Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
09:02 Champions Magazin - Champions Magazín
09:25 Planetari
09:25 Trekking pel món - Sud-Àfrica 2
10:15 Dèria viatgera i bon paladar - La Toscana
tancar

La Toscana

L'extraordinari paisatge del centre d'Itàlia, des de les muntanyes del nord fins als turons de Montalcino, és un dels destins més interessants d'Europa. I això també és cert en l'aspecte culinari. Amb les seves especialitats locals de cafè i de pasta casolana, la Toscana és una delícia per a tots els sentits.

10:41 Venècia: una ciutat que s'enfonsa - Venècia: una ciutat que s'enfonsa
tancar

Venècia: una ciutat que s'enfonsa

L'any 2000, les autoritats italianes van aprovar un pla molt controvertit per controlar les marees al voltant del llac Venècia. El projecte inclou construir un sistema de barreres mòbils fixades al fons del mar i situades en tres punts entre el llac i el mar Adriàtic, un projecte molt complex que requereix un estudi en profunditat i la maquetació exacta de tot el cicle de marees venecià, així com de les previsions meteorològiques i de l'ecosistema de la zona.

11:40 Thalassa - Riva: passió per les llanxes
tancar

Riva: passió per les llanxes

Les llanxes poden despertar passions. Aquest és el cas d'en Xavier Solà, un apassionat de les mecàniques clàssiques, que va fundar, fa un parell d'anys, el Club Riva de Catalunya. Les llanxes Riva són joies de la motonàutica. Però cal dedicar-s'hi, necessiten molta cura. Els amants de les Riva es desplacen per tot el continent amb assiduïtat per reunir-se amb altres "rivamaníacs".

11:52 Thalassa - El pati catala
tancar

El pati catala

És un catamarà simple. Navega sense orsa ni timó. Però ha atret i atreu navegants de tot el món. A Menorca comprovarem l'entusiasme que provoca aquest giny entre joves vinguts d'arreu. Catalans, andalusos i belgues ens ensenyaran les possibilitats i l'aventura que ofereix el patí. No calen grans maniobres ni preparació per endinsar-nos al mar amb aquesta embarcació.

12:13 Duval i Moretti - Cap. 15 Una justícia estranya
13:10 La salut al cistell - + info
tancar

+ info

L'actriu Pepa López és la convidada de "La salut al cistell". La Màbel i l'Anna Casadevall passejaran per diferents espais de Palafrugell fins arribar al passeig de Llafranc, on tastaran les garoines i els explicaran com les pesquen. Al cistell s'hi destacaran també l'arròs de Pals, la botifarra negra i la col. Per saber-ho tot d'aquesta hortalissa, el programa es desplaça fins a la desembocadura del riu Ter per veure com es produeix.

13:55 Zona zàping
14:16 Tot un món - La Garoinada 1
tancar

La Garoinada 1

El mariscador Olivier Mouton és un dels pocs que es dediquen a pescar garoines a pulmó a temperatures baixes; precisament, quan està permès agafar-ne. Al llarg d'aquest reportatge veurem com l'Olivier se submergeix a la Costa Brava i ens explica tot el procés abans de vendre-les, des de les despeses que comporta fins a la pesca il·legal, alhora que ens comenta les diferències que hi ha entre la legislació de França, d'on ell és originari, i la nostra. Demà veurem com l'Olivier ven les garoines al Restaurant Xadó, de Palafrugell, i com el Charlie, el xef, les serveix al plat.

14:30 Telenotícies migdia
15:41 Tarda de cine - Tretze dies
tancar

Tretze dies

L'octubre de 1962 un avió espia nord-americà descobreix que la Unió Soviètica està instal·lant míssils a Cuba capaços d'impactar al sud dels Estats Units. El president John F. Kennedy convoca el comitè de crisi i durant tretze dies ell i els seus col·laboradors més estrets busquen la forma d'imposar la retirada dels míssils a la Unió Soviètica resistint les pressions del Pentàgon de llançar una acció armada que hauria pogut iniciar una tercera guerra mundial.

18:13 Pel·lícula - A l'est de l'edèn
tancar

A l'est de l'edèn

Carl és un jove que viu una doble marginació: el seu pare manifesta públicament predilecció pel seu germà Aron i aquest, a més, surt amb Abra, la noia que ell també estima. En fracassar el seu pare en un negoci de congelació de verdura, Carl s'hi fica per provar sort i guanyar l'afecte patern. Una nit, en un parc d'atraccions, Carl convida Abra. Ella afirma estar enamorada d'Aron, però correspon a les apassionades carícies de Carl.

20:20 El Gran Dictat
21:00 Telenotícies vespre
21:51 El partit - R. Madrid - Sevilla F. C.
00:00 El vestidor - El vestidor: U. D. Almeria - F. C. Barcelona
00:29 Pel·lícula - Venjador
tancar

Venjador

Harlan treballa com a conductor d'un furgó blindat que du els diners d'un casino de Las Vegas. Una nit, Bruno, el seu cap, roba el furgó, mata els seus companys i l'implica a ell com a còmplice. Quan la policia els persegueix tenen un accident a causa del qual Harlan perd la memòria. Ara haurà de recuperar-se de l'amnèsia, mirar de reconstruir els fets dins de la seva ment i trobar el furgó per provar la seva innocència.

01:52 El partit - R. Madrid - Sevilla F. C.
04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:09 El millor d'Austràlia - La zona selvàtica de Tasmania
08:53 Jardineria del segle XXI - Els jardins zen de Shunmyo Masuno
09:21 RITMES
09:21 Ritmes col·leccions
09:50 Ritmes poprock Hit Parade
10:17 Sputnik - Internet i la posteritat: la revolució digital en la música
tancar

Internet i la posteritat: la revolució digital en la música

Internet ha canviat la manera com consumim música. Però l'ha canviat per a bé o per mal? El que per a uns és una gran oportunitat, per altres amenaça el futur de la música tal i com la coneixem. En aquest documental apareixien, entre molts d'altres els músics Chuck D (Public Enemy), The Do, Yelle i Dragonette, l'ex-president de la FNAC Dennis Olivennes, directius de les discogràfiques Naïve, Universal, Sony_BMG i EMI de França i responsables de Myspace i Deezer.

11:18 RITMES
11:18 Ritmes.cat - Hit parade
11:42 TR3S C
11:53 quèquicom - Potassa: viatge als fons de Catalunya
12:19 Karakia - Muntanyes de records
tancar

Muntanyes de records

Els bolivians formen part d'una de les últimes comunitats que s'ha implantat a Catalunya. Acostumen a arribar tot buscant una opció de vida millor, però un cop aquí enyoren la calidesa de la seva gent. Per això, sovint els trobem reunits, buscant un ambient més casolà al voltant d'un plat de menjar.

12:58 Karakia - Le plat pays-1
tancar

Le plat pays-1

Ens acostarem a la comunitat belga a través de valons i flamencs, les dues cultures d'un petit país que ha sabut exportar referents en tots els camps, també en el gastronòmic, com en el cas de la xocolata o de la cervesa. La cuina belga actual és casolana, original i també, alhora, una barreja d'influències franceses, alemanyes i espanyoles.

13:36 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" analitza el sector de la biotecnologia, per mirar de donar resposta a la pregunta "Som líders en biotecnologia?". Catalunya és puntera en investigació en biotecnologia, un dels grans sectors on s'ha de sustentar la desitjada transformació del model econòmic. Però el que encara no s'ha aconseguit és que tot aquest coneixement passi al món de l'empresa i es converteixi en negoci.

14:04 Temps de neu
14:27 Atletisme - 42,195: la distància incerta
15:10 World sport - World Sport
15:33 KM 0 - Km 0
15:59 Esport Club
16:13 Handbol - KIF Kolding - F. C. Barcelona Borges
16:52 Campiones - Cap. 3 Gisela Pulido
16:58 Handbol - KIF Kolding - F. C. Barcelona Borges
17:46 Esport Club
17:57 Futbol - Girona F. C. - S. D. Huesca
18:49 Esport Club
19:01 Futbol - Girona F. C. - S. D. Huesca
19:51 Esport Club
20:33 Parlament - + info
tancar

+ info

Discrepàncies en les declaracions dels caps de bombers i dels sindicalistes sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan. Aquesta setmana, a la comissió d'investigació, unes veus han sigut crítiques amb la Conselleria d'Interior i altres opinions han manifestat que l'operatiu de l'incendi va tenir diversos errors i problemes. "Delta 0", el màxim responsable de l'incendi i un dels compareixents més esperats, ha negat que hi hagués hagut descoordinació en les tasques d'extinció i ha lamentat que se l'hagi jutjat. El programa "Parlament" oferirà demà un ampli resum de les compareixences. Però l'incendi d'Horta de Sant Joan no ha estat l'únic tema controvertit que ens ha deixat la setmana parlamentària i que recollirà el programa demà. La Iniciativa Legislativa Popular contra les corrides n'ha estat un altre. En les compareixences d'algunes personalitats del món de la literatura, el toreig, la filosofia i l'etologia per debatre la qüestió s'ha parlat d'art, de tradició, de cultura i també del patiment animal i dels valors que es transmeten als espectadors. El parlamentaris han insistit a treure fora del debat la relació entre espanyolisme i afició a les corrides. També s'ha començat a discutir el projecte de llei del cinema, que estableix que el 50% de les pel·lícules han d'estar doblades o subtitulades en català. Els experts han donat els seus punts de vista sobre com potenciar el talent i la creativitat, i donar suport a la indústria audiovisual catalana i al cinema fet aquí. En la segona part del programa, l'espai "L'entrevista" presenta el perfil personal i polític del diputat Josep Llobet, del PPC. I, pel que fa el reportatge, analitzem el projecte de llei del cinema. Tant des del Parlament com des de la Conselleria de Cultura treballen per aconseguir un consens que acontenti la indústria. S'aconseguiria així superar un escull, el de la normalització de la llengua als cinemes, que ha fet centrar l'atenció mediàtica únicament sobre aquest punt de la llei, oblidant aspectes tan importants com el trànsit tecnològic cap a la digitalització del cinema fet aquí i les ajudes a una indústria que necessita un cop de mà a l'hora de mostrar els seus productes.

20:58 Tot un món - Kosher
21:03 Tot un món - Fondo
21:09 Nydia - + info
tancar

+ info

Salsateràpia, salut física i mental & Músiques de l'holocaust. Al centre Espai Obert Sabadell el professor Fèlix Pastilla imparteix un curs de salsateràpia. El secret per explorar a fons els beneficis físics i mentals de ballar salsa. El Quartet Brossa, junt amb el rapsode Elies Barberà i l'acordionista.

21:35 Loto 6/49
21:40 Cinema 3
22:19 Sala 33 - Les mans buides
tancar

Les mans buides

Quan Madame Catherine mor, Eric, el mecànic, l'enterra. Els estalvis de la difunta van a parar als pantalons de l'Axel, nebot de l'Eric, i d'allà, a la rentadora. Sophie, revisora de tren, Gerard, un passatger, Yan, un taverner, o en Jean-Claude, un gerdarme, són altres personatges d'una història amb més d'un punt de vista.

00:49 Sala 33 - Els diumenges
tancar

Els diumenges

La programació de "Sala 33" es completarà amb l'emissió del curtmetratge "Els diumenges", dirigit per Lluís Baulida, de qui "Sala 33" ja va mostrar el curt "Els matins". Protagonitzat per Montse German, Mari Pau Pigem, Margarita Calatayud i Manel Bronchud, el curt proposa una reunió familiar al voltant del tradicional dinar setmanal, en què importa tant el que es diu com el que es calla.

01:04 Filmoteca 33. Cicle Altres mirades - El petit buda
tancar

El petit buda

Uns monjos budistes viatgen fins a Seattle, als Estats Units, per comprovar si un nen de nou anys, Jesse, és la reencarnació d'un gran lama. Quan comença el procés d'iniciació del noi, enmig de la curiositat i la prevenció dels seus pares, es va introduint una altra història que es remunta dos mil cinc-cents anys enrere i explica la vida del príncep Siddharta, un jove privilegiat que, traumatitzat en descobrir les desgràcies de la vida, renuncia al tron que li correspon i fins i tot a la seva família per intentar trobar la manera de fer més suportable la vida dels homes.

03:22 Clàssica - Simfonia núm. 5 en mi menor, op. 64, de Txaikovski
tancar

Simfonia núm. 5 en mi menor, op. 64, de Txaikovski

Retransmissió de la Simfonia núm. 5 en mi menor, op. 64, de Txaikovski interpretada per l'Orquestra Simfònica de l'Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya) durant el concert del 29 de gener a l'Auditori de Barcelona. La formació interpreta una de les peces emblemàtiques del Romanticisme tardà rus, sota la batuta del jove director colombià Andrés Orozco-Estrada.

04:14 Rodasons - + info
tancar

+ info

Després d'haver complert setze anys de presència a la pantalla, i coincidint amb l'emissió número 750, el Rodasons obre un parèntesi en la seva programació habitual de concerts de música folk per presentar una sèrie d'espais dedicats a tres de les convocatòries musicals més importants que es produeixen a Catalunya i que tenen com a protagonista principal o compartida la música d'arrel.

04:39 Nydia - + info
tancar

+ info

Salsateràpia, salut física i mental & Músiques de l'holocaust. Al centre Espai Obert Sabadell el professor Fèlix Pastilla imparteix un curs de salsateràpia. El secret per explorar a fons els beneficis físics i mentals de ballar salsa. El Quartet Brossa, junt amb el rapsode Elies Barberà i l'acordionista.

05:05 Viure Catalunya - Igualada
05:14 RITMES
05:14 Ritmes cat - + info
tancar

+ info

En el capítol d'avui veurem a: Rosa Luxemburg, Silvia Pérez Cruz, Cruz, El petit de cal Eril, Oscar Briz, Pep Sala, Marc Parrot, Fugitivos,Teràpia de shock.

05:49 Ritmes.clips - LA PUERTA DE LOS SUEÑOS: Plou
05:53 Ritmes.clips - IX!: Ràdio
05:57 Ritmes.clips - LES TRÈS BIEN ENSEMBLE: Sahara
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - G-21KM "Estiu"
06:03 L'Ànima del 33 - Colina Serrano
06:08 RITMES
06:08 Ritmes poprock - + info
tancar

+ info

El Ritmes Pop Rock vol fer un cop d'ull a una escena que va molt més enllà del pop o del rock, arribant a mesclar-se amb moltes altres tendències, com l'electrònica, el jazz o la música negra. En el capítol d'avui veurem a: Jorge Drexler, Melendi, Miguel Bose, Corinne Bailey Rae, The Swell Season, Eugene McGuinness, Rafa Pons, Psapp i Kop.

06:44 Planeta Terra
06:44 Naturalesa fantàstica - Parlen, els animals? Àfrica: els elefants africans
Progrmació BD ....
07:14 Les Tres Bessones - Helena de Troia
tancar

Helena de Troia

Zeus busca el millor pretendent de la seva filla Helena per casar-la. Però està amoïnat, perquè és tan bella que té massa pretendents. En Menelau, que n¿està molt enamorat, rebrà l¿ajuda de les Bessones per aconseguir l¿amor de l¿Helena. Però la Bruixa i en Paris no els ho posaran gens fàcil¿

07:37 SamSam - En SamSam, invisible
tancar

En SamSam, invisible

En SamSam s'ha adonat que la SamMare i el SamPare no li fan gens de cas. De fet, fan ben bé com si no hi fos. Ara que, ben mirat, van tan atrafegats que és normal que no tinguin gaire temps pel seu fill. En SamSam, però, creu que hi podria haver una altra explicació. Potser és que no el veuen, perquè s'ha tornat invisible!

07:43 SamSam - El caçador caçat
tancar

El caçador caçat

En Pesolet està ben enamorat de la SuperJulieta. Ella, en canvi, ni s'hi fixa, en el pobre Pesolet, el considera una coseta infinitament minúscula. En SamSam té el pla perfecte: que en Pesolet defensi la SuperJulieta de l'espantós monstre que l'atacarà. I qui serà el monstre? En SamSam, és clar! Aquesta no te la pots perdre!

07:51 Explica'm un conte - El príncep cranc
07:57 Explica'm un conte - El vaquer i la serp minut
08:06 Lou! - Cuina a la italiana
08:18 Lou! - Sant Valentí mortal
08:34 mic 3
08:34 Superpingüinada - En Pingu és el rei
tancar

En Pingu és el rei

La Pinga s'ha trobat un llibre que parla de reis. En Pingu creu que seria fantàstic ser un rei. Dit i fet! A jugar a ser el rei amb els amics! Els reis, però, donen ordres. No sé pas si als amics els farà gaire gràcia, això...

08:40 Superpingüinada
08:43 Superpingüinada - El globus de la Pinga
tancar

El globus de la Pinga

La Pinga té tantes ganes de jugar amb el seu globus nou! Però primer s'ha d'inflar, és clar. En Pingu i el pare es posen de cara a la feina. D'entrada, ho proven bufant, però no hi ha manera. Quin globus més difícil d'inflar! Potser la mare té alguna altra idea. I tu, com t'ho faries per inflar-lo?

08:48 Superpingüinada - En Pingu ajuda l'avi
tancar

En Pingu ajuda l'avi

L'avi ha demanat a la família que l'anessin a ajudar. En Pingu, que hi ha anat a peu, és el primer d'arribar-hi. Quan arriben els pares, en Pingu ja li ha curat la pota a l'avi i ja el té a punt per portar-lo al metge. Bravo, Pingu!

08:53 Superpingüinada
08:56 Superpingüinada - En Pingu va brut
tancar

En Pingu va brut

En Pingu no suporta l'olor de la sopa de peix, però se l'ha d'acabar tota, si es vol aixecar de la taula. I si se l'amaga a la bossa de l'escola? Potser en Robby se la menjarà O potser se l'acabaran tirant pel damunt, aquest parell! Segurament, a en Pingu, al final del dia, li convindrà una bona banyada.

09:09 Superpingüinada - Crisi de comandament / La veritat fa mal
tancar

Crisi de comandament / La veritat fa mal

El Capità, que s'ha donat un cop al cap, no podrà comandar una missió molt important que ha sortit als pingüins. Qui agafarà ara les regnes?! Tots hi estan disposats, però no és tan fàcil com sembla! Per cert, saps què passaria si el Recluta es begués l'elixir de la veritat d'en Kowalski? No pot ser que escampi els secrets dels pingüins per tot el zoo!

09:35 Superpingüinada - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

10:01 Superpingüinada - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

10:22 Superpingüinada - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
10:48 Superpingüinada - El Gelatí / El clip del zoo
11:09 Superpingüinada - La truit cap de serp / Amor de falcons
11:37 Superpingüinada - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
12:02 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

En Mark ha desemmascarat els nostres herois amb una cinta d'una sessió d'entrenaments. Ara ja és públic que ells quatre formen el Club dels Caçamonstres. Han violat la Primera Norma. El comandant els ha fet tornar els aparells immediatament i els ha tancat l'aixeta. L'única solució que tenen és viatjar al passat per impedir que en Mark trobi la cinta...

12:24 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

En Chris i la Cathy sols no aconsegueixen aturar l'atac dels rebentaires, que cada vegada són més nombrosos. Mentrestant, la Sam i en Danny, que encara són al passat intentant impedir que en Mark trobi la cinta que els va desemmascarar, s'han trobat amb ells mateixos: "Deuen ser dos àliens mòrfics que han adoptat la seva aparença!" Està complicada, la cosa...

12:44 El club dels caçamonstres - + info
tancar

+ info

Que la Mimi organitzi una casament numbarià a Singletown ha sigut tota una sorpresa pel Club dels Caçamonstres. Però la sorpresa de veritat és que el nuvi és, ni més ni menys, que el senyor Fuster! Els nostres herois fins i tot comencen a sospitar que ell mateix podria ser un alienígena! O que la Mimi té unes intencions molt més perverses...

13:07 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Avui ha quedat clar que les deduccions lògiques fan més per en Jay que no pas per en Zeke, que té més aviat vena d'artista. Precisament està creant els seus propis herois de còmic retro: en Zikotrò, superlluitador contra el crim, i en Zeke, la Fúria, mestre de les arts marcials. Que, per cert, podrien ben ser en Jay i en Zeke... i acabar fent un combat de karate inoblidable!

13:29 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

En Zeke està tip de no poder tenir ni un moment de pau a casa, necessita una mica més d'espai. Per això ha decidit que el millor seria tenir tota la casa per ell sol. A més, té la solució perfecta! Es tornarà invisible, es farà passar per un fantasma i tots els membres de la família fugiran cames ajudeu-me. Per fi estarà sol a casa... Però, què són aquests sorolls...?!

13:50 Els dibuixos d'en Zeke - + info
tancar

+ info

Avui en Zeke, que està castigat i una mica avorrit, ha decidit, com aquell que no vol la cosa, dibuixar-se vestit de rei... i convertir-se en rei! A partir d'ara és ell, el que mana! Aviat, però, s'adonarà que la gent és amable amb ell només perquè és el rei, no perquè els caigui bé. En realitat, li tenen por. A més, sembla que podria haver-hi una revolta... I el bloc està sense bateria!

14:16 Superpingüinada - Crisi de comandament / La veritat fa mal
tancar

Crisi de comandament / La veritat fa mal

El Capità, que s'ha donat un cop al cap, no podrà comandar una missió molt important que ha sortit als pingüins. Qui agafarà ara les regnes?! Tots hi estan disposats, però no és tan fàcil com sembla! Per cert, saps què passaria si el Recluta es begués l'elixir de la veritat d'en Kowalski? No pot ser que escampi els secrets dels pingüins per tot el zoo!

14:38 Superpingüinada - El regne dividit / L'intocable
tancar

El regne dividit / L'intocable

Arran d'una discussió, en Julien ha decidit que a partir d'ara dividiran el regne. Ell es quedarà sol en una meitat i en Maurice i en Mort viuran a l'altra. La pega és que, com que se sent sol, ha començat a fer la punyeta als pingüins, que ara faran el que calgui perquè els lèmurs facin les paus! Per cert, al zoo ha arribat una granota que li diuen l'Intocable. Vols saber per què?

15:03 Superpingüinada - Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
tancar

Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria

En Burt ha demanat als pingüins que l'ajudin a sortir del zoo i travessar la ciutat per una bona causa. La pega és que, després de fer-ho, han descobert que els havia enredat i ara l'han d'aturar abans no sigui massa tard. Treure'l del zoo ha estat complicat, però fer-l'hi tornar serà gairebé impossible! Per cert, saps que la Marlene s'ha enamorat d'en Fred, l'esquirol?

15:24 Superpingüinada - Capità o capitana? / En Phil és un marrà
15:50 Superpingüinada - El Gelatí / El clip del zoo
16:11 Superpingüinada - La truit cap de serp / Amor de falcons
16:36 Superpingüinada - El pingüí, a la foto ha de sortir / El fraret danès
17:01 mic 3
17:01 Superpingüinada - Avui no hi ha escola!
tancar

Avui no hi ha escola!

Avui en Pingu no ha d'anar a l'escola i té ganes de passar-s'ho bé, no pas d'estar-se a casa ajudant la mare. Quan surt amb el trineu, s'adona que tots els seus amics estan enfeinats. Però fent què? Ajudant la mare? I ell, què farà?

17:07 Superpingüinada
17:10 Superpingüinada - En Pingu vol volar
tancar

En Pingu vol volar

Que bé que s'ho passen les gavines volant! Poder volar és el somni d'en Pingu. I avui està de sort, perquè ha vingut en Robby i l'hi ajudarà. Ho provaran fent salts, amb una catapulta, patinant... Però, és clar, això de volar no és tan fàcil com sembla... I si ho proven amb un globus...?

17:15 Superpingüinada - L'aventura a la lluna d'en Pingu
tancar

L'aventura a la lluna d'en Pingu

A en Pingu li faria tanta il lusió poder anar a la Lluna! I més després de totes les coses que li ha explicat l'avi! Ja està decidit! Construiran un coet amb la Pinga i se n'aniran tots dos cap a la Lluna. De sobte, però, quan ja estan convençuts que hi han arribat, els apareix un extraterrestre... Qui deu ser?!

17:20 Superpingüinada
17:23 Superpingüinada - En Pingu fa ombres xineses
tancar

En Pingu fa ombres xineses

És hora d'anar a dormir, però en Pingu i la Pinga estan molt enjogassats. Al llit, com que no tenen son, comencen a fer ombres amb les mans a la paret: un vaixell, un trineu, fins i tot el pare! Però, compte, que si ve el pare, s'haurà acabat jugar. Ara, que potser al pare també li agrada fer ombres a la paret.

17:31 Una mà de contes - Veig veig
tancar

Veig veig

Conte basat en l'obra del MNAC "Campament de Jaume I", anys 1285-1290. Mestre de la conquesta de Mallorca.

17:39 Petites faules - + info
tancar

+ info

Tot passejant pel llac el cranc i la cigonya s'han trobat un cistell ple de fruita. Després d'assegurar-se que no és de ningú, decideixen portar-lo cap a algun lloc on se'l puguin menjar ben de gust. El problema és que el cranc estira el cistell cap amunt i la cigonya cap avall. Se'l volen endur plegats, però el cistell no es mou! Què et sembla que han de fer?!

17:44 Petites faules - + info
tancar

+ info

L'àliga ha decidit fer el niu a l'arbre més alt de tot el bosc. El talp, que hi entén molt d'arrels, li ha dit que és un arbre dèbil, i que val més que en triï un altre. L'àliga, que és la reina dels cels, no en vol saber res del que diu un simple talp. El que no sap l'àliga, però, és que escoltar el qui en sap més, et pot solucionar un problema després.

17:48 Petites faules - + info
tancar

+ info

S'acosta l'hivern i la formiga ja no té temps per jugar. No para de buscar menjar per quan arribi el fred. Pel grill, en canvi, tot és una festa. I és que encara falten molts dies perquè arribi l'hivern! Aviat, però, es començaran a escurçar els dies, arribarà el vent i la pluja, i el grill haurà d'aprendre que hi ha moments per jugar, però que també s'ha de fer la feina.

17:52 Petites faules - + info
tancar

+ info

El primer cop que la tortuga i l'eriçó es van trobar, l'una es va amagar dins de la closca i l'altre es va convertir en una pilota ben rodona i punxeguda. Tanta por tenien tots dos, que van ser incapaços de dirigir-se la paraula. Un altre dia, es van tornar a trobar i també es van tornar a espantar. Vols saber què va passar la tercera vegada que van ensopegar?!

18:01 El meu amic gegant - Cap. 14 El nostre amic Glassoon
tancar

Cap. 14 El nostre amic Glassoon

En Glasson, un amic d'infantesa d'en Boom, acaba d'arribar a la Terra sense saber, evidentment, el perill que representa l'SDC. Els nostres herois tenen clar que l'han de trobar abans que ho facin els agents Chase i Sandborn. Avui la Jenny, convençuda que en Boom li ha escrit una carta d'amor, els posarà tots en perill. Però, qui l'hi ha escrit, en realitat?!

18:14 El meu amic gegant - Cap. 15 La gran trampa
tancar

Cap. 15 La gran trampa

L'SDC acaba d'anunciar que han interceptat una nau interestel·lar amb uns vint alienígenes perillosos que ja tenen tancats en un antic magatzem frigorífic. Tot i que l'Iris està convençuda que tot plegat fa pinta de trampa, els nostres herois han decidit tirar endavant el rescat. Què passarà si l'Iris té raó?! Aviat ho sabrem...

18:26 El meu amic gegant - Cap. 16 La princesa Aqaba
tancar

Cap. 16 La princesa Aqaba

L'SDC ha aprofitat una classe de sensibilització de l'amenaça alienígena per portar la princesa dels Acabes tancada en una gàbia energètica a l'escola dels nostres herois. El més sorprenent és que la princesa no està gens ni mica amoïnada. I és que segons l'Iris ha enviat un S.O.S. a un comando de guerrers intergalàctics perquè la rescatin!

18:38 El meu amic gegant - Cap. 17 El dilema
tancar

Cap. 17 El dilema

En Linus s'ha apuntat a una cursa de jetboard, sabent que el que la guanyi anirà al cine amb la Jenny. Avui és el seu dia! La pega és que l'Iris ha interceptat un S.O.S. d'un grudj que s'ha quedat atrapat en un camp gravitatori. Si no l'ajuden, l'oxigen de la Terra el podria fer tornar boig. Quin dilema! En Linus no té gens clar què ha de fer...

18:50 El meu amic gegant - Cap. 18 La meva millor enemiga
tancar

Cap. 18 La meva millor enemiga

L'agent Chase per fi ha descobert la identitat secreta d'en Boom. Just després, però, s'ha donat un cop al cap i ho ha oblidat tot. No sap ni qui és! Fins i tot s'ha unit als nostres herois per combatre l'SDC! Convençuda que és la tieta de l'Iris, la Wanda, es convertirà en un dels seus millors aliats. El que encara no sabem és què passarà quan recuperi la memòria...

19:04 En Leon - Cap. 15 Paranoia
tancar

Cap. 15 Paranoia

Avui coneixerem un goril·la que té fòbia als llangardaixos. De fet, cada vegada que en veu un, es posa histèric! A més, ha decidit demanar ajuda a en Leon... Què et sembla que pot fer-hi ell?!

19:07 En Leon - Cap. 16 Piqui-rasqui
tancar

Cap. 16 Piqui-rasqui

Saps què fa un porc senglar quan està ple de puces? Es grata per tot arreu, és clar! Amb les roques, amb els troncs dels arbres, amb l'esquena d'en Leon... Pobre Leon! Encara es farà un tip de rascar-se, avui, també!

19:15 TDF
19:15 Agents secrets - Cap. 26 Operació: Final de trajecte
tancar

Cap. 26 Operació: Final de trajecte

En Jack ha desaparegut mentre buscava la Peça, que és la font d'energia d'un aparell capaç de distorsionar la línia de l'espai-temps. Però ell no és pas l'únic que va darrere de la Peça. La Germandat de les Ombres i l'Aeon Straw també hi estan interessats. Avui, per fi, en Jack es trobarà cara a cara amb el seu pare. S'acosta el final del trajecte. No t'ho perdis!

19:41 Noies enamorades - Cap. 26 Un amor de veritat
tancar

Cap. 26 Un amor de veritat

Saps què és el més important quan s'acaba el curs? Que hi ha el ball de l'institut! I què és el més important del ball de l'institut?! Anar-hi ben acompanyada! L'Ellie faria el que fos per anar-hi amb en Darius, però, des que va deixar la Magda, està totalment prohibit. L'Ellie, avui, està decidida a rehabilitar-lo. Primer pas: convence'l de la importància de demanar perdó!

20:08 La missió dels Maddigan - Cap. 3 Gramth
tancar

Cap. 3 Gramth

La Fantasia dels Maddigan, que són a la ciutat de Gramth per aconseguir combustible, aviat s'adonaran que es tracta d'un lloc ple de corrupció. Fins i tot esclavitzen nens i nenes per fer-los treballar a les mines! La Lilith, que ha caigut en mans de la policia d'exempció, ara depèn de la Garland i en Timon, que intentaran alliberar-la.

20:33 La missió dels Maddigan - Cap. 4 La caçadora de bruixes
tancar

Cap. 4 La caçadora de bruixes

La Fantasia dels Maddigan s'han aturat en un assentament molt misteriós per carregar aigua. En Boomer està convençut que hi ha vist fantasmes, i ben aviat acusaran la Goneril i l'Eden de ser bruixes. Ara hauran de superar la prova de la cadira de l'aigua: si sobreviuen cinc minuts sota l'aigua és que són bruixes... i les mataran.

20:59 Tom i Jerry - Un amic amb plomes
21:07 Tom i Jerry - El gat espantat
21:15 Tom i Jerry - El ratolí encantat
21:21 Tom i Jerry - En jerry es torna boig
06:01 mic 3
06:01 Les endevinalles de la Rac-Rac - La cigonya
06:04 La Franny i les sabates màgiques - Ovelles meravelloses
tancar

Ovelles meravelloses

Avui els peus de la Franny la portaran fins a una granja d'ovelles, on hi coneixerà en Walter, un xaiet menut que està molt trist perquè no té tanta llana com els altres. A més, avui toca esquilar! La nostra amiga mirarà de fer-li veure que hi ha altres feines a la granja que no siguin donar llana. Ja veuràs que al final acabarà sent un dia frantabulós!

06:15 Figures - La mosca que va salvar el riu
tancar

La mosca que va salvar el riu

Hi havia una vegada un riu preciós on vivien uns animals meravellosos. Un bon dia, però, hi va aparèixer un ant gegant que bevia tanta aigua que els altres animals es van començar a amoïnar molt. Tampoc no sabien com fer-lo fora. Fins i tot l'ós li tenia por! Aleshores, una mosca va dir que ella tenia la solució. Els altres, esclar, van esclatar a riure...

06:23 Els Fruittis - De pol a pol
tancar

De pol a pol

En plena canícula estiuenca, en Gaspatxo i els nostres amics viatgen fins al pol Nord i després fins al pol Sud a buscar frescor i noves aventures...

06:51 Les Tres Bessones - L'illa del tresor
tancar

L'illa del tresor

L'Avorrida ha traslladat les Bessones a la història de l'illa del tresor, on hauran de demostrar el seu enginy i valentia enfrontant-se als malvats pirates que també busquen el tresor. Tot i que la Bruixa ajuda els pirates, les nenes i el seu amic John Silver demostraran que són més llestos¿

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Edgemont - La xarxa
tancar

La xarxa

En Craig organitza un míting a l'institut per donar suport a la causa de la Kat, mentre que ella fa que la Laurel dubti sobre la relació d'en Mark amb la Jennifer. L'Erin i l'Anika es fan amigues de la Kelsey perquè es foti d'en Chris. La Jennifer escriu una carta d'opinió sobre el tema de la Kat i rep el premi de la millor carta del dia al diari local. L'Anika guanya una altra juguesca.

21:55 L'un per l'altre - L'amic encallat
tancar

L'amic encallat

De forma inesperada es presenta a casa del Toni el que havia estat el seu millor amic d'adolescència i joventut. Fa temps havien acabat barallats, però ara sembla que la seva amistat torna amb més força que mai. El Toni i el seu amic comencen a comportar-se igual com es comportaven vint anys enrera. I això, no agrada a gairebé ningú.

22:21 L'un per l'altre - Objecte de desig
tancar

Objecte de desig

La mare d'un alumne del Toni s'enamora follament d'ell. El que en un principi és una cosa que fa pujar l'ego del Toni s'acaba convertint en un malson que amenaça la seva vida professional i privada.

22:45 Extres Coproduccions - TaKaT
22:50 Psico Expres - Maníac o depressiu
tancar

Maníac o depressiu

Un director de teatre es connecta amb Psico Express perquè tractin el seu actor estrella. És maniacodepressiu i tan aviat està absolutament eufòric com molt decaigut. La Marta el coneix en la fase maníaca i se n'enamora. Al Gabinet, ella comença a rebre floretes anònimes, via correu-e, d'un admirador que firma com 'LA BÈSTIA'. Actors convidats: Joan Lluís Bozzo, Eduard Farelo, Marc Martínez, Miquel Periel

23:20 Psico Expres - Em fa mal el cor
tancar

Em fa mal el cor

Algú fa fotografies d'amagat als components del Gabinet quan esmorzen al Self. A Psico Express, les relacions Sussa-Javi i Marta-Neo acaben explotant. Mentrestant, la Sussa atén el Gerard, un noi amb diferents diagnòstics: és hipocondríac i cleptòman. Actors convidats: Eduard Farelo, Ivan Morales.

23:50 Quico (de l'1 al 26) - Sol davant del perill
tancar

Sol davant del perill

Quico rep una notificació d'hisenda reclamant-li diners. Un amic de la seva sogra l'ajudarà, però d'una manera no gens interessada.

00:17 Quico (de l'1 al 26) - Balleu, balleu, maleits
tancar

Balleu, balleu, maleits

Albert intenta treure diners als seu pare per comprar-se una guitarra i la seva sogra per muntar un gimnàs per a la tercera edat.

00:50 Laura - Louis armstrong
tancar

Louis armstrong

Arriba un amic del Berni, arriba un nou llogater per al bar del Jesús, arriben molts problemes per a la Laura, i el Louis Armstrong no arriba, però hi és tota l'estona.

01:40 L'un per l'altre - L'amic encallat
tancar

L'amic encallat

De forma inesperada es presenta a casa del Toni el que havia estat el seu millor amic d'adolescència i joventut. Fa temps havien acabat barallats, però ara sembla que la seva amistat torna amb més força que mai. El Toni i el seu amic comencen a comportar-se igual com es comportaven vint anys enrera. I això, no agrada a gairebé ningú.

02:10 Lobster comedies
02:25 Clàssics del cinema - Que bonic que és viure
tancar

Que bonic que és viure

Clarence és un àngel de segona classe que ha de fer mèrits per guanyar-se les ales. L'envien a la Terra amb la missió d'evitar el suïcidi d'un home desesperat, George Bailey, que té una empresa d'emprèstits que està a punt de fer fallida a causa de la desaparició de vuit mil dòlars. Potter, un especulador que posseeix pràcticament tota la ciutat, és el culpable de la situació. Clarence mostra a Bailey com seria la ciutat, els seus amics i la seva pròpia dona si ell no hagués nascut.

04:35 Clàssics del cinema - Cita d'amor
tancar

Cita d'amor

En un vaixell, tornant d'Europa cap a Amèrica, Nickie Ferrante troba Terry McKay i s'enamoren. Ella està promesa amb el milionari Bradley i ell s'ha de casar amb la rica hereva Lois Clarke. Decideixen que, per fer possible el seu amor, han de trencar amb un passat de vida luxosa a costa d'altres i que se separaran sis mesos per trobar cadascun una feina que els faci autosuficients. Passat aquest temps es trobaran al cim de l'Empire State Building. Les coses els van bé: ella canta en un club nocturn i ell pinta quadres que es venen. El dia de la retrobada a l'Empire State, un cotxe atropella Terry i la deixa paralítica. Per això ella no fa res per retrobar Nicky, que se sent abandonat. Lentament, tots dos refan les seves antigues relacions, ella amb Bradley i ell amb Lois, fins que un dia coincideixen casualment en un teatre.