TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
07:59 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:27 Notícies 3/24
12:57 Notícies 3/24
13:55 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:50 Cuines - Turbot amb avinagrats
tancar

Turbot amb avinagrats

De les moltes formes de cuinar el turbot, avui n'escollim la que ens farà salivar més. Fem turbot amb envinagrats.

16:05 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Quim, que s'acaba reconciliant amb en Litus, organitza una trobada de tots dos amb en Miquel. Al Flora, en Quim especula sobre què devia passar amb en Sergi, cosa que acaba descobrint. Tot plegat li crearà un problema amb la Paula. A més, en Litus fa una revelació a en Miquel relacionada amb el cas del cotxe ratllat d'en Vicenç quan anaven a l'institut. En Manel està totalment obsessionat per culpa de la foto seva despullat que corre per les xarxes, i no vol ni sortir al carrer. La Tània n'està farta, però l'Ari mira de fer-lo reaccionar. La Gemma denuncia a en Miquel el mòbing d'en Cesc i li explica que està embolicat amb la Cris. En Miquel pren una decisió dràstica. Quina?

16:45 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
21:58 Polònia - + info
tancar

+ info

Mariano Rajoy (Queco Novell) ja ha trobat una nova feina que li permetrà continuar desenvolupant els seus punts forts, en aquest cas, en una companyia elèctrica. Davant les adversitats de l'empresa, en Mariano mantindrà la calma i entrarà en acció. Bé, farà allò que feia, però en un altre despatx.La cúpula dels socialistes espanyols encara no se'n sap avenir del gir de guió provocat per Pedro Sánchez (Pep Plaza). Com li anirà el primer dia? Qui trucarà a la seva porta? Què haurà negociar per poder governar? Es farà tantes preguntes com aquesta nota de premsa?Tot i que el seu líder ja hagi passat pàgina, Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i Cristóbal Montoro (Xavi Serrano) intentaran arreglar el problema del Partit Popular. I no serà de cap altra manera que trencant el continu espai-temps amb el Delorean de Marty McFly.El musical d'aquest dijous serà una versió del "Shiny Happy People", de R.E.M.. Això sí, en lloc de parlar de gent feliç, hi podrem veure una sèrie de gent que està enfadada les vint-i-quatre hores del dia: els detractors de Quim Torra (Ivan Labanda).Al "Telenotícies", Raquel Sans (Mireia Portas) donarà pas a Josep Capella (David Olivares) per copsar què en pensen, a París, de la moció de censura. Capella sentirà una sobtada desafecció per tot allò que no sigui espanyol. També sabrem com avancen les últimes setmanes per presentar la declaració de la renda a Hisenda amb un dels nous treballadors de l'Agència Tributària: Florentino Pérez (Jordi Ríos).I la companyia Elèctrica Dharma ens interpretarà una peça amb un dels personatges del programa. Quin tema serà?

22:37 Katalonski - Brussel·les
tancar

Brussel·les

A Brussel·les, en Halldor troba "katalonskis" per casualitat. Vivim l'últim dia al país de la violoncel·lista sèrbia Lidia Cviktovac; riem amb el peculiar humor del curiós lingüista finès Johan Hägmann; fem fúting amb Celine Stocco; pixem juntament amb el professor càntabre Jon Landa; preparem amb Amandine Rubio un regal molt especial per a la seva amiga de l'ànima de Torredembarra; coneixem l'impecable intèrpret Dietrich Schneider i el funcionari portuguès Rui Cavaleiro fa un dibuix de Halldor que pengen a Instagram.

23:40 Quan arribin els marcians - Els sense llar, la por i les dones a la música
tancar

Els sense llar, la por i les dones a la música

L'oblit dels més vulnerables, les pors que condicionen la societat contemporània, la presència de les dones als festivals de música i Judit Neddermann, protagonistes del vint-i-cinquè capítol marcià.

00:32 Més 324 - + info
tancar

+ info

Avui, al Més 324", analitzem les reaccions que ha provocat la filtració d'imatges dels presos polítics dins del centre d'Extremera i del tractament que n'han fet els mitjans. També abordem la presa de possessió del nou govern de Pedro Sánchez. Entrevistem la magistrada Montserrat Comas, portaveu de Jutgesses i Jutges per la Democràcia; i amb Enric Palau i Ricard Robles parlarem del 25è aniversari del Sónar.

02:08 Gran Reserva. Xou
03:16 Ritmes a l'estudi - JAVIER GALIANA & SPICE BERBERECHOS
tancar

JAVIER GALIANA & SPICE BERBERECHOS

El pianista gadità ens presenta "Campo de Agramante", el seu últim disc, que amb una formació renovada aprofundeix en el camí musical obert en la seva obra anterior, "Werther en Nueva York". La formació jazzística dels components de la banda i el flamenc com a base continuen sent l'element principal de la seva recepta.

04:16 Jazz a l'estudi - Shu-Shu
tancar

Shu-Shu

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:16 Blues a l'estudi - BLAS PICÓN
tancar

BLAS PICÓN

Picón ofereix un repertori clàssic, però a la vegada amb una veu pròpia. En la seva música, el sentiment està per damunt del virtuosisme, i l'honestedat i la simplicitat, per damunt dels malabarismes musicals. Blues i Rhythm'n'Blues apassionat i enèrgic. L'acompanyen en la sessió d'avui: Òscar Rabadán a la guitarra, Johnny Pedraza també a la guitarra i Reginald Vilardell a la bateria.

Progrmació BD ....
21:24 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

En Quim, que s'acaba reconciliant amb en Litus, organitza una trobada de tots dos amb en Miquel. Al Flora, en Quim especula sobre què devia passar amb en Sergi, cosa que acaba descobrint. Tot plegat li crearà un problema amb la Paula. A més, en Litus fa una revelació a en Miquel relacionada amb el cas del cotxe ratllat d'en Vicenç quan anaven a l'institut. En Manel està totalment obsessionat per culpa de la foto seva despullat que corre per les xarxes, i no vol ni sortir al carrer. La Tània n'està farta, però l'Ari mira de fer-lo reaccionar. La Gemma denuncia a en Miquel el mòbing d'en Cesc i li explica que està embolicat amb la Cris. En Miquel pren una decisió dràstica. Quina?

22:01 300 - La violència
tancar

La violència

Avui els catalans tenen una imatge pacífica i entenimentada. Però, durant els últims tres segles, Catalunya ha viscut la majoria d'anys sota la violència, de vegades amb episodis brutals. Fins al punt que la fama de violents dels catalans va traspassar fronteres. En aquest episodi de la sèrie "300" explorem per què aquest país ha viscut tants anys sota la violència i què hem fet o què no hem fet per aturar-la.Després de la guerra de Successió, i durant molts anys, la presència de l'exèrcit a les ciutats catalanes va ser font de conflictes. I, més encara, a partir del moment en què, trencant la tradició, les autoritats militars van implantar les quintes obligatòries pels joves catalans. La campana Honorata de la catedral de Barcelona va ser la protagonista de la primera gran revolta contra les quintes.Les grans revoltes urbanes van ser les protagonistes al segle XIX. La nova classe obrera -sense canals de participació democràtica-, les guerres carlines i la repressió encarregada a l'exèrcit, van fer un còctel literalment explosiu. Vegeu, si no, la bullanga de 1835, que va acabar amb el cadàver del general encarregat de reprimir la revolta arrossegat pels carrers de Barcelona.Els enfrontaments violents entre obrers i patrons van continuar durant molts anys. A principis del segle XX, davant l'empenta del moviment anarquista, alguns empresaris van decidir exercir la repressió pel seu compte. Són els anys del pistolerisme.El clima d'hostilitats i la manca de representació de la classe obrera van continuar fins a l'esclat de la Guerra Civil, que alguns van utilitzar per passar comptes amb el passat. Durant els primers mesos de guerra, a la rereguarda van morir assassinades unes 4.000 persones. L'any següent, en plena guerra, la Generalitat encarrega al jutge Bertran de Quintana que obri les fosses i investigui els autors dels crims.Després de la guerra, la dictadura de Franco venia la imatge d'un país en pau. Però la pau no era sinó el terror i la repressió que paralitzava la gent. A la comissaria de Barcelona, l'encarregat d'aquesta repressió implacable era el comissari Antonio Juan Creix.

23:00 Cronos - Lise Meitner. La mare de la bomba atòmica
tancar

Lise Meitner. La mare de la bomba atòmica

Lise Meitner va ser una d'aquelles dones que es van anticipar al seu temps: una física de talent extraordinari, digna de ser comparada amb Einstein, i una pionera del feminisme, en una època on les dones estaven predestinades a ser mares i mestresses de casa. Amb el teló de fons de l'Holocaust, té lloc aquest drama emocional d'una pacifista que, a través de la seva estimada professió, acaba fent un descobriment que esdevindrà el punt de partida per desenvolupar l'arma més mortífera de tota la història.

23:55 Cinema a mitjanit - La plaga
tancar

La plaga

Històries aparentment inconnexes que es creuen a la perifèria de Barcelona han servit a Ballús per construir aquest retrat commovedor de la vida que bull als afores de les grans ciutats, entre camps, autopistes i polígons industrials.

01:15 300 - La violència
tancar

La violència

Avui els catalans tenen una imatge pacífica i entenimentada. Però, durant els últims tres segles, Catalunya ha viscut la majoria d'anys sota la violència, de vegades amb episodis brutals. Fins al punt que la fama de violents dels catalans va traspassar fronteres. En aquest episodi de la sèrie "300" explorem per què aquest país ha viscut tants anys sota la violència i què hem fet o què no hem fet per aturar-la.Després de la guerra de Successió, i durant molts anys, la presència de l'exèrcit a les ciutats catalanes va ser font de conflictes. I, més encara, a partir del moment en què, trencant la tradició, les autoritats militars van implantar les quintes obligatòries pels joves catalans. La campana Honorata de la catedral de Barcelona va ser la protagonista de la primera gran revolta contra les quintes.Les grans revoltes urbanes van ser les protagonistes al segle XIX. La nova classe obrera -sense canals de participació democràtica-, les guerres carlines i la repressió encarregada a l'exèrcit, van fer un còctel literalment explosiu. Vegeu, si no, la bullanga de 1835, que va acabar amb el cadàver del general encarregat de reprimir la revolta arrossegat pels carrers de Barcelona.Els enfrontaments violents entre obrers i patrons van continuar durant molts anys. A principis del segle XX, davant l'empenta del moviment anarquista, alguns empresaris van decidir exercir la repressió pel seu compte. Són els anys del pistolerisme.El clima d'hostilitats i la manca de representació de la classe obrera van continuar fins a l'esclat de la Guerra Civil, que alguns van utilitzar per passar comptes amb el passat. Durant els primers mesos de guerra, a la rereguarda van morir assassinades unes 4.000 persones. L'any següent, en plena guerra, la Generalitat encarrega al jutge Bertran de Quintana que obri les fosses i investigui els autors dels crims.Després de la guerra, la dictadura de Franco venia la imatge d'un país en pau. Però la pau no era sinó el terror i la repressió que paralitzava la gent. A la comissaria de Barcelona, l'encarregat d'aquesta repressió implacable era el comissari Antonio Juan Creix.

02:10 Forquilla i motxilla - Destinació: el Vietnam 2
tancar

Destinació: el Vietnam 2

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

02:36 Xarxa Natura - Alta Garrotxa
tancar

Alta Garrotxa

En la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són autèntics desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica. Aquesta sèrie vol donar a conèixer aquest patrimoni.

02:42 Cinema a mitjanit - La plaga
tancar

La plaga

Històries aparentment inconnexes que es creuen a la perifèria de Barcelona han servit a Ballús per construir aquest retrat commovedor de la vida que bull als afores de les grans ciutats, entre camps, autopistes i polígons industrials.

04:00 Els habitants de la fi del món - Austràlia
tancar

Austràlia

Ben Fogle viatja a l'interior d'Austràlia on passa uns dies amb Barbara Walker, una vídua de 61 anys que fa vuit anys que viu sola. Descobreix per què aquesta antiga fotògrafa suïssa va deixar el seu país per anar-se'n a viure en un dels entorns més inhòspits del planeta intentant mantenir viu el llegat del seu marit cuidant les plantes i els animals autòctons. En Ben li dóna un cop de mà en el seu intent de controlar l'expansió d'una espècie invasora de gripau gegant que destrueix altres animals i l'ajuda a cuidar 63 cavalls salvatges i alimentar cries d'animals rescatats.

04:44 Thalassa - Els Mörker, nissaga de bussejadors
05:01 Els Estats Units des de l'aire - La crida de la naturalesa d'Alaska
tancar

La crida de la naturalesa d'Alaska

L'ésser humà va trepitjar el territori d'Alaska fa 20.000 anys. Des d'aleshores, milers de persones s'han sentit fascinades per la bellesa del seu paisatge indòmit i per les grans riqueses naturals que oculta. Cims majestuosos, glaceres immenses i extensions inacabables de tundra atrauen aventurers, buscadors d'or, esportistes i científics de tot el món. La duresa de les condicions climatològiques i l'existència de grans depredadors provoquen, encara avui, que moltes d'aquestes aventures no tinguin un final feliç. Però l'home també és el causant de desastres que posen en perill tots aquests tresors, com el cas del vessament de petroli de l'"Exxon Valdez", del qual avui dia encara es noten les conseqüències.

05:52 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 Megaminimals - El planeta trist
tancar

El planeta trist

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:06 Megaminimals - En Pickle, l'invisible
tancar

En Pickle, l'invisible

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:11 Megaminimals - El megamuseu
tancar

El megamuseu

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:16 Megaminimals - Cap a l'Àrtic!
tancar

Cap a l'Àrtic!

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:21 Megaminimals - Colors màgics
tancar

Colors màgics

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:26 Megaminimals - El rei ensopit
tancar

El rei ensopit

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:31 Megaminimals - Els ous de la sort
tancar

Els ous de la sort

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:37 Megaminimals - Bota pilota !
tancar

Bota pilota !

MEGAMINIMALSProducció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012Director: Josep VicianaGuionistes: Josep Viciana i Teo TarrasMúsica: Josep Roig"Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:46 Pat, el gos - El gran robatori del Pat
tancar

El gran robatori del Pat

La Lola ha de presentar un treball a classe sobre els pirates, però, per una trapelleria del Caputxet, el treball va a parar entre els plànols que la mare de la Lola ha de presentar al museu. Per poder-lo recuperar, el Pat s'aliarà amb els seus rivals habituals, els coloms.

06:54 Pat, el gos - La impressora 3D
tancar

La impressora 3D

La mare de la Lola s'ha comprat una nova impressora 3D i la Lola té la intenció de fer-la servir en tornar d'escola per fer regals per als seus pares. Abans, però, el Pat l'haurà de recuperar de les urpes dels coloms.

07:00 Pat, el gos - Enrenou al museu
tancar

Enrenou al museu

La Lola ha d'anar de visita amb l'escola al Museu d'Història Natural, però el Pat s'adona que a dins de la motxilla se li ha colat de polissó el Caputxet i decideix seguir-los per evitar que el gatet entremaliat faci cap malesa al museu.

07:07 Pat, el gos - Com una tona de totxanes
tancar

Com una tona de totxanes

Aprofitant que la seva mare és arquitecta, la Lola visita el solar d'un edifici en construcció per fer un reportatge fotogràfic per a un treball de l'escola. Però el trio de coloms, com sempre, miraran d'esguerrar-ho tot. Per sort, també com sempre, hi ha el Pat per arreglar-ho tot.

07:14 Pat, el gos - El concurs de bellesa
tancar

El concurs de bellesa

Al barri organitzen un concurs de bellesa de mascotes i la Lola pensa d'enviar-hi el Pat, però el gos li fa veure que val més enviar-hi el gat Caputxet. Entre tots dos el prepararan per al concurs. El guanyarà?

07:21 Pat, el gos - Un Halloweeen terrorífic
tancar

Un Halloweeen terrorífic

És la nit de Halloween, i la Lola i les seves mascotes, el gos Pat i el gat Caputxet, van casa per casa demanant llaminadures. L'aparició del Víctor i el seu gos Tanc complicarà una mica les coses. I també hi ajudaran els tres coloms arxienemics del Pat, sempre disposats a fer la punyeta.

07:29 Doraemon - El núvol de llamps / El misteriós home del futur / El programador meteorològic
tancar

El núvol de llamps / El misteriós home del futur / El programador meteorològic

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:49 Doraemon - L'estel dels desitjos / La gran batalla dels vaixells teledirigits / La càmera fotogràfica penetrant
tancar

L'estel dels desitjos / La gran batalla dels vaixells teledirigits / La càmera fotogràfica penetrant

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:09 Els germans Kratt - Els pregadéus
tancar

Els pregadéus

Dos germans admiradors dels Kratt el envien un missatge per demanar-los ajuda: tenen l'habitació plena de cries de pregadéus i no es poden moure perquè si no, les aixafarien. Els Kratt corren a ajudar-los, però el malvat Zach ha interceptat el missatge d'auxili i vol imitar els braços dels pregadéus per millorar els seus robots. Entre això i que els roba el miniaturitzador, els Kratt ho tenen difícil per fer la seva feina.

08:33 Pirata i Capitano - Discòrdia a can Pirata
tancar

Discòrdia a can Pirata

L'Omàntol Blau decideix treure del soterrani de l'illa de les Barracudes un antic cofre amb tresors per ensenyar-los als pirates, però en aquest cofre hi ha un sabre que distorsiona la vida dels pirates fins al punt de fer que s'arribin a barallar entre ells. Què té d'especial, aquest sabre? Com és que provoca malestar i baralles entre la família pirata? Podrà la Pirata aconseguir que la pau torni a regnar a can Pirata?

08:55 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - L'extraordinària màquina del temps
tancar

L'extraordinària màquina del temps

L'Ajay ha organitzat la fira anual de Greendale, amb moltes atraccions i coses per fer. L'estrella de la fira ha de ser la nova màquina del Ted, una extraordinària màquina del temps, que és capaç d'alleujar els efectes de la calorada que pateixen a la comarca.

09:10 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - Els gats idèntics
tancar

Els gats idèntics

Avui, el Pat ha d'anar a entregar una gata a la doctora Gilbertson. És una gata idèntica que el Jess i, quan el Julian la veu, diu que li agrada més que el Jess. El Jess ho sent i es posa tot trist. De camí, quan la van a portar a casa la doctora, la Bess s'escapa de la furgoneta i, quan veu la Bonnie, s'espanta i s'enfila a dalt d'un fanal. El Pat agafa l'helicòpter i la fa baixar fent-li olorar un ratolí farcit d'herba gatera i per fi la pot portar a casa la doctora sana i estàlvia.

09:23 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - La competició de monopatí
tancar

La competició de monopatí

L'Ajay ha organitzat una competició de monopatí a Greendale, ja que és un expert d'aquest esport. Però per poder fer la demostració que tothom espera, necessita un monopatí nou que li ha d'entregar el Pat. I el Pat, que no ha pujat mai en un monopatí, haurà de fer un curset accelerat d'aquest esport.

09:36 Pat, el carter: Servei d'entregues especial - El vitrall de l'estació
tancar

El vitrall de l'estació

L'Ajay està esperant un nou vitrall per l'estació de tren, però quan intenten instal·lar-lo, descobreixen que és massa gran i no hi cap. Sort que el Ted té la màquina perfecte per resoldre el problema. L'únic és que el vitrall acaba esquerdat i representa un perill públic. El Pat haurà de buscar una solució alternativa.

09:49 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i la cascada Plic-ploc
tancar

En Raa Raa i la cascada Plic-ploc

En Raa Raa sent el soroll d'un degoteig i descobreix que ve de la Cascada Xipixapi, que s'ha quedat sense aigua. Intrigats per la situació, en Raa Raa i els seus amics van resseguint el curs del riu fins que veuen què ha passat. Un cop detectat el problema hauran de trobar una solució per tornar a tenir aigua.

09:59 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa té singlot
tancar

En Raa Raa té singlot

En Raa Raa és una mica trapella i li agrada molt donar ensurts als seus amics de la selva Xiu-xiu-xivarri. Els en prepara un de molt bo i els va a buscar. Però de sobte li agafa singlot. Ara potser li hauran de donar un ensurt a ell per fer-li passar el singlot.

10:08 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i la migdiada escandalosa
tancar

En Raa Raa i la migdiada escandalosa

En Raa Raa i la Gigi senten un rum-rum molt curiós i van a veure d'on surt. Quan es posen a voltar per la selva cridant i rient, s'adonen que el soroll misteriós s'atura. Després de buscar molt, acompanyats de la Zebi i en Tut Tut, descobreixen que el soroll eren els roncs d'en Croc Croc, que volia fer la migdiada i ha hagut d'anar canviant de lloc per no sentir l'escàndol que feien els altres.

10:16 Raa Raa, el lleó escandalós - El joc perfecte per a l'Uh Uh
tancar

El joc perfecte per a l'Uh Uh

En Raa Raa s'ha encarregat d'organitzar els jocs de la festa de la Gigi. En té molts de pensats i tots són molt divertits. El que passa és que l'Uh Uh no hi sap jugar bé perquè tot ho vol fer de pressa. Després de provar-ne uns quants i de veure que sempre perd, l'Uh Uh es posa trist, però en Raa Raa de seguida hi troba una solució.

10:25 Raa Raa, el lleó escandalós - En Raa Raa i la sortida per la selva
tancar

En Raa Raa i la sortida per la selva

La Gigi decideix fer una sortida amb tricicle per la selva. En Raa Raa i en Tut Tut la veuen i s'hi afegeixen, però aviat s'adonen que si cadascú tira per on vol, topen entre ells. Llavors, demanen a en Croc Croc que dirigeixi el trànsit, però quan tots es posen a voltar per la selva, el pobre Croc Croc no dona l'abast i han de buscar una altra solució.

10:37 El xai Shaun - Els treballadors
tancar

Els treballadors

El granger ha avisat uns treballadors perquè vinguin a arreglar una canonada que s'ha rebentat a la granja. El ramat s'ha passat tot el dia avorrint-se veient com treballaven, però esperant amb candeletes que pleguin perquè ja saben com fer-ho per convertir la granja en un autèntic parc aquàtic! I per fi ha arribat l'hora!

10:44 El xai Shaun - La peça que falta
tancar

La peça que falta

Avui el Shaun s'ha trobat un trencaclosques que no té amo i ha reunit tot el ramat perquè l'ajudin a muntar-lo. Fet i fet, sembla que no és tan complicat, però quan el tenen acabat resulta que hi falta una peça. El Shaun està més que decidit a acabar-lo, i ja saps que quan se li posa una cosa entre cella i cella, és capaç de fer el que faci falta per aconseguir-la!

10:50 El xai Shaun - El pelicà
tancar

El pelicà

La visita inesperada d'un convidat molt especial a la granja ha posat el Shaun i el Bitzer en estat d'alerta. La veritat és que és tot un honor rebre un pelicà, i faran el que faci falta perquè se senti ben rebut. Quan s'adonen que el que té és gana, veuen clar que l'únic que els pot donar un cop de mà és el granger, que precisament arriba de pescar! Avui els tocarà fer el pispa, si volen ser uns bons amfitrions!

10:56 El xai Shaun - Comandament a distància
tancar

Comandament a distància

Avui hi ha partit de futbol! Tothom està a punt davant del televisor per veure un enfrontament que es presenta molt emocionant quan, de sobte, una avioneta de control remot ensopega amb l'antena i se'n va la imatge. L'encarregat de pujar a la teulada a fer la reparació és el Bitzer, que de seguida hi afegeix tot el ramat i... vés a saber què pot arribar a passar!

11:02 El xai Shaun - El dia de la marmota
tancar

El dia de la marmota

Falta poc perquè arribi la furgoneta dels gelats i en Bitzer només pensa en la recompensa que li donaran quan tingui totes les feines fetes. El problema és que encara n'hi falten unes quantes i s'hi haurà d'afanyar molt si ho vol tenir tot enllestit a temps. En Shaun li pot donar un cop de pota, però ja saps que les presses no són pas la seva especialitat.

11:08 El xai Shaun - Els ànecs
tancar

Els ànecs

En Shaun i la resta d'ovelles s'acaben d'adonar que una parella d'ànecs els han pispat tot el jaç per fer-se un niu ben còmode damunt de la caseta d'en Bitzer. Si aquesta nit volen dormir calentons, ja es poden començar a espavilar! El que no saben és que aquests ànecs la saben molt llarga! I aquesta nit també volen dormir com reis!

11:14 Geronimo Stilton - Màgia extrarràtica
tancar

Màgia extrarràtica

El gran Broquetti, un mag molt amic d'en Geronimo, ha fet un "abracadabra, formatge de cabra" i ha fet desaparèixer la Gran Esfinx. Un problema extraràtic, si no la torna a fer aparèixer! Ningú sap on ha anat a parar, i els Stilton ja són de viatge cap a Egipte per donar un cop de mà al seu amic. Si no apareix en 48 hores, el tancaran a la presó fins que s'ensorrin les piràmides!

11:37 Geronimo Stilton - La mala sort de l'equip Fromage
tancar

La mala sort de l'equip Fromage

El Tour de Rat, la cursa de bicis més important de l'any, avui passa per Ratalona. En Geronimo i companyia no se'n perdran detall, sobretot perquè hi participa el seu gran amic, el famós ciclista Jacques Fromage, que des que ha començat la cursa no ha parat de tenir accidents! Pot ser que hi tingui res a veure el fet que la Sally sigui la patrocinadora del seu rival, en Devon Blau?!

12:03 Espies de veritat - Espies i futbol
tancar

Espies i futbol

Aquest any hi ha entrenador nou a l'equip de futbol de l'institut. L'Alex està molt il·lusionada i sembla que no tingui temps per a res més. La Sam i la Clover aviat descobriran que el nou entrenador està utilitzant una pilota que controla la ment de la gent per crear el seu propi exèrcit privat. L'objectiu encara no està gaire clar, però pinta molt negre¿

12:24 Espies de veritat - Espies no tan de veritat (1a part)
tancar

Espies no tan de veritat (1a part)

La Sam, la Clover i l'Alex són al centre comercial The Groove per renovar-se el vestuari, quan descobreixen una misteriosa venedora de braçalets. Han tingut sort: per fi han trobat un accessori de moda que no té la Mandy! Però no saben que els braçalets són l'últim disseny de la malvada Helga Von Guggen, i que van ser ideats especialment per fer oblidar els records de les tres espies. Ara la Sam, la Clover i l'Alex no saben qui és en Jerry ni que treballen per a la WOOHP com a espies. Sense aquests records, les tres noies no poden evitar que la Lamos porti a terme el seu últim pla: segrestar en Jerry i eliminar-lo d'una vegada per totes. Podran les espies recobrar la memòria i salvar en Jerry?

12:46 Les aventures del gat amb botes - Històries
tancar

Històries

Tot San Lorenzo es disposa a sortir a cercar els objectes que falten del tresor. Els nens, evidentment, també s'hi volen afegir, però el Gat és molt clar: només adults. A més, ells s'han de quedar a vigilar que ningú s'acosti a la casa del tresor. Avorrits, no saben què fer fins que arriba Taranis, el déu del tro, decidit a recuperar el seu ceptre, que molt probablement s'amaga a San Lorenzo. Per aturar-lo, els nens s'inventaran tota mena d'històries.

13:11 El detectiu Conan - El secret amagat al lavabo (1a part)
tancar

El secret amagat al lavabo (1a part)

El doctor Agasa ha descobert que el doctor Miyano, el pare de l'Ai tenia un amic de la infantesa, en Dejima, que és dissenyador. En Dejima que va ajudar el pare de l'Ai a fer un llibre que li va suposar el reconeixement de tota la professió. Potser si localitzen el seu amic podran descobrir més coses dels homes de negre i dels pares de l'Ai... Quan van a veure en Dejima, descobreixen que la germana gran de l'Ai va amagar alguna cosa al lavabo de l'estudi de disseny en una ocasió en què va visitar-lo. I per acabar de complicar les coses, mentre ells són allà, en Dejima es menja l'hamburguesa del dinar i cau rodó a terra: l'han enverinat.

13:33 El detectiu Conan - El secret amagat al lavabo (2a part)
tancar

El secret amagat al lavabo (2a part)

Qui ha enverinat en Dejima? Com pot ser que només hi hagi restes de verí a la seva mà esquerra, als forats del cinturó, i al seu mocador? L'Ai té por que els homes de negre no estiguin involucrats en el cas. Les sospites recauen damunt els empleats del despatx, i el culpable no podrà fugir de les deduccions d'en Conan i el doctor Agasa. Ah! I què havia deixat al lavabo la germana gran de l'Ai? Unes cintes on hi ha gravada la veu de la seva mare! Els ajudaran a descobrir més coses dels homes de negre?

13:56 Shin Chan - Ei, que la mare se'n va a un balneari! / Kenta Musashino - Contra l'Exèrcit de Kasukabe / Ei, que ens perdem a
tancar

Ei, que la mare se'n va a un balneari! / Kenta Musashino - Contra l'Exèrcit de Kasukabe / Ei, que ens perdem a

La Misae i la Kei van a un hotel-balneari totes dues soles, com si fossin jovenetes, però a la Misae li surten tics de mama. Els amiguets d'en Shin Chan el van a veure fer kendo al dojo d'en Kenta. En Hiroshi ha instal·lat un gps especial al cotxe i la Misae es pensa que amb aquest aparell ja no es perdrà més, com li sol passar habitualment.

14:22 Shin Chan - Ei, que tinc un termos màgic / Ei, que la Nené és terrible quan s'enfada / Ei, que cuidem un gat molt car
tancar

Ei, que tinc un termos màgic / Ei, que la Nené és terrible quan s'enfada / Ei, que cuidem un gat molt car

Ei, que tinc un termos màgic / Ei, que la Nené és terrible quan s'enfada / Ei, que cuidem un gat molt car

14:47 Bola de drac Z - L'extinció de la raça humana pot ser un fet
tancar

L'extinció de la raça humana pot ser un fet

El monstre Bu es presenta al palau de Déu i li exigeix a en Cor Petit que en surti el guerrer més fort. Davant de la negativa d'en Cor Petit, que assegura que encara no està a punt, en Bu comença a complir la seva promesa d'extingir tota la raça humana. La Videl, la filla d'en Satan, impedeix que faci el mateix amb els habitants del palau de Déu.

15:10 Bola de drac Z - L'entrenament a la Sala de l'Esperit del Temps és un èxit
tancar

L'entrenament a la Sala de l'Esperit del Temps és un èxit

Després de convertir la Xixi en un ou i destrossar-lo, el monstre Bu, acompanyat d'en Cor Petit, se'n va a trobar-se amb en Son Goten i en Trunks, que fa quinze dies que s'entrenen a la Sala de l'Esperit del Temps. De la sala, en surt un Gotrunks que ja està preparat per enfrontar-se al malèfic i invencible monstre Bu.

15:36 Vicky, el viking - El fill d'en Tjure
tancar

El fill d'en Tjure

En Tjure ha tingut un fill i està exultant. El nadó no deixa dormir ningú, i en Halvar s'ha d'enfrontar l'endemà amb en Baltac, un cap rival, en un duel en què es juga l'or del seu poble. Mort de son, en Halvar encaixa una derrota darrere l'altra, però en Vicky afirma que l'autèntic campió de Flake és el fill d'en Tjure, que, efectivament, fa fora en Baltac amb els seus plors eixordadors.

15:48 Vicky, el viking - En Faxe i la balena
tancar

En Faxe i la balena

Vigilant la costa, en Vicky i en Faxe troben una cria de balena embarrancada a la platja. En Faxe se la vol quedar com a animal de companyia, però en Vicky l'hi treu del cap i se'n van. Llavors, el balenó segueix el drakar i atreu un grup de balenes adultes. Mentrestant, els pirates de l'Sven es preparen per assaltar els vikings, però acaben batent-se en retirada quan veuen que les balenes els fan costat.

15:59 Vicky, el viking - L'amulet
tancar

L'amulet

Un seguit de fets desafortunats convencen en Halvar que els déus l'han abandonat. Per tornar-li la confiança, els vikings fan veure que qui està de pega són ells. Llavors, en Halvar creu que està tan maleït que ha encomanat la mala sort als seus homes. Només l'ardit d'en Vicky de fer creure al seu pare que ha trobat un amulet permetrà que en Halvar es mantingui al capdavant del seu poble.

16:10 Vicky, el viking - La sentència de Thor
tancar

La sentència de Thor

El drakar d'en Halvar xoca amb uns esculls i s'hi obre una via d'aigua. Per arreglar el buc de la nau, no tenen altra idea que tallar el roure sagrat de l'illa. Els druides que se n'ocupen els enxampen i decideixen tallar-li la barba a en Halvar. Però una idea d'en Vicky fa semblar que el déu Thor ha intercedit pel seu pare fent caure un cercle de menhirs com si fossin fitxes de dòmino.

16:23 Yakari - El Yakari i l'óssa embogida
tancar

El Yakari i l'óssa embogida

Al bosc hi ha una óssa que espanta els animals i les persones. Fins i tot el seu cadell li té por perquè es comporta d'una manera estranya i agressiva. El Yakari descobreix que el que li passa és que s'ha clavat una espina d'un esbarzer a la pota que li fa molt de mal i no se la pot treure. I se les empesca per adormir-la i treure-li l'espina i així tot torna a la normalitat.

16:35 Yakari - El repte del Roc Tranquil
tancar

El repte del Roc Tranquil

El Yakari s'enfada amb l'Esquirol Lleuger, un sioux una mica fatxenda, perquè no és prou respectuós amb l'ancià Roc Tranquil. Per donar-li una lliçó, ell i els seus amics ajuden el Roc Tranquil a superar unes proves i guanyar l'Esquirol Lleuger. Al final, però, el Roc Tranquil també li dóna una lliçó al Yakari.

16:46 Yakari - El Llop Que Jeu
tancar

El Llop Que Jeu

Arriba l'estació en què els llops s'acosten al campament dels indis. El Yakari veu com una manada fa fora un dels seus membres. Un indi de la tribu, el Llop Tranquil, li explica que els llops que van sols no poden sobreviure. I ell decideix ajudar aquell llop i l'entrena perquè la manada el torni a acceptar.

17:01 El petit drac Coco - El drac del volcà
tancar

El drac del volcà

A l'Illa dels Dracs no paren de sentir-se uns grans tremolors, i a en Coco no el deixen sortir de casa per seguretat, per si el volcà entrés en erupció. Per poder sortir a jugar, en Coco s'inventa una llegenda sobre el drac del volcà, i d'aquesta manera aconsegueix ensibornar els adults perquè ell i els seus amics puguin tenir tot el que vulguin.

17:12 El petit drac Coco - Dracs pastors
tancar

Dracs pastors

L'honor de la família de l'Òscar està en joc: mentre l'Òscar i la Matilde tenen cura del seu vedell Gustós, l'Òscar formarà part de l'expedició de pasturatge anual dels dracs devoradors. Però sembla que l'Òscar hi està tan poc dotat com el seu pare, l'Heribert "Sense Ramat"... Podrà l'Òscar demostrar al Xef que està fet tot un pastor devorador i conduir el ramat fins a les pastures més altes?

17:25 Pirata i Capitano - La balena
tancar

La balena

Mentre el Capitano està fent el bateig de l'aire a les Piratestrelles, sobrevola una illa molt estranya que no surt a les cartes nàutiques. Quan es disposen a explorar-la, des de la Calavera Rosa els avisen que és una balena gegant! Massa tard: la balena se'ls empassa, hidroavió inclòs. Si no aconsegueixen que torni a obrir la boca, el pilot i les passatgeres quedaran atrapats a la panxa del cetaci per sempre més.

17:36 Pirata i Capitano - El misteri de les sirenes
tancar

El misteri de les sirenes

L'Omàntol Blau arriba tot esverat al bar de la Popeta i diu que ha vist una sirena a prop de l'Illa de les Boires Blaves. La Pirata hi vol anar de seguida per veure-la, però el Capitano diu que les sirenes no existeixen. Com que el "Llibre de la Pirateria" no aclareix si existeixen o no, la Pirata i el Capitano decideixen anar a investigar cadascú pel seu cantó.

17:49 La caleta de la Lily - Foc!
tancar

Foc!

Per celebrar el començament de l'estiu, la Iona ofereix un banquet, la seva famosa Dinada. Abans de dinar, però, la Lily proposa a en Bou anar a observar insectes amb la lupa que ha trobat. Quan se'n van cap a la Dinada, la Lily troba a faltar la lupa, però decideixen anar-la a buscar havent dinat. La lupa provoca un incendi, i tothom ha de córrer a apagar el foc. En acabat, la Iona proposa de fer una "berenada".

17:56 La caleta de la Lily - Adéu, Fraret!
tancar

Adéu, Fraret!

En Fraret sent l'impuls de migrar com fan molts ocells. Per acomiadar-se'n, la Iona ha organitzat una festa al Cafè Escopinya. Quan la Lily rep la notícia, s'afanya a acudir-hi; en Salat, però, s'excusa dient que té feina. En Salat està més afectat del que vol demostrar i, quan reacciona, ja és tard. Però, per sort, en Fraret canvia d'opinió i tots es posen molt contents.

18:04 El Mic i els seus amics - Tirem coets inventats
tancar

Tirem coets inventats

Hi ha un joc molt divertit d'inventar-se coets de tots colors. Surten d'una capseta i fan pim, pam, pum! I no fan gens de por, perquè son coets inventats!

18:30 Dinotrux - Impostors
tancar

Impostors

Els nombrosos trux que han arribat al cràter estan poc acostumats a conviure tots junts, i de seguida comencen a sorgir els primers conflictes. El Ty i el seus amics idearan un pla per evitar les baralles i posar una mica d'ordre. Però el D-Structor i els seus sequaços tornaràn a fer tot el possible per mantenir el caos entre els nouvinguts.

18:52 El drac Digby - La pedra bescanviadora
tancar

La pedra bescanviadora

L'Espurna té una pedra bescanviadora que intercanvia les propietats de dues coses, com ara els gustos. El que no s'imagina és que també intercanvia les personalitats, i sense voler fa que en Rosegaire adopti la personalitat d'en Geniüt i viceversa. En Geniüt, que ara és un trapella com en Rosegaire, agafa la pedra i volta pel bosc intercanviant les personalitats d'un bolet i un cargol, i també d'en Mungo i la Grizel. Em Digby haurà de recuperar la pedra per deixar-ho tot com abans.

19:05 Salve, rei Julien! - Pancho, el missatger de la por
tancar

Pancho, el missatger de la por

El rei Julien troba una cinta amb una música molt estranya i la fa sentir al seu poble, sense saber que aquella música serveix per activar els instints assassins d'en Pancho, que anys enrere havia estat reclutat per l'oncle rei Julien per matar el seu nebot. Un cop activat l'agent Pancho, comença una cursa per desactivar-lo abans que compleixi la seva missió i deixi el regne sense el monarca més marxós que ha tingut mai.

19:30 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:43 Kody Kapow - Pudor Kapow
tancar

Pudor Kapow

L'equip Kapow veu que han desaparegut tots els cubells de deixalles del poble i emprenen la missió de descobrir què ha passat. Resulta que el Mogo ha construït una màquina que recull les males olors per fabricar una bombolla pudent que faran servir per foragitar la gent del poble. Per solucionar-ho, el Kody haurà d'aplicar la lliçó d'avui i trobar la manera de recordar les instruccions per aturar la màquina: un truc de memòria!corregit

19:53 Kody Kapow - Soroll Kapow
tancar

Soroll Kapow

Per tot el poble comença a sonar una música molt sorollosa i desagradable que fa parar boja la gent. El Kody i els seus amics es posen a investigar-ho i troben que hi ha altaveus pertot arreu. La missió serà trobar d'on ve el soroll i fer-lo parar. Quan descobreixen que tot és un pla malvat dels micos, el Kody haurà de posar en pràctica la lliçó d'avui: fer les coses amb l'ordre correcte.

20:08 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - Capitana Hardrock
tancar

Capitana Hardrock

Avui és la festa de la música, i la Marinette i els seus amics es preparen per fer un concert a la barcassa de la mare de la Juleka. El problema és que fan massa soroll, i el Roger, el policia insisteix perquè redueixin els decibels. L'Anarka, la mare de la Juleka no s'ho prendrà gaire bé, i l'Esfinx ho aprofitarà, com sempre.

20:29 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - La Princesa Fragància
tancar

La Princesa Fragància

La Rose, una companya de classe de la Marinette, és una fervent admiradora del príncep Ali, del regne de Kowar, que està de visita a París, i intenta posar-se en contacte amb ell. Però, com és habitual, la Chloé s'interposa i acapara tot el protagonisme. L'Esfinx aprofitarà el desengany i la ràbia de la Rose per aconseguir els prodigis de Ladybug i Gat Noir.

20:54 El detectiu Conan - L'enigma del Palau de les Fulles Vermelles (1a part)
tancar

L'enigma del Palau de les Fulles Vermelles (1a part)

En Kogoro, la Ran i en Conan surten de dinar i, quan estan a punt de travessar el carrer, veuen un cotxe que es dirigeix a tota pastilla contra una dona i una nena a l'altre cantó del carrer amb la intenció d'atropellar-les. Gràcies als crits d'en Conan, el cotxe no les pot atropellar i l'avi de la nena, agraït, convida en Kogoro, la seva filla i en Conan a prendre el te a la seva mansió.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:23 El Club de la Mitjanit
08:22 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

09:22 Champions Magazín
10:10 Programes Externs Esports - Gran Trail Picos d'Europa
10:26 Zona zàping
10:56 Gober, el destí d'una mare orangutan - Gober, el destí d'una mare orangutan
tancar

Gober, el destí d'una mare orangutan

A la selva de la gran illa de Sumatra, una orangutan cega, la Gober, és rescatada pels gestors d'un centre de recuperació d'aquests animals. Al centre s'aparellarà amb un altre orangutan i tindrà bessonada. Després de sotmetre-la a una operació de cataractes perquè recuperi la vista, decidiran alliberar-la a la selva amb les dues cries perquè sigui ella qui els ensenyi els secrets per sobreviure en un entorn hostil castigat per la desforestació i on hauran de competir amb altres orangutans.

11:48 L'increïble doctor Pol - Tinc la vostra cabra
tancar

Tinc la vostra cabra

El doctor Pol atén a la seva clínica veterinària un cabrit que, empaitant un cavall, havia rebut una guitza al cap, i el seu amo tem que pugui haver perdut la vista. Després visita també una cabra bòer que no menja i ha perdut més de vint quilos. En aquest cas, el microscopi revela que es tracta d'una infecció per coccidis, uns perillosos paràsits unicel·lulars que infecten el tracte intestinal dels animals.

12:35 Thalassa - Julio i els molins de vent
12:52 Els Estats Units des de l'aire - La crida de la naturalesa d'Alaska
tancar

La crida de la naturalesa d'Alaska

L'ésser humà va trepitjar el territori d'Alaska fa 20.000 anys. Des d'aleshores, milers de persones s'han sentit fascinades per la bellesa del seu paisatge indòmit i per les grans riqueses naturals que oculta. Cims majestuosos, glaceres immenses i extensions inacabables de tundra atrauen aventurers, buscadors d'or, esportistes i científics de tot el món. La duresa de les condicions climatològiques i l'existència de grans depredadors provoquen, encara avui, que moltes d'aquestes aventures no tinguin un final feliç. Però l'home també és el causant de desastres que posen en perill tots aquests tresors, com el cas del vessament de petroli de l'"Exxon Valdez", del qual avui dia encara es noten les conseqüències.

13:44 Assaboreix el món amb en Pascal - Laos - Luag Prabang
tancar

Laos - Luag Prabang

En Pascal visita el nord de Laos a la recerca de l'autèntic gust de la cuina laosiana. El cuiner d'un restaurant local és el seu guia en un viatge gastronòmic, al llarg del qual en Pascal s'assabenta de com es cuinen els animals rosegadors, quines espècies van de primera per les granotes i per què a Laos mengen larves d'abella. Acaba convidat a una festa on es serveixen unes tapes ben originals.

14:07 Forquilla i motxilla - Destinació: Andalusia 2
tancar

Destinació: Andalusia 2

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

14:33 Forquilla i motxilla - Destinació: el Perú 1
tancar

Destinació: el Perú 1

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

15:00 Medis inundables - Lango: La joia d'Àfrica
tancar

Lango: La joia d'Àfrica

Aquest documental ens ofereix una àmplia visió del Parc Nacional de Loango, que es troba al Gabon, a Àfrica. És una àrea que es caracteritza per la marcada alternança d'una estació plujosa i una de seca, un fet que origina una crescuda i un descens del nivell de l'aigua molt importants. Això condiciona fortament el comportament de la flora i la fauna, i ha permès el desenvolupament d'ecosistemes d'una varietat excepcional.

15:51 Els habitants de la fi del món - Laos
tancar

Laos

Ben Fogle viatja al sud-est asiàtic per passar uns dies amb Jon Watkinson, un anglès de 31 anys que va abandonar la seva carrera al món dels negocis i ara viu en una cabana de bambú que s'ha fet ell mateix a Don Det, una illa remota situada al riu Mekong, a Laos. En Ben ajuda en Jon a instal·lar l'aigua corrent a casa, es juga la vida recollint unes xarxes de pesca i dóna un cop de mà al seu amfitrió per traslladar una casa sencera. Finalment descobreix com en Jon s'ha integrat en la comunitat de la petita illa.

16:36 Thalassa - L'aventura de les anguiles
16:56 Catalunya salvatge - La frontera glacial
tancar

La frontera glacial

L'alta muntanya és un ecosistema d'extrems. Els seus habitants fan servir diferents tècniques per sobreviure als cims del Pirineu Català.

17:21 Trens singulars - El sud de l'India
tancar

El sud de l'India

L'Índia, amb 64.000 quilòmetres de vies, és el paradís dels aficionats als trens. Aquest recorregut pel sud comença a Bombai, la capital econòmica del país, una ciutat de contrastos brutals. Durant el viatge, en Philippe coneixerà pescadors tradicionals i ensumarà la intensa flaire del pebre en un magatzem d'espècies. I també es dedicarà al seu passatemps favorit: conèixer gent als atapeïts vagons dels trens indis i deixar-se portar per les seves recomanacions.

18:14 Assaboreix el món amb en Pascal - Vietnam - Mui Ne / Saigon / Hanoi
tancar

Vietnam - Mui Ne / Saigon / Hanoi

Tot i que aquesta part del viatge comença en un càlid desert que recorda el paisatge del Marroc, en Pascal es troba al Vietnam. Entre altres llocs, visita la capital del país, Hanoi. En aquesta ciutat de barreja cultural i gastronòmica s'hi fan notar les influències franceses, neerlandeses i xineses, i no només a la cuina, sinó també al carrer. És per això que en Pascal vol conèixer els plats favorits de la gent.

18:37 Forquilla i motxilla - Destinació: el Vietnam 3
tancar

Destinació: el Vietnam 3

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

19:03 Forquilla i motxilla - Destinació: Andalusia 1
tancar

Destinació: Andalusia 1

És l'hora de fer un viatge al món dels aliments: aquest viatge, presentat pel gastrònom rodamón Julie Andrieu, ens porta a fer una odissea gastronòmica en què anem descobrint alguns dels plats estranys més deliciosos que el món té per oferir. Cada episodi ofereix una nova aventura culinària, assaonada amb trobades divertides i anècdotes.Aconseguiu el passaport de seguida, amants de la gastronomia! Bon profit!Producció: Coyote (2007-2011)Directors Stéphane Jobert, Yann L'HénoretDistribució: France Télévisions Distribution

19:29 Capacitats - Astrid Fina, bronze a Pyeongchang
19:36 Flaix - Flaix Guardiola
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:10 Futbol Sala - Movistar Inter-FC Barcelona Lassa 1r. partit play-off final
23:00 El Club de la Mitjanit
01:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:25 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

02:34 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

02:58 Futbol Sala - Movistar Inter-FC Barcelona Lassa 1r. partit play-off final
04:43 Nascar - Nascar Pocono