Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
09:31 Champions Magazin
09:56 Automobilisme - 3a sessió entrenaments lliures del G. P. de Turquia
11:07 Planetari
11:07 El planeta indòmit - La Història de la terra
11:56 Exploradors d'avui - Esprémer esponges
12:29 Automobilisme - Qualificació del G. P. de Turquia
14:16 Tot un món - Empreses diverses
tancar

Empreses diverses

L'Associació Benestar i Desenvolupament, ABD, és una entitat que treballa amb un col·lectiu molt divers de persones, com ara, gent gran, persones amb sida, drogodependents o immigrants, entre altres. Àngels Guiteras, psicòloga i gerent d'ABD, juntament amb el Comitè d'Empresa, presidit per Fabio Boccali, van firmar un acord per gestionar la diversitat de les persones que treballen a l'empresa, que consideren com un dels valors de l'entitat.

14:30 Telenotícies migdia
15:45 Tarda de cine - Stealth: l'amenaça invisible
tancar

Stealth: l'amenaça invisible

La Marina dels Estats Units té una divisió especial de pilots de proves que piloten avions de combat secrets, invisibles als radars. El capità George Cummings, el comandant d'aquest grup d'elit, presenta a la seva divisió un aparell d'intel·ligència artificial.

17:41 Pel·lícula - En Sunny i l'elefant
tancar

En Sunny i l'elefant

Sunny és un adolescent tailandès que somia convertir-se en conductor d'elefants, però el seu cap no té gaire interès a ajudar-lo. L'arribada de Nicolas, un jove veterinari europeu, suposarà una oportunitat per a Sunny.

19:18 Just for laughs
19:31 Rex - Cap. 65 Secrets mortals
20:21 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:51 El partit - Sevilla - R. Madrid
23:54 El vestidor - Sevilla - R. Madrid
00:30 Pel·lícula - Per sobre de la llei
tancar

Per sobre de la llei

Nico és un emigrant italià que va aprendre arts marcials amb mestres orientals i va ser reclutat per la CIA. Va lluitar al Vietnam i va ser agent de policia a Chicago fins que el van expulsar per infringir les normes.

02:02 El partit - Sevilla - R. Madrid
03:59 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:43 La gent de la factoria d'Andy Warhol - Sexe, drogues i rock and roll
08:35 Arquitectures - La Philharmonie de Luxemburg
09:02 Arquitectures - L'Hotel Royal SAS
09:28 La Paloma - La Paloma
tancar

La Paloma

Cap altra peça musical no ha estat tan interpretada, arranjada i representada com "La Paloma". Des de Richard Tauber a Pavarotti, d'Elvis Presley a Dean Martin, de Mariachi a Sinti, "La Paloma" és un clàssic de la música. Durant 150 anys ha estat elogiada amb lletres, ritmes i instruments diferents, però la seva ànima i la seva melodia no han perdut mai el seu esperit.

10:21 Nydia - Jornades Occitanes a Torroella M. & Punts Lliures
tancar

Jornades Occitanes a Torroella M. & Punts Lliures

Les músiques i danses d'Occitània al Museu de la Mediterrània & Ballem les sardanes més creatives: els punts lliures. Com sona i com es balla la música genuïna d'Occitània? Hem anat al Museu de la Mediterrània, a Torroella de Montgrí, per assistir als tallers i concerts de música occitana de les VI Trobades de Música Mediterrània. Amb l'actuació del grup occità "Xarnegue". És el primer reportatge d'aquesta setmana.

10:48 Rodasons - + info
tancar

+ info

El segon programa que el Rodasons dedica a la XIII Fira Mediterrània d'Espectacles d'Arrel de Manresa, celebrada entre el 4 i el 7 de novembre del 2010, para l'atenció en dos grups catalans que hi van presentar les seves noves produccions. Es tracta dels barcelonins La Portàtil FM i dels mataronins La Coixinera.

11:16 Tons
11:25 De prop - Dept
tancar

Dept

Formats el 1999, DEPT és un grup que va debutar discogràficament el 2001 en un moment clau del rock català dels 90, era just quan aquell moviment desapareixia per donar pas a una nova generació de joves músics que, lluny dels plantejaments d'aquell moviment, buscava un lloc propi en la nova escena musical catalana.

12:28 Sputnik - + info
tancar

+ info

El cantautor Daniel Johnston és un artista de culte. Un autor amb un univers ric i personal que s'ha guanyat admiradors com Sonic Youth, Yo La Tengo, Kurt Cobain de Nirvana o Tom Waits. Però al mateix temps, com un Brian Wilson de la generació de l'indie, Johnston pateix greus transtorns de personalitat. I les seves cançons, al mateix temps ingènues i fosques, reflecteixen el complex món interior de Daniel.

13:20 Concert pegatina
14:37 TR3S C
14:46 Sis graus podrien canviar el món - Sis graus podrien canviar el món
tancar

Sis graus podrien canviar el món

Aquest documental és un viatge extraordinari cap al futur del nostre planeta per explorar l'impacte que pot tenir un escalfament global de sis graus centígrads al llarg dels pròxims cent anys. A mesura que vagi pujant el mercuri, com seran els canvis que viurem? El reportatge, gravat als cinc continents, segueix els millors climatòlegs del món, ranxers, fotògrafs i persones normals i corrents.

15:40 Món natural - La màquina del temps de l'ambre
tancar

La màquina del temps de l'ambre

L'ambre guarda els secrets de la selva tropical de fa 25 milions d'anys. David Attenborough, un col·leccionista d'ambre de tota la vida, ens convida a fer un viatge de descoberta examinant i identificant els continguts d'aquest material únic.

16:33 Els 60 animals més perillosos del món
17:05 Segle XX - Imatges de Jerusalem
17:59 Dies de transició - La mort de Franco
tancar

La mort de Franco

Aquesta segona part en què s'ha dividit el capítol, reviu els intensos quatre dies que van de la mort a l'enterrament de Franco al Valle de los Caídos. S'han aconseguit força testimonis i documents inèdits. Com ara, el relat del periodista Josep M. Ureta, que va ser protagonista des de la Diputació de Barcelona de l'"operació d'impacte" que va preparar Joan Antoni Samaranch.

18:35 Dies de transició - La vaga de Laforsa
tancar

La vaga de Laforsa

El 22 de febrer de 1976 va acabar la que havia estat la vaga més llarga a Catalunya des de la Guerra Civil. Tres mesos i mig abans, els 157 obrer de la empresa LAFORSA, una siderúrgica de Cornellà de Llobregat -l'anomenat "cinturón rojo" de Barcelona- van anar a la vaga en solidaritat amb un treballador acomiadat. Les vagues eren il·legals en temps d'en Franco i l'empresa va amenaçar d'acomiadar-los a tots.

19:12 Generació Digital - Òscar Dalmau
19:38 quèquicom - Energia solar
tancar

Energia solar

"Quèquicom" dedica el programa a explicar el funcionament de l'energia solar tèrmica i fotovoltaica. El programa de divulgació científica del 33 visita la Solar Decathlon, la competició més prestigiosa del món de cases solars i descobreix com les cuines solars redueixen la desforestació a l'Àfrica. "Quèquicom" també col·labora amb 130 nens d'un escola de Valls en una rèplica d'una central termosolar.

20:09 quèquicom - L'era de l'hidrocarbur
tancar

L'era de l'hidrocarbur

Dins la sèrie de programes sobre el canvi climàtic i les seves causes, Quequicom examina els hidrocarburs, que són la causa més important de l'escalfament global del planeta. L'era de l'hidrocarbur s'acabarà de la mateixa manera que es van acabar les anomenades edats del ferro o del bronze. L'home encara la recta final del petroli conduint cotxes de gran consum per anar per ciutat ignorant que això dispara l'efecte hivernacle i el canvi climàtic.

20:35 Parlament - + info
tancar

+ info

L'atur i el pressupost han estat els temes centrals a la sessió de control d'aquesta setmana al Parlament, en la qual ja es respirava un ambient preelectoral per la proximitat de les eleccions municipals del 22 de maig. A més, en el torn de preguntes als consellers, els protagonistes han estat la sanitat, l'ensenyament i l'energia nuclear. D'altra banda, el ple ha acordat crear una comissió sobre el concert econòmic que haurà de redactar un document per treballar amb l'Estat sobre el pacte fiscal amb Catalunya. El síndic de greuges ha presentat el seu informe de l'any 2010 i ha volgut destacar la poca col·laboració que ha rebut de la delegació del govern espanyol. En l'apartat del diccionari parlamentari es defineix què és i com es formula una iniciativa legislativa popular. Finalment es presenta un reportatge de l'exdiputat Ignasi Riera, que ha canviat la política per l'activitat literària i periodística.

21:01 Sense ficció - Ciutadà Escarré
tancar

Ciutadà Escarré

Recorregut per la trajectòria vital del qui va ser Abat de Montserrat, Aureli Maria Escarré i Jané amb voluntat de recordatori del seu llegat i d'explicació als més joves d'un personatge que els és força desconegut i d'homenatge a una figura de dimensions internacionals a partir de la difusió de la repressió franquista.

21:58 Loto 6/49
22:03 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a Cinema 3 veurem a Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz i Francis Lawrence en la presentació a Barcelona d'"Agua para elefantes", el reportatge sobre "Carta blanca", l'última pel·lícula dels germans Farrelly, Daniel Stamm, director d'"El último exorcismo" parla de la seva pel·lícula en una entrevista amb Cinema 3 i reportatge sobre "Rompecabezas", de Natalia Smirnoff.

22:38 Sala 33 - Les vides de Cèlia
tancar

Les vides de Cèlia

La Cèlia intenta suïcidar-se a les vies del tren. La seva vida ya no tornarà a ser la mateixa. Aquella nit i en un lloc pròxim és assassinada i violada una adolescent.

00:43 Sala 33 - Container
00:56 Filmoteca 33 - Das testament des Dr. Mabuse (v.o.s.)
tancar

Das testament des Dr. Mabuse (v.o.s.)

El doctor Baum és el director del manicomi on està tancat el doctor Mabause que, a la seva cel·la, omple sense repòs fulls de paper amb plans criminals per precipitar la humanitat a un abisme de terror.

02:49 Parlament - + info
tancar

+ info

L'atur i el pressupost han estat els temes centrals a la sessió de control d'aquesta setmana al Parlament, en la qual ja es respirava un ambient preelectoral per la proximitat de les eleccions municipals del 22 de maig. A més, en el torn de preguntes als consellers, els protagonistes han estat la sanitat, l'ensenyament i l'energia nuclear. D'altra banda, el ple ha acordat crear una comissió sobre el concert econòmic que haurà de redactar un document per treballar amb l'Estat sobre el pacte fiscal amb Catalunya. El síndic de greuges ha presentat el seu informe de l'any 2010 i ha volgut destacar la poca col·laboració que ha rebut de la delegació del govern espanyol. En l'apartat del diccionari parlamentari es defineix què és i com es formula una iniciativa legislativa popular. Finalment es presenta un reportatge de l'exdiputat Ignasi Riera, que ha canviat la política per l'activitat literària i periodística.

03:12 Nydia - Jornades Occitanes a Torroella M. & Punts Lliures
tancar

Jornades Occitanes a Torroella M. & Punts Lliures

Les músiques i danses d'Occitània al Museu de la Mediterrània & Ballem les sardanes més creatives: els punts lliures. Com sona i com es balla la música genuïna d'Occitània? Hem anat al Museu de la Mediterrània, a Torroella de Montgrí, per assistir als tallers i concerts de música occitana de les VI Trobades de Música Mediterrània. Amb l'actuació del grup occità "Xarnegue". És el primer reportatge d'aquesta setmana.

03:38 Rodasons - + info
tancar

+ info

El segon programa que el Rodasons dedica a la XIII Fira Mediterrània d'Espectacles d'Arrel de Manresa, celebrada entre el 4 i el 7 de novembre del 2010, para l'atenció en dos grups catalans que hi van presentar les seves noves produccions. Es tracta dels barcelonins La Portàtil FM i dels mataronins La Coixinera.

04:05 El misteri d'Edgar Allan Poe - El misteri d'Edgar Allan Poe
tancar

El misteri d'Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe va ser l'escriptor considerat el màxim exponent de tots els temps del gènere macabre. És famós gràcies a un munt d'obres que s'han convertit en clàssics de la literatura de tots els temps, com ara "La caiguda de la casa Usher" o "El pou i el pèndol". La història de la seva vida, tanmateix, és força més extravagant que el contingut dels seus contes.

04:48 Arquitectures - La Philharmonie de Luxemburg
05:14 Arquitectures - L'Hotel Royal SAS
05:40 RITMES
05:40 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - LA CÉLULA DURMIENTE: Prosaico mosaico
06:05 Salvar el linx - Salvar el linx
tancar

Salvar el linx

Encara queden racons privilegiats on la natura segueix el seu curs, però... què passa quan l'activitat humana incontrolada modifica aquests espais? Diferents espècies estan en perill d'extinció, com és el cas del linx ibèric, el felí més amenaçat del planeta. En l'actualitat només en queden uns cent cinquanta exemplars en llibertat, i menys del 10% són femelles en edat reproductiva.

06:50 Enciclopèdia breu - Grigory Skuratov-Belsky
06:58 El misteri d'Edgar Allan Poe - El misteri d'Edgar Allan Poe
tancar

El misteri d'Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe va ser l'escriptor considerat el màxim exponent de tots els temps del gènere macabre. És famós gràcies a un munt d'obres que s'han convertit en clàssics de la literatura de tots els temps, com ara "La caiguda de la casa Usher" o "El pou i el pèndol". La història de la seva vida, tanmateix, és força més extravagant que el contingut dels seus contes.

Progrmació BD ....
07:17 Rovelló - El monument
tancar

El monument

En Rovelló s'ha convertit en un heroi local i li fan un monument a la plaça de Navell. El gosset, que es pensa que no se'l mereix prou, vol fer alguna cosa molt grossa per ajudar el poble, com ara descobrir qui ha robat els diners de l'ajuntament.

07:41 Rovelló - El que és i el que sembla que és
tancar

El que és i el que sembla que és

De vegades les coses no són el que sembla que són. Ni la Lluna, ni les casualitats, ni les noves amistats de l'Oriana i la Coloma, ni la nova amistat d'en Llisot amb en Circus... O potser sí... Renoi, quin embolic!

08:06 De què va? - El meu nom és Stilton. Geronimo Stilton
tancar

El meu nom és Stilton. Geronimo Stilton

El Geronimo Stilton és un director de diari ben particular... perquè és un ratolí! I perquè és una mica avorrit, i clàssic, i no li agraden les emocions. Però tot això canviarà amb l'arribada de la Pinky. Que es prepari per viure moltes aventures!

08:17 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Els viatges d'Ulisses
tancar

Les tres bessones i Els viatges d'Ulisses

Les Tres Bessones acompanyen l'Ulisses en el seu llarg viatge de retorn a casa. L'ajuden a vèncer el cant de les sirenes, el gegant Polifem¿, i fins i tot l'ajuden a lliurar-se de la Bruixa i de tots els pretendents que té la seva estimada, la Penèlope, que l'espera pacientment a Ítaca, la seva terra.

08:40 Les Tres Bessones - King kong
tancar

King kong

Les tres bessones són enviades a la selva, on uns exploradors capturen King Kong i el porten a Barcelona per exhibir-lo a l'Estadi Olímpic al costat del Floquet de Neu. Les tres bessones passejaran King Kong per la ciutat: la Pedrera, el monument a Colom, la Sagrada Família... King Kong s'enamorarà de l'Anna, la bessona més romàntica, i viurà un somni recreant el món de Joan Miró.

09:06 mic 3
09:06 Elias, el vaixell remolcador - El concurs de pesca
09:17 Els cap de drap - Treballem a l'hort!
09:27 L'hora del Timmy - El Timmy i la foto
09:45 Doraemon - Els caramels Komon / El telèfon de les comandes / El rellotge de sorra d'esbarar-se
10:10 Doraemon - Els anissos per ajudar els altres / Insignes d'històries / El cap d'en Gordan
10:31 Doraemon - Les palletes màgiques / La carta / La gorra que et converteix en dibuixant
10:54 Els pingüins de Madagascar - La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç
tancar

La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç

A contracor, en Rico ha acabat regalant la seva nina a una nena. El Recluta li ha assegurat que quan fas una bona obra, a canvi sempre tens una recompensa. Com ara que et capturi l'Agent X?! Més tard, els pingüins capturaran un ós rentador que es dedicava a robar el menjar dels animals del zoo. Pot ser que ho fes per donar-lo als animals del parc que passen gana?!

11:23 Els pingüins de Madagascar - La venjança del doctor Bufanàs
tancar

La venjança del doctor Bufanàs

Encara que sembli increïble, acaba de tornar l'arxienemic dels Pingüins de Madagascar, el doctor Bufanàs, i aquesta vegada amb ganes de venjança. Feia mesos que els espiava amb una supertecnologia d'avantguarda d'últim model i per fi ha trobat el seu taló d'Aquil·les. Ha capturat el rei Julien! I l'han de rescatar abans que en Bufanàs destrueixi tot el planeta!

11:45 Els pingüins de Madagascar - Sense ritme / La llei de la selva
tancar

Sense ritme / La llei de la selva

El rei Julien ja no sap què fer per recuperar l'atenció del públic. I és que els babuïns estan enlluernant tothom amb els seus moviments! Avui toca sabotatge! Més tard, una apagada al zoo farà que el rei Julien convenci tothom el zoo s'ha convertit en una selva. I qui és el rei de la selva?! El mateix que el rei de zoo, és clar! Que comenci el caos!

12:10 Fanboy i Chum Chum - El fresquibús / L'acuseta
tancar

El fresquibús / L'acuseta

En Fanboy i en Chum Chum no poden esperar a comprar-se un gelat del camió dels gelats! Però en Boog és qui condueix la camioneta i els intenta fer la vida impossible! En Fanboy trenca, per accident, un dels juguets nous d'en Chum Chum i se sent molt culpable. Podrà arreglar el juguet abans que en Chum Chum se n'adoni?

12:32 Fanboy i Chum Chum - El bruixot Sigmund / Fanboy a la vista!
tancar

El bruixot Sigmund / Fanboy a la vista!

Quan el seu vell enemic, el bruixot Sigmund, arriba a la ciutat, en Kyle s'adona de la sort que té de tenir amics com en Fanboy i en Chum Chum al seu costat. Els dos inseparables amics juguen a pirates i decideixen enterrar tots els seus tresors. Però més tard veuen que desenterrar el tresor seria més divertit si no haguessin enterrat, accidentalment, el mapa.

12:55 Fish & chips
13:26 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - La Pepper, en perill
13:47 Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro - Tecnívor
14:12 Espies de veritat - 0067
14:40 Espies de veritat - El gran Arnold
15:01 Espies de veritat - Mania per la manicura
15:26 Els Dalton - El faquir
15:33 Els Dalton - Els Dalton, facturats
15:39 Els Dalton - I que exploti tot!
15:46 Els Dalton - Els Dalton desapareixen
15:57 Bugs Bunny - La llebre savia
16:04 Bugs Bunny - Terror conillaire
16:11 Bugs Bunny - Rapsodia conillera
16:19 Bugs Bunny - Un conill amb problemes
16:28 El xou del Correcamins - Corre, corre, dolç Corrrecamins/ La neu tot ho fa seu/ Males puces
16:53 Els Tom i Jerry petits - Ratoliver Twist / El castor / En Droopy i el Pony Express
17:19 mic 3
17:19 Els cap de drap - Que bona que és la mel!
17:26 Els cap de drap - El concert dels cap de drap
17:35 La Franny i les sabates màgiques - So somort
17:48 L'hora del Timmy - El Timmy vol el timbal
18:06 Glumpers - Baixa el volum
18:09 Suckers - Mini Racing
tancar

Mini Racing

Al Travis li entusiasmen la velocitat i les acrobàcies dels cotxes de curses en miniatura. Avui els posarà a proba, als cotxes i a algú més!

18:16 Els pingüins de Madagascar - Vigília de Nadal accidentada
tancar

Vigília de Nadal accidentada

Cada any, el zoo de Central Park tanca des de la vigília de Nadal fins al matí del 26 de desembre. Els animals aprofiten l'absència d'humans per organitzar una gran festa pels fills de les famílies animals, una activitat que anomenen Nen-Nadal. Aquest any, però, el rei Julien està decidit a saltar-se la tradició... i vés a saber com pot acabar!

18:37 Els pingüins de Madagascar - La reparació / El collaret
tancar

La reparació / El collaret

L'Alice ha contractat en Gus perquè aixequi tot el terra de l'hàbitat dels pingüins, que saben que el seu quarter general secret perilla, i faran el que calgui per aturar el medalla de plata d'aixecament de pesos dels Jocs Panasiàtics del 79! Més tard, el rei Julien es trobarà el collaret de diamants que acaben de robar en Cecil l'increïble i el seu company Totxo. I no el pensa tornar!

19:02 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Sembla que últimament en Danny no té gaire clara la regla número 3 dels caçamonstres: "els membres del club s'han d'ajudar sempre que sigui necessari". I és que està molt enfeinat acceptant els desafiaments d'en Brian, el noi més fort del món. D'altra banda, la Cathy s'ha presentat per fer de presidenta del Consell Escolar, amb una campanya que sorprendrà més d'un!

19:24 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Després de salvar l'Stanley Kamininski, caça-talents intergalàctic, del seu principal competidor, el Verdós, un reptilià amb molta mala bava, en Chris ha acceptat que li faci de mànager per convertir-lo en una superestrella famosíssima... tot en secret, és clar! El que no sap és que el Verdós encara no hi ha dit l'última... i que no hi ha res que l'aturi!

19:49 Marsupilami - Les aventures d'en Quadricampió
20:13 Marsupilami - L'amenaça Marsu
20:40 Tom i Jerry - El ratolí invisible
20:46 Tom i Jerry - Un ratolí de gran alçada
20:53 Tom i Jerry - Història d'un cadell
20:59 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
21:08 Tom i Jerry - Vull dormir
21:15 Tom i Jerry - El gatet enginyós
21:22 Tom i Jerry - Amic a estones
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - Teatre d'ombres
06:13 Megaminimals - L'espantapingüins
06:19 Tork - Fes-te gran
06:27 L'aneguet lleig i jo - Cap. 5 L'educació d'en Ratso
tancar

Cap. 5 L'educació d'en Ratso

L'Esmeralda l'hi ha deixat ben clar a en Ratso: si no es treu el Gradullinat, haurà de marxar del corral per sempre. El problema és que a en Lletget no li fa gaire gràcia això de tenir el pare a l'escola, més que res perquè es passa tot el dia deixar-lo en ridícul. Com s'ho pot fer perquè en Ratso torni a ser el mateix de sempre?! Ara fins i tot és la mà dreta de l'alcaldessa!

06:49 L'aneguet lleig i jo - Cap. 6 Encontres a la fase aviària
tancar

Cap. 6 Encontres a la fase aviària

L'atac d'una colla de corbs ha fet que l'Esmeralda i l'Olga hagin revelat el secret més ben guardat del corral: en Lletget, sense saber-ho, els fa d'espantaocells! Avui, a més, en Ratso està decidit a escapar-se del corral per anar a veure un concent de rock... i aviat quedarà clar que tot eren imaginacions de l'alcaldessa. Qui fa, doncs, d'espantaocells?!

Progrmació BD ....
21:31 Crackòvia - Cap. 102 Crackòvia
tancar

Cap. 102 Crackòvia

En aquesta edició, el programa fa el tercer viatge al futur. Aquesta vegada, a més de seguir escoltant el relat de Mourinho, es descobrirà per què en el futur un Guardiola de la tercera edat passa els seus dies tancat a la presó. Per altra banda, Carles Puyol no dóna per morta la seva cançó "Mou, res", i aprofitant la victòria a la Champions, ens en proposa una versió renovada.

22:08 Comedy Inc.
22:38 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" intentarà ser líder d'audiència malgrat coincidir amb l'últim clàssic. Per fer-ho estrenarà la pel·lícula "BrockPepMountain", un film on Mourinho i Guardiola són més amics del que sembla. A més de la bomba cinematogràfica de l'any, el programa oferirà: l'entrevista de Sergio Sauca a Jordi Pujol; un Enric Calpena especial a "Cronos"; una nova edició d'"El deformatiu"; un "Cinquè mil·lenni" força inquietant.

23:20 Més Dinamita - Cap. 11 Estem controlats
tancar

Cap. 11 Estem controlats

Les càmeres del control central del govern (ho saben tot de nosaltres) escanegen les activitats de la població.

23:45 Més Dinamita - Cap. 12 Mare només n'hi ha una
tancar

Cap. 12 Mare només n'hi ha una

Presentació del llibre "De mare, només n'hi ha una, i, amb una, potser n'hi ha massa i tot".

00:15 El nan roig - Cap. 33 Els pistolers de l'Apocalipsi
00:46 Els informàtics - Fum i miralls
tancar

Fum i miralls

Els sostenidors li fan la guitza i Jen no es pot concentrar en una reunió de l'equip directiu. Per sort, Moss supera el seu pànic a la roba interior femenina i inventa uns sostenidors que mai, mai, aniran malament. Podria ser que això els costés la sortida de Reynholm Industries?

01:12 The inbetweeners - Cap. 14 The Gig and the girlfriend
01:38 Crackòvia - Cap. 102 Crackòvia
tancar

Cap. 102 Crackòvia

En aquesta edició, el programa fa el tercer viatge al futur. Aquesta vegada, a més de seguir escoltant el relat de Mourinho, es descobrirà per què en el futur un Guardiola de la tercera edat passa els seus dies tancat a la presó. Per altra banda, Carles Puyol no dóna per morta la seva cançó "Mou, res", i aprofitant la victòria a la Champions, ens en proposa una versió renovada.

02:14 Comedy Inc.
02:44 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" intentarà ser líder d'audiència malgrat coincidir amb l'últim clàssic. Per fer-ho estrenarà la pel·lícula "BrockPepMountain", un film on Mourinho i Guardiola són més amics del que sembla. A més de la bomba cinematogràfica de l'any, el programa oferirà: l'entrevista de Sergio Sauca a Jordi Pujol; un Enric Calpena especial a "Cronos"; una nova edició d'"El deformatiu"; un "Cinquè mil·lenni" força inquietant.

03:26 Més Dinamita - Cap. 11 Estem controlats
tancar

Cap. 11 Estem controlats

Les càmeres del control central del govern (ho saben tot de nosaltres) escanegen les activitats de la població.

03:56 El nan roig - Cap. 33 Els pistolers de l'Apocalipsi
04:25 Crackòvia - Cap. 102 Crackòvia
tancar

Cap. 102 Crackòvia

En aquesta edició, el programa fa el tercer viatge al futur. Aquesta vegada, a més de seguir escoltant el relat de Mourinho, es descobrirà per què en el futur un Guardiola de la tercera edat passa els seus dies tancat a la presó. Per altra banda, Carles Puyol no dóna per morta la seva cançó "Mou, res", i aprofitant la victòria a la Champions, ens en proposa una versió renovada.

04:57 Comedy Inc.
05:19 Imp - El maletí
05:22 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

El programa d'humor "APM?" intentarà ser líder d'audiència malgrat coincidir amb l'últim clàssic. Per fer-ho estrenarà la pel·lícula "BrockPepMountain", un film on Mourinho i Guardiola són més amics del que sembla. A més de la bomba cinematogràfica de l'any, el programa oferirà: l'entrevista de Sergio Sauca a Jordi Pujol; un Enric Calpena especial a "Cronos"; una nova edició d'"El deformatiu"; un "Cinquè mil·lenni" força inquietant.