TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, presentat per Carles Costa, Lídia Heredia i Núria Solé. Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal. Equip d'"Els Matins a TV3": Direcció: Carme Ros Subdirecció: Meritxell Ortiz Edició: Sara Fernández, Olga Nolla Realització: Lluís Palma, Ramon Larumbe Producció: Lluís Bacardit Presentació: Lídia Heredia, Núria Solé, Carles Costa Sheila Alen (Trànsit) Marta Bosch (Esports) Gemma Puig (El temps) Cap de coordinació: Ferran Martínez Coordinació: Marta Jerez, Esther Marquina i Maria José Pons Redacció:Marta Blanco, Fina Brunet, Xavi Duran, Montserrat Esteve, Agustí Forné, Cristina Macías, Montse Mora, Isabel Nadal, Erik Van-Hooft, Laura Solé, Montse Jené, Judith Casaprima, Juli Rodés, Virgínia Arqué, Lourdes Rojas Producció: Raquel Adrados, Joaquim Arnaiz, Aurora Guindo, Àngels Vandellós Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse Trillo, Caterina Vallcorba Secretària de redacció: Esther Cases

13:23 Espai Terra - + info
tancar

+ info

Dimecres, al Joc de Catalunya parlarem de la ciència més puntera que es fa al país. Rebrem el físic Lluís Torner, director de l'ICFO, l'Institut de Ciències Fotòniques, que ha estat guardonat recentment amb el Premi Nacional de Recerca. L'ICFO és un dels nostres centres d'investigació més importants del món. Té més de 50 laboratoris i hi treballen 350 investigadors. Es dedica a la recerca, la docència i l'impuls del sector industrial en l'àmbit de les ciències de la llum i de totes les disciplines en què la fotònica tingui incidència, com ara les nanotecnologies òptiques, les tecnologies de la informació, la biotecnologia, les ciències de la salut i de la vida, les tecnologies de la informació quàntica i els sistemes làser. Lluís Torner ens explicarà quines poden ser les aplicacions pràctiques d'aquestes investigacions i ens parlarà de l'estat actual de la recerca que es fa a Catalunya.

14:00 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:42 Cuines - Salmó rock&roll
tancar

Salmó rock&roll

En podríem haver dit salmó amb patates, salmó crunchy, salmó sobre llit de verdures... Però no. Avui, tenim el tupè apujat, i farem: salmó rock'n'roll. Dificultat: BAIXA, Temps d'elaboració: 30 MINUTS, Producte principal: SALMÓ, Temporada: TOT L'ANY.

15:49 La Riera - + info
tancar

+ info

Avui és l'enterrament de l'Úrsula. En Robert demana a la Mercè que l'acompanyi. El problema és que, al cementiri, hi coincidirà amb la Patrícia. L'Emili és a prop de la desesperació perquè veu que està perdent en Bruno i està gelosíssim de la Candela. Els nois, per cert, discuteixen violentament, en públic, perquè ella insisteix a dir-li que ha d'engegar el constructor. La Mireia necessita saber que en Pasqual, que li ha confessat que és el pare de la criatura que espera la Susi, li ha explicat tota la veritat. Anirà a parlar amb la germana d'en Quiroga.

16:32 Divendres - + info
tancar

+ info

Tots esperem el divendres. És el millor dia de la setmana, perquè preludia el cap de setmana, la diversió. Divendres és sinònim d'alegria, i és l'estat d'ànim que volem transmetre cada tarda, de dilluns a divendres. "Divendres" és un magazín diari que entra i surt de TV3. Què vol dir això? Per una banda, que l'Helena Garcia Melero en condueix els continguts, en directe, des de plató. Acompanyada de col·laboradors, reporters i convidats, dóna veu als protagonistes i testimonis de l'actualitat des d'una òptica curiosa i amb un to positiu. Per altra banda, significa que l'Espartac Peran és cada setmana, durant quatre dies, en una població catalana diferent des d'on copresentarà el programa. Des d'un plató mòbil l'Espartac ens guia per tots els racons de Catalunya i assumeix els reptes que sorgeixen sobre el terreny.

19:18 El Faro, cruïlla de camins - + info
tancar

+ info

El Víctor i la Patricia es casen, finalment, en una cerimònia privada a la qual l'Olga porta el Mario per sorpresa per obrir-li els ulls. El Mario, tot i així, no es resigna a perdre la Patricia. Al Faro, la Lucía, que ha tornat a discutir amb el Ricardo, està fent les maletes per torna-se'n a Mèxic. I la Irene, que acaba de perdre la feina, s'acomiada del Zuero més afectuosament del que ell s'esperava.

20:10 Tot o res - + info
tancar

+ info

"Tot o res" és el nou concurs de TV3 de preguntes i respostes presentat per Ares Teixidó en què l'entreteniment i el coneixement es combinen a parts iguals. Un concurs de preguntes i respostes que jugarà amb coneixements de cultura general on els concursants han de respondre preguntes relacionades amb cinc temes, que cada dia seran diferents. A cada programa hi ha un mestre, el guanyador del dia anterior, que s'ha d'enfrontar a tres nous aspirants que volen ocupar el seu lloc i optar al premi final amb què haurà de jugar a tot o res. El mestre té el poder d'organitzar el joc triant els temes amb què es juga en tot moment i és ell qui decideix el seu propi destí i també el de la resta de concursants.

21:00 Telenotícies vespre
21:58 APM? - + info
tancar

+ info

L'"APM?" analitza de forma desenfadada l'actualitat i el món de la televisió, i alhora incorpora cada vegada més continguts provinents d'internet i de les xarxes socials. Aquesta temporada l'"APM?" compta amb noves seccions i potencia la participació dels espectadors.

22:38 Bogeria a la pastisseria - + info
tancar

+ info

Com se sorprèn a qui es dedica a sorprendre els altres? En aquest capítol, intentarem sorprendre el Ferran Adrià mentre coneixem el seu projecte la Fàbrica del menjar solidari. Viatjarem a Vilanova per empastifar-nos a la seva cèlebre merengada i descobrirem la relació entre la família Escribà i, ni més ni menys, que Pablo Picasso.

23:40 Valor afegit - + info
tancar

+ info

ELS COSTOS DE LA CONTAMINACIÓ La batalla contra la contaminació avança amb mesures contundents, com les que s'han pres a Barcelona o les sentències pel "diesel gate". Però xoca amb poderosos interessos econòmics, que veuen perillar beneficis i llocs de treball. I solucions com el cotxe elèctric troben traves i retards, fins i tot des de les administracions.

00:01 Tria33 - La fira del llibre de Bolonya i conversa amb Jean Echenoz
tancar

La fira del llibre de Bolonya i conversa amb Jean Echenoz

Els dimecres, literatura al TRIA33. A la tria literària Anna Guitart ens proposa un tast dels autors que estaran representats a Bolonya, la fira més important del llibre infantil internacional, on aquest any Catalunya i les Illes Balears són convidades d'honor. Parlem de llibres amb il·lustracions de la Mercè Llimona, Carme Solé Vendrell, Ignasi Blanch, Oriol Malet, Gabriel Salvadó i Mercè López. I tot seguit, Guitart conversa amb Jean Echenoz, un dels escriptors francesos més celebrats del moment, autor d'obres com "14" o el darrer, "Enviada especial". Echenoz ha visitat Barcelona per ser a la festa de les literatures amplificades, el Kosmópolis.

00:18 Més 324
01:50 El Faro, cruïlla de camins - + info
tancar

+ info

En Víctor serà capaç de fer qualsevol cosa per reconduir la situació i la Feng haurà de cedir una mica en les seves pretensions. Tot per aconseguir que la boda entre tots dos no corri perill. Qui d'entre totes les seves amigues serà designada dama d'honor? Pel que fa a en Ricardo, en un acte de fermesa i valentia, ha decidit comunicar a l'Ángela que està enamorat de l'Eva i que si es casa amb la Lucía per poders només ho fa per recuperar en Diego. Com reaccionaran les del Faro?

02:38 Ritmes a l'estudi - DR. GO
tancar

DR. GO

El trio es mou sota l'estela dels "Organ combos", sorgits a finals dels 90 i amb regust de l'era daurada dels trios de Hammond. El resultat és una trobada entre el jazz modern, l'electrofunk, el rock i, fins i tot, el bolero. Francisco Suárez a l'orgue, Ignasi Cussó a la guitarra i Ramón Díaz a la bateria. Són Dr. Go.

03:38 Blues a l'estudi - THE BIRDIE NUM NUM TRIO
tancar

THE BIRDIE NUM NUM TRIO

Aquest projecte ens proposa un viatge en el temps, portant-nos a l'època daurada dels grans trios de soul-jazz dels anys seixanta, com el trio de Ramsey Lewis o el de Les McCan. Jules Bikoko, al contrabaix; Caspar St.Charles, a la bateria, i Xavi Algans, al piano, aconsegueixen un so contundent i ple de dinàmiques.

04:38 Jazz a l'estudi - Martí Serra
tancar

Martí Serra

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país. I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

05:38 Jazz a l'estudi
Progrmació BD ....
21:24 La Riera - + info
tancar

+ info

Avui és l'enterrament de l'Úrsula. En Robert demana a la Mercè que l'acompanyi. El problema és que, al cementiri, hi coincidirà amb la Patrícia. L'Emili és a prop de la desesperació perquè veu que està perdent en Bruno i està gelosíssim de la Candela. Els nois, per cert, discuteixen violentament, en públic, perquè ella insisteix a dir-li que ha d'engegar el constructor. La Mireia necessita saber que en Pasqual, que li ha confessat que és el pare de la criatura que espera la Susi, li ha explicat tota la veritat. Anirà a parlar amb la germana d'en Quiroga.

22:04 Tria33 - La fira del llibre de Bolonya i conversa amb Jean Echenoz
tancar

La fira del llibre de Bolonya i conversa amb Jean Echenoz

Els dimecres, literatura al TRIA33. A la tria literària Anna Guitart ens proposa un tast dels autors que estaran representats a Bolonya, la fira més important del llibre infantil internacional, on aquest any Catalunya i les Illes Balears són convidades d'honor. Parlem de llibres amb il·lustracions de la Mercè Llimona, Carme Solé Vendrell, Ignasi Blanch, Oriol Malet, Gabriel Salvadó i Mercè López. I tot seguit, Guitart conversa amb Jean Echenoz, un dels escriptors francesos més celebrats del moment, autor d'obres com "14" o el darrer, "Enviada especial". Echenoz ha visitat Barcelona per ser a la festa de les literatures amplificades, el Kosmópolis.

22:17 60 minuts - Bona nit, Sarajevo
tancar

Bona nit, Sarajevo

Després de passar-se molts anys exiliat a Espanya, on va arribar fugint de la guerra dels Balcans, l'Slobodan Minic, periodista radiofònic, emprèn el seu últim viatge a Sarajevo, on havia decidit no tornar mai més, per complir les últimes voluntats de la seva mare, morta a Espanya. A Sarajevo, l'Slobodan ens guiarà per la ciutat on va ser feliç i on va viure la desgràcia de la guerra, i en aquest recorregut coneixerem diferents personatges que van ser importants en la seva vida.

23:11 60 minuts - El setge
tancar

El setge

Al final del segle XX la ciutat de Sarajevo va patir un setge que va durar quatre anys. 350.000 habitants de Sarajevo van sobreviure al setge. 11.541 hi van perdre la vida. El desembre de l'any 2015 es compleix el vintè aniversari dels acords de Dayton que van dur la pau a l'antiga Iugoslàvia i van posar fi al setge més llarg de la història moderna. Aquest documental ofereix un retrat íntim de Sarajevo i dels seus habitants, una ciutat que s'ha convertit en símbol de resistència contra la divisió ètnica.

00:43 De Berlín a Tòquio - Travessem Turquia fins a l'Iran
tancar

Travessem Turquia fins a l'Iran

Al primer tram del trajecte passarem ràpidament per les ciutats de l'Europa de l'Est fins a Turquia, que és on comença realment el nostre viatge. Mirarem Istanbul amb els ulls d'un imam i la seva família, però també des d'altres punts de vista. Sentirem una curiosa profecia per al nostre equip. Anirem a veure les restes d'un antic imperi oblidat. Al poble d'Akdag assistirem a una cerimònia ben pintoresca. I per últim, visitarem el mont Ararat, on diuen que hi ha les restes de l'arca de Noè.

01:35 Tresors del món, patrimoni de la humanitat - Tequila. El lubricant del masclisme. Mèxic
tancar

Tequila. El lubricant del masclisme. Mèxic

"Tresors del món, Patrimoni de la Humanitat" és una sèrie de televisió que retrata aquells llocs, monuments i parcs nacionals que han estat designats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Els "tresors"· són petites peces de gran bellesa, de 15 minuts, filmades en 35 mm, fent servir tècniques tan diverses com la càmera subjecta al cap o el tràveling. La sèrie, sota el patronatge de la UNESCO, vol retratar el màxim nombre d'aquest tresors. És una producció de la SWR alemanya.

01:51 60 minuts - Bona nit, Sarajevo
tancar

Bona nit, Sarajevo

Després de passar-se molts anys exiliat a Espanya, on va arribar fugint de la guerra dels Balcans, l'Slobodan Minic, periodista radiofònic, emprèn el seu últim viatge a Sarajevo, on havia decidit no tornar mai més, per complir les últimes voluntats de la seva mare, morta a Espanya. A Sarajevo, l'Slobodan ens guiarà per la ciutat on va ser feliç i on va viure la desgràcia de la guerra, i en aquest recorregut coneixerem diferents personatges que van ser importants en la seva vida.

02:41 Ritmes a l'estudi - DAVID PASTOR & SMOTHTIME
tancar

DAVID PASTOR & SMOTHTIME

El trompetista valencià és, sens dubte, un dels solistes més potents i creatius de l'escena a casa nostra. Una de les seves virtuts és la versatilitat. Tant en el jazz, el funk, el pop, com en el latin, Pastor flueix amb el seu llenguatge còmodament. Vicenç Macián al saxo, Albert Palau al piano i als teclats, Jordi Franco al baix, Pere Foved a la bateria i el mateix David Pastor a la trompeta.

03:41 Blues a l'estudi - BIEL & RANDY
tancar

BIEL & RANDY

Biel Ballester i Randy Greer. Dos grans intèrprets, que uneixen forces per acostar-nos al seu univers de música d'arrel i amb cert regust dels anys 50. Aquests dos creadors, defineixen l'estil del seu projecte comú com un blues primitiu i pantanós, barrejat amb el Rockabilly i el country més primari. Acompanyen Biel and Randy, dos dels músics més actius i carismàtics del panorama del Rhythm'n'blues a Catalunya: Anton Jarl, a la bateria, i Ivan Kovacevic, al contrabaix.

04:41 Jazz a l'estudi - Javier Colina
tancar

Javier Colina

Autor de "Lágrimas negras" i protagonista de "Calle 54", del director Fernando Trueba.

05:40 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
06:01 Megaminimals - Viatge galàctic
tancar

Viatge galàctic

MEGAMINIMALS Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012 Director: Josep Viciana Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras Música: Josep Roig "Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:06 Megaminimals - Gelats de llimona
tancar

Gelats de llimona

MEGAMINIMALS Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012 Director: Josep Viciana Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras Música: Josep Roig "Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:11 Megaminimals - L'ou gegant
tancar

L'ou gegant

MEGAMINIMALS Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012 Director: Josep Viciana Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras Música: Josep Roig "Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:16 Megaminimals - L'estel de Nadal
tancar

L'estel de Nadal

MEGAMINIMALS Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012 Director: Josep Viciana Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras Música: Josep Roig "Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:21 Megaminimals - El mussol poruc
tancar

El mussol poruc

MEGAMINIMALS Producció: Televisió de Catalunya i Neptuno Films, 2012 Director: Josep Viciana Guionistes: Josep Viciana i Teo Tarras Música: Josep Roig "Megaminimals" és una sèrie en què els protagonistes són els petits que conviuen en una guarderia. Amb ells veurem com aprenen, com juguen i com es relacionen. Intervenen en aquesta sèrie la mestra de la guarderia, la senyora Meadows, i els petits alumnes, el Larry, l'Eric, el Pickle, la Cassie i la Bonnie. Les activitats que fan al llarg de la sèrie corresponen a les activitats que es fan habitualment a les guarderies, com ara jugar amb plastilina, pintar amb pintures, fer trencaclosques, música... En cada episodi la mestra explica als menuts en què consisteix el joc i, tal com passa en la vida real, ells fan el joc però entremig també fan entremaliadures. Al final de cada episodi els pares van a recollir els menuts, i ells, molt contents, expliquen el que han fet al llarg del dia. La sèrie mostra el comportament dels nens i el seu entorn fora de l'àmbit familiar: l'adquisició d'hàbits, la relació amb els companys, el treball en grup, el respecte als altres i a les coses, i en general el descobriment de tot el que ens envolta vist des dels ulls dels més petits.

06:31 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i el sastre valent
tancar

Les Tres Bessones i el sastre valent

Fa molts i molts anys que un petit poble viu sotmès per un ganàpia que fa el que vol i quan vol perquè és més alt i més fort que tots els altres. Però el dia que l'Avorrida envia les Tres Bessones a aquell poble, la seva sort canvia: gràcies a elles, un petit sastre i dissenyador de moda s'enfrontarà al ganàpia del poble...

06:55 Les Tres Bessones - Les Tres Bessones i la Bella i el Bèstia
tancar

Les Tres Bessones i la Bella i el Bèstia

La Bella és una noia molt maca que viu amb el seu pare al camp. Un dia, el seu pare li regala una flor, sense saber que el propietari n'és una bèstia terrible, que s'enfada i el converteix en el seu servent. Però, amb l'ajuda de les Bessones, la Bella substituirà el seu pare a la mansió de la Bèstia, on aconseguirà canviar moltes coses...

07:23 Doraemon - Quin embolic amb la criatura d'en Nobita!
tancar

Quin embolic amb la criatura d'en Nobita!

En Gegant i en Suneo fan la maqueta d'un vaixell que funciona amb piles i que flota a l'aigua com un vaixell de debò. En Nobita vols ajudar-los a construir la maqueta, però li diuen que no. S'empipa tant que decideix construir una cosa molt millor per deixar-los amb un pas de nas.

07:47 Doraemon - Un laberint a casa el Nobi / Violeta de l'arc de Sant Martí
tancar

Un laberint a casa el Nobi / Violeta de l'arc de Sant Martí

En Nobita arriba a casa després de visitar una mansió i demana a en Doraemon que faci la seva casa més gran i amb més habitacions. Com que no pot fer-ho, li ofereix una alternativa més divertida: convertir la casa en un gran laberint canviant l'ordre de les habitacions. Tothom fuig cames ajudeu-me quan en Gegant intenta vendre'ls l'últim còmic de la Jaiko. Per no ferir l'autoestima de la seva germana, en Gegant demana a en Dorameon i a en Nobita que l'ajudin a vendre'ls. En Dorameon té un invent perfecte per l'ocasió.

08:14 Quin crac, l'Angelo! - El terror dels gelats
tancar

El terror dels gelats

El pare de l'Angelo ha estat escollit per participar en un estudi de mercat per decidir quins gelats es vendran a partir d'ara al parc on van sempre l'Angelo i companyia. D'entrada, sembla una bona notícia, però resulta que el pare té uns gustos molt estranys. Imagina't que li agraden els gelats de mongeta vermella amb nyam! L'Angelo farà el que calgui per canviar les respostes del pare, però no serà gens fàcil!

08:25 Quin crac, l'Angelo! - El seu fort
tancar

El seu fort

En Pocatraça no passa les proves per entrar a l'equip de bàsquet de l'escola... per quart any consecutiu, i es queda una mica moix. L'Angelo i la Lola volen animar el seu company de classe, i per això intentaran per tots els mitjans ajudar-lo a trobar el seu punt fort. Però la cosa no serà gens fàcil, perquè en Pocatraça és..., sí, força pocatraça.

08:40 Loopdidoo - Indiana croqueta
tancar

Indiana croqueta

En aquest episodi, la Petúnia explica a en Loopdidoo i en Bagú que ha anat al Museu d'Història Natural i que ha decidit que quan sigui gran serà arqueòloga i aixi podrà descobrir tresors i vestigis de civilitzacions antigues. Aquesta referència a possibles tresors impressiona molt en Loopdidoo i en Bagú, i els agafa un sobtat interès per l'arqueologia. I llavors resulta que...

08:47 Loopdidoo - El meu bub-bub, el meu heroi
tancar

El meu bub-bub, el meu heroi

En aquest episodi, en Loopdidoo i en Bagú estan molt contents perquè fa un dia de bon vent per fer volar un estel. De sobte, la Petúnia crida en Loopdidoo perquè diu que l'ha d'ajudar a fer una redacció que tractarà, precisament, d'ell. En Loopdidoo s'entusiasma amb la idea, perquè pensa que així passarà a la posteritat. Però llavors resulta que...

09:04 L'hora del Timmy - El Timmy juga a futbol
tancar

El Timmy juga a futbol

El mestre està ensenyant a jugar a futbol el Ruffy, el Paxton, l'Otus i el Timmy, però la veritat és que l'únic que domina una mica la pilota és el Timmy. El Ruffy, el cadell, i el Paxton, el porquet, de seguida se'n cansen i el pobre Timmy es queda tot sol jugant amb l'Otus, que és força sapastre. Potser si n'hi ensenya i té una mica de paciència, acabarà trobant un bon company d'equip!

09:14 L'hora del Timmy - Al Timmy li agrada el blau
tancar

Al Timmy li agrada el blau

Avui el Timmy s'ha llevat amb el color blau al cap. Només li interessa jugar amb joguines de color blau, i les vol totes per a ell, es vol quedar amb tots els coixins de color blau, i si no són blaus, no els vol ni veure... Fins que arriba l'hora de pintar un dibuix. Potser ara s'adonarà que no el pot pintar fent servir només el color blau!

09:23 L'hora del Timmy - El Timmy vol el barret
tancar

El Timmy vol el barret

El Ruffy, el gosset, s'ha presentat a l'escola amb un barret que s'ha convertit en l'atracció de tots els seus companys. El Timmy faria qualsevol cosa per quedar-se'l i, de fet, al final ho aconsegueix. Tot seguit, també es queda amb el putxinel·li de l'Otus, el mussol, i amb el carretó de la Mixeta. Potser si desapareix el seu osset de peluix s'adonarà que a ningú li agrada que li prenguin les coses!

09:31 L'hora del Timmy - El Timmy surt a la funció
tancar

El Timmy surt a la funció

La Yabba, l'anegueta, vol que tothom li faci cas durant els assajos per a la funció de teatre que estan preparant a l'escola. És l'única que fa i desfà, tot ho ha de manegar ella! De fet, ha clavat tants crits a tots els seus companys que al final s'ha quedat sense veu i no podrà ni representar el seu personatge! T'imagines qui farà el seu paper?!

09:40 L'hora del Timmy - El Timmy demana perdó
tancar

El Timmy demana perdó

El Timmy, sense voler, ha trencat una finestra de l'escola d'un cop de pilota. Ara sap que ha d'anar més amb compte, però continua jugant amb la pilota i fa malbé el castell de sorra de l'Otus, el mussol. Aviat s'adonarà que no n'hi ha prou de demanar perdó, també has de demostrar que estàs penedit del que has fet i fer un esforç per no tornar-hi.

09:49 L'hora del Timmy - El Timmy no sap ballar
tancar

El Timmy no sap ballar

Avui toca classe de dansa! La senyoreta Harriet i l'Osbourne, el mestre, han proposat als animalons de l'escola de provar diferents estils de ball. El Timmy de seguida s'adona que no hi té gaire gràcia, a l'hora de moure el cos. Això és que encara no ha sentit el hip-hop, perquè quan comenci a fer breakdance segur que en deixarà més d'un amb la boca oberta!

10:03 Olivia - L'Olivia balla claqué
tancar

L'Olivia balla claqué

L'Olivia està molt il·lusionada per l'exhibició de claqué que preparen a l'escola, però es torça el turmell a l'últim moment i la metgessa li diu que no podrà ballar. Però ella se les empesca per sortir a l'escenari tant sí com no.

10:13 Olivia - L'Olivia fa de bombera
tancar

L'Olivia fa de bombera

Un bomber visita l'escola i els explica que, a part d'apagar focs, també es dediquen a salvar animals que estan en perill. I això fa que l'Olivia tingui una gran idea i decideixi crear un equip de rescat de felins.

10:23 Olivia - L'Olivia fa el millor regal de tots
tancar

L'Olivia fa el millor regal de tots

En William fa un any i la família ho celebra. Però abans, l'Olivia ha de trobar el regal ideal pel seu germanet, i no serà una tasca fàcil. Començarà investigant-lo d'amagat.

10:32 Olivia - La Magnífica Noia Imant
tancar

La Magnífica Noia Imant

S'acosta el Dia del Pare i l'Olivia li vol regalar un còmic molt especial, però no té prou monedes per comprar-lo. Per això s'empescarà la manera de fer-li un regal inoblidable.

10:42 Olivia - Amor caní
tancar

Amor caní

L'Olivia surt a passejar en Perry i troben una gosseta perduda que els segueix fins a casa. Com que li sembla que s'han enamorat, decideix organitzar-los un gran casament amb convidats i tot.

10:56 La Supermots - Una bona ratera (1a part)
tancar

Una bona ratera (1a part)

El doctor Dos Cervells ja no suporta més l'entrevista que en Notícies Fresques li està fent a la Supermots. Humiliat i molt preocupat per la seva reputació, ha decidit presentar-se a l'estudi de televisió amb el seu raig per convertir l'entrevista en l'escaramussa definitiva. Avui aprendràs què volen dir les paraules "evocar" i "escaramussa"!

11:09 La Supermots - Una bona ratera (2a part)
tancar

Una bona ratera (2a part)

Amb l'estudi de televisió d'en Notícies Fresques sota control, en Dos Cervells ha decidit convertir l'entrevista de la Supermots en un programa que es dirà "El doctor Dos Cervells és el millor dolent del món", presentat per ell mateix. Com s'ho farà la Supermots per aturar el seu raig de pasterada?! Avui aprendràs què volen dir les paraules "suspens" i "irritar"!

11:19 La Supermots - Sol amb possibilitat de pluges
tancar

Sol amb possibilitat de pluges

Just quan en Sol Celblau estava a punt d'anunciar el temps que farà el dia del picnic anual de cloenda de la temporada de pícnics, la Nena dels Aniversaris l'ha segrestat per obligar-lo a dir, davant de tots els espectadors, que avui és el seu aniversari. Una altra missió per a la Supermots! Avui aprendràs què volen dir les paraules "precipitació" i "meteoròleg"!

11:34 Quin crac, l'Angelo! - Atrapem el gat!
tancar

Atrapem el gat!

La Cathy, a canvi d'uns quants cupcakes, li ha demanat a l'Angelo i a la Lola que li vigilin la seva gata, la Tiramisú. L'Angelo diu que hi entén molt de gats, i que no han de fer res per vigilar-la, perquè els gats són independents i ja es cuiden sols. El problema és que si no els vigiles, també s'escapen sols! I si no hi ha Tiramisú, tampoc hi haurà cupcakes!

11:44 Quin crac, l'Angelo! - El llibre de la Tracy
tancar

El llibre de la Tracy

El Llibre de la Tracy, que és el llibre on l'Angelo té apuntats tots els seus trucs per fer-li la guitza a la Tracy, cau en mans de la seva arxienemiga. Com s'ho farà per recuperar-lo? Com sempre, la Lola i en Sherwood l'ajudaran.

11:55 Quin crac, l'Angelo! - Fama
tancar

Fama

Avui en Sherwood ha decidit que vol ser famós. L'Angelo li ha dit que ell sap la manera de convertir-lo en un personatge conegut, però la Tracy, que també té els seus mètodes, li ha proposat un concurs per veure qui és el primer de fer que en Sherwood salti a la fama. En Sherwood està a punt de descobrir que depèn de com, això de ser famós, no es gaire bon negoci!

12:06 Quin crac, l'Angelo! - Un viatge amb cotxe
tancar

Un viatge amb cotxe

El pare de l'Angelo porta els seus fills i en Sherwood a un partit de bàsquet, però es deixen a casa el kit de distracció. El viatge amb cotxe és molt llarg... Com impedirà l'Angelo que el seu amic es maregi?

12:16 Quin crac, l'Angelo! - Porta per porta per porta
tancar

Porta per porta per porta

Una de les activitats benèfiques que organitza aquest any l'escola és la venda de paper d'embolicar, però el millor de tot és que el que en vengui més, guanyarà quatre entrades per anar a veure un concert dels Bavosos! D'entrada, no sembla gaire complicat, però aviat la competència deslleial de la Tracy ho farà perillar tot. Pot ser que es quedin sense veure el seu grup de rock preferit per culpa d'aquella tòtila?!

12:31 Codi: Lyoko - Un problema doble
tancar

Un problema doble

El nostra planeta Terra i l'univers paral·lel anomenat Lyoko s'encaren a una amenaça d'aniquilació. Un super virus ha infectat les unitats de procés central de X.A.N.A. Només quatre nois poden lluitar contra els designis de la demoníaca computadora boja! Yumi, Ulrich, Odd i Jeremy porten dobles vides: estudiants ordinaris en el dia a dia i herois d'acció en el món digital virtual. La ciència ficció ens porta, amb comèdia, a un espectacle de gènere creuat que tindrà els joves espectadors entusiasmats amb "Codi: Lyoko".

12:54 Codi: Lyoko - L'últim combat
tancar

L'últim combat

El nostra planeta Terra i l'univers paral·lel anomenat Lyoko s'encaren a una amenaça d'aniquilació. Un super virus ha infectat les unitats de procés central de X.A.N.A. Només quatre nois poden lluitar contra els designis de la demoníaca computadora boja! Yumi, Ulrich, Odd i Jeremy porten dobles vides: estudiants ordinaris en el dia a dia i herois d'acció en el món digital virtual. La ciència ficció ens porta, amb comèdia, a un espectacle de gènere creuat que tindrà els joves espectadors entusiasmats amb "Codi: Lyoko".

13:19 El detectiu Conan - El cas dels assassinats en sèrie de Naniwa (2a part)
tancar

El cas dels assassinats en sèrie de Naniwa (2a part)

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

13:44 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat d'en Yaïba l'emmascarat
tancar

El cas de l'assassinat d'en Yaïba l'emmascarat

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

14:13 Shin Chan - Ei, que no puc sortir del cotxe de joguina / Ei, que el pare te mal de quiexal / Ei, que fem caldo amb el Robe
tancar

Ei, que no puc sortir del cotxe de joguina / Ei, que el pare te mal de quiexal / Ei, que fem caldo amb el Robe

Ei, que no puc sortir del cotxe de joguina / Ei, que el pare te mal de quiexal / Ei, que fem caldo amb el Robert

14:36 Shin Chan - Ei, que desem el ventilador / Ei, que vaig a la universitat amb la Nanako / Ei, que el pare i jo netegem les s
tancar

Ei, que desem el ventilador / Ei, que vaig a la universitat amb la Nanako / Ei, que el pare i jo netegem les s

Ei, que desem el ventilador / Ei, que vaig a la universitat amb la Nanako / Ei, que el pare i jo netegem les sabates

15:01 Bola de drac GT - Ambicions acomplertes: en Baby posseeix en Vegeta
tancar

Ambicions acomplertes: en Baby posseeix en Vegeta

En Baby, després d'explicar-li a en Vegeta que és l'únic supervivent de la raça Tsuful i que es vol venjar dels superguerrers perquè van anihilar tot el seu poble, inicia un combat contra ell per posseir-ne el cos. Mentrestant, en Son Goku, en Trunks i la Pan troben l'última bola de drac i tornen cap a la Terra.

15:23 Bola de drac GT - El retorn d'en Son Goku: tot el món és ple d'enemics?
tancar

El retorn d'en Son Goku: tot el món és ple d'enemics?

En Son Goku, en Trunks i la Pan per fi arriben a la Terra i deixen les set boles de drac al palau d'en Dende, que està sota el control d'en Baby. A més, aviat s'adonaran que gairebé tots els habitants de la Terra s'han convertit en zombis subordinats d'en Baby. En Son Gohan i en Son Goten no trigaran a atacar en Goku i la Pan, i ben aviat també apareixerà en Vegeta-Baby!

15:47 Olivia - L'Olivia i el creuer imaginari
tancar

L'Olivia i el creuer imaginari

Tota la família està a punt de fer un creuer, però al final no poden marxar perquè l'Ian es posa malalt. Però això no atura l'Olivia, que troba la manera de fer-lo igualment sense sortir de casa.

15:57 Olivia - L'Olivia i el tresor de l'Oest
tancar

L'Olivia i el tresor de l'Oest

La senyora Hogenmuller porta la classe d'excursió a un antic poble miner de l'oest. Quan és l'hora de marxar, veu que ha perdut la clau de l'autocar. L'Olivia organitza ràpidament la recerca de la clau, que acaba fent una troballa sorprenent.

16:07 Olivia - La parada de llimonada de l'Olivia
tancar

La parada de llimonada de l'Olivia

L'Olivia munta una parada per vendre llimonada i la Francine en munta una altra on ven un refesc de maduixa. Quina tindrà més èxit? Es posaran d'acord o es faran la competència?

16:17 Olivia - L'Olivia Noel
tancar

L'Olivia Noel

És la vigília de Nadal i l'Olivia perd la Mathilda. Però no és l'única de casa que li desapareixen coses. No serà fins l'endemà, el dia de Nadal, que resoldran el misteri.

16:26 Olivia - L'Olivia sopa a ca la Francine
tancar

L'Olivia sopa a ca la Francine

La Francine convida a sopar l'Olivia, que es posa una mica nerviosa perquè té por de no estar a l'altura de la refinada família de la seva amiga, però les aparences enganyen.

16:39 Ella Bella Bingo - D'acampada
tancar

D'acampada

L'Ella i els seus amics volen passar la nit a la vella tenda de campanya del senyor Jackson, però entre una cosa i l'altra l'acampada s'acaba esguerrant i l'Ella haurà de buscar una alternativa.

16:46 Ella Bella Bingo - L'Ella s'amaga
tancar

L'Ella s'amaga

El pare de l'Ella li regala uns binocles a la seva filla pel seu aniversari i ella decideix fer-los servir per amagar-se i espiar els seus amics a veure si descobreix quina sorpresa li preparen.

16:52 Ella Bella Bingo - La pel·lícula de l'oest
tancar

La pel·lícula de l'oest

El senyor Jackson està molt content perquè s'ha agafat la tarda lliure per anar a veure una pel·lícula de l'oest, però per culpa d'una trapelleria de la canalla, perd l'autobús. Sort que l'Ella hi troba una solució.

16:58 Ella Bella Bingo - La gran tempesta
tancar

La gran tempesta

Una gran tempesta ha afectat el barri del Sol Solet i ho ha deixat tot fet un desastre. L'Ella decideix que entre tots ho poden tornar a deixar tot com estava en un tres i no res i comença a repartir la feina.

17:04 Ella Bella Bingo - Les pilotes de muntar
tancar

Les pilotes de muntar

En Henry té una pilota de muntar que li ha regalat el seu oncle. Quan l'Ella la veu, se'n recorda que en té una del seu pare i la va a buscar. Com que l'adorna amb serpentines i li queda molt vistosa, la Lottie i la Lisa només volen jugar amb la seva. Al final, però, tots juguen amb les dues pilotes, i fins i tot s'hi apunta el senyor Jackson.

17:11 Raa Raa, el lleó escandalós - A en Croc Croc se li mou una dent
tancar

A en Croc Croc se li mou una dent

En Raa Raa va a can Croc Croc a preguntar-li si té ganes de jugar i, quan hi arriba, el seu amic li explica que se li mou una dent. Com que no saben per què es mou, en Raa Raa i en Croc Croc van a ca la Gigi a preguntar-li si ella ho sap. La Gigi busca entre els seus llibres i troba "El gran llibre de les dents", que segur que ho explica.

17:21 Raa Raa, el lleó escandalós - Xiular costa
tancar

Xiular costa

En Raa Raa juga a imitar els sorolls que sent a la selva. Ell diu que els sap imitar tots. Al principi sembla que sí que els imita tots molt bé, però quan va a veure la Gigi i la sent xiular, la vol imitar i no se'n surt. Després resulta que en Tut Tut i la Zebi també saben xiular. Tots n'hi volen ensenyar de maneres diferents, però a ell no li surt. Haurà de trobar el secret per aprendre'n.

17:30 Raa Raa, el lleó escandalós - El mico que rugia
tancar

El mico que rugia

En Raa Raa és el lleó més escandalós de la selva Xiu-xiu-xivarri. Es lleva de bon matí, fa les coses que fa cada dia abans de sortir de casa, i després se'n va a veure els seus amics i anuncia la seva arribada amb un rugit ben fort. Però es comencen a sentir uns altres rugits molt forts i en Raa Raa no entén res perquè no els fa ell. Potser no és l'únic lleó escandalós que hi ha a la selva Xiu-xiu-xivarri.

17:44 Loopdidoo - La recerca del tresor
tancar

La recerca del tresor

En Loopdidoo troba misteriosament una ampolla on hi ha la primera pista d'una sèrie que condueixen al que sembla un fabulós tresor pirata. Ell, en Bagú i la Petúnia es posen a seguir-les i...

17:50 Loopdidoo - La televisió
tancar

La televisió

En aquest episodi, és el dia que fan el programa especial d'uns dibuixos que als nostres amics els agraden molt. Però en Loopdidoo trenca sense voler l'antena de la televisió. I llavors resulta que...

17:57 Loopdidoo - Focs artificials
tancar

Focs artificials

En aquest episodi, en Loopdidoo i en Bagú han vist una pel·lícula d'extraterrestres que els ha impressionat molt. Llavors troben en Gonzague i en Basili, que munten unes estranyes defenses a la platja i...

18:03 Loopdidoo - Robinson Loopdidoo
tancar

Robinson Loopdidoo

En Loopdidoo té la pensada d'anar-se'n amb en Bagú a jugar a nàufrags, a Robinson Crusoe, en un dia de boira. En Bagú no ho veu gens clar, i encara menys quan perden la barca. I llavors resulta que...

18:10 El Mic i els seus amics - + info
tancar

+ info

El "Mic", l'espai per als més menuts, estrena un nou format per al cap de setmana al matí. Es tracta d'"El Mic i els seus amics", un programa en què es podran veure d'una manera continuada, i durant 30 minuts, històries protagonitzades per en Mic, en Cincsegons, el Cargol i la Mosca. Aquestes històries també aniran acompanyades de la presència de nens i nenes explicant les seves experiències i descobriments. "El mic i els seus amics" ocuparà la franja matinal de dissabtes i diumenges adreçada als més menuts. En cada capítol, les petites aventures del Mic s'enllacen una darrere l'altra, mantenint un fil temàtic. (Setembre, 2013)

18:38 El petit drac Coco - El vigilant de la casa
tancar

El vigilant de la casa

Per poder passar la nit amb els seus amics, en Coco s'ofereix per cuidar la cova dels senyors Urpa, que volen sortir a fer un pícnic romàntic per celebrar els 333 anys de casats. El problema és que les plantes de la senyora Urpa necessiten vigilància i tranquil·litat..., i l'Òscar, la Matilde i l'Andreu es presenten a la cova amb la intenció de fer-hi una festa.

18:49 El petit drac Coco - Caramels per a l'avi Jordi
tancar

Caramels per a l'avi Jordi

En Coco no té regal per a l'aniversari de l'avi Jordi. N'haurà de buscar un... i de pressa, perquè la festa és avui. Per sort, se li acut fer-li caramels d'herba de foc: són els preferits de l'avi. Però no seria una sorpresa si els fes a casa seva... i per això decideix anar amb la Matilde i l'Òscar a preparar-los a la cuina del Xef, amb els perills que això comporta.

19:05 Dora, l'exploradora - La Coqui
tancar

La Coqui

Mentre la Dora i el Botes llegeixen un llibre sobre els crits dels animals, arriba una granoteta amb una guitarra. És una granota Coquí, una espècie que canta. Li demanen que canti, però no pot, perquè, quan va marxar de l'illa on vivia amb la seva família i els seus amics, va perdre la veu. La Dora i el Botes decideixen tornar-la a la seva illa perquè pugui cantar de nou.

19:30 Info K - InfoK - 05/04/2017
tancar

InfoK - 05/04/2017

"Info-K" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet en directe de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS. Les notícies que apareixen a l'Info-K intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip: Direcció i presentació: Laia Servera Producció: Edgar Ger Realització: Marta De Lucas Cap d'edició: Albert Aguilera Redacció: Mireia Prats, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria Vilanova Ajudant de realització:Jordi Ysas Postproducció vídeo: Lluís Xufré Producció Executiva: Belén Samper

19:43 Vicky, el viking - Tronem a Flake
tancar

Tronem a Flake

En Halvar està encantat amb la Tyrfing, l'espasa invencible que acaba de trobar. Però, de camí cap a Flake, els vikings topen amb el pirata Sven, de qui en Halvar es vol venjar perquè, precisament, li havia trencat la seva antiga espasa. Malgrat les reticències dels seus homes i els consells d'en Vicky, el cap viking s'enfronta tot sol al pirata. Com sempre, només la intervenció d'en Vicky salvarà la situació.

20:01 Els germans Kratt - L'efecte dragó
tancar

L'efecte dragó

Mentre en Martin i en Chris estudien el secret del dragó per caminar damunt d'una superfície tan fina com el vidre, en Zach ha aprofitat per robar-los el miniaturitzador i els ha tancat a tots dins d'un terrari. L'única manera que tenen de sortir-ne és fent servir l'efecte dragó, que fins i tot utilitzen les càrregues elèctriques per aferrar-se!

20:25 Els germans Kratt - Ballarins voladors
tancar

Ballarins voladors

Després que l'Aviva hagi confessat que ballar no és el seu fort, en Martin i en Chris han decidit anar-se'n a la selva de Nova Guinea a buscar espècies dels increïbles ocells del paradís, els millors ballarins del món. Aviat, però, cauran a la trampa de la Donita, que està preparant la seva nova línia de vestits amb plomes. Ara li toca a l'Aviva entrar en acció!

20:50 El detectiu Conan - El cas de l'assassinat de l'empresa de jocs
tancar

El cas de l'assassinat de l'empresa de jocs

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan. El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils. D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran. La sèrie està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.

Progrmació BD ....
06:15 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:38 Volta ciclista al País Basc - Volta ciclista al País Basc 2a.etapa:Pamplona-Elciego
07:39 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià Roca Realització: Albert Medina

08:01 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

08:56 El Club de la Mitjanit
10:59 L'aventura del jaguar
11:44 Manaus, la ciutat més salvatge del món - La invasió dels caimans
tancar

La invasió dels caimans

Manaus és una ciutat fluvial, però no tan sols té el gran Amazones, sinó també tota una xarxa de cursos d'aigua menors on viuen, entre moltes altres espècies, caimans. Als habitants de Manaus no els fa gens de gràcia tenir aquests animals tan a la vora, però el que no saben és que els caimans viuen molt més a prop del que es pensen, ja que s'han fet els amos de la xarxa de clavegueres de la ciutat.

12:08 Manaus, la ciutat més salvatge del món - Ciutat de gegants
tancar

Ciutat de gegants

Envoltada de la selva pluvial més gran del món, Manaus és plena d'espècies animals i vegetals de gran volum. Des dels arbres altíssims fins a les llúdries gegants que patrullen els rius, les anacondes que s'esmunyen per les zones residencials i els insectes immensos que surten de nit.

12:33 GR Pirineus - Seguint el curs de la xisqueta
tancar

Seguint el curs de la xisqueta

El Marc seguirà el rastre de la xisqueta, l'ovella típica d'aquesta zona del Pirineu, a través d'un viatge que va del pla de Corts a la Vall d'Àssua, i que descobreix alguns dels indrets més espectaculars del Baix Pallars. La ruta que seguirà comença a l'estany de Montcortés i passa per Peramea, Gerri de la Sal, el congost de Collegats, Baro, Montardit de Baix, Sort, Rialp, Altron, Caregue i acaba a Llessui. Durant el trajecte aprendrem com es tenyeix la llana amb tints naturals, farem barranquisme al barranc de l'Infern, descobrirem en què consisteix l'Escola de Pastors, pujarem en bici per la vall d'Àssua, cuinarem pollastre de corral a Casa Bellera i coneixerem una pastora poc convencional que ens portarà al Triador, la baixada de 4.000 ovelles després de passar tot l'estiu dalt de la muntanya.

13:10 Per avió - Islàndia: Terra de foc i gel
tancar

Islàndia: Terra de foc i gel

Avui el pilot Vincent Nguyen sobrevolarà el sud d'Islàndia, terra de foc i de gel. Visitarà el volcà Katla, Reykjavík i el guèiser de Strokkur.

13:35 Per avió - Islàndia: Als confins del cercle polar
tancar

Islàndia: Als confins del cercle polar

En aquest episodi, el pilot Vincent Nguyen sobrevola el nord d'Islàndia. S'enlaira des d'Akureyri, el bressol de l'aviació islandesa. Després té l'oportunitat de veure balenes a la badia de Húsavík, i finalment va cap a l'interior del país, a explorar les ribes del llac Mývatn, on la natura és la reina i les persones humils visitants.

14:01 La cuina popular de Tailàndia - Transicions
tancar

Transicions

Com a tot arreu, a Tailàndia la cuina va canviant amb el pas del temps. Els canvis socials, com ara les migracions o l'abandonament d'una economia agrícola, han fet que les receptes es modifiquessin. N'han aparegut de noves i s'han alterat les que ja existien. Però quin és l'origen d'aquests canvis? La inventiva dels cuiners? La voluntat de satisfer els gustos de la seva clientela? Les necessitats imposades per les noves maneres de treballar?

14:26 Les aventures culinàries de Sarah Wiener. Àustria - El caviar de la caríntia
tancar

El caviar de la caríntia

En l'última etapa del seu recorregut culinari per Àustria, Sarah Wiener baixarà fins ben al sud, a la Caríntia, a la frontera amb Itàlia i Eslovènia. Al restaurant de Michael Sicher aprendrà a fer kasnudels amb menta i formatge. Es ficarà a l'aigua per pescar truites de rierol i recol·lectar-ne el caviar. I, en comptes de comprar gallines per fer sopa, se sumarà a una colla de bandolers per robar-ne una.

15:09 Fenòmens de la natura - L'home imant
tancar

L'home imant

El magnetisme normalment només el relacionem amb el metall. Però hi ha persones que afirmen tenir poders magnètics. En aquest capítol coneixerem Mikhail Vasiliev, un home imant capaç d'enganxar-se al cos objectes pesants de tota mena. També estudiarem la potència dels imants i els camps magnètics, que poden, per exemple, propulsar muntanyes russes o fer levitar objectes i, fins i tot, éssers vius.

15:35 Volta ciclista al País Basc - Volta ciclista al País Basc 3a.etapa:Vitoria Gasteiz-San Sebastian
17:26 Pel Pacífic amb Te Radar - Les illes Cook
tancar

Les illes Cook

En aquest episodi Te Radar visita les illes Cook, que tenen una relació especial amb Nova Zelanda, el país del presentador, ja que des d'aquí van salpar els primers pobladors que després es convertirien en els maoris neozelandesos. Coneixerem la riquesa geogràfica, biològica, musical i cultural d'aquestes illes i alguns dels aspectes menys coneguts pels turistes.

17:50 La cuina popular de Tailàndia - Els curris
tancar

Els curris

A la cuina tailandesa, com en bona part de la cuina asiàtica, els curris són un element molt important i, segons David Thompson, els tailandesos són els millors del món. Ara bé, quan parlem de curri no ho podem fer en singular, perquè són tot un món. Es poden fer amb carn, amb peix o amb verdures, i les maneres de preparar-los també són gairebé infinites. En aquest episodi ho podrem veure amb uns quants exemples.

18:15 Les aventures culinàries de Sarah Wiener. Àustria - Delícies del Danubi
tancar

Delícies del Danubi

Aquest cop les seves aventures culinàries porten la Sarah a l'Alta Àustria. A Alkoven, un poblet de la riba del Danubi, la Sarah visita el famós restaurant "Gasthaus Schrot" de Christian Göttfried. Allà hi prepararà un deliciós silur acompanyat dels famosos cogombres d'Eferding. Els silurs, que poden viure cinquanta anys, arriben fàcilment als cent quilos i representen un autèntic repte fins i tot pels pescadors més experts. Però la Sarah provarà de pescar-ne un.

19:00 Esport Club - Barça-Sevilla
tancar

Barça-Sevilla

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

19:33 Zona UFEC
19:48 Champions Magazín
20:12 Fora de sèrie - Pere Escobar i Xavi Hernandez al "Fora de sèrie"
21:15 Esport Club - Barça-Sevilla
tancar

Barça-Sevilla

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

22:25 Superbikes - Mundial Superbikes Aragó
23:15 Gol a gol - Gol a gol: resums Barça i R.Madrid
tancar

Gol a gol: resums Barça i R.Madrid

Diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de TV3 el veterà programa "Gol a gol", que, al llarg de 60 minuts, oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol.

00:00 El Club de la Mitjanit
01:04 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:27 Volta ciclista al País Basc - Volta ciclista al País Basc 3a.etapa:Vitoria Gasteiz-San Sebastian
02:28 Gol a gol - Gol a gol: resums Barça i R.Madrid
tancar

Gol a gol: resums Barça i R.Madrid

Diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de TV3 el veterà programa "Gol a gol", que, al llarg de 60 minuts, oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol.

03:10 El Club de la Mitjanit
04:12 Capacitats - Capacitats: Voleibol terra
04:22 Superbikes - Mundial Superbikes Aragó
05:07 Superbikes - Mundial Superbikes Aragó