Pel·lícules BD ....
TV3 33 canalsuper3 300 3hd
Progrmació BD ....
08:00 Els matins
13:05 TVist
14:00 Telenotícies comarques
14:20 El medi ambient - Mosaic 05/03/10
tancar

Mosaic 05/03/10

Víctimes del canvi climàtic... fa milions d'anys; "Viu la Terra": un portal de custòdia del territori, llibre: "La nostra opció", d'Al Gore.

14:30 Telenotícies migdia
15:40 Cuines - Calzone tradicional
15:50 La Riera - Cap. 41
tancar

Cap. 41

La fonda obre, després d'uns quants dies, i assistim a la inauguració de les reformes: novetats, retrobaments, descobriments, malentesos, oblits, gelosies... una mica de tot. Com sempre que es reuneix tota la família. Al marge, en Lluís vol recuperar la seva vida, però comprovarà que ho té francament difícil.

16:35 Divendres - + info
tancar

+ info

La tertúlia de "La Riera" obrirà el programa de "Divendres" per analitzar els moments més importants del serial durant la setmana. Ho farem amb els nostres tertulians habituals (Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas). L'Arcadi Alibés ens explicarà com es prepara per córrer una marató i en Josep Guijarro ens parlarà de la relació entre els extraterrestres i Catalunya.

18:30 Les germanes McLeod - Cap. 152 La llegenda d'en Harry Ryan
tancar

Cap. 152 La llegenda d'en Harry Ryan

Després de la mort de Harry, Alex coneix la verdadera història de la vida de Harry. Stevie confessa a Alex que va estar discutint amb Harry el matí que ell va morir. Mentrestant, Kate i Regan es veuen obligades a treballar plegades davant d'un misteriós cas de plumbisme.

19:20 Rex - Cap. 99 Els fets dels difunts
20:15 Esport Club
20:35 Espai Terra
21:00 Telenotícies vespre
21:50 Zona zàping
22:15 La gran pel·lícula - Dos policies rebels 2
tancar

Dos policies rebels 2

Els detectius de Miami Mike Lowrey i Marcus Burnett tenen una nova missió: descobrir una xarxa de fabricació i distribució de pastilles d'èxtasi. Les pistes els porten cap a un despietat senyor de la droga, Johnny Tapia, que utilitza una funerària com a tapadora dels seus negocis. Syd, la germana de Marcus, és una agent antidroga de Nova York que treballa infiltrada entre els delinqüents. Per acabar-ho d'adobar, Mike s'enamora de Syd, cosa que Marcus no veu amb bons ulls.

00:40 Pel·lícula - El color del crim
tancar

El color del crim

Una nit, Brenda, una dona blanca, arriba ensangonada a la sala d'urgències d'un hospital. Ella explica a Lorenzo Council, el comissari de policia, que un home negre l'ha atacada quan era al seu cotxe i que li ha segrestat el fill de quatre anys. El cas aixeca la tensió racial entre la comunitat blanca i la comunitat negra i, fins i tot, els policies s'enfronten entre ells mentre es fa la recerca del nen desaparegut.

02:30 Divendres - + info
tancar

+ info

La tertúlia de "La Riera" obrirà el programa de "Divendres" per analitzar els moments més importants del serial durant la setmana. Ho farem amb els nostres tertulians habituals (Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas). L'Arcadi Alibés ens explicarà com es prepara per córrer una marató i en Josep Guijarro ens parlarà de la relació entre els extraterrestres i Catalunya.

04:00 Notícies 3/24
06:00 Notícies 3/24
Progrmació BD ....
07:50 Tot un món
07:55 Planeta Terra
07:55 La platja dels camaleons - La platja dels camaleons
tancar

La platja dels camaleons

Aquest documental segueix dos camaleons que pertanyen a una petita comunitat que viu en una llacuna grega. És l'únic lloc d'Europa on podem trobar aquesta espècie de camaleó africà. Viurem plenament la vida dels camaleons: el seu caràcter solitari i l'estrès que els afecta. També serem testimonis d'un comportament que poques vegades s'ha vist, com ara un camaleó nedant.

08:50 A fons - Arizona, USA
09:15 Viure Catalunya - Camarasa
09:30 Horitzons
09:30 A la recerca de l'or - L'or dels faraons
tancar

L'or dels faraons

10:20 Explorant els deserts - Una aventura africana: nòmades i un volcà que borbolleja
tancar

Una aventura africana: nòmades i un volcà que borbolleja

10.- El viatge pels deserts d'Àfrica comença a la part septentrional del Namib. És la zona dels nòmades himba i els seus immensos ramats de bestiar. Michael Martin i Elke Wallner també visiten explotacions agrícoles situades al límit del Namib i sobrevolen amb ultralleuger un mar de dunes al sud del desert.

10:50 França per la costa - De Banyuls de la Marenda a la Petita Camarga
11:40 L'Ànima del 33 - Reportatge Makoki
11:45 Horitzons
11:45 Cuina passada de rosca - El concurs d'escopir llavors de síndria
12:10 RITMES
12:10 Ritmes poprock
12:45 City folk (versió curta)
12:55 Millennium - creativitat i cervell
tancar

creativitat i cervell

Aquest dijous a "Millennium" aprofundirem en els mecanismes que menen el nostre cervell i que, en alguns casos cèlebres, possibiliten la creativitat o fins i tot la genialitat. Ramon Colom entrevistarà el científic Salvador Macip, i a la taula de debat, el psicòleg Antoni Castelló, el biòleg David Bueno, el publicista Miquel Mas i el vicedegà de la Facultat de Comunicació Blanquerna URL, Joan Sabaté, discutiran sobre els darrers avenços i aplicacions en aquest camp.

14:30 Planeta Terra
14:30 Mediterrània submarina - L'illa de Malta
14:55 El millor d'Australia - La Selva tropical Gondwana d'Austràlia
15:50 Estils de vida salvatge - Más allá de los sentidos
16:45 A fons - Alaska
17:10 L'Ànima del 33 - Un dia a la Sala Beckett
17:15 Cronos - + info
tancar

+ info

"Cronos" presenta el primer dels dos capítols de "La fugida de Lluís XVI", que aborda un episodi cabdal de la Revolució Francesa amb una reconstrucció total i acurada d'aquells dies. Una superproducció històrica on es podrà veure el rei, la reina, els infants reials, els revolucionaris, la Guàrdia Nacional... Per als protagonistes de la història d'avui, la seva vida gira cap a l'infern. Fa més o menys dos anys que ha començat la Revolució Francesa i el rei Lluís XVI i la seva família viuen enmig d'una tempesta d'esdeveniments que els arrosseguen. Lluís és el rei de França des de fa setze anys. Malgrat que en els primers anys del regnat ha posat fi a molts privilegis de la noblesa, el cert és que no pot evitar ser vist com el representant de l'Antic Règim. La revolució del 1789 el desborda. Setmana rere setmana veu com els revolucionaris més radicals van guanyant suport i la guillotina ha començat a funcionar intensament. És aleshores quan la reina Maria Antonieta i alguns dels cortesans s'empesquen la idea de fer fugir, disfressada, la família reial. Avui, a "Cronos", els duem un episodi cabdal de la Revolució Francesa, i ho fem mitjançant una reconstrucció total i acurada d'aquells dies. Veurem el rei, la reina, els infants reials, els revolucionaris, la Guàrdia Nacional... Una superproducció històrica que els oferim a "Cronos".

18:05 Horitzons
18:05 El que sabien els antics - Els japonesos
19:00 Cànon
19:00 Cànon Lletres - Temps de revolució
19:55 L'Ànima del 33 - Martirio
20:00 Territoris col.lecció - Talantis
tancar

Talantis

"Territoris col·leccions", el programa sobre creació audiovisual, presentarà diversos treballs de la productora francesa Talantis Films. La productora francesa Talantis Films es posa en marxa l'any 98 amb la intenció de distribuir curtmetratges de qualitat a canals de satèl·lit i cable de tot el món. Cada any incorpora una mitjana de 20 títols a la llista. Per promocionar aquest sector, des del 2004 coordina el Short Film Corner, un apartat del Festival de Canes dedicat al món del curtmetratge. Attention En quants moments, d'allò més estressants, ens hem imaginat a la vora del mar, en un passeig a trenc d'alba... sols o acompanyats? Dr. Kill La parella Challangeas-Mathieu fa quinze anys que realitzen programes satírics a la televisió. A "Dr. Kill" barregen la realitat amb el dibuix animat. És el "reality-toon". Glee "Glee" ens mostra que un ram de flors pot provocar un efecte molt especial a la persona que el rep. Round Zero Els estudiants de tercer curs d'animació de l'escola dels Gobelins han pogut entrar dins un vestuari de boxa poc abans del moment decisiu. La Douche Des d'un primer moment tot sembla d'allò més quotidià... Un homenatge a "Psicosi"? A "La douche", el director ha transitat pels límits en què la imatge sintètica es confon amb la realitat.

20:35 Champions Magazin - Champions Magazín
21:00 La Riera - Cap. 41
tancar

Cap. 41

La fonda obre, després d'uns quants dies, i assistim a la inauguració de les reformes: novetats, retrobaments, descobriments, malentesos, oblits, gelosies... una mica de tot. Com sempre que es reuneix tota la família. Al marge, en Lluís vol recuperar la seva vida, però comprovarà que ho té francament difícil.

21:35 Thalassa - Els mars del meu avi/pillatge en un poble tranquil
tancar

Els mars del meu avi/pillatge en un poble tranquil

ELS MARS DEL MEU AVI (Rumbo Sur Produccions) Sara Masó i Maristany, periodista i escriptora, no va poder conèixer personalment el seu avi Salvador Maristany. Quan ella va néixer, feia molts anys que s'havia mort, però aviat va saber per la seva mare que va ser l'últim gran marí de la família. A principis del segle dinou, els seus avantpassats, els Maristany, just en arribar de França, es van instal·lar a la platja d'Ocata del Masnou per pescar. Al cap de vint anys comerciaven amb els seus vaixells. Al començament feien cabotatge, però aviat van optar per traficar amb Amèrica. El 1839, Agustí Maristany, el besavi de la Sara, carrega el seu místic català de 100 tones i posa rumb cap a l'Havana per primera vegada. Després, van venir moltes més travessies de l'Atlàntic, Agustí va renovar les seves embarcacions i els seus fills es van fer capitans. La família Maristany estava abocada de ple en el negoci marítim, però no era l'única. A mitjans del segle dinou va ser l'època daurada de la marina de vela catalana, i per tota la costa proliferaven les sagues de marins que feien negocis amb els ports americans. Si la Sara Masó no hagués escrit "Els mars del meu avi", la interessant història de Salvador Maristany no hauria sortit mai a la llum. Com tampoc no han sortit a la llum moltes altres històries d'anònims marins dels pobles de la costa catalana que, amb el seu esforç i la seva manera de fer, van contribuir al desenvolupament econòmic de la Catalunya del segle XIX i principis del XX. Una Catalunya oberta, amb mirada llarga que mai no perdia de vista el mar. PILLATGE EN UN POBLE TRANQUIL El poble de Branscombe, al sud-oest d'Anglaterra, sempre havia sigut un lloc tranquil. Però això era abans del vint-i-dos de gener del 2007. El responsable d'aquest canvi va ser un vaixell: l'"MS-Napoli". Un matí, els habitants de Branscombe es van despertar amb aquest portacontenidors de 275 metres de llargada, embarrancat a 300 metres de la platja. Atrapats en una gran tempesta al canal de la Mànega, amb les màquines espatllades i el timó bloquejat, el comandant decideix abandonar el vaixell, amb la tripulació, en una canoa de salvament. L'endemà s'intenta remolcar el "Napoli", sotraguejat per un mar desfermat. Però, cap a on cal anar per salvar la càrrega i evitar una catàstrofe ecològica? Els membres del salvament anglès i francès decideixen embarrancar el vaixell a la badia de Lyme, a poca distància de la costa anglesa. L'endemà mateix, desenes de contenidors omplen la platja de Branscombe. Trenta-sis hores de bogeria. Tot és gratuït i la platja es transforma en un supermercat. Una platja devastada i unes forces de la policia superades pels esdeveniments, perquè segons la llei sobre la Marina Mercant, tothom té dret a recuperar tot allò que arriba a una platja. A Branscombe, aquest episodi va deixar un gust amarg. Els habitants testimonien la tempesta que ha guanyat el seu poble i que n'ha traumatitzat més d'un.

22:20 Thalassa - L'illot de s'Espartar
tancar

L'illot de s'Espartar

L'espart és una matèria primera ideal per la confecció de cistells i altres estris. A Eivissa sempre s'ha recollit a l'illot de s'Espartar (d'aquí el topònim), una reserva natural de gran valor ecològic i etnogràfic. Per desembarcar-hi, o per recollir-ne la planta, s'ha de demanar permís previ. I és que l'espart no és pas l'única matèria valuosa de l'illot. En un passat no gaire llunyà, la gran majoria dels habitants vivien de treballar la terra. Tot es feia a casa i predominava l'economia d'autoabastiment. La riquesa natural de s'Espartar, ha fet d'aquest illot el més ric del conjunt de les Reserves d'Eivissa.

22:45 L'hora del lector
23:45 El documental - Les cases de la Hristina
tancar

Les cases de la Hristina

La Hristina Tasheva ha estat durant anys una immigrant il·legal als Països Baixos. Malgrat tenir formació universitària treballa com a dona de la neteja en apartaments i cases del centre d'Amsterdam per a poder sobreviure. Tranquil·la i discreta, neteja cases. Cada dia una de diferent i cada dia la mateixa feina. La relació amb els amos es fa amb l'intercanvi de notes manuscrites.

00:40 Territoris col.lecció - Talantis
tancar

Talantis

"Territoris col·leccions", el programa sobre creació audiovisual, presentarà diversos treballs de la productora francesa Talantis Films. La productora francesa Talantis Films es posa en marxa l'any 98 amb la intenció de distribuir curtmetratges de qualitat a canals de satèl·lit i cable de tot el món. Cada any incorpora una mitjana de 20 títols a la llista. Per promocionar aquest sector, des del 2004 coordina el Short Film Corner, un apartat del Festival de Canes dedicat al món del curtmetratge. Attention En quants moments, d'allò més estressants, ens hem imaginat a la vora del mar, en un passeig a trenc d'alba... sols o acompanyats? Dr. Kill La parella Challangeas-Mathieu fa quinze anys que realitzen programes satírics a la televisió. A "Dr. Kill" barregen la realitat amb el dibuix animat. És el "reality-toon". Glee "Glee" ens mostra que un ram de flors pot provocar un efecte molt especial a la persona que el rep. Round Zero Els estudiants de tercer curs d'animació de l'escola dels Gobelins han pogut entrar dins un vestuari de boxa poc abans del moment decisiu. La Douche Des d'un primer moment tot sembla d'allò més quotidià... Un homenatge a "Psicosi"? A "La douche", el director ha transitat pels límits en què la imatge sintètica es confon amb la realitat.

01:10 Cànon
01:10 Cànon Lletres - Temps de revolució
02:05 Thalassa - Els mars del meu avi/pillatge en un poble tranquil
tancar

Els mars del meu avi/pillatge en un poble tranquil

ELS MARS DEL MEU AVI (Rumbo Sur Produccions) Sara Masó i Maristany, periodista i escriptora, no va poder conèixer personalment el seu avi Salvador Maristany. Quan ella va néixer, feia molts anys que s'havia mort, però aviat va saber per la seva mare que va ser l'últim gran marí de la família. A principis del segle dinou, els seus avantpassats, els Maristany, just en arribar de França, es van instal·lar a la platja d'Ocata del Masnou per pescar. Al cap de vint anys comerciaven amb els seus vaixells. Al començament feien cabotatge, però aviat van optar per traficar amb Amèrica. El 1839, Agustí Maristany, el besavi de la Sara, carrega el seu místic català de 100 tones i posa rumb cap a l'Havana per primera vegada. Després, van venir moltes més travessies de l'Atlàntic, Agustí va renovar les seves embarcacions i els seus fills es van fer capitans. La família Maristany estava abocada de ple en el negoci marítim, però no era l'única. A mitjans del segle dinou va ser l'època daurada de la marina de vela catalana, i per tota la costa proliferaven les sagues de marins que feien negocis amb els ports americans. Si la Sara Masó no hagués escrit "Els mars del meu avi", la interessant història de Salvador Maristany no hauria sortit mai a la llum. Com tampoc no han sortit a la llum moltes altres històries d'anònims marins dels pobles de la costa catalana que, amb el seu esforç i la seva manera de fer, van contribuir al desenvolupament econòmic de la Catalunya del segle XIX i principis del XX. Una Catalunya oberta, amb mirada llarga que mai no perdia de vista el mar. PILLATGE EN UN POBLE TRANQUIL El poble de Branscombe, al sud-oest d'Anglaterra, sempre havia sigut un lloc tranquil. Però això era abans del vint-i-dos de gener del 2007. El responsable d'aquest canvi va ser un vaixell: l'"MS-Napoli". Un matí, els habitants de Branscombe es van despertar amb aquest portacontenidors de 275 metres de llargada, embarrancat a 300 metres de la platja. Atrapats en una gran tempesta al canal de la Mànega, amb les màquines espatllades i el timó bloquejat, el comandant decideix abandonar el vaixell, amb la tripulació, en una canoa de salvament. L'endemà s'intenta remolcar el "Napoli", sotraguejat per un mar desfermat. Però, cap a on cal anar per salvar la càrrega i evitar una catàstrofe ecològica? Els membres del salvament anglès i francès decideixen embarrancar el vaixell a la badia de Lyme, a poca distància de la costa anglesa. L'endemà mateix, desenes de contenidors omplen la platja de Branscombe. Trenta-sis hores de bogeria. Tot és gratuït i la platja es transforma en un supermercat. Una platja devastada i unes forces de la policia superades pels esdeveniments, perquè segons la llei sobre la Marina Mercant, tothom té dret a recuperar tot allò que arriba a una platja. A Branscombe, aquest episodi va deixar un gust amarg. Els habitants testimonien la tempesta que ha guanyat el seu poble i que n'ha traumatitzat més d'un.

02:50 Thalassa - L'illot de s'Espartar
tancar

L'illot de s'Espartar

L'espart és una matèria primera ideal per la confecció de cistells i altres estris. A Eivissa sempre s'ha recollit a l'illot de s'Espartar (d'aquí el topònim), una reserva natural de gran valor ecològic i etnogràfic. Per desembarcar-hi, o per recollir-ne la planta, s'ha de demanar permís previ. I és que l'espart no és pas l'única matèria valuosa de l'illot. En un passat no gaire llunyà, la gran majoria dels habitants vivien de treballar la terra. Tot es feia a casa i predominava l'economia d'autoabastiment. La riquesa natural de s'Espartar, ha fet d'aquest illot el més ric del conjunt de les Reserves d'Eivissa.

03:10 L'hora del lector
04:10 Viure Catalunya - Camarasa
04:20 Pel·lícula - Sincopat
tancar

Sincopat

Albert treballa en un banc de dia i escriu un novel·la de nit. Lluïsa, la seva companya de treball, va a buscar-lo amb el cotxe. Mentre l¿espera coneix al seu veí Joan, un venedor d¿antiguitats i seductor consumat. Un vespre, quan Albert arriba abatut a casa després d¿un mal dia a la feina, sent un crit que ve de la casa de Joan. Quan hi arriba, es troba Joan mort i una noia, que es diu Bianca, amb una pistola a la mà. Ella el convenç perquè l¿amagui i a partir de llavors formaran un parella que s¿introduirà en un laberint de mentides i enganys.

05:50 RITMES
05:50 Ritmes.clips
06:00 RITMES
06:00 Ritmes.clips
06:05 L'Ànima del 33 - Actuació Erre que erre, Avatar
06:07 L'Ànima del 33 - Circo de los horrores - Psicos
06:15 Travelogue of masterpieces
06:20 RITMES
06:20 Ritmes arrels - + info
tancar

+ info

L'espai per a les músiques del món, el mestissatge, la música tradicional i totes aquelles cançons que viuen i respiren amb inequívoca denominació d'origen. En el capítol d'avui veurem a: I Muvrini, The dubliners, Skatalà, Nour, Luciano, Juan Luis Guerra, David Byrne, Cathy Claret, Richie Havens, Donovan.

06:55 Identitats - JOSEP GRAU GARRIGA
Progrmació BD ....
07:00 Els desastres del Rei Artús - Rei de la lluna
tancar

Rei de la lluna

El rei Artús, per satisfer l'últim desig de la seva estimada princesa Ginebra, viatjarà pel cel fins a la lluna i tornarà amb la millor pedra de la lluna que s'hagi vist mai. Almenys ell n'està convençut. Les batusses amb els pagesos del nord de Gal·les i el combat amb en Rito, el gegant de pedra, acabaran de posar color a aquesta aventura tan poc astronòmica!

07:25 LMN'S
07:40 El xai Shaun - Acampada caòtica
tancar

Acampada caòtica

Un excursionista malcarat ha plantat la tenda al camp on pasturen les nostres amigues, les ovelles. Ja et pots imaginar que a en Shaun i companyia no els ha fet cap gràcia. Per això aprofitaran que l'home ha sortit a donar un volt per preparar-li una bona rebuda quan torni de l'excursió. No te la perdis!

07:50 En Leon - Cap. 11 Zzzum-zzzum
tancar

Cap. 11 Zzzum-zzzum

En Leon és capaç de tot i de més per desempallegar-se d'una colla de mosques que li fan la vida impossible. Fins i tot de fer un ridícul espantós! No t'ho perdis!

08:00 Doraemon - Vull veure l'eri/El caramel duraxima
tancar

Vull veure l'eri/El caramel duraxima

El caramel Duraxima / Vull veure l'Eri

08:22 Doraemon - Una entrada molt desitjada/ Micròfon emocionat
tancar

Una entrada molt desitjada/ Micròfon emocionat

Una entrada molt desitjada / Un micròfon emocionant

08:50 Mila - El fantasma que no feia por
tancar

El fantasma que no feia por

Ja deus saber que cada any, per Halloween, tots els fantasmes surten del seu amagatall per donar ensurts a la gent. Bé, tots menys un... Avui la Mila t'explicarà la història d'en Popoll, l'únic fantasma del món que no feia por ni a un poll. En Ratapuet, el seu germà gran, sempre se'n reia, fins que va conèixer en René-Kevin, el nen que li va canviar la vida...

09:00 mic 3
09:00 Carrer del zoo 64 - Cap. 61 La història de les dents brutes del Victor
09:10 Megaminimals - Exploradors
09:15 Bumba
09:30 L'aneguet lleig i jo - Cap. 10 El gall fanfarró
tancar

Cap. 10 El gall fanfarró

L'arribada d'un gall ben plantat, educat, atent i molt juganer ha revolucionat tot el corral. Tothom l'admira, fins i tot en Ratso! En Lletget, a més, el veu com el pare ideal... i això, és clar, a en Ratso li ha començat a fer pujar la mosca al nas. Però el pitjor és que el molt penques es vol fer nòvio de la Daphne! I això ja passa de mida!

10:05 Info k
10:20 Explica'm un conte - Elfs i fades
10:25 Espies de veritat - No suporto els anys vuitanta!
10:46 Espies de veritat - El paradís oceànic
11:05 Inuyasha - L'infatigable Entei i el terrible Hakudoshi
11:28 Inuyasha - Tres mil llegües a la recerca del pare!
11:55 El xou de la granota - Cap. 21 Una granota de conte
tancar

Cap. 21 Una granota de conte

Després de llegir-li la llegenda d'Excalibur a la princesa, el guàrdia està decidit a fer de cavaller per treure l'espasa màgica del llac. Els ingredients que necessita són: un cavaller, una granota, un canelobre, una princesa... i una fura?! Vols dir que en parla, de cap fura, la llegenda d'Excalibur?! La del guàrdia sí!

12:10 L'hotel zombi - Massa cuiners
tancar

Massa cuiners

L'Araminta, la mare d'en Sam, troba que la Maggot i en Fungus són una mica estranys i no vol que es facin amb el seu fill. Després d'aquestes acusacions, els nostres herois estan disposats a demostrar-li que està equivocada... i els hi ajudaran tot l'Hotel Zombi! La podrien contractar de cuinera pel cap de setmana a l'Araminta! Així veuria que són gent normal! O no...?

12:40 Els pingüins de Madagascar - Sense ritme / La llei de la selva
tancar

Sense ritme / La llei de la selva

El rei Julien ja no sap què fer per recuperar l'atenció del públic. I és que els babuïns estan enlluernant tothom amb els seus moviments! Avui toca sabotatge! Més tard, una apagada al zoo farà que el rei Julien convenci tothom el zoo s'ha convertit en una selva. I qui és el rei de la selva?! El mateix que el rei de zoo, és clar! Que comenci el caos!

13:05 Espies de veritat - No suporto els anys vuitanta!
13:26 Espies de veritat - El paradís oceànic
13:50 Tags
14:10 Inuyasha - L'infatigable Entei i el terrible Hakudoshi
14:33 Inuyasha - Tres mil llegües a la recerca del pare!
14:55 Mandarina & Cow - + info
tancar

+ info

La Vaca s'ha quedat corferida en saber que a partir d'ara en Dominique, la foca del zoo, ja no estarà sol. I és que ha arribat la Britney, una foca del gran zoo de San Francisco que s'estarà, com a mínim, un any a la gàbia d'en Dominique! Segons en Chico el director deu voler que es reprodueixin... A la Vaca, només de pensar-ho, li ha vingut de tot! No t'ho perdis!

15:00 Doraemon - Vull veure l'eri/El caramel duraxima
tancar

Vull veure l'eri/El caramel duraxima

El caramel Duraxima / Vull veure l'Eri

15:22 Doraemon - Una entrada molt desitjada/ Micròfon emocionat
tancar

Una entrada molt desitjada/ Micròfon emocionat

Una entrada molt desitjada / Un micròfon emocionant

15:50 Espies de veritat - La w.o.w
tancar

La w.o.w

L'Ariel és la cap de la W.O.W., un exèrcit de guerreres letals. Amb l'ajut de l'Amulet de la Germandat, que conté una pedra molt poderosa, l'Ariel intentarà engrandir el seu exèrcit per poder dominar tot el planeta.

16:12 Espies de veritat - La festa rave
tancar

La festa rave

El senyor Sebastian organitza les festes rave més esbojarrades que s'han vist mai a Beverly Hills. La música, creada expressament per l'ocasió, incita els participants a destruir tot allò que es troben: galeries, museus, escoles...

16:40 Keroro - El conte de la lletera! A formar! / La Mois inverteix en formació! A formar!
tancar

El conte de la lletera! A formar! / La Mois inverteix en formació! A formar!

Avui en Keroro ens ofereix un especial amb quinze petites aventures, totes igual d'esbojarrades, absurdes i divertides. Vols veure de què és capaç per entrar al Llibre Guinness dels Rècords? I vols sentir la seva versió del conte de la lletera? També sabrem coses noves d'en Paul i la Mois... i d'algun vell enemic del nostre gran heroi! No t'ho perdis!

17:05 Pau, la petita guineu roja - El partit de futbol
tancar

El partit de futbol

A en Baxter li encanta el futbol, però es troba que l'única que hi vol jugar és l'Helena, l'eriçó. Però, què li pot passar a la pilota si va a parar a l'esquena de l'Helena? És clar que sí! Que es pot rebentar! Doncs precisament això és el que ha passat avui! Com s'ho farà en Pau per animar en Baxter? Potser si li trobés una altra pilota es posaria content!

17:09 Pau, la petita guineu roja - Jo i la meva ombra
tancar

Jo i la meva ombra

En Pau, la Poppy i en Carbasseta s'han quedat sorpresos quan han descobert que hi ha una mena de coses de color negre i que es mouen que no paren de seguir-los tot el dia. Són les seves ombres, és clar! Però és que ells no ho sabien! Avui aprendran que, amb les ombres, es poden fer un munt de coses, i molt divertides! T'hi apuntes?!

17:15 mic 3
17:15 Bob, el manetes - DJ Carbassot
tancar

DJ Carbassot

El Carbassot és molt bon espantaocells, però, en realitat, el que li agradaria és ser discjòquei. Avui està de sort, perquè en Mike Platina, el DJ més canyer de la Vall dels Gira-sols, ha d'anar a buscar un micròfon i l'ha deixat d'encarregat de la ràdio! Abans d'anar-se'n li ha donat un consell: a la ràdio, les històries, com més exagerades, millor! No sap pas el que ha fet...

17:25 El carrer dels ocells - El teatre dels ocells
tancar

El teatre dels ocells

La Rudy i en Samuel assagen l'obra del senyor Becdepam "La Patata Campiona". A la Dolça també li agradaria molt poder participar en la funció, però no hi ha cap paper per a ella. De sobte, però, s'ha posat a ploure i s'ha endut tot l'atrezzo: el barret, la regadora... i la patata! Com s'ho faran, ara?! Potser encara podrà sortir a la funció, la Dolça...

17:35 Les endevinalles de la Rac-Rac - El lèmur
17:50 Una mà de contes - Galetes màgiques
tancar

Galetes màgiques

Conte basat en l'obra "Laboratori de La Galette", anys 1890-1891. Autor: Santiago Rusiñol.

18:00 El xai Shaun - Acampada caòtica
tancar

Acampada caòtica

Un excursionista malcarat ha plantat la tenda al camp on pasturen les nostres amigues, les ovelles. Ja et pots imaginar que a en Shaun i companyia no els ha fet cap gràcia. Per això aprofitaran que l'home ha sortit a donar un volt per preparar-li una bona rebuda quan torni de l'excursió. No te la perdis!

18:10 L'aneguet lleig i jo - Cap. 10 El gall fanfarró
tancar

Cap. 10 El gall fanfarró

L'arribada d'un gall ben plantat, educat, atent i molt juganer ha revolucionat tot el corral. Tothom l'admira, fins i tot en Ratso! En Lletget, a més, el veu com el pare ideal... i això, és clar, a en Ratso li ha començat a fer pujar la mosca al nas. Però el pitjor és que el molt penques es vol fer nòvio de la Daphne! I això ja passa de mida!

18:35 En Leon - Cap. 11 Zzzum-zzzum
tancar

Cap. 11 Zzzum-zzzum

En Leon és capaç de tot i de més per desempallegar-se d'una colla de mosques que li fan la vida impossible. Fins i tot de fer un ridícul espantós! No t'ho perdis!

18:40 El meu amic gegant - Cap. 18 La meva millor enemiga
tancar

Cap. 18 La meva millor enemiga

L'agent Chase per fi ha descobert la identitat secreta d'en Boom. Just després, però, s'ha donat un cop al cap i ho ha oblidat tot. No sap ni qui és! Fins i tot s'ha unit als nostres herois per combatre l'SDC! Convençuda que és la tieta de l'Iris, la Wanda, es convertirà en un dels seus millors aliats. El que encara no sabem és què passarà quan recuperi la memòria...

19:00 Gat i gos - El gos bomber
19:30 Info k
19:40 Espies de veritat - La w.o.w
tancar

La w.o.w

L'Ariel és la cap de la W.O.W., un exèrcit de guerreres letals. Amb l'ajut de l'Amulet de la Germandat, que conté una pedra molt poderosa, l'Ariel intentarà engrandir el seu exèrcit per poder dominar tot el planeta.

20:02 Espies de veritat - La festa rave
tancar

La festa rave

El senyor Sebastian organitza les festes rave més esbojarrades que s'han vist mai a Beverly Hills. La música, creada expressament per l'ocasió, incita els participants a destruir tot allò que es troben: galeries, museus, escoles...

20:30 Els Podcats - Cap. 40 Mod
tancar

Cap. 40 Mod

En Mimo i la Bella se les tenen per un MOD. En Senzo i la Gala, en canvi, estan encantats de la vida. Però, què és, en realitat, un MOD?! És la transformació del joc inicial en un altre joc, creada sovint per un jugador apassionat. De vegades un MOD pot canviar-ho tot, fins i tot el que no s'hauria de canviar per res del món! Avui ho comprovarem!

20:45 Tom i Jerry - Dr. jerry, l'investigador
21:06 Tom i Jerry - L'augusta grècia
21:15 Tags
21:16 Tom i Jerry - Jerry i jumbo
21:26 Tom i Jerry - Jerry i el peix daurat
06:00 mic 3
06:00 Bumba
06:05 Tork - Tempus fugit
tancar

Tempus fugit

Fart de perdre en tots el jocs que fa amb l'Iris, en Tork descobreix un nou encanteri: parar el temps. Primer ho farà servir com un joc, però aviat s'adonarà que parar el temps pot tenir conseqüències negatives. Serà capaç d'arreglar-ho?

06:10 En Carles i la Laia - + info
tancar

+ info

En Carles sap que no es podrà mirar el seu programa preferit de la tele fins que no acabin de fer totes les feinetes que els ha manat la mare. La Laia l'hi hauria d'ajudar, però no para de fer la guitza. Avui només té ganes de jugar! I aviat començarà La Família Hudson de l'Espai! Quina una se'n pot empescar en Carles perquè la seva germaneta pari de fer el ruc?!

06:25 Pau, la petita guineu roja - The post office
tancar

The post office

Avui en Pau s'ha llevat amb gens de fer brometes a en Carbasseta i a la Poppy. No para de donar-los ensurts i els seus germanets ja en comencen a estar una mica tips. Ara els toca a en Carbasseta i a la Poppy amagar-se, i ho faran a l'oficina de correus! Allà segur que no els troba el seu germà. I, a més, també li podran donar un bon ensurt! Estàs preparat?!

06:30 Explica'm un conte - Aladindi
06:35 L'hotel zombi - Massa cuiners
tancar

Massa cuiners

L'Araminta, la mare d'en Sam, troba que la Maggot i en Fungus són una mica estranys i no vol que es facin amb el seu fill. Després d'aquestes acusacions, els nostres herois estan disposats a demostrar-li que està equivocada... i els hi ajudaran tot l'Hotel Zombi! La podrien contractar de cuinera pel cap de setmana a l'Araminta! Així veuria que són gent normal! O no...?

Progrmació BD ....
21:30 3xl.cat
21:30 Samantha ups! - El safareig
21:36 Samantha ups! - Els petits plusos de la casa rural
21:40 Freqüència 04
22:05 Ventdelplà - Cap. 255
tancar

Cap. 255

Teresa i Nuri han rebut notícies de Biel i Alba des de Londres. David arriba a Ventdelplà per sorpresa. Teresa s'adona que entre Martí i Thaïs hi ha alguna cosa més que amistat i demana a David que parli amb el seu fill. Monràs es queixa a Llibert que les seves dones no els hagin consultat el traspàs del súper. Berta, però segueix anant a la seva i demana Jordi que l'ajudi a fer números d'amagat de Monràs.

23:00 Extres Coproduccions - TaKaT
23:05 Ventdelplà - Cap. 256
tancar

Cap. 256

Avui es fa l'acte de presentació de la Fundació Gustau Trias. Julià hi acompanya Teresa, però li amaga el vertader motiu pel qual David ha marxat al Canadà. Cristina està entusiasmada pel viatge a Florència, però veu Enric poc il·lusionat en anar a veure-la el proper pont. La tensió entre Jaume i Isabel segueix perquè avui es resolen les al·legacions contra la taxa. Paco i Ruth senten pudor de cremat i s'adonen que hi ha foc al pis de Dora.

23:55 Laberint d'ombres - + info
tancar

+ info

La Marina pren consciència del que li passa amb el Carles. Al bar comencen a tenir problemes a causa del Salvador. L'Elisa continua interessant-se pel Víctor. La Mireia ha de marxar a Itàlia. Al Quim no li fa cap gràcia.

00:20 Babylon 5 - Secrets de l'ànima
01:02 Babylon 5 - Al regne dels cecs
01:45 Dawson's creek - Textos, mentides i cintes de vídeo
tancar

Textos, mentides i cintes de vídeo

Dawson comença el tractament i Joey cerca més confiança en si mateixa per expressar les seves opinions; paral·lelament Pacey s'assabenta de la veritat que envolta l'embolic de Danny.

02:25 Ventdelplà - Cap. 255
tancar

Cap. 255

Teresa i Nuri han rebut notícies de Biel i Alba des de Londres. David arriba a Ventdelplà per sorpresa. Teresa s'adona que entre Martí i Thaïs hi ha alguna cosa més que amistat i demana a David que parli amb el seu fill. Monràs es queixa a Llibert que les seves dones no els hagin consultat el traspàs del súper. Berta, però segueix anant a la seva i demana Jordi que l'ajudi a fer números d'amagat de Monràs.

03:20 Extres Coproduccions
03:25 Ventdelplà - Cap. 256
tancar

Cap. 256

Avui es fa l'acte de presentació de la Fundació Gustau Trias. Julià hi acompanya Teresa, però li amaga el vertader motiu pel qual David ha marxat al Canadà. Cristina està entusiasmada pel viatge a Florència, però veu Enric poc il·lusionat en anar a veure-la el proper pont. La tensió entre Jaume i Isabel segueix perquè avui es resolen les al·legacions contra la taxa. Paco i Ruth senten pudor de cremat i s'adonen que hi ha foc al pis de Dora.

04:15 Just for laughs
04:35 Babylon 5 - Secrets de l'ànima
05:17 Babylon 5 - Al regne dels cecs