TV3 C33 CS3 ES3
Progrmació BD ....
06:00 Notícies 3/24
08:00 Els Matins - + info
tancar

+ info

"Els matins" és el magazín informatiu diari de referència a TV3, dirigit i presentat per Lídia Heredia.Cada matí us mantenim informats, us expliquem què passa i per què passa. I sempre ho fem des del màxim rigor i buscant tots els punts de vista sobre una mateixa notícia. Amb aquestes premisses hem aconseguit consolidar-nos com el programa líder indiscutible de la franja matinal.Equip d'"Els Matins a TV3":Direcció i presentació: Lídia HerediaSubdirecció: Montse MoraRealització: Ramon LarumbeProducció: Lluís BacarditCoordinació: Ferran MartínezEquip de Redacció: Marta Arrufat, Virgínia Arqué, Marta Blanco, Pere Bosch, Xavi Duran, Sara Fernández, Xavier Figueras, Cristina Macias, Ernest Maymó, Isabel Nadal, Olga Nolla, Anna Poch, Marc Prats, Gemma Puig, Eduard Querol, Jordi Ramos, Toni Puntí, Mònica Sanjosé, Equip de Coordinació: Gisele Hebrard, Esther Marquina, Pepa PonsEquip de Producció: Joaquim Arnaiz, Montse Cecília, Núria Pilar Sorribas, Àngels Vandellós, Montse VendrellEquip de Realització: Gemma Piquer, Mònica Úbeda, Montse TrilloSecretària de redacció: Esther Cases

11:00 Notícies 3/24
11:57 Notícies 3/24
12:29 Notícies 3/24
13:27 Notícies 3/24
13:54 Telenotícies comarques
14:30 Telenotícies migdia
15:45 Cuines - Calamars farcits i mandonguilles
tancar

Calamars farcits i mandonguilles

Un plat típic de Tossa de Mar que barreja mar i muntanya. Fem calamars farcits amb mandonguilles.

16:01 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

Tantes atencions cap a la mare no són normals. En Litus té un costat fosc. En Miquel ha de marxar uns dies per feina. La Gemma pren possessió del despatx i a la Noe no li fa gens de gràcia. La convivència serà complicada. La Joana ja ha reservat hotel per celebrar les noces d'or amb tota la família. Ni l'Helena ni l'Andreu estan especialment interessats a anar-hi. En Quim "necessita" embolicar-se amb l'Eva i ho explica a l'Andreu.

16:40 Tot es mou
20:15 Està passant - + info
tancar

+ info

"Està passant" és un informatiu satíric diari que analitza les claus de l'actualitat. El programa està presentat per Toni Soler i ens acosta als principals temes del dia, amb especial atenció a l'actualitat política i al seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Tot plegat, sense renunciar a la sàtira que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta. Soler estarà acompanyat al plató per Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú ha tingut en compte, i per Jair Domínguez, que, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha tractat la informació en altres mitjans. Elisenda Carod s'encarrega dels reportatges."Està passant" no només buscarà l'humor, sinó que també donarà veu a experts perquè donin la seva opinió sobre l'actualitat i entrevistarà els seus principals protagonistes.

21:00 Telenotícies vespre
22:00 Benvinguts a la família - L'Àvia
tancar

L'Àvia

Per poder recuperar el cotxe de l'Eduardo, a l'Àngela no li queda més remei que retrobar-se amb la seva mare, ingressada en un hospital des de fa més de 10 anys. Mentrestant, el Nando fa tot el possible per ajudar la Victòria a recordar on ha amagat el cadàver del seu marit.

23:02 Al cotxe - + info
tancar

+ info

Tomàs Molina i Gemma Puig. Alfred i Amaia OT.

00:01 Més 324
01:43 Gran Reserva. Còmics - Lloll 97 (show de la diana; el)
02:38 Ritmes a l'estudi - PROYECTO ABYECTO
tancar

PROYECTO ABYECTO

Un quartet liderat per Òscar Machancoses, un pianista, compositor i arranjador polifacètic, que tant hem pogut sentir en formacions de jazz com en composicions per a bandes sonores. Proyecto Abyecto és una banda que es basa en la cultura popular i que s'expressa en un llenguatge pròxim al jazz llatí. El seu so neix amb les premisses de la improvisació i l'espontaneïtat.

03:38 Jazz a l'estudi - Benavent/Bonell
tancar

Benavent/Bonell

Durant el segle XX el jazz s'ha convertit en un llenguatge musical universal. Gèneres com el be bop, el blues o el swing han trencat fronteres geogràfiques i racials per esdevenir una música popular, que músics d'arreu del món han adaptat a la seva manera de fer. Jazz a l'estudi és un programa de seixanta minuts de durada dedicat al gènere musical jazzístic per on passen músics arrelats a Catalunya. Des d'aquest espai es proposa fer un cop d'ull al panorama del jazz i les seves variants al nostre país.I ho fa d'una manera diferent, perquè el programa ofereix la possibilitat de veure els artistes en un dels seus àmbits naturals: l'estudi de gravació on s'enregistren les sessions, com una instantània sonora, i on es couen les millors receptes musicals del jazz a Catalunya.

04:37 Blues a l'estudi - BLAS PICÓN
tancar

BLAS PICÓN

Picón ofereix un repertori clàssic, però a la vegada amb una veu pròpia. En la seva música, el sentiment està per damunt del virtuosisme, i l'honestedat i la simplicitat, per damunt dels malabarismes musicals. Blues i Rhythm'n'Blues apassionat i enèrgic. L'acompanyen en la sessió d'avui: Òscar Rabadán a la guitarra, Johnny Pedraza també a la guitarra i Reginald Vilardell a la bateria.

05:37 Jazz a l'estudi
05:49 Videoclips catalans
Progrmació BD ....
21:25 Com si fos ahir - + info
tancar

+ info

Tantes atencions cap a la mare no són normals. En Litus té un costat fosc. En Miquel ha de marxar uns dies per feina. La Gemma pren possessió del despatx i a la Noe no li fa gens de gràcia. La convivència serà complicada. La Joana ja ha reservat hotel per celebrar les noces d'or amb tota la família. Ni l'Helena ni l'Andreu estan especialment interessats a anar-hi. En Quim "necessita" embolicar-se amb l'Eva i ho explica a l'Andreu.

21:59 Tot el temps del món - Carlos Zanón
tancar

Carlos Zanón

Carlos Zanón parla de la seva darrera novel·la, "Taxi" (Ed. Salamandra),amb una certa mirada "negra". les recomanacions són: PECADO deBenjamin Black, MALES DECISIONS de Susana Hernández, LAËTITIA O LA FI DELS HOMES de Ivan Jablonka.

22:32 La gent normal - Conviure amb el càncer
tancar

Conviure amb el càncer

Tot i els avenços mèdics el càncer manté l'estigma i segueix fent por. En aquest capítol diverses persones que han conviscut amb la malaltia parlen dels seus temors i del que els va ajudar a superar-los. Quan Núria de Gispert va ser diagnosticada de càncer de mama ho va amagar a l'opinió pública i al seu pare per no fer-lo patir. Després de 21 anys hi ha dies que no se'n recorda i és capaç de parlar-ne amb sentit de l'humor. A Lluís Domingo el càncer de còlon el va sorprendre jove, ell no vol oblidar que ha passat per aquesta malaltia i s'agafa la vida com una segona oportunitat, igual que Albert Royo, que fa poc que ha acabat el tractament per un linfoma. Aconsella als malalts que confiïn plenament en els metges i que no busquin informació per internet, error que ell va cometre i que el va fer caure en el pànic.Per als acompanyants dels malalts l'experiència també és dura. Els periodistes Joan M. Pou i Jordi Gil van perdre les seves respectives parelles a causa del càncer. En aquest capítol comparteixen sentiments i confidències. I els metges, fins a quin punt s'impliquen en els processos de curació dels seus pacients? El doctor Albert Tuca, de l'Hospital Clínic, explica a l'Agnès Marquès la importància d'escoltar i empatitzar amb el pacient.

23:13 A taula - Al bosc de l'Spree
tancar

Al bosc de l'Spree

Al bosc de l'Spree hi ha un poblet anomenat Lehde que no té carrers, només canals i ponts. És on viu la família Filko, que ens ensenyarà els productes típics de la regió, com els cogombres fermentats, i algunes de les receptes tradicionals de la zona, gairebé totes a base de peix i productes del camp. Els agricultors que abans treballaven els camps de conreu han anat abandonant les seves terres, i aquest magnífic paisatge natural ara sobreviu gràcies al turisme.

23:41 A taula - A Schleswig-Holstein
tancar

A Schleswig-Holstein

Una criadora de porcs de raça angla faixada s'esforça a preservar aquesta espècie en perill d'extinció. Viu amb el marit i el fill i amb els pares jubilats a la seva granja, que dóna al fiord Schlei, a la península bàltica d'Angeln -la dels antics angles, el poble germànic que envaí Britània-. Cuina tradicional: escudelles agredolces, rostit de fetge de cabirol, pastissos de ruibarbre amb merenga i truites acabades de pescar arran de casa, fetes a la sal.

00:08 Cinema a mitjanit - Mitgeres
tancar

Mitgeres

MITGERESProductor: Eddie Saeta, 2011Director i guionista : Gustavo TarettoDirector de fotografia: Leandro MartinezMúsica: Gabriel ChwojnikIntèrprets: Pilar López Ayala (Mariana), Javier Drolas (Martín), Inés Efrón (Ana), Carla Peterson (Marcela), Adrián Navarro (Lucas) i Rafael Ferro (Rafa)Mitgeres és la història de Mariana, Martín i la ciutat. Ella i ell viuen la mateixa illa de cases, un davant de l'altra en diferents edificis. Però no es poden trobar. Els seus camins es creuen sense saber-ne l'un de l'altra. Ella puja una escala i ell la baixa. Ell puja al bus i ella baixa. La ciutat els uneix però a la vegada els separa.

01:38 Tot el temps del món - Carlos Zanón
tancar

Carlos Zanón

Carlos Zanón parla de la seva darrera novel·la, "Taxi" (Ed. Salamandra),amb una certa mirada "negra". les recomanacions són: PECADO deBenjamin Black, MALES DECISIONS de Susana Hernández, LAËTITIA O LA FI DELS HOMES de Ivan Jablonka.

02:11 A taula - A Istanbul
tancar

A Istanbul

Mine i Ilhan Agcaabat viuen amb tota la seva família, repartida en tres cases, a Beykoz, a la banda asiàtica d'Istanbul. Allà on comuniquen les cases, Emine, la mare d'Ilhan, hi ha fet un hort.

02:37 Les costes franceses des de l'aire - Les Sables-d'Olonne
02:45 Cinema a mitjanit - Mitgeres
tancar

Mitgeres

MITGERESProductor: Eddie Saeta, 2011Director i guionista : Gustavo TarettoDirector de fotografia: Leandro MartinezMúsica: Gabriel ChwojnikIntèrprets: Pilar López Ayala (Mariana), Javier Drolas (Martín), Inés Efrón (Ana), Carla Peterson (Marcela), Adrián Navarro (Lucas) i Rafael Ferro (Rafa)Mitgeres és la història de Mariana, Martín i la ciutat. Ella i ell viuen la mateixa illa de cases, un davant de l'altra en diferents edificis. Però no es poden trobar. Els seus camins es creuen sense saber-ne l'un de l'altra. Ella puja una escala i ell la baixa. Ell puja al bus i ella baixa. La ciutat els uneix però a la vegada els separa.

04:13 Trens singulars - El Perú
tancar

El Perú

En aquest episodi, en Philippe viatja al Perú, on hi ha els ferrocarrils més alts del món. Al capdamunt dels Andes, amb "el tren dels núvols", visita una comunitat chopcca, que manté les tradicions inques. Posteriorment, va fins a la capital, Cusco, i ens mostra les ruïnes d'una fortalesa inca, amb la seva arquitectura imponent. Després es desplaça fins al jaciment del Machu-Pucchu dalt d'un tren de luxe i d'un carrilet antic. En David, un historiador, li revelarà els secrets de la ciutat perduda dels inques.

05:05 GR. Cami de Sant Jaume - Del Port de la Selva a Figueres
tancar

Del Port de la Selva a Figueres

Primera presa de contacte amb el camí. El descobriment del monestir de Sant Pere de Rodes amb una experta historiadora, el repartiment d'una cistella ecològica a domicili, la pastura d'ovelles, i la coneixença d'un anglès que ho va deixar tot per convertir-se en hoteler rural. El programa s'endinsarà en una de les fortaleses més impressionants d'Europa.

05:27 GR. Cami de Sant Jaume - + info
tancar

+ info

Ruta de dos dies, on en Marc pujarà dalt d'un campanar amb el seu campaner, descobrirà com s'inspira un pintor amb la natura, creuarà la plana a cavall, navegarà en caiac per la Ruta del Ter, farà botifarres marca Q i entrarà en un dels tallers de soldadets de plom més coneguts del món.

05:52 Videoclips catalans - Judit Nedderman, "Jo no vinc al pou"
05:55 Videoclips catalans - Manel, "La serotonina"
Progrmació BD ....
06:01 La vaca Connie - Jugant amb les pedres
tancar

Jugant amb les pedres

En Patch rellisca amb una pedra i diu que les pedres són inútils, però la Belinda li demostrarà que està equivocat. Els seus amics fan servir les pedres per a moltes coses. El cau del conill Sam és molt resistent, perquè està fet de pedres; l'esquirol Nibble les fa servir per obrir la gla, i a l'osset Timmy li agrada gratar-se l'esquena amb pedres. Les pedres resulten encara més necessàries quan la formiga Tom queda atrapada a l'estanc.

06:07 La vaca Connie - L'orquestra de la Connie
tancar

L'orquestra de la Connie

La Connie sent tocar la banda del bosc i decideix formar la seva pròpia orquestra amb en Patch i en Grouch. Però primer han de tenir instruments. Amb l'ajuda dels seus amics, els fan amb materials naturals: flors seques, un tronc buit i unes quantes fulles, i comencen a tocar.

06:14 La vaca Connie - Una pila de nous
tancar

Una pila de nous

En Patch i la Connie troben una pila de nous sota una noguera. Miren d'esclovellar-les però no poden. Tots dos amics demanen ajuda a altres animals, però no serà fàcil, perquè no hi ha gaires animals que sàpiguen trencar nous.

06:21 La vaca Connie - Buscant l'àvia
tancar

Buscant l'àvia

La Connie va a visitar la seva àvia, però no hi és. Així doncs, es posa en marxa per anar-la a trobar. Pel camí coneix molts amics i n'aprèn els costums. Finalment, la Connie troba la seva àvia collint flors. La Connie l'ajuda i juntes fan el jardí més bonic de la comarca.

06:33 Zoom, el dofí blanc - Operació Ma'o Mauri
tancar

Operació Ma'o Mauri

Uns taurons normalment inofensius ataquen la Timéti prop de la platja. La gent del poble, espantats, els vol anar a caçar de seguida. Però en Yann i en Patrick els demanen una mica de temps per mirar d'esbrinar quina és la causa que fa que els taurons es comportin d'una manera tan estranya. Potser així aconseguiran evitar que els matin.

06:45 Zoom, el dofí blanc - El Zoom petit
tancar

El Zoom petit

El Zoom i el Yann troben un dofí petit i la seva mare. De seguida el Zoom s'hi fa molt amic i en Yann n'està una mica gelós. Però ben aviat ho haurà de superar perquè un gran perill amenaça els seus convidats. En Rico i en Blaise volen capturar la mare i el fill per vendre'ls com si fossin una mercaderia.

06:56 Zoom, el dofí blanc - El galió enfonsat
tancar

El galió enfonsat

En Jack i en Yann surten a fer una expedició submarina per explorar les restes del vaixell Resolution, un dels galions del capità Cook. La història diu que es va enfonsar amb un gran tresor prop de les costes de Maotou, però es veu que ells no són els únics que li segueixen la pista; en Van Crook, en Blaise i en Rico també hi van al darrere.

07:08 Zoom, el dofí blanc - El pintor dels mars del Sud
tancar

El pintor dels mars del Sud

En Yann descobreix en un llibre d'art vell una pintura que el deixa fascinat. Es tracta de l'obra d'un pintor que es va establir a Maotou i en va pintar molts racons, fa molts i molts anys. L'últim que se'n sap és que va naufragar amb totes les seves pertinences, i en Yann decideix anar-les a buscar per regalar-li un dels seus quadres a la Timéti.

07:23 Doraemon - El forat del temps / El copiador màgic
tancar

El forat del temps / El copiador màgic

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

07:45 Doraemon - L'extracte regeneratiu / Dolços somnis
tancar

L'extracte regeneratiu / Dolços somnis

DORAEMON, EL GAT CÒSMIC (Doraemon)Producció: Fujiko Fujio, Japó (1978)"Doraemon, el gat còsmic" és l'altra cara de la moneda del dibuix japonès que coneixem.Doraemon és antiviolent, és intel·ligent, és simpàtic i és un tendre gat-robot que té poders especials.Ve del segle XXII i, a través de la màquina del temps, és enviat al nostre segle XX.Doraemon té una butxaca màgica, de la quarta dimensió, d'on poden sortir tots els somnis que un nen voldria realitzar.El personatge de Doraemon prové del còmic i va fer la seva primera aparició en públic l'any 1970. L'abril del 1979 es va estrenar a la petita pantalla i, des de llavors, s'ha convertit en tot un clàssic als països asiàtics. Se n'han fet moltes pel·lícules, se n'han publicat diversos llibres, revistes i videojocs, i se n'han venut gairebé un milió de discos.

08:08 Els germans Kratt - L'ós de Kermode
tancar

L'ós de Kermode

Els germans Kratt van a l'Illa dels Óssos per veure de prop óssos negres i l'Aviva veu un ós de color blanc. Aviat s'adonen que el que ha vist és el peculiar ós de Kermode del nord del Pacífic. Però la seva alegria queda eclipsada quan coneixen una nova malvada, la Paisley Paviment, Directora General de Pavimentem la Natura SA i descobreixen els seus plans de convertir l'illa en unes enormes instal·lacions de megamagatzems.

08:32 Pirata i Capitano - La gavina
tancar

La gavina

L'Omàntol Blau dona la bandera de la Sirena de Plata al Capitano perquè l'hi pugui regalar a la Pirata, però també l'adverteix que últimament hi ha un lladregot pocavergonya que es dedica a robar les banderes dels vaixells pirates. Es tracta del Barbudo, que, amb una gavina que té engabiada, torna a fer de les seves. La missió d'avui és doble: recuperar les banderes i alliberar la pobra gavina!

08:55 El xai Shaun - Un ramat lliure
tancar

Un ramat lliure

Avui en Shaun i companyia no s'ho han pensat dues vegades i han pujat a l'autobús per anar a la fira que s'ha instal·lat al poble. Una oportunitat així no la poden deixar escapar! És ple d'atraccions i de paradetes molt divertides. La pega és que al granger no li ha fet tanta gràcia i en Bitzer ja està a punt per anar-les a buscar. Ara sí que comença l'acció!

09:02 El xai Shaun - Quan la calor és insuportable
tancar

Quan la calor és insuportable

Avui és un dia d'aquells que no hi ha manera que s'acabi. Fa una calor que no s'aguanta i en Shaun i companyia ja no saben què fer per refrescar-se. De fet, sí que saben què fer. Es podrien anar a remullar a l'estany, però resulta que el granger hi està prenent el sol i el té tot per ell. Com s'ho poden fer? Segur que en Shaun ja en té alguna de pensada...

09:08 El xai Shaun - Has ficat la pota
tancar

Has ficat la pota

El granger avui està d'obres. Ha fet un terra nou de ciment i, mentre s'asseca, ha deixat en Bitzer que vigili que no hi passi ningú pel damunt. Ja et pots imaginar que per en Shaun i companyia és una temptació molt difícil de resistir. Però, com s'ho poden fer per despistar en Bitzer? Segur que a en Shaun se li encén la bombeta...

09:14 El xai Shaun - A netejar!
tancar

A netejar!

El camp on pasturen les ovelles està fet un desastre. Hi ha porqueria per tot arreu i el granger li ha manat a en Bitzer que el netegi de punta a punta. Quina feinada! No ho pot pas fer tot sol... I si diu a en Shaun i companyia que li donin un cop de pota? Potser li estalviaran feina... O potser n'hi donaran molta més de la que es pensava... Que no li passi res!

09:20 El xai Shaun - Singlot
tancar

Singlot

La Shirley s'ha begut un refresc d'en Bitzer i li ha vingut un singlot que la té ben amoïnada. No hi ha manera de fer que li passi. En Shaun ja ho ha intentat tot, però no li ha funcionat cap dels remeis casolans que ha provat. Aviat, però, veient el granger com es banya, tindrà un idea que no pot fallar de cap manera. No t'ho perdis!

09:26 El xai Shaun - Bon dia del granger!
tancar

Bon dia del granger!

En Bitzer convida el granger a un sopar com els d'un restaurant car i prepara un pastís deliciós com a segon plat. Però quan el pastís desapareix, en Bitzer comet l'error d'acceptar que en Shaun i tot el ramat l'ajudin a la cuina.

09:35 Gat i gos - El petit secret d'en Cliff / Monstres de l'espectacle
tancar

El petit secret d'en Cliff / Monstres de l'espectacle

El Gat i Gos han descobert que el Cliff va a classes de ballet i ara ja no els espanta. Fins i tot el faran fora dels Llardosos...!El Randolph ha contractat el Gat i Gos pel seu circ de criatures estrambòtiques. A l'hora de la veritat, però, la gent no els fa ni cabal. Què tenen d'estrambòtic?

09:58 Gat i gos - Un Nadal molt Gat i Gos
tancar

Un Nadal molt Gat i Gos

La neboda del Ranci vol que li regalin el Gat i Gos per Nadal. Potser no és tan mala idea anar a viure en una casa de rics, oi?

10:21 Bola & Bill - Un gos chic
tancar

Un gos chic

El Rocket i la Lulú van amb uns collars molt virolats, que són moda. El Ming i el Pelut primer se'n riuen, però després se'n busquen uns d'iguals. I deixen de racó el Bill, perquè diu que són uns esnobs. Llavors el Bill es troba que s'ha quedat sense companys per jugar. Però quan li cau un pot de pintura rosa a sobre i queda amb la pell a clapes, la reportera de la revista "Gos de Luxe" se n'enamora.

10:33 Bola & Bill - Operació lluna
tancar

Operació lluna

Una marca de refrescos ofereix un viatge a la Lluna a una mascota. Tant el Bola com la senyora Stick inscriuen els seus animals i els preparen per ser astronautes. El mal és que l'entrenament és esgotador i gens divertit, i les tres mascotes n'acaben fartes i volen plegar. Però quan la mestressa del Caporal ofereix el premi d'un barril d'arengades, el seu gat canvia de parer.

10:45 Bola & Bill - La Lina posa el turbo
tancar

La Lina posa el turbo

El Bola vol anar a dinar a una hamburgueseria amb el Puf i la Violeta, i s'hi vol endur també el Bill i la Carolina, però veu que no hi deixen entrar animals. Llavors el gos li proposa a la tortuga que hi vagin igualment, i així, quan el Bola els vegi davant del restaurant, s'haurà de partir el menjar amb ells. Al final, la Lina emprèn el viatge pel seu compte amb el monopatí i a tota pastilla!

10:59 Yakari - Un os molt mandrós
tancar

Un os molt mandrós

El Yakari es desperta en plena nit per un crit de l'Arc del Cel, que s'espanta perquè li ha entrat un uapití al tipi i ha llepat una pedra blanca. El Yakari li ensenya la pedra al Pou de Saviesa i ell li diu que és una pedra de sal i que els uapitís necessiten sal per créixer. Com que no convé que tornin al campament a causa dels caçadors, el Yakari decideix aclarir per què es comporten d'aquella manera.

11:11 Yakari - El son del Golut
tancar

El son del Golut

En aquest episodi, el Cérvol Lent repara canoes a prop del campament dels sioux i, de cop i volta, l'ataca un golut. Aconsegueix desfer-se'n tirant-li menjar i se'n torna al campament caminant sota la canoa. Tothom se n'estranya, i el Yakari li pregunta per què ho fa. I quan el Cérvol Lent li explica el que li ha passat, s'adona que ha de trobar la manera d'allunyar el golut d'allà perquè, si no, els caçadors el mataran.

11:23 Yakari - L'arbre Sol
tancar

L'arbre Sol

Ha arribat la temporada de caça del bisó, però el xaman de la tribu, el Pou de Saviesa, no aconsegueix entrar en contacte amb l'esperit de Tatanka, el Gran Bisó Blanc, que cada any garanteix una bona cacera a la tribu. Els caçadors estan molt inquiets, i el Yakari també té molt d'interès a saber què passa. Aquella nit, veu que el Pou de Saviesa se'n va del campament amb el seu cavall i decideix seguir-lo.

11:34 Yakari - Un amic estrany
tancar

Un amic estrany

El Yakari i el Fill del Tro passegen pel bosc i, de sobte, es troben un llop famolenc que els amenaça. La situació és difícil, però apareix una guineu que enganya el llop perquè se'n vagi i els salva. Llavors la guineu li diu al Yakari que no té amics i que li agradaria molt jugar amb ell. El Yakari s'hi avé, però el Fill del Tro no veu gaire clares les intencions que té.

11:46 Yakari - La recerca de la Turquesa
tancar

La recerca de la Turquesa

La Trena de Nit parla amb el Yakari i el Fill del Tro, que es preparen per anar a fer una bona passejada, i el nostre heroi s'adona que la seva mare porta una pedra blava molt bonica. Ella li explica que és una turquesa que li ha regalat l'Esguard Dret. Després, la mare se'n va a buscar baies i els dos amics se'n van a galopar. Al cap d'una estona, a mitja passejada, troben la mare del Yakari, que els hi diu que ha perdut la turquesa i no la troba enlloc.

12:01 Les noves aventures de Peter Pan - No em copiïs!
tancar

No em copiïs!

En John està fart que en Michael copiï tot el que fa, fins al punt que al País de Mai Més se'l treu de sobre. En Michael, aleshores, vagant sol pel bosc, arriba a la llacuna de les Sirenes, que li asseguren que, bevent-ne l'aigua, s'alliberarà de la influència del seu germà. Efectivament, quan beu, en Michael ja només obeeix els designis de les sirenes, que l'utilitzaran per aconseguir subjugar tots els habitants de Mai Més, inclòs en Peter Pan, i fer-se'n les reines.

12:23 Les noves aventures de Peter Pan - Or, or, or
tancar

Or, or, or

En John està desenganyat del futbol perquè sempre el trien l'últim per formar equip. Al País de Mai més li passa igual i no té cap idea millor que anar a l'Arbre Xiu-Xiu dels Desitjos a bescanviar la seva intel·ligència per força física. El Sr. Smee aprofita llavors per fer-li demanar un desig en nom del capità Garfi, amb l'esperança d'evitar-n'hi les conseqüències negatives. El desig d'en Garfi li és concedit i tot allò que toca es converteix en or. Fins i tot, el mateix Arbre dels Desitjos!

12:48 Salve, rei Julien! - Per sobre del cadàver de les meves potes
tancar

Per sobre del cadàver de les meves potes

Convençut que li han robat la seva estimada mongeta saltadora, el rei Julien decideix fer cas de l'Andy Fairfax, un venedor que la sap molt llarga, i permetre que tots els lèmurs del regne s'autoprotegeixin amb uns escorpins d'allò més agressius. D'entrada, tothom se sent molt segur, però aviat comencen a aparèixer els problemes, fins que la situació es descontrola i els escorpins acaben apoderant-se de tot el regne.

13:13 El detectiu Conan - El parany del supermercat (1a part)
tancar

El parany del supermercat (1a part)

La Ran i la Sonoko volen muntar una festa per la Jodie, la professora d'anglès de la Ran, que torna als Estats Units. Quan van al supermercat a comprar tot el que els cal, hi troben l'Aya, una antiga companya de l'escola de la Ran que justament està rebent una esbroncada del seu cap perquè quan treballa d'encarregada, els comptes del supermercat no quadren. Per això, l'amo del supermercat l'acusa de robar gènere. La Sonoko voldria ajudar la seva amiga, però no està gens inspirada per fer alguna de les seves deduccions. Però ella i la Ran s'hauran d'espavilar a resoldre el cas, perquè l'amo del supermercat està a punt de trucar a la policia...

13:36 El detectiu Conan - El parany del supermercat (2a part)
tancar

El parany del supermercat (2a part)

L'Aya ha identificat tres clients que poden ser sospitosos dels robatoris de productes del supermercat, i la Ran té una deducció que no s'atreveix a fer pública. Les peces del trencaclosques no acaben d'encaixar, però amb l'ajuda d'en Conan la veritat sortirà finalment a la llum. Hi podria tenir alguna cosa a veure un fals sostre que han descobert a prop del lavabo?

13:59 Shin Chan - Ei, t'imagines en Shin Chan a primària? / Ei, que l'Ai Chan, la nena rica, s'acomiada! / Ei, que estalviar és
tancar

Ei, t'imagines en Shin Chan a primària? / Ei, que l'Ai Chan, la nena rica, s'acomiada! / Ei, que estalviar és

En Shin Chan va a primària i ha de fer sumes amb el càlcul mental, però si compta maduixes, s'imagina que la Himawari se li menja. L'Ai Chan es pensa que no hi té res a fer amb en Shin Chan i s'acomiada de l'escola per anar-se'n a estudiar a París. En Shin Chan té una guardiola de l'Ultraheroi, però es cansa molt fent feines de la casa per estalviar i poder-hi tirar diners.

14:23 Shin Chan - Ei, que la meva germaneta està a punt de néixer / Ei, que la la meva germaneta ja neix / Ei, que la meva ger
tancar

Ei, que la meva germaneta està a punt de néixer / Ei, que la la meva germaneta ja neix / Ei, que la meva ger

La Misae ja ha sortit de comptes però encara no ha tingut la criatura. Quan en Hiroshi ja ha marxat a la feina i en Shin Chan a l'escola, comença a tenir contraccions i els avisa que se'n va a l'hospital. Tots dos tenen ganes d'anar-hi per ser amb ella quan neixi la nena, però si hi volen arribar a temps s'hauran d'afanyar.

14:51 Bola de drac Z - Els androides estan decidits a trobar en Son Goku
tancar

Els androides estan decidits a trobar en Son Goku

Els androides cada vegada estan més a prop d'en Son Goku, que és a casa seva convalescent i totalment indefens. En Krilin i companyia decideixen emportar-se el seu amic, encara inconscient, a la casa d'en Muten Roshi per protegir-lo de l'amenaça imminent dels androides, que provoquen el caos per allà on passen.

15:13 Bola de drac Z - La Bulma explica una cosa molt misteriosa
tancar

La Bulma explica una cosa molt misteriosa

Mentre en Krilin i companyia traslladen en Son Goku a la casa d'en Muten Roshi, la Bulma es posa en contacte amb ells per advertir-los de l'aparició d'una segona màquina del temps. Arran d'això apareixen molts més misteris. Qui hi ha viatjat? I amb quin objectiu? Pot ser que algú altre hagi seguit en Trunks des del futur?

15:39 Quin crac, l'Angelo! - Poseu-vos bons
tancar

Poseu-vos bons

Els pares de l'Angelo són al llit amb la grip, i la mare li encarrega que s'ocupi ell de la casa, cosa que li servirà per veure que la vida dels pares no és tan fàcil com ell es pensava. Això sí, també li permetrà elaborar una llista de consells sobre "com fer de pare".

15:50 Quin crac, l'Angelo! - L'escola més babosa
tancar

L'escola més babosa

Els Bavosos, el grup de rock dur preferit de l'Angelo i la seva colla, han tret un nou disc i es disposen a iniciar la gira mundial de presentació, però ho volen fer d'una manera ben especial: amb un concert gratuït a l'escola que demostri que és la més fan del grup. L'Angelo i la seva colla s'empescaran un pla per aconseguir que sigui la seva.

16:00 Quin crac, l'Angelo! - Una nit als grans magatzems
tancar

Una nit als grans magatzems

Aprofitant que la mare no hi és i en Peter dorm a casa del seu amic Cooper, el pare s'emporta l'Angelo i l'Elena de compres. Però, badant badant, se'ls fa tard i es troben tancats dins dels grans magatzems, cosa que finalment aprofitaran per mirar de passar-s'ho d'allò més bé, ja que tenen tots els magatzems per ells sols.

16:11 Quin crac, l'Angelo! - Els segrestadors de peixos
tancar

Els segrestadors de peixos

En Peter i en Cooper han portat a casa un peix del Parc d'Atraccions i Aventures la mar de bufó. El problema comença quan l'Angelo, en Sher i la Lola descobreixen que es tracta precisament del Capità Aventura, la mascota del Parc! L'Angelo i els seus amics s'hauran d'empescar la manera de fer que els petits el tornin voluntàriament, perquè prendre'ls el peix és impossible.

16:21 Quin crac, l'Angelo! - Nous vells amics
tancar

Nous vells amics

L'Angelo descobreix que el professor, el senyor Foot, li té mania perquè de petit era amic del seu pare i es van barallar. És per això que farà el possible perquè facin les paus, tot i que descobrirà que de vegades és pitjor el remei que la malaltia.

16:32 Turbo F.A.S.T - El tresor de Sierra Marty / A fer de cangur
tancar

El tresor de Sierra Marty / A fer de cangur

El Chet, el Derrapa i el Marxa-Marxa es llancen a la recerca d'un suposat tresor gripateca amb l'ajuda de l'eixelebrat Marty, que els porta a través de les canonades d'un vàter on no saben ben bé què hi trobaran. Una clienta del quiosquet de tacos es confon de cotxet i s'emporta un gos en comptes de la seva filla. El Tito surt corrents a buscar-la per avisar-la. Mentrestant, els cargols s'hauran de cuidar de la menuda.

16:54 Turbo F.A.S.T - Aventura turboespacial (1a i 2a part)
tancar

Aventura turboespacial (1a i 2a part)

Quan l'equip F.A.S.T. es disposa a contemplar el llançament del transbordador espacial, els confonen amb un equip de cargols astronautes russos i per error, sense adonar-se'n, s'embarquen en un viatge a l'espai.Accidentalment, l'equip queda fora de la nau flotant enmig de l'espai. Els cargols, terroritzats i desesperats, hauran de passar perills i peripècies per mirar de tornar a dins del transbordador i tornar a la Terra.

17:16 Nils Holgersson - Perduts
tancar

Perduts

L'estol continua la migració, però l'Akka està molt cansada i està a punt de xocar contra un penya-segat. Després d'aquest incident, l'Akka decideix que ja és massa gran per guiar l'estol i que li ha arribat l'hora de jubilar-se. Així doncs, plega i se'n va a viure amb la Frija. Les altres oques fan torns per guiar l'estol, però no se'n surten i decideixen que han d'anar a buscar l'Akka perquè torni a ser la seva cap.

17:28 Nils Holgersson - El tresor perdut
tancar

El tresor perdut

El Nils descobreix una ampolla a prop de la platja amb un missatge a dins. Quan l'obre, veu que és un mapa d'un tresor dels vikings, i demana al Gorgo que l'acompanyi a buscar-lo. Seguint les indicacions del mapa i després de moltes peripècies, arriben a la cambra del tresor. Però la cambra és plena de trampes, i el Nils i el Gorgo han de fugir per no quedar-hi atrapats.

17:39 Nils Holgersson - L'examen
tancar

L'examen

El Martin no es capaç de distingir el fruit deliciós de la gavarrera del fruit verinós del teix, i les oques consideren que això és normal perquè el Martin és una oca de granja i, de fet, no forma ben bé part de l'estol. El Nils i el Gorgo estan en la mateixa situació, i, per tal de ser acceptats oficialment a l'estol, tots tres han d'aprovar un examen: l'examen de l'Oca Ideal.

17:51 Nils Holgersson - La promesa
tancar

La promesa

El Nils troba un castor que s'ha quedat sense casa per culpa d'una tempesta. El castor sap que hi ha una illa ideal per als de la seva espècie, però és molt lluny. El Nils li promet que les oques el portaran volant fins a l'illa, però no ho té fàcil per complir la seva promesa. Primer ha de superar l'oposició de l'Akka, i després la de les altres oques, que s'enfaden amb el castor.

18:03 El Mic i els seus amics - Quiquiriquí!
tancar

Quiquiriquí!

En Cincsegons diu rodolins i el Mic fa de gall. Cada vegada que en Cincsegons acaba un vers, canta el gall. Quiquiriquí!

18:29 La caleta de la Lily - El julivert gegant
tancar

El julivert gegant

La Iona demana a en Salat un pot d'adob per al seu julivert. Però se li gira feina i encarrega a la Lily que l'hi regui. La Lily, animada per en Bou, hi tira massa fertilitzant, i el julivert creix desaforadament. La Lily prova de frenar el creixement del julivert abans que la Iona el vegi. Però, finalment, hi ha d'intervenir en Salat, que talla el julivert i recorda a la Lily que amb una gota d'adob n'hi havia prou.

18:35 La caleta de la Lily - La pesca de les dents de lleó
tancar

La pesca de les dents de lleó

En Salat ha d'organitzar la seva fira de segona mà anual en què els habitants de la Caleta del Tronc li porten les coses que ja no volen per revendre-les. Entre uns i altres, carreguen el pobre Bou com un ruc i les coses es compliquen. Finalment, tots s'han de fer a la mar en una flota tota especial per recuperar la collita de dents de lleó d'en Bou.

18:45 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - L'Impostor
tancar

L'Impostor

Davant de l'atònita mirada dels visitants del Louvre, el Gat Negre roba la Gioconda, cosa que el converteix en el principal sospitós del robatori, però Ladybug convençuda que el seu amic no és un lladre, buscarà la manera de demostrar la seva innocència.

19:06 Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir - El Dibuixant
tancar

El Dibuixant

El Nathaniel és un noi tímid que està enamorat de la Marinette, però la Choé el posa en evidència. L'Esfinx aprofita la ràbia i la frustració del noi per convertir-lo amb un akuma en Dibuixant, un súper malvat que fa realitat tot el que dibuixa. El Nathaniel aprofitarà els seus nous poders per venjar-se de la Chloé.

19:30 Info K - + info
tancar

+ info

"InfoK" és un informatiu diari infantil i juvenil que s'emet de dilluns a dijous a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya, amb una durada de 12 minuts. Està en antena des del 23 d'abril de l'any 2001. Es tracta de la primera iniciativa d'aquest gènere a la televisió catalana i espanyola, inspirada en l'experiència de dos programes molt solvents i de llarga trajectòria com són "Newsround", de la BBC, i "Jeugdjournaal" de la cadena holandesa NOS.Les notícies que apareixen a l'InfoK intenten explicar: 1. Què passa al món? 2. Què passa al món dels nens? 3. Què fan els nens. Els continguts es presenten en format de peces breus -les notícies d'actualitat o semiactualitat d'interès per a l'audiència infantil- i en format de reportatge -informacions més elaborades que incorporen un tractament de postproducció i musical més treballat-. Hi ha algunes seccions diàries, com els clips, que són notícies breus i curioses, la previsió meteorològica i el tancament musical. També hi ha d'altres reportatges que tractem amb una certa periodicitat, com les recomanacions de llibres, les propostes d'activitats per fer durant el cap de setmana, les notícies explicades per l'anomenat nen-reporter i les crides a la participació (que inclouen enviament de fotos, vídeos o textos per part dels telespectadors). Equip:Direcció i presentació: Laia ServeraProducció: Edgar GerRealització: Marta De LucasCap d'edició: Eva VarasRedacció: Irene Blay, Nuria Casals, Miquel Piris, Jordi Aguilera, Nuria VilanovaAjudant de realització:Jordi YsasPostproducció vídeo: Lluís XufréProducció Executiva: Belén Samper

19:45 Pat, el gos - L'eruga ballaruga
tancar

L'eruga ballaruga

A la Lola li toca tenir a casa l'eruga de la classe, cuidar-la i escriure un treball sobre el tema. I al Pat se li gira feina perquè els coloms, en veure l'eruga, ja comencen a preparar la barbacoa amb la intenció gens dissimulada de cruspir-se-la.

19:52 Pat, el gos - Embolic al pícnic
tancar

Embolic al pícnic

La Lola, la Lucy i l'Hugo han quedat per anar a jugar al Virtuaventura Parc, però com que han de ser parells els toca convidar-hi també el Víctor, que un cop eliminat del joc mirarà de fer la guitza als altres tres. Com sempre, el Pat haurà d'acudir al rescat.

19:59 Pat, el gos - Maduixa amb nates
tancar

Maduixa amb nates

La Lola i el Pat han cultivat una maduixa gegant i l'endemà la volen fer servir per fer un pastís. Però, durant la nit, el Pat l'haurà de protegir de la voracitat de tota mena de veïns indesitjables.

20:06 Pat, el gos - Per art de màgia
tancar

Per art de màgia

Lola la maga i el seu ajudant Pat es disposen a fer una funció de màgia al pati de casa seva, amb la Lucy, l'Hugo i el Víctor com a espectadors. Però fer d'ajudant de mag no és tan senzill quan hi ha tres coloms disposats a esguerrar la funció.

20:13 Pat, el gos - Babuïns babaus contra inflables
tancar

Babuïns babaus contra inflables

La Lola i el Pat juguen a un joc de taula mentre esperen la visita d'uns amics, però el seu veí Víctor se'n burla i està convençut que s'estimaran més anar a jugar amb ell a un videojoc. La Lola i el Pat s'hauran d'empescar la manera d'oferir alguna alternativa més divertida als seus amics.

20:26 Les aventures del gat amb botes - El múscul
tancar

El múscul

El Guante Blanco, que ha accedit ajudar el Gat amb Botes i la Dulcinea per rescatar l'Uli, està convençut que sols no se'n sortiran i que necessiten més mans. Concretament, algunes de ben fortes. Tot rumiant, arriben a la conclusió que han de reclutar el Gólem perquè faci de múscul de l'equip. Ara bé, el Gat no es pren gens bé que ell no pugui ser el múscul i fa les mil i una per demostrar la seva extraordinària força física.

20:54 El detectiu Conan - Sospitós: El pare d'en Genta (1a part)
tancar

Sospitós: El pare d'en Genta (1a part)

El pare d'en Genta ha estat escollit per participar en un concurs de televisió. Després d'una sèrie de proves, s'escollirà l'home amb el cognom Kojima més ben preparat del país. El premi són molts diners i una obra d'art molt valuosa. Just abans de la final, l'organitzador del concurs, en Gonsaku Kojima, cau escales avall i es mata. Però no ha sigut un accident i el pare d'en Genta és un dels sospitosos.

Progrmació BD ....
06:00 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

06:22 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

06:44 Programes Externs Esports - GSeries Round 3
07:12 Fórmula E - Fórmula E Mèxic
08:24 Champions Magazín
08:48 Gol a gol - Gol a gol
tancar

Gol a gol

Diumenge al vespre, i quan acabi la jornada lliguera, tornarà a la pantalla de TV3 el veterà programa "Gol a gol", que, al llarg de 60 minuts, oferirà les imatges de les millors jugades i els gols, dels partits de la Primera Divisió i de la Segona Divisió, que hagin disputat els equips catalans de la categoria de plata del futbol espanyol.

09:46 Futbolint
10:49 Ok Lliga - Caldes-Liceo
tancar

Caldes-Liceo

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

12:17 Handbol EHF CUP - Fraikin BM Granollers-Wacker Thun
13:53 Zona zàping
14:27 Temps de neu
14:53 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina

15:15 Ok Lliga - Hoquei patins Copa del Reina: Final
tancar

Hoquei patins Copa del Reina: Final

Cada setmana Esport3 ofereix un partit de la jornada de l'OK Lliga

16:51 Futbol Sala - Plast. Romero Cartagena-FC Barcelona Lassa
18:26 Handbol: EHF Champions - FC Barcelona Lassa-MOL-Pick Szeged
20:00 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

21:02 Nascar - Nascar Las Vegas
22:25 Campiones - BM Granollers. orgull d'equip
tancar

BM Granollers. orgull d'equip

"Campiones", és un programa que neix per fomentar l'esport femení, a través del testimoni de les protagonistes de l'esport català i internacional en la seva disciplina. Amb una durada de 6 minuts, "Campiones" serà una sèrie fruit de l'acord de col·laboració entre Televisió de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport, que explicarà l'experiència de dones esportistes: les que han guanyat títols i batut rècords, i també, les esportistes anònimes que no són famoses, però que dediquen moltes hores a l'esport.L'equip de TVC de "Campiones" està format per Imma Pedemonte, Mireia Vicente i Lluís Riola, en la direcció i realització, i Ester Poses, en la producció.

22:34 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

23:00 El Club de la Mitjanit
01:01 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

01:24 Nascar - Nascar Las Vegas
02:55 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

03:19 Esport Club - + info
tancar

+ info

Les notícies del dia, les declaracions dels protagonistes i les imatges més espectaculars del món de l'esport. Aquests són els ingredients del magazín "Esport Club" que, de dilluns a divendres, s'emet a les 20:00 Presenten Marc Negre i Francesc Soria.

04:20 324 Esports - + info
tancar

+ info

Cada mitjanit, en connexió amb el 3/24, Pere Bosch i Arcadi Alibés fan un repàs a tota l'actualitat esportiva del dia. Edicions especials les jornades de Lliga, Copa, Champions i Eurolliga.

04:43 Futbol Cat. - + info
tancar

+ info

A "FutbolCat", mirem de passar una bona estona al voltant del futbol català de Segona Divisió i les categories inferiors. No només resumim i analitzem els partits de la jornada a Segona A, Segona B, Tercera i Primera Divisió femenina, sinó que també sentim els protagonistes, repassem l'actualitat i les millors imatges de la setmana, recuperem partits històrics i proposem jocs visuals a l'espectador. Tot, sota la direcció de Lluís Cervelló, la realització de Marià Ejarque i la participació dels redactors especialitzats en els equips catalans a TV3.

05:07 Champions Magazín
05:31 KM 0 - + info
tancar

+ info

KM0 és un programa d'usuari, de producte, on s'ensenyaran models de cotxe i, possiblement, de moto que estan ara en el mercat. A KM0 mostrarem cotxes que fem servir tots nosaltres. És un programa comprat a Alemanya on es proven els models i on se'n dóna l'opinió. S'hi explicaran característiques tècniques, motors, capacitats, es compararan models, etc. Direcció: Sebastià RocaRealització: Albert Medina