Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
09:00 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins d'estiu" parlarem del mosquit tigre, una plaga imparable. Entrevistem a Felip Puig, secretari general adjunt CDC i diputat de CiU al parlament. La directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Generalitat de Catalunya dóna rèplica a les queixes dels familiars dels bombers morts a Horta de Sant Joan. També ens preguntem si la gira del Barça passarà factura als jugadors.

11:58 Futbol - Seattle Sounders - F. C. Barcelona
13:44 Joking around
13:50 Joking around
13:52 Tinc un dubte
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Camins ramaders i biodiversitat
14:30 Telenotícies migdia
15:46 Les germanes McLeod - Cap. 14 Joc brut
tancar

Cap. 14 Joc brut

Ningú no oblida els robatoris i les dones de Drovers Run tenen la seva manera de fer justícia.

16:41 Històries del cor - Cap. 14
tancar

Cap. 14

ELS PERIS (TEMPORADA 7) Peris rebutja els diners de l'herència d'Alícia i fa fora de casa al David. Cinta abandona el Peris i fa costat al seu fill. Peris i Franciscu fan el cràpula. Peris i Àngela es retroben. Peris vol el divorci i Cinta intenta suïcidar-se.

18:04 Tarda de western - Un rei per a quatre reines
tancar

Un rei per a quatre reines

Dan Kehoe, un aventurer sense escrúpols, s'assabenta que la banda dels germans McDade ha estat eliminada i decideix posar en pràctica un pla per quedar-se l'or que els bandits tenien amagat al seu ranxo. Al ranxo, a més de la senyora McDade, hi viuen les quatre viudes, que queden fascinades per un home tan atractiu com Dan. Dan aconsegueix que la senyora McDade li confessi on és l'or, i després fuig del ranxo acompanyat de Sabina, una de les quatre viudes.

19:33 Joking around
19:56 Joking around
20:20 Bocamoll
21:00 Telenotícies vespre
21:52 Segrestat - Cap. 5 Crema
tancar

Cap. 5 Crema

El desplegament que provoca la bomba a l'oficina condueix els investigadors fins a Schroder. Un problema de seguretat a casa dels Cain posa en perill el cas.

22:38 Segrestat - Cap. 6 El meu cor pertany al pare
tancar

Cap. 6 El meu cor pertany al pare

El ric pare d'Ellie utilitza la seva xarxa d'influències per recuperar el control de la investigació sobre el segrest de Leo.

23:30 El documental - Nfumu ngui, el goril.la blanc
tancar

Nfumu ngui, el goril.la blanc

La realitzadora holandesa Aliona van der Horst ens mostra la faceta humana d'un dels museus més importants del món, l'Ermitage de Sant Petersburg, i ho fa a través de la mirada dels seus treballadors i conservadors veterans: els "Hermitage-niks", els habitants de l'Ermitage. Al llarg de la Segona Guerra Mundial, durant l'època d'Stalin i en el decurs de la guerra freda, aquest petit grup de treballadors entusiastes van protegir aquest bastió de l'art i la cultura. Avui ens expliquen les seves històries envoltats d'obres mestres mundialment famoses i de l'esplendor del vell Palau d'Hivern que les allotja. Al llarg de dos episodis serem testimonis, entre d'altres situacions, d'un diàleg íntim entre dos treballadors a propòsit de les seves obres d'art favorites; dels records dels anys de la Segona Guerra Mundial per part d'un dels empleats de més edat; de com altres empleats del museu recorden l'agressió salvatge que va patir la Dànae de Rembrandt l'any 1985.... També es recorda l'època d'Stalin i el seu intent de liquidar les millors peces de la col·lecció per acabar amb el relat del contrast entre el període de Caterina la Gran, en què es van fer gran part de les adquisicions més costoses i valuoses, i l'austeritat d'avui en dia, mentre les mirades dels escolars bocabadats recorren les esplendoroses sales de l'antic Palau d'Hivern dels Tsars de Rússia/ Guió i direcció: Aliona van der Horst/ Director de fotografia: Maasja Ooms/ So: Maria Mok, Marjo Postma, Hens van Rooij/ Muntatge: Teun Pfeil/ Música: Harry de Wit/ Producció: Manu Hartsuyker, Jorinde Sorée, Iris Otten, Karina Sinenko/ Imatges d'arxiu: Znaki Production Company, Russian State Archive Krasnogorsk/

00:30 Herois - Cap. 13 El dilema
tancar

Cap. 13 El dilema

Apareix el pare de Hiro i la recerca de l'espasa fa un gir. Un rehabilitat Isaac es dedica a aturar la destrucció de Nova York... i també intenta aturar en Peter. En Claude, un home invisible que té un passat misteriós, pot tenir moltes coses per ensenyar a un futur heroi. D.L. té problemes amb les noves responsabilitats familiars. En Matt se sincera amb la seva dona. H.R.G. se centra en el seu assassí capturat, el Sylar. Després de buscar l'haitià, la Claire s'embarca secretament en la recerca dels seus veritables pares biològics. En Suresh, que busca la gent de "la llista", rep una visita inesperada.

01:17 Herois - Cap. 14 Distraccions
tancar

Cap. 14 Distraccions

El Hiro lluita per fer entendre al seu pare, un gran magnat, i a la seva ambiciosa germana, el seu nou destí heroic. La Niki té una nova oportunitat d'estar amb en DL i en Mica un altre cop, però no se sap si es quedarà amb ells. En Claude intenta ensenyar a en Peter a aprofitar els seus poders però el procés podria tirar per terra la confiança de Peter en les seves persones més properes. Decidida a trobar la seva mare biològica, la Claire arriba a un càmping de caravanes a Texas. I el Sylar es gira contra H.R.G. i la seva família.

01:57 Fiscal Chase - Terra d'oportunitats
tancar

Terra d'oportunitats

L'Annabeth i els seus col·legues de la fiscalia aborden el cas contra un promotor immobiliari. Està acusat d'estafar els propietaris inflant els preus de les cases que ha construït intencionadament. L'Annabeth descobreix que el sospitós farà qualsevol cosa per no ser declarat culpable, fins i tot acomiadar el seu marit, que treballa en la construcció.

02:39 Els matins d'estiu - + info
tancar

+ info

Avui a "Els matins d'estiu" parlarem del mosquit tigre, una plaga imparable. Entrevistem a Felip Puig, secretari general adjunt CDC i diputat de CiU al parlament. La directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Generalitat de Catalunya dóna rèplica a les queixes dels familiars dels bombers morts a Horta de Sant Joan. També ens preguntem si la gira del Barça passarà factura als jugadors.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Futbol - Seattle Sounders - F. C. Barcelona
06:35 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:02 Planeta Terra
07:02 La natura des de dins - La fauna dels deserts del món
07:46 Històries del zoo
08:11 Viure Catalunya - Arnes
08:20 Bèsties clip - La Gavina Corsa
08:27 Jardineria del segle XXI - El projecte Edèn de Tim Smit
08:53 Jardineria del segle XXI - Els jardins guaridors de Topher Delaney
09:22 Tot un món - Ganes de treballar
tancar

Ganes de treballar

Malgrat tenir l'edat suficient per entrar al món laboral, l'Evelyn, la Paulina i el Jonathan no poden treballar perquè han arribat a Catalunya reagrupats per les seves famílies, fet que legalment els dificulta obtenir un permís de treball. Assistirem amb ells a un curs de formació en noves tecnologies que els permetrà fer pràctiques en una empresa, primer, i, a través d'un contracte de treball, desbloquejar la seva situació.

09:26 Tinc un dubte
09:30 Horitzons
09:30 A la recerca de la felicitat - Cuba
10:26 Tots al tren! - Tots al tren! Xina
11:20 L'ànima viatgera
11:44 La ciutat vertical - El Q1 (Gold Coast, Austràlia)
tancar

El Q1 (Gold Coast, Austràlia)

De ser una zona marginal molt popular entre els surfistes, fins a convertir-se en la Miami de l'hemisferi sud. Surfer's Paradise ha canviat molt des que era un petit poble amb onades impressionats perdut a la costa est australiana. Surfer's desperta un interès creixent entre rics i famosos, i la seva silueta tampoc ha parat de créixer des que es va erigir la imponent Q1 Tower, que ara domina el paisatge. Quin ha estat l'efecte d'aquest immens gratacel sobre el paradís de Surfer's? És la joia de la corona d'un dels racons més exclusius del planeta o només un element més per acabar amb l'ambient relaxat i l'esperit comunitari que fa única la Gold Coast? Presentador: Charlie Luxton

12:12 La veritat sobre el menjar - Cap. 4 Com estar prims
tancar

Cap. 4 Com estar prims

En el món en què vivim sembla que no hi ha ningú que no hagi acabat o que no estigui a punt de començar un règim. L'única manera per aconseguir aprimar-se de debò és canviar el nostre estil de vida: fer més exercici i menjar bé. Examinarem alguns dels mites dels règims més populars. Els experiments inclouen, entre d'altres: - Metabolisme i pes: Tots creiem que un metabolisme lent impedeix perdre pes. Però, d'on surt aquesta creença? - La dieta làctia: Hem investigat l'enemic de tots aquells que fan règim i hem preguntat si realment menjar formatge ens fa acumular quilos. - Vigila què menges: Hem enumerat alguns elements que fan venir gana per veure si eliminant l'evidència d'allò que mengem és més fàcil no fer cas dels senyals de sacietat.

13:03 Colors - Vermell: dona'm la vida
tancar

Vermell: dona'm la vida

El telèfon vermell no va existir mai. Els toros no persegueixen mai el vermell. El color de la sang. El que dóna la vida. El primer color que l'home va designar, el primer que els nadons veuen quan neixen i el que distingim amb més facilitat sobre qualsevol fons. El que els daltònics confonen. Les emocions són vermelles i també ho és el sexe i l'amor.

13:27 Tons
13:43 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Prepareu-vos per sentir els pitjors sorolls que hi ha, a part de gratar una pissarra amb les ungles. Anirem a banyar-nos amb la panxa ben plena per comprovar si les nostres mares tenien raó. També us presentarem un peixet molt menut que ajudarà a combatre els marejos al cotxe. Pares d'arreu del món: alegreu-vos-en! Us heu preguntat mai a quina velocitat surten els mocs quan esternudeu? Ho calcularem. Hem descobert que els ocells són força selectius amb el lloc de residència: alguns, fins i tot, es traslladen a barris de més classe. També us ensenyarem a fer un ou ferrat sense paella i, finalment, veurem com el pipí fa funcionar una bateria.

14:09 Ritmes arrels
15:01 Planeta Terra
15:01 El planeta Terra - Cap. 1 L'odissea dels orígens
tancar

Cap. 1 L'odissea dels orígens

Inicialment, els planetes vivien en el caos. Centenars de milions d'anys després, bombardejats per asteroides i devastats per temperatures infernals i constants pluges de roques i pedres, les primeres formes de vida es van haver de colgar sota terra per poder sobreviure.

15:56 Viatges per la natura - L'Amazones al Rin
tancar

L'Amazones al Rin

Actualment queden poques zones al·luvials a les vores del Rin, però les que queden constitueixen zones fascinants. Hi farem una visita per descobrir-hi un món exòtic amb una gran varietat d'animals i plantes. Les lianes que pengen dels arbres donen a la regió renana d'Alemanya l'aspecte de zona amazònica i ofereixen un lloc d'observació perfecte per als ocells pescadors.

16:40 El regne salvatge - La frontera d'aigua
17:09 Psicopatologia digital - Retocar fotografies
17:16 Mares - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana, la Núria comença el tractament d'estimulació hormonal. És el primer pas per arribar a una fecundació in vitro, un procés llarg i feixuc que l'obliga a fer-se controls a l'hospital gairebé cada dia. Acompanyarem la Núria durant tot el tractament i sabrem si aquesta vegada podrà aconseguir l'embaràs que tant desitja. L'Àngels sortirà de comptes, el part es farà esperar molt, però finalment tindrà el Teo, el seu primer fill. Sabrem com li va la vida a l'Esther, que és cega i acaba de tenir el seu segon fill. I coneixerem la Sali i en Jimmy, una parella que ha triat una opció molt personal: renunciar a qualsevol mena de diagnòstic prenatal. Ara, la Sali té 37 anys i està esperant el primer fill.

17:48 Veterinaris - + info
tancar

+ info

AQUARI DE BARCELONA L'Olga, la veterinària de l'Aquàrium, fa la revisió diària dels peixos i subministra antibiòtic a un peix lluna. I, amb l'ajuda dels aquaristes, treu sang a un tauró de l'aquari. En Carlos, el cap dels aquaristes, dóna el menjar als peixos i als taurons. ARS VETERINÀRIA, CLÍNICA D'ANIMALS PETITS En Joan Mascort, veterinari neuròleg d'Ars, diagnostica una hèrnia discal al "Pancho", el gos del senyor Antonio i la senyora Concepció, i l'opera. Al cap d'una setmana, l'evolució del "Pancho" és bona. Dues setmanes després de l'operacó, en Joan Mascort li treu els punts i li dóna l'alta. El "Juk", el gos al qual l'equip d'Ars va diagnosticar un càncer, ha recaigut després d'haver-lo operat. La Iolanda, veterinària d'Ars, proposa als seus amos la quimioteràpia. Al cap d'una setmana, comencen el tractament. Després de quatre sessions de quimioteràpia, el gos respon bé al tractament. ZOO DE BARCELONA Les goril·letes del zoo tenen més de vuit mesos i abandonen la "nursery". L'equip del zoo les instal·la en una gàbia al costat dels altres goril·les, però encara dormen a la "nursery". Al cap d'uns dies, deixen definitivament la "nursery" i la Begonya, la cuidadora, i se'n fan càrrec els cuidadors de primats. La Marga, treballadora del servei de veterinària del zoo, pesa les goril·letes. CLÍNICA D'ANIMALS EXÒTICS En Xavier, veterinari d'animals exòtics, atén el cas d'un camaleó amb problemes digestius.

18:26 El senyor de Darjeeling - El senyor de Darjeeling
tancar

El senyor de Darjeeling

A la frontera entre l'Índia i el Nepal, a la regió de Darjeeling, el raja Benerjee, l'últim propietari d'una gran plantació de te, intenta complementar l'herència rebuda de la manera de fer britànica amb la necessitat de renovar-se. Aplica una agricultura orgànica i biodinàmica, basant-se en el desenvolupament sostenible i el mercat just, per elaborar un dels tes més populars del món.

19:18 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El mausoleu d'Ahmet Yesevi. Pelegrinatge al Turquestan. Kazakhstan
19:33 Cànon Art - Bon dia, senyor Doisneau
tancar

Bon dia, senyor Doisneau

Robert Doisneau és un dels fotògrafs francesos més coneguts. L'any 1980, amb 80 anys encara conservava l'entusiasme que va caracteritzar les seves fotografies.

20:31 Jardineria del segle XXI - Els jardins mòbils del Taller Alias
20:57 Jardineria del segle XXI - Les selves privades de Patrick Blanc
21:24 Psicopatologia digital - Retocar fotografies
21:31 Karakia - L'esglaó del mig, comunitat tailandesa
tancar

L'esglaó del mig, comunitat tailandesa

Considerada pels paladars occidentals com una de les més excitants i harmonioses, la cuina tailandesa va rebre durant segles les influències de la cuina xinesa, de l'índia o dels colonitzadors europeus. La seva aparent senzillesa amaga una sàvia combinació d'espècies i herbes que permeten jugar alhora amb diferents sabors. Molts dels productes que formen part del consum habitual dels tailandesos han començat ja a conviure, a les botigues i als mercats, amb els sabor mediterranis. A través de dos restaurants de cuina tai de Barcelona i dels seus propietaris i treballadors, la Pui, en Chet, en Yoyo o en Sam... ens acostarem a la petita comunitat tailandesa de Catalunya, una comunitat que manté, a milers de quilòmetres del seu país d'origen, moltes de les seves tradicions i que ha trobat, en la gastronomia, una immillorable porta d'entrada per donar a conèixer la seva cultura.

Progrmació BD ....
07:05 Club Super3
07:05 Els Fruittis - La muntanya dels esperits
tancar

La muntanya dels esperits

Una antiga llegenda explica que els esperits malignes habiten en una muntanya que s'alça al mig del desert. Els Fruittis no creuen en la llegenda fins que un dia sorgeix de la muntanya un huracà que s'emporta la sorra del desert.

07:32 Els Fruittis - Una estranya sequera
tancar

Una estranya sequera

En Motxil·lo rep una inesperada carta del seu oncle Banano que viu a les Canàries en què li explica els problemes que els causa una estranya sequera. La Kumba i els seus amics els Fruittis acompanyaran en Motxil·lo en el seu viatge a les Canàries per esbrinar el motiu pel qual l'aigua dels rius i dels llacs està desapareixent.

07:54 mic 3
07:54 El teatre de l'Isop - El pastor i el llop
tancar

El pastor i el llop

Tot aprofitant que estan de viatge, la Presy ha decidit explicar als altres membres de la companyia el conte del pastor i el llop, el del noi que cridava: Que ve el llop! I que era mentida... Més endavant, arribaran a un bosc on l'Isop assegura que si dius mentides, se t'escapa un pet. D'entrada, no s'ho creu ningú, però ben aviat començaran a sortir les mentides... i els pets!

08:06 Les tres bessones bebès - Vull tenir la varicel·la
08:14 La Franny i les sabates màgiques - Petit i eixerit
tancar

Petit i eixerit

Avui acompanyaràs la Franny a un parc de bombers! Allà hi coneixerà en Brady, un gosset que té un petit problema: cada vegada que sona l'alarma i els bombers han de sortir corrents a fer un servei ell els hi vol ajudar, però resulta que no pot perquè és massa menut. Vols dir que no l'hi pot ajudar, la Franny? Ja saps què diuen: que al pot petit, hi ha la bona confitura!

08:28 Una mà de contes - La gavina Darina
08:40 Club Super3
08:40 Zoe Kezako - Cap. 32 Seré una estrella
tancar

Cap. 32 Seré una estrella

Tot preparant la festa sorpresa de l'aniversari d'en Valentine, a la Zoe se li ha presentat l'oportunitat de la seva vida: sortir a la sèrie d'en Jackie! Es convertirà en una estrella de la televisió! Però resulta que l'assaig és el mateix dia de la festa d'en Valentine. Què farà? Quedarà malament amb el seu amic per fer-se famosa...? O no?!

08:56 Els barrufets - El rodamón / L'home de la lluna
tancar

El rodamón / L'home de la lluna

Per lliurar-se dels crits infernals del drac fantasma, els barrufets hauran de trobar el viatger de la Xina, un rodamón que parla una altra llengua. Com s'hi entendran? Cansat que ningú no li reconegui la feina que fa, l'home de la Lluna ha decidit tornar a la Terra. I saps on anirà a parar? Al poble dels barrufets, és clar! No t'ho perdis per res del món!

09:24 Doraemon - La màquina per intercanviar famílies / La màquina dels bons moments
tancar

La màquina per intercanviar famílies / La màquina dels bons moments

La màquina dels bons moments - La màquina per intercanviar les famílies

09:51 Doraemon - Els papers boomerangs / El casc del tigre
tancar

Els papers boomerangs / El casc del tigre

El casc del tigre - Els papers boomerangs

10:21 Espies de veritat - Enxampades de veritat (3a part)
10:48 Spirou i Fantàstic
11:14 Hattori el ninja - La mare tambe es ninja
11:39 En Matt i els monstres
11:51 Els increïbles germans Adrenalini - Els cavallers de la ineptitud
tancar

Els cavallers de la ineptitud

Els germans Adrenalini han anat a parar a un regne que està amenaçat per un drac que treu foc pels queixals. En Xan i l'Adi intentaran seduir la princesa, mentre el rei, que és curt de vista, confondrà en Xan amb una donzella. La cosa està molt complicada. En Xan hauria de pelar el drac i casar-se amb el seu germà petit per recuperar l'Enk! Quina creu!

12:00 Els pirates robacalçotets - Per un grapat de calçotets
12:03 Angus i Cheryl - Comptes amb el gos
tancar

Comptes amb el gos

La Francine i l'Amanda supliquen a l'Angus que els recuperi la seva pilota. El que no sap és que ha caigut en un jardí on diu la llegenda que hi ha un gos temible¿

12:06 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Vaca s'ha quedat corferida en saber que a partir d'ara en Dominique, la foca del zoo, ja no estarà sol. I és que ha arribat la Britney, una foca del gran zoo de San Francisco que s'estarà, com a mínim, un any a la gàbia d'en Dominique! Segons en Chico el director deu voler que es reprodueixin... A la Vaca, només de pensar-ho, li ha vingut de tot! No t'ho perdis!

12:15 Club Super3
12:15 Rantaro - Els ninges tenen exament / El barquer desconfiat / l'última prova
12:41 Angus i Cheryl - El regal secret
tancar

El regal secret

És Sant Valentí, tothom a l'escola s'intercanvia flors, bombons i regals secrets. La Cheryl no ha rebut res encara, i és llavors quan veu que l'Angus deixa alguna cosa al seu caseller.

12:46 Valérian i Laureline - Temps real
tancar

Temps real

Any 2416. Avui en Valérian i la Laureline surten a la recerca del saber universal que, segons una antiga llegenda, et confereix el poder total. El temple on es troba és en un planeta que canvia de paisatge segons la freqüència emocional dels seus visitants. Els nostres herois hauran d'estar molt atents als canvis d'humor, a les pors, i sobretot als Vlagos!

13:17 3xl.cat
13:17 Bo-Bobo - Lluita a mort! La tècnica nasal contra la de l'arròs! Baralleu-vos com bons amics!
tancar

Lluita a mort! La tècnica nasal contra la de l'arròs! Baralleu-vos com bons amics!

El grup d'en Bo-Bobo va ascendint per l'interior de la base de la Divisió Boja fins arribar a l'últim pis. Se suposa que allà hi ha d'haver el cap de la Divisió Boja, però en el seu lloc hi ha qui es fa dir "rei dels lluitadors bojos". Ha arribat l'hora de resoldre qui està més boig de tots?

13:42 Angus i Cheryl - La moto
tancar

La moto

La Cheryl té una moto nova. Després de pregar-li i suplicar-li, l'Angus aconsegueix que l'hi deixi per fer un tomb, però la seva demostració d'habilitat no serà del tot espectacular.

13:44 Angus i Cheryl - La biblioteca
tancar

La biblioteca

Temps d'exàmens i tensions, i qui hi ha millor que l'Angus per treure de polleguera la Cheryl... i tothom que li passi pel davant.

13:50 El detectiu Conan - La gran investigació dels nous pisos
14:13 El detectiu Conan - Una recepta perillosa
14:37 One piece - Un ritme ofegador. El poder magnètic dels bessons ataca
15:00 One piece - La mansió del caos. El Don enfadat i la tripulació empresonada
15:21 Angus i Cheryl - L'ocellet
tancar

L'ocellet

L'Angus no suporta més el cant desafinat de l'ocell que la Cheryl ha portat a casa. Com pot dissimular que s'ha escapat de la gàbia en una badada?

15:25 Get Backers - El servei de recuperació contra el servei de transport
15:50 Somnis d'estiu
16:19 Club Super3
16:19 Equip Galaxy - Abordatges Intergalàctics
tancar

Abordatges Intergalàctics

Tot investigant una sèrie de segrestos, l'equip d'en Bobby ha estat abduït per una força misteriosa. Els encarregats de rescatar-los seran els nostres herois, que aviat descobriran que, tot plegat, ha estat cosa d'una colla de pirates de l'espai que tenen un objectiu molt clar: esclavitzar tothom qui segresten per fer-los construir una nau indestructible.

16:46 La màgica Do-Re-Mi - Salvem el poble de les Bruixes Granota!
tancar

Salvem el poble de les Bruixes Granota!

La jutgessa de la prova de pastisseres, la Majolid, cap de l'aldea de les bruixes granota, està tan capficada rumiant quin serà el pròxim pastís d'èxit que s'inventarà, que no té temps d'examinar les noies. Avui, les nostres amigues, tindran l'oportunitat d'ajudar la Majolid en la seva nova creació.

17:10 Lucy: quina mandra! - Trineu amunt
tancar

Trineu amunt

En Tom i la Jasmine estan fent curses de trineu amb la Lucy i en Paul. S'ho estan passant d'allò més bé, però la Lucy de seguida s'ha adonat que si cada cop ha d'empènyer el trineu fins a dalt del turó, es cansarà moltíssim! Hi ha d'haver una manera més còmoda de fer-ho! Potser ho poden provar amb el Flinki... O potser amb una màquina...!

17:16 Zoomix - + info
tancar

+ info

La balena Lena és l'animal més gros del món, pot arribar a ser com un vagó de tren! I pesa tant com quinze elefants junts! Això sí, neda pel mar com un dofí. Quan ha de menjar, obre la boca i s'empassa tots els animalons que se li posen al davant. Ho sabies que les balenes es comuniquen cantant?! Doncs en Zoomix encara en sap moltes més coses!

17:19 Zoomix - + info
tancar

+ info

Què és allò que es mou dalt del campanar?! És clar! És la cigonya Cica, que hi té el niu! La Cica és un ocell molt gros, més alt que qualsevol de vosaltres! I quan obre les ales, són llargues com un llit. Com que té les potes tan llargues, pot pescar a les aigües poc profundes dels llacs. De fet, és una pescadora excel·lent! Si la vols veure de més a prop, en Zoomix t'hi acompanya!

17:25 mic 3
17:25 L'Ava, en Riko i en Teo - + info
tancar

+ info

Comencem amb un gran mar blau... I amb una platja preciosa, plena de petxines... Aviat arriben els nostres amics disposats a inventar-se un joc ben divertit: el de buscar petxines. El que en trobi tres de colors diferents i de formes diferents serà el guanyador. Però compte, que hi ha una petxina que té un llogater! Qui deu ser?!

17:36 Bob, el manetes - Els nous amics del senyor Pistraus
tancar

Els nous amics del senyor Pistraus

En Bob està reparant unes goteres a l'escola i descobreix que al campanar hi ha ratpenats. Com que són una espècie protegida, els hauran de buscar un altre lloc per viure. Potser el senyor Pistraus els voldrà, a la gàbia per coloms que té a casa...

17:50 Una mà de contes - Veig veig
tancar

Veig veig

Conte basat en l'obra del MNAC "Campament de Jaume I", anys 1285-1290. Mestre de la conquesta de Mallorca.

18:02 Club Super3
18:02 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

Avui, mentre la Petúnia i la mare van a comprar, la Gladys farà de cangur d'en Loopdidoo. A les botigues, no hi deixen entrar gossos, i menys els que no paren mai quiets! Precisament aquesta és l'única condició que ha posat la Gladys, que en Loopdidoo s'ha de portar bé. Avui, el nostre amic sabrà què és tenir una mestressa estricta! Que no li passi res!

18:09 Tinc un coet - Un acompanyant per la meva germana
tancar

Un acompanyant per la meva germana

Després d'haver enviat a les Illes Galápagos la parella de la Crystal per anar al ball dels guais de l'institut, en Vinnie i el Coet tenen la missió de trobar-li una altre acompanyant, que també ha de ser un tio molt guai, és clar. Però resulta que a la ciutat ja no en queden, de tios guais. L'altra opció és que en Coet es disfressi... i que no passi cap desgràcia!

18:28 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - La maledicció dels ninots de la festa de les princesetes
18:57 Animàlia
19:27 En Matt i els monstres
19:39 Mandarina & Cow
19:47 3xl.cat
19:47 Angus i Cheryl - Comptes amb el gos
tancar

Comptes amb el gos

La Francine i l'Amanda supliquen a l'Angus que els recuperi la seva pilota. El que no sap és que ha caigut en un jardí on diu la llegenda que hi ha un gos temible¿

19:49 Angus i Cheryl - El regal secret
tancar

El regal secret

És Sant Valentí, tothom a l'escola s'intercanvia flors, bombons i regals secrets. La Cheryl no ha rebut res encara, i és llavors quan veu que l'Angus deixa alguna cosa al seu caseller.

19:54 One piece - La mansió del caos. El Don enfadat i la tripulació empresonada
20:16 One piece - Torna el Fènix. El somni d'una bandera pirata jurat a un amic
20:38 Angus i Cheryl - L'ocellet
tancar

L'ocellet

L'Angus no suporta més el cant desafinat de l'ocell que la Cheryl ha portat a casa. Com pot dissimular que s'ha escapat de la gàbia en una badada?

20:40 Minúscul - Cap. 28 L'enciam
tancar

Cap. 28 L'enciam

Que n'és de bona, l'amanida! I si no, pregunta-ho a l'eruga que s'està cruspint un enciam que està boníssim! Però compte! Arriba el perill! S'acosta un cargol amb cara d'afamat que podria deixar l'eruga sense teca. No ve gaire de pressa, però tard o d'hora arribarà. Com s'ho pot fer l'eruga per continuar llepant-se els dits amb l'amanida!

20:47 3xl.cat
20:47 Dawson's creek - Abby Morgan, descansa en pau
tancar

Abby Morgan, descansa en pau

Abby mor ofegada; arran d'això Joey recorda la mort de la seva mare i Jen perd la fe en tot.

Progrmació BD ....
21:30 Històries del cor - Cap. 14
tancar

Cap. 14

ELS PERIS (TEMPORADA 7) Peris rebutja els diners de l'herència d'Alícia i fa fora de casa al David. Cinta abandona el Peris i fa costat al seu fill. Peris i Franciscu fan el cràpula. Peris i Àngela es retroben. Peris vol el divorci i Cinta intenta suïcidar-se.

22:36 Extres Coproduccions - Arròs covat
tancar

Arròs covat

Sèrie d'animació per adults

22:42 Investigadors - Pilot
tancar

Pilot

Si tens dificultats o has d'afrontar un contratemps infranquejable... si no et pots arriscar a rebre mala publicitat o a anar a la policia... si tens totes les de perdre però encara et pots permetre pagar les despeses...truca a Judd Risk Management (JRM), una empresa d'investigadors privats del segle XXI que resol els problemes dels clients amb rapidesa i discreció. JRM està dirigida per l'investigador sènior, Harlan Judd (actor de sèries TIM DALY), astut i impulsiu, i es caracteritza per la subtilesa i l'alta tecnologia que aplica en els casos que representa, sempre arriscant-se i actuant al límit de la legalitat. Juntament amb la investigadora principal, Nora Gage (actriu de sèries GARCELLE BEAUVAIS-NILON), despietadament eficient, i un equip d'individualistes convençuts, alguns dels quals amb les respectives històries i secrets, Harlan fa tot el que està a les seves mans per imposar-se en un món d'aliances inestables i lleialtat dubtosa. En qualsevol dels casos poden arribar a tombar una empresa, fer perdre una fortuna personal o canviar la cara a un govern; això no és només un negoci, això és un joc a mort amb víctimes reals. Els altres membres altament qualificats de JRM són: la investigadora associada Meg Bardo (actriu de sèries A.J. LANGER), la fiscal de defensa criminal Leslie Town (actriu de sèries LAURA LEIGHTON), l'investigador en cap Jeff McCann (actor de sèries ERIC MABIUS), l'investigador principal Chris Didion (actor de sèries RICK WORTHY) i la tècnica de vigilància Trish Agermeyer (actriu de sèries NATALIE ZEA); tots ells amb els seus drames personals, alguns dels quals gairebé tan substanciosos com els que ells mateixos hauran de resoldre. Harlan, malgrat tot, és un home honest en un món que requereix mètodes poc ortodoxes i una certa disposició per esquivar la llei. L'extreballador Clay Burgess (estrella convidada GREGG HENRY -"Femme Fatale", "24") és ara la perdició de Harlan; amenaça amb fer trontollar l'empresa i el desafia perquè trobi la manera d'aturar-lo. Amb l'ajuda de Nora i Leslie, Harlan ha d'arribar a límits insospitables per atrapar un empresari administratiu acusat de desfalc i frau, i Chris para els peus a un racista per protegir un client. Escrit per: John McNamara Dirigit per: Jon Amiel

23:24 Investigadors - Whereabouts
tancar

Whereabouts

Harlan sospita quan un excompany de la universitat, el Dr. Brad Harper (BRIAN McNAMARA), li demana ajuda per rescatar la seva xicota segrestada. Mentrestant, Leslie fa tots els possibles per localitzar un testimoni clau que podria posar en llibertat un home innocent acusat de robatori a mà armada. Escrit per: John Belluso Dirigit per: Peter Ellis

00:07 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

Salvador Borés i Xavier Botella, cara a cara. El periodista pren l'iniciativa...

00:34 Laberint d'ombres - Telenovela-98
tancar

Telenovela-98

El Salvador s'ha de desfer d'un cadàver. I d'altres proves... L'Aguiló crea problemes entre la Raquel i la Isabel. La Mònica s'adona del que li cau a sobre amb l'Alfred.

01:00 Beverly Hills - Nou rovells lleugerament batuts
01:41 Beverly Hills - Amor tancat
02:22 Riviera - + info
tancar

+ info

Elisabeth aconsegueix evitar ser arrestada quan la troben intentant encobrir el pla secret de Christophe. Marguerite ven a Clara la informació sobre la família Courcey.

02:48 Riviera - + info
tancar

+ info

Christophe sorprèn Elizabeth i tothom en el dinar a Cap Riviera.

03:14 Extres Coproduccions - Arròs covat
tancar

Arròs covat

Sèrie d'animació per adults

03:20 Investigadors - Pilot
tancar

Pilot

Si tens dificultats o has d'afrontar un contratemps infranquejable... si no et pots arriscar a rebre mala publicitat o a anar a la policia... si tens totes les de perdre però encara et pots permetre pagar les despeses...truca a Judd Risk Management (JRM), una empresa d'investigadors privats del segle XXI que resol els problemes dels clients amb rapidesa i discreció. JRM està dirigida per l'investigador sènior, Harlan Judd (actor de sèries TIM DALY), astut i impulsiu, i es caracteritza per la subtilesa i l'alta tecnologia que aplica en els casos que representa, sempre arriscant-se i actuant al límit de la legalitat. Juntament amb la investigadora principal, Nora Gage (actriu de sèries GARCELLE BEAUVAIS-NILON), despietadament eficient, i un equip d'individualistes convençuts, alguns dels quals amb les respectives històries i secrets, Harlan fa tot el que està a les seves mans per imposar-se en un món d'aliances inestables i lleialtat dubtosa. En qualsevol dels casos poden arribar a tombar una empresa, fer perdre una fortuna personal o canviar la cara a un govern; això no és només un negoci, això és un joc a mort amb víctimes reals. Els altres membres altament qualificats de JRM són: la investigadora associada Meg Bardo (actriu de sèries A.J. LANGER), la fiscal de defensa criminal Leslie Town (actriu de sèries LAURA LEIGHTON), l'investigador en cap Jeff McCann (actor de sèries ERIC MABIUS), l'investigador principal Chris Didion (actor de sèries RICK WORTHY) i la tècnica de vigilància Trish Agermeyer (actriu de sèries NATALIE ZEA); tots ells amb els seus drames personals, alguns dels quals gairebé tan substanciosos com els que ells mateixos hauran de resoldre. Harlan, malgrat tot, és un home honest en un món que requereix mètodes poc ortodoxes i una certa disposició per esquivar la llei. L'extreballador Clay Burgess (estrella convidada GREGG HENRY -"Femme Fatale", "24") és ara la perdició de Harlan; amenaça amb fer trontollar l'empresa i el desafia perquè trobi la manera d'aturar-lo. Amb l'ajuda de Nora i Leslie, Harlan ha d'arribar a límits insospitables per atrapar un empresari administratiu acusat de desfalc i frau, i Chris para els peus a un racista per protegir un client. Escrit per: John McNamara Dirigit per: Jon Amiel

04:01 Investigadors - Whereabouts
tancar

Whereabouts

Harlan sospita quan un excompany de la universitat, el Dr. Brad Harper (BRIAN McNAMARA), li demana ajuda per rescatar la seva xicota segrestada. Mentrestant, Leslie fa tots els possibles per localitzar un testimoni clau que podria posar en llibertat un home innocent acusat de robatori a mà armada. Escrit per: John Belluso Dirigit per: Peter Ellis

04:43 Joking around
04:56 Joking around
05:12 Cròniques de la veritat oculta - Assaig general
tancar

Assaig general

ASSAIG GENERAL S'anuncia la fi del món. Tots s'afanyen a fer realitat el seus desitjos inconfessables. L'Amadeu, a punt de casar-se, somia a posseir la seva futura esposa, l'Elisenda, abans que tot s'acabi. L'únic que necessita és el consentiment del seu futur sogre, que accepta abstret. Tot sembla correcte fins que es troba amb la seva pròpia nòvia, que li confessa que ja té plans i que ara és un altre el que la tindrà. La notícia de la fi del món és falsa, però ja res no serà igual. L'Amadeu haurà d'aprendre a viure amb la crua realitat. Guió i direcció: Domènec Font (1996) Música: Eduardo Arbide Direcció fotografia: Josep M. Civit a.e.c. Producció executiva: Fèlix Riera i Arturo Duque Producció delegada TVC: M. Lluïsa Farré Intèrprets: Pep Anton Muñoz (Amadeu), Anna Azcona (Elisenda), Jaume Mallofré (encarregat), Francesc Jarque (pare Elisenda), Jordi Corominas (borratxo), Eduard Soler (cec), M. José Morales (dependenta 1), Mariona Bosc (dependenta 2), Hernando Enero (cambrer) Amb la col·laboració especial de Carles Francino i l'equip tècnic del Telenotícies Vespre

05:37 Beverly Hills - Nou rovells lleugerament batuts
06:18 Beverly Hills - Amor tancat