Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 3xl 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

Avui entrevistem Ferran Mascarell, conseller de cultura. Parlem del català de l'any amb Pilar Rahola. Veurem que el 80 per cent de les malalties infeccioses arriba per les mans i parlem amb el Ramon Folch i la Soledad Roman, directora fundació Roger Torné, sobre l'asma, una patologia que fa la vida molt difícil. El cara a cara girarà sobre els abusos sexuals a menors i sobre si haurien o no de prescriure.

13:18 Bocamoll
14:00 Telenotícies comarques
14:23 El medi ambient - Polissons agrícoles
tancar

Polissons agrícoles

El comerç mundial ens ha permès de tenir a l'abast productes agrícoles de tot el món. Però juntament amb els conreus o les plantes ornamentals, hem importat també uns polissons no desitjats: es tracta de les plagues agrícoles i de jardins.

14:30 Telenotícies migdia
15:35 Cuines - Tataki de carn de bou
15:48 La Riera - Cap. 281 La gelosia d'en Toni
tancar

Cap. 281 La gelosia d'en Toni

Si era la seva intenció, se n'ha sortit, perquè en Toni se sent molt gelós pel fet que la Mercè es presentés ahir a sopar amb en Domènec. La nova organització a la cuina fa que en Carlos se senti culpable. En Joan i en Lluís tornen a sortir de festa, i a la Irene no li fa cap gràcia. Han de parlar seriosament. Descobrirem l'abast del problema de la Jordina i veurem la seva fugida endavant. I la Mercè i en Sergi parlen de parelles en crisi.

16:41 Divendres - + info
tancar

+ info

L'últim dia abans de la campanya electoral, intentarem saber quin és el perfil del candidat a les eleccions municipals, i les diferències amb altres comicis. Ho analitzarem amb Jordi Barbeta, Manel Cuyàs, Lluís Pastor i Toni Aira. A Vilassar de Mar coneixerem Xavier Valbuena, un discapacitat que va descobrir el pol sud; ens explicarà la seva singular experiència.

18:29 Julie Lescaut - La Julie a París
20:16 Esport Club
20:37 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dijous farem un vol per Andorra amb Cori Calero, per trobar l'essència de la manera de viure d'abans de la construcció de les estacions d'esquí, dels grans centres comercials, de l'asfalt i del totxo. Visitarem poblets de camins empedrats i fortificacions medievals, i entrarem en una casa que ens remuntarà al passat de l'Andorra rural.

21:00 Telenotícies vespre
21:50 Polònia - Temporada 2010-2011
tancar

Temporada 2010-2011

Zapatero rep un regal molt especial, tot i que potser no és el que sembla. Quina sorpresa s'amaga dins el cavall? Qui té motius per fer un regal com aquest al president espanyol? D'altra banda, el conseller Boi Ruiz i el doctor Caparrós posen en pràctica noves mesures per retallar la sanitat pública i els metges surten a manifestar-se a la seva manera. Mentrestant, Xavier Trias, a punt de començar la campanya de les municipals, veu com les retallades del govern l'afecten.

22:32 Banda Ampla - + info
tancar

+ info

Els secretaris generals d'UGT i CCOO de Catalunya, Josep Maria Àlvarez i Joan Carles Gallego, participaran aquesta nit a "Banda ampla", el debat ciutadà de TV3, que avui tractarà sobre el paper dels sindicats al segle XXI. Just després de la manifestació de l'1 de Maig, el programa es plantejarà si els sindicats responen a les necessitats actuals dels treballadors. En aquest context de crisi i atur, els defensen a tots igual?

23:59 Notícies 3/24
00:25 Julie Lescaut - La Julie a París
01:53 Jazz a l'estudi - Diego Amador
02:52 Jazz a l'estudi - Jordi Rossy
03:52 Divendres - + info
tancar

+ info

L'últim dia abans de la campanya electoral, intentarem saber quin és el perfil del candidat a les eleccions municipals, i les diferències amb altres comicis. Ho analitzarem amb Jordi Barbeta, Manel Cuyàs, Lluís Pastor i Toni Aira. A Vilassar de Mar coneixerem Xavier Valbuena, un discapacitat que va descobrir el pol sud; ens explicarà la seva singular experiència.

06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Enciclopèdia breu - Ròmul Augústul
07:08 Animals extraordinaris
07:33 Tendències - + info
tancar

+ info

No fa pas tant que una marca de disseny podia garantir l'exclusivitat. Tanmateix, el màrqueting de masses que s'ha fet dels articles de luxe ha disparat l'interès per l'extravagància. Cada vegada més, els consumidors benestants demanen objectes no només ben treballats, sinó també únics. Tornen les coses fetes a mida i amb més força que mai.

07:59 Descobrir el món - L'Egipte faraònic
08:51 Extremadura des de l'aire - Monfragüe, on les coses saben què volen
tancar

Monfragüe, on les coses saben què volen

09:18 Guies de butxaca - Berlín
09:28 L'Ebre, camins d'aigua - Cap. 1 De Fontibre a Miranda de Ebro
tancar

Cap. 1 De Fontibre a Miranda de Ebro

En aquest primer capítol veurem el lloc on neix l'Ebre i el recorregut que fa per terres càntabres. Tot just després de néixer, les aigües del riu queden estancades en el gran embassament de l'Ebre, prop de Reinosa. Fins a les Conchas de Haro, el riu lluita per obrir-se camí cap a terres més planes a través d'una successió de magnífics canyons o congostos, alguns de molt profunds, com els de Tudanca, Valdenoceda o Cereceda.

10:03 Segle XX - El príncep favorit de Hitler
tancar

El príncep favorit de Hitler

El príncep Charles Edward, segon duc d'Albany i últim nét de la reina Victòria. Criat com un príncep anglès enmig dels esplendors de la Belle Époque, el destí li va fer una pirueta l'any 1900. El seu oncle Alfred I, duc de Saxònia-Coburg-Gotha, va morir sense descendència, i la reina Victòria ordenà a aquell adolescent de 16 anys que canviés de país i de llengua per ocupar el tron del petit Estat alemany.

10:53 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

La Umayya Abu-Hanna és una palestina nascuda a Israel que fa 25 anys que viu a Finlàndia. És periodista, i actualment treballa de coordinadora cultural al museu estatal d'art de Hèlsinki. A Finlàndia es va fer famosa perquè va ser la primera estrangera que va presentar un programa d'actualitat a la televisió. Li van donar la feina perquè hi aportava un punt d'exotisme i la va perdre pel mateix motiu: l'audiència finesa no estava disposada a acceptar que una estrangera parlés dels problemes de Finlàndia. Ara, professionalment se'n surt molt bé, però afectivament no ha estat capaç de trobar una relació duradora. Tot i això, ha decidit que tindrà una família i està esperant rebre en adopció una criatura de l'Àfrica del Sud.

11:09 60 minuts - Un viatge a través de l'infern
12:00 Què en sabem del menjar? - El pastís salat
12:30 La meva cuina grega
12:56 Salvar el linx - Salvar el linx
tancar

Salvar el linx

Encara queden racons privilegiats on la natura segueix el seu curs, però... què passa quan l'activitat humana incontrolada modifica aquests espais? Diferents espècies estan en perill d'extinció, com és el cas del linx ibèric, el felí més amenaçat del planeta. En l'actualitat només en queden uns cent cinquanta exemplars en llibertat, i menys del 10% són femelles en edat reproductiva.

13:45 Els 60 animals més perillosos del món - Els descartats
14:14 A fons - Namibia
14:38 Batecs de natura - Una visita al CRARC
14:56 Ciència bàsica - Sol i mar
15:27 ExperiMental - + info
tancar

+ info

Al vostre gos li agrada mirar la tele? Oi que té el nas curt? Avui us demostrarem per què els gossos amb el nas llarg veuen un món completament diferent que els gossos xatos. Descobrirem que l'heli no millora el so de les gaites i explicarem per què el fred ens fa venir ganes d'anar al lavabo. Sabeu que podeu menjar més i a la vegada perdre pes? La cosa té trampa, és clar: hauríeu de viure en un entorn sense gèrmens.

15:54 Retorn al país de les ànimes - Retorn al país de les ànimes
tancar

Retorn al país de les ànimes

Entrat el segle XXI, les savieses ancestrals lluiten per sobreviure en un món hostil i canviant. Al sud-est de Costa d'Ivori, entre els Akan, algunes comunitats continuen mantenint el contacte amb les forces de la natura i els esperits a través dels komian o sacerdots animistes que, en estat de trànsit, són posseïts pels genis del bosc i de l'aigua.

17:00 El documental - 08001
tancar

08001

Instantània de les persones que viuen al barri del Raval de Barcelona: gent de negocis, propietaris de gal·leries, immigrants, artistes de carrer, treballadors de la construcció, turistes, associacions creant de xarxes socials entre les diferents cultures, etc. Totes aquestes històries es combinen en un dia al Raval, en que la situació de la càmera canvia i per tant la perspectiva al llarg del temps, també acompanyant la gent en el seu dia a dia.

17:56 Signes del temps reportatges - Banca Ètica
18:02 Generació Digital - Òscar Dalmau
18:29 Taller - Pa sense sostre
tancar

Pa sense sostre

A causa de la crisi econòmica produïda a principis del 2009, ha augmentat el nombre de ciutadans que es veuen en la situació de viure al carrer i han d'acudir a centres socials per poder subsistir en la societat. Això no seria possible sense l'ajuda desinteressada d'una sèrie de persones que es preocupen per combatre aquesta situació. Alguns d'aquests centres es converteixen en veritables refugis on trobar menjar, roba i una dutxa.

18:56 City folk (versió curta) - + info
tancar

+ info

En Topias Aro té 37 anys i és una d'aquelles persones que estan decidides a seguir el seu propi camí en la vida. Diu que és un "llop solitari", perquè malgrat que té un caràcter sociable, no té mai la sensació de pertànyer a un grup determinat de persones. A en Topias li agrada estar ocupat, i rarament es queda a casa perquè troba que a fora hi passen coses molt interessants. Té dues feines: una de bidell, i una altra d'osteòpata. És un sanador i segueix un règim vegetarià, però no li agrada gens cuinar per ell mateix. En Topias està content amb la vida que porta i no creu que s'arribi a adaptar mai a dur una vida familiar convencional, però encara confia que acabarà trobant una ànima bessona amb qui compartir la vida.

19:08 Bestiari il·lustrat - + info
tancar

+ info

Trobar un bon pis a un preu raonable és una de les grans gestes dels nostres dies. Ni Kafka convertit en escarabat va conèixer els patiments de submergir-se en la secció immobiliària de qualsevol diari. Avui busquem pis per a l'actor catalanoalemany Daniel Brühl. El Daniel no sap que hem demanat ajuda a algunes bèsties de la ciutat: el director de cinema Kike Maíllo; Marc Rodríguez, actor de teatre.

19:37 Catalunya des del mar - Catalunya des del mar
tancar

Catalunya des del mar

Onzè dia de navegació: des de Cambrils fins a Sant Jordi d'Alfama. Un passeig per àmplies platges de sorra fina i aigües netes.

20:05 Què en sabem del menjar? - El pastís salat
20:35 La meva cuina grega
21:00 La Riera - Cap. 281 La gelosia d'en Toni
tancar

Cap. 281 La gelosia d'en Toni

Si era la seva intenció, se n'ha sortit, perquè en Toni se sent molt gelós pel fet que la Mercè es presentés ahir a sopar amb en Domènec. La nova organització a la cuina fa que en Carlos se senti culpable. En Joan i en Lluís tornen a sortir de festa, i a la Irene no li fa cap gràcia. Han de parlar seriosament. Descobrirem l'abast del problema de la Jordina i veurem la seva fugida endavant. I la Mercè i en Sergi parlen de parelles en crisi.

21:45 Espai Terra 33 - Espai Terra 33 - Dijous 12 de maig
tancar

Espai Terra 33 - Dijous 12 de maig

Tomàs Molina presenta "Espai Terra 33", un recull dels millors reportatges emesos durant la setmana. Recordarem un trist aniversari: els vint-i-cinc anys de l'accident nuclear de Txernòbil, fent un repàs del mapa actual de l'energia nuclear, ara ben viu a causa del recent accident de la central nuclear de Fukushima, al Japó. També sortirem a navegar amb Cori Calero i més de 300 vaixells.

22:08 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a Cinema 3 veurem a Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz i Francis Lawrence en la presentació a Barcelona d'"Agua para elefantes", el reportatge sobre "Carta blanca", l'última pel·lícula dels germans Farrelly, Daniel Stamm, director d'"El último exorcismo" parla de la seva pel·lícula en una entrevista amb Cinema 3 i reportatge sobre "Rompecabezas", de Natalia Smirnoff.

22:41 Pel·lícula - Tot està il·luminat
tancar

Tot està il·luminat

Un jove jueu americà viatja cap a Ucraïna per tal de trobar una dona que va salvar el seu avi quan els nazis van entrar al poble on vivia. El jove vol recuperar les arrels familiars però el viatge per a ell esdevé, a més, una aventura surrealista i fantàstica on tot un seguit de personatges estrambòtics l'acompanyen

00:21 Ciència i islam - L'imperi de la raó
01:22 Descobrir el món - L'Egipte faraònic
02:12 Extremadura des de l'aire - Monfragüe, on les coses saben què volen
tancar

Monfragüe, on les coses saben què volen

02:37 Guies de butxaca - Berlín
02:45 Espai Terra 33 - Espai Terra 33 - Dijous 12 de maig
tancar

Espai Terra 33 - Dijous 12 de maig

Tomàs Molina presenta "Espai Terra 33", un recull dels millors reportatges emesos durant la setmana. Recordarem un trist aniversari: els vint-i-cinc anys de l'accident nuclear de Txernòbil, fent un repàs del mapa actual de l'energia nuclear, ara ben viu a causa del recent accident de la central nuclear de Fukushima, al Japó. També sortirem a navegar amb Cori Calero i més de 300 vaixells.

03:06 Cinema 3 - + info
tancar

+ info

Aquesta setmana a Cinema 3 veurem a Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz i Francis Lawrence en la presentació a Barcelona d'"Agua para elefantes", el reportatge sobre "Carta blanca", l'última pel·lícula dels germans Farrelly, Daniel Stamm, director d'"El último exorcismo" parla de la seva pel·lícula en una entrevista amb Cinema 3 i reportatge sobre "Rompecabezas", de Natalia Smirnoff.

03:32 Els rius i la vida - El Mississippi
04:24 Animals extraordinaris
04:47 Tendències - + info
tancar

+ info

No fa pas tant que una marca de disseny podia garantir l'exclusivitat. Tanmateix, el màrqueting de masses que s'ha fet dels articles de luxe ha disparat l'interès per l'extravagància. Cada vegada més, els consumidors benestants demanen objectes no només ben treballats, sinó també únics. Tornen les coses fetes a mida i amb més força que mai.

05:12 A fons - Namibia
05:35 RITMES
05:35 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips - LES TRÈS BIEN ENSEMBLE: Sahara
06:02 Ritmes.clips - GOSSOS: Condemnats
06:07 Els rius i la vida - El Mississippi
Progrmació BD ....
07:27 El xai Shaun - Quic-quiri-Shaun!
07:34 El xai Shaun - L'entrenament d'en Bitzer
07:41 El xai Shaun - Els testos s'asssemblen a les olles
07:53 Doraemon - L'examinador d'espais tancats/el satèl·lit...
08:17 Doraemon - Els punys que s'hi tornen / un bany a l'espai
08:44 Els padrins màgics - + info
tancar

+ info

Amb la intenció de fer que el treball de microbiologia sigui més interessant, els padrins màgics han convertit en Timmy en un organisme tan petit que és capaç d'entrevistar protozous, gèrmens i altres formes de vida microscòpiques. Tot seguit la Vicky, sense adonar-se'n, s'ha cruspit en Cosmo i la Wanda. Comença l'operació rescat a l'interior del cos de la cangur!

09:00 mic 3
09:00 Els cap de drap - Juguem a fet i amagar
09:08 Pepa, la porqueta - Anem a acampar
09:16 Bob, el manetes - El Golut ho sap tot
09:26 Bob, el manetes - La Panxona dorm fora
09:38 Bob, el manetes - Pansit, l'estrella
09:48 Bob, el manetes - El salze del Samso
09:59 Pingu - Un missatge en una ampolla
10:04 Pingu - En Pingu té una idea
10:09 Pingu - En Pingu i el gerro trencat
10:14 L'hora del Timmy - El Timmy vol el barret
10:25 L'hora del Timmy - Al Timmy li agrada el blau
10:35 L'hora del Timmy - El Timmy juga a futbol
10:48 Els Teletubbies - El dinar de la germana petita
11:10 Els Teletubbies - El pit-roig
11:32 Pat i Stan - Cap. 113 Crits
11:35 El xai Shaun - En Shaun ho soluciona
11:42 El xai Shaun - A la vora del foc
11:49 El xai Shaun - Comença el joc
tancar

Comença el joc

El xai Shaun s'acaba de trobar una col que ha caigut d'un camió que passava per la granja. Serà ideal per fer un partit de futbol! Amb tot el ramat hi ha jugadors de sobres! I de ganes, no els en falten! Apa, doncs, que comenci el joc! Llàstima que els porquets trapelles estan decidits a engegar-ho tot a rodar...

12:01 Tom i Jerry - El gatet enginyós
12:08 Tom i Jerry - Guerra ultramoderna
12:14 Tom i Jerry - El ratolí invisible
12:20 Tom i Jerry - El vell ballarí d'en tom
12:27 El xou de Tom i Jerry - No és cap pícnic / Peus grossos / La gran carrera de lanxes
12:54 Bugs Bunny - Un conill director d'orquestra
13:00 Bugs Bunny - El conill i la mongetera
13:07 Bugs Bunny - Un conill amb problemes
13:13 Bugs Bunny - Conill embruixat
13:20 Bugs Bunny - El conill de Bunker Hill
13:30 Els pingüins de Madagascar - Vigília de Nadal accidentada
tancar

Vigília de Nadal accidentada

Cada any, el zoo de Central Park tanca des de la vigília de Nadal fins al matí del 26 de desembre. Els animals aprofiten l'absència d'humans per organitzar una gran festa pels fills de les famílies animals, una activitat que anomenen Nen-Nadal. Aquest any, però, el rei Julien està decidit a saltar-se la tradició... i vés a saber com pot acabar!

13:56 Els pingüins de Madagascar - El pinguzombi / Operació Fiblada
tancar

El pinguzombi / Operació Fiblada

Avui el Capità ha hagut d'anar al veterinari i la resta de pingüins, per error, han acabat convençuts que s'ha convertit en un zombi. Com s'ho farà ara per demostrar-los que no és un monstre?! Més tard, els pingüins s'hauran de desfer d'un niu de vespes que s'ha instal·lat a l'entrada del zoo abans que arribi el primer bus de nens... i sense que els piquin!

14:24 Els Dalton - Els Dalton es retoquen la cara
14:32 Els Dalton - El codi Dalton
14:38 Els Dalton - Una gran amistat
14:45 Els Dalton - El passadís secret
14:55 Un drama total d'illa - Per jugar s'ha de patir
tancar

Per jugar s'ha de patir

Avui es dissolen els equips i ara els campistes s'han de buscar la vida. A més, per afegir una mica més de drama al còctel, tornen l'Izzy i l'Eva per demanda popular i amb ganes de divertir-se! En el repte de "Per jugar s'ha de patir", els participants patiran abusos de tota mena. Qui serà capaç de fer passar un ós per la perruqueria de les piranyes i aconseguir la immunitat?!

15:16 Un drama total d'illa - Busca i vés amb compte
tancar

Busca i vés amb compte

Avui els nostres herois hauran de jugar a la Recerca del Tresor, però en lloc de buscar el botí hauran de trobar les claus que obren el cofre, amagades en llocs que els obligaran a jugar-se la vida! Qui serà el pròxim campista que passarà pel Moll de la Vergonya? Qui perdrà la calma? Qui es quedarà sense dinar?! Aviat ho sabrem!

15:40 Doraemon - La màquina d'escriure automàtica / L'espècia atraugats
16:02 Doraemon - El pin que fa realitat les mentides / El televisor gran de 3D
16:23 Pat i Stan - Cap. 115 Bombolles
16:28 Els barrufets - L'ultim encanteri del gran barrufet
16:51 Els barrufets - L'àlbum de família del gran barrufet
17:14 mic 3
17:14 Bob, el manetes - El Llampec, repartidor d'algues
17:24 Pingu - En Pingu vol volar
17:31 Chiro
17:41 La Lua i el món - Volem diners !
tancar

Volem diners !

La Lua i el Demi s volen comprar unes pistoles d'aigua supersòniques, però no tenen ni un cèntim. Ha arribat l'hora de muntar un negoci!

17:44 La Lua i el món - Fes-me un petó!
tancar

Fes-me un petó!

Tipa d'haver de fer petons a tothom i a tota hora, la Lua decideix que ja n'hi ha prou. Però, de vegades, val més un petonet que una medecina.

17:49 mic 3
17:49 L'hora del Timmy - El Timmy està de pega
18:06 Una mà de contes - El flautista d'Hamelín
tancar

El flautista d'Hamelín

Fa moltíssims anys, els carrers de la ciutat alemanya d'Hamelín van despertar amb una desagradable sorpresa: a tot arreu hi havia rates! Espantats, van prometre un valuós premi a qui aconseguís fer-les fora. I qui ho va fer? Doncs un flautista, que les va hipnotitzar amb la seva música. Les rates el van seguir fins al riu...

18:16 La Betty atòmica - Un braçalet molt sol.licitat (Primera part) / Un braçalet molt sol.licitat (Segona part)
18:42 Marsupilami - Els Marsupilamis i els gautxos
tancar

Els Marsupilamis i els gautxos

En Ben Astruc, un contrabandista molt perillós, ha aconseguit adormir tota la família marsupilami amb un sedant i els ha carregat dins d'una bossa dalt d'una avioneta. En ple vol, perd el control i la bossa va a parar a la Pampa, on la Marsu s'enamora d'un gautxo. És gelós el Marsupilami...?

19:06 Marsupilami - El Marsupilami fa una amiga
tancar

El Marsupilami fa una amiga

La Victòria, la filla consentida d'en Pau Regal, el baró de les joguines, ha de tenir un marsupilami al preu que sigui. L'Odile, la mainadera, captura el nostre amic, que s'entén a la perfecció amb la Victòria. Són capaços de destrossar tantes coses junts! I si fugen a la selva...?

19:30 Info k
19:46 En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan - + info
tancar

+ info

Aquesta vegada el malvat doctor Phibes té planejat de destruir tota la selva amazònica per cultivar una planta que l'ha de fer immortal. En Shaggy i l'Scooby-Doo es faran amics d'una colla de titis molt especials que els ajudaran a aturar les excavadores del seu enemic. Però compte amb els caçadors furtius! Poden arribar a ser molt perillosos!

20:13 Els pingüins de Madagascar - La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç
tancar

La bondat recompensada / L'ós rentador de l'antifaç

A contracor, en Rico ha acabat regalant la seva nina a una nena. El Recluta li ha assegurat que quan fas una bona obra, a canvi sempre tens una recompensa. Com ara que et capturi l'Agent X?! Més tard, els pingüins capturaran un ós rentador que es dedicava a robar el menjar dels animals del zoo. Pot ser que ho fes per donar-lo als animals del parc que passen gana?!

20:40 Tom i Jerry - Amenaça en miniatura
20:45 Tom i Jerry - El gat mecànic
20:52 Tom i Jerry - Riu bé qui riu darrer
21:00 Tom i Jerry - Llevant àncores
21:06 El xou de Tom i Jerry - El castell encantat / Un ós perillós / La bruixa voladora
06:01 mic 3
06:01 La ciutat dels poppets - El ball dels Naka-Naka
06:13 Megaminimals - El tobogan
06:19 Tork - El gegant del bosc
06:26 Tork - Quina picor!
06:34 La legió de superherois - + info
tancar

+ info

Unes microfissures als relés de potència del Brainy li han provocat una sobrecàrrega i han fet que el seu coeficient d'intel·ligència hagi començat a baixar en picat. Per revertir l'efecte, l'han d'exposar a una dosi alta de radiació de zoònium, un material que només es troba a Zoon, el planeta més inhòspit de la galàxia. Hi acompanyes el Superman i el Llop Gris?!

06:59 Els barrufets - El tren dels barrufets / El llibre de bromes
Progrmació BD ....
21:30 One piece - La Vivi explica la seva aventura
21:57 The inbetweeners - Cap. 14 The Gig and the girlfriend
22:27 Breaking bad - Cap. 2 El gat és al sac...
tancar

Cap. 2 El gat és al sac...

El primer tracte fracassa i fa que Walt i Jesse s'hagin de desfer de dos cadàvers mentre Skyler sospita que el seu marit en porta alguna de cap. Dirigit per: Adam Bernstein Escrit per: Vince Gilligan

23:21 Lo Cartanyà - Cancun
tancar

Cancun

Arriba el Quimet, un cosí del Cartanyà, per anunciar que es casa. La sorpresa és majúscula a la casa dels Cartanyà quan els presenta la seva parella i resulta que és un home. A partir d'aquest moment, tothom intenta mostrar la més absoluta normalitat davant d'aquesta situació, menys el Cartanyà, que de tant que exagera la normalitat, acaba fent creure a tothom que ell també és gai. La Tilda vol casar-se, però el Bardagí encara no creu que sigui el moment.

23:51 Lo Cartanyà - València
tancar

València

Com cada any, a la Festa Major del poble interpreten "Otel·lo". Però en aquesta edició, l'Anselmo, que és el director, no vol que la protagonitzi el Cartanyà. Aquest, contrariat, farà el que calgui per ser l'Otel·lo i, si no, evitar que tiri endavant el muntatge teatral.

00:28 El nan roig - Cap. 32 Digueu-me Legio
00:59 Traveler - Cap. 4 L'escapatòria
tancar

Cap. 4 L'escapatòria

Jay i Tyler segueixen el rastre de Will fins al seu poble natal, Deer Harbor, a Maine. Troben una dona que planejava escapar amb ell després de l'atemptat i també altres col·laboradors . La recerca, però, comportarà un perill mortal.L'FBI descobreix més proves del bombardeig a Nova York.

01:40 One piece - La Vivi explica la seva aventura
02:08 Eureka seven (v.o.s.)
02:32 Eureka seven (v.o.s.)
03:03 The inbetweeners - Cap. 14 The Gig and the girlfriend
03:31 Lo Cartanyà - Cancun
tancar

Cancun

Arriba el Quimet, un cosí del Cartanyà, per anunciar que es casa. La sorpresa és majúscula a la casa dels Cartanyà quan els presenta la seva parella i resulta que és un home. A partir d'aquest moment, tothom intenta mostrar la més absoluta normalitat davant d'aquesta situació, menys el Cartanyà, que de tant que exagera la normalitat, acaba fent creure a tothom que ell també és gai. La Tilda vol casar-se, però el Bardagí encara no creu que sigui el moment.

04:02 Lo Cartanyà - València
tancar

València

Com cada any, a la Festa Major del poble interpreten "Otel·lo". Però en aquesta edició, l'Anselmo, que és el director, no vol que la protagonitzi el Cartanyà. Aquest, contrariat, farà el que calgui per ser l'Otel·lo i, si no, evitar que tiri endavant el muntatge teatral.

04:37 El nan roig - Cap. 32 Digueu-me Legio
05:05 The inbetweeners - Cap. 14 The Gig and the girlfriend
05:30 Imp - Croquet
05:32 Imp - Macarrons
05:36 One piece - La Vivi explica la seva aventura