Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Enric LACALLE TERTÚLIA Josep Maria LOPERENA Anna SALLÈS Rafael NADAL Joan B. CULLA MartÍ BOADA Tomàs MOLINA Lead: Una expedició catalana a l'Antàrtida Pedro RIVERO, president de la Asociación Española de la Industria Eléctrica Lead: Queixes pel rebut de la llum TEMA DEL DIA Montse TORRENT, directora de l'OCUC Jordi BONET, informàtic. Es queixa de la factura d'ENDESA Josep Ma. PIÑA, enginyer telecomunicacions. Es queixa de la factura d'ENDESA Jordi DOLADER, president de la Comissió d'Energia del Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya Lead: Queixes pel rebut de la llum DENÚNCIA/ MAGDALENA OLIVER Antonio Maria MARCOS RAMOS Lead: El desallotgen de casa seva per no pagar el lloguer CONNEXIÓ BARCELONA / MARTA CASAGOLDA Lead: L'elefanta Susi del Zoo de Barcelona s'ha quedat sola Alejandra GARCIA, coordinadora Campanya Libera a Susi Salvador FILELLA, naturalista Lead: "Salvem l'elefanta Susi" Maria de la Pau JANER Maria TARRADELLAS / Josep ESQUERRÀ Dolors ANDREU / Cristobal PONS Ma Dolors ESTRADÉ / Ricardo BIARNAU Isabel HELLÍN / Francisco LEYVA Conxita BALCELLS / Ramon SERRA Teresina DULCET / Ramon ESTANY Jaume BROSSA / Maria FLORENSA

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 06/02/09
14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Torradeta caramel·lizada de pastanaga i vainilla amb gelat de formatge
15:45 El cor de la ciutat - Cap. 1723
tancar

Cap. 1723

En Sergi té una ordre d'escorcoll. Ell i la Marga no es creuen que els veïns estiguin fent obres. En Joel està decidit a esgotar tots els recursos per acabar amb la relació Marga-Sergi i amb la credibilitat del mosso. En Iago troba una pista fiable d'on pot ser en Jota. Necessita ajuda per protegir en Beni. En Francisco només té una solució, si vol quedar bé amb els seus dos amors. Avui sabrem quins homes s'han apuntat al calendari. En Pau grava un vídeo sobre la perillositat del descampat del costat de casa seva i troba una ajuda inesperada.

16:25 El club - + info
tancar

+ info

La periodista Maruja Torres ens visita per parlar-nos del seu nou llibre "Esperadme en el cielo", actual premi Nadal. Com cada divendres, "Passem Revista" als personatges i cares de la setmana, amb Xavier Graset, Sílvia Tarragona, M. J. Jordan, Enric Bayon i Eduard De Vicente. Comptarem amb els Impactes Visuals de la Bibiana Ballbé i el Night Club amb Xantal Llavina. Coneixerem de més a prop algun dels actors d'El Cor de la ciutat. Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la d' "El Club" una desfilada de moda. I acabarem el programa amb el Karaoke Club, amb la participació de 3 concursants. El club busca la millor veu de Catalunya. El jurat està format per Joan Reig, Mercè Comas i Gilbert Solsona.

18:20 Tarda de cine - Senyora Winterbourne
tancar

Senyora Winterbourne

Connie Doyle té divuit anys i està embarassada d'un noi que l'acaba d'abandonar. Viatja en un tren on es troba amb un matrimoni, Hugh Winterbourne i la seva dona Patricia, que també està embarassada. El tren té un accident en què mor la parella i ella queda ferida. A l'hospital la identifiquen erròniament com a Patricia Winterbourne i això fa que la mare de Hugh Winterbourne, membre d'una rica família, l'aculli a casa seva. A més Connie s'enamora del seu presumpte cunyat, però reapareix l'exnòvio que la va deixar embarassada.

20:05 Just for laughs
20:20 Bocamoll - + info
tancar

+ info

"Bocamoll" presenta una nova edició temàtica. En aquest cas la cuina és la protagonista i els concursants convidats són els experts en fogons, Santi Santamaria i Ada Parellada. Als especials, els famosos fan de "talps". Competeixen contra dues parelles més de concursants i intenten arribar a l'On ho poso, la prova que regala el sac acumulat. Però els personatges convidats són molt generosos, ja que la seva presència fa que els concursants habituals s'assegurin la permanència el dia següent i, a més, si arriben a l'última prova i guanyen el sac, els diners queden congelats fins al proper programa. És a dir, la parella convidada no en guanya mai ni cinc! Això sí, passen una bona estona! A veure com se'n surten en el concurs, Santi Santamaria, tot un tres estrelles Michelin, i Ada Parellada, restauradora i autora de diversos llibres sobre cuina.

21:00 Telenotícies vespre
21:45 Zona zàping - Zona zàping
22:10 La gran pel·lícula - American beauty
tancar

American beauty

Lester Burnham, un home de mtijana edat, es troba en plena crisi: està cansat de la feina i avorrit i decebut del seu matrimoni. Però Lester desperta a la vida quan coneix una amiga de la seva filla, una adolescent molt bonica a qui mirarà d'impressionar.

00:20 Sense ficció - Lluitar contra els talibans: la història dels soldats
tancar

Lluitar contra els talibans: la història dels soldats

"SENSE FICCIÓ", DIVENDRES 6 DE FEBRER El programa "Sense Ficció" aborda la situació a l'Afganistan amb una entrevista amb Pere Vilanova,assessor del Ministeri de Defensa i l'emissió del documental: Lluitar contra els talibans: la història dels soldats. Tothom tenia l'esperança que els soldats britànics tornarien de l'Afganistan sense haver disparat ni un tret, però ara que han passat uns quants anys de la caiguda del règim dels talibans, al sud i a l'est del país hi ha una guerra oberta, i els britànics la viuen amb tota la seva cruesa. La Gran Bretanya va enviar forces militars a Helmand, una de les zones més perilloses de l'Afganistan. El camp d'aquesta regió està en mans dels talibans i la població rural sobreviu cultivant cascall per produir opi. Els autors del reportatge han viatjat a l'Afganistan per seguir 35 membres de la Companyia de Guardes Granaders de la Reina que anteriorment havien tingut feines com ara deixar-se fotografiar pels turistes davant del palau de Buckingham. Al cap de sis mesos, dos d'ells han mort i tretze estan ferits greus. Els reporters han seguit aquests soldats en nombrosos combats per mostrar una història íntima i personal d'un petit grup d'homes que afronten el repte més difícil de la seva vida i, de passada, aconseguir imatges inèdites dels combats més cruents que ha viscut l'exèrcit britànic d'ençà de la guerra de Corea. Ara que les baixes britàniques estan augmentant, el reportatge planteja per mitjà de la història d'aquests soldats quin és el cost de la guerra, què s'està fent a l'Afganistan i si no es demana massa a aquests homes que estan a la primera línia de foc.

01:40 Pel·lícula - Cota roja
tancar

Cota roja

Un comando terrorista segresta un vaixell de càrrega ple de productes químics i amenaça amb fer-lo esclatar si no alliberen el seu comandant, acusat de crims de guerra. Ana, directora del port, Luis, capità de guàrdia del port i Félix, cap del grup d'operacions especials, tractaran de neutralitzar l'amenaça dels terroristes.

03:05 Freqüència 04
03:30 TVist
04:15 El club - + info
tancar

+ info

La periodista Maruja Torres ens visita per parlar-nos del seu nou llibre "Esperadme en el cielo", actual premi Nadal. Com cada divendres, "Passem Revista" als personatges i cares de la setmana, amb Xavier Graset, Sílvia Tarragona, M. J. Jordan, Enric Bayon i Eduard De Vicente. Comptarem amb els Impactes Visuals de la Bibiana Ballbé i el Night Club amb Xantal Llavina. Coneixerem de més a prop algun dels actors d'El Cor de la ciutat. Gilbert Solsona ens portarà a la passarel·la d' "El Club" una desfilada de moda. I acabarem el programa amb el Karaoke Club, amb la participació de 3 concursants. El club busca la millor veu de Catalunya. El jurat està format per Joan Reig, Mercè Comas i Gilbert Solsona.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Bala, l'amic dels ximpanzés - Bala, l'amic dels ximpanzés
tancar

Bala, l'amic dels ximpanzés

Aquest documental explica la història de Bala Amarasekaran, director de la reserva de ximpanzés Tacugama, situada al peu de les muntanyes de Freetown, a Sierra Leone. Bala és un enamorat d'aquests animals i ha dedicat la seva vida a protegir-los.

07:50 Paranys de la natura - Grimpaors de pel.lícula
08:15 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Kairouan, la ciutat sagrada del magrib. Tunísia
08:30 Les tribus - La tribu matís
09:20 Tot un món - Qüestió de caràcter
tancar

Qüestió de caràcter

Cristie Bendezú no va marxar del Perú per millorar la seva vida, sinó perquè creia que allunyar-se de les comoditats de la família era l'única via per créixer com a persona. Després de molt d'esforç, ara està convençuda que ha valgut la pena. Tot i ser dissenyadora d'interiors, treballa a la gasolinera de Centelles, on ha pogut donar-se a conèixer i participar e la vida del poble com una més. El seu caràcter trempat ha estat fonamental per portar a terme el repte de viatjar, i després de cinc anys se sent com a casa entre els nous veïns catalans.

09:24 Tot un món - Mares a distància
tancar

Mares a distància

La Lorgia Rongel i el seu marit van arribar a Barcelona ara fa tretze anys, però es van veure obligats a deixar els fills a l'Equador, a càrrec dels avis. Des d'aquell moment ella es va convertir en una mena de "mare virtual". Els va educar a distància tan bé com va saber, però encara no ha superat els sentiments de culpabilitat i admet que es penedeix d'haver-se'n distanciat.

09:30 Horitzons
09:30 La fascinació de la fe - Budapest: La sinagoga Dohány
10:15 Viatges i aventures - El misticisme de Myanmar: un viatge per Birmània
tancar

El misticisme de Myanmar: un viatge per Birmània

Burma, Birmània, Myanmar o sigui quin sigui el nom d'aquest país. Era Burma durant l'època colonial anglesa fins 1948. El nom que encara s'utilitza internacionalment és Birmània, que és el nom de la tribu que habita el centre del país. L'any 1989 la dictadura militar va decidir descolonitzar el mapa canviant els noms, amb la qual cosa es va aconseguir que molts indrets amb denominacions ben conegudes fossin oficialment esborrades. Des d'aquell moment, el nom oficial del país és Unió de Myanmar, i la capital ja no és Rangoon sinó Yangon. Un viatge de dues setmanes ens apropa a Mandalay, l'antiga ciutat reial, a la ciutat dels temples en ruïnes de Bagan i, finalment, a les muntanyes del llac Inle.

10:45 Els gravadors rupestres: el misteri de l'edat del bronze nòr - Els gravadors rupestres: el misteri de l'edat del bronze nòr
tancar

Els gravadors rupestres: el misteri de l'edat del bronze nòr

Pot ser possible que Escandinàvia hagi estat una colònia mediterrània durant l'Edat de Bronze? Es tracta d'un misteri no resolt. Com és possible que una cultura molt primitiva s'hagi desenvolupat de cop i s'hagi convertit en una cultura avançada, rica en artesania sofisticada, art i vaixells? El documental utilitza imatges generades per ordinador per visualitzar les històries que expliquen els gravadors de roques. Veiem homes que remen, deesses que giren al voltant del sol i els déus bessons que llencen les seves fletxes.

11:40 Què va passar ?
11:45 Horitzons
11:45 Cuina passada de rosca - Torneig d'apicultors
12:10 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

L'escriptor Gilles Leroy, guanyador del premi Goncourt, és el convidat del programa d'avui. Amb motiu de la publicació de l'edició en català d'"Alabama song", la novel·la amb què va guanyar el prestigiós guardó literari francès, Leroy en comentarà. a partir de les 23.10, els continguts amb Emili Manzano, director i presentador del programa. El protagonista del reportatge serà l'escriptor gironí Narcís Comadira, que conversarà amb Marina Espasa i Enric Juste. A més, Mita Casacuberta parlarà de la recent traducció al català d'"Il·lusions perdudes" l'obra d'Honoré de Balzac, i Víctor Amela repassarà novetats literàries. El programa finalitzarà amb l'actuació de Tornasol.

13:00 quèquicom - Polls
tancar

Polls

Hi ha tres mil tipus de polls, però només un, el pediculus capitis, del qual es mostren imatges en detall, afecta el cap dels humans i únicament pot viure allí. Però, precisament per la seva especialització, acabar amb ell és realment difícil. La reportera Anna Lasaga visita una escola de la Vila Olímpica per veure com mantenen una lluita permanent contra l'insecte que els dóna més maldecaps. Seguidament, va a la Facultat de Farmàcia de la UB per esbrinar quins productes naturals o sintètics es poden fer servir per acabar amb la plaga. La parasitòloga Montserrat Portús avalua remeis casolans, des del vinagre fins a la gasolina, i explica les indicacions dels diferents productes farmacèutics. Per la seva banda, la dermatòloga Eulàlia Baselga demostra com s'han d'aplicar i insisteix en la importància de repetir el tractament uns dies més tard per evitar reinfestacions.

13:25 Temps de neu
13:55 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

THE PRETENDERS --- DON¿T GET ME WRONG THE SECRET SOCIETY --- LIGHTS ON DON¿T MEAN I¿M HOME NEIL YOUNG --- ROCKIN¿ IN THE FREE WORLD MUCHACHITO BOMBO INFIERNO --- PAQUITO TARANTINO DUFFY --- MERCY JOSS STONE --- TELL ME BOUT IT OSCAR BRIZ --- LA GENT QUE JO BUSQUE CALEXICO --- THE BLACK LIGHT CARLA BRUNI --- QUELCUN M¿A DIT HENRI SALVADOR --- MA CHERE ET TENDRE BEN HARPER --- IN THE COLORS RAYDIBAUM --- MALEEIXO EL TEMPS MARILYN MANSON --- PERSONAL JESUS GOSSIP --- LISTEN UP! ELS PETS --- XL GOLDFRAPP --- NUMBER 1 GUILLEMOTS --- MADE UP LOVE SONGS

15:00 L'aventura de Jeff Corwin - Namíbia: cap a l'Àfrica
15:45 Planeta Terra
15:45 Els elefants pigmeus de Borneo - Els elefants pigmeus de Borneo
tancar

Els elefants pigmeus de Borneo

Durant molts anys es va creure que els elefants nans de Borneu pertanyien a una branca salvatge dels elefants "domesticats". Ara s'ha vist, a través de l'ADN, que es tracta d'una espècie única i aquest documental parla de d'un home, Bert, que s'ha dedicat a salvar aquests animals dels caçadors furtius. Va descobrir Fig i la seva família d'elefants als boscos del riu Kinabatangan al nord-est de Saba. De tant en tant es banyen al riu i és fascinant veure com 50 elefants de totes les edats es fiquen dins l'aigua. Observant-los de prop, Bert ha descobert un fet insòlit: els elefants pigmeus són poc agressius i molt sociables. Fins i tot les femelles accepten la presència de l'home.

16:40 Paranys de la natura - Intel.ligència prodigiosa
17:10 Curiositats del món animal
17:15 Bèsties clip
17:20 Thalassa - Un mar de llibres.El refugi de Patrick O'Brian.Corto Maltès,l'aventurer del mar.
tancar

Un mar de llibres.El refugi de Patrick O'Brian.Corto Maltès,l'aventurer del mar.

Aquesta setmana Thalassa dedica el programa a la literatura i el mar amb tres reportatges. El primer "Un mar de llibres", és un recull d'experiències literàries de gent relacionada amb el mar (pescadors, navegants oceànics...) i un repàs dels mites més importants de la literatura marítima (Ulisses, Moby Dick, L'illa del tresor...). El programa es complementa amb dos reportatges més que ja van se difosos amb anterioritat. El primer és "El refugi de Patrick O'Brian", l'escriptor britànic que va escriure l'obra en què es va basar la popular pel·lícula "Master & Commander". I "Corto Maltès, l'aventurer del mar", el personatge de còmic Corto Maltès l'any passat va complir 40 anys.

18:10 Els secrets del mur d'Adrià - Els secrets del mur d'Adrià
tancar

Els secrets del mur d'Adrià

És una obra única en el món romà, una barrera de pedra espectacular que fa més de cent quilòmetres de llargada i sis metres d'alçada. Durant tres-cents anys, el Mur d'Adrià va ser la frontera més sòlida de l'Imperi Romà i una de les meravelles desconegudes del món antic. Però la finalitat del mur segueix sent un misteri. Per què el van construir? Per impedir moviments d'entrada o de sortida? Com era la vida al mur? Quan l'emperador Adrià va ordenar-ne la construcció, l'any 122 de la nostra era, ho va fer per marcar el límit de l'expansió romana a Europa. Semblava que la finalitat era defensar l'imperi dels guerrers bàrbars. Però els historiadors argumenten que es va construir en una època de pau, per poder controlar les mercaderies. Aquest documental ens acosta no només al mur i a les persones que el van construir i defensar, sinó també a la societat romana, que va dominar Europa durant cinc-cents anys.

19:00 Cuina passada de rosca - Torneig d'apicultors
19:25 El medi ambient
19:30 Cànon Lletres - Lev Tolstoi
tancar

Lev Tolstoi

Lev Tolstoi, escriptor, moralista i místic rus, va començar la seva carrera literària escrivint relats curts quan era soldat. Autor de Guerra i Pau i Anna Karenina, vivia humilment, com un pagès, sota el sostre de la seva esposa. Es va escapar de casa sense dir res a ningú i va morir de pneumònia al costat de l'estació de tren. Els seus escrits sobre pacifisme i les seves teories sobre l'autosuficiència i l'amor cap als altres no han deixat d'atraure adeptes, entre ells Gandhi.

20:20 Travelogue of masterpieces
20:30 Les tribus - La tribu Akie
21:20 In situ
21:30 Thalassa - El tresor de l'alga vermella / El somni del pare Jaouen
tancar

El tresor de l'alga vermella / El somni del pare Jaouen

EL TRESOR DE L'ALGA VERMELLA És una de les matèries més preuades de la regió. L'alga vermella porta l'aliment a moltes llars i molts dels habitants del Marroc, majoritàriament homes, s'endinsen al mar per buscar-la. El problema és que ho fan en unes condicions molt poc segures i dins un mercat gens regulat. De fet, aquesta activitat és completament anàrquica i fins i tot s'han creat empreses intermediàries atretes només per l'afany de lucre. De l'alga vermella se n'extreu l'agar-agar, molt valorat als països desenvolupats, utilitzat tant en gastronomia com per la investigació microbiològica. Moltes famílies al Marroc depenen totalment de la venda d'aquesta alga, amb tot el perill que això comporta. EL SOMNI DEL PARE JAOUEN (Rumbo Sur Produccions) L'associació marinera Des Amis de Jeudi-Dimanche va ser creada fa quaranta anys per un jesuïta i mariner incombustible que ara té vuitanta-vuit anys, el pare Jaouen. En tot el món, no hi ha una associació semblant pel que fa al funcionament i objectius. Amb un esperit solidari i de compromís social, l'associació està destinada a la reintegració social. Acull joves amb problemes i els inicia en els oficis del mar. Molts d'ells s'embarquen en un dels vaixells de l'associació i naveguen pel món capitanejats pel pare Jaouen. Actualment, duu a terme projectes més oberts, on tota mena de persones s'afegeixen a aquesta aventura per redreçar el timó de les seves vides. L'associació del pare Jaouen, que sempre s'ha finançat únicament gràcies a les aportacions dels seus benefactors, s'ha convertit en tot un referent a França.

22:20 En clau de vi - Bondats i perills del vi.Carles Flavià
23:25 PALAU DE LA MÚSICA CATALANA : Una capsa de Música - Palau de la Música Catalana: Una capsa de música
00:25 Cànon Lletres - Lev Tolstoi
tancar

Lev Tolstoi

Lev Tolstoi, escriptor, moralista i místic rus, va començar la seva carrera literària escrivint relats curts quan era soldat. Autor de Guerra i Pau i Anna Karenina, vivia humilment, com un pagès, sota el sostre de la seva esposa. Es va escapar de casa sense dir res a ningú i va morir de pneumònia al costat de l'estació de tren. Els seus escrits sobre pacifisme i les seves teories sobre l'autosuficiència i l'amor cap als altres no han deixat d'atraure adeptes, entre ells Gandhi.

01:10 Paletes - Delacroix: Sota les llambordes, la imatge
01:45 Thalassa - El tresor de l'alga vermella / El somni del pare Jaouen
tancar

El tresor de l'alga vermella / El somni del pare Jaouen

EL TRESOR DE L'ALGA VERMELLA És una de les matèries més preuades de la regió. L'alga vermella porta l'aliment a moltes llars i molts dels habitants del Marroc, majoritàriament homes, s'endinsen al mar per buscar-la. El problema és que ho fan en unes condicions molt poc segures i dins un mercat gens regulat. De fet, aquesta activitat és completament anàrquica i fins i tot s'han creat empreses intermediàries atretes només per l'afany de lucre. De l'alga vermella se n'extreu l'agar-agar, molt valorat als països desenvolupats, utilitzat tant en gastronomia com per la investigació microbiològica. Moltes famílies al Marroc depenen totalment de la venda d'aquesta alga, amb tot el perill que això comporta. EL SOMNI DEL PARE JAOUEN (Rumbo Sur Produccions) L'associació marinera Des Amis de Jeudi-Dimanche va ser creada fa quaranta anys per un jesuïta i mariner incombustible que ara té vuitanta-vuit anys, el pare Jaouen. En tot el món, no hi ha una associació semblant pel que fa al funcionament i objectius. Amb un esperit solidari i de compromís social, l'associació està destinada a la reintegració social. Acull joves amb problemes i els inicia en els oficis del mar. Molts d'ells s'embarquen en un dels vaixells de l'associació i naveguen pel món capitanejats pel pare Jaouen. Actualment, duu a terme projectes més oberts, on tota mena de persones s'afegeixen a aquesta aventura per redreçar el timó de les seves vides. L'associació del pare Jaouen, que sempre s'ha finançat únicament gràcies a les aportacions dels seus benefactors, s'ha convertit en tot un referent a França.

02:30 En clau de vi - Bondats i perills del vi.Carles Flavià
03:30 Túrmix Pop Rock - + info
tancar

+ info

THE PRETENDERS --- DON¿T GET ME WRONG THE SECRET SOCIETY --- LIGHTS ON DON¿T MEAN I¿M HOME NEIL YOUNG --- ROCKIN¿ IN THE FREE WORLD MUCHACHITO BOMBO INFIERNO --- PAQUITO TARANTINO DUFFY --- MERCY JOSS STONE --- TELL ME BOUT IT OSCAR BRIZ --- LA GENT QUE JO BUSQUE CALEXICO --- THE BLACK LIGHT CARLA BRUNI --- QUELCUN M¿A DIT HENRI SALVADOR --- MA CHERE ET TENDRE BEN HARPER --- IN THE COLORS RAYDIBAUM --- MALEEIXO EL TEMPS MARILYN MANSON --- PERSONAL JESUS GOSSIP --- LISTEN UP! ELS PETS --- XL GOLDFRAPP --- NUMBER 1 GUILLEMOTS --- MADE UP LOVE SONGS

04:30 De la terra
04:50 El medi ambient
04:55 Entre el cel i la terra - Sobrevolant la terra dels Vendes
05:45 L'aventura de Jeff Corwin - Les Galàpagos: el laboratori vivent
06:30 La conquista del Brasil - El Far-West modern
Progrmació BD ....
07:00 Club Super3
07:00 Kong - L'estrella blava
tancar

L'estrella blava

S'acaba de descobrir que un meteorit carregat d'energia blava s'acosta a la Terra. La doctora Jenkins està convençuda que el que l'atrau cap al nostre planeta és la força de les Pedres Cardinals. Guiats per les visions de la Lua, els nostres herois viatjaran cap a la ciutat perduda de Ultima Thule, a Groenlàndia. Allà hi pot passar de tot!

07:30 Els barrufets - Barrufiança en sí mateix
tancar

Barrufiança en sí mateix

La crema que li ha donat el Gran Barrufet a en Covard funciona de primera! Poc després de posar-se-la, s'ha tornat un barrufet valent, forçut, decidit... Ara ja no té por de res, i fins i tot li han donat un premi pel seu coratge! Però, de què està feta la crema? Vols dir que era d'una poció màgica? Vols dir que no l'ha enredat, el Gran Barrufet?

08:00 Doraemon - Diari del somni premonitori / Micròfon control remot
tancar

Diari del somni premonitori / Micròfon control remot

El micròfon de control remot - El diari del somni premonitori

08:22 Doraemon - L'aeroport miniatura / Rellotge per canviar horari
tancar

L'aeroport miniatura / Rellotge per canviar horari

L'aeroport miniatura - El rellotge per canviar d'horari

08:55 mic 3
08:55 Ja arriba en Noddy! - El dia de la bona acció dels follets
tancar

El dia de la bona acció dels follets

Els Follets s'han passat tot el dia fent de les seves pel País de les Joguines. Cap al tard, però, s'adonen que avui és el Dia de la Bona Acció dels Follets! L'únic dia de l'any que els follets han de fer una bona obra. Si no, perden els poders màgics! Qui es refiarà d'ells? En Noddy...?

09:10 Elias, el vaixell remolcador - Avaria de motor
tancar

Avaria de motor

L'Helinor, després de riure's del Iot perquè sempre és a la drassana, s'adonarà que tard o d'hora tots hi han de passar a veure el Goliat. Ella diu que la mala sort no existeix, que tot és qüestió de destresa i navegabilitat. Però els motors de vegades s'avarien sense cap explicació. Avui a l'Elias li tocarà un dels rescats més complicats que ha fet mai! No t'ho perdis!

09:20 Capelito - Capelito Soca
tancar

Capelito Soca

Els girasols de l'hort d'en Capelito estan molt pansits per culpa de la sequera. Com s'ho pot fer el nostre amic per fer que plogui? Punxant un núvol, potser? Però per punxar-lo, primer s'ha d'inventar algun artefacte volador per arribar-hi. Se'n sortirà?

09:30 Club Super3
09:30 Rovelló - Premis i més premis
tancar

Premis i més premis

En una nit de tempesta cau un llamp damunt del tractor d'en Llisot i el fa mal bé. En Llisot es queda sense tractor i no sap com aconseguir els diners per pagar la reparació.

09:55 La brigada dels fossers - El corc
tancar

El corc

La cuca del corc arriba al cementiri i es menja tots els taüts que troba pel camí. Els fossers tractaran d'impedir que això afecti la seva vida quotidiana, encara que el seu enginy no serà suficient per desfer-se de l'insecte.

10:10 Info k
10:20 Un forat a la butxaca - Els electrodomèstics
10:30 Club Super3
10:30 La màgica Do-Re-Mi - Que és lluny el camí cap al sisè nivell?
tancar

Que és lluny el camí cap al sisè nivell?

La Dela diu a les tres nenes que aquesta mateixa nit es poden presentar al sisè nivell. El problema és que l'única entrada al Món de les Bruixes és a la botiga de la Majòruca, i no els hi deixa entrar.

10:55 Espies de veritat - Objectiu: centres comercials
tancar

Objectiu: centres comercials

Les nostres heroïnes descobreixen que hi ha tot de botigues de centres comercials d'arreu del món on hi desapareixen compradors, que acaben convertits en terroristes en contra del consumisme.

11:20 La tata - The nanny (iii)(49-72)
11:42 La tata - The nanny (iii)(49-72)
12:10 Club Super3
12:10 Enigma - El senyor animal
tancar

El senyor animal

Els habitants de Summerfield no se'n saben avenir! Com pot ser que un goril·la pugui robar? En realitat, són molt pocs els que l'han vist en acció. L'Enigma intentarà resoldre el cas amb l'ajut d'en Tsing Pao, evidentment.

12:35 El xou de la granota - Cap. 41 Petons de granota
tancar

Cap. 41 Petons de granota

La mare de l'Arnold, el marcià, li ha dit que ja és hora que es casi. Després de travessar tota la galàxia buscant nòvia, per fi l'ha trobat. T'imagines qui pot ser? La granota, és clar! Ara només ha de fer que s'enamori d'ell...Però això de lligar es complica una mica quan hi ha una fura que es vol cruspir la noia que t'agrada... Ho molt té complicat, aquest alienígena!

12:50 Megaman, el ciberguerrer - Ànima doble, ànima Search
13:15 Hattori el ninja - Retrat robot / Tècnica ninja per ajudar altres / Estrany n
13:45 3xl.cat
13:45 El detectiu Conan - La història de fantasmes de l'Institut Teitan. 2ª part
tancar

La història de fantasmes de l'Institut Teitan. 2ª part

Tot el que ha passat a l'Institut Teitan és molt estrany, però en Conan de seguida n'identifica tres possibles sospitosos. Són en Kunishige, un amic de la Kazumi que és a la infermeria, en Maso, que dibuixa a la sala d'art i la mateixa Kazumi. Qui va posar, doncs, el pupitre a fora mentre plovia i va aconseguir no deixar cap petjada? I com és que el paper amb la frase "el meu rancor encara no ha desaparegut", no s'havia mullat gens ni mica? La Sonoko troba la clau de cas: només cal veure quin dels tres sospitosos porta un paraigua regalimant d'aigua...

14:09 El detectiu Conan - Els corbs de la ciutat
tancar

Els corbs de la ciutat

Mentre van cap a l'escola, l'Ayumi, en Conan i en Genta passen per davant d'uns pisos on hi ha hagut un assassinat. Una dona gran que vivia sola, ha mort perquè li ha caigut un test al cap. La policia diu... que ho han fet uns corbs! Curiosament, els veïns anomenaven la senyora "l'àvia corb", perquè sempre anava vestida de negre i no parava de remenar les escombraries. I és cert que ho feia, perquè una vegada hi havia trobat un bitllet de loteria que va resultar premiat! En Conan fa les seves deduccions i... com pot ser que la veïna del pis de sobre, una noia d'allò més amable, resulti sospitosa?

14:35 Viewtiful Joe - El dia que el món va perdre el color!
tancar

El dia que el món va perdre el color!

En Joe i en Junior arriben a un poblet on tot sembla que estigui pintat en tons grisos, fins i tot les persones. Allà descobreixen que uns sicaris de Jadow, els germans Blanc-i-Negre, han robat el color de la ciutat. Els nostres herois no ho poden permetre i estan disposats a derrotar els enemics!

15:00 Kimagure Orange Road - Una nit de plata! Sols al telecabina
15:25 One piece - El combat final! La lluita entre els dos capitans
tancar

El combat final! La lluita entre els dos capitans

Com que en Foxy també ha guanyat la segona prova, tria en Chopper perquè passi al seu equip. Ara només queda una prova, i això vol dir que en Ruffy només podrà recuperar en Chopper o la Nico Robin... i això si guanya. Perquè si guanya en Foxy... tots els membres de la tripulació del barret de palla acabaran unint-se als pirates Foxy. I quina és, aquesta prova definitiva? Doncs una lluita cos a cos entre els dos capitans.

15:50 Freqüència 04
16:15 Samantha ups!
16:20 Babylon 5 - La deconstrucció dels estels fugaços
17:00 Curiositats del món animal - Viure en una cova
17:05 Món salvatge - La cabra dels alps
17:15 mic 3
17:15 Bumba
17:20 La Franny i les sabates màgiques - Bo de debò
tancar

Bo de debò

Vols acompanyar la Franny a una festa mexicana? S'hi fan jocs, curses i hi ha moltes coses bones per menjar! Allà hi coneixerà en Carlos i la seva mascota, la Salsa, un ase que no hi ha manera de fer-li menjar el blat de moro. De fet, no el vol ni tastar. I si no menja, no es farà gran! Avui ho té difícil, la Franny... I és que la Salsa és del morro fort!

17:35 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles sap fer màgia! La Laia ho té claríssim, perquè li sap fer aparèixer monedes de darrere de l'orella. Té un joc nou de màgia i fins i tot sap fer desaparèixer un conillet blanc! A la Laia també li agradaria saber fer màgia, però per molt que ho intenta, no hi ha manera. Aviat, però, li passarà una cosa màgica de debò! No te la perdis!

17:50 Una mà de contes - El jaguar desagraït
18:05 Club Super3
18:05 Els petits fantasmes - Bombolles a dojo
tancar

Bombolles a dojo

L'Enric, que s'ha adormit a la banyera, ha sortit flotant del castell dins d'una bombolla gegant. En Jordi, la Lucy i l'Eduard organitzaran un rescat d'aquells que fan història. Els tocarà passar per tota mena de camins, escalar muntanyes i travessar deserts. A més, l'han de salvar abans que es rebenti la bombolla. Si no, li tocarà tornar de cap a la banyera!

18:15 Mila - El príncep Gabó
tancar

El príncep Gabó

Vols saber com s'ho va fer el príncep Gabó per trobar una esposa que se l'estimés de veritat? La Mila avui t'explicarà una història d'amor, de sorpreses i també de decepcions. Conscient que totes les noies només s'hi volien casar perquè era el príncep, en Gabó va decidir fer-se passar per pastor. Així sabia que la noia que se n'enamorés, ho faria de veritat...

18:20 Els increïbles germans Adrenalini - El bagul de l'esperança
tancar

El bagul de l'esperança

En Xan ha engegat a rodar un somni de l'Enk, que s'imaginava que s'ho estava passant d'allò més bé a Hawaii. Però la cosa no es quedarà pas així! Ara l'Enk deixarà tancat en Xan dins d'un bagul en un número d'il·lusionisme. El que no sap l'Enk és que aviat arribarà el carter per endur-se el bagul, ni més ni menys, que a Hawaii!

18:35 Doraemon - 1ª Hist.: La clau màgica. 2ª Hist.: En Nobita es multiplica
tancar

1ª Hist.: La clau màgica. 2ª Hist.: En Nobita es multiplica

En Nobita i en Doraemon estaven molt contents perquè se n'anaven d'excursió al llac Nakayama, però resulta que al pare li ha sortit feina i ho hauran de deixar córrer. Si no passa alguna cosa estranya, és clar... Més tard, en Nobita es troba que ha de cuidar el fill del seu oncle i que la Shizuka l'ha convidat a menjar galetes. Com s'ho farà per ser als dos llocs a la vegada?

19:00 Equip Galaxy - El nou cadet
tancar

El nou cadet

La Yoko de seguida ha sospitat d'en Kraig, el nou cadet que acaba d'arribar a l'institut Galaxy. És un rebel, com en Josh, un estudiant de primera, com en Brett i té unes grans dots artístiques, com la Yoko. La Yoko està convençuda que no és tan bo com el pinten i està decidida a desemmascarar-lo. Pot ser que sigui un alienígena disfressat? D'entrada, ningú no ho diria!

19:30 Info k
19:40 3xl.cat
19:40 One piece - L'atac de raig gandul definitiu contra l'invulnerable Ruffy!
tancar

L'atac de raig gandul definitiu contra l'invulnerable Ruffy!

En la tercera prova, en Ruffy aconsegueix escapar-se de tots els atacs i les estratagemes d'en Foxy. Finalment els dos capitans acaben lluitant a fora del vaixell i en Ruffy, amb molta habilitat, també troba la manera de fugir de les escomeses del raig gandul. Tot i això ha rebut una bona tanda de cops, i està fet una autèntica coca, però s'aixeca un cop i altre, i jura que morirà abans d'entregar ni un sol més dels seus amics a en Foxy.

20:05 Get Backers - Col.lisió: en Shido contra l'Emishi
20:30 Samantha ups! - Bona nit, noies
20:35 Joves fora de serie - L'alcaldessa més jove
tancar

L'alcaldessa més jove

La Montserrat és alcaldessa del poble on va néixer, Vilanova de l'Aguda, a la Noguera. Amb només 23 anys es va convertir en l'alcaldessa més jove de Catalunya. Malgrat que no cobra ni un euro per fer aquesta feina, se sent recompensada de treballar per als 250 veïns del municipi. Els habitants del poble s'agrupen en 5 nuclis: l'Alzina, Guardiola, Vilalta, Ribelles i Vilanova de l'Aguda.

20:45 La tata - The nanny (iii)(49-72)
21:07 La tata - The nanny (iii)(49-72)
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1723
tancar

Cap. 1723

En Sergi té una ordre d'escorcoll. Ell i la Marga no es creuen que els veïns estiguin fent obres. En Joel està decidit a esgotar tots els recursos per acabar amb la relació Marga-Sergi i amb la credibilitat del mosso. En Iago troba una pista fiable d'on pot ser en Jota. Necessita ajuda per protegir en Beni. En Francisco només té una solució, si vol quedar bé amb els seus dos amors. Avui sabrem quins homes s'han apuntat al calendari. En Pau grava un vídeo sobre la perillositat del descampat del costat de casa seva i troba una ajuda inesperada.

22:00 Ventdelplà - Cap. 145
tancar

Cap. 145

L'Ester està preocupada pels últims moviments de la Roser, que es vol acostar al Raül com sigui. La Teresa truca a l'Ester però ella se la treu de sobre, cosa que fa sospitar a la Teresa que en passa alguna. El Paco està molt trist des que s'ha separat de la Berta, però quan es troba davant d'ella es fa el fort. Aprofitant que el Jaume ha de marxar, l'Svetlana se cita amb el Joan a Ventdelplà.

22:52 Ventdelplà - Cap. 146
tancar

Cap. 146

La relació de la Svetlana i el Joan ha anat massa enllà. Ella té clar que es tracta d'un amor impossible. El Joan està desesperat i recorre a la Ció. La Isona i el Biel van al Tramuntana i s'interessen per l'Ester. La Teresa es mostra inquieta pel paper que, de cop i volta, té l'Enric a les seves vides. La Berta s'adona que necessita un canvi d'aires per oblidar el Paco i es planteja marxar de Ventdelplà. La Isabel torna per sorpresa a Ventdelplà.

23:45 Kingdom Hospital - El cantó oest de la mitjanit
tancar

El cantó oest de la mitjanit

En Lenny Stillmach, un dels pacients de l'hospital que acaba de morir, intenta ajudar la senyora Druse a descobrir més coses sobre la Mary. Gràcies a ell, la senyora Druse esbrina que en Peter sap el que passa l'hospital. Per la seva banda, en Paul comença a fer servir l'assassí Rolf Pedersen per assegurar-se que la senyora Druse no el trobarà. Mentrestant, l'Stegman intenta esbrinar qui li ha fet malbé el cotxe.

00:30 Mar de fons - VUDÚ
tancar

VUDÚ

La Judit es nega a acceptar que el Pol es punxi. Els dos amics es fan costat i comparteixen els seus problemes. El Tomàs cada cop és més conscient que el Nofre el considera un incompetent. La Susanna va rere la seva mare perquè faci cas de les indicacions del metge. La Lluna, una amiga del Carles, inaugura una exposició sobre la Guerra Civil. L'Amèlia aconsegueix parlar amb el Ferran a través de l'ordinador.

01:20 Beverly Hills - Tal com no èrem
02:02 Beverly Hills - La tornada
02:45 Riviera - + info
tancar

+ info

Beatrice, molt enfadada, dóna a Laurent un ultimàtum. Christophe sorprèn Elizabeth en el vaixell. Ghislaine menteix a Daniel sobre què va fer la nit del dia del dinar.

03:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Nicolas recrimina Chloe la seva relació amb Edward. Diego i Clara marxen de Cap Riviera.

03:35 Kingdom Hospital - El cantó oest de la mitjanit
tancar

El cantó oest de la mitjanit

En Lenny Stillmach, un dels pacients de l'hospital que acaba de morir, intenta ajudar la senyora Druse a descobrir més coses sobre la Mary. Gràcies a ell, la senyora Druse esbrina que en Peter sap el que passa l'hospital. Per la seva banda, en Paul comença a fer servir l'assassí Rolf Pedersen per assegurar-se que la senyora Druse no el trobarà. Mentrestant, l'Stegman intenta esbrinar qui li ha fet malbé el cotxe.

04:20 Mar de fons - VUDÚ
tancar

VUDÚ

La Judit es nega a acceptar que el Pol es punxi. Els dos amics es fan costat i comparteixen els seus problemes. El Tomàs cada cop és més conscient que el Nofre el considera un incompetent. La Susanna va rere la seva mare perquè faci cas de les indicacions del metge. La Lluna, una amiga del Carles, inaugura una exposició sobre la Guerra Civil. L'Amèlia aconsegueix parlar amb el Ferran a través de l'ordinador.

05:10 Just for laughs
05:35 Beverly Hills - Tal com no èrem
06:17 Beverly Hills - La tornada