TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
12:03 Notícies 3/24
12:35 Notícies 3/24
13:25 Notícies 3/24
13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Arròs a la piula
tancar

Arròs a la piula

Per mi vacances vol dir Empordà, Costa Brava i també una forma de fer arròs pròpia d'aquelles terres. Fem arròs a la piula. www.tv3.cat/cuines

15:55 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Vicenç ha declarat la guerra al seu net, però en Manel vol fer les paus. La Gemma ja té l'alta i té por de fer sola la convalescència. L'Andreu s'ofereix per al que calgui. En Cesc, que té la Marta al punt de mira, convenç l'Armando que posi en Pep de cap de comptabilitat en lloc d'ella. La Sílvia comença a ser conscient de l'envergadura del negoci que vol muntar. La Gemma li deixa clar que no ho està fent bé.

16:34 Tarda oberta
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
21:56 Merlí - Els peripatètics del segle XXI
tancar

Els peripatètics del segle XXI

Els peripatètics se'n van de convivències al Montseny i el Merlí es consolida com el professor preferit dels alumnes. La Mònica fa un acostament al Gerard. El Gabi es fa molt amic de la Quima

22:53 Merlinari - La gamba
tancar

La gamba

Lleida serà l'última parada del "Merlinari". Vam preguntar els alumnes de segon de batxillerat sobre la manera de celebrar el final de curs i com encaraven la nova etapa fora de l'institut.

23:30 Més 324
01:12 Gran Reserva. Xou - Constantino romero
tancar

Constantino romero

És un programa que encara el perfil d¿un malalt de tele que, tanmateix, observa i analitza aquest fenomen sense reverències i amb certa ironia.

02:21 Ritmes a l'estudi - TRIPHASSIC
tancar

TRIPHASSIC

Llibert Fortuny i Gary Willies afegeixen un nou projecte a la seva ja àmplia trajectòria. Aquest trio ens ofereixen un repertori peculiar en què els elements electrònics es barregen amb els del jazz, i aconsegueix noves maneres d'expressió. En la sessió que segueix, veureu un Llibert carregat d'efectes analògics i digitals, que donen com a fruit un deliri sonor molt ben acompanyat rítmicament per Willis i Davis Gómez.

03:21 Jazz a l'estudi - Tharrats-Coloma
tancar

Tharrats-Coloma

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

04:20 Blues a l'estudi - THE SUITCASE BROTHERS
tancar

THE SUITCASE BROTHERS

Sens dubte, els germans Puertas són el millor duo de blues acústic de tot l'estat. Influïts per duos mítics com els de Sonny Terry i Brownie McGhee o Paul Rishell i Annie Raines. Els Suitcase han desenvolupat un estil propi, ple de força i sentiment. Pere Puertas, a la guitarra i la veu, i Víctor Puertas, a l'harmònica i la veu, són els fantàstics Suitcase Brothers.

05:20 Jazz a l'estudi
05:55 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
21:22 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Vicenç ha declarat la guerra al seu net, però en Manel vol fer les paus. La Gemma ja té l'alta i té por de fer sola la convalescència. L'Andreu s'ofereix per al que calgui. En Cesc, que té la Marta al punt de mira, convenç l'Armando que posi en Pep de cap de comptabilitat en lloc d'ella. La Sílvia comença a ser conscient de l'envergadura del negoci que vol muntar. La Gemma li deixa clar que no ho està fent bé.

21:58 La gent normal - Drogues, es controlen?
tancar

Drogues, es controlen?

El motorista Joan Garriga, tristament traspassat el mes d'agost, el cantant Pep Sala i Giovanna Valls, autora del llibre Aferrada a la vida, quina relació han tingut amb les drogues?Com se supera l'addicció a la drogues?Hi ha molta més droga de la que intuïm? En el discurs contra la droga som paternalistes? Innocents? En aquesta nova edició de La gent normal, testimonis excepcionals compartiran la seva experiència amb les drogues. Agnès Marquès acompanya Joan Garriga, excampió de motociclisme, a un circuit en el qual el pilot torna a pujar dalt d'una moto de competició, i parla sobre com el consum de cocaïna va truncar la seva carrera i com va passar de tenir-ho tot a quedar-se sol i viure pràcticament en la indigència. "Quan s'acaben els diners, la gent fuig", diu per a La gent normal. Garriga també parla sobre les seves recaigudes amb un fort sentit de l'humor, "el millor de les drogues és deixar-les¿ fins a la propera vegada" . Vivències que són compartides per la Giovanna Valls, autora d'Aferrada a la Vida i germana del primer ministre francès, Manel Valls. Un llibre on explica la seva batalla personal i íntima contra la seva addicció a les drogues durant la meitat de la seva vida. Des de com va començar, en una festa amb amics, de jove, fins a caure al pou de l'heroïna, que aconseguia robant. Experiència que explica en instituts, on parla sense pèls a la llengua sobre què a representat ser heroïnòmana i com ha aconseguit sortir-se'n, "abans de recaure a la droga prefereixo morir-me". El programa també compta amb el testimoni del cantant Pep Sala representant de tota una generació molt castigada per les drogues i que ell va patir molt de prop amb la pèrdua de companys i amics que es van quedar pel camí per culpa del seu consum. "La diferència és que jo vaig tenir molta sort. Un dia se'm va posar malament i mai més".Joan Garriga, Giovanna Valls i Pep Sala són alguns dels testimonis d'aquest nou programa de La gent normal que té com a object

22:25 La gent normal - Viure amb sobrepès
tancar

Viure amb sobrepès

Què tenen en comú els comunicadors Xavier Pérez Ezquerdo i Sílvia Tarragona, l'actriu Mireia Gubianas i el doctor Eduard Estivill? Que són o han estat persones amb molt sobrepès. El sobrepès és genètic o està relacionat amb mals hàbits o qüestions de salut?Com influeixen els hàbits alimentaris en la infància?Acceptem dins la normalitat una persona amb sobrepès? Pérez Ezquerdo, Tarragona, Gubianas i Estivill reflexionen en aquest capítol de La gent normal sobre les seves vivències com a persones grasses, des de qüestions quotidianes a estereotips que els atribueixen, es pregunten per què són grassos i com els afecta aquesta condició en la seva salut.Davant de problemes d'aquest tipus, el doctor Eduard Estivill, que era obès des de petit, es va sotmetre a una reducció d'estómac: "Hem de reivindicar el dret a ser gros, però hi ha alguna cosa dintre del nostre cervell, induïda per la societat on vivim, que fa que encara tota la gent obesa o amb sobrepès en el fons volem ser més prims." Els periodistes Xavier Pérez Ezquerdo i Sílvia Tarragona, i l'actriu Mireia Gubianas, que va interpretar el paper principal a l'obra de teatre "Gorda", expliquen sense embuts com conviuen amb els quilos de més i amb quins prejudicis han de lluitar a diari. "'Està gorda perquè és una vaga o perquè és una estúpida o una deixada'... no és així. La persona que té un problema de pes, independentment de l'addicció al menjar, és una persona que té un problema al darrere", diu Tarragona.El programa també es planteja algunes qüestions com l'origen del sobrepès, la càrrega genètica i dels mals hàbits alimentaris. En aquest sentit, dóna veu també al testimoni del Dani, un adolescent que fa teràpia per tractar el seu sobrepès, i a models de talles grans, actualment conegudes com a "curvies", a les quals visitem durant el transcurs d'una sessió de fotografies. Cristina Haro n'és una i reivindica que un cos que no segueix els estàndards de la moda pot ser igualment atractiu.

22:53 A taula - A Astúries
tancar

A Astúries

En Salvador Fernández és un dels pocs pescadors asturians que encara pesquen de manera tradicional. És el patró major de la confraria de pescadors i viu prop de Cudillero, un poblet amb encant de la costa asturiana. La seva dona Amparo i la seva mare Josefa coneixen una pila de receptes tradicionals fetes amb peix fresc i sec o amb salsa de cabrales el típic formatge blau de les muntanyes asturianes.

23:19 A taula - A Castella-La Manxa
tancar

A Castella-La Manxa

Un matrimoni encara jove abandona Madrid per dedicar-se a la producció pròpia de manxego al seu poblet de Ciudad Real. Per mantenir-se en el negoci amb productes de qualitat, elaboren el formatge amb llet d'ovella ecològica, de pura raça manxega.En plena crisi econòmica, ella ha de tornar a treballar mitja jornada fora de casa i solament se'n van sortint gràcies al suport dels pares respectius.Cuinen els plats típics castellans: "migas", "tiznao" de bacallà, truita de patata i ceba amb puntes d'espàrrec, "pollo caldoso"... I amb la resta dels olis de fregir, l'àvia fa pastilles de sabó per a tot l'any.

23:45 Cinema a mitjanit - Cendres del cel
tancar

Cendres del cel

CENDRES DEL CELProducció: Bausan Films, 2007Direcció: Jose Antonio QuirósGuió: Dioniso Pérez, Jose Antonio Quirós amb la col·laboració d'Ignacio del MoralDirector de fotografia: Álvaro GutiérrezMúsica: Ramón PradaIntèprets:Celso Bugallo (Federico), Clara Segura (Cristina), Gary Piquer (Pol Ferguson), Fran Sariego (Mario), Beatriz Rico (Tati) i Raquel Hevia (Marisol)Vall Negrón, un lloc on la majoria dels seus habitants viuen enganxats a una Central Tèrmica. Allà, arriba per atzar, Pol Ferguson, un anglès que escriu guies turístiques, interessat en les excel·Lències d'una regió del nord d'Espanya de la qual en té referències mediàtiques (una princesa i un pilot de Fòrmula 1). La roulotte que condueix Ferguson el deixa penjat a la vall, ocupada per la omnipresent Central Tèrmica, quan pretenia recórrer la costa i visitar els diversos monuments històrics. Obligat a romandre a la vall, Pol Fergusons coneix a Federico, un vilatjà de més de setanta anys que porta temps lluitant contra la contaminació de la central i que creu fermament que el Compromís de Kyoto la condemnarà al tancament. Serà Federico que realment farà descobrir a l'anglès la singular vida en aquests microcosmos amenaçat i la vegada protegit, per la Central Tèrmica.

01:15 La cuina de Rachel Khoo: Melbourne - + info
tancar

+ info

La Rachel dedicarà l'última setmana d'estada a Melbourne per indagar sobre la cuina fusió. És evident que la diversitat cultural de Melbourne ha tingut un impacte espectacular en la gastronomia, per això, en aquesta ocasió, la Rachel busca receptes que reflecteixin aquesta barreja de cultures, que, en la majoria de casos, sempre tenen al darrera la història personal dels grans cuiners que les elaboren.

01:38 Les costes franceses des de l'aire - Concarneau
01:46 Les costes franceses des de l'aire - Sobrevolant l'Aber Wrac'h
01:54 La gent normal - Drogues, es controlen?
tancar

Drogues, es controlen?

El motorista Joan Garriga, tristament traspassat el mes d'agost, el cantant Pep Sala i Giovanna Valls, autora del llibre Aferrada a la vida, quina relació han tingut amb les drogues?Com se supera l'addicció a la drogues?Hi ha molta més droga de la que intuïm? En el discurs contra la droga som paternalistes? Innocents? En aquesta nova edició de La gent normal, testimonis excepcionals compartiran la seva experiència amb les drogues. Agnès Marquès acompanya Joan Garriga, excampió de motociclisme, a un circuit en el qual el pilot torna a pujar dalt d'una moto de competició, i parla sobre com el consum de cocaïna va truncar la seva carrera i com va passar de tenir-ho tot a quedar-se sol i viure pràcticament en la indigència. "Quan s'acaben els diners, la gent fuig", diu per a La gent normal. Garriga també parla sobre les seves recaigudes amb un fort sentit de l'humor, "el millor de les drogues és deixar-les¿ fins a la propera vegada" . Vivències que són compartides per la Giovanna Valls, autora d'Aferrada a la Vida i germana del primer ministre francès, Manel Valls. Un llibre on explica la seva batalla personal i íntima contra la seva addicció a les drogues durant la meitat de la seva vida. Des de com va començar, en una festa amb amics, de jove, fins a caure al pou de l'heroïna, que aconseguia robant. Experiència que explica en instituts, on parla sense pèls a la llengua sobre què a representat ser heroïnòmana i com ha aconseguit sortir-se'n, "abans de recaure a la droga prefereixo morir-me". El programa també compta amb el testimoni del cantant Pep Sala representant de tota una generació molt castigada per les drogues i que ell va patir molt de prop amb la pèrdua de companys i amics que es van quedar pel camí per culpa del seu consum. "La diferència és que jo vaig tenir molta sort. Un dia se'm va posar malament i mai més".Joan Garriga, Giovanna Valls i Pep Sala són alguns dels testimonis d'aquest nou programa de La gent normal que té com a object

02:18 La gent normal - Viure amb sobrepès
tancar

Viure amb sobrepès

Què tenen en comú els comunicadors Xavier Pérez Ezquerdo i Sílvia Tarragona, l'actriu Mireia Gubianas i el doctor Eduard Estivill? Que són o han estat persones amb molt sobrepès. El sobrepès és genètic o està relacionat amb mals hàbits o qüestions de salut?Com influeixen els hàbits alimentaris en la infància?Acceptem dins la normalitat una persona amb sobrepès? Pérez Ezquerdo, Tarragona, Gubianas i Estivill reflexionen en aquest capítol de La gent normal sobre les seves vivències com a persones grasses, des de qüestions quotidianes a estereotips que els atribueixen, es pregunten per què són grassos i com els afecta aquesta condició en la seva salut.Davant de problemes d'aquest tipus, el doctor Eduard Estivill, que era obès des de petit, es va sotmetre a una reducció d'estómac: "Hem de reivindicar el dret a ser gros, però hi ha alguna cosa dintre del nostre cervell, induïda per la societat on vivim, que fa que encara tota la gent obesa o amb sobrepès en el fons volem ser més prims." Els periodistes Xavier Pérez Ezquerdo i Sílvia Tarragona, i l'actriu Mireia Gubianas, que va interpretar el paper principal a l'obra de teatre "Gorda", expliquen sense embuts com conviuen amb els quilos de més i amb quins prejudicis han de lluitar a diari. "'Està gorda perquè és una vaga o perquè és una estúpida o una deixada'... no és així. La persona que té un problema de pes, independentment de l'addicció al menjar, és una persona que té un problema al darrere", diu Tarragona.El programa també es planteja algunes qüestions com l'origen del sobrepès, la càrrega genètica i dels mals hàbits alimentaris. En aquest sentit, dóna veu també al testimoni del Dani, un adolescent que fa teràpia per tractar el seu sobrepès, i a models de talles grans, actualment conegudes com a "curvies", a les quals visitem durant el transcurs d'una sessió de fotografies. Cristina Haro n'és una i reivindica que un cos que no segueix els estàndards de la moda pot ser igualment atractiu.

02:45 Ritmes a l'estudi - VERMOUTH TIME
tancar

VERMOUTH TIME

Aquest quintet és una formació dedicada al soul-jazz, aquesta barreja de ritme i harmonia tan característica de la dècada dels anys 60. L'orgue Hammond és un dels elements clau d'aquest so i en aquesta formació el toca el multiinstrumentista Víctor Puertas, que ja ens ha visitat anteriorment. Els Vermouth Jazz són: Víctor Puertas a la veu i al Hammond, Pau Ruíz a la guitarra, Sergi Franch al saxos, Marc Mena a la trompeta i Raúl Lorenzo a la bateria.

03:45 Jazz a l'estudi - Marc Miralta
tancar

Marc Miralta

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

04:45 Blues a l'estudi - DELTA POWER TRIO
tancar

DELTA POWER TRIO

Un projecte impulsat per Joan Vinyals, juntament amb Ignasi Zamora i David Gómez, que funciona des del 2006. El llenguatge d'aquest guitarrista barceloní sempre ha dut el blues implícit i així ho ha demostrat en diferents formacions com Fuego o Open Arms. Joan Vinyals, a la guitarra, Ignasi Zamora, al baix, Jean Paul Dupeyron a la guitarra i David Gómez a la bateria són Delta Power Trio.

05:40 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - Que arriba la pluja!
tancar

Que arriba la pluja!

Ha caigut una tempesta d'aquelles que fan història. La Connie, que ha sortit a passejar, s'ha trobat una papallona molt despistada, que quan plou, sempre se li mullen les ales. La vaqueta i els seus amics li ensenyaran que observant el cel, es pot saber quan caurà un xàfec.

06:07 La vaca Connie - Perduts a la neu
tancar

Perduts a la neu

Ha arribat l'hivern i la Connie, com de costum, ha sortit a passejar pel bosc. De cop i volta, comença a nevar i la neu fa desaparèixer el camí. Hi ha altres maneres d'orientar-se? La natura és tan sàvia que ens ajuda fins i tot quan ens perdem pel bosc.

06:14 La vaca Connie - La Connie i les endevinalles
tancar

La Connie i les endevinalles

L'àvia Clara ha proposat una endevinalla a en Patch i a la Connie perquè coneguin més bé els costums dels animals que viuen al bosc i al llac. Evidentment, per trobar la solució hauran d'anar a demanar ajuda a tots els seus amics. T'agraden les endevinalles?

06:20 La vaca Connie - La tortuga trista
tancar

La tortuga trista

La Connie ha conegut una tortuga que està molt trista, perquè no li agrada haver de portar sempre una closca al damunt. La nostra amiga li farà veure els avantatges que té anar tan ben protegida. Te la imagines, una tortuga sense closca?

06:32 Zoom, el dofí blanc - La sirena de la llacuna
tancar

La sirena de la llacuna

L'Auru arriba anunciant esverat que ha vist una sirena a la llacuna, però ningú no el creu, només la Marina, que decideix anar-la a buscar pel seu compte. La pobra nena no s'imagina la descoberta que està a punt de fer. Per sort, quan arriba el perill sempre pot comptar amb l'ajuda de l'Oum, el dofí blanc, i del seu germà Yann.

06:44 Zoom, el dofí blanc - La desaparició de la tortuga
tancar

La desaparició de la tortuga

Els nostres amics troben a alta mar una tortuga verda que va a pondre els ous a la platja on va néixer. Però l'endemà, quan la van a veure, descobreixen que ha desaparegut misteriosament. En Yann, el Zoom i en Patrick la van a buscar, però la Marina, volent-hi ajudar, embolica encara més la troca i acaba dins del vaixell d'uns pescadors furtius molt dolents.

06:55 Zoom, el dofí blanc - La perla negra
tancar

La perla negra

En Yann i l'Auru troben un repte nou per competir entre ells: anar a buscar una perla negra per a la Timéti. La tradició de l'illa diu que qui regali una d'aquestes perles a la seva enamorada tindrà l'oportunitat de ballar amb ella a la festa de l'Heiva, la gran festa major anual de l'arxipèlag. Quin dels dos nois aconseguirà pescar-ne una?

07:07 Zoom, el dofí blanc - Els jocs de la Polinèsia
tancar

Els jocs de la Polinèsia

Mirant els tatuatges del Papà Tuanaku, tant al Yann com a l'Auru els agafen ganes de tenir-ne un d'igual. Per fer-se'l, el xaman Ramana els explica un seguit de proves molt dures que hauran de superar. La tradició diu que per a aquest ritual iniciàtic s'han d'enfrontar als pitjors perills de l'illa. Una altra qüestió és si els dos joves estan preparats per fer-ho!

07:21 Doraemon - El caixer automàtic de les indemnitzacions / El concurs de fotografia / L'assecada
tancar

El caixer automàtic de les indemnitzacions / El concurs de fotografia / L'assecada

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:40 Doraemon - El cotxe d'en Nobita / Una casa refrescant / Invasió telefònica
tancar

El cotxe d'en Nobita / Una casa refrescant / Invasió telefònica

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:04 Els germans Kratt - El misteri dels pingüins del Pol Nord?
tancar

El misteri dels pingüins del Pol Nord?

Els germans Kratt són al pol sud, on aprenen coses dels pingüins i els seus poders. Llavors, reben un missatge de la Nua, que és al pol nord: hi ha trobat tres pingüins. Això, als germans Kratt els estranya i els preocupa, perquè de pingüins només n'hi ha al pol sud i no estan acostumats als depredadors que hi ha al pol nord. L'equip es posa a investigar el misteri i mira de tornar els pingüins cap a casa.

08:29 Pirata i Capitano - El tresor de Barbaverda
tancar

El tresor de Barbaverda

Un dia, bussejant, la Pirata troba una ampolla amb un missatge a dintre. És el mapa del tresor del pirata Barbaverda, que està enterrat a l'illa dels Cent Esculls. Per arribar al tresor, hauran de sortejar molts perills: esculls i bancs de sorra, aigües plenes de meduses i uns micos que llancen coses als visitants. Però ja la coneixeu, la Pirata: quan sent la paraula "tresor", s'hi tira de cap.

08:40 Pirata i Capitano - Un remei per a la Popeta
tancar

Un remei per a la Popeta

La Popeta no es troba gens bé. Segons el "Llibre de la Pirateria", per curar-la necessiten flor de prímula i alga zebrada. Els nostres amics es divideixen en dos equips: uns van al fons del mar a buscar l'alga zebrada, i els altres, a l'illa Malaia a buscar la flor de prímula. El Roberto té molta por de volar, però puja a l'hidroavió perquè vol ajudar la Popeta.

09:01 El xai Shaun - Bon Nadal al corral!
tancar

Bon Nadal al corral!

Quan en Shaun descobreix que el granger passarà el Nadal tot sol, decideix reunir tots els animals per donar-li una sorpresa que no oblidarà mai. Es passaran tota la nit decorant la granja perquè quan el granger es desperti pugui celebrar un Nadal d'allò més màgic. Serà una nit molt llarga, però la il·lusió de veure el granger content és el que compta!

09:08 El xai Shaun - Un tractor amb problemes
tancar

Un tractor amb problemes

Avui el granger s'ha trobat que el tractor no se li engega. Com s'ho farà, ara, per llaurar els camps? En Shaun i companyia estan convençuts que tenen la solució i han decidit fer-li una revisió. La pega és que no hi ha ningú que entengui gaire de mecànica. En fi, si més no, passaran una bona estona... I al tractor que no li passi res!

09:14 El xai Shaun - El detector de metalls
tancar

El detector de metalls

Sembla divertit el detector de metalls del granger. A en Shaun li faria molta gràcia poder-hi jugar una estona. Fa un sorollet molt curiós i es poden trobar un munt de coses. Fins i tot l'anell que porta el toro al nas! Això de córrer davant d'un toro no n'és tant, de divertit! I si no, pregunta-ho a en Shaun i companyia!

09:20 El xai Shaun - La fada de les dents
tancar

La fada de les dents

En Bitzer sovint fa la vida impossible a les ovelles, però avui no pot ni amb la seva ànima. Té un mal de queixal terrible i no és bo per res. Sort que en Shaun s'ha ofert per fer-li de dentista. I és que, en el fons, se l'estima molt, el gos del granger. El que no sap en Bitzer és que en Shaun és un dentista amb uns mètodes molt peculiars...

09:26 El xai Shaun - Acampada caòtica
tancar

Acampada caòtica

Un excursionista malcarat ha plantat la tenda al camp on pasturen les nostres amigues, les ovelles. Ja et pots imaginar que a en Shaun i companyia no els ha fet cap gràcia. Per això aprofitaran que l'home ha sortit a donar un volt per preparar-li una bona rebuda quan torni de l'excursió. No te la perdis!

09:32 El xai Shaun - Salveu l'arbre!
tancar

Salveu l'arbre!

El granger necessita llenya per escalfar la casa i ha decidit tallar l'únic arbre que hi ha al camp on pasturen les ovelles. Com s'ho faran sense el seu estimat arbre?! És l'únic que els fa una mica d'ombra... De vegades, fins i tot companyia. La situació és desesperada i s'han de prendre mesures desesperades. La missió d'avui és... salvar l'arbre!

09:43 El petit Nicolas - El metge
tancar

El metge

La mestra acaba d'anunciar que demà al matí el doctor Maldeboca anirà a l'escola a posar vacunes a tots els alumnes. En Clotaire n'ha sentit parlar als grans i es veu que aquest metge, a més de ser un animal, fa servir una xeringa enorme! Aviat tothom buscarà excuses perquè no el punxin i començaran els embolics i les corredisses!

09:55 El petit Nicolas - Ja està, ja en tenim!
tancar

Ja està, ja en tenim!

Avui el pare d'en Nicolas té mala sort. Es perdrà la retransmissió de la final de la Copa de futbol, el partit de l'any, perquè se li ha espatllat la ràdio. La mare diu que potser ja és hora que es modernitzin i que es comprin un televisor, però el pare s'hi nega. L'altra opció és que l'àvia els deixi el seu. I ara només falta instal·lar-lo! Que no sigui res!

10:07 El petit Nicolas - Tuuuut!
tancar

Tuuuut!

Avui l'Alceste s'ha presentat a casa d'en Nicolas amb el seu tren elèctric i, al cap d'una estona i d'una mica de picabaralla, el pare els ha hagut de renyar i li ha recordat a en Nicolas que si l'espatlla, l'haurà de pagar amb els diners de la seva guardiola. Més tard, el pare s'ha quedat jugant tot sol amb el trenet i, encara que costi de creure, ha sigut ell, el que l'ha espatllat!

10:21 Bola & Bill - Hostes vingueren que de casa ens tregueren
tancar

Hostes vingueren que de casa ens tregueren

La senyora Stick ha d'anar a l'hospital i deixa el seu gat, el Caporal, a casa del Bola perquè li cuidin mentre és fora. El Caporal li fa la guitza al Bill, però sense que ni el Bola ni els seus pares ho vegin, i el pobre gos és el que queda sempre com l'antipàtic. Al final, el castiguen a anar a dormir al jardí.

10:33 Bola & Bill - La cangur
tancar

La cangur

Arriba una cangur nova a cuidar el Bola mentre els seus pares són fora. Però al nen no li agrada ni que li faci fer els deures abans de jugar, ni el sopar que li fa ni el pijama que li vol fer posar. El Bola, el Bill i la Carolina s'alien per fer-li la guitza a la Júlia i l'acaben deixant tancada al garatge. Però llavors els sembla sentir un lladre i troben a faltar la cangur!

10:45 Bola & Bill - Perill: Tortuga en llibertat
tancar

Perill: Tortuga en llibertat

La senyora Stick, la veïna del Bola, creu que la Carolina es convertirà en una tortuga gegant i perillosa. Com que quan truca al zoo per demanar que la vinguin a capturar no li fan cas, decideix caçar-la ella mateixa i portar-la al zoo. Amb l'ajuda del seu gat, intentarà atrapar la pobra Carolina de mil maneres. Sort que la tortuga té l'ajuda del Bola i el Bill per escapar-se de la veïna!

10:56 Bola & Bill - Una nit en blanc
tancar

Una nit en blanc

El Bola vol dormir amb el Bill, i perquè els pares l'hi deixin fer, els promet que al matí endreçarà l'habitació. El problema és que el Bill no para de roncar i de bellugar-se, i el pobre Bola no pot aclucar l'ull en tota la nit. Al matí, està totalment zombi! Si els pares se n'adonen, no tornaran a dormir junts mai més, i el Bill ha de fer veure que el Bola està fresc com una rosa.

11:12 Yakari - La gran caminada de l'Ull Passat per Aigua
tancar

La gran caminada de l'Ull Passat per Aigua

En aquest episodi, els nostres amics fan una competició i guanya el que cull més llenya de tots. El Llavor de Bisó, però, pensa que és un joc indigne d'un caçador i diu que vol fer heroïcitats per aconseguir la ploma que distingeix els valents. A més, s'estranya molt que l'Ull Passat per Aigua en tingui una, perquè és un indi que es passa la vida dormint. Llavors el Roc Tranquil els explica als tres amics una història que els deixa bocabadats.

11:24 Yakari - Volar planant
tancar

Volar planant

En aquest episodi, el Yakari i el Fill del Tro van pel bosc i es troben l'Arc del Cel, que cull plantes per fer els seus remeis. N'hi falta una de concreta i el Yakari sap on trobar-la. Se n'hi van corrent fent una cursa a veure qui hi arriba primer sense tocar a terra. L'esquirol volador, que els veu mentre recull nous per l'hivern, també s'hi afegeix.

11:35 Yakari - El Tomahawk sagrat
tancar

El Tomahawk sagrat

En aquest episodi, la tribu del Yakari es prepara per fer la migració anual cap al sud. Com a part del ritual, al tipi del Consell d'Ancians s'exposen els objectes sagrats de la tribu. Els nens van a admirar-los i els crida l'atenció especialment un tomahawk que pertanyia a l'avi del Roc Tranquil. Mentrestant, els caçadors discuteixen sobre qui té més dret i més mèrits per anar al capdavant de la tribu i dirigir-la durant el viatge, i els nostres amics consideren que, per una vegada, podrien ser ells. El Roc Tranquil haurà de dedidir.

11:47 Yakari - La clariana dels esperits
tancar

La clariana dels esperits

En aquest episodi, el Yakari es troba un animal al seu tipi que no havia vist mai. És un bassarisc. L'animalet li explica que s'ha quedat sense cau i que no sap on anar perquè els altres animals el fan fora del bosc. Al nostre amic li sap molt de greu i decideix trobar-li un lloc per viure tranquil. Però no serà gens fàcil.

11:58 Yakari - El Yakari i l'óssa embogida
tancar

El Yakari i l'óssa embogida

Al bosc hi ha una óssa que espanta els animals i les persones. Fins i tot el seu cadell li té por perquè es comporta d'una manera estranya i agressiva. El Yakari descobreix que el que li passa és que s'ha clavat una espina d'un esbarzer a la pota que li fa molt de mal i no se la pot treure. I se les empesca per adormir-la i treure-li l'espina i així tot torna a la normalitat.

12:11 Les noves aventures de Peter Pan - Com una patena
tancar

Com una patena

Després que els hagi renyat la mare perquè tenien l'habitació desendreçada, en John, en Michael i la Wendy arriben al País de Mai Més per adonar-se que allà, el tema de la neteja, també és de primer ordre. El capità Garfi, molt enfadat, vol posar tothom a fer dissabte! Per cert, avui coneixeràs els Arbres Xerraires, uns roures gegantins que volen silenci absolut!

12:33 Les noves aventures de Peter Pan - L'aniversari d'en Peter
tancar

L'aniversari d'en Peter

En Peter Pan no celebra mai els aniversaris perquè no vol fer-se gran. De fet, al País de Mai Més estan prohibits, els aniversaris! Avui la Wendy, en John, en Michael i la Campaneta tenen pensat d'organitzar-n'hi un per sorpresa. Potser si hi vénen els pirates serà més divertit i en Peter Pan canviarà de parer! Sigui com sigui, l'aniversari s'ha de celebrar!

12:53 Espies de veritat - Les viudes negres
tancar

Les viudes negres

Aquesta vegada les nostres heroïnes se les hauran de veure amb un grup d'animadores d'allò més perverses i amb el seu entrenador, un home implacable.

13:18 El detectiu Conan - La veritat del dia de Sant Valentí: el cas
tancar

La veritat del dia de Sant Valentí: el cas

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

13:40 El detectiu Conan - La veritat del dia de Sant Valentí: les deduccions
tancar

La veritat del dia de Sant Valentí: les deduccions

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

14:05 Shin Chan - Ei, que la Himawari no vol anar al metge! / Ei, que apareix el terror dels peixos! / Ei, que el temps és ben b
tancar

Ei, que la Himawari no vol anar al metge! / Ei, que apareix el terror dels peixos! / Ei, que el temps és ben b

La Himawari té una mica de febre i la Misae la porta al pediatre, que és tan guapo, que totes dues en queden enamorades. En Shin Chan va a pescar amb el seu pare i intenten pescar una carpa gegant per endur-se el premi de 100.000 iens. La Misae i en Shin Chan miren el pronòstic del temps de la Ruleta de la Fortuna, un programa de la tele, però no l'encerten mai.

14:29 Shin Chan - Ei, que fer encàrrecs és molt cansat / Ei, que podem guanyar 100.000 iens amb una foto / Ei, que la senyoreta
tancar

Ei, que fer encàrrecs és molt cansat / Ei, que podem guanyar 100.000 iens amb una foto / Ei, que la senyoreta

Ei, que fer encàrrecs és molt cansat / Ei, que podem guanyar 100.000 iens amb una foto / Ei, que la senyoreta Matsusaka espera que li facin una proposició

14:56 Bola de drac Z - L'arma secreta del Freezer! Les diabòliques forces especials del capità Gineu!
tancar

L'arma secreta del Freezer! Les diabòliques forces especials del capità Gineu!

Després de conèixer la derrota d'en Zarbon davant d'en Vegeta, en Freezer ha decidit enviar els seus guerrers d'elit a Namek, la seva arma secreta de destrucció total, les diabòliques forces del capità Gineu. Mentrestant, a Namek, en Vegeta s'adona que li han robat una Bola de Drac i sospita d'en Son Gohan.

15:19 Bola de drac Z - La Bulma està en perill! La bola de quatre estrelles cau en mans del Freezer
tancar

La Bulma està en perill! La bola de quatre estrelles cau en mans del Freezer

Sense voler, el viatge d'en Son Goku cap a Namek s'està convertint en un entrenament molt dur que augmentarà encara més la seva força. D'altra banda, la Bulma, que s'està fent càrrec de la bola que en Son Gohan li va robar a en Vegeta, ha entrat en una espiral de desgràcies i podria acabar a mans d'en Freezer.

15:45 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i els trons
tancar

En Raa Raa i els trons

A la selva Xiu Xiu Xivarri, se senten uns sorolls molt forts i ningú sap què són. En Raa Raa ho vol saber i descobreix que són trons. A tothom li agraden els trons, menys a en Croc Croc, que li fan molta por. En Raa Raa i els seus amics li ensenyen que de vegades, els trons són uns sorolls ben divertits.

15:55 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i el grup musical Xivarri
tancar

En Raa Raa i el grup musical Xivarri

En Croc Croc vol muntar un grup de música amb una pedra timbal, però se li trenca la baqueta i no pot tocar. Tots els altres animals s'afegeixen al grup, però en Croc Croc no hi podrà participar fins que en Raa Raa no hi trobi una solució.

16:04 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i el misteri sorollós
tancar

En Raa Raa i el misteri sorollós

A la selva apareixen unes petjades rodones acompanyades d'un soroll molt misteriós. En Raa Raa i els seus amics creuen que hi ha un monstre voltant per la selva, però resulta que és en Croc Croc que es passeja amb unes xanques.

16:13 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i la cursa
tancar

En Raa Raa i la cursa

En Raa Raa sent un xiulet que resulta que ve de l'aerolliscador d'en Tut Tut, que té un forat i perd aire. La Piu Piu l'ajuda a tapar el forat amb un pegat. En Raa Raa diu que l'aerolliscador no és tan ràpid com el seu bugui-bugui, però en Tut Tut creu que les coses no s'han de fer de pressa, sinó a poc a poc i amb bona lletra. Per veure qui té raó, fan una cursa.

16:26 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Una vaca fugitiva
tancar

Una vaca fugitiva

El Pat ha de fer una entrega molt especial i voluminosa, una vaca, que ha encarregat el senyor Thompson. És un animal manso i inofensiu, però no serà gens fàcil transportar-lo. Fins i tot necessitaran l'ajuda d'un helicòpter.

16:40 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Un castell inflable
tancar

Un castell inflable

Avui el Pat ha de fer una entrega molt especial, un paquet molt sospitós que fa sorolls i salta. Quan per error el Pat i el Ben desfan el paquet a la central de correus, resulta que a dintre hi ha un castell inflable destinat a la festa de final de trimestre de l'escola. Però esclar, transportar un castell de plàstic inflat no és el mateix que desinflat.

16:53 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Cine a la fresca
tancar

Cine a la fresca

En l'episodi d'avui, el Pat ha de fer una triple entrega: ha de recollir un projector, una pantalla i una bobina de cine i dur-ho tot a Pencaster, on el Michael ha organitzat la primera sessió de cine a la fresca de la comarca. Com sempre, la missió no serà tan fàcil com sembla.

17:06 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Pat, el carter i els jocs d'hivern
tancar

Pat, el carter i els jocs d'hivern

Estan a punt de celebrar-se uns jocs d'hivern i el Pat ha d'anar a fer l'entrega especial, que són uns pneumàtics per una cursa dels jocs. Els nens van cap als turons a fer la primera prova, el concurs de ninots de neu, però esperen molt il·lusionats la cursa de pneumàtics. Mentrestant, el Pat va cap als turons a portar els pneumàtics, però el cotxe li rellisca amb el gel i queda encallat a la cuneta. Finalment, i gràcies al Jess, podrà arribar al seu destí.

17:23 Nils Holgersson - El cap als núvols
tancar

El cap als núvols

El Nils es queda sol a la granja de casa seva i captura l'Athanor, un follet que li concedeix el desig de volar. Això sí, ho haurà de fer a coll del Martin, una oca de granja que, a partir d'ara, es convertirà en el seu amic inseparable. Reduït a la mida d'un follet i amb el do de comunicar-se amb els animals, el Nils té la intenció d'anar a buscar les oques salvatges per unir-se a una migració que estarà plena d'aventures.

17:35 Nils Holgersson - Endevina qui ve a sopar
tancar

Endevina qui ve a sopar

El Nils i el Martin es tornen a trobar les oques salvatges, però per culpa d'ells la Ploma Suau es fa una ferida a l'ala. Després d'un aterratge d'emergència, decideixen passar la nit en una platja per on ronda el Riota, la guineu afamada. A terra, les tècniques de defensa de les oques són molt limitades. El Nils sap que, si les salva de la guineu, tenen moltes possibilitats de poder-se unir a l'estol de les oques salvatges.

17:46 Nils Holgersson - Les aventures de les terres del sud
tancar

Les aventures de les terres del sud

En plena migració amb les oques salvatges, el Nils coneix la Lina, una follet que li explica que el malèfic Follet Negre ha capturat el seu avi per prendre-li tots els poders. El Nils, sense l'aprovació de l'Akka -com de costum-, es compromet a ajudar la Lina i a baixar al terrorífic món subterrani del Follet Negre. Sense que ho sàpiga, el Nils coneix perfectament l'avi de la Lina.

17:59 El Mic i els seus amics - + info
tancar

+ info

"El Mic i els seus amics" presenta les històries del Mic agrupades en capítols. Les aventures dels titelles s'acompanyen de petits vídeos protagonitzats per nens i nenes, i separadors amb imatges de natura. És una sèrie pensada perquè els súpers més petits gaudeixin encara més! El Mic i els seus amics es troben cada dia per cantar cançons, explicar contes, dir endevinalles... Viuen en un lloc on hi ha turons, arbres, flors i papallones.Tot està a punt per jugar. Només cal fer... MAC, MEC, MIC, TOCA'T EL MELIC!

18:25 La caleta de la Lily - La loció de fetge de bacallà
tancar

La loció de fetge de bacallà

A la Caleta del Tronc, en Salat s'arregla per anar a dinar amb la Lloca. Es vol perfumar bé i es posa un munt de loció de fetge de bacallà del seu avi, en Gos Padrí. La Lily prova d'explicar-li que fa una pudor terrible, però en Salat no la vol escoltar, fins que, després de veure la reacció general, el gos de mar accepta canviar de perfum.

18:32 La caleta de la Lily - La vella Berta
tancar

La vella Berta

La Lily es troba una brotxa a la platja i, anant cap a la Caleta del Tronc, s'assabenta que en Salat es disposa a pintar i reparar la seva vella barca Berta. Però ho ha de deixar estar, i la Lily aplega els seus amics per arreglar la barca i donar-li una sorpresa a en Salat. Aviat s'adonen, però, que adobar la Berta és més difícil que no es pensaven.

18:43 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Climatika
tancar

Climatika

En aquest episodi, Ladybug s'haurà d'enfrontar amb els terrorífics fenòmens atmosfèrics que és capaç de generar la temible Climatika, una noia rabiosa per haver perdut el concurs de noia del temps de la televisió i que l'Esfinx reclutarà per dur a terme la seva venjança contra els nostres superherois.

19:05 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Mim
tancar

El Mim

El Fred Heprèle, el pare de la Mylène, és mim i està a punt d'estrenar un espectacle a París, però el Chris, el seu suplent a l'obra, s'ho manega per quedar-se el paper que havia d'interpretar el Fred. L'Esfinx aprofita el disgust i la frustració del Fred per akumatitzar-lo i així aconseguir els Miraculus de Ladybug i Gat Noir.

19:30 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:47 El Zack i el Quack - La gincama dels ous de Pasqua desplegables
tancar

La gincama dels ous de Pasqua desplegables

El dia que se celebra la gincama dels ous de Pasqua, les gallines de xocolata que precisament ponen aquests ous s'escapen del galliner i posen en perill la celebració de la festa. Però abans que es llevi tothom, el Zack i el Quack, assabentats per una nota de les males notícies, intentaran trobar les gallines i tornar-les al galliner.

19:57 El Zack i el Quack - Polos de plàtan
tancar

Polos de plàtan

El Zack i el Quack no paren de competir, és el que els agrada més. Però la Kira els demana que facin una pausa i l'ajudin a collir plàtans per poder fer polos de plàtan per tothom. Però el Zack i el Quack no poden evitar convertir l'aventura en una altra competició, i en una competició, com és normal, no pot guanyar tothom.

20:07 El Zack i el Quack - El Pop-up exprés
tancar

El Pop-up exprés

Avui fa molta calor i ningú té ganes de fer res. Al Zack se li acut que la millor manera de refrescar-se és anar a la neu, i per això busca una pàgina on n'hi hagi. El problema és que al llarg del camí, al tren que els porta la neu s'hi van afegint més passatgers dels previstos.

20:23 Les aventures del gat amb botes - Lament en va
tancar

Lament en va

El Gat amb Botes se sent infinitament culpable després que l'Uli hagi fet aparèixer l'estàtua gegant del Llop de Sang, deixant el poble de San Lorenzo al damunt de tot, gairebé fregant els núvols. Per això, decideix renunciar al seu càrrec d'heroi oficial i opta per exercir una altra funció important al poble. De sobte, però, apareixen el rei talp i la reina megamicra, ben enfadats perquè l'estàtua gegant també ha desplaçat els seus regnes, i a partir d'aquí el Gat es replanteja la seva decisió.

20:51 El detectiu Conan - La teletransportació màgica d'en Kaito Kid (1a part)
tancar

La teletransportació màgica d'en Kaito Kid (1a part)

L'oncle de la Sonoko prepara una trampa per atrapar en Kaito Kid, però el lladre aconsegueix teletransportar-se al terrat d'un edifici i fuig amb el seu botí.

Progrmació BD ....
06:27 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:51 Sobre rodes - Sobre rodes
07:51 Dakar - Dakar 2018
08:45 Futbolint
09:47 Gol a gol - Gol a gol
tancar

Gol a gol

Diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de TV3 el veterà programa "Gol a gol", que, al llarg de 60 minuts, oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol.

10:51 Futbol Sala - F.C. Barcelona Lassa-Catgas Energia
12:18 Ok Lliga - F.C. Barcelona Lassa-Noia
tancar

F.C. Barcelona Lassa-Noia

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

13:40 Zona zàping
14:15 Flaix
15:15 Programes Externs Esports - Vignemale, 60 anys més tard
15:45 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

16:09 Voleibol femení - Voleibol femení: Barça-Sant Cugat
18:14 Bàsquet - Bàsquet: Final Torneig Junior Hospitalet
19:54 Zona zàping - Zona 2017
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:00 Dakar - Dakar 2018
21:48 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

22:12 Quan s'apaguen els llums - Gemma Mengual
tancar

Gemma Mengual

A "Quan s'apaguen els llums", el nou programa del Departament d'Esports de TV3, Lluís Canut conversa amb persones que han tingut una trajectòria destacada en el món de l'esport.Amb la tranquil·litat que dona no estar sota els focus de l'actualitat, personalitats com Ronaldinho, Schuster, Chicho Sibilio, José María García, JoanGaspart o Alfredo Evangelista, entre d'altres, es confessen al periodista ii expliquen tot allò que quan estaven en actiu no es van atrevir a explicar.

23:00 El Club de la Mitjanit
01:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:25 Dakar - Dakar 2018
02:11 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:34 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

03:32 El Club de la Mitjanit
05:33 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.