Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Joan Josep NUET, coordinador general EUiA TERTÚLIA Rafael JORBA Joan B. CULLA Joan Josep QUERALT Sònia DOMÈNECH TEMA: ESCOLARITZAR A CASA Anna TORRAS Antoni TORT, director Departament de Pedagogia Universitat de Vic Meritxell RUIZ, directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa Lead: Es poden escolaritzar els fills a casa? CONNEXIÓ BARCELONA / FERRAN VERGÉS Lead: Nova ubicació per als autocars turístics de la Sagrada Família TEMA: FÒSSILS CATALANS Eulàlia SUBIRÀ, Unitat Antropologia Biològica UAB Lead: Se certifica el primer cas de bessones prehistòriques a Olèrdola CONNEXIÓ CERDANYOLA DEL VALLÈS / LAURA GIMENO (((Isaac CASANOVAS, director excavació Gelida))) Lead: Investiguen els fòssils de rinoceront trobats a Gelida Laura BORRÀS Lead: El Quixot de Cervantes, una de les obres cabdals de la literatura universal Lead: Cervantes va escriure originàriament El Quixot en català? SECCIÓ SALUT Cristina MACIAS Josep ARIMANY, dermatòleg Lead: La caiguda de cabells es pot aturar? ACTUACIÓ + ENTREVISTA Miquel DEL ROIG Interpreta en directe: "Si no n'hi ha, no n'hi ha". ((Medley de 4 minuts)) Lead: "Les millors cançons de Miquel del Roig", un repàs discogràfic del cantautor de l'Ametlla de Mar Bibiana BALLBÈ Lead: Al llit amb Manel Piñero, l'Homo APM Maria Josep SOLER Lead: Suites d'hotel amb natura i història Maria Josep SOLER Lead: Bosses de mà solidàries per ajudar a la lluita contra el càncer TEMA: ESPECTACLE MENTALISTA Luis PARDO, mentalista Lead: "Deseos", un espectacle del mentalista Luis Pardo

13:16 El Gran Dictat
14:00 Telenotícies comarques
14:24 El medi ambient - Bioplàstic a partir del sèrum de la llet
tancar

Bioplàstic a partir del sèrum de la llet

En el marc d'un projecte europeu amb participació d'empreses i centres de recerca catalans, s'ha descobert una aplicació per al sèrum de la llet: produir un recobriment protector per embalatges.

14:30 Telenotícies migdia
15:38 Cuines - Rogers, albercocs i ratafia
tancar

Rogers, albercocs i ratafia

Lluís M. Feliu del Restaurant L'Aliança d'Anglès, ens prepara uns "Rogers, albercocs i ratafia".

15:48 La Riera - Cap. 504
tancar

Cap. 504

En Balló s'adona que alguna cosa greu passa perquè l'Oriol no s'ha presentat a recollir la seva filla. A l'Albert li surt un possible comprador. Al casino, en Roger Prats vol fer un pas endavant amb la Judit, però ella no està disposada a renunciar als seus principis. La Sònia prova d'estovar el fiscal i l'Imma fa el mateix amb en Jofre, però són uns oponents difícils. Tots dos. A la cuina sortegen dues invitacions per anar a sopar a un restaurant de luxe.

16:31 Divendres - + info
tancar

+ info

A la nostra taula dels dimarts tractarem assumptes del dia a dia amb Imma Sust, Màrius Carol, Adam Martín, Sílvia Soler i Carolina Ferre. La doctora Folch ens ho explicarà tot sobre les propietats nutricionals de l'arròs del Delta, considerat un dels millors del món. També sabrem com es cultiva, quines varietats s'hi fan i quina és més adient per a cada plat. Amb Miquel Fàbregas, president de la Cambra Arrossera del Montsià. Ens visita el doctor Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra la Sida, que organitza el dia 8 de juny el recital "Les nostres cançons contra la Sida". Parlarem d'aquest concert, que reunirà els artistes més importants del país, i dels últims avenços en el tractament de la malaltia. Una de les celebracions més populars d'Amposta és la Festa del Mercat a Plaça, que recrea el mercat de queviures i artesans que es feia al poble a principis del segle XX. Per això recrearem un mercat de fa cent anys i amb Josep Maria Solé i Sabaté veurem com era el dia a dia en un mercat de l'època.

18:32 Julie Lescaut - El reincident
20:16 Esport Club
20:36 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dimarts, la Cori Calero ens continuarà parlant de les nàiades, tal com va fer ahir. De les 5 espècies existents a Catalunya, la "margaritífera" és una de les més impressionants. Pot viure més de 100 anys i és originària d'aquí. Com que està pràcticament extingida, des d'ADEFFA fa uns anys que estan intentant criar-la en captivitat. En el reportatge d'avui, veurem com porten algunes de les cries a la natura perquè puguin viure i reproduir-se en el seu lloc d'origen.

21:00 Telenotícies vespre
21:57 Alguna pregunta més - + info
tancar

+ info

TV3 presenta una nova edició del programa d'humor "APM?", en què l'Homo APM? fa la seva entrevista més surrealista. L'heroi del programa va viatjar a París per entrevistar l'inclassificable Fernando Arrabal. A més, el jove actor Àlex Monner, de "Polseres vermelles" i "Els nens salvatges", explica com veu la tele a la "Televisió és Cultura"; música amb l'Sputnik; les paròdies d'alguns dels anuncis més populars; el pacte fiscal al "Si és veritat"; un nou capítol de "La Riera", i el Dia de les Forces Armades. Tot això i moltes coses més, en un programa de trenta minuts de durada.

22:36 Terreny personal - Cap. 6 Plana de Vic
tancar

Cap. 6 Plana de Vic

Entre les Guilleries i el Moianès, entre el Montseny i el Lluçanès hi ha un terreny envoltat de muntanyes que s'amaga sota la boira i travessa la comarca d'Osona de nord a sud: és la plana de Vic.

23:32 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" farà un balanç del que han donat de si les Jornades del Cercle d'Economia celebrades aquest cap de setmana a Sitges. Com cada any, el Cercle ha reunit experts i protagonistes del món de l'economia per reflexionar, i encara més aquest any tenint en compte la situació actual. Al reportatge "Sitges: cita obligada", el programa econòmic del 33 recapitularà sobre aquestes reflexions i dos grans noms propis de l'economia, Guntram Wolff i Carmen Reinhart, que responen a dues preguntes bàsiques: S'han d'injectar fons europeus a la banca espanyola? El sobreendeutament de l'economia, ens obligarà a fer quitances? D'altra banda, a l'espai "Pensat per" el programa explicarà l'exemple d'Onedose, una empresa de Barcelona que ha trobat el sistema per poder envasar de manera unitària les pastilles que fins ara es venien per capses. Una idea que ningú ha portat a la pràctica encara a Europa i, per això mateix, ja estan pensat a exportar a diversos mercats europeus.

00:06 Pel·lícula - The dead girl
tancar

The dead girl

La pel·lícula explica cinc històries de persones que no es coneixen entre si, però totes elles estan relacionades, d'alguna manera, amb l'assassinat d'una noia.

01:28 Bombers de Nova York - Cap. 77 Tornada
tancar

Cap. 77 Tornada

El primer dia de tornada a la feina d'en Tommy és complicat, amb el batalló que va amunt i avall sense parar. Al final del torn, tots els homes estan cansats, però en Lou és qui ho pateix més.

02:08 Ventdelplà - Cap. 191
tancar

Cap. 191

La Roser cuida de la Teresa, que troba a faltar el mocador de coll. L'Enric fa veure a la Isona que no passa res perquè ell la mantingui. Ella, però, no ho veu tan clar. El Paco vol evitar trobar-se amb la Ruth, però no li acaba de sortir bé. La Nicole proposa a la Mònica d'anar a muntar a cavall amb el Julià. La Isabel no està disposada a fer el primer pas per reconciliar-se amb el Jaume.

03:03 Jazz a l'estudi - Red Fusion
tancar

Red Fusion

Red Fusion són Gustavo Rocha a la guitarra, Josep Balasch als teclats, Matías Miguez al baix i Pablo Posa a la batería, tots ells reconeguts i experimentats músics de l'escena actual. La voluntat d'aprofundir en el jazz elèctric, dóna com a resultat un repertori eclèctic i enèrgic d'un gènere que ha comptat des des de finals dels 70 a Catalunya amb excel·lents representants i un nombrós sector de fidels aficionats.

04:03 Jazz a l'estudi - Nu-Roots
tancar

Nu-Roots

Aquest és el projecte del solista David Pastor creat amb el desig de buscar noves textures sonores i noves rítmiques per als seus vells temes, interpretades tant amb la trompeta com amb teclats, junt a dos músics de solvent i àmplia trajectòria a l'escena catalana de fusió com són Toni Pagès a la batería i José Luis Guart al piano i als teclats.

04:57 Videoclips catalans - NICO ROIG, Autobús buit
05:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:48 Vida: el rodatge
08:00 La volta al món en 80 transaccions
08:49 Planeta furiós - + info
tancar

+ info

Itàlia és l'únic país d'Europa que està amenaçat per quatre tipus de catàstrofes naturals: volcans, allaus, terratrèmols i inundacions. George recorre les Dolomites tot contemplant les allaus que s'estavellen contra els pobles alpins i trobant-se amb italians que tenen altres maneres d'afrontar aquests perills hivernals. A continuació viatja a Venècia, on el creixent nivell de l'aigua està inundant aquesta ciutat renaixentista única.

09:13 Les illes del litoral francès
09:26 A fons
09:50 Les aletes de la llacuna - Les aletes de la llacuna
tancar

Les aletes de la llacuna

Alexandra Cousteau ens porta a un destí de somni. En aquest paradís a la terra, més que en cap altre, s'han de prendre mesures per salvar els taurons, ja que són una peça crucial de l'ecosistema marí. Intentarem valorar la magnitud dels danys, però també ens centrarem en les persones que ja miren d'aplicar-hi solucions de cara al futur.

10:41 Batecs de natura
11:03 Segle XX - Zapata: darrere la pista d'un mite
tancar

Zapata: darrere la pista d'un mite

El passat mes de febrer va morir als 95 anys Ana María Zapata Portillo, activista política del Partido Revolucionario Institucional, diputada federal des del 1958 però, sobretot, última filla supervivent del llegendari cabdill de la revolució mexicana, Emiliano Zapata. Avui els convidem a veure un documental francès del 2009 que recull encara, entre altres, el testimoni d'Ana María Zapata i que porta per títol Zapata, darrere la pista d'un mite.

11:59 Valor Afegit Innovació
12:08 Segle XX - + info
tancar

+ info

La vida després del mur - 2 Completem avui l'emissió del doble documental alemany "La vida després del mur", sobre les conseqüències més quotidianes de la reunificació alemanya per als antics ciutadans de l'RDA. Si la unitat juridicoformal entre els dos estats alemanys va quedar enllestida el 3 d'octubre del 1990, assolir la unificació espiritual, cultural, econòmica i social que havia assenyalat com a objectiu el canceller Kohl, aconseguir les mateixes condicions de vida a banda i banda de l'antic teló d'acer, això va resultar molt més difícil, sobretot per les enormes diferències econòmiques entre les dues Alemanyes. El 1989, el producte interior brut per càpita, el salari mitjà i la productivitat de l'Alemanya comunista eren un terç de les de l'Alemanya occidental. En allò que la propaganda havia proclamat "la desena potència industrial del món", la immensa majoria de les grans empreses eren estructuralment deficitàries, la situació mediambiental resultava catastròfica, només una de cada quatre llars tenia telèfon i la mà d'obra era poc adaptable a les exigències de la imprescindible reconversió. Privatitzar i fer rendible aquella economia va esdevenir una tasca dificilíssima. Això va provocar, en un parell d'anys, una taxa d'atur del 25 al 30 % i la profunda decepció de molts "ossis" (la denominació col·loquial dels alemanys orientals). Habituats al paternalisme social de l'RDA, ara se sentien perjudicats, incompresos, inútils. Al mateix temps, molts alemanys occidentals o "wessis" no dissimulaven el malestar o el recel davant la factura de la unificació que havien de sufragar ells amb els seus impostos. Paral·lelament, la restitució de béns immobles als antics propietaris expropiats el 1945 a l'est va donar lloc a nombrosos conflictes i va accentuar la sensació que la República Federal havia devorat l'antiga RDA. Tot plegat explica el desenvolupament, en una part de la població de l'est, d'una certa nostàlgia envers les seguretats del passat, i també explica la transformació del Partit del Socialisme Democràtic, l'hereu de l'antic comunisme governant, en el partit identitari de molts alemanys orientals. A més, com sempre després d'una llarga dictadura, la gestió de la memòria històrica constituïa una assignatura complexa i dolorosa. De qualsevol manera, i si ho mirem des de la perspectiva de l'any 2012, que la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el president de la República Federal, Joachim Gauck, siguin tots dos antics "ossis", ciutadans de l'Alemanya de l'Est, permet concloure que, amb totes les dificultats i els problemes, la reunificació alemanya ha estat un èxit.

13:00 Extremadura des de l'aire - + info
tancar

+ info

13:31 La meva cuina grega
13:56 Forquilla i motxilla
14:27 La invitació al casament - La invitació al casament
tancar

La invitació al casament

Ravi és un jove indi emigrat a França. Va abandonar la seva família per establir-se a París, on gaudeix d'una vida lliure de lligams i tradicions. Un bon dia, la seva germana gran li truca per demanar-li que torni a casa per casar-se amb Sushil, la promesa que ella li ha buscat. Es requereix la seva presència urgentment. Aquí és on comença el dilema de Ravi. Serà capaç de decidir el seu propi futur sense ofendre la família? Els preparatius per a les noces ja estan en marxa mentre ell dubta¿

15:17 Retalls de món
15:31 Planeta furiós - + info
tancar

+ info

Itàlia és l'únic país d'Europa que està amenaçat per quatre tipus de catàstrofes naturals: volcans, allaus, terratrèmols i inundacions. George recorre les Dolomites tot contemplant les allaus que s'estavellen contra els pobles alpins i trobant-se amb italians que tenen altres maneres d'afrontar aquests perills hivernals. A continuació viatja a Venècia, on el creixent nivell de l'aigua està inundant aquesta ciutat renaixentista única.

15:57 La volta al món en 80 transaccions
16:50 Latituds - El despertar de les places: Un any de 15-M
tancar

El despertar de les places: Un any de 15-M

EL DESPERTAR DE LES PLACES: UN ANY DE 15-M Alguns protagonistes de les mobilitzacions de l'acampadabcn de la Plaça de Catalunya del 2011 reflexionen sobre aquell esclat de protesta.

17:20 La Sonora - Cap. 26
tancar

Cap. 26

Quina música sonava a les barberies nord-americanes quan encara no hi havia ràdio?. Nalle Club és una associació cultura africana de Barcelona. Amb ells hem descobert els tambors "parlants", que reprodueixen el to de les paraules.

17:45 Ànima - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana visitem en un reportatge la nova Fimoteca de Catalunya i destaquem diversos projectes que, des de la contemporaneïtat, treballen amb material fílmic antic. També ens visita el cantant Marc Parrot.

18:42 Cronos - Cortés
tancar

Cortés

Hernán Cortés, juntament amb Pizarro, va ser el conqueridor espanyol més famós de la història. No feia ni trenta anys que Cristòfor Colom havia arribat per primer cop a Amèrica i ja eren milers el soldats i colons del regne de Castella que havien sortit de Sevilla a la conquesta del Nou Món. Aquells colons i militars s'enfrontaven a un futur molt incert i, al mateix temps, amb la certesa que la majoria moririen al cap de pocs temps. I dels supervivents, només uns quants afortunats tornarien rics a Europa. Però el segle XVI era molt dur i només la certesa que canviarien de manera de viure impulsava els conqueridors a marxar a Amèrica.

19:37 Extremadura des de l'aire - + info
tancar

+ info

20:03 La meva cuina grega
20:27 Forquilla i motxilla
21:00 Cuines - Rogers, albercocs i ratafia
tancar

Rogers, albercocs i ratafia

Lluís M. Feliu del Restaurant L'Aliança d'Anglès, ens prepara uns "Rogers, albercocs i ratafia".

21:08 La Riera - Cap. 504
tancar

Cap. 504

En Balló s'adona que alguna cosa greu passa perquè l'Oriol no s'ha presentat a recollir la seva filla. A l'Albert li surt un possible comprador. Al casino, en Roger Prats vol fer un pas endavant amb la Judit, però ella no està disposada a renunciar als seus principis. La Sònia prova d'estovar el fiscal i l'Imma fa el mateix amb en Jofre, però són uns oponents difícils. Tots dos. A la cuina sortegen dues invitacions per anar a sopar a un restaurant de luxe.

21:46 Via llibre - + info
tancar

+ info

L'amor i la parella a la literatura són el tema central de "Via llibre", el programa de llibres del 33. Un primer testimoni és la periodista Elisabet Pedrosa, que ha publicat "El meu amor sikh", una novel·la on explica com va conèixer i com és la seva relació amb el seu marit, un immigrant sikh. D'un amor que semblava impossible han passat a una vida en comú feliç. Després, hi ha una cita literària entre Dolors Millat, autora novella autora de "Quirat i mig", i l'escriptor Ramon Erra, autor de "La vida per rail". Tots dos expliquen quin lloc ocupa per a ells l'amor a l'hora de crear històries. El programa acaba amb una conversa amb una escriptora supervendes que sempre tracta el tema de l'amor: Sarah lark, que explica l'argument de "La cançó dels maoris", la seva última novel·la, que és una història de dones localitzada a Nova Zelanda.

22:13 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" farà un balanç del que han donat de si les Jornades del Cercle d'Economia celebrades aquest cap de setmana a Sitges. Com cada any, el Cercle ha reunit experts i protagonistes del món de l'economia per reflexionar, i encara més aquest any tenint en compte la situació actual. Al reportatge "Sitges: cita obligada", el programa econòmic del 33 recapitularà sobre aquestes reflexions i dos grans noms propis de l'economia, Guntram Wolff i Carmen Reinhart, que responen a dues preguntes bàsiques: S'han d'injectar fons europeus a la banca espanyola? El sobreendeutament de l'economia, ens obligarà a fer quitances? D'altra banda, a l'espai "Pensat per" el programa explicarà l'exemple d'Onedose, una empresa de Barcelona que ha trobat el sistema per poder envasar de manera unitària les pastilles que fins ara es venien per capses. Una idea que ningú ha portat a la pràctica encara a Europa i, per això mateix, ja estan pensat a exportar a diversos mercats europeus.

22:40 Singulars - Salvador Alemany
tancar

Salvador Alemany

CONVIDAT: SALVADOR ALEMANY Hem escoltat els punts de vista de diferents economistes sobre la situació que estem vivint. Dimarts que ve , 5 de juny, volem escoltar les opinions d'una persona que està en primera línia del funcionament real de l'economia del nostre país. És Salvador Alemany, president del grup d'infraestructures Abertis i president del consell de notables que assesora el govern de la Generalitat en qüestions econòmiques (CAREC, Consell Assessor per la Reactivació Econòmica i el Creixement). Alemany, nascut al barri del Raval de Barcelona en una família de botiguers, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, ha estat president del Cercle d'Economia i és una de les figures empresarials més influents de Catalunya i d'Espanya. El 2010 el president Artur Mas li va proposar ser conseller d'Economia i Indústria, però ell va preferir presidir l'anomenat "consell de savis"que assessora el govern en matèria econòmica. Amb Salvador Alemany parlarem de pacte fiscal i de les retallades socials. Però també de la creixent mobilització i indignació social, que han cristal·litzat en iniciatives com el moviment #novolempagar o les concentracions davant de la seu de La Caixa a Barcelona. La Caixa és l'accionista majoritària d'Abertis. Salvador Alemany "Singulars", el dimarts 5 de juny a les 22.40 pel canal 33

23:40 60 minuts - Els nens medicats dels Estats Units
tancar

Els nens medicats dels Estats Units

Als Estats Units es diagnostiquen tot tipus de trastorns psiquiàtrics a un nombre creixent de nens. Però és fàcil distingir entre una personalitat peculiar i uns símptomes de malalties mentals diagnosticables?

00:44 Latituds - El despertar de les places: Un any de 15-M
tancar

El despertar de les places: Un any de 15-M

EL DESPERTAR DE LES PLACES: UN ANY DE 15-M Alguns protagonistes de les mobilitzacions de l'acampadabcn de la Plaça de Catalunya del 2011 reflexionen sobre aquell esclat de protesta.

01:16 Planeta furiós - + info
tancar

+ info

Itàlia és l'únic país d'Europa que està amenaçat per quatre tipus de catàstrofes naturals: volcans, allaus, terratrèmols i inundacions. George recorre les Dolomites tot contemplant les allaus que s'estavellen contra els pobles alpins i trobant-se amb italians que tenen altres maneres d'afrontar aquests perills hivernals. A continuació viatja a Venècia, on el creixent nivell de l'aigua està inundant aquesta ciutat renaixentista única.

01:39 Forquilla i motxilla
02:05 Via llibre - + info
tancar

+ info

L'amor i la parella a la literatura són el tema central de "Via llibre", el programa de llibres del 33. Un primer testimoni és la periodista Elisabet Pedrosa, que ha publicat "El meu amor sikh", una novel·la on explica com va conèixer i com és la seva relació amb el seu marit, un immigrant sikh. D'un amor que semblava impossible han passat a una vida en comú feliç. Després, hi ha una cita literària entre Dolors Millat, autora novella autora de "Quirat i mig", i l'escriptor Ramon Erra, autor de "La vida per rail". Tots dos expliquen quin lloc ocupa per a ells l'amor a l'hora de crear històries. El programa acaba amb una conversa amb una escriptora supervendes que sempre tracta el tema de l'amor: Sarah lark, que explica l'argument de "La cançó dels maoris", la seva última novel·la, que és una història de dones localitzada a Nova Zelanda.

02:32 Valor afegit - + info
tancar

+ info

"Valor afegit" farà un balanç del que han donat de si les Jornades del Cercle d'Economia celebrades aquest cap de setmana a Sitges. Com cada any, el Cercle ha reunit experts i protagonistes del món de l'economia per reflexionar, i encara més aquest any tenint en compte la situació actual. Al reportatge "Sitges: cita obligada", el programa econòmic del 33 recapitularà sobre aquestes reflexions i dos grans noms propis de l'economia, Guntram Wolff i Carmen Reinhart, que responen a dues preguntes bàsiques: S'han d'injectar fons europeus a la banca espanyola? El sobreendeutament de l'economia, ens obligarà a fer quitances? D'altra banda, a l'espai "Pensat per" el programa explicarà l'exemple d'Onedose, una empresa de Barcelona que ha trobat el sistema per poder envasar de manera unitària les pastilles que fins ara es venien per capses. Una idea que ningú ha portat a la pràctica encara a Europa i, per això mateix, ja estan pensat a exportar a diversos mercats europeus.

02:59 Singulars - Salvador Alemany
tancar

Salvador Alemany

CONVIDAT: SALVADOR ALEMANY Hem escoltat els punts de vista de diferents economistes sobre la situació que estem vivint. Dimarts que ve , 5 de juny, volem escoltar les opinions d'una persona que està en primera línia del funcionament real de l'economia del nostre país. És Salvador Alemany, president del grup d'infraestructures Abertis i president del consell de notables que assesora el govern de la Generalitat en qüestions econòmiques (CAREC, Consell Assessor per la Reactivació Econòmica i el Creixement). Alemany, nascut al barri del Raval de Barcelona en una família de botiguers, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, ha estat president del Cercle d'Economia i és una de les figures empresarials més influents de Catalunya i d'Espanya. El 2010 el president Artur Mas li va proposar ser conseller d'Economia i Indústria, però ell va preferir presidir l'anomenat "consell de savis"que assessora el govern en matèria econòmica. Amb Salvador Alemany parlarem de pacte fiscal i de les retallades socials. Però també de la creixent mobilització i indignació social, que han cristal·litzat en iniciatives com el moviment #novolempagar o les concentracions davant de la seu de La Caixa a Barcelona. La Caixa és l'accionista majoritària d'Abertis. Salvador Alemany "Singulars", el dimarts 5 de juny a les 22.40 pel canal 33

03:53 Jazz a l'estudi - Alba Guerrero
tancar

Alba Guerrero

L'Alba és una de las veus més personals del"cante jondo"resident a casa nostra. Cantant composicions pròpies, ens visita amb Alberto Capelli a la guitarra, Jordi Gaspar al contrabaix i a la guitarra baixa i Ramón Ángel Rey a la bateria, amb la col·laboració del guitarrista Vicenç Solsona en dues de les seves composicions, oferint un repertori en clau flamenca però que es deixa seduir pel Jazz, el Blues o la música llatina.

04:53 Jazz a l'estudi - Vicens Martin Grup
tancar

Vicens Martin Grup

Avui visita l'estudi el guitarrista barceloní Vicens Martí, per presentar una part de la seva'Suite Urbana', un experiment narratiu de com la vida a la ciutat ens produeix reaccions en forma de música. Ho fa acompanyat per Gabriel Amargant al saxo, Alejandro Di Costanzo als teclats, Ramón Ángel Rey a la bateria i Miquel Àngel Cordero al contrabaix. Deixeu-vos portar i gaudiu del seu imaginari urbà en forma de melodies.

05:53 Videoclips catalans - WILDSIDE, Arrels
05:56 Videoclips catalans - BRUNO ORO, Geloso
06:00 Videoclips catalans - AMELIE, Per tu
06:03 Nits salvatges
06:55 La història de la guineu Reynard - La història de la guineu Reynard
tancar

La història de la guineu Reynard

La guineu Coy viu als grans boscos d'Alsàcia amb els seus quatre cadells. El més fort i espavilat és en Reynard, l'heroi de la nostra història. La vida de les guineus és plena de perills: poc després que els petits nasquessin, la mare, la Coy, que necessitava menjar per alimentar les cries, va fer una incursió en un corral i va sortir-ne amb vida pels pèls. Encara que les guineus són útils per a l'agricultura, ja que les seves preses preferides són els ratolins, uns rosegadors que perjudiquen les collites, molts pagesos les veuen com a enemics que cal fer desaparèixer.De tota manera, la família d'en Reynard té molta sort de tenir una bona amiga, la seva veïna Christine.

Progrmació BD ....
07:23 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Sandokan
tancar

Les tres bessones i Sandokan

Les Bessones aprofiten que la seva àvia s'ha adormit per fer un passeig en barca. L'Avorrida, que sempre les vigila, les enxampa i les castiga a conèixer en Sandokan, a qui troben lluitant per salvar el príncep Nyssa de les urpes d'en Brooke. Les nenes ajudaran en Sandokan a alliberar el poble de Sarawak.

07:51 Doraemon - El robot déu de la riquesa / En Roboco capriciós
08:16 Doraemon - La papiroflèxia / Anem a la platja
08:42 Lila - Sola pel món
tancar

Sola pel món

La Lila desitja anar sola pel món, fins que s'adona que encara és una mica massa petita. Sense la mare, el supermercat encara és més complicat!

08:48 Lila - El gran secret
tancar

El gran secret

La Lila desitja saber el secret que amaguen els seus pares...però que és millor, saber-ho tot o les sorpreses?

08:57 mic 3
08:57 Zoobabu - Tigre
09:02 Els cap de drap - El lleó presumit
09:11 Pingu - En Pingu i l'avió de joguina
09:16 Pingu - En Pingu fa esquí de muntanya
09:24 Animals divertits - Rosa i blanc
09:27 Bob, el manetes: a peu d'obra - Cases i parcs infantils
10:33 Asha - Cap. 45 Ella és la millor
tancar

Cap. 45 Ella és la millor

Els alumnes de la classe de l'Asha se sotmeten a un test d'intel·ligència. Els resultats són sorprenents i l'Asha haurà d'aprendre a acceptar-los. I al mateix temps, juntament amb els Carotes, lluitarà contra la difusió d'aspectes privats de tots els alumnes que es van sotmetre al test...

10:45 Asha - Cap. 47 El lladre de tortells
tancar

Cap. 47 El lladre de tortells

El Roc ha anat a comprar el tortell de cada diumenge i passa el matí amb els seus amics. I, inesperadament, algú se'l menja! Per descobrir qui ha estat, els Carotes interfereixen les càmeres de seguretat d'alguns racons per on han passat. Però acabaran descobrint un secret que fins aleshores només compartien el Roc i l'Eva...

11:03 Lou!
11:15 Lou!
11:33 Contes clàssics - El picapedrer
11:38 Contes clàssics - La llengua dels ocells
11:43 Un minut al museu - L'Iman Reza venç un dimoni
11:45 Un minut al museu - Escut
11:46 Un minut al museu - Mucharabi
11:51 Léonard - L'espantaocells
tancar

L'espantaocells

Si en Léonard i en Basile volen menjar blat de moro del veí, s'hauran d'inventar alguna cosa perquè els corbs no se'ls el cruspeixin abans. Després de comprovar que l'espantaocells de tota la vida no serveix de gran cosa, el gran mestre s'ha inventat el robot espantaocells. I t'imagines a qui li tocarà fer d'ocell per posar-lo a prova?!

12:00 Léonard - Atracció de volada
tancar

Atracció de volada

En Léonard torna a tenir uns quants invents de collita pròpia per posar a prova, però avui resulta que en Basile ha de fer de cangur del seu nebot, en Gustave. Segons el mestre, el marrec es pot entretenir tot sol, però el deixeble li suggereix que s'inventi un parell de joguines perquè els deixi treballar. Unes joguines que haurà de posar a prova en Basile, és clar!

12:08 Léonard - Això va rodat
tancar

Això va rodat

Sa Excel·lència se n'ha d'anar de viatge i el seu ajudant ha de carretejar un munt de maletes tot sol. El mestre Léonard té un dia, i només un dia, per inventar-se la manera d'ajudar-lo. Potser es podria inventar la maleta amb rodes! En Basile serà l'encarregat de provar-la, carregada amb pedres, i d'entregar-la a l'ajudant del Senyor. Si és capaç d'arribar-hi, és clar!

12:21 Master Hamsters - Estrella d'enveja Una reina de la dansa amb molt poca gràcia
tancar

Estrella d'enveja Una reina de la dansa amb molt poca gràcia

Els adults de Hoshihama, de cop i volta, han perdut les ganes de treballar. En Gaudi i companyia tenen clar que tot plegat és cosa dels Mestres Vividors, concretament de la Marilyn, la mestra vividora, reina del ball. I l'única manera de derrotar una ballarina és fent un concurs de ball! Si el guanyen els Mestres Hàmsters, la Marilyn desapareixerà. Si no, els nostres amics se separaran!

12:44 Master Hamsters - Estrella de naixement! La reina de la samba!
tancar

Estrella de naixement! La reina de la samba!

Últimament l'Alec només viu per concedir-li a la seva dona, que està a punt de donar a llum, tots els desitjos que li demana. El Mestre Superior no vol que la seva situació personal afecti l'equip. Per això ha enviat a casa seva una de les millor especialistes, la Gaibaba, la mestra de la Samba! La que també està a punt de tenir un fill és la mare de l'Ami! Avui toquen corredisses!

13:11 Què hi ha, Scooby-Doo? - El monstre de Nou Mèxic
tancar

El monstre de Nou Mèxic

L'Scooby-Doo i companyia arriben a Nou Mèxic per descobrir l'existència del Wakumi, un ocellot llegendari que, segons un xaman, va fer desaparèixer misteriosament tota la tribu dels Anasazis ara fa 1300 anys. Ara només falta descobrir per què ha tornat... Qui es vol emportar aquesta vegada? El misteri està servit... I l'Scooby-Doo ja tremola!

13:31 Què hi ha, Scooby-Doo? - Recepta per al desastre
tancar

Recepta per al desastre

En Shaggy és l'únic capaç de trobar una "galeta d'or" única i de triar de premi una visita a una fàbrica en comptes d'un viatge a Aruba, per prendre el sol en una illa exòtica. Això sí, es tracta de la fàbrica de les Scooby Galetes, el saborós país de les meravelles, on, segons el seu propietari, abunden els somnis i el perill ens envolta per tot arreu...

13:59 Fanboy i Chum Chum - Cap. 35 Vacances de somni al Fresquimercat / L'excursió dels horrors
tancar

Cap. 35 Vacances de somni al Fresquimercat / L'excursió dels horrors

El Lenny, després de fer totes les trampes possibles i convençut que guanyaria les vacances de somni del Fresquimercat de franc, ha vist com s'enduien el premi ni més ni menys que... el Fanboy i el Chum Chum!

14:21 Fanboy i Chum Chum - Cap. 16 Guerra refredada / El nen de la bombolla de plàstic
tancar

Cap. 16 Guerra refredada / El nen de la bombolla de plàstic

En Fanboy i en Chum Chum es refreden i es posen malalts! Acabaran desesperats esperant que algú vulgui jugar amb ells. En Fanboy i en Chum Chum li compren una joguina a en Boog, que no trigarà a penedir-se d'haver-la venut!

14:46 Martin Mystery - Monstres de pel·lícula
tancar

Monstres de pel·lícula

Encara que costi de creure, una colla de monstres, un d'una pel·lícula i un de les pàgines d'un còmic, han cobrat vida d'una manera ben misteriosa. El més greu és que un d'ells és en Java, que anava disfressat de monstre en una pel·lícula que està rodant en Martin. Ell i la Diana hauran de plantar cara al seu amic de l'ànima... i a la maledicció d'un antic xaman...

15:08 Martin Mystery - L'atac dels viscosos
tancar

L'atac dels viscosos

Els nostres herois investiguen un poble que, d'un dia per l'altre, s'ha quedat sense habitants. De sobte, apareix tota la gent del poble, però convertits en una mena de replicants molt llefiscosos. En Martin, la Diana i en Java descobreixen que són obra d'un meteorit que va caure damunt del poble fa cinquanta anys. El que no saben és com aturar-los...

15:34 Els pingüins de Madagascar - Un invent perillós / El cotxet viatger
tancar

Un invent perillós / El cotxet viatger

El Capità ha ordenat a en Kowalski que pari de jugar a fer el científic boig. Els seus invents posen en perill tot el zoo... i tot Manhattan! Però en Kowalski no pot parar, i avui s'inventarà el raig d'invisibilitat... sense que el vegi ningú, esclar! Més tard, els pingüins hauran de perseguir un cotxet per tota la ciutat per tornar-lo al zoo. Els hi acompanyes?!

15:56 Els pingüins de Madagascar - El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt
tancar

El senyor Tux / Sobreviure a la selva d'asfalt

El Noi d'Amarillo i el senyor Tux, és a dir, el Recluta, tenen un compte pendent. Tenen un historial d'odi i de frustració molt llarg i avui resoldran les seves diferències en un combat brutal de... minigolf?! Te'l perdràs?! Més tard, el Recluta, per superar una prova d'ascens, s'haurà d'enfrontar a la bèstia més temible de la selva d'asfalt: el bus del Cementiri Vuit.

16:23 Les Tres Bessones - Les tres bessones a l'espai
tancar

Les tres bessones a l'espai

Les Bessones senten l'anunci d'un viatge que faran els fills dels astronautes que estan voltant per l'espai. Aprofitant tres baixes d'última hora s'hi apuntaran i s'adonaran que l'ambició no té límits, ni a l'espai intergalàctic.

16:46 Les Tres Bessones - Les tres bessones i Tom Sawyer
tancar

Les tres bessones i Tom Sawyer

Les Bessones coneixeran en Mark Twain i en Huckleberry Finn, amb qui viuran tot d'aventures pel llegendari Mississipí. L'Avorrida va de bòlit intentant que no se'n surtin, però com sempre, la que no se'n surt és ella.

17:11 mic 3
17:11 Bob, el manetes - El salze del Samso
17:22 La Lua i el món - L'atac més mentider
17:26 Zoobabu - Girafa
17:29 En Thomas i els seus amics - Hora de divertir-se
17:44 L'hora del Timmy - El Timmy aprèn a endreçar
18:01 Una mà de contes - Mentre es refreda el pastís
18:13 Clifford, el gran gos vermell - La princesa Cleo / Batalletes de bàsquet
tancar

La princesa Cleo / Batalletes de bàsquet

La Cleo ha descobert que la seva àvia era reina. I això vol dir que ella és princesa! El problema és que li han pujat tant els fums que els seus amics aviat potser no voldran ni jugar amb ella!

18:43 La Supermots - Carn seca salada
tancar

Carn seca salada

Avui la Beti Dolça, àlies "Supermots", se'n va d'excursió al museu amb tota la classe. El Carnisser, que ja no sap què fer per derrotar la Supermots, també ha decidit anar-hi a robar la Carn Seca del Poder Suprem, un poderós collaret que atorga grans poders a qui el porta. Avui tindran molta feina, els nostres amics superherois! Els hi vols ajudar?!

18:55 La Supermots - Diners ben apresos
tancar

Diners ben apresos

L'Aprenent-ent ha descobert la manera d'ajudar a fugir l'Home de les Cordes de la presó sempre que vulgui. L'únic que li demana a canvi és que li ensenyi a ser un delinqüent més eficient. La Supermots haurà d'aturar aquest parell.

19:06 La Supermots - L'aniversari de la Beti
tancar

L'aniversari de la Beti

Mentre els pares li preparen una festa d'aniversari sorpresa, la Beti, àlies "Supermots", ha decidit anar fins al centre de la ciutat per aturar un monstre d'energia que ha sortit de la central elèctrica. Està destruint tot el que troba i no hi ha manera d'aturar-lo. Cada font d'energia que consumeix fa que s'expandeixi més! Cal aturar-lo immediatament!

19:17 La Supermots - L'escola de dolents
tancar

L'escola de dolents

L'Entrenador ha inaugurat una escola d'arxienemics i superdolents perquè tothom qui vulgui pugui passar de ser un dolent principiant a un professional experimentat. I la primera incursió al camí de l'èxit de la dolenteria serà robar el xiulet de Miquel Àngel. Te l'imagines l'Entrenador amb el poder del xiulet?! Avui la Supermots té feina... i de la bona!

19:30 Info k
19:46 Espies de veritat - En Jerry s'enamora
tancar

En Jerry s'enamora

En Jerry es casa! Les espies s'han quedat de pedra. No sabien ni que sortia amb algú! En realitat, la senyoreta Myrna Beesbottom, li controla el cervell a través d'un anell. La Clover i l'Alex ja veuen que serà la boda de l'any. La Sam, en canvi, veu altres coses que no li agraden gens...

20:11 El xou de l'Scooby-Doo - Una estada entre vampirs
tancar

Una estada entre vampirs

L'Scooby-Doo i companyia han anat a l'Illa de la Calavera a veure la Lisa Banoh, una amiga seva que està a punt de fer els 18 anys i d'heretar l'hotel de l'illa, un hotel que tothom diu que està encantat. La visita inesperada d'un vampir farà pensar als nostres amics que la Lisa podria venir d'una família de vampirs! Pot ser que sigui veritat?!

20:36 Scooby-Doo, on ets? - EL FANTASMA DE LA NEU
tancar

EL FANTASMA DE LA NEU

Tot tornant de pescar, l'Scooby-Doo i companyia han agafat una drecera i han anat a parar a un pantà molt tenebrós. Més tard, un zombi els ha indicat el camí, i han acabat descobrint que el zombi el va fer tornar a la vida una vella bruixa a base de màgia i vudú. Ara, en Zeb i en Zeek són els únics que volten pel pantà. Quin misteri, oi, tot plegat?!

21:03 Tom i Jerry - El ressopó
21:11 Tom i Jerry - El ratolí abandonat
21:18 Bugs Bunny i els seus amics - Conill cada dilluns
21:25 Tom i Jerry - Amenaça en miniatura
06:01 mic 3
06:01 La vaca Connie - La flor de cactus
06:08 Megaminimals - On és l'esmorzar?
06:15 Megaminimals - La Gimcana
06:21 Megaminimals - L'espantapingüins
06:27 La Lua i el món - la Lua ajuda
06:35 Inuyasha - La Kagome, en Miroku i la Sango, en perill de mort!
tancar

La Kagome, en Miroku i la Sango, en perill de mort!

L'Inuyasha arriba al temple, on la Kagome i els altres es troben sota la influència de l'encanteri d'en Renkotsu, que explica que és un membre de l'Escamot dels set fantasmes ressucitats i cala foc al temple. En Myoga, que ha aparegut per allà, és a temps d'avisar en Shippo i la Kagome, que continuen lluitant entre la vida i la mort a causa del verí. L'Inuyasha acaba definitivament amb el dimoni Ginkotsu i es posa a buscar la Kagome entre les flames.

06:57 Inuyasha - L'Inuyasha mostra les seves llàgrimes per primera vegada
tancar

L'Inuyasha mostra les seves llàgrimes per primera vegada

L'Inuyasha intenta desesperadament que els seus amics sobrevisquin al verí. En Myoga ho aconsegueix, i l'Inuyasha s'emociona d'allò més. En Koga acusa l'Inuyasha de posar la vida de la Kagome en perill, i la cosa gairebé acaba en un duel. Mentrestant, la sacerdotessa Kikyo descobreix un dels fragments de l'Esfera dels quatre esperits en poder d'un metge misteriós.

Progrmació BD ....
21:38 Bola de drac Z - La bola genki supergegant! Aquesta és la meva última carta!
tancar

La bola genki supergegant! Aquesta és la meva última carta!

Una vegada més, una visió ajuda en Son Goku a salvar-se de les profunditats de la desesperació. Aquesta vegada, en Vegeta, des de la tomba, donarà esperança al guerrer de l'espai, però quan el renovat Son Goku s'adona que és inútil continuar la batalla contra en Freezer, és quan fa servir la seva última carta: la bola genki supergegant.

22:08 Bola de drac Z - Aprofita aquesta avinentesa! L'atac suïcida d'en Cor Petit!
tancar

Aprofita aquesta avinentesa! L'atac suïcida d'en Cor Petit!

L'arribada de les forces especials del capità Gineu al planeta del Déu Kaito agafen per sorpresa en Iamxa, en Xaos i en Ten Shin Han. A Namek, en Cor Petit es veu obligat a dur a terme un atac suïcida per donar temps a en Son Goku de reunir prou energia per crear la bola genki supergegant amb la qual intentarà derrotar en Freezer.

22:34 Diaris de vampirs - Cap. 53 El ball de benvinguda
tancar

Cap. 53 El ball de benvinguda

Està tot a punt perquè comenci un Ball de Benvinguda de l'institut que podria suposar la fi del Klaus a mans d'en Mikael, l'assassí de vampirs, però la nit farà un gir ben surrealista quan en Klaus posi en marxa el seu últim pla.

23:16 The League of Gentlemen - Torna-te'n a casa, Geoff Tipps
23:44 The League of Gentlemen - Experiències amb la medusa
00:13 Misfits - T2E7 - Especial de Nadal
tancar

T2E7 - Especial de Nadal

El canal 3XL acomiada la segona temporada de la sèrie britànica Misfits amb un especial de Nadal. Els seguidors de Misfits no han de patir, perquè aquest comiat serà només temporal, ja que el canal 3XL emetrà, més endavant, la tercera temporada d'aquesta sèrie, premiada amb un Bafta l'any 2010 com a millor sèrie dramàtica de televisió.

01:00 Blog Europa - Cap. 96
tancar

Cap. 96

- Cardiff - La Sabina Pedrós i el dia de Sant David. Narcisos grocs, banderes de Gal·les, dracs vermells... surten al carrer per demostrar l'orgull patriòtic dels gal·lesos durant la diada nacional. Cada 1 de març, se celebra el Dia de Sant David, el patró de Gal·les, i per fer-ho no hi ha millor manera que exaltant els símbols i tradicions gal·leses com cap altre dia de l'any. - Gdansk - El Samir Fawaz i els trens. El 4 de març hi va haver l'accident ferroviari més greu de la història de Polònia. En aquest país, els trens encara són els de l'època comunista, vells, atrotinats i poc segurs. La celebració de l'Eurocopa de futbol aquest estiu ha impulsat moltes obres ferroviàries per facilitar els desplaçaments dels seguidors. Però tot apunta que no s'hi arribarà a temps. - Bordeus - L'Aida Fernández i els vins. Si alguna cosa tenen en comú Catalunya i Bordeus és que totes dues regions són terra de vins. Sovint, només en sabem diferenciar el color i la procedència, però ens perdem si ens parlen d'una degustació, dels tipus de raïm, o dels millors vins de la dècada. A Bordeus, però, podem aprendre de tot sobre el vins a les innombrables caves i "bars à vin" que hi ha. - Gent - L'Albert Carnicé i el Corder Místic. La Catedral de Gant guarda un dels tresors artístics més importants de la ciutat; "L'adoració del Corder Místic", dels germans Van Eyck. A pesar del seu gran valor, el políptic ha sofert tot tipus d'atacs, des de robatoris fins a motins de guerra, encapçalant el rànquing d'obres d'art més accidentades de la història. Però sens dubte, si un d'aquests robatoris es especialment recordat a la ciutat és el del misteriós D.U.A., que va robar el panell dels "Jutges Justos", que encara avui no s'ha trobat.

01:19 One piece - Marxem de Water 7. El viril acabament del duel de l'Usopp
tancar

Marxem de Water 7. El viril acabament del duel de l'Usopp

Amb en Franky a bord i atacats pel vicealmirall Garp, els Pirates del Barret de Palla es disposen a abandonar Water 7 enmig de les canonades de l'Armada. D'altra banda, després del duel entre l'Usopp i en Ruffy, en Zoro intenta convèncer el capità dels pirates que ha de mantenir la seva dignitat i abandonar l'Usopp, que ara ha deixat clar que vol tornar amb la tripulació.

01:45 Cowboy bebop - L'AUTÈNTIC FOLK BLUES (II)
tancar

L'AUTÈNTIC FOLK BLUES (II)

Spike convenç Giulia que se'n vagi amb ell i oblidi el passat per sempre. Però Bishas, el seu antic amic, no està disposat a tolerar-ho. Spike i Giulia afronten el perill més gran de la seva vida.

02:17 Doctor Who - La invasió de Nadal
tancar

La invasió de Nadal

Jackie Tyler és a casa ultimant els preparatius de les festes de Nadal. Dubta si la seva filla Rose arribarà a temps quan sent el brunzit familiar del TARDIS. Mickey, capficat en la feina, també el sent. Corren ràpidament cap a fora just per no perdre's un aterratge d'emergència gloriós i caòtic. S'obren les portes i, per gran alegria seva, apareix Rose... amb un foraster. Passa que no és un foraster, és el Doctor.

03:21 El nan roig - Cap. 25 L'holonau
03:48 El nan roig - Cap. 26 L'inquisidor
04:16 APM? Extra - + info
tancar

+ info

L'"APM? Extra" traurà a la llum l'àlbum de fotos d'un dels presentadors més guapos de la televisió: Jorge Fernández, un ex Míster Espanya reciclat a fer de presentador i actualment conductor del concurs "La ruleta de la suerte". Més continguts del programa són un capítol inèdit de la sèrie infantil "Pepa la porqueta"; el concurs de TV3 "El calp", una versió "APM?" d'"El talb"; la recuperació del clàssic de la televisió "Amor a primera vista", amb els fracassos amorosos més flagrants de la televisió, i alguns dels millors moments del concurs "Ahora caigo".

04:58 Blog Europa - Cap. 96
tancar

Cap. 96

- Cardiff - La Sabina Pedrós i el dia de Sant David. Narcisos grocs, banderes de Gal·les, dracs vermells... surten al carrer per demostrar l'orgull patriòtic dels gal·lesos durant la diada nacional. Cada 1 de març, se celebra el Dia de Sant David, el patró de Gal·les, i per fer-ho no hi ha millor manera que exaltant els símbols i tradicions gal·leses com cap altre dia de l'any. - Gdansk - El Samir Fawaz i els trens. El 4 de març hi va haver l'accident ferroviari més greu de la història de Polònia. En aquest país, els trens encara són els de l'època comunista, vells, atrotinats i poc segurs. La celebració de l'Eurocopa de futbol aquest estiu ha impulsat moltes obres ferroviàries per facilitar els desplaçaments dels seguidors. Però tot apunta que no s'hi arribarà a temps. - Bordeus - L'Aida Fernández i els vins. Si alguna cosa tenen en comú Catalunya i Bordeus és que totes dues regions són terra de vins. Sovint, només en sabem diferenciar el color i la procedència, però ens perdem si ens parlen d'una degustació, dels tipus de raïm, o dels millors vins de la dècada. A Bordeus, però, podem aprendre de tot sobre el vins a les innombrables caves i "bars à vin" que hi ha. - Gent - L'Albert Carnicé i el Corder Místic. La Catedral de Gant guarda un dels tresors artístics més importants de la ciutat; "L'adoració del Corder Místic", dels germans Van Eyck. A pesar del seu gran valor, el políptic ha sofert tot tipus d'atacs, des de robatoris fins a motins de guerra, encapçalant el rànquing d'obres d'art més accidentades de la història. Però sens dubte, si un d'aquests robatoris es especialment recordat a la ciutat és el del misteriós D.U.A., que va robar el panell dels "Jutges Justos", que encara avui no s'ha trobat.

05:16 Benvinguts a Patatamón ! - Que vas restreta, potser?
tancar

Que vas restreta, potser?

La Ramona està contenta perquè li han pagat un bon grapat d'euros, fent d'actriu en un espot de llexiu a la tele. De sobte, sona el timbre de l'entrada de la casa, i quan la Ramona comprova qui ha trucat, caurà a terra desmaiada.

05:29 Crackòvia - Cap. 140 Crackòvia
tancar

Cap. 140 Crackòvia

A "Crackòvia", la final de la Copa del Rei és la protagonista. En un futur pròxim, el rei Joan Carles (Toni Albà) explica als seus néts com va anar l'última final de copa que va portar el seu nom i com va aconseguir estalviar-se una xiulada. Es reviuran els millors moments de la final entre Barça i Athletic a peu de gespa i a les banquetes, amb el duel entre Pep Guardiola (Pep Plaza) i Marcelo Bielsa (Carlos Latre). A les portes de l'estadi, Joan Laporta (Queco Novell) aprofita la concurrència de seguidors del Barça per predicar el seu missatge sobre l'apocalipsi blaugrana. I una vegada més, Josep Lluís Núñez (Carlos Latre) i Joan Gaspart (Pep Plaza) intenten entrar al camp sense pagar. El programa descobreix el vídeo que ha preparat Pep Guardiola (Pep Plaza) per a Tito Vilanova (Xavi Serrano), en què intenta explicar-li quin és el protocol que s'ha de seguir per entrenar el Barça.