Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins - + info
tancar

+ info

ENTREVISTA Montserrat TURA, consellera de Justícia TERTÚLIA Joan Carles GALLEGO, secretari general CCOO Catalunya Josep M. ÁLVAREZ, secretari general UGT Catalunya Juanjo LÓPEZ BURNIOL Rafael NADAL José ANTICH CONNEXIÓ BARCELONA / POL MARSÀ Miguel Angel REMACHA, director de Rodalies Catalunya Lead: Segon dia de la vaga de maquinistes de Renfe CONNEXIÓ BARCELONA / POL MARSÀ Jordi ESCUDÉ, representant de SEMAF Lead: Segon dia de la vaga de maquinistes de Renfe Pedro CLARÓS, otorinolaringòleg i pres Fundació Clarós Lead: Una iniciativa mèdica solidària AVIS CASAL ROCK Armand BENEYTO, participant Casal Rock 2009 Josep M. MAS, participant Casal Rock Mertxe LAZARO, participant Casal Rock Lead: Trobada dels participants de les dues edicions de Casal Rock CONNEXIÓ SABADELL / MARTA CASAGOLDA Lead: Avui, proves de competències bàsiques a 6è de Primària Raul FELICES, ex torero Lead: "Catalunya taurina" Raquel MATEOS + REPOR Lead: La tala d'arbres a Barcelona Josep Lluís GALLEGO Lead: Cocaïna, fàrmacs i cosmètics, factors contaminants dels rius Maria Josep SOLER Lead: Elisabeth Hurley, venedora de banyadors per un dia DENÚNCIA / MAGDALENA OLIVER Josep Mª CLAUSELL, veí de l'escola "la Xinesca" Josep Anton SÁNCHEZ, veí de l'escola "la Xinesca" + REPOR ERNEST CAUHÉ Lead: Una escola provisional impedeix el pas dels veïns ACTUACIÓ BALLET DE MOSCÚ Lead: El ballet de Moscú al Teatre Coliseum

13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Objectiu tigre
tancar

Objectiu tigre

Al Parc Nacional de Bandhavgarh, a l'Índia central, cada dia, de bon matí, uns quants tot terrenys surten carregats de turistes amb un únic objectiu: veure un tigre en llibertat.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Gall del Penedès rostit amb carxofes i salsifís
15:50 La Riera - Cap. 78
tancar

Cap. 78

L'Ignasi serà conscient del joc de la Mercè. La Txell vol i dol amb en Joan. El desig contra el seny. I avui ho tastarà tot. La Mercè ha de quadrar el números que va deixar en Claudi. La Valeria es va encenent quan veu en Sergi i la Maribel treballant junts.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

És cert que només utilitzem un 10% del cervell? És cert que la muralla de la Xina es veu des de l'espai? Descobrirem la veritat sobre els grans mites de la ciència amb el biòleg Daniel Closa. El Berto Romero farà la seva secció de crítica de la crítica en presència d'un crític, Víctor Amela. A Tàrrega coneixerem l'ofici de lutier.

18:25 Les germanes McLeod - Cap. 188 A cavall regalat...
tancar

Cap. 188 A cavall regalat...

Mentre intenta resistir-se al Heath amb tots els mitjans, la Grace es planteja el seu futur a Drover's quan s'assabenta que la seva millor amiga ha mort. Mentrestant, en Patrick pateix una reacció que podria ser mortal després de ser mossegat per un llangardaix, en Marcus i el Heath discuteixen pel bestiar i la Moira fa la competència a la benzinera d'en Phil.

19:20 Rex - Cap. 12 Vull el cap de Beethoven
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 El partit - R. C. D. Mallorca - R. Madrid
00:05 Pel·lícula - Escolta la meva veu
tancar

Escolta la meva veu

Després de la mort del seu germà, una jove cantant anomenada Terri decideix marxar del seu poble per fer un curs d'estiu a l'Acadèmia d'Art Dramàtic de Los Angeles. La jove haurà d'adaptar-se a les dures exigències de l'escola i a l'estil de vida de la gran ciutat, totalment diferent al que ella està acostumada.

01:50 Divendres - + info
tancar

+ info

És cert que només utilitzem un 10% del cervell? És cert que la muralla de la Xina es veu des de l'espai? Descobrirem la veritat sobre els grans mites de la ciència amb el biòleg Daniel Closa. El Berto Romero farà la seva secció de crítica de la crítica en presència d'un crític, Víctor Amela. A Tàrrega coneixerem l'ofici de lutier.

03:30 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:00 Identitats - Montserrat Roig
08:00 Planeta Terra
08:00 Vida salvatge - + info
tancar

+ info

L'àguila és en si tot un compendi de disseny aeronàutic de la natura. És la mestressa del cel i domina extenses àrees on troba les preses. Quan n'ha detectat una, pot baixar en picat sobre ella guanyant velocitat i potència i atacar-la amb gran força. Aquesta tècnica li permet caçar preses més grans que ella mateixa. Cap altre predador pot caçar criatures tan variades com les àguiles.

08:48 Secrets de la natura - Els peixos arpa daurats: Els refugiats de l'escull
09:14 Viure Catalunya - Begur - Baix Empordà
09:25 El medi ambient
09:30 Horitzons
09:30 Els parcs nacionals dels Estats Units - Grand Canyon
10:15 El Coa: el riu dels mil gravats - El Coa: el riu dels mil gravats
tancar

El Coa: el riu dels mil gravats

La Unesco té catalogats una sèrie de barrancs de la ribera del riu Coa a Portugal on es troben un miler de pintures rupestres, totes a l'exterior. Aquest documental aprofita una oportunitat única: el moment que el govern va acceptar de baixar el nivell de l'aigua del riu Coa i va permetre que els investigadors estudiessin les meravelloses pintures que han estat sota l'aigua durant segles.

11:05 Art al carrer - Ciutat de Mèxic
tancar

Ciutat de Mèxic

Mèxic

11:35 L'Ànima del 33
11:40 Horitzons
11:40 Grans idees per a un petit planeta - La roba
12:10 RITMES
12:10 Ritmes cat
12:50 L'hora del lector - + info
tancar

+ info

Albert Serra i Francisco de Sert, comte de Sert, seran els convidats que conversaran amb Emili Manzano sobre el temps com a tema literari i artístic, a partir de l'ideari expressat per Marcel Proust en la seva obra magna, "A la recerca del temps perdut". D'aquesta manera, "L'hora del lector" s'afegeix al tema de La Setmana de TV3: "El valor del temps".

13:50 Sèniors - Cap. 4 Cada dia és nou
tancar

Cap. 4 Cada dia és nou

Tres històries humanes reflecteixen la idea que cada dia és nou i que s'ha de viure amb intensitat. La Carme ha superat dos càncers. Persona vital i alegre, aquesta veïna de Sant Antoni de Calonge dedica part del seu temps a l'horta que té a Sant Daniel. En Ramon ho té molt clar: "Sóc gran, però no em sento vell". El cos de bombers de Sant Andreu ha estat durant molts anys la segona família d'en Manel.

14:15 L'Ànima del 33
14:30 Planeta Terra
14:30 Euskal Herria: la mirada màgica - Pobles singulars
tancar

Pobles singulars

En aquest episodi descobrirem alguns dels pobles més singulars del País Basc, territoris que s'han hagut d'adaptar a la diversitat del relleu i del clima basc i que han adoptat formes i emplaçaments molt peculiars.

14:55 Animals sentinella - Alerta! Un terratrèmol
15:50 La natura des de dins - Els animals del Parc Nacional de Yellowstone
16:35 Secrets de la natura - La salamandra gegant del Japó: Un amfibi primitiu
17:05 L'Ànima del 33
17:15 60 minuts - La guerra del sushi
18:10 Horitzons
18:10 Secrets de cuina de la Ciutat Prohibida - Secrets de cuina de la Ciutat Prohibida
tancar

Secrets de cuina de la Ciutat Prohibida

La feina de Liu consisteix a alimentar dignataris xinesos i convidats d'honor en un dels palaus del govern. Ja fa més de quaranta anys que hi treballa, i ja havia servit Mao i la seva esposa durant les millors èpoques de la República Popular. A la seva taula s'hi han assegut caps d'estat de tot el món. Durant els últims anys, i amb l'aprovació del Partit, Liu s'ha dedicat a estudiar receptes de la cuina imperial als arxius de la Ciutat Prohibida.

19:00 Cànon Panorama - Biografies: Whoopi Goldberg
tancar

Biografies: Whoopi Goldberg

Es pot separar l¿obra d¿un artista de la seva vida? En el cas de Daniel Johnston és del tot impossible. Les sevs cançons les habiten dimonis, fantasmes i superherois de còmic com el Capità Amèrica. Perquè Daniel Johnston té greus transtorns de personalitat. I són aquests desordres els que donen forma a la seva obra. La segona part del documental ¿El diable i Daniel Johnston¿ arrenca l¿any 1988.

19:55 L'Ànima del 33
20:00 El Màster de TV3 - Mares en cadena
tancar

Mares en cadena

"Mares en cadena" / Deidré Dalmau, Ricard Garcia i Anna Solé. El reportatge reflecteix els problemes quotidians que genera la falta de conciliació familiar i laboral a les famílies amb fills, des de la visió de les mares immigrants. Dones que treballen en la cura dels nostres fills i alhora no saben què fer amb els seus. La cadena de solucions i problemes que provoca una situació cada cop més generalitzada i que condiciona la vida de milers de treballadores.

20:35 KM 0 - Km 0
21:00 La Riera - Cap. 78
tancar

Cap. 78

L'Ignasi serà conscient del joc de la Mercè. La Txell vol i dol amb en Joan. El desig contra el seny. I avui ho tastarà tot. La Mercè ha de quadrar el números que va deixar en Claudi. La Valeria es va encenent quan veu en Sergi i la Maribel treballant junts.

21:40 Loto 6/49
21:45 quèquicom - Cabell estimat cabell enyorat
tancar

Cabell estimat cabell enyorat

"Quèquicom" parlarà demà del cabell i la seva salut, de com mantenir la cabellera i, si es perd, com substituir els cabells perduts amb trasplantaments i implants. Amb el títol genèric "Cabell estimat, cabell enyorat", el programa científic del 33 oferirà diversos reportatges, entre els quals, una visita al dermatòleg del presentador de TV3 Xavier Coral, per saber si la calvície té remei, i els detalls d'una operació de trasplantament capil·lar. És bo rentar-se els cabells cada dia? Com s'han d'esbandir, eixugar i pentinar? Quan s'han de tallar? "Quèquicom" en dóna resposta i, a més, descobreix què els passa als cabells quan s'arrissen o s'estiren. Els cabells estan fets de queratina, una proteïna. Aquesta substància conté fibres que s'uneixen entre si per dos tipus d'enllaços químics: febles i forts. Els febles es trenquen amb la humitat, però es reconstrueixen en eixugar-se. Això fa que els cabells siguin totalment modelables quan es mullen i tendeixin a recuperar la forma original quan s'eixuguen. Quan es fa una permanent, es trenquen els enllaços forts que donen la forma definitiva a cada tipus de cabell amb un producte químic. Una vegada es dóna als cabells el pentinat desitjat, es creen nous enllaços forts amb un segon producte químic. Ara, la forma serà "permanent". Tot i això, aquests nous enllaços necessiten un temps per endurir-se. Per això, per no fer-los malbé, cal esperar 48 hores abans de rentar-se els cabells. El trasplantament, una opció alternativa a una píndola La resistència dels cabells és molt superior a la imaginada. El presentador del programa, Marc Boada, ho demostrarà amb una trena que utilitza per arrossegar un camió de set tones amb l'ajuda d'un altre vehicle de 400 cavalls. I és que un sol cabell pot suportar un pes de 68,2 grams, segons certifica un estudi encarregat per "Quèquicom". Per tant, és la calvície motiu de feblesa capil·lar? Els cabells dels calbs no s'han trencat, sinó que han caigut per culpa d'una mala fixació de l'arrel. El programa segueix el cas del presentador del programa de TV3 "Divendres", Xavier Coral, que és tractat pel dermatòleg Ramon Grimalt. Coral té alopècia androgenètica, la calvície més comuna entre els homes i que és hereditària. Actualment, la pèrdua de cabells té solució: una píndola que es va descobrir en observar que els eunucs, homes castrats de nens, no es quedaven mai calbs. Es va relacionar la pèrdua de cabell o alopècia amb la testosterona. Marc Boada explica com s'inhibeix aquesta hormona masculina perquè no afecti els cabells sense que això disminueixi la virilitat. Però hi ha gent que ja no és a temps de prendre's aquesta píndola i opta pel trasplantament de cabell. És el cas d'en Jesús Garcia, que es posa a la taula d'operacions perquè el doctor Alejandro Camps li extregui pèls del clatell per implantar-n'hi a les entrades. A "Quèquicom" s'explica per què no es perdrà aquest nou cabell: al pèl de la nuca no l'influeix la testosterona. I tot i canviar-lo de lloc, es manté insensible als efectes de l'hormona masculina. El creixement dels cabells té lloc en tres fases: l'anàgena, o de sortida a la superfície, la catàgena, on el pèl deixa de créixer, i la telògena o fase de caiguda. Els vasos sanguinis, però, són vitals perquè les tres fases es compleixin. Per això, en un trasplantament de cabell, l'operació només té èxit si aquest sistema de reg s'activa en la zona on s'ha implantat el pèl nou.

22:15 quèquicom - Neolítics a Banyoles
tancar

Neolítics a Banyoles

Com vivia un català ara fa 7000 anys? En el darrer capítol de la temporada de Quèquicom, Miquel Piris assisteix a un curs de supervivència a la Draga de Banyoles, el jaciment neolític més important de tota la península, de la mà de l'arqueòleg Antoni Palomo. El reportar aprèn a construir una cabana neolítica; a fer foc fent xocar dues pedres; a fer una falç, segar blat, fer la farina i finalment un pa tal i com ho van fer aquests primers pobladors del llac de Banyoles.

22:40 Valor afegit
23:10 Sputnik
00:05 RITMES
00:05 Ritmes concert - Bloc Party
tancar

Bloc Party

Els Bloc Party són ja, només amb tres discos, un fenomen supervendes dins el panorama britànic dels últims anys. Es van formar el 1998, i es tracta d'una banda que, partint de l'escena independent, han sabut arribar a un públic transversal gràcies a una interessant manera de gestionar melodies d'aparença alternativa, però de gran atractiu comercial.

00:45 El Màster de TV3 - Mares en cadena
tancar

Mares en cadena

"Mares en cadena" / Deidré Dalmau, Ricard Garcia i Anna Solé. El reportatge reflecteix els problemes quotidians que genera la falta de conciliació familiar i laboral a les famílies amb fills, des de la visió de les mares immigrants. Dones que treballen en la cura dels nostres fills i alhora no saben què fer amb els seus. La cadena de solucions i problemes que provoca una situació cada cop més generalitzada i que condiciona la vida de milers de treballadores.

01:15 Cànon Panorama - Biografies: Whoopi Goldberg
tancar

Biografies: Whoopi Goldberg

Es pot separar l¿obra d¿un artista de la seva vida? En el cas de Daniel Johnston és del tot impossible. Les sevs cançons les habiten dimonis, fantasmes i superherois de còmic com el Capità Amèrica. Perquè Daniel Johnston té greus transtorns de personalitat. I són aquests desordres els que donen forma a la seva obra. La segona part del documental ¿El diable i Daniel Johnston¿ arrenca l¿any 1988.

02:05 KM 0 - Km 0
02:30 quèquicom - Cabell estimat cabell enyorat
tancar

Cabell estimat cabell enyorat

"Quèquicom" parlarà demà del cabell i la seva salut, de com mantenir la cabellera i, si es perd, com substituir els cabells perduts amb trasplantaments i implants. Amb el títol genèric "Cabell estimat, cabell enyorat", el programa científic del 33 oferirà diversos reportatges, entre els quals, una visita al dermatòleg del presentador de TV3 Xavier Coral, per saber si la calvície té remei, i els detalls d'una operació de trasplantament capil·lar. És bo rentar-se els cabells cada dia? Com s'han d'esbandir, eixugar i pentinar? Quan s'han de tallar? "Quèquicom" en dóna resposta i, a més, descobreix què els passa als cabells quan s'arrissen o s'estiren. Els cabells estan fets de queratina, una proteïna. Aquesta substància conté fibres que s'uneixen entre si per dos tipus d'enllaços químics: febles i forts. Els febles es trenquen amb la humitat, però es reconstrueixen en eixugar-se. Això fa que els cabells siguin totalment modelables quan es mullen i tendeixin a recuperar la forma original quan s'eixuguen. Quan es fa una permanent, es trenquen els enllaços forts que donen la forma definitiva a cada tipus de cabell amb un producte químic. Una vegada es dóna als cabells el pentinat desitjat, es creen nous enllaços forts amb un segon producte químic. Ara, la forma serà "permanent". Tot i això, aquests nous enllaços necessiten un temps per endurir-se. Per això, per no fer-los malbé, cal esperar 48 hores abans de rentar-se els cabells. El trasplantament, una opció alternativa a una píndola La resistència dels cabells és molt superior a la imaginada. El presentador del programa, Marc Boada, ho demostrarà amb una trena que utilitza per arrossegar un camió de set tones amb l'ajuda d'un altre vehicle de 400 cavalls. I és que un sol cabell pot suportar un pes de 68,2 grams, segons certifica un estudi encarregat per "Quèquicom". Per tant, és la calvície motiu de feblesa capil·lar? Els cabells dels calbs no s'han trencat, sinó que han caigut per culpa d'una mala fixació de l'arrel. El programa segueix el cas del presentador del programa de TV3 "Divendres", Xavier Coral, que és tractat pel dermatòleg Ramon Grimalt. Coral té alopècia androgenètica, la calvície més comuna entre els homes i que és hereditària. Actualment, la pèrdua de cabells té solució: una píndola que es va descobrir en observar que els eunucs, homes castrats de nens, no es quedaven mai calbs. Es va relacionar la pèrdua de cabell o alopècia amb la testosterona. Marc Boada explica com s'inhibeix aquesta hormona masculina perquè no afecti els cabells sense que això disminueixi la virilitat. Però hi ha gent que ja no és a temps de prendre's aquesta píndola i opta pel trasplantament de cabell. És el cas d'en Jesús Garcia, que es posa a la taula d'operacions perquè el doctor Alejandro Camps li extregui pèls del clatell per implantar-n'hi a les entrades. A "Quèquicom" s'explica per què no es perdrà aquest nou cabell: al pèl de la nuca no l'influeix la testosterona. I tot i canviar-lo de lloc, es manté insensible als efectes de l'hormona masculina. El creixement dels cabells té lloc en tres fases: l'anàgena, o de sortida a la superfície, la catàgena, on el pèl deixa de créixer, i la telògena o fase de caiguda. Els vasos sanguinis, però, són vitals perquè les tres fases es compleixin. Per això, en un trasplantament de cabell, l'operació només té èxit si aquest sistema de reg s'activa en la zona on s'ha implantat el pèl nou.

02:55 quèquicom - Neolítics a Banyoles
tancar

Neolítics a Banyoles

Com vivia un català ara fa 7000 anys? En el darrer capítol de la temporada de Quèquicom, Miquel Piris assisteix a un curs de supervivència a la Draga de Banyoles, el jaciment neolític més important de tota la península, de la mà de l'arqueòleg Antoni Palomo. El reportar aprèn a construir una cabana neolítica; a fer foc fent xocar dues pedres; a fer una falç, segar blat, fer la farina i finalment un pa tal i com ho van fer aquests primers pobladors del llac de Banyoles.

03:20 Valor afegit
03:45 Cinema paradiso al Tibet - Cinema Paradiso al Tibet
tancar

Cinema Paradiso al Tibet

Sota un cel ple d'estrelles, oneja una pantalla de cine. Els espectadors són els habitants de les immenses planures de la Regió Autònoma del Tibet. Aquest cine mòbil visita el seu poble uns quants cops a l'any, i és un dels passatemps favorits dels habitants de la zona. De la projecció se n'encarreguen un home de 58 anys i un jove que l'ajuda, que es dediquen a aquesta feina empesos tan sols per l'amor al cine. Al peu de l'Himàlaia es pot trobar un nou Cinema Paradiso.

05:25 Tendències - + info
tancar

+ info

A qualsevol cultura, contraure matrimoni és un moment molt especial en la vida d'una persona, malgrat que també pot resultar molt car. Als Estats Units es calcula que el cost mitjà és d'uns 22.000 dòlars. Fins ara Europa anava al darrere, però últimament estan sorgint nous hàbits de casament que fan que el gran dia requereixi un pressupost encara més elevat.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33
06:10 Clàssica - Mambo!: Gustavo Dudamel live from Caracas
tancar

Mambo!: Gustavo Dudamel live from Caracas

Amb el suggestiu títol de "Mambo!", l'orquestra simfònica Simón Bolívar, dirigida per Gustavo Dudamel, interpreta diverses peces d'autors llatinoamericans. L'orquestra simfònica Simón Bolívar és una de les més importants de Veneçuela i l'Amèrica Llatina. Creada el 12 de febrer del 1975 pel mestre José Antonio Abreu (premi Príncep d'Astúries de les Arts 2008), forma part de l'anomenat Sistema d'Orquestres Juvenils de Veneçuela.

Progrmació BD ....
07:10 Daniel, el trapella - Patró arrenquen cabellera/dr.denielstein/màqu.de s
07:35 El xai Shaun - Gos de reforç
tancar

Gos de reforç

En Bitzer no té prou temps per fer totes les feines de la granja, i a més de cuidar-se del ramat. Per això el granger ha decidit comprar un gos robot. D'entrada, sembla divertit, pensen les ovelles, però aviat s'adonaran que hi han sortit perdent. Fins i tot és més estricte que en Bitzer! En Shaun té clar que l'han de fer fora. Però, com s'ho faran?

07:42 El xai Shaun - El roncaire
tancar

El roncaire

Fa unes quantes nits que no hi ha manera de dormir a l'estable de la granja. La Shirley no para de roncar i té totes les altres ovelles despertes... i desesperades! En Shaun té clara una cosa: l'única manera de poder dormir tranquils una nit és fent fora la Shirley de l'estable. Tampoc no deu ser tan difícil... O sí?!

07:49 El xai Shaun - Abracadabra
tancar

Abracadabra

El granger ha llançat un joc vell de trucs de màgia i en Shaun ja està pensant d'organitzar un espectacle. S'ha convertit en un mag extraordinari, o això es pensa ell, i només necessita uns quants voluntaris. Els conills no estan per brocs i haurà de fer desaparèixer ovelles, és clar. Però, com es fa perquè tornin a aparèixer?! Ai, que això s'acabarà malament...

08:00 Doraemon - La superarmadura / Vacances al balneari / En Gegant es converteix en Superman
08:20 Doraemon - La càmera indiscreta / El xiclet substitut / El caramel d'acció retardada
08:50 Lou! - Plàcida nit
tancar

Plàcida nit

La Mina, que acaba de saber que els seus pares tenen intenció de divorciar-se, està convençuda que aquest serà el pitjor Nadal de la seva vida. La Lou, per animar una mica la seva millor amiga, ha decidit explicar-li la història de la seva vida. Ella, de fet, ni el coneix, el seu pare, però sap molt bé tot el que va passar. Ho vols compartir amb elles?!

09:05 mic 3
09:05 Bob, el manetes - El Llampec va ben net
09:20 Louie - Louie, dibuixa'm una llevaneu
tancar

Louie, dibuixa'm una llevaneu

Ha arribat l'hivern i les nevades. En Louie i la Yoko han conegut un castor que no pot entrar al seu cau. Resulta que la neu li ha tapat l'entrada i no hi ha manera de ficar-s'hi. Com el pot ajudar en Louie? És clar! Dibuixarà una màquina llevaneu i li deixarà l'entrada de casa ben neta i polida! Quines idees més bones que té, en Louie!

09:30 Les coses de casa - Les ulleres i el diari
tancar

Les ulleres i el diari

Oh, lletres, que en sou, de petites! Que malament que us veig! Què us ha passat? Què és tot aquest bellugueig? Oh, lletres, sí que salteu! Deixeu-me en pau! No m'atabaleu! Que no hi ha manera de llegir el diari? Bé que hi deu haver alguna solució, per veure-ho tot millor... O no?

09:35 La Supermots - L'atractiu home-pantera
09:48 La Supermots
09:48 La Supermots - El carnisser, el forner i el candeler
10:01 La Supermots
10:02 La Supermots
10:05 Info k
10:15 SamSam - El poder de les noies
tancar

El poder de les noies

En SamSam s'ha proposat demostrar que els nens són més forts que les nenes i no para de fer numerets davant de la SuperJulieta i de la Meumeu. En Malsòmines, que s'ho ha agafat al peu de la lletra, ha decidit retirar els superpoders a la SuperJulieta! Em fa l'efecte que el nostre superheroi còsmic aviat se'n penedirà, de tot plegat. T'imagines per què?!

10:21 SamSam - Que li passa a en Samosset?
tancar

Que li passa a en Samosset?

En SamOsset ha deixat de moure's i de parlar. En SamSam està desesperat! Pot ser que sigui una altra de les brometes d'en Malsòmines?! Pot ser que hagi convertit en SamOsset en una joguina normal i corrent?! El nostre superheroi còsmic ha de desemmascarar l'entremaliat d'en Malsòmines... i ja té el pla perfecte! Vols saber com s'ho farà?!

10:30 Martin Mystery - El misteri dels desapareguts
tancar

El misteri dels desapareguts

Un tren ha desaparegut en una estació de metro de Boston, ha travessat un portal que l'ha fet anar a parar en un món paradisíac dels anys seixanta. En Zook, un monstre de lava que s'alimenta d'humans, ha fet un tracte amb una família per tal de no passar gana. Els nostres herois corren el perill de ser sacrificats.

10:52 Martin Mystery - Atrapats sota la terra
tancar

Atrapats sota la terra

Per accident, un arqueòleg que treballava en unes excavacions del Perú ha obert un portal que connecta amb el submón i ha alliberat una antiga civilització d'alienígenes que vivien al centre de la Terra. Ara, tenen intenció d'eliminar tots els humans i fer-se amos del planeta. Tot està a mans d'en Martin, la Diana i en Java...

11:20 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i les flors del dia de l'esport
11:44 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura, la Tomoyo i la gran mansió
12:05 Capità Fracasse - Els plomes negres
12:30 L'abella Maia - Cap. 45 Ous per tot arreu
tancar

Cap. 45 Ous per tot arreu

La Maia i en Willi s'han passat tota la tarda jugant amb unes pilotes, sense saber que eren ous de mosca, de mosquit i de papallona. De cop i volta, els insectes comencen a sortir dels ous i passa una cosa espectacular. Te la perdràs?

13:00 Martin Mystery - El misteri dels desapareguts
tancar

El misteri dels desapareguts

Un tren ha desaparegut en una estació de metro de Boston, ha travessat un portal que l'ha fet anar a parar en un món paradisíac dels anys seixanta. En Zook, un monstre de lava que s'alimenta d'humans, ha fet un tracte amb una família per tal de no passar gana. Els nostres herois corren el perill de ser sacrificats.

13:22 Martin Mystery - Atrapats sota la terra
tancar

Atrapats sota la terra

Per accident, un arqueòleg que treballava en unes excavacions del Perú ha obert un portal que connecta amb el submón i ha alliberat una antiga civilització d'alienígenes que vivien al centre de la Terra. Ara, tenen intenció d'eliminar tots els humans i fer-se amos del planeta. Tot està a mans d'en Martin, la Diana i en Java...

13:45 Tags
14:05 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura i les flors del dia de l'esport
14:29 Sakura, la caçadora de cartes - La Sakura, la Tomoyo i la gran mansió
14:55 Els Podcats - Cap. 22 Tallafoc
tancar

Cap. 22 Tallafoc

Els Podcats tenen clar que l'única manera de desfer-se del drac que hi ha just damunt del tresor del seu joc, és fent servir un tallafoc, un programari que permet bloquejar els pirates informàtics. Per cert, quin deu ser el tresor? Ah! I no t'ho perdis, que avui hi ha càsting de coristes per als Podcats! Hi ha 2040 candidats! Quina canya!

15:00 Doraemon - La superarmadura / Vacances al balneari / En Gegant es converteix en Superman
15:20 Doraemon - La càmera indiscreta / El xiclet substitut / El caramel d'acció retardada
15:45 Espies de veritat - Superwoohp!
tancar

Superwoohp!

L'Alex i la Sam encara no s'ho poden creure. I és que aquest any, el premi a l'agent més SuperWOOHP ha sigut per la Clover, per haver detingut el senyor Midó. A partir d'ara tindrà accés exclusiu a la limusina voladora, una ajudanta-robot i un despatx al costat d'en Jerry! Aviat, però, li pujaran els fums al cap i comenceran els problemes de debò...

16:10 Espies de veritat - Tampoc és tan divertit...
tancar

Tampoc és tan divertit...

Després de passar-se tot el dia de compres al centre comecial The Groove i d'adonar-se que hi passen coses força estranyes, les noies es trobaran atrapades per un camp de força invisible que els impedirà sortir del recinte. Els atacs dels androides només seran un entrenament per una missió molt especial: detenir el temible Tecnobot de Tòquio!

16:30 Keroro - L'atac d'en Viscosity King! A formar! / El retonr d'en Viscosity King! A formar!
tancar

L'atac d'en Viscosity King! A formar! / El retonr d'en Viscosity King! A formar!

Per fi en Keroro ha descobert el punt dèbil de la Natsumi: li fan fàstic els llimacs! Els hi té pànic! Aprofitant que és època de pluges i que n'hi ha per tot arreu, el sergent ja té a punt un pla d'allò més retorçat. Però, què passa si el llimac mutant no està d'acord amb el paper que li ha tocat?! Viscosity King és un llimac molt fet a la seva i no accepta ordres de ningú!

17:00 Els petits fantasmes - Viatge espacial
tancar

Viatge espacial

En Jordi, que últimament li ha agafat el rampell dels invents, ha decidit construir un coet per anar a la Lluna. És clar que això de fer un coet no és tan fàcil com sembla, i l'invent d'en Jordi sembla més aviat un tallagespa. Sort que aviat apareixerà un dels seus avantpassats a donar-li un cop de mà. Serà un petit pas per en Jordi, però un pas de gegant pels fantasmes!

17:06 Els petits fantasmes - En McBabau s'ha perdut
tancar

En McBabau s'ha perdut

En McBabau, el gos del senyor McGregor, no s'ha agafat gaire bé que els Petit Fantasmes li hagin dit que ha d'anar a amgar-se. Ell no sap que en Jordi, l'Enric, l'Eduard i la Lucy estan jugant a fet i amagar, i que li toca parar. El cas és que ara el busquen per tot arreu i no apareix per enlloc. On es deu haver ficat en McBabau? Pot ser que hagi marxat per sempre?!

17:15 mic 3
17:15 Pingu - En Pingu i la Pinga se'n van d'acampada
tancar

En Pingu i la Pinga se'n van d'acampada

En Pingu i la Pinga han plantat una tenda i, aquesta nit, la mare els hi deixarà dormir. Quina emoció! Però en Pingu diu que els exploradors valents no s'emporten ninots quan van d'acampada. La Pinga, en canvi, es vol endur el seu conillet, tant sí com no... Vols dir que seran prou valents...?

17:20 Els cap de drap - Les disfresses
17:30 L'hora del Timmy - El titella del Timmy
17:45 Una mà de contes - L'àvia Pepa i el refredat
17:55 Loopdidoo - + info
tancar

+ info

En Loopdidoo s'ha fet una ferida al coll i haurà de portar un collar uns quants dies perquè no se li infecti. Però quines ganes de gratar-se! La picor és insuportable! I l'únic que està disposat a gratar-lo sense que els vegi la Petúnia és en Bagú. Però a canvi vol que li deixi el collar, que el troba molt elegant. Com s'ho farà en Loopdidoo? Se t'acut alguna cosa?

18:05 La Supermots - L'atractiu home-pantera
18:18 La Supermots
18:18 La Supermots - El carnisser, el forner i el candeler
18:31 La Supermots
18:32 La Supermots
18:40 Animalades al corral
19:04 Animalades al corral
19:30 Info k
19:45 Espies de veritat - Superwoohp!
tancar

Superwoohp!

L'Alex i la Sam encara no s'ho poden creure. I és que aquest any, el premi a l'agent més SuperWOOHP ha sigut per la Clover, per haver detingut el senyor Midó. A partir d'ara tindrà accés exclusiu a la limusina voladora, una ajudanta-robot i un despatx al costat d'en Jerry! Aviat, però, li pujaran els fums al cap i comenceran els problemes de debò...

20:10 Espies de veritat - Tampoc és tan divertit...
tancar

Tampoc és tan divertit...

Després de passar-se tot el dia de compres al centre comecial The Groove i d'adonar-se que hi passen coses força estranyes, les noies es trobaran atrapades per un camp de força invisible que els impedirà sortir del recinte. Els atacs dels androides només seran un entrenament per una missió molt especial: detenir el temible Tecnobot de Tòquio!

20:30 Tom i Jerry - En Tom juga a bitlles
20:40 Els Tom i Jerry petits - El planeta Gosmania / McWolfula / El gat indi
21:10 Tags
21:25 Sincopats - L'enamorament
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - La nit dels regals
tancar

La nit dels regals

Avui és la nit dels regals. En Tork, en Batt, l'Iris i els animals del bosc dormen esperant els regals. Però al matí següent no tots els habitants del bosc tenen regal. Hi ha un lladre de regals al bosc i comença la investigació fins que descobreixen el culpable.

06:15 La Lua i el món - La granota abandonada
tancar

La granota abandonada

Quan comprem una mascota hem de saber que és un ésser viu. Hem de tenir cura de les seves necessitats, tan alimentèries, com sanitàries i afectives. Es converteix en un membre més de la família i no l'hem d'abandonar mai. Ell no ho faria.

06:18 La Lua i el món - Xiclets
tancar

Xiclets

Hem d'ensenyar als nens que els parcs són de tothom, que cal mantenir-los nets, i evitar de maltractar les flors, els animals, les plantes i el material urbà.

06:21 La Lua i el món - Mosques a l'hivern
tancar

Mosques a l'hivern

A la primavera i a l'estiu és quan podem gaudir d'una varietat més àmplia de productes de la terra, tot i que la tardor i l'hivern també ens donen els seus fruits. Procurem consumir productes de temporada, pel bé de la natura i de la nostra economia.

06:25 SamSam - El poder de les noies
tancar

El poder de les noies

En SamSam s'ha proposat demostrar que els nens són més forts que les nenes i no para de fer numerets davant de la SuperJulieta i de la Meumeu. En Malsòmines, que s'ho ha agafat al peu de la lletra, ha decidit retirar els superpoders a la SuperJulieta! Em fa l'efecte que el nostre superheroi còsmic aviat se'n penedirà, de tot plegat. T'imagines per què?!

06:31 SamSam - Que li passa a en Samosset?
tancar

Que li passa a en Samosset?

En SamOsset ha deixat de moure's i de parlar. En SamSam està desesperat! Pot ser que sigui una altra de les brometes d'en Malsòmines?! Pot ser que hagi convertit en SamOsset en una joguina normal i corrent?! El nostre superheroi còsmic ha de desemmascarar l'entremaliat d'en Malsòmines... i ja té el pla perfecte! Vols saber com s'ho farà?!

06:45 Capità Fracasse - Els plomes negres
Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - Al servei del Simon
21:36 Samantha ups! - Els clients anglesos
21:40 Freqüència 04
22:05 Poble Nou - Cap. 104
tancar

Cap. 104

És el dia del casament, en Marc va a a casa de l'Anna i li diu a ella i a l'Antonio que no són germans. En Jaume està impacient perquè l'Anna no arriba.

22:40 Poble Nou - Cap. 105
tancar

Cap. 105

En David explica al Marc que l'Anna no s'ha casat. En Jaume decideix marxar a Nova York. En Marc vol refer la mala actuació que ha tingut. L'Anna vol tenir el fill i viure sola. El Dr. Boix continua sortint amb l'Helena.

23:11 Poble Nou - Cap. 106
tancar

Cap. 106

L'Anna rebutja el Marc i aquest busca la col.laboració de la Júlia per apropar-se a l'Anna. En Miquel no juga net amb el Martí i la Clàudia. En Quim ajuda a la Júlia a fer les enquestes i el Ferran n'està gelós.

23:40 Extres Coproduccions
23:45 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

El David ja sap què li passa a l'Aurora... El Cesc sabrà que la Mati està embasassada. La Marina i el Carles es retroben per parlar dels plans d'ell. El Cesc, tot i la gelosia, es posa de part de la Marina. L'Aurora parla amb l'Esteve del Quim...

00:23 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Carla troba noves pistes sobre el "Laberint". Tornaran a "excavar". El David s'enfronta amb el Quim. El Cesc es veu obligat a parlar amb la Bea. El David es consola amb la Fàtima...

00:55 Invasió - El peix que tenia pulmons
tancar

El peix que tenia pulmons

Cade investiga el cas d'uns peixos que, suposadament, poden viure fora de l'aigua.

01:39 Invasió - El llibre de les ombres
tancar

El llibre de les ombres

Cade assisteix al judici de Diane Blake, que està acusada d'un triple assassinat.

02:25 Freqüència 04
02:50 Poble Nou - Cap. 104
tancar

Cap. 104

És el dia del casament, en Marc va a a casa de l'Anna i li diu a ella i a l'Antonio que no són germans. En Jaume està impacient perquè l'Anna no arriba.

03:25 Poble Nou - Cap. 105
tancar

Cap. 105

En David explica al Marc que l'Anna no s'ha casat. En Jaume decideix marxar a Nova York. En Marc vol refer la mala actuació que ha tingut. L'Anna vol tenir el fill i viure sola. El Dr. Boix continua sortint amb l'Helena.

03:56 Poble Nou - Cap. 106
tancar

Cap. 106

L'Anna rebutja el Marc i aquest busca la col.laboració de la Júlia per apropar-se a l'Anna. En Miquel no juga net amb el Martí i la Clàudia. En Quim ajuda a la Júlia a fer les enquestes i el Ferran n'està gelós.

04:25 Extres Coproduccions
04:30 Invasió - El peix que tenia pulmons
tancar

El peix que tenia pulmons

Cade investiga el cas d'uns peixos que, suposadament, poden viure fora de l'aigua.

05:14 Invasió - El llibre de les ombres
tancar

El llibre de les ombres

Cade assisteix al judici de Diane Blake, que està acusada d'un triple assassinat.