Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Manuel BUSTOS, president Federació Municipis de Catalunya i alcalde de Sabadell TERTÚLIA Joan B.CULLA Rafael NADAL Mª de la Pau JANER Josep Mª LOPERENA Josep PONS VALON, té un mòbil de prepagament CONNEXIÓ BARCELONA FNAC EL TRIANGLE / POL MARSÀ Lead: L'obligació de registrar les dades personals en els mòbils amb targeta de prepagament Jordi SANUY Joan BASAS, pres. Ass. Catalana Slot Lead: Campionat d'Espanya d'Slot DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Lead: Casos resolts COMENTARI PILAR RAHOLA German DE MELO, prof. Facultat Nàutica UPC Ruth COSO Josep Maria FUSTER FABRA, advocat famílies afectades Lead: Declaració de l'arquitecte municipal per l'ensorrament del túnel de batuda DÚPLEX MADRID // MAYKA NAVARRO Lead: La vida a la presó de Soto del Real CONNEXIÓ BARCELONA / MARTA CASAGOLDA Lead: Esquiar a Barcelona Ventura PONS, director Maria MOLINS, actriu Roger COMA, actor Lead: Estrena de la pel·lícula "A la deriva" Mag LARI Lead: La màgia de Michael Jackson

13:05 TVist - + info
tancar

+ info

Ens visiten el Paco i el Ramiro de "Ventdelplà", és a dir, els actors Jordi Martínez i Boris Ruiz. S'hauran de sotmetre al test cara a cara del "Tvist", descobrir que s'amaga a les caixetes sorpresa del programa i sotmetre's a la pregunta políticament incorrecte. També ens visitarà la nostra col·laboradora, la doctora Pilar Senpau. Amb ella analitzarem els plats preferits dels famosos i sabrem per a qui són indicats. A més a més, el nostre informatiu ens farà conèixer les notícies més fresques de la programació de Televisió de Catalunya.

14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 06/11/09
14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Torrada de Santa Teresa de poma (IGP) de Girona
15:50 El cor de la ciutat - Cap. 1874
tancar

Cap. 1874

En Sàhara planteja un ultimàtum a la Montse: o el perdona o se'n torna a Colòmbia. El cas és que el cap de la Montse és en un altre lloc: perquè en Narcís i la Neus puguin estar junts, ella haurà de fer una renúncia molt important. L'Àngela, que ha recuperat la confiança en en David, aconsegueix que la Marta tingui un detall amb el fill d'en Peris. En Fidel aconsegueix l'ajuda d'en Fede i en Marcel per entrar en cercles socials d'alt estànding, però si algú pot espatllar les coses... és ell. En Beni ha seguit la pista correcta i ha trobat l'Íngrid. I ara què?

16:25 Divendres - + info
tancar

+ info

El periodista Manuel Giménez ens visita per presentar la seva segona obra de ficció "El asesino que oia ruidos en su cabeza". Però a més del seu llibre, també ens explicarà com va ser la seva experiència com a policia entre els anys 1980 i 1996.

17:55 Les germanes McLeod - Cap. 77 Les cares d'en Jack
tancar

Cap. 77 Les cares d'en Jack

El món de Tess es regira amb l'arribada d'un home que diu ser el fill perdut de Jack McLeod.

18:45 Rex - Cap. 19 La mort emmascarada
19:40 Bocamoll
20:15 Esport Club - Cap. 52
20:35 Espai Terra - ESPAI TERRA
tancar

ESPAI TERRA

Aquest divendres, a Terra de Bolets, noves aventures. Voltarem pel Solsonès acompanyats d'en Dani Ramírez i d'un expert molt jove. Tot i que la temporada sembla condemnada per falta de pluges, un xàfec els ha fet córrer de valent. Tot i això, han tingut temps de trobar algunes cuagres i llores i d'identificar una amananita gràcies a la guia micològica que tot bon boletaire ha de portar sempre a sobre.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Zona zàping - Zona zàping
22:15 La gran pel·lícula - Promeses de l'est
tancar

Promeses de l'est

Nikolai Luzhin, nascut a Rússia, és el xofer d'una de les famílies mafioses més importants de l'Europa de l'Est. El seu cap anomenat Semyon, un home fred i brutal, és l'amo d'un restaurant rus de luxe. Els problemes arriben quan Kirill, fill de Semyon, comença a fer bogeries amb la complicitat de Nikolai.

00:00 Pel·lícula - Perseguint la Betty
tancar

Perseguint la Betty

En un petit poble de Kansas, Betty, cambrera d'un restaurant, celebra el seu trentè aniversari. Però Del, el seu marit, no se'n recorda perquè està massa enfeinat amb la seva amant. Betty només té un consol: el doctor David Ravell, l'atractiu protagonista de la seva sèrie de televisió preferida.

01:45 Divendres - + info
tancar

+ info

El periodista Manuel Giménez ens visita per presentar la seva segona obra de ficció "El asesino que oia ruidos en su cabeza". Però a més del seu llibre, també ens explicarà com va ser la seva experiència com a policia entre els anys 1980 i 1996.

03:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Planeta Terra
07:00 Viatges per la natura - L'enigma dels elefants nans
tancar

L'enigma dels elefants nans

Els pigmeus les anomenen "viles d'elefants": Són grans clarianes al mig de la jungla de l'Àfrica central, i els elefants del bosc hi van per trobar minerals, que els són necessaris. L'alçada màxima d'aquests paquiderms no passa de dos metres i mig, molt més petita que els seus parents de la sabana, que poden fer fins a quatre metres. I a vegades n'hi arriben de més menuts. Però, quina és la raó per a què aquests elefants no s'hagin desenvolupat com els altres?

07:45 Espectacles de la natura - La migració de les sardines
tancar

La migració de les sardines

Cada any, milions de sardines embogides emprenen un viatge de mil cinc-cents quilòmetres al llarg de la costa sud-africana, seguides de prop de tota una manada de predadors afamats. Jake Willers ens mostra un dels espectacles submarins més extraordinaris del planeta.

08:05 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - El mont Sant Giorgio. La muntanya dels saures. Suïssa i Itàlia
08:20 Curiositats del món animal - Rius
08:30 Trobades llunyanes - La Kuodi, una noia de pole de Benín
09:20 Zoom
09:30 Horitzons
09:30 Viatges i aventures - Les illes ABC: Aruba, Bonaire i Curaçao
tancar

Les illes ABC: Aruba, Bonaire i Curaçao

Les tres illes situades més meridionals de les Antilles Holandeses han estat sempre marcades per l'època colonial holandesa i han adquirit un caràcter en què es barregen les cultures europea, llatinoamericana i africana. A Aruba, la més petita de les tres illes, la influència holandesa hi és present en tots els aspectes: en els noms dels carrers, en la forma dels parcs o fins i tot en el molí de vent. Bonaire és la més tranquil·la de les tres. Una gran part de la població és descendent d'esclaus que hi van ser portats fa més de 300 anys per la Companyia de les Índies Orientals per recollir sal. L'illa de Curaçao és la més industrial, la més gran i la més rica també. Hi ha refineries i un gran port des d'on s'embarquen mercaderies cap a Europa, els Estats Units i l'Amèrica Llatina, i també turisme.

10:00 Els monjos de Caldey Island - Els monjos de Caldey Island
tancar

Els monjos de Caldey Island

The Monks of Caldey Island mostra la realitat d'una comunitat molt poc usual: els monjos cistercencs de l'illa de Caldey, a uns 5 km de la costa occidental de Gal·les. Entre ells hi ha un antic advocat, un exsoldat i un metge de Nova York. El documental fa un seguiment dels monjos per saber com viuen, a què es dediquen i quines són les dificultats que troben pel fet de viure aïllats.

10:50 Caçadors de perills - Llamps mortals
11:45 La meva cuina grega
12:10 Ànima - + info
tancar

+ info

Avui entrevistarem a Carles Santos, artista i compositor valencià que obre el Festival Mediterrània de Manresa. També parlarem amb la Concha Buika, que participa en el Festival de Jazz de Barcelona i gaudirem de l'actuació del grup Violinafolk.

12:40 Millennium - 500 programes sense murs
tancar

500 programes sense murs

"Millennium" arriba als 500 programes i ho celebra fora del seu plató amb una edició especial des de Berlín dedicada al 20è aniversari de la caiguda del mur. En aquest especial, Ramon Colom entrevista a diferents personalitats vinculades a la història de la ciutat com la exalcadessa Baerbel Grygier, els escriptors Inka Parei i Ingo Schulze, i el dramaturg Dirk Laucke, entre d'altres.

14:10 RITMES
14:10 Ritmes poprock
15:00 Planeta Terra
15:00 Viatges al límit amb Art Wolfe - La Patagònia: el mont Fitz Roy
15:23 Viatges al límit amb Art Wolfe - El sud-oest dels Estats Units: Zion i Canyon de Chelly
15:45 Els últims cavalls salvatges de Nord-Amèrica - Els últims cavalls salvatges de Nord-Amèrica
tancar

Els últims cavalls salvatges de Nord-Amèrica

L'Oest nord-americà sempre havia estat un territori de cavalls salvatges. De fet, fins al s. XIX hi havia enormes manades de cavalls que convivien amb els bisons. Actualment, només en queden uns quants centenars. En aquest documental es mostren aquests magnífics animals en estat salvatge.

16:35 Espectacles de la natura - El festí dels flamencs
tancar

El festí dels flamencs

Jake Willers s'acosta a la vora de l'aigua per mirar de descobrir com és que els flamencs són tan primmirats a l'hora de triar un llac. Veurem milers de flamencs rosats reunits al llac Nakuru; és un dels espectacles més bonics de la naturalesa.

17:00 Curiositats del món animal - Els macacos del Japó
17:05 Les costes d'Europa des del cel
17:15 Cronos - Convivint amb l'enemic. 1a. part: Un estiu en ruïnes
tancar

Convivint amb l'enemic. 1a. part: Un estiu en ruïnes

Maig de 1945, Alemanya. Els nazis han estat derrotats, però la situació està molt lluny de ser estable. Tot és un gran caos en un país on hi ha milers de soldats aliats, milers de soldats alemanys i desenes de milers de civils sense res per menjar. I a més dels soldats aliats, molts ciutadans alemanys estan fent un descobriment terrible: els camps de concentració i els camps d'extermini. Un espectacle d'horror en què milers de cadàvers omplen tots els racons. Fam, malaltia, misèria... Els civils i els soldats alemanys estan espantats davant de les previsibles represàlies per part de les potències triomfadores. Però l'actitud de cadascun dels països guanyadors és diferent. Una actitud paral·lela al dolor que la seva terra ha sofert durant la guerra. Però els soldats ocupants també tenen por. Por dels alemanys que s'han mostrat tan ferotges i tan cruels en el camp de batalla.

18:10 El viatge de l'aigua - Els rius amagats de Florida
19:10 Cànon
19:10 Cànon Lletres - Àlvaro Mutis, el viatge
tancar

Àlvaro Mutis, el viatge

Després de Gabriel García Márquez, Álvaro Mutis és l'escriptor colombià més reconegut. Tot i que són amics, tenen molt poques coses en comú pel que fa a gustos, fonts d'inspiració, estil i tendències polítiques. Aquest documental retrata un home que, en moltes coses, sembla que sigui europeu i analitza el perquè de la seva passió per la història, una passió tan gran que fa que digui que li hauria agradat viure a Espanya durant el regnat de Felip II.

20:05 Trobades llunyanes - La Flora i el llac Atitlan
21:00 Els meus nois - Cap. 14 La Il.lusió d'una nova temporada
tancar

Cap. 14 La Il.lusió d'una nova temporada

Mentre Brendan es veu amb una altra després de fer un petó a P. J., i Kenny comença a sortir amb una dona embarassada, Andy mira d'acostumar-se al llarg trajecte entre la feina i la nova casa als afores. Dirigit per: Victor Nelli Escrit per: Betsy Thomas

21:30 quèquicom - Un president contra l'Alzheimer
tancar

Un president contra l'Alzheimer

Actualment, hi ha uns 400.000 afectats de l'Azheimer i amb el creixent envelliment de la població s'estima que en 15 anys arribaran a 750.000. L'ex president de la Generalitat, Pasqual Maragall, exercirà de reporter en una visita als laboratoris d'investigació de la Unitat de Memòria de l'Hospital de Sant Pau, on el tracten.

21:55 Thalassa - + info
tancar

+ info

El retorn del salmó savaltge: A principis dels anys 80, els pescadors sukuamish i altres tribus s'adonen que hi ha risc que desaparegui el salmó i la pesca sencera. És llavors quan es comença a criar el salmó de piscifactoria i, de mica en mica, comença a pondre al llarg dels rius. Avui, davant de Seattle, els indis sukuamish pensen una pesca raonada i pesquen el salmó abans que pongui, recullen els ous de les femelles i l'esperma dels mascles, ho barregen tot molt científicament i veuen néixer els alevins, que deixaran créixer en gàbies immerses. Patrimoni submergit: Promoguda per la UNESCO, el 2 de gener del 2009 va entrar en vigor la Convenció sobre la Protecció del Patrimoni Cultural Subaquàtic amb l'objectiu clar de defensar de l'espoli totes les troballes arqueològiques. Però, a molts llocs, la Convenció arriba massa tard: Els fons marins han estat terra de ningú durant molts anys i les àmfores que desenes de submarinistes han anat recollint del fons són avui objectes de decoració en moltes cases.

22:45 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Entrevistem l'escriptora lleidatana Imma Monsó que acaba de publicar la seva última novel·la "Una tempesta". D' altra banda, també conversarem amb Enric Cluselles, dibuixant i decorador, sobre la seva activitat com a creador d'ex-libris. Per últim, Carles Álvarez ens parlarà de llibres dedicats a actors i Víctor Amela ens descobrirà el llibre "En ruta" d'en Jack London.

23:50 RITMES
23:50 Ritmes concert - RITMES CONCERT "MENAIX A TRUA"
tancar

RITMES CONCERT "MENAIX A TRUA"

El Menaix a Truà, el trio format per l'excantant dels Ja t'ho diré, Cris Juanico, per un dels membres dels Gossos, Juanjo Muñoz, i pel guitarrista i productor de llarga trajectòria Toni Xuclà, ha complert deu anys. Avui us oferim una selecció dels millors moments del concert d'aniversari que van celebrar al maig a la Sala Oriol Martorell de l'Auditori de Barcelona.

00:30 Arròs covat - Arròs de borratxo
tancar

Arròs de borratxo

El Xavi decideix oblidar a les dones per un temps i tornar a les arrels de la seva joventut per a ser feliç¿ però la Luz li demana ajuda en un treball i descobreix que la joventut d'avui és diferent a la que ell creia. La Tieta Paquita es retrobarà amb un antic amant seu.

00:40 Territoris Mediterrani
01:05 Cànon
01:05 Cànon Lletres - Àlvaro Mutis, el viatge
tancar

Àlvaro Mutis, el viatge

Després de Gabriel García Márquez, Álvaro Mutis és l'escriptor colombià més reconegut. Tot i que són amics, tenen molt poques coses en comú pel que fa a gustos, fonts d'inspiració, estil i tendències polítiques. Aquest documental retrata un home que, en moltes coses, sembla que sigui europeu i analitza el perquè de la seva passió per la història, una passió tan gran que fa que digui que li hauria agradat viure a Espanya durant el regnat de Felip II.

01:55 Remeis naturals - Caminant amb els navahos
02:20 quèquicom - Un president contra l'Alzheimer
tancar

Un president contra l'Alzheimer

Actualment, hi ha uns 400.000 afectats de l'Azheimer i amb el creixent envelliment de la població s'estima que en 15 anys arribaran a 750.000. L'ex president de la Generalitat, Pasqual Maragall, exercirà de reporter en una visita als laboratoris d'investigació de la Unitat de Memòria de l'Hospital de Sant Pau, on el tracten.

02:40 Thalassa - + info
tancar

+ info

El retorn del salmó savaltge: A principis dels anys 80, els pescadors sukuamish i altres tribus s'adonen que hi ha risc que desaparegui el salmó i la pesca sencera. És llavors quan es comença a criar el salmó de piscifactoria i, de mica en mica, comença a pondre al llarg dels rius. Avui, davant de Seattle, els indis sukuamish pensen una pesca raonada i pesquen el salmó abans que pongui, recullen els ous de les femelles i l'esperma dels mascles, ho barregen tot molt científicament i veuen néixer els alevins, que deixaran créixer en gàbies immerses. Patrimoni submergit: Promoguda per la UNESCO, el 2 de gener del 2009 va entrar en vigor la Convenció sobre la Protecció del Patrimoni Cultural Subaquàtic amb l'objectiu clar de defensar de l'espoli totes les troballes arqueològiques. Però, a molts llocs, la Convenció arriba massa tard: Els fons marins han estat terra de ningú durant molts anys i les àmfores que desenes de submarinistes han anat recollint del fons són avui objectes de decoració en moltes cases.

03:25 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Entrevistem l'escriptora lleidatana Imma Monsó que acaba de publicar la seva última novel·la "Una tempesta". D' altra banda, també conversarem amb Enric Cluselles, dibuixant i decorador, sobre la seva activitat com a creador d'ex-libris. Per últim, Carles Álvarez ens parlarà de llibres dedicats a actors i Víctor Amela ens descobrirà el llibre "En ruta" d'en Jack London.

04:25 Territoris Mediterrani
04:50 Zoom
04:55 Curiositats del món animal - Rius
05:00 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Acre, el port del paradís. Israel
05:15 Viatges al límit amb Art Wolfe - La Patagònia: el mont Fitz Roy
05:38 Viatges al límit amb Art Wolfe - El sud-oest dels Estats Units: Zion i Canyon de Chelly
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:10 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen.

Progrmació BD ....
07:00 Gat i gos - Els nous veïns
07:30 Erky Perky - + info
tancar

+ info

Avui s'ha girat la truita a la Cuina. La Margaret Malcarada s'ha quedat atrapada dins d'un gerro i l'Erky sap que ja no ha de fer cas ni d'en Cecil. És l'inici d'una nova era! Una era on la Margaret ja no dóna ordres, on es poden trobar dues engrunes seguides sense haver de passar comptes amb la Malcarada... I s'ha d'aprofitar, que no se sap quant pot durar!

07:50 Doraemon - 1ª Hist.: El pebre del riure. 2ª Hist.: El globus robot
tancar

1ª Hist.: El pebre del riure. 2ª Hist.: El globus robot

Arrel d'una discussió entre el pare i la mare, en Nobita i en Doraemon s'han quedat tot un mes sense berenar. Sort que en Doraemon sempre té solucions màgiques. Estàs preparat per fer-te un tip de riure?! Per cert, avui en Gegant farà un recital que el sentiran tots els habitants de Tòquio. I això vol dir que el pànic s'apoderarà de tota la ciutat! Com el poden aturar?!

08:15 Doraemon - 1ª Hist: La catifa voladora. 2ª Hist.: La pipeta extractora de pes
tancar

1ª Hist: La catifa voladora. 2ª Hist.: La pipeta extractora de pes

En Sunekichi s'ha endut en Suneo, en Gegant i la Shizuka a veure un festival de focs artificials amb el seu cotxe d'últim model. Com sempre, en Nobita s'ha quedat sense anar-hi... Sort que en Doraemon li té a punt una sorpresa! Preparat per volar?! Per cert, avui el professor d'en Nobita vol parlar amb la mare com sigui... I en Nobita, com sigui, ho vol evitar! Com s'ho farà?!

08:50 Contes clàssics - La Caputxeta Vermella
tancar

La Caputxeta Vermella

En un poblet al costat d'un bosc, hi vivia una nena que li deien Caputxeta Vermella. Un dia la mare li va donar un cistell ple de menjar perquè el dugués a la seva àvia, que estava malalta i vivia a l'altra banda del bosc. La mare la va avisar que anés amb compte amb el llop, que no era de fiar. Però el llop era molt llest... i la Caputxeta una mica innocent...

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 15 La història del Ronald i l'ocell menja-paparres
tancar

Cap. 15 La història del Ronald i l'ocell menja-paparres

L'Audrey, l'estruç consellera, ajuda els animals a resoldre els seus problemes. Com la vegada que va ajudar en Ronald, el rinoceront, que se les va tenir amb el seu millor amic, l'ocell que es menjava totes les paparres que l'empipaven. I saps per què? Perquè en Ronald es va adonar que els xiulets de l'ocell el molestaven. Vols saber què va passar?!

09:10 Louie - Louie, dibuixa'm una vaca
tancar

Louie, dibuixa'm una vaca

Avui en Louie i la Yoko han decidit jugar a princeses i cavallers. Al principi és molt divertit, però al cap d'una estona s'adonen que els falta alguna cosa. És clar, el dolent! En Louie dibuixarà un drac perquè faci de dolent! Però, què passa si resulta que el drac és bo? Potser també poden jugar sense que hi hagi cap dolent...!

09:20 Pingu - En Pingu construeix un iglú
tancar

En Pingu construeix un iglú

Avui en Pingu i el seu amic han decidit de construir un iglú. Com que no es posen d'acord, acaben fent-se cadascú el seu iglú. Vols dir que no és millor fer les coses en equip? Creus que se n'adonaran, en Pingu i el seu amic?

09:25 Bumba
09:40 Els Hoobs - Panxes ben curioses
tancar

Panxes ben curioses

Els hubs es queden bocabadats en descobrir que els pitibadocs tenen un forat a la panxa. Per què serveix, aquest forat? El que no s'imaginen, ni de bon tros, és la importància que arriba a tenir aquest foradet.

10:05 Info k
10:20 Asha - Cap. 39 Joguines trencades
tancar

Cap. 39 Joguines trencades

L'avi de la Clara perd una nina de la seva néta que havia d'arreglar i en compra una de nova, exactament igual. Però això no era el que volia la Clara. Els Carotes es mobilitzen per trobar-la però no se'n surten. Només acaben trobant algunes de les moltes joguines que el Roc ha llençat al llarg de la vida. I l'Asha es proposa fer alguna cosa per aprofitar-les...

10:40 Sakura, la caçadora de cartes - La gran discussió d'en Kero i la Sakura
11:05 Blue dragon - Cap. 11 Esquincem la xarxa
11:30 El detectiu Conan - La Central de la Policia Metropolitana tremola. Els dotze milions d'ostatges
11:55 El detectiu Conan - La Central de la Policia Metropolitana tremola. Els dotze milions d'ostatges
12:20 Hattori el ninja - Falsa lluita d'en kan. / Recup. l'honor del mestre / K
12:45 Kiteretsu, el cosí més llest d'en Nobita - El poder de la gorra ectoplasma. La Miyoko és la Satsuki i la Satsuki és en Korosuke
13:15 Sakura, la caçadora de cartes - La gran discussió d'en Kero i la Sakura
13:40 Sweesters -virtual room- - Màgia
tancar

Màgia

La Ji Lan fa un truc espectacular, però l'Olívia es proposa superar-la.

13:45 Sweesters -virtual room- - Amor propi
13:50 Tags
14:05 Imp - L'instrument
14:06 Imp - Senderisme
14:15 El detectiu Conan - La Central de la Policia Metropolitana tremola. Els dotze milions d'ostatges
14:41 El detectiu Conan - La Central de la Policia Metropolitana tremola. Els dotze milions d'ostatges
15:05 Inuyasha - La lluita mortal tramada
tancar

La lluita mortal tramada

Inuyasha i els seus amics seguint un dimoni arriben al castell de Naraku. Allí una misteriosa fetillera els hi prepara una trampa.

15:30 Doraemon - 1ª Hist.: El pebre del riure. 2ª Hist.: El globus robot
tancar

1ª Hist.: El pebre del riure. 2ª Hist.: El globus robot

Arrel d'una discussió entre el pare i la mare, en Nobita i en Doraemon s'han quedat tot un mes sense berenar. Sort que en Doraemon sempre té solucions màgiques. Estàs preparat per fer-te un tip de riure?! Per cert, avui en Gegant farà un recital que el sentiran tots els habitants de Tòquio. I això vol dir que el pànic s'apoderarà de tota la ciutat! Com el poden aturar?!

15:55 Doraemon - 1ª Hist: La catifa voladora. 2ª Hist.: La pipeta extractora de pes
tancar

1ª Hist: La catifa voladora. 2ª Hist.: La pipeta extractora de pes

En Sunekichi s'ha endut en Suneo, en Gegant i la Shizuka a veure un festival de focs artificials amb el seu cotxe d'últim model. Com sempre, en Nobita s'ha quedat sense anar-hi... Sort que en Doraemon li té a punt una sorpresa! Preparat per volar?! Per cert, avui el professor d'en Nobita vol parlar amb la mare com sigui... I en Nobita, com sigui, ho vol evitar! Com s'ho farà?!

16:10 Gat i gos - Els nous veïns
16:40 Keroro - En Keroro arriba a la Terra! A formar! / Ja és aquí el sergent Keroro! A formar!
tancar

En Keroro arriba a la Terra! A formar! / Ja és aquí el sergent Keroro! A formar!

En plena missió d'envair el nostre planeta, el sergent Keroro ha caigut a mans de la família Hinata. Els altres membres del seu exèrcit, escampat per tot l'espai, descobreixen el que li ha passat i decideixen abandonar-lo a la Terra. Els Hinata ho tenen molt clar: adoptaran aquest alienígena amb forma de granota! Pot ser molt divertit, oi?!

17:10 Pau, la petita guineu roja - Petjades a la neu
tancar

Petjades a la neu

Quina nevada! Tot el jardí de casa és ple de neu! Quin tip de jugar que es faran avui en Pau, la Poppy i en Carbasseta! Segur que l'Eixerit també s'hi apunta! Poden fer ninots de neu, córrer, patinar... I la neu és plena de petjades. Poden jugar a endevinar qui les ha fet! I les dues línies paral·leles que van fins a dalt de tot del turó, qui les deu haver fet?

17:15 mic 3
17:15 Megaminimals - Fulles seques
tancar

Fulles seques

Avui la Cassie està trista perquè el seu arbre preferit se li han caigut les fulles. Miss Meadows els explica que ha arribat la tardor. Com que encara no s'animen, decideixen imprimir fulles d'arbre a les finestres per a que sembli que l'arbre estigui verd.

17:20 La Neli i en Cèsar - Cap. 15 La Neli diu! El rei diu
tancar

Cap. 15 La Neli diu! El rei diu

Avui en Cèsar ha proposat de jugar a "El rei diu!". En Leo no acaba d'entendre com va el joc i de seguida perd. La Neli li ha tornat a explicar com funciona: si ella és el rei i diu "La Neli diu aixeca el braç", ha d'aixecar el braç. Però si només diu "Aixeca el braç", sense dir "La Neli diu", no l'ha d'aixecar. I si l'aixeca, perd. T'hi apuntes?! És molt divertit!

17:30 Bob, el manetes - Escolteu amb el Llampec
tancar

Escolteu amb el Llampec

Avui el Llampec té una feina molt especial: entretenir els nens de la Vall dels Gira-sols mentre en Bob i companyia els construeixen una sorpresa. Demà han de tornar a Quatrecases perquè comença l'escola i estan tots una mica tristos. Però el Llampec els té una pila de jocs preparats perquè s'ho passin bé... fent servir els materials que necessita en Bob!

17:50 Una mà de contes - EL REI I EL SAVI
18:10 El xai Shaun - Febre del dissabte a la nit
tancar

Febre del dissabte a la nit

Avui en Shaun s'ha trobat un tocadiscos vell del granger i no se li ha acudit altra cosa que organitzar una festa a l'estable. La música serà boníssima, es faran un tip de ballar, la diversió està assegurada... Fins que apareguin els porquets trapelles, és clar. La festà continuarà, però d'una altra manera! Comencen les corredisses!

18:20 En Leon - Cap. 22 El rei de la rialla
tancar

Cap. 22 El rei de la rialla

En Leon ha vist un parell de gripaus que no paren de riure com dos beneits. Però resulta que quan s'hi ha acostat, no s'han pogut aguantar i encara s'han posat a riure molt més. Pot ser que se'n riguin d'ell?! Això s'ha d'aclarir! En Leon és el rei de la sabana, però potser també ho és de la rialla!

18:24 En Leon - Cap. 23 El cocodril guardià
tancar

Cap. 23 El cocodril guardià

En Leon té clar que, quan té set, l'únic que ha de fer és anar a la bassa a beure aigua. Però avui resulta que hi ha un cocodril que vol tota l'aigua per ell sol... I no està per brocs! Com s'ho farà per fer-se passa la set?! I amb la calor que fa avui...!

18:30 Pat i Stan - Cap. 15 Cangurs
tancar

Cap. 15 Cangurs

Avui, la Lili ha demanat al Pat i a l'Stan que li facin de cangur dels seus nens. I tot hauria anat molt bé si el trapella d'en Momo no hagués convençut els seus germanets i germanetes de jugar a fet i amagar. Ara resulta que els conillets han desaparegut... i la Lili està a punt d'arribar! Com l'hi explicaran, que han perdut els seus fills?!

18:45 Asha - Cap. 39 Joguines trencades
tancar

Cap. 39 Joguines trencades

L'avi de la Clara perd una nina de la seva néta que havia d'arreglar i en compra una de nova, exactament igual. Però això no era el que volia la Clara. Els Carotes es mobilitzen per trobar-la però no se'n surten. Només acaben trobant algunes de les moltes joguines que el Roc ha llençat al llarg de la vida. I l'Asha es proposa fer alguna cosa per aprofitar-les...

19:05 Blue dragon - Cap. 12 L'estratègia d'en Dragnov
19:30 Info k
19:45 Inuyasha - La trampa fascinadora de la Kagura, la maga del vent
tancar

La trampa fascinadora de la Kagura, la maga del vent

Enganyat per Kagura, Koga vol acabar amb Inuyasha per venjar als seus amics. El seu poder incrementat posarà en perill a Inuyasha.

20:20 Tags
20:35 Quin cap, en Fred! - Cap. 3 L'alegria personificada
tancar

Cap. 3 L'alegria personificada

En Fred, que algun dia li agradaria aprendre a demostrar les emocions, com a mínim quan obre regals, ha decidit apuntar-se a un taller de teatre experimental. Fins ara la publicitat li semblava fastigosa, una presa de pèl i una menjada de coco, però en Fred està a punt de descobrir un món totalment nou. Potser fins i tot s'oferirà per fer un anunci! No t'ho perdis!

06:00 Megaminimals - Un dia gris
tancar

Un dia gris

És un dia gris i, per això els Megaminimals han de jugar a dins. La Bonnie no hi està d'acord, odia la pluja. Miss Meadows els ensenya a fer núvols amb cotó fluix i tots es posen mans a l'obra, excepte la Bonnie que dibuixa un sol convençuda de que així, la pluja escamparà i podran sortir a jugar.

06:10 La Neli i en Cèsar - Cap. 14 El mercat del trasto. Ordenem les coses
tancar

Cap. 14 El mercat del trasto. Ordenem les coses

La Neli i en Cèsar estan triant els llibres i les joguines que ja no fan servir per portar-les al Mercat del Trasto, a veure si les poden canviar per altres coses. Però, com s'ho pot fer en Leo perquè en Cèsar li canviï el seu patinet? Sort que la Neli sempre té idees genials! Ah! I no t'ho perdis, que avui t'ensenyaran una manera molt divertida d'endreçar l'habitació!

06:15 Bob, el manetes - El Samsó i la bèstia
tancar

El Samsó i la bèstia

El Samsó i el Trac no les tenen totes avui. De bon matí han vist un monstre pelut que els ha fet escagarrinar. A més, avui arriba en Baz, el cosí del senyor Rasclet, que l'ha d'ajudar a esquilar les ovelles. En Baz diu que es podria tractar d'un cocodril i tothom ja parla de "La Bèstia de la Vall dels Gira-sols". Qui serà el valent que l'aturarà?!

06:25 Els Hoobs - Butxaques
tancar

Butxaques

La Tula li ha fet una butxaca a en Groove amb la seva hubicusimàtica. Ara en Groove és el primer hub de l'univers que té una butxaca. Però què hi ficarà, a la butxaca? Vet aquí el dilema!

06:55 Explica'm un conte - La princesa que feia pudor
Progrmació BD ....
21:00 3xl.cat
21:00 Turc per principiants - On apareix un mòbil perpetu
tancar

On apareix un mòbil perpetu

La Diana, la germana petita de la Doris, torna a Berlín. Ara és professora d'una escola, i per això es comença a preocupar de l'educació dels nens consentits de la família Schneider-Öztürk. I resulta que, segons ella, en Nils és un superdotat! Per altra banda, en Cem finalment té proves que l'Axel no es va voler suïcidar, i que només s'aprofita dels sentiments de culpa de la Lena. Però és que algú se'l creurà?

21:25 El cor de la ciutat - Cap. 1874
tancar

Cap. 1874

En Sàhara planteja un ultimàtum a la Montse: o el perdona o se'n torna a Colòmbia. El cas és que el cap de la Montse és en un altre lloc: perquè en Narcís i la Neus puguin estar junts, ella haurà de fer una renúncia molt important. L'Àngela, que ha recuperat la confiança en en David, aconsegueix que la Marta tingui un detall amb el fill d'en Peris. En Fidel aconsegueix l'ajuda d'en Fede i en Marcel per entrar en cercles socials d'alt estànding, però si algú pot espatllar les coses... és ell. En Beni ha seguit la pista correcta i ha trobat l'Íngrid. I ara què?

21:55 Ventdelplà - Cap. 221
tancar

Cap. 221

La Isona troba el Martí dormint a casa de la Teresa i li recomana que arregli les coses amb la noia. L'Esteve demana al Jaume que no vagi al casament si no sap comportar-se. El Jaume s'empipa i diu que no hi anirà. El Xavi va de bòlit preparant la cerimònia. El Mingo s'emociona pensant que els temps han canviat. El Monràs i el Llibert es preparen per participar en un cara a cara en què cadascú aclareixi quin és el seu projecte de govern.

22:50 Extres Coproduccions - Negro Buenos Aires
22:55 Ventdelplà - Cap. 222
tancar

Cap. 222

El Martí s'adona que la Cristina ha marxat i confessa que se sent alliberat, però que encara estima la noia. L'Elisabet busca la complicitat de la seva filla. El Gabriel descobreix que la Roser s'allotjarà a la casa rural. El Monràs veu el Julià pel carrer, però l'altre fuig abans que no pugui aturar-lo. El Jaume se n'assabenta i decideix trucar a la Nicole. La Dora pateix per la salut de la seva filla. La Marcela no es troba bé. El Ramiro insisteix que es cuidi, però ella no el vol ni sentir. La Ruth explica a la Conxita que no va fer viatge de nuvis amb en Paco.

23:50 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El Ferran ho té tot a punt. La Patrícia, sense voler, l'hi posat molt fàcil. El Salvador té el rodamón que es va endur la nena de la Gemma. Paral.lelament pressionarà el ginecòleg de la Gemma. Té un pla.

00:21 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

Trobada "especial" entre la Rita i la Isabel. Es compliquen les coses per al judici de la Mireia. La Cèlia i el Martorell tornen de viatge i es troben un "intrús" a casa. El Salvador es presenta a can Aymerich. La Ció està sola. El Quim ha d'anar a comissaria a declarar. No es pot ni imaginar la sorpresa que l'hi espera.

00:50 Beverly Hills - Filla de la nit
01:33 Beverly Hills - data límit
02:15 Riviera - + info
tancar

+ info

El passat turmenta Stefan quan Clara el porta a la seva casa d'Espanya. Chloe descobreix que el seu oncle era el responsable de la desaparició de Stefan del Côte d'Azur. Franco es desdiu de la seva intenció de casar-se amb Genevieve.

02:40 Ventdelplà - Cap. 221
tancar

Cap. 221

La Isona troba el Martí dormint a casa de la Teresa i li recomana que arregli les coses amb la noia. L'Esteve demana al Jaume que no vagi al casament si no sap comportar-se. El Jaume s'empipa i diu que no hi anirà. El Xavi va de bòlit preparant la cerimònia. El Mingo s'emociona pensant que els temps han canviat. El Monràs i el Llibert es preparen per participar en un cara a cara en què cadascú aclareixi quin és el seu projecte de govern.

03:35 Extres Coproduccions
03:40 Ventdelplà - Cap. 222
tancar

Cap. 222

El Martí s'adona que la Cristina ha marxat i confessa que se sent alliberat, però que encara estima la noia. L'Elisabet busca la complicitat de la seva filla. El Gabriel descobreix que la Roser s'allotjarà a la casa rural. El Monràs veu el Julià pel carrer, però l'altre fuig abans que no pugui aturar-lo. El Jaume se n'assabenta i decideix trucar a la Nicole. La Dora pateix per la salut de la seva filla. La Marcela no es troba bé. El Ramiro insisteix que es cuidi, però ella no el vol ni sentir. La Ruth explica a la Conxita que no va fer viatge de nuvis amb en Paco.

04:35 Beverly Hills - Filla de la nit
05:18 Beverly Hills - data límit