua, anuncia als seus amics que se'n va a l'illa del Follet Tortuga per entrenar-se amb el gran mestre.

21:56 Bola de drac - El rival de Goku
tancar

El rival de Goku

Son Goku s'atura a la seva cabana del pic de Paozu per recollir unes quantes coses abans de començar la preparació amb el Follet Tortuga. Mentrestant, en Yamsha, la Bulma, en Pual i l'Oolong tenen un accident a la selva i han de tornar a la civilització a peu. Una persona amb el cap pelat els avança corrent a tota velocitat. En Goku arriba a casa del follet Tortuga amb el núvol Kinton i interromp la rutina quotidiana del vell mestre. El Follet Tortuga posa una condició per acceptar en Son Goku com a deixeble: que li trobi una noia ben eixerida. En Goku, que de noies no hi entén gaire, en troba dues que no són el tipus del Follet Tortuga. Inesperadament, el calb arriba a l'illa del Follet Tortuga, es presenta com a Krilín i dóna una revista pornogràfica al Follet Tortuga per guanyar-se la seva simpatia. Però el regal no és suficient perquè el Mestre Mutenroshi decideixi qui serà el seu protegit, i dóna a en Krilín les mateixes instruccions que a en Son Goku: amb fotografies no en té prou. En Krilín i en Goku pugen al núvol i se'n van a buscar la noia eixerida que farà que el Follet Tortuga accedeixi a instruir-los.

22:24 Skins - Effy
tancar

Effy

L'Effy cada dia se sent més buida. Ja no sent res amb en Cook i la mare no li fa ni cas. La Katie i en Freddie li demanen que els acompanyi a una festa al bosc, a Globbers End, i s'hi apunta perquè sap que en Cook no hi està convidat. Un mal viatge per culpa d'uns bolets i l'arribada d'en Cook amb unes notícies impactants convertiran la festa en un malson per més d'un.

23:10 Skins - Katie i Emily
tancar

Katie i Emily

La Katie, humiliada per tot el que va passar al bosc, no vol sortir de casa ni per fer els exàmens. L'Emily, que ja sap que la Naomi passarà l'estiu a Xipre tota sola, li ha demanat que vagi amb ella al ball de l'institut, com a parella. La Katie, la Naomi i l'Emily han d'aclarir moltes coses i podrien arribar a les mans. Per cert, l'Emily ha decidit explicar a casa seva que és gai.

00:03 Waterloo Road - Cap. 35 T3E15
01:00 Farscape - Una constel·lació de dubtes
tancar

Una constel·lació de dubtes

Sizoku ha sentit com Ahkna, el ministre de la Guerra scarrà, parlava de la base secreta de Katratzi i està segura que és on Aeryn serà empresonada. Les bases de dades de Moya no diuen res de Katratzi però Crichton creu que no és la primera vegada que en sent a parlar.

01:46 One piece - Trenquem l'onada! El millor duet d'en Ruffy i en Zolo
tancar

Trenquem l'onada! El millor duet d'en Ruffy i en Zolo

El Rocketman s'acosta a l'Aqua Laguna. En Ruffy i en Zoro combinen el seu poder per fer un forat que travessi l'onada. El Rocketman passa per aquest forat, i arriba sense problemes a l'altra banda. Mentrestant, la Nami rep una trucada per la ràdio telèfon. És en Sanji, que li explica per què la Robin ha actuat d'aquesta manera tan estranya. En Ruffy aprofita per dir-li a en Sanji que, si vol, pot intentar rescatar la Robin sense ells. En Franky diu a en Sanji que l'ajudarà, però l'Usopp es nega a participar en el rescat. Llavors, però, apareix un home misteriós que es fa dir Sogeking, que sembla l'Usopp disfressat, i els diu que ell els ajudarà a rescatar la Robin.

02:12 Skins - Effy
tancar

Effy

L'Effy cada dia se sent més buida. Ja no sent res amb en Cook i la mare no li fa ni cas. La Katie i en Freddie li demanen que els acompanyi a una festa al bosc, a Globbers End, i s'hi apunta perquè sap que en Cook no hi està convidat. Un mal viatge per culpa d'uns bolets i l'arribada d'en Cook amb unes notícies impactants convertiran la festa en un malson per més d'un.

03:04 Waterloo Road - Cap. 35 T3E15
04:00 Skins - Effy
tancar

Effy

L'Effy cada dia se sent més buida. Ja no sent res amb en Cook i la mare no li fa ni cas. La Katie i en Freddie li demanen que els acompanyi a una festa al bosc, a Globbers End, i s'hi apunta perquè sap que en Cook no hi està convidat. Un mal viatge per culpa d'uns bolets i l'arribada d'en Cook amb unes notícies impactants convertiran la festa en un malson per més d'un.

04:49 Waterloo Road - Cap. 35 T3E15
05:43 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

A l'"Alguna Pregunta Més?" ("APM?"), l'Homo APM? farà l'entrevista més surrealista a l'actor Juan Diego Botto. D'altra banda, Núria Feliu, uns dels mites de l'APM?, es "desmelenarà" i explicarà com veu la tele a "La televisió és cultura". A més a més, Iker Casillas serà protagonista d'un anunci, es presentarà el tràiler de "The Artist" i es mostrarà amb un pare intolerant a "El defensor de l'espectador". També hi haurà temps per ballar amb l'"Sputnik", el hòbbit Frodo s'espantarà amb el futur que ens espera, es presentarà la versió més eròtica de "La Riera" i riallades a dojo amb els 5 "Millors". Tot això i moltes coses més, en un programa de 30 minuts.