Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 PLAN
09:00 El parc prehistòric - The bughouse
tancar

The bughouse

A Nigel Marven li caldrà alguna cosa més que un caçapapallones i un pot de melmelada per capturar aquests éssers grimpadors de quatre potes. Fa tres-cents milions d'anys, els insectes del període Carbonífer eren extremadament grans. Ara bé, n'hi hauria prou amb l'aire que respirem actualment per matar-los. Per portar-los al Prehistoric Park, Nigel haurà de dissenyar i construir una contenidor especial perquè els insectes disposin d'una major quantitat d'oxigen que la que tenim a la nostra atmosfera.

09:48 A peu per Europa - Venècia
10:14 Mars del món - Mauritius
tancar

Mauritius

L'illa Maurici amb les seves aigües de color turquesa i platges de sorra blanca sembla un paradís tropical. Durant segles hi han conviscut musulmans, budistes, hindús i cristians. Maurici no és només preciosa des de la superfície, també ho és el seu fons marí; els esculls que voregen l'illa i la protegeixen propicien també el desenvolupament de plantes i animals.

11:03 National Geographic: Specials - Els transformistes
tancar

Els transformistes

Des de la fertilització de l'ou, qualsevol ésser vivent experimenta una odissea de transformacions fins al seu naixement. Però per algunes criatures, aquests processos no estan ja finalitzats al moment d'arribar al món. Veurem com un peix que comença la seva vida com un mascle, acaba sent una femella. Com els cap-grossos esdevenen granotes i les oruges es tornen papallones. Són criatures de les quals no es pot dir senzillament que creixen, sinó que es reinventen a elles mateixes. Es tracta una vegada més, d'una estratègia per a la supervivència.

12:04 Arre Demo
12:31 Duval i Moretti - Cap. 11 Ànimes bessones
13:27 Crackòvia - Cap. 19
tancar

Cap. 19

El programa de dilluns incorpora un nou personatge: Florentino Pérez , que es reuneix amb José María Aznar. Joan Laporta visita l'Associació de Veterans del Barça acompanyat de la seva secretària Jeanine. Pau Gasol i Rudy Fernández preparen la seva participació a l'All Stars de la NBA. A Iniesta, li costa passar el control antidoping. I també sortiran al "Crackòvia" d'avui Rexach, Juande Ramos, Johan Cruyff, Canut i molts més personatges.

14:00 Zona zàping - Zona zàping
14:16 Tot un món - Vermella directa
tancar

Vermella directa

El 10 de gener, hi va haver una agressió després d'un partit de futbol de Tercera Territorial a Barcelona. Com a resultat, van ser hospitalitzades deu persones de l'equip Rosario Central de Catalunya, entre elles el seu president, Ernesto Sukerman. Després d'aquest episodi de violència, i amb els ànims més calmats, Sukerman i el seu amic Marcelino Gil, que també entrena un equip de Tercera, reflexionen sobre el racisme i la violència al futbol. Coincideixen a dir que hi ha d'haver més control i mesures fermes per part dels organitzadors i de tots els responsables perquè no tornin a passar fets semblants.

14:30 Telenotícies migdia
15:39 Tarda de cine - Mirada d'àngel
tancar

Mirada d'àngel

Sharon Pogue és una policia de Chicago que s'entrega molt a la feina, deixant de banda la seva vida privada. Mentre perseguia un sospitós, Sharon cau en una emboscada que posa en perill la seva vida, però un home desconegut la salva. L'home, que es fa anomenar Catch, i Sharon senten una atracció immediata l'un cap a l'altre i comencen una relació amorosa.

17:27 Pel·lícula - Luter
tancar

Luter

La pel·lícula explica la vida de Martí Luter, que va encapçalar la reforma de l'església durant el segle XVI. Luter, fill d'una família molt humil, va estudiar teologia en un monestir de frares agustins. Durant una missió a Roma s'adona de la corrupció que impera en els cercles papals. Impulsat per la seva fe i per una revisió a fons de la Bíblia, Luter va qüestionar les pràctiques religioses establertes fins al punt de posar al papa Lleó X en evidència. A partir d'aquí, un seguit de lluites de poder porten a l'església catòlica al cisma.

19:26 Just for laughs
19:46 Just for laughs
19:57 Salut ! - Prevenir les infeccions digestives
tancar

Prevenir les infeccions digestives

Menjar aliments en mal estat pot provocar-nos infeccions digestives amb els seus coneguts efectes més o menys greus: vòmits, diarrees, deshidratació,... Per evitar-les, cal una correcta conservació, manipulació i elaboració dels aliments i tenir cura de la higiene, tant dels productes com de tot el que els envolta. El peix és un dels aliments més sensibles pel que fa a la seva conservació. A la Llotja d'Arenys de Mar, el doctor Jordi Schlaghecke parla amb pescadors i peixaters de la seva manipulació i del seu consum. A Premià de Mar, visita una escola de primària. Allà comprovarà que a la cuina les mesures de control alimentari són molt estrictes i que, abans de seure a taula per dinar, els més petits fan els deures d'higiene.

20:28 Al vostre gust - Espàrrecs de Gavà i recuit de drap
tancar

Espàrrecs de Gavà i recuit de drap

Després d'unes setmanes descobrint alguns dels nous actors de la nostra cultura gastronòmica, en el capítol d'aquest dissabte el programa "Al Vostre Gust" es retroba amb dos protagonistes de llarga tradició. Un és l'espàrrec de Gavà, vinculat a la comarca del Baix Llobregat i protagonista d'una de les fires de més renom del país. L'altre, el recuit de drap, un formatge artesanal molt lligat als pastors i ramaders de l'Empordà. L'espàrrec blanc s'ha erigit en el producte per excel·lència de l'agricultura gavanenca i és per això que el programa visita els pocs camps del Baix Llobregat on encara es conrea. En companyia d'en Gabriel Purcet i la seva dona, l'Isabel Tarrida, es mostrarà un cultiu que pràcticament no ha evolucionat en dècades.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - Sevilla - Betis
00:05 Pel·lícula - En terra perillosa
tancar

En terra perillosa

Forrest Taft arrisca la vida treballant de bomber als pous de petroli d'una companyia que dirigeix agressivament Michael Jennings. Però Forrest descobreix els plans de l'empresa d'apoderar-se de manera il·lícita de les terres d'una tribu antiga, i aleshores decideix oposar-s'hi. La seva opció el converteix en un activista defensor del medi ambient i el du a un perillós enfrontament amb els magnats del petroli.

01:44 Pel·lícula - Els nous robinsons suïssos
tancar

Els nous robinsons suïssos

Una famÍlia viatja en veler des de Hong-Kong fin a Sydney, perquè volen instal·lar-se a Austràlia. Però una banda de pirates els assalten. Durant l'atac, el veler xoca contra una roca i naufraga. Tots els membres de la família aconsegueixen arribar a una illa que, en principi, sembla deserta, però aviat coneixeran François, un jove que, com ells, es va salvar d'un naufragi.

03:19 Pel·lícula - Senders de violència
tancar

Senders de violència

Es tracta d'un western el protagonista del qual és Kirby Randolph, un home dur que es guanya la vida protegint els trens dels atacs dels indis. Satank, el cap dels indis, provoca una estampida de cavalls salvatges per boicotejar la tramesa d'un carregament de munició, però Kirby és capaç de dominar la situació. Els problemes, però, no s'acaben aquí.

04:45 Desapareguts - Psicoanàlisi
tancar

Psicoanàlisi

Després de la mort d'en Janey, els agents investiguen la desaparició d'un ajudant d'advocat d'èxit.

05:26 Riviera - + info
tancar

+ info

Ghislaine recorda el dia que va conèixer Daniel i somia tenir una llar per aells dos sols...però el seu dolç somni es converteix aviat en un malson.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

VIEJA TROVA SANTIAGUERA --- PREGON DE LOS CHICHARRONES MALKIT SINGH --- KURRI PATOLE WARGI SEZEN AKSU --- ALLAHIN VARSA S¿ALBAIDA --- FANDANGO DE LES MIL FLORS NATACHA ATLAS --- LEYSH NAT¿ARAK JOHN MAYALL --- SENSITIVE KIND NORAH JONES --- SINKIN¿ SOON JAVIER COLINA, MARC MIRALTA, PERICO SAMBEAT --- YUKALI MARIANNE FAITHFULL --- MACK THE KNIFE CAETANO VELOSO --- SOZINHO REMATE --- AN EYE IN THE FOREHEAD MATISYAHU --- YOUTH

07:50 Turmix Beat Club - Beat Club
tancar

Beat Club

Beat Club va ser un programa musical molt popular de la TV britànica que es va emetre també a la TV alemanya durant els anys 60 i 70. Pel seu plató van passar els artistes de més èxit del pop i del rock d'aquelles dècades prodigioses pel que fa a la música popular. Cada dimecres us n'oferim una mostra, com: Santana, BB King, Muddy Waters, Johnny Winter, Joe Cocker, Van Morrison, Sweet o T - Rex.

08:46 De prop - La brigada
tancar

La brigada

La història de La Brigada podria ser la de molts grups catalans fascinats per les sonoritats del pop independent anglosaxó. Així, van començar cantant en anglès, tot seguint les passes dels artistes i grups que admiraven. Allò ha estat la seva escola i el temps ha demostrat que la didàctica ha funcionat molt bé. Fins al punt que per al grup va arribar al moment de tornar a casa, és a dir, d'escriure en la seva llengua. El resultat ha estat descobrir un magnífic grup, molt ben dotat per a la melodia i les cançons pop que cerquen una expressió que arribi al màxim de públic possible. Amb "L'obligació de ser algú", aquest grup de Vilanova i Geltrú debuta en català (editats, paradoxalment, per un segell anglès) amb un ventall de molt bones cançons i un futur innegable que els ha de situar en un lloc destacat del pop de casa nostra.

09:30 Turmix Cat - + info
tancar

+ info

LA BRIGADA --- UNA IMATGE MES SANJOSEX --- TEMPS O RELLOTGE MARCEL CRANC --- NAUFRAGI GERARD QUINTANA --- BLAU MAZONI --- MEMORIA VERDCEL --- ARBRES, SOFTWARE I UN TE MERITXELL GENE --- LA CIUTAT LLUNYANA ELS AMICS DE LES ARTS --- A VEGADES AI AI AI --- RIKITAIM AUT LA CARRAU --- RUMBA DEL NORD DESKARATS --- VENJANÇA CATALANA LEXU'S --- FRAGIL MIQUEL ABRAS --- CRIDA RAYDIBAUM --- MALEEIXO EL TEMPS GUILLAMINO --- LA VIDA

10:29 Loops! Concert - MUCHACHITO BOMBO INFIERNO (Cruilla Cultures 07)
tancar

MUCHACHITO BOMBO INFIERNO (Cruilla Cultures 07)

Loops! Concert presenta a Muchachito Bombo Infierno, al festival Cruïlla de Cultures. Són com una big band però un pèl més canalla i amb un instrument afegit, un pinzell. Amb aquests ingredients, els concerts de Muchachito Bombo Infierno són de tot menys avorrits. Ho pots comprovar ara mateix, amb el directe que van fer aquest estiu, a Mataró, on presentaven el segon disc, "Visto lo visto".

10:56 Sputnik - Documental covers
tancar

Documental covers

La història de la música popular contemporània és plena de cançons que s'assemblen. Algunes són versions, altres són homenatges i moltes són còpies de cançons originals. Però què és una cançó pop original? Qui és en realitat l'autor d'una cançó? Què vol dir ser autor en el món del pop? Hi ha cançons realment noves o totes són derivacions de les que ja existeixen? "Covers, còpies, tributs i versions" respon totes aquestes preguntes i repassa les millors còpies, versions i homenatges de la història de la música popular contemporània.

11:48 TR3S C
12:01 L'altra cara de la forca - L'altra cara de la forca
tancar

L'altra cara de la forca

"L'altra cara de la forca" recrea la primera ascensió del Pedraforca per la cara nord després de tres intents fallits. És una història de determinació, de perseverança, de voler experimentar el desconegut i de coratge, d'auto-superació; de risc i de convicció; de realització personal i, també, de treball en equip. És un exemple de com la combinació de força i intel·ligència; de joventut i experiència; de coneixement propi i compartit és la millor garantia per a superar amb èxit qualsevol repte i per vèncer la por a l'abisme que separa allò que és vell, d'allò que és nou.

12:58 Motor - Ral·li d'Irlanda
13:51 Futbol Cat. - Futbol Cat.
14:22 Vela - Vela: Volvo Ocean Race
14:51 L'altra cara de la forca - Temps de neu
15:22 El Cercle de Mingote - El Cercle de Mingote: Mongòlia
15:55 World sport - World Sport
16:19 L'altra cara de la forca - Notícies
16:26 Bàsquet femení - Bàsquet femení: Cadí La Seu - MMT Estudiantes
17:10 Notícies - Notícies
17:18 Bàsquet femení - Bàsquet femení: Cadí La Seu - MMT Estudiantes
18:04 Notícies - Notícies
18:28 Futbol - R. Societat - Saragossa
19:18 Notícies - Notícies
19:29 Futbol - R. Societat - Saragossa
20:23 Notícies - Notícies
20:32 L'altra cara de la forca - + info
tancar

+ info

Els problemes derivats de la crisi econòmica i financera han marcat la setmana parlamentària del nou període de sessions de la cambra catalana. Els diputats van aprofitar la sessió plenària per debatre com afrontar la crisi, un debat en què, a més d'idees, hi va haver també acusacions. La sessió de control al govern va ser el màxim exponent i el president José Montilla va respondre a les preguntes de tots els grups, que van qüestionar les mesures de xoc proposades per l'executiu. Davant de les crítiques, el president va demanar unitat, mentre que l'oposició també va presentar mesures. Per la seva part, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, va comparèixer davant la comissió sectorial per parlar de la situació econòmica i financera. Una crisi sense precedents, segons va dir el conseller, que va presentar un panorama molt negatiu per a l'any 2009, amb una gran preocupació per l'augment de l'atur a Catalunya. L'altre punt de discussió parlamentària setmanal han estat els problemes derivats del temporal de vent de la setmana anterior. Els grups de l'oposició van criticar amb duresa l'actuació de Joan Saura i del Departament d'Interior. Fins i tot el president Montilla va dir que l'actuació d'Interior va ser correcta, però millorable. L'espai d'entrevista l'ocuparà el diputat de Convergència i Unió Jordi Cuminal. I el reportatge que tanca el programa està dedicat a l'aposta empresarial i institucional catalana per la companyia aèria Spanair per potenciar l'aeroport de Barcelona.

20:56 Tot un món - Amunt i avall
tancar

Amunt i avall

Tània Herrera és una biòloga panamenya que va arribar a Barcelona per continuar formant-se acadèmicament. En acabar els seus estudis de postgrau, es va mudar a la Torre de l'Espanyol, al Baix Ebre, i actualment treballa a la seva pròpia empresa de producció d'oli d'oliva ecològic. Abimbola Daramola és un químic provinent de Nigèria que va deixar el seu país amb la intenció d'obtenir un doctorat a una universitat barcelonina. Mentre espera el permís de residència, fa de voluntari al laboratori de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. La Tània i l'Abimbola reflexionen sobre com la societat catalana sovint no entén que els immigrants tinguin estudis superiors, sobre les diferències existents entre la vida al poble i a la ciutat i sobre la importància de l'aprenentatge de la llengua autòctona per facilitar la integració dels nouvinguts, unes experiències que formen part del recull que 108 estudiants del Consorci de Normalització Lingüística narren al llibre "Veus del món a Barcelona".

21:02 Tot un món - Blanc sobre negre
tancar

Blanc sobre negre

Eddy Kelele és un fotoreporter que combina la feina de fotògraf a l'agència gironina Click Art Foto, que va fundar amb el seu soci Jordi Ribot fa deu anys, amb l'activitat docent a diverses escoles i universitats de la província. La seva mare, Ivy Granje, va venir de molt jove per estudiar a Barcelona, procedent de Guinea Equatorial, i viu també a Salt. Tots dos relaten la seva experiència com a immigrants subsaharians pioners a Catalunya i reflexionen sobre què comporta ser un negre educat en una societat occidental i sobre l'acollida que està rebent la nova immigració.

21:10 Rodasons - Rodasons
tancar

Rodasons

TROBADA DE CANTADORS DEL LLUÇANÈS + BASSEKOU KOUYATÉ al FIMPT Ara fa uns quants dies, el Rodasons va complir el quinzè aniversari de presència a la petita pantalla, i avui mateix arriba a la xifra de 700 emissions, un parell de rècords per a un programa d¿aquestes característiques que no hauria estat possible sense el suport del músics que enregistrem, dels festivals que ens acullen i, sobretot, de l¿audiència que ens segueix des del començament. A tots plegats, moltíssimes gràcies. Pel que fa a l¿emissió d¿avui, visitarem la XV Trobada de Cantadores i Cantadors del Lluçanès, emmarcada dins les activitats del Cicle Solc, que va tenir lloc a la Torre d¿Oristà el 5 de juliol passat. Després coneixerem el músic malinès Bassekou Kouyaté, un mestre del ngoni, que el 20 de juliol va actuar al capdavant del grup Ngoni Ba al XXVIII FIMPT de Vilanova i la Geltrú.

21:36 Loto 6/49
21:42 Cinema tres - + info
tancar

+ info

Aquest dissabte: --- Tot sobre "Dieta mediterránea", la nova comèdia de Joaquim Oristrell amb entrevistes als protagonistes Olivia Molina, Paco León i Alfonso Bassave. --- Dues favorites a l'Oscar: "Slumdog Millionaire", 10 candidatures contra les 13 d'"El curioso caso de Benjamin Button". --- "Frost contra Nixon", amb Frank Langella, també candidat a l'Oscar

22:13 Sala 33 - Lo mejor que le puede pasar a un cruasán
tancar

Lo mejor que le puede pasar a un cruasán

Pablo Miralles, viu tranquil·lament dedicat als paradisos artificials, les prostitutes i la filosofia en la xarxa fins que el seu germà Sebastià desapareix i la seva odiada cunyada Gloria li demana que el busqui. Aquesta misteriosa desaparició li anirà portant fins "La fortaleza", seu d'una estranya secta i a on tenen retingut al seu germà. A partir d'aquí el final serà sorprenent...

23:58 Millennium - La veritat sobre el càncer
tancar

La veritat sobre el càncer

Aquest dissabte a Millennium, ens farem ressò dels actes que s'han fet aquesta setmana amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer. Ramon Colom entrevistarà Roger Gomis, investigador ICREA de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, i Susana Frouchtmann, autora del llibre "Mi cáncer y yo". A la taula de debat discutirem la relació entre metges i pacients amb Joan Albanell, cap d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar i director del Programa de Recerca en Càncer de l'IMIM-Hospital del Mar, i Albert Jovell, metge, president del Fòrum espanyol de Pacients i autor del llibre "Càncer. Biografia d'una supervivència". Finalment, la periodista Èrika Serra parlarà del documental "La meva mare, el càncer i jo", rodat l'any 2005 i basat en una vivència personal.

01:20 Clàssica
02:03 Nydia
02:30 Rodasons - Rodasons
tancar

Rodasons

TROBADA DE CANTADORS DEL LLUÇANÈS + BASSEKOU KOUYATÉ al FIMPT Ara fa uns quants dies, el Rodasons va complir el quinzè aniversari de presència a la petita pantalla, i avui mateix arriba a la xifra de 700 emissions, un parell de rècords per a un programa d¿aquestes característiques que no hauria estat possible sense el suport del músics que enregistrem, dels festivals que ens acullen i, sobretot, de l¿audiència que ens segueix des del començament. A tots plegats, moltíssimes gràcies. Pel que fa a l¿emissió d¿avui, visitarem la XV Trobada de Cantadores i Cantadors del Lluçanès, emmarcada dins les activitats del Cicle Solc, que va tenir lloc a la Torre d¿Oristà el 5 de juliol passat. Després coneixerem el músic malinès Bassekou Kouyaté, un mestre del ngoni, que el 20 de juliol va actuar al capdavant del grup Ngoni Ba al XXVIII FIMPT de Vilanova i la Geltrú.

02:55 Els gravadors rupestres: el misteri de l'edat del bronze nòr - Els gravadors rupestres: el misteri de l'edat del bronze nòr
tancar

Els gravadors rupestres: el misteri de l'edat del bronze nòr

Pot ser possible que Escandinàvia hagi estat una colònia mediterrània durant l'Edat de Bronze? Es tracta d'un misteri no resolt. Com és possible que una cultura molt primitiva s'hagi desenvolupat de cop i s'hagi convertit en una cultura avançada, rica en artesania sofisticada, art i vaixells? El documental utilitza imatges generades per ordinador per visualitzar les històries que expliquen els gravadors de roques. Veiem homes que remen, deesses que giren al voltant del sol i els déus bessons que llencen les seves fletxes.

03:53 La fascinació de la fe - Budapest: La sinagoga Dohány
04:36 De la terra - De la terra
04:46 De la terra - De la terra
04:56 El medi ambient - L'arborètum de Queixans
04:59 Túrmix arrels - + info
tancar

+ info

LUCRECIA --- DOS GARDENIAS SONEROS DE VERDAD --- A BUENA VISTA AI AI AI --- SOTA LA PALMERA BIG MAMA --- AFRICA NORAH JONES, DOLLY PARTON --- CREEPIN¿ IN JAUME SISA --- TOTES ESTIMADES JOI --- ASIAN VIBES ORQUESTRA ARAB DE BARCELONA --- BELL TURBANT OFRA HAZA --- IM NIN¿ ALU MANU DIBANGO --- BOLINGO CITY KEVIN JOHANSEN --- LIVING IN A STORY FELIU VENTURA --- ALES CURTES ROGER MAS --- PASSIO DE SON

05:48 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem els vídeos de: The Pretenders, The Secret Society, Neil Young, Muchachito Bombo Infierno, Duffy, Joss Stone, Oscar Briz, Calexico, Carla Bruni, Henri Salvador, Ben Harper, Raydibaum, Marilyn Manson, Gossip, Els Pets, Goldfrapp i Guillemots.

06:48 Ritmes.clips - VÍCTOR NARANJO I AMICS. Positiu - positiva 2008
06:52 Ritmes.clips - -MOJINOS ESCOZIOS. La mamà de José
06:56 Ritmes.clips - CARLES ENGUIX I O3. Se'n fuig
Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Rovelló - Examen de primer curs
tancar

Examen de primer curs

En Guitarra li diu a en Rovelló que ha arribat l'hora de fer-li la prova per veure si està preparat per deixar de ser un cadell. Ell, en principi, no vol deixar de ser un cadell. En Guitarra, però, l'acabarà convencent. Més o menys...

07:32 Les Tres Bessones - Helena de Troia
tancar

Helena de Troia

Zeus busca el millor pretendent de la seva filla per casar-la. L'Helena és tan bonica, que en té massa, de pretendents. En Menelau, que n'està molt enamorat, rebrà l'ajut de les Bessones per aconseguir l'amor de l'Helena.

07:57 mic 3
07:57 Carrer del zoo 64 - Cap. 36 La història de la visita important
tancar

Cap. 36 La història de la visita important

Amb la visita inesperada de l'inspector d'històries (la Lucy), la Molly ens explicarà la història d'una visita molt important que havia d'arribar a la sabana. Tots els animals es preparaven pel gran moment: van fer neteja a tot arreu, van treure la pols i li van fer un gran banquet! Un tiberi que va desaparèixer abans que arribés la visita... Qui va ser el golafre?!

08:10 Pepa, la porqueta - La caseta de l'arbre
tancar

La caseta de l'arbre

Avui l'avi té una sorpresa molt gran per la Pepa i en Jordi! Els ha construït una caseta al jardí! La Pepa està tan contenta que vol que hi entri tota la família. Això sí, abans d'entrar-hi s'han de treure les botes i han de dir les paraules secretes: "El pare té la panxa grossa". A tothom li fan molta gràcia, les paraules secretes. Menys al pare, és clar!

08:19 El teatre de l'Isop - La lletera
tancar

La lletera

Després de molts fracassos i de menjar cada dia el mateix, l'Isop està convençut que per fi ha escrit l'obra que el farà ric i famós: una història d'una noia que es va fer rica venent llet. Fins i tot ha començat a pensar en què es gastarà tots els diners! Vols dir que no s'ha tornat una mica somiatruites l'Isop? De fet, els somnis estan molt bé, però el que compta és l'esforç...

08:35 Marató Doraemon - Missatges amb focs artificials
tancar

Missatges amb focs artificials

El naixement d'en Nobita. En Nobita es pensa que és adoptat perquè no entén que els seus pares el renyin sempre. Amb la màquina del temps d'en Doraemon viatjaran al passat i aniran a parar al dia en què va néixer. En Nobita coneixerà els seus pares el dia que van ser pares i tots els projectes que tenien per a ell. T'imagines com era en Nobita quan va néixer? I els seus pares?! No t'ho perdis!

08:52 Marató Doraemon - El naixement de Doraemon
tancar

El naixement de Doraemon

El pare artístic d'en Doraemon, l'il·lustrador Fujiko Fujio, explica com va pensar i concebre el personatge, com es va fabricar en un principi, amb orelles i un color diferent del blau, i per què va perdre les orelles i es va tornar de color blau.

09:25 Marató Doraemon - El xandall imitador / Des d'un futur molt llunyà
tancar

El xandall imitador / Des d'un futur molt llunyà

Aquest trimestre, decidit a treure bones notes, en Nobita fa servir un aparell màgic d'en Doraemon per anar aprovant tots els exàmens. El Xandall Imitador és un estri que copia els moviments de l'altra gent, com ara dels alumnes més llestos. A veure si aquest cop no fica els peus a la galleda, en Nobita! No t'ho perdis, perquè avui seràs testimoni de com es van conèixer els dos protagonistes de la sèrie! En Nobita i en Doraemon, un Gat Còsmic que ha vingut del segle XXII per donar un cop de mà, o més d'un, al maldestre d'en Nobita. Vols saber com va anar, tot plegat?!

09:41 Pel·lícula Doraemon - Doraemon i els déus del vent
11:05 Marató Doraemon - L'estel invers / Què passarà d'aqui a tres anys?
tancar

L'estel invers / Què passarà d'aqui a tres anys?

Cada any el pare d'en Nobita fabrica un estel. Aquesta vegada estava molt inspirat i l'ha fet de la forma del seu milloc amic: en Doraemon. Però, què passa que en Nobita no el sap fer volar, aquest estel? Potser el Gat Còsmic li pot donar un cop de mà! En Nobita ha demanat un aparell màgic a en Doraemon perquè la Shizuka li expliqui els seus secrets més ben guardats. Però la cosa no s'acaba amb la Shizuka. Aviat voldrà saber els secrets de tots els seus amics! Pot ser que en Dekisugi se'n vagi a viure a Nova York?!

11:18 3xl.cat
11:18 El detectiu Conan - Una carta d'amor per a la Ran
11:44 Info K dia a dia
12:00 3xl.cat
12:00 Berlín, Berlín - La lolle contra el fati
tancar

La lolle contra el fati

Tothom troba que la Lolle és molt simpàtica, però amb la simpatia i prou no va gaire lluny. En canvi, una noia que competia amb ella per una feina de dibuixant en una editorial de còmics s'ha comportat com una poca-solta, li ha passat al davant, i ha obtingut el lloc de treball. En Fatman, un jove dissenyador gràfic, intenta fer-li la mateixa jugada quan sol·liciten feina en una agència de publicitat. Però la Lolle treu tota l'empenta, i gràcies a això li donen l'oportunitat de fer una prova. En Gerolf, el cap del departament creatiu, li demana que faci un guió il·lustrat i que l'entregui el mateix dia a les cinc de la tarda. La Lolle contra en Fatman: comença una competició que desemboca en una lluita brutal per la supervivència. Tots dos acaben en el termini indicat i tots dos es posen en camí per presentar la seva feina al cap de l'agència. Els dos s'observen atentament i amb molta desconfiança, fins que acaben barallant-se. En Fatman fuig de la Lolle, que el persegueix empipada com una mala cosa. Quan la Lolle atrapa aquella bola de carn engominada, li passa l'empipada. Però ara resulta que la carpeta amb les il·lustracions ha desaparegut.

12:24 Berlín, Berlín - No sóc una nena guai
tancar

No sóc una nena guai

La Lolle sap on trobarà la carpeta amb les il·lustracions: a l'oficina d'objectes perduts dels Transports Públics de Berlín. Quan en Fatman i la Lolle hi arriben, la troben tancada. No els queda altra solució que forçar l'entrada. En Fatman -un mal element- s'emporta la carpeta, però la policia l'enxampa. La Lolle es fa l'encantadora i convenç els policies perquè l'acompanyin a la presentació amb el cotxe patrulla. Un cop a l'agència, ensenya les seves il·lustracions al cap del departament creatiu, en Gerolf, que les troba molt satisfactòries, i es compromet a parlar l'endemà mateix de les condicions de la feina. Però la Lolle sap que a la carpeta encara hi ha les il·lustracions d'en Fatman. Les hi hauria d'ensenyar?

12:47 Edgemont - El príncep del conte
tancar

El príncep del conte

El triangle amorós d'en Mark, la Jennifer i la Laurel comença a ser de domini públic. L'Erin diu a en Chris que ja sap allò de la juguesca. I la relació de l'Scott amb la Brenda fa un gir inesperat.

13:10 Em dic Eve - Ser diferent
tancar

Ser diferent

L'Eve torna a estar més confosa que mai. Estava convençuda que en Matt volia sortir amb ella, però no li ha tornat a dirigir la paraula des que es van fer un petó. La Sylvie també està convençuda que l'Adam l'ha deixat per sempre i diu que els nois no hi ha qui els entengui, que semblen d'un altre planeta. Com s'ho poden fer per acostar-se una mica?!

13:33 15 love - Un altre cop a casa
13:58 mic 3
13:58 Bumba
14:06 La Franny i les sabates màgiques - M'he enfadat
tancar

M'he enfadat

Avui la Franny se'n va a jugar al bosc amb la Renata i l'Spencer, una ossa rentadora molt bonica i una mofeta que no sap perdre. Saps què fan les mofetes quan s'enfaden? Deixen anar un pets que són per morir-s'hi! Vols dir que no hi deu haver una manera de fer que l'Spencer no s'empipi d'aquesta manera? La Franny segur que la trobarà...

14:17 La Franny i les sabates màgiques - La biblioteca solitària
tancar

La biblioteca solitària

Avui les sabates de la bibliotecària portaran la Franny a viure una aventura envoltada de milions de llibres. Si t'agraden els contes, t'encantarà conèixer en Henry i la Sally, un ratolí i una gata que, de fet, no es poden ni veure... Per aconseguir que es facin amics, la Franny ha de trobar alguna cosa que els agradi a tots dos. Què pot ser?

14:35 Club Super3
14:35 Les Tres Bessones - Helena de Troia
tancar

Helena de Troia

Zeus busca el millor pretendent de la seva filla per casar-la. L'Helena és tan bonica, que en té massa, de pretendents. En Menelau, que n'està molt enamorat, rebrà l'ajut de les Bessones per aconseguir l'amor de l'Helena.

15:03 Els barrufets - El bruixot volador / El primer telebarrunòfon
tancar

El bruixot volador / El primer telebarrunòfon

En Gargamel ha d'assistir a una trobada de bruixots i està decidit a portar-hi un barrufet. Per atrapar-lo crearà una màquina per volar. Aparteu les criatures! Una poció màgica del Gran Barrufet ha fet que una melonera no pari de créixer i, a més, transporti el so! Pot ser que hagin inventat el primer telebarrunòfon?!

15:30 Mila - Un lladre empedreït
tancar

Un lladre empedreït

Avui la Mila t'explicarà el conte del Kokou, el mico lladregot que es dedicava a pispar els pastissets que feia la mama Tischa, la millor cuinera del poble. Un dia la Tischa va decidir donar-li una lliçó: el va atrapar en una xarxa i va convidar tots els nens a pispar-li les joguines que tenia a casa. Què ho fa, doncs, que en Kokou encara menja pastissets de la Tischa?!

15:38 Mila - La vaca i el conill
tancar

La vaca i el conill

Vols saber la història d'en Babin, el conill que venia caramels de pastanaga? Doncs la Mila te l'explica, a la seva manera, és clar! Resulta que en Babin tenia una parada de caramels de pastanaga megabons, però un bon dia la Ruby, la vaca, li va muntar una parada de gelats just al davant. En Babin es va quedar sense clients i no s'ho va agafar gens bé. Vols saber què va passar?!

15:48 El xou dels espies - El Víctor del futur
tancar

El Víctor del futur

El Víctor del futur ha fet un viatge en el temps per avisar l'UZZ d'un perill imminent. El problema és que, just abans de poder comunicar el que està passant, s'ha quedat inconscient. Ara en Victor i l'Anita hauran de descobrir com és que els Caps Flotadors s'estan emportant la base de l'UZZ cap a l'espai... i hauran d'intentar impedir-ho, és clar!

16:06 Espies de veritat - Un toc salvatge
tancar

Un toc salvatge

Un malvat dissenyador de moda combina els gens dels humans amb els dels animals per crear el primer abric fet a mida i sense costures.

16:26 Espies de veritat - Les viudes negres
tancar

Les viudes negres

Aquesta vegada les nostres heroïnes se les hauran de veure amb un grup d'animadores d'allò més perverses i amb el seu entrenador, un home implacable.

16:50 Codi: Lyoko - El secret
17:18 3xl.cat
17:18 Get Backers - La dansa a les fosques del fuet Rouran
17:41 Get Backers - Explosió: la fúria de l'emperador llampec
18:04 El detectiu Conan - El prodigiós caminar aeri d'en Kaito kid. 1ª part
tancar

El prodigiós caminar aeri d'en Kaito kid. 1ª part

Un tiet de la Sonoko, en Jirokichi Suzuki, és assessor del Consorci Financer Suzuki. És un home que ho ha tingut tot a la vida, però li falta una cosa: enxampar en Kaito Kid, un lladre habilíssim que sempre li ha robat els titulars de premsa. Per això, ha posat una magnífica deessa daurada a la teulada del seu museu i ha fet saber a en Kaito Kid, que si la vol, vaig a buscar-la. En Kaito Kid li contesta que hi anirà i s'hi presenta... surant a l'aire! Però en Jirochi activa un mecanisme de seguretat per protegir la deessa, i en Kaito Kid assegura que tornarà l'endemà a la nit...

18:25 El detectiu Conan - El prodigiós caminar aeri d'en Kaito kid. 2ª part
tancar

El prodigiós caminar aeri d'en Kaito kid. 2ª part

L'endemà a la nit, a l'hora anunciada, en Kaito Kid apareix surant entre els edificis un altre cop! En Jirochi s'espanta tant, que torna a guardar la deessa a dins del museu i en fa apagar tots els llums. Però en Kaito Kid és molt llest: ha trobat la disfressa perfecta per passar desapercebut de tothom... menys d'en Conan. Un cop resolt el misteri, serà possible que el pobre Jirochi també es quedi sense titulars, però aquest cop perquè els hi ha robat en Conan?

18:50 Planetes - Fase 17: L'escollit
tancar

Fase 17: L'escollit

L'any 2075 la humanitat ha arribat a un punt on viatjar entre la Terra, la Lluna i les estacions espacials és part de la vida diària. No obstant això, el progrés de la tecnologia a l'espai ha comportat alhora un problema amb els residus espacials, que poden causar grans danys a les naus i als equips. Aquesta és la història de la Secció de Recollida de Residus de Technora, el seu especialista en treballs EVA (Extra Vehicular Activity), Hachirota "Hachimaki" Hoshino, i la nouvinguda al grup, Ai Tanabe.

19:13 Planetes - Fase 18: Lúltim dia del departament de deixalles
tancar

Fase 18: Lúltim dia del departament de deixalles

L'any 2075 la humanitat ha arribat a un punt on viatjar entre la Terra, la Lluna i les estacions espacials és part de la vida diària. No obstant això, el progrés de la tecnologia a l'espai ha comportat alhora un problema amb els residus espacials, que poden causar grans danys a les naus i als equips. Aquesta és la història de la Secció de Recollida de Residus de Technora, el seu especialista en treballs EVA (Extra Vehicular Activity), Hachirota "Hachimaki" Hoshino, i la nouvinguda al grup, Ai Tanabe.

19:37 Info K dia a dia
19:54 Jugamón - La Júlia i el pitxi
tancar

La Júlia i el pitxi

La Júlia viu al Maresme i al Montseny. Té dues cases perquè els seus pares estan separats. Mai no s'està quieta. En un camp veí organitzarà un partit de pitxi.

20:15 mainaderes d'animals - + info
tancar

+ info

L'ós rentador Zorro, de vuit setmanes, ajuda molt la seva cuidadora. No deixa cap pedra per regirar. Serà capaç d'aprendre a enfilar-se i a buscar menjar amb l'ajuda de la Julia? Al seu refugi de cigonyes, en Michael Kaatz hi té dues cries sense mare. En Michael intenta enganyar una família de cigonyes perquè adoptin les dues petitones. En Jaco Nell ensenya a la seva nova ajudant a cuidar guepards, rinoceronts i zebres a la seva reserva de Kapama.

20:42 Invasió - Joshua
tancar

Joshua

La policia assetja Cade, que s'ha d'amagar al bosc.

Progrmació BD ....
21:31 Plats bruts - Tinc una cyberamiga
tancar

Tinc una cyberamiga

El Lopes coneix la Guillermina en un xat i se n'enamora. Però per culpa d'una casualitat, la Guillermina confon el Lopes amb el David, i el David decideix no treure-la de l'error. Per altra banda, l'Emma està convençuda que té poders perquè tot el que pensa es compleix.

22:05 Plats bruts - Tinc hormones
tancar

Tinc hormones

Ara que el Lopes i la Guillermina són nòvios, no troben mai ni el lloc ni el moment per tenir una mica d'intimitat . El Ramon vol fer una festa al seu pis amb l'Stasky, el David i l'Emma, però quan pugen l'ascensor, s'hi queden tancats.

22:35 Lo Cartanyà - Memphis
tancar

Memphis

És la 15a edició del Festival Elvis Presley al poble. El Cartanyà sempre ha estat campió de la prova de menjar bocates Memphis, però aquest any es queda sense participar-hi perquè a la prova mèdica anual de Canal In li descobreixen que té una salut molt dolenta. El Cartanyà comença a obsessionar-se pel tema i intenta millorar-la fent dieta, esport... Al Cafè es prepara el concurs amb la participació de tothom, fins i tot del Miquel, que vol aconseguir la triple corona.

23:07 Lo Cartanyà - Venècia
tancar

Venècia

Canal In travessa una crisi tan greu que el mossèn del poble vol comprar la televisió local i convertir-la en un espai que difondrà les idees del catolicisme. El Cartanyà intenta fer-se càrrec de la situació quan descobreix que tot és culpa seva: el seu sou és tan alt que ha fet un forat a l'empresa. La Bordonida comenta a la colla que ha organitzat un dels seus viatges. L'Anselmo sospita que la Bordonida amaga alguna cosa perquè sempre fa aquests viatges sola. Però, si els fa sola, qui la grava en vídeo?

23:42 Desapareguts - Psicoanàlisi
tancar

Psicoanàlisi

Després de la mort d'en Janey, els agents investiguen la desaparició d'un ajudant d'advocat d'èxit.

00:24 Desapareguts - Segon intent
tancar

Segon intent

La Jess i els seus amics demanen ajuda al seu excap John Pollock per investigar la desaparició d'un fiscal federal.

01:05 Invasió - Joshua
tancar

Joshua

La policia assetja Cade, que s'ha d'amagar al bosc.

01:51 Plats bruts - Tinc una cyberamiga
tancar

Tinc una cyberamiga

El Lopes coneix la Guillermina en un xat i se n'enamora. Però per culpa d'una casualitat, la Guillermina confon el Lopes amb el David, i el David decideix no treure-la de l'error. Per altra banda, l'Emma està convençuda que té poders perquè tot el que pensa es compleix.

02:25 Plats bruts - Tinc hormones
tancar

Tinc hormones

Ara que el Lopes i la Guillermina són nòvios, no troben mai ni el lloc ni el moment per tenir una mica d'intimitat . El Ramon vol fer una festa al seu pis amb l'Stasky, el David i l'Emma, però quan pugen l'ascensor, s'hi queden tancats.

02:55 Clàssics del cinema - Desviació
tancar

Desviació

Un pianista fa autoestop des de Nova York a Los Angeles per reunir-se amb la seva promesa. Un dels conductors que el porta mor d'una sobredosi de pastilles, i el pianista, instintivament, amaga el cadàver i es queda el cotxe, els diners i la documentació. Pel camí puja una autoestopista que descobreix els fets i li fa xantatge fins al punt de convertir-lo en el seu esclau i arruinar-li la vida.

04:01 Clàssics del cinema - Agent especial
tancar

Agent especial

Film del gènere negre centrat en el duel sense treva entre un policia obstinat i un gàngster cruel, mentre que una exprostituta els va perseguint. A la llarga, a mesura que avança el seu enfrontament a mort, cadascun dels personatges es converteix en "l'alter ego" de l'altre. La perversitat i el sadisme arriben a ser elements primordials d'una pel·lícula que no té cap benevolència pels seus personatges.

05:30 Clàssics del cinema - El gran Gabbo
tancar

El gran Gabbo

Gabbo és un excepcional ventríloc que es comporta millor amb el seu ninot Otto que no pas amb la seva companya, Marie. Per tant, no és estrany que ella acabi deixant-lo. Marie esdevé una gran estrella de Broadway, i, mentre Gabbo intenta que ella torni, el ninot Otto es va apoderant de la personalitat de Gabbo. Diversos números musicals s'intercalen enmig de la història.