Pel·lícules BD ....
TV3 33 K3 300
Progrmació BD ....
08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major
tancar

El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major

Per desfer l'encanteri de la mala sort, cent barrufets hauran de ballar la dansa màgica. Un llamp al mirall del Presumit podria ser la solució perquè aparegui el Barrufet número cent! En Gargamel ha convençut el barrufet Músic perquè toqui un instrument màgic que farà que tots els seus amics es quedin ben adormits. Ara ho té molt bé per capturar-los!

08:34 Els quatre fantàstics - La paraula del Doctor Mort és llei
tancar

La paraula del Doctor Mort és llei

El Doctor Mort ha creat el robot més avançat i més perillós que hagi existit mai per acabar amb els 4 Fantàstics. Es tracta d'un robot amb intel·ligència artificial, capaç de pensar com una persona! En Ben i la Susan estan decidits a quedar-se'l, i és que els ha caigut molt bé! Però aquest cop el Doctor Mort ho té tot calcul·lat... fins a l'últim mil·límetre!

09:04 Hattori el ninja - Anen a desen.un mamut/prou de comp.de menjar/canço
09:33 Doraemon - El casc de missatger
tancar

El casc de missatger

El casc de missatger - La medecina del rencor

09:47 Doraemon - El telèfon televisiu
tancar

El telèfon televisiu

El telèfon televisiu - El revolver per introduir ànimes

10:04 Doraemon - La factura de la venjança
tancar

La factura de la venjança

La factura de la venjança - La medalla de la pena

10:34 Codi: Lyoko
11:05 Codi 3xl
11:05 Turc per principiants - On en Cem es fica a la boca del llop
tancar

On en Cem es fica a la boca del llop

En Metin i la Doris rivalitzen per saber qui dels dos educa millor els fills. Mentre la Doris fa tot el que pot per intentar acceptar els sentiments de la seva filla per en Cem, a en Metin se li presenta una tasca encara més dura: el seu fill li ha demanat que vagin junts a un bordell. Mentrestant, la tieta Diana anima la Yagmur perquè es posi en contacte per e-mail amb el seu admirador secret. La Yagmur pateix un xoc cultural, o simplement és massa tibada?

11:29 Turc per principiants - On en transformo en una grua
tancar

On en transformo en una grua

En Cem s'ha de decidir. Amb qui es vol fer home? Amb la Lena, o amb una prostituta de 45 anys? Mentrestant, la Doris vol ajudar la Lena i en Cem i en fa un gra massa. Intenta fer-los una anàlisi d'aura i la Lena ho troba del tot excessiu. Però com que està desesperada, accepta el pla esotèric de la Doris per aparellar-los. I la Yagmur? Doncs li sembla que ja sap qui és el seu admirador anònim. Però, per desgràcia, es tracta d'una falsa alarma.

12:01 Samantha ups! - Samantha prepara el Nadal
tancar

Samantha prepara el Nadal

S'acosta el Nadal i la Samantha està preparant els regals, el pessebre, l'arbre... tot estarà a punt!

12:07 Samantha ups! - Samantha fa un sopar amb espelmes
tancar

Samantha fa un sopar amb espelmes

És Nadal, i la Samantha i la Chantal sopen juntes i s'intercanvien els regals com cada any. Uns regals molt originals!

12:18 Pel·lícula - El tresor perdut
tancar

El tresor perdut

Danny Quinn, un noi de 17 anys, té la dèria de demostrar que el que deia el seu pare, ara mort, sobre l'existència d'un tresor de pirates perdut al fons del llac Michigan, és veritat. No s'ho creu ningú, ni l'avi de Danny, amb qui viu i que treballa de bus en el rescat d'objectes de vaixells enfonsats. Un accident obliga l'avi a deixar la feina perd la casa. Danny fuig i coneix el fantasma Picaroon, que l'avisa de l'existència d'un enemic misteriós i l'ajuda a trobar el tresor.

14:00 Telenotícies comarques
14:21 El medi ambient - Comerç d'espècies en perill
14:30 Telenotícies migdia
15:34 Cuines - Gall de Sant Pere amb peu de porc
15:49 El cor de la ciutat - Cap. 1485
tancar

Cap. 1485

Les circunstàncies forcen una trobada especial entre en Marcel i la Irene. El concert de la K és un mar de problemes. L'Òscar decideix tirar pel dret, perquè vol veure què hi ha al magatzem. La Roser comença a escampar que en Peris i l'Àngela s'han casat. La notícia arriba a en David. Ara vol parlar amb en Peris¿ En Narcís, que ha de plegar de la floristeria, creu que ha d'explicar a la Neus el que ha passat amb la Marga.

16:28 Véronique: el cor indomable - + info
tancar

+ info

París, pels volts de 1775, catorze anys abans d'esclatar els disturbis que desembocaran en la revolució. El noble gaudeix, celebra, ordeix i malgasta sense escrúpols els diners que el pobre guanya amb la seva suor. La nostra heroïna, Véronique, és d'una família de camperols. El pare la col·loca juntament amb la seva germana Luise, un any més gran, a casa de la comtessa de Beaumarchais. De seguida, però, aquest ambient esdevindrà la perdició de Luise. En una festa on impera la frivolitat, un convidat la humilia i n'abusa. La mateixa nit arriba, amb gran sigil, el duc d'Orleans. El seu atemptat contra el rei ha fracassat i aquest l'ha condemnat a abandonar el país sense més dilació. Luise se suïcida i Véronique ha de tornar el cos sense vida de la seva germana al seu poble natal. L'únic tresor que du a la maleta és un medalló que li ha arribat a les mans per casualitat. Ella no ho sap, però el medalló pertany al duc d'Orleans. De fet, és l'única prova que pot demostrar que el duc encara no ha abandonat França i que, juntament amb la comtessa de Beaumarchais, planeja un altre atemptat contra el rei. Véronique comença a treballar en una fonda de minyona, cambrera i cuinera. Les estones lliures les dedica a aprendre a llegir i escriure amb el capellà del poble i és que Véronique, a més a més de llesta, és ambiciosa. No vol acabar de minyona a pagès: el gran objectiu és París, la ciutat dels seus somnis. Un bon dia apareix Jean Baptiste, duc de Savigny, i amb ell l'oportunitat tan esperada per Véronique. El duc ha de fer nit a la fonda perquè el seu cavall coixeja. Véronique s'ofereix a dur-li personalment el cavall a París tan bon punt estigui guarit. És així com fa una entrada triomfal que deixarà tothom bocabadat: vestida d'home sobre el cavall del duc arriba a París després de travessar pràcticament la meitat del país i vèncer tots els perills. Véronique es converteix en l'atracció de tots els convidats del sopar de gala del duc. La marquesa de Clermont, cosina del duc, li obre les portes de casa seva. Allí li acabaran de donar els últims tocs per adequar-la a la societat que l'envolta. La naturalitat fascinant de Véronique, a més de la seva bellesa i refinament, capturen el duc, que li demana la mà. Se separa de la seva amant, l'actriu Suzette, i està decidit a casar-se amb Véronique. Abans, però, Véronique haurà de superar el més important de tots els reptes. Quan s'assabenta que la comtessa de Beaumarchais és ara l'amant del rei, se li obren els ulls: la comtessa i el duc d'Orleans pretenen atemptar contra el rei. Per iniciativa pròpia, cavalca esperitada cap al rei aferrant l'única prova a la mà, el medalló. S'obre pas fins al rei i en l'últim minut aconsegueix salvar-li la vida.

18:04 Véronique: el cor indomable - + info
tancar

+ info

La sort de Véronique sembla no tenir límits, un cop casada amb el duc de Savigny. Amb tanta joia, però, no s'adona que l'alta societat parisenca està en contra de que una camperola s'hagi introduït en les més altes esferes. Així doncs, de cop i volta, Véronique i el duc es troben que tenen un bon grapat d'enemics... No obstant això, Véronique acaba de començar una nova vida: ara és duquessa de Savigny i està perdudament enamorada. El seu marit Jean Baptiste l'avicia i ho fa tot per ella. El duc prové de família molt noble, ha heretat una fortuna i ha sabut fer encara més diners tot invertint a la borsa, amb especulacions i crèdits. Els deutors de Jean Baptiste sovint viuen escanyats per la càrrega dels interessos, però això la seva dona només ho esbrinarà per casualitat. Véronique li diu clarament al seu marit que per ser al seu costat li cal estar al corrent de tot. El duc, que hagués preferit una esposa jove i bonica, a qui sorprendre i consentir, troba divertida l'avidesa de coneixements de Véronique però no li fa cas. Edmont, el fascinant germà de Jean Baptiste, sí es pren seriosament la petició de Véronique, però a la vegada li crea un embolic de sentiments, i és que ella se sent terriblement atreta per aquest home tan audaç. Edmont, però, s'està preparant per fer un llarg viatge. Plegats, Jean Baptiste i Véronique, planegen construir-se un petit castell en les proximitats de Versalles, però el duc rep un tret de bala mortal mentre està de cacera. Sens dubte es tracta d'un assassinat i comença la cerca i captura del responsable. El cap de la policia, Berrier, un dels favorits del rei, no pot arrestar l'assassí: Jean Baptiste tenia massa enemics i, de fet, qualsevol dels seus deutors hauria pogut cometre l'assassinat. Véronique sent que només tornarà a estar tranquil·la quan expiï la mort del seu estimat marit; per això vol trobar l'assassí sigui com sigui. Mentrestant, rep el consol d'un jove capellà que li fa companyia gràcies a un permís reial. De sobte, Véronique és víctima d'un terrible complot. El cap Berrier sospita de Véronique per la mort del seu marit. L'envien al calabós i sembla que ja no hi ha esperança, però qui la podria ajudar encara en tal conjuntura? Totes les seves expectatives rauen en Edmont, ara bé, sentirà ell el crit d'auxili de Véronique a temps, abans no marxi?

19:40 Just kidding
19:54 Premis Barcelona de cinema 2007 - + info
tancar

+ info

El 33 emetrà dimecres 5 de desembre, la cerimònia de lliurament dels Premis Barcelona de Cinema, que se celebra a la sala Foyer del Gran Teatre del Liceu. La gala guardonarà els millors treballs i creadors de la indústria cinematogràfica catalana. Els Premis Barcelona de Cinema arribaran aquest desembre a la seva sisena edició amb l'objectiu de ser una eina útil per al cinema fet a Catalunya. Aquests guardons són un reconeixement a la indústria cinematogràfica catalana i, sobretot, als seus creadors. És el sector professional català --directors, guionistes, actors i actrius, productors i directors de fotografia-- el que premia les millors obres catalanes estrenades des del novembre del 2006 fins a l'octubre d'enguany. Un total de 45 films i 24 pel·lícules per televisió han participat als Premis. Els guardons es repartiran entre les 15 pel·lícules i 4 TVmovies finalistes. Els professionals del cinema votaran la millor pel·lícula, la millor pel·lícula en v.o. catalana, la millor direcció, la millor direcció novell, el millor guió, la millor interpretació (masculina i femenina), la millor direcció artística, la millor música, la millor fotografia, el millor muntatge, el millor so, la millor pel·lícula d'animació, la millor pel·lícula documental i la millor pel·lícula per televisió. Els Premis Barcelona de Cinema 2007 s'organitzen amb la participació del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya, Barcelona Audiovisual (BA), Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), l'Associació de Productors Independents de Catalunya (APIC), l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació Espanyola d'Autors d'Obres Fotogràfiques Cinematogràfiques (AEC), Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i el Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya Els premis reben el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l'Institut de la Cultura de Barcelona (ICUB) de l'Ajuntament de Barcelona. LES PEL·LÍCULES NOMINADES Les pel·lícules i professionals que opten als VI Premis Barcelona són: - MILLOR PEL·LÍCULA 53 DÍAS DE INVIERNO produïda per Ovideo TV, S.A EL ORFANATO produïda per Rodar y rodar, S.L. i Telecinco Cinema FICCIÓ produïda per Messidor Films, S.L. i Televisió de Catalunya S.A PACTAR AMB EL GAT produïda per Marimón Padrosa, S.L., Televisió de Catalunya S.A i Createl - MILLOR DIRECCIÓ 53 DÍAS DE INVIERNO, dirigida per Judith Colell EL CORONEL MACIÀ, dirigida per Josep Maria Forn FICCIÓ, dirigida per Cesc Gay PACTAR AMB EL GAT, dirigida per Joan Marimón - MILLOR DIRECCIÓ NOVELL EL ORFANATO, dirigida per J.A. Bayona FUERTE APACHE, dirigida per Mateu Adrover YO, dirigida per Rafa Cortés LO MEJOR DE MI, dirigida per Roser Aguilar - MILLOR GUIÓ Gemma Ventura per 53 DÍAS DE INVIERNO Sergio G. Sánchez per EL ORFANATO Cesc Gay i Tomàs Aragay per FICCIÓ Joan Marimón per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR INTERPRETACIÓ MASCULINA Abel Folk per EL CORONEL MACIÀ Alex Brendemühl per 53 DÍAS DE INVIERNO/ YO Eduard Fernández per FICCIÓ Pau Roca per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR INTERPRETACIÓ FEMENINA Aina Clotet per 53 DÍAS DE INVIERNO Belén Rueda per EL ORFANATO Montse Germán per FICCIÓ Rosa Avalon per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR DIRECCIÓ ARTÍSTICA Lluc Castells per 53 DÍAS DE INVIERNO Josep Massagué per EL CORONEL MACIÀ Josep Rosell per EL ORFANATO Mireia Carles, Paula Bosch i Martí Ruiz per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR MÚSICA Carles Cases per BARCELONA (UN MAPA) Fernando Velázquez per EL ORFANATO Lluís Llach per LLACH: LA REVOLTA PERMANENT Mercedes Pérez, Aleix Pitarch, Pere Monterde, Belleville, Dácil López, Mireia Tejero i Frullato per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR FOTOGRAFIA Sergi Gallardo per 53 DÍAS DE INVIERNO Jaume Peracaula pe

21:00 Telenotícies vespre
21:47 Polònia - + info
tancar

+ info

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Daniel Sirera (Carlos Latre) demana consell a Ángel Acebes (Bruno Oro) per trobar un cap de llista per Barcelona de cara a les eleccions generals. Contribuirà aquest peculiar candidat a la millora dels resultats del PP català? Mentrestant, el govern de Zapatero (Queco Novell) està enfeinat mirant de publicitar la seva tasca. Carme Chacón (Mireia Portas) i María Teresa Fernández de la Vega (Bruno Oro) presentaran les seves propostes, amb èxit desigual. D'altra banda, l'expresident Pujol (Carlos Latre) intentarà colar-se a la Generalitat amb un objectiu tan clar com sorprenent i descobrirà que no és l'únic que hi ha entrat sense permís. I tot això mentre els advocats de Jaime de Marichalar visiten el rei (Toni Albà) amb exigents demandes i Franco (Manel Lucas) cavalca una sella molt especial. També passaran pel "Polònia" Ramon Pellicer (Carlos Latre), el president Montilla (Sergi Mas) i l'exministre socialista José Bono (Cesc Casanovas), i recordarem els millors moments de la gala de lliurament dels premis Ondas que van recollir ahir alguns dels principals protagonistes del programa. I tot això... de franc!

22:25 Un lloc per viure - CAPÍTOL 11
tancar

CAPÍTOL 11

La Judit i el Jordi, que es van comprar un pis a Sant Vicenç de Castellet, hi començaran a traslladar- els mobles. Per poder comprar un pis al seu poble s'han hagut d'endeutar 40 anys. Una cosa que fan abans d'anar a viure al pis nou és conèixer tots els veïns en la reunió de constitució de la comunitat de veïns. La Sílvia, que va començar unes obres de reforma al seu pis del barri de la Verneda de Barcelona, té ganes de traslladar-s'hi. Fa 5 setmanes que viu a casa de la seva mare i vol tornar al seu pis, encara que les obres no estiguin del tot acabades. El Jaume i l'Úrsula volen fer obres a casa. Com que no tenen clar què volen, han recorregut a una interiorista, l'Agnés. La cuina és una part important de la reforma integral. I és que el Jaume és cuiner. El Manel té un pis per llogar. Per això va a informar-se sobre el programa de cessió de pis de la Generalitat. Acollint-se a aquest programa, l'administració garanteix al propietari el cobrament del lloguer i tornar-li el pis al cap dels anys en bones condicions. A canvi, el lloguer que cobraria és inferior al preu de mercat. Visc en un lloc diferent Una bauma és una cavitat sota la roca. El Puig de la Bauma, al terme municipal de Mura, al Bages, és la casa familiar del Josep Llorens des de fa 8 segles. Està situada dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Sup. habitable: 600 m2. Actualment encara s'hi pot veure la forma de la construcció antiga. Ara hi ha una residència casa de pagès que acull un museu d'eines del camp. El Josep no s'ha plantejat mai viure en un altre lloc. La bauma no és una opció econòmica, és una qüestió de voluntat de mantenir-la. I l'arquitecte Francesc Pla ens parlarà dels temes següents: - Envoltats d'imatges. La melamina La melamina, que fem servir per revestir la majoria de mobles de cuina, és el fruit d'un procés industrial que parteix de fixar una imatge en un full de paper. - Dissenyar pels canvis. Parets mòbils A cada etapa de la vida ens organitzem de manera diferent. Les parets mòbils dins d'un habitatge ens permeten adaptar més fàcilment la casa als canvis de vida. - Les portes. Mecanismes d'obertura Hi ha diferents portes amb diferents mecanismes d'obertura. Aquests mecanismes es poden combinar en una mateixa porta.

23:09 Música des del cor - Música des del Cor
tancar

Música des del Cor

TV3 ofereix un programa especial amb el "making of" del disc de La Marató, que arriba a la tercera edició. El programa, de 30 minuts de durada, repassa el procés de gravació del disc, amb declaracions dels músics que hi han participat i les opinions de periodistes reconeguts del nostre país. S'hi podrà veure l'última gravació de La Oreja de Van Gogh abans de la marxa de la cantant, i l'última entrevista d'Amaia Montero com a membre del grup, parlant de la gravació d'una cançó per al disc. També s'hi veuran les entrevistes i gravacions per al disc que han fet Carlos Marín de "Il divo", Gisela i els monjos budistes del Garraf, Lax'n'busto, Peret, la cantant de fados Misia i un llarg etcètera. Les cançons són versions de clàssics del pop i el rock, així que també veurem alguns dels temes originals en què estan basades, com els de Queen, Opus, Bonnie Tyler o Simple Plan. A més a més, també coneixerem l'experiència personal de molts dels músics amb les malalties cardiovasculars i el que ha significat per a ells participar en aquest disc. Al programa també hi intervindran periodistes i escriptors que donaran la seva opinió sobre el fenomen del disc de La Marató. Antoni Bassas, Quim Monzó, Ferran Monegal i Justo Molinero en són alguns exemples.

23:45 Pel·lícula - El maquinista
tancar

El maquinista

Trevor Reznik, treballador d'una fàbrica, té insomni des de fa temps. La manca de son li fa patir al·lucinacions que han deteriorat considerablement tant la seva condició física com la seva salut mental. Els seus companys de feina el defugen i, més endavant, a causa d'un accident, se li giren en contra. Trevor es veu assetjat per totes bandes i li sembla que s'està tornant boig, però no sap ben bé si és a causa de la fatiga o si tot plegat forma part d'un pla diabòlic del qual ell és la víctima.

01:17 Vic Mackey - Carta blanca
02:02 Pel·lícula - Xchange
tancar

Xchange

La compayia Xchange ha creat una tecnologia capaç d'intercanviar ments d'un cos a un altre. D'aquesta manera, la consciència de cadascú pot habitar el cos d'altres persones i visitar altres llocs del món sense desplaçaments molestos. Un membre d'Xchange és transferit per error al cos d'un terrorista i descobreix que tan sols té dos dies per aturar un complot que podria tenir terribles conseqüències.

03:44 Pel·lícula - La llegenda de Bill Doolin
tancar

La llegenda de Bill Doolin

La banda Doolin-Dalton és una de les més temudes de l'oest. En l'assalt a un tren topen amb dues adolescents, Annie i Jenny, que recorren el país buscant aventures. Les noies, fascinades per la imatge romàntica que tenen dels bandits, els segueixen fins al seu amagatall. Però queden decebudes en trobar-se una colla d'homes afamats i desmoralitzats. Malgrat això, les noies s'afegeixen a la banda i fan recuperar la moral a tots, llevat del cap, Bill Doolin, que decideix abandonar-los.

05:10 Riviera - + info
tancar

+ info

Laurent admet la seva problemàtica trobada amb Clara Marques, però rebutja revelar de què van parlar. Christophe, que està abocat en la seva feina a Perfums Courcey avisa a Sam que s'estigui més pels negocis del casino. L'advocat de Diego convenç la policia per què deixin anar a Stefan.

05:35 Riviera - + info
tancar

+ info

La jugadora americana del casino és Jennifer, l'ex-dona de Sam. Edward té un pla per ajudar Sybella a superar els somnis de la mort del seu fill.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Viatges pel món - Vietnam
08:01 Terres extremes - Prova de foc
tancar

Prova de foc

Què mou els bombers a jugar-se la vida per lluitar a primera fila contra el foc descontrolat dels boscos? La gent que escull lluitar contra el foc com a forma de guanyar-se la vida fascina el fotògraf de National Geographic Mark Thiessen, al qual ens unirem en el seu viatge cap a l'oest dels Estats Units per anar a trobar un foc implacable i les ànimes aventureres que hi lluiten en contra. Des d'Idaho fins a Califòrnia, Mark ens farà conèixer un conjunt de persones molts especials que viuen al límit.

08:26 Operació llac Ness - Operació llac Ness
tancar

Operació llac Ness

Des dels primers avistaments moderns als anys 30 fins a les primeres fotografies fetes als anys 50, el monstre del llac Ness, a Escòcia, s'ha convertit en la llegenda més famosa i en una gran atracció turística. Però, pot ser que existeixi realment? Aquest és el repte que afronten un grup d'experts en animatrònica i submarinistes. El documental els segueix en el procés de construcció d'una reproducció del monstre a mida real, que han batejat amb el nom de Lucy.

09:18 On és l'amor al palmerar? - On és l'amor al palmerar?
tancar

On és l'amor al palmerar?

Es pot trobar l'amor al Nikah (primer proveïdor musulmà de serveis matrimonials)? Es pot trobar al Corà? A la tradició t'khlidi? O potser és al s'hour (bruixeria)? Podem trobar l'amor al souk (mercat) o al moussem (la fira local anual)? Com pot sorgir l'amor si els sexes estan separats, si hi ha obsessió amb el tema de la virginitat, si el que predominen són els matrimonis de conveniència? Aquest documental analitza dos conceptes d'amor i enfronta dues formes molt diferents de pensar. És la història d'una trobada entre dos homes, entre dues cultures.

10:11 Llegendes vives d'ultramar - Els pescadors i les santes
10:37 Terres extremes - Animals perillosos
tancar

Animals perillosos

El rei de la jungla de Madagascar és el que el biòleg conservacionista Luke Dollar anomena "un dels depredadors més ferotges de la Terra": l'esquiva fossa. Seguint les investigacions de Dollar, coneixerem aquest animal tan complex i entendrem la cursa del biòleg per salvar de la destrucció el bosc on habita.

11:02 La bola de foc de Tutankamon - La bola de foc de Tutankamon
tancar

La bola de foc de Tutankamon

Aquesta és la història d'una joia misteriosa pertanyent a un dels collarets de Tutankamon que va portar al descobriment d'una amenaça còsmica. L'arqueòleg i geòleg italià Vincenzo de Michele passejava pel Museu Egipci del Caire quan es va fixar en una pedra verdosa, no identificada, muntada en una joia provinent de la tomba de Tutankamon. Va poder analitzar la pedra i va veure que es tractava d'un tipus de cristall que venia d'una remota zona del Sàhara egipci.

11:51 L'art en qüestió - Els esclaus de Miquel Àngel
11:59 Togethertv - Robi Damelin
12:06 Arquitectures - El Gimnàs Olímpic de Yoyogi de Kenzo Tange
tancar

El Gimnàs Olímpic de Yoyogi de Kenzo Tange

El Gimnàs Olímpic de Yoyogi de Kenzo Tange Presentat per Robert Brufau És rar que un edifici com els dos gimnasos construïts per Kenzo Tange per als Jocs Olímpics de 1964 representi tantes ambicions: les d'un arquitecte i les d'un equip de 25 joves arquitectes i urbanistes, les d'una ciutat i les d'un país decidit a tornar a ser una potència mundial.

12:32 Premis Barcelona de cinema 2007 - + info
tancar

+ info

El 33 emetrà dimecres 5 de desembre, la cerimònia de lliurament dels Premis Barcelona de Cinema, que se celebra a la sala Foyer del Gran Teatre del Liceu. La gala guardonarà els millors treballs i creadors de la indústria cinematogràfica catalana. Els Premis Barcelona de Cinema arribaran aquest desembre a la seva sisena edició amb l'objectiu de ser una eina útil per al cinema fet a Catalunya. Aquests guardons són un reconeixement a la indústria cinematogràfica catalana i, sobretot, als seus creadors. És el sector professional català --directors, guionistes, actors i actrius, productors i directors de fotografia-- el que premia les millors obres catalanes estrenades des del novembre del 2006 fins a l'octubre d'enguany. Un total de 45 films i 24 pel·lícules per televisió han participat als Premis. Els guardons es repartiran entre les 15 pel·lícules i 4 TVmovies finalistes. Els professionals del cinema votaran la millor pel·lícula, la millor pel·lícula en v.o. catalana, la millor direcció, la millor direcció novell, el millor guió, la millor interpretació (masculina i femenina), la millor direcció artística, la millor música, la millor fotografia, el millor muntatge, el millor so, la millor pel·lícula d'animació, la millor pel·lícula documental i la millor pel·lícula per televisió. Els Premis Barcelona de Cinema 2007 s'organitzen amb la participació del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya, Barcelona Audiovisual (BA), Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), l'Associació de Productors Independents de Catalunya (APIC), l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l'Associació Espanyola d'Autors d'Obres Fotogràfiques Cinematogràfiques (AEC), Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i el Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya Els premis reben el suport de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l'Institut de la Cultura de Barcelona (ICUB) de l'Ajuntament de Barcelona. LES PEL·LÍCULES NOMINADES Les pel·lícules i professionals que opten als VI Premis Barcelona són: - MILLOR PEL·LÍCULA 53 DÍAS DE INVIERNO produïda per Ovideo TV, S.A EL ORFANATO produïda per Rodar y rodar, S.L. i Telecinco Cinema FICCIÓ produïda per Messidor Films, S.L. i Televisió de Catalunya S.A PACTAR AMB EL GAT produïda per Marimón Padrosa, S.L., Televisió de Catalunya S.A i Createl - MILLOR DIRECCIÓ 53 DÍAS DE INVIERNO, dirigida per Judith Colell EL CORONEL MACIÀ, dirigida per Josep Maria Forn FICCIÓ, dirigida per Cesc Gay PACTAR AMB EL GAT, dirigida per Joan Marimón - MILLOR DIRECCIÓ NOVELL EL ORFANATO, dirigida per J.A. Bayona FUERTE APACHE, dirigida per Mateu Adrover YO, dirigida per Rafa Cortés LO MEJOR DE MI, dirigida per Roser Aguilar - MILLOR GUIÓ Gemma Ventura per 53 DÍAS DE INVIERNO Sergio G. Sánchez per EL ORFANATO Cesc Gay i Tomàs Aragay per FICCIÓ Joan Marimón per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR INTERPRETACIÓ MASCULINA Abel Folk per EL CORONEL MACIÀ Alex Brendemühl per 53 DÍAS DE INVIERNO/ YO Eduard Fernández per FICCIÓ Pau Roca per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR INTERPRETACIÓ FEMENINA Aina Clotet per 53 DÍAS DE INVIERNO Belén Rueda per EL ORFANATO Montse Germán per FICCIÓ Rosa Avalon per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR DIRECCIÓ ARTÍSTICA Lluc Castells per 53 DÍAS DE INVIERNO Josep Massagué per EL CORONEL MACIÀ Josep Rosell per EL ORFANATO Mireia Carles, Paula Bosch i Martí Ruiz per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR MÚSICA Carles Cases per BARCELONA (UN MAPA) Fernando Velázquez per EL ORFANATO Lluís Llach per LLACH: LA REVOLTA PERMANENT Mercedes Pérez, Aleix Pitarch, Pere Monterde, Belleville, Dácil López, Mireia Tejero i Frullato per PACTAR AMB EL GAT - MILLOR FOTOGRAFIA Sergi Gallardo per 53 DÍAS DE INVIERNO Jaume Peracaula pe

14:30 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - TCHEKA
tancar

TCHEKA

Tcheka és el nom artístic de Manuel Lopes Andrade, un jove músic nascut ara fa 34 anys a Santiago, la que diuen que és la illa més africana del Cap Verd. La terra on es va criar ha deixat una forta empremta en la seva música. Tcheka es distingeix per haver renovat estils musicals propis del Cap Verd com la morna, els sons afro i la batuca, un ritme anti-colonialista normalment interpretat per dones. Les seves cançons tenen una mirada malenconiosa dels passat però molt optimista del futur.

14:54 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - CD's del MOMENT
tancar

CD's del MOMENT

Sota el títol "CD's del Moment", emetrem una mostra dels millors CD's sortits al mercat mundial de "World Music", a partir dels seus respectius videoclips. Podrem veure, el cantautor de Guinea TAKANA ZION, la formació anglesa MEDIAEVAL BAEBES, el músic txec TOMAS KOCKO, el grup de la República de Geòrgia, THE SHIN, i el cantant cubà, IBRAHIM FERRER

15:16 Cançons - Exercisis de constància
15:28 Aventures a la naturalesa - Gegants de l'oceà
16:20 Món animal - El rossinyol de Verona
16:48 Bèsties clip - Les papallones nocturnes
16:55 Bèsties clip
17:01 Thalassa - L'ILLA DE TANNA, LA RECOL·LECCIÓ DE LES ALGUES
tancar

L'ILLA DE TANNA, LA RECOL·LECCIÓ DE LES ALGUES

Avui comença la nova temporada de "Thalassa" amb nou horari, ara a les 21.30 i ho fem amb els reportatges: L'ILLA DE TANNA Exactament sota el volcà, de l'illa de Tanna conten que, molt temps enrere, hi va arribar un home. Es deia John Frum i va dir que, algun dia, tornaria. Anomenen els John Frum els que hi creuen i l'esperen com si fos un messies o un profeta. El petit món de Tanna respecta les seves paraules, el missatge d'en John, l'estranger que els va demanar que plantessin cara als colons i que tornessin a la llei tradicional, tot recuperant les danses i les creences màgiques. És la història d'un xoc cultural, d'un petit poble del Pacífic que planta cara, com pot, al món occidental. LA RECOL·LECCIÓ DE LES ALGUES Les algues ofereixen a Galícia un nou mercat de futur i una diversificació en la recol·lecció de productes marins. És un repte per a l'alta gastronomia i un producte de qualitat molt valorat en l'alimentació sana i natural. Però també és l'hàbitat per excel·lència de moltíssimes espècies d'alevins, font d'aliment de la fauna marina i la primera font d'oxigen del planeta. El litoral gallec té més de 600 tipus d'algues censats. Aquesta gran biodiversitat es contempla cada vegada més com una nova font d'ingressos i de futur. Des de l'any 1993, la Conselleria de Pesca de la Xunta de Galícia gestiona i regula la recol·lecció d'aquest recurs. Per a més informació sobre el programa: www.thalassa-online.com

17:45 Vides privades - Gitanos
tancar

Gitanos

L'únic tret comú de les persones que avui protagonitzen "Vides privades" és l'origen remot de la seva família. Venedors, mestresses de casa, cantants, ferrallers, floristes, neteja-vidres, universitaris... han tingut vides diferents, coincideixen en poques coses, però comparteixen l'orgull de dir-se gitanos. Això, però, no vol dir el mateix per tots. El programa, més que no pas el retrat d'un grup ètnic, proposa una reflexlió sobre la identitat, els orígens i, en definitiva, les diferents maneres d'entendre el sentiment de pertinença a una comunitat. L'episodi de "Gitanos" ha esta enregistrat a Barcelona, l'Hospitalet, Reus, Mataró i Sant Cugat. "Vides privades" és una sèrie ideada i dirigida per Francesc Escribano i Joan Úbeda. Guió i realització del reportatge "Gitanos": Joan Gallifa i Fúlvia Nicolas. Imatge: Ferran Prat. Muntatge: Joe Peire. Producció: Gabriel Barcló i Ruth Casanovas.

18:21 Tarasca - Poetes maleïts: Miquel Bauçà
tancar

Poetes maleïts: Miquel Bauçà

MIQUEL BAUÇÀ Felanitx, 1940 - Barcelona, 2004 Dos grups de rap i hip- hop (Crim i Produktes Sound System) fan seva la poesia urbana del poeta Miquel Bauçà. A més, parla del poeta, Bernat Puigtobella, editor de les seves obres i company de viatge amb qui Bauçà mantenia contacte. Andreu Manresa, periodista i corresponsal a Palma, repassa la vida del poeta, amb anades i vingudes a l¿illa, i recorda vellles trobades. Josep Maria Reguant, psiquiatre, demana respecte per al poeta i la seva obra.

18:49 Nòmades de la condició humana - L'aventura en solitari
tancar

L'aventura en solitari

Jamel Balhi a l¿Argentina. L¿aventura en solitari. Jamel Balhi té 38 anys dels quals 15 els ha passat recorrent el món a peu. Ha travessat 140 països i porta més de 130.000 km als seus peus. Viatja sol i pràcticament sense diners, fent fotografies i escrivint sobre allò que veu. Cada dia és una aventura diferent. No mai sap on dormirà ni on menjarà. En els seus viatges ha conegut grans personalitats, com el Papa Joan Pau II, però també milers de persones anònimes que l¿han ajudat. La UNESCO l¿ha nomenat ambaixador honorífic de la pau. L¿hem seguit per la Patagònia argentina en les seves trobades amb els grans espais naturals i amb els indis maputxe que viuen a la zona.

19:18 Tot un món - Atenció al públic-Vallès Oriental
tancar

Atenció al públic-Vallès Oriental

Les Franqueses del Vallès, Vallès Oriental Treballadors de diverses institucions del Vallès Oriental assisteixen a un curs d'atenció als ciutadans. L'arribada d'immigrants d'arreu del món ha obligat les persones que treballen en un servei públic a posar-se al dia i adoptar nous mètodes d'atenció a les persones. De fet, això és el que pretén el curs, fer reflexionar sobre el significat que té un servei públic en una societat en canvi constant. La Sara treballa al Centre de Joves Bellavista de les Franqueses del Vallès; les classes li han servit per adonar-se de la manera com atenia els seus usuaris, molts d'ells immigrants. L'Almamy, gambià d'origen, assegura no haver-se sentit maltractat per les administracions, però si que reconeix un tracte diferent pel fet de ser immigrant.

19:23 Cànon Art - Rio amb Elisabeth i Christian De Portzamparc
19:49 Cànon Art - Retrat - Autoretrat: A la conquesta del rostre
20:17 Ballarins - Lucky
tancar

Lucky

Jordi Cortés

20:24 Conquistadors - L'imperi del sol
tancar

L'imperi del sol

Buscant fortuna, el conquistador espanyol Francisco Pizarro va anar fins al cor de l'Amèrica del Sud. Allà es va enfrontar amb una de les civilitzacions més grans de la Terra, l'inca. Aquesta topada va confirmar els rumors sobre un ric imperi, la mítica ciutat d'Eldorado.

21:16 Cançons - La soletat no acompanya
21:33 Temps de neu - Temps de neu
tancar

Temps de neu

El veterà programa de TVC comença la 23 temporada, coincidint amb l'inici de la temporada d'esquí "Temps de neu" torna demà passat, dijous, a la pantalla del 33. Aquest veterà programa de Televisió de Catalunya, dedicat als esports d'hivern, començarà la temporada 23, coincidint amb les primeres nevades i l'inici de la temporada d'esquí a les estacions del Pirineu. El programa torna aquest any amb nombroses novetats: web renovada i més interactiva que mai; nova careta i noves aplicacions de la Tuixén, la meteoròloga virtual, que es converteix aquest any en un personatge multiplataforma. Pel que fa als continguts, "Temps de neu" vol reforçar aquesta temporada la secció del reportatge, que ocuparà cada setmana una part molt important del programa. El primer reportatge que s'emetrà el 6 de desembre, a partir de les 21.30, parlarà de les estacions d'esquí de l'altra punta del món, d'Austràlia. Un equip del programa va viatjar aquest estiu al continent australià i s'hi va trobar una de les millors temporades de neu de la història de l'illa. La Tuixén, meteoròloga multiplataforma, a internet i el mòbil La temporada passada, el programa va apostar per les noves tecnologies digitals, introduint-hi una meteoròloga virtual, la Tuixén, que oferia cada setmana la previsió del temps i la informació sobre l'estat de les pistes. Ara, la Tuixén serà un personatge multiplataforma, disponible les 24 hores del dia a través d'internet i del telèfon mòbil. Els espectadors podran consultar la previsió del temps i l'estat de les pistes del Pirineu català, de la resta de l'estat espanyol i de les principals estacions d'Europa, visitant la web del programa o enviant un SMS al 7033, indicant l'estació de la qual desitgen rebre la informació. Més interacció a la web Des de fa ja unes quantes temporades, "Temps de neu" ha donat molta importància a la interacció amb els telespectadors. El punt clau per a aquest "feedback" és la pàgina web del programa, www.tempsdeneu.cat , on els espectadors poden participar en concursos, descarregar-se el reportatge via podcast... Aquest any la web del programa estrena nou disseny i noves seccions interactives, entre les quals destacarà la possibilitat que els telespectadors enviïn les seves fotos i vídeos al programa. L'equip de "Temps de neu" l'integren Toni Real, en la direcció, Miquel Ribas i Anna Cervantes, en la redacció, Òscar Lago, en la realització i Pietat Gallardo, en la producció.

22:08 L'hora del lector
23:08 Sputnik - + info
tancar

+ info

El 16 de juny de 1976, Simon i Garfunkel tancaven la primera nit del Festival de Monterrey, que durant tres dies va reunir més de 200.000 persones per veure en directe artistes com Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who i The Byrds. Així començava el que es coneix com "l'estiu de l'amor", el moment àlgid de la cultura hippy. La festa, el ball i l'hedonisme són els temes del tercer capítol de "Summer of love": un viatge des de Monterrey, el primer dels grans festivals moderns, fins a les raves de música electrònica, passant pels festivals de Woodstock i Roskilde, pel Love Parade de Berlín i per Hacienda, la discoteca de Manchester que va ser el centre de la cultura rave a finals dels anys 80. En aquest capítol de "Summer of love" apareixen icones dels 60 com Art Garfunkel i Michelle Phillips (The Mamas & The Papas), però també estrelles de la música de ball com els britànics Klaxons i Happy Mondays, els francesos Justice i el productor de house Adamski. "Summer of love" és una sèrie de quatre capítols sobre el moviment hippie. Cada capítol està dedicat a un aspecte d'aquesta cultura: la sexualitat, la vida en comunitat, l'hedonisme i l'espiritualitat. Està produïda pels autors de la sèrie "Sex & pop", emesa anteriorment per Sputnik.

00:02 Cànon Art - Rio amb Elisabeth i Christian De Portzamparc
00:29 Cànon Art - Retrat - Autoretrat: A la conquesta del rostre
01:01 Arquitectures - El Gimnàs Olímpic de Yoyogi de Kenzo Tange
tancar

El Gimnàs Olímpic de Yoyogi de Kenzo Tange

El Gimnàs Olímpic de Yoyogi de Kenzo Tange Presentat per Robert Brufau És rar que un edifici com els dos gimnasos construïts per Kenzo Tange per als Jocs Olímpics de 1964 representi tantes ambicions: les d'un arquitecte i les d'un equip de 25 joves arquitectes i urbanistes, les d'una ciutat i les d'un país decidit a tornar a ser una potència mundial.

01:26 L'hora del lector
02:18 Sputnik - + info
tancar

+ info

El 16 de juny de 1976, Simon i Garfunkel tancaven la primera nit del Festival de Monterrey, que durant tres dies va reunir més de 200.000 persones per veure en directe artistes com Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who i The Byrds. Així començava el que es coneix com "l'estiu de l'amor", el moment àlgid de la cultura hippy. La festa, el ball i l'hedonisme són els temes del tercer capítol de "Summer of love": un viatge des de Monterrey, el primer dels grans festivals moderns, fins a les raves de música electrònica, passant pels festivals de Woodstock i Roskilde, pel Love Parade de Berlín i per Hacienda, la discoteca de Manchester que va ser el centre de la cultura rave a finals dels anys 80. En aquest capítol de "Summer of love" apareixen icones dels 60 com Art Garfunkel i Michelle Phillips (The Mamas & The Papas), però també estrelles de la música de ball com els britànics Klaxons i Happy Mondays, els francesos Justice i el productor de house Adamski. "Summer of love" és una sèrie de quatre capítols sobre el moviment hippie. Cada capítol està dedicat a un aspecte d'aquesta cultura: la sexualitat, la vida en comunitat, l'hedonisme i l'espiritualitat. Està produïda pels autors de la sèrie "Sex & pop", emesa anteriorment per Sputnik.

03:12 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - TCHEKA
tancar

TCHEKA

Tcheka és el nom artístic de Manuel Lopes Andrade, un jove músic nascut ara fa 34 anys a Santiago, la que diuen que és la illa més africana del Cap Verd. La terra on es va criar ha deixat una forta empremta en la seva música. Tcheka es distingeix per haver renovat estils musicals propis del Cap Verd com la morna, els sons afro i la batuca, un ritme anti-colonialista normalment interpretat per dones. Les seves cançons tenen una mirada malenconiosa dels passat però molt optimista del futur.

03:37 Túrmix arrels: PLANETA MÚSICA - CD's del MOMENT
tancar

CD's del MOMENT

Sota el títol "CD's del Moment", emetrem una mostra dels millors CD's sortits al mercat mundial de "World Music", a partir dels seus respectius videoclips. Podrem veure, el cantautor de Guinea TAKANA ZION, la formació anglesa MEDIAEVAL BAEBES, el músic txec TOMAS KOCKO, el grup de la República de Geòrgia, THE SHIN, i el cantant cubà, IBRAHIM FERRER

03:57 Com un pingüí sense ales - Com un pingüí sense ales
tancar

Com un pingüí sense ales

Coneixerem la història d'un pobre pingüí diferent dels altres que viu en una petita illa perduda enmig de l'Antàrtic. Diuen que és massa jove i agressiu, i el rebutgen. Haurà de tirar endavant tot sol en una illa envoltat de pingüins que no li facilitaran, precisament, les coses, i haurà d'aprendre a fer-ho tot sense cap ajuda: fer un niu, trobar parella, defensar-se dels depredadors i, sobretot, alimentar i protegir les seves cries. En un entorn natural magnífic i alhora terriblement dur, descobrim la història tendra d'un pingüí amb una immensa capacitat d'adaptació.

04:48 Travessies en camió - El Brasil
tancar

El Brasil

El transport per carretera ha esdevingut una religió al Brasil. Cada mes d'octubre, els camioners provinents de tot el país acudeixen a la festa anual de Sao Marcos per beneir els seus camions: Nossa Senhora Aparecida vetllarà per ells i els protegirà dels perills de la carretera.

05:45 Aventures a la naturalesa - Gegants de l'oceà
06:31 Món animal - El rossinyol de Verona
Progrmació BD ....
07:01 mic 3
07:01 L'ós de la gran casa blava - Anem d'excursió
07:25 La vaca Connie - L'arbre de nadal
tancar

L'arbre de nadal

La Connie i en Patch s'han trobat una llauna al bosc. Quin perill! Els altres animals es podrien fer mal. L'han de llençar. Però on? No és tan fàcil com sembla. Si volem tenir un bosc ben bonic, no hi hem de deixar mai cap deixalla. Suposo que ja ho saps, oi?

07:33 La vaca Connie - El gat llest
tancar

El gat llest

En Rondinaire i en Wally, mentre jugaven, han llençat tot d'ossos de cirera al bosc, que han fet que en Patch rellisqués i caigués de cap a terra. Uf! Quina patacada! S'ha de trobar una solució pels ossos de cirera. Un altre dia es podrien fer mal de veritat...

07:42 Bumba
07:47 Pau, la petita guineu roja - El dormilega
tancar

El dormilega

Avui en Pau s'ha despertat molt d'hora i ha decidit anar-se'n tot sol a explorar la ciutat. Normalment hi van de nit, que no hi ha tanta gent, ni tan trànsit... ni tan d'enrenou! Avui el nostre amiguet descobrirà que, de dia, la ciutat és molt diferent! De fet, sembla ben bé un altre lloc. No té res a veure amb el que hi passa de nit. L'hi vols acompanyar?!

07:52 Pau, la petita guineu roja - En Carbasseta se supera
tancar

En Carbasseta se supera

En Carbasseta és molt menut i sovint els altres se'n riuen. Li diuen que és molt baixet i ell, de vegades, no s'ho acaba d'agafar gaire bé. Però ser petitó també té els seus avantatges. Et pots ficar per llocs on els més ganàpies no poden ni entrar, per exemple. Ja ho diuen que en el pot petit, hi ha la bona confitura. Aprofita-ho, Carbasseta!

08:04 Club Super3
08:04 Els barrufets - El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major
tancar

El barrrufet número cent / Barrufonia en Do major

Per desfer l'encanteri de la mala sort, cent barrufets hauran de ballar la dansa màgica. Un llamp al mirall del Presumit podria ser la solució perquè aparegui el Barrufet número cent! En Gargamel ha convençut el barrufet Músic perquè toqui un instrument màgic que farà que tots els seus amics es quedin ben adormits. Ara ho té molt bé per capturar-los!

08:37 Els quatre fantàstics - La paraula del Doctor Mort és llei
tancar

La paraula del Doctor Mort és llei

El Doctor Mort ha creat el robot més avançat i més perillós que hagi existit mai per acabar amb els 4 Fantàstics. Es tracta d'un robot amb intel·ligència artificial, capaç de pensar com una persona! En Ben i la Susan estan decidits a quedar-se'l, i és que els ha caigut molt bé! Però aquest cop el Doctor Mort ho té tot calcul·lat... fins a l'últim mil·límetre!

09:06 Hattori el ninja - Anen a desen.un mamut/prou de comp.de menjar/canço
09:35 Doraemon - El casc de missatger
tancar

El casc de missatger

El casc de missatger - La medecina del rencor

09:48 Doraemon - El telèfon televisiu
tancar

El telèfon televisiu

El telèfon televisiu - El revolver per introduir ànimes

10:06 Doraemon - La factura de la venjança
tancar

La factura de la venjança

La factura de la venjança - La medalla de la pena

10:36 Codi: Lyoko
11:07 Codi 3xl
11:07 Turc per principiants - On en Cem es fica a la boca del llop
tancar

On en Cem es fica a la boca del llop

En Metin i la Doris rivalitzen per saber qui dels dos educa millor els fills. Mentre la Doris fa tot el que pot per intentar acceptar els sentiments de la seva filla per en Cem, a en Metin se li presenta una tasca encara més dura: el seu fill li ha demanat que vagin junts a un bordell. Mentrestant, la tieta Diana anima la Yagmur perquè es posi en contacte per e-mail amb el seu admirador secret. La Yagmur pateix un xoc cultural, o simplement és massa tibada?

11:30 Turc per principiants - On en transformo en una grua
tancar

On en transformo en una grua

En Cem s'ha de decidir. Amb qui es vol fer home? Amb la Lena, o amb una prostituta de 45 anys? Mentrestant, la Doris vol ajudar la Lena i en Cem i en fa un gra massa. Intenta fer-los una anàlisi d'aura i la Lena ho troba del tot excessiu. Però com que està desesperada, accepta el pla esotèric de la Doris per aparellar-los. I la Yagmur? Doncs li sembla que ja sap qui és el seu admirador anònim. Però, per desgràcia, es tracta d'una falsa alarma.

12:03 SamSam - Perduts a l'espai
tancar

Perduts a l'espai

Tot i els avisos d'en SamPare, en SamSam i el SamOsset s'han perdut en la immensitat de l'espai mentre intentaven fugir dels Pixaners. Ja han provat de tornar a casa de totes les maneres possibles i han pilotat tota la nit, però no se'n surten. El SamPare i la SamMare els deuen trobar a faltar, però potser no saben ni per on començar a buscar... Com els trobaran?

12:11 La recerca del foc - La gran serp verda
12:36 Lola & Virginia - El truc de la ceba
12:49 Lola & Virginia - Incògnit
13:07 Rantaro - Detesto les contrasenyes / El pla de l'Hipo Hieta / En Kirimaru i en Shinbei se la juguen
13:45 El detectiu Conan - El parany del cotxe (part 1)
14:19 One piece - Torna, Nico Robin! La lluita contra els CP9.
tancar

Torna, Nico Robin! La lluita contra els CP9.

Els pirates del barret de palla no tenen cap opció a l'hora de lluitar contra els agents del CP9, que s'han entrenat per adquirir els "sis poders" que els permeten fer servir les parts del cos com si fossin armes. Quan en Ruffy li pregunta a la Robin per què els vol abandonar, ella li contesta fredament que sacrificarà el que sigui per aconseguir el seu somni, però... es nega a dir quin és aquest somni! Davant de l'estupor dels pirates, la Robin fuig amb els membres del CP9 per anar a buscar en Franky.

14:44 Dawson's creek - Compte amb el que desitges
tancar

Compte amb el que desitges

La festa sorpresa pels setze anys de Dawson se'n va en orris quan ell i Andie apareixen ben beguts. Direcció: David Semel Guió: Heidi Ferrer

15:29 Codi 3xl
15:29 Turc per principiants - On tornen els anys vuitanta
tancar

On tornen els anys vuitanta

Juntament amb el seu pare, que ha après els secrets del xamans, la Lena prepara la seva ofensiva secreta contra l'Ulla. Per recuperar en Cem ha organitzat una festa d'aniversari on es repartiran còctels xamànics. I en Markus també espera seduir algú en aquesta festa: la Doris. I la Yagmur? Doncs resulta que s'ha adonat que ella i el seu suposadament inacceptable admirador tenen una cosa en comú. El que passa entre ells simplement és màgic.

15:54 Codi 3xl - Codi 3XL - Cantar x cantar
tancar

Codi 3XL - Cantar x cantar

Cantes a la dutxa, al cotxe, al metro, a tot arreu? Aquest Codi3XL està dedicat als fans dels karaokes i a aquells que no poden passar ni cinc minuts sense cantar o xiular.

16:05 La fàbrica de salsitxes - Voluntaris interessats
tancar

Voluntaris interessats

Zack es posa a treballar de voluntari en una llar d'avis per impressionar Lisa, però se li moren dos dels avis de què s'ocupa i aviat li posen l'àlies d"Àngel de la Mort".

16:32 Club Super3
16:32 Naturalment Sadie
16:55 Curiositats del món animal - La unió fa la força
17:01 Louie - Louie, dibuixa'm un globus aerostàtic
tancar

Louie, dibuixa'm un globus aerostàtic

La Yoko s'ho està passant molt bé volant amb el seu globus. I és que és tan divertit! En Louie també s'hi apuntaria, però ell no sap volar... Sort que sempre té unes idees genials! Avui dibuixarà un globus aerostàtic. Així també podrà volar! I el seu globus encara és més divertit que el de la Yoko! Potser també hi pujarà, la seva amigueta...

17:09 Bumba
17:16 Tork - + info
tancar

+ info

Trobar un lloc confortable per viure és tot un repte. I si qui busca casa és un llangardaix capritxós i exigent, encara més! En Tork i en Batt hauran de recórrer el bosc sencer a la recerca d'un lloc al gust del llangardaix. Visitarem el llac, el rusc de les hipertreballadores abelles, negociarem amb els altres animals¿ I arribarem als confins del bosc! Hi haurà algun lloc que satisfaci el senyor llangardaix?

17:27 Una mà de contes - Mares a dojo
17:42 La Creepie creix - Uns amics molt gòtics
tancar

Uns amics molt gòtics

La Creepie s'ha adonat que últimament en Budge no li fa gaire cas. Per això ha decidit canviar d'amics... i se'ls ha buscat ben estrambòtics. Més que ella?! No és gaire fàcil...

18:02 El xou dels espies - En Leo l'afortunat
tancar

En Leo l'afortunat

En Leo l'Afortunat s'ha presentat a totes les eleccions i a tots els concursos de bellesa del planeta. Amb la seva sort, demà serà el líder mundial més glamurós que s'hagi vist mai. El Professor Professor introduirà el gen de la sort d'en Leo l'Afortunat al cos d'en Víctor, que tindrà 24 hores per atrapar l'home més benastruc del món. Molta sort, Víctor!

18:24 Equip Galaxy - Yokomania
18:53 Keroro - Xucla'm, baby! No, millor que no! A formar! En Dororo supera el seu trauma! A fo
tancar

Xucla'm, baby! No, millor que no! A formar! En Dororo supera el seu trauma! A fo

En plena temporada de pluges la roba no s'eixuga ni volent. Per això en Kururu s'ha inventat una nova manera de fer servir els temibles "nyororos succiona-humitat". No comptava, és clar, que se li escaparien! Quin desastre! A més, cal rescatar en Dororo com sigui, que no para de menjar-se el coco! S'ha de prendre una solució dràstica!

19:26 Naturalment Sadie
19:55 La federació de lluita dactilar - En Vini Vidi Victòria contra en Flshback
20:00 La federació de lluita dactilar - En Fuego contra la Unitat 19g
20:15 Codi 3xl
20:15 La fàbrica de salsitxes - Les eleccions
tancar

Les eleccions

Nancy i Gilby són candidats rivals en les eleccions al Consell Escolar. Un projecte d'implicació dels pares en les activitats pedagògiques acaba en desastre.

20:40 Codi 3xl - Codi 3XL - Sofà lliure
tancar

Codi 3XL - Sofà lliure

Quan un viatja busca hotel, apartament, alberg o una habitació. Però hi ha qui busca un sofà. Al Codi3XL d'avui descobreix com anar per tot Europa a preu de sofà.

20:55 Programa curt - + info
tancar

+ info

Les reflexions dels mitjons Kurtz i Vanzetti tornen al K3 amb 13 capítols nous de la sèrie d'animació "Programa curt". Els protagonistes d'aquesta sèrie són Kurtz i Vanzetti, dos mitjons, desaparellats i abandonats a terra en una habitació d'adolescent, als quals domina la por de ser sotmesos a un rentat de rentadora, que mantenen una conversa cordial i absurda, mentre visionen curts d'animació d'arreu del món. Els esquetxos, cinc per espai i d'un minut de durada, són una producció de TVC i la productora catalana "Medianimación", dirigits als espectadors més grans de 13 anys. Els curts que suggereixen als protagonistes els seus diàlegs, són de temàtica molt variada i, de vegades, inclouen la presència de la ficció a través de la interpretació d'actors. Els arguments dels 13 nous capítols que emetrà són els següents: - Els dos mitjons comenten irònics les coses que fan els adolescents. - Els mitjons no tenen guió i s'han d'inventar què fan i què diuen. - El Kurtz busca companyia a Vanzetti i s'inventa un doble seu. - El Kurtz fa de DJ i eixorda Vanzetti amb una música que aquest troba desastrosa. - Kurtz diu que uns extraterrestres l'han abduït mentre estava penjat al fil d'estendre. Porta un missatge brodat al taló. - Kurtz i Vanzetti es sorprenen del seu propi silenci, van pensant que no saben per què no parlen. - Tos dos mitjons miren a través d'una peixera i comenten sobre un peix que té l'usuari de Vanzetti. - Davant d'un mapa, el mitjons pensen sobre un viatge que potser farien. - Vanzetti i Kurtz juguen a espantar-se convocant fantasmes.

21:24 Imp - L'experiment
21:26 Imp - Trampes
Progrmació BD ....
21:30 El cor de la ciutat - Cap. 1485
tancar

Cap. 1485

Les circunstàncies forcen una trobada especial entre en Marcel i la Irene. El concert de la K és un mar de problemes. L'Òscar decideix tirar pel dret, perquè vol veure què hi ha al magatzem. La Roser comença a escampar que en Peris i l'Àngela s'han casat. La notícia arriba a en David. Ara vol parlar amb en Peris¿ En Narcís, que ha de plegar de la floristeria, creu que ha d'explicar a la Neus el que ha passat amb la Marga.

22:04 Estació d'enllaç - Pallassos
tancar

Pallassos

Molta gent es pensa que els pallassos són una gent que sempre està contenta. A l'episodi d'avui, uns pallassos volen agafar el tren per anar a fer riure els nens de Sarajevo. Entre el grup de pallassos esclaten les desavinences. I entre el Pere i la Fina, també.

22:42 Estació d'enllaç - A les set en punt
tancar

A les set en punt

El Tomàs és massa tafaner. Ja li ho diu el seu pare, però ell, per desgràcia, no en fa cas. Si arribés a imaginar-se, ni que sigui de lluny, el perill que corre, segur que actuaria d'una altra manera.

23:26 Jutjant l'Amy - Deu mil passos
00:09 Pel·lícula - El vent i el lleó
tancar

El vent i el lleó

Octubre del 1904. Mulay Hamid El Raisuli, senyor del Riff i sultà dels berbers, rapta Eden Pedecaris, una jove nord-americana, i els seus dos nens, i per alliberar-los demana un important rescat, l'expulsió dels estrangers i el cap del seu oncle, el paixà. El propòsit d'El Raisuli és demostrar a les tribus el compromís del sultà del Marroc amb les potències occidentals. Washington s'indigna per aquesta acció que perjudica el prestigi dels Estats Units. El president Roosevelt envia un missatge a les autoritats marroquines en què demana Pedecaris viva o Raisuli mort. A Tànger, mentre els diplomàtics francesos, russos, alemanys i nord-americans s'enfronten, un escamot de marines assalta el palau del sultà i assetja militarment la ciutat.

02:04 Dallas - Qui vol, pot
02:55 Pel·lícula - El vent i el lleó
tancar

El vent i el lleó

Octubre del 1904. Mulay Hamid El Raisuli, senyor del Riff i sultà dels berbers, rapta Eden Pedecaris, una jove nord-americana, i els seus dos nens, i per alliberar-los demana un important rescat, l'expulsió dels estrangers i el cap del seu oncle, el paixà. El propòsit d'El Raisuli és demostrar a les tribus el compromís del sultà del Marroc amb les potències occidentals. Washington s'indigna per aquesta acció que perjudica el prestigi dels Estats Units. El president Roosevelt envia un missatge a les autoritats marroquines en què demana Pedecaris viva o Raisuli mort. A Tànger, mentre els diplomàtics francesos, russos, alemanys i nord-americans s'enfronten, un escamot de marines assalta el palau del sultà i assetja militarment la ciutat.

04:49 Dallas - Adéu, Cliff Barnes
05:37 Videoclips de cinema
05:42 Jutjant l'Amy - Deu mil passos
06:26 El cor de la ciutat - Cap. 1485
tancar

Cap. 1485

Les circunstàncies forcen una trobada especial entre en Marcel i la Irene. El concert de la K és un mar de problemes. L'Òscar decideix tirar pel dret, perquè vol veure què hi ha al magatzem. La Roser comença a escampar que en Peris i l'Àngela s'han casat. La notícia arriba a en David. Ara vol parlar amb en Peris¿ En Narcís, que ha de plegar de la floristeria, creu que ha d'explicar a la Neus el que ha passat amb la Marga.